god kväll

vi har precis röjt undan i köket och håller på att rensa nere i matkällaren, vi använder inte det rummet så kattlådan ska flytta dit istället. så kläderna vi hänger upp i tvättstugan slipper lukta kattlåda (; och jag kan gå ner och tvätta utan att kräkas. (då tömmer sebastian lådan två ggr per dag) jag är bara extremt känsligt när jag är gravid :P allt luktar illa. så det ska bli skönt att få bort lådan från tvättstugan minst sagt :D nu kan jag tvätta utan att stå och hulka (;

om en halvtimme tänkte vi sätta oss och kolla på "water for elephants" den gick på canal+ häromkvällen men spelade in den istället. jag gillar våran inspelningsbara box! förälderns bästa vän haha. och äta varm ostkaka med grädde och sylt. mums! bara mysa och kramas i soffan. det känns som klockan är typ fem, det är så ljust ute nu. solen ligger lågt och skapar ett sånt mysigt sken. mysiga sommarkvällar.

nej ska ta och hjälpa till med rensningen, var tvungen att ta en paus. ha en mysig kväll nu. pusspuss.





Kommentarer
Postat av: Angelica

Har ni bara en kattlåda?

Svar: Japp den största du kan tänka dig :D
little misssunshine

2012-06-20 @ 21:37:34
Postat av: Ami

Hej Fanny! Ville bara önska er en fin midsommar och helg imorgon! Kram på er <3

Svar: Tack så mycket vännen :D och detsamma! Kramar
little misssunshine

2012-06-21 @ 11:01:01
URL: http://www.aliveagain.blogg.se
Postat av: Angelica

Betvivlar att det finns en kattlåda som är tillräckligt stor för 6 st katter! Rekommendationen är ju en kattlåda/1-2 katter..

Svar: Vi har fyra katter :) Jo då fyra katter fungerar utmärkt. Och två av dom är utekatter och går ute. Sluta oroa dig! Haft katt hela mitt liv!
little misssunshine

2012-06-24 @ 11:02:56
Postat av: Madeleine i CA

Nu får ni ta och fixa internet.. går in här varje dag men IIINGEN nytt :(

Svar: Det är mer blogg somSka fixa sin sida Madde :) så jag kan blogga från mobilen :D
little misssunshine

2012-06-26 @ 03:49:12
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Aggie

Åh, va jag saknar din blogg! Massor, massor!!! Hoppas att ni all (fyra ;-) ) mår bra och att de fixar appen :-) du kan inte mejla till bloggen? Det kan jag till wordpress. Istället för att använda appen menar jag :-) kolla det! Är super smidigt!

Kramar!

Svar: Va du är söt :) Jag saknar er också! jättemycket! och det är så tråkigt att inte kunna blogga så mycket :( ofrivillig bloggpaus! Har mejlat och dom jobbar på att fixa det här. har förstått att det är ganska många arga bloggare därute tyvärr :( Ska absolut kolla upp det där du sa. Jag funderar på att byta blogg.. men vi får se hur lång tid det här tar :) vi mår bara bra alla fyra! hoppas du mår bra du med?`KRAM
little misssunshine

2012-06-27 @ 08:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback