Morning

Nu åker mina älsklingar iväg på äventyr! Så jag har några timmar egentid blandade känslor måste jag säga :P är så van vid att ha iallafall Hector hos mig jämt så att vara själv känns riktigt konstigt! Och jag saknar honom redan! Ja Sebastian med såklart (; men Hector är en annan känsla. Jag är inte alls pigg på att lämna bort honom. Barnvakt har vi inte haft många ggr och då har han redan somnat när vi tassat iväg på bio eller liknande. Men som vi sa när vi flyttade hit till oroliga som undrade vart vi skulle lämna bort honom när vi ville vara själva.. "vi skaffade barn för att vi ville vara med honom" vi älskar att umgås med Hector och barnvakt vill vi inte ha. Någon gång visst, men det slutar oftast med att vi bara saknar honom för mycket. Men alla är olika (: och tur är väl det!

Hur som helst. Vad göra? Tänkte ta en varm dusch snart och duka fram för en gångs skull (äter jag ensam så blir det inga gala frukostar direkt) en ordentlig frukost! Mysa i morgonrock framför "efter tio" med en kopp te och läsa någon tidning. Mysigt! Och vi röjde massa igår innan vi kröp i säng, så bara ta det lugnt :D

Resten av dagen blir det fixa lite inne på toan och bara mysa hemma. Vart tog sommaren vägen? Jag hade höstkänslor i kroppen i går. Och längtade efter julen, okej att jag är en vinter människa mer än sommar.. Men komijen :P först ska vi ha sommarfesten, vi ska fira hectors ett års kalas, vi ska ha en mysig sommar ihop (om den kommer hihi) vi ska renovera våra fina gamla fönster slipa måla om och isolera, vi ska börja plugga och njuta av varma sensommar kvällar. Jag ska fylla 27 år men det bästa utav allt!!!! Vi ska få en liten bebis till! Världens bästa födelsedagspresent :D tänk att på lördag går vi redan in i vecka 28! Mys!

Så vi har lite att se fram emot innan hösten kommer smygandes, fast jag kan inte låta bli att längta ändå :P

Hectors första födelsedagspresent är påväg hem till oss! Vi velade mellan rosa och blåa men det blev blåa tillslut (; baby converse är så jäkla gulliga och självklart ska Hector få såna! Våran gullunge! :D 1,5 månad kvar. Liten har verkligen blivit STOR. Han har stormat iväg i längdkurvan och är nu 73 cm lång och väger 9 kg! Så såg läkaren så förvånad ut för att han är så lång :P tittade på Sebastian "ja pappa är ju lång" (Sebastian är typ 194) och tittade på mig "och mamma är ju inte direkt kort heller" (jag är 170) "så inte undra på längden på sonen" hehe. Blir ståtliga barn vi får (;

Nej nu blir det mysig varm dusch med peeling inpackning och insmorning! Mysig start!

Vi hörs senare! Var rädda om er nu! Pussar <3


Kommentarer
Postat av: Marielle

Oj är Sebastian så lång:). Han ser ut att vara kanske 180-185cm på bilderna :). Jag tycker det låter så mysigt underbart gulligt och mjukt när du pratar om höst och vinter. Jag blir glad av att få dem mysiga och gosiga känslorna från dig. Jag är verkligen ingen vinter människa så det hjälper mig att ha dig här :).

2012-06-13 @ 11:18:41
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback