12 plus och sol

Knopparna på vår enorma syrenbuske som sträcker sig över nästa hela långsidan av trädgården har börjat ploppa upp, åh! Kommer bli så fint! Lila och vita har vi (: så slipper vi se grannarnas hemska trädgård också :P har nyss hämtar upp fröer från kallskafferiet och ska börja plantera idag tänkte jag (: börja här inne så dom tar sig lite! Riktigt kul med sånt här! Fixa och plantera kommer jag gilla! Vi vill ha en riktigt lummig trädgård med många fruktträd stengångar, små och stora rabatter, en damm ska vi göra och bygga altan på baksidan! Kommer bli så bra när det är färdigt sen!

Har ätit en lunch bestående av omelett och smoothie gör en kanna varje morgon som räcker hela dagen (: idag blev det kivi, banan, jordgubbar och blodapelsin, vanilj yoghurt och juice! Mums!

Städat undan i köket, tvättar och fixar runt! Ska strax sätta mig och Hector ute på framsidan och plugga teori medan han leker i gymmet (: älskar att våren är här!!

Liiiite senare. Haha! Har varit ute i trädgården i typ två timmar och blivit lortig (; har jord under naglarna hehe! Har skrubbat all trall och trappan på framsidan och nu är det vårstädat!! Skönt! Ska strax börja plantera lite fröer här inne och älskling är påväg hem! Slutade tidigare! Effektiva men får betalt för tiden ut! Bra bra (:

Grilla kyckling ikväll med en god varm potatis sallad och tzatsiki nomnom!

Hörs sen! Puss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback