God morgon allihopa! (:

Vaknade för en stund sen och har legat och gosat med Hector i sängen! Och nu ligger jag i sängen och läser family living. Älsklingen har tagit ut lite av sin semester och vi ska köra järnet med renoveringarna på badrum och toa är det tänkt! Nu är mina killar iväg. Och kommer tillbaka från deras utflykt runt tolv, så blir lite egentid. Gissa vad jag ska göra? (; jo börja städa haha! Idag är det storstädning på schemat och jag tänkte smygstarta! En stund för en kopp te kalkstensdrömmar favorit tet och mer bläddring i alla tidningar jag fått hem den senaste veckan. Mysigt!

Det är så mysigt att ha sebastian hemma, njuter varje minut! Hoppas det blir bättre väder nu bara. Så vi kan ut och fixa i trädgården och gå på mysiga promenader. Jamenar det snöade i natt :P

Tänkte höra med er, då jag har extrem blogg torka. Vad vill ni läsa om? Inredning? Katterna? Mat? Måbra? Tell me.

Ha en underbar måndag! Ny vecka med nya möjligheter! PUSS!

Dom här lamporna fyndade jag på Linköpings bloppis! (man slipper frakten) båda för hundra kr! Dom hänger i stora och lilla hallen vid trappen på nedre plan nu (: älskar dom!!


Kommentarer
Postat av: Anna-Ellies mamma

Mera magbilder fröken :P

Och massa hur det går med inredning och renoveringen :D <3

2012-03-19 @ 09:50:39
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Ami

Älskar när du skriver om inredning och alla era små och stora projekt! Har själv målat upp en väggkalender som du såg på bilden och nu ska vi bygga vägg som ska förvandlas till skjutgarderober i hallen :D

2012-03-19 @ 09:55:35
Postat av: Anonym

2012-03-19 @ 10:33:42
Postat av: M

Jag älskar lamporna! Såna vill jag också ha! Vilken fynd du gjorde :)

2012-03-19 @ 10:35:00
Postat av: Marielle

Mer bilder på dig själv, magbilder, inredningen, bilder på utflykter ni gör och vad du ser som du kanske tänker är alldagligt för alla ( när du tittar ut bland folk från ett cafè, när du är ute och går.. ja mer sånt som kommer från dina ögon ) och kankse hu du gör när du lagar maträtterna, smoothies och hur du tänker när du lägger upp fint inför middag på bordet och tallriken.. Ja det va lite av vad jag är intresserad av :). Jag är sån detalj människa :);).

2012-03-19 @ 14:28:22
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: jessica

Jag gillar att läsa om dina tankar och erfarenheter, katterna, inredning och drömmar.

2012-03-19 @ 15:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback