God morgon tisdag

Vaknade nyss av Hector. Han sover numera 12-14 timmar i sträck på natten och 3-4 timmar på dagen. Han är en "middagspigg" kille och är vaken oftast 17-20. Då vill han ha sin kvällsgröt och sen pyjamas och så stoppar vi om honom, somnar det gör han själv. Lättare unge finns inte. Go och gla kexchoklad :D våran lilla snuttis! Den 31 mars blir han 8 månader, men tack för grattiset ändå :D den kvällen 21:30 och en timme fram är det earth hour. Då släcker vi ner hela huset och sitter med levande ljus, hoppas ni också gör det?! (: man hjälper ju till och så kan det vara bra för kropp och själ att inte alltid ha aktivitet omkring sig (tv, radio, lampor osv)

Jag blir så glad när ni kommenterar! Hoppas ni vet det! Jag bloggar oftast från mobilen och har inte kommit på riktigt hur jag ska svara utan att det ska vara jätte avancerat.. Men om det är någonting ni verkligen undrar och vill få svar på så mejla ist. Mycket lättare för mig att svara! (: men oavsett GLAD blir jag!

Ligger i sängen nu och äter skogaholmslimpa med ost. Vi kom på igår att det här med att vänta en timme eller två innan jag åt.. (låg i sängen en timme och drog mig innan älsklingen behagade att slå upp sina två vackra bruna ögon haha) och sen tog det nästan en timme innan vi lyckades få våran brakfrukost framdukad. Det skulle gås på toa, och tömma kattlådan och ja, Gud vet vad. Deeet resulterade i att jag kräktes. Morning sickness. Jag har mått mer illa den här graviditeten men sen har jag hört att man mår mer illa när man väntar en tjej. Dock har jag inte kräkts mycket, bara när jag inte fått mat i mig. Såå nu äter jag lite så kan vi sega fram den "riktiga" frukosten sen, haha!

Dagen då? Älsklingen ville "göra någonting mysigt tillsammans" så vi tänkte ta vår picknickfilt och lägga oss i trädgården ta med tidningar, bok, saft och bullar och mysa! Idag ska det nämligen bli 18 grader här där vi bor! Undra hur varm årets sommar kommer bli om vi har en sån här varm vår. (;

Vi (läs sebastian) har fått igång e-handeln på min webshop!! Whi :D så sista pillret idag på hemsidans design och sen imorgon ska jag lägga in planscherna och sen ska jag bara samla mig och öppna allihopa också! Spännande!!!! Det är alltid företaget med mina egen designade planscher jag öppnar upp nu. Ni har säkert sätt den planschen med massa svart text med bra saker att tänka på?! (: jag har designat ca 45 planscher i samma anda. Positiva tänkvärda texter som får en att stanna upp och tänka efter lite. Och mer plancher designas (: jag ska sätta idéer i verket idag tänkte jag!

I eftermiddag har det "brunnit" klart inne på lilla liiiiilla (det får plats toalett och handfat typ) toaletten och nästa steg ska fixas! Sen ska vi börja sätta upp fläktrören i köket (kommer ha relativt tjocka rör gillar ju lite industriell stil) som inte kommer byggas in i lådor (: har haft fläkten uppe ett bra tag nu, men alltid på nått vänster aldrig fått upp rören! Haha! Ja då blir inte fläkten så effektiv (; så småning om när Ikea behagar att komma med nya bänkskivor (den här gången gärna i måtten vi beställde) så ska vi kakla över diskbänken och ja över hela bänkskivan! Blir lite 50 tal. 10*10 vita kakelplattor med svart fog! Kommer bli snyggt till den svarta väggen. Men tills dess får vi vara rädda om väggen (:

Så det blir lite fix hemma, lite mys i trädgården, lite allt i allo! Ska skriva en matinköpslista för imorgon ska vi åka till Linköping och handla och skriva in papp BVC! "du måååste komma hit nu och skriva in dig!!!! Vecka 17 snart!" hon lät mer panikslagen är jag. Haha! Har varit inskriven på en privatklinik innan vilket jag inte ska med tanke på att Hector kom i vecka 29+4.. Så nu imorgon ska vi dit och skriva in oss på "rätt" ställe (:

Teori ska jag plugga också. För tanken är att jag ska ta det där körkortet INNAN bebis nr två tittar ut (; köra kan jag. Men den där teorin... Öööh. Tråkigt! Bara bita ihop.

Jag önskar er en riktigt bra tisdag! Såklart hörs vi mer under dagen! Ta hand om er och njut av dagen! Puss! (:

Vår goda men väldigt starka middag i förrgår! (: quesadillas med kycklingfilé, rödlök, riven ost, tomater och chili. Såser: min lite för starka guacamole, tacosås och gräddfil. Mums!


Kommentarer
Postat av: Anna

Åhh, vad det ser gott ut med quesadillas. Får jag nog ta och göra i helgen!

2012-03-27 @ 17:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback