God morgon!

God morgon fina ni! Jag ligger i sängen och matar Hector och ska strax gå upp och hjälpa älsklingen med frukosten! Sen sätter vi igång med badrummet och sliter ut plastmattan och skrapar bort gammalt fog från väggarna! Skönt att komma igång (:

Kvällen vart väldigt mysig igår! Inte för att skryta men jag är duktig på att grilla :P mums! Åt entrecote och barbecue potatis chips, vitlökssmör och sallad. Massa tända ljus. Blev en mysig middag helt klart! Till efterrätt vitchocklad panna cotta med färska hallon, men den orkade vi inte. Så ska mumsa på den idag ist (:

Melodifestivalen och inte helt otippat att loreen skulle vinna, även fast vi ringde flera ggr på dead by april.. Och hejade :P här hemma lyssnar vi på rock, punk och happy hardcore för det mesta. Och dead by april har vi lyssnat på i år. Tror dom hade kunnat kamma hem allt faktiskt - men men (; Blev iaf godis mys i soffan och Hector var vaken hela tiden, hihi. Mysigt! Bäddade rent i sängarna och hoppade ner och somnade på en gång!

Ha en jättebra söndag så hörs vi senare (: puss&kram!


Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Loreen var klart bäst :D Tror hon är den enda som faktiskt kan hjälpa Sverige vinna. Men alla har vi olika smak ;) Skrikmusik är inte inget för mig, det är inte ens musik ;) hihi.

2012-03-11 @ 17:17:24
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Annica

Nej, Dead by april skulle vara mycket bättre om de inte hade en sån mesig sångare och en som kan skriksjunga, nej de är inga favoriter hos mig.

2012-03-14 @ 10:09:04
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback