Lördag

Vi är ute och myser i solen. Varit ute sen vi åt frukost! Njuuuuter! Älsklingen hängde upp hectors hoppgunga på en tjock gren i ena äppelträdet och där har liten hoppat runt och njutit. Sötnosen :D hälsat på grannarnas hästar och gått på promenad nyss. Det är verkligen varmt här! Och ansiktet är prickigt att fräknar, fint! Fått lite färg i ansiktet (: vi har suttit ute på altan och solat flera dagar. Ta vara på värmen!

Nu ska det grillas hamburgare ute i trädgården och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Jag är trött! Ska nog vila lite sen, är inne i någon tröttsvacka nu. Och idag går vi in i vecka 16 med bebis! Tiden rusar verkligen! Och nu känner jag sparkar! Mysigt! Njuter så mycket av graviditeten. Inte alls lika stressad över allt. När vi väntade Hector tokletade vi hus och visste inte alls vart vi skulle bo. Nu är vi hemma <3 och ja, tid att mysa och bara vara gravid finns det gott om. Älskade ungar!

Jag hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll och att ni mår bra! Många som undrat om jag glömt skicka ut lösenordet, men jag låser bloggen på tisdag! Så på måndag får ni det! Glöm inte mejla mig på mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">[email protected] om ni vill fortsätta följa oss! Jag vet inte om jag kommer låsa den för all framtid, men ett tag fram över. Det känns bäst så helt enkelt (:

Nu amma hector och sen blir det mat för oss! Puss och kram (:


Kommentarer
Postat av: Sanna

Låter smart att låsa bloggen från att fel människor skall få ta del av det du vill dela. Men hur gör du med att välja vilka som skall få lösenordet? Tänk om du ger det till någon av dem du vill hålla borta? :-/

2012-03-24 @ 18:17:41
Postat av: Marielle

Jag vill gärna läsa den mer och ska komma ihåg att mejla dig om det. Jag måste få säga att bild nr 2 år så himla söööt på Hector :D.

2012-03-25 @ 21:18:26
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback