Natti natt

Söta ni är! En riktig rödtott (; har alltid haft fräknar, men sen jag blev gravid med Hector så har det exploderat och nu andra gången jag är gravid så ploppar det upp mer och mer! 2012 Pippi Långstrump. Haha (: rött hår trivs jag i. En tjej som medverkar i topmodel Sverige som färgade håret rött?! Skulle iof inte kalla det rött men iallafall! :P hon sa något i stil med att rött hår är ju en jäkla klimakterie färg!!!! Haha! Hon skulle nog dö om hon färgades i den här färgen (; jag älskar den!! Passar bra till mina grön bruna ögon!

Så var det dags att sova, min älskling ligger bredvid och sover redan, så mysigt att lyssna på hans andetag. Hector sover sen 21 och nu ikväll satt Sebastian upp en vit rullgardin i hans rum, det blir så ljust där tidigt stackars :( men nu så!

Grillade idag igen, riktigt gott blev det! Film och te mys med tända ljus nu på kvällen och planering för kommande vecka inför allt som händer! Ultra ljud på torsdag längtar! Då inhandlas även lite till underarbetet av badrummet! Hann med det vi sa idag! Slitit upp allt golv, Plastmatta, golvpapp och även ett tjockt trägolv plankgolv! Gör om gör nytt typ (; Jossan vår kompis är elektriker och kommer hit i veckan och ska kika. Hon kommer fixa spottar med dimmer i nya taket i badrummet, koppla in ev värmegolv om vi bestämmer oss för att skippa att ha elementet och flytta lite el. Vägrar ta betalt. Fina! Men hon vet att vi hjälper tillbaka sen! Jupp! (: så ja det rullar på (: kommer bli så fint! Galet vad vi renoverat sen vi flyttade in. I mitten av mars har vi bott här i FEM månader!!?! Har hunnit en heldel! Det får man tänka på och inte glömma bort och då har vi även en liten Hector som tar tid såklart och vi har renoverat när han sovit och sebastian har jobbar väldigt mycket!! Stolt över oss (:

Imorgon jobbar hjärtat i vanlig ordning och jag ska bära ut massa uppslitet golv till verkstaden. Plugga teori till körkortet och städa hemma. Gå på promenad med Hector om det är fint väder och inte är snöstorm (; snöade faktiskt lite i går! Och småfixa här hemma!

Vi hörs imorgon! Sov så gott nu! Puss&kram


Kommentarer
Postat av: Marielle

Det låter som att du kan sysselsätta dig med saker då så du slipper känna att du är ensam utan Sebastian.

2012-03-12 @ 18:01:03
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback