sjukdom

jag är sådär sjuk så jag klarar av att hålla igång, men ändå är helt slut och bara vill sova. en sån där envis förkylning som man känner av men ändå inte. hm. hur som helst. jag är glad att jag bara kommer jobba helger, hur många i månaden är inte bestämt, men helger är spikat. och nu har jag hela veckan på mig att mycket te, krypa ner under täcket och läsa massa bra tidningar och titta på film och gosa med hector. vi sov en stund nu på dagen när vi kom hem från dennis och jossan. mysig kväll hade vi. med god mat, wii spelande och mys med barnen. somnade ganska tidigt, behövdes. var så trött. och idag när jag vaknade förstod jag varför ^^ snoris!

när vi kom hem rensade vi ur stora badrummet vi ska renovera och plockade upp och sorterade på vinden. skönt att sätta igång. efter att ha varit hemma hos vännerna igår så känns våra projekt gaaanska simpla faktiskt :P herremingud vad det var renoveringsprojekt påbörjade överallt. skulle aaaldrig orkat! efter badrummet och toaletten kör vi en renovering av tvättstugan och sen ska vi fixa trädgården och bara njuta av sommaren, grilla, bada och åka på mysiga utflykter. funderade på att bila ner till smögen i sommar och mysa runt (:

älsklingen har precis gjort kvällens pizzadeg och jag ska ta och baka ut den och lägga på massa gott. blir skinka, färska champinjoner och tomater, västerbottenost, tomatsås och färsk ruccola. jag är hungrig! film mys med tända ljus och bara mysa! imorgon är det jobb för min kärlek igen. duktig ♥

ha en mysig söndagskväll nu, så hörs vi imorgon igen! puss och kram!



idag går jag in i vecka 13. och jag kan meddela att magen är liiiite större än vad den var här (med hector i vecka 13) fota gör jag ikväll och bild kommer imorgon (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback