Sleeeepy

Trött är jag. Måste varit all sol jag satt och lapade på trappen i förmiddags. Mysigt med hus, bara öppna dörren och njuta (: satt och läste och drack te.

Idag har Doris (vår perser) varit hos frisören ^^ blev en kort klippning bort med tjocka pälsen lagom till värmen kommer. Idag har det varit 16 grader i skuggan här och resten av veckan ska det bli ännu varmare. Upp till 20 grader! Sommar?! I förrgår var det snö! Så tråkigt att det bara finns 2% regnskog kvar :( därav vårt underliga klimat. Men så handlar den här världen om pengar och åter pengar och ja, djuren och vi rycks med medan konsumenterna köper och köper. "Kretslopp" som är farligt! Man kan ju undra vart det slutar..

Älsklingen städar i köket och jag ligger raklång på soffan. Blev tillsagd att vila. Och tänkte ta och blunda ett tag.

Socialen ringde idag. Vet inte om ni minns att vi anmälde intresse för att vara jourhem/familjehem åt ett barn? Hur som helst, utredningen tar sin lilla tid men nu har vi kommit så långt som till ett hembesök. Så om två veckor kommer två kvinnor hit och berättar mer vad det innebär och ser vad vi har att erbjuda. Det är någonting jag och Sebastian verkligen vill göra. Hjälpa någon som inte kan bo hemma pga av olika anledningar. Och barnet är mer än välkommet! Tuff utmaning, men mycket mycket givande också! Har massa kärlek att ge (: så det ser vi fram emot!

Kvällen blir i lugnets tecken. Koppla in vår nya box som är inspelningsbar. Fick ett riktigt bra erbjudande, bara väntade på det haha! Äntligen slipper vi stressa och missa program. För er som har småbarn vet ni vad jag menar :P det går inte att trycka på paus knappen om Hector vill ha en ny blöja eller mat (; därav väldigt effektivt att just kunna pausa på boxern! Älsklingens program ikväll och så ska vi grilla fläsk karré och äta barbecue potatis chips till. Färsk mango och glass till efterrätt. Nomnomnom! (:

Imorgon får ni videon. Är för trött nu. Vi hörs säker mer ikväll (: ta hand om er! PUSS!

Hector från idag (: i fina solhatten från polarn o. pyret!


Kommentarer
Postat av: Mimmi winter

Haha nu får du sluta Fanny, du bara skriver det jag tänker hela tiden ;). Jag tycker det är riktigt bra, sitter man med en massa kärlek, visdom, styrka och erfarenheter som du att faktiskt dela med sig av det. Du kommer förändra någons liv genom det där.

2012-03-22 @ 23:01:39
URL: http://www.nattstad.se/MimmiWinter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback