Bilder på vår trädgård önskades

Tog bilden från infalsade altanen och där till höger är våra pallkragar som vi planterade i igår. Bakom dom är en gigantisk syrenbuske som sträcker sig längst hela ena sidan av tomten. Kommer lukta ljuvligt när blommorna kommer! Dom var utslagna när vi var på visningen av huset och det var verkligen fint! Sen vid pallkragarna ser ni hönshuset, ska ju skaffa höns i sommar (: och ja sjön. Mer bilder kommer under dagen. Verkar svårt att ladda upp flera bilder i samma inlägg när man bloggar från blogg appen.

God morgon förresten! Hoppas ni sovit gott och mår bra! Min älskling är hemma idag och lär vara det imorgon igen så det blev långhelg för oss. Även fast jag jobbar imorgon så har vi Iallafall fått mycket mystid ihop, uppskattas! <3 Hector är så glad när både mamma och pappa är hemma! Gullungen! Tänk att han snart (om tre månader) fyller ett år! Det firas med mysigt litet kalas i trädgården <3

Idag ska vi byta till sommardäck, foga golvet inne på toaletten och plantera i sista pallkragen. Jag bakade aldrig igår men idag tänkte jag (: tur att vi har massa infryst bakt bröd som bara är att plocka fram! Njuta av det fina vädret såklart, 20 grader i skuggan idag igen. Underbart! Och inte ett moln på himlen!

Vi hörs sen! Nu ska jag ner och göra frukost till oss (: puss!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Med träden bortanför sjön så kan jag se framför mig då det är vinterskrud på dem och det gnistrar av iskristaller. Bilden du har tagit ser ut som en från någon amerikansk film.

2012-05-04 @ 20:16:05
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback