Natti natti!

Nu ska vi äntligen sova! Har haft hemmaspa med masker Peeling och dusch. Lovley!

Imorgon åker vi på loppis ^^ och har utflyktsdag! Mysigt det ska bli.

Någon frågade om källan till barnpsykologin jag skrev om innan, och det var en som var med på "efter tio" för tre?! Veckor sen. Vet inte om det går att hitta på tex tv4play? Ingen aning. Men vem säger att hon har rätt ^^ jag tycker att man ska lyssna på sin magkänsla, titta på sitt eget barn istället för alla andras och så kan jag lova att man som mamma alltid fattar rätt beslut! Jag vet att Hector är en trygg, liten livsnjutare! Och jag är stolt över honom oavsett i vilken takt han än utvecklas! Han är vårt allt <3

God natt fina ni, imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!


Kommentarer
Postat av: Frida

Usch vad jag blir ledsen när du får negativa kommentarer kring Hectors utveckling som du måste besvara. Tycker du/ni är så starka som blottar så mycket av ert privatliv för oss som är helt okända.

Massa styrkekramar till er!

2012-05-07 @ 11:14:36
Postat av: Fanny

Frida: tack <3 ja det är då inte kul. Men vissa har inte förmågan att sätta sig in i andra människors känslor. Det får man ha överseende med. Och även veta om att man aldrig aldrig kommer bli likadan. Dina ord värmde!

2012-05-07 @ 11:27:19
Postat av: mami

Hej igen.



Tack för det. Ibland är det intressant att höra eftersom det finns många många åsikter.



Angående resten av ditt svar har jag aldrig ifrågasatt något eller jämfört?!

Jag av någon vet eftersom jag har en dotter med downs syndrom. Tycker inte du ska ta allas frågor negativt, kan ju finnas ett intresse för dem som följer er :-)

(Har absolut inte läst allt)

Har fått enormt mycket frågor genom åren, jisses man blir förvånad över människors okunskap. Jag berättar mer än gärna, det ökar kunskapen och på så vis hjälper det också min dotter.



Ha det fint.

2012-05-07 @ 18:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback