Du är den finaste jag mött.

 
Jag trodde väl aldrig att jag skulle fastna för en jäkla darin låt haha. har plågat sebastian med astrologen hela kvällen. haha. stackarn :D vi fick hem vår gemensamma julklapp idag. riktigt glad för att äntligen kunna spela musik. det blev en vit jawbone big jambox. kan verkligen rekomendera den. spoify har aldrig låtit bättre! 
 
jag har pluggat hela dagen. med paus för barngos, amning och veckohandling. ska bli skönt att krypa ner i sängen. vi ska upp igen om sju timmar och åka bvc och träffa barnläkaren (: läkarundersökning på dorian. han växer så det knakar. älskade ungar. köpte stl fyra i blöjor till honom idag.. hector har fem. haha. han går väl snart om storebror. fast då får man ju tänka på att vår stora älskling är prematur och har en del att ta igen (: snutten.
 
idag har vi smygstartat med julmust. och torsdagen innan första advent ska vi julpynta med stjärnorna. jag längtar. ska bli riktigt mysigt! 
 
gud jag är så galet trött. nu har jag iallafall lämnat in sista stora arbetet i pyskiatrin och sen är det en uppgift till på tid och sen tillslut slutprovet.. sen på måndag börjar psykiatri 2. jävlar va jag pluggar. haha. men efter den kursen har jag pluggat klart för den här terminen. jag har verkligen älskat att plugga dom här kurserna. fått upp pluggtempot. 
 
känns som jag bara svamlar.. ska ta och krypa ner i sängen och sova bredvid en mysig pojkvän. (ja make låter så old) han är verkligen fin min sebastian. 8 dagar kvar till vår två års dag. älskade. du betyder mer än livet.
 
sov så gott nu. i helgen hörs vi mer. all tid har gått åt till familjen och skolan. men det får den gärna göra!
 
PUSS!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback