HELG

Nu tar vi helg och myser hela familjen! Riktigt riktigt uppskattat (: att vara samlade betyder så mycket!! <3

Nu är vi påväg till rimforsa, ska handla gott inför helgen, äta pizza och hämta ut julklappar till barnen som kommit (: sen åker vi hem och leker med ungarna innan det är läggdags och efter det blir det att tända brasan, massa ljus och krypa upp i soffan tillsammans och äta godis och kolla på x-faktor! Mys! :D

Dagen har varit kanon! Jag och Dorian har tagit det lugnt, lekt i babygymmet och stått nere vid bryggan och tittat ut över vattnet. Lika vackert sommar som höst som vår, vinter.. Ja ni hajar! Jag älskar vår trädgård. Lycka när vi kan bada nästa sommar efter att vi rensat upp allt äckel på botten.. Usch haha..

Om två veckor kommer hon. Tjejen som gör mig glad varje dag som är min allra allra bästaste vän. Jag längtar gumman!!!! FYFAN va mysigt vi ska ha det :D vi kommer ses under första advent så vi tänkte baka pepparkakor och gå ut och äta och gå på bio! Älsklingen är hemma med barnen medan (: tjejkväll ser jag fram emot.. Jag är ju numera omringad av endast killar (; ja om man inte räknar med våra håriga familjemedlemmar Doris och Dagny!

Ha en riktigt mysig helg nu!! Och var rädda om er! <3 pussar!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback