Omvandling förändring förbättring

Vi tog tag i ett länge uppskjutet vardagsrumsprojekt operation göra om den hemskt fula väggen! Vi öppnade förra julen upp mellan ett sovrum och det pyttelilla köket som då fanns i huset och byggde nytt kök (som ni kan se under kategorin "huset") och förvandlade halva mellanplanet (har tre våningar i huset) till ett stort kök och matrum! Älskar det :D förra julen slet vi som bara den för att få klart köket till julafton vilket vi hann! Kl 05 den 23 december var det svarta gummigolvet lagt och jag hittade min trötta älskling sovandes på golvet. Shit va vi kämpade! Två trötta krigare! Men ack så bra det blev! Jätteglad att vi tog tag i det då! (: även fast hela december gick åt till att riva, måla, spackla, dra el, bygga kök, lägga golv.. Haha (: i år har vi hela december upplanerad med julmysigheter :D längtar! Vi har redan satt upp adventsstjärnorna. Det är så mysigt!! Börjar få julkänsla på riktigt nu.

Hur som helst till sak.. Vi fick sätta igen en dörr för att kunna ha köket där det är nu (: och den dörren har stått så.. Vi har alltså haft en astjusig gardin framför?!?! Som ramlat ner stup i kvarten. Hehe. Vi klurade och klurade och insåg att en tapet skulle bli galet fult att sätta upp eftersom väggen inte var jämn där vi satt igen dörren.. Sååå vi håller på att sätta upp en svart träpanel :D blir galet snyggt!! Så nöjd!

Men hurrunini. Tänkte ta och sova nu! Trött är jag! Lite sömn natten som var. Och tro det eller ej det är inga barn som håller mig vaken om nätterna... Det är maken min!!!!

Va ni är söta :D TACK för kommentarerna!! Ett hej betyder mer än ni tror! Så fastna inte i det där kladdiga igen.. Deal? (;

Puss&kram underbara!


Kommentarer
Postat av: M

Vilken bra idé! Blir grymt snyggt med svart panel! Glöm inte att visa resultatet sen!

2012-11-27 @ 08:11:45
Postat av: Hanna

Hej Fanny!
Vilken fin blogg du har, fylld me glädje o inspiration! Era pojkar är så söta!! Har en fråga om andra sötnosar:) nämligen katter! Vet att ni har spynx o fallit för den! Men visst har ni perser oxå? Ska själv nämligen få hem en liten sån o tänke bara undra hur du upplever den rasen o lite tips o råd? Samt hur dem går ihop med bebisar? Om du har tid :) Ha de bra! Mvh Hanna

2012-11-27 @ 10:50:38
Postat av: D

Vart är panelen ifrån?:) pris?
Riktigt snyggt!

2012-11-27 @ 14:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback