Solsidan

Ja! Om 20 min börjar solsidan jag älskar det haha. Kommer ihåg att alla var så lyriska över det programmet.. Jag såg det aldrig sen gav jag det en chans förr förra julen och satt uppe två nätter (och dagar) och sträckkollade! Då kan vi snacka mörka ringar under ögonen :D men jävlar va roligt det är! Glad att dom gjorde en till säsong (: tummen upp!

Har använt min söndag till psykiatri pluggande. Nu är det ett arbete kvar och slutprovet! Whi :D och direkt efter börjar psykiatri 2 kursen. Sen har jag skrapat ihop 400p. Den här hösten! Stolt (:

Sebastian har varit en fantastisk pappa idag vilket han alltid är!! Gått lång lång promenad med barnen i över 1,5 timme, lekt med Hector i tre timmar på hans rum! (Lät som dom rev hela huset) Haha. Och myst med Dorian (: så jaf har haft massa tid på mig att plugga vilket jag verkligen har! Från tio tiden till för en timme sen. Hunnit med massor! Skönt (:

Håller på att tvätta våra täcken och kuddar och ska hoppa i duschen nu innan solsidan börjar (: göra en kopp te och mysa med älsklingen!

Hoppas ni haft en riktigt bra helg! Imorgon är det måndag igen! Jag gillar måndagar! Det känns som en bra nystart (;

Puss!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Haha jag kan höra hur det låter när dem "river hela huset" :D.

2012-11-19 @ 11:50:20
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback