Tisdagssol

Dagen har gått i ett. Jag har haft en galen morgon med skratt tårar och mys med barnen. Lämnat på dagis, saknat så det värker. Pluggat, tittat på film, Dorian-gosat, lyssnat på musik, ätit lunch i form av gårdagens middag (köttfärsås och spaghetti) hämtat posten, soppat verandan fri från fallna höstlöv. Andats frisk luft, haft solens strålar i ansiktet, njutit av säkert en av årets sista fina soliga dagar. Pratat med en underbar Bvc kontakt. Myst med katterna. Ammat om och om igen. Städat, bläddrat i nya family living, druckit te, planerat kvällens middag och förberett, undrat när den sovande söta pojken jag är hemma med tänker vakna.

Ikväll eller om en timme och tio minuter kommer resten av min fina familj hem. Då ska jag krama Hector, leka med honom och berätta hur mycket jag har saknat honom, hur mycket jag älskar honom! Laga middag och äta ihop med världens finaste Sebastian. Pussa på liten Dorian och ha en lugn kväll ihop. Med tvmys i soffan och liiiite lite pluggande.


Kommentarer
Postat av: Therese

Försök att stanna upp en stund och samla krafter! Det låter som om du stressar gumman. Gör inte det! Saknar dig. Måste bara fråga en sak, gäller inte 6 timmar/dag för hector när man har syskon i eran kommun? Eller är det olika från kommun till kommun kanske? Jag har ingen koll.. För Alicia går 9-15 varje dag eftersom hon har yngre syster och jag trodde det var så i alla kommuner. Men det kanske är annorlunda nu när du pluggar också :P ville bara veta.. Hoppas du mår bra annars?! :) PUSS hjärtat!

2012-10-02 @ 18:09:55
URL: http://youremyangel.blogg.se
Postat av: Mimmi

Gullunge!!!

2012-10-02 @ 19:21:22
Postat av: Marielle

Det här lät så kärleksfullt och detaljrikt så jag fick en film rullandes framför mig.

2012-10-02 @ 19:56:09
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback