Freeeedag

Myshelg att se fram emot! Våran fina Hector är hemma och busar runt fötterna och ställer sig upp med hjälp av våra ben. "nu måste vi gå hit gubben så nu får du följa med" söt (: han trivs på dagis! Jag mår nog sämre än vad han gör. Tydligen är det vanligt att känna seperationsångest. Men ett par timmar busande har fungerat super vilket känns skönt! Idag sov han lunch på dagis och Sebastian la honom, sen stod han utanför och kikade i fönstret och hector la sig ner och somnade själv precis som hemma! Stolt! <3 våran stora kille!

Ikväll blir jag bjuden på middag av älsklingen. Jag sitter och målar naglarna svarta ska testa ett lack över sen som jag fick av Maria bla. I födelsedagspresent som jag önskat mig :D gör nagellacket under matt. Riktigt snyggt! Så hjärtat lagar middag. Limekyckling med ris och innan fixade jag efterrätten. Crème brule. favorit! Ikväll blir det mysa i soffan till film och popcorn tända ljus och kärlek!

Inga planer för helgen. Men något myspys ska vi hitta på! Skolan är inlämnad och klar riktigt skönt! Då kan jag slappna av (:

Ska ta och duka bordet nu. Så får ni ha en jättemysig fredagskväll! Puss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

"Min" lilla älskade gudson, saknar dig och vad du blivit stor på så kort tid<3<3<3

2012-09-15 @ 19:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback