Kvällsmys

God kväll god fina! Vilken underbar dag vi haft! Riktig familjedag med massa mysande ute! Vi började ju dagen ned shopping! Nu har vi fyllt på höstgarderoben! Skönt! (: Tog en lunch/fika på espresso house innan vi styrde mot bilen igen.

Sen åkte vi och hämtade Hector på dagis pussade massa och kramades saknat honom som bara den! <3 packade in oss i bilen efter vi packat matsäck och åkte och handlade sista innan vi åkte till ett jättemysigt naturreservat där det finns grill i ett litet hus ^^ satt oss och grillade korv på pinnar och gosade med barnen! Gick på promenad efter på skogsvägarna och hittade några grottor ^^ utflykter kommer vi göra massor med barnen! Vara ute i skogen och leka!

Nu sitter vi i soffan och mumsar apelsin, äpple, päron och citron(?) sebbe har fruktcravings säger han (; och tittar på kvällens x-faktor! Inspelningsbar box är bäst :D snart byter vi från boxer till viasat halleluja kommer ha alla kanaler dom har! 600 filmpremiärer per år! Boxer hade 60 premiärer haha (; så nästa vecka får vi en sån HEMSK parabol på huset :P tur att den inte är så stor haha!

Återgå till kramas! Ha en underbar kväll! Puss!!!


Kommentarer
Postat av: annica

Vilken mysig dag, hoppas ni blir nöjda med Viasat. Vilket vi inte är, hatar de och ångrar så att vi tog viasat, vi har dock inte parabol utan ip-tv och det hänger sig hela tiden men tyvärr har vi tecknat avtal för ett år till, så vi får stå ut. Min syster har också viasat parabol och hon är jättenöjd. Tyvärr tycker jag att viasat är väldigt sena att visa nyare filmer och visar mest repriser.

Sköt om er och njut av er tid tillsammans, kramar <3

2012-09-18 @ 12:54:10
URL: http://annista.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback