Mysigt

Ni är så söta som bryr er <3 blir så glad! Men ni behöver inte oroa er för att vi inte tar vara på varandra, livet och njuter av barnen för att vi har rutiner! Det är inget slaviskt schema som följs till punkt och pricka men så galet skönt att ha lite riktlinjer! Det har hjälpt oss massor att landa i allt med vad två bebisar innebär! För det är skillnad (; men det visste vi! Mycket mysiga omställningar men också hur man får till allt, men sakta sakta! Det känns som vi alltid vart vi fyra! Trots att Dorian bara är nio dagar idag! Sjukt! Känns som en evighet sen han kom! Snutten!

Var på mysig långpromenad innan med barnen. Tittade runt på marknaden som börjar färdigställas inför imorgon och njöt av höstsolen. Riktigt mysigt! Frisk luft var behövligt efter några timmars pluggande! Gud va jag kommer sakna att vara hemma ihop sen den 19, då går kärleken tillbaka till jobb jobb jobb (; men det är många dagar kvar! Mysa ordentligt! <3

Hoppas er kväll är mysig och att ni mår bra! Ta hand om er! Och följ oss på instagram uppdaterar mycket mer där! Mjukisdockan heter jag där! (:

Hector busar (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback