Natt

Natt i hela huset. Det är så tyst här så man hör sig själv andas. Sover så gott när det är såhär tyst. Skillnad mot Stockholm när vi hälsar på och sover där, man blir aldrig riktigt utvilad när det är så mycket ljud utanför. Men här sover man gott det säger alla som sovit här.

Jag sitter i köket, har pumpat mjölk för min lilla Dorian äter endast ett mål per natt. Borde egentligen gjort det här igår men orkade inte. Allt mindre nu, men men (: Helmer ligger i knät och kurrar.

Han är så fin. Jag är upp över öronen. Att ha honom nära är obeskrivligt. Jag älskar honom så det värker i hela kroppen. Trodde det var omöjligt att kunna få ut mer kärlek än jag redan fått för Hector, men det fanns mängder mer. Att ha två, som man älskar så högt.. Lyckan är verkligen komplett. Nu vet jag hur det känns att ha barn och tro mig när jag säger det - när jag pluggat klart blir det fler. Att vara mamma är helt underbart. Och att få vara det till Hector och Dorian.. Jag kunde inte vara lyckligare! Våra fina fina barn!

Så vi börjar komma in i allt här hemma med rutiner och så. Det är fullrulle i mellan åt, men ändå har vi hittat det som fungerar för oss. Jag var och är upp och ner känslomässigt efter förlossningen. Har frågat många ggr hur man verkligen får ihop allt med två och framförallt HUR man räcker till. Första dagen vart mindre bra men blev bättre på kvällen men igår fungerade allt jättebra! Jag passar på att få egentid med Hector genom att jag matar honom. Igår innan han skulle få sin kvällsgröt så läste vi bok ihop och sjöng. Småsaker som betyder enormt mycket. Han var på dagis en timme helt själv igår och det gick så bra! Jag är så sjukt stolt över honom! Så mycket förändringar på kort tid med nya rutiner, vi försvann i två dagar för BB och lillebror och så dagis nu och han är stencool. Glad och gosig. Hector du är underbar hjärtat!

Vi städade huset igår, vem säger att man inte kan ha ett rent hem när man har småbarn ^^ torsdagar är vår städdag men dagarna flyter ihop just nu så vi passade på igår när dom sov! Hector sover i snutt tre timmar i sträck på dagen så stöda hinner man ^^

Plugga gjorde jag också. Och det ska jag idag igen. Inte vart lätt sen vi kom hem. Missade ju halva veckan pga av att vi låg på BB, så att få in två arbeten med amningshjärna/grötig hjärna efter förlossningen har gått sådär haha! MEN jag är iaf nästan klar med ena och det andra har jag fått mer tid till, härligt! På söndag vill jag inte plugga då vill jag bara fylla år (: och mysa med finaste familjen.

Nee nu måste jag sova. Ligger i sängen igen och myser. Sov så gott nu! Så hörs vi. om ett par dagar har vi snabbare internet i huset så då blir det mer bloggning. Jag hänger mycket på instagram så lägg till mig där så går ni följa med mer i vår vardag! Mjukisdockan heter jag där och sebastian bassesan! (; pussar!

Premiär promenad med två barn gick älsklingen på igår så jag fick plugga i lugn och ro ^^ fina dom är <3 längtar efter syskonvagnen!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Fanny!
Du, jag tänkte höra med dig hur du ser på det här med förskola - men vill absolut inte att du tar det som nått ifrågasättande- påhopp! ALLA gör det dem tror på tycker är rätt och efter sin förmåga och "tro". Men jag tror du kan ta att människor tycker/gör olika utan att den ena har/gör rätt och den andra fel ..

Nu till min undran. Du och S har ju planer på en "storbanrnaskara familj" ( allt över 2 är tydligen mååånga barn (väntar 3:an ;-)) och du/ni ville ha tätt mellan H och D för att som jag förstod att barnen skulle få vara hemmavid länge, så blev lite paff när lille/store H började frsk redan nu till hösten ... Skulle bara vilja höra (om du vill svara annars - struntar du i det - detta är som skrivet inte meningen som nått påhopp - bara ren nyfikenhet - jag väljer nämligen nått annat och vill bara veta) hur det kommer sig att han börjar "redan" nu?! Jag har följt din blogg i evigheter per Alexander-tiden osv ;-) och gillar den skarpt - fortsätt för allt i världen :-) kram

Svar: Hej Anna! Klart du ska fråga annars får man inget veta :D ja tanken var att jag skulle ha båda hemma men då vi märkt att Hector Verkligen trivs bland andra barn så han kommer gå några timmar per dag :) och eftersom jag pluggar heltid så kommer jag göra det när han är där så blir det mystid när han väl är hemma. Vart orolig att han varit för liten men han trivs som Sagr väldigt bra och då såg vi inget hinder i det. Vi finns två minuter bort om han behöver oss och man får vara lyhörd för om han skulle börja må dåligt av det. Han har sett mig i över ett år nu så lite nya ansikten är nog bara roliga haha (: och nej vi skaffade inte barn så tätt för att vi skulle ha dom hemma samtidigt. Tog det som det kom helt enkelt. Och gör det som magen säger är rätt. Därimot ville vi ha dom tätt för att dom skulle ha mycket utbyte av varandra då vi bor som vi gör! Kram och grattis till trean :D
little misssunshine

2012-09-09 @ 07:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback