Planering

Det här besöker vi just nu för att få ihop vardagen innan vi kommit in i allt. Må vara ett hitler schema. Men det fungerar bra! Haha (; här är våra (ung. tider) just nu när vi är hemma ihop.

Kl ringer 8:30 :) så har jag en halvtimme för dusch medan han tar och gör iordning och klär på Hector och Dorian så gör jag frukost kl 9 medan han lämnar på dagis. Kl 10-11 pluggar jag och dom är hemma, sen går seb och Dorian på promenad i eljusspåret och jag pluggar i en timme till, kl 12 hämtar sebastian på dagis och då värmet jag lunch till oss. Hector äter lunch på dagis (dom lagar egen där tycker jag är bra ist för att få allt levererat) sen lägger vi honom för han har inte sovit än. Då äter vi lunch. Kl 13-15 pluggar jag igen. 15-16 har vi sagt att vi ska röja hemma, städa undan och fixa tvätten. 16-17 lagar vi middag ihop och äter 17. 18-19 myser vi med barnen, leker på hectors rum, går ut och gungar, eller promenad. 19:30 gröt till Hector, 20 lägger vi honom efter bokläsning en stund och 20-21:30 har vi tid ihop jag och Sebastian så kollar vi tv/myser och umgås. 21:30 tar vi en kvart till att röja undan i huset, plockar osv. Tömmer kattlådor och tömmer/fyller på diskmaskin.. 22:00 ska vi försöka va i säng. Måndagar, onsdagar och söndagar pluggar jag matte på kvällarna ist för att mysa :( blä.

God morgon :D


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Lilla gumman.....Förstår att ni vill ha rutiner,dom kommer att komma mer och mer med tiden.För det kan ju vara svårt att ha ett "schema"när man har 2. småbarn,det är ju mest dom som får styra.Bra att du har ambitioner Fanny!Toppen!Men lova att du inte blir ledsen om planeringen skiter sig!!Kärlek är det bästa man kan ge sina barn,alltid,det vet jag att dina pojkar får i massor!Som sagt ha inte för stora ambitioner bara,allt går bra ändå.KRAM

2012-09-12 @ 13:55:58
Postat av: Mami

Glöm inte njuta av livet. Barnen är bara små en gång och den tiden får man aldrig tillbaka. Man ska såklart göra som känner själv :-)

2012-09-12 @ 14:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback