Today

Ligger i sängen efter en kväll med pluggande. Vi har suttit tillsammans vid köksbordet och diskuterat druckit te och skrattat. Gjorde pluggandet mycket roligare (; tack älskling för ikväll!

Det har spöregnat hela dagen så vi tog en riktig innedag och har myst runt i myskläder, bebisgosat och jag har pluggat. Snart är ena kursen slut! Bara två veckor kvar! Stolt :D så har jag 100p till. Läser ju heltid så till den 27 december har jag läst 400p. Steg i rätt riktning mot en utbildning på universitetet! Peppad är jag!

Dorian håller på att somna. Han vaknade vid elva då hade han sovit sen halv åtta. Både Hector och Dorian fick mat samtidigt och så bäddade vi ner Hector allihopa och pussade god natt och sen samma sak med Dorian i hajs säng och voila! Båda somnade (; så hoppas vårt slit ger resultat nu! Dorian är en riktig liten mysis! Han vill helst vara nära jämt om han fick bestämma! Men träna att kunna ligga själv har vi varit noga med och det har verkligen gett resultat ungen är trygg i vagnen och börjar sakta men säkert bli trygg i sängen med! Sen att man vissa nätter innan han kommit till ro fått hoppa upp och ner från sängen som en jojjo är ju en annan femma :D "titta till metoden" kallas den ju. Mamma körde den på mig och det fungerade utmärkt! Och det fungerade utmärkt på finaste Hector med! Blir barnet oroligt visar man sig, klappar och bäddar om och pussar god natt om och om och om igen tills barnet förstår att man faktiskt finns där om det är någonting, samtidigt är man konsekvent om att det ska hitta en egen trygghet i sig själv och bli lite självständig. En bra balans tycker jag och en metod som funderat kanon hitintills! Har hoppat upp och ner fyra ggr på en halvtimme och "visat" mig stoppat om och så. Lugn i kroppen ingen irritation vara lugn och glad. Och nu ligger han som sagt och håller på att somna! Somna själv i sängen körde vi med Hector med. Han somnar alltid själv. Fixar runt i sängen, kommer till ro själv och somnar själv. Perfekt! Nu tränas lilleman till samma! Och tro mig vi är jäkligt envisa (; jag hoppar gärna upp och ner. Haha (:

Nu tänkte jag sova! Imorgon blir jag ensam med barnen älsklingen går tillbaka till jobbet! MEN jag känner mig lugn! Det blir som det blir! Och man får ta det som det kommer! Har iaf en plan om hur jag tar Hector till dagis :P kan meddela att det är en jävla procedur för att lämna honom på dagis som ligger 1 min gångväg från vårt hus (; båda barnen ska på med kläder, Dorian ska sitta på magen i bärselen och Hector i vagnen. Men haha som sagt procedur :P

God natt fina ni!! Hoppas dagen varit bra! Hörs mer imorgon! Puss <3


Kommentarer
Postat av: Marit

Hej gumman!

Vill bara tala om hur duktig jag tycker du är! Plugga heltid och ta hand om två små barn kan inte vara lätt... Men inställningen att allt går bara man vill är fantastisk bra. Du är iallafall otroligt stark som kämpar på! Kämparglöd kallas det! Tack vare det har ni kommit så långt med två underbara barn och ett fint och mysigt hus. Du är verkligen en inspiration! =)

Hoppas allt är bra annars vännen!

Ha en fin onsdagskväll! =)

Massor med kramar!

2012-09-19 @ 18:45:00
URL: http://stridhhomedesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback