Trettiotal

"Ett trettiotal förkylningar och andra sjukdomar ska barn gå igenom de första åren" läkarens ord ekade i mitt du kanske huvud när vi satt inne på hennes rum igår på vårdcentralen. Funderade på hur många vi avverkat sen Hector gjorde sin dagiskarriär och det här är nog nummer fyra! Lillebror har åkt på öroninflamation och får penicillin nu. Hector har vart sänkt i 1,5 vecka men börjar bli kryare. Jag mår inte bra någonstans i kroppen haha. FY! Men som sagt! Det är nu han bygger upp sitt immunförsvar!

Livet rullar på här i huset på landet. Andra förstår inte hur vi orkar.. Haha! Ibland inte jag heller. jobb och nu heltidsstudier för Sebastian och heltidsstudier och plugga till högskoleprovet för mig.. Ta hand om hus två barn och så lägger vi till tre dagar i veckan med träning på gym.. Och lite egentid på det och umgås med varandra! Men med planering ska det gå! Och än sålänge går det faktiskt!

Någon undrade vad jag pluggar just nu. Och nu sållar jag bort G betyg från gymnasiet och fixar bättre betyg helt enkelt. Sen när jag är nöjd med det så blir det Linköpings universitet och sjuksköterska.. 3 år, jobba ett år och sen 1,5 år mot barnmorska! Det får gärna ta lite extra tid bara det blir ordentligt (: och där i mellan ssk och bm blir det fler barn! Helt klart! <3

Hjärtat mitt håller på att duka fram frukost till allihopa. Hector håller honom sällskap och Dorian sover än. Jag ska ta och kliva upp jag med och sen äter vi frukost ihop och har en mysig dag! Jag ska plugga tänkte jag och kvällen brukar vi mysa i soffan till en film eller nått annat (:

Va kul att ni tittar in och kommenterar trots att jag inte riktigt har tiden som innan. Blir så glad <3

Vi hörs snart igen såklart! Var rädda om er!

Bilden är ifrån helgen som var när Anna, ellie och Robin hälsa på här. Anna är min fina kompis från tiden på Coop och Robin är Sebastians kompis! (; Hector är så himla lik mig som liten på det här kortet.


Kommentarer
Postat av: Mimmimus

Vilka fina pojkar! Håller med dej,Hector är bra lik dej på bilden.Vilken kalufs han har nu. <3 <3 <3

2013-02-06 @ 12:35:32
Postat av: Helena

Vad spännande med ssk! Lycka till!

2013-02-07 @ 23:05:38
Postat av: Marielle

Neeej, men vad kul att du också planerar att bli barnmorska. Jag har två ämnen som måste läsas in och detä r matte b och natur b. Eller, dem heter ju inte så nu vet jag. Men jag har jobbigtm ed matten och har povat 3 gågner innan och sist via Miroi som avslog mig då jag hade ett halvt kapitel kvar på hela kursen och tentan. Fy fan rent ut sagt vad jag blev arg då. Hade mina diskussioner med min handledare på arbetsförmedlingen. Ska ta tag i den nu gen men har ett jobb som jag väljer att göra mellan maj-sep först. Men vad glad jag blev att läsa om dina framtidsdrömmar inom samma yrke som mig :D.

2013-02-08 @ 23:50:10
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback