Längtan

Jag måste vara den märkligaste människan folk känner. Jag längtar till vintern. Eller först hösten såklart. Att få vira stora mysiga halsdukar runt halsen. Snöra på sig rejäla kängor och ha stora stickade koftor på sig. Promenera och dra i frisk luft i lungorna och känna kylan smyga sig på. Snart är det redan augusti.

Den här sommaren har varit helt underbar. Vi har hunnit med både det ena och det andra. Vara med varandra och både hittat på aktiviteter och tagit det lugnt. Det känns som att jag med gott samvete kan se fram emot resten av den mörkare tiden på året. Har verkligen njutit till fullo av sommaren. Många minnen och många kort att framkalla.

Sommaren har varit perfekt och nu ser vi fram emot sensommar med diverse kalas, höst med utbildning till livscoach för min del och en vinter med massa mys ihop med familjen. Och söka in på universitet! Kommer kombinera sjuksköterska (ska ju bli barnmorska) med livscoach. Den utbildningen ät nämligen bara en helg i månaden!

Känns bra! Känns skitbra att ha uppfyllt så mycket. Ha så många underbara människor i livet och må så bra. Jag kunde inte önska mig mer. Dom har senaste åren har jag vuxit som person, träffat så fina människor och skapa relationer som jag bara kunde drömma om innan. Tänk om man hade vetat det här för några år sen. Att det var såhär det var att vara genuint lycklig. Det är så lätt att sträva efter perfektion. Men stannar man upp så märker man hur bra det faktiskt är. Jag är precis där jag vill vara just nu i livet. Men klart så har vi framtidsplaner och visioner. Man ska aldrig nöja sig och stanna upp, eller sluta ha mål och drömmar.. Man får bara inte glömma bort att njuta av nuet.


Kommentarer
Postat av: Pixie

Man blir inspirerad av att läsa det du skriver. Blir glad att läsa dina inlägg och titta på bilderna du lägger upp. En fin familj ni har tillsammans ^^

2013-07-23 @ 19:30:32
URL: http://tigerbumbi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback