Japanskt Körsbärsträd

Har vi planterat i vår trädgård ikväll. Ett sånt som finns i Kungsträdgården ni vet. Rosa blommor och helt sagolikt vackert! Sju meter höga blir dom. Fast tills det nått den höjden befinner vi oss i vårt nybyggda hus någon helt annanstans i landet!

Idag har vi storstädat huset. Vi hade besök i helgen och av erfarenhet så blir det ganska skitigt med spring ut och in, hund, katt och ja massa rörelse och liv - såklart! Så jag svalde min pedantighet och skippade storstädningen! Städade toalett och dammsög av golven på mellanplanet snabbt och ingen märkte skillnad :P haha vi städar väl så pass ofta så det aldrig hinner bli riktigt skitigt (; så idag har jag städat! Myst på en filt ute på vår gräsmatta med Dorian och tittat på gosip girl. Känner mig lite efter.. Men men sådär lagom lättsamt och tjejigt! Haha! Ätit indiskt på altanen med mina älsklingar och gjort ett prov i matte c. Förstår ni att jag som avskydde matte håller på med c kursen? Och efter c kursen börjar d kursen. Sen engelska b och engelska c. Sen är den här terminen slut (hösten) och jag har ett eller två ämnen kvar innan jag har snittet jag behöver för att komma in på sjuksköterskelinjen här på Linköpings universitet! Fan den som ger sig! Men det har varit kämpigt!

I september börjar jag en utbildning till livscoach.. Livskonsult kallas det tydligen också. Men man känner nog igen coach mer! Att hjälpa andra (och sig själv) att få ett rikare liv. Fick bekräftelse tidigare idag att jag är antagen och jag längst verkligen! Då har nog Dorian slutat amma! Ja det måste han ha gjort.. Så kommer Sebastian ta barnen dom helgerna jag åker till Uppsala och går utbildningen (: känns toppen att göra nått för sig själv! Som det stod på sidan "man investerar i sig själv" läraren verkar toppen också! Väldigt viktigt! Kan gissa att han är född på typ 70 talet.. Av kläderna att döma! Men så ska man ju inte döma folk på det sättet (; kul som bara den ska det bli!

Har precis suttit och letat inspiration till hectors 2 års kalas! Spöktema! Och 15 ungar kommer hit! Jag vet.. Jag är nog smått galen :P men kul som sjutton ska vi ha. Ja iallafall Hector och hans små kompisar haha! Vi kommer väl somna ståendes av utmattning.. (;

Dags att dricka upp tet och krypa ner med älsklingen! Kramas och sova! Hoppas ni sover gott ni med <3 pussar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback