film

suttit och pratat jättelänge efter middagen, mysigt, helt svart ute och massa tända ljus. nu ska vi sätta på oss myskläder och titta på linas kvällsbok (: den verkar vara bra, fått mycket bra kritik iallafall. skulle vilja ta ett varmt bad, men tror det är lite sent att spola i vatten nu tyvärr :( får bada imorgon. nu blir det myskväll. fy fan va jag älskar alexander, så mysigt att få sitta tätt tätt i soffan och bara kramas image1089 ord kan inte beskriva. bara att titta honom i ögonen gör mig knäsvag.

image1090



yoga

Nu ska jag äntligen använda min yoga matta och min yoga dvd som jag köpte för längesen. får se om jag blir mer harmonisk och lugn (; jag längtar så mycket efter att vi ska köpa gymkort. tänk att jag längtar efter att träna, haha. älsklingen jobbar några dagar till, sen är han ledig jättemycket nästa månad. så vi börjar med ett månadskort. då ska vi minsann gå på yoga där också. man får en sjukt slimmad kropp har jag hört.

image1088




Dagens gröngöling

image1086



Idag hade jag på mig:

grön stickad klänning - H&M
svarta leggings - indiska
stickad blom brosch - åhlens
brythjärta - med alexander
brunt rosett diadem - H&M


tjejmys!

Haft en super mysig dag med mina tjejor! tessan kom vid tre, då satt vi och åt frukost.. halvklar och halvpåklädd, men honär van, hihi. jag är aldrig klar i tid :P sen kvart över tre kom helena med en stor bukett med röda rosor. mina vänner skämmer bort mig. dom är dom bästa, helt klart. vill inte byta ut er mot några andra ♥ 

när jag var klar så körde älsklingen oss till farsta och så gick vi och shoppade, mest fönstershopping för min del ^^ men jag fyndade ett par pumps som jag länge suktat efter, nu för 50 kr. whi. okej att dom var en halv stl för stora, men det gjorde inget :P syns knappt. mycket nöjd med dom (: bild kommer nedanför. det var iallafall jättemysigt. fikade ute i solen, matade små fåglarna.. en som till och med åt från min hand :D sen fick jag äntligen tag på min rosa nike yogamatta (: fynd där med. den mattan skulle kostat 499, men det fanns inget pris på den, så jag fick den för 299, som den smalare mattan skulle kostat egentligen (: kände mig elak som inte sa nått, men vafan ^^

sen vid sju när affärerna var stängda så kom alex och hämtade oss. så när vi kom hem har han storstädat hela lägenheten, bäddat rent i sängen och handlat middagsmat ♥ är inte han den bästa så säg! iiih, så kär, jag spricker snart. nu ska vi göra hemgjord pizza och sen ska vi kolla på 'linas kvällbok' som vi köpte igår.

hoppas ni haft en lika mysig dag som jag har haft (: puss!

    
(bilderna går att klicka på)



akuten, jippi.

japp, där spenderade jag min natt.. med massa lugnade och smärtstillande i kroppen :/ fick dricka äckligt kål svart sörja en hel flaska. hatar min magkatarr, fy. skönt att vi kunde skjuta fram tiden en stund. helena och tessan kommer hit vid tre. vaknade nu.. så ska ställa mig i duschen och duscha varmt. jag gillar inte alls sjukhus, men när jag fick kramper så jag inte kunde andas övervägde jag ändå att åka in. så fick jag såklart ta massa blodprover.. höll på att svimma, haha. en sak jag gillar är sjukhusets filtar, dom är stora, jättevarma (dom värms upp innan man får dom) och luktar nytvättat ist för sjukhus ^^ hoppas nu att magen har lugnat sig för ett tag, det känns så. skönt. jag är aldrig sjuk eller så, men när jag väl blir sjuk, så blir jag sjuk.

nu ska jag duscha och klä på mig, mjukisbrallor. haha, kommer vara helt groggy idag.

image1080



nya gympisar

Idag/kväll har jag och älsklingen varit i kista och shoppat, gått på restaurang och simpsons filmen ^^ mysig dag, helt klart. hann till och med en fika mellan alla affärer. jag hittade mina gympaskor på rean ^^ nedsatta från 699 till 299. wii. rosa och vita adidas, skit sköna att gå och springa i. så nu kommer det bli bättre när jag är ute och går (:  yogamattan var slut, så den ska jag kika efter imorgon när vi är i farsta, jag helena och tessan ska dit imorgon. den som shoppade mest idag var alex (: han hittade massa fina kläder. han är så söt :D 'kan jag ha den här, är det här fint' (: aww.

jag är trött nu, så jag vill egentligen bara sova... men nu måste jag packa massa tradera paket, tråkigt :p men ett måste (:

på fredag ska vi till uppsala och gå på secound hand butikerna vi aldrig gjorde på våran bilsemester. ska bli kul. satt och letade upp massa andrahands butiker där som vi ska besöka bla: skattkammaren, helping hand, klädkammaren mm. sen blir det restaurang besök också (: älsklingens kusin som kommer från uppsala tipsade om den här restaurangen.

vi hörs imorgon (: puss!

   



God natt.

Nu ska jag sova, är nyduschad, skönt. imorgon är min underbaring ledig och vi ska åka till kista och jag ska äntligen få köpa min efterlängtade rosa yogamatta sen ska jag kolla på ett par joggingskor, har lånat mammas nu och hon har större fossingar än mig. ska bli riktigt mysigt att få umgås med alexander hela dagen imorgon och hela natten, man uppskattar verkligen de lediga dagarna nu när han jobbat så mycket. saknar sönder. älskade underbara alexander. vad vore jag utan dig? ska iallafall bli roligt att se på simpsons filmen imorgon också ^^ har hört att det ska vara bra (: nu ska jag som sagt sova, puss.

image1075


Längtar efter dig my.

den 15 september kommer min mysan och hälsar på i en hel vecka. längtar jättemycket. då ska vi ha minst lika kul som sist hon var hos mig. med shopping, skratt och mys (: nu tycker jag att dagarna kan gå fort. fast mycket händer innan.. jag fyller hela 22 år och jag, älsklingen, helena och joakim ska på kryssning med silja line och fira min och joakims födelsedag ^^

image1074



middags tips

image1073

Ingredienser

500 g fläsk- eller skinkfilé
1 röd paprika
1 msk smör-&rapsolja
3/4 tsk salt
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche, 4 peppar&vitlök
1 dl cornichons
1 dl syltlök

Gör så här

Skär fläskfilén i skivor. Kärna ur och strimla paprikan.
Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta.
Tillsätt paprikan och låt den fräsa med.
Rör i crème fraiche, cornichons och syltlök.
Låt koka under lock 2-3 min. Servera med ris och grönsallad.
(vi hade gurka, avokado och körsbärstomater)



vilken tur (:

Ska börja med middagen snart, det blir fläskfile med pepparsås och ris.. det blev ingen bio i morse, stackars alle var helt slut efter jobbet i natt och jag klandrar honom inte. det var bra att det var gratis biljetter ^^ men den filmen måste vi se, det lovade vi varandra när vi tittade trött på varandra när klockan ringde, haha.

sitter och dricker mitt  te utan socker, det är jätte beskt.. inte alls lätt att dra ner på sockret när man haft en del i tet innan. men tro det eller ej, jag har gått ner bara genom att sluta dricka läsk, slutat med socker i tet och ätit mer regelbundet och vart ute och gått en timme på morgonen. jag är nöjd ^^

beställde lite prylar från ellos för ett tag sen, en klänning,en tröja och en kofta.. och på köpet fick man en velour dress i mörkgrått, skrev in koden men tydligen blev det nått fel så idag när jag hämtade ut mitt paket så fanns dressen inte med, gah. ringde till ellos och fick prata med en jättegullig tjej som hette helene. hon bad så mycket om ursäkt.. och jag sa att det var ju inte hennes fel, men hon gav mig 60% på allt jag beställde i morse, påslakanen och underlakan och sånt ^^ så det blev ju apbilligt. sen fick jag en rosa och grå sportbag med tillhörande rosa vattenflaska och rosa liten handuk + min velourdress.. hon var verkligen snäll och det sa jag flera gången och hon blev glad ^^ jag som behöver en träningsväska. jag är glad (:

i kväll ska jag banne mig komma i säng i tid, det är en plåga att gå upp och ut och gå när man sovit några fåtal timmar, haha. men man piggnar till snabbt vill jag lova. så nu laga middag, säga hej då till älsklingen som ska jobba natt och sen blir det mys framför tv:n med tjejerna från sex and the city (: älskar att vara hemma när det åskar och regnar ute, mys!



God morgon.

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem med frukost (: det blir toast från donken. yum. har varit ute och gått i en timme, skönt! sen har jag suttit och kikat på ellos och hittade ett par jättefina påslakan, mörkblått med stjärnor ser lite ut som lexington, beställde mörkblått underlakan och två mörkblåa örngott att ha bakom dom med stjärnorna (: så dom köpte jag. efter frukosten ska vi sova tills tio och sen upp och duscha, klä på oss och fixa oss.. sen blir det bio (: mysigt. nu låter det som att han kommer! puss.

image1072


Lördags godis och mamma mys <3

nu ska jag plurra i badet och läsa nya inredningstidningen jag fick i fredags. mamma ska gå ut med adolf och sen ska vi sätta oss och kika på en av de nya dvd filmerna vi köpte i förrgår (: blir en thriller, an american haunting. och idag är det LÖRDAG och då får jag käka godis, whi. haha, nu kommer man ihåg hur uppskattat det där lördagsgodiset när man var liten, ska möta upp mamma utanför videobutiken och handla lite gott (: ska jag bara plocka så det räcker ikväll, annars står påsen och suktar här hela veckan, höhö. har precis städat i köket efter middagen och plockat iordning i sovrummet. håller på att vädra och så.. ska tända massa ljus här också, så det blir mysigt när vi kollar på film (:

vad gör ni andra ikväll?

image1071



vinterjacka

ja, jag vet att den här jackan har en stämpel på sig och jag vet att jag egentligen inte hade köpt den för det är ju trotts allt inte min stil (; men jag har iallafall fått den billigt. och som alla vet är den jättevarm och mysig att ha på sig på vintern. har haft en lång goose jacka innan, men den sålde jag. nypriset ligger på 5000 och jag fick den för 800 kr (: nu kommer jag vara varm i vinter iallafall ^^,

image1070


hello kitty kalender

det finns en hello kitty kalender på tradera ute nu.. dyr, japp. jag hittade en exakt likadan kalender på baksidan av en kalle anka tidning. via den här sidan får man köpa kalendern för 99 kr. perfekt att skriva in viktiga saker som ska göras, telefonnummer, anteckningar mm. min kompis carro ville ha en, och jag tänkte att fler kanske vill det (: nu är iallafall en kalender påväg hem till mig ^^, bra, för jag är glömsk! på sidan vakul.se finns även gammla klassiker som fem myror är fler än fyra elefanter, emil i lönneberga, saltkråkan m.m. när vi skaffar barn, så lovar jag att jag ska köpa dom boxarna, för barnprogrammen som sänds idag är skrämmande.

ps. carro, jag beställde en kalender till dig, så du vet och inte beställer en (: ds.

image1069



Hello Kitty laptop !

image1068
Nu släpps 300 hello kitty laptops för att kissen hello kitty fyller 30 år (: söt, men är den verkligen hållbar, är det första jag tänker på ^^ den ser så plastig ut. kommer iallafall att säljas för 19.000 söt, men jag föredrar nog en "vanlig" dator.

källa aftonbladet bild lånad av jehona.


Lista


Lista från my ^^


klädesplagg:
t-shirt och mjukisshorts
drink: orgasm
dryck: te och ramlösa skogshallon
stad: New york
musikgrupp: Kent
musik: avril, hole, kent mm.
snacks: lösgodis, chips & jordnötsringar.
stilicon: Avril Lavigne.
parfym: rose bourbon

sport: gym, jogging ^^
magasin: Cosmopolitan, hus&hem, allt i hemmet, hem & trädgård mm.
bok: flera påbörjade.
serie: Sex & the city, seinfeld, vänner, scrubs.
skådespelare: Lindsy Lohan
illustratör: hrm?

hemsida: min :D



vädergudarna är förvirrade.

idag är det konstigt väder, därav vet jag inte vad jag ska sätta på mig. först var det strålande väder och sen fem minuter senare ösregnar det. jag tog iallafall på mig min mjukisklänning och mina joggingskor och gick ut och gick. och såklart börjar det ösregna på mig, haha. iof ganska skönt att gå i regnet, det är ju ändå ganska varmt ute. så det var okej. kom hem blöt som en katt och tog en varm dusch.. nu sitter jag har och filurar. kul att så många hittat till min blogg. känns mycket roligare nu när man får lite kommentarer, det kändes lite som jag satt och skrev med mig själv ett tag, hihi. nu strålar solen igen, funderar på att duka på balkongen idag.. hoppas nu att vädret håller i sig bara (; ikväll blir det myskväll med mamma, vi ska hyra film och göra fotbad och sånt mys ^^

det här söta meddelandet var på min dator för några dagar sen.. är han inte den sötaste (:

puss.

image1067


don't let the bedbugs bite you.

Nu ska jag sova. har precis fikat te och macka och sett på ett avsnitt av sex and the city ^^ man blir lite smått besatt. känns skönt att krypa ner nybadad i nya sängkläder (: längtar tills älsklingen kommer hem imorgon bitti och pussar på mig. fyndade två st nästan nya hoodie på helgon (: en röd we-luvtröja och en brun adidas tröja, perfekt att ha när jag är ute och motionerar. fick dom för skamligt lite, var nästan så jag skämdes och trodde hon skämtade, hah.. men icke. 40:- per tröja, det kallar jag iallafall fynd (; sen fyndade jag ett par svarta reebok freestyle hi för 100 kr, som nya ^^ och ett par apsöta leggings vita med röda prickar och röda knappar nertill för 30 kr samt två äkta palestina sjalar, en blå och en röd båda för 100 kr. nu sparas resten av mina stålar till mat, hihi. gymkortet är älsklingen snäll och betalar åt mig! vi ska nämligen träna sju dagar i veckan. det ni (; skönt att gymmet ligger 5 min från där vi bor, kan man gå ner när som helst. och allt ingår, spinning, aerobic, ki-box, yoga, gymmet, bastu.. ja allt i princip (: nu ska vi komma i form ordentligt! dom dagarna han jobbar natt ska vi bara gå dit och sitta på en träningscykel och köra spinning och dom andra dagarna ska vi köra styrka! wii (: HÄR ska vi träna

nej, fy vad klockan blev mycket! bums i säng (: puss!

image1066


rosa fjällräven till salu.

har lagt upp min rosa fjällräven ryggsäck på tradera nu. har även massa annat ^^ kika, lägger upp mer nytt imorgon också. → HÄR är länken ♥

image1065


vunnit på tradera

image1064

70 kr fick jag ge för den här. tog köp nu, för den skulle nog gått upp till mer kan jag gissa.
har velat ha en pinup klänning (: extra fint med rosetten.



oväder.

tro mig, idag har jag försökt att uppdatera här i bloggen, men det har inte gått, antar att deras server krachade pga ovädret. det har åskat, haglat och spöregnat här idag. hua. men gud så mysigt att bara sitta inne och mysa under en filt ^^ har kollat på sex and the city, haft ett litet maraton. ätit kyckling satay med älsklingen och snart ska jag plumpsa ner i ett varmt bad. skönt för jag är frusen.

idag har jag även fått en av mina divided skinnjackor (den bruna) sålda för 500.. köpte den ny för 300 (: wii. igår kväll rensade jag även i mina garderåber, blev en övefylld ikea kasse med kläder som ska säljas. känns som det kvittar vad jag får för det, för just nu vill jag bara ha mer plats :p skönt att rensa. sen är det ju bara ett plus om jag får in lite stålar ^^ bytte till mig en fin fin adidas tröja också.. bild här nere (; dom går ju för 600 på tradera, sjukt.

sen har jag suttit och plinkat på gitarren. älsklingen håller på att lära sig spela våran låt ♥ söten. så den håller jag på med också nu. svårt att lära sig, men vill man så går det. finns massa bra sidor på nätet iallafall (:

imorgon jobbar alle också och jag och mamma ska ha myskväll, det ska bli mysigt. sen på söndag blir det bio och se ivan den allsmäktige med alex, måndag ska jag & alex skriva kontrakt på våran lägenhet, fy fan va skönt att flytta :D äntligen, och åka till kista och köpa yogamattan och gå ut och äta och på bio och se simpsonsfilmen, på tisdag ska jag tessan & helena till farsta och kika runt (: dom har öppnat massa nya affärer där. kul.

nu ska jag plurra i badet med ansiktsmask och hårinpackning (:

image1063


lindex

image1061


dödstrött.

ja det är jag ^^ skönt att slänga på sig mjukisdress, det är verkligen en av mina största passioner här i livet, haha. skulle inte klara av att gå med tighta jeans hemma.. alle använde aldrig mjukisbrallor i början av vårat förhållande, men nu har jag förvandlat honom till ett mjukismonster också :D

anledningen till att jag är så trött är att vi flängt runt hela dagen. kände oss mycket aktiva efter våran powerwalk, men nu kan jag knappt hålla ögonen upp. jisses. har iallafall vart på ikea idag, myrorna och en inredningsbutik som jag inte minns namnet på.. köpte jättefina blockljus för inga pengar alls, vita trådgardiner på rean och 6 dvd filmer.. en gul & blå tröja på myrorna.. blev super glad för jag hade en sån i stl xs innan som var liten. så nu hittade jag samma i stl m (: för 25 spänn, wii. sen åt vi lunch, sallad såklart. gah det är nu när man inte får äta muffins och sånt som man vill. haha /: jaja. hålla ut. snart släpper nog suget....iip. sen skulle jag ju köpa en yogamatta, men dom hade inga rosa :P haha. och det vill jag ha! så på måndag ska vi till kista och gå ut och äta och gå på bio, där har dom ett stadium (:

ska gå och bre några hårdbrödmackor och sätta mig i soffan och kika på nått avsnitt sex and the city (: sen ska jag plocka in alla kläderna som jag fint slängt ut över hela sängen (jag rensade) så nu är det luftigt och så. slängde ut alla vinterkoftor osv, som jag inte använder nu.. får ställa upp det på vinden sålänge. måste köpa en stooor garderåb sen när vi flyttat (:

här kommer dagens också (; puss på er.

image1057

  

okej, det ser ut som jag står och putar med tuttarna, men
det är bara min enorma svank :/ haha. sen ser man på
den stora bilden att jag fått rivsår av mina katter som leker
hej villt... dom svider ): ett över läppen och ett på ena sidan
av näsan.

idag hade jag iallafall påmig:

blus med spets - h&m
shorts med fickor - ullared
flipflop - indiska

nu blir det mackor och en stor kopp te (:



yoga

vaknade vid halv tolv skönt med lite sovmorgon och gick upp, tog ett glas vatten och en hårbrödmacka och fick upp älsklingen tillslut :p sen satte vi på oss kläder och löpardojorna och gick ut och gick (: var ute i 1,5 timme och kom hem helt äckliga och svettiga, usch. har duschat och ska iväg snart till ikea. alle håller på att stämma våran gitarr så ikväll kanske vi kan lära oss nån enkel låt ^^

alle & jag har överaskat varandra.. han beställde biobiljetter tills nu på söndag, vi ska gå på ivan den allsmäktiga föhandsvisningen och på måndag har jag köpt biljetter till den nya simpsons filmen ^^ mycket bio.. inget mig emot (:

idag ska jag ta en dagens, loovar. så dålig på det. men det blir bara att man slänger på sig nått tråkigt lixom ^^ även fast man har ton med saker att välja på såblir det ju alltid favorit plaggen ^^ får bli bättre, helt enkelt (:

idag ska jag även köpa en yoga matta, så jag kan göra mina övningar på den. en rosa från nike ^^ fin fint.

image1056

finns hos asos.com för en billig slant (:



Gilda.

I september när jag fyller 22 år ska jag och helena till gildas salong och göra en "renovering" från topp till tå. dvs djuprengöring av porer, kropps skrubb, kurbad, benvaxning och peeling.. slänger nog in en helkroppsmassage också (: bara för att lyxa till det lite. längtar riktigt mycket. ska bli mysigt att hitta på nått sånt tillsammans. www.gilda.se är adressen dit. det är elever som håller på att utbilda sig, så man får allt mycket billigare. mycket bra, för sånna behandlingar brukar kosta en del (;

har tänt massa ljus och släckt ner och bäddat upp sängen. ska kolla mejlen en sista gång och sen ska vi lägga oss och mysa och sen sova. imorgon ställer vi klockan och jag får sällskap på min powerwalk (: blir kul att gå tillsammans.

puss.

image1055



kvällen

min rygg och höft är botade, gud va underbart. känner mig mycket gladare och piggare nu. jag och älsklingen åkte ju till upplands väsby och besökte en naprapat och fick alla muskler och kotor att falla på rätt plats. ska tillbaka igen om tre veckor.. har även fått övningar för ryggen och höften som jag ska göra 3 ggr dagligen. ska verkligen försöka göra dom ordentligt för han sa att han kommer se om jag inte gjort dom, höhö.

håller på att tvätta lite smått.. blir nog bara två maskiner.. dom som ligger i, och sen ska vi göra morotsstavar, gurkstavar och selleristavar och dippa (: mums. ska se på några avsnitt av sex and the city tillsammans(!) tänk, min pojkvän vill se på det med mig :D

nu ska vi ner och vika tvätt, gud va kul. not. och sen myskväll med baby



h&m katalog

tycker inte att det vat så mycket fint i hm's höstkollektion.. synd. men men jag sparar ju lite pengar (;
somnade aldrig om när jag vart ute och gått utan la mig på soffan och slötittade på tv med min knäckebrödsmacka och ett glas juice. sen duschade jag och sånt ^^, idag blir det mjukiskläder, skönt med tanke på att jag är trött för jag knappt sovit nått i natt. jääsp! snart ska vi ut med adolf och sen ska vi åka till kiropraktorn och knäcka och massera ryggen. hoppas min höft blir bättre, kan knappt sitta nu ):

mysigt att alex är hemma ikväll. vet inte vad vi ska göra än, men ta vara på tiden har vi lovat att göra iallafall. jag vill gå på bio. men känner mig mer upplagd för en mysig hemma kväll med tända ljus.

vad ska ni göra idag?

image1054


powerwalk.

god morgon. eller vad man nu säger vi den här tiden. har precis duschat varmt och satt på mig mjukisbyxor och en sportbh och t-shirt. nu ska jag ut och gå på min powerwalk ^^ jag är galen jag vet. men nu är det så skönt ute när nästan inga är vakna ännu. underbart. sen ska jag äta nån macka när jag kommer hem igen och sen hoppa i säng i några timmar till. jag längtar tills älsklingen kommer hem vid åtta. då blir det mycket pussar och kramar vill jag lova (:

puss!

image1053



and he always will be.

Nu är jag påväg i säng. det blev inte alls mycket bloggande idag som jag planerat. men det har iallafall varit en mycket lyckad kväll. jag och mamma tog tag i lägenheten och storstädade, så skönt att det är rent, man riktigt njuter av att vara här nu. skurade allt från golv till tak, haha. glänser och lukar ajax överallt. underbart. sen gick vi ner till videobutiken, hyrde en film, satt oss med varsinn kopp te och tittade. sen gjorde mamma pannkakor till oss, hur gott som helst (: sen kom mammas ex peter och vi har suttit heeela kvällen, flera timmar och bara pratat och gråtit, tror det var första gången jag såg honom gråta. han förklarade för mig att han alltid sett mig som sin dotter.. och att höra dom orden från någon som betyder så mycket för en.. det går inte att förklara. speciellt inte när jag aldrig haft en pappa själv. det samtalet var bra att ha. jag behövde det. tack. jag är fruktansvärt glad över att han vart som min "pappa" iallafall sen jag var 8 år.. guld värt.

nu sitter jag här, har varken hunnit duscha efter vi städade eller nått sånt. undra om man kan ta en snabb dusch innan jag går och lägger mig? hrm.. jaja.

imorgon ställer jag klockan och går upp och fyller på min sportflaska och går ut och går. minst en timme, rask takt. jopp. sen ska jag och älsklingen åka till ikea och kolla efter den där hyllan som vi vill ha och köpa kattmat. sen vid fem ska vi till en kiropraktor i upplands väsby och reda ut våra ryggar. har haft sjukt ont i ryggen sen vi tältade på bilsemetern :/ aj. så det ska bli skönt. sen ska vi verkligen bara mysa och ta hand om varandra, snacka om att vi har saknat.

har god lust att sätta mig och titta på ett avsnitt av sex and the city.. men men.. kanske kan titta i sängen :P vi får se.

hörs imorgon, natti natt ♥


dagens outfit

säger bara en sak: HAHA.

image1050

 
idag var jag och helena inne i stan och fikade och shoppade..
himla mysigt som vanligt. vi drack varm chocklad, åt sallad till
lunch och jag shoppade apsnygga skor. (kommer bild senare)
ikväll blir det en riktig tjejkväll, med sex&the city boxen, skvallerblaskor
och natur godis ^^

idag hade på mig:

slitna jeans - ullared
grov stickad kofta - ellos
flipflop - indiska
axelremsväska - returmakeriet



dagen

Idag var ju jag och mamsen inne på söder och kikade runt, bland annat på h&m där jag lagt undan en kjol, men någon lustig lirare hade hängt ut den på morgonen och sen var den såklart slut i min stl :/ får kika på tradera om nån finns där (: jag fick en klänning av mamma (den som jag har på mig på bilderna) som plåster på såren för att kjolen var borta. sen köpte jag ny bh & tillhörade trosor i spets.. för nu har jag tydligen ökat en stl i bh stl så alla mina bhar är mini. jag använder sällan bh, så det är lite svårt att hålla reda på allt ;D sen ringde amie och frågade om vi ville fika med henne och det ville vi ju såklart. och även fast det inte syns här på bilderna så är vi släkt :p jag åt en god lunch och mamma och amie rökte oavbrutet. blir det så när man typ fikar eller festar? då röker man hela tiden, usch :p

   



dagens sura outfit ^^

image1044

gud va road jag ser ut, kan bero på att de var jättemånga som gick förbi och stirrade. gah.
då kan man ju inte annat än att se sur ut lixom ;D

grå klänning med djupa fickor - h&m fick av mami idag (:
svarta flipflop i skinn - indiska
brillor - h&m

nu blir det myskväll med älsklingen, ramlösa och hyrfilmen storm (:


22 års krisen har börjat

Jag är helt slut rent ut sagt, haha. hur ska det gå sen när jag börjar träna? vilken latmask man är (; jaja. det är nära till gymmet iallafall! alltid nått positivt (: igår började jag min diet iallafall. och nej, det är inte för att jag tycker att jag är fet jag väger ca 10 kg för lite för min längd.. är man 170 som jag "ska" man väga 60 kg.. men det är ju bara nån fånig tabell nån har skrivit ner (; är man nöjd så är det ju bra. men iallafall, det är inte bra (som alla redan vet) att äta godis fem dagar i veckan. nu blir det inga kolhydrater på två veckor och sen bara fullkorns pasta mm. jopp, jag tänker inte bli lönnfet när jag är runt fyrtio, mohaha. jag har aldrig haft problem med vikten, har kunnat äta precis vad som helst, godis, chips, mcdonalds, pizza, you name it. men nu, hah nu märker man att det inte går längre, det märks att man har blivit ett år äldre. jag har alltid tyckt att banta var fjantigt.. och det tycker jag fortfarande. men att äta nyttigt och träna det är bara hälsosamt (: så nu börjar vi.. sakna men säkert. kommer äta bra sex dagar i veckan och den sjunde får jag äta vad jag vill. bra om man ska på kalas eller nått. gud va intressant för er att läsa. men det är ju trots allt min blogg (;

image1043












fanny & mamma dagen

Jopp, idag ska jag och mamma in till stan och fika och titta runt lite i affärer. ska även köpa kjolen jag hängde undan igår, (hoppas att det är den nu) hah. och så måste vi till monki ju, rean är igår wiii. blir nog att vi sätter oss på cozy och tar en fika. det är det bästa stället (: dom har mysig uteservering och allt :) så nu ska jag bara duscha och klä på mig, blir inget smink idag.. är för trött. mamma väckte mig med frukost i morse, så satt vi på balkongen och åt. hon är så söt.

skriver mer sen, idag blir det shorts och linne eller nått, det är ju hur varmt som helst ute, phu.

image1042


törnrosa

Nu är jag så trött så ögonlocken faller ner gång på gång. och klockan är hrm, halv elva. helt galet att jag är trött vid halv elva. jaja. det är bra det (: älsklingen har redan dykt i säng och ligger och väntar på mig så ska vi läsa lite ur våran bok (vi läser högt varannat kapitell) ja jag vet, vi är som ett par som vart gifta i hundra år (; fast än blommar kärleken, jopp. sen somnar vi nog ganska så snabbt.,

ikväll har vi städat och lagat mat. bjöd över min mormor på middag också. amie och jag sågs aldrig, hon kommer imorgon istället. vilken var ganska tur eftersom jag är så trött nu, hade vart lagom kul att umgås med en fnittrig fanny :p

imorgon ska jag in till stan med mamma och köpa kjolen som jag ringde och hängde undan idag på h&m, hoppas nu bara att det är den jag menade att han skulle hänga undan.. haha, misslyckat att komma dit med höga förväntningar så är det nån annan kjol ;D jaja. så hoppas hoppas! vill jag ha någonting så ger jag mig fan på att skaffa det. dock har jag inte fått tag i vita tygskor än. buhu. men det kommer väl det med (;

jaja, nu ska jag borsta tänderna och mysa med älsklingen
och sen sova som törnrosa ♥


vattenmelon

en av sommarens bästa saker är vatten melonen.. igår köpte vi en stor melon som vi mumsade i oss (: halva är kvar idag och den sitter jag och kalasar på nu.

image1041


dagens outfit

hej hopp, vaknade vid elva, skönt att ha vänt tillbaka dygnet. det är jobbigt att gå och lägga sig så sent och vakna så sent. så jag är nöjd (: åt frukost när jag klev upp bestående av 2 mackor, fil och egengjord mussli. sen klädde jag på mig och har suttit här sen dess.. älsklingen jobbar dag i dag så jag ska ägna mig åt att städa undan här tills mamma kommer. halv sex ska jag möta amie i stan och fika.. men funderar på att bjuda hem henne på middag istället. vi får se. (: sen kommer ju mamma hem ikväll också.. ska ner till centrum och köpa välkommen hem blommor och så. bjuda på middag ska jag också.

här kommer iallafall dagens.

image1038

 

Idag har jag på mig:

grå a-linje klänning - gina tricot (NY)
brungrå t-shirt - vero moda (NY)
blågröna kinaskor - blammo (NYA)


shopping

många inlägg på en gång, men men :) här kommer iallafall dagens shoppingfynd.. och då menar jag verkligen fynd (:

 
två t-shirtar från vero moda 79 kr/st

 
1) kofta med knappar från gina tricot 49 kr på rean
2) kofta med sytt märke från gina tricot 49 kr på rean

 
klänning med blommknappar från
beyond retro
349 kr

 
odd molly look a like blus
från gina tricot
49 kr på rean

 
1) a-linjeformad klänning
från gina tricot
49 kr på rean
2) tunika med puffärm och sidenband
från gina tricot
49 kr på rean

sådär, fyndat har jag verkligen gjort. är mycket nöjd :)
nu har älsklingen gjort mysigt nattfika till oss sen
blir det sova, är helt slut. imorgon kommer mammi hem
mysigt.. saknat henne :( och på kvällen ska jag och amie
min kusin fika i stan på cozy, mys.

natti natt (:



dagens klädsel från topp till tå

image1026

började med att jag hade på mig det här:

svart hängselkjol med hög midja - ellos (NY)
svarta leggings
- h&m
I ♥ NEW YORK tee - tradera
guld sneakers - din sko

sen....

image1027

hämtade jag ut ett paket från tradera, så jag bytte om i bilen på väg in till stan (; en aning
lång är den, men varför inte lixom, har ju ingen lång (;

a-formad röd klänning med vita prickar och spets - tradera
brun axelremsväska i skinn - retur makeriet
svarta leggings - h&m
guld sneakers - din sko


Beyond retro !


image1006

  
Idag var jag och min boyfriend inne i stan och shoppade.
alex var snäll som vanligt och stod ut i min favorit affär
beyond retro såklart (;

   
bland alla deras unika klänningar hittade jag den här.
synd bara att den var för liten (fick inte upp dragkedjan)
och att den kostade runt 400 kr

  
den här babyblåa söta klänningen med
blommknappar och peterpan krage fick
följa med hem..  frågade tjejen i affären
och hon sa att den kommer ifrån mitten av
60-talet från england. gav 349 kr för den. mycket
för second hand, men ingen annan har den (:

  
sen valde alex ut den otroligt fula dressen, en
heltäckande overall som verkligen satt tight..
och en tillhörande jacka. fy fan va fult. vi skrattade
så vi grät. pris: 359 kr (med båda delarna)

  
den här ångrade jag att jag inte köpte.. okej att det
var ett hål i armen, men jag fick den ju billigare... och
okej att jag har femhundra andra som ser likadana ut,
nästan. det var det där nästan som stör mig. tänk om
den finns kvar när jag och älsklingen ska på shopping
runda nu i augusti, tänk. pris, 329 (med avdrag för hålet)

 
mintgrön sötnos med krås och ståkrage..
satt inte så hett på, men söt var den :)
kostade 349 kr.


Good morning sunshine

Har inte kunnat sova sen sju.. så efter mycket om och men så klädde jag på mig och gick ut och gick. härligt väder, underbart att gå i morgonstrålarna med musik i öronen. gick runt parken och upp på en kulle och satt där en stund, sen gick jag hem igen och åt lite yoghurt. älsklingen kom med frukost på sängen nu vid halv nio ♥ jag blir bara mer och mer kär i honom, han slutar aldrig att förvåna mig (:

planerna idag är att åka till stan, gå till topshop, och andra affärer.. vill kolla på beyond retro, tror älsklingen ska klippa sig också om det finns nån tid ledig.. sen blir det fika på cozy och efter stan åker vi till kungenskurva och besöker ikea och en annan affär där vi ska kolla om dom har tapeterna som vi vill ha (;  vita pärlemo tapeter med medaljonger till fynd pris. sen ska vi byta kattmaten också och köpa en säck med perserfoder och en med siamesfoder. sen blir det myskväll med baby, god mat och bara njuta av varandra. det är det bästa som finns :)

image1004
(bilden är lånad från helena som också fyndat dom här fina tapeterna)


till minne av tobias kalling magnusson 11/8.85 - 21/11.06

Na na Na na na na na, I miss you, miss you so bad I don't forget you oh it's so sad.. I hope you can hear me I remember it clearly. The day you slipped away, was the day i found It won't be the same, Oh Na na Na na na na na. I didn't get around to kiss you goodbye on the hand.I wish that I could see you again, I know that I can't.
I hope you can hear me cause I remember it clearly. The day you slipped away, was the day i found It won't be the same. I've had my wake up won't you wake up I keep asking why. And I can't take it It wasn't fake it It happened you passed by. now you're gone now you're gone there you go there you go somewhere I can't bring you back. now you're gone, now you're gone there you go, there you go Somewhere you're not coming back. The day you slipped away, was the day i found It won't be the same...

Na na
Na na na na na


I miss you ♥



ord kan inte beskriva min saknad av dig.
du var som en bror för mig. aldrig kommer jag glömma dig,
du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. när jag hör den här låten så tänker jag på dig.



varma mackor och myskväll

satt precis på ugnen, tänkte göra varma mackor.. inte vanliga med rostbröd utan med polarkakor.. sånna runda mackor :) så har man tomatpure, skina, ost och basilika krydda på.. blir som små mini pizzor, mums. är jätte hungrig. så det ska bli gott. tänkte kolla på forest gump medans jag käkar. mysigkväll. sen blir det sova. imorgon ska vi upp och åka in till stan och shoppa :) jag och baby image1002



baconlasagne

hann äta med älsklingen innan han åkte till jobbet idag. GUD va jag saknar honom. det här är inte alls kul när han jobbar så mycket som han gör nu, tur att det inte alltid är så. ska snart duscha och sätta på mig mjukisbrallor och nån skönt tröja. jag vet inte om det är kallt, men jag fryser. måste vara för att jag är trött. idag har jag inte gjort mycket vettigt. varit ute och promenerat en sväng, lagat mat, suttit och beställt lite kläder från H&M och pussats med alle så mycket jag bara hann innan han åkte. ska snart lägga mig och bläddra i nya allt i hemmet och göra en kopp te och bara slappa.. kanske kommer nått på tv också, vi får se :)

  

Ingredienser

1 pkt bacon, à 140 g
2 gula lökar
2 burkar krossade tomater, à 400 g
2 hönsbuljongtärningar
5 dl Kelda ostsås
12 lasagneplattor
2 dl Gratella gratängost

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken. Strimla baconet. Fräs lök och bacon i en panna. Häll på tomatkross och smula i buljong. Låt såsen koka några minuter. Varva tomatsås, ostsås och lasagneplattor i en smord långpanna. Strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Bacon kan bytas mot rökt skinka.



budat hem från tradera

image995

  

Idag fick jag hem den här söta från tradera, ursprungligen från h&m


köpt från H&M

image994


dagens utstyrsel

image992



babydoll klänning med spets - köpt på ebay.com
svarta mary janes i skinn - tradera (syns ej på bilden)



god natt


  

nu är jag klar med allt här. ska lägga mig och läsa nya inrednings tidningen
hus & hem. skönt att sova i nya sängkläder nyduschad :)

natti natt image991


topshop och fika

fredag ska jag och älsklingen in till stan och fika på cozy, sen ska vi gå till topshop och jag ska prova den här sötnosen. hoppas den är lika mysig som den ser ut, för då får jag den av baby image983han är den sötaste. hoppas nu bara att den finns kvar.. men det tror jag.. tur att man bor i stockholm image984 sen blir det nog några andra affärer att besöka också. whi. kul med shopping! mysig dag. jag längtar. nu ska jag duscha och sätta på mig pyjamas och titta på film. ♥

image986image987



det finns ingen som du.

det finns ingen som du. det gör det verkligen inte. saknar dig så det gör ont. du är den bästa vännen man kan önska sig. och min önskan blev sann. du och jag ska vara bästa vänner föralltid

image982


maten idag (;


 Guud va intressant (; här är iallafall maten från idag.


1) lunch, mexicansk korv pasta med ärtor
2) förätt innan middagen, avokado, skagen och räkor
3) middag med tunnbrödsrulle
   


ellos vs h&m


nu tycker jag att ellos börjar likna hennes & mauritz mer och mer.. dom kopierar hm's kläder rakt av, haha. fast ellos har sämre kvalite på sina kläder.. (enligt mig) jaja. men lite billigare får man det via ellos.. nu har dom liknande silver leggings som finns på gina tricot.. gillar ni dom eller är ni helt emot dom? jag kan tycka det är helt okej med silver leggings till en svart klänning på en fest.. men till vardags vettefan.

image975


tvätt

hua, inge kul med tvätt, men skönt när det blir klart :) va ner en vända nyss med vårat överkast till sängen och lite sängkläder.. ska bädda rent med dom nya sängkläderna som jag beställde från ellos (: ser riktigt mysiga ut. röd och vit rutiga. efter jag lagt i två maskiner så gick jag en runda i sjödalsparken bara för att få andas in lite frisk luft. svängde förbi grovsopparna och där stod en plastmatta och väntade på mig, haha. en sån som är skit dyr i affären.. så den snodde jag med mig. dock inte min stil, men tänkte slänga upp den på tradera.. den var iallafall vit med mörkblåa medaljonger ^^ sen gick jag hem igen och då ringde baby mig.. nu ska jag sätta mig och kika på 'my big fat greek wedding'

puss ♥

image974



tre dagens

vart sjukt dålig på att lägga upp dagens outfit.. felåt. här kommer iallafall tre st (;

image966

  

grön stickad klänning - h&m
grov stickad grön mössa - ellos
grön palestina sjal - indiska
svarta skinn mary jeans - tradera

image970

röd tee med vita prickar - top shop
svart linne - h&m
shorts med rutor - bikbok
svarta flipflop i skinn - indiska

image971

 

vit kofta - ellos (NY)
beige lång långarmad tröja med sidenband
- ellos (NY)
svarta leggings
- h&m
guld ballerina - kapphal barn avdelning





idag

god dag.. håller på att laga middag till mig och alex, det blir hemgjorda tunnbrödsrullar. så nu har jag skivat tomater, sallad, ruccolasallad, lök.. håller på att koka potatisarna som ska bli potatismos och steker korvarna.. älsklingen är iväg och jagar efter räksallad :D hoppas han hittar det, men det blir nog gott utan också.. jupp.

efter maten så ska älsklingen åka till jobbet och jag ska röja upp här bland allt. måste sortera tvätten och bädda rent och tvätta vårat överkast. men innan det ska jag bänka mig framför tvn och titta på äntligen hemma :)



bilder från igår

                                             ♥


sommarnatt

oj nu är klockan mycket. haha. det blir så när man har det trevligt, då försvinner tiden iväg i rusanade fart. ikväll har vi nämligen vart hemma hos helena och joakim på middag. det började med att vi kom dit, åt jättegod kycklingpaj som helena gjort och förberett i två dagar, så ni kan förstå att den var smarrig (; sen fick vi jättegod efterätt. pannacotta tror jag det hette. och american cokies som joakim bakat. efter maten åkte vi och kvällsbadade, årets första dopp. fy fan va kallt, men helena fick i mig till slut. ner och upp, typ så mycket badade jag :p men jag var iallafall modigare än älsklingen som stod kvar på bryggan, hihi. sen kom vi hem, fikade, spelade nya nintendo spelet som man spelar med kontroller som man rör med armarna, känns som jag tränat på gym i en hel dag :p skönt. kommer nog vakna med träningsvärk imorgon. effektivt spel ^^ har suttit och pratat massa om thailand och går det efter våra önskningar åker vi fyra dit inom snar framtid :) blir nog borta iallafall under två månader. kul ska det bli. jag och helena har lekt fotografer hela kvällen, och tyvärr hade jag inte med min kamera, men imorgon ska hon föra över bilder så jag kan lägga upp här :) bla på det kalla doppet :) känns så skönt att ha fått så bra vänner som joakim och helena, har aldrig skrattat så mycket och haft så kul med några andra innan. så avslappnat.. känns extra kul att alexander och joakim har det kul ihop också. det känns bra. så bra :) åkte hem vid fyra från dom.. när helenas ögon var rödare än en tomat :p då var det dax, haha stackars gumman som vart vaken sen halv sex imorse. satt och lyssnade på mysig musik i bilen på vägen hem och tittade på soluppgången. härligt.

nu står älsklingen i duschen och jag ska ta bort mitt smink och sen dyker vi ner i sängen. imorgon ska vi till ikea, rusta och sen ska vi köpa kattmat på djuraffären där. fullrulle med andra ord (;

hoppas ni haft en lika mysig kväll/natt som vi har. sommar nätterna måste vara det bästa.

älskar dig helenadu och joakim är dom bästa man kan ha som vänner!



framtiden är vår

suttit och kikat på en kompis bilder från deras bröllopsdag. tänk snart är vi där älskling! så underbart det kommer vara, vi ska gifta oss på en äng med ett blomstervalv.. jag ska ha blommor i håret och en relativt enkel klänning. vill ha alla våra nära och kära där, den dagen längtar vi verkligen efter. jag är så tokigt kär i min !

alle ringde nyss och vi har suttit och planerat vår framtid över telefonen, men det spelade ingen roll, det var så mysigt ändå. i höst börjar han plugga till flygledare, 2 års utbildning med garanterat jobb. en ingångslön på 27500, som ökar, fast arbete efter sex månader. vi kommer antagligen att behöva flytta ner till malmö under två år. inget bestämt än. men det är där utbildningen är - och där alexander är, där är jag. såfort han fått fast tjänst ska vi köpa våran egna lägenhet. renovera den som vi vill. jag ska plugga nu i höst på komvux, distans, vilket betyder att jag kan flytta till malmö och ta med mig mina studier. efter det ska jag plugga till lågstadielärare, för det är min dröm. eftersom min kära fästman kommer tjäna dubbelt så mycket så vill han att vi slår ihop våra löner och delar lika. på ett sätt känns det fel att göra så, men jag hade gjort samma sak för honom ♥ med våra löner kommer vi kunna resa, ge våra barn en bra uppväxt och köpa dom möblerna/inreningen vi vill ha till lägenheten. pengar är inte allt och det är sant, men det är bra att ha dom, det är också sant. i juni 08 blir vi man och hustru. om ett och ett halvt år ska vi försöka att bli med barn. båda är redo för barn nu, längtar och så. men vi vill som många andra att man ska komma iordning med livet innan. sen kan vi ge vårat barn all kärlek det behöver, och lite till ♥ ett mysigt samtal.

älskar dig, nu och föralltid ♥

nu ska jag verkligen sova, så mycket att pyssla med.. men måste lägga mig nu, får fortsätta imorgon. natti.

image890



veckohandla

idag var vi och veckohandlade jag och baby, lika mysigt varje gång ^^ handlade massa gott. jag la ner avokado, räkor och skagenröra i vagnen.. ska nämligen lyxa till det snart och göra avokadohalva med räkor och skagen. mums. lite sent, men det kvittar :) måste mysa till det ju när man är ensam. film blir det också!

till middag åt jag kebab, sen har jag lekt massa med mina kissar, suttit ute på balkongen och solat och läst, städat undan, rensat i skafferiet och kylskåpet och tagit kort på lite av det jag ska sälja. tar lite i taget, efter som det blir så himla mycket att packa sen annars :/ hoppas jag tjänar lite på det här.. skönt med lite extra slantar (;

nu blir det myskväll med god avokado, film och sen sussa (: puss.

     



tradera!

idag vann jag två auktioner som jag verkligen ville vinna. då blir man glad! :D
sitter och lägger upp saker på tradera, så om ni vill kika så gå in på
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=45463107 så kan ni se vad
jag säljer (;

det jag vann var en stickad sailor bikini från asos
och en av mina favorit band på en söt rosa tee :)

image882

image883


söndag

Snart ska vi ta och åka iväg och veckohandla, blir massa goda saker :) sen när älsklingen har åkt till jobbet ska jag ta kort på allt jag ska sälja, och lägga upp på tradera. gud va skönt att bli av med massa som bara ligger här! måste rensa mer, men det tar vi en annan dag.. bjöd på den svara akustiska gitarren på tradera nyss, så vi får se om jag vinner den.. hon hade så många ute så det tror jag :)

så nu ska jag laga lite lunch till oss, och sen ska vi som sagt iväg och handla mat.. imorgon är vi hembjudna till helena och joakim på middag, så får vi hoppas att det är fint väder, vi ska nämligen ta årets första dopp :D

puss ♥



buskissarna <3




ensamt

tycker inte alls det här var kul buu.. sitter och saknar ihjäl mig efter alex.. måste han jobba just nu när mamma är i skåne? iof så kommer hon inte hem förens nästa lördag, men iallafall, nu vill vi ju umgås, tända en brasa och bara mysa med varandra. istället sitter jag ensam och har tråkigt och han är ute i natten och jagar ligister. ack. jaja. den som väntar på nått gott! fick ett jättegulligt mms nyss av honom.. han hade skrivit 'jag älskar dig' och ett hjärta på ett block, tagit kort på det med mobilen och skickade det till mig. blev helt varm i hela kroppen. han är helt underbar, det går inte att beskriva i ord. så kär! 'glädjerus'

har som sagt inte haft så jättemycket att göra.. så jag satt mig och gjorde lite annan design på sidan. blev helt okej. ska ändra lite imorgon, nu ska jag göra mig i ordning för natten och lägga mig och läsa nya inredninstidningen som jag fick hem igår 'hus&hem' sen somnar jag nog ganska bums, sov knappt nått i natt, tessan bus höll mig vaken (;

nu - nattmackor och te och sen sova!

image878




gitarr

image873image875

sitter och letar efter en akustisk gitarr på tradera och blocket.. vill helst ha en med nylonsträngar, skönare att börja med.. och så är önskningarna att den ska vara svart.. hittade en fin på tradera :) har även beställt hem en gitarrkurs så vi kan börja lära oss själva, och fungerar det inte så börjar vi hos någon http://www.spelskolan.se/gitarr.htm

ska snart börja laga mat och göra matlåda till älsklingen som ska iväg och jobba ikväll, ska bli skönt med en kväll själv efter att ha haft kompisar här i två nätter.. andré mitt ex kom på besök i förrgår och sov över så fick han träffa adolf och alexander :) sen igår var ju tessan här och hade myskväll. så ikväll blir det bara ta det lugnt och se på film och sånt ^^ skönt. 

har varit hos vetrinären idag också med måns, lille buse nu får du faktsikt bli frisk snart! tur att han är försäkrad!! hoppas han mår bättre snart iallafall ♥

ska göra carbonara nu till oss, eller jag får äta ensam eftersom baby ska till jobbet.. uh. lägger upp massa tradera saker senare, så håll ögonen öppna ;) lägger upp
en länk här också!

puss & kram



Jordgubbar

älsklingens mamma är världens bästa svärmor! hon skickar med massa små pressenter till mig, och igår fick jag en hel big pack förpackning med jättegoda jordgubbar som hon plockat själv :) så dom satt vi och mumsade i oss. känns så skönt att våra föräldrar är så bra kompisar :) Ikväll åt dom middag ihop, utan oss.. hah. :)

nu ska vi se på film!

image870



dagens klädsel

image863

  

idag hade jag på mig:

orange stickad klänning - asos
svarta leggings - h&m
flipflop i skinn - indiska

tessan är här nu och vi har myskväll, har satt upp dom nya gardinerna nyss som vi köpt.. svara paneler, men det såg fattigt ut, så vi hände upp dom gamla svarta fransgardinerna också! blev himla fint (: sen har jag provat alla kläder jag fick hem från ellos idag, kommer behålla nästan allt.. är jätte osäker på den gråa jackan.. den sticks.. men man kommer ju ändå ha tröja på sig under ^^ så vi får se! vi har haft mysigt ikväll, mötes upp i centrum vid halv sju gick och köpte vin och lite cider på systemet och sen gick vi och åt på en restaurang här i huddinge.. åt plankstek med oxfile :) gott. drack varsin cider och satt och pratade massa. ska kolla på bröderna lejonhjärta snart och äta godis och popcorne, perfekt fredagskväll :)

 



tradera

vunnit på tradera nyss, jag älskar röda skooor :D whi. 86 kr, vilket kap!

image862


dagens outfit

image856

    

idag hade jag på mig:

jeansklänning m. fickor - h&m barnavdelning (NY!)
ballerina skor i guld - kapphal barnavdelning (NYA!)
brunt hårband med rosett -
h&m
skärparmband - cocoo.se
skinnarmand - kj store växjö
bismarkarmband - fått av mormor
adolf min mops (:



today

har nyss städat här, blev fint :) och håller på att tvätta. skönt, vi hade en del tvätt som stod och skräpade... typ 6 ikea kassar :/ jaja, lätt överstökat, så har jag ju baby som sällskap också :)

imorse, eller ja vid ett kom tessan hit och överaskade med en stor bukett blommor och ett jättefint kort :D jag blev jätteglad! i kortet stod det 'vänner som du, är svåra att finna'  sen hade hon skrivit själv ' tack för att du finns fanny. jag älskar dig. puss puss din tess'  vilken överaskning :D perfekt start på dagen (: tack gumman ♥ ska lägga upp bilder på blommorna och kortet såfort batteriet till kameran är färdig laddat.

sen så gick jag och tessan ner till huddinge centrum och fikade på castello och pratade en massa, gick runt i affärer och jag fyndade en del på rean.. två st benvärmare, gråa och grå/svart randiga, ett par leggings, en jeansklänning, guld ballerinaskor och ett hårband (: sen hämtade älsklingen mig så åkte vi och kikade på ett litet hus.. kaaanske ska flytta dit. det var verkligen sött! men som sagt, det lutar mer åt att vi bor i huddinge. har tills imorgon att bestämma oss. men huset var verkligen mysigt.. ganska små rum dock.. men iallafall. söt trädgård med en liten damm, grillstad, potatisland, stenmur, öppenspis inne, iih.. det känns som det är på landet, rött hus med vita knutar ^^,  men det ligger 20 min från älsklingen jobb. fem i hyra.. 55kvm. ja det tåls att tänka på! jopp.

sen åkte vi till kista gallerian och in på löste affären och luktade på alla teér vi bara hann med innan det kom in en massa folk där. fick iallafall med oss jordgubbste, vaniljte, citronte, mammasmirakelte, earl grey blåblomste.. fylla på i te bukarna ska jag göra snart. gick iallafall runt där och myste ett tag.. åkte hem och åt lassagnen som blev över från igår och nu väntar vi på att maskinerna ska bli klara (:

snart ska vi äta varm ostkaka med vispad grädde och jordgubbs sylt, mumma (:

 



veliga berit.

Idag har jag verkligen varit velig angående gårdagens beställning från ellos.. så jag satt mig ner idag och verkligen tittade igenom allt på deras hemsida, tog ju ett tag, shit va saker dom har (: blev lite trött tillslut och valde lite saker som jag inte hittade i går.. ringde till ellos kundservice och ändrade i min beställning som inte hade skickats iväg som tur va.. har beställt två stycken höstjackor, den röda och den grå.. får se vilken som passar bäst! skönt att iallafall vara i god tid med höst garderåben..! jag kikade in i garderåberna idag och det fanns knappt nått höstigt alls att sätta på sig.. några enstaka stickade koftor :/ så det här behövdes verkligen! ska bli kul när allt kommer hem så man kan prova :) allt är inte med på bilden, köpte även lite leggings, strumpbyxor, underkläder, pyjamas, korta mjukisbyxor, vanliga mjukisbyxor, och en röd mysdress.. la också till ett par svarta panelgardiner som var på rea i beställningen.. gillar inte alls dom nya vita fluffgardinerna i vardagsrummet :( så nu blir det svarta paneler istället :) fint! sen beställde jag röd och vit rutiga sängkläder, såg så mysiga ut ^^ det bästa med ellos är att man får hem allt, betalar ingenting förens man har bestämt vad man ska ha kvar. så jag ska i lugn och ro prova allt sen när det kommer, får nog sålla bort en del, eftersom min ekonomi inte tillåter mig att shoppa för så mycket :p men antagligen kommer jag ta lite pengar av dom som jag får av älsklingen till shopping och lägga på det här.. vi får se (: nu ska jag ringa älsklingen och säga god natt och sen lägga mig i sängen och läsa min nya inredningstidning (: mys. sov så gott ♥ ps, har lagt upp lite mer bilder från tjejkvällen igår.. (: ds.
 

image834

1) grön stickad mössa 79.50kr
2) ljusblå/grå a-linje klänning m. knappar 299kr
3) stickad klänning i gröna & gråa färger 349kr
4) beige/rosa farfarstopp med sidenband 199kr
5) grovstickade tumvantar med fleeacefoder 79.50kr
6) stumpbyxor/leggings 129kr
7) hängselshorts i ull 249kr
8) gul/grå randig polotröja 199kr
9) grovstickad halsduk 99kr
10) grovstickad naturvit kofta 349kr
11) hängselkjol 249kr
12) brun kofta med knappar 299kr
13) brunrandig munkjacka 199kr
14) grå ulljacka med stora knappar 599kr
15) vit/guldiga armvärmare 79.50kr
16) brun kasse i skinn 99kr (rea) 
17) mormorskängor 349kr
18) röd ullkappa med knappar 699kr

totalsumma = 4603.50kr



tjejkväll <3

Nu har jag laddat över bilderna från min kamera iallafall, sen lovade helena att jag skulle få bilderna hon tog också. det var jättemysigt, helena kom hit vid halv åtta och då var maten nästan klar.. jag gjorde egen plankstek.. inte så svårt som man kan tro faktiskt. och mycket gott blev det (: vi drack cider och vatten till maten och så använde vi våra nya höganäs salladsskålar på träfat.. fina (: ingen av oss orkade klä upp oss, så det blev mjukiskväll, mysigt. hade jättemysigt när vi satt och åt! sen hade jag förberett äppelpaj som vi åt efter maten.. mycket mätta och belåtna gick vi ner till videobutiken och hyrde 'rosas movie' och åt godis och myste. sen satt vi lite vid datan och kikade runt och sen fick jag massage av helena, som verkligen var avslappnande.. höll på att somna hela tiden. hade tänt ljus och lyssnade på avkoplande musik, gud va romatiskt :D hihi. sen pratade vi långt in på natten och somnade sen bums. imorse gjorde jag frukost till oss också.. med melon, det var gott (: 

nu har hon åkt hem och jag sitter och bläddrar i ellos katalogen som kom idag.. ska snart dammsuga här och plocka i ordning lite från igår.. sen ska jag laga middag till mig och mamma (: blir nog bara film ikväll i guess.  



1) jag står och gör plankstek, helena har precis kommit
2) nästan klart (; bara köttet och sen in i ugnen
3) nu ska det in i ugnen..
4) min sötis ♥
5) den som väntar på nått gott....
6) dukat mysigt åt oss (:
7) maten, gud så gott!!
8) efter maten åt vi äppelpaj med vaniljglass
9) jag matar min lata katt... bordskämmd!!
10) mina kissar i köket
11) sen bytte vi om till pyjamas och helena fick en puss
12) jag och måns (:
13) mysigt med film och godis och bästisen ♥
14) måns vad gör du? han ville peta på tvn
15) sen fick jag massage och somnade bums
16) på morgonen gick jag upp och gjorde frukost
17) helena blev glad :)
18) melon med skinka
19) ljus är ett måste!


sex and the city shoebox

den här fick jag av älsklingen idag. bara sådär! eller det är iof en tidig födelsedagspressent, men ändå, har helt klart den snällaste och goaste pojkvännen genom tiderna ♥ . ska bli kul
att se sex and the city eftersom jag sett nått enstaka avsnitt bara! (: så nu blir det väl mycket sitta och mysa framför tvn!

sitter och äter lunch bestående av wook grönsaker, kycklingfilé och sötsursås. mums. idag är jag ensam hemma, älsklingen är på jobbet. så mina planer är väl bara att mysa runt i mjukiskläder och titta på tv/film.

gårdagen med helena var jättemysig! bilder kommer senare (: puss sålänge.

image823



japp ^^

HELA den här outfiten (kofta, lång linne med rosett, tights, armvärmare, halsduk och mössa) kommer hem till mig om några dagar. nu är det slut shoppat för min del.. nästan iallafall, för den 27:de drar älsklingen ut mig på shopping runda! får handla för två tusen mwhih. han är den snällaste. han skämmer bort mig (;



image822


Dagens

hej hopp.. här kommer dagens kläder.. tänkte byta om till nått festligare till kvällen..
eller snart med andra ord, helena är här om 1,5 timme (: blir nog klänning och leggings..
vi får se (; bilder från kvällen kommer senare! nu ska jag laga mat! puss ♥

image818

  

idag har jag på mig:

grönbruna baggy brallor - h&m
gul tisha - returmakeriet
svart skinnjacka - h&m divided
svartvit palestina sjal - punkt shop
gympisar - stadium




bästiskväll <3

Om ca 3 timmar kommer helena hit, jag har bjudit hit henne på mysmiddag. ska göra egen plankstek med oxfilé, egengjord potatismos, beaneissås och en grillad tomathalva, på planka såklart.. visste att vi skulle få användning av plankorna vi köpte på ullared (: så blir det cider till. muma. så till efterätt ska jag göra äppelpaj med vaniljglass och så blir det hyrfilm ^^ min bästis har lovat mig helkropps massage.. eller det heter taktil stimulering, en harmonisk massage som ökar blodflodet och får en att må bra (: hon är den bästa! tar verkligen hand om mig. ♥

har satt upp nya gardinerna i vardagsrummet också, blev helfint. tar väl ett tag att vänja sig vid dom vita.. men det blev bra. städat, bäddat rent i sängen och plockat undan i köket.. nu ska jag och älsklingen duscha och sen ner till affären och köpa alla godsakerna tills ikväll. måste köpa lite godis till filmen också. (:

helena sover här i natt och imorgon ska vi gå till komvux och planera vad jag måste plugga. ska bli jättekul att börja plugga, är helt ivrig! ^^ ska nog börja med ett eller två ämnen, sen flera, och tillslut plugga på heltid. så skönt att få hela utbildningen betalad! mwhihi :D

hoppas alla får en mysig kväll, det ska vi ha ♥ puss!

image816



galen kudde

en helt galen kudde som vi köpt till våran vita manchester fotölj.. har en vit likadan kudde i den nu, men rött skulle verkligen passa tyckte vi, så den här är köpt (:

image815


höstjacka

Glömde ju såklart att lägga upp höstjackan jag beställde, så här kommer den (;

image814


beställt från ellos

satt nyss och klickade hem lite godingar från höst/vinter kollektionen. dom har verkligen blivit bättre på kläder! innan var det bara massa tanttjaffs. hihi. men iallafall. bra, jag behövde höst kläder och man får passa på nu innan allt tar slut. är riktigt nöjd med höstjackan jag beställde (:

image812



nytt

jopp, nu är bordet ihop monterat och allt är upp plockat ur ikea påsarna. mattan ligger under bordet och är skit fin. hon som sålde hade med sig en kålsvart också.. och alle föll för den, så han fick välja och det blev den svarta :) mycket bra val. den är verkligen cool! börjar verkligen trivas nu ^^ och snart flytt, jaja. vi kommer få mysigt sen också.

imorgon kommer min bästa vän hit, min helena ♥ tjejkväll. middag, film, godis, massage och sova över står på schemat. underbart (: längtar!

nu ska jag återgå till myset i soffan med baby. puss och godnatt ♥

image800

          

1) vardagrummet, tvbänk, soffbord, lampa från ikea. koskinn fynd från blocket, tavla köpt på vår thailandsresa
2) vardagsrummet, soffan göteborg är från ikea 
3) älsklingen har snickrat ihop våra dvd hyllor och tapetserat dom i "pianolack" klockan är ett fynd från gamlastan
4) temugg från ikea med tillhörande underlägg och sked i trä, värmeljushållare från lagehause
5) vardagsrummet, svart bricka och golvlampa i ris från ikea, vintage förstärkare fynd från blocket
6) sovrummet, trägpersienner, kaktusar från ikea. krukor och panelgardiner med medaljonger från gekås, värmeljushållarna är från indiska på rean
7) vardagsrummet, svart bordslampa från halens, svart plåtskåp från ikea och den röda cobran är från auktion
8) den älskade cobran 
9) två tavlor med new york motiv hänger över lampan och cobran på väggen och är från åhlens
10) smart svart korg till tex värmeljus från granit
11) vit snurrfotölj i mancheter fynd från blocket, men kommer från ikea. 'hårig' kudde fynd från myrorna
 


barnlycka.se

en annan blogg tipsade om den här sidan. och nu önskar man nästan att man väntade barn..
gud vilka söta saker det fanns :) men så småning om får vi också handla bebiskläder där :) ♥

www.barnlycka.se

    



köpt idag på ikea

nyss hemkommer från ikea, vilket stoj, hur mycket folk som helst! var helt utsvulten när jag kom
ut från kassorna, så jag skyndade mig till kön där man köper billiga korvar :) och köpte 3 st, mums.
gillar inte korv vanligt vis, men nu var det gott. hittade massa fin fint :)

           

1) nytt soffbord från serien lack.. billigt och bra sålänge (:
2) korgar till badrummet att ha allt möjligt i
3) jättefina te koppar med tillhörande sked och underlägg köpt 4 st
4) 4 stora kaktusar som vi ska ha i våra svarta fyrkantiga krukor
5) vita gardiner till vardagsrummet + gardinstång och upphängare
6) 4 glas av varje i "pralin" serien, coktail, vanligt och vinglas
7) kattmatskålar i svart
8) uppläggningsfat till tex vitlöksbröd har hela den serien så köpte till dom (:
9) kuddfodral och innekudde till att ha på sängen.
10) kohuden som vi fyndade på blocket (: normalpris 2500-3000, vi fick den för 800!

nu ska jag börja montera ihop soffbordet och sätta upp gardinerna och
städa lite här tills älsklingen min kommer hem, ikväll bli det mysig middag
med levande ljus och så ska vi hyra film.. och åka och hämta kohuden vi
köpt :) kommer bli så fint här. känns dumt att göra iordning så mycket nu
innan vi ska flytta, men vi vill ändå ha det fint. det är ju saker vi tar med oss
också så det gör inget :) NU - montera! puss





dagens outfit

image777

  

Idag har jag på mig:

jeans med låg midja - gekås
brett brunt skinnskärp - gekås
svart tröja - h&m
70-talsväst - second hand
flipflop i skinn - indiska



ikea

sitter och äter aprikoskräm, ska snart duscha och klä på mig, sen ska vi till ikea och köpa gardiner, gardinstång och mer kuddar att ha på sängen.. sen hittar man säkert nått mer kul också :) så blir det alltid. sen har vi köpt ny matta till sovrummet också :) fint. det är den svarta på bilden här nere. efter ikea, ska jag sätta upp nya gardinerna, se om jag kan möblera om här i vardagsrummet. sen får vi se vad det blir. nu ringde min vän så hon kommer och hämtar mig om 30 min, så nu måste jag in i duschen. puss.

image776



dagens (:

här kommer då bilder på min fina nya klänning som min baby köpte
åt mig idag :) så glad för den! jag är svag för 'lotta-kragen' på den. hm
är bra nuförtiden! helt underbar kväll förövrigt hemma hos helena och
joakim, skrattade så vi grät! haha :D underbart! tack ♥ skriver mer om
det imorgon, nu blir det verkligen bums i säng. stackars baby som ska
upp igen vid halv sex.. :/ puss och natti.

image771

   

jag har på mig:

gråblå klänning med 'lotta krage' - h&m trend (pressent från älskling)
svarta leggings - h&m (också från älsklingen)
gympisar - stadium



<3

har suttit hela morgonen och ringt runt i olika vetrinärer. gad va dyrt det ska vara då ^^ dyrt med djur. måns fick in någonting i ögat igår så jag tog ut det med en fuktig bumullstuss, och idag var det rött :( så nu ska vi in på måndag och få ögon salva! så han blir bra igen.. haha hur länge har jag haft honom? sen i måndags, min tur det där :p jaja.
ringde också till h&m trend, och hängde undan en jättesöt klänning som jag ska köpa idag :) eller inte jag, jag får den av baby. han är den snällaste av dom snällaste. kommer bilder senare ikväll, för den ska jag minsann ha på mig ikväll hos helena och joakim :) blev glad att det fanns en kvar.. det var den sista av fyra hm butiker jag ringde till som hade den i min stl. så nu hänger den där och väntar på mig ^^

satt och kikade på blocket också.. har hittat ett köksbord som vi ska köpa! http://www.blocket.se/vi/12281821.htm?ca=11_s vi får det för 400, det är ett mycket bra pris ^^ så ska vi inte ha det så högt upp utan sänka det som ett vanligt bord och ha våra vita "myran" stolar till :) så det ska vi åka och hämta nu innan vi ska på middag hos helena. :)

bjöd på ett par marrimekko grytlappar på tradera igår, det blir fint att ha i köket :)

nu ska jag duscha, klä på mig, väcka min trötta älskling som jobbat natt och sen åker vi :) puss!

 





töntlycka!

jag blev så glad i dag när jag vaknade! vid mitt skrivbord står en jättefin bukett av massa olika fina
blommor. gissa vem som vart så söt och överaskat mig då? jo världens bästa pojkvän :D ♥ sånna
fina saker blir man verkligen glad för. jag har det så bra, så jag är avundsjuk på mig själv ^^

fick veta nu att han själv valt ut varje blomma, så söt :D trodde det var en ihopsatt bukett,
men han har valt alla själv :D aww, sötnos!

image767



planer.

min och mammas middag blev super god! ni borde verkligen prova det där receptet jag bloggade om
innan, mums! det blev ingen middag ute på balkongen, utan vi dukade fint inne i stället :) fick min svarta
ljuskrona idag från ellos för en hundring billigare än vanligt ^^ eftersom dom skickat fel innan! så jag blev
glad.

har precis kollat klart på 'dagis papporna' med mamma hon bjöd på kexchocklad så nu mår jag illa :/ har förensten slutat dricka cola :) vilket resulterade i att jag gått ner 3 kg på 2 veckor! så det känns bra. cola är bra om man vill öka i vikt.. höhö. så nu är det slut med cola för min del. jag och älsklingen ska köpa varsitt gymkort nu när hans lön kommer och börja träna några gånger i veckan, för nu måste jag verkligen börja aktivera mig. har tränat hela mitt liv och tänker inte låta kroppen förfalla bara för att jag har en paus i mitt liv inte! :) sen ska vi köpa en aukustisk gitarr och gå på gitarrkurs tillsammans! gud va mysigt. jag har tur också som får min kurs betalad ^^ inte fy skam det. roligt att ha så mycket att se fram emot! flytten framförallt, ska bli så skönt att bo med dig själv snutten. måste ta reda på om det finns diskmaskin i lägenheten också, annars är det ett måste att inskaffa. sånt kan man nog fynda lite billigare på blocket i guess ^^

ändrade planer för imorgon också! ska hem till helena och joakim och grilla och dricka gott! blir nog en sen kväll tror jag! det är ju fredag så :) dom är ensamma hemma i deras villa så vi ska grilla kött och jag har önskat majskolvar, det är så gott tycker jag. jag är ledsen att det inte blev nått med huset, hade verkligen varit kul att bo med dom.. meen, man måste vara positiv! nu får jag och älsklingen äntligen bo tillsammans ensamma ♥

Helena du är den bästa man kan tänka sig. att ha dig som bästa vän är det bästa som någonsin kunde hända mig. jag och mamma satt och prata om hur bra du är och hur hon ser hur mycket bättre jag mår när du kom in i mitt liv. släpper dig aldrig! älskar dig min finaste helena. du och jag ♥ vill bara krama om dig, länge och få dig att känna hur mycket du betyder för mig! du fyllde upp ett stort tomrum när du kom in i mitt liv. ingen har gett mig så mycket som du ger mig. aldrig aldrig kommer du förlora mig! det lovar jag dig ♥ är så glad att jag har dig vid min sida :) ingen kan förstå sig på våran relation. det är den finaste genom tiderna iallafall. du svepte verkligen in mig under dina vingar, du ger mig råd, stöd och är en stor förebild för mig, inre styrka är det vackraste jag vet hos en människa och det har du, och du har gett mig det också. du har fått mig att stå upp rakryggad, inte bry mig om skitsnack och fått mig att förstå att vissa inte ens är värda att tänka en sekund på. om ord kunde beskriva hur tacksam och glad jag är för att ha dig så hade nog det här vart ett litet bevis på det. glöm aldrig bort att jag älskar dig. är så glad att det kom nått gott ur allt det onda, tobias försvann från oss, men upp blommade det en ny stark och vacker vänskap - din och min. vad mer kunde jag önska mig i det läget? kände mig totalt ensam utan honom som vän, men som sagt, du fyllde verkligen upp ett stort tomrum hos mig. ingen kommer någonsin kunna ersätta tobias, men helena, du är verkligen den enda jag behöver. tack för allt. alltid vid din sida! /din bästis.

nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i sängen, ringa min underbara pojkvän och prata om allt och inget, bara kärlek! aww du är underbar. han ringde nyss, fast vi precis lagt på bara för att få "höra min röst igen och säga igen att han älskar mig"  ingen är bättre än du! framtiden är vår ♥ total jävla lycka! sen ska jag läsa i en ny spännande bok jag fick av älsklingen häromdagen. den verkar mycket bra! :)

sov sött kramar fanny

    

mysmiddagen med mamma, nya ljuskronan från ellos och nya tavlorna från ullared som
sitter över malm byrån i sovrummet :) mys!



vi ska flytta :D

Ska börja med middagen snart, tog fram kycklingfilér innan idag och tänkte laga kyckling med bacon och ost sås, till det blir det klyftpotatis och god sallad :) http://www3.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15646 ska duka ute på balkongen åt mig och mamma det blir mysigt ^^ sen blir det en lugn kväll med film, popcorn och tända ljus. skönt att ta det lugnt :)

imorgon ska jag och älsklingen åka ut till sundby och ha picknick i solen, kanske tar ett dopp också, isånnafall blir det årets första för oss! senare ska vi åka till kungenskurva och kika på dammsugare ^^ för en sån behöver vi nu när vi ska flytta :) gud va jag längtar nu, det pirrar i hela mig :D sen blir det mysigmiddag hemma, tänkte köpa en flaska vin och dela på och mysa :) ♥ så underbart att få vara med dig älskling!!

på lördag jobbar älsklingen på dagen så jag tänkte gå ut med kissarna i parken och sätta mig där med en filt, tidning och lite saft :) det blir härligt, hoppas att solen håller i sig bara! sen när han kommer hem så ska vi åka och besöka våran nya bostad och skriva kontrakt. den är hur fin som helst! helt nyrenoverad, nytt kök från ikea med rostfria vitvaror, helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork, ny duschkabin, trägolv överallt, caffé latte på väggarna, och en liten mysig trädgård :) vi kommer storm trivas! så nu ska vi åka på en shopping tur och handla damsugare, platt-tv till sovrummet och nytt soffbord, och nytt sofftyg till våran soffa från www.bemz.se whii vad jag längtar! :)


sen har jag inget planerat förens på måndag då helena kommer hit och vi ska ha tjejkväll :) så sover hon här och så, mys! ♥

nu blir det mat :) puss!

image762



dagens outfit

image759

 

idag har jag på mig:

jeans med låg midja - gekås (NYA)
brett brunt skinnskärp - gekås (NYTT)
grått linne - ellos
svarta skinn flipflop - indiska

ursäkta dom dåliga bilderna ^^ vi hade lite brottom.



våran måns





today

legat och myst med älsklingen nu i två timmar i sängen, så härligt att bara vara med honom ♥ men för ett tag sen gick jag upp, var utsvulten ^^ sitter och dricker te och äter mackor.. och måns håller mig sällskap :)

till våran stor besvikelse så blir det inget hus :/ han som hyr ut det som skulle flytta till lägenhet måste köpa sin nya lägenhet eftersom det huset ska omvandlas till bostadsrätter :/ så han får lov att sälja sitt hus som vi skulle hyrt. bajs! men vi gav inte upp för det inte ;) antagligen kommer jag och alex flytta själva, vi får se, vi har iallafall fått tag i en tvåa i huddinge, helt nyrenoverad, med nytt ikea kök, rostfria vitvaror och sån där snygg spishäll (: det bästa är att vi känner dom som hyr ut den, så vi går före i kön ;D det är bra det! var så inställd på att flytta, så det gick inte bara att lägga ner dom planerna! inflyttning den 1 sep. 8 dagar innan min birthday :) mys! nu får vi äntligen bo ensamma, som vi har längtat!  ♥

idag ska jag städa här och ta det lugnt, febern spökar, gud jag som aldrig är sjuk annars ^^ håller på att svettas ihjäl här! men men, även jag måste vara sjuk ibland. älsklingen jobbar i natt, så det blir bara jag också. mamma föreslog att vi skulle laga middag ihop, hyra en film och ha tjejkväll ^^ mysmami. det låter bra det!

nu kom älsklingen upp, så jag ska umgås med honom :) puss!



myskväll

har precis klivit upp ur ett varmt skumbad, tände massa ljus, hällde upp varmt vatten och lite skum sen la jag mig och läste min nya 'hus & hem' måns höll mig sällskap hela tiden, han gillar tydligen vatten! :) har satt på mig pyjamasen och fårskinnstofflorna och satt upp håret i en toffs.. tänkte sätta mig i soffan med en kopp jordgubbste och titta på 'dagis papporna' som vi bara såg halva av igår innan vi somnade i varandras armar ♥ saknar min alexander jättemycket.. nu när vi vart tillsammans så mycket på semestern så blir det extra jobbigt nu när han jobbar mycket den här månaden. helena och tessan kommer hålla mig sällskap :) redan på måndag ska min bästis helena sova över här.. vi ska ha myskväll och laga middag och prata och bara ta hand om varandra! längtar! sen ska jag träffa tessan också nästa vecka :) mys. mina vänner är dom bästa man kan tänka sig! finns inga bättre! det har dom verkligen bevisat ♥ hoppas ni vet det, men det tror jag. 

känns så mysigt att vara inne i sovrummet nu, vi har gjort om en massa, eller massa och massa, men nya detaljer och det blir verkligen förnyat då. tavlor, nya gardiner, ny taklampa, överkast och kuddar. kanske ska göra som älsklingen sa och lägga in en ljusslinga under sängen, kanske blir mysigt.. vi får se :) förövrigt håller måns på att leka sönder våra fransgardiner i vardagsrummet ^^ det ligger massa trådar från dom överallt, jaja, bara han har kul så är jag glad :) det är ändå bara ting, och sånt kan man ersätta :) han är en söt liten varelse, är så glad att jag kommer så bra överens med uppfödaren, pratade med henne idag och hon fick tårar i ögonen för att hon tycker om oss så mycket, och jag var ju inte sämre jag då, blev helt rörd av hennes ord. vissa människor är helt underbara och bara fastnar i hjärtat. ♥

imorgon ska jag lägga upp bilder på mina inköp, har vart helt slut sen vi kom hem och bara slappat runt här. får skylla på att jag kännt min lite sjuker. skönt att vila upp sig ordentligt, behöver verkligen få gå runt i myskläder, utan smink och uppsatt hår och bara vara. det är livet ^^ och även fast jag känner mig ful och äcklig så är älsklingen så underbar och påminner mig ständigt om hur vacker han tycker att jag är. ♥ ska även lägga upp nya saker på tradera. lägger upp en länk här sen. måste bli av med lite saker, jag är en hejare på att samla på mig kläder, skor, prylar, ja allt. jag och alexander tog några ikeasäckar och rensade ut en massa igår, han är så snäll som alltid finns där och ställer upp pch hjälper till :) så det blev en del. sen har jag ju massa på vinden också som ska säljas :)

ska göra iordning lite te och mackor och sätta mig med en filt och mysa till filmen, hoppas ni får en bra fortsatt kväll. kramar fanny

    
har satt upp tre liknande svartvita tavlor över byrån också :) fast jag tog bilden innan ^^



<3

image753

håller på att städa för fullt här, har bytt gardiner i sovrummet och satt upp nya "pop" lampan, fiint.
snart ska jag bädda sängen (bättre sent än aldrig) och ringa det där jobbiga samtalet :/ sen blir
det mysmiddag med älsklingen framför en bra film ikväll, dagispapporna :) ska försöka orka ta
kort på mina inköp och lägga upp också, så ni får se.. men just nu vill jag bara röja undan här!
jag hatar när det är stökigt!

puss!



måns

     

söta måns. precis som en hund. följer efter oss vart vi än går. och pratar, spinner och trivs.
jag är jätteglad för honom. han är världsvan och modig, våran måns. var precis som att
få barn kan jag tänka mig, uppe nästan hela natten och satt och lugnade, tror han saknade
sin familj lite., eller så var han bara sällskapsjuk. välkommen hem måns ♥



du

det finns en person jag inte klarar mig utan, och det är dig ♥

image746



dagens outfit

äntligen hemma :D resan hem gick jättebra, när måns sov! hah, han är helvild och mysig :) nu har vi köpt en till kisse, och det är den sista kissen, lovar :) har haft en underbar semster, synd bara att det vart mulet, men det har vart skönt, slapp vi sitta och svettas i bilen. har fyndat massa på second hand som jag lägger upp imorgon, nu får ni bara dagens.. jag är trött. har bäddat rent i sängen, duschat, hälsat på alla djuren och mamma och packat upp. blev en del från ullared/gekås. notan där gick på fyratusenfemhundra, det ni. tur att man har en snäll karl som delar notan med en (;  imorgon ska vi gå igenom alla våra flyttkartonger uppe på vinden och se vad vi har och vad vi kommer behöva köpa inför flytten nu i august. tänk bara en månad kvar nu! sen ska vi åka till ikea och köpa en ny lampfot till alles sida av sängen, som en av katterna tog sönder, så det är mina planer :) natti natt ♥

image743

image744

image745

klänning och kofta - h&m
leggings - indiska
gympisar - stadium
solisar - h&m
läderarmband - Kj store växjö


RSS 2.0