dag 3 & 4

Hej på er :)
Igår sov vi ju på hotell i ullared, och både jag och alexander vaknade med ont i ryggen, vilka hårda sängar :p men men, vi duschade, klädde på oss och jag sminkade mig.. sen åkte vi till ge-kå som är hur stort som helst, där hade dom kläder, smink, underkläder, inredning, mat, ja allt man kan tänka sig. vi handlade massa så det ska bli kul sen när vi kommer hem och kika vad det vart :) kvittot visade att vi spänderade 4500 :o men man är ju bara där nån gång ;D och vi hittade massa som vi ndå skulle köpt fast här var allt billigare :) ska fota alla fynden sen när jag kommer hem så ni får se. efter shopping dagen som tog oss fem timmar var vi ganska slut, åt på burger king och sen satte vi oss i bilen och åkte 40 mil till nora och hem till johanna och kalle. det tog nästan fem timmar och vi kom fram halv tio, sent, men johanna va så söt och hade lagat god mat och sen fick vi jordgubbar och glass till efterätt. sen tittade vi på film med dom och sen somnade vi bums efter en låång dag :)

vaknade nyss, ska duscha och sånt, sen ska vi åka vidare till uppsala och kika runt. äta lunch och mysa :) sen ska vi tälta mellan uppsala och östersund.. köpte ett bättre tält i går på ge-kås, och lite camping saker, så vi ska grilla korv och marsmallows och kanske kvällsbada :D mysigt! längesen jag tältade.

sen imorgon åker vi vidare till endanästet och hälsar på alexanders mormor och sover där en natt. antar att hon inte har internet :p så det här är nog det sista jag skriver innan jag är hemma igen :/

ha det så bra, så hörs vi sen :) pussar fanny  ♥

dag 2

vaknade vid tolv tiden idag, sen hade emily tobbes flickvän gjort en jättemysig frukost till oss med stekta ägg och juice, yoghurt och mackor :) har precis duschat, sminkat mig och plattat håret, snart ska vi till växjö och titta runt :) hoppas dom har lite second hand butiker.. vet att dom har en iallafall. sen ikväll ska vi på grillparty ska bli jättekul. sen åker vi vidare till ullared och sover där, sen blir det upp tidigt i morgon och gå en heeel dag på gekås :D kul.

saknar alla därhemma. mamma är så snäll och tar hand om mina djur tills vi är tillbaka :) ♥

nu ska jag be älsklingen att ta en dagensbild på mig och sen ska vi åka :) puss!



dag 1

nu är jag och min älskling i alvesta, kom iväg ganska så sent idag, hade enormt mycket saker att göra innan vi kom iväg ;) packa, bränna musik på skivor, duscha, och snurra runt och hitta allt. men iväg kom vi tillslut, påvägen var det jättefint väder.. men ju längre ner vi kom desto mer regnade det :/ så när vi stannade för att äta våran matsäck så bytte jag om till mjukisbyxor och en hoodie och fårskinnstofflor ^^ mysigt att ha i bilen. vi har haft det jättemysigt än sålänge! sjungit en massa till musiken vi brände och haft kul :) imorgon ska vi till växjö och kika runt, blev lite ändrade planer, skulle egentligen till ullared, gekås imorgon, men det får bli på torsdag, eftersom vi kom hit så sent. så imorgon ska vi shoppa lite i växjö och sen på kvällen ska vi tillbaka till alvesta och gå på grillafton :) mysigt. tur att jag tog med mig lite finkläder också. :) sen på kvällen imorgon åker vi till ullared och sover där på ett hotell som ligger precis vid vattnet, så mysigt! sen på torsdags morgonen klär vi på oss, äter frukost och åker till gekås och fyndar!

kommer skriva såfort jag får tag i en dator :) men dagens outfitbilder får ni när jag kommer hem :)

nu ska jag mysa med alex och sen sova ♥ puss!

saknar dig tobias!

image742



smultron <3

min mamma är den sötaste. när hon var ute med adolf så plockade hon lite smultron till mig och trädde
dom på ett strå, så söt. jag blev jätteglad :) vi har ätit en mysig middag ihop, jag hade jätteont i gommen, eftersom jag fått en blåsa :( men det var gott iallafall. nu ska vi ner i tvättstugan och vika tvätten och sen titta på en thriller, mys! imorgon åker vi, jag har resfeber! iiip.

image741



massor!

håller på att laga middag till mig och mamma, det blir fläskfilé i ugn med grädd och lingonsås med klyftpotatis, jum ^^ innan det stor städade jag och torkade alla golven, snart ska jag ner i tvättstugan och stoppa i en maskin tvätt så vi kan ha med oss det på resan. jag är nog knäpp men jag älskar att tvätta, städa och laga mat. :) bra det.

har ingen dagens bild idag, men jag hade på mig:



nu springer jag runt i linne och shorts, för usch va varmt det är här. speciellt när man städar och håller igång! ikväll blir det som sagt tvätta lite och sen packa, ska vara snäll och packa älsklingens väska också så han slipper det imorgon innan vi åker. han är på jobbet nu för övrigt.

my har åkt hem, känns jättetrist. veckan gick otroligt fort :/ kändes som det skulle vara en evighet en vecka, men det gick verkligen fort! så får vi hoppas att hon kommer till min födelsedag också! söten har avslöjat sin fina pressent till mig redan ^^ ska få ett halsband från www.tjallamalla.com så fint är det :) virkat. dom fanns inte kvar i webb-butiken men i affären som tur va :) så det får jag ♥



ska nog hinna med en film också ikväll, mamma var så gullig och avbokade alla sina planer för kvällen för att jag sågärna ville umgås med henne sista kvällen :) så vi ska som sagt äta mysig middag ihop, titta på film och prata en massa. hon lovade en massage också. snällisen ♥ världens bästa mami.

Dagens...

...humör:
seg av solen, men glad
...mat: http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15368
...dryck: knappt nått alls, men lite vatten ^^
...känsla: resfeber och orolig för att jag ska bli sjuk eller nått.
...tråkigaste: att mysan åkte hem
...bästa: att jag och älsklingen har en hel veckas semester framför oss ♥
...behöver: få mat i magen, nu är jag utsvulten
...inställda: ingenting än sålänge :)
...nytta: storstädat, tvätta och packa
...köp: en hello kitty morgonrock :)
...mys: middag med mamma, film och mys

nu ska jag stoppa in köttet i ugnen och duka :) puss och kram!



siamesen måns

På resan jag och älsklingen ska åka på imorgon ska vi hälsa på siameser. kanske tillochmed blir att alle köper en misse till mig ♥ han är den snällaste! siamesen vi ska kolla på är en hane och är stört i kullen, han är chockladmaskad och supersöt. siameser är som en hund i en kattkropp. alltså väldigt sällskapliga och sociala. deras utseénde är mycket speciellt och det tar nog tid att vänja sig :) dom är riktiga små charmtroll!

    

den första bilden är på kattungens pappa, så kommer han se ut när han blir stor :) dom
andra är på hankattungen. ♥

Siamesen är en mycket intelligent katt. Den är lekfull, pigg, nyfiken och har alltid något på gång!
Den är en duktig klättrare och tar sig upp på de flesta skåp och hyllor.
Siamesen är i det närmaste hundlik i sitt beteende, mycket trofast och har lätt för att lära sig gå i koppel.

Den är mycket människoberoende och om den inte får tillräckligt med uppmärksamhet eller lämnas mycket ensam kan den bli deprimerad och aggressiv samt visa vad den tycker genom att ställa till ofog.

Siamesen har väldiga röstresurser och är snabba på att använda dom. Det är också vanligt att den småpratar mycket med sin ägare.



shopping

Idag var jag och my inne i stan, vi gick upp vid nio åt frukost och åkte in till stan (: först till söder för att besöka massa second hand butiker, men till våran stora besvikelse så var alla stängda :/ pga midsommarhelgen.. så vi åkte till stan och kikade runt istället. jag hittade en del på rean och blev nöjd. behöver verkligen byxor och shorts, så det var inga onödiga saker jag la ut pengarna på ^^ fotade lite men inga snygga bilder direkt.. ha överseénde! men jag har blivit sjukt bortskämd med returmakeriets priser :/ det är ju rena rånet att shoppa på stan fast allt jag handlade var på rea! galet!!

är iallafall helt färdig efter den här veckan.. har nog inte hittat på såhär mycket saker på flera år ^^ har haft det jättekul, skrattat hysteriskt och myst en massa :D men nu är det bara att ladda upp igen och åka på semester med älsklingen :) vi ska åka förbi ett ställe och kika på en siames kattunge :) mysigt.

nu tänker jag sno med mig älsklingen till sängen och lägga mig och läsa och mysa med honom :)

puss och nattinatt ♥

      

mossgröna mini shorts - h&m 98 kr
lila leggings med guldtrådar - h&m 49 kr
värmeljushållare fast i rött och grönt - indiska 15 kr
palestina sjal i grönt och svart - indiska 69 kr
stoora te muggar - indiska 25 kr
grönbeiga baggy byxor - h&m 149 kr
gråa mjukisar - h&m trend 149 kr



nattinatt <3

men vad jag var dålig på att uppdatera här då :) det blir bättre jag lovar! dock kommer jag och älsklingen åka på bilsemester nu den 26/6 och vara borta i en heeel vecka, så då blir det uppehåll. men jag lovar att ta dagens bilder på outfits varje dag :) så får ni ses sen.

kom hem från bion nyss, såg en komedi, jag och my, skrattade högt massa gånger. mysig film :) åt massa snacks och godis, mums ^^ sen hämtade alle oss så snäll. imorgon ska vi på second hand runda, besöka massa på söder, det finns minst 15 st på söder som vi ska kika in i. spännande. hihi.

nu ska vi gå och lägga oss, för jag och mysan ska upp åtta imorgon, och göra oss iordning, sex timmar i stan imorgon. rejäla gympaskor är ett måste :) om jag hittar nått så lovar jag att fota och lägga upp fynden här!

pussar fanny ♥
 

image725




Gröna Lund!

image721

  

Idag hade jag på mig:

svart linne/klänning - h&m NY!
rosa my little pony tee - junkfood
rosa randiga leggings - kappahls barnavd.
vita reebok freestyle hi - stadium
lila plasthårspänne - köpt i usa

grönan va lika kul som vanligt! mysigt att gå runt med my hand i hand :D
vi åt massa och åkte karuseller tills vi höll på att spy! urk. nu är vi hemma
och jag håller på att laga en sen middag, för idag har vi bara fått i oss skit
mat, så lite hemlagad mat sitter fint :) blir pasta gratäng med ostsås. mums.
sen film :)

imorgon är det midsommarafton. vi har lite cider och vin och sånt ^^ så vi
ska ha jättekul :) grilla, äta sill och potatis och va fina :D vi måste göra
en midsommarstång och ha sju plockade blommor under kudden.
traditioner är viktigt (:

pussar fanny



Gloomy

image720

jag gillar den här nallen, och den finns nu i sverige :)
på sidan, www.aya.nu



shopping 2

nu kommer resten, som jag trodde var mer :P men det
var det icke! gillar skorna skarpt. 50 kr är ingenting juu!
dom ser lite gothiska ut ^^ och kolla inte på mina ben,
som sagt, har sparat nu i 2 veckor för att jag ska vaxa dom (;
nu ska vi se på film och mysa med varsinn stor kopp te!

puss ♥

    

lilasvarta pumps med t-slejf - din sko 50 kr
palestina sjal - indiska 45 kr
värmeljushållare - indiska 15 kr
vatten karaff - indiska 49 kr



dagens outfit

image711

  

idag hade jag på mig:

jag ser ut som en som dom snott från that 70-show.. höhö.

svarta shorts - h&m
grått linne med radiotryck - h&m divided
grön stickad kofta - h&m NY!
guld sneakers - sko punkten
vit axelremsväska i skinn - myrorna
stora brillor - h&m NY!




shopping

nu kommer lite av shoppingen från idag och igår ^^ resten kommer senare ikväll. det ser ut som jag shoppat för massa pengar, men allt och då menar jag ALLT är på rea! skönt att det vart rea just när my kom hit :) kommer lägga upp ett par t-sjefs pumps som jag fick för 50 kr bla.. fast senare! nu kommer det lite från hm, som också hade sjuk rea.. där hände klänningen jag suktat efter sen i vintras, fast en grön, men det gör inget.
den kostade 400 i vintras och nu fick jag den för 100. kap! (: har iallafall varit inne i stan med mysan idag också.. blev en stressig shopping runda, eftersom vi var tvungna att besöka alla second hand butiker på söder, och det är en del :p så jag tog mys hand och kutade runt ^^ men kul har vi haft det, tog en fika paus på 10 min, den snabbaste fikan jag någonsin tagit! men vi var tvungna att springa till hm innan dom stängde. my handlade på en av second hand butikerna över 500, och om man gjorde det fick man vaxa benen på en salong brevid för 200, vilket är ett bra pris om man jämför med andra ställen.. så hon gav det till mig! ♥ söten. så imorgon ska jag ringa och boka tid. vill inte gå runt med mina håriga ben en dag till :p imorgon ska vi till gröna lund och åka massa karuseller och äta sockervadd och vinna stora nallar på lotteri :) jag längtar! och ikväll kommer älsklingen hem ♥ har gått snabbare än vad jag trodde, men det ska verkligen bli skönt att få träffa honom igen! (:

      

stickad kofta - h&m
svart klänning med knappar - second hand
solglajjer - h&m
brett plastarmand - nån affär
två par trosor - nån affär
grön "dockklänning" - h&m
flipflop - h&m
svart linne/klänning - h&m



shopping

Här är lite av shoppingen från idag, resten kommer imorgon..
orkar inte ta kort på allt nu, för vi ska lägga oss och läsa och
sen sova :) imorgon ska vi till södermalm och besöka massa
second hand butiker! puss ♥

 

shampoo och balsam, fick gratis när jag klippte mig :)
my köpte 2 par skor och så fick hon ett par på köpet, dom
fick jag :D ska dock betala henne lite ^^ har sånna men när
jag köpte dom fanns dom inte i min stl, så jag blev glad
att jag slipper ha ont i fötterna nu :)

förövrigt saknar jag alexander så det gör ont :'( imorgon
kväll kommer han hem igen.. såhär länge har vi aldrig
varit ifrån varandra, pain!



my little pony

samlat sen jag var 4 år.. och nu fick jag tag i en my little pony mjukis
den är sliten, men fin ändå :) den är stor också! ännu bättre :)

image698 image699



dagens outfit

image693

  

Idag har jag på mig:

gul sjömansklänning med fickor - beyond retro NY!
svarta kinaskor i tyg - köpta i kina
vit axelremsväska i skinn - myrorna (syns ej på bilden)
svart glesstickad kofta - vero moda

har varit inne i stan hela dagen, klippt oss och shoppat ^^
jag fyndade på rean, snåååla till semestern :) bilder
kommer senare! mamma som vi mötte upp i stan var
snäll och tog min shopping kasse som jag bärt runt
på hela dagen (: så när hon kommer hem så ska jag
fota och lägga upp!

nu ska vi se på film och äta snask! :) mums.



myskväll ^^

image684 image685
förätt med avokadohalvor, skagenröra och räkor och cider till :) mums!
sen gick vi ner till primo och åt pizza, det var det ändå som fanns att beställa
eftersom köket hade stängt :o

image688image687
 
före och efter :) my lockade mitt hår ^^

image689image690
några fina kort på oss ♥
image691image692

min barnpizza eftersom jag inte var hungrig.. höh.

nu ska vi se på film och äta vindruvor :D



 

tjejvecka + semester

nu är min mysan här ♥ och vi har massa kul :)
sen veckan efter ska jag och älsklingen på bilsemester ♥

måndag - äta på primo, hyra film och elin från umeå kommer förbi
tisdag - åka till stan, vi ska klippa oss och shoppa ^^
onsdag - en hel dag med massa second hand affärer
torsdag - gröna lund! :D
fredag - midsommar, vi ska klä upp oss, göra en majstång och grilla :)
lördag - ta det lugnt på dagen och sen bio på kvällen
söndag - ska åka färjan till stockholms skärgård och mysa och bada
måndag - my åker hem :(

tisdag - jag och älsklingen åker på våran bil semester
dag 1 besöker vi jönköping där alles kompis pär bor och sen alvesta,
där vi ska hälsa på tobbes mamma.
onsdag - ullared/gekås och shoppa ^^ sova på hotell där och mysa
torsdag - lysekil och besöka en billig second hand affär, bada och grilla
åka vidare till nora och hälsa på johanna och kalle och ha myskväll, sova där
fredag - uppsala, second hand affärer, äta, mysa runt ^^
lördag - tälta någonstans mellan uppsala och östersund,
bada, grilla, ha jättemysigt, titta på solnedgången ♥
söndag - hälsa på alles mormor i östersund, hämta våran barnvagn
som vi köpt (: sova över på www.hotelemma.com :)
måndag - åka hem igen till stockholm, stanna och bada och grilla på
vägen hem :)

hoppas ni får lika bra veckor som jag har framför mig :)

pussar fanny image682


dagens outfit

image676

   

idag har jag på mig:

ljusblå klänning med prickar, volanger och spets - köpt av http://mateans.blogg.se/
svart långärmad tröja - h&m
svarta leggings - indiska
guld sneakers - din sko
vit axelremsväska - myrorna



kvällens outfit

här kommer kvällens bio outfit :)
filmen var bra, men gumman du missade verkligen
ingenting! fick mest ont i rumpan ^^

image675

jag har på mig:

svart långarmad klänning - ellos
svarta leggings - indiska
turkos underkjol med spets - beyond retro
resårskärp med regnbågsfärger - h&m divided
vita reebok freestyle hi - stadium
svart pärlhalsband - h&m barnavdelning
biogodis i påsen - videobutiken ^^

nu ska vi sova :) puss!



middags tips ^^

kanske inte jätteroligt att laga nått enkelt, därför gjorde jag
maten lite roligare genom att använda en hjärt-pepparkaksform
och tryckte ut hjärtan av falukorven ♥

 
skära korven i skivor och trycka ut hjärtan ^^

 
hacka löken får alle göra, jag gråter bara :p

 
en trött fanny står och lagar middag (:

   
hämta ingredienserna, plocka ur diskmaskingen och läsa recept ^^

  
hälla i matgrädde, koka ris och hälla i tomatpuré :)

  
peppar och salt, älsklingen sitter och väntar på mat :) nu är det klart!

smaklig måltid! image674



måla (:

köpte det här fina blocket och dom fina målarpennorna
igår när vi var och handlade :) så nu ska här målas!

image656



städ outfit (:

håller på att städa för fullt här! blir så fint så! ikväll ska jag
och älsklingen gå på bio och se piratfilmen (;
snart ska jag ställa mig och
laga korvstroganoff med ris, mums! ♥

dagens städ outfit, kommer dagens senare (;

 

cherry pop linne - cubus
svarta satinshorts - second hand



fanny fakta

image653
namn: fanny alexandra magdalena andersson (ska lägga till ett till namn snart)
född: 9 september 1985 huddinge sjukhus
hårfärg: ljusbrunt dock färgat det i röttbrunt
ögonfärg: brungröna
stjärntecken: lilla sjöjungfrun 
kännetecken: fräknar i hela fejan alltid glad :)
positivt: omtänksam, öppen, glad, mysig, söt
negativt: självkritisk, inåtvänd i mellanåt, lat
mamma: victoria 38 år världens bästa mamma
pojkvän: alexander 22 år fästman, lover forever
bästa vän: helena forever <3
närmaste vännerna: tessan, my, sandra, marielle
husdjur: perser/exotic katten lucifer, chinchilla persern vera, mopsen adolf
intressen: inredning, rita, läsa, mysiga hemmakvällar, filmer, shopping, second hand
tycker om: lära känna nya människor, dansa, blogga, jordgubbar med glass, skaldjur mm.
tycker inte om: mobbning, skitsnack, fördommar, människor som mår "bättre" av att trycka ner andra
sparar till: mitt framtida liv med älsklingen, bla till våran lägenhet med inredning, en cykel.
samlar på: my little ponys sen jag var 4 år, klänningar, fina och matchande påslakan hah.
bästa filmen: crazy beautiful och uptown girls
favoritfärg: röd, svart mm.
favoritplagg: mina kläder, alla är lika fina och speciella!
sysselsättning: går på lång-promenader, läser,, ritar, gör massa inrednings och kläd-kollage mm.
framtid: plugga på komvux i höst, sen söka in på lärarhögskolan, skaffa bebisar, gifta mig, leva.
planer just nu: flytta till en underbar villa med älsklingen, bästa vännen och hennes kärlek
mobil: en rosa samsung som man fäller upp ^^
vill ha: en systemkamera, en egen cyckel, ett tatuerat stjärfall över axeln, en större garderåb
vet: att jag vill leva resten av mitt liv med alexander, ingen är så rolig, mysig, romantisk som han är!
klarar mig inte utan: alexander mer än en natt, min snuttefilt när jag ska sova, läsa innan jag somnar
bästa låten just nu: kwan - tainted love
mitt liv: vill jag ha precis som det är nu, att ändra någonting i det hade bara gjort mig olycklig, för nu är jag lycklig! och lyckligare fanny kan ni inte hitta (: kär, glad och helt jävla underbart lycklig!



älskar dig! <3

     




lucifer

världens coolaste kisse (:

 

image651



dagens outfit

godkväll. idag har jag haft tre olika outfits, ibland är jag lite oense med
mig själv ^^ så ni får alltså tre st.. idag har vi varit i kista gallerian och
handlat lite, och sen storhandlade vi mat på coop. vuxenpoäng!

nu ska vi äta massa popcorne och dricka coca cola och titta på film!

pussar fanny

dagens första:

skottsrutig kjol - returmakeriet
svart boxar linne - ellos
svart glesstickad kofta - vero moda
rött pärlhalsband - tradera
vit axelremsväska i skinn - myrorna
vita knästrumpor - tradera
svarta mary janes i skinn - tradera
rött rosett hårspänne i plast - usa

   

dagens andra:

babydoll klänning med volang - tradera
vita knästrumpor - tradera
vit axelremsväska i skinn - myrorna
svarta mary janes i skinn - tradera

  

dagens tredje:

röd klänning med vita små hjärtan - h&m barnavdelning
svart boxarlinne - ellos
vita knästrumpbyxor - tradera
svarta mary janes i skinn - tradera

    

(alla bilder går att förstora genom att klicka på dom)



today

Ska snart åka iväg jag och älsklingen till skärholmen och titta lite :) ska köpa
färgpennor till mig och ritpapper, tänkte rita lite ^^ igår var vi på returmakeriet
och jag fyndade 4 temuggar med fat till och 3 kaffekoppar med fat :) dom går i
vitt, svart och rött, mycket fina! och allt det för 15 kr. är jag bra på att fynda eller vad? ;)
ikväll blir det film mys med älsklingen! och god middag :)

dagens kommer senare ^^ pussar!


image634



armband

det här har jag beställt.. blir fint ihop med mitt bismark armband :)

image631



Jag blev kär.






Dagens outfit

image628

 

Idag har jag på mig:

vitt boxarlinne - ellos
sailor inspererad kjol - returmakeriet
mopsen vid mina fötter - adolf ;)



bismark

mår lite smått illa, har varit hemma hos min mysiga
mormor hela kvällen :) åt massa god mat och umgicks,
kollade tv, läste och fikade. har haft en jättebra kväll iallafall.
så fick jag ett bismark armband av henne som hon haft
sen hon var ung. blev hur glad som helst, det är ett av
de få smyckena jag gillar. bismark serien alltså.

Isabelle sov över hos mig i natt, så imorse gick vi och åt
frukost på ett café i huddinge och sen gick vi till returmakeriet..
jag fyndade en jeansjacka, ett lila smalt skärp, fyra retro te
muggar med tillhörande fat och allt för 25 kr. bilder kommer
imorgon, nu är jag såå trött, så godnatt ♥

image627



kär

jag blev kär i den här gula klänningen. nu hoppas jag att tjejen som har den
inte är så kär i den som jag blev.. hrm, vill ha den! jag har insett att vill jag ha
någonting så ger jag mig inte förens jag har den/det. men i vissa fall får man
nog ge sig ändå ;) nu ska vi se vad hon säger ^^

image626



second hand fynd

här är klänningen jag skrev om i ett tidigare inlägg :)
den ser ut som ett tält på bilden,men sitter faktiskt tight
över bysten på mig ^^ 50 kr på myrorna. tänkte sy fast
tre vita små knappar i mitten där fram sen också..

 

(bilderna går att klicka på)




stor rensning!

Igår kväll rensade jag bland mina kläder, det resulterade i 6 soppsäckar (proppfyllda) med kläder jag ska sälja. gick upp med allt på vinden, så ska jag ta en i taget och lägga upp på tradera och sälja! bra sätt att tjäna pengar på ^^ här kommer lite bilder på det som ska sparas.. och ordningen i trådlådorna är inte den bästa.. allt är på sin plats, men nertryckt till tusen :/ så jag ska fördela upp det lite bättre.. fick några lådor lediga när jag rensade :)

1 bilden är på tröjor, linnen, mjukisbyxor, jeans, kjolar, ja allt sånt där ^^
2 bilden är på skjortor och lite klänningar som inte fick plats på klänning stället
3 bilden är på mina underkläder ^^ måste rensa mer där, för jag får knappt igen lådan.
4 bilden är mina pyjamsaer och nattlinnen som jag har väldigt svårt att rensa bort...
5 bilden är en del av mina mjukisdressar, det märks att jag är en mjukis :P
6 bilden är mina 124 klänningar (räknade igår) helt sjukt, men jag kan inte göra mig av med nån :/



nån som vill komma hit och fynda massa kläder? kanske ska ha en loppis här nån dag, haha..
så jag blir av med lite kläder jag rensade ut :)

puss!



tradera

våran tradera är inte avstängd längre ^^ så nu kan man handla lite där igen. kul. jag har ont i hela kroppen idag. det är nog efter all tvätt i går. hur mycket som helst, ska bli skönt sen när det är lättare att få tvätta i huset :) vi tvättade igenom allt, alla kläder jag ska sälja på tradera och våra täcken, alla våra kläder, lakan och handdukar, och rensade massa. ska ta kort sen på hur fint det blev i garderåberna så ni får se :)

vid åtta kommer isabelle, så ska vi ner och äta middag och sen blir det film ♥ känner mig sådär lagom social idag, så vi får hoppas att det blir bättre tills ikväll!

fyndade dom här t-slejf pumpsen igår, hoppas jag kan gå i dom, höh.. :)

dagens kommer senare! puss ♥

image617



tvätta hela natten

Jag är trött! men nu är det bara några maskiner tvätt kvar :) har tvättat igenom ALLT till och med våra täcken och kuddar. blir skönt att sova sen ^^ idag har vi mest bara gjort nödvändiga saker, fyndat malm byrån från ett par på blocket :) fick den för 700, ist för 1500 på ikea. perfekt. när man ska flytta och köpa nytt måste man fynda! och blocket är verkligen perfekt, där kan man hitta mycket som är nån månad gammal till halva priset. ska ner i tvättstugan snart och sen göra lite knäckebrödsmackor med ost och te, det blir gott innan vi ska sova :) imorgon ska jag och isabelle käka ute, skulle bjudit henne på middag här, men det är en röra :/ så det går inte.. så det blir primo och sen kanske jag kan smuggla in henne på vårat rum och se på en film, för här är det rent och prydligt vill jag lova ^^ sen på torsdag ska jag och helena c träffas, var en evighet sen vi sågs, och prata gamla minnen.. hon har fått en lägenhet med sjöutsikt i stan, jäkla fusk (; ibland är det bra med kontakter! grattis gumman ♥

nu - tvättstugan!

image616



mary janes

image615

dom här fick jag hem idag :) fin fina!



lowlie

sockersöt och den ska hänga i min klänning samling ^^

image614





80 talet

suttit och druckit vin med mammas kompis och haft det jätte trevligt nu på kvällen, mamma och alle har slitit upp mamsens köksgolv för imorgon ska min kompis hjälpa henne att lägga in svart vitt rutigt klinkersgolv ^^ så jag och mammas kompis delade på en flaska vitt vin och målade naglarna neon rosa, och jag som trodde att jag inte hade något neon nagelack :) rotar man lite i lådorna så kan man fynda :) jag har sån jäklans tur med mina naglar, dom ser lixom skötta ut, men jag klipper dom bara rakt av och sen växer dom och är sjukt starka.. så inga filar här inte :p

sitter och har magknip, så älsklingen fick gå ut med adolfen själv ikväll.. ska mysa till det lite med ljus och så tills han kommer :) mys!

image613



hemma hos oss

var på ikea idag och köpte nytt överkast + två dekorationskuddar.. det här är fjärde gången jag byter överkast och kuddar på ett år. mycket slösa där, inte bra.. men men. vi har bestämt att vi ska ha caffe latte färg i sovrummet när vi flyttat, halv väggen ska vara caffe latte, och halva mörkare brun, så där sänggalveln slutar ska den mörkbruna sluta, alltså mörkbrunt nertill och caffe latte upptill ^^ sen ska vi ha bruna gardiner, våra mörkbruna träpersienner
några möbler från malm serien i samma mörkbruna färg som sängen.. det kommer bli toppen ^^ sen massa ljus och sånt så det blir mysstämming till tusen :) ska köpa flera prydnadskuddar i olika bruna nyanser också, men det fick räcka med två stycken nu, eftersom vi ska på semester snart.

första bilden är från vårat nuvarande sovrum :)
och andra bilden visar hur vi ska ha det på väggarna i nya sovrummet ^^


nu ska jag laga middag, blir köttfärssås och spaghetti, mums.

image611

image612



dagens outfit

image610

Idag har jag på mig:

klänning med puffärm - h&m divided
vit axelremsväska i skinn - myrorna
svarta flipflop i skinn - indiska
sjuttiotals solglasögon - beyond retro

det blir att vi flyttar :D ska bli så kul. tänk jag har aldrig
bott i en villa innan, så mysigt. dom som hyr ut huset till
oss lämnar kvar sin enorma studsmatta ^^ så jag kommer
ha kul på den :p inflyttning är den 16 juli. så innan det ska vi
köpa tapeter, målafärg och sånt, åka till ikea och handla :)
jag längtar! :)

nu ska vi till ikea jag och älsklingen



tradera

image608

den här sötnosen finns på tradera :) en klänning från 50-talet..
Den är sydd i ett tunt glansigt tyg, men helfodrad med enkel rosa taft.
Detta ger den en fin tyngd i fallet, och kjolen står ut väldigt snyggt!
Fållen är nästan 2 dm bred, vilket gör att det finns massor att släppa ned om
man vill ha den längre. Midjan är fast, inget att töja på.
Dragkedja bak - den har förmodligen blivit utbytt vid något tillfälle:
eftersom den är i plast.

image609



dagens sena outfit

image606

image607

Lite sent, men vi har varit hemma hos joakim och helena och pratat igenom vad vi ska göra om
och så vidare i huset, det blir flytt! så mysigt! längtar som en tok, nu är det drygt en månad kvar :)
måste börja planera vad vi ska ha för färger på väggarna i vårat sovrum och vårat datarum.. mm.
det blir så bra så :) det blir iallafall svarta köksluckor och svarta kakeldekoer eller vad det heter.

snart blir det sängen, imorgon ska vi till ikea och sen ska jag bjuda älsklingen på bio, han sitter
och väljer film nu :)

här kommer iallafall dagens klädsel.. och jag är som jag är, kan ha på mig vad som helst.. höh.

Vit klänning egentligen ett nattlinne från 50-talet med spetsar och volanger - tradera
vita kina skor i tyg - köpta i kina
vit axelremsväska i skinn - myrorna (ej med på bild)

förlåt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna,
det blir så när man är ute och ränner i solen istället.

puss!



fynd

image599

dagens fynd (:




picknick <3

det blev en mysig picknick på våran kull över våran gata, däruppe är det aldrig någon som går, så det är tyst och mysigt :) jag gjorde iordning en kyckling och pasta sallad med sallad, körsbärstomater, majs, gurka och egen gjord dressig. sköljde jordgubbarna, packade picknick korgen och tog med en stor filt, sen skrev jag en lapp till älsklingen att han skulle byta om och komma upp, så satt jag där och väntade på honom :) han blev jätteglad! massa mygg, men det hör ju sommaren till, så nu sitter jag och kliar mig fördärvat på vaden..

älsklingen håller på att städa upp lite i köket efter mig, snällisen och jag tänkte hälla upp vårat lördagsgodis i en skål och hämta cola och så :) sen blir det film och sova :)

puss! image598
        



myspys

ska snart gå ner till affären och inhandla lite saker tills ikväll, tänkte överaska älsklingen med middag i parken, tänkte köpa grillad kyckling och sånt, eller om vi kanske ska grilla :) vi får se, sen jordgubbar och glass till efterätt, mums :) måste hyra en film också, eller så tänkte jag att vi ska åka till vattnet och sitta där och bara mysa med varandra. han har jobbat en dag nu, och jag saknar honom så himla mycket redan. vill bara vara nära honom ♥ vad vore jag utan dig? så nu blir det att sätta på dig nått och traska ner till affären :)

puss!

image588




dagens outfit

galet varmt i dag också.. dom har rock festivalen nere i parken, så det spelas hög musik här :p härlig med sommar.. har precis varit och kikat på huset vi antagligen ska flytta in i.. nu är det bara helena och joakim som ska bestämma sig också :) annars har vi planer på att flytta dit själva, eller att mamma flyttar dit och att vi tar och hyr hennes 4:a på 106 kvm tills vi hittar eget. så i vilket fall som helst blir det bra!

idag ska jag bara ta det lugnt, har varit ute nu i några timmar och helt död redan :/ så nu sitter jag halv näck :p så dagens outfit fick bli liggandes på golvet, orkar inte sätta på mig det igen.. hihi.

tänkte göra iordning en sallad nu med lite frukter och så, och sätta mig på balkongen i skuggan :)

ha en bra dag!

image585



idag har jag på mig:

svarta mini shorts - h&m
grått linne med radio - h&m divided
svarta flipflop i skinn - indiska





komvumx!

idag ringde jag till försäkringskassan som betalar ut min aktivitetsersättning och frågade hur mycket jag kan plugga utan att bli av med ersättningen för min sjukskrivning. och till min stora och även överlyckliga förvåning så får man plugga hur mycket man vill och ändå ha kvar ersättningen! vilket betyder att jag kommer få min utbildning betalad!!! inga jobbiga och dryga studielån! wiiiih! är så glad! :D så imorgon ska jag ner till komvux och boka möte och se vilka ämnen jag behöver plugga upp för att söka in på lärare högskolan, jag är så lättad! tänk vad ett samtal
kan få en att må mycket bättre. nu kan jag plugga upp allt det jag behöver på så mycket kortare tid än vad jag
hade planerat, och det är perfekt, för älsklingen ska jobba medans jag pluggar så vi inte kommer leva allt
för fattigt :) jopp ^^ jag är glad :D så i höst sitter jag med skolböckerna igen :) vilken syn, haha. kommer plugga hemifrån vilket är så mycket skönare, slipper man sitta i ett trångt klassrum och svettas.. bättre att kunna sitta ute
i solen eller hemma i soffan och mysa :) helt underbart. jag har längtat så mycket efter att få göra någonting. sjukskrivningen har varit bra, men gud så uttråkad man blir :/

puss!

image584



tygskor

image583

jag har aldrig varit ett fan av spetsiga skor, men 50 kr var helt okej :)




<3

image582

Älskar dig förevigt !



underbara älskade

image579

image581

Igår firade jag och alexander våran 1års dag och våran förlovning ♥

det här hade jag på mig på kvällen,

svart tyllklänning med bar rygg - h&m divided
svarta lackpumps - secound hand
svart handväska med rosett - asos

har lagt upp alla bilderna från våran underbara dag
på bilddagboken, http://mjukisdockan.bilddagboken.se/

så nu är vi förlovade :) är så lycklig!

blev så glad av alla som grattade,
det kom sms och samtal hela dagen långt in på kvällen.
sötnosar ♥ betydde verkligen jättemycket!



ikväll blir det mys med film, för vi köpte några filmer igår
och bara ta det lugnt, jag har ont i fötterna efter allt promenerande
i stan och efter en lång och mysig dag igår.

puss!



nallen

såhär blev nallen! nu har han fått den och han blev jätteglad :) av älsklingen fick jag ett
fotoalbum med bilder på oss och det vi har varit med oss under hela vårat första år..
månad för månad, med dagar som jag kommer spara i minnet föralltid. världens bästa
pressent. ♥ han är underbar!

nu ska vi duscha och packa och åka in till stan och mysa :) ikväll blir det finklänning och
pumps, bilder kommer imorgon. ska fota så mycket jag bara kan! måste föreviga den
här dagen :)

puss!

image578



ett år och förlovning idag <3

Idag är det ett år sen vi blev tillsammans, ett år sen
du kom med blommorna och frågade om jag ville
bli din. ett helt år har gått och jag är lyckligare än
någonsin. kunde inte önska mig mer än det jag
har idag, du gör mig så lycklig alexander. grattis
på ett års dagen och förlovnings dagen. du är
det bästa som någonsin kunde hända mig ♥


image577



hundrafrågor

sitter och väntar på att älsklingen ska bli klar med sin
överaskning till mig i vårat sovrum, nu börjar jag få tråkigt :P
hittade en lista, så den får sysselsätta mig ett tag :)

1. Vem är du? fanny alexandra magdalena andersson
2. Ålder: snart 22 år
3. Personlighet: omtänksam, snäll och glad :)
4. E-post:  [email protected]
5. Stjärntecken: jungfru
6. Jag kommer från: sverige, usa, mexico, brasilien och österrike
7. Jag bor: med min kära pojkvän och våra djur
8. Vad gör du nu? svarar på frågor (; 
9. Civilstatus: förlovad med alexander sen gifter vi oss den 6 juni 08 ♥
10. Spel? sims 2  
11. Djur jag är lik: hm, ingen aning :P 
12. Lyckonummer? 6 och 8
13. Vad är snyggast, brunetter eller blondiner? brunetter och mörkrött
14. Din bästa egenskap: bra flickvän och så är ja väldigt snäll mot dom jag tycker om.
15. Din sämsta egenskap: tror det kan vara att jag är för kräsen
16. Husdjur:  perserkatterna lucifer och vera och så mopsen adolf
17. Familj: mamma, alexander och djuren :)
18. Längd 170 cm
19. Kroppsdel du tycker bäst om: hela kroppen, är sjukt nöjd med den!
20. Jag sover: har jäkligt konstiga sovrutiner, ibland sover jag 3 timmar och ibland 13
21. Bläck eller blyerts? bläck under huden
22. Tror du på något? min och alexanders kärlek, vi klarar allt!
23. Frisyr: halvlångt och lugg
24. Hårfärg: röd brunt
25. Ögonfärg: brungröna
26. kännetecken: fräknar och smilegropar 
27. Vikt: 52 kg
28. Skostorlek: 37-38
29. Gillar: alexander, mina pets, mina tatueringar, kakor, te, second hand fynda, helena, inredning, sjunga i duschen, titta på film på kvällen, cykla, skaldjur, tjejkvällar, dansa, sy, levande ljus, inredningstidningar. mm. 
30. Ogillar: folk som mår bra av att trycka ner andra så dom mår "bättre" själv. sånt är så töntigt.
31. Favoritmat: allt som vi lagar :)
32. Favoritglass: calippo cola och mjukglass
33. Favoritdessert: banana splitt
34. Favoritpizza: inbakad pizza med ost, räkor, skina och tomatsås
35. Favoritdryck: coca cola, te och fun light citron
36. Gillar du godis? godis är det godaste jag vet (;
37. Isåfall vilken sort? surt och sött och lite chocklad 
38. Min favoritdrink: white russian och orgasm 
39. Min favoritfilm: uptown girls, crazy beautiful
40. Min favoritdag: alla dagar! fast söndagar känns så trista
41. Mitt favoritklädesplagg: alla mina klänningar :)
42. Min favoritbok: läser mest inredningstidningar och cosmopolitan
43. Min favoritmusik: allt möjligt, i bilen blir det vinyl :P
44. Min favoritlukt: alexanders nacke på morgonen
45. Min favoritblomma/planta? solros och ringblomma
46. Öl eller vin? vin
47. Liknar du en kändis? tyvärr björk haha. säger alla jag träffar typ..
48. Senast köpta skiva: ojoj, det måste vara hundra år sen.
49. Senaste film på bio: spindelmannen 3
50. Bästa låten i världen: men jag kan inte välja!!
51. Senast lästa bok: det var nog "självkänsla"
52. Favoritförfattare:  inga speciella.
53. Skriver du dagbok? varje dag!
54. Bästa årstiden: jag gillar alla på sitt sätt :)
55. Älsklingsfärg: rött och babyblått, mintgrönt.
56. Skulle aldrig ta på dig: skulle nog sätta på mig det mesta!
57. Vad ville du bli när du var liten? stor?
58. Blev du det? japp :)
59. Brinner för: kärleken, att skaffa familj med alexander, att må bäst!
60. Sportbil eller familjebil?  familjebil.
61. Katt eller hund? katter
62. Har du nån nojja? att bli skuldsatt och lämnad, höh :/
63. Fobier?  ta i armvecket, daggmaskar, åka kommunalt ensam
64. Deppig eller glad?  glad, men alla är väl deppiga imellan åt i guess :)
65. Politiskt insatt? var det förut, men nu vet jag inte :p
66. Värdesätter du ärlighet? absolut, dock bara av dom som står mig nära
67. Brukar du dra ?vita lögner?? absolut! nån sa att man inte kan ha ett balanserat liv utan vita lögner,
men som sagt, inte för dom som står mig nära. resten skiter jag i.
68. Hatar du någon? hata är väl att ta i, men ogillar. och ogilla är likamed som döda för mig
69. Hur många barn vill du ha? iallafall två :)
70. Har du pojkvän/flickvän? jaa! sambo, fästman, you name it! 
71. Är du kär? upp över öronen!
72. Hur tidigt stiger du upp? runt elva tolv på dagen.
73. Är det bra eller dåligt?: inge bra eftersom jag måste vänja mig att gå upp tidigt till hösten när jag ska plugga :/
74. Vem/vilka vet mest om dig? alexander han vet allt om mig, verkligen allt.
75. Gillar du att slåss? nee, det känns onödigt.
76. Vad har du på dig just nu? rosa big t-shirt nattlinne
77. Vad ska du göra ikväll?  sova snart
78. När var du senast riktigt full? flera år sen, sånt är inte min grej..
79. Är du seriös? mer än vad jag klarar av ibland tror jag :)
80. Hur många väskor äger du? ca 40 st
81. Hur många bilar har du/din familj: vi har en volvo 850 silver..
82. Hur många biologiska syskon har du? tre stycken, 14, 12 och 1 år
83. Isåfall, vad heter de? chris, andré och christoffer
84. Hur många timmar sover du per natt? för det mesta 10-12 timmar
85. Vem är snyggast i världen? min älskling alexander ♥
86. Vad är du allergisk mot? ingenting
87. Ska du duscha idag?  jag har redan duschat idag
88. Vad är det för veckodag? tisdag
89. Vad är det för datum idag? 5 juni (förlovar oss imorgon)
90. Vad gör du nästa år? vi gifter oss!!! och så pluggar jag :)
91. Är du likgiltig? nee.. var nog det förut en del.
92. Hårdrock eller synth? mjukisrock
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? i stan 
94. Har du utländska föräldrar? både och
95. Gillar du att laga mat? det är typ det bästa jag vet!
96. Märkeskläder eller secondhand?: second hand, har lite svårt för märkeskläder, alla har dom :S
97. Hur många par skor har du? över 40 st
98. Är du sexuellt frustrerad?: nee, brukar inte vara så frustrerad, haha.
99. Vem är snällast just nu? alexander, han gör nattmackor till mig :)
100. Var har du ont?: har ont i ryggen, fast älsklingen masserade mig nyss ♥

GOD NATT !



sommardag

idag är det varmt, har varit ute hela dagen med mamma,
adolf och vera och suttit på ett mysigt ställe på en filt och
myst, hade med oss tidningar och dricka.. så sydde jag
klart nallen som alle ska få imorgon i ett års pressent ♥
har fått massa färg i dag :) fint.

håller på med maten, det blir ostsås med pasta..
himla gott faktiskt. man har matlagnings
grädde, en jättestark ost och röd kvibille mögelost, så rör
man ner allt i en kastrull och har pasta snäckor till :)

image576

har ingen bild från idag, men det här hade jag på mig.. förutom leggings (:





brythjärta

image575

jag är så klumpig så jag gick och tappade min halva av vårat brythjärta som jag köpte till
älsklingen på våran 1 månaders dag.. så i 1 års pressent nu på onsdag får han ett nytt.
och det är inte vilket brythjärta som helst.. det är en smed som gjort det till oss.. det är tjockare
än dom i affärerna och har ett riktiga "bryt" kanter.. gillar det jättemycket. på baksidan står det
1 år på båda halvorna och framsidan "a" och "f" på onsdag bryter vi det tillsammans :)



dagens outfit

image567

image573

     

idag har jag på mig:

grått boxarlinne - ellos
svart kjol med paperbag - gina tricot
gråa leggings - h&m
guld sneakers - din sko
skinnjacka - h&m
brun axelremsväska - second hand
hund- mopsen adolf ♥

kom hem från cirkusen för ett tag sen, vilken mysig kväll vi har haft!
nostalgikänsla till tusen. lägger upp bilder i min bilddagbok sen.
http://mjukisdockan.bilddagboken.se/

nu ska vi åka till macken och handla glass, chockladsås, maränger,
bananer och grädde! myskväll med banana splitt och film ^^

puss!  image574





guld ballerina

köpte precis dom här söta ballerina skorna.. har
letat efter dom länge! men dom har varit slut på
h&m's hemsida och i affärerna :/ så jag blev glad! :)

image566



dagens sena outfit

har varit och grillat nu på kvällen och städat, så nu luktar
det ajax överallt här :) skönt att ha det städat, jag är en
riktig pedant, bra att alle är det också ;) ska sätta oss och
kika på film, och jag tänkte poppa lite popcorne, mums.

här kommer dagens,

image560

    

idag hade jag på mig:

blå jeans klänning - tradera
svart t-shirt - h&m
svarta kinaskor - köpa i kina

imorgon ska vi på cirkus, mys! :)



sambos

vilken trevlig kväll! har varit hemma hos carro och hennes pojkvän
på middag :) spelade frågespel på playstationet och drack vin och
cider. åt jättegod mat och efterätt, det måste vi göra om.

sen åkte vi hem till helena och joakim och visade planlösningen
på villan vi kanske ska hyra i andra hand. en villa på 136kvm..
fyra sovrum, 2 vardagsrum, ett stort kök, 2 badrum, en gåin
garderåb, stor terass och öppenspis, wii. trägolv i hela huset
vitmålat och jättefint. får hyra den för 9 tusen i månaden, vilket
blir 2250 var :) helt okej! så vi får se, på onsdag får vi svar..

blir att hoppa i sängen, måste bara ta bort sminket och så.
imorgon ska vi upp vid tio och gå ut med adolf, och sen hem
och städa hela lägenheten. sen ska vi hämta lina som jag
träffade idag :D vi åt lunch tillsammans och så. hon ska sova
här eventuellt så det blir mys ^^

dagens outfit får ni imorgon, glömde kameran hemma :/

puss

image556



gratis shopping

;Dsåådär, nu tänkte jag lägga upp kläderna jag fyndade igår och idag.
allt gratis! helt amajsing. okej vissa saker är sjukt urtvättade och noppriga..
men det gör inget :D för det är gratis! höhö.


"lagjacka" med skinnarmar och teddyfoder
svart och vit mönstrad kofta med knäppning
tunika/miniklänning med svartvita rutor och fickor
skjorta med knappar och krage med spets
grårutig skjorta till älsklingen
trettiotals klänning med silverdetaljer
skottsrutig kjol med vidd
mintgrönt smalt skärp
tunika med fickor
mini shorts i glansigt tyg
lila t-shirt
gult linne med knapp
gul kjol med hög midja
röda mjukisbrallor
gammelrosa blus med puffärm, krage och krås
vit tunika/klänning med trekvartsärm
sjuttiotals tröja i frotte
röd kofta med knappar och fickor
guld skjorta
skjorta med puffärm och prickar
glansiga mini shorts
grå stickad väst
brun stickad kofta
sjuttiotalsjacka i bumull
röd plisserad kjol/klänning
axelremsväska i skinn
thailands linne
värmeljushållare * 2


RSS 2.0