Vi har julpyntat idag!

vi har julpyntat lite smått idag (: har tänt doftolja som luktar kanel.. så hela lägenheten luktar härlig jul! det är så mysigt så man inte vet vart man ska ta vägen ^^ jag älskar verkligen den här årstiden. man blir harmonisk i hela kroppen. avslappnad. ska och kommer njuta till fullo hela decmeber nu. underbart! julmusiken står på. och om jag känner mig själv rätt så kommer jag tröttna på den har skivan ganska rejält innan julafton är här.. så ska försöka att inte spela den allt för mycket (:

lägger upp lite övriga bilder på vårat hem.. vet inte om ni sett vissa nya saker vi fixat. jag är glömk! (;

här är bilder på julen här hemma.



vardagstummet




Köket




Badrummet



Hallen




Sovrummet

nu ska jag äta stekt falukorv med hemgjord potatismos. sent va :P men men. jag är vrålhungrig! sen blir det pepparkaksbak och glögg med min lavvli (:





Julbord på ett slott.

sitter och lyssnar på våran julskiva. vilken mysig känsla man får i kroppen. tänk imorgon är det 1 december. vi ska julpynta idag och baka pepparkakor ikväll. så ska jag bli klar med älsklingens julkalender också! lite smått panik men det måste hinnas med (: jag är hungrig, ska ta och äta lite frukost! vaknade för över två timmar sen och har legat kvar i sängen och myst med katterna. alla låg på min kudde, haha. fick knappt plats själv.

den 13/12 alltså på lucia ska vi på julbord på ett slott, har aldrig varit där innan, men har hört att det ska vara fantastiskt vackert. längtar (: ska dit med alexander, mamma och mormor. min mormor jobbar på julafton :( så det får bli våran lilla julafton med henne. bättre än inget ♥

nu kurrar min mage! måste äta nått. ha en jättemysig dag allihopa så hörs vi sen. kommer med bilder på julkalendern senare också (: och bilder från pepparkaksbak och julpyntet!

puss&kram ♥

image2959




natti natt folket.

ska snart gå och lägga mig och läsa, men först lite te och mackor med älskling! han håller på att fixa ute i köket och egentligen borde jag vara där ute och hjälpa honom, men jag måste ju säga godnatt till er!

har hållt på med julkalendern sen jag skrev sist, klätt in den tunna spånskivan i rött tyg och planerat lite hur jag ska få fast själva luckorna! det är inte det lättaste. och att sy fast alla kommer ta en evighet! så jag ska köpa en liiiten häftpistol imorgon och häfta fast dom från insidan. hoppas det fungerar. vill sågärna ha dom där fickorna så man kan lägga de inslagna julklapparna i.. så ska det vara guldsiffror på fickorna då (: har ju hela dagen på mig imorgon också. sen på lördag ska den vara klar. få sitta uppe sent och fixa med den. för den måste bli klar! jag är så jäkla petnoga med allt också. fick för mig att jag skulle sitta och vika in alla kanterna på fickorna och sy små små stygn för hand. det tog typ en timme för en ficka.. så det funkade ju inte ^^ det blir nog bra tillslut! vill göra den ordentligt också.. för den kan ju användas till framtida barn! (:

Imorgon ska jag på möte inför arbetsträningen. ska bli jätteintressant. har sett fram emot det. skönt att komma in i lite rutiner igen. så klockan nio ringer klockan. så nu ska vi fika och sen sova (:

natti natt. ♥

image2958




lyxfällan

har ätit god middag framför lyxfällan, man blir helt ställd av det programmet.. tände ljus och myste i soffan (: underbart med slappis kvällar. ska sätta mig och fortsätta med adventskalendern. göra lite te till oss också. sen ska jag komma i säng i tid. är jättetrött! mysigt med en ny sköna hem också (;

ne, nu ska jag fortsätta med kalendern!




tomteverkstad.

image2956



jag har skapat en tomteverkstad här hemma i vardagsrummet. har kommit halvvägs med kalendern
till alexander. som ni kanske förstår så ska jag häfta fast ett stort rött mysigt tyg på en tunn träskiva som
jag handlade på ett byggvaruhus idag. sen ska jag sy på röda tyg fickor på det röda tyget och limma fast siffrorna
i guld på fickorna.. alltså 24 st fickor. det blir en stor kalender ^^ kommer nog få pryda en halv vägg i sovrummet.
ska klippa ut lite guldstjärnor i tyget som blev över också (: kommer bli fint! hoppas älsklingen blir glad! ♥



december planering

Sista veckan i november
- Gå igenom adventssakerna på vinden, titta vad som fattas och vad som behöver inhandlas.
- Se till att ha fyra stearinljus hemma till den första advent. Kanske glögg, pepparkakor, mandlar och russin.
- Julpynta med adventsjulstjärnor i fönstrena!

Första veckan i december
- Köp pysselsaker till egna julkort, fint julpapper mm.
- Skriv en lista på vilka du ska skicka julkort till, skriv upp deras adresser. leta på eniro om du är osäker på adressen.
- Påbörja de julkort, julklappsprojekt och klappar som du tänker tillverka själv.
- Planera vilka färger som dukningen på julafton ska gå i. Inhandla det som behövs, nya glas, servetter mm.


Andra veckan i december
- Ha en bak-kväll med familjen och baka lussebullar till lucia som är den 13 dec.
- Ställ klockan vid 06 den 13 dec, sätt på lucialinnet, glitter i håret och tänd ett ljus. överaska med fika på sängen
och sång. titta på lucia firandet på tvn.
- Ring runt eller skicka inbjudningar till glöggpartyt.
- Planera mat, aktiviteter osv. inför festen. bjud på glöggmartini och annat smått och gott.
- Köp julkort (om du inte ska göra dom själv)
- Börja julpynta med tomtar, julkrans på dörren, julgardiner och glitter.
- Glöm inte att skicka julkorten innan den 16 december!

Tredje veckan i december
- Gå på julmarknad med dina nära och kära. köp julgodis på marknaden.
- Koka knäck, chockladkola och dekorera med apelsiner och nejlikor.
- Leta nya roliga julrecept och skriv upp allt som ska inhandlas på en lista. handla!
- Tänk på att besöka systemet och inhandla julsnapsen och glöggen och julölen i tid.

Fjärde veckan i december
- Ladda ner och bränn din favorit julmusik på en skiva och lyssna medans du fixar hemma.
- Köp och slå in de sista julklapparna. Köp julstjärnor och hyacinter.
- Stryk julduken, servetterna och andra jultextilier.
- Städa inför julafton så du slipper stressa ihjäl dig på julafton.
- Inskaffa julgranen och låt den stå på vinden och vänja sig vid temeraturen innan du tar in den.
- Klä julgranen och lägg de inslagna julklapparna under granen.
- mys!

24 december - julafton
- Njut!



Dagens outfit - Torsdag!


image2945



idag har jag på mig:

grön stickad klänning med fickor - gina tricot
brun långärmad tee - h&m
gråa leggings - h&m
gråa ullsockor - ullared
grön sjal med silver trådar - indiska
mossgrön a-linje kappa - h&m
svarta vintagestövlar med foder - returmakeriet
svart axelremsväska i skinn - ullared



Torsdag!

helt blek, men vad gör det ^^ idag är jag trött. sov runt fyra timmar i natt. fast jag gick och la mig vid tolv så kunde jag inte somna förens vid fyra snåret. ajsing. men men. får ta en tupplur senare (; har iallafall vart på gruppen idag. hann duscha och klä på mig lite snyggare kläder än vad jag brukar ha.. vilket är stora och slappa mjukisdresser och ruffsigt hår. haha. fick till och med en kommenter om att jag var fin av en av de som håller i gruppen. sen hämtade alle mig och vi åkte och handlade tyg till julkalendern jag ska pyssla ihop idag. ni ska få se resultatet senare. hoppas det blir bra! men det tror jag. men den blir ganska stor. jaja, ni får se sen.

idag är det baaara ta det lugnt som gäller. så skönt. vi har haft så himla mycket att göra sen vi flyttade ihop, så det här behöver vi verkligen. jag njuter! december månad ska vara väl planerad och det är våran december månad också. inget stress. börja i tid. bra motto. (: imorgon ska vi ju baka pepparkakor tills första advent som är nu på söndag. tiden går så snabbt! ikväll kommer lyxfällan på tv kl 20 också. det måste jag titta på. bada också. få upp värmen lite. mysigt. och sen sova tidigt. ny inrednings tidning att läsa.. sköna hem!

nu ska jag kika runt lite här på nätet och sen börja med julkalendern! puss.



Glöggmartini

image2943

Antal portioner: 2

Färdigt på: 10 min


Ingredienser

20 20 cl vitvinsglögg
6 6 cl gin
2 2 cl vatten
1 1 tsk strösocker till glasen
0.5 0.5 tsk kanel till glasen
3 3 cl strösocker
1 1 st citron, saften
1 1 näve krossad is

Gör så här

1. Koka upp vatten och strösocker till en lag. Blanda strösocker och kanel på ett fat.

2. Fukta kanten på glasen med en citronklyfta och doppa den i kanelsockret.

3. Skaka alla ingredienser i en drinkshaker och sila upp i glaset.



Leilas jul.

ska gå och ta bort sminket nu och snart krypa ner i en nybäddad säng. gud va skönt! jag är jättetrött! och det är bra, för imorgon ska jag upp klockan åtta. ska till dbtn vid nio. och sen ska vi åka och handla tyg.. ska sy och pyssla ihop älsklingens julkalender! har värsta planerana för den! det kommer vara ett rött mysigt tyg dubbelvikt, gröna garnögglor som paketen ska hängas upp i. god jul ska sys dit på det röda tyget med guldtyg bokstäver och lite guldstjärnor ska sys dit också (: sen ska jag sy dit ögglor så man kan hänga upp kalendern också. funderar på att ta bort de vita gardinerna vi har framför de inbyggda garderåberna i sovrummet och hänga upp kalendern i gardinstången. vi får se. den kommer nog vara ganska stor. med tanke på att det ska få plats 24 st paket som inte är jättesmå.. det blir nog bra (: så kul med pyssel. älskar att pyssla! jopp ^^

har haft en jättemysig dag/kväll. åkte till kista med alexander och handlade de sista klapparna till julkalendern som ska vara klar på lördag! när jag kom hem insåg jag att jag har köpt för många.. men det gör inget, lite får ligga i hans julstrumpa. iiih. jag längtar efter december. mysmys! har nästan planer för hela december med bak, pynt och pyssel (: och mys såklart! imorgon ska vi inhandla pepparkaksdeg också. och på fredag ska vi ha pepparkaksbak här hemma! mysigt värre! sen efter kista så hämtade vi helena och jag fick låna massa böcker av henne. ska börja läsa en som verkar jättebra nu i kväll. vi har iallafall lagat middag ihop. morotspaj med sallad och vitlökssås, så ingen kommer vilja vara i närheten av mig imorgon! (; sen la vi oss på soffan och kollade på bonde söker fru och slappade. sen när leilas jul börjjade så bäddade jag ner mig i soffan med ullpläden och mjukiskläder och helena gjorde te till oss ♥ för det får man inte missa! har fått massa ideér och tips som ska användas i jul (: tack leila!

nu ska jag göra en kopp te till mig och alex och sen dyka i säng! ps. ny julig design här på bloggen (: ds.

image2942



Grönt är skönt.

hittat fina kuddar till soffan nu (: i grönt och med lite guld detaljer. så så så fina. så är det så bra med indiska också (: man får tre och betalar bara för två! blev jättenöjd!

image2935



videoklipp!






önskelista

här är min önskelista än sålänge. den kommer fyllas på! belive me. skriver den här för alexanders skull. så han kan hitta länkarna och allt (:

♥ parfymen cool water från davidoff
♥ hela
cocos serien från bodyshop med skumbad, bodybutter, skrubb mm.
♥ nya tofflor liknande de jag har nu eller gråa
fårskinnstofflor
♥ bok - Befriad från ångest. så övervinner du oro och panikkänslor och tar makten över ditt liv
♥ bok - Vem är det som bestämmer i
ditt liv? om medveten närvaro
♥ film -
The Number 23
♥ film -
Music and Lyrics
♥ film - Blades of Glory
presentkort på ikea, h&m, granit & åhem
♥ tummvantar i
fårskinn
♥ massa tavelramar i ek
vinterns söta kokbok
♥ fina underkläder (75C & 38/M)
♥ långkalsonger i mjukt material
smyckeshållare (hand) finns på åhlens i svart.
♥ plommonlila oversize kofta från h&m trend
♥ bra hårinpackning från toni&guy
♥ nytt databord (vi ska ha två mittemot varann)
arbetslampa till databordet
sodastream för att vi dricker sjukt mycket bubbelvatten
mörkröd hårfärg, rödare än den jag har nu
♥ svarta moonboots
♥ svarta skinn mcboots
♥ blockljus i mysiga färger
♥ värmeljushållare med sugpropp till badrummet finns hos mique



varmfodrat

tittade lite på skopunkten finns inte så mycket, men dom här gillar jag! ser jättevarma ut (: 299 kr.

image2934


stjärnklarhimmel.

när jag hade varit på ica och hämtat paketen så bestämde jag mig för att gå en promenad hem till mamma och överaska henne. gick i kylan i 20 min och jag är glad att jag hade rejäla kläder på mig. långkalsoner är en bra uppfinning (: det var helt stjärnklart. mysigt! det är härligt att gå ensam, bara tänka och så. och allt känns lite lättare när man får rensa huvudet. hon blev glad när jag kom och bjöd på mackor och te. satt och bläddrade igenom två systrar söta tillsammans och myste.

igår när hon var på middag hos oss fick vi en amaryllis av henne. en röd. fast det har inte slagit ut än. det blir väl lagom till julen (: blev jätteglad. måste bara köpa en fin kruka till den imorgon på åhem.. nu får den stå på ett fat.

har precis ätit framför desperata husfruarna och är jättemätt. får se om vi orkar chips. annars får vi spara dom tills helgen (: men filmen ska vi kika på nu. det är en komedi och det behövs, speciellt när man är lite trött och inte orkar hänga med helt och hållet ^^

imorgon kommer ett videoklipp! och då lovar jag att jag ska filma på dagen så det syns nått.

hoppas ni får en mysig kväll. det ska vi ha!

image2933



paketen!

det som låg i de två paketen som jag hämtade ut var det här:



den efterlängtade två systrar söta. allt och då menar jag allt ser gott
ut i boken. det finns massa som jag ska prova. ja allt ska ju provas (:
men jag har letat ut vissa som ser extra goda ut. jag önskar mig deras
vinterns söta i julklapp. kommer stå fint på den vita tavellisten i köket (:



boken med det godaste julen har att erbjuda. julgodis. mums.
den kommer använtas flitigt i jul (:



gina tricos lackleggings som alexanders kompis pers flickvän köpte
åt mig (: fick rabatt eftersom hon jobbar på gina. toppen!

nu börjar desperata husfruarna och i pausen ska jag hjälpa älsklingen med middagen.
vi har hyrt film och köpt chips och cola, mums :D puss!



rött är sött

det här har jag köpt från h&m, vi får se när det kommer hem. tror det var i början av dec (: kul med fina underkläder.

image2924



chocklad flingor och filmjölk

nyttigt mellanmål va! (: ibland måste man skämma bort sig lite. chockladflingor är gott. ska snart klä på mig varmt och gå ner till ica, har två paketavier som kommit. undra vad det kan vara?! vi får se (: sen ska jag ta ett varmt bad när jag kommer hem igen och bara mysa. alex fick jobba över så han kommer inte hem förens vid åtta. så vi får åka till kista och handla te imorgon. och kolla på julklappar! och jag har mina pengar i hans plånbok så jag kan inte gå ner och handla nån julklapp i centrum heller! så det får vänta.

har fått hem julerbjudande från h&m, 20% på valfri vara från dam, barn och herr. den går ut imorgon. så det blir bra att vi ska åka dit på dagen och kolla. kanske man kan hitta någon julklapp! (: i år har jag haft svårt att hitta julklappar. brukar alltid ha allting klart i början av november.. nu har jag köpt en julklapp till älsklingen än sålänge. hrm. men jag har lite ideér (:

nu ska jag ner och hämta ut paketen! puss på er.



Poltergeist

den här önskar jag mig i julklapp. bland annat! (: har en hel lista på vad jag önskar mig, jag är som ett barn :p den är läskig. det tyckte jag när jag var mindre iallafall. får se om jag vågar titta på den (:

image2923



bedtime!

wii, vad kul att så många tyckte om videon. och jag har verkligen stockholmsk dialekt ^^ det tänker man aldrig på. men nu när jag ser mig själv på bloggen så hör jag med! (: och självklart kommer jag fortsätta med videobloggandet. ska försöka fixa en om dagen (: och nästa gång ska jag filma på dagen när det är ljust för den här vidon blev ju helt mörk! ):

har städat undan efter myskvällen med mamma och alex, vi gick aldrig och hyrde film utan spelade yatzy och fikade. mysigt!

imorgon ska jag upp och ut och gå. kanske tar med mig kameran då. vi får se. ta lite kort på djuren i parken som jag ska till. (: sen ska jag ner till huddinge centrum och köpa de paketen som är kvar till alexanders julkalender som jag håller på med. det är åtta paket kvar nu. det är svårt att hitta saker vill jag lova ^^ men det ska nog gå, får lägga mig och fundera lite. läsa lite och sen sova.

blev så glad när jag gick in på mysans blogg, titta vad söt hon är min lillegums.

får massage av alex nu. jisses vad trött man blir. snark.. måste sova! ^^ god natt.



Videoblogg & dagens outfit

hej på er (: har precis ätit middag med alexander och mamma. gott var det och nu är jag proppmätt. missade extreme home makeover idag ): typiskt. hoppas det går i repris! vi ska snart gå ner och hyra en film på videobutiken och mysa med te och chocklad! ♥

nu är det städat hemma hos oss, skurat kaklet i köket och spisen och golven, toaletten, badrummet.. ja ni fattar (: det glänser. skönt. hade velat gå ner i tvättstugan nu och slänga in en maskin tvätt, men det går inte. dom har ändrat systemet i tvättstugan :O nu kan man inte tvätta på nätterna längre :'( jaja. vi får blir mer organiserade ^^

sitter och väntar på att youtube ska ladda upp filmen som jag spelade in. ni måste ursäkta mitt fumliga jag, men jag var lite nervös :P blir nog bättre nästa gång. så lovar jag att jag ska sminka mig då också. ser lite små blek ut (;

imorgon ska jag ställa klockan och gå ut och gå. så skönt. alexander tog ett extra pass imorgon bitti och kommer hem vid tolv. då tänkte jag vara tillbaka redan. ska nog gå till parken dä dom har djur och titta lite på fåren :$ det blir mysigt.




nu ska vi ner och hyra film (: puss!



hemma!

nu har vi varit iväg och handlat katt och hundmat. massa räkningar som dragits och mobilräkningen var högre än vanligt så det kändes inte alls någe kul att slänga ut nästan tusen kr på mat.. men det är ju ett måste! får snåla den här månaden. isch va tråkigt. men men. så blir det ibland. hyran och maten är betalad iallafall och alla räkningar. nu har jag så att jag precis klarar mig tills nästa "löning" ibland är det tråkigt att vara vuxen! ^^

stannade på maxi stormarknad och köpte den där vita julstjärnan med guldglitter för 29:90, ett bra pris. blir nog jättefin inne i sovrummet. handlade en grilladkyckling också. ikväll ska vi ugnsrosta grönsaker, lök, paprika, tomat, aubergine och massa annat gott. ha klyftpotatis och grillad kyckling till. det är gott det (: mamma kommer på middag också. var ett tag sen hon var här och åt, så det ska bli trevligt.

nu ska vi sätta igång att storstäda. verkligen storstäda! ska bli så skönt, har inte hunnit med det på flera dagar. ska börja med att gå ner till grovsopporna och lämna lite skräp och sen plocka iordning allt och städa! skulle åkt till ann idag och firat hennes morfar men det kommer vi inte hinna :( men gumman vi får ta det en annan dag, fika allihopa! det hade vart så kul att träffa din familj igen.

nu ska jag filma dagens outfit som jag lovade. hihi (; så senare lägger jag upp filmklippet! håll ögonen öppna ^^

image2922



sov gott.

har haft en jätte trevlig och mysig kväll med mitt hjärta. lagat och ätit middag ihop. pratat, kramats och skrattat. är så glad att du finns i mitt liv. du får mig att må så bra. you make me happy. värme glögg och åt pepparkakor och försökte titta på en film, men det slutatde med att vi satt och pratade. du höll om mig när jag inte mådde bra. tack. nu känns allt mycket bättre igen. haft en mycket bra kväll med andra ord. ♥

är trött nu, ska lägga oss i sängen och läsa, du din nya kalle anka tidning och jag min inredningstidning. och somna gott tillsammans. imorgon är det upp och hoppa igen, ny dag, nya tag!

sov gott.

image2919

image2920




helena

saknar dig så det gör ont. du är den bästa vännen man kan tänka sig. och jag är så glad att du finns i mitt liv. så glad. vet inte vad jag skulle göra utan dig. du gör så att luften blir lättare att andas. ♥

bästa vänner

saknar dig

image2921

image2916



dagarna som kommer..

liten översikt, för att hålla reda på allt. jag är usel på att titta i min kalender! så det här är bra för mig (:

måndag: åka och handla djurmat, köpa en vit julstjärna till sovrummet, storstäda och mysa med älskling. mamma kommer på middag.
på tv: Extreme Home Makeover.

tisdag: morgon promenad med alexander, tvätta kläder och sängkläder, myskväll & tv kväll med love.
på tv: Desperate Housewives.

onsdag: slappdag och gå på bio med liv på kvällen.

torsdag: dbt gruppen kl 09, ut och promenera efteråt, handla pepparkaksdeg.
myskväll med älsklingen.

fredag: kika bland julsakerna. åka och handla till pepparkaksbak, baka pepparkakor,
dricka glögg och tända en brasa. mysa med älsklingen.

lördag:
julpynta med julstjärnor och lite annat, äta tacos, tända massa ljus, filmkväll.
fixa klart älsklingens julkalender.

söndag: gå på julmarknad med liv i rådsparken på dagen och fira första advent med
alex och mamma på kvällen, äta pepparkakor, dricka glögg och tända en brasa. tända
första ljuset i ljusstaken.

det kan bli ändringar.. men det är såhär jag planerat. ^^

nu ska jag värma lite glögg och ta fram pepparkakor som vi köpte idag. tända ljus och titta på film ♥
har även rensat och städat och organiserat i kyl och skafferi. så fint det blev (:

god kväll!


Dom kallar oss mods

beställt hela modstrilogin, har velat se den jättelänge nu. så varför inte lixom ^^ ska bli intressant, har läst massa om den på nätet.

"Under ett kvarts sekel följde Stefan Jarl Kenta, Stoffe och deras polare med kameran - genom deras liv och många gånger bokstavligen fram till gravens rand"

"Filmen är otroligt bra och alla borde se denna triologi någon gång i deras liv. Man får en helt ny syn på droger och skolorna behöver visa denna. Detta är verklighet även fast det är mycket droger som inte fanns då i dag och man lever i ett helt annat samhälle. Något fruktansvärt gripande filmer. SE DOM!!"

här kan ni läsa mer om triologin.

nu ska vi titta på film. puss.

image2915



hemma!

gud nu är jag hungrig. vi köpte lite godis, brio smörkola och smällde i oss. har precis satt på vattnet till potatisen och ska steka kasslern snart. mums. gott och lätt. älsklingen har tagit med en stor dörrmatta från jobbet som täcker ända fram till skohyllan, det blev jättebra och kommer vara skönt att ha i vinter så det inte kommer in så mycket slask och grus. så det är skitbra (:

jag vet att jag inte lagt upp några videoinlägg, men det kommer. imorgon! kul v? :P pinsamt tycker jag men men.

nu blir det mat och mys i soffan! ♥



cylinderkuddar i sängen?

såg i specialutgåvan av  drömhem & trädgård i ett "hemma-hos-repotage" att dom hade lagt vita stora cylinderkuddar längst upp vid sänggaveln. det var jättejättefint. jag är inte alls nöjd med kuddarna vi har nu. dom är för blandade. hrm. ska kika på ikea nästa gång vi åker dit. för där har dom sånna (: ha två efter varandra skulle nog vara skitfint. vi får se (:

image2914


ellos a-linje!

jag va inne och kikade på ellos hemsida och hittade den här.. jag gillar den jättemycket! men vet inte om jag ska beställa den. ska verkligen verkligen hålla i mina pengar nu. skönt att ha en buffert! och kläder har jag ju en del av. men någon annan kanske? :D 149 kr och här hittar du den.

image2913


coop

har precis duschat, fy vad skönt. man känner sig som en ny människa igen (: ska klä på mig och sen åker vi till coop och veckohandlar. ikväll blir det stekt kassler med kokt potatis och memåsasallad. skit gott. är jättehungrig. har bara ätit frukost idag. idag blir det mjukisbrallor och skön tröja, uppsatt hår i knut och insmord med cocoskräm. skönt med slappdag! ska titta på film med alexander ikväll också. och tvätta lite sängkläder. storstäda gör vi imorgon, idag ska vi bara kramas och ta det lugnt!

jag saknar SATC.. funderar på att titta på den snart igen. boxen alltså. det är mysigt med seriemaraton.

image2912



skit.

åh, jag skulle precis gå in och köpa klänningen för 98 kr.. men den finns inte kvar. inte i någon stl :( fan. såg den på mitt gamla jobb på drottning gatan. måste dit! måste ha den.

image2911



this is life.

Viska mitt namn älskling. Viska mitt namn... Och tårarna ska aldrig sluta rinna. Och skrattet ska aldrig sluta bubbla. Och pirret ska aldrig sluta kittla. För du är den vackraste. Du är fulländad. Du bländar mig så att allt jag ser är du. Försvinn inte. Stanna... stanna... Jag lovar att hålla fast dig tills jag själv upphör.



Söndag!

Håller på att koka två ägg och göra lite mackor. te ska jag koka också. sen ska jag ut och gå i kylan. det är underbart att få komma ut. jag känner mig bakis idag fast jag inte drack nått igår. efter promenaden ska vi storstäda här, så skönt att få allt rent. även fast dom som kommer på besök här höjer på ögonbrynen när jag säger att det är stökigt så tycker jag att det är det :P fröken petnoga som sagt. och skönt att alex är lika petnoga. vi vill ha det fint! kort och gott. sen ska vi åka och storhandla på coop och handla kattmat i kungenskurva. funderar på att byta foder då måns bara kräks ): stackarn. tror att vi får ta nått som passar alla kissarna. måns sitter här troget med mig vid datan och spinner. han sitter alltid här med mig, han är så mysig.

det håller redan på att bli mörkt. och klockan är inte ens tre. fast det är mysigt att tända massa ljus då. nu ska jag väcka en trött alexander med frukost och levande ljus. nu går han av sitt nattjobb i fem dagar. skönt!



vilken dag.

helt slut, och det känns så skönt. jag har gjort massa vettigt idag och det känns bra. väckt älsklingen med frukost på sängen, åkt och fotat felicia inför hennes dop, varit ute och promenerat i en timme i kylan, varit i centrum och shoppat lite, gått hem och väckt en trött älskling som skulle jobba och lagat pannkakor till honom, städat lite i lägenheten, sen kom mamma på en kopp te och lämnade av adolf som skulle vara här på kvällen, haft film och myskväll med ann med chips, dipp och godis (: mums.

och nu ska jag faktiskt gå och sova. är trött som bara den.

imorgon är mitt hjärta ledig. vi ska storstäda här, verkligen storstäda och gå igenom allt julpynt, åka och handla kattmat och en vit julstjärna till sovrummet.

ne nu ska jag sova! natti. ♥



Fröken petnoga

hej på er!

har precis ätit pannkakor tillsammans med alexander. det var första gången jag vågade steka pannkakor utan mammas hjälp. men nu är hon ju inte här :O så det var bara att försöka. dom blev mycket lyckade. fick inte slänga en enda (:

idag har jag varit nere i centrum och handlat lite. först en pressent till alexanders morfar som fyller år idag, det blev en jättemysig ullhalsduk i grått och svart och ett födelsedagskort. sen köpte jag en mossgrön ullpläd med fransar på hemtex, det var 50%, inte alls ovanligt ^^ det var för mycket gult i den förra vi köpte. fröken petnoga, det är jag det. den blev iallafall jättefin i soffan. nu måste jag bara speja efter de perfekta kuddarna i grönt med medaljonger också. hojta till om ni ser nått (: sen var jag och fyndade ett par supermysiga och varma vinterstövlar i skinn och grått teddyfoder. riktigt rejäla! 40 kr fick jag ge för dom. det var en kvinna som betalade efter mig som erbjöd mig pengar, hon ville ha dom. men det ville jag med :P

älsklingen är påväg till jobbet, stackarn som bara sovit någon timme i dag :( han är ledig nu i några dagar, så det ska bli skönt att ha honom hemma lite (: film och mys och goda middagar! imorgon måste vi åka till kungenskurva och handla ny kattmat. dom har en stor djuraffär där.. så vi får persermaten lite billigare. skönt. det är dyrt med djurmat :P

ska vila lite och kika på tv nu tänkte jag och sen dammsuga. och fixa lite här. ann kommer och fikar och kollar film efter hon vart på middag hos en kompis. ska bli trevligt! (: saknat!

hoppas ni får en mysig lördagskväll, det kommer jag ha. ♥





Lördag!

Jag är sviiintrött men tänker försöka hålla mig vaken (: så jag kommer i säng i tid ikväll. ska som sagt storstäda idag, så jag med gott samvete kan sätta mig i soffan ikväll, tända ljus och mysa framför en film. helt själv. ensamkväll och det ska bli så skönt. har alltid massa saker för mig. fattar ibland inte hur orkar. men det gör jag (;

om en timme stänger returmakeriet och röda korset. är sugen på att promenera dit och titta lite. sätta på mig en varm jacka och mössa och gå ut och gå. skönt. solen skiner och det biter i kinderna av kylan.

köpte orchideér i går i stan. två st med två skaft på vardera för 100 kr. för båda då. mycket bra pris! annars i en blommaffär kostar dom upp till 400 kr. dom är fina i vårat sovrumsfönster nu (: har precis duschat dom i badkaret, jag ska bli bra på att ta hand om blommor ^^ så är det bara.

ska ta och sätta på mig lite varma kläder och bege mig till second hand!

image2905



trött

isch vad jag är trött nu. men det hjälps inte! helena kom in och väckte mig vid nio. ganska svårväckt var jag. men det gick tillslut, hon gjorde frukost och jag drog på mig lite kläder.

idag ska jag fixa massa saker. bla storstäda. skrev en lista igår på vad som ska göras. ska försöka tvätta lite också. lakan och sånt. och innan två tänkte jag gå till returmakeriet och kika.

nu måste jag skynda mig på. puss på er.



Om du lämnade mig nu.

sitter och lyssnar på lasse. vilken känsla han sprider i kroppen. kommer ihåg hans spelning i linköping förra sommaren som vi var på du och jag älskling. du stod och höll om mig och vi hade solen i nacken. alla var glada och lyckliga. fast vi var nog lyckligast. vad är bättre än en utomhus spelning med lasse? mitt i sommaren.. det tåls att tänka på.

har haft en mysig kväll med helena. det är bra och väldigt underbart att ha en bästa vän. speciellt som helena. även fast vi inte säger nått på en hel timme så vet vi, vi vet att vi finns där och vi kan bara titta på varandra och nicka. då känner man varandra utan och innan. vi firade ett år nu den 21 nov. ett år av äkta vänskap. lika glad idag som jag var när jag fick det där smset hon skrev om hur mycket jag betydde för henne och att jag alltid skulle vara hennes bästa vän. hur jag lös upp i mörkret. i hennes mörker. det tomrummet som tobias lämnade fylldes upp igen och den här gången fick jag en syster. det är skrämmade ibland vad livet har att ge. och vad det faktiskt är villigt att ta ifrån oss. vissa säger att man tar allt för givet, och så är det nog. man vet nog inte vad man har förlorat förens man förlorat det. jag har väldigt svårt för att skilja mig från de jag älskar och jag kan må dåligt över det hur länge som helst. därför har jag lovat mig själv att aldrig aldrig förlora.

ikväll har jag tittat på månen, hoppats på att du tittat på den samtidigt och tänkt på mig och saknat mig.. lika mycket som jag tänker på dig och saknar dig.. det gör så ont i mig när du inte är här hos mig. att få ligga i din famn och kyssa dina läppar är det jag lever för. du är allt jag lever för. om du såg mig nu hade du förstått hur mycket jag älskar dig. hur mitt hjärta slår för dig. du är det bästa som någonsin hänt mig. du är min trygghet. och jag är din föralltid. ♥

nu ska jag lägga mig och läsa nya drömhem och trädgård. mys! och ringa dig älskling. för gud vad jag saknar dig.





stan

har varit i stan i dag med helena (: mysigt vi har haft det. gått och strosat i snön och tittat i affärer, jag hittade några till klappar till alexanders julkalender (: ska bli kul att pyssla ihop den sen. sen var vi och åt på kungshallarna, pizza! gott. och åkte hem efter det. jag är hur trött som helst. känns som att jag ska somna när som helst :P helena håller på att tömma diskmaskinen (ja hon är alltid så hjälpsam) och gör chockladpudding och grädde. sjukt gott. så har vi köpt varsinn godispåse. ikväll blir det film och spakväll. med ansiktsmasker och sånt. får bli en tidig kväll vilket jag inte tackar nej till (: imorgon ska vi upp och jag ska ju fota felicia innan hennes dop. dopfoto med andra ord.

köpte jättejätte fina julgranskulor på indiska idag. två röda och två i guld. jag har aldrig fattat varför man ska ha en svart och vit jul? alltså.. man har det alltid så stramt och modernt, varför inte mysa till det under julen? det är ju bara nån månad ^^ rött & guld är det som gäller här hemma iallafall. julen ska firas så håll inte på och fjanta :P

nu ska jag gå ut och se vad helena gör. sen tända ljus och sätta på mig mjukisbyxor. haha. nu hör jag att hon redan håller på att tända ljus. söten.



man blir jätteglad...

.. när man kommer hem till det här. vilken söt tjej! så glad att folk gillar min blogg. ibland känns det som att man sitter och skriver med sig själv. eller att ingen läser. även fast det är många som läser så är det sällan någon som kommenterar. så bli bättre på det! berätta vilka ni är (:

men surra, du är verkligen gullig. blev jätteglad för ditt inlägg! ♥



banan milkshake och tjejkväll

jag behöver knappt någon sömn. det har jag förstått nu. men nu är jag påväg i säng. ska läsa och ringa alex och säga godnatt.

så vad har hänt i kväll då? (: jo, jag och liv var ute på en kvällspromenad i 2,5 timme. tiden bara rusade iväg. jag tappade min vante och vi fick gå tillbaka en bra bit för att hitta den ensama vanten som låg och frös på marken. tur att vi hittade den (: gick och pratade och andades frisk luft. mysigt!

sen åkte vi hem, kokade tevatten, men kom på att vi ville ha banan milkshake så vi åkte till okq8 och köpte bananer, glass och mjölk hade vi hemma. så gjorde vi milkshake som var gott och satt och pratade. det är svårt att säga hej då. så vi satt nog och sa hej då i en halvtimme i hallen. ts.

mysig kväll, tack gumman!

imorgon kommer helena hit vid två, halv tre. vi ska åka till stan. jag fick sängstommen såld, våran gamla alltså. mamma ska bara ha madrassen, så nu har jag tjänat 1500 kr (: skönt! extra pengar är inte helt fel. imorgon ska jag hitta resten av alex små pressenter till hans julkalender! jag har tio saker till att hitta. det kan ju inte vara så jättesvårt! :P några tips?

efter stan ska vi åka hem och ha myskväll, äta, massage, film, ansiktsmasker och middag. så sover hon här. sen på lördagen ska jag fota hennes systers dotter i hennes dopklänning. fotojobb! kul (: alex kör oss dit, så snäll. sen blir det nog bara myskväll med alex ♥

nu ska jag som sagt komma i säng! sov så gott! puss&kram.

image2903



ullared.


tre vita ljuslyktor alla för 189 kr. den största är över 1 meter. har letat
efter sånna här till sovrummet länge, men alla har varit så dyra. blev
jättefint i hörnet vid fönstret i sovrummet (:


två orchidee tavlor i vitt och blått som sovrummet. vi har vita
orchideer i sovrumsfönstret så det passar bra (: fick sitta
under varandra på en vägg i sovrummet. ca 29 kr st.


vita halvgenomskinliga lampskärmar, passar bra med
den vi har på byrån. ca 59 kr st.


äntligen har vi köpt en elvisp.. det har varit jobbigt att vispa
allt för hand ^^ ca 249 kr.


svarta panelgardiner med söta tomtar till köket. i jul ska vi ha svart och rött
i köket. så dom här gardinerna och en julstjärna i rött! dom turkosa gardinerna
är till sovrummet, ska hänga bakom dom genomskinliga i turkost så det inte syns
igenom så mycket (: ca 59kr för 2 par.


vita orchideer och vita krukor till. 39 kr för krukorna och 49 kr för
blommorna. inväntar äkta orchideer av en kompis som jobbar
på blommaffär så vi får dom billigare (: nu är dom oäktingar :(


skinkset från fiskars, perfekt nu i jul till julskinkan (: 29 kr.


värmeljushållare i ek och stål från sagaform kostade
ca 19 kr st. eller om det var 29 kr. minns inte. fina är dom iaf (:


svarta champangeglas som ska invigas på nyårsafton.
passar perfekt ihop med våra svarta vinglas (: 29 kr för två st.


ljusslingor till granen 19 kr st.


gröna lite halvglansiga prydnadskuddar till soffan och fotöljen
sålänge, tills vi hittar dom perfekta gröna medaljongkuddarna (;
har för mig att dom kostade 39 kr st. korten gör inte kuddarna
rättvisa. mycket finare i verkligheten! (:


fin ljusstake från sagaform i ek och frostat glas som ger i från
sig ett underbart sken (: 29 eller 39 kr. står på köksordet!


tomteröda duntofflor som är jättemysiga (: köpte ett par till my också
så vi har myst runt i duntofflor hela kvällarna! 29 kr kostade dom.


julkulor köpta på åhlens, nu har vi samlat på oss två ikea
kassar med julprylar (: ska bli så mysigt att pynta den 1 dec.
våran julgran kommer vara den finaste!


massa spel, ska bli supermysigt att sitta och dricka te, tända ljus och
spela spel med älsklingen! och så ska vi hinna med och spela på julafton med.


tre röda ljuskoner med glitter och ljusslingor, slingorna är inte tända
på bilden, ville inte packa upp dom förens den 1 december då jag antar
att dom glittrar av sig en del. alla tre för ca 150 kr. dom ska stå fint på golvet brevid
julgranen!


fotmasker och hårinpackning köpte också.


jag köpte en mixer i krom på duka innan vi flyttade
ihop, har aldrig använt den. men nu ska den minsann
bli använd, för jag har köpt en bok med massa recept
på smoothies och juicer (: mums! den här mixern har vi.
boken kostade 29 kr.


massa gulliga tomtar i olika formar och storlekar. den största
är ca 50 cm hög. dom ska stå på öppnaspisen i jul och vara gulliga ^^
den största kostade 39 kr och dom andra under det.


10 st röda jättekulor med glitter som ska pryda
varje gästs tallrik på julafton, svårt att förklara, men
det kommer bli hett ^^ ni får se sen (;


svarta temuggar från höganäs handlade vi också.
19 kr st har jag för mig. passar bra till våra tallrikar


massa strumpor, raggsockar, termosockar och vanliga (:
billiga var dom också. och det var ju bra ^^


jätteskön hoodie med fuskpälsfoder, köpte en grå
och älsklingen en svart. varm och go (: 199 kr.


adventsljusstake i röd plåt 19 kr och grillvante, kökshandduk
och grytlapp (: fast det på andra bilden är från ica stormarknad.


svart sängtopp ska dras över resårmadrasserna ca 79 kr
vita resårlakan ca 59 kr.


julpapper är bra att ha så vi köpte lite (:


bordspynt till julafton. 9 kr st.


lingröna panelgardiner till vardagsrummet, blev mycket bra!
så nu har vi svarta och lingröna panelgardiner där. ca 59 kr för 2 längder.


svart löpare med invävda silvertrådar till nyårsafton.
kommer ligga på en svart duk. med de svarta glasen och svarta
tallrikar, massa silver glitter mm. blir kanon. ca 29 kr.


hello kitty anteckningsbok och pärm som jag ska
skriva viktiga saker i och lägga viktiga papper i (:
ca 35 kr för båda.


stickad grå a-linje klänning och två farfarströjor
klänningen kostade 89 kr och tröjorna ca 59 kr.


metallic leggings, gillar dom som fan. kommer bli snyggt
på nyår (: så sitter dom bra också ^^ ca 79 kr. ska be helena köpa
ett par i guldskimmer också. bara för att! (;


candy canes som ska hänga i julgranen.. har blivit
en tradition att ha polkagrisar i julgranen sen jag bodde i usa.


sockerströare 9 kr, kökskniv och knivslipare från fiskars.


bodybutter från bodyshop, handlade man över 300 kr
fick man 50 kr i rabatt och det fick jag (:


svart axelremsväska i skinn 89 kr


mossgrön a-linjekappa med stora knappar från h&m 50% så den kostade
strax under 300 kr (: me liiike!


machaller och blockljus till julafton!


kökshandukar och toaletthandukar.

sen köpte vi massa julklappar, men det kan jag inte lägga upp här :P känns som jag har glömt massa saker.. men får lägga upp det sen isf (: nu måste jag duscha, liv är påväg hit! vi ska ju ut och promenera!

pusspuss!







kvällspromenad.

nu har jag tagit kort på allt, städat undan allt och satt upp dom nya gardinerna i vardagsrummet (: det blev jättebra! ska snart laga middag åt mig och alex innan han åker till jobbet. ikväll ska jag bara ta det lugnt, fy vad skönt. läsa och mysa. kanske film? vi får se. ska gå på kvällspromenad med liv också, skit mysigt. det är härligt att vara ute och gå och bara vara.

har betalat mina räkningar och hyran också. skönt att ha det fixat. och skönt att ha kvar pengar på kontot också. trodde jag inte att jag skulle ha efter all shopping på ullared :O men det var bra.

ska laga middag nu, sen äta och hoppa in i duschen.. och sen lägga upp korten på bloggen. antingen om det blir innan promenaden med liv eller efter, beror på när hon kan ses. men innan läggdax iallafall (: det lovar jag.

hörs senare, puss & kram.



fotostudio.

håller på för fullt att plocka upp allt ur dom gula kassarna, gud va mycket vi köpt! har kameran runt halsen och agerar fotograf (; snart kommer det upp bilder.. eller det kan nog ta ett tag. har hållt på i snart en timme och kommit tre kassar.. vi har alltså 12 st kvar. jiss. älsklingen ska åka till coop och handla gröt nu, gott. sen ska jag bara slappa idag. man blir trött av att bila.

vad ska ni göra idag?

pusspuss ♥



telefon = död

alla som smsat och försökt ringa mig kan ge upp.. ni kommer inte få nått svar. jag har tydligen glömt min senaste mobilräkning och nu har telenor stängt ner hela min telefon.. kan inte ens ta emot ett sms :'( vafan. men men. ska betala in den när jag kommer hem så om tre, fyra dagar kommer den fungera igen. jag känner mig låst. jag som alltid pillar på min mobil.

just nu är vi hemma hos per, alex bästa kompis i jönköping. ska dricka lite te och sen ska vi vidare hemmåt. så skönt att komma hem, är trött! ska bli kul att se allt vi handlat också (: har köpt vita orchideér till sovrummet och vita höga krukor. hoppas det blir fint. ja ni kommer som sagt få se allt sen (: älsklingen jobbar natt imorgon, så jag har heeela dagen och kvällen på mig att ta kort och lägga upp så ni får se (: jag är lika nyfiken jag, har försökt att komma ihåg vad vi handlat, men minnet sviker. :P

nu är tet klart, mums. te är gott det.

hörs imorgon, sov så gott alla. pusspuss ♥



idag

hej på er (:

nu är vi hemma igen hos my igen. har varit och handlat lite i kristianstad. köpte två st body butter, en med vitchocklad och en med cocosnöt. älskar bodyshops bodybutter. mysigt! har skrivit upp på min önskelista at tjag önskar mig allt från bodyshops coconut serie, med badskum, bodyscrub mm. sen köpte jag en grön a-linje ullkappa med stora knappar från h&m, halva priset på den (: har velat ha en grön kappa, men dom har varit så dyra ): nu så. får fota den sen när vi kommer hem. ska bli skönt att komma hem. jag sover inte lika bra borta. på nätterna alltså. så jag är ganska så trött nu. sover mycket i bilen när vi åker. stackars alle. jag är inge kul att bila med :P

vi ska kolla på äntligen hemma nu vid 20.00 och sen ska vi åka och hyra film och köpa lite godis. mums. är jättesugen på chocklad! gott.

imorgon åker vi vid elva tiden till alvesta.. vi funderar på att svänga förbi ullared igen, helt galet jag vet. men jag har kommit på lite saker jag velat kika på och sen tog jag ju bara ett par jeans som jag hoppades skulle passa.. dock var dom en stl för små. skit. så jag ska byta dom också. kände så bra när jag provade dom, men sen när jag satt ner så var det svårt att andas :P jaja. två trippar till ge-kås på 4 dagar är inte helt fel ^^ så ska jag fundera ordentligt vad vi ska kolla efter också. och bara gå in och plocka det (: lite mer julklappar måste vi kolla efter också. vi var ego och köpte mest till oss :O men det var svårt att hitta. har köpt klart till ellinore och christoffer och lite till alex mamma och min mamma.. nu är det min mormor, alex pappa och alex morfar det är kvar till. och till varandra såklart. (: har köpte lite till älsklingen, men inte allt.

nu ska vi som sagt kolla på äntligen hemma och sen blir det filmkväll med godis! puss och ha en mysig kväll ♥





Hässleholm

god dag.

det blir inget malmö idag, vi sov lite länge och åker till kristianstad och kikar runt ist (: hade vi åkt till malmö nu hade vi varit där i 2 timmar innan alla affärerna stängt, känns onödigt! så det får bli en annan gång. har på mig nya jeansen idag, köpte nya favoritjeansen, fast mörkblåa. glömde prova dom i går.. så jag var lite smått nojig att dom inte skulle passa. men det gjorde dom, skönt! så idag har jag på mig min favorit kofta från h&m, nya mörkblåa jeansen och nya ullakappan som också inhandlades igår. har faktiskt tagit dagens outfit ^^

ha en bra dag (: puss&kram

image2802



grönrandig kofta - h&m divided
svart långärmad baströja - h&m
mörkblåa jeans - ge-kås
a-linje ullkappa med hög krage - ge-kås
svarta fodrade stövlar - second hand



tradera.

la bud på två auktioner innan vi åkte igår och smsade helena så hon fick kolla om jag vann dom (: och det hade jag minsann. röd skepparkavaj som ser rosa ut :P men den är röd och en mysig lusekofta! glad glad!



ullared kaos.

sitter hemma hos my nu och ska snart titta på film, det blir en riktigt tjejfilm, stackars alle :P men han får stå ut.. idag har han fått stå ut mycket, ullared i sex timmar. snacka om att det var kaos. vi fick köa för ett parkeringsplats, köa för att få en kundvagn och köa 30 min utanför ge-kås innan vi fick komma in. sen när vi kom in var det kaos. jag är glad att vi åkte nu i november och inte i december.. då hade jag nog inte klarat av det, jag var tillräckligt virrig och hyper idag, haha. vi har shoppat sjukt mycket idag.. fast mindre än vad jag räknat med. vi fyllde två och en halv kundvagn och 3 korgar.. shoppingnotan gick lös på 6500 kr. massa julpynt, inredning, kläder och annat skoj. köpte lite till älsklingens julkalender också (: det blev iallafall 15 ge-kås påsar med saker. förstår inte riktigt hur vi ska få hem allt..! mamma ska med påväg tillbaka från alvesta. hm. jaja, det löser sig (: vi får packa om lite.

imorgon ska vi till malmö och kika runt, det var jättelängesen jag var där så det ska bli mysigt! sen ska vi till alvesta på onsdags morgon och halv fyra på onsdag ska vi på minnesstund för tobias. ett år sen han gick bort nu. tiden har verkligen gått fort. försökte hitta en passande nalle för att sätta på hans grav, men jag hittade ingen ): blommmor ska vi köpa iallafall.

har inte videofilmat nått. har varit så trött :P men lite foton iallafall (: får filma sen när jag kommer hem om jag inte orkar under resan.. har typ sovit och lyssnat på musik i bilen, har inte haft några åksjukepiller och vart rädd för att bli åksjuk. imorgon ska det inhandlas!

ska bli skönt att sova sen, är jättetrött!

hoppas ni mår bra (: puss och kram ♥



chaite.

sitter och dricker mitt chaite. inatt hände det en skum grej. jag har alltid vatten vid sängen. och jag vaknade till så stod min ena katt och drack ur glaset, jag tog glaset och höll i det och sen somnade jag.. med glaset i handen. vaknade av att jag häller iskallt vatten över mig så hela min pyjamas klibbar sig mot kroppen och det blev en blöt fläck på min sida av sängen. jag tog av mig de blöta kläderna och sprang upp och hämtade nya.. fryser så mycket. och bökade mig över på alex sida. vi låg som två packade sillar hela natten. haha. nu har det nog torkat.

det blev lite senare än vad vi tänkt oss. jag har inte ens packat ner mina grejer, hittar på massa annat som att sitta här ist ^^ men nu måste jag nog göra det snart. och duscha och klä på mig min stora hello kitty mjukisdress. mys!

ska inte glömma den lilla digitalkameran heller, för jag vet inte hur man filmar på systemkameran..! så ni får se lite av resan sen. det kommer kännas helt skumt att inte blogga. och helena kommer inte ha nått att läsa på dagarna :P nerå. men det kommer vara tråkigt. kanske kan skriva lite från mysan när vi är hos henne i hässleholm (: ska inte glömma kamerasladden!

nu ska jag sätta fart här, måste ringa helena också och fråga när dom dyker upp.

puss och kram och ha det så bra så hörs vi på onsdag, eller tidigaree. hah, märks det att jag har seperationsångest? :P

image2798



kär

image2797



packar!

håller på att packa.. inte nu dock ^^ men har lagt fram allt på bordet i vardagsrummet, ska ta och kika vad det är som fattas och vad som är onödigt och sen ska jag packa ner. imorgon måste vi åka och köpa body butter, jag är sjukligt torr om händerna. har använt idomin salva i 3 dagar nu. det har resulterat i en snygg finne på hakan, läckert värre (; sen måste vi åka förbi mamma och hämta min platt-tång. sen måste jag ladda ner lite musik som vi kan bränna. sitter redan i pyjamas, har inte tagit bort sminket.. och har kliat mig i ögonen hela kvällen, gud va snygg jag är nu! :D vi har fikat te och mackor.. jag åt massa kivi och mandariner, blev mycket piggare, kände mig lite febrig och hängig innan. tänkt vad lite c-vitaminer kan göra mirakel.

jag ska läsa julnumret av allt i hemmet innan jag somnar. få lite julinsperation. ska inhandla massa julsaker på gekås. åh, det pirrar i hela kroppen. ska bli såå mysigt. hoppas vi hittar de flesta julklapparna också! (: så har man det fixat. julklapparna till alle köper jag i dec. måste fundera. har kommit på lite, men bara lite.

nu ska jag packa vidare. och sen sova! imorgon bär det av. men jag bloggar lite innan vi åker (: jag kommer sakna er. men på onsdag kommer jag hem igen. ♥ med massa kul att fota och visa här i bloggen.

image2796



julgodis och söta systrar

satt och beställde böcker nyss, har velat ha två systrar söta läänge nu, så jag slog till. skulle ändå köpa en bok med julgodis (: som ska stå på den vita tavel-listen i köket i jul. mysigt. och såklart ska den användas flitigt! vi ska koka knäck, baka pepparkakor, koka chockladkola, ischocklad och lussebullar. mysigt!

image2794 image2795



Lista

Namn? Fanny Alexandra Magdalena
Smeknamn? Har nog inget ^^
Ålder? 22 år
Längd? 169 cm
Vikt? 53 kg
Skostorlek? 37-38
Hårfärg? egentligen mellanblond, färgat brunrött 
Ögonfärg? grönbruna
Drömjobb? Inredningsarkitekt
Favoritskor? låga skinnstövlar från ecco och kinaskor
Favoritbutik? H&M
Favoritkaffe? har aldrig lärt mig dricka kaffe
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder? runt två tusen
Favoritmärke? h&m gillar jag dom är bra (;
Tv-program? vänner, äntligen hemma, roomservice, satc
Drömutseende? im happyhappy
Snyggaste plagg i din garderob? den koftan med massa gröna nyanser från h&m 
Länder du varit i? usa, brasilien, västindien, turkiet, mexico, grekland, österrike, thailand mm. 
Länder du vill till? japan, kina.. 
Favoritplats i hela världen? hemma
Husdjur? perser/exoticen lucifer, chinchilla persern vera, siamesen måns och mopsen adolf
Höger- eller vänsterhänt? höger
Favoritgodis? surisar
Något du absolut inte äter? jag äter nog allt.
Fisk eller badkruka? badkruka
Favoritväder? Varm sommardag när det regnar
Spelar du nåt instrument? försöker lära mig gitarr ^^
Morgon- eller nattmänniska? natt. jag fungerar inte på dagen.
Sparare eller slösare? slösare helt klart, men börjar bli bättre
Vem är viktigast för dig? alexander och närmaste vännerna
Tror du på mirakel? absolut!
Ser du på kärleken som ett misstag? verkligen inte.
Hur många barn vill du ha när du blir stor? två stycken
Är du kittlig? får mest panik över att bli fasthållen
Snarkar du? jag är stilla som en fiskpinne & tyst som en mus på natten, vissa tror att jag dött.
Rädd för insekter? ne men daggmaskar.
Största svaghet? är en ältare, kan älta i månader innan jag kommer fram till nått. 
Om du fick välja en superkraft, vilken skulle du välja? se in i framtiden
Chips eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?: har jag redan gjort ju ^^ 
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej, usch. höjdrädd!
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster
Vad är du mest rädd för? döden och att det ska hända mina nära nått. 
Är du rädd för blod? andras blod..!
Gillar du att sjunga? jag sjunger jämt. kan bli jobbigt ibland. hah. 
Anser du att du är stark? jag är faktiskt stark.. efter 6 års dansande och 4 års boxning så ^^
Röker du? jag är allergisk.. men hade inte rökt om jag kunde ändå.
Snusar du? nej.

10 av mina främsta intressen:
Inredning
Fotografera
Shoppa
Filmer
Myskvällar
dansa
Musik
Laga mat 
Familjen
Shoppa second hand

9 saker som jag avskyr:
Beslutsångest
Daggmaskar
Känna sig hjälplös
Ha höga mål och misslyckas
Ha press på sig
Förlora någon som står en nära
Värme och svettas
Folk som vänder kappan efter vinden
Skitsnack

8 saker som jag uppskattar:
Vänner som verkligen bryr sig och frågar hur man mår
Ödmjukhet
Få höra att man är värdefull och betyder nått för någon
Målmedvetenhet
Träffa någon man saknat
Folk som kan vara sig själva
Kramas i timmar 
Skratta så man gråter

7 saker som jag gjorde sommaren 2007:
Bilade i sverige med alexander
Köpte måns våran siames
Firade midsommar med my
Firade 1 år med alexander
Förlovade mig med alexander
Varit ute och hånglat i spöregnet
Flyttat ihop med älsklingen

6 plagg som jag älskar:
En grön kofta med ränder
Jenas i stuprörs modell
Stora stickade koftor
Alla slags klänningar
Benvärmare/Knästrumpor
Min svarta fejk skinnjacka


5 av mina bästa minnen:
Min och alexanders första dejt som varade i 1,5 dygn
Alla läger jag varit på, sommarläger, dansläger mm.
Min och alexs thailands resa 06/07
Alla sommar kvällar på bryggan vid kvarsjön med alex
scouterna som jag var med i nio år, ts.

4 saker jag ser fram emot:
Börja plugga inredning på konstfack
Praktisera på tv4s äntligen hemma
gifta mig med alexander
julafton och nyårsafton

3 pinsamma saker jag gjort:
snattat och åkt dit (jag var 13år ^^)
varit jättefull och försökt dölja för mamma..
dragit ner brallorna inför några sexor i fyran innan jag gick in på toa. (misstag)

2 lukter jag älskar:
Alexanders parfymer
Min hårsprey

1 sak jag borde göra nu:
verkligen packa!



överaskning.

jag har tänkt att göra lite videoblogg framöver.. så får ni se mig live ^^ jag är säkert skit fjantig, men det får ni stå ut med (; tar med mig kameran på våran mini semester och tänkte filma lite varje dag. får vi hoppas att jag orkar fixa mig varje dag också (; hihi. för så slapp som jag är nu vill ingen se mig, lovar!

så ny kategori.. Fanny filmar.

har precis kollat klart på filmen honey, ätit kycklingsallad och masserat fötterna. skönt. höll på att somna. fy vad jag längtar tills jag börjar dansa igen. helst av allt vill jag börja på lasse kühlers igen. men jag vet inte om fs betalar över 5000 per termin.. antagligen inte. innan jag blev sjukskriven dansade jag sex dagar i veckan.. tre timmar om dagen, gick på intensiven. jag känner mig slapp. men ska komma igång nu igen. dans var mitt liv. det var typ det enda jag hann med. men det gjorde inget, för jag mådde så bra!

måste packa nu, jag har ingen aning om vad jag ska ta med mig. imorgon blir det myskläder i bilen och slarvig knut i håret. hoppas det regnar imorgon, jag älskar att åka bil när det smattrar mot rutorna. mysigt!

som sagt, packa! hörs sen (: pussochkram ♥

image2793



black and white.

image2789

image2790

image2791

image2792





ellinore

alexanders lillasyster är modell för mikas i stockholm. i somras åkte hon till japan i fem veckor. vilken upplevelse. få ha massa små söta japaner runtomkring sig som fixar håret, sminkar en och fotar en ^^ hon är supersöt. fast det är alla i familjen erichsen (: ni kanske har sett henne i veckorevyn.. där har hon varit med några gånger.

det är så mysigt. vi har fått jättebra kontakt. alla i familjen. underbar familj.



alla syskonen har så underbart vackra läppar. love. tjocka och fin form! pussvänliga ^^



Lördag!

hej på er!

snacka om seg dag, men gud vad skönt. ingenting att göra. per och cissi kom hit på fika (: mycket trevligt. hon ska norpa ett par lackleggings åt mig, hon jobbar på gina tricot. snällt (: ska snart börja med middagen, gott med kyckling sallad. så ska vi äta i vardagsrummet framför en film. tända ljus och mysa. finns kvar nötter och godis från igår, mums. sen måste vi packa också. har ringt och bokat boende tills imorgon kväll. imorgon vid ett tiden åker vi (: gud va kul! längtar! har kommit på lite mer saker som jag ska kolla efter, får hoppas att det finns. så ska ni få se allt när jag kommer hem (:

nu ska vi ha myspyskväll ♥

image2776



tavelvägg i sovrummet

Jag gillar när man sätter massa tavelramar i en klump i olika storlekar på väggen. funderar på att inhandla massa på ikea nästa gång vi är där och sätta upp över våran säng. frågan är bara om dom ska vara i svart trä eller ek som sängen?! svartvita kort ska sättas in iallafall.

image2774



Lördags frukost

nu blir det frukost. ska koka ägg och bre grovtbröd och ha ost och paprika på. jum. till det blir det te och tända ljus med mitt hjärta ♥

image2772



paljetter.

på nyår ska jag ha det här. ska bli kul att se om allt passar ihop när det kommer hem.

image2771



krämig ost och kyckling sallad

ikväll ska vi äta favorit kycklingsalladen. goood! bör eller måste provas om ni inte har det redan (: lätt och god!

image2770

Ingredienser

1 grillad kyckling
2 dl Arla Köket riven ost mager
2 dl minifraiche
1/2-1 msk fransk senap
2 msk hackad gräslök
2 krm salt
1 roman- eller huvudsallad
1 äpple
5 skivor vitt bröd

Gör så här

Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär köttet i bitar. Blanda ost, minifraiche, senap, gräslök och salt. Dela salladen i bitar. Skala och kärna ur äpplet. Varva kyckling, sallad, äpple och oströra på ett stort fat. Rosta brödet. Skär det i tärningar och strö det över salladen.



yesterday



bilder från igår. mysigt var det (: sovit fem timmar, är faktiskt inte trött, men illamående. känns som jag vart och partajat hela natten :P ska försöka få i mig lite i magen, sen ska vi ut och gå på en mysig promenad. solen skiner!



tröttis

nu ska vi gå och lägga oss, det blev ingen film. vi var helt slut alla fyra. så lite tv tittande och mys i soffan och nyss åkte dom hem. har plockat undan efter kvällen och städat i köket. det måste vara det värsta att vakna till ett ostädat hem..! skönare att få undan allt på kvällen och det går snabbt när båda hjälps åt (: älsklingen håller på att rulla av lite katthår från barnvagnen som ska säljas imorgon. känns lite hemskt att sälja den.. jag var så glad för den.. men som sagt, barn blir det inte än. först plugga! (: så jag får hoppas att vi hittar en lika fin vintagevagn sen när vi väl ska skaffa barn.

imorgon ska jag börja dagen med en promenad, blev ingen idag, så det ska bli skönt. bara andas frisk luft. så tänkte jag gå till affären och köpa lite lunch som vi ska ha med oss i bilen. göra lite mackor och sånt. gott. mysigt att sitta i bilen och äta matsäck och kramas ♥

ne, nu ska jag krypa i säng och läsa! puss och tack för ikväll gullrumporna (:



Fredags frossa.

gud vad jag är mätt.. alla sitter och pustar av all mat och efterätt och godis, chips, you name it. galet. men är det myskväll så är det (: vi har gjort hemmagjord pizza, myst, pratat och nu ska vi sätta oss och titta på film. blir lite sent och jag tänkte ta bort sminket redan nu. så kan jag bara gå och lägga mig sen, är trött! imorgon vid elva kommer en tjej och köper barnvagen för 1300.. vi köpte den för 200 ^^ riktigt bra.

jag var inne på en sida på nätet som hjälper en att spara pengar och hålla iordnings sin budget. den kommer skicka ut mejl till mig varje månad och säga åt mig att lägga undan si och så mycket pengar och vad jag ska betala osv. ska iallafall prova så får vi se (: ska även börja pensionspara. alex mamma har vart på mig några gånger, hon jobbar på bank! så jag ska väl ta mig i kragen och börja. kan vara bra!

på dagen imorgon kommer per älsklingens kompis och hans flickvän på besök, ska bli jättekul (: synd bara att dom inte kan stanna på middag ): dom träffas så sällan. men det är kul iallafall att han kommer en stund! sen på kvällen ska vi packa lite och ha film kväll, bara jag och alex. mysigt! det var längesen! innan kollade vi på film nästan varje dag.. gillar film.

iallafall. nu ska vi kolla film, har tagit massa kort från ikväll som jag tänkte lägga upp senare, eller imorgon., beror på hur trött jag är sen.

hoppas ni haft en mysig fredagskväll ♥




Friday im in love

vaknade för någon timme sen, så skönt att sova. det blev sent i går.. hon var här till fyra.. nattugglorna nr ett. men det finns så mycket att prata om.. och bygga parkeringsplatser med godisbilar tar ett tag! (; kramar med medveten närvaro har vi tränat på också. kramar är nog det bästa mot depression och ångest. man blir helt harmonisk i hela kroppen.



idag är det fredag, fredagar är underbara, även fast man är ledig varje dag, så är fredagarna mysare, speciellare och meningsfulla. friday im in love. ikväll kommer helena och hennes joakim på pizzabak och mysa med film (: ska köpa lite smågodis och sånt som vi kan ha, och efterätt. idag ska vi handla mat! fast bara för de dagar innan vi åker. ikväll, på lördag..! snart snart. idag kommer en tjej och köper barnvagen också. och jag måste ringa och boka hotell. ska kolla lite på google om jag hittar nått mysigt.

så har jag ringt min läkare, får nya mediciner.. så ska traska ner till apoteket också.

ska ner till ica och köpa frukost.. har inte ätit sen jag gick upp. älsklingen jobbade natt i natt, så jag väntade på honom.. tänkte gå ner och köpa lite frukost. gröt, grovtbröd och juice blir det nog (:

snart kommer ann hit också och ska hämta några gardiner som vi haft i sovrummet.. jag är en hejare på att samla pengar :P sen blir det städa och fixa här tills dom kommer ikväll.

puss & kram er fanny.





storstäd!

det har jag och alexander hållt på med i två timmar nu. städfreaks som vi är.. skönt att båda vill ha det fint (: dammsugit, torkat av alla skåp och hyllor med ajax citron utblandat i varmt vatten, torkat alla golven, städat i köket, skurat kakel både i kök och badrum. skurat badkaret, handfaten, toan.. ja. det luktar gott (:

ska snart duscha och fixa mig.. ska ju ut och äta ikväll. det är viktigt att ha ett eget liv, även fast jag älskar att umgås med alexander, så är det så mysigt att ha sina tjejkompisar. i morse i gruppen blev jag kallad pundare. eller ja, jag såg ut som en.. och det var då jag insåg att jag faktiskt gjorde det, nerå.. men helt slappt klädd.. det är ju dag för andra, men för mig är det som att gå upp mitt i natten.. då blir det att man tar på sig det man ser. det är roligt, hur jag ser så mycket frächare ut bara jag sätter på mig ett par jeans. lovar att jag ska bättra mig ^^ så ikväll ska jag inte se ut som ett drägg.. utan klä upp mig lite hade jag tänkt.. fixa håret och sminka mig. så det blir väl en dagens idag (;

imorgon kväll kommer joakim och helena hit, vi ska göra hemgjord pizza. gott! på dagen måste vi åka och handla.. det hann vi aldrig idag, eftersom vi städade! inteprioritera kallas det..!

ha en bra kväll! er fanny

image2737



Tatueringarna



min what goes around comes around tatuering med två stjärnor.
ett väldigt bra budskap enligt mig. sen att den går runt handleden
är ju bara fiffigt (; what goes around...! den gjorde jag iallafall för ca
två år sen. och det gjorde fruktansvärt ont. men inte en min gjorde jag ^^



i thailand tatuerade vi in varandras namn. jag gillar min alexander tatuering
jättemycket. många kan ju ha åsikter om att tatuera in ett namn. men även fast
det någon gång skulle ta slut mellan mig och alex, så är det ändå en fin och bra
tid i mitt liv. man ska aldrig ångra någonting, och det har jag aldrig gjort. jag bestämde
mig iallafall på 2 röda att jag skulle tatuera mig. och kort och gott, där satt och och bet
på naglarna i stolen ^^



min första tatuering vart en trible.. hrm. jag kommer
knappt ihåg varför jag gjorde den.. var runt 14 år och
det var ett ställe dit alla gick som inte var 18 för att
tatuera sig. den ska egentligen vara större, men jag
hade för lite pengar, så dom tog bort massa detaljer..
någon gång ska jag väl fylla i den och bygga lite på den.
men det ligger långt ner på listan (; även denna påminner mig
om mitt inpulsiva jag. ni får ursäkta att min rumpa är för stor
för bikinitrosorna, haha. jag hade väl inte insett att jag gått
upp nått kg ^^




här har vi beviset på att min man har förevigat mitt
namn på sin handled. dom som känner alexander vet
att han inte gör en sån här grej.. ever. men för mig gjorde
han det. han var så rädd, stackarn. jag hade ont i handen
efter den kvällen..! min alexander tatuering tog 20 min.. hans
fanny tatuering tog 1,5 timme.. tatueraren fyllde i den minst tre gånger..
men det är som dom säger.. kärleken ska göra lite ont ^^
dock inte andra dagen i thailand som jag så osmart
gjorde.. utan sista kvällen. jag älskar våra tatueringar. inristat
föralltid. ♥

sådär. där har ni mina tatueringar (:



Indie

underbart väder ute. solen skiner. jag känner mig helt lycklig i hela kroppen. vilken känsla! har suttit på dbtn i två timmar, idag gjorde jag framsteg utan att jag ens visste om det själv. stolt! det var inte alls så svårt att komma upp i morse. skönt snarare. ska bli kul att arbetsträna sen! kan tänka mig att det är på morgonen. sakta men säkert (: det här kommer gå så bra!

tänkte gå till returmakeriet idag.. snart faktiskt. och sen ska jag gå förbi tobak och kolla om jag fått h&m paketet. ta en sväng i centrum, tänkt titta in på hemtex, dom har fått in massa nytt. men jag ska hålla mig till ullared.. söndag åker vi. fifan va mysigt :D bila är så himla mysigt. älskar att sitta och lyssna på musik. oftast blir det winnerbäck eftersom både jag och alle älskar honom. men jag ska bränna en skiva. alla i bilen är så gott som sönderspelade.
ikväll blir det antingen filmkväll och middag här hemma med mig själv. eller så ska jag och liv ut och käka och dricka en öl. vi får se vad det blir. när älsklingen min vaknar ska vi åka och veckohandla.. fast bara för 4 dagar.

jag är helt såld.. Armand Mirpour.. indie så det skriker om det. jag kan inte sitta still.. hela kroppen vill dansa.

image2723
 


få timmar..

inatt blir det sådär få timmar sömn igen. tokigt! suttit och pratat med liv hela natten. liv är en underbar person. ska iallafall lägga mig i sängen och läsa. bäddat upp sängen och vädrar ut i sovrummet. det är helt otroligt underbart med stor säng. det känns som ett hav. man tappar bort varandra! och i natt blir den ännu större. baby är på jobbet.

imorgon ska jag upp imorgon vid åtta. rise and shine (: imorgon ska jag gå ut och gå, promenader är det bästa! jag mår redan mycket bättre. ner på botten och sen upp igen. jag gillar uppe mer. men är man aldrig nere uppskattar man inte uppe så mycket.

hoppas ni haft en bra kväll. jag ska lägga mig i sängen, försöka tänka på vad jag ska inhandla för julklappar till alla och läsa hus & hem.

sov gott alla göllepluttar (; puss!

image2721



black in beautiful.

image2718



nya duschskynket är uppe! fin fint blev det. nu ska det bara upp svarta kakeldekorer. jajamensan.



en jävla massa måsten.

sitter och dricker saften älsklingen blandade till mig innan han åkte till jobbet. han kom in med middag till datan, saft och tände ljus. dom brinner än. det svider på min tumme, jag har skurit mig på glas. idag har två saker gått sönder. en kruka, fast den limmade vi ihop så den är som ny (; och ett glas i diskhon, det skar jag upp tummen på. jag hittade ingen plåster, så alex gjorde ett hemmagjort plåster. gulli. som ni kanske förstår så mår jag inte toppen idag. jag brukar inte vara personlig på bloggen.. men idag är jag helt jävla nedstämd. urk. behöver en kram.. nu. fick ett kärleksmejl av alexander.. som gjorde allt lite bättre.., ljus i mörker.

du är mitt allt, och jag menar verkligen det, för vad skulle jag vara utan dig. Du ger mig så mycket kärlek, närhet, värme och trygghet. Vill verkligen leva resten av mitt liv med dig.
När jag tänker på att vi ska gifta oss får jag en sån där mysig känsla i kroppen. Blir varm och harmonisk på insidan. Känns så underbart att vi ska bli varandras fullt ut. Förstår du hur mycket jag älskar dig? Jag är helt totalt galen i dig Fanny. Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag förlorade dig. För har aldrig älskat någon så högt och djupt som jag älskar dig. Jag lovar dig Fanny, jag kommer aldrig lämna dig. För jag är så trogen som man bara kan bli. Du är mitt allt, och det tänker jag bevisa för dig under hela vårt långa lyckliga liv.
Ska bli jättemysigt att ut och bila igen. Längtar jättemycket efter det. Och i jul, när vi gör fint och tänder en brasa, så får vi sitta där på skinnfällen invirade i en tjock filt och bara hålla om varandra och stirra in i elden och bara känna varandras närhet.

jag måste ta mig i kragen. jag måste dammsuga. jag måste duscha. jag måste smörja in mig. jag måste plocka undan i köket. jag måste sluta lyssna på deppmusik som drar ner mig. jag måste, måste måste. och jag får inte tappa allt nu. ibland är det bra att ge sig själv en käftsmäll.

nu - dammsuga!

image2717



life.

image2716

Ikväll kommer liv hit, vi ska dricka te och pratat om livet. djupa diskutioner. människor som man
kan titta i ögonen och förstå allt utan att säga ett ljud vill man inte tappa. för när man tappar en
sån människa, då faller allt.



I won't hold you back - dagens låt.

image2715

Armand Mirpour - baby was held back.



Dagens outfit - onsdag.

idag är det slapp som gäller. jag är trött. ska snart städa lägenheten. skönt sen när det är rent och fint (: har vilat, myst runt i mjukisbrallor och varit ute på en timmes promenad med alexander. kylan stack i hela ansiktet. men vi höll varandra varma ändå. ♥

image2713



grön och svart rutig jacka - h&m
mossgrön big big halsduk - returmakeriet
grön teddyfodrad tröja - tradera
svarta adidas mjukisbrallor - stadium
svarta raggsockar - älsklingens
svarta korta mockastövlar med foder - h&m
mossgröna stickade tumvantar - fått av liv kommer från åhlens
svart linne - gekås
svart lång ärmad tröja - h&m



Lyssna!





Love Like Winter

ska sätta på mig varma kläder nu och gå ut och gå. helt ensam, bara tänka, bara få vara. solen skiner och snön ligger på marken. vackert. måste bearbeta den här känslan.





dunjacka

va inne och kikade på tradera.. i vinter vill jag ha en stor skön dunjacka och en finare fast som ändå är varm. hittade en för 100 kr, den är brun och kommer från h&m, har provat den i affären.. och den är super mysig. den kommer jag trivas i vill jag lova. den är gosig och varm (: det är bra att den går ner över rumpan också.

image2712



svart duschdraperi.

nu har vi inhandlat det svarta duschdraperiet från granit. fy va fint. ska sätta upp det ikväll efter bion. 149 kr (: jätteglad. sen köpte vi doftolja som luktar kanel, blir perfekt i jul. så var vi och fikade på cozy också. mysigt (:

ska hem till mamma nu på middag, sen ska jag och elin på bio och se supersugen! (; puss!

image2711



snart klara (:

har duschat och klätt på oss. vikt alla lakan som vi inte orkade med igår. vi har sjukt många.. och alla matchar till nått underlakan ^^ jag är perfektionist, mohah. ska sminka mig lite snabbt och sen åker vi in till stan. idag blir det mössa, vantar och halsduk. mysigt med snö!

helena ringde och meddelande att hon och joakim tar hand om våran lägenhet och våra kissar från den 18/11-21/11 skönt, kul att dom får testa på att bo ensamma också (: tack gullrumporna!

hoppas ni får en bra dag, det ska vi ha ♥

image2710



personlig almanacka.

har precis gjort en egen personlig almanacka för 2008. rosa och fin blev den (: inte så dyrt heller. här kan du göra din personliga almanacka! (;



image2709


vinterland

sitter och myser i pyjamas och morgonrock. vaknade vid tolv och tittade ut. ett vinterland har spridit sig över hela huddinge. jag har verkligen längtat efter snön. älskar att klä på sig varmt och gå ut och gå, hålla varandra i handen och känna kylan bita i kinderna. göra snöänglar och titta upp mot den svarta himlen och alla snöflingor som landar. myskänsla i hela kroppen.

idag ska vi in till stan. gå runt och titta, fika på nått mysigt fik, jag är jättesugen på varm chocklad med vispgrädde. ska bli så mysigt. bara du och jag. ♥

 



mys.

älsklingen gick ner i tvättstugan nyss.. har tänt massa ljus i sovrummet. det var en evighet sen. för mycket att göra. nu vill jag bara kramas och titta djupt in i ögonen. ♥





Måndag!

vilken dag alltså.. har inte ens hunnit duscha. usch. tog och sprutade på mig lite parfym förut, haha. det behövdes..! dagen då.. vaknade vid nio av väckarklockan, gick upp och klädde på mig och åkte till mamma med alex. hos mamma möttes vi upp av morfar och mormor som redan var där. gjorde varm oboy och värmde wienerbröd. tände ljus och packade in lite paket. gick in till mamma och sjöng ja må hon leva (: fikade och grattade henne.

sen åkte vi hem och började rensa ut i gästrummet. shit, det var prylar överallt! det tog aldrig slut heller.. helt galet. jag vet inte hur många vändor till vinden och grovsopporna vi gick. flera hundra ^^

höll på några timmar sen var det dax att åka till min psykolog och snacka.. där var jag en timme. vi har bestämt nu att jag ska börja arbetsträna på huddinge sjukhus. haha, mongo. men det blir nog bra (: kommer typ sitta och sy eller pyssla.. bara att ha nått att åka till på dagarna, eller det är tre dagar i veckan. eller mindre om man vill. ska på möte nån dag.. hoppas det blir bra. känner att jag måste komma igång och min psykolog höll med mig. han vart stolt över mig :D hihi. sen ska jag börja dansa igen.. dansade sex dagar i veckan innan jag blev sjukskriven.. sjukt. allt bara stannade upp. tråkigt. men det är sånt som händer. en paus i vardagen.. i livet. det behövdes. iallafall.. ska kika om det finns någon dansgrupp här i huddinge.. hade velat börja på street eller nått.. vi får se (: kul att komma igång iallafall..

sen åkte vi hem igen och röjde massa. rensade skåp, monterade ihop ställningar med trådbackar från ikea och vek in lakan, påslakan och örngott fint därinne. så i alla garderåber i sovrummet har vi nu handdukar, och sängkläder till sängen. perfekt. sen rensade jag ut sommarklänningarna och hängde dom i en annan garderåb så nu har jag bara höst och vinter kläder i min gåin garderåb. skönt med lite utrymme. dammsög, plockade och donade. tvättade. fatta att vi hade 14 ikea kassar med tvätt. min mormor var nere i tvättstugan i tre timmar i sträck, utan att komma upp och hjälpte oss med tvätten.. och det är inte klart än.. och vi hade ändå tvättat i tre timmar innan hon gick ner. sjukt. vi måste bli bättre på att tvätta. men det har varit så mycket att göra :/ jaja. skönt att få allt rent.

sen har vi monterat ihop våran nya säng (: fan va fint det blev. och stort. herregud. kommer ju kännas ensamt fast man ligger där tillsammans..! vi får kura ihop oss i mitten. sen har vi fått in våran gamla säng i gästrummet. hemska väggar är det där inne.. mörkblåa. men det ska bli vitt såsmåning om. det blev iallafall bra med sängen (: så nu slipper våra gäster sova på soffan eller luftmadrass ^^

ska snart sova, ska bli så skönt, så skönt! ska bara ta en dusch först.. lite sent, men grannarna får stå ut. kan inte gå och lägga mig i renbäddad säng såhär äcklig. vi har föresten fått hem våra vita medaljong påslakan. så fina. vit bakrund och vitare medaljonger. ser riktigt fräscht ut.

imorgon ska jag och älsklingen in till stan. ska bli jätte mysigt. det var ett tag sen vi var inne i stan tillsammans. vi ska gå och fika på nått mysigt fik och gå till granit och kika på duschdraperiet. kommer nog köpa det (: sen titta runt lite. ska bli mys! sen på kvällen ska jag och elin på bio. hon ska iväg på dagen och träffa en kompis, men sen ska vi ses (: får se vad det blir vi ser.

veckan som kommer:

♥ tisdag - stan med älskling, bio med elin
♥ onsdag - elin åker hem, älskling jobbar, liv kanske kommer?
♥ torsdag - slappdag, gud va skönt! film och myskväll.
♥ fredag - helena och joakim kommer på middag (:
♥ lördag - älsklingens bästavän per kommer på middag
♥ söndag - vi åker mot ullared :D sover på hotell på natten
♥ måndag - en heldag på gekås med shopping, åker till mysan på kvällen.
♥ tisdag - är i hässleholm hemma hos mysan, kanske åka till malmö över dagen
♥ onsdag - åker till alvesta och gå på minnesstund för tobias, åker hem på kvällen.

nu ska jag väcka älsklingen som helt otrolig somnat på golvet.. rätt upp och ner. då är man trött! så tar vi en snabb dusch och sen ner i tvättstugan en snabbis och hämtar upp de sista. sen sooova! natti (:







Jul längtan... men den som väntar på nått gott.

jag längtar så sjukt efter julen. vill börja pynta nu och äta peppar kakor och lyssna på julmusik.. men jag ska hålla mig. i december är det okej.. men nu är det ju över en månad kvar. det förstör så mycket. man hinner tröttna.. iallafall jag. men jag längtar tro mig. ska bli sjukligt kul att strosa runt på ullared och köpa julprylar. vi har allt till granen.. äldre julkulor, fina med gammla motiv med tomar osv. röda kulor, guldkulor, ljusslingor och levande ljus. vi har massa fint till granen. jag har aldrig fattat varför vissa har typ svarta och vita kulor i granen? varför ska det vara så? måste allt vara modernt? julen ska vara röd! och guld (: det är det vi ska ha i år. julstämning!

vill iallafall att allt ska komma iordning. den fösta december ska jag och älsklingen julpynta lite. hänga upp julstjärnorna i fönstrena och tända första ljuset i ljusstaken. öppna våra hemmagjorda julkalendrar ska vi ju också (: och fika med glögg och pepparkakor. sen blir det ju mer och mer man pyntar vart efter. men inte innan december. börjar man lyssna på julmusik i november har man ju lyssnat sönder hela julskivan och kan alla låtarna utantill när december kommer..! hur kul är det? :P ikea började med julpynt i september..! galenskap. jaja.

nog om det.

ska gå och lägga mig nu. den nya sängen står omonterad i vardagsrummet, imorgon ska vi montera ihop den. så en natt till i mini sängen.. sen så. utrymme! ska upp imorgon vid nio. så nio timmars sömn, helt okej (: hoppas alex fortfarande är vaken.. ska prata med honom lite om våran tripp till ullared mm. han har jobbat massa nu, så det är skönt att ha honom hemma. jag är ingen ensamvarg. ska läsa inredningstidningar också.. har 4 olästa. mysigt.

dagen har varit jättemysig. bara slappat runt i mjukisbrallor. haft spakväll. både jag och elin badade (inte samtidigt^^) och gjorde ansiktsmasker. läskigt när masken torkar och man ser helt rynkig ut (: kom in i badrummet och skrämde livet ur elin, stackarn! mohaha. vi har förövrigt suttit i soffan och käkat godis, druckit cola och tittat på topmodell.. ingen är snygg! ingen.. jo en tjej som bryter på typ polska... alla andra var bara kaxiga och dumma. urk. sen lagade vi middag och tände ljus och käkade och sen kom alexander hem och vi hjälpte honom kånka upp sängen (: skönt med en slappisdag!

hoppas ni sover gott. pusspuss.




varmt bad

är jättefrusen. håller på att hälla upp ett varmt bad. ska lägga mig däri och läsa en tidning. mysigt. sen blir det varma kläder så man håller värmen. det är kallt i våran lägenhet. dax att hämta extra elementet på vinden! och säga till huge att sätta på värmen. burr.

image2703



SEEEG!

varit en seg dag idag.. jag somnade inte förens vid fem i morse. försökte sova men det gick inte. låg och vred och vände på mig.. men icke. läste massa och så.. men nej. så imorse när elin kom in och hojtade så var jag ganska död ^^ men det var bara att maka sig upp (: duchade, sminkade oss och fixade håret. så gick vi ner till castello och åt ostfrallor och drack te till frukost. gott. det är så billigt där också.. mycket bra! skulle åkt in till stan och kikat, men vi var så sega.. så det blev inte så! på tisdag ist!

ikväll ska vi hämta sängen. skönt. är glad att vi hittade den så billigt med madrasser och sängbord och allt. perfekt. mamma berättade för morfar att vi hittat säng och han ger oss 1500 kr som bidrag. och så mamma 2000 eftersom hon får våran gamla säng.. så det betyder att vi inte betalat nått själva :O ny säng helt gratis och 500 kr över ^^ inte illa.

var och handlade till middagen, det blir pasta carbonara, mums. det är så gott. sen köpte vi varsinn godispåse med smågodis och ska kolla på film ikväll. blir en tidig kväll, ska upp imorgon vid halv nio och åka till mamma och fira henne.. för det är imorgon hon fyller år (: så fika på morgonen med ljus, blommor och liiite paket. hon fick det mesta i går. men vi har köpt en filt med zebra mönster.. hon har likadana kuddar i soffan, så det blir fint.

nu ska jag vara lite social ^^ hoppas ni får en mysig söndagskväll.



nattfika.

har precis drukit upp mitt te, en stor kopp vaniljte. elin är här. vi hämtade henne vid elva efter mammas kalas. så kul att träffa henne igen. efter tre år. tiden går fort. men det var jättemys att hon kom iallafall. lika knasig som alltid ^^ vi gjorde dom knäppaste sakerna när vi hängde. kommer ihåg när vi var inne på h&m.. dom hade nån 80-tals period ett tag med apfula kläder.. vi packade på oss allt fult vi kunde hitta i butiken och gick in i ett omklädningsrum och provade allt. tog massa kort och gapskrattade. tror vi var där inne i en timme. helt sjukt. flummigt. och även fast det gått tre år, så känns det ändå som igår vi sågs. imorgon ska vi iallafall in till stan. jag ska inte shoppa. nått litet kanske. vi har ju köpt svart badrumsmatta till badrummet, helt underbar att ha barfota fötter på. så mysig. så vi fundelerar på att ha ett svart duschdraperi. finns på granit ju. så det ska jag kika på. sen ska jag hålla i pengarna. jopp! har precis tagit bort sminket och ska borsta tänderna snart. alex gick och la sig när vi kom hem, han ska upp vid halv sex i morgon och åka till jobbet. stackars. han har inte sovit många timmar de senaste nätterna.. och efter jobbet ska han åka och hämta våran nya säng (: guud va skönt med en 180. jisses. hoppas våra lakan räcker.. hm. det ska vara för 180 sängar, men jag tycker dom är lite små ^^ jaja. det får gå.

mammas fest vart jättelyckad. jag åkte dit 1,5 timme innan gästerna kom och pyntade. satt upp ljusslingor i trädgården, machaller och massa ljus och ballonger, serpentiner och sånt (: blev fint. så gjorde jag vit chocklad mousse som vart uppskattat. och mamma blev jätteglad för sin pressent. då blev jag glad ♥

nu måste jag krypa i säng. ska upp vid elva tiden imorgon. natti natt.





ny säng!

surfade runt på blocket nyss.. har letat efter en malm säng i ek ett tag nu.. 180.. och nu hittade jag en för 3000 med madrasser och stor tjock bäddmadrass i 180. perfekt. ska åka och hämta den imorgon. våran säng ska mamma köpa för 2000..! så det blir 500 kr var för den nya, superbra! (:

image2677



nyår

den här har jag köpt från hm. den ska jag ha på nyårsafton. har ännu inte kommit på vad jag ska ha på julafton. men nått rött i guess. snart ska jag ner till centrum och handla ballonger och blommor till mamma! för det är klart att man ska få blommor och ballonger när man fyller år (: så ska jag köpa ett fint kort också och skriva i vad hon får av mig och alex i pressent.. 60 min helkroppsmassage, 90 min ansiktsbehandlning och 60 min fotbehandling.

ska ta med mig massa ljusslingor och machaller och dekorera med hos henne. i trädgården och uteplatsen. tända massa ljus och blåsa ballonger. sen ska jag göra efterätt till alla gästerna.. det blir vit chockladmousse. igen. haha. men det är gott (: med hallon. jum.

puss.


image2676






städtant/partyfixer

vilket väder. det har nog inte varit såhär fint väder på flera dagar. underbart. hade velat gå ut och gå på en promenad, men idag blir det inget sånt. eller jo.. det blir det visst. jag tar och promenerar upp till mamma, det tar 25 min ca.. det gör jag (: va mysigt. vaknade för ett tag sen. helt död. men vad gör man? :P bara att släpa sig upp och gilla läget. ska göra lite frukost snart och sen städa här. elin kommer ju ikväll efter mammas 40 års fest. så idag kommer jag agera städtant och partyfixer. en trött sådan. fast jag piggnar nog till snart ^^

vill inte att du ska försvinna. jag känner tomrummet efter dig växa. kom tillbaka. jag saknar dig.





stulit

Vilken svordom använder du mest?

svär nästan aldrig.. men fan tror jag
Äger du en iPod?
japp, fick en rosa förra julen av darling

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
ingen alls. jag är en slappis ^^ men nio, tio imorgon

Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
jag fryser om fötterna!

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
ne vara med *ego*

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
en hel våning på söder och få inreda med väggar och allt själv.

Har någon någonsin kallat dig lat?
lat? jag? hah. ne :P

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
varje kväll. sova är inte min grej.. är för hyper.

Vilka mediciner äter du?
stilnoct, propavan, trilafon, zoloft, lergigan, theralen och nån mer.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
ja. my secret.
Vad åt du till middag?

djungelkyckling med ärtor, majs och banan

Använder du huvtröjor?
det är det jag bor i hemma.

Kan du vissla?
javisst.

Finaste Svenska dialekten?
ståkhålmska

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
alla. jag blir som ett barn...!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
ingen aning. och det gör inget om någon gör det heller.

Vilken film kan du alla replikerna till?
crazy beautiful

När flög du senast?
thailand november 06 med alexander

Pratar du några andra språk?
engelska, lite tyska, lite spanska.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
inte som jag tänker på.. men varjedag lär man sig nått nytt.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
det vill jag jämt.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
absolut inte. fånerier ^^

Vad har du med dig in på bion?
sällskap, popcorne, godis, cola.

Gillar du att flyga flygplan?
nej. det är dålig och torr luft inne på planet.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
vågar vara sig själv, ärlig, humor och lite modig och flippad.

Gillar du din boendesituation?
jättemycket. men jag längtar tills vi köpt lägenhet. då blir det nytt kök osv.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
minst tio. mina mediciner gör mig trött.

Äter du frukost dagligen?
ja, varjedag. det är det godaste målet.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
vissa veckor är dom det. vissa är bara mysigt slappa.

Brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
alltid. blev alltid utslängd för att jag bara skrattade.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
nej. äter det jag tycker är gott. bättre att röra på sig mer.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
jag har lättare dyslexi.. så nja. eftersom jag har problem med stavningen själv.

Tror du på liv på andra planeter?
jag tror på det jag sett/ser.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
jag blir aldrig arg. blir oftast ledsen ist.

Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
det är nog inte könet.. utan personen man gillar att umgås med. så båda.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
oj.. det vet jag inte. måste fråga mamma. 

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
det är bara jag som kan göra någonting åt det här.. så varför klaga när
man ist kan göra någonting? det är jag som bestämmer hur jag ska må.
man kan dra ner sig själv och må skit.. eller så kan man försöka gilla läget
och göra allt för att det ska bli bra igen.


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
jag vågar knappt gå ut på balkongen.. hihi.

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
någon som tokskrattar för att sen bli allvarlig och sen tokskratta igen.

Tycker du om att krama folk?
kramar är det bästa som finns. kan kramas i evigheter. bara stå och kramas och känna hjärtat slå.

Vad skulle du helst inte göra hos ett förhållande, kyssas eller kramas?
kyssar.. men man kramas väl samtidigt?

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
jag har svårt att säga nej.. även fast jag vill säga nej. får lätt dåligt samvete. men jag hade nog
försökt förklara.. utan att såra.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
björk. har hört av många att jag är lik henne. hoppas inte till sättet bara ^^

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
jo det stör.. men finns det en anledning hänger jag ju inte upp mig.

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
oftast inte. ibland kan jag bli äcklad av kött.. men inte så jag skulle sluta.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jonatan!



Knark är bajs!

jag har alltid gillat att läsa om hemskheter. blir väl skrämd antar jag. de böcker jag har hemma handlar om insest, missbruk.. ja hemskheter. älskar att läsa självbiografier. jag kan läsa ut en sån bok på ett par dagar. hittade en bok på nätet som jag ska beställa. heroin missbruk. här hittar man den. 

många vänner som jag hade när jag var yngre sitter i heroin träsket nu. träffade en av dom på tåget för några år sen. helt förstörd. fyfan va hemskt det var att se honom sådär. fick höra att han dött för nått år sen. överdos.

kids, don't try drugs. knarkärbajs

image2675



tryckare.

har suttit lääänge vid middagsbordet och myst med alex. vi åt djungelkyckling (: gott. sen lyssnade vi på lugna favoriter och dansade i köket ^^ mys. tryckare såklart. sen städade vi undan i köket tillsammans och alex spelade in på mobilen när jag sjunger till backstree boys, fy fan va läckert. han lovade att inte visa det för någon. tss.

ska snart hoppa in i duschen. sen blir det massagekväll. skönt, jag är helt stel i ryggen. köpte en massageolja för ett tag sen, den är mysig att bli masserad med.

puss.

image2673



Lillasyster - umbrella





anna ternheim.

igår fick jag anna ternheims första skiva av liv. sitter och lyssnar på den. gud. my secret. nr nio. mysig. fick ett par mossgröna stickade tummvantar med fleecefoder också. dom var jättemysiga. blev jätteglad. ♥ skämma bort mig sådär ^^

håller på med middagen, blev lite sent eftersom vi körde hem helena. haft en jättemysig dag. vi var nere i centrum och köpte lite till alex julkalender. hittade jättefina ljusfat i guld för 20 kr st också.. har ett likadant i sovrummet i guld från indiska. dom ska vi ha som uppläggningsfat på julafton. sen köpte jag röda och rödglittriga julgranskulor som ska ligga på bordet där vi ska ha all mat på julafton. det kommer bli så mysigt. på ullared lär det ju finnas mängder med julprylar. om nio dagar åker vi.

ikväll blir det middag framför tvn, skumbad med levande ljus, mysa, äta chips och dipp och sen åka till mamma och klippa henne. sen ska jag försöka komma i säng i tid ikväll. det är alltid lättare när alex är hemma.. annars fastnar jag bara framför datan eller tvn. så ska jag ställa klockan tidigt imorgon också. ska hjälpa mamma hemma hos sig med mat, städa och fixa fint.

hoppas ni får en mysig fredagskväll. det ska jag ha. ♥

image2672



paket

idag fick jag hem den här. den var efterlängtad! endast 199 kr från ellos.

image2667



bästa vänner.

jag saknar dig redan. du är min bästa vän. du finns där, stöttar mig, förstår mig, lyssnar, kramar, håller i handen och bryr dig om. så ska en äkta vän vara. du är den enda som någonsin varit så. om du inte tycker att du ger mig tillräckligt.. så ändra tankarna. det gör du, mer än vad du vet. du betyder så mycket. jag älskar dig.

image2666



friends

hej hopp.

vaknade med huvudvärk, får alltid det när jag druckit vin.. speciellt rödvin. och det gjorde vi igår. liv stannade till 04 någonting och när hon gått somnade jag som en stock. ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig och möta helena vid fyra (: vi ska kolla runt lite i affärer och fika. det var evigheter sen jag fikade. iallafall. alex är ledig idag så det blir myskväll och film. imorgon är det fullrulle hela dagen, mamma fyller 40 år. fina mamma. hon har lite åldersnoja. hah. stackarn. även fast hon är ung (: hon fick mig när hon var 17. lillskit. ^^ så imorgon blir det handla till festen och fixa hemma hos mamma. ska bli kul (:

på söndag kommer elin.. äliiin (: vi var bästa kompisar för några år sen.. men vi tappade kontakten, hon bor i umeå. så imorgon kommer hon hit och stannar några dagar (: kul!

nu ska jag duscha och klä på mig! pusspuss

image2665



dego

shit va seg jag var efter jag ätit.. kollade på ett avsnitt av desperata husfruarna och sen gick jag och la mig i sängen hos älsklingen. var helt frusen.. så han fick agera element. gick upp för en timme sen. har duschat och smörjt in mig med body butter. skönt. var helt torr. nu ska vi ner till centrum och hämta ut en massa paket som kommit som vi inte orkat hämta ut. antar att det är massa inredning! wihi. sen ska jag dammsuga och fixa här. laga middag och vid halv åtta kommer liv!



6 juni 08

haha, jag har knopat ihop den här bilden i photoshop nyss. det tog ett tag kan jag säga.. och nu är jag hungrig! ska gå och göra lite te och mackor och sätta mig och läsa. bilden är iallafall till kalendern. den ska vara som bild på månad juni. alla månader ska visa vad som händer just den månaden. tro mig jag skulle kunna slänga ihop en sån kalender på 10 min.. men det vill jag inte. jag älskar att ge bort saker, och det här ska bli bra, ne bäst ^^

bilden stämmer så jäkla bra också.. på oss. jag är sprallig och skrattar mycket och alex är lugn och harmonisk. hah (:

image2664



för en dag.





Kalender för 2008

det var inte lätt att komma upp imorse när klockan ringde.. kvart över åtta släpade jag upp mig själv. hua. tröttis. kom iallafall i tid till gruppen som jag lovat och det gick jättebra idag. alltid segt, som sagt, är ingen morgon människa. mamma kom och hämtade mig vid elva och nu sitter jag här och lyssnar på musik. ska kolla på film snart. bada senare och städa lite här. liv kommer ikväll på middag och film. mysigt.

ska fixa ihop en bordskalender åt älsklingen nu.. mycket photoshoppill, men det är bara kul (:

vad ska ni göra idag?



Godnatt

image2647

god natt från vera & måns ♥



nytt i vardagsrummet.

image2640



här har ni bilder på nya borden, ljuslyktorna och filten missade jag såklart att ta kort på.. men den ser ju ut såhär
massa gröna nyanser i den. skit mysig och mjuk. blir bra i vinter! nu är det bara lampan , kuddarna & soffa. har köpt den gröna vasen från ellos nu också. kommer bli så fint (: det är det redan! och sladdarna har vi bara inte hunnit med. det ser hemskt ut. men snart så (;

ska upp vid åtta imorgon, ska till dbt gruppen i två timmar, wiho. hah. jag är verkligen ingen morgonmänniska, men vad gör man inte ^^ så snart ska jag gå och ta bort sminket och borsta tänderna och krypa i säng. köpte två nya inredningstidningar idag när vi var och handlade, båda är med julinsperation. mysigt! har köpt på oss massa julprylar som ligger och väntar på att få komma fram. men inte än inte ^^ sen ska vi köpa en del på gekås också.. inte många dagar kvar nu.. spännande!!

godnatt (:



Ingen vila!

idag har vi farit runt hela dagen. först i skärholmen, bolagret, indiska, åhlens & zone med ann.. sen ikea med älskling. köpte den gröna filten på bolagret och den svarta asballa badrumsmattan jag bloggade om igår, så skön att stå på (: och massa gröna värmeljushållare på åhlens och zone. skit fint. och soffborden på ikea såklart (: alex ska montera ihop dom nu och jag ska börja med maten. är vrålhungrig.. tog iof en pizzaslize på ikea, som var väl behövd (: morfar och mamma är här om en kvart.. varför är vi alltid ute i sista sekunden? :P

jaja. tar bilder senare, så ni får se hur allt blev. och det är ju inte färdighandlat, nerå.

puss!



vilket kap

dom här manchesterbyxorna har jag velat ha länge. nu kostar dom 98 kr (; på h&m såklart.

image2639



villha

den här tröjan vill jag ha. och den finns bara kvar i stl 164. jag hatar när tröjor, speciellt stickade sitter tight, det kliar bara. hah. så vi får hoppas att den kommer in igen i 170. älskar kragen! mmhm!

image2637




veckan.

har precis sminkat mig och ska fixa håret.. idag blir det gråa strumpbyxor den en svart "ebba" klänning.. stickad (: stövlar, halsduk och skinnjacka. ja den är fejk ^^ bordet är sålt, skönt. det har varit massa som hört av sig. man känner sig helt elak när dom så gärna vill ha det och det redan är borta :/ men men. ikväll har vi nya bord (:

om en timme kommer ann och hämtar mig, så ska vi in till stan och kolla inredning. någon dag ska vi ta en heldag med ikea, mio mm. mys. tjejdag! sen när vi kommer hem ska vi iväg igen till ikea. jag och alex. sen ikväll vid sju kommer mamma och morfar på middag. det blir fläskfilé i pepparsås med klyftpotatis och en sallad. ska bli gott. sen blir det bara att ta det lugnt ikväll. imorgon jobbar älsklingen och liv kommer hit på kvällen. filmkväll i guess (:

på fredag ska jag och helena in till stan, ska köpa pysselsakerna till julkalendern jag ska pyssla ihop till min baby (: och se om jag hittar lite pressenter att slå in ^^ sen på lördag kommer helena och joakim hit på middag och film. det var ett tag sen vi umgicks, så det ska bli jättemysigt!

när vi sålt det vi ska sälja och lägger ihop med det vi sparat till ullared har vi 14 tusen. tänk vad lite prylar kan göra (: det blir en mysig liten tripp. sova på hotell och gå en hel dag på ullared, köpa inredning, julklappar osv. hälsa på mysan och sen till tobbes grav. nu är det ett år sen han gick bort. känns som det var igår...

nu ska jag fixa mig klart och ringa ann. puss.



soffbord = sålt

vi la ut annonsen inatt på blocket.. nu för nån timme sen ringde det en tjej och bjöd 1500.. vi köpte det för 500 själva av en på blocket. dock har det kostat nästan 5000 från början, men vi tjänade iallafall en tusenlapp.. wii. hon kommer och hämtar det om 30 min. måste klä på mig :P skönt, mer pengar till ullared och vi får mer plats (:

image2636


olivgröna paneler..?

dom här kanske skulle vara fina i vardagsrummet tillsammans med de svarta panelerna som vi har nu.. hm. det går ju att beställa och kolla, och i värsta fall bara skicka tillbaka dom (: ellos kommer dom från.

image2635


jacka

älsklingen har ingen ordentlig höstjacka. så jag har köpt en till honom från h&m! den här på bilden fast i svart. helfodrad med teddyfoder, varmt och mysigt! krage, knappar och dragkedja! hoppas den kommer hem snart.. och hoppas han blir glad (:

image2634


Råttatouille

iiih. filmen var jättebra (: vi skrattade massa. den var nog inte dålig en enda gång! den ska jag önska mig i julklapp (: mysig film. och så välgjord! mm. sen låg vi i soffan och kramades och planerade vardagsrummet. ska åka till ikea imorgon som sagt och köpa soffborden! kommer bli jättefint. mattan får vi nog vänta med, haha. galet. nästan 3000 för en matta. okej att den är snygg, men den vi har nu, det svarta koskinnet får duga sålänge. om elva dagar åker vi till ullared, ska kolla efter gröna kuddar där till soffan, om jag inte hittar några ska vi köpa medaljonkuddarna från mio. jag älskar att planera (:

måste krypa i säng nu. ska upp och åka till stan imorgon ju. ska bli så kul (: måste hinna få lite skönhetssömn ^^ ska läsa innan också.. annars går det inte att somna!

den här brevhållaren i ek och svart plåt ska vi ha i hallen, lägga post och sånt i (: skit snygg! inte alls dyr heller. me like. natti natt. ♥

image2633



myskväll.

baby är påväg till coop. han ska köpa chips, dipp och lite frukost. sen ska vi sätta oss i soffan och titta på filmen (: ska tända massa ljus innan han är tillbaka tänkte jag.

det känns mycket bättre nu med vardagsrummet när vi vet hur vi ska ha det. var helt orolig innan, haha. stackars alle som får stå ut med att jag bara babblat om inredning den senaste tiden. men han är världens bästa också, så det gör han ♥ det blir med grönt. kommer bli så fint. ljusgråa väggar, mörkgrå & svart medaljongtapet, mörkgrå soffa, svarta & gröna detaljer. wii. ska som sagt köpa filten imorgon när vi åker till stan.. den kostar 249 kr. helt okej ^^ vill ändå ha en fin filt. och den enda jag hittade på ikea som var grön var en ful fleece filt, hua! sen ska jag kika på den här badrumsmattan, ser sjukt mysig ut att stå på (: antingen den vita, eller den här svarta badrumsmattan beror på vilken som är lättast att hålla ren..! dom har även den lampan vi har i sovrummet! och den finns i svart också.. ska kika på den, hade vart fin i vardagsrummet. men vi får se. ska provsitta soffan!

nu kom han hem.. mys mys i soffan. puss (:



vardagsrumsplaner

har knåpat ihop två altenativ i photoshop nu. både jag och alex gillar den med gröna inslag mer. taklampan är från mio och den har jag sett i verkligheten, skit snygg. de gröna prydnadskuddarna är också från mio och ser riktigt lyxiga ut, passar bra till våran medaljong tapet också (: den grovstickade filten är från bolagret, den ska jag handla imorgon om den är fin i verkligheten också. pearlryamattan är från mio den också. den är lite glansig i stråna på ryan.. lyx! borden är från ikea och ska inhandlas imorgon, kommer passa bra till våran tv möbel då det är samma träslag. ljusvasen är från ellos och de små värmeljushållarna är från ikea. nu ska vi bara sälja av det vi har nu och sen shoppa till vardagsrummet (:

vilket altenativ skulle ni valt?

image2631


image2632


desperata husfruarna!

jag och älsklingen har suttit och kollat på tre avsnitt i rad av husfruarna. underbart (: var längesen jag kollade på dom.. så det var kul. ska snart duscha, eller kanske ta ett bad. tända ljus och sen laga middag tillsammans, riktigt myskväll. sen ska vi ju se filmen också (: det blir nog middag framför filmen ikväll.

föresten.. är det någon som vet vart bree tog vägen i ds? hon har ju inte varit med i nått avsnitt alls nu.. hm.

imorgon ska vi till ikea på eftermiddagen och köpa vardagsrumsbord och lite annat. och så ska vi lägga ut massa saker som ska säljas på blocket, vintageförstärkare, soffbordet, barnvagnen som vi fyndade men nu måste vi ha pengar till annat, alex gamla kamera. har räknat med att få ihop 5500 för det. skönt att få iväg lite saker som bara står och tar plats också! (:

så på dagen ska jag och ann in till stan och gå till bolagret och kika. ska bli kul (: hon kommer och hämtar mig, så åker vi in med bil. skönt.

det har vart helt underbart med slappdag idag. gud va vi behövde det. bara ta det lugnt. wounderful!

image2630



jakten på lycka

wii, jag vann den på tradera (: hade helt glömt att jag bjöd.. men jag såg det nu när jag gick in på mejlen. toppen. den är så bra. helt ny i plats också ^^

image2629



Inbjudningskort

jag älskar sidan vistaprint. det finns massa kul att pyssla ihop där. och det är billigt. förra julen gav jag alex en bordskalender med bilder på mig *ego* (; och på varje datum som var nått specillet tex, våran års dag skrev jag in det, på det datumet. så han skulle komma ihåg.. inte för att han glömde den dagen, men iallafall ^^ han blev jätteglad och jag ska göra en i år också och ge honom. kostade inte mer än 50 kr. och det är det verkligen värt!

jag var inne på den sidan för ett tag sen och såg att man kan göra inbjudningskort. så jag satt och knopade ihop ett inbjudningskort till vårat bröllop. det blev jättefint. nu stämmer inte plats och tid.. ska ju göra nya senare. men på ett ungerfär! ♥

image2628



Kines

imorse när jag vaknade såg jag ut som en kines. haha. det blir så när jag gråtit.. och det gjorde jag efter att ha sett videon igår. hua. satt upp i natt fast jag bestämt att jag skulle sova tidigt. jag kommer alltid på massa jag ska göra och när älsklingen jobbar så är det lättare sagt än gjort att komma i säng (; men iallafall. svävade runt i går i vardagsrummet och planerade. jag vet ett par kuddar som jag tänker köpa och ha i soffan, köpte en vit likadan till sovrummet.. och dom finns i grönt också. skit fina! och en vas från ikea, sen nya soffbord, jupp, två st. måste få in lite färg i vardagsrummet. så grönt eller purpur blir det. vi får se. det lutar åt grönt!



iallafall. dagen, vad händer idag. vaknade i panik och trodde att jag missat nått.. har haft så mycket att göra de senaste dagarna så det kändes overkligt att vara ledig, hah. men idag är det inget på schemat.. bara mysa och laga god mat, älsklingen är hemma, mys! tänkte köpa lite grönsaker och dippa ikväll till en bra film. vi ska se den nya tecknade disney filmen med råttan ^^ RÅTTATOUILLE. den verkar vara så söt (:

image2627



Sanningen.

jag kan inte sluta gråta. jag kommer kräkas vilken sekund som helst känns det som. fyfan va jag är glad att jag inte äger en äkta päls, eller en äkta skinnjacka. hur man kan bara vara så jävla grym?! se videon och äcklas, gråt och inse att djuren verkligen lider för att du köper äkta! USCH!!!!!!! jag finner inga ord.






sovdax!

är helt svag i kroppen. love love love. har suttit och skrattat högt, gråtit, myst och bara trivts. underbart. (: jag är glader. mm! kärlek är nog det finaste som finns! nej, det är det verkligen.

har suttit på tv3.se och kollat alla avsnitt av från koja till slott, inköps ställena och fått massa idéer. fy fan vad jag längtar tills vi har råd att köpa allt nytt! när vi ska köpa en egen lägenhet och den ska inte va skabb, nerå. den ska vara så jävla fin från början. det ska bara vara att måla om lite på väggarna. så shyssta möbler. man kan inte annat än att förstå att jag brinner för inredning. fick en urgullig kommentar om våran inredning! tack, blev jätteglad (:

den 7 juni ska jag och helena gå på konsert. ska bli jättekul. hon ger mig mer än halva i julklapp, tokan. celindion ska vi minsann se. fatta att biljetterna är snor dyra, jag fattar inte varför. men hon är ju trotts allt en världsstjärna (: ska bli mysigt!!! bara hon och jag. wii.

nä ni nu ska jag soova. (: puss!



Elljusstake

den här fina finns hos granit. jag gillar den! har velat ha en sån länge. men idag när reklamen kom som jag alltid läser ^^ så hittade jag en likadan i svart för 99kr på coop forum. ska åka och titta och klämma på den någon dag (: hoppas den är fin, lika fin som den på granit.

image2620


soffbord

jag gillar det här! vi har pratat om att köpa ett vitt soffbord. det passar inte att ha det vi har nu i ek. vi vill ha som två avdelningar i vardagsrummet. sen vid matplatsen ek. för jag vill inte ha ett matsalsbord i vitt. blir för sterilt.

image2619



BEL AIR

BEL AIR

Folkhemmet har också tillsammans med vår största leverantör av soffor, Furnimex, utvecklat Bel Air som är en generös soffa i måtten 300x165x80 cm. Även denna soffa har vändbara plymåer samt möjlighet att nyta sida på divanen.

Utöver Saule Antrazit går soffan endast att få i Saule Natur samt tyget A227 Light Grey. Dessa båda andra tyger tar ca 5-6 veckor att leverera.

Pris, tyg Saule Antrazit: 9 950 kr

image2618

har provsuttit den här soffan på folkhemmet. vi var påväg att köpa den när vi köpte våra matsalsstolar.. men icke. den är helt underbar att sitta i, lagom mjuk, lagom djup, finns i mörkgrått tyg, inga lösa soffkuddar, breda armstöd och inte alls så jäkla dyr. kan det bli bättre? :D ska dit någon dag och provsitta den lite till. jag och alex satt i den i nästan en halvtimme när vi var där sist.. vi kom lixom inte därifrån ^^




I miss you like crazy - Moffats





Från koja till slott & skumbad

har precis badat, låg i ett varmt skumbad jättelänge och läste en skvallertidning.. sånna är kul (: sitter och pratar lite på msn och ska om 30 min titta på från koja till slott. tänkte göra lite mackor och varm chocklad, är lite hungrig.

imorgon är alex ledig, då ska vi tvätta några maskiner och sen bara ta det lugnt. ska försöka komma i säng tidigt ikväll. försöka vända på dygnet lite.

ska ta och ringa alexander nu och kärlekstanka lite. det behövs. känner mig helt tom.

image2617



nya lampan i hallen.

nu ska jag laga middag. steka köttbullar och värma på potatisgratängen som blev över sen alex föräldrar var här. vi gjorde två formar och en blev över. skönt för jag har inte så mycket ork idag att ställa mig och laga en middag ^^  måns sitter här och håller mig sällskap. han är verkligen mysig. love.

så nu blir det middag med älsklingen innan han åker till jobbet. puss. ♥



titta va fint det blev med våran nya cancan bordslampa från mio (: den står i lillahallen nu!



åh.

vilken fin klänning jag hittade nu på halens hemsida.. hm. kryper i fingrarna. men nu ska jag bara spara till ullared. är uppe i 6500 kr än så länge. sen har ju alex lika mycket som han ska ta med också. vi kommer ju inte handla för allt. herregud. men det är ändå kul att ha nått att spara till (:

image2614



Dagens outfit - Måndag

ingen snygg frilla idag direkt ^^ somnade med blötthår. och då blir mitt hår helt lockligt.

image2608



svart manchester duffel - tradera
mossgrön oversize halsduk - returmakeriet
stickad svart klänning med fickor - ellos (ny)
gråa ribbstickade strumpbyxor - h&m
gråa ullknästrumpor - h&m
fodrade svarta vintagestövlar - secondhand
hår - nyfärgat
smink - japp, lite kladdigt.



te & mysdag.

sitter och dricker mitt te som jag precis värmde på. när jag kom hem kastade jag på mig mjukisdress och raggsockor, idag är det en sån dag som man bara vill sitta inne och mysa (: och det är precis vad jag ska göra också!

idag har jag varit på två möten. sakta men säkert får jag ordning på mitt liv. man ska aldrig ge upp, och det tänker jag inte heller! är stolt över mig själv (: har varit duktig idag. mm.

sitter och funderar över dagen, ska kolla på tv ikväll. klockan åtta sänds ett av mina favorit program, från koja till slott. så kul! jag ska verkligenm göra allt för att få en praktikplats på ett inredningsställe. helt av allt ett inredningsprogram eller tidning. hade varit så kul. och sen behöver jag det för att kunna söka till konstfack sen (: det går framåt, sakta men säkert. delmål är det som gäller! jag är glad att jag inte fastnat på nått skit jobb iallafall. finns så många som har drömmar men aldrig tar tag i dom.. och det tänker jag inte göra, icke.

sen ska jag tända ljus, bada och bara mysa med katterna i soffan. läsa lite och så (: kanske baka? vi får se.



soffa!

jag gillar den här soffan skarpt! den fast i mörkgrått. snygg! 9995 på bolagret (: den ser stor och mysig ut. en soffa ska vara stor och djup. annars är det ju ingen vits ^^

image2607


mysigdag!

Hej på er!

har precis kommit hem, kört hem helena och sen stannade vi på grillen och åt en tunnbrödsrulle med täksallad. mums! nu är jag mätt och belåten (: älsklingen sitter och kollar på tv och jag ska bara berätta lite om idag. har varit jättemysigt som vanligt med helena. gick ner till centrum och köpte tre röda långa rosor, ett kort, lite smått och gott från h&m till henne innan jag mötte upp henne. hon blev glad (: det är hon verkligen värd. vi har fikat, gjort egengjord pizza och pratat massa och kramats! mysgumman. ♥

på onsdag ska jag och ann till bolagret fy va kul (: inredning är så kul. sen på lördag ska jag och helena in till stan.. ska köpa pyssel.. ska göra en egen adventskalender till min baby (: med 24 små paket. mysigt. älskar att pyssla.

nu ska jag umgås med älsklingen och sen sova. är trött! puss



blommor

nu ska jag ner till centrum och handla blommor till min bästa vän, för det är hon verkligen värd. har köpt en liten pressent också som hon ska få ♥ ska möta henne vid två, så har lite små brottom nu! hon stannar hela dagen och kvällen, så mysigt. vi ska färga mitt hår, göra hemgjord pizza, se på film och mysa :D älsklingen är hemma också, så jag får umgås med dom jag älskar mest! mys.

nu måste jag skynda mig! PUSS!



Trötter.



här är lite bilder från igår när alex föräldrar och syskon kom på middag! vi hade det jättemysigt! åt gott och hade det trevligt. åt oxfilé, potatisgratäng, vitlökssmör och sallad, drack vin och åt vit chockladmousse med massa hallon till. gott. vi fick en jättefin svart vas och fina blommor, ett svart ljusfat och ett vanilj blockljus till. så söta (: dom tyckte att vi hade det jättefint.. och tyckte att vi skulle byta bostad :P hihi. vi pratade massa om bröllopet, det är helt sjukt. om mindre än sju månader ska vi gifta oss. kan knappt tro det själv!

har varit ute och ätit på restaurang, jag åt pepparstek (oxfile) med stora klyftpotatisar och beaneisås. jättegott! innan det var vi på kyrkogården och tände varsitt ljus som vi köpt. gud vad det var vackert. ville inte gå därifrån.. men våra magar kurrade. stod och kramades och tänkte på de som gått bort. efter middagen åkte vi hem och vi bytte om till mjukisar och raggsockar, tjocktröjor och tog med oss tofflor. fick massa över från efterätten igår, så den tog vi med oss också. så tände vi ljus hemma hos mamma och gjorde fika. jättemysigt. spelade guld bingolotto ^^ hela familjen ♥

nu har vi kommit hem för ett tag sen. tagit bort sminket, skönt och ska snart gå och lägga oss. har en ny inredningstidning att läsa. jag älskar att läsa sånna tidningar. man får en myskänsla i hela kroppen. så sover man gott sen (: ska massera älsklingen också som har ont i ryggen från jobbet :( det är jobbigt att vara ordningsvakt på natten :( stackars tussen. så det ska han få minsann.

imorgon ska jag möta min bästis, helena i centrum kl 14. vi ska handla hårfärg, sen ska hon hjälpa mig att färga håret, det behövs verkligen. sen ska vi ha mysdag :D saknat! längtar!

nu säger jag godnatt. hoppas ni sover gott! kram.



Lördag!

precis klätt på mig, smikat mig och fixat håret. det blev den här klänningen från ellos i svart, gråa ribbstickade strumpbyxor, långa gråa benvärmare från dansbutiken och skinnjacka, stor halsduk och så (: fint. och mysigt. ska åka och äta nu och sen åker vi till kyrkogården. kommer vara så vackert!

när vi kommer hem ska ni få se bilderna från middagen igår också, vi hade så mysigt! ♥

nu ska jag gå ner och möta älsklingen, morfar och mamma vid bilen. puss!



dom har fina påslakanen kom hem till oss idag (: ska tvätta dom och sen inviga dom :D



Halloween



lite bilder från igår.. tyvärr ingen på hela min outfit, men ändå (: vi hade jättekul. partade i nästan 8 timmar i sträck. knasigt. men kul. alla var utklädda och jag träffade massa gamla kompisar.. mitt fadderbarn som jag hade i mellanstadiet ^^ myrna gumman från min gamla klass, connie och såklart liv (: det är henne jag typ dansar med på sista kortet. hett ^^

nu har vi precis bränt desperata husfruarna på dvd, ska kolla på de tre senaste avsnitten som vi missat. tack och lov för internet ^^ sitter i pyjamas och tofflor. fick hem den rosa hjärtpyjamasen jag bloggade om häromdagen.. sov i den i natt, jätteskön var den!

ikväll ska vi ut och äta på restaurang hela familjen, mysigt! sen ska vi åka till kyrkogården och titta på alla ljusen som folk tänt och tända ett själva. sen ska jag och alex bara hem och mysa i soffan, fy va skönt att ta det lugnt.



06:00

hej alla nattugglor, nu kom jag hem från halloween festen. gaket trött. ska dyka i säng nu och sova. sen ska jag berätta imorgon om en mysig familjemiddag och en mycket kul fest! men nu är jag för trött.. huhi och för full för att ens se vad jag skriver :O

imorgon ska vi gå till kyrkogården, tända ett ljus och titta på alla andra tända ljus. vi tänder ljus för alla de som vi älskar som gått bort. sen ska vi äta på restaurang och sen är det guld bingo och mamma ville sågärna att vi skulle vara med och spela, så det är mina planer imorgon.

nu, sova. trött, kär och blöt om fötterna. puss (:



sovtajm!

på tal om pyjamas.. ska faktiskt krypa i säng nu. ge kissarna rent vatten och mat, tömma deras låda och bädda upp sängen. sen ska jag lägga mig och läsa min nya inredningstidning sköna hem (: mys. och ringa baby och säga natti natt.

imorgon ska jag sova ut, skönt. sen ska vi upp och fixa resten här hemma. sänka lamporna över matsalsbordet, gömma sladdar, städa och dona, sätta upp hyllor osv. vi har alltid någonting att fixa :P men snart är det klart.. snaaart :D

har massa ellos, halens och h&m paket att hämta ut imorgon. har ingen aning om vad det kan vara. spännande! alltid kul med paket! (: fick hem little miss sunshine från en på tradera i dagarna också. den är så bra! (: 50 kr fick jag ge för den.. bra eftersom den kostar 179 i affären.!

sen vid sju kommer älsklingens familj hit på middag! myspys, ska bjuda på god mat, vet dock inte vad än. men efterätten är redan bestämd.. vit chockladmousse med hallon, jumi. (: älsklingen som hade det som önskning.

ne ni.. nu blir det sängen! pusspuss.

image2579


pyjamas

jag är verkligen frusen av mig. och pyjamaser måste jag sova med nu när det börjar bli kallare. jag hittade en jättefin på ellos i rosa & vitt med rosa hjärtan. så söt. den köpte jag! man kan aldrig ha för många ^^ den är i 100% bumull och jag köpte en större stl för dom krymper en del. det är så mysigt när dom är lite större.

image2577



Lite förändringar.



nya kuddar i blått från hemtex, 50% på dom.. så det blev inte många kronor. även älsklingen har fått en vit fårskinnsfäll på sin sida av sängen ♥ och jag veeet att det är julkoner jag har i sovrumsfönstret, men jag gillar dom så mycket. :P dom får stå där. det kommer ändå komma upp massa julsaker senare (: ljusriset fick jag av morfar häromdagen och cylinder vasen är från ikea. den vita tavellisten köpte jag på ikea i dag och där på passade min köksinsperationsbok fin fint. även ljuslyktorna blev fina där. ballerina tavlan som är helt underbart vacker.. hänger i hallen. jag älskar den, jag har gått på balett i 6 år.. åh. sakna. iallafall. älsklingen har satt ljusdioder på tvn, mysigt ljus som sprider sig på väggen bakom. fick inte alls till någon bra bild på det.. men men den som kommer hit får se ^^ sladdarna under tv bänken ska dras under tv bänken så dom inte syns. tavlan är gigantisk och hänger på väggen mellan tvn och soffan. (:



mormorkväll.

ska snart sätta oss och titta på film, jag och mormor. hon sitter och trasslar ut massa guldkedjor och annat guld som ska smältas ner och bli min vigselring (: diamanterna kommer från min gammelmormors vigselring, hon har gått bort nu och det känns bra att ha en del av hennes ring i min ring. sen är det guld från min mormor och min mamma. alla bidrar. det känns så mycket bättre att ha en ring på fingret som är så pass personlig. det känns mycket bra (: unik med andra ord.

har haft en jättemysig dag. åkte iväg med morfar till mio och ikea. köpte cancan bordslampan till hallen, taklamporna sket jag i. dom var inte så fina i verkligheten.. jakten på dom perfekta taklamporna fortsätter! (: sen köpte jag en till vit fårskinnspläd på ikea, lackhyllan, trådbackar med korgar som vi ska ha alla våra lakan och påslakan i och massa annat smått. sen åkte vi och handlade mat, jag till min och mormors middag ikväll och en inrednings tidning, ska jag läsa ikväll när jag ska sova och se efterätt. har ätit nyss och jag har varit nere och hyrt film. brylë puddingen står och kallnar på balkongen och filmen är förberedd. mysig kväll (:

ikväll ska jag bara ta det lugnt när mormor gått. ska ta kort på vardagsrummet, vi har ju fixat lite (: och lägga upp här. sen ska jag bara mysa runt här och njuta av att det är nystädat och min ensamtid. älsklingen är nämligen på jobbet inatt.

insåg när jag tittade ner i min plånbok att jag inte gjort av med en spänn idag. så nu blir det ännu mer till ullared. morfar är så snäll. för snäll. man blir helt bortskämd när han är här och hälsar på! mm. gud vad jag längtar till ullared, längtar tills vi sitter i bilen och har musik på och håller varandra i handen. hade tänkt att åka buss ner, men det är så mycket mysigare att bila. bara jag och älsklingen (: längtar! så ska vi hälsa på mysan också, längtar såå! den 18 november åker vi! wii.

ne, nu ska jag vara lite social. titta på film, äta brylé pudding, dricka te och mysa (: bilder på vardagsrummet kommer senare!



JÄSP!

somnade sent i natt, jag och alex skulle testa bilden på tv:n när vi satt upp list-lysdioderna vi köpte igår.. (dom sattes fast på tvns baksida. iallafall. blev att vi kollade på hela filmen.. tror vi började när klockan var 03 och den var 2,20 lång. sen vart jag hungrig och gjorde nudlar, sund nattmat ^^ och sen låg vi och pratade tills klockan 06 i morse. galet trött. ibland måste man få vara crazy. vi fick iallafall våran filmkväll (:

har precis vaknat.. eller klockan väckte mig, helt död! ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag och min morfar iväg till ikea och mio. ska handla. kuul. ringde till mio nyss i kungenskurva och där hade dom alla lamporna vi ska ha. blir ett dyrt kalas, över 2000 kr för 3 lampor, crazy. men men.

nu ska jag försöka komma ur pyjamasen och fixa mig, morfar är här om 45 min. sen efter kungenskurva besöket ska jag hem och hjälpa älsklingen städa här. och sätta upp lampor osv. ikväll ska jag och min mormor ha myskväll med middag och film (: längesen bara jag och hon hittade på nått. det ska bli mysigt! hon kommer vid sex!

hoppas alla får en bra dag, det ska jag ha! puss.

image2563



Fix fix.

vilken dag! men mysigt har vi haft det. är jättetrött nu. älsklingen håller på att göra kvällsfika med mackor och te, tända ljus. mysigt. han är så fin och underbar och fin och ja.. bäst! (:

vi åkte till woodys, fick gratis färg så när vi har tid, ork och lust ska vi måla om. men jag är inte så säker längre på att vi ska måla om.. för fy va fint det blivit nu när vi fått upp tavlorna på väggen, satt i ljusriset i cylindervasen och imorgon ska vi åka till mio och köpa två st bennet i svart, som ska hänga över matsalsbordet. en bennet i svart bordslampa som ska stå på sideboardet i vardagsrummet. cancan bordslampa ska inhandlas och ställas på en svart lackhylla som ska sättas upp under hallspegeln! vi har samma taklampa från cancan serien från mio. kommer bli hett ^^

skriver mer sen.. ska fika nu! puss.

hej igen..

nu har vi fikat och jag har pratat med helena. så skönt att få höra hennes röst. jag vet inte hur jag ska hantera mina känslor ibland, det är så många som bara vill ut.. vill trycka in alla i henne och få henne att förstå hur mycket hon betyder för mig. men det hoppas jag att du gör gumman! ♥ längtar tills på söndag. då är det våran dag!

vi har som sagt vart runt i dag.. vart på woodys och fått färgen till vardagsrummet, det skrev jag ju (: sen till ikea och handlat. det blev en stor cylindervas i den ställde jag ljusriset som står i vardagsrummet brevid tv bänken nu (:  värmeljus, tavla med bild (den sitter fint i hallen nu) stor newyork tavla med tuffa gula taxi bilar som jag fick tag i och blev helt lycklig. den var slut.. så vid kassorna såg jag tavlan på någons vagn.. skojade med alex och sa att vi skulle ta den och spring ^^ sen gick vi in på fynd och när vi kom tillbaka så gick jag förbi dom som skulle köpa den och hörde att dom sa att dom aldrig skulle få in den i deras bil.. så jag var snabb och sa att vi gärna tog den om dom inte ville ha den! och vi fick den :D ibland är det bra att vara rapp i käften, hii. vi köpte även nya bestick, tinga två förpackningar. så skönt! vi hade poem innan, fy fan. fick träningsvärk i armarna, så tunga! ige bra. så det blev nya. lite retro, mycket finare i verkligheten! (:

undra hur mycket pengar vi lagt ut på inredning de senaste månaderna..! en del. tur att vi sparat och har inkomster båda två.

sen åkte vi hem till mamma och morfar bjöd på middag, mums. kött, klyftpotatis och svampsås! sen åkte vi hem och har fixat här hemma. gjort fint. älsklingen har borrat ett hål i tv bänken och målat svart inuti så det inte syns, dragit sladdarna och satt in dvdn inne i skåpet. himla fint! jag har pysslat runt lite här och så. hängt upp tavlorna och städat lite. mysigt att pula runt (: älskar att bo själv med alexander ♥

köpte lite kläder och sånt från ellos i förrgår.. visar imorgon, nu ska jag umgås med alle och sen sova. imorgon ska jag upp vid tio, duscha, sminka mig och fixa håret.. och sen åker jag mamma och morfar till ikea och mio. ska ju handla cancan bordslampan, bennet lamporna mm och en svart lackhylla till hallen. (: kanske hittar nått mer också. vi får se. det blir alltid så. hm.

hoppas ni sover gott! kramar. ♥



RSS 2.0