tomorrow

Imorgon kommer min bästa vän helena hit! ska bli så himla mysigt att få träffa henne, vi har inte setts sen vi var på kryssningen ): sakna! det blir middag och mys och massa kramar :D

på tisdag är min babe ledig! wii. då ska vi ut på äventyr minsann. vi ska köpa våra tv möbler. fy fan va fint det kommer bli. helst av allt skulle jag vilja ta mina pengar som jag fått till tv:n också och åka och köpa den.. men som sagt, han som ska sälja den billigare till oss som jobbar på typ onoff tipsade om att vi skulle vänta några veckor till så kunde vi få den 2,3 tusen billigare, förutom rabatten.. och att få en tv som kostar 13 tusen för 5 tusen tackar man inte nej till.. och då står jag ut tills dess (: och för dom pengarna som blir över kan vi lägga på annat, tex bidrag till en ny soffa! satt och snackade med sandra och hon har köpt sin soffa på europa möbler.. dom har en del rabatter där nu. det ska vara en mörkgrå soffa! och med divan. gick in på deras hemsida nyss och hittade en fin soffa, sen vet man ju inte hur skön den är! nån blir det iallafall. jag längtar tills allt är klaaart! även fast det är himla kul att planera och fixa här hemma image2072



krav på soffan vi ska köpa:

♥ den ska vara djup
♥ den ska vara mörkgrå
♥ den ska vara skön och mjuk
♥ den ska vara snygg
♥ den ska ha en divan

soffan
från europa möbler:

image2073



kvällens outfit

har ingen nytagen bild från ikväll. faen, jag måste verkligen ta tag i min walk in closet och komma iväg till IKEA och handla en helkroppsspegel.. det behövs för att kunna se hur man ser ut lixom!

här är det jag hade på mig iallafall.. in i minsta detalj..!

image2071

jeans - ullared/gekås
tisha - lindex
stickad väst - h&m
virkat halsband - tjallamalla (fått av my)

(svart tygjacka, låga svarta stövlar, stickad svart påsmössa, stor svart stickad halsduk)



... och så kom polly.

det har varit riktigt mysigt ikväll. vi lagade thaimaten tillsammans som vi åt framför "och så kom polly" som gick på trean. sen åt vi efterätt, kladdkaka med hallon och passionsfrukt till. riktigt gott. druckit cider och haft massa tända ljus. mys! jag är så glad att jag har så underbara vänner. älskar er allihopa! ♥ finare går inte att få!

sandra har somnat på soffan, söten.. låg och kliade henne på benet i soffan och sen när jag tittade på henne så ligger hon där söt och sover (: gölli. har bäddat till henne i gästrummet, lagt fram massa skvallertidningar och tänt läst lampan.. man måste ta hand om sina gäster! minst sagt! imorgon blir det god frukost med grovtbröd, fil med start, ägg, juice och te. frukost är gott!

snart kommer älsklingen hem. han har varit hemma hos sina föräldrar ikväll.. han ville låta oss ha våran tjejkväll ^^ han är så söt. saknat honom och det ska bli mysigt att han kommer hem! jag är en riktig toffel.. fast det är han med.. måste träffa honom varje dag, annars spricker jag. förstår inte hur man kan säga att förhållandet blir bättre om man ses mindre.. varför då?!

image2070




skumt

jag kan inte se hur många som läst bloggen idag om jag inte går in på min kategori "fannys inredning" hrm..! jaja (: har inte kommit iväg till affären än.. så vi får hoppas att det finns kyckling kvar ^^ har storstädat hela lägenheten, så skönt med rent och det luktar ajax citron här, whii.

måste skynda mig på nu! puss



svart till ida

ida! kunde inte få fram din mejl.. men hallmöblerna är köpta på ellos hör och häpna ^^ dom är riktigt fina och bra kvalite! här har du länk till dom (: lycka till!

image2068



food market

ringde precis ner till food market i huddinge, ville vara säker på att dom hade grillade kycklingar.. och dom hade precis grillat 15 st ^^ perfekt. inte för att jag ska ha så många men ändå (; så snart ska jag bege mig ner till affären och handla mat.. ska bara få någon ordning på min snygga morgonfrilla ^^

image2067



tovad upptomte

dom här tomtarna är riktigt fina! handtovade. mamma har en sån tomte och jag skulle vilja ha en också (:
här hittar ni dom söta ulltomtarna

image2066


fårskinn

jag har suktat efter ettr fårskinn lääänge nu. så mysigt att ha framför öppnaspisen så man kan mysa på. ett grått ville vi ha och hittade en hemsida på internet som säljer äkta gråa jättefina stora fårskinn. vi fick ge 1200 för ett som är stort och fint (: man kan tvätta det också, så det är perfekt. grått kommer vara fint i vårat vardagsrum. nu väntar vi bara på att det ska komma hem till oss (:

image2065



Im in love with christmas

jag har sån längtan efter julen.. och ännu mer blev det när jag och mamma var på ikea, dom har redan börjat julpynta! årstiderna flyter ihop.. men men. älskar julen, känslan i kroppen är mysig från det att man slår upp ögonen på morgonen tills att man slår ihop dom på kvällen. jularna hemma har alltid varit mysiga. helt underbara. mamma har alltid tagit högtiderna på allvar och det har resulterat i att jag aldrig velat fira julafton borta. den här julen ska jag och älsklingen få äran att ha hemma hos oss. jag har lovat mamma att vi ska ha mycket av hennes julpynt, den som vi alltid haft. och självklart! vi har istället för ljusstakar i fönstret de fina elflugorna, dom ger ett underbart ljus ifrån sig och är samtidigt stilrena! det blir som det alltid varit. mycket ljus, ljusslingor runt alla fönster, en varm eld i öppnaspisen, julgran med levande ljus. och alla julklapparna under granen som vi alltid åker ut och hugger ner några dagar innan julafton. det har alltid varit en tradition. förra julen vart det för mycket julklappar, för vi satt och öppnade i sju timmar i sträck.. var helt slut. i år ska vi ha lite mindre julklappar till var och en, men eftersom vi blir så många som firar så blir det väl mycket ändå.. vi kommer bli 10 st, eftersom alexanders familj kommer till oss också. ska istället lägga tiden på att spela spel, umgås och bara mysa. såklart blir det julklappar & god julmat också! (: jag är en sån som alltid börjar köpa julklappar några månader innan.. men i år ska jag spara ihop pengar till julklappar och sen ska jag och älsklingen bege oss till stan och gå på en mysig julklappsrunda tillsammans bland all julbelysning och förhoppningsvis snö. sen ska vi till ullared också lagom tills vi sparat ihop lite pengar och köpa lite mer julklappar & vi har pratat om att ta en tripp förbi lisseberg som har julmarknad varje år när vi ändå är ute och åker. jag längtar verkligen! att få klä julgranen tillsammans med alexander, dricka glögg framför en eld på våran fårskinnsfäll och bara njuta. kan det bli bättre?! Im in love with christmas!

image2063image2064



tidsfördriv

SVARA ÄRLIGT:

Hur mycket är klockan just nu: 13:47
Ditt hela namn: Fanny Alexandra Magdalena Andersson
Hur gammal är du: fyllde 22 i september
Vart vill du helst bo: Hemma hos oss
Hur många barn vill du ha: Ett eller två.
Vem ska du gifta dig med: älsklingen den 6 juni 2008
Lider av: magkatarr.. och det resulterar i illamående dagligen
Har du ätit sushi: Ja och jag gillar det!
Favoritglass: päronkulglass
Humör: glad och lite seg
Mest falsk: ingen jag känner iaf
Är du kär i någon: det är jag, i alexander

ANTIGEN ELLER :

Sol eller måne:
måne
Vinter eller höst: båda
Sommar eller vår: sommar
Vänster eller höger: Höger
Soligt eller regn: Det ska regna när det är sol
Vanilj eller choklad: Choklad
Cola eller fanta: cola
Pierca näsan eller tungan: har i båda
Seriös eller rolig: både och 
Röd eller grön mjölk: grön & röd till oboy
Brinna upp eller drunkna: usch inget av dom


HAR DU- DE SENASTE 24 TIMMARNA :

Kysst någon?
: my man
Sjungit: haha, ja, men hörlurarna på.
Blivit kramad: imorse av älskling
Skrattat: ja, när alex kom på mig att sjunga haha
Saknat någon: helena
Dansat galet: alltid, det är min grej när jag är hemma
Färgat håret: ne, men jag behöver
Gråtit: ja, saknat helena & vart ledsen med christoffer
Blivit kysst: massor

HAR DU - DEN SENASTE VECKAN :

Sjungt för någon: alltid för alex när vi åker bil, hähä
Åkt flygplan: nee
Haft en mardröm: nee
Badat: japp en del ^^
Låtsats att du är kär i någon: hrm, nej
Fuskat på ett prov: nix
Fått ett skrattanafall: senast igår.. jag skrattar mycket :P

ANNAT :

Har du någonsin blivit jagad av någon någongång : JA
Har du djur: 3 katter & en hund
Är du helst själv eller med någon : helst ensam förutom med alex då
Tror du på spöken: Ja
Har du ljugit någon gång: Ja
Hur mycket är klockan nu: 14:04

image2062




Thaimat

sitter och myser med måns våran siames. han har legat under mitt täcke och värmt mig hela natten (: sitter fortfarande i pyjamas, riktigt skönt att bara mysa runt i pyjamas och tofflor nu på morgonen (: ska snart äta lite brunch (frukost/lunch) och sen städa badrummet och toaletten, dammsuga och torka av skåp osv. vid sju kommer sandra hit på middag.. tänkte bjuda på thaimat..

Fannys thai:

♥ 1 pkt med äggnudlar
♥ 1 hel grillad kyckling
♥ 1 påse med thaiwook
♥ 1 burk med sataysås

ta av skinnet på kycklingen och dela köttet i små delar, koka äggnudlarna och stek wooken, när äggnudlarna är klara, lägger man dom i en stekpanna med smör, stek dom så dom får en yta, observera att man måste passa dom och röra om en del ^^ annars kan det lätt brännas. när allt är klart, blanda ihop i en ugnsform. servera med varm sataysås.. sjukligt gott och lätt (:

så blir det vin till också..! fast nu kom jag på att systemet är stängd idag.. så det får bli cider ist. skulle vilja hyra film också.. den här har jag hört ska vara bra.



nu ska jag äta och sen städa! puss på er och ha en bra dag!



Vardagsrum.

image2051

precis såhär vill vi ha det i sovrummet! älskar att känna sig trygg och det var precis det jag gjorde när jag la mig i den här sängen på ikea med dom skåpen över och brevid mig. det blev som ett litet krypin. mys! dom finns i mellanbrun som våran säng också, lavvli. så innanför där på väggen vid sänggaveln ska vi ha massa guldramar som sagt (: kommer bli jättejättefint! sen är skåpen perfekt förvaring av handdukar, lakan och påslakan! måste göra en lista på vad som ska inhandlas i turordning! för det är mycket kvar innan det är färdigt. jag är långt ifrån helt nöjd!

here it comes:

vardagsrummet

målas om i mörktgrått/brunt på alla väggar utom en vägg, den där vi har tvn. ska tapetseras i en mörkgråfondtapet med medaljonger.. tänk er den här på bilden nedanför..

image2052

♥ den här ska vi köpa och ha brevid matsalsbordet och mellan fotöljen, på sideboardet ska en svart lampa stå.. så man kan läsa. i skåpet kommer vi förvara våra finvinglas, tallrikar osv.

image2054 
en gråsvart ryamatta ska inhandlas och läggas under matsalsbordet,
känns mysigare med en matta under fötterna när man sitter och äter!
kommer passa bra ihop med våra svarta skinnstolar och ekbordet (:

image2055
 
lunna fåtöljen ska färgas svart, blir riktigt fint med kålsvart manchester!
likaså kudden som ligger där ska färgas svart.
blir fint till dom mörkgrå/bruna väggarna.

image2056

tvmöbler ska köpas, ihop-plock från ikea, för det inte fanns i ek det vi vill ha.. så
föreställ er tre skåp upptill varje skåp är 85 cm brett och ca 55cm högt.. tre sånna på rad
med spotlights under, varje skåp har dörr med klickfunktion.. på väggen under sitter våran
40 tums lcd samsung och strålar och under tvn liknande som där uppe fast ist för luckor
är det lådor som man drar ut. svårt att förklara..! men fint blir det (: allt i ek. här nere är ett överskåp
med dörrar till.. haha snyggt ^^



nästa rum som ska fixas visar jag imorgon, med mina apsnygga ihop plockade bilder ^^
nu måste jag sova, älsklingen har redan lagt sig.. ska bli mysigt att gå och krama om honom
nu när han ligger där sött och snusar. ingen är finare än min alexander. nykärleken går aldrig bort.
du är det bästa som hänt mig älskling ♥

godnatt alla.



Lady's night (;

imorgon ska jag städa här hemma, ovanligt va ^^ det blir mycket städa när man har katter! och vi har tre st desutom. sandra min barndomsvän kommer nämligen hit på middag & tjejkväll! så imorgon ska jag klä upp mig lite smått, eller så gör jag nån mysig snygg combo outfit, för snygga outfits är antingen för obekväma eller för kallt att ha på sig. vilka problem jag har va :P ska iallafall bli sjukligt mysigt att hon kommer. hon är alltid glad och har alltid en dos skratt över till mig! :D så imorgon kommer hon hit vid sju efter hennes gympapass.. hon är friskis och svettis ledare på passen, hurtbullen ^^



Lista:

vakna
äta frukost
plocka iordning i lgh
dammsuga golven och soffan
bädda rent i sängen
vädra filtar, täcken & överkast
torkagolven med ajax
gå till affären och köpa middagsmat
laga middag tillsammasn med sandy
titta på hyrfilm och äta godis.
sen sover hon över här (: mys!



300 & godis

sitter och dricker lite cider och väntar på att älsklingen ska bli klar med sin träning som han stånkar med i sovrummet, haha. vad gör man inte när man inte hinner gå till gymmet? ^^ känner mig lite små lullig, kan bero på att jag både är trött och inte van vid alcohol (: ska snart hoppa in i duschen.. och folk undrar varför jag använder så mycket handkräm/kroppskräm.. jag duschar ju hela tiden. måste duscha och bada mindre. men nu vill jag duscha iallafall ^^ sen blir det mys i soffan med godis, älsklingen och filmen 300! har velat se den länge nu, men det har aldrig blivit av.. så nu har alex fått låna den av en arbetskompis (: så film, mys och sen sova.. är jättetrött ikväll.

puss & natti natt ♥

image2047



Du är den finaste jag vet, du är den vackraste i världen.

mitt största fan här på bloggen är min bästa vän helena. hon är verkligen en trogen läsare och även en trogen vän som finns hos mig i vått och torrt. aldrig förut har jag kännt som jag känner för den här vackra människan. du sprang verkligen rakt in i mitt hjärta och blev min bästa vän på nolltid. och även fast jag bara kännt dig i ett år snart, så vet jag att du och jag kommer bli gammla tillsammans.. du är den finaste helena, glöm aldrig det! och jag är så glad för att du finns ♥

image2046



missing you like crazy hun.

åh, fan va jag saknar dig my.. önskar att du bodde närmare. då hade jag kommit och kramat om dig hårt nu. för varje gång jag får ett kärleks-sms från dig eller får se dig på bild, så får jag tårar i ögonen. och jag som inte ens är en blödig person!? känn dig speciell hunny :D och titta jag blir så där töntigt lycklig när du är hos mig! bildbevis ^^

image2045



viktras.

okej, nu måste jag börja tänka på att äta mer.. det har stigit mig över huvudet att gå ner de där fjuttiga kilona.. och nu kan jag sätta en knuten hand innan för jeansen uppe vid midjan när dom är knäppta.. för 2 månader sen var dom för små. det var ju inte meningen att jag skulle bli så smal! vikten visade 47.5 idag... hrm. måste upp till 50 igen iallafall.. viktras är inte bra. och jag har inte ens tränat mycket.. bara slutat med cola och snask. så nu när jag och mami var på coop så köpte jag lösgodis för 94 kr ^^ det blir lördagsgodis med andra ord! kollade på korten från dagens outfit och mina jeans är korviga på benen.. läbbigt. man ser mina nyckelben mer nu. hur gör man för att hålla sin vikt utan att rasa i vikt när man äter sundare?!

snart kommer min lover hem från jobbet, åååh! saknat honom hela dagen!! ska laga en god lördagsmysmiddag tills han kommer (: marinerad oxfilé, klyftpotatis och beasås och grillade tomathalvor! jumi. sen blir det som sagt godis till efterätt framför en film! myspys!

image2044


Dagens outfit - all that glitters

image2040



jeans - ullared
långärmad tee - h&m
tisha med text - h&m (ny)
guld sneakers - skopunkten
tygjacka - h&m divided
hår - uppsatt i knut

nu väntar mamma nere på gatan, vi ska åka och veckohandla minsann! puss på er.



Hot

på stan som sagt.. köpte en tröja på rean, super mysigt material.. känns som kashmir. fanns bara stora stl kvar, men det blev snyggt oversize! tanken var att jag ska ha en stor halsduk till också (: hittade en jättefin på lindex, men sen kom jag på att jag har en del halsdukar hemma redan, så det fick va! sen köpte jag mockastövlarna på hm's barnavdelning.. fick tips från amandas blogg. riktigt sköna med "päls" foder i leopard. köpte en mössa & duschkräm till älsklingen också.





sovrum - hate it or love it!

jag börjar gilla sovrummet mer och mer och det blir bättre och bättre.. jag skrev i nått inlägg tidigare att indisk stil inte är min stil.. så vad håller jag på med tänker ni?! ja.. vi ville ha myskänslan uppe i topp i sovrummet, eftersom det är där man myser, älskar och sover. och tro mig, det känns bättre att sova därinne nu när det är så mysigt! innan kändes sovrummet så kallt. och enligt min mening ska sovrummet kännas varmt och inbjudande. så till en början skulle vi bara ha lite kuddar och sånt som var indiskt.. men igår låg vi och pratade och har bestämt oss för att köra linan ut och fixa om sovrummet. alla väggarna i rummet ska målas i rött/vinrött metallic.. ja det finns faktiskt metallic färger att måla väggarna med (: väggen där förstret är ska målas i guld också det i metallic. eftersom vi har röd/guldiga gardiner i fönstret så kommer det nog passa bra (: i hope. framför dom inbyggda gardinerna ska det sättas upp skynken i guld med medaljonger.. krokar ska borras upp i hörnet av ena taket och där ska jag sätta upp massa ljusmobiler i olika färgadeglas.. det finns massa på indiska! golvet ska om vi orkar läggas om till en mörkare färg och på väggen över sängen ska det sättas upp hundra och åter hundra olika guldramar i olika storlekar och former med kort i. sen skulle jag vilja ha en myshörna kanske en madrass som vi skär ut så den blir rund, klä om den i nått fint tyg och lägga massa kuddar.. läslampa och ja! låt fantasin flöda..!

så här ser det ut nu.





just här just nu.

har vilat lite och snart ska jag duscha och tvätta håret, man drar sig lite från att tvätta det nu när det är långt, det tar så tid att torka och fixa och platta! men varannan dag blir det iaf (: så idag är det dax! ska ner till centrum snart också.. affärerna har bara öppet till fyra eftersom att det är lördag idag. vilket trist väder det är ute idag.. det småduggar och är mulet och inte alls nått kul väder att gå ut i. helst av allt skulle jag bara vilja sitta bänkad framför en bra film idag just nu.. men som sagt, måste ner till centrum.. sen ska jag och mamma storhandla på coop också eftersom jag och alle gick och klämde på sofforna på asko för länge igår och inte hann ^^

åt en jättemysig frukost vid tv imorse efter jag bloggat, drog ut mitt duntäcke, kudde och snuttefilt.. har haft en sån sen jag var liten, och kan inte sova utan den. :P



nu ska jag duscha och sen bege mig i centrum! (:




brown is the shit



vill ha! ska ge mig tusan på att få dom ^^ fast sen var det ju det där med
att spara också till julen och till ullared. gör jag inte av med någontin fram
tills jul (förutom till hyra, mat och räkningar) så kan jag spara ihop 20.000
kanske kan unna mig ett par mysiga fodrade stövlar då!?



strypt tupp.

mina kissar väckte mig för nån halvtimme sen, var kissnödiga och då jamar dom ^^ speciellt måns, ni skulle höra hans gälla stämma. det låter som någon stryper en tupp. sitter som sagt här trött och eländig, för jag var ju tvungen och kolla här, beroende kallas det. bloggberoende. hähä.mina fötter är som två små isbitar som tappert försöker värma sig på nått..! ska nog försöka sova lite till.. eller kanske äta lite frukost i sängen och läsa lite? vi får se. idag ska jag ta en tur i centrum och titta runt. måste få lite nya intryck.. okej det var bara en lögn, jag måste få köpa nått. bara nått. haha. eller iallafall klämma lite på sakerna jag vill köpa! jag blir såhär knäpp när jag sparar pengar. men tro mig, jag är fasligt duktig när jag ger mig fan på det.. att spara alltså. sedelbunden är tjock nu!

det blev lite sent i natt.. vi låg och myste i sängen, ja ni vet, tills ljusen brann ut och vi somnade i varandras armar. romantik. älskar dig så mycket alexander.

skriver mer sen, ska äta mackor nu och dricka oboy UTAN socker.. hah. får se om den är lika god som den vanliga.. det är sjukligt mycket socker i oboy! mammas kompis jobbar på det företaget och som sagt. ist för att dricka ett glas/kopp/mugg med oboy, ät 15 sockerbitar! inget bra bantningstips med andra ord ^^

en fråga bara.. om nån vill svara ^^ jag har ju ätit bättre och tränat för att gå ner lite i vikt. till min vikt som jag hade innan jag började med mina mediciner som gjorde så att jag gick upp..! nu när jag väger som jag gjorde innan, nästan.. innan var det 47 och nu 50.. så är jag nöjd.. vad ska jag göra nu?! ska jag äta som jag gjort nu på senaste tiden, bra med andra ord, eller kan jag äta lite vad jag vill igen?! jag har jättesvårt för att gå upp i vikt, kan äta i princip vad som helst, det var som sagt dom dumma medicinerna som gjorde så att jag gick upp.. så frågan är: kan man unna sig en efterätt då och då?! och stanna på samma vikt. nån som vet..?



ni är en del som läser varje dag!

320 läsare idag! älsklingen har fixat bloggbesöksräknare åt mig! och det kommer minsann några fler varje dag (:

image2010



gröngöling

som jag lovade er men glömde bort helt.. nytt lack från kicks.. är ingen hejare på märken dock ^^ 25 kr var det värt iallafall.. dock var jag tvungen att lägga 3 lager för att det inte skulle vara genomskinligt! knas.

mina fingrar ser ut som kårvar på kortet... så är dock inte fallet irl (;

image2009

nu blir det ju idol och vit chockladmoussé..!



inredare!!!

jag vill bli inredare, antingen på en inredningstidning eller jobba med homestyling. sa det till mamma när vi satt och tjötade häromdagen och hon påminde mig att jag faktiskt velat hålla på med inredning sen jag var nio! intresset är otroligt stort för mig och hade jag fått chansen att jobba med det hade jag verkligen aldrig velat byta jobb. det är ju som att hålla på med en hobby och få pengar för det varje månad. nu ska jag plugga plugga plugga och få superbäst betyg och sen ska jag söka massa olika inredningsjobb! ger man sig fan på det så går det! mitt motto!

maddeälsklingen är så söt, kika i hennes blogg.. läs hela inlägget så förstår ni (: har ett brett smajl över hela fejset. happyfacefanny med andra ord :D

Här är hennes inlägg!

homestyling tips:

Vem som helst med resurserna kan proppa ett hus fullt med saker. Skillnaden ligger i hur dessa saker arrangeras och placeras inom hemmet. Teknikerna som stylisterna använder kan appliceras på vilket hem som helst.

Du har bestämt dig för att ta saken i egna händer och styla ditt hem själv. För att hjälpa dig lite på traven har vi frågat några homestyling-experter om deras tips och råd.

Helheten

Ett rums helhet måste se bra ut! Det betyder att möblerna måste arrangeras estetiskt men också funktionellt. Det är att få båda dessa mål uppfyllda samtidigt som är den största utmaningen när det gäller inredning. Tänk efter vad det är du lägger märke till vid en första blick över rummet. Vad står ut? Vad verkar fel? Det kan verka svårt men är egentligen busenkelt. Det är helt enkelt vad ditt öga drar sig till först.

Gå runt i rummet och titta från olika vinklar så att du inte låser fast dig vid en och samma utgångspunkt. Detta är något som de flesta inte direkt tänker på och också något som kan göra att det blir väldigt fel i slutändan


image2007



hahaha

alex tog en aasball bild på vera, våran perser när hon gäspar ^^ synd bara att den blev lite suddig! hon är verkligen vårat charmtroll ♥





svart lunna?!

jag var inne på blocket nyss och kollade runt.. hittade 2 st lunna fotöljer.. svarta! ringde upp på en gång.. dom var tyvärr sålda, annars hade det vart sjukt snyggt med en svart fotölj i vårat vardagsrum ist för den vita som vi har nu (: som också är en lunna.. men jag frågade när jag ringde vart hon fått tag i tyget och det var ju färgat med textilfärg. så det ska vi minsann göra! kommer bli såå fint (: och nu kommer inte fläckar synas lika mycket.. våra katter ligger i den hela tiden och det har blivit fläckar ):

här är dom från blocket, fint viiist ? :D

image2003



fredagsmyspys.

hello sunshines!

kom hem för fem minuter sen.. har varit och handlat idag med älsklingen. åt ute också, mys! ska sätta oss och titta på idol nu och i pausen ska vi göra hemgjord vit chockladmoussé. jumi. till det har vi färska hallon (: fredagsmyspys! när röstningarna kommer in är det paus i 1,5 timme.. då ska vi bada skumbad jag och älsklingen och massera varandra. gud så skönt! det känns att det är fredag i hela kroppen, det är så mysigt (:

image2002

om fyra timmar ska mitt svenska arbete vara inlämnat, jopp.. och jag är nästan klar! bara lite finslipningar (; sen imorgon ska jag traska till bibblan och låna en roman med en svensk författare... kul.. eller inte ^^ men men. ska försöka hitta en som är kul och tunn! jag gillar inte att läsa när jag inte får välja bok och författare själv..! fast vem gör det?! (;

pilasterhyllan som vi köpte på svenskahem för 500 kr hittade vi på asko idag för 149 kr.. i ek. köpte en såklart ^^ ska ha den i datarummet eller i vardagsrummet brevid den andra, vi får se. sen fyndade vi en del inne på eko stormarknad också.. det var ju inte alls någon mat där :o bara indredning mm.. hittade massa fint! funny (:

ne nu hör jag att tvn är på därute och älsklingen ropar på mig! skriver mer sen! puss.. ps, bilden i inlägget innan är tagen av josefin idag, fin! (:



dom första bilderna jag såg på älskling! sötnöten (: ♥


heaven is a place on earth

image1998


fotogeek

har precis kommit hem från fotograferingen, det var kul (: men kallt, burr! ska få bilderna sen av josefin så då kommer jag lägga upp dom här.. vi hittade en asball gammal orange folkabuss som vi använde som bakrund.. 70-talist javisst! (; ska snart åka till eko stormarknad och kika runt, gud så kul.. jag älskar att gå och titta på saker, haha. dom har massa inredning också.. så vem vet, kanske hittar nått!

sen blir det plugga svenska när vi kommer hem.. medans älsklingen röjer upp här..! och laga någon god middag, vet inte än vad det blir dock. måste handla mat! det ekar tomt i både kyl & frys minsann.

hörs sen, puss!





Imorgon

det var skönt med en komihåglista.. det ska jag nog fortsätta med!

Lista för imorgon & dagarna som kommer..

skriva klart inlämningsuppgiften i svenskan
veckohandla mat med älsklingen på coop
♥ borra upp spegeln i sovrummet
♥ åka till ikea och köpa en gardinstång & trådbackar
♥ åka och titta på tapeter till vardagsrummet
♥ sätta upp massa ljuslyktor i taket i sovrummet
♥ sätta upp guldgardinerna framför garderåberna i sovrummet
♥ göra läxan till gruppen inlämning på torsdag
♥ skicka tillbaka ett h&m paket och ett ellos paket
♥ tvätta all smutstvätt och få in allt i skåpen
♥ sätta in pengar till helena, förlåt glömde det idag gumman.
♥ åka och köpa tvmöblerna & kika på tv:n vi ska köpa när som helst
njuta av älsklingens lediga fredag, lördag och söndag (:

ja det var lite jag & alexander ska fixa med.. som sagt, bra med listor! ska nog göra en lista imorgon också med inredningsprylar vi ska handla bla på ullared och så (: åh, det är så kul att ha någonting att längta efter så mycket. ullared borde finnas i stockholm också.. men men, man kan inte få allt (; 

sen väntar vi med spänning på alex arbetskompis som känner en kille som jobbar på onoff eller vad det nu var som sänker priset på tv:n vi ska ha till nästan halvapriset.. så den som vi ska ha som kostar runt 10 tusen får vi för ca 5 tusen, kaaap! och killen är på semester nu, men kommer tillbaka i dagarna.. och då är det ju tänkt att tv möblerna ska vara på plats också :D fin fint! 

nej, nu måste jag sova! pussar!



 

Nattbad

Nu har jag tagit mig i kragen och ändrat utseéndet på bloggen, vilket tog ett tag.. men fint blev det (: är nöjd.. den innan var inte bra..! ska snart gå och lägga mig, kan behöva min skönhetssömn i natt eftersom jag ska bli fotograferad av en tjej som ska använda bilderna i hennes portfolio.. och självklart ställer jag upp (: hon såg geekbilderna på mig och my.. skämtbilderna ni vet med dom stora brillorna, toffsarna och den stickade 70-tals tröjan.. och så kommer jag se ut i morgon också ^^ klockan två ska jag vara färdig för att bli plåtad.. får nog gå upp runt halv ett.

mamma gick efter filmen och då hällde jag upp ett bad, tände ljus och la mig och myste med en tidning, tvättade håret osv för jag tänkte att jag skulle slippa det imorgon, men sen glömde jag att jag hade virat in håret i en turban och nu står min lugg rakt ut, skit hett ^^ så om inte platt-tången är på bra humör imorgon, så får jag minsann duscha håret imorgon igen! (;

nu ringde älsklingen och undrade om jag hade somnat på soffan, det har ju hänt innan om vi säger så (: så nu ska jag borsta tänderna, vädra ut i sovrummet, bädda upp sängen och krypa i säng.. sen blir det ett kort godnatt samtal med baby, sen sova!

bild från mitt mysiga bad:

image1995



ostkaka med sylt & grädde

har precis städat undan i köket, så nu är det fint där igen (: medans vispade mamma grädde och fixade med ostkakan som skulle in i ugnen. den ska svalna lite godare då, och när vi äter den ska vi titta på filmen. mysigt! mamma är så snäll som håller mig sällskap när älsklingen är på jobbet, hon är den bästa av dom bästa! så har hon gjort te till oss i våra stora indiska koppar, som kommer räcka hela filmen i guess (:

har målat naglarna, blev skit fint. bild senare som sagt. puss på er. och ha en mysig kväll nu, det ska vi ha! ♥

image1990




pans labyrint

ska jag kuta ner och hyra nu.. så ska jag se den med mammi efter idol som börjar om 10 min.. tur att videobutiken ligger 2 min från vårat hus (: om den är bra ska jag köpa den, har faktiskt längtat efter att den ska komma ut. den har fått massa bra kritik. och jag lyssnar på allt jag hör, skämt och sido, hähä. vi får väl se (:

ska ta bort mitt avskavda mörklila nagelack också och måla nytt, bild kommer senare! ne, nu måste jag ner och hyra filmen! pusspuss!

image1989




sömnboll

älsklingen kom och väckte mig på soffan nyss, han sa att jag låg ihopkurad som en liten boll, haha. hade dragit filten över huvudet, antar att jag tyckte att det var för ljust ^^ så det har jag gjort de senaste timmarna.. nu ska vi se hur det går att somna ikväll :P men men.. känner mig iallafall utvilad. sov typ 5 timmar i natt.. gick och la mig runt ett, sen kom jag på massa nödvändigheter som jag tyckte att jag skulle ordna med innan jag verkligen somnade. snacka om tvånstankar, hah. stod och satte upp de svarta panelgardinerna som var försvunna innan, hängde upp alla mina klänningar på likadana galgar, mätte och hade mig i vardagsrummet för att se om tv möblerna vi ska ha skulle passa in osv.. sen blev jag såklart hungrig av allt kämpande, så det blev nattfika och sen var jag jättetrött imorse och det resulterade i tre timmars sova på soffan! och jag som skulle överaska älsklingen med middag, gah.. ska ställa mig och laga nu, är vrålhungrig eftersom jag missade lunchen. så blir det varm ostkaka ikväll med grädde och jordgubbssylt, gud va nyttigt ^^

innan jag somnade satt jag faktiskt och pluggade, tills ögonen gick i kors. fick föresten alla rätt på ett prov vi hade. hallelujah.

ne ni,. nu ska jag leka kock och ställa mig i köket (:

image1988



Matsalsen - vintrinskåp?!

innan jag skulle sova igår så låg jag och bläddrade i ikea katalogen.. mycket ideér ploppade upp, så ni får stå ut med lite inredning nu (:

hade tänkt att vi skulle ställa sideboard i ek som också fungerar som ett vitrinskåp mellan utrymmet där fotöljen står och matsalsbordet står.. känns kalt där på nått vis. så varför inte ett fint skåp med förvaring av fina vinglas, fina tallrikar osv? vi ska åka till ikea någon dag också kika på det i verkligheten.. sen ska vi även köpa våra tv möbler (:

på den här sideboarden tänkte vi ställa en bordslampa, typ i den HÄR modellen och ta bort den fula golvlampan :P det blir nog jättebra!

image1986
eller...

image1987


Hallen - Sideboard

vi letar efter ett sideboard i ek som vi ska ha under våran hallspegel. hittade en på ikea nyss som jag tror skulle fungera, inte så fasligt dyrt heller. med benen är det 68 cm högt, men om man kapar av benen en bit så blir det ju perfekt ^^ hade tänkt att specialbeställa en lång kudde/sittdyna i samma tyg som fägen är på väggen i hallen, mörkare olivgrön.. så kan man sitta där och sätta på sig skorna.. eller så skippar vi sittdynan och köper nån mysig liten svart bordslampa och ställer där. vi får se! (: och förhoppningsvis så är byrån liiite mörkare än på bilden.. fast det tror jag, ek är mörkare än sådär.. på bilden ser det ut som den är i björk!

image1985


Brownie

Tack för era kommentarer ang. om jag skulle köpa den bruna eller svarta velourklänningen! (: Det blev den bruna! tror som cornelia sa att brun kommer framhäva mina ögon mer. fick 100 kr i rabatt också, så det blev inte så dyrt!



saker som ska göras idag

Lista:

Laga och äta middag
Dammsuga lägenheten
Måla om naglarna
plugga svenska
♥ Borra upp handdukskrokarna på toan
Betala de sista räkningarna
Klippa katternas klor
Ringa viktiga samtal
Titta på idol med mamma
Ta ett varmt bad och läsa
Planera inredningen i vardagsrummet



gruppen

går i en grupp som övar på blandannat färdigheter.. hur man klarar sig bättre i livet och vardagen. idag skulle vi göra en övning där vi skulle sitta bekvämt, blunda, andas lugnt, tänka på våra andetag och när vi var avslappnade skulle vi tänka på någon vi ogillar. känslan i kroppen när jag tänkte på den här personen var först ångest, mitt hjärta bultade snabbare och jag blev irriterad, hade inte alls någon koncentration kvar i kroppen.. när vi fått uppgiften att tänka på någon vi inte tycker om fick vi sedan uppgift att tänka på en situation med den här personen som gjorde oss arga.. alla i gruppen började andas häftigare och jag ville bara släppa tanken på den här personen och tänka på nått annat som är givande för mig.. medans vi gör den här övningen sitter psykologen och guidar oss och säger vad vi ska tänka på osv.. nästa steg var att sätta sig in i den här personens situation, varför den här personen beter sig som han/hon gör och försöka förstå.. och jag kan erkänna, efter övningen förstår jag dig! jag hade gått sönder om det hade hänt mig. tänk er själva om er pojkvän som ni älskar över allt annat går och blir kär i en annan, din bästa vän och har tankar på att lämna dig för henne. aj. det måste svida. hade alexander blivit kär i min bästa vän så hade jag också vart besatt av hur hon var.. för det är ju ändå någonting hos henne som jag inte har som han blev kär i. det hade verkligen klöst i min själ dag ut och dag in. det måste vara det värsta som kan hända. och jag förstår dig nu.. genom att slicka dina sår måste du tycka illa om, förakta och snacka skit om.. för det är så det ska vara tydligen. kanske skulle underlätta att bara veta att, han var aldrig min typ, kommer aldrig bli.. det var inte mitt fel att han fick känslor för mig, så försök att gå vidare, och försök att släpp all ilska. man är ju bara människa ändå (:

så idag fick jag lära mig någonting nytt, har säkert kunnat det innan också.. bara att jag inte lagt manken till att lägga ner tid på att tänka på det. det är ju inte mig det är synd om, det är ju faktiskt synd om dig som fått bevisat för dig att det faktiskt inte bara var dig han ville ha.. och det är det som gör så ont.

peace out!



beslutsångest



velour klänning med skärp från ellos.. ser precis ut som den som fanns på h&m förut som jag såklart inte hann köpa.. älskar tyget och den ser verkligen mysig ut.. nu är frågan, ska jag köpa en i svart eller i brunt?!




gillar den här t-shirten också.. också från ellos.



allt på en gång

urk, det är mycket att göra nu.. helst av allt hade jag bara velat lägga mig i badet med en tidning och tända lite ljus.. men jag måste städa undan allt kaos i hallen och vardagsrummet efter alla inredningsprylar vi fick hem idag.. det ligger plast och kartongen överallt. kaos som sagt ^^ ikväll åt vi köttfärs bombay med jordnötter, banan och gurka.. mycket gott. dukade fint med svarta vinglasen och svarta underlägg.. tog lite kort (: fint! mamma är här men ska nog snart gå hem till sig och jag ska gå och lägga mig, är trött efter en dag på ikea med mamma.. vi provade alla soffor, alla sängar och kollade på alla tavlor som fanns där.. ja vi tog verkligen tid på oss att gå runt där (: fikade på ikea fiket och myste (: mammadag.

ne nu ska jag ta ett sista ryck och städa undan här och sen sooova (: skönt!





IKEA

har precis duschat, skönt! jag och mamma ska til ikea idag och kika runt! mys. sen hem och laga middag med henne, alle jobbar inatt så det blir att fixa lite här hemma och bada och mysa själv! imorgon ska jag upp vid åtta, så det blir sängdax tidigt.

puss.

image1974



på stan

hittade jag det här...


helt underbar oversize kofta, blev helt kär i den.. den kommer
jag bosätta mig i i guess. sticks ingenting. mjuk och gosig!


nödvändigheter som jag kallar det. mossgröna leggings, svarta och gråa leggings,
två par benvärmare som bli snygga under stövlar och en guldglittrigt nagelack!


brun stickad väst, me like a lot!


stickad mössa med snören och boll på huvudet
riktigt söt och billig på rean (:


buddahprydnad som blev fin i fönstret i sovrummet
och ännu en buddahrökelsehållare.


tidning till mamsen för månadens hund var
ju adolf ^^ så söta mopsar.. kikade lite i tidningen. och
en tidning till mig (:


röd stor lykta & guldljus inhandlades idag.
blev ett jättemysig sken.


happyfanny för den här koftan, som jag drog i häromdagen...
idag var det 100 kr rabatt på alla koftor på indiska, BARA idag..
och då norpade jag minsann åt mig den här söta koftan med
blommknappar i senapsgult (: fin med lite guldiga trådar i den.

nu ska vi hem till mami. puss!



mamma-gris

Godkväll! Har suttit bänkad framför tvn med älsklingen sen klockan åtta. för ikväll har det varit idol och nyss slutade dom desperata husfruarna. har ätit massa vindruvor och druckit cola som blev över sen tjejmiddagen (: haft mängder med tända ljus och bara myst! våran första kväll tillsammans. har dansat lite tryckare, så himla mysigt, kramats massor och såklart sagt att vi älskar varandra gång på gång! underbar kväll med andra ord.



ska snart hem till mamma och lämna en härliga hund tidning och hjälpa henne möblera inne i hennes sovrum, hon har målat om därinne så nu ska säng och allt annat på plats. och såklart åker vi dit (: ska bli mysigt att få krama om henne, är ju ändå van vid att hon är här varje dag. jag vänjer mig nog snart. mammagris!

idag
gick vi upp runt elva, duschade, sminkade oss och klädde på oss.. jag hade jeans på mig idag, hör och häpna! är ingen jeans-människa, men idag var det fint (: ska nog köpa lite mer jeans.. mina favorit jeans är köpte på ullared/gekås för en billig peng och dit ska vi ju faktiskt åka, jag och älsklingen innan jul (: blir perfekt så vi kan köpa lite julklappar och de sista i inredningsväg innan julafton (: finns nog massa julinredning där då också! jag längtar. så i slutet av oktober början av november åker vi på en liten mysig roadtrip till ullared! (: iallafall, hade en supermysig sista dag med mysan, så glad för att du finns! hon är nog hemma snart, och ska ringa mig! haft det hur bra som helst den här veckan. du är bäst! ♥

har fotat shoppingen från idag som kommer i inlägget efter. men här kommer några från vardagsrummet. blev inte alls lika mysigt sken som det är i verkligheten, men mysigt ändå! mysfaktor i lägenheten!!



behövde inte alls köpa blockljus idag (: hittade i en garderåb som vi köpte när vi var på gekås/ullared i sommras, braaa! för ljus är dyrt (; sen fick vi hem nya soffkuddarna idag.. som är i minkimitation, vi har filten som hör till också.. som är super mysig!



öppenspis med ljus

imorgon ska jag och mysan åka till stan och spendera hennes sista pengar.. nej då. men nästan! ska köpa massa blockljus i olika storlekar i höstfärger, alltså mörka färger och ställa i öppnaspisen, mys!! sen ska vi äta en hejdå pizza tillsammans sen går hennes tåg vid 17:40 ): tråkigt! fast det här blir första gången jag och alexander är ensamma i våran lägenhet. mysmysmys! :D längtat.

nu ska jag ta bort mitt smink, krypa ner med älsklingen i våran säng och läsa en ny inredningstidning. imorgon ska vi upp vid tio!

sovgott! ♥

image1941




inredning!

Den här har vi köpt till toaletten.. perfekt med inbyggd hylla så man kan ställa prylar på (: även fast jag hatar att ha prylar framme! men det är bra iallafall! (: blir fint inne på toaletten med toalettrullshållare i ek och handdukskrokar i ek, fin fint!



sen har vi köpt den här radion till köket, himla fin tycker jag (: bra pris också! saknar att ha musik på när jag lagar mat. så den ser jag fram emot att få hem.







vigselring

idag när jag och my var i stan så smet vi in på guldfynd och provade vigselringar. min älskling ville att jag skulle prova ut rätt storlek och titta om jag hittade någon jag gillade! och jag blev kär i en ring, eller två rättare sagt, dom ser nästan likadana ut fast den ena har en aning större diamanter..! ser ut som den på bilden här nere, fast i rött guld som min förlovningsring. skrev upp ringnummret och gav till alex.. så nu är det bara att vänta (: jag har gjort min del av jobbet ^^ hihi. längtar!!!!

image1936


shopping från idag

 
stickad tröja ala 70-talet som jag gillar
massa massa.
den är köpt på stockholms stadsmission.


töntbrillor som hittades på myrorna, mest på skämt
för att vi skulle ta bilder. my bjöd mig på fika om jag hade
dom på mig hela dagen, och det hade jag! ^^


röd klänning med knappar, prickar och fickor
kommer från nån liten secondhand som vi
sprang förbi.. fick den himla billigt vilket var bra (:


stickad slipover från the ants


massageolja i fast form med vit chocklad lukt
och äppelpaj läppglans båda från lush


mossgrön påsmössa från myrorna den med.



Dagens outfit



Fanny:
gråa strumpisar - h&m
gråa benvärmare - lindex
stickad tröja i orange och brun - second hand
stora töntbrillor - myrorna

My:
stickad kofta
- returmakeriet
svarta leggings - gina tricot
kondom-mössa - second hand
stora töntbrillor - myrorna



söderbönor

idag har vi kutat runt på söder och tokat oss ^^ haft jättekul :D my är en hejare på att få mig att flippa ur. helskoj! :P har shoppat secondhand och köpt skitsnygga brillor (; my köpte också ett par! bilder kommer senare ikväll! mamma är här och steker pannkakor, ska äta framför tvn och titta på idol.. mys. ska snart ut och tända lite ljus och sätta på mig mjukisbrallor! sen blir det fota fynden och umgås så mycket som möjligt med mysan ikväll, för imorgon är det hennes sista dag här ): men det är ju som man säger.. tiden går fort när man har kul, och det har vi verkligen haft!

image1899

image1900



secondhand turné.

Har precis vaknat, ska snart äta lite och fixa iordning oss. Igår masserade jag och älsklingen varandra med den nya massageoljan som jag köpte, hur mysigt som helst. tände massa ljus och bara myste och njöt av varandra. ♥ älskar varje sekund med honom.

idag blir det som sagt shopping inne på söder, ska bla in på indiska och lämna tillbaka en kudde jag köpte som vi skulle haft på sängen.. men det skärde sig! sen lush för bodyscrub. sen får vi se (: ligger massa secondhand butiker där också.. så det kan jag tänka mig att vi besöker också!

nu ska vi göra frukost och sen fixa oss.. här är föresten en bild på våra nya taklampor över matsalsbordet, blev jättefint (: myckert snyggare i verkligheten dock ^^

image1897



Madde<3

kommer somna med ett leénde på läpparna, titta vad min raring är söt, här! ♥



nu ska vi sova.. har ätit hårdbrödsmackor med ost och druckit vanilj te. puss!


julgardiner

nu är vi tidigt ute vill jag lova ^^ men som sagt, vi har köpt våra julgardninger. köpt två uppsättningar, för jag vet inte än vart vi ska ha dom. men här är dom iallafall! det är dom röda iaf (: dom skimmrar så fint så :)

image1893



<3

jag är jätteglad att vi började prata igen. det var nog du som fattades. det var du som försvann och lämnade ett stort hål. tack för att du kom tillbaka madelene ♥ nu vill jag aldrig mer tappa dig!





sovrum

blev en del inredning nu.. men det är ju det som är kul lixom ^^ hittade ett par jättefina "lyktor" som jag vill köpa till sovrummet.. många i olika storlekar och färger. varma färger. det är så mysigt i vårat sovrum.. var lite osäker på om jag skulle ångra mig med inredningen därinne, men vi sover supergott och varje gång vi går in i sovrummet faller den där harmoniska känslan på plats och allt känns bra. längtar tills allt är klar där inne. som sagt.. tills julafton!

image1891



vardagsrum!

image1890

och den här i ek hade vart fin över..! innan julafton ska allt vara klart hemma hos oss (: ännu en anledning till att längta fruktansvärt mycket till julen. jag har köpt julgardiner redan (:



Tv-bänk!

image1889

varför kan inte den här tv-bänken finnas i stockholm?! i affären kostar den 3500 och på blocket hittade
jag den för 1800..! den hade varit mycket fin under våran platt-tv.. morr. jaja ^^ får leta vidare!



på smällen

filmen var jättebra, vi såg knocked up som vi egentligen skulle sett hemma. men det blev på bio ändå (: mysig film! älsklingen satt och masserade mina fossingar under filmen, för jag frös. han är den bästa (:

snart ska vi sätta oss och titta på tv och måla naglarna.. sen blir det nog sängen, är trött idag. hade varit skönt att sova riktigt länge imorgon.. men imorgon blir det shopping på söder (: wii. me like shopping.. eller love rättare sagt. (; ska kolla efter en body scrub från lush imorgon också.. helst en som luktar chocklad (:

nu ska jag vara lite social mot mina nära och kära (: hoppas ni haft en mysigkväll! puss!


 
image1888



biomys!

Ikväll vid halv sju ska vi gå på bio, jag mysan och älsklingen (: ska ta med oss godiset vi handlade till tjejmiddagen som ingen åt av och poppa lite egna popcorne. allt för att spara pengar (: så snart tänkte jag lägga mig i badet med en lermask och hårinpackning och bara mysa, tända lite ljus och sånt. sen innan bion ska vi äta carbonaragratäng, gott och inte så avancerat att laga.

vi hade det riktigt kul igår. åkte in till stan och gick till claras och dansade och drack lite drinkar. jag och my köpte varsinn orgasm men hon gillade inte sin så där stod jag med två drinkar..! heh. så dansade vi i några timmar och sen vi 02 kom älsklingen och hämtade oss. snällis ♥ tog en skön dusch när vi kom hem och somnade bums! vaknade lite halvmosig imorse och önskade inget hellre än att få slippa att vara bakis och min önskan slog in! skönt! det är bland annat därför jag inte är så förtjust i att dricka.. får alltid sån bakfylla, usch! sen fick jag jättefina rosor av helena också (:

här kommer lite bilder från igår. helena tog med sin sig kamera till krogen, så ska norpa lite bilder av henne, så lägger jag upp lite mer sen (:





utgång

fyra tjejor håller på att fixa håret, välja kläder och bättra på sminket.. om en halvtimme går vårat tåg in till stan, vi ska ut och dansa, fy va kul (: det var längesen jag var ute. det ska bli så kul att gå ut med mina bästa vänner!! (: vi har haft en jättetrevlig kväll med många skratt och god mat! har precis gjort mig klar och tänkte ta en outfit bild! my lockar tessans hår och helena har precis sminkat klart sig också! fyra snygga tjejor ska ut och dansa ikväll. hett på dansgolvet med andra ord (;

puss!



tjejmiddag<3

nu ska vi åka med mammas katt sigrid till mammas hus, hon har varit här på middag ikväll och så (: och nu ska vi köra hem dom som sagt, sen ska vi hem och sova, är jättetrött! har fått en ny inredningstidning som jag ska läsa innan jag somnar (: mys. imorgon blir det tjejmiddag här och sen utgång om alla är på humör för det ^^ har en platta med cider från båten som vi kan festa på! (: det kommer bli kul att ha sina närmaste vänner här iallafall ♥

haha det är så kul, i rubriken här på bloggen ska det stå "fannytastisk" men det står "fannytatsisk" mamma såg det idag när vi var inne och kollade på bloggen, har ju stått där ett bra tag nu, varför har ingen sagt nått?! :P måste ändras sen (:

imorgon på dagen ska vi städa här så det är fint i morgon kväll.. sen åker alex hem till sina föräldrar med adolf (: och tar hand om sina småsyskon och lagar middag till dom.

ska fota massa imorgon och lägga upp här sen! sov så gott! puss ♥



secondhand fynd

Idag var vi på min favorit secondhand och fyndade. my köpte en jacka, ett par pumps & en vit stickad kofta. här får ni bilder på mina fynd.

vi har lagat lasagne som blev jättegod, men sallad till (: satt nyss med mysan på golvet i vardagsrummet och pratade och kollade i en h&m katalog som kom idag, mys! snart ska vi kolla på knocked up som älsklingen håller på att bränna just nu! vi har köpt varsinn påse med godis som vi ska kalasa på! och tänt massa ljus! underbar fredag med andra ord (:


brun/röd/vit oversize halsduk - 5 kr


stickad kofta i bruna nyanser - 10 kr


stickad kofta i grått, vitt och rött - 10 kr

nu blir det film (: puss ♥



Dagens outfit

inte alls bra bilder. vi har ju ingen helkropps spegel, och då är det inte det lättaste att ta helkroppsbilder vill jag lova ^^ my hjälpte mig lite (: här kommer några iallafall.



Idag har jag på mig:

stickad brun/orange klänning - gina tricot
svarta leggings - mysans
lejongula benvärmare - h&m
bruna vintagestövlar - myrorna
svart t-shirt med puffärm - lindex
virkat halsband - tjallamalla (fått av my)
brun manchesterjacka - myrorna usp. från h&m



beck - det tysta skriket

vi har precis kikat klart på beckfilmen..! den var bra (: coolt att dom filmade i huddinge där vi bor. den utländska tjejen i filmen bodde i husen mitt över här i parken ^^ och skolan dom gick på är min gammla högstadieskola (: kul när man kände igen så mycket i filmen. både jag och my blev lite smått skraja och kommer nog ha tänd lampa ett tag nu innan vi somnar ^^ ska läsa en skvallerblaska som jag köpte idag.

ringde försäkringskassan idag, kommer få mer pengar av dom nu från och med nästa månad, så skönt! typ 3500 extra! inget jag är ledsen över direkt ^^ mer att lägga undan och mer till inredning! wii (: vi ska köpa ny soffa till vardagsrummet, tapetsera om där, måla om på toaletten och köpa mer inredning till sovrummet. det kommer bli så fint (: jag trivs redan så bra! älskar våran lägenhet! det är nog inte alla 22 åringar som har en fyra med öppenspis mitt i huddinge centrum! (: im happy! sen har jag världens underbaraste fästman som jag gifter mig med ibörjan av nästa år! jag avundas mig! så skönt när allt bara är perfekt! livet kan inte bli bättre! ♥

nu ska jag ringa alexander och prata lite och sen läsa och sova! imorgon går vi upp runt tolv, duschar, äter och klär på oss och beger oss till returmakeriet! puss och godnatt!



tre systrar och en mamma

Nu har vi precis sett klart tre systrar och en mamma, så mysig film.. mandy moore är verkligen söt! rekomenderas! nu blir det thriller med beck! tänkte poppa lite popcorne till filmen också. sen ska vi nog sova! imorgon ska vi nämligen till retrurmakeriet och fynda förhoppningsvis! kul att my ska med dit! (:

god natt! ♥

image1854


shopping!


bodyscrub som luktar väldigt gott ^^


mörkgrönt och mörkbrunt nagelack


svarta sänglampor som ser lila ut på bilden, men
dom är svarta (: passar jättebra i sovrummet! det blev
två för en också efter som det var rea!


massageolja som jag köpte till baby (:


våran nya hallspegel som ska få en sideborde som
kompis den också i ek! vi ska bara hitta en kompis först ^^



tacosmiddag

här är middagen för några kvällar sen, glömde lägga upp bilderna (: en mycket god middag! tacos är ju en av favorit måltiderna!! (:






tjallamalla

my är så söt! i födelsedagspressent av henne fick jag det virkade halsbandet från tjallamalla. det var det sista som fanns (: det är verkligen superfint och jag är så glad! har velat ha det jättelänge, men jag har varit för snål för att betala över trehundra för det :$ så jag blev superglad! tack gumman!! ♥

observera att jag har sjuklig migrän på korten som är här nere.. ser helt sliten ut ^^



hihi, sötmy är i bakrunden :D



filmkväll!

Idag är det en sån där mysdag (: vi har varit nere i centrum och gått på café och ätit ostfrallor och druckit te.. gått runt i affärer och shoppat lite. jag köpte en anatomikudde till älsklingen, han har ofta ont i ryggen och i nacken och det var 50% på allt på hemtex så jag passade på (: sen köpte jag uppiggande massageolja som han fick också. han blev jätteglad (: köpte även jättefina svarta sängbordslampor som passade bra till våran säng! sen blev det två st nagelack i mörkgrönt och mörkbrunt från kicks och bodyscrub!

kom nyss hem från ica, hämtade ut tak-kronan till sovrummet som hade kommit, köpte massa frukt och lite pålägg till frukosten imorgon, hyrde två filmer som vi ska se ikväll, den nyaste beck filmen "det tysta skriket" och "tre systrar och en mamma" så ikväll efter middagen blir det filmmys (: har gått runt i mysdressen jag köpte igår och den är verkligen skön! så jag är mycket nöjd med mitt köp ^^

nu ska vi laga middag och sen blir det film!

hoppas ni också får en mysig kväll! bilder på köpen från idag kommer senare! pusspuss

image1836



shoppingen från igår!


värmeljushållare i rött och orange, som ger ett
skit mysigt ljus ifrån sig (:


grön och guldig kudde, ska dock byta till en röd/guldig.
blir fin på våran säng!


buddahållare för rökelser med tre hållare. och
kokos ljus som ska stå i öppnaspisen.


mysdress med hello kitty som jag köpte för mina "pressentkort"
som man fick från h&m för att man vart en shoppoholic ^^ köptes
i en stor stl, för den ska vara mysig att ha hemma (:


lejongula benvärmare & deo till mig & baby (:


shampoo hylla som också ska fyllas (;


shampoo hylla som ska
skruvas upp på kaklet (: perfekt att
det får plats så mycket!


skrubbprylar och fotfil, fint med svart eftersom
vi har mycket svart i badrummet.


badsalt som luktar smörkola.


svarta stora korgar med handtag, som gömmer
tvättmedel, sköljmedel, och andra toalett artiklar!
här inne ska det så småning om målas svart på väggarna,
även hyllan (: och sättas upp massa små guldramar med
svartvita kort i.

nu ska jag och my gå och fika i centrum! puss!





sex and the city

mamma berättade nått kul igår ^^ i september (nu alltså) så spelar dom in nya avsnitt av sex and the city! vilken lycka! det var den enda serien jag följt som jag blev ledsen när det tog slut! nu ska vi bara se när dom kommer börja sända avsnitten igen (: happyme!

image1812




not good

igår kväll spydde jag ex antal gånger.. poooor me. hehe. nerå. det gick bra ändå. vet inte om det var maten, tror inte det, eftersom ingen annan mådde illa :o kanske var att jag var så smart och provade ett test läppglans i en sminkaffär.. nån hade nog vart sjuk som provade det, klant. brukar aldrig prova sådär i butik, men hon sa ju att det var SÅ bra, då var jag ju tvungen ^^ eller så var det för att jag hade migrän, i dont know. my va så söt och masserade mig när jag lagt mig för att sova så jag kunde slappna av lite, söten ♥ sen ringde jag älsklingen och sa godnatt, han ville sågärna vara hos mig och ta hand om mig.. men det gick ju inte ): efter ett tag somnade jag, så vaknade jag vid halv sju, man sover inge bra när man mått konstigt i magen. men det gör inget skulle ändå upp vid åtta och gå till gruppen. så skönt att jag mår bättre idag! hade inte vart nått vidare kul att bli magsjuk nu när my är här och vi ska hitta på massa saker! :/ jag kanske kan bestämma lite över min kropp och vad som ska hända ändå, som mamma säger. ska jag vara pigg och alert, så är jag det, även fast jag knappt sovit nått. :P och nu har jag bestämt att jag ska vara frisk! så då är jag det :D

nu ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite, det är lite kallt här uppe när man legat och huttrat och svettats om vart annat under ett stort duntäcke hela natten.. hua.

ska ladda upp bilderna från shoppingen igår senare, de är nått fel på blogg som sagt..har tillochmed mejlat dom ^^ hoppas det löser sig, vill ju visa vad jag köpte :P puss


image1813
okej, sådär snygg som hon är på bilden är jag ju inte, men ändå (;

stan

gud va jag önskar att min huvudvärk skulle försvinna. det är nog pga det nyinsatta hårförlängningen som det värker. ska bli skönt att sätta på sig mjukisar och tvätta bort sminken, ögonlocken hänger ^^ håret blev jätte tjockt och fint! är jättenöjd (:

vi har iallafall varit inne i stan idag och shoppat. tro mig vi hade hundra påsar att bära på hem. galet. folk hade kul åt oss på tåget och vi hade sjukt kul också. har inte skrattat så mycket på länge. :D underbara my! inhandlade massa fint till badrummet, som jag såklart fotat och lägger upp här under (: sen utnyttjade jag även mina rabatter och sånt från h&m, så det blev en skit mysig hello kitty dress att mysa runt i hemma och lite annat.

vi åt jättegod lunch inne i stan också på söderhallarna, och nu när vi kom hem gjorde vi tacos gratäng med sallad, gurka, tomat, majs och lite olika såser, mums! ska snart sätta oss och mysa i soffan framför en film. älsklingen är på jobbet inatt så det blir tjejkväll! (:


tydligen fungerar det inte att ladda upp bilder på bloggen just nu.. så det får komma senare ikväll! puss



Tröttisar

Nu är vi verkligen trötta, vilken dag. våran lägenhet skiner från topp till tå. jag och älsklingen har verkligen gjort det fint här (: så luktar det ajax citron överallt också! härligt.

sitter i min blåa nalle pyjamas och väntar på att my ska bli klar inne i badrummet så jag kan borsta tänderna.. (: sen ska det bli riktigt skönt att krypa ner i sängen! alla tre halvslumrade framför filmen vi såg. tände massa ljus och poppade popcorne och drack italiensk fanta och har myst massa. mysig kväll med andra ord ♥

imorgon vid 12 ska jag sätta i mer hårförlängning. kul med lite tjockare hår (: blir nog jättefint! my följer med och håller mig sällskap! sen tror jag vi ska åka till stan och kika runt lite. ska bland annat besöka åhlens och inhandla korgar till tvättmedel och sköljmedel, svarta stora korgar (: sen granit och köpa korgar till shampo och sånt! som sagt, den här månad blir det bara inredning som ska inhandlas.

nu kom mysan och sa god natt så jag ska väl också gå och lägga mig (: ska bli kul imorgon och ju snabbare jag kommer i säng desto snabbare blir det imorgon :D

natti!



Ikväll blir det mys mysan :D

Nu har jag och älsklingen varit på coop och veckhandlat mat och lite andra goda saker (: har även varit på sea hund&katt och köpt ny kattlåda till våra katter.. en "hörnlåda" så den tar lite mindre plats. köpte en påse med grisörn till adolf också.. äckligt :P men han älskar dom. så åkte vi en snabbis till rusta och handla massa städprylar.

har precis rensat och städat i kylskåpet och ska plocka in all mat snart. skönt när det är rent! alex har precis åkt hem till mamma, han ska hjälpa henne att instalera hennes tv och sen kommer han hit igen och då blir det storstädning! fifan va skönt det ska bli när vi har städat klart (: längtar tills ikväll, mysigt. vi har massa filmer på nedladdning som vi ska se ikväll tyvärr missar vi desperata husfruarna klockan 21,.. men mamma är gullig och spelar in det (: ikväll ska vi ha riktigt mysigt mysan! (:

om nån timme ska jag laga middag, ikväll blir det hetagrytan till middag. mycket gott vill jag lova!

puss

image1811



veckohandla

har precis duschat, sitter och väntar på att bli helt torr så jag kan klä på mig! sen ska vi åka och veckohandla. kanske till och med bjuder på en dagens outfit idag ^^ har vart lite snål med de på sista tiden. igår hade jag jätte heta mjukisbrallor med hål i grenen & målafärg.. så ni kanske fattar varför (;

puss på er.




good night

nu är vi påväg i säng, skönt! är riktigt trött efter att ha målat och möblerat hemma hos mamma. Imorgon ska vi gå upp tidigt och åka och storhandla och sen till ikea och köpa svarta lackhyllor.. som ska sitta över sängen. de vi köpte idag var inte alls i samma träslag som sängen, haha. buhu. men det gör inget för de på ikea är en aning billigare (:

på lördag blir det tjejmiddag här, mysigt. funderar på att bjuda på tacos och cider.. vi köpte ju en hel back på kryssningen.. och jag är ingen hejare på att dricka, så det blir ju bra med ett gäng tjejer som dricker upp den ^^ hoppas du fick mitt sms också helena, och att du kan komma (:

nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet och sen läsa (: puss!




Rosa bandet kampanjen

De här söta hårprylarna kan man köpa för att stödja bröstcancerfonden. inte speciellt dyrt heller. 395 kr/st. sött med rosa och allt (; hade jag inte haft hårtork & platt-tång redan hade jag nog skaffat mig de här.. har iof ingen locktång.. så vem vet (:





Inredningshemmet.

Hemma och har precis ätit en mycket god pizza! Var verkligen super hungrig efter allt målande idag. var och köpte mer färg på bauhaus och hittade hyllor som vi ska ha över våran säng :D fanns inte i den färgen på ikea, men de ser exakt likadana ut (: fast i samma färg som våran säng och byrå. perfekt. väntar på att statoil ska ringa och meddela om dom har en hyrbil, så ska vi frakta över mammas sista saker. imorgon ska allt vara klart! mysan kommer in till stockholm central 21:40. då blir det massa kramar vill jag lova :D

det blir bara finare och finare i våran lägenhet, vi är så sjukt nöjda båda två. det känns verkligen personligt och mysigt. som att kliva in i en inredningstidning som mammas kompis sa som var på besök (: kul att höra. den här månaden ska jag inte handla några saker till mig själv. kanske unnar mig ett biobesök nu när my är här, men alla pengarna ska gå till inredning! det är mycket roligare att köpa tycker jag.. kläder finns redan i överflöd!

börjar bli seg, men det är bara att hålla igång tills det är klart (;

puss!





nattinatt <3

ikväll har det varit en himla mysig kväll. vi gjorde varma mackor tillsammans och dukade framför tv:n, tände massa ljus och tände en brasa och bara myste. tittade på "blood diamond" sjukt rörande film. jag brukar inte gråta till filmer, men jag kunde inte hålla mig. tänk att vissa har det så hemskt ): värd att se! sen till efterätt gjorde vi cream caramell och varsinn kopp te. nu ska vi strax gå och lägga oss, har massa inrednings tidningar som jag ska plöja igenom som inte hunnits med när vi flyttat och målat och haft oss ^^ tänkt va underbart det hade varit att jobba som inredare på en sån tidning. tåls att tänka på! (:

imorgon blir det måla hos mamma och fixa här hemma. och ha spakväll med baby, med varsinn ansiktsmask och masage och sånt mys ♥

nu ska jag krypa ner i sängen brevid alexander och läsa, pussas och kramas! natti ♥

image1805



taklampa

har beställt den här till sovrummet.. tänkte ha guldljus i den. hoppas den är lika fin i verkligheten (; det är lite kul, för hela temat i vårat sovrum.. är egentligen inte alls min stil. men eftersom vi har rätt så stilrent i resten i lägenheten och vi ville ha det lite murrigt och mysigt i sovrummet fick det bli såhär! så vi går hela vägen ut och sattsar stenhårt på "orientaliska stilen" hihi.



(bilden går att klicka på)


Lusekoftan (:

håller på att rensa i badrums skåpen och på toaletten, en hel soppsäck är fylld. massa gammla produkter som bara står och tar plats! skönt att rensa. snart kommer älsklingen hem med massa kramar och pussar och middagsmat som blir varma mackor i kväll (: gott. hann aldrig med chips och film igår så det ska vi minsann hinna med ikväll ♥ hittade massa ansiktsmasker som jag samlat på mig också, så ett bad med ansiktsmask tillsammans med baby blir det också. det behövs efter en dag med städning! (:

imorgon ska vi måla om i mammas vardagsrum i hennes hus och fixa lite här hemma, gå till grovsopparna bland annat. på tisdag ska vi till coop och stor handla god mat och stor städa sen på kvällen kommer mysan (: fan va jag längtar gumman! du är verkligen saknad!

vann en super mysig lusekofta på tradera som nog kommer komma imorgon, i hope! (: fick den billigt och i de färgerna jag ville ha! (:

nu ska jag fortsätta med rensningen och sätta på ungnen till mackorna.

hoppas ni får en mysig söndagskväll! det ska jag ha! ♥

image1802



ett hjärta som värmer

Idag har jag lite ont i magen ): tror jag känner mig stressad eller nått. fast det är ju inte så jättemycket kvar att fixa, på tisdag ska vi storstäda och veckohandla så det finns massa mat här när min gäst kommer (:

ett sånt här gulligt vetehjärta fick jag av älsklingen förut och det är perfekt nu att ha när magen kniper lite. ska gå och värma det i micron snart och sätta mig i läsfotöljen och läsa!

image1801



never ending

image1800

halsduken som hon har på sig är en "never ending" halsduk från h&m. stod och drog i den
när jag var där, och nu ångrar jag lite att jag inte köpte den. får hoppas att den finns kvar
när jag besöker h&m nästa gång! snyggt altenativ till mössan!



sabina

image1799

hennes klänning är riktigt fin, fast jag hade nog velat ha den i grönt eller svart (:



födelsedag i mitt i huddinge



den här bilden hittade jag i mitt i huddinge i går, hah,
mamma & alex hade skrivit en liten födelsedagshälsning (:




Granit

sånna här korgar ska inhandlas när jag och my åker in till stan, perfekt att ha shampo och balsam i (: tänkte även köpa lite fina shampo flaskor mm.

image1797

favorit

image1796

så snygg outfit!



väggvisare

Den här klockan kommer komma från bluebox hem till oss nästa vecka! billig var den också (: kommer bli fin i vardagsrummet

image1795



fondvägg

funderar på den här färgen som fondvägg i vardagsrummet eller kanske hela vardagsrummet!?






inhandlat

vi har inhandlat fyra kuddar med guldtyg och toffsar som ska ligga på våran mörkbruna malm byrå i sovrummet, över den kommer våran stora guldspegel hänga! hoppas dom kommer hem snart!

image1792



tröttis

mm det är jag nu, ska iallafall gå och handla till tacosen som ska vara klar vid åtta när baby kommer hem från jobbet (: jag är riktigt sugen på tacos idag! sen ska jag ta ett bad och sätta på mig ren pyjamas och bädda rent i sängen, och bara mysa med älsklingen. ska nog hyra en film också och äta lite chips och dipp till (: mys!

idag har vi röjt i mammas hus, det är en hel del att ordna med, man blir helt lam i kroppen. tänk va skönt om nån kunde göra allt tråkigt som att städa och packa upp allt ^^ men men, drömma kan man ju.

fick hem våran runda mörkgråa ryamatta som ligger under våran lunna fötölj nu (: blev jättefint och katterna gillar att ligga på den! ska bli såå skönt sen när allt är klart. nu runt den 18/9 ska vi tapetsera om i vardagsrummet och måla om i sovrummet. mm, sakta men säkert blir vi färdiga! sen har taklamporna som vi ska ha över matsalsborden kommit idag också. kommer bli fiint! (:

ne, nu ska jag röja lite i köket och sen ner till affären och handla tacos ingredienser och chips, dipp och ramlösa.

puss!

image1790



God morning!

vaknade för ett tag sen, låg och myste med måns.. ska snart äta frukost, te och limpa med ost, sen blir det på med mjukisbrallorna idag och åka och städa och packa upp saker i mammas hus. för på tisdag kommer my hit och då ska gästrummet vara klart (:

ikväll blir det tacos, film och tända ljus när älsklingen kommer hem från jobbet. mysig kväll med andra ord ♥





shopping

här kommer lite bilder som jag lovade! (:

   
värmeljushållare i rött, grönt & orange.. tre på fönsterbrädan och en stjärna i fönsteret

   
genomskinliga röda skimmriga gardiner som vi hängt bakom de andra
röda gardinerna.

   
vinrött överkast & massa kuddar i brunt, guld och rött

  
blockljus med chocklad doft, ljusbricka i guld & cylinderkudde med guldmöntser


svart badkarskudde med små frigolitbollar så den blir
mysig att ligga på (:

 
röd oversize adidas bag

  
marinblå babydoll klänning med puffärm och spetskrage

 
massa böcker köpta på myrorna de senaste dagarna




sådär.. lite från idag alltså (: hög mysfaktor i sovrummet, ska bli mysigt att gå och lägga sig nu och läsa!

natti natt ♥



sovrum

Nu kom vi hem. idag har det varit en kul och mysig dag (: vi har köpt inredningsgrejer för över 1500. skönt att vi har sparat ihop så mycket, så slipper man få ångest! :p vi har köpt massa till sovrummet, nytt överkast, ljuslyktor, prydnadskuddar mm. besökte, åhlens, ikea & nån inrednings butik. även myrorna hann vi slinka in på (: hittade massa bra böker och en röd adidas tränings bad för ynka 35 kr. funderar på att lägga upp den på tradera, vet att man kan få en del för sånna retro väskor (: annars behåller jag den gärna själv ^^

Lista på vad vi köpt idag:

avlång hallspegel i ek
- ikea 399 kr
prydnadskudde i guldskimmrigt tyg - åhlens 75 kr
prydnadskudde i skimmrigt rött tyg - åhlens 75 kr
avlång svart badkarskudde - åhlens 99 kr
genomskinliga gardiner i rött skimmrigt tyg - åhlens 150 kr
rund ljusbricka i guldfärg - åhlens 39 kr
vinrött överkast - ikea 59 kr (nedsatt från 169 kr)
massa värmeljushållare i rött, orange och grönt - nån inredningsbutik 30 kr/st
två svarta träramar - ikea 39 kr
vit cylinger kudde med guldmönster - myrorna 5 kr
oversize adidas bag - myrorna 35 kr
poket bok, "låt den rätte komma in" - myrorna 5 kr 
bunden bok "nattsystern" - myrorna 10 kr
bunden bok "gömda" - myrorna 10 kr
bunden bok "bridget jones dagbok" - myrorna 10 kr
marinblå klänning med vit spetskrage och puffärm - myrorna 45 kr

tar som sagt bilder på allt sen (:

åt på ikea så det slipper vi göra nu! ska bege mig in i sovrummet och sätta upp de nya gardinerna som ska hänga bakom de andra som vi redan har (: och fixa med sängen. kommer såklart fota när det är klart, och lägga upp!

skönt med helg! imorgon jobbar älsklingen på dagen så jag ska hjälpa mamma borta i huset och pyssla lite själv här hemma, städa bland annat. på tisdag kommer my hit från skånetrakterna och hälsar på i en vecka (: mys! och innan dess ska vi fixa klart i gästrummet/pysselrummet. skrev aldrig om det rummet när jag visade bilder på lägenheten, men det är det rummet som ligger brevid köket.. ska ha ett skrivbord där med symaskin och tyger, pärlor och pyssel saker (: även en gästsäng!

nu ska jag fixa i sovrummet! puss! ♥



Today

har precis duschat och gjort hårinpackning, ska klä på mig och sen ska vi bege oss till: mio och kolla på tv möbler, öb och köpa toalettpapper och shampo, åhlens och kolla på badrumsprylar och köpa kattmat! ikväll ska vi laga en mysig middag, ska bara ta det lugnt. så mysigt att älsklingen är ledig (:

har även fått hem våra taklampor som ska sitta över matsalsbordet (: sen har massa inredning till sovrummet kommit också! fifan va mysigt det kommer bli (:

så dom ska upp ikväll också! sen blir det mys med tända ljus! ♥



second hand shopping mm.

här kommer bilderna på det jag fyndade idag!



bruna fodrade vintagestövar med spänne - 75 kr



oversize kofta med fickor och knappar - 45 kr



brun manchester jacka - 45 kr



"bambuspel" som ska hängas i sovrummet alt. på
balkongen - 60 kr från tallin



massa olika rökelser från tallin - 3 kr per förpackning

nu blir det idoool (:



kycklingwok

ska snart ställa mig och laga middag, ikväll blir det grilladkyckling med thaiwok, sataysås och stekta äggnudlar. gott! mamma kommer hit om en timme och då ska vi äta (: hon håller på att komma iordning i sitt hus sakta men säkert!

kom hem från affären nyss, tessan kom hit och beundrade vårat hem och sen gick vi till affären och jag handlade middagsmat och hon godis. va mysigt att få träffa henne igen (: så kommer hon också på min tjejmiddag som blir antingen på fredag 21:a eller lördag 22:a och då är my här också :D wii.

skrev ju inte så mycket om kryssningen innan, var så fruktansvärt trött när jag kom hem. det var jättemysigt iallafall, vi åt gott, shoppade på taxfree, tittade på jättefina shower som dom hade på båten, umgicks, var i tallin över dagen och shoppade.. hittade en skit mysig orientalisk affär som var billig så jag och alex inhandlade lite stuff till sovrummet (: kommer bli helmysigt när det är klart. sen köpte jag jättemysiga raggsockor som en tant i tallin hade stickat! bild får ni se sen (: ska ladda upp bilder från resan senare också! och mina second hand fynd!

nu måste jag börja med middagen. puss & kram (:

saknar min tusse :(
image1726



lejongul

köpte nyss den här lejongula ullkappan. älskar verkligen färgen. den andas höst! och 298 kr för en ulljacka är ingenting ju (:

image1722image1724




hemma!

idag kom i hem från kryssningen. är helt slut, även fast vi tog det lugnt. så ikväll blir det ett varmt bad & sen film. älsklingen ska ut med jobbet så det blir tjejmys med min själv ^^ ska faktiskt bli skönt att bara få ta hand om sig själv ikväll. håller på att ladda över bilderna från resan, vi tog över 500 bilder. galet. mamma kom och hämtade oss vid tio i morse och sen åkte vi till myrorna som ligger i närheten och shoppade lite (: hittade bland annat ett par skitsnygga fodrade bruna vintage stövlar.. och lite till ^^ bilder kommer senare.

nu ska jag hjälpa alex att trä på tyget på soffan.. tvättade det nyligen. (:

puss



kryssning!

Klockan fem går båten.. jag, alex, helena och joakim ska åka. ska bli riktigt kul :D äta gott, dricka gott, shoppa på taxfree och klä upp sig fint (: dansa ska vi göra också. iallafall jag & helena ^^

jag har problem med vad jag ska ha med mig i klädesväg. men jag har några timmar på mig att fundera ut det!

hittade även en bild på jackan jag köpte igår (skinnjackan från h&m) där den ser bättre ut (:

image1721

nu ska jag göra frukost är gvrålhungrig och sen packa! puss (:



Hemma hos familjen erichsen/andersson

nu äntligen kan jag visa lite hur vi har det hemma.. observera att vi flyttade in för nån vecka sen med våra möbler.. och nu ser det lite tomt ut i vardagsrummet ^^ men det kommer ju vart efter (:



Hallen - här har vi målat olivgrönt i båda hallerna, svartvitt klinkersgolv, svart dörrmatta, klädhängare & skoställ i ek, svart taklampa som ger i från sig ett mysigt ljus, korgar till mössor och vantar.. här finns även lilla toaletten.
från stora hallen går man in till den lilla hallen, där vårat svarta plåtskåp står med min älskade röda cobratelefon och en ram i ek med bild på oss. i den lilla hallen sitter värmeljushållare på väggen och därifrån kommer man in till badrummet, sovrummet och datarummet.




Badrummet - temat här inne är ek, vitt, svart & grått. svarta kakeldekorer ska upp där de blåa sitter. har köpt en del från serien molger från ikea och massa korgar som vi förvarar badrumssaker i (:



Sovrummet - här inne är vi inte alls klara! det kommer bli riktigt mysigt sen när det är klart!
gardinerna är iallafall på plats, vinröda med guld i och röda trådgardiner med paljetter. den svarta
väggen ska målas vit och väggen där sängen står imot ska målas vinröd. ska köpas lyktor, matta,
taklampa och sättas upp massa guldramar i olika former och storlekar på väggen över sängen.
över byrån ska våran stora guldspegel hängas upp och ett överkast i rött och vinrött från indiska ska eventuellt
köpas att ha på sängen.. massa kuddar också.. och sen ska vi försöka få till en myshörna med massa
kuddar och läslampa! projekt med andra ord! (; det är skönt att det är så stort och rymligt.. sovrummet är
hela 20 kvm.



Datarum - här inne är det vita väggar och svarta gardiner, stinrent och fint (: ursäkta röran på skrivbordet. hit ska det köpas varsitt databord med stor arbetsyta från ikea och ställas mot varandra. kommer bli fint (: ska även ställa in en bokhylla.



Vardagsrummet - ser ut som ett L i formen själva vardagsrummet då (: så ena delen har vi som matsalsplats med nya bordet och stolarna, en hörna som mys/läshörna och andra delen som tv-hörna. här ska vi tapetsera om till en mörkgråbrun tapet som har lite guldskimmer i sig.. kommer från midbec kollektionen och är SÅ fin. sen ska vi köpa andra tv möbler.. blir en lång låg byrå i ek med lådor att förvara dvd filmerna i.. och samma sak över tv:n fast hyllor med luckor. nytt tyg till soffan ska inhandlas och matta under soffbordet, antagligen en ryamatta. samma sak under fotöljen där vi ska ha en rund ryamatta. mer tavlor och hyllor ska upp på väggarna. i mitten av vardagsrummet har vi en öppenspis som är underbart nu när hösten och vintern närmar sig! här kommer man även ut till balkongen som vi också ska ordna så småning om! det svarta koskinnet ligger på golvet . över matsalsbordet kommer två sånna här lampor hänga fast i svart.. just nu hänger våran taklampa som ska hänga över soffbordet där och har för kort sladd ^^




Walk in closet - inte klar än, men lite är fixat (: hyllan ska målas svart, väggarna vitare och spegel ska sättas upp.
mittemot klänningarna finns det massa garderåber som ska målas svarta och där i ska trådbackar ställas in.



Köket - även här får ni ursäkta röran (; korten är tagna direkt efter mitt kalas! här är det mesta klart! barbord i ek, svarta "myran" stolar, svarta skåpluckor, svartvitt rutigt klinkersgolv. spottlister ska sättas upp under skåpluckorna och kylskåpet ska bytas ut till ett rostfritt. samma sak med fläkten över spisen. hela köket andas 50-tal.

toaletten - har jag faktiskt inte tagir kort på. just nu är väggarna tapetserade med kalle anka tidningar.. där inne ska vi måla svart! (: även där är det svart vitt rutigt golv, svart toalettsits.. ska sätta upp massa guldramar på väggen med svart vita foton i.. en stor guldspegel över handfatet och måla guldstjärnor i taket.. taket ska också målas svart.

NU har jag suttit här för länge. hoppas ni fick ett hum om hur vi har det just nu (: kommer uppdatera vart efter vi ändrar nått. nu blir det kvällsmackor och te och film mys med älsklingen! puss!



shoppintur (:

det bjöd min älskling mig på idag.. fick spendera 2000, men kan lova att det inte var det lättaste även fast jag trodde att det skulle vara det.. så nu har jag ungerfär en tusenlapp kvar (: ska besöka massa second hand butiker i veckan med alex, så kanske jag hittar nått mer fint!

efter shoppingen var vi jättetrötta och satt oss på ett mysigt café och fikade och myste. sen åkte vi hem och har plockat efter kalaset igår och lagat middag, pasta med carbonarasås blev det. ska snart sätta oss och kolla på film och ta det lugnt, sen ska jag läsa solo tidningen jag fick av älsklingen idag (: han var så söt, sprang in på affären och handlade den till mig, han är för gullig ♥

det här hittade jag idag iallafall!



två st ljus från granit med kokos doft
dom kostade 10 kr st



svart "påse" som jag ska ha hårsnoddar i också från granit
och kostade ca 29 kr



senapsgul mössa i pösmodell kommer från indiska och
jag älskar den här mössan, har en i svart också ^^ kostade 79 kr



brun baströja, svart linne & grovstickad svart halsduk allt från h&m
98 kr, 49 kr & 79 kr



lite makeup, shimmer i bruna toner, grön glittrig ögonskugga
& mörklila/plommonlila nagelack allt från h&m kostade ca 120 kr



metallic/brun skinnjacka.. fick inte alls till en bra
bild på jackan.. den är mycket finare i verkligheten (:
den är också från h&m och kostade 500 kr



gråa ribbstickade strumpbyxor från h&m och
kostade 120 kr





Födelsedagen

Här kommer bilder från min 22 års dag (: blev en helmysig dag med massa nära och kära. min älskade helena kom och överaskade mig, fast hon sagt att hon skulle till gbg i helgen. snacka om att jag fick stora ögon när hon kom ut ur hissen :D söten! det bjöds på kycklingsallad med min egengjorda sås/dressing och vitlöksbröd och rödvin.. gott! sen massa tårta och sånt till efterätt (:





massa paket ^^

nu har alla gått hem. har varit jättekul, men oj så skönt det ska bli att lägga sig på soffan med älsklingen och titta på film nu (: längtat! har fått massa fint idag, mest pengar! här kommer listan på det jag fick (:

8600 kr (ja, jag ska shoppa järnet) (av alla)
samsung platt-tv 37 tum (av morfar)
en new york tavla (av älsklingen)
inredningsprylar (av alla)
dammsugare (av morfar)
smink & sminkväska (emma & björn)
body shop produkter (av älsklingen)
500 kr pressent kort på h&m (av älsklingen)
shoppingtur 2000 kr (av älsklingen)
bio och restaurang besök (av älsklingen)
nattlinne med tryckt bild på mig och helena (av helena)
kjol (av helena)
massa fina blommor & kort (:

en del japp! ska bli riktigt kul att åka och köpa tv:n och få upp den på väggen och så (: har tagit massa kort här i kväll som jag lägger upp imorgon.. och kort på lägenheten också. nu ska vi tända en brasa i våran öppnaspis och mysa till en film ♥ imorgon ska vi på shoppingtur i stan, jag & älsklingen.. på kvällen bjuder han mig på restaurang, bara han och jag! fifan va mysigt! i love you!

puss! och tack för alla gratulationer idag! (:






9 septemer

Idag fyller jag 22 år. har fått en mysig frukost på sängen med paket. (: klockan fem kommer 25 gäster hit. hur ska bestiken räcka? :o det löser sig (; nu ska jag sminka mig och fixa håret och klä på mig. emily kommer hit snart och hjälper till och fixar innan dom andra kommer.. ska handlas och städas!

happy birthday to me! :D




skinnjacka

wiiii. jag vann den, skinnjackan jag spanat på tradera nu i en vecka! för 105 kr, ingenting för en vintage skinnjacka. den ser ljusbrun ut på bilderna, men den är mörkare brun (: jag är glad! och vi är snart klara här hemma också. ikväll kommer det bilder på lägenheten! vi är mycket nöjda!

puss

image1644
image1645



snart snart snart klara!

Inatt har vi inte sovit många timmar vill jag lova! gick och la oss halv tre och gick upp nu! idag ska vi möblera, fan va tungt det kommer bli. både sängen och soffan och soffbordet väger bly! det får gå ändå (; för imorgon är det den stora dagen ju! spännande!

igår var vi på ikea jag och mamma, monterade upp nya köksbordet, hade ett likadant vitt innan, men det såg inte alls bra ut. sterilt! så nu ser det hemtrevligt ut :D ska snart göra lite frukost och få upp älsklingen som är som en sombie idag, stackarn ): sen är det bara att sätta igång!

fick hem massa fina kläder från halens också som jag ska fota sen och visa (: fast det får bli senare, fullrulle idag som sagt. ska bli kul att fota allt sen och lägga upp här när det är klart! (:

nu blir det frukost på sängen till alexander och sen sätta igång!

här är bilderna på köksbordet, väggarna i hallen & mio lampan i hallen (: har inte tagit bort tejpen än däruppe i hallen, därför ser det lite målat ut utanför ;D





god natt

sitter här med tandborsten i munnen och pyjamasen på. sen kväll. jag och mamma har suttit och myst i soffan, druckit varm chocklad och ätit mackor och pratat. kommer sakna henne när hon flyttat ut helt och hållet. hon är ju trots allt världens mysigaste och bästa mamma ♥  vi har även städat här ikväll, jag har fixat i min go in closet, hängt upp alla mina klänningar.. nu har jag över 150 st, och har även kommit på att det fattas 26 st galgar. så det ska inhandlas imorgon på ikea.. då ska jag också köpa svarta lådor att ha mina halsdukar, mössor och annat kraffs i. vi ska också köpa ett nytt köksbord.. har ett vitt barbord nu.. men det blev för mycket svart och vitt.. så det blir ett i ek istället. fin fint (: sen har vi suttit och letat efter fina platser vi kan gifta oss på, jag & alexander. hittat massa fina. känns skönt att man fått sin dröm i huvudet på en bild, det kommer bli så vackert. längtar!

måns sitter här och myser med mig, han är mer kelsjuk ikväll än någonsin.. riktigt mammasjuk. han är så go. får massa pussar av honom hela tiden.. (han slickar mig på kinden och näsan) vi ska snart sova, han är mitt element på nätterna när alex jobbar, han sover skeden med mig under mitt täcke ^^ knaskatt. men det värmer ♥

imorgon blir det alltså, snabb besök till ikea med älsklingen, måla klart i hallen, sätta upp hatthylla och skoställ, montera ihop matsalsbordet, samma sak med matsalsstolarna, byta köksbordet, hänga upp tavlor, gardiner mm. a lot to do med andra ord.

nu ska jag krypa i säng med våra katter, ringa älsklingen och säga god natt och sen sova. jag är trött!

puss

image1637




bloggtorka..

.. vilken bloggtorka det vart här de senaste dagarna. idag har jag suttit och pluggat i sex timmar i stress, inte kul alls. jag däckade på soffan en timme och kände mig som en mosad potatis när alex väckte mig och sa att middagen var klar. han är en guldklimp (: idag firar vi 15 månader. 15 månader av kärlek, ömhet och värme. gud vad jag älskar honom. fick ett underbart fint mejl av honom idag.. här är lite av det "Vi är som varsin del av ett brythjärta, det finns bara en som passar precis med den andra, och det är samma sak med våra hjärtan och själar. Du och jag blir vi. Vi två blir en. En underbar kärlek"  han är för bra för att vara sann. hur kan en så snygg kille vara så snäll, underbar och romantisk? det förblir en gåta.

snart ska jag tappa upp ett varmt skumbad och bara mysa med min nya inredningstidning och te. funderar på att gå ner till videobutiken också och köpa lite smågodis.. har inte ätit godis på över två veckor.. så det kan jag gott unna mig (: sen ska jag och mamma måla klart i hallen också.. sen sova tidigt, i morgon ska vi upp tidigt möblera här, sätta upp gardiner, tavlor och så får vi hem våra stolar. älsklingen ska handla klart mina pressenter och vi ska städa! ska bli så fruktansvärt skönt när det här är klart! fint blir det (:

puss



snowjoggers

förra vintern hade jag snowjoggers på fossingarna bland annat. hur mysigt som helst och framförallt varmt. i går när jag läste cosmopolitan innan jag skulle sova så fick jag se att dom säljer asballa snowjoggers på dinsko. men idag hittade jag inte bild på dom på deras hemsida.. hrm. kanske inte har alla deras skor ute på hemsidan. funderar på att köpa ett par svarta därifrån iallafall, perfekt att ha på vintern. kanske inte de snyggaste, men och andra sidan, vad är viktigast? att vara snygg och frysa, eller vara halvsnygg och vara varm (;

vad tycker ni om snowjoggers?





Lång dag.

idag har det varit en lååång dag. vi har flyttat ut alla mammas möbler och prylar. lägenheten är sjukt stor utan möbler ^^ imorgon ska vi måla om hallen och sätta upp hatthyllan och skostället. ska även sätta upp köksbordet och våra köksstolar. så vi har någonstans att sitta förutom i soffan!

usch min mage är inte bra. har inte hunnit äta någon ordentlig mat de senaste dagarna.. idag vart det pizza till lunch och mcdonalds till middag. fy fan! urk. ska bli så skönt sen att få i sig ordentlig hemlagad mat, mums! och komma iväg till gymmet! vardagen blir helt upp och ner när man flyttar och renoverar! :P

älsklingen håller på att borsta tänderna och det ska jag också göra nu. imorgon ska vi upp och åka iväg och lämna flyttbilen och sen måla. sen ska jag skicka en klänning jag sålt också! på torsdag ska jag plugga heela dagen. skönt att få det överstökat. (: ska även gå till bibiloteket och hyra en bok med stringberg och börja läsa.

god natt ♥

här kommer lite bilder från köket... ena köksluckan fattas, ska upp och hämta den på vinden, sen ska handtag på också (:





shopping ^^

Har shoppat lite på h&m nu ikväll. det blev två st långärmade baströjor, en olivgrön och en svart, en grön äkta skinnjacka, en kofta, en tee med text, mjukisbyxor, manchester byxor, raggsockor, overknee strumpor, stumpbyxor, ögonskugga,  skimmer puder, fotfil och bodyscrub. paketet kommer nästa vecka (: längtar efter jackan mest! gillar grönt på hösten.. den kommer vara fin ihop med mitt rödbruna hår!


image1623



Duffel

jag vann precis en duffel på tradera, i svart manchester och teddyfoder (: för ynka 30 kr. jag är glad! la ett maxbud på några hundralappar, för jag skulle ha den.. och sen vann jag den för 30 kr! wii.

image1622

nu ska vi äta lunch och sen fortsätta. jopp ^^ puss!



FLYTTA!

sitter här och försöker plugga svenska, men det går inte så bra just nu. är tankspridd och okoncentrerad. så typiskt, för nu har jag en timme som jag kan sitta och verkligen plugga mitt i allt stök här! funderar på att sätta mig någon annan dag, inte idag när mamma håller på att flytta. kursen blir svårare och svårare och jag ska erkänna att jag igår bara ville ge upp, men det får jag och kan jag inte. svenska b kanske låter som en lätt match. men det var det inte :( fick iallafall vg på mitt senaste arbete. helt okej.. men ändå inte nöjd! jaja. klaga klaga! (;

blev lättad igår, våra matsalsstolar har kommit in på lagret och ska levereras till oss imorgon. hade inte vart så kul att få 25 gäster på söndag och ingenstans att sitta ^^

nu ska jag göra lite te och fortsätta plugga, sen blir det mera flytt, städa och annat!

pyss



köket är KLART!

fy fan va skönt. nu är våra väggar i köket vita & skåpluckorna är svarta (: lavvli. det blev skit bra. imorgon ska vi sätta upp lister med spotlihgts och borra upp köksbordet. och sen ska ju mamma flytta ut alla sina grejer och möbler. har hyrt flyttbil och samlat ihop ett gäng som ska hjälpa oss (: imorgon blir jag och alexander sambos på riktigt! bara han och jag. underbart!

nu ska det bli riktigt skönt att sova. är hur trött som helst. tog inte ens en paus idag.. åt mackor medans vi målade. vilka arbetsmyror vi är ^^ 

fem dagar kvar tills jag fyller år.. hoppas vi hinner med allt! men det tror jag!



bild på nya toalettsittsen (: och lite från badrummet & soffbordet vi köpte!

nu - sova!



Badrum

trevlig och mysig dag med mamsen på IKEA! handlade matsalsbord, badrumsinredning, tavelramar och lite annat skoj. det skojiga kalaset gick på 3925 kr. jisses. tur att vi har en inredningskassa som vi sparat i snart ett år ^^ på tio månader har vi samlat ihop 60 tusen. de ni (; lagt undan sex tusen tillsammans i månaden. jopp! duktiga!

efter IKEA rundan bjöd mamma mig på thairestaurang, skit mysigt ställe, kändes som man var i thailand igen. mys. nu vet jag precis hur vi ska inreda på våran balkong (: kommer bli så fint!! sen åkte vi hem och jag har fixat här hemma, mest i badrummet. blev himla fint där inne! snart ska vi göra varma mackor och dricka te och sen sussa. blev inte så mycket sömn i natt som sagt, så ikväll blir det tidigt! imorgon ska vi upp, åka och köpa målarfärg till hallen och köket och köksluckorna och sen ska vi måla heeela dagen lång. ska även sätta upp spotlights under köksluckorna 6 st och byta handtagen på luckorna. sätta upp vårat köksbord och stolar!

här kommer lite av de jag köpte idag på IKEA. puss.



badrumshylla - 369 kr
vitt duschdraperi - 149 kr
korg - 49 kr
kroklist - 19 kr
badrumsmatta - 99 kr
badkars"hylla" - 49 kr

nu ska vi göra varmamackor och te och mysa (:



Gårdagens outfit

shit, mitt huvud.. och jag drack EN cider. snacka om att inte tåla alcohol. kan vara att jag aldrig dricker också.. hrm. idag ska jag och mamma till ikea och köpa vårat matsalsbord (: kul. ska även kika på dvd hyllor och badrums inredning. dom stänger vid sex, så snart måste jag sätta på mig vanliga kläder och sen sticker vi iväg (:

här kommer iallafall gårdagens!

image1595

   

grön stickad klänning - gina tricot
svarta leggings - h&m
svarta fodrade vintage stövlar - second hand
svart skinnjacka - h&m divided
grön stickad oversize halsduk - returmakeriet
grön axelremsväska i skinn - returmakeriet
vitt linne med svarta prickar - h&m
gråa raggsockor - mammas



Festen

här kommer lite bilder från festen vi var på igår.. ^^

                                     

vi kom hem fyra inatt.. stackars baby som skulle upp klockan fem för att jobba. kul kväll som har resulterat i huvudvärk idag! :P



soffbord

Nu har jag badat, gjort hårinpackning, lermask och smörjt in mig med body butter.. fräscht (: har fortfarande inte hittat nått att sätta på mig. det är ett svårt beslut det där! haha. (: ska snart föna och platta håret och sminka mig. idag har jag varit en riktig slappis. har bara suttit här i princip och läst massa. ja, i svenska boken! har även kikat runt på blocket och hittade ett fint soffbord.. ursp. från mio och har kostat 4500. vi ger 500 för det och det är nästan nytt. wii. imorgon ska vi hämta det.

nu ska jag sminka mig och äta en sen lunch! puss!





stjärnhimmel

image1554

den här satt jag och skapade i går.. så det blev en liten överaskning till älsklingen när han vaknade i morse. han blev glad (: ♥



a lot to do!

värmde precis på mitt chai te, det blir lätt så att det blir kallt när jag använder de stora muggarna från indiska. micron är en bra uppfinning! måns sitter och myser med mig här i vid datan, han är mig alltid trogen. alltid i närheten och alltid mysig. ligger alltid i mitt knä när jag sitter i soffan eller vid datan.. och i sängen sover han skeden med mig under täcket eller på min huvudkudde brevid mig. jag har lärt honom att komma när jag ropar på honom. han är en mycket begåvad kisse (:

tittat på massa sex and the city och sitter fortfarande i nattlinne och morgonrock. skönt med lördag. nu när jag pluggar i veckorna så ser man fram emot helgerna.. de blir så speciella. ikväll ska jag, alex, helena och joakim på fest långt härifrån. det är deras kompis landställe och folk kommer dit och festar och har kul. känns som jag är 14 igen. det ska bli kul (: var ett tag sen jag festade. inte min grej riktigt! hoppas min feber lägger sig snart.. och att jag känner mig lite piggare. för det här har jag sett fram emot.

jag har sjukligt mycket att göra fram till min födelsedag..

♥ Lördag 1/9 - besöka systemet, bada, göra mig fin & gå på fest
♥ Söndag 2/9 - köpa målarfärg, åka till ikea med mamma och köpa matsalsbordet i ekfaner/ek, börja måla i hallen.
♥ Måndag 3/9 - åka till stan med helena och prova brudklänning, måla om i köket, fortsätta måla i hallen, sätta upp hatthyllan och skostället.
♥ Tisdag 4/9 - måla klart i köket, eventuellt måla om på toaletten, sätta upp köksbordet och montera ihop våra köksstolar
♥ Onsdag 5/9 - måla skåpsluckorna i köket, Inreda på toaletten & badrummet, fixa små grejer i lägenheten som tavlor mm.
♥ Torsdag 6/9 - sätta på andra handtag på köksluckorna, hänga upp gardiner överallt, taklampor, möblera.
♥ Fredag 7/9 - storstäda, tävtta fönster mm. små plocka, planera inköpen till födelsedagen
♥ Lördag 8/9 - handla mat och annat till födelsedagen, montera ihop matsalsbordet.
♥ Söndag 9/9 - jag fyller 22 år. gammal tant. ca 25 st kommer och firar mig. god mat och dricka serveras. såklart tårta också (:
♥ Måndag 10/9 - jag, älsklingen, helena och joakim åker på kryssning till riga med siljaline! myspys!

sen ska jag såklart plugga, mamma ska flytta ut resten av sina möbler och så måste jag jag hinna äta,sova och träna.. men just nu känns det som att det inte finns tid för det, hah!

nu ska jag duscha, fixa håret som tar en oändlig tid att torka (; det enda dumma med långt hår. sen ska jag traska ner till systemet och köpa en flaska vitt vin. och försöka komma på vad man har på sig på en fest.. sånt har jag glömt! :o

image1553



god morgon

gick upp för en timme sen och har suttit här sen dess, katterna röjde runt inne i sovrummet, så det gick inte att sova! ska göra lite frukost och sen kolla på ett avsnitt av sex and the city med en filt över mig, det är kallt nu. brr.



RSS 2.0