galet

gick in på bloggkoll nu och såg att det inte var så vackert på bloggen! :/ ska försöka fixa det imorgon! idag hinner jag tyvärr inte.. mycket att fixa med nu! men ni som går in och läser via bloggkoll kanske kan strunta i det och gå in på www.pinkpills.blogg.se ist? (: så slipper ni läsa så galet ful blogg!

puss&kram



GOTT NYTT ÅR!

alla kära läsare! hoppas ni får en jättebra dag och kväll och framförallt ett lyckligt nytt år, 2009!

idag ska jag fixa mig fin! färga håret och ha hemma spa och måla naglarna! så jag känner mig fin sen när mina gäster kommer! (: ska piffa till lägenheten också. och tända marschaller och ljus! mysigt!

nyårsmenyn:

förrätt:

toast med skagen, citron och lite dill.

varmrätt:

helstektfläskfilé med potatisgratäng, sallad, vitlökssmör och vitlöksbröd
till det rött vin

efterätt:

vitchokladmousse med färska hallon och passionsfrukt

efteråt:

olika ostar, kex och vindruvor. chips, lite godis, salta pinnar och choklad!

gott gott (: hade velat ha oxfilé, men efter jul är min plånbok inte den tjockaste :P så fläskfilé blir great det med!
ska äta lite frukost nu, för det har jag faktiskt inte hunnit med. hungrig! hörs senare (: puss&kram!





fel på designen?

hej på er.. fått några kommentarer om att bloggdesignen ser konstig ut i firefox.. jag har också firefox på datorn och ser inga fel? vad är det ni ser som är knasigt? så ska jag försöka rätta till det på bästa sätt! puss!



sista natten på 2008

hej på er (: hoppas eran kväll varit mysig! jag har mest gjort "nödvändiga" saker och nu när jag kollade på klockan så fick jag bråttom! måste komma i säng så jag orkar med att fira det nya året imorgon (: det ska bli så himla mysigt! pratade med mamma nu i 40 min och hon sa gång på gång "jag ser verkligen fram emot att få komma imorgon till dig, du gör alltid så fint gumman!" hon är så söt (: jag är glad att få fira nyår med dom! jag har inte firat nyår med min mamma sen 1999. och det är ju 8 år sen nu. så det är verkligen på tiden! bättre sent än aldrig som min mamma sa (:

har bäddat rent i sängen med fina gråa påslakan och jag tänkte ta en snabb dusch och bara duscha av kroppen innan jag smörjer in mig och sätter på pyjamasen! ska bli skönt att krypa ner i en nybäddad säng. kanske därför jag bäddar rent så ofta? (: imorgon ställer jag klockan på tio och gör en god frukost! är riktigt sugen på havregrynsgröt med färska hallon (tänk att dom säljer sånt nu i dec) inget mig emot! det ska bli gott. sen ska jag färga håret, ha lite hemmaspa med ansiktsmask från lush, inpackning och raka benen.. inte ofta jag hinner eller orkar med det.. nu när det är vinter, men det är nog snyggare med rakade ben under ett par tunna strumpisar.. (: har ni bestämt er för vad ni ska ha på er imorgon? jag är sådär lagom bekväm av mig och skulle helst av allt vilja ha på mig mjukisbrallor, sån är jag. men det är ju lite roligt att klä upp sig också (: så det blir nog klänningen jag fick av alexander i julklapp. den är så snygg! (: tyvärr får jag dras med mina glasögon imorgon. får göra det bästa av det och sminka mig en massa :P och ta av mig dom när vi ska fota, haha! jag vågar inte ha linser i nu när jag inte känner mig helt hundra i kroppen. har föresten köpt ett par bågar från en internetshop. fick hem massa olika och prövade. skit snygga och kostade bara 390 kr med glas (: toppen! kommer väl om två veckor ca! så kan jag använda glasögon utan att skämmas!





såhär ser dom ut. svarta och lite fyrkantiga! (: men ljusbruna på insidan så dom blir ändå inte så hårda mot ansiktet.

jag ska nog ta och röra mig ifrån datorn nu, bara dricka upp mitt te! hoppas ni sover så gott. och det hoppas jag med. har legat och vridit och vänt på mig dom senaste två nätterna. kanske är nervös för allt som jag ska sätta igång med nästa år. plugga, jobba och renovera kök! fy va kul (:

puss&kram darlings!



klar!

städningen är klar, iallafall det jag ska fixa med! (: skönt! det blev både skurning av kakel, skåpsluckor, tavlor, hyllor.. ja rubbet (: jag mår så bra när det är städat! imorgon dammsuger alexander och sen moppar jag golven innan mamma och mormor kommer.

jag hittade massa gamla kort på mig... eller inte jättegamla, men jag visar några, gillar att titta på gamla kort (:



tvåan på gymnasiet.. skolavslutningen. det här var den fösta bilden alexander såg på mig (:


19 år och bodde i strömstad. jobbade på h&m som dekoratör.



sommar och sol, fröken fräken och 16 år.



här var jag och alexander nykära! jag var alltså 20 år.



16 år och bästa vän med elin i umeå. vi hade så jävla kul tillsammans. den
här kepsen hade vi på oss.. fy va ful ^^



lucifer min bebis hade precis kommit till oss. jag hade mani och klippte av mitt
hår kort hela tiden.. självskadebeteénde kallas det ju. så jag var ganska korthårig
ett tag. ca 4 månader innan jag träffade alexander är det här taget.



min och alexanders första dejt. satt på en brygga och blåste såpbubblor mitt
i natten. så mysigt!



min "babydoll" period med massa my little ponysar, rosa kläder mm.
får väl skylla på all stark medicin jag gick på då, haha (:



fanny 16 år och beroende av paul frank!



en del av min punkperiod.



hemmafest hos mig och jag är alldeles för full för min ålder.



på ett hotell med en tjej som bodde hos mig och mamma ett tag pga. tråkiga
saker i hennes familj. jag tog ut henne på bus.. eller var det hon som tig ut mig
på bus? jag ser väldigt ordningsam ut :P runt 18 år.



jag och tjejen som bodde hos oss igen. jag var ca 18



träna var vi bra på :P fast vi flamsade mest (:



så var det den där svarta perioden också. 19 år.



ute på krogen 19 år!






slutet gott allting gott

vet ni vad jag gör just nu? jag halvligger i soffan med en filt omvirad runt kroppen. jag känner mig inte kry idag, men det struntar jag i.. imorgon är det nyårsafton och mycket står på schemat (: ska försöka orka med lite här hemma snart. måste bara ladda krafterna. har legat och tittat på massa roliga youtube klipp. skrattat så jag grät! (: läs massa bloggar och myst med katterna. om en timme tänkte jag kolla på film.. så nu har jag en timme på mig att städa toaletten, handfatet, bädda rent i sängen och städa i köket. låter inte så jättelockande, men det blir ju bra sen när det är klart (: dagen har varit bra.. förutom att jag känt mig hängig då. varm och eländig. stel i kroppen och öm.. sådär som man känner sig innan man ska bli sjuk. det är bra att vi äter mycket vitaminer här hemma och sallad till varje middag. det gör så det sällan bryter ut. jag kan ju inte bli sjuk nu?! 2009 ska inte börja med förkylning och feber heller.. (: ska ju fixa massa saker juu! (:

ska väl ta och sätta igång nu då (: ha en mysig kväll! puss&kram!



Morgondagens planer!

imorgon har jag lite att stå i (: och listor är bra, visst!?

- gå upp och äta frukost
- plocka undan överallt
- dammtorka & våttorka alla ytor
- städa toaletten, handfatet och badkaret
- putsa alla speglar
- bädda rent i sängen
- färga håret
- duscha, inpackning och peeling
- lite brun utan sol i fejset
- nagellack på naglarna
- välja ut kläder till nyårsafton
- fundera ut exakt hur dukningen på nyårsafton ska dukas
- åka och hämta ut nya linser hos optikern
- laga middag och äta med baby
- myskväll (:

lite att fixa alltså! ska borsta tänderna nu och lägga mig i sängen med datorn. ska leta efter tapeter, vi ska åka till fluggers färg nästa vecka och välja ut en fondtapet till vardagsrummet (: ska bli kul. måste bara kika lite på nätet så det blir bra.. eller så gör jag det imorgon och läser istället. måste vila huvudet känner jag!

sov så gott allihopa! puss&kram (:




jag saknar min piercin i mitten av läppen. snöggt!!


hemma poppade popcorne, planer och nyårsafton!

sitter och pratar med alex just nu! vi pratar om våra framtidsplaner som vanligt (: alexander älskar att prata om våra planer! jag med för den delen. vi har lite andra planer om det kommande året! och jag vet att år 2009 kommer bli skit bra rent ut sagt (: längtar efter allt! jag är ingen hejare på att leva i nuet, men jag är bättre på det än vad jag var tidigare iallafall (:

jag har städat klart allt nu. dock inte bäddat sängen.. alex sa i stil med "mäh, det var ju typ tre dagar sen vi bäddade rent.." jag är för renlig av mig :P får se hur jag gör. sen städade jag undan allt i köket och torkade av alla ytor i lägenheten och satte på en ny maskin med grå tvätt. mitt mål är att bli klar med all tvätt tills nyår och det ser ljust ut ^^

nyårsafton firas här hemma och jag blev så glad när både mamma och mormor ville komma (: det blir vi tre alltså, för min man är duktig och tar skift på kvällen/natten.. men att få ut 2500 kr efter skatt är inte så pjåkigt eller hur (: samma summa dagen efter när han jobbar också. in på sparkontot går dom, svisch (: kommer sakna honom så! våran första nyår utan varandra. men jag är glad att han forhoppningsvis hinner åka till sina föräldrar en snabbis och skåla in tolvslaget. får se om vi ringer varandra någon halvtimme innan tolv och blockerar upp linjen, så vi kan säga gott nytt år till varandra på telefonen iallafall (: det blir iallafall trerätters med massa gott. tänker inte avslöjas här, då familjen läser bloggen, men det får ni såklart se sen. ska fota massa på nyår! det ska dukas fint med ljusslinga på bordet, silver pynt mm. kommer bli så fint (: jag älskar att duka fint!

just nu sitter jag och tuggar på hemmagjorda popcorne.. tycker dom är mycket godare än micropopcorne! och det är så mysigt att laga till dom, precis som när man var liten och hade mysfredag med mami (: idag är det dock månad och fredagsmyset kan man ha varje dag om man nu vill det. två dagar kvar på det här året. sen sen sen blir det träning, snask bara på lördagar och god GI mat. GI maten äter vi redan nu och man märker hur mycket piggare man blir. då vet man att man tar hand om sig själv <3

ska väl sätta på play nu på filmen och gosa ner mig i soffan. ha en jättemysig kväll kära ni (: njut! puss&kram!





nu ska jag..

ta och rycka upp mig och städa i köket efter middagen, vika in tvätt, hänga tvätt, bädda rent i sängen och sen äntligen sätta mig i soffan med en kopp te och titta på film (:

haft en sån mysig kväll med alexander. fort. helt varm och pirrig i kroppen. vi är som nykära all the time. älskar dig gubben!

bara att sätta igång då (: hörs! puss!



frukost!

sitter och äter frukost! jag gillar inte att äta ensam, så datorn blir bra sällskap (: hade så himla svårt att somna i natt, somnade vid fem, halv sex.. så imorse när klockan ringde snozade jag ett antal ggr, låg skeden med måns och sov. och det var så mysigt (: han är som ett litet element! gick upp för en timme sen iallafall. och efter lite kallt vatten i ansiktet vaknade jag till (: idag är det jättekallt här. frost överallt och från vårat köks och vardagsrumsfönster ser vi ett annat hus som är lägre än vårat, på deras tak är det snö (: så fint! börjar det regna nu så kommer det garanterat komma snö. i natt var det - 10 grader! burr. blev röd om näsan när jag var ute (:

idag ska jag och mamma som sagt åka och lämna tillbaka lite julklappar.. och byta osv. stl som inte passade mm. sen åker jag hem och vilar. trött idag! ska färga håret ikväll och måla naglarna svarta! rött hår och svarta naglar :D fint va! så det blir lite pyssla-om-mig-själv-kväll ikväll! ska kolla film också och såklart blogga! måste ringa morfar också och säga när vi landar osv (: gud vad vi längtar! ska bli såå mysigt!

ska dricka upp mitt örtte nu och kika lite bloggar. ha nu en jättebra dag! (: så hörs vi senare! puss&kram!



att vakna till det här..

var den bästa starten på dagen jag kunde få. jag älskar dig my!

"gumman jag tror inte du inser vilken inneboende styrka och vilja du har. Jag vet att du gått igenom så fruktansvärt mycket, bra och dåligt. Och jag vet också att många människor inte skulle klarat sig så långt som du klarat dig. Jag är så glad men framförallt stolt över dig. Jag har dig att tänka på när jag mår dåligt, när jag mår bra, när jag är ledsen, när jag är glad, ja hela tiden. För du har förändrat mig vännen, även om du själv vet om det eller inte. Du har fått mig ochkså att hoppas, hoppas på en bättre framtid att man inte ska gräva ner sig i sitt förflutna för att istället se en framtid och tänka positivt! Du är min förebild, du är en del av mig och jag ÄLSKAR dig min vän! Alltid. Tack att du finns i mitt liv och lova mig att alltid finnas där, lova!"

jag lovar älskling! du och jag föralltid! <3





vad har hänt år 2008?

i bland får jag lite panik över att det inte hänt så mycket som jag kanske velat. men när jag sätter mig ner och funderar så kommer jag på så mycket som faktiskt har hänt. januari började med att sitta på bröllopsforum och suga in tips om ett sagolikt bröllop. det bröllopet som jag och alexander drömt om sen vi bestämde oss för att vi skulle bli varandras ännu mer. alexander jobbade extra pass så vi skulle ha råd med det bröllopet vi ville ha! och som alla som gifts sig vet, så drar utgifterna iväg ganska mycket. hela kalaset med bröllopsresan till thailand gick lös på ca 140 tusen kr. vi har alltså levt på minum hela 08 för att kunna ha råd till vårat drömbröllop (: som vi verkligen fick! hela jan, feb, mars och april bodde vi i min mammas lägenhet i andra hand. och jag planerade bröllop för fullt, fick hjälp av vänner och mamma. alexander lämnade över allt till mig. det blev rättvisast så eftersom jag var hemma och han jobbade. jag frågade honom alltid vad han tyckte, men det blev ändå rosa i slutändan som accentfärg vid dukningen, hihi (: samtidigt satt jag som en tok och letade efter bostadsrätt till mig och min älskling! varje dag när alexander gått upp hade jag massa att visa honom! efter många lägenhetsvisningar och många ge upp suckar så hittade vi äntligen en lägenhet som vi trivdes i. vi var hemma! den 28 april stod flyttbilen klar och vi flyttade till våran riktiga egna lägenhet. total lycka! vi sparade pengar till bröllopet, bröllopsresan och även nya möbler. i april la jag ut massa annoner på blocket och vi fick massa pengar för möblerna vi sålde, för det köpte vi helt nya möbler. maj månad kom och jag hade panik över allt som skulle fixas inför bröllopet! jag hade då varit sjukskriven i tre år och att ha ett bröllop att planera var för mycket för mig. jag fick massa hjälp av mina vänner och alexander och det är jag tacksam för! (: vi bytte herrgården vi skulle gifta oss på. vi hittade ett jättemysigt ställe i strängnäs, vi skulle gifta oss precis vid vattnet på en blomsteräng och alla bilder jag haft i huvudet på hur det skulle se ut passade in. vi bokade och allt kändes perfekt! juni, och det var en vecka kvar tills bröllopet. klänningen åkte och hämtades ut och kostymen med (: vi gifte oss, dagen var perfekt, 30 plus grader och klarblå himmel. vi sa ja till varandra och firade våran kärlek med våra nära och kära. vaknade upp dagen efter och hade nog inte förstått att vi faktiskt var gifta nu! på kvällen åkte jag och helena min bästa vän till globen och gick på celiné dions konsert. en riktigt magisk kväll. i juli fick jag massa ångest. många som gifter sig och haft mycket att göra får en mindre depression. det drabbade mig. men jag har mått sämre innan och det gick över fort. vi njöt av att inte ha så mycket att stå i och började genast spara ihop till våra fickpengar till thailand. vi fick massa pengar i bröllopspresent som täckte resan! augusti och jag slutade på DBT (dialektisk betéende terapi) ett år sen jag började där nu och vilken skillnad! mådde bättre än någonsin! började arbetsträna och i början gick det segt. struntade i att gå och min rädsla för att åka buss var inte att leka med. satt en kväll och bestämde mig för att ta tag i mina rädslor och gav mig fan på att jag skulle klara det här. ringde till försäkringskassan och sa att jag ville ha ett möte. jag ville göra någonting, att vara sjukskriven är inget man strävar efter, men tyvärr är det lätt att man blir sämre när man är sjukskriven än vad man var från början, man fastnar och blir rädd för livet. vi hade möte och jag sa att jag bestämt mig för att börja jobba igen. slut på att sitta hemma. det var tydligen inte så lätt att komma tillbaka till livet och det var en liten omväg som jag inte hade räknat med. om jag kunde bevisa för mig själv att jag klarade av att gå varje dag till arbetsterapin, åka buss ensam och komma i tid så skulle jag få börja på någonting som hette lyra. där jag skulle få hjälp med att komma in i livet mer. hjälp med studier om det var det jag ville göra, eller jobb. prata med en studievägledare och ha samtal. jag bestämde mig och det gick toppen att göra "uppdraget" jag började på lyra i oktober och utvecklades enormt. det kändes som jag lärde mig mer om mig själv på en månad än vad jag gjort under tio år av terapi. jag bestämde mig för att sluta med all sömnmedicin och har fortfarande inte tagit ett enda piller. (stolt!) alexander och jag började på samtal och parutveckling tillsammans, lärde oss mycket och kom varandra så mycket närmare än innan (gick det ens?!) november thailandsresan närmare sig. våran efterlängtade bröllopsresa. vi njöt i två veckor av att få vara ensamma, inga måsten, inget jobb, ingen stress. bara mys, ta hand om varandra och älska! sol och bad och god mat! två underbara veckor! december vi kom hem, bruna som pepparkakor och försökte få lite julkänsla i kroppen, det var inte lätt kan jag säga efter två veckor i solen. men det gick tillslut (: vi bakade, handlade julklappar och myste! julafton spenderade vi hemma hos min mamma och det var himla mysigt!

det här året är snart slut. bara tre dagar kvar. i vanliga fall hade jag haft ångest över att jag inte gjort någonting det här året heller. att jag sitter och slösar bort mitt liv på att må dåligt, vara sjukskriven och inte klara av att jobba. men istället för att vara negativ tänker jag tillbaka på året och känner mig otroligt stolt! för varje dag som gått det här året har jag vuxit så mycket. idag mår jag bra, idag är jag lycklig och har allt jag någonsin önskat mig. nu vänder jag sålätt på det dåliga till någonting bra. jag är den positivaste människan jag känner. jag tror att allt jobbigt som hänt mig har fått mig att vilja kämpa ännu mer för att lyckas! jag vill leva mitt liv på mitt sätt, för det är mitt liv, och man har bara ett liv. det här året har jag lyckats med mitt största mål, mitt enda nyårslöfte nyårsafton 2007-2008, att må bra! att vara lycklig och nöjd med mig själv. och när jag tänker tillbaka och ser mig själv nu, så ser jag vilka förändringar jag gjort. im proud.

nyårslöften för 2009 då? inga "jag ska inte"

jag ska äta för kroppen och själen.
jag ska ta hand om min kropp och träna
jag ska skriva tre bra saker i min bok som jag gjort varje dag
jag ska ha mer tid för mig och alexander och tillåta mig själv att hoppa över "måsten"
jag ska plugga upp några ämnen och söka in på högskolan
jag ska veta att jag klarar av allt jag tar mig till.. (det har ju gått hittintills)

att ha nyårslöften som börjar med "jag ska inte.." tror jag inte på. jag tror på saker man ska göra istället. det låter mycket mer positivt, tycker ni inte? (:

2008 har varit ett underbart år. nu ser jag fram imot ännu ett år, 2009!



varm

är varm i hela kroppen. av lyckan som finns i mitt liv, min vardag och min kropp och värmen av alla ljus som brinner omkring mig. allt är så underbart och härligt! jag njuter av allt i mitt liv. varje dag är perfekt. förut var det sällan jag upplevde sån här lycka, men nu upplever jag den varje dag! och när jag inte kunnat njuta innan pga. av tråkigheter, och kan det nu så njuter jag så mycket jag bara kan. jag har allt jag någonsin kunnat önska mig! jag har en underbar och fantastisk man som älskar mig och som jag älskar av hela mitt hjärta, en underbar familj och fina vänner. en jättemysig bostadsrätt som är min och alexanders, här har vi byggt upp någonting som är vårt. tre mysiga katter och massa framtidsplaner som jag närmar mig med stormsteg. det går inget annat än att bara le. och ler, det gör jag, varje dag!

mamma gick precis. vi har haft en jättetrevlig och mysig kväll ihop hon och jag! (: vi har tittat på film. hemsk film, an american crime. den borde alla se. fick ont i magen och tårarna bara rann. det värsta är väl att den är verklighetsbaserad. usch. vi fikade och pratade (: mysigt! imorgon ska vi ses och åka och byta och lämna tillbaka lite julklappar. jag ska bla. byta min hårfön som jag fick. finns nämligen än ännu bättre som är nedsatt nu, så jag får lite pengar över också (: sen ska jag byta mina fårskinnstofflor till en annan stl osv.

sen ska jag hem och laga och äta middag med älsklingen (:

ska läsa lite favoritbloggar nu och sen knyta mig! hoppas ni haft en bra kväll? (: puss&kram.



söndag!

gud vilken underbar dag! jag har inte haft det tråkigt en enda stund (: vaknade ganska sent, gick upp och gjorde världens mysigaste frukost till mig och älsklingen! varm choklad med vispgrädde och mackor med ost och gurka! mums! tände massa ljus och njöt för fullt tillsammas med älsklingen. riktigt mysigt! sen städade vi här hemma, dammsög och moppade golven och plockade (: sen lagade jag middag! dinkelsallad, gott gott. sen la vi oss i soffan och bara myste. kysstes, kramades och lyssnade på mysig musik! underbart! fick ett ryck och började jaga varandra. vi har en perfekt planlösning för det (; skrattade så jag fick ont i magen (:

nu är mami här. jag har tänt MASSA ljus! två marchaller på balkongen och massa här inne i lägenheten. vi ska ha myskväll med film och fika (:

lovar att jag uppdaterar mer sen! nu ska jag umgås med mamma (: ha en jättemysig kväll allihopa, det ska vi ha! puss&kram!



riktigt gott med varm choklad! mums!



gott med grovt bröd efter all julvört (:



våran gi middag! mums!



mysigt här i kväll.



machaller på balkongen!



julbäddad!

nu - myskväll (:



God natt!

nu ska jag plocka in min tekopp och smörgåstallrik i diskmaskinen, borta tänderna och sen lägga mig nyduschad i sängen. skönt! har huvudvärk, så jag ska ta en tablett också. har försökt att få bort den med massa vatten, men den ger sig inte ):

imorgon kommer mami hit och myser på kvällen, vi ska titta på film och prata massa!, men på dagen ska jag åka till farsta och kika på mellandagsrean. skoj va (: inte för att jag någonsin hittar någonting när det är rea, men det är ändå kul att åka och titta (:

nu - sova! puss&kram!



en av mina favorit låtar

vilka rysningar. älskar den här låten. den tar mig tillbaka till högstadiet. blir alltid lika varm i kroppen när den spelas. det måste vara en av tidernas bästa kärleksbalader.





arbetsrum/tvättrum

suttit och pysslat lite med ett kollage. massa mer som skulle med som hyllor och sånt, men det blev så konstigt, så det blev bara vissa saker (: kommer köra en vit bas, på väggar och hyllor och svart inredning, snyggt va (; spottar i taket också tänkte jag.


vad har ni gjort ikväll? jag sitter faktiskt fort i soffan och slappar :P vilken latmask jag är va? (: ska snart duscha och göra lite kvällsfika med te och mackor. gott! magen kurrar! måns ligger i mitt knä och håller mig varm. och på tvn är det "huset fullt" har den filmen hemma, men det blir ju nästan aldrig att man ser filmerna man har här hemma.. har över 600 dvd filmer i tvbänken. rena rama drömmen när man ska ha filmkväll (: vi ska inskaffa en popcorn hour, så man skickar filmer till den via datorn.. perfekt för oss som älskar film (: slipper vi alla dvd filmer. eller köpa fler iallafall (:

nog om det, här kommer kollaget! puss på er (:





hej mina vänner

sitter och slappnar av i soffan några minuter innan jag ska fortsätta här hemma! vet ni vad vi har fått det fint inne i gå in garderoben! ska fortsätta sen när älsklingen är ledig och då blir det en sväng till ikea om vi har tid (: ska gå in på deras hemsida och kolla på förvaringen dom har! vi ska slita ut alla fula furuhyllor där inne sen också, bredspackla väggarna och måla dom vita, sätta upp ett litet datorbord till baby. och en hylla över med spottar. kommer bli bra (: får slänga upp ett kollage sen. ska ju välja stol och sånt med (: kul!

just nu är det design, simon och tomas! längesen man såg det. ska kika klart på det och sen städa undan i köket efter våran goda middag! börjar med gi redan nu, så trött på alla onyttigheter nu. urk! och i januari blir det gym! fy va kul (: det här åt vi. mums (: riktigt gott.

ska duscha och tvätta håret snart också. och hoppa i en rentvättad pyjamas innan min myskväll med film i soffan börjar (:

ha en mysig kväll. hörs snart igen (: puss&kram!



Lördag!

hej på er! hoppas ni sovit gott. jag sov som en stock! vaknade vid sju och fick frukost på sängen av min älskling (: han är så snäll alexander! låg kvar i sängen till elva och sen satt jag igång och rensade i våran gå in garderob. vi måste få någon ordning där inne. nu efter jul är kassan tom och inredningskontot måste överskrida 5000 kr innan vi kan plocka ut där (egna regler) men sen i början av nästa år hoppas jag att vi kan fixa ett system där inne! trött på att ha det stökigt därinne! vi har bestämt att vi ska ägna en eller två dagar åt att städa där inne sen när alex är ledig igen! jag smygstartade bara lite :P ska fortsätta snart igen! ska ner i källaren också och dumpa lite saker tänkte jag.

helena kommer ikväll som sagt och det ska bli jättemysigt! (: sen blir det nog en lugn kväll för min del! har filmer från cdon som jag vill titta på och sen blir det väl lite plock här hemma!

vad ska ni hitta på idag? hoppas ni får en bra dag iallafall (: vi hörs sen. puss&kram!



snart sova!

eller jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok tänkte jag! just nu sitter jag och dricker örtte och äter en varm lussebulle (: pratade med älsklingen nyss och vi pratade om allt mysigt vi ska hitta på hos morfar. tänk en hel vecka bara sådär, spontant. precis som det ska vara (: lucifer och vera kommer bo hemma hos mamma och måns får bo hemma hos alexander föräldrar. där han trivdes så bra när vi var i thailand (:

har haft två katter i knät hela kvällen, måns och vera. dom är så himla mysiga våra katter. hela våran lilla familj är mysig så det kanske inte är så konstigt.. man blir ju som man umgås (;

imorgon kommer helena hit, vi ska äta middag och byta julklappar! ska bli jättetrevligt och kul (: saknar henne mycket. men det gör jag alltid!

kvällen har bara sprungit bort. nu ska jag göra det bästa av det som är kvar av den och mysa ordentligt! hoppas ni sover gott allihopa! puss&kram (:



österrike!

åh va mysigt. har just beställt en resa till österrike, till min morfar! jag och älsklingen åker den 17 januari och är borta i en vecka! (: ska träffa massa släktingar, åka skidor i alperna och ha det kul med snälla morfar. och äta hans goooda mat (: mums! längtar riktigt mycket (: min mormor hittade flygbiljetter för 499 kr tur och retur per person! perfekt. hade kostat runt sex tusen innan. åh, va kul det ska bli :D ska bli så härligt att åka bort med min kärlek igen! då kan man bara pyssla om varandra (:

det var år och dar sen jag åkte skidor. fy fan va mysigt det ska bli. jag och baby i snön! mysmysmys!

nu ska jag äta nudlar och läsa plaza! hoppas ni har det bra? (: puss&kram.





vit julstjärna

det blir jättefint sken av vita julstjärnor så jag funderar på att köpa två st sånna här från bolagret. dom är stora också. 160 cm i diameter! (: fint va!









myskväll!

sitter och tittar på shrek två på tv. den är snart slut, då ska jag lägga mig i divanen under våran mysiga filt och läsa och dricka te. älsklingen tände massa ljus här i vardagsrummet innan vi sa hej då och han åkte till jobbet! han är den bästa någonsin (: ikväll blir det bara mys för min del. har redan sett en film jag och alexander, sen har vi ätit middag, blev rester från julafton, gott (: har myst runt i mjukiskläder hela dagen! så skönt. julgranen och julstjärnorna är tända och det är ju så himla fint! ikväll tar jag det lugnt! ska pyssla lite här hemma också (:

hoppas eran kväll blir jättemysig! puss&kram!



Hej bloggen!

sitter i vardagsrummet nu och har precis tvättat bort sminket! riktigt skönt. det har varit något skräp innanför min ena lins idag, fy för dålig syn säger jag bara! när jag börjat jobba ska jag göra en laserbehandling och få bra syn! mammas kusin lina har gjort det och det var det bästa spenderade pengarna hon lagt sa hon (: låter helt fantastiskt utan krångel med glasögon, linser, torra ögon och skräp i ögonen som idag!

vi har varit hos alexanders föräldrar hela kvällen. vi åt julmat och hade det mysigt, tittade på mamma mia (som jag inte gillar) men det var mysigt ändå (: sen åkte vi hem runt nio. fick julklappar av dom också! älsklingen fick fina fårskinnstofflor och pengar och jag fick tre st body butter från body shop. oliv, cocos och mango! nu har jag ett lager här hemma med krämer (: rensade precis ut alla krämer i badrumsskåpet som jag inte använder, så nu är allt där inne bara sånt som används! jag älskar att rensa! skönt för själen! (: sen fick vi 500 kr presentkort på en restaurang och strumpor! (: blev så glada så!

vi kom hem runt tio, åt mackor och drack varm oboy i nya glasmuggarna från granit som jag bla. gav till alexander. goda att dricka ur. jag gillar granits inredning! sen fick jag ett ryck när jag kom hem och tog bort massa julsaker. granen och julstjärnorna och ljusslingan på balkongen är såklart kvar (: men juldukar och massa små tomtar fick flytta ner i källaren. jag är och kommer alltid vara en stilren person när det gäller inredning, samma gäller alexander. och rött är fint, en visst period. granen slänger vi nog ut strax efter nyår. nu är det så mysigt att den står här (:

jag har redan börjat planera hur vi ska ha det i vardagsrummet sen efter jul och nyår. ska inhandlas lite nytt, bla ett soffbord i vitt högglans och tapeter som ska tapetseras upp! kommer bli fin fint (: rensade bland mina inredningstidningar och jag har nio st som är olästa. ska suga in massa inspiration nu i sängen tänkte jag!

är trött, det är mycket dom här dagarna, stress, och det är inte ofta man hinner sitta ner och tänka på hur man mår. men när man väl sätter sig ner är kroppen trött, huvudet segt och axlarna uppdragna. när axlarna dras upp hela tiden är det ett tecken på att man är stressad. så aaaandas nu. phu. snart slapp i soffan, alexander jobbar nu från och med i morgon i sju nätter och då ska jag förutom en mysig middag med bästa vännen helena, så ska jag baara ta hand om mig själv och vila upp mig! pyssla här hemma och bara njuta av att inte ha mycket att göra. för den 7 januari slutar mitt "jullov" och allvaret börjar. jag ska ju börja plugga nu (: ser fram emot det massor, även fast det kommer bli sjukt kämpigt så är jag evigt tacksam lyra att jag får sitta där och plugga. det finns nog inget sämre än att sitta hemma i soffan med datorn och plugga för mig :P bloggen är ju så mycket roligare (; så det blir toppen det här!

nu är nog alexander klar snart! jag ska bara borsta tänderna och fixa med tandtråd. fick stränga order av tandläkaren att använda tandtråd. så nu tar det 20 min att fixa munnen på kvällarna ist för 5 som innan. vad gör man inte lixom.. sköljer med flux fluor också. himla duktig man blev då (: haha!

imorgon, då ni, då blir det mer bloggningg! saknar att skriva, göra kollage mm. så det ska bli jättekul att få lite mer tid vid datorn (:

sov nu så gott allihopa! dröm sött. puss&kram (:



Dagen efter!

hej på er! hoppas att eran julafton var lika mysig som min? (: vi hade iallafall världens mysigaste julafton! jag min man, mamma och mormor! sådär lagom lugn. åt god julmat och öppnade julklappar i omgångar! så vi inte skulle tröttna! och jag fick en sak som stod högt upp på min önske lista, även fast det inte var så mycket så kom det iallafall.. lite snö (: idag är det frost på träden och marken och iskallt ute. helt underbart! man blir så glad av den här fina vädret! myser för fullt! jag sitter i soffan med morgonrock och en kopp te, katterna myser här brevid och jag använder en av julklapparna jag fick igår. nämligen en muggvärmare som man kopplar in i datorn (: perfekt då mitt te alltid blir kallt när jag sitter här. en liten värmeplatta lixom (: alexander tänker då på allt!

nu ska jag berätta vad jag fick i julklapp! (:

av alexander fick jag;

en svart laptop bricka från bosign
en svart axellös klänning med massa tyll i kjolen från h&m divided (som jag suktat efter sen jag såg den)
värmeplattan till mitt te (:
en ralph lauren parfym som luktar gudomligt gott. (haft den innan också, men den har varit slut länge nu)
ett par svarta tunna strumpbyxor till min fina klänning (:
body butter cocos från body shop!
en body lotion från apoteket (deras julutgåva) äpple och vanilj
ett vaniljdoft ljus från muji
vitamintabletter
fotkräm från body shop som gör fötterna jättelena (:
inredningstidning!

och av dom andra fick jag;

två av dom bästa julkalendrarna som gjorts på dvd (mysteriet på greveholm och trolltider)
sex and the city the movie
en glänsande röd hårfön (äntligen kommer det gå fort att föna håret)
en julstjärna på fot som vi ska ha i sovrummet
gråa fårskinnstofflor från shepherd
en parfym
shampoo, balsam och inpackning!
leggings
en svart vas lång cylinder
mängder med coola servetter från lagerhaus
tusen kr som ska gå till inredning här hemma!
och sist men inte minst clinique Clarifying Lotion (som är jättebra för mig)

jättenöjd med allt (: idag blir det lite julklappar hemma hos älsklingens föräldrar också. vi ska dit alla som firade hemma hos mamma igår och äta julbord och öppna julklappar! ska bli jättemysigt!



lite av vårat julbord











älskling vid elden





mammas adventsljusstake som jag gjort till henne för några år sen. visst är det charmigt med mandarinerna (:





julklappar! inte lika hysteriskt som åren innan! vilket var himla skönt (:



och vi sjöng massa (:





min lilla korv (:



såhär glad är jag när jag får julklappar, haha (: ursäkta min snygga klädsel, men klänningen åkte av.. det var så varmt!



min söta mammi



myser med min man och hund!



söta adolf med en rosett runt halsen (:

nu ska jag studsa in i duschen! 40 min på mig att duscha, sminka mig, fixa håret, stoppa i linserna, välja kläder och så (: hoppas jag hinner! puss&kram, vi hörs senare ikväll <3



JULAFTON!

idag är det den mysigaste dagen på hela året (: jag har vaknat tusen ggr i natt och hoppats att klockan var mer än vad hon var.. men tillslut ringde väckarklockan och vi satt oss i sängen och öppnade våra paket i julstrumporna! så mysigt (: nu är älsklingen nere i affären och handlar gröt och bröd! och jag förbereder frukosten! idag blir det julte! gott (: sen duschar vi och åker hem till mamma!

ha nu en jättemysig julafton! det kommer vi verkligen ha! bara mysa, umgås och äta gott! underbart! vi hörs ikväll! så ni får se vad jag fått i julklapp (:

tack för alla sms och kommentarer (: blir så glad!

god jul alla fina läsare!





dan före dan!

åh va mysigt vi har det! är hemma hos mamma och spelar bingolotto, uppesittarkvällen! har klätt julgranen här hemma och den blev så fin! nästa år kommer vi också ha en vanlig julgran. inte en kungsgran alltså. gillar vanliga bättre (: man ser kulorna bättre! elden smattrar i öppna spisen. jag sitter här på golvet framför spisen och njuter av värmen! gud vad jag saknar att ha öppenspis! det är ett måste sen när vi bygger hus! (: mysigt! älsklingen sitter här brevid mig och att vara nära honom är helt underbart! jag njuter för fullt! tänk imorgon är det julafton! känns helt overkligt! kommer bli så mysigt att vakna på julaftonsmorgonen, gå till vardagsrummet och sitta vid granen och öppna våra julstrumpor i pyjamas och tofflor. sen ska vi äta en mysig julfrukost! sen vid ett åker vi hem till mamma och äter lite dopp i grytan och skinksmörgås till lunch innan kalle anka börjar! efter det börjar vi äta lite sill och sånt och sen blir det massa god julmat och paketöppning! spännande :D

ska återgå till myskvällen med mamma, mormor och alexander! klä klart julgranen och dricka upp min glögg! bingolotto slutar tolv i kväll och sen åker vi hem och lägger oss! så vi hörs imorgon!

hoppas ni sover jättegott sen! och ha nu en riktigt mysig och god julafton! önskar fanny & alexander.

puss&kram (:



familjen erichsens julgran!





visst är den fin (: svårt att få den lika fin på kort tyvärr. ni får fantisera :D

nu ska vi fixa sista julklappen.. kom på en sak vi glömt köpa igår. sen ska vi hem till mami, laga mat till julafton, städa och klä granen! myspys! uppesittar kväll i kväll på tv också! bara mysa massa! I MORGON ÄR DET JULAFTON!! (:



måste ju..

.. bara visa den fina manikyren och ögonfransfärgningen som ida gjorde på mig när vi hade tjejmiddag.. hon har en egen skönhetssalong och var gullig och tog med sig produkter från salongen!



det är målat på mina egna naglar med ca tre olika lack.. (: hon är riktigt stadig på handen!



och ögonfransarna är kolsvarta! dagen efter fick jag en kommentar av en som satt i en kassa när jag kliade mig i ögonen.. "oj, jag trodde du hade smink på dig" haha (: riktigt skönt att det ser ut som att man är sminkad! i love it!

nu - glööögg!!



julklappsinslagning!

tar en liten paus i julklapssinslagningen! jag sitter i sovrummet med tusen saker omkring mig! papper, julklappar, tejp, snören, ettiketter mm. och älsklingen sitter i klädkammaren och slår in mina! gissa om jag är nyfiken :D idag har vi handlat klart alla julklappar och det är skönt (: nöjda är vi med inköpen och jag fyndade även två limegröna living handdukar från hemtex idag (: vill blanda in lite färger. vi har ju bara vita handdukar nu. så man får passa på när det är rea!  vi åt lunch i farsta också och det satt fint efter allt springande i affärerna!

nu är vi som sagt hemma och fixar med julklapparna! ska värma lite glögg till oss också, sen ska vi klä klart våran fina gran! det är så himla mysigt med julgran hemma! julkänslan kommer om den inte fanns där innan när julgranen kom in! man sitter och njuter och tittar på den. vackert! mm (:

jag fotade lite egobilder idag! ser helt slut ut efter dagen! och jag måste verkligen klippa min låååånga lugg ^^ ska färga håret också innan julafton (: visst har jag fått långt hår! och längre ska det bli. satsar på rumplångt som jag hade när jag var liten skit (:

ska värma den där glöggen nu, hoppas ni har det bra?! (: hörs senare. då med bilder på granen! puss&kram kära ni (:











god morgon!

vaknade nu, gud va skönt att få sova ut! vi klädde granen till halv tre, haha (: men vi måste åka och handla en till ljusslinga idag! jag råkade sätta slingorna lite tätt! men det blir ju så fint med mycket lampor i granen :D så ni får se bild ikväll när den är klar!

ska göra lite frukost och sen duscha och åka iväg till farsta! idag ska dom sista julklapparna inhandlas! jag ska handla klapparna till älsklingens julstrumpa! (: och några till. ska bli kul. sen ikväll ska vi som sagt klä klart granen och baka pepparkakor! mysigt va (:

nu kurrar magen! ska bli gott med frukost! vi hörs senare, ha en jättemysig dag! puss&kram (:



julkänsla

åh va mysigt vi har det just nu. eller vi har verkligen haft det mysig hela dagen idag! julmarknaden på gröna lund var inte alls lika mysig som förra året, mycket mer folk och kaos, men vad gjorde det, jag var ju där med min kärlek. och då spelade det ingen roll. vi drack glögg och åt brända mandlar! mums! sen åkte vi och handlade en julgransfot,. en riktigt bra! som visar när det behövs vattnas och man skruvar inte fast granen utan trampar på en pedal. perfekt! (: sen åkte vi hem, alexander gick ut med adolf och jag värmde på broccolisoppan som blev över från tjejmiddagen och gjorde nya vitlöksbröd! vi tände fjärde ljuset och satt och njöt och bara tog det lugnt! underbart att det snart är jul. ikväll snöade det lite här också! vi blev helt saliga och satt och hurrade mer eller mindre i bilen... haha, stackars oss stockholmare som nästan aldrig får se snö ^^ har sagt till alex att när vi blir äldre så får vi köpa oss en gullig lite stuga i fjällen och åka dit och fira jul. för en jul utan snö är ju mindre kul faktiskt! men det går (: efter middagen åkte vi hem till mamma och fikade glögg och pepparkakor och hämtade våran kungsgran som varit hemma hos henne! spelade lite sällskapsspel och tände fjärde ljuset även där (: sen åkte vi hem med granen och nu har vi precis fått in den och den står fint i nya foten på nya julgransmattan (: så fin! vi ska plocka iordning lite här och sen ska vi göra glögg och klä julgranen tillsammans och lyssna på julmusik! så mysigt! har julkänsla från topp till tå och nu luktar det verkligen jul här hemma också! det kommer bli så fint med ljusslingorna och alla fina kulor som vi samlat på oss under dom här åren! (: imorgon lägger jag ut bilder på den! ska fota flitigt ikväll. en sak som jag verkligen önskar mig är en liten digitalkamera! jag saknar att kunna ha med sig en kamera överallt. vi kan ju ta med oss systemkameran, men det orkar man nästan aldrig.. så det ska inhandlas om jag inte får i julklapp, vilket jag inte kommer få, eftersom jag inte nämnt det förens nu :P

ska hjälpa min älskling nu och sen ska vi mysa ordentligt! imorgon ska sista julklapparna inhandlas och jag ska handla det som ska ligga i älsklingens julstrumpa! ÅH, snart är det julafton!!!!

hoppas ni står ut med alldeles för lite bloggning nu.. jag har så sjukt mycket att stå i.. vi är knappt hemma, och när vi är hemma så snurrar vi runt och fixar med massa! så bloggen blir lite lidande nu. men, snart har jag massa tid igen (:

älskar er alla! puss&god natt!



för nästan 3 år sen.



såhär såg jag ut när jag och alexander precis hade blivit tillsammans. vi var som natt och dag på utsidan.. jag med mina rosa kläder, tiara och ruffigt hår och han som vilken vanlig pojke som helst. men på insidan var vi lika som bär. nu har vi växt med varandra och är mer lika.. på utsidan också.



DECEMBER

därför gillar jag december:

- det blir mörk tidigt och då är det så mycket mysigare att tända ljus hemma! ljusen får mig lugn och i riktig mysstämning! och så är dom ju så fina att bara sitta och titta på. att tända ljus vid frukosten är tradition här hemma.

- att ha slappkvällar är ett måste i december, det är så mycket bra på tv! att krypa upp i soffan under en varm filt och läsa en bra bok med en kopp te är riktigt mysigt också!

- spakvällar hemma! huden blir torr på vintern och vad passar inte bra om en skön kväll med ett långt skumbad, ansikts masker och måla naglarna? smörj in dig med ett bra bodybutter efteråt och sätt på dig en mjuk pyjamas! underbart!

- vissa tycker att december är en stressig månad men inköp av julklappar, julmat mm. men jag älskar att planera in mysiga saker under december. tar man lite varje dag så blir det mysigt istället för stressigt! julbaka, strosa på stan och välj ut perfekta julklappar, slå in dom vackert och med omtanke, julpynta och kom i julstämning med julmusik och kaneldoft!

- långa kvällspromenader i kylan. att vara varm på kroppen är så skönt, men att kylan biter i kinderna så dom blir röda är bara så härligt! jag älskar att gå och titta hur andra familjer julpyntat sina hus/lägenheter nu när det är jul. och sen komma in och tina upp kroppen med en kopp varm choklad!



fyra dagar kvar till julafton

känns overkligt att det inte är längre!  tänk vad tiden gått fort.. känns som det var i går vi gifte oss.. men det är nästan 7 månader nu. mysigt (: ida har precis gått och vi slappar vid datorerna en stund innan vi ska duscha och göra oss klara för julmarknad på gröna lund! vi var där förra julen också, och det är så fint med all julbelysning! ska bli riktigt mysigt! sen åker vi och köper en julgran! som vi ska pynta ikväll, dricka glögg och baka pepparkakor tillsammans. en riktig mysig kväll med min alexander (: vi ska lämna adolf hos mamma ikväll igen också. det har varit mysig att ha honom här. men alex nyser och snorar hela tiden.. han är allergisk ): men kul har det varit!

ska kolla lite bloggar och sen fixa mig! hoppas ni får en underbar dag! vi hörs senare (: puss&kram!



skönhets salong hemma!

jag har blivit så himla ompysslad ikväll av ida. hon är så himla snäll! har gjort manikyr på mig med stenar på varje ringfinger. guuud vad jag kommer vara fin på julafton (: sen sitter jag med en syra mask just nu.. den rensar och tar bort döda hudceller. värsta lyxen! den återställer hudens balans mm. sen har hon färgat mina ögonfransar svarta :D så det ser ut som att jag är sminkad nu (: skönt när man inte orkar sminka sig ju..!

vi har kollat på film och myst i soffan! ätit god mat och mumsat på godis! en riktig tjejkväll alltså!

känner mig lite elak som sitter här, så därför blir det inte så mycket blogg tyvärr. ida är ju här och vi har supertrevligt! alexander kom hem nyss också och han är så snäll och tog sista rundan med adolf.

sov så gott nu alla fina läsare. vi hörs imorgon! puss&kram (:



phu!

inne efter en långpromenad med adolf. (pinar, han är lika söt nu som på kortet) hihi. när vi kom hem badade jag adolf. det behövdes. och nu luktar han gott och är mjuk i pälsen (: söta adolf.

ska snart börja med middagen, om en halvtimme kommer ida! ska bli så mysigt! saknat henne. vi har inte setts sen min födelsedag och det är ju nästan 4 månader sen.. gud va tiden går fort.. snart fyller alexander 24 år. gammal gubbe :D

nu måste jag fixa middagen och springa runt och tända MASSA ljus! ha en superdupermysig kväll. det kommer vi garanterat ha (:

puss&kram allihopa!



jag och ida gumman.



promenad!

har ingen lust alls att gå ut, det är inte så bra väder ute här om man säger så :P men men. adolf måste ut och det blir nog bra när vi väl är ute. har duschat och klätt på mig.. ska bara föna håret så jag inte blir sjuk! sen går vi på en skön långpromenad bland villa området. mysigt att se hur alla har pyntat i husen. jag är en riktig smygkikare.. haha. kollar in hos folk för det är ju så spännande och se hur dom har det.

det börjar bli mörkt ute nu. jag älskar det! då blir det mysig här hemma med tända ljus och bara mys! ska börja med maten så småning om också. koka potatisen som ska vara i, så det är gjort. sen tänkte jag och adolf gå förbi inredningsbutiken här nere och kolla om dom har aromoljor som luktar jul.. letar ju fortfarande. vem var det som kommenterade på bloggen och sa vart det fanns sånna? snälla säg igen, hittar inte den kommentaren! sen ska jag lukta på juldofterna från yankee candle. tror att den med pepparkaka luktar ljuvligt! här har ni alla juldofter som dom säljer på sin hemsida! (:

ska ta och föna håret nu och bege mig ut. blir dunjacka, mössa och vantar. och massa frisk luft! skönt (:

vi hörs senare. ta hand om er. puss&kram!



jag och adolf när han var bebis (:



Lördag och julstädning!

hej allihopa! hoppas att ni mår toppen idag! jag sitter i våran "nya" fåtölj. den är helt underbar. skönaste fåtöljen vi prövat! vi har testat mängder med fåtöljer för flera tusenlappar och den vi köpte för 150 kr är skönast (: perfekt läsfåtölj, slappfåtölj, mysfåtölj, tittatvfåtölj och datafåtölj! mycket nöjda! och den var finare i verkligheten också.

vi har precis gjort en grundlig julstädning. känns riktigt skönt att få det ordentligt städat innan vi pyntar granen osv. och ikväll kommer min vän ida hit på tjejkväll. ska bli så mysigt! hon äger en skönhetsalong och ska ta med sig massa ansiktsmasker och krämer och sånt. vi ska färga ögonfransarna och fixa oss fina (: sen blir det film och middag med vin. ska bjuda på hemgjort broccolisoppa med vitlöksbröd och vitt vin. hon är vegitarian så det blir bra med sån soppa (: sen sover hon här! :D alex kommer hem senare ikväll, han ska träffa sin familj och äta middag där.

igår var vi hemma hos mamma och julbakade på kvällen. vi mötte upp henne efter att alexander hade varit hos optikern.. han har fått sämre syn på ena ögat, men det är så lite så han behöver inte glasögon om han inte vill. men det kan ändå vara skönt när han kör bil, går på bio osv. och han är såå fin i glasögon! åh (: men han vill inte ha.. så kan det vara.

vi mötte iallafall upp mamma och åkte i våran bil till coop. handlade all mat till julafton och sen åkte vi och åt pizza. sen åkte alexander hem med maten och släppte av oss i centrum och jag och mamma valde ut en kungsgran till henne. i år har dom höjt priserna på alla julgranar.. kostade 400 kr.. när jag var liten kostade dom typ 120 kr :P efter mycket väljande och tittande på alla granar, så hittade vi en (: släpade hem den till mamma och sen började vi baka. choklakola, världens godaste smörkola och knäck! allt blev jättegott. drack glögg och gjorde apelsiner med nejlikor!

sen åkte vi hem och la oss. trötta efter en mysig kväll. bäddade om adolf och katterna och bädde rent i våran säng. sen sov vi som två stockar!

vaknade vid halv elva, alex gick ut med adolf och jag gjorde frukost! sen har vi bara städat och så. alexander ska iväg snart och jag sitter i morgonrock och tänkte blogga lite eftersom jag inte varit så bra på det de sista dagarna. förlåt för det.

hoppas att ni får en jättemysig dag! massa pussar&kramar! (:



liggfåtölj i skinn

letade lite på blocket nyss och såg att en av fåtöljerna vi kikat på är sänkt till 150 kr.. så om den är skön, köper vi den ikväll (: den ser lite halvsliten ut på bilden, men enligt säljaren är den inte det. så vi får se! vill ha en mysig fåtölj att krypa upp i och läsa på kvällarna! och den här är perfekt tills vi hittat en ännu bättre (:





Friday!

God morgon! (: vi har sovit riktigt gott i natt! och nu väntar en god frukost. vi köpte lite olika pålägg igår, så det ska bli gott att mumsa på. blir risgrynsgröt också! ska göra hemmagjord till julafton, aldrig gjort det förut, men jag antar att den är godare än den köpta! (:

idag är det fredag, mysdagen! jag älskar fredagar! även fast jag har julledigt nu, så är det ändå supermysigt och något speciellt med just fredagar! och ännu bättre är det ju att alexander är hemma! ikväll ska vi hem till mamma och baka julgodis och klä granen! har verkligen längtat! vi ska göra knäck och världens godaste smörkola! och jag tror mamma ska göra choklad kola! sen kanske det blir lussebullar! ska åka och handla julmaten också till julafton! åker till coop så vi får våra poäng på medmera kortet (: sen hem och ha myskväll hos mamma!

älsklingen är ute i köket och gör frukost! ska gå och hjälpa honom. vi hade en mysig timme i sängen efter att klockan ringt. så underbart att bara ligga och hålla om varandra, tätt tätt. man får ta vara på alla ögonblick. just nu är det ganska stressigt. så varje lugn stund tillsammans är värdefull ♥

hoppas eran fredag blir jättemysig! vi hörs senare! puss&kram (:



god kväll (:

hej på er! har ni haft en bra dag? det har vi haft. inte blivit så mycket sitta vid datorn, mest mys faktiskt! inget mig emot (: vi har precis gjort varsinn kopp te och tänt ljus, ska sätta oss och titta på polarexpressen! den verkar jättemysig! sen ska vi nog försöka komma i säng. vi åt ute ikväll, kändes skönt att slippa åka hem och laga mat efter storhandlingen! vi handlade lite till julbakning! så det ska vi göra någon dag! mys! (: åh, tänk snart är det julafton! gud va mysigt! och sen åker jag till mysan och firar nyår, och det ska också bli jätteroligt! (:

vi ska kolla på filmen nu och kramas i soffan, är så glad att min älskling är hemma (:

puss&kram!





torsdags mys hemma!

idag är det en riktigt slapp dag. jag steg upp ur sängen halv tre, de ni (: men jag sov bara till elva.. så mysigt att bara ligga och mysa med alexander. nu är han ledig i sju dagar. riktigt underbart!

vi sitter och letar recept på nlife, gi recept som är jättegoda! sen ska vi duscha och åka till coop! vi har planerat alla dagar fram till julafton nu och några dagar efter också..

18 dec - veckohandla för fem middagar, laga middag tillsammans, äta och titta på polarexpressen (en julfilm som vi fick hem häromdagen)

19 dec - åka till mamma, handla all julmat och julgranen som ska stå hemma hos mamma! vara hemma hos henne hela kvällen och göra julgodis, baka lussekatter och klä hennes julgran! myskväll (:

20 dec - ida kommer hit och vi ska ha tjejkväll. jag kommer även vara hundvakt åt adolf under helgen. alexander ska äta middag med sin morfar. ida sover här!

21 dec - fjärde advent! gå på gröna lunds julmarknad jag och älskling! på kvällen bakar vi pepparkakor och slår in julklappar!

22 dec - alexander åker iväg och handlar sista julklapparna till mig, jag ska städa på dagen, åka och handla julgran och om vi orkar gör vi "världens godaste smörkola"

23 dec - äta en mysig frukost, ta in julgranen från balkongen och klä den på kvällen, slå in sista julklapparna och dricka glögg och bara mysa! göra iordning maten som vi ska ta med oss till mamma på julafton.

24 dec - julafton! vi åker till mamma vid ett tiden på julafton, lämnar maten som vi gjort och lägga våra julklappar under granen! sen blir det kalle anka vid tre och sen börjar vi äta lite smått (: julklappar, mys och en underbar julafton!

25 dec - fira jul hemma hos alexanders familj!

26 dec - hem till lina på julmiddag, mysigt!

så det är väl så det ser ut.. mycket att göra! men så är det ju innan julafton (:

nu ska jag duscha! hörs senare (: puss&kram!



om en vecka är det julafton!

kan ni tänka er det? inte jag! känns fortfarande som i början av december, men om en vecka är det den mysigaste dagen och kvällen på hela året! kommer bli så himla mysigt! hela december har varit riktigt mysig med julplanering, julpyssel, julklappsinköp och julbak och framförallt att njuta av våran lilla familj. tänk vi är en familj nu! vi har varit gifta i över ett halvår och jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. att få leva mitt liv med mitt livs kärlek! det kan inte bli bättre. jag älskar dig oändligt mycket älskade alexander! vi har precis lagt på telefonen och värmen är kvar i kroppen. för varje gång jag hör hans röst blir jag varm. det märks för jag måste alltid ta av mig tröjan.. haha (:

nu sitter jag inne vid alexanders dator, eftersom min verkar ha tagit jullov..! det är bra att man har en händig man! den är fixad tills imorgon och då blir med mer bilder och sånt. jag har ju allt på min dator.. hm. måns ligger i mitt knä.. han har lixom pulat sig ner där.. trångt är det, men han ska ligga där.. jag sitter i skräddarställning och han ligger och tuggar på mina raggsockor. han är tokig han!

jag ska för ovanlighetens skull gå och lägga mig när jag inte är dödstrött och hinna läsa lite! (: ska bara ta en snabbdusch.. har rensat i gå in garderoben ikväll litegrann. det är inte lite saker min älskling samlar på sig.. och det är alltid bäst att rensa när han inte är hemma :P fast jag är ju snäll och låter soppåsen vara kvar så han kan rota lite OM det är någonting som åkt ner av misstag :D vi ska nämligen göra en mysig datorplats åt honom här inne och det måste bli lite ordning innan. så är det!

nej, nu ska jag sätta fart.. det tar alltid lång tid för mig att komma till ro och i säng.. det är ju så himla mycket man måste pyssla med JUST innan sängdax.. att jag aldrig lär mig att man kan fixa med det när klockan är lite mindre.. jaja (:

puss&godnatt!



våran julgran förra julen i gamla lägenheten. jisses vad julklappar. fast vi var ju 9 st (:



träning efter julledigheterna!

japp, i januari står jag och min bästis och flåsar på gymmet. längtar riktigt mycket! börjar få lite smått ångest över allt man vräker i sig. känns bra att hålla sig till lördagar och det här frosseriet får min mage att kaosa! så jag längtar tills i januari! jag var inne på ellos och kikade lite på träningskläder. det känns viktigt att känna sig fin på gymmet! har hittat ett linne som är fint! och inte så dyrt heller (: är lite allergisk mot det där slippriga tyget som finns i många träningskläder, men det här linnet verkar vara mest i bomull.

så, ett av mina nyårslöften är - träna minst 2 ggr i veckan! beroende på hur mycket annat jag har att göra. och en sak är säker, jag tränar inte för att gå ner i vikt, jag tränar för att må bra i kroppen (: då är det roligare, när man gör någonting för sig själv.





krångel och myskväll

hej allihopa! nu är jag hemma, har varit det sen några timmar tillbaka.. vi har ätit god middag och kramats och myst massor innan alexander åkte till jobbet. bara en natt kvar nu!

har haft jättemycket krångel med att få igång internet på min dator.. det blir så när man byter från trådlöst till 3G bärbara.. så ikväll blir det nog inte så mycket dator för min del tyvärr.. orkar inte sitta här inne där alex har sin dator och sen är det massa bra på tv ikväll också.. roomservice nu vid 20.00 sen 21.00 är det leilas jul och vid 22.00 är det insider.. spännande spännande (: men jag sitter här lite ocskå såklart. ska städa lite i köket också.. jag är på riktigt pysslar humör. och då är det bara att passa på (: ska skriva klart önskelistan också till mamma som ska ut och shoppa julklappar i helgen! åh va spännande. jag blir så fånig när det har med julklappar att göra.. :P men det är ju såå kul!

några undrade vad en elflugan är för något.. och det är en sådan som är på bilden neranför! (: fin va. när vi bor i hus vill jag ha flera såna! gillar dom gråsvarta mest, men dom röda är också fina! vilken gillar ni bäst?

ikväll blir det som sagt ganska mycket mys i soffan. ska tända ljus och göra te nu tänkte jag.. och krypa upp i soffan med en filt och nya plaza interiör som kom idag! och family living som jag inte läst klart! sen är det roomservice snart!

hoppas eran kväll blir jättemysig! det kommer min bli (: puss&kram!





onsdag!

hej allihopa (:

idag är det onsdag, vilket betyder att det är sista natten som alexander jobbar! riktigt skönt, för jag saknar honom så mycket när han är borta ): vi har massa mysigt inplanerat nu den här veckan innan jul. gud va jag längtar! det är som att mitt liv står still lite när han inte är hemma.. vilket inte är bra.. men ja, det blir bättre sen när jag börjat med plugg och extra jobb och så (: man är en riktig toffel..

ska med ut och rasta adolf nu och sen hem och planera julmaten som vi ska ha på julafton! sen kör mamma hem mig och jag ska pussa massa på alexander! sen blir det myskväll för hela slanten :D

ps. jag har fått två nomineringar av två läsare. tusen tack! glad jag blir :D

puss&kram!



snart sovdax!

god kväll vänner! hoppas eran kväll varit jättemysig! jag och mamma har legat och tuggat på tröjärmen.. iallafall jag. jag brukar inte bli skraj, men usch vilken läbbig film. barn som spökar är ju inte någonting man rycker på axlarna för.. hu. den var därimot på spanska, vilket jag stör mig på.. jag läser aldrig texten, utan lyssnar bara på talet.. men det fungerade (:

mami är ute med adolf på en sista runda och jag ska ta fram knäckemackor och pålägg, är inte så hungrig, men en ska nog slinka ner.. ska hålla mamma sällis när hon äter!

jag glömde min tandborste när jag åkte hit idag, så vi fick köpa en på videobutiken.. blev en barntandborste med fötter längst ner som är som sugproppar.. det var det enda dom hade, haha (: sött va.

iallafall så sa jag till alexander när vi satt i bilen påväg till mamma..

fanny - skit också jag glömde min tandborste..!
alexander - haha, ja men ät en vitlöksklyfta så tar du bort tandtrollen (ingen aning om vart han fått för sig detta)
fanny - men vadå?! ska jag inte borsta tänderna ikväll hos mamma och inte imorgon innan jag ska till tandläkaren??
alexander - haha! ja det hade sett fint ut.. mossa på tänderna och stinka vitlök! :D

så det var bra att jag hittade iallafall en barn tandborste (:

ska göra den där fikan nu innan mamma kommer tillbaka och sen bädda inne i gästrummet. sitter och tittar avundsjukt på min mammas två elflugor som är här i vardagsrummet.. jag vill sååå gärna ha en.. men varje gång jag tittar på mamma med mina hundögon så viker hon undan blicken fort som bara den..! haha (: hon vill nog behålla dom. jag får helt enkelt spara till min egen (:

slut för idag, tack för idag! imorgon är en ny dag! vi hörs då. sov gott allihopa! dröm sött (: puss&kram!



Godkväll kära blogg

hej på er. fick en kommentar nyss när jag loggade in om att några som läser bloggen via rrs, eller vad det hette inte kan läsa hela blogginläggen.. va bra att du sa till, för nu har jag ändrat det (: hade ingen aning om att det var så. är det många som inte kunnat läsa hela inläggen? ni måste säga till om det är någonting som är galet med bloggen, så fixar jag det såklart (:

just nu sitter jag hemma hos min mamma och har precis varit nere på videobutiken och hyrt film. det blev en film som jag önskar mig i julklapp, barnhemmet, har velat se den ända sen min vän lia för flera månader sen skrev om den i hennes blogg. alla som sett den tycker om den, så jag har höga förväntningar om man säger så :D hoppas den faller mig och mamma i smaken också! (: vi köpte lite smågodis också. gott! tänk va mysigt det är att vara hemma hos mamma! jag gillar att vara med henne, hon får mig att må bra och vi har alltid så roligt tillsammans!

jag fick igång mitt sega bärbara internet.. vilken skillnad det är mot det trådlösa vi har hemma på 100 mbit.. men men, bättre än inget (:

ska titta på den där filmen nu, skriver mer senare! ha nu en jättemysig kväll! puss&kram!



saknar dig så det gör ont ):



Glad!

vaknade alldeles för sent idag.. men jag får skylla på att det är så himla mysigt att ligga kvar i sängen med alexander och se honom sova. han är så fin när han sover! satt mig här för ett tag sen och smilebanden reste sig högre och högre upp. va gulliga ni är. tack så mycket för allt pepp ni ger mig. det här kan jag leva på länge! så tack!

om en timme ska jag väcka alexander med frukost, och innan det ska jag göra mig iordning.. vi ska åka och handla en julklappa och sen hem och laga middag.. det blir en av mina favoriträtter.. italiensk kycklingpasta med soltorkade tomater, riktigt gott! sen vid sex tiden kör vi iväg igen.. alexander släpper av mig vid mamma innan han åker till jobbet. jag och mamma ska ha myskväll med film och tända ljus! mysigt va (: jag ska till tandläkaren imorgon vid tolv, och den ligger där mamma bor, så då sover jag över hos henne. alltid samma projekt varje gång.. jag ska ha med mig både buntäcke, två kuddar, kläder, nattkläder, mjukisbrallor.. and so on.. det blir stora blåa ikea säcken som får rycka in! (:

jag har fundelerat lite på att börja med körkortet så småning om.. men det måste bli en intensivkurs! jag har inte tålamodet till att köra lite här och lite där.. nej. har redan prövat det.. så igår pratade jag och helena om att gå en kurs tillsammans.. kanske i sommar. då är jag klar med mina gymnasiebetyg med. gud va skönt det ska bli att slippa ha dom efter sig. befrielse! tänk att några fjuttiga ämnen fått en att må så dåligt under många år. och nu ska jag äntligen ta tag i dom! SKÖNT! men efter det.. jo då, jag har planer! då blir det nog körkort om jag är lika peppad då, haha (: det gäller att ta tag i saker, annars ligger dom som gråa moln öer huvudet.. iallafall på mig. ett mål är iallafall att ha körkort innan vi blir gravida.. släpa runt på en unge utan kort känns inte så kul.. inte i min värld iallafall. det blir nog bra! haha (:

ska väl ta och göra mig iordning nu.. äta lite lunch och så. jag tar med mig datorn till mamma, så ni slipper inte mig ikväll heller (;

ha en jättemysig dag nu! STOR kram!



jag och helena.


en som värmer

jag fick en kommentar nyss som fick mig att le inombords. tack för den!

"Jag läser den här bloggen nästan dagligen. Inte för att jag tror att vi egentligen har särskilt mycket gemensamt vad gäller intressen, livsmål och prioriteringar. Det som får mig återvända hit är din otroligt positiva attityd, ibland nästan gränsade till naivitet. Jag finner det uppfriskande och inspirerande. Jag tycker också du är otroligt modig då du berättar om dina drömmar inför framtiden. Det modiga består i att du helt öppet lägger ribban högt för vad du vill uppnå och därmed riskerar mer vid ett eventuellt misslyckande. Det är något jag själv inte alltid vågar göra.

Jag har inte för vana att kommentera och kommer förmodligen inte att göra det särskilt ofta i framtiden. Men jag vill i alla fall önska dig lycka till med allt vad gäller framtida studier och planer. Med din inställning kommer man hur långt som helst!"

nu ska jag kolla på film och dricka te! ha en jättemysig fortsatt kväll (:



kvällens to do.

ska slita mig härifrån nu och göra lite andra saker.. (: har redan hunnit med en skön kvällspromenad. skönt med friskluft!

- ta en lång dusch och göra hårinpackning, fila fötterna och sen smörja in mig och klä på mig nytvättad pyjamas och tofflor.

- göra en kopp te och tända ljus, lägga mig i soffan och läsa min bok.

- titta på film om jag orkar!

- skriva klart min önskelista som mamma ska få.

- slå in lite julklappar och lyssna på julmusik, dricka glögg

- hänga upp den rentvättade tvätten.

- titta på two and a half men i sängen, läsa, ringa älsklingen och sen sova.

kanske skriver mer senare. annars får ni ha en jättemysig kväll allihopa! ta hand om er (: puss&kram!



Julklappstips



randig mössa - h&m
rosa epilator - ellos
svart halsband - h&m
röda underkläder - h&m
fuskpälskappa - ellos
wii fit - ellos
rosa laptop väska - ellos
rosa digitalkamera - ellos
handdukar - åhlens
smyckeshand - åhlens
sängkläder - åhlens
sex and the city dvd - cdon
morgonrock - h&m
grön temugg - ikea



hihi

tycker det var lite kul.. det var en kille på mötesplatsen som snodde en bild på alexander och la till på sin sida.. så på infot så står det "alltid ärlig" rolig kille :P





oj vad det var negativt här då

bara för att man pratar om sina planer så blir folk ruskigt negativa "du har ju inte ens en gymnasieutbildning, hur kan du inbilla dig att du ska tjäna 30 tusen" ja du.. jag lovar att med den inställningen du har så kommer man inte långt! jag har ett par ämnen kvar att plugga upp och det kommer jag göra så klart (: det kommer ta ung. 4 månader om jag pluggar heltid.. så nu vet ni det. vill ni veta en sak? tror man på sig själv, så lyckas man. och jag tror verkligen på mig själv. jag har lyckats gå igenom väldigt mer jobbiga saker i mitt liv.. och klarat det, även fast det varit svårt och tufft. meeen, det har gått! för jag har haft en positiv inställning och velat! det tjänar ingenting till att vara negativ och inte tro på sig själv. och det spelar ingen roll hur många av er som säger hur omöjligt det är att tjäna så mycket! har ni ens kollat upp jobben som finns på marknaden? eller jämför ni er med det ni tjänar?

det finns hur många exempel som helst där människor med noll utbildning och inga pengar, som tagit sig upp och tjänar hur mycket som helst nu.. allt är som sagt möjligt! OM man tror på sig själv och ger sig fan på att det ska gå. har man därimot ingen tro på sig själv och ger upp innan man kommer dit och fastnar i ett jobb man inte trivs med, då förstår jag att man blir irriterad på mig när jag skriver om att jag tror på mig själv. svensk avundsjuka..!

Jag är en driftig, positiv person med massa energi som alexander säger, jag tror på mig, han tror på mig, han har sett mig förvandlas från svag till otroligt stark på 2,5 år. 

jag tycker även det är fånigt av vissa som använder olika namn varje gång ni skriver någonting elakt.. jag ser era ip nr.. så ja.. ska ni säga någonting, så stå istället för det och visa vilka ni är!

och ja! jag kommer klara det här galant! (; så sluta lägg ner er energi på att oroa er hur jag ska klara mig dit jag vill.. lägg den energin på att komma någonstans ni med.

måndag!

hej på er. hoppas ni mår bra? (: jag sitter och dricker kanelte och har precis ätit lite risgrynsgröt till lunch. det börjar redan bli mörkt utanför och jag har tänt massa ljus här i köket. mysigt! jag älskar ju ljus! julradion håller mig sällskap.. vi har på den hela tiden när vi är vakna! bra sällskap!

jag har inte gjort så jättemycket idag.. delat upp chokladkolan som jag gjorde igår, ska slå in den i smörpapper snart också.. men mesta tiden har jag suttit och kollat utbildningar. har fått mycket bra information. det lutar åt några saker.. många som frågar vad det är vi tänkt oss, men jag vill inte säga innan jag vet helt klart vad det blir. fjantigt va :P ni får stå ut. det är några som jag väljer mellan iallafall. och det ska bli riktigt kul att få börja plugga! längtar mycket! längtar efter att få ta ett steg närmare våran framtid tillsammans! känns underbart. och det känns riktigt bra att både jag och alexander har höga mål! som sagt, vi vill tjäna bra båda två och kämpar gärna för att kunna göra det också. jamenar två år kan man ju stå ut för att kunna få den framtiden man verkligen vill ha? (: absolut!

ska dricka upp mitt te nu och sen ska jag göra ett kollage.. kommer upp i bloggen snart! ha en jättemysig måndag! puss&kram (:


här är en lista på de bäst betalade jobben i sverige.. ta lönen och gånga den med 0.7 så får ni fram lönen efter skatt!





tack!

tänk att människor som man aldrig träffat kan träffa så starkt på den rätta punkten i hjärtat. tack för att ni kommenterar lite. känner mig barnslig som tappar modet, men det känns som man sitter och babblar med sig själv.. och det har jag min privata dagbok för. jag skriver för er (och för mig såklart) men mest för er. och ni ska veta att jag blir jätteglad för att ni läser! kul att man kan underhålla lixom :D

ikväll vid middagen tände vi tredje ljuset i adventsljusstaken. vi satt med tindrande ögon och tittade på lågorna som brann. vilken stämning! jag är en riktig mysperson. jag skulle behöva dra ner på ordet mysig, men det är ju jag, så varför egentligen? jag gillar ordet och det beskriver min tillvaro och mitt liv så bra.

kvällen har gått för fort, men lite har jag hunnit med! renat i skafferiet och slängt allt som gått ut, torkat av alla hyllorna och ställt i ordning allt.. det blir lätt kaos i skåpet på något konstigt vis.. för stressad när man lagar mat kanske? (: sen har jag pratat med mysan, mamma och alexander i telefon, druckit alldeles för många koppar te, så jag har fått springa maraton till toaletten. och nu sitter jag och dricker en till.. fast kvälls te, alltid gott med ört te på kvällen, man somnar som en stock. därför tänker jag gå och lägga mig efter det här och läsa.. för det hinner jag aldrig innan jag somnar.. jag vet inte hur många kvällar jag har fått spärra upp ögonen för att ens hinna läsa någn rad i topp hälsa.. jag har ju skrivit tusen gånger i bloggen att jag ska läsa den, och jag har inte ens kommit halvvägs.. slow reader, haha :D

jag har faktiskt tänt ljusen i adventsljusstaken nu när jag sitter här i köket och smuttar på mitt för varma te. härligt med ljus! huset mitt emot vårt är verkligen julpyntat. fick en skrattattak när jag berättade för my vad grannarna satt upp på deras balkong.. det blinkar rött och vitt överallt där. gullig, men en aning överdrivet kanske.. en smula (: den här julen har känts så lugn och fridfull.. kommer ni ihåg hur galen jag var förra julen..? hur orkade jag? jag har nog blivit för gammal.. fast för gammal för att fira jul blir jag aldrig. riktigt tråkigt med människor som säger sig vara för gamla för julklappar och julfirande.. vet inte hur många ggr jag hört att "vi skippar julklapparna i år, man byter ju ändå bara pengar" hello? vart tog julkänslan vägen?! jag håller med om att julen handlar om nära och kära och allt sånt och att det såklart är viktigast, men varför ska man skippa julklappar och pynt och sånt? jag har uppmanat alexander flera gånger om att vi kommer bli en riktig julfamily när vi skaffar barn! med hela köret: pulkaåkning, ut i overaller och kolla på stjärnhimlen, göra snöänglar, baka julgodis och pepparkakor, sitta uppe tidigt på lucia och gå luciatåg på dagis/skolan, gå på julmarknader, släpa hem en stor gran dagen innan julafton och klä den på kvällen, ha varsin julstrumpa som hänger över öppna spisen som man springer och öppnar på julaftonsmorgon, ha adventskalender med ett litet paket varje morgon (som jag hade när jag var liten.. och tills jag flyttade hemifrån, hihi) göra snögubbar och snölyktor och ha värmeljus i.. ja ni förstår va?! (: när vi skaffar barn kommer dom få uppleva en magisk jul. för det fick jag när jag var liten och det var dom bästa jularna! jag säger bara såhär.. julen är inte bara till för barnen som vissa säger.. julen är till för alla. så sluta fjanta och fira nu en riktigt mysig jul (:

nu ska jag dricka upp mitt snart svala te och sen komma i säng.. får hoppas att jag hinner läsa lite i tidningen ikväll (:

sov gott allihopa! dröm sött.



Leaving on a monday

höll på att köpa biljetter till anna ternheim nyss.. gud jag vill verkligen gå på hennes konsert i feb på cirkus. måste önska mig i julklapp. fast då kanske biljetterna är slut.. och jag känner att jag redan köpt julklappar till mig själv.. hrm. någon som har onödigt mycket pengar över som vill gå på konserten med mig? sitter och lyssnar på hennes nya skiva nu.. Leaving on a monday, ja, den är mycket bra. jag älskar den konstiga ovanliga flummiga musiken. man kommer till en annan värld. just love it.

chocklad kolan är klar och väntar på att bli uppskärd och inpackad i smörpapper. smakade lite på en sked.. säger bara att det är bra att du och jag helena ska börja träna i januari. i december blir det lite väl mycket gott som slinker ner i magen. men helt otroligt nog är magen platt som en pannkaka. undra dock hur bra allt ser ut på insidan.. illa illa. får unna mig det här eftersom jag är så himlans duktig heeela året förutom dec, visst va (:

måste komma på någonting att göra.. datorn gör så att hela kvällen försvinner.. så kanske ska göra en kopp kanelte i min favorit mugg, grön såklart. gillar den mycket. god att dricka ur också! tända lite ljus och lägga mig i soffan och läsa.. låter som en väldigt bra idé!  tycker ni inte?





god kväll (:

känns lite off med bloggen just nu.. och hur trist det än låter så tappar man lust att blogga när inga kommenterar. så bli bättre people, så blir jag det med (:

har kollat massa utbildningar nu på kvällen.. och även hittat en som baby gillar. lönen man får ut i snitt mellan 25 och 30 är 30100 kr efter skatt! de ni. då har jag även ett jobb jag är bra på och trivs med. kan det bli bättre? (:

jag ska strax göra chokladkola, ska bli mysigt! har pratat med mysan som ringde! alltid lika roligt. skrattar och flamsar i telefonen. tack för att du livade upp mig gumman!

ska slänga ett öga på wallander också, men det kryper i kroppen på mig.. klarar inte av att sitta i soffan för länge.. haha. ja det har ju talats om att jag har vuxen adhd.. så det kan ju bero på det kanske?! (;

men nu blir det hög musik och julgodisbak! underbart med söndag! ha en supermysig kväll. puss&kram.



Julradion!

bästa radiokanalen helt klart (: fick min hälsning till alexander uppläst nyss (: va kul. "vill bara hälsa till min underbara alexander, det går inte att önska sig en bättre man. puss din fru fanny" hihi (:



Julklappstips!









en bok om det vi lever i, strävar efter eller alltid kännt, lycka såklart! finns på missjuniversum och kostar 49 kr!



tredjeadvent

idag är det tredje advent. vad tiden går fort! vi tänder det tredje ljuset när vi äter middag! ska åka och handla sista julklappen till helena också. och det som behövs till något julgodis! (: ska kika lite vad som finns. blir nog världens godaste smörkola som leila gör, eller chockladkola. mums! igår gjorde jag apelsiner med röda band och nejlikor. luktar gudomligt! men jag måste hitta juldoftolja också.. letat lite på nätet.. men jag vill slippa frakten som är dyr på vissa ställen.. leta vidare! har ni sett sånna aromoljor någonstans? ska väcka min gubbe om två timmar och innan dess ska jag slappa, titta på film och gosa med katterna (: städa lite också!

ha en jättemysig tredje advent nu (: puss&kram!





sova!

faddergalan är slut och jag ska hämta vatten och krypa i säng och läsa! så skönt att komma i säng i tid för ikväll är jag trött! imorgon tar jag sovmorgon och sen blir det en riktigt mysig söndag med pyssel här hemma.. funderar på att koka knäck eller chockladkola, vi får se (: mysigt blir det med en lugn dag iallafall!

hoppas ni sover gott. puss! (:




gillart!





inredningskonto!

vi betalar olika saker här hemma.. jag brukade betala maten, men inte längre, för nu gör alexander det.. och dom 3500 kr jag la på mat i månaden lägger vi undan på ett inredningskonto. kul va (: en mycket bra idé tycker jag! ända kravet är att det minst ska finnas 5000 kr på kontot innan man får plocka ut och handla någonting. den 18 när jag får mina pengar lägger jag undan 3500 kr för första gången! ska bli kul att spara! har ett sparkonto till framtida hus har vi också! jag mår bra av att spara! pensionsspara gör vi också! spara pengar är en bra sak! så snart kommer vi ha våra dröm möbler som vi suktar efter på nolltid! jag har världens bästa man som tycker att han ska betala maten så vi kan handla mer inredning.. hello!? :D

nästa inköp blir tapeter och golv till vardagsrummet. valnötsgolv och randiga tapeter. me like! här är några kandidater än sålänge! inte letat sådär fasligt mycket.. men det kommer (:



den randiga tapeten i bakrunden i olika gråa nyanser.



gillar båda dom här randiga tapeterna!

nu ska jag kolla på faddergalan, har gjort örtte och äter pepparkakor med pyjamas i soffan.. mysigt va (:



Vänner för livet

snubblade in på min mysans blogg.. alltid står det så fint om mig. och alltid blir jag tårögd, jag är sällan blödig, men den här tjejen kan få mig att böla glädjetårar ofta. gud vad jag saknar dig! men till nyår är jag bara din. då ska vi stå hand i hand med tummvantar och varma jackor och titta upp mot den nattsvarta himlen och alla vackra raketer, bara du och jag! gissa om jag längtar?! åhåh! min my! alltid så varm, så snäll och underbar. jag älskar våra natt sms, fyllda av saknad och kärlek. innan jag träffade dig forstod jag inte vad äkta vänskapskärlek var. du är allt fin du gumman!

det här stod om mig..

Jag saknar dig Fanny, ditt skratt din hand som drar upp mig när jag är på botten. Som håller om mig när jag är ledsen som gör mig glad som gör att jag mår bra och som visar mig att livet kan vara fint, också.
Jag vill inte att vi glider ifrån varandra, gumman det får vi inte. Lova att komma hit snart okej?

Jag ÄLSKAR dig!



kramas med dig gör mig glad i hela kroppen och själen!


nu kommer det tomtar

 



kvällen!

hoppas att ni mår bra allihopa och har haft en jättemysig lördag? (: det har jag haft. rolig också. helena är en riktig buse. får mig att skratta och må bra. tack för idag gumman! you light up my day! vi har som sagt shoppat, ätit varinn korv i kylan och gått arm i arm och flamsat igenom stan.. man märker när man inte har fått många timmar sömn i natt :P men men, det var verkligen värt att kämpa sig upp för att titta på lucia med alexander och sen åka in och träffa sin bästa vän i stan! när jag äntligen kom hem med den tunga shoppingpåsen öppnade min älskling dörren innan jag hann stoppa i nyckeln.. (: han var vaken och det var en mysig överaskning! saknat honom så mycket. hans mobil gick sönder i natt på jobbet.. tappade den i en vattenpöl när han skulle rädda en kollega som blev sparkad i huvudet.. ): sjuka människor det finns! usch. alex har fått låna mobil av helena nu, vilket vi är tacksamma för. nu kan vi prata ikväll (: när jag kom hem provade älsklingen sina kläder som jag köpt och jag fick massa pussar och kramar! mys! sen kutade jag in till soffan och la mig där, alex la min gosiga morgonrock över mig och åkte och handlade till middagen.. när jag vaknade 1,5 timme senare luktade det ljuvligt här hemma! mums! vi åt fläskfilégryta med kokosmjölk, grön curry och råris. gott! sen var det dax för baby att åkt till jobbet.. mycket pussar och kramar och näsan tryckt mot hissfönstret och sen var hans fina ansikte borta. solo igen! ikväll blir det film och te, läsa topp hälsa och massa massa tända ljus! gud va mysigt va (: ida ringde och nu har vi två tjejkvällar inbokade med pyjamas, vin och god mat! prata hela natten (om vi är lika alerta som vi var får några år sen) och ha det kul (: den 17 och 20 dec närmare bestämt! längtar! jag är så glad för mina tjejkompisar, dom bästa någonsin!

nu ska jag lyssna vidare på julradion och mysa runt här hemma! må så gott! puss&kram (:



våran första dans som man och fru. jag älskar dig min vackraste alexander!



shopping

idag fyndade vi ordentligt jag och min bästis! (: vi var på en privat outlet grej.. lager rensning, allting nytt såklart. och allt var nedsatt riktigt mycket.. räknade ut att det jag handlade skulle gått på lite över 5000 kr.. men jag betalade 580 kr (: fynd va! här kommer bilder. jag var oegoistisk och hittade nästan bara kläder till alexander! men lite hittade bla en jättemysig jacka från sisters med fuskpäls inuti övre delen av jackan. gillar den verkligen! (: och sen två linnen från jc.







mossgrön jacka/parkas från sisters JC nypris 1499 kr - fick den för 200 kr.



skitcool t-shirt till älsklingen fick jag tag på från JC nypris 399 kr - fick den för 20 kr





skjorta till hjärtat från crocker nypris 699 kr - betalade 40 kr



randig tröja från JC nypris 499 kr - betalade 60 kr



ulljacka/kappa från brothers perfekt att ha utanför kavaj och skjorta när man är bortbjuden mm (: nypris 1799 kr - betalade 200 kr! älsklingen var riktigt riktigt snygg i den :D



linne till moi.. från JC nypris 249 kr - betalade 20 kr.

kap va (: ett linne glömde jag fota. älsklingen blev helt tårögd, han är så söt. jag gör allt för honom! och han var verkligen värd att få ont i fingrarna och kånka hem den sjukt tunga påsen :P älskar dig gosen!






Lucia!

gud va trött jag är.. har inte sovit många timmar i natt. jag kollade på mobilen när klockan ringde halv sju och såg att jag och helena pratade vid tre tiden.. sen hade jag jättesvårt att somna, var så nervös för att jag inte skulle vakna :P men vaken är jag, halft om halft. vi har tittat på lucia och fikat med glögg, pepparkakor och lussebullar. riktigt mysigt! nu sover älsklingen och jag håller på att sminka mig. det är skönt att vara vaken så tidigt, jag älskar lugnet! ska möta upp helena tjugo över nio i t-centralen och sen ska vi shoppa, fika och ha en mysig dag! sen ska jag hem och laga ugnsstekt fläskfilé med klyftpotatis till mig och alexander. gott! lite lyxigare eftersom att det är lucia.. det det är det enda vi har i frysen :P

ska fortsätta sminka mig nu, vi hörs senare idag! ha en jättefin lucia allihopa! puss&kram.





good night sleep tight!

sitter och tittar på en prins i new york. rolig film (: såg den för lääängesen. vill se klart den, så i nästa paus ska jag borsta tänderna och bädda upp sängen och se klart den i sovrummet! älskar att ha tv i sovrummet (: tittar inte på den ofta, men när man är sugen på att ligga i sängen är det heeelt underbart att ha tv därinne (: en bra födelsedagspresent!

jag blev helt glad i hela kroppen när kevins röst hördes i globen och man förstod att det var han som vunnit :D ingen var mer värd att vinna!!

nu ska jag kolla klart på filmen och sen sova. imorgon ställer jag klockan på halv sju och värmer lussebullar och glögg, tänder ljus och slår på kanal två och väntar på att min gosis ska komma hem (: längtar efter dig älskling!

sov så gott. puss&kram!



önskelista



- bidrag eller en hel kitchen aid bakmaskin (för den som har löjligt mycket pengar som ligger och skräpar) i svart eller vitt
- present kort på bio, ikea, granit och åhlens
- gråa fårskinnstofflor från shepherd
- body butter coconut från body shop
- clinique Clarifying Lotion
- boken "väldigt virkat" av erica laurell
- volym master från björn axen
- röda iittala kivi lyktor
- pengar till sparnade
- parfym ralph lauren
- dvd: patrik 1,5
- dvd: barnhemmet
- Desperate Housewives Complete Set - Säsong 1-4



favorit kofta

har en favorit kofta på mig ikväll, riktigt skön.. sticks inte alls och är fin. älskar konstiga koftor.. som ser hemstickade ut :P den här är i färgerna orange, brun och lila. jättefin! finns på h&m.. på rea nu för 149 kr!





Idol finalen!

god kväll (: hoppas ni haft en mysig dag! jag har haft en jättebra dag! hunnit med mycket men ändå tagit det lugnt! en riktigt skön dag! varit nere i centrum med alexander och hämtat ut paket på posten, öppnade när jag kom hem och är mycket nöjd, min älskling kommer bli så fin så (: nu är det bara ett paket till som ska landa innan julafton som är om 12 dagar! tiden går verkligen fort! gäller att mysa ordentligt nu! sen åt vi middag ihop, bulgur med sallad och grillad kyckling. vi håller oss till gi maten även i dec, fast efterätter, pepparkakor och annat julgott slinker ner (: handlade pepparkakor på affären som var slut! ska ha imorgon till lucia.. det börjar klockan sju och det är perfekt för alex kommer hem kvart i. då ska allt vara klart! kommer bli så himla mysigt! helena är trött, så hon sover hemma i natt. vi ska ses imorgon vid nio tiden. ska iväg på en sak (: ska bli jätteroligt. får se om det blir något shoppat eller några julklappar handlade. kul ska det bli iallafall. tack gumman för att jag får följa med!

ikväll blir det alltså bara jag! helt okej, första kvällen ensam på mer än fyra veckor. så lite skönt ska det bli. älsklingen köpte en påse smågodis till mig! som jag ska hälla upp i en skål! och dricka julmust! blir gott till idolfinalen. hoppas verkligen kevin vinner. härligare människa finns nog inte! man blir så glad av honom! och om han inte vinner, så är jag säker på att han kommer gå långt ändå!

nu, fixa inför idol. ha en jättemysig kväll! puss&kram (:




hej alla!

tog ett litet break från bloggen på dagen.. har pysslat med lite annat sen jag steg upp imorse.. åt en mysig frukost med tända ljus i köket och läste topp hälsa! sen har jag målat pinnstolen en andra gång och plockat lite här. sitter fortfarande i nattlinne och tofflor och njuter av att vara ledig. så skönt. ska städa undan lite i köket snart så det är fint när älsklings alexander går upp vid 16.00.. har pysslat med en ny juldesign på bloggen. blev mer julig än den jag gjorde som hastigaste i går (:

imorgon är det lucia, ska ställa klockan och göra iordning fika med glögg, pepparkakor och lussebullar, tända ljus och krypa upp i soffan med två av mina favoriter. alexander och helena såklart (: tror det börjar vid sex.. ska kolla upp det där. blir riktigt mysigt! titta på lucia på tv är ett måste i våran familj!

ska ner till centrum senare och hämta ut lite paket. ska bli kul. älskar julklappar. speciellt att ge bort ^^

ska städa undan lite nu och väcka mitt hjärta med frukost! hoppas att ni får en jättebra dag! vi hörs senare (: puss&kram!



det snöar lite utanför..

och här inne sitter jag och kurar ihop mig i soffan. klockan är alldeles för mycket och jag är alldeles för pigg! men snart ska jag gå och lägga mig i mjuka sängen och läsa! helt ensam, vad konstigt det känns. hade mycket hellre gosat med min älskling och somnat i hans armar. men verkligheten smyger sig på och med den kommer vardagen och dess rutiner.. alltså jobb! men man kan inte leva i en dröm året om.. fyra veckor tillsammans dygnet runt har varit helt fantastiskt! känner mig sådär fånigt nykär. fick en klump i magen och halsen när han åkte till jobbet.. ville bara springa efter bilen. nu är det bara sju nätter kvar, sen är han hos mig igen, i sju dagar, då ska vi ha det mysigt med julbak både här hemma och hos mamma. köpa julgran och klä den kvällen innan julafton, det är en tradition. hela december är ett enda mys! och ingen är lyckligare än jag (: jag älskar julen och allt som innebär. allt! handla julklappar som man verkligen vet passar till den man köper till, lägga ner tid på att pyssla och pynta hemma, tända ljus och krypa upp i soffan med en stor kopp te, baka tillsammans med älskling och äta för mycket pepparkaksdeg, mysiga frukostar när det fortfarande är mörkt ute, all julbelysning i fönstrena, känslan, längtan.. listan kan göras lång! jag njuter av allt. julen är helt klart den bästa tiden på året!

ikväll har mamma varit här. vi har tittat på film, mitt super ex, druckit te, ätit äppelpaj (kommer sakna allt glufsande i januari.. då är det gi som gäller igen) tvättat lite i tvättstugan, målat ett första lager svart på min pinnstol. riktigt nöjd! en bra köp det där. fem kr är ingenting!

ska nog bege mig till sängen nu.. klockan visar mycket. vill inte vända på dygnet nu. imorgon är det upp och hoppa vid nio (: ska måla stolen ett andra varv och pyssla med dom där apelsinerna som jag aldrig gjorde idag! och hämta ut massa paket på posten.. har handlat julklappar till baby (:

sov gott nu! puss&kram fina ni (:





våra gardiner! älskar dom! sanela från ikea kostade 599 kr och är av rött sammet. tunga och riktigt riktigt juliga (:





och här har ni den svarta pinnstolen. kommer få bo i hallen sen, så man kan sitta och ta på sig skorna!



svarta disktrasor

när vi var inne i stan förra veckan köpte vi 4 st svarta disktrasor. mycket finare än dom som finns i mataffärerna.. sen kan man tvätta dom i 60 grader och använda dom om och om igen (:

finns på designtorget.. 2 pack för 45 kr.







Torsdag!

sitter och äter frukost! julbröd med ost, yoggi dröm jordgubb cheesecake och en kopp te. gott (: var nere i tvättstugan nyss och skulle boka tid till mamma som kommer ikväll. så när jag står där och tittar efter tid, så är det fullt, men sen den tiden som jag ville ha känner jag igen kolven.. och det är ju våran, haha (: som jag glömt ta bort från förra månaden :P snacka om flyt! så jag ska slänga in några handdukar ikväll också och sen blir det lassagne från igår. den blev himelskt god (: och sen film med mami! mysigt! idag på dagen ska jag måla min pinnstol svart. har varit och köpt målarfärg nu, men inte kommit igång! så det blir kul. får gömma den från katterna (dom gillar att sitta på den) så det inte blir små tassavtryck ^^

men först blir det en film i soffan med mitt te! puss&kram (:



tröttmössa

hoppas eran kväll varit mysig! jag är riktigt seg just nu.. vi försöker hålla oss vakna, alexander ska vända på sitt dygn.. tycker synd om honom, han är så trött ): men om han inte är vaken så blir det tufft att hålla sig vaken på jobbet. skönt sen när vi båda har dagjobb! (:

ikväll har vi fått upp våra gardiner. ni anar inte hur fint det blev! vi är så himla nöjda, ska fota och visa imorgon, nu ska vi titta på leilas jul. mysigt! har inte sett några av avsnitten, så det ska bli mysigt! man får alltid så mycket julkänsla. när vi tittat på det ska jag krypa i säng och läsa nya topp hälsa! längtat efter nya nummret. (:

imorgon blir det sovmorgon! ska bli så himla skönt! vi har vaknat runt sju varje dag sen vi kom hem, men imorse när jag var tvungen att gå upp så var jag skit trött. så en sovmorrgon ser jag verkligen fram emot. sen frukost och slapp i soffan. ska titta på massa desperata husfruarna. har alla säsonger nu! sen ska jag bara ta det lugnt! gå till ica och handla vita häftstift.. ska göra apelsiner med nejlikor och röda sidenband och hänga upp i dörröppningen in till köket. lite sådär på sidan om, så man slipper kuta in i dom med huvudet (:

på fredag kommer min helena hit efter jobbet, myskväll med godis och mys, film och tjejsnack! hon sover här och det ska bli mycket mysigt (:

nu ska vi kolla på leilas jul och mysa i soffan. hoppas ni sover gott sen. det kommer jag verkligen göra. och tack för era kommentarer, svarar på dom imorgon (: puss&kram!



home sweet home!

kom hem nyss! omg vad skönt. lugn och ro! varit ute och flängt sen 09:15 idag.. en del att fixa med.. 10:00 - 12:00 lyra, jag var den enda som dök upp så det blev med samtal runt mig.. det var skönt! ika är en underbar person. världens bästa mentor! (: en läxa jag fått över jul är att skriva lite om varje dag som varit, bra och dåliga saker, vad som jag förväntat mig osv.. ska köpa en fin dagbok på ordning och reda, sen ska jag ha hela våren och sommaren. vi har en sån bra plan! jag längtar verkligen att sätta igång, jag och alexander har fått massa info om ekonomin när man pluggar osv, nu ska vi bolla massa ideér med varandra. tänk! VI ska börja plugga! VI ska utbilda oss till det vi verkligen vill jobba som, jag kämpar mer än gärna, har några tusen mindre i månaden, för vi kommer få det precis så som vi vill ha det sen om ett par år (: då är det värt det! alltihopa! gissa om vi är peppade!  medans vi pluggar ska vi jobba extra.. och enligt våra beräkningar så kommer det inte bli mycket skillnad (; ska jobba två helger i månaden med 100% ob.. så det lönar sig! nu lever vi i princip bara på en lön. så ja (: det kan inte bli bättre. det känns jätteskönt att vi får så mycket råd och tips! allt känns underbart, jag är LYCKLIG!

efter lyra hämtade alle upp mig och vi åkte till ikea i barkarby.. där fanns dom vi kikat på, men inte alls den röda vi vill ha. jäkla skit. så vi bestämde oss för att slänga ut 599 kr på julgardiner och hoppas på att vi inte blir galna och vill ha typ rosa gardiner nästa jul (; det blir bra. sen åkte vi och köpte skenor som vi ska borra upp i taket strax. gardinerna kommer gå från tak till golv, så jävla snyggt! våra fönster sitter väldigt högt upp redan, så det kommer bli bra (: det är mörkröda sammetsgardiner. tunga och snygga! blir foton senare!

sen åkte vi till optikern. jag fick nya linser.. har endagslinser nu. slänger dom alltså på kvällen. känns bra än sålänge (: och jag klarar av galant att stoppa i dom nu på morgonen.. var lite smått svårt innan..

ska surfa runt lite nu och sen ska jag sätta fart med middagen, god lassagne med en sallad (: mums!

hörs sen! puss&kram!




onsdag morgon

god morgon (: hoppas att ni sovit gott i natt. det har inte vi, haha. katterna har haft fnatt. men det har gått bra ändå (: vaknade kl åtta av väckarklockan.. ingen älskling brevid mig i sängen.. hör bök och stök i köket och kommer upp till världens mysigaste frukost, julmusik, tända ljus, julvurtbröd, te och pålägg. bra start på dagen! satt länge, så nu är jag lite smått stressad.. ska till lyra, sista gången innan juluppehållet. jag har fått ett hedersuppdrag.. ska blogga för dom senare. känns riktigt kul. jag älskar ju att skriva!

nu måste jag duscha och göra mig iordning, det här är första gången jag träffar gruppen med andra medlemmar på lyra, lite nervös, men det går nog bra. skönt att alexander kör mig! tryggheten själv!

efter lyra åker vi till ikea i barkarby och handlar julgardiner.. det blir dom här i rött. sen har vi hittat superbra takskenor på tyggrottan hos oss.. så gardinerna ska upp upp upp i taket. kommer bli såå snyggt (:

nej, nu måste jag gå. puss&kram (:



kvällen!

nyss hemkommen från julmiddag. vi ska snart fika och sen lägga oss. riktigt mätta så jag mår lite små illa.. så det blir nog bara en kopp te. mackor orkar jag inte :P

alexander fick ett sms från sin gamla klasskompis och hon hade sett en medlem på mötesplatsen som använder sig av alexanders foto.. kul kille lixom. så nu har vi mejlat mötesplatsen om att dom ska be honom ta bort bilden.. blir ju irriterad, men samtidigt förstår jag killen, jamenar alex är världens snyggaste :D

den här bilden hade han snott..



det tog jag i min gamla lägenhet!

nu ska vi fika, hoppas ni sover gott sen (: puss&kram!



risgrynsgröt

hej på er, har ni haft en bra tisdag hittintills? min dag har varit jättebra. vi var på möte på lyra tillsammans, jag och älsklingen och varje gång vi går därifrån är man fylld från topp till tå med kärlek, värme, ömhet och är otroligt närvarande. vi går dit tillsammans och bygger en stark och stabil grund för våran framtid. lär känna oss själva och varandra ännu bättre och går på djupet. vi sammarbetar mycket och gör övningar tillsammans. riktigt kul är det och man känner så starkt att det är vi. vi:et är en viktig detalj. man blir helt lugn och harmonisk i hela kroppen. jag älskar att gå dit! mysigt!

när vi kom hem åt vi risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk, drack chaite och åt pepparkakor. tända massa ljus och myste, pratade om tog det lugnt. och nu har vi lite tid att sitta vid datorn. bestämt oss för att stänga av datorerna vid 22.00 varje kväll för att hitta på mysiga saker tillsammans. ingen tv, ingen dator.. bara vi. fika tillsammans, tända ljus, prata och kramas massor. gå ut och gå på mysiga promenader, ligga i sängen och kramas eller någonting annat. en bra regel (:

sitter och lyssanar på julradion.se mysigt med julmusik tycker jag! sen håller jag på att leta julgaridner. dom på ikea var inte lika fina som jag hoppats på, vill ha mörkröda. dom har ett par i mörkrött sammet.. men dom kostar 699 kr och jag kan tänka mig att dom drar åt sig massa damm och hår.. vi får se. letar lite på ellos och så.. bättre priser där också (:

ska fortsätta leta! vi hörs senare. puss&kram (:





god natt bloggen

nu ska jag stänga ner här och krypa i säng med alexander.. läsa och sen släcka lampan. ska upp imorgon vid halv nio, ska på möte jag och baby.

hoppas ni sover gott. puss&kram (:



julkänsla, närhet och framtiden

vi la oss på golvet i vardagsrummet framför våran värmare.. katternas favoritplats, men nu lånade vi den (: älsklingen la sig på rygg och jag la mig på hans mage med huvudet.. sen myste vi. tända ljus överallt i hela lägenheten och detluktar jul. kanel och nejlikor. älskar den här känslan. bara ligga där, julmusiken är på, lugnt och fridfullt. bara han, jag och katterna. jag älskar våran lilla familj. det här är det bästa som någonsin hänt mig. och att ha allt det här i mitt liv får mig att njuta varje dag. vi pratar ofta om framtiden, våran framtid. den framtiden vi ska göra till den bästa. allt känns perfekt. nästa år börjar vi plugga på dagarna och jobba på helgerna. dom utbildningarna vi vill gå tar 2 år ca. när vi har fasta jobb och tjänar 60 tusen efter skatt tillsammans i månaden! vi är matriella människor som gillar att köpa det vi verkligen vill ha, bo fint och kunna gå ut och äta när vi vill utan att titta på vad det kostar och vrida och vända på varje krona. därför väljer vi utbildningar som vi såklart trivs med, men också tjänar bra på. vill man så går det. och vi vill. när vi har fått fast tjänst båda två och bott i våran lägenhet några år.. är väl runt 25 år då.. ska vi sälja bostadsrätten som vi renoverat upp. kontakta ett företag som ska hjälpa oss designa våran drömvilla. förut kändes det här omöjligt, men allt vi velat har gått i uppfyllelse.. vi ville gifta oss och gifte oss, vi ville åka till thailand två ggr innan vi skaffar barn, det har vi gjort nu, vi ville inte bo i hyresrätt utan äga en bostadsrätt för att tjäna ihop pengar för att kunna bygga villa sen och nu bor vi i en bostadsrätt, jag ville må bättre så jag slapp vara sjukskriven och börja jobba och plugga, och nu efter nyår gör jag det. vill man så går det. ett väldigt bra motto. det viktigaste är en stabil grund och det har vi verkligen. tillsammans är vi otroligt starka. känner inga som är så trygga i sig själva som jag och alexander är. jag avundas oss! när vi har börjat planera och rita huset (har vi redan börjat med lite) så vill vi bli med barn, när allt är fixat, vi tjänar bra, vi har ett tryggt hem och är tillsammans. då känns det perfekt att få tillökning. min mamma var 17 år när hon fick mig och hade vi inte fått hjälp av min morfar hade vi aldrig kunnat hitta på så mycket saker eller resa någonstans. det känns som att allt vi gör är för att få det så bra som möjligt senare. jag kan få panik över att det tar långt tid, men det får gärna ta lång tid, för jag vet hur jävla underbart bra vi kommer få det sen.. för vi har det perfekt redan nu. jag känner lugnet i kroppen. det känns helt underbart. mitt liv är precis så som jag vill att det ska vara.

jag är lycklig!



våra goda lussebullar som vi bakade häromdagen



sen fikade vi och åt upp ALLA.. nerå (;



söta tomtemuggar som jag fått av min mormor för flera jular sen.. perfekt till glögg!



fanny med sin alexander. det kan inte bli bättre ♥



adventsljusstaken hos familjen erichsen

gud, vilket problem jag haft med våran adventsljusstake.. hade först tänkt att göra som resten av sveriges inredningsbloggar och ha fyra blockljus på en vit avlång porslinsbricka.. men när ljusen inte fanns i rätt stl till den brickan jag köpt.. så.. jag hittade ljus, men 50 kr per ljus känns inte bra.. ha (: så det blev en liten annan variant.. och jag kan inte tänka mig att någon sett något liknande.. haha. helt klart udda iallafall (:





julkulorna tejpade jag fast och dom röda siffrorna tejpade jag fast med dubbelhäftande tejp.



ljusstaken kommer vi ha framme året om. gillar den som bara den (:

nu ska jag börja med maten..! sen myskväll. hörs senare. puss&kram!



perfekt julmusik till julstädandet

nu har vi storstädat här hemma, luktar ajax. underbart! upptäkte att duschdrapperiet behöver bytas ut, så det blir ett vitt enkelt från ikea. ska bli jättekul att åka dit (: ska även till mio och några andra affärer. har precis duschat, tog en lång dusch med peeling och hårinpackning. luktar gott nu (: alex går och sniffar på mig, haha (:

ska smörja in mig med nivea nu och sen klä på mig, idag blir det slappt. och glasögon. orkar inte ha linser och klä upp mig.. får hoppas att jag inte träffar en bloggläsare på ikea.. brukar ju hända varje gång vi är där. haha (:

hörs senare. ha en jättemysig dag! puss&kram! ps. den här låten är på hög volym här hemma. alex börjar tröttna, men jag dansade runt som en tok med dammvippan i hösta hugg (;






nya jeans

slank ner nya jeans till mig när jag handlade lite julklappar till alexander.. älskar den låga midjan och jag har varit sugen på utsvängda jeans ett tag, men inte vågat.. nu var dom nedsänkta från 398 till 198 kr.. så vi får se hur jag passar i dom (:


gillar den slappa looken.



julklappar!

sitter och köper julklappar på nätet. bekvämt och man slipper trängas (: hittat massa fint! vi vaknade nio. hade fått ett röstsamtal och min läkare är sjuk, så det blev en mysig frukost i lugn och ro tillsammasn, uppskattat! hade ingen lust att stressa. ska sitta här i någon timme. försöker hålla oss till 1 timme om dagen vid datorn.. och en halvtimme på kvällen. känns bra. jag vill inte slösa bort dyrbar tid med alexander. även fast datorn är väldigt underhållande (:

sen ska vi duscha och fixa oss, sen åker vi till ikea. vi skippar bion ikväll. båda är sugna på en mysig hemmakväll och bara ta det lugnt med god mat och tv. ska kika på alla desperata husfruar avsnitt som vi missat och även leilas jul (: mysigt! jag behöver vila.. har hittat på saker nu i tre veckor utan att andas :P

ska kika vidare nu på julklappar! här är en låt jag lyssnade på när vi låg på stranden i thailand. (:





en riktigt mysig dag!

det har vi haft, jag och min alexander. mysfaktor på hög nivå! vi åkte till stan och delade på oss en timme, jag hitade julklappar för 1000 kr.. har 500 kvar att handla för till honom nu. vi bestämde oss för att inte handla för mer till varandra och det känns skönt. bättre att lägga pengarna på mysiga saker vi kan göra tillsammans. förra året handlade vi julklappar för 5000 till varandra.. hua, julklappar för tio tusen är för mycket! hittade jättefina saker och är ruskigt nyfiken på vad han köpt åt mig. när det gäller julklappar är jag som en åttaåring mentalt (; hittade även en morgonrock i rött microfleece tror jag det heter.. riktigt mjuk är den.. hade kostat 349 kr.. men hängde på en snurra med en lapp "tidigare 249 kr nu 199" men eftersom den kostade 349 kr.. så trodde jag inte att det gällde den.. provade den iallafall, för att den var så fin. röd med luva med typ pyjamastyg i luvan det också rött fast med massa små stjärnor på.. två fickor och skärp. älskade den! min morgonrock är för liten och när jag gick till kassan och frågade så tänkte jag att jag köper den om den nu skulle kosta 199 kr.. och det gjorde den :D så nu har jag en fin röd morgonrock att mysa runt i här hemma. när klockan var halv tre mötte vi upp mamma och adolf (min mops) så kul att dom ville följa med på skansens julmarknad. vi tog bilen dit och när vi äntligen hittat en parkeringsplats och gått till skansen visade det sig att man inte fick ta med sig hundar in ): vad är det för stil? det är ju utomhus och inga djur är i närheten.. så vi stod som tre frågetecken.. och tillslut sa mamma att hon skulle ta en rask promenad runt sjön med adolf medans vi gick på marknaden.. kändes förjävligt.. men hon lovade att hon ska följa med när vi ska till gröna lunds julmarknad sen. vi åkte bergbanan upp, satt helt själva därinne och tittade ut över skansen, sen gick vi hand i hand till julmarknaden och gick och tittade i stånden, köpte brända mandlar, åt varsinn god våffla med grädde och sylt och värmde oss vi elden. köpte även ett par jättevarma raggsockor till mamma och knäckklubbor till oss.. hon blev jätteglad (: sen körde vi hem mamma och adolf och åkte hem till alexanders föräldrar. kramar med svärföräldrarna och syskonen och stannade och pratade en stund. fick hemstickade raggsockor som alexs mormor stickad. riktigt mysiga och fick plats perfekt i mina skor! sen åkte vi till kista, bestämde att vi skulle äta middag där och det var ritkigt gott. dom hade öppnat ett nytt ställe, som hette steak house.. grillat kött med klyftpotatis och rödvinsås och beasås. mums! proppmätta åkte vi i ilfart hem till amie och sebbe som bjudit hem oss på filmkväll med glögg och lussebullar. vi såg hancock. en bra film! och sen åkte vi hem, för jag höll på att somna i soffan och dom skulle upp vid sex imorgon och jobba.

imorgon ska jag till läkaren vid 11.00 ska prata om nertrappning av mina mediciner, går på mediciner jag vet att jag inte behöver längre och det är det vi ska prata om imorgon! känns skönt att kunna klara sig utan små piller. när jag startade den här bloggen åt jag några piller som var rosa.. där av pinkpills.. snacka om lam fantasi (;

efter läkaren åker jag och älsklingen till kungenskurva och besöker ikea. ljus och julgardiner ska inhandlas. pengarna rullar gott nu i dec, men vi hade så mycket över från resan och vill lyxa till det för oss (: så på kvällen blir det middag och sen bio! riktigt mysigt! älskar att sitta i biomörkret tätt intill honom och äta snask! (: underbart!

nu känns ögonen tunga och kroppen också.. ska gå till badrummet och plocka ut mina linser och tvätta ansiktet och borsta tänderna. sen ska vi krypa i säng. riktigt skönt. massa pussar och kramar innan vi släcker lampan för att sova.

hoppas att ni sover gott. hörs vi imorgon! puss&kram kära ni (:



gratis trisslotter

gick med på en gratissajt nyss. aldrig gjort det innan.. men trisslotter är kul ju (: vill du också få hem gratis trisslotter? klicka här då da (;



stan!

nu åker jag och mitt hjärta in till stan och handlar julklappar (: och fikar på ett mysigt fik. blir en lättare lunch där tror jag! innan vi möter upp mami som ska med oss till skansens julmarknad! ska bli supermysigt! gå runt och mysa med glögg och pepparkakor och titta i stånden som står överallt.

hoppas ni får en mysig dag! det ska vi ha (: puss&kram!





kitchen aid

vi har pratat om att inskaffa en kitchen aid till köket.. vill baka bröd och det känns lättare och roligare att ha en bra köksassistent. som även är snygg! hos bagaren och kocken kostar den nästan 5000 kr, men hos halens med 25% rabatt på hela ordervärdet får man den för 2800 kr. mycket pengar, så vi ska nog vänta tills dom har 50% rabatt ist (; ska kika igenom alla reklamblad. vet att jag fått från halens också. så får vi se. hade varit riktigt snygg i köket. sen vid frukosten pratade vi om köksrenoveringen. vi kommer inte lägga ut mycket pengar på renoveringen.. känns onödigt då vi rustar upp lägenheten för att sälja den om några år. det kommer såklart renoveras, men istället för att välja en diskho för typ 5000 kr, så ska vi köpa en för 500 ist.. and so on.. istället när vi bygger hus kommer vi välja detaljerna som vi verkligen vill ha och lägga mer pengar på det. för i huset kommer vi bo sen och bli gamla i (: men vitt i högglans ska vi ha (: och ljusgrått klinkersgolv. klinkersgolv är det bästa i ett kök, lätt att städa och snyggt (: mamma har klinkers i sitt kök. och det är hur bra som helst. och ljusgrått/mellangrått blir bra till det vita köket. nu är det inte långt kvar tills vi sätter igång..! (: men vi ska vänta tills efter jul och nyår, vill som sagt mysa under julen! istället för att bo i ett kaos med byggdam. ska bli himla kul iallafall sen när det är klart.




morning!

vi vaknade utvilade vid sju i morse, låg och myste i sängen och sen gick vi upp och gjorde frukost, tände andra ljuset i adventsljusstaken och satt och myste (: sen satt vi oss i soffan och tittade på julkalendern.. rolig var den, men ingen julkänsla.. alls. lite tråkigt tycker jag. förra året var det ju jättemysigt med snö och julbelysningar osv.. jaja (:

idag ska jag träffa helena inne i stan och handla julklappar till alexander. ska bli jättemysigt att träffa henne. även fast det bara var någon dag sen vi sågs. alltid lika mysigt! sa skriva en lista på sakerna jag ska titta efter. har massa bra idéer. som han önskat sig (:

ska kika runt litepå bloggar och sen duscha och fixa mig lite (: jag har fått jättemysiga fårskinnsvantar av älsklingen. ska fota dom sen. dom är i tjockt fårskinn, har haft tunna innan, men dom här är helt underbara och värmer så himla bra. kostade 320 kr och är gråa. myyys! älskar dom. tidig julklapp (: han är bäst!

hörs senare. ha en mysig dag allihopa! puss&kram!



mysig kväll

sitter i köket och väntar på att degen till våra lussebullar ska jäsa klart, sen ska vi baka (: vi har det riktigt mysig här hemma! julmusiken är på och massa ljus är tända! jag var ute och satt upp en ljusslinga som vi köpte idag på balkongräcket, blev jättefint! vi satte på oss våra jackor och skor och gick en liten promenad runt huset och kikade hur all julbelysning ser ut utifrån. vi har helt klart mysigast  jag älskar den här känslan i kroppen. njuter för fullt. man ska ta vara på sånna här mysiga tillfällen. uppskattar verkligen att alexander är ledig och vi kan hitta på sånna här mysiga saker tillsammans. han är underbar att umgås med, mysigare människa finns inte. sen blir det fika med varm glögg och nybakta lussebullar tillsammans! vad gott det ska bli (:

vi planerade dagarna framöver som älsklingen är ledig..

6/12 - handla julklappar, baka lussebullar, fika med lussebullar och glögg, myskväll.

7/12 - julhandla i stan med helena och fika, älsklingen åker med in men handlar på sitt håll.. klappar till varandra ska inhandlas (: julmarknad på gröna lund med glögg, pepparkakor, julsånger och små hus med julklappar och julpynt.

8/12 - åka till kungens kurva och handla sista julklappen till mamma sen är hennes färdiga, gå till ikea och handla julgardiner dom röda och ljus. sen går vi på bio! myskväll.

9/12 - lyra möte mellan 10-12 med alexander. slappa och mysa hemma efteråt.

10/12 - lyra för min del (: och julhandla i huddinge centrum efteråt.

sen ska vi på skansens julmarknad också, men det blir nästa gång alexander är ledig! nu ska vi baka vidare. puss&kram.



recept på lussebullar i min bok som jag fick av mamma förrförra julafton "en riktig jul"



Hemma!

hej på er, hoppas ni haft en mysig dag (: det har vi. har varit i länna och handlat lite julinredning till hemmet och även några julklappar till mamma och mormor. hittade perfekta och det känns kul. roligare att ge bort när man vet att det verkligen passar personen (: så det känns bra! sen köpte vi julgransmatta på rusta för 79 kr, en grå. men funderar på om vi ska byta till en röd, då vi har röda julgardiner.. som jag också ska byta, haha (: fast det blir fortfarande röda dock (: fast jag vill ha mer tyg i dom.. nu har vi panelgardiner. det är verkligen mysig här hemma nu. luktar jul och kroppen fylls med julkänsla så fort man stiger innanför dörren. underbart med julen. tänk om man hade sån här julkänsla i kroppen året om.. myset alltså. dock har jag ju nästan alltid det, men julen, den är verkligen speciell.

fotade lite här hemma nyss, mysigt va (:



våran mysiga frukost i morse som älsklingen gjorde.. och jag gjorde ett f + a på hans pepparkaka.



gulligt va :D



mysigt! ska göra nya apelsiner i ugn någon dag (: det luktar så himla gott. dom här är från förra julen.



mysigt i köket med stjärna!



julkuddar i soffan, två röda och två gröna från thailand.



belysning och tomte i ena kubhyllan.



röda ljus såklart.



våran söta julbock, lite tidigt kanske, men han är så söt så han får vara framme ändå :D



ljusslingan jag köpte i thailand hänger fint i hallen (:



mini random lights.. ger ett jättemysigt sken (:



nya ljusstakar "ljuspunkten" älskar designen!





julstjärna.. måste köpa en annan kruka bara (:



vardagsrummet.



blandade röda julgranskulor på vårat dina fat.



fint va (:



julgardinerna vi köpte på hemtex idag.. men det var inte rätt, så vi ska lämna dom imorgon och köpa nya på ikea.



julstjärna i vardagsrummet. mysig!



jul i köket



hittade svarta idag också (: love them!



nu ska vi gå ut i köket och sätta på oss förkläde och baka årets första lussebullar (: sen blir det fika i soffan med lussebullar, glögg, tända ljus och massa pussar och kramar med min underbara äkta man!

ha en jättemysig kväll nu. puss&kram (:





Lördagen den 6 december

planer för idag (:

- duscha och göra oss i ordning
- åka till länna och gå till rusta, eko och cervera
- åka och handla ingredienser till lussebullsbak
- åka till älsklingens föräldrar och hämta katternas bädd
- åka hem och baka lussebullar med älsklingen (:
- fixa lite hemma, städa och göra mysigt till kvällen.
- laga middag och äta!
- mysa i soffan med tända ljus, te, lussebullar, desperata husfruarna och älskling!
- pyssla lite hemma.
- fota julpyntningen och lägga upp i bloggen.
- sova!

nu ska vi duscha och sen åka till länna (: hörs senare. puss&kram!



2,5 år

idag firar jag och mitt hjärta 2,5 år. tiden har gott jättefort. känns som det var i går vi satt där på bryggan och kysstes för första gången. en underbar känsla som växt sig starkare och starkare för varje dag. vi har verkligen växt ihop och jag älskar att vara en med honom. att träffa alexander var det bästa som kunde hända mig! vi hör ihop helt enkelt! underbara älskade alexander, grattis på våran dag! älskar dig oändligt mycket!




godmorgon lördag!

hej på er. förlåt för dålig uppdatering igår, men efter stan blev vi bjudna på middag hos helena och joakim, vi åt tacos, så himla gott! lite roligt för jag hade gott och varit sugen på det hela dagen och sen blev det det vi åt (: vi stannade där och såg på idol, men åkte hem innan utröstningen, sprang in på ica maxi och köpte ljusstakarna som alla har.. ljuspunken ni vet. visar bild sen (: och sen åkte vi hem, gjorde oss i ordning och dök ner i säng och tittade på utröstningen i sängen. underbart med tv i sovrummet! sen somnade vi bums, så himla trötta. idag ska vi bara slappa! kanske åka till länna och kika lite på eko och rusta mm.. sen ska vi äta god middag, titta på husfruarna som vi missat och jag ska spela massa sims! har alla spel som finns nu.. kul va (: jag spelar inte för att spela, utan för att bygga hus och inreda.. skitkul (: nu har sims kommit med ikeas möbler också.. ska bli kul att prova! ska äta lite frukost nu, älsklingen är så söt och har tänt massa ljus och gjort det mysigt! världens bästa alexander är han (:


här kommer lite bilder.. det jag hinner innan frukosten är klar.. fortsätter i samma inlägg sen efter vi ätit!




mysig gunga på stranden.





påväg hem från utflykten..



blåste ganska mycket!



det glittrade så fint på vattnet (:



puss älskling!



mysigt på stranden.





godaste banan milkshaken hade dom på stranden, muuums!



älskling var och hoppade i vågorna! sötnos :D



en fluga på stranden, haha (:



insjunken i en inredningstidning



söt innan vi ska ut och äta! älskar hans frilla! snygg (:





uppifrån.



i thailand var allt julpynt rosa!



både kamera och videokamera i högsta hugg (; äkta turister.



shopping center i patong!



vad jag älskar dig. du anar inte!



rosa jul!



alexander utanför en bio!



inne i en affär (:



nattlivet i patong var crazy. tur att vi inte bodde där :P



en liten leguan. höll i en dubbelt så stor sen (:







pantong!









ljusslingor och lampor överallt!





gatorna i thailand fylldes upp med mopeder!



shopping av pashmina sjalar. så himla lena och mysiga. köpte tre st, bla den lila svarta som hänger brevid den jag pillar på.. (: 20 kr st.



väntar på min grillade majskolv. muma! (:



såhär glad vart jag.. hah (:



gott gott!



dagen efter åkte vi på utflykt och red elefant och träffade apor!



en bebis elefant.



i thailand är elefanten ett heligt djur. och deras landsdjur.



har ni sett en gulligare rumpa i hela ert liv?! :D haha.



älskling!



bebis elefanten badar :D



uppe på elefanten.



en liten ödla hälsade på oss (:



och så den där söta rumpan igen (:



våran elefantkille (: han fotade med våran kamera hela tiden sen.. vilket vi fick vara tysta om, för så fick dom inte göra.. vi gav honom 500 bath i driks iallafall. bättre att ge till honom än företaget! (:



han gjorde en hatt av några blad åt oss.. om ni undrar vad jag har på huvudet, haha (:











påväg tillbaka.



fanns massa gummiträd där.. här är lite gummi. luktade precis som en gummisnodd och man kunde dra i det hur mycket som helst utan att det gick av.





en apa på cykel.. han gäspade hela tiden. kopplet hade dom för att vi inte skulle bli attakerade och bitna.



sådär.. nu var det inga fler kort.. vi tog tusen kort men alla lägger jag inte upp här!



God morgon!

hoppas ni sovit gott (: det har jag! lite hungrig och ska snart göra frukost till mig och alexander.. han ligger i sängen fortfarande och vaknar till liv! det är så mysigt att sitta här, bara julstjärnorna är tända i fönstret. och ger ifrån sig ett så fint ljus! jag älskar julen! december är den bästa månaden! (: vi ska hitta på så mycket mysiga saker den här dagarna i december och jag ser verkligen fram emot det! bara ta det lugnt, ingen julstress, göra det vi vill, mysiga saker! den här julen kommer bli perfekt!

när vi har ätit frukost tar vi det lite lugnt och sen gör vi oss iordning, affärerna öppnar vi tio inne i stor stockholm. sen blir det några timmar på stan, hand i hand och sen ska vi dela på oss för att försöka hitta julklappar till varandra! sen möts vi upp, går och tittar på julskyltningen vid NK (om dom har satt upp den än?!) och fikar, varm chocklad med grädde och någon macka. riktigt mysigt!

ska göra en mysig frukost nu.. helt mörkt ute så det blir massa tända ljus! underbart. vi hörs senare. ha en jättemysig fredag! det ska vi verkligen ha!





kvällen!

hej söta ni! hoppas ni haft en mysig kväll.. det har vi haft, även fast vi mer eller mindre varit dönickar (: vi åkte och handlade middag för tre kvällar, bestämde oss för att åka hem till mamma och hjälpa henne med lite mer julpynt och där lagade vi även våran middag och åt med henne (: riktigt mysigt! fikade och myste tills för en timme sen och nu sitter jag här. trött är jag! pratade med helena påvägen hem och nu har vi bestämt att vi ska köpa varsitt gymkort och träna i farsta! kul va (: då ingår styrketräning, gruppträningar och simhallen. ska bli riktigt roligt! bra idé hjärtat! (: imorgon ska jag och älsklingen in till stan och handla julklappar! och fika! ska bli jättemysigt! vid frukosten imorgon ska vi skriva varsinn önskelista till varandra, så vi har lite att gå på! sen ska vi hem och fika hos helena och joakim och det ska bli jätteskönt att träffa helena, saknar henne så!

orkar tyvärr inte lägga upp några bilder nu från thailand, men imorgon lovar jag mer! då ska ni få se lite bilder på vårat julpynt också! nu ska jag ta ur linserna, borsta tänderna och krypa i säng med världens bästa alexander! (: hoppas ni sover gott sen. hörs imorgon! puss&kram!



groggy

känns som jag är bakis.. haha (: vi sov till nio, sen gick älsklingen upp och gjorde en mysig frukost till oss med massa tända ljus som vi satt och mumsade på länge. vi var smarta och handlade lite innan vi åkte så det var skönt att ha frukost hemma redan. vi har packat upp våra väskor, julpyntat och satt på julmusik (: än sålänge är det bara julstjärnorna vi fått upp, en guldstjärna i vardagsrumsfönstret, en guld i köket och en vit i sovrummet (: så mysigt! ska iväg snart och handla mat och besöka lite affärer.

här kommer lite foton från thailand (:



en söt elefant som städerskan hade vikt av en handduk (: söt va!



första dagen.. trött och eländig. alex satt en blomma i mitt hår.. (:



smörjer in oss till första dagen på stranden. mysigt!!



jag älskar dig!!



promenerar på stranden lite senare på kvällen.



väldigt trötta efter en lång flygplansresa!



puss!



första fotdoppet. lite små kallt var det! jag är värsta badkrukan dock (:



älskling!





buse!





ena poolen på hotellet.



första kvällen på en mysig liten restaurang i kata center.. jag levde på banan milkshake därnere! (;



haha (:



sitter och väntar på våran middag!



små ljusslingor hände det på alla restauranger, mysigt!!



många som målar otroligt bra i thailand!! här är ett av många utställningar av målningar!



chicken satay.. gotti!



deras små tuk tuk som är taxibilarna i thailand.



vi fick läsa löpsedlar från sverige varje dag, haha (: kändes lite konstigt!



shopping!



älskling utanför en av många barer..



sliten och skitblek..



bild tagen påväg hem i en tuk tuk, fint med massa ljusslingor!



vi var på en marknad med massa saker.. fy fan va äckligt att var.. råttbajs på tröjorna och luktade inte gott..





mycket saker överallt!



sen kom vi till ett annat ställe... som var lite fräschare (:



där köpte jag två adidas tröjor, såg exakt ut som orginalen.. ända skillnaden var att jag betalade 90 kr för båda istället för 2000 typ.. en grön med gula ränder och en röd med svarta ränder. älskar dom! gör en knasmin på kortet (;



kolla in elledningarna på kortet.. såg ut som lakritsgodisband (:



ännu mer lakritsgodisar (:



stopp i shoppingen för en stund.. lunch och såklart banan milkshake, mums!



jag åt min lunch ur en kokosnöt (:



grillade kycklingar på gatan...



vårat hotells reception.



hämtar våra nycklar.. man lämnade in dom varje dag så slapp man hålla reda på vart dom var.



i hissen...



vårat stökiga hotellrum (;



mysig belysning i våran tuk tuk! påväg in till stan för att äta middag!



en av de mysigaste restaurangerna vi åt på! det låg på höjden.. över 300 trappsteg upp dit! jag räknade, haha (:



mysigt!!



utsikten från vårat middagsbord!



ett gladmongo!



maten var så himla god där!



påväg ner, mätta och belåtna (:



sen åt vi god efterätt på gatan! bananpankaka! mums!



vi filmade honom och fotade, haha. kändis för en kväll typ (:



mumsar!



betalar taxin



väskor fanns det gått om.. jag köpte en bag från lui vuitton.. den här första på bilden.. stor och bra att ha när man ska någonstans (:



i min favorit klänning!



snyggaste bilden på hela semester.. fy vad vi ser ut ^^



med solen i ögonen.



alltid lika snygg...! ha.



badkruka nr ett..



hahha!



vågor!



älskling!



underbart!



uppifrån..



underbart vatten!



helt genomskinligt vatten!



hoppar i vågorna! fattar inte hur min kropp kan vara så snygg som den är med tanke på att det var typ tusen år sen jag tränade.. bara tacka och ta emot (:





myser på stranden.



promenerar på stranden.





vackraste!



duscha av saltvattnet.



älskling provar första skjortan han sydde upp hos en skräddare.



vi handlade milkshake och frukt på kvällen innan vi åkte hem. blev dåliga i magen av milkshaken och fick svarta piller på apoteket.. sen gick det över :P



boven!



mysigt på kvällarna!



utanför hotellet.



dom hade någon fest på hotellet.. avanserat pyntning (:



mys!











några av pyjamaserna jag köpte.. 15 kr styck på ett stort varuhus (: jättemysiga!



även ett par skor för 10 kr. alla skor där kostade mellan 5 och 25 kr.. och det fanns allt! tur att jag inte är en skofantast!



min tröttis efter en dag på stan!



lite färg hade jag minsann fått (:



fast vi är brunare nu ju :D



städerskan hade bäddat ner nallen så fint (: hihi





nyduschade.. låg och myste i sängen!



färdiga för middag! jag använde smink en kväll på två veckor.. skönt! (:



köpte vykort och frimärken!



en av våra favorit restauranger.. åt varsinn varmrätt, förrätt, dricka och sallad för 50 kr tillsammans!





så var det dax för bananpankaka igen :D



här är vi på en dagsutflykt! sitter med flytvästar på oss.. vi förstod varför sen när speedboaten åkte iväg.. vilken fart.. vi studsade fram på vattnet.. tur att helena varnat mig för åksjuka och jag tagit åksjuketablett.



baby!



vi stod upp och benen vek sig under oss för att det guppade så (:



jag skrattade så jag grät!



hahha, ser ni tanten längst bak.. hon höll nästan på att flyga av..



välkommen till paradiset. har ligger stranden där dom spelade in filmen "the beach" med leonardo dicaprio. fantastiskt vackert! vattnet var verkligen vackert.. man kan nästan tro att bilden är redigerad ^^



sanden var riktigt vit och finkornig.. kändes som heaven! (:



våran speedboat.. kolla vattnet. såå fiiint!



kritvit sand!



sen gick vi på upptäcktsfärd i djungeln.





hjärtat mitt





lite turister va. haha (:





sanden var som vitt mjöl i konsistensen.



min man och livs kärlek!



puss!



fina long tail boat!





promenerar på stranden, strax ska vi åka vidare.



hand i hand föralltid.



vilda apor på monkey beach.. vi gick aldrig av våran båt utan fotade från båten, vilket var för våran säkerhet. aporna bet månag turister!



en modig tjej.. som blev biten två sek efter.. läskigt!



apisar (:

nu måste jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka och handla mat till middagen och resten av veckan (: bunkra upp med pepparkakor och glögg! ikväll blir det mys här hemma! (:

lägger upp resten av bilderna senare, eller imorgon, nu är jag helt slut, haha.. det är 300 bilder kvar.. orkar ni se? (: hörs sen iallafall. puss&kram




God morgon sverige!

och jag är helt groggy (: vaknade nyss. har bara sovit i 6 timmar.. så jag ska nog försöka sova ett tag till. flygresan tog 15 timmar, ont i rumpan minst sagt, men det gick snabbare än vad man trodde att den skulle göra! alexanders pappa och ena lillebror hämtade oss på arlanda och vi frös! från att ha kommit från värmen.. jisses vad kallt det är här hemma. blev dunjacka och sätesvärme när vi åkte hem sen. åt middag hos dom och fikade. var som två zombies satt mest och mumlade, haha (: satt som två påsar nötter i soffan.. måns blev glad när han såg oss, och vi blev minst lika glada, gud vad vi saknat våra katter!! så mysigt att få träffa dom igen! vi packade iallafall ihop oss och begav oss hemmåt med våra enormt tunga resväskor.. min vägde 32 kg.. dock inte betala övervikten och det var skönt! dom får ju max väga 20.. hah (: måste vara alla rökelser jag handlat (; nerå. sen när vi lämnat måns och väskorna hemma, så åkte vi hem till mamma! redan från gatan såg man hur vackert hon julpyntat med ljusslingor runt alla föntser, julstjärnor och elflugan.. blev varm i hela kroppen. vi gick upp och hon öppnade och vi kramades massa, jag gav henne en present.. en nyckelring med ett "fuldjur" dom hade ganska många fula gosedjur, nyckelringar mm i thailande och jag köpte likadana nyckelringar till oss (: så vi kan tänka på varandra när vi ser dom! sen hade hon väntat med att tända första ljuset på adventsljusstaken, blev jätteglad! (: vi åt saffranskaka, drack glögg och satt och myste i soffan och tittade på lågan som brann.. julkänslan infann sig ganska snabbt! sen åkte vi hem, borstade tänderna och stupade i säng efter 26 timmar vakna.

och nu sitter jag här, pigg som en mört och klockan är fem på morgonen.. fast i thailand är hon elva på dagen.. dax för lunch typ.. det har varit en jättemysig semester och det var skönt att få åka bort lite och sola, bada, slappa och bara njuta av varandra! vi är bruna som pepparkakor, jag är fräknig i hela ansiktet även på armarna.. får bara mer och mer fräknar efter varje år som går.. inget mig emot, jag älskar ju fräknar (:

idag ska vi ha en riktigt mysigt dag! har legat på stranden i thailand och planerat hur vi ska julpynta när vi kommer hem. kommer bli så mysigt! sen ska vi packa upp, åka och handla på coop för att fylla upp kyl och frys och sen ikväll blir det lite repriser att kolla på.. har ju missat 3 avsitt av husfruarna mm.. så det ska ses! och äta en svensk middag! gott! (: och så kul att laga maten själv :D längtat!

ska visa korten sen också. har inte kollat på dom själv än.. vi har filmat med videokameran också, så vi ska klippa ihop lite och lägga upp här, kul va (:

vi hörs lite senare. ta hand om er. puss&kram!



sista kvallen

nu ar det sista kvallen har. vi aker inte in till stan och ater, det gjorde vi pa ett av vara favoritstallen igar istallet. idag har vi legat vid hotelletspool och slappat, badat och solat.. vi har dykt med tuber och det var jattekul. alexander var imponerad over att jag vagade. jag hatar att vara under vatten.. det var lite svart att andas ut, men det fungderade ju. kul var det. nasta gang vi aker hit kanske vi tar varsitt dykarcertifikat (: sen at vi lunch pa ett stalle nara hotellet och sen har packat allting, pa gransen att allt fick plast, men det gick (: nu ska vi ivag och ata middag, ska bli gott.. sen forsoka sova tidigt.. klockan ringer 04:00 imorgon bitti. da ar det bara att hoppa snabbt in i duschen och sen i kladerna och packa det sista, 05:00 gar bussen harifran till flygplatsen.

sa vi hors mer sen nar vi kommit hem. kommer hem vid 16:25 svensk tid och blir hamtade av alexanders pappa, sa ater vi middag dar och hamtar mans, aker hem, lamnar vaskorna och sen aker vi vidare till mami och fikar och hamtar resten av kissarna :) sen hem, och sova, vi kommer nog vara ganska slut efter 15 timmar pa flygplanet. tur att dom visar massa filmer (:

hoppas ni har det bra! ses snart igen! puss&kram! (:



RSS 2.0