Frågor!

Tänkte ha en liten frågestund. inte för att jag tror att det är så mycket ni inte redan vet om mig.. jag är ju trotts allt relativt öppen här på bloggen (: men kanske nått? jag svarar på allt. det mesta iallafall (;

och eftersom min blogg inte är på långa vägar lika stor som tex englas osv.. så sätter jag inte tid, då det avslutas.. utan ni kan ju fråga på.. om det är nått ni undrar.

puss!

image4082

är det en sak jag kan så är det att le.. hah (:



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Kommer inte på någon fråga nu men jag ska fundera. :) Kul grej!!!

Postat av: Malin Inspiration & design

Nu minsann kom jag på en fråga! Trivs du med din ögonfärg?! Har du önskat dig en annan ögonfärg i bland?
Vilken i såfall?! Den är verkligen fin!! & I bland hade jag önskat att jag hade bruna ögon. Fast jag är nöjd med den jag har också. :)

Postat av: j

Din blogg är defenitivt mer spännande en englas:) Men, jag har en fråga. Du som är så intresserad av kläder, funderar du något över miljöhänsyn samt produktionsvillkor och arbetsförhållanden för de som syr kläderna? Hur tar du ställning till det? Har du kollat in schyssta märken som kyuchi något? Där kan man hitta många grymma kläder,ekologiska och producerade under shyssta villkor...Tack för en rolig blogg!

2008-02-10 @ 20:32:14
Postat av: ida

hade du kul på chaplins igår? ;)

2008-02-10 @ 23:38:59
Postat av: Camilla

Vilket område/stadsdel/förort letar ni efter drömlägenheten? Har ni hittat något specifikt ställe där ni verkligen vill bo?

2008-02-11 @ 12:26:24
URL: http://lillamillisen.blogg.se
Postat av: Josephine

Hittade hit via Inspiration&design-Malin nyss :P Är lite avis på dig som har en sån fining-kamera! Måste iaf slänga in en fråga, gjorde det ont med piercingen i läppen och tog det lång tid att läka? Jag är smyg-frälst i piercing där, men jag är för feeeeeg haha :) Fin blogg! Kram, Josephine

2008-02-11 @ 16:25:38
URL: http://josephineandersson.blogg.se
Postat av: Eveline

Hur träffades du och din pojkvän? Brukar alltid finnas en speciell historia bakom :)

2008-02-12 @ 00:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback