God morgon vinterland!

Gud va mysigt! det är så mycket snö ute. blir helt pirrig i hela kroppen. älsklingen kom hem vid åtta och kom in och väckte mig med världens leénde, han vet hur mycket jag älskar snö! så lyfte han upp mig och bar fram mig till fönstret. mysigt det är med snö, åhå. imorgon är han ledig då ska vi ut och åka pulka och göra snöänglar. snön kom inte till julafton, men bättre sent än aldrig ju (: har tagit massa kort också (:

har precis ringt till rusta, dom har kampanj på några tapeter vi vill och ska ha i nya lägenheten som fondtapet i nått rum. 39kr/rulle är riktigt bra. har varit ute efter dom förut, min bästa vän helena har redan köpt dom innan, fast då var dom slut. nu är det ännu bättre pris..! dom har iallafall precis fått in en stor leverans så imorgon åker vi dit och shoppar tapeter! kul (: dom är jättefina iallafall. har ju sett dom i verkligheten redan. medaljonger och vitt, vitt (: och lite skimmriga.

image3493

idag ska jag möta helena i årstaberg tio över två, ska ta två tåget från huddinge. läbbigt. jag är lite skraj för att åka tåg..! och det var ett tag sen jag åkte kommunalt själv. det går nog bra. får inte sitta så länge själv. sen går vi och provar brudklänningar och det känns också läskigt! helt plötsligt känner jag mig så liten. som fem år. haha. men det går nog bra. jag har ju dig med mig gumman ♥ sen måste vi fika, det var längesen. it's on me. eller ja, jag bjuder (:

tack för era tips om filtlöparen också, köpte den på inreda! 115 kr och inreda ligger i stan så jag går och hämtar ut den ist för att betala frakten på nästan hundra kr. den blir fin på matsalsbordet (:

nu ska jag göra lite frukost och äta med älsklingen och sen ska han nog sova. för mig blir det att hålla mig vaken, även fast det skulle vara skönt att sova så måste jag vända på dygnet nu. har sovit i fem timmar och det räcker :P iallafall för i natt. ska duscha, sminka mig, titta på tv, och fixa lite här hemma. kanske sy klart min vetekudde. det är bara fodralet kvar nu (: den blir jättefin!

hoppas ni får en underbar dag! kramar ♥



Kommentarer
Postat av: carin

Jättefin design du har fixat :D

2008-01-03 @ 08:54:32
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: Helena

Jag skulle ju säga till dej at de fanns igen men sen glömde jag det, fick rusta pappret igår =)Hihi, det kommer se likadant ut hos oss =)(iaf på någon vägg)
Längtar efter dej gumman, vill bara krama dej! Sov så orroligt inatt....

snart ses vi

2008-01-03 @ 10:49:57
Postat av: Marielle

Skitsnygga tapeter ju!!!!! Ni är lite roliga som köper sånt innan ni ens vet hur det kommer se ut;). Hur gick det att åka tåg då gumman? Du är så duktig som går emot dina rädslor*kram*.
Drömde jag va o hälsade på dig en kort sväng o du låg på soffan o vart ltie sur när ja kom utan å höra av mig men så viskade du en sak åt mig som gjorde mig glad*ler*.

2008-01-03 @ 12:16:28
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback