frukost & middag på balkongen

älsklingen min gjorde frukost på balkongen åt oss. jättemysigt. vi satt och pratade om framtiden och hur vi vill ha det. och jag vet att vi kommer få det precis som vi vill. är så lycklig med dig älskling. du är bäst.

jag sitter fortfarande i nattlinne. knäppis va. vi ska städa lite här hemma och fixa lite så det är fint när vi kommer hem sen. ska åka till em möbler och titta på soffbord (: fast inte köpa! renovera innan, sen köpa.

ikväll blir det middag på balkongen. ska tända lyktorna där ute och mysa massa. varsinn filt om oss och äta gott. funderar på att äta en lunch inne i stan, nån sallad eller nått så vi kan vänta med middagen till senare så det är lite mörkare ute. mys! (:

riktigt underbart att baby är ledig nu i några dagar. hoppas på varmt i morgon. då ska vi bada i havet hade vi tänkt och sola på stranden. wounderful.

ska börja fixa här hemma nu. har redan satt upp båda brädorna som jag fick hem igår från perlans webbshop. ska fota sen och visa er. blev jättefint (: och jag är supernöjd. speciellt med "välkommen" skylten i hallen. kommer passa perfekt sen när vi renoverat också.

hörs sen sötnosar. ha en mysig dag! puss&kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback