Krockat & hyrbil..

jag blev en aning chockad (och väldigt orolig) när alex skulle hämta oss (mig och amie) inne i stan efter vi fikat.. vi pratade i telefon och han förklarade vart han stod.. men jag såg inte bilen.. sen ser jag att han sitter i en bil och vinkar.. när vi hoppar in i bilen berättar han att han krockat in i ett träd på morgonen.. han ville inte göra mig orolig så han väntade och berättade inget. det var ett rådjur som sprang ut på vägen och älsklingen svängde och körde rakt in i ett träd. hela höger sida blev helt mosat och alex gjorde illa sig ganska mycket ): det syns inte på utsidan mer än skrapsår och svullen hand.. men han har jätteont i kroppen. så nu har jag ringt en naprapat så han får komma dit. stackars älskling ): ska massera honom ikväll. tur att han har helförsäkring på bilen. hoppas på att få ut runt 40 iallafall.. så nu är det bara att börja kolla efter ny bil. som tur är känner alex en kille som jobbar på ett ställe där han hyrt bilen.. så istället för 4000 kr i veckan får vi hyra den för runt 400 kr i veckan.

usch jag var så rädd ): tänk om det hänt någonting.. usch.

vi är hemma hos tessan och thomas nu. har precis ätit våfflor med syld och glass. mums! (: ska umgås här och sen åka hem och kanske titta på film. bara mysa i soffan jag och älsklingen. så mysigt att han är ledig nu.



hyrbilen.. en peugeot 308.. ser ut som ett rymdskepp.





en perfekt dag för en mysig fika i stan.

ska hoppa in i duschen snart.. men innan måste jag få i mig lite frukost. jag har suttit med amie i tel i en timme (jag pratar mycket i telefon.. så det är bra med headset..) ser lite nördigt ut när man går ute bara.. så jag har den oftast bara hemma ^^ fast nu är min inne på service och jag hoppas på att få en röd tillbaka så den passar ihop med mobilen *nörd* halv fyra ska jag och kusinen ses och fika på cozy "vårat fik" dock har dom bytt ägare och namn på stället som brukade heta eden.. och även lagt på en nolla på alla priser...! men men, fika ska vi (:

nu kurrar det i maowen. får höras sen. hoppas ni får en toppen dag i regnet.. mysigt tycker jag. idag blir det mjukisbrallor. myspys. puss&kram.



mitt headset..! som min älskling köpte åt mig (:



vänner

har varit ett trevligt slut på kvällen för min del. jag tog mig en joggingrunda som slutade i flåsattack (jag har verkligen ingen bra kondition nuförtiden, haha) sen efter flåset träffade jag en nyfunnen vän här där vi bor, madde och hennes fästman marcus. trevligt par (: jag bjöd in mig själv till en sväng med deras hundar och sen följde jag med dom upp till deras lägenhet.. dom bor i huset brevid oss och har en likadan lägenhet som vi har. så det var kul att se hur dom hade fixat (: sen följde dom med hit och kikade och blev kära i våran siames katt måns som alltid charmar allmänheten (;

har precis suttit på ikeas hemsida och räknat ut vad vitvarorna kommer gå på till köket.. sisådär 37.375 kr. (för att vara exakt) och då har jag räknat med kyl&frysen från siemens som går lös på 10.000 kr. va dyyyrt allt blir hela tiden...! tur att ikea har så pass billiga köksskåp och luckor  heh.

ringde mammi nyss och sa god natt. saknar henne. hon hade dåligt samvete för att hon inte ringt mig igår och sagt godnatt. vilken snuttismamma jag har va. liet dotterochmamma kärlek tror jag..! vi fungerar så mycket bättre ihop när vi inte bor ihop. två kvinnor med stark vilja brukar jag säga.. och det stämmer ju. nu vet jag vart jag ärvt min kämparglöd ifrån, tss.

ska ta en halvkall dusch nu och hoppa i nytvättat nattlinne. kan inte sova näck.. jag känner mig oskyddad då.. samma sak med duntäcket.. måste ha duntäcke. annars är det läbbigt. det blir ju som en borg man gömmer sig under!

imorgon kommer nog brädorna från perlans webbshop dyka upp (: den i sovrummet ska sättas upp! kanske den i hallen också.. även fast vi inte är klara där än!

nu börjar jag bli trött. det märks på mitt babbel här i bloggen. så nu - duscha, läsa, sova. rutiner kallas det :D puss&kram.



kvällsrunda

ska hänga den sista tvätten nu och bege mig ut bland villaområdet härbrevid och kika på massa söta hus (: ska bli skönt att komma ut och promenera lite när solen gått ner. blir mjukisbyxor och en hoodie och gympaskor. när jag kommer hem ska jag först duscha kroppen och sen koka blåbärssoppa och mysa i soffan med en tidning och tända ljus.

har haft en mysig kväll. pratat mycket i telefon.. först en timme med tessan och sen med älsklingen i 40 min. varm i örat! imorgon ska vi hem till tessan och thomas på middag, det blir våfflor med hallonsylt och glass! det var min önskning :P och den gick i uppfyllelse! lucky me. hihi. ska bli mumma! på dagen ska jag träffa kusin amie för jag avbokade idag..! kände mig helt off. dämpan. nedstämd. ja. inte alls på humör för att träffa någon. får ni också sånna dagar?! men man gör ju det bästa av situationen ändå, visst va (:

nej, ska ta och hänga den där tvätten nu sötnosar och sen gå ut och gå.. skit att min mp3 inte är laddad. får gå ändå (;

puss&kram.



ett av mina favorit djur! pingviner såklart. jag skänker money varje månad till dom (: dom är också ute på promenad




leila bakar

har precis tittat på leila bakar. blir riktigt sugen på att baka. men vi har massa muffins i frysen, så vi får nog äta upp dom innan! har precis ätit middag med älsklingen som åkt till jobbet nu. det blev enchiladas med en god sallad. mätt och belåten! (: nu är det LA inc.. och snart är det min tur att bli tatuerad! i början av september.. ska bli spännande. ska fylla i alexanders namn som jag har nere vid fotknölen. den är gjord i thailand så den är inte jättebra. så det ska bli kul att få den bra nu (: alle ska också fylla i mitt namn så småning om. eventuellt ska jag tatuera in en till sak. men jag funderar för fullt. det får bli en överaskning isånnafall..!

ska lägga mig och läsa lite snart och sen leta efter massa inredning på nätet. bla. tapet till vardagsrummet. fondtapet. vet nästan vilken vi ska ha.. men det är ju alltid kul att ha lite altenativ (: vi har funderat lite och ska börja med väggarna i vardagsrummet nästa löning. vi ska sätta upp rotgips skivor 6 mm, väggarna är bredspacklade och helt räffliga nu.. vi orkar inte göra som vi gjorde i sovrummet.. skrapa bort all spackel.. så vi sätter upp rotgipsskivorna så väggarna blir släta och jämna på en gång, utan massa slipdamm (: lite dyrare, men så mycket lättare. värt det! sen ska vi grundmåla och måla vitt.. och upp med en fondtapet bakom soffan (: sen månaden efter lägger vi valnötsgolv och sätter upp lister. sen ska det inhandlas lite möbler och piff (: en bourgie lampa från kartell, en fotölj, en läslampa, gardiner, vita tavelramar i olika storlekar och ett soffbord. kommer bli så fint!! längtar jättemycket.

ska läsa lite nu. ha en gosig kväll nu. puss&kram



Sunday morning..

.. ja för mig iallafall. hur kan man sova så länge?  skönt var det iallafall. om ca tre, fyra timmar ska jag befinna mig inne i stan och träffa amie och fika. trevligt (: får se hur länge jag stannar. sen hem och fixa hemma.. ser ut som ett mindre kaos med all tvätt som hänger överallt.

ska ta och äta lite frukost nu och duscha och allt det där.. ha en mysig dag så hörs vi senare ikväll. kram&puss.

ps. knäpp bild jag har i headern va (;



snart sova

sitter och äter lite nattfika. två ostmackor, ett glas med fil med blåbär och hallon smak och en kopp te - kvällsro. gott. var riktigt hungrig. efter det här ska jag lägga mig och läsa massa inredning. jag gillade verkligen 25 underbara hem tidningen. har fortfarande inte läst klart den. lustläst den med andra ord. kul att få massa inspiration. ikväll har jag nästan bara suttit vid datorn. blev ingen film, men det gör ju inget. i en smyckesbutik. börja med fem timmar i veckan och sen får vi se hur mycket jag klarar av. hoppas det blir av. hade varit riktigt kul att få ha någonting att gå till. ska skicka in en ansökan på måndag. håll tummarna!

pratade med älsklingen nyss. i natt och en natt till, sen är han ledig. ska bli riktigt mysigt att ha honom hemma. den här veckan har gått fort så det är skönt! jag tycker om att han jobbar som han gör. jobba sju nätter och är ledig sju. man hinner med så mycket mer. som en liten semester varannan vecka (: perfekt! blir bra sen när vi börjar med renoveringen också.. så slipper han ta ledigt och förlora massa pengar..!

var inne nyss hos katternas låda och det luktade inte gott.. måns är dålig i magen tror jag :/ så det blev sprut med doftsrayen.. som knappaste luktar godare än hans bajs.. billig killparfym ungefär ^^ hua. tur att jag har en snäll sambo som tömmer kattlådan. jag är för känslig mot sånt. undra hur det ska gå sen när vi skaffar barn?!

ska säga god natt till vännerna på msn nu och sen borsta tänderna. lite lagom trött och det är bra för då slipper jag somna med lampan tänd och tidningen över mig (;

god natt nu och sov så gott!



Love forever



"jag kan inte andas utan din luft i mina lungor.."





"always remember to kiss me goodnight.."



"happy on the outside and on the inside"



"I will love you forever"



amie & fanny




numera är hon blond igen (:




kvällsbad & mjukisbyxor

sitter och försöker svalka av mig efter mitt varma skumbad. varför ska jag alltid ha för varmt vatten? och envisas med att ligga kvar längre än vad jag egentligen klarar av! jaja. nu är jag uppe iallafall. skönt att vara nybadad. håret är tvättat och uppsatt i en knut. jag har nästan alltid uppsatt nuförtiden. skönare så. igår när vi var på bio så blev jag lite ställd när jag såg mig själv i skyltfönstret.. vafan, jag har ju fått ganska långt hår (: sånt tänker jag ju inte på när jag har uppsatt. jag har bestämt mig för att spara up långt. men snart måste jag nog klippa topparna iallafall. risigt mist sagt. var nog ett år sen jag klippte mig nu.. om inte längre.

ikväll blir det bara lugnt. så skönt. ska rota igenom dvd samlingen och titta på film! inget vettigt på tvn såg jag innan. tänkte pilla lite med designen på bloggen. var ju ett tag sen. kul med lite nytt.

imorgon ska jag och min kusin träffas. min amie. kommer aldrig glömma våra knäppa upptåg tillsammans. hon är ett år yngre än mig och vi är inte alls lika fast vi är släkt. kanske att vi har lika små näsor och lite sneda ögon, men annars är vi inte alls lika. vi har verkligen haft kul ihop hon och jag. knäppa saker minst sagt. kommer ih¨g en gång när vi satt på pendeltåget påväg hem. hade varit på bio och hade med oss våra biopopcorne.. mitt i mot oss satt två snorkiga flickor av märket fjortis som tittade på oss som vi hade varit ufon. då stoppar amie in ett popcorne i varje näsborre och fortsätter prata som om ingenting hänt. dom glodde ännu mer och gick av snabbt från tåget. kommer du ihåg amie?! eller att vi hade så mycket att prata om så vi inte ens kunde gå på toaletten utan varandra. tillochmed när vi gjorde nr 2. vi var bästa vänner! och nu när vi ses är det som att allt är som innan. avslappnat och kul. amie ringde mig idag och jag frågade vad hon gjorde.. (vi har inte pratat på över ett år) och hon vräker ur sig "jag har precis varit och bajsat" det är äkta vänskap det. ska bli kul som attans att ses imorgon. som hon sa har vi nog en del att prata om hon och jag. det ska bli.. minst sagt, KUL.

ska pilla lite på datorn och slappa. ha en mysigkväll nu. puss&kram (:



nya mjukisbrallorna från bikbok. mysiga som bara den (: men jättesmå i stl.. jag brukar ha 36/38 i stl.. och det här är XL. hah. mjukisbrallor ska ju vara jättestora :O det duger!




 

Dagens sötaste kommentar

alex gör frukost..

alex - får man tända ljusen på bordet?
jag - ja, det är klart.. varför skulle du inte få det?
alex - amen jag tänkte.. dom är ju rosa.

det lät nog sötare när han sa det än när jag skrev det. han vet att jag tycker mycket om våra rosa värmeljus. han tänker på allt



tack malin.

var inne en sväng på malins blogg nyss och såg att hon fått hem en post låda från bruka design (: en sån vill jag ha till hallen! så man kan lägga posten i eller ha räkningarna i där. perfekt ju. alexander jobbar 2 minuter från affären inrednings companiet som har sånna. ska fråga om han kan köpa en åt oss nästa gång han jobbar (:



bilden är lånad av malin.



fredagkväll

hej på er (: hoppas ni haft en mysig fredag. jag och helena hade det jättetrevligt och filmen vi såg på bio var riktigt kul.. och fjantig, och det var väl därför vi skrattade så mycket (; är som sagt hemma nu, har dragit av alla sängkläder och håller på att vädra täckena och ja hela sovrummet. fönstret står på vid gavel. jag och katterna sitter ute i vardasgrummet och väntar på att det ska vädras ut (: sen ska jag bara duscha kroppen och gå och lägga mig och läsa. imorgon tänkte jag åka till farsta och titta runt lite så jag har någonting att göra. sen ska vi, jag och alexander åka och hälsa på hans morfar klockan tre. sen blir det nog bara film och ta det lugnt på kvällen för min del. slappa i mjukisbrallor och äta ben and jerry glass (:

ska ta och tvätta av mig sminket nu och duscha. tömma diskmaskinen och fylla på den och sätta på, skönt att vakna upp när det är städat!

hoppas ni sover gott (: hörs imorgon! puss&kram.



en ca 1.5 årig gammal bild på oss. hihi. söta vi var gumman (:



www.hannabjorkstedt.blogg.se/

där ligger en av våra bröllopsbilder uppe på mig. där skymtar man även mitt strumpeband (någonting blått...) och en helt galet glad fanny. haha. jag är så glad att vi faktiskt fick blommor på ängen där vi gifte oss. precis som vi ville ♥





tjejkväll

ikväll ska jag och in till stan och träffa helena, vi ska gå på bio och se en komedi. ska bli jättemysigt. var längesen vi träffades.

jag beställde ju en vit bräda med texten "always remember to kiss me goodnight" och frågade perlan efter den svarta brädan som det står "välkommen" på. kan bli riktigt fint bakom den svarta metallic tapeten jag bloggade om igår. den är nu påväg hem till mig också. ska bli kul att få upp båda två sen (:



sitter i soffan i mjukiskläder och duntofflor. det är alltid svalt i våran lägenhet vi har morgonsol (vid ca 06) så det är aldrig varmt här hemma. riktigt skönt tycker jag. jag gillar när det är svalt. perfekt sommar det här :D kunde få vara liiite varmare vissa dagar så man kunde bada. men vi ska ju ändå bada i thailand sen ^^

nu hör jag att älsklingen är vaken, ska gå in och pussa på honom och göra frukost åt honom.

hoppas ni får en bra dag! hörs sen. pusspuss.



Flowers

gick ut nyss i köket och luktade på blommorna som alexander kom hem med i morse. frukost på sängen och blommor.. jag undrade om jag fyllde år :D men han är bara allmänt gullig och snäll min älskling. världens bästa man.

nej, nu ska jag verkligen gå och duscha och sen film (: puss.



fondtapet i hallen.

jag är skit sugen på att tapetsera upp en svart, blank tapet med medaljonger på ena väggen i hallen. att tapetsera hela hallen vore galenskap. vi ska ha mycket vitt här hemma och hallen skulle bli super liten. men en vägg kan bli jättefint. jag hittade en tapet förut och gillar den bara mer och mer. den ser lite blank ut också. metallic i svart ^^ kan bli riktigt häftigt! måste åka och titta på den!





myskväll

sitter i mysiga soffan i nya mjukisbyxorna och äter ostmackor, dricker filmjölk med smak av blåbär och hallon som är min nya favorit! youghurt är för sött i längden. dricker te och tittar på design simon och tomas (: blir jättefint! så sugen på att köpa massa massa inredning. har fått upp ögonen för kartell bourgie lampan. älsklingen tycker också att den är fin och vi behöver en lampa på tv bänken vid tvn. för snart snart börjar vi renoveringen i vardagsrummet. ska bli super spännande och framförallt KUL.

väggarna kommer bli vitmålade soffan (mörkgrå magnum bellus med divan) kommer stå där den står. och på ena sidan av soffan ska vi ha läshörna med en fotölj i samma serien som soffan som är så jäkla skön!! och snygg!!





med golvlampan från bolagret (den på bilden) får se om det blir en i svart eller vitt (: sen ska vi ha en vit medaljongtapet på väggen bakom soffan.




golv blir samma som i sovrummet (valnöt) på väggen till höger om soffan kommer vi ha en tavelvägg med vita ramar i olika storlekar med svartvita bilder. sen när vi är i thailand kommer jag sy upp massa kuddfodral i thaisilke (samma material som mimou kuddarna) turkost som accentfärg, lila som accentfärg, grönt som accentfärg.. med mera med mera.

kul att planera. har en inspirationsbok som jag planerar i. riktigt kul (: hoppas vi kan renovera vardagsrummet nästa löning! den här månaden ska vi på kryssning så nu går det inte. kommer nog gå på några tusen lappar så det får vänta ett tag (: funderar på en vit pearl rya från mio. och soffbord ska inhandlas också i vit högglans. funderar på det här



kommer från em och är i vit högglans som vi vill ha (:

nu har jag planer på att tvätta av sminket, duscha, vädra ut i sovrummet, ta datorn, titta på film under duntäcket och sen sova.

hoppas ni sover så gott sen när ni ska sova. god natt!



lista

tidsfördriv är ju alltid bra (:


Vad gjorde du för tio år sen?

för tio år sen var jag nästan 13 år. gick i sjuan och var mobbad i skolan. fick anorexia och började gå på bup. umgicks med min dåvarande bästa vän ann och hade mer än roligt på helgerna med henne. så livet var inte kul i skolan, men utanför var det himla kul (:

Vilka fem saker finns på attgöra-listan idag?

jag tog inte idag som det står utan det närmaste året. (nu 2008 och början av 2009) söka in till alma folkhögskola (eftersom jag sökte in försent sist och inte kom in, så nu söker jag till vårterminen 09) och plugga i ca ett år för att kunna söka in på högre utbildningar sen efteråt. eventuellt börja jobba 5 timmar i veckan (man får tydligen det när man är sjukskriven utan att bli av med sin ersättning) prova om det fungerar. möte med försäkringskassan och dagrehab innan jag börjar söka. renovera våran lägenhet sakta men säkert. åka på bröllopsresa till thailand.


Godis jag gillar!

marabou apelsinchocklad, smågodis och popcorne.

Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?

då skulle vi bygga vårat drömhus i vit betong/sten. skänka massa pengar till plågade djur runt om i världen. köpa en bil till alexander som han vill ha och en till mig (: skaffa barn och veta att dom får det bra och en trygg framtid. köpa ett mysigt sommarställe i smögen. gå ner till halvtid (om jag jobbade då) men inte sluta jobba helt. starta upp ett eget företag som dekoratör och dekorera olika tillstälningar, bröllop och fester. leva riktigt gott (;

Städer jag bott i?

Stockholm,New york, chicago, strömstad.

nu ska jag slappa i soffan (:



vindruvor och bloggen

sitter på balkongen med bärbara datorn och äter vindruvor, vardagslyx! har precis varit nere i källaren och ställt in massa saker som vi inte behöver just nu, och det blev genast mycket luftigare i klädkammaren (:

imorse gick jag upp vid tio tiden och åt frukost, duschade, klädde på mig och sminkade mig sen tog jag bussen till farsta centrum och tittade lite. eller ja, jag var där i nästan två timmar innan älsklingen kom och vi åt lunch tillsammans. jag hittade ett par mjukisbyxor på rean på bik bok, jättemysiga, jag är en riktig mjukis. (: dom ska invigas i kväll i soffan framför en komedi som jag hyrde igår.

håller på att tvätta just nu också. jag förstår inte hur det kan bli så himla mycket tvätt..? jag tvättar ju nästan varje dag :P jaja. två eller tre maskiner kvar, sen är jag klar. skönt!

ikväll blir det lugnt, behöver det är helt slut i kroppen idag, det är ansträngade att shoppa ^^ som ni kanske märker har jag inget vettigt att skriva. så nu avslutar jag här ;D

hörs sen. puss&kram



psst..!

Nu ligger lite av våra bröllops bilder uppe på våran fotografs hemsida. här hittar ni dom.



jag älskar den här bilden. ett himla hilma bra kort. jag gillar mina fräknar



Love while you can.

älskling, vill att du ska veta en sak. och lyssna noga nu. jag är så tacksam för allt du gör för mig, varje dag. att du alltid ställer upp för mig, finns här för mig, får mig att känna mig speciell och underbar. i dina ögon klarar jag av allt. du har fått mig att verkligen börja tro på mig själv. tack för allt. I love you till the end.

tårarna strömmar ner för kinderna och hjärtat bultar hårt. kan man vara så kär så att man inte har kontroll över sina känslor? när känslorna är för starka för att hålla reda på. jag är så lycklig. det både sprätter i benen, pirrar i magen och lyser upp själen. det är den bästa och underbaraste känslan man kan uppleva och jag upplever den varje dag tillsammans med dig. jag kommer älska dig varje minut, varje dag, varje år, livet ut. du är perfekt för mig och varje gång jag sluter ögonen ser jag dig framför mig. lika vacker varje gång. alltid leéndes, alltid så underbar. alltid med ett ljus runtomkring dig. you bring me back to life. det gjorde du verkligen och gör det fortfarande. jag vet, känner det i hjärtat, i kroppen, att vi alltid kommer vara vi. du och jag. när livet rusar förbi och vardagen blir tråkig står vi där tillsammans och klarar av allt. allt vi drömmer om. du är mitt allt. ett liv utan dig är inget liv. jag bygger upp mitt liv med dig och jag älskar att vi två blir till en. jag sitter mer än gärna ihop med dig livet ut. innan drömde jag om det perfekta förhållandet. nu lever jag i det varje dag. du är allt jag någonsin drömt om. truly yours ♥ alltid din.

lever i ett kärleksrus varje dag, varje minut. jag älskar dig min vackra alexander. glöm aldrig det.

ska krypa i säng. läsa bok och ringa dig älskling. säga god natt och somna fort så jag får vakna upp och ha dig brevid mig igen. saknar dig så otroligt mycket. vi ses i drömmarna.



världens vackraste.



Lax & skaldjurspasta

ikväll kommer min mamma på middag vid sju. ska bjuda på lax och skaldjurspasta, vitlöksbröd och vitt vin. mumma! måste svänga förbi systemet och handla vin (:

idag kom boken som jag beställde åt älsklingen och filmen är påväg. han blev jätteglad! jag ska låna boken av honom.. vi läser vissa böcker samtidigt (: jag läser när han är på jobbet och han när jag pysslar med någonting annat.

måns och jag har legat i soffan och tittta på film men nu är det dax att ta tag i lägenheten. ska städa! sen duscha, sminka mig lite och fixa håret (:

ska gå och väcka min trötta älskling nu och se till så att han får i sig frukost!

hörs sen (: pusspuss



våran måns!



bröllopsbilder

våran fotograf har skickat en drös med bröllopsbilder. enjoy! jag gillar verkligen bilden när jag luktar på blommorna.





















jag längtar tills vi får alla fotona framkallade. ska bli så himla mysigt att göra iordning bröllopsalbumet. och idag bestämde vi oss för att vi ska förnya våra löften (gifta "om" sig) på våran tio års dag som gifta. så nu har jag tio år på mig att planera vårat andra bröllop, hihi. då blir det såklart middag med alla som närvarade på vårat bröllop nu (och kanske några nykomlingar) bröllopsklänning, brudbukett, tårta och den här gången ska vi bannemej ha fyrverkerier :P fast jag skulle vilja ha ett midnattsbröllop. massa tända ljus, falkeltåg, kanske till och med vinterbröllop?! som sagt, tio år kvar. haha :D



en sån här vill våra katter gärna ha (och jag)

visst är den superduper fin?! skulle gärna få bo hemma hos familjen erichsen :D



ser riktigt cozy ut (: ca pris 300 kr.



the secret





planera tvättstugan

vi ska ju göra en tvättstuga i v¨ran onödigt stora gå in garderob och nu har jag tittat runt på massa sidor. verkar ha hittat dröm tvättmaskinen och dröm torktumlaren från siemens som tar 8 kg tvätt. och har fått riktigt bra kritik. snygga är dom också (:





samlar energi

riktigt trött just nu. har stått i köket sen jag gick upp i princip och lagat mat och bakat. fun fun (: maten blev god. gillar att göra krytor i ugnen, det sköter sig självt så kan man fixa med annat sålänge. när vi renoverar köket skulle jag vilja sätta in en dubbelugn. finns det sånt? så man kan baka samtidigt som man lagar mat..? men det låter ganska dyrt :P

när älsklingen gick upp så satt jag honom i arbete. stackarn. men fint blev det. han borrade upp klockan och kakaoplanchen i köket och det blev jättefint. jäkla betongväggar. tog ett tag att göra hål :/ men nu är dom uppe. sen åkte han till tippen med allt skräp som så fint har prytt våran hall. nu känns hallen gigantisk. nästan så vi måste köpa ett skåp eller nått ^^

det var inte alls boken som jag skrev om innan som kom idag. utan de tre bröllopskorten jag beställde från fujifilm (: fina stora foton 50*75 cm, tre st. ett ska vi skicka till morfar och två ska vi ha här i hallen. måste åka till ikea och handla ramar! svarta ramar eller vita.. vet inte än. vi får se.

kvällens lista:

- vila nu en stund
- plocka in i diskmaskinen och diska lergrytan
- dammsuga och moppa golven
- dammtorka av allt
- vika in rentvätten
- duscha kroppen
- ta det lugnt, läsa klar 25 underbara hem
- titta på film/tv
- sova runt tolv



min älsklingsklocka från karlsson som jag fyndade för 200 kr för att det var sista exet i affären. annars kostar den runt 1500 kr. den är ca 45 cm bred.

 





och fina kakaoplanchen som alle fick i alla hjärtans dag pressent i år (:



Worth jogging for!

världens godaste muffins. så saftiga och mumsiga (: här är receptet! har bakat idag och dom blev riktigt goda! skickade med till älsklingen och hans jobbarkompisar också (:



1 dl flytande margarin
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 ägg
1 1/2 dl socker
1 msk vaniljsocker
2 msk kakao
2 mosade mogna bananer, gärna brunfläckiga eller bruna
Grovt hackad vit choklad, ta tills du skäms (:

Sätt ugnen på 225°C. Allt blandas med visp. Gör ej ägg och socker poröst först. Blanda till sist i den vita chokladen. Fyll amerikanska muffinsformar (större muffin formar) till 2/3. Grädda mitt i ugnen. Bevaka muffinsen from den 8:e minuten och stick i en baksticka. Efter halva tiden la jag på två rutor marabou mjölk choklad på toppen. Tänk på att muffinsen efterbakas lite när de står kvar på plåten efteråt.

good luck (:



The secret

sitter och kikar på jotex hemsida och hittar jättefina "hinkar" som man har ljus i. hade varit fint på balkongen. tyvärr var de svarta och kromade slut. kanske kommer in igen (:

vaknade vid halv elva, ställde mig i duschen och tvättade håret och filade fossingarna. har smort in mig med nivea och klätt på mig. idag fick det bli svarta baggy byxor och ett svart linne med spets. ser inte så varmt ut utanför så en tröja åker nog på också.

det kom en avi i brevlådan idag, precis som jag hoppades. alexander är jätteförtjust i en bok och film som heter the secret. det boken handlar om är att det man verkligen vill ha/uppnå går i uppfyllelse om man bara tänker på det positivt. så tex. om jag vaknar upp en dag och tänker, "fan den här dagen kommer bli så jäkla tråkig, jag har ingenting att göra" så kommer den bli tråkig och jag kommer inte ha någonting att göra. men om jag istället tänker "idag har jag ingenting att göra! bra! då kan jag fixa med alla saker som jag skjutit upp hela tiden, jag kan gå ut och gå och göra vad jag vill" så ställer hjärnan in sig på att dagen ska bli bra. den här metoden kör jag med hos min psykolog också. och det har verkligen hjälpt mig att må bättre och klara mig från kriser. nu till saken. han har velat ha den här boken sen vi var i thailand för snart två år sen och igår beställde jag den på cdon. hade velat beställa filmen också. men den kostar 400 kr. och jag måste hålla i pengarna nu. men boken får han iallafall (:

hade tänkt att äta lite frukost nu och sen baka muffins. ska laga mat också läs: hemmafru, hah. ska göra kyckling i lergryta. det är riktigt gott! kycklingen bli så himla saftig och mör. mums! man har iallafall en lergryta. sänker ner den i kalltvatten i minst en kvart, annars kan den spricka när den är i ugnen sen. efter badet lägger man i kycklingen (vi har en hel kyckling, men man kan ha kycklingfileér också) häller i lite vatten, en buljongtärning, saltar, pepprar och ställer in det i ugnen. den ska stå inne i 1.5 timme om kycklingen är tinad innan. annars är det ca 2 timmar. efter lite mindre än halva tiden i ugnen lägger man i skivade morötter och lök och in igen (: vi har vildris till. bruna riskorn blandade med vita. jag gillar det jättemycket (:

nu måste jag nog sätta igång så jag hinner. hoppas ni får en mysig dag (: puss&kram



ljusen från jotex. 99 kr för 6 st (:



hemma!

kom hem nyss från mammi. hon körde hem mig eftersom jag plockade med mig några till av våra saker. riktigt skönt att jag har kvar mitt gamla "flickrum" hos henne, där har vi våra saker som vi inte fått med oss hem ännu. vissa saker ska säljas, vissa saker ska sparas och vissa ska slängas. ska ordna med det där lite i taget. mamma använder ändå inte det rummet så det är okej (: ikväll fick jag med mig våran fina kakao plansch som ska hänga i köket, hoppas vi får upp den imorgon, lånade hem slagborren, det är betongväggar i köket och det går inte att spicka upp, utan man måste borra upp sakerna. sen ska vi få upp min fina fina stora svartvita klocka också. i love it! fyndade den för 200 kr, det var sista klockan och den hade kostat runt 1500 kr sa tjejen i affären. good for me (: jag är en hejare på att fynda saker har jag lagt märket till. vårat sovrum tex. min morfar gissade att tapeterna kostade minst 600 kr rullen.. han blev ganska chockad när jag berättade att vi fyndat dom för 9 kr rullen (: och sänggaveln som vi är så himla kära i.. 3500 kr på mio och jag fyndade en 3 månaders gammal från blocket för 600 kr. kap! blocket är riktigt bra! sen fick jag även med mig våra stora vita lyktor som jag tänkte ställa på balkongen. mysigt sken på kvällarna. hoppas att det blir lite varmare nästa vecka när älsklingen min är ledig så vi kan sitta där ute på kvällen och mysa. och sist men inte minst fick jag med mig min vita klädstege som jag verkligen saknat. nu ligger kläderna jag haft under dagen i en knöl på golvet. sen lägger sig katterna där och vips så är jag en hårboll (;

mamma mötte upp mig vid bussen och så gick vi till affären och köpte godis. på vägen hem kom världens störtregn. har nog aldrig varit ute i sånt regn. helt sjukt. vi var dyblöta inpå kroppen när vi kom hem och håret droppade. vi tittade på varandra och skrattade. snyggingar ^^ som tur var fick vi sista tiden i tvättstugan och slängde in kläderna i torkmaskinen. sen gick vi upp och tittade på två dokumentärer. en av dom var om en två årig flicka som hade fyra armar och fyra ben. creepy. så drack vi te och hade det mysigt (:

ska borsta tänderna nu och lägga mig och läsa. hade tänkt att pyssla här hemma, men jag tror att jag hellre kommer i säng nu och fixar imorgon med allt. (:

en sak som är lite tråkig, men bra i längden är att vi inte ska ta lån till att renovera badrummet. nog med lån kom vi fram till idag även fast man vill få allt gjort nu nu nu. så tjänar vi fruktansvärt mycket på att bara låna till köket. egentligen skulle vi kunna spara till det också. men jag är för otålig och det tror jag alle är också. så köket blir renoverat innan vi åker till thailand iallafall och vardagsrummet såklart (: vi räknade i dag att vi kan lägga undan nästa 10 tusen varje månad tillsammans till renoveringen och ändå äta bra mat, betala räkningar, hyra. dock inte hitta på så jättemycket. men det är det kanske värt.?! för är vi så duktiga så kommer vi kunna renovera badrummet i januari nästa år. jisses vad långt tills dess. men så är det. det är dyrt att renovera badrum :/ kommer gå på runt 60 tusen. och då har vi kommit billigt undan, eftersom vi får så mycket hjälp av kompisar osv. men jag ser det positivt, nu har vi mer tid på oss att planera och verkligen välja rätt (: och det känns himla himla bra! tänker man positivit så blir allt positivt. det är väl det jag lever efter antar jag (:

nu - borsta och sen sova! god natt ♥



taget den 6/6 - 2007 på våran förlovningsdag ♥ vi sitter vid vattnet i stockholm city och äter glass och pussas.


sego

är riktigt seg just nu. plockat och städat efter middagen och nu halvligger jag i soffan. vilken latmask va! ska hem till mamma snart dock. det är två spännande program på fyran som börjar 20.00 och sen 21.00 det ska vi titta på (: sen ska jag kika lite på alla saker vi har kvar i lägenheten hos mamma. kanske hittar något kul (:

jag och baby var i farsta idag och shoppade litegrann. jag har suktat efter den ljusrosa körsbärsblomslingan på åhlens och nu var den äntligen på rea (: hinner inte visa nu, men ack så fint det blev i sorummet. lite osäker på om jag ska ha kvar de andra ljusslingorna virade kring röret eller inte. vi får se. ska rådfråga älsklingen imorgon.

ska hoppa i mjukisbrallorna nu och en hoodie, sätta på mig skull candy hörlurarna och den rosa mp3n och gå ner till bussen. tänkte ta med mig lite pengar och svänga förbi affären sen och handla snask! gud så gott (:

hoppas ni får en himla mysig kväll. det ska jag och mamma ha (: puss!



Spöregn

vi satt uppe till två i natt, drack te, kramades och satt i mörkret och hade massa levande ljus tända. utanför spöregnade det och åskade. riktigt mysigt! sen gick vi och la oss och jag fick massage och somnade såklart bums.

vaknade vid nio och har legat och läst i nya inredningstidningen 25 underbara hem. gissa om jag längtar tills vi bygger villa och vi kan inreda! men en sak i taget, hah. nu är det bostadsrätten vi ska inreda. men drömma får man ju visst (: vi vill båda ha ettt "nyckel färdigt" hus sen. så allt är klart. om planerna går som vi hoppas på så har vi flyttat till hus innan vi fyllt 30 och då kommer vi antagligen ha barn, då vill vi umgås med familj och inte stå och renovera en gammal villa. underbart att få öppna dörren till vårat hus och få börja piffa med inredningsdetaljer direkt. dröm! (: det är riktigt kul att alex också är så inredningsintresserad, han läser mina tidningar och kommer med så bra idéer. och att vi har samma stil gör ju inte saken sämre. i går sa han "det är så himla fint i sovrummet älskling, det här gjorde du verkligen bra" söt :D

ska snart klä på mig och gå ner till affären och handla ost. den tog slut i går när vi gjorde varma mackor.. och ost är ett måste på mackorna! sen ska jag tvätta upp den sista tvätten som jag inte kunde igår eftersom alla torkställen var upptagna av annan rentvättad tvätt. baka banan&chocklad muffins ska jag göra också. köpte en chockladkaka så jag ska lägga i en ruta i varje muffin.. saftigt och gott! sen är det lyxfällan kl 21. och innan det ska jag gå ut och gå på promenad (:

ska kila ner till affären nu, börjar kurra i magen.

ha en mysig dag allihopa så hörs vi senare. puss.



19 år och bodde i strömstad.



God kväll (:

mysig kväll här hemma. vi sitter i mysiga soffan och äter varma mackor och tittar på legally blond som går på tv. tänt ljus och sitter i pyjamas, myspys! (: tänkte baka banan & chocklad muffins men vi orkade inte efter vi varit och stor handlat. skönt iallafall att kylen och frysen fylld. efter filmen ska jag städa undan lite i sovrummet, ligger kläder över hela sängen och sen bädda rent. köpte nya inrednings tidningen 25 underbara hem, ser ut som en inredningstidning i våran stil (: jag älskar ju stilrent med personliga inslag såklart!!

ska vara lite social nu och mysa med alle, hörs sen, annars får ni sova så gott. puss&kram.



Fixar hemma!

håller på att fixa massa saker här hemma, jag och baby (: jag håller på att plocka in mina kläder i garderoben och lagar lunch (det blir spaghetti med köttfärssås) och älsklingen monterar på dörrarna på min garderob och rensar bland sina kläder. himla mysigt med en fixardag (: vi ställde in middagen ikväll. alex kände sig lite hängig och jag är trött och så vill vi umgås bara han och jag idag/kväll (: ska skriva en matlista och åka och handla på coop så vi har mat för nästa vecka. alex jobbar då och i går så skrev jag in massa aktiviteter som jag ska sysselsätta mig med, så jag inte bara sitter och tråkar. ska bla. göra tackkorten till alla gäster som kom till bröllopet och såklart även dom som skickade pressenter (: fotografen ska skicka ett kort på oss i en stl så jag kan framkalla det på måndag. kul med lite pyssel (: sen ska jag åka till ordning & reda på fredag innan jag och helena ska ut och äta och köpa bröllopsfotoalbumet. sen har jag massa att fixa med när vi fått alla bröllopsbilderna (: mysigt!

ska duka till maten nu och äta sen. ha det fint så hörs vi sen. puss&kram.




sex and the city

vi kom hem nyss hem från bion, vilken film :D kul att den var så himla bra. femhundra st satt i salongen och det var knäpptyst när filmen började. sen när carrie syntes jublade alla, haha. knasigt (: vi hade det himla mysigt jag och min alexander. han tyckte om den också och han var inte ensam kille därinne. det var flera snälla pojkvänner som följde med sina flickvänner (:

sitter i min blåa bumulls pyjamas med björnar på och tittar på mina ringar på vänter ringfinger. jag måste vara den lyckligaste i hela världen som har en sån underbar och snäll och perfekt och omtänksam och kärleksfull och perfekt pojkvän, festman, sambo och äkta man. läs - LYCKLIG!!

han är verkligen en keeper min goding. min skatt mitt allt. kalla mig kärleksnörd. det är jag sågärna (;

ska hänga tvätten som ligger i maskinen och sen krypa ner i sängen och kramas med världens bästa, imorgon kanske mina syskon chris och andré (och deras mamma) kommer på middag här. nervöst. men det ska bli kul. vi har inte träffats sen min 20 års dag. snart tre år sen. undra hur dom ser ut nu.. ska bli spännande att se.

nu står han och hänger tvätt själv.. måste gå. hörs imorgon. kram & puss & sov så gott!



midsommar. all you need is love. ♥



Tvättstuga

vi har planerat badrummet länge och gått igenom hur vi vill ha det. att riva väggen mellan badrummet som är ganska litet nu och klädkammaren som är onödigt stor var vi överens om. men i går kläckte min älskling ur sig en superidé! en tvättstuga såklart. han tyckte att vi skulle strunta i att riva väggen och ha ett badrum (det vi har nu) med dusch, handfat, väggskåp och toalett och i den nuvarande klädkammaren ska vi ha en liten tvättstuga. jag har mätt och det blir perfekt. där det vita är (hyllan) i klädkammaren ska vi ställa n en tvättmaskin och en torktumlare brevid varandra.. och över dom sätter vi en vit bänkskiva som man kan vika tvätten på. på väggen skulle jag vilja ha den här om jag inte hittar någon annan ball tills dess (: över maskinerna, nästan uppe i taket ska vi sätta en vit hylla som vi kan ha tvättmedlem på i fina glasburkar med klisterbokstäver som det står white & color på. eller kanske på svenska?! vi får se. på undersidan av den vita hyllan sätter vi spottar så man ser ordentligt när man viker. hela rummet kommer kaklas i samma kakel och klinkers som i badrummet, alltså mörkgrått klinkers med mörkgrå fog och 10*15 cm vita halvmatta kakelplattor på väggarna. mittimot maskinerna på andra väggen kommer vi sätta upp väggkonsoller och haka fast korgar, fem st. en för färgad tvätt, en för vit tvätt, en för svart tvätt, en för ylle och en för handdukar och sänggkläder. av någon konstig anledning är klädkammaren större i verkligheten är på ritningen. men huvudsaken är ju att allt för plats och att vi blir nöjda (:

ska bli jättekul att renovera! längtar! snart ska vi börja med vardagsrummet.




Always remeber to kiss me goodnight

har precis gjort en beställning från perlans webbshop. jag gillar verkligen det här citatet och den kommer vara så fin i sovrummet (:





idag ska jag bara ta det lugnt. sitter i mjukisdress och dom rosa fårskinnstofflorna jag fått av älsklingen. soffan är underbart skön! har en stor kopp te och tvn står på. någon katt har gjort sig illa nu på natten, tror det var måns för han hade lite blod på ena klon ): så det är massa blod på golven. ska dammsuga och moppa om ett tag. han ligger i mitt knä nu och sover så jag vill inte väcka honom ♥

ikväll blir det biomys med baby (: sex and the city. ska bli så himla kul. längtat efter den filmen sen i julas ju. så det ska bli jätteroligt (: ska poppa popcorne innan vi åker, spara lite pengar. går ju likabra det (:

ha en mysig dag nu. kram på er.



midsommarafton

vilken mysig dag. kommer alltid ha kvar i minnet när jag och älsklingen satt på bryggan, jag i hans knä och han höll om mig, håret blåste i vinden och solen sken. svensk sommar. kan det bli mysigare?! vi har ätit så himla god mat idag. alexanders pappa måste vara den bästa på att grilla kött. en stor guld medalj till honom (: jag åt en hel del. och sen stod magen åt alla håll och kanter. vi äter sällan kött här hemma och jag blev ruskigt dålig i magen. magknip! men det var värt den goda maten, faktiskt.

alex håller på att raka sig och jag ska tvätta bort sminket snart. är så himla trött. kommer somna såfort jag lägger huvudet på kudden (: och imorgon ska jag sova ut! sen ska jag tvätta massa tvätt. vi tog med oss massa smutstvätt från mamma som vi missat att få med oss i flytten så det ska jag fixa imorgon och bara slappa. behöver det.

imorgon kväll ska vi på bio, jag och min man och se sex and the city. fy va kul. alex trodde att han skulle bli ensam kille i salongen. vi får väl se (:

måns är så rolig. han leker här brevid. jag borstade lucifer och sen tog jag håret som ramlade av och tvinnade till en boll.. måns är som galen i den, hihi (: kul att dom kan sysselsätta sig dom små liven.

nej, nu sviker ögonen mig. med nöd och näppe håller jag upp ögonlocken. så nu blir det sova. god natt sötnosar och sov så gott.




Midsommarafton och sol!

vaknade precis. eller alexander väckte mig och jag var inte pigg. fast jag somnade runt tolv så är jag som en zombie! piggnar nog till i duschen sen. (: älsklingen håller på att göra frukost, hungrig så det ska bli gott.

kvällen igår var väldig mysig! vi åkte ju ut och grillade. dukade upp med våra nya picknick tallrikar i hårtplast, glas och bestick i samma "serie" tände marchaller och gjorde i ordning grillen med kol och tändvätska.. så satt vi där och tittade ut över vattnet, grillade kycklingfiléspätt och myste. kom hem tre timmar senare och fick städryck. jag rensade bland alla mina produkter, smink, hårprodukter, ansiktsprodukter mm, organiserade och så (: sen drack vi lite te och sen gick jag och la mig och läste om nybyggda hus. vi vet precis hur vi vill bygga vårat hus sen. och det är faktiskt inte så jättedyrt som man kan tro med nybygge!

nu är frukosten klar. idag kommer jag inte blogga förens vi kommer hem ikväll om jag ens orkar då.. vi ska till landet idag, tar 2 timmar dit. badstranden ska besökas om vädret tillåter och kanske ändå :P vi blir elva st som firar midsommar. mysigt det ska bli (:

GLAD MIDSOMMAR på er, så hörs vi sen. puss&kram (:



Grillkväll

vi ska åka ut till sjön och sitta på stranden och grilla, tända massa marchaller och grilla marinerade kycklingfileér med potatissallad till. riktigt mysigt med andra ord. min älskling har alltid så mysiga idéer (: han sitter och "bygger" ihop grillen vi fick i bröllopspressent av hans syskon. den kommer från stockhome och jag har faktiskt spanat på den några ggr. ska bli kul att grilla på en bra grill.. vi är ju vana vid engångsgrillarna som alltid brinner snett.

dagen har varit lika mysig som kvällen kommer bli. ikea besöket blev himla bra. vi planerade kök, har kommit fram till att det blir en vit hårpressad laminatbänkskiva med kromkanter, nedfälld diskho (bara en) och om jag lyckas övertala min darling så ska vi ha härdat glas istället för kakel mellan diskbänk och väggskåpen. kommer bli perfekt (: igår planerade vi när vi ska börja renovera och vi kommer vara klara med allt strax innan vi åker på bröllopsresan till thailand. underbart att komma hem till ett nyrenoverat hem och inte ett kaos i slipdamm (: vi planerade smart och la på en vecka för köket och en för badrummet. älsklingen jobbar varannan vecka. så ett tag får vi leva i kappsäck. men vad gör det?! vi kommer få det så himla himla tjusigt sen när allt är klart. då är det värt att duscha i handfatet :P iallafall.. sen handlade vi lite till min garderob som jag precis fixat ihop nu ska jag bara fylla garderoben också!

har varit vaken sen halv åtta i morse och när vi kom hem tog jag av mig klänningen, tvättade av mig sminket och hoppade i älsklingen stora mjukisbyxor och hoodie och drog luvan över huvudet och däckade i älsklingens knä i soffan i en timme. himla skönt.

nu tror jag att vi ska åka (: hoppas ni får en mysig kväll. det ska vi ha. puss!



mina nya lådor (: de tre längst ner är 58 djupa så det får plats himla mycket i dom. bra va :D



lamp-projekt nr 2

många bollar i luften får mig att må bra och jag har super många ideér, tar en i taget tror jag (: och lite i taget så ni inte blir översvämmade.

jag har fastnat för en ganska konstig lampa. jag vet inte om jag tycker att den är snygg, ful, speciell eller ja, bara en rolig lampa (lampor)

vi ska iallafall försöka oss på att göra en sån här själva (: fast jag har ingen aning om vart vi ska ha den  jaja. kanske i hallen. fast där ska vi ha inbyggda spottar..! kanske ser skumt ut att ha en taklampa också..? får se hur vi gör.



jag tycker den är lite ball (: vad tycker ni. ful eller fin?



lampor i sovrummet

jag har haft ett stooort ilands problem i sovrummet, haha. iallafall jag mejlade min kära vän malin som alltid har massa idéer och hon hjälpte mig massor (: sen la jag lampprojektet på hyllan.. eller vad man säger men idag när vi var på ikea så såg jag att dom hade hängt upp två lampskärmar från taket.

typ som på den här bilden nedanför (det var den enda jag hittade på google som liknade) så såhär, fast inte två lampor på samma sida då (:



så jag tänkte då att vi ska ha varsinn lite avlång lampskärm i svagt ceriserosa som ska hängas ner från taket. kommer bli fint ( i mitt huvud och det dom visade på ikea )

här är lampskärmarna. det är den rosa till höger vi hade tänkt. och i värsta fall så är det ju bara att byta lampskärm om man tröttnar på färgen (:




jag saknar att ha lampa att läsa med. nu har jag en ganska stor på golvet, inge bra läslampa eftersom lyset kommer underifrån och sen kan jag inte öppna min garderobsdörr utan att behöva flytta på lampan. sa ju det, ilandsproblem nr ett  tyvärr fanns just den färgen inte inne på något ikea såklart. söck. men men. två veckor ska jag väl stå ut (;



matbordet & stolarna

lovade ju att visa vårat köksbord och stolarna vi köpte (: det blev ett vitt rektangulärt plainbord med "spännben" från mio och vita uno stolar från stalands möbler. vi gillar dom jättemycket







nu - sova :D



nya radion

vi köpte ny radio för ett par veckor sen. men jag vet inte vad jag tycker om den. antingen är jag döv eller så är ljudet jäkligt mesigt. man hör ju knappt ): dock tror jag att det är fel på just det här exet.. den var inte hel på alla ställen. funderar på att byta! (:





den är iallafall fin ;D i vit högglans!



min garderob :D



den ska få dörrar snart också ^^



mina kläder kommer få bo fint (:



Nothing like you

dagen har varit bra. överaskade alexander med mysig frukost, han blev jätteglad (: sen monterade vi upp korgarna i garderoben blev himla bra och imorgon ska vi åka och handla skolådor och andra korgar ← länkar.

efter det hämtade alle tessan och jag storstädade här hemma. dammsög överallt, städade toaletten, moppade golven, bäddade sängen, vädrade och diskade. sen hoppade jag in i duschen sen kom dom (: så lagade vi mat tillsammans. det blev grillad kyckling al limone och till efterätt blev det vit chockladmousse, riktigt gott.

vi kom just hem. gick med dom till tåget, skönt med en liten kvällspromenad. imorgon ska vi upp vid halv åtta, duscha och äta frukost och sen ska jag åka till dbtn. kommer kännas konstigt sen när all terapi är slut.. har ändå 9 timmar terpi i veckan. jag måste verkligen vara knäpp :P haha. men jag trivs och jag mår mycket bättre. jag gillar min pyskolog jättemycket (: han hjälper mig en hel del. för två år sen satt jag inne och grät dagligen och skadade mig själv. inte bra alls. nu mår jag verkligen mycket bättre. som dag och natt. jag var rädd för att bli frisk. är det konstigt? att man är så van vid att må dåligt så man inte vågar må bra igen. för man inte vet vem man är om man inte mår dåligt. det blev som en trygghet. läskigt. faller tillbaka gör jag ibland, men faller aldrig så hårt så jag inte kommer upp igen. nog om det. slutet kapitel. nästan. sakta men säkert.



här är våran mysiga frukost i morse (: amerikanska pannkakor, bacon, graipfruit, te, jucie, mackor med ost, marmelad och sen lännsirap på pannkakorna.



snart ska vi gå och lägga oss som sagt. ska bli skönt. ska läsa och älsklingen ska surfa lite (: han har läst alla sina kalle anka tidningar redan. han busar med katterna nu. dom springer runt här som galningar. hii (: våra bebisar.

vi ska på kryssning till finland den 18 juli och kommer hem den 20 juli. åker med tessan och thomas. ska bli himla kul (: vi åker på den stora silja line båten.. och har hytt ut mot shoppinggatan. fun fun. längtar!

ska tvätta ansiktet nu och borsta tänderna. hoppas ni sover gott. så hörs vi imorgon. puss&kram (:




Lyxig frukost

ska klä på mig och gå ner till affären och inhandla lite saker till överasknings frukosten (: det blir amerikanska pannkakor, ni vet sånna tjockisar med lönnsirap, stekt bacon, scrambeld eggs, frallor med ost och marmelad, juice och te. gott! tänkte överaska min sovande skönhet. han bad om sovmorgon och det tycker jag han verkligen är värd (: själv har jag fixat lite här hemma. börjar bli hungrig nu, så en rejäl frukost kommer sitta fint (:

vi hörs senare. ni ska få se bilder på nya bordet och stolarna också. puss sålänge.




tända ljus och en mysig man.

ska krypa i säng med världens bästa och pussas och kramas en massa. vi har verkligen haft en supermysig kväll, med massa biohångel och popcorne. himla bra film. så bra så jag måste nog köpa den sen när den kommer ut på dvd! har skrattat och tjoat en massa. underbart att få umgås och inte ha någonting att tänka på förutom oss två. saknat dig min älskling ♥ tack för i kväll.

duntäckena har hängt på vädring på balkongen när vi var borta så nu bäddade vi rent innan vi ska sussa. imorgon tar vi sovmorgon och vaknar utvilade. middagsgäster imorgon kväll vid sex och på dagen blir det mys på hög nivå. jag är så lycklig så jag svävar. nykär fortfarande efter så lång tid. känns i hela kroppen. du är allt jag någonsin önskat mig min skatt.

i helgen åker vi till landet, midsommar firande i nortälje med sill, jordgubbar, grillat och bad vid sandstranden. therese och thomas följer med och firar såklart så vi blir en hel drös med nära och kära (: underbart! hoppas vädret blir bra! annars finns det ett tak över altanen som går att krypa in under.

som ni kanske märker är det glest med inlägg här. litet sommarlov kan man väl kalla det. njuter bara av att få ha honom hemma och ta vara på varenda sekund. man lever ju bara en gång har jag hört.

ta hand om er kära ni. puss sålänge (:



alltid vid din sida. precis som jag lovade.


Lunch!

håller på att värma lite lunch till mig och älsklingen. ska bli gott, jag är hungrig! älsklingen håller på att montera ihop min garderob, längtar tills jag får stoppa in mina kläder. och få bort kartongerna i vardagsrummet (:

stolarna var jättefina! inte riiiktigt samma vita som bordet, men det ser man bara om man synar riktigt noga (som jag är, pendanten nr 1, hoho) ska bli skönt att ha riktiga stolar. och sen att vi fick dom så pass billigt var ju inte fyskam det heller (: det gäller att leta runt! imorgon kommer tessan och thomas på middag och det är ju alltid kul att ha någonstans att sitta när man äter (: glad att vi inte hastade med att köpa bord och stolar.. utan stod ut med att sitta på golvet och äta i någon månad. nog om det. nu står dom där och vill bli använda!

ikväll blir det bio. känns som en evighet sen vi hittade på någonting. alla pengarna har verkligen gått till bröllopet. kommer ni ihåg mina shopping inlägg för några månader sen..?! galet när jag kollar tillbaka. sist jag unnade mig själv någonting var för flera månader sen. så kan det bli. men jag klagar inte ^^ jag har allt jag behöver. ska iallafall bli ruskigt mysigt att gå och titta på filmen. "brudens bestman" gissar att det är lite bröllop och det är ju himla mysigt att titta på (: vi åker runt halv åtta och äter där innan filmen börjar kvart i nio. sen hem och mysa och bara ta det lugnt.

ska gå och fixa maten nu och duka fram. till maten blir det mozarella sallad med tomat, basilika, salt och olivolja. jum!

hörs senare, ha en mysig kväll allihopa! kramar.



närbild på våra små bröllopsbakelser



snart hem och sova

vi har just kollat på den konstigaste rysaren någonsin. inge bra alls. tur att vi var så pass flamsiga så vi skrattade oss igenom hela filmen. var nog all kolasås på glassen och colan som gjorde oss oseriösa (; hihi. har haft himla kul iallafall. god mat har vi fått också!

snart ska vi åka hem, jag behöver sova känner jag och jag ska upp åtta imorgon, till arbetsterapin och på möte. sen ska jag och baby montera ihop våra köksstolar och min andra garderob (: så äntligen ska jag få in alla mina kläder. skönt, riktigt skönt! och skönt att få bort alla flyttkartonger också (:

idag ringde alexanders kompis som har jobbat på JM bygg.. som ska hjälpa oss med badrummet. så snart ska dom komma hem till oss så ska vi gå igenom hur vi vill ha det osv. kommer bli så fint. längtar riktigt mycket! (: sen när vi har renoverat alla rum kommer mäklaren till oss och ska värdera upp lägenheten så vi kan stoppa in dom pengarna på topplånet och få ner räntorna! bra!

nu ska vi åka hem till katterna och sova, läsa lite innan jag sover (: kul med inredningstidningar!

sov så gott, puss&kram



vi är trötta här hemma.

det är vi verkligen. älsklingen min ligger här brevid och sussar. jag borde verkligen hoppa in i duschen nu, vi ska vara hos tessan & thomas om 45 min och äta middag (: skönt att jag och tessan ska slappa i soffan hela kvällen och titta på film (: killarna ska fixa deras köksvägg innan besiktningen och vi ska som sagt bara ta det lugnt, vilket jag är glad för ^^

ringde till försäkringskassan och bad om att få busskort.. så nu kommer jag få det varje månad. himla skönt, det blir dyrt att åka på remsorna hela tiden. och jag vill åka runt och hälsa på och hitta på saker (: så det med busskortet ser jag fram emot.

imorgon är det tisdag och jag ska på arbetsterapin vid 9 - 12 och sen hämtar älsklingen upp mig och vi ska hem och fixa lite här hemma innan bion börjar kl 21 (: ska bli jättemysigt att gå på bio!

måste gå och duscha nu om vi ska hinna. ikväll blir det mjukisbrallor och osminkad. sån är jag (; slappis nr ett.

ha en mysig kväll. så hörs vi. puss&kram



monday morning

kom precis hem från promenaden med roxie, skönt att gå upp och gå ut så tidigt (: älsklingen var snäll och följde med och det var riktigt mysigt (: vi ska gå och lägga oss och sova några timmar till, alex kommer ju direkt från jobbet. sen ska jag upp igen och gå ut med roxie, sen åker vi till min psykolog och efter det ska vi köpa köksstolarna (: kul!

ska kika lite bland de bloggar jag läser dagligen.. har en hel drös på favoriter.. men läser sällan alla, hinner aldrig ):

ha en bra dag, så hörs vi senare. puss&kram (:



inte nu på fredag, men fredag veckan efter så ska jag och helena ut och äta middag på restaurang. hoppas det blir thaiboat. det ser så mysigt ut där. en båt som ligger i hamnen, men massa olika belysningar, en liten sandstrand och god thailändsk mat (: längtar! blir nog en bio efteråt också. mysigt va (:



trötter

ska snart hoppa i säng. har redan nattlinne på mig och har duschat (: skönt. ska bara borsta tänderna och sen sussa. imorgon väcker min älskling mig när han kommer hem från jobbet vid kvart i sex så ska vi gå en runda med roxie.. ni vet hunden som jag passar ibland. sen hem och sova några timmar till.. sen ska vi köpa köksstolarna imorgon och sen på kvällen ska vi hem till tessan & thomas på middag. mys!

jag och älsklingen kommer gå på två biofilmer den här veckan nu när han är ledig (: på tisdag blir det "brudens bestman" och på lördag blir det "sex and the city filmen" det var älsklingen som föreslog den :D han är så söt, hihi.

alexanders mormor ringde mig i dag och tackade för bröllopet, jag blev så glad att hon hade haft det bra. hon sa att det var sagolikt (: sånt blir man himla glad över att höra. jag gillar verkligen alex's familj. allihopa!

ska säga hej då till mamma nu och släcka alla ljus. vi har sett på en thriller nyss "taking lives" himla bra film. ätit rocky road glass och druckit te (: innan var vi ute i två timmar på en mysig promenad med adolf. gick i en skog och sen till en äng. vi sprang på mina halvbröders mamma som också bor här, faktiskt bara 2 min från oss och vi blev bjudna på fika/middag någon dag i veckan. har inte träffat mina bröder på nästan 3 år.. galet. den äldsta är 15 år nu. haha. han hade tjej och grejer ^^ ska bli himla kul att ses igen (:

förlåt för dålig uppdatering idag. har myst med alexander och mamma, så jag har inte suttit vid datorn så mycket. men men, så kan det bli ibland.

nu - hoppa i säng. puss&godnatt kära ni (:



Dagens skratt

ikväll ska jag laga italiensk kyckling pasta och märker när jag tittar in i kylskåpet att vi glömt köpa marinerade soltorkade tomater, så jag klär på mig och går ner till affären. sen när jag står där och håller i burken med tomaterna så kommer jag på att jag glömt kolla hur många jag skulle ha. så jag ringer alex och frågar. han är nyvaken och traskar upp och ut i köket och ska kolla. i receptet står det 6 - 8 st soltorkade tomater, och jag vet inte om jag hör fel eller om han ser fel. men jag kommer iallafall hem med 68 st soltorkade tomater, HAHA. jag stod verkligen och räknade hur många jag fick med mig. blev en del soltorkade tomater med andra ord  lite bimbo varning där va.. hah. jaja. sånt som händer.

jaja. nu ska jag börja med middagen iallafall. ska bli himla gott med mat (: mamma kommer vid fyra tiden, vi äter lite tidigare de här dagarna när alle jobbar.. så vi kan äta tillsammans (: sen blir det film och mys med mamma ikväll. jopp.

hörs sen. pusspuss!



badrum

vi vill ha en stor spegel över det breda handfatet inne i badrummet. helst "inbyggt" som det är här på bilden. man ser det inte så bra. men den sitter på höger sida (:



enkelt och stilrent (: alla parfymer, ansiktsprodukter osv kommer vi ha i ett avlångt sidoskåp som kommer vara i samma serie som skåpet under handfatat som jag inte kommer på namnet på nu (;

vi kommer slå ut väggen mellan gå in garderoben och badrummet för att få ett större badrum.



här ser ni hur lägenheten ser ut. klädkammaren är onödigt stor. därinne har vi katternas låda och lite verktyg.. annars står den tom. vi hade tänkt att fixa där inne till katterna och göra det riktigt cozy (: kommer bli bra.

iallafall. vi har topmatat tvättmaskin nu. jättebra enligt vissa, inte enligt mig. jag gillar vanliga maskiner bättre. vi vill ha torkumlare och det går ju inte att ställa uppe på varandra om det är en toppmatad maskin.. så när vi renoverar i badrummet ska vi bygga upp en vägg som vi ska kakla och bakom där ska vi ha tvättmaskin och torktumlare (: som den här bilden..



vi kommer ha likadant golv i samma nyans som på bilden också fast med mörkare fog. jag gillar att man kan "gömma undan" maskinerna en aning.



jättesvårt att se.. men jag gjorde mitt bästa i paint (; dörren är lite ljusblå.. så vi början till höger om den då ^^ där ska vi bygga ut väggen för att få en vägghängd toalett om vi inte väljer att ha en vanlig (: vi har inte bestämt oss än. precis brevid bygger vi upp en vägg som går upp till taket, kaklar den med samma kakel som på alla andra väggar och bakom ställer vi tvättmaskin och torktumlare. mitt i mot står handfatet och brevid handfatet ett väggskåp som man kan ha alla prdukter i.. och till vänser om skåpet är en dusch med transparenta glasdörrar som går att väckla innåt när man inte duschar. brevid duschen hänger en handdukstork. kommer bli fint tror jag (:

nej nu ska jag dyka i säng och läsa (: sov så gott sötnosar, puss!








Blåbärssoppa.

ska kika på film nu. tog en promenad till affären efter jag duschat och köpte ost, bröd, yoghurt, juice, mandariner, vindruvor och pulver blåbärssoppa. jumjum (: så nu sitter jag i soffan i pyjamas och fårskinnstofflor och en stor mugg med varm blåbärssoppa och mumsar på frukten jag köpte. blev alltså inget godis ikväll för min del. gott med frukt!

jag saknar en filt i soffan. jag älskar att ha det i soffan.. så man kan ha den om sig när man sitter här på kvällarna. men på dagarna ligger katterna på den och då blir den fruktansvärt hårig.. dock har jag lärt katterna att inte vara i soffan. dom är så duktiga :D inte måns dock. han gör lite som han vill. hah. fast han hårar knappt (;

nu börjar fimen. ha nu en gosig kväll. så hörs vi senare (:



pyjamas

sitter i pyjamas i soffan och mumsar lösviktsgodis. ska snart sätta på en film ska bara välja någon bra (: tänt ljus har jag gjort också. och persiennerna är nerdragna. mysigt att ha det liite mörkare iallafall.

ska ta en snabbdusch innan filmen, fryser! det är kallt i våran lägenhet. eller väldigt bra ventilation.. aldrig instängt. bra lägenhet (: vi har inte behövt använda våran ac alls.. kanske bli varmare senare i sommar.

lägenheten skiner. jag och baby tog en rejäl städning när han gick upp, dammsög överallt, torkade av skåpsluckor, dammade och vattnade blommorna (: skönt att va hemma när det är fint (: katterna hårar en del.. om man säger så. hua. men men, vad gör man inte. älskar våra tre små pälsbollar :D

nu blir det dusch och sen film (: ha en mysig kväll. massa kramar & pussar.



jag ich våran lucifer.. perser/exotic.



Lördag!

sitter och pratar med vår fotograf på msn om bilder osv. jag har en liten överaskning åt alexander. (nu har jag bett honom att inte läsa bloggen igen) hanna ska komma hit och fota mig i mina bröllopsunderkläder, fixa till dom och sen framkalla dom. sen ska jag göra ett album till honom. inte ha bilder på varje sida utan skriva texter på vissa. klistra in minnen av låttexter och andra texter och så bilderna i underkläderna såklart. kommer bli toppen! hoppas att han blir glad (: men det tror jag. jag är inte den som klär upp mig i vanliga fall när det gäller underkläder. haha. så det här blir nog uppskattat (:

har precis marinerad kyckligfiléerna, ska bli gott med mat. knappt ätit någonting idag. jag är dålig på att äta.. rasar i vikt och det är ingebra.. lika kämpigt som det är att gå ner i vikt är det att hålla sin vikt och inte gå ner för mycket. så är det..! ikväll blir det godis vill jag lova! ska hyra film och tända massa ljus (om det vill bli lite mörkare någon gång) för nu är det ju verkligen ljus heela kvällen. dra ner persiennerna? ;D

ska städa här också. mamma tycker att vi är onormala som städar så ofta. vi dammsuger varje dag och bäddar rent i sängen var 3:de dag.. dammar av allt/torkar av allt varannan dag och tvättar varje dag. hrm. lite överdrivet kanske.. men vad gör man när två pedantiska personer älskar att ha det rent omkring sig? :P plus att alex är allergisk och därför måste vi hålla det rent här. fast det hade vi ju ändå :P så lite onormala kanske vi är, mamma..!?

nog om det. ska städa upp i köket nu. våran diskmaskin är mini. även fast det är en sk. stor maskin.. ingen bänkmaskin alltså.. det får inte plats :/ när vi renoverar köket ska vi ha en större maskin som sväljer med disk. bekvämligheter ^^

älsklingen min har precis vaknat, så söt när han är nyvaken. var inne och pussade på hela honom  gosen.

hörs senare. hoppas ni får en mysig lördag. synd att vädret är dåligt. men skönt att slippa ha dåligt samvete över att man inte är ute i solen (;

puss&kram.




bilderna som jag lägger upp här har hannas logga på sig. för att varken hon eller vi vill att folk ska använda dom.. bilderna som vi får se kommer vara i bättre upplösning och utan hennes logga (:



god natt sov gott.

nu ska jag hoppa i säng. tog en varm lång dusch innan och gjorde hårinpackning och satte naglarna i acetonbad och fick loss föröängningen på naglarna. skönt för jag är som sagt inte van vid l¨nga nagöar (; nu kan jag skriva ordentligt på datorn.

imorgon är det lördag och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra. men någonting ska jag väl hitta på (: kanske åka till farsta centrum och kika runt lite.

nej, slut svamlat. i säng och läsa och ringa baby och mysprata lite (: puss&godnatt allihopa!



saknar din närhet.



vilka fina stolar

dom här stolarna var himla fina. är det någon som vet vad dom heter och vart dom finns att köpa? antagligen är dom svindyra.. som allt jag hittar och förälskar mig i



lite senare.. hittade dom på ilva för 939 kr st. bah



Lugn kväll

sitter i våran sköna soffa och slappar till filmen french kiss som går på tv och äter godis. ska hoppa in i duschen så fort filmen är slut och sätta på mig ren pyjamas och mysa vidare i soffan. ska vara vaken tills jag blir trött och bara surfa, planera inredning och renovering och läsa. ska tända ljus när det börjar bli mörkare ute, det är jätteljust ute än. sen ska jag även göra mig läxa som jag fick av min psykolog idag - nämligen sysselsätta mig. både han och jag var överens om att jag mår bäst när jag är sysselsatt. nu när jag inte har bröllopet att planera längre måste jag komma på någonting annat. jag ska ringa försäkringskassan nu på måndag och be dom skicka hem lite saker till mig.. dom betalar om man vill hålla på med en aktivitet.. jag vill börja träna och dansa igen (: det hade varit så himla kul. sen vill jag åka med helena och gå på en intensivkurs och ta körkort. det var hennes idé och det vill jag verkligen! befrielse.

ska kika vidare på filmen nu och bara ta det lugnt. hoppas ni har en gosig fredagskväll  puss&kram





beställning från fujifilm

blev så himla sugen på det här med fototapeten så jag gick in på fujifilms hemsida och framkallade tre bröllopsbilder i storleken 50*75 cm. stora med andra ord. dom ska vi hänga upp i svarta ramar i hallen. har redan valt ut varsinn plats till dom (: eventuellt så ska jag skicka ett av dom till min morfar (: han har foton i hela lägenheten på mig och mamma och ville så gärna ha ett foto på mig och alexander också (:

dom här valde jag ut.







åh det kommer bli så fina i hallen (:



bröllopsfoto/fototapet

sen när vi bygger hus om några år vill jag ha en fototapet på en vägg i svart och vitt. som ersätter det traditionella bröllopsfotot. en hel fond vägg med oss såklart. här är verkligen en favorit som jag älskar. man ser verkligen hur lyckliga vi är. gillar verkligen den här bilden. stålande lycka.





saknar dig vackraste.












du är den vackraste i hela världen. aldrig har jag känt mig mer levande som när jag är med dig. du får mig att känna mig trygg, älskad och uppskattad. du är den personen jag ska dela mitt liv med, du och ingen annan. lycklig är det minsta man kan säga att jag är. du får mig att sväva några centimeter över marken. ditt leénde får hela mitt inre att skaka. tänk att jag får vakna upp varje morgon och se dina ögon titta in i mina. somna varje kväll med vetskapen om att du alltid kommer finnas i mitt liv. jag är den lyckligaste som vandrat på den här jorden. tack vare dig. jag älskar dig vackraste.






Bröllopspresent

idag kom min fina fina bröllopspresent från min alexander. så himla fin och jag är superglad  ett namnhalsband som ser ut som hans tatuering som han har på handleden med mitt namn och ett hjärta. lite kul att just mitt halsband fick ligga uppe på deras hemsida (: åh, jag är så glad :D



halsbandet är gjord för hand med en liten såg. himla imponerande att det kan bli så himla fint. tack älskling (: företaget heter M925 design och halsbandet är i äkta Sterlingsilver.

nu ska jag pussa på min man innan han åker till jobbet, sen ska jag gå en sväng förb röda korset och kika lite. puss (:



snart åka hem

snart kommer mami och hämta mig. hon är så snäll min mamma (: ska bli skönt att komma hem, jag är trött. ska lägga mig och läsa i sängen (: mysigt. imorgon är det fredag och det innebär att det är två dagar kvar tills min älskling är ledig i sju dagar! helt underbart. gissa om jag längtar :D har haft det riktigt tråkigt de här dagarna utan honom.. och jag har städat och tvättat varje dag.. så nu skiner våran mysiga lägenhet :P

vi har börjat planera för vardagsrummet lite smått och jag spånar för fullt. ska bli så himla kul (: vi ska iallafall kosta på oss ett lite dyrare golv den här gången.. det vi har i sovrummet känns så matt på någe sätt. inge glans på de hela ju. men men. därinne sover vi ju bara (; men i vardagsrummet kommer vi kosta på oss lite mer på golvet. jag är osäker på tapeten.. fondvägg bakom soffan blir det. men vilken..? det blir en ljus iallafall. som i sovrummet. fast bara i vitt.. hrm. ja. det blir nog bra ;D mycket tankar. men sånt är ju så himla kul. att planera.

nej nu kommer mamma. måste gå! puss (:

hemma... och lite senare (;

sitter i soffan och ska snart gå och lägga mig och läsa. ringde min älskling och pratade lite, saknar honom så det gör ont ): längtar tills han kommer hem imorgon bitti.

hade en jättemysig kväll hos min gumma, hon mötte mig vid saltsjöbanan och jag fick en lång kram. saknat henne så himla mycket. sen gick vi till affären och handlade glass, och allt till äppelpajen, lite godis och sen gick vi hem. thomas stod och lagade middag som vi åt och sen myste vi massa med film, äppelpaj och prat (: en sån härlig tjej jag har va. helt underbar. hon gör allt för mig och jag för henne. sju år av stark vänskap som bara växer sig starkare och starkare. vi kommer bli gamla tillsammans du och jag gumman (: trivs så himla bra ihop med dig. all kärlek som du ger mig. blir varmt i hela hjärtat av alla fina ord du skriver om mig. du är verkligen min soldier. älskar dig!

nu - hoppa i säng och läsa (: måste få massa inspiration nu till renoveringen. puss och sov så gott bloggen. (:




Lite mer bröllop <3

hihi. tessan visade mig lite kort från bröllopet som hon tagit. här bär alexander mig över tröskeln. mysigt (:



och tjejerna hade gjort så himla fint med rosenblad överallt (:



aw LYCKLIGA! (:



såhär fina var stolarna nere vid vigselplatsen (:



vi viger oss ♥ älskar att det var precis vid vattnet. underbart.



världens sötaste bröllopstårta! och titta va fint klänningen glittrar :P



vårat frigolithjärta som dom lagt ut på bryggan och satt massa ljus runtomkring. så himla fint!

'

och bordet där personalen var så gulliga och dukade upp, champang och snacks på. fint med det rosa tyllet och massa ljus (:



dom hade ställt ut mängder med marchaller. så fint så fint (: man skymtar även den söta restaurang chefen som var jättesnäll på bilden (: sara!



våran mysiga bubbelbadkar (: fyllt med rosenblad.



våran skitsnygga just married bil ;D hihi.

nu ska vi titta på film och äta äppelpaj med vaniljglass. mums (: sen kommer mamma och hämtar mig och kör hem mig. snällt för jag vågar inte åka tåg ensam så sent :/

puss (:





tessan

min gumma mår inge bra idag. hon skrev ett sms till mig och var ledsen.. så jag ringde upp henne och bestämde att jag skulle åka till henne och muntra upp henne lite. så det blir nog inte så mycket bloggande ikväll. ska hyra med min film och köpa lite godis, så vi kan mysa ordentligt ikväll (:

hoppas ni får en mysig kväll. det ska vi ha minsann! puss&kram




Brudens Bäste Man

har bokat biobiljetter tills på tisdag. mysigt (: den filmen verkar vara riktigt mysig. och så får vi ju se bröllop igen. haha. längtar verkligen tillbaka till bröllopet, men tänk vilket underbart liv som väntar oss nu. nu börjar overkligheten lägga sig och jag förstår verkligen att jag är gift när det kommer hem post med mitt namn och annat efternamn. jag heter inte längre det jag alltid hetat.. dax att börja öva på en ny autograf ^^ allt känns underbart. nästan så jag får nypa mig i armen eller stirra mig blind på min vigselring. det är för bra för att vara sant. tänk att två människor kan passa så bra ihop som jag och alexander gör. livet kan inte bli bättre. eller jo. det blir ju bättre och bättre varje dag.

ska kika lite på tapeter nu till hallen.. ska ha en fondvägg nämligen. får knåpa ihop ett kollage sen så ni får se hur vi tänkt oss. (:

puss sålänge.



bröllopsbild

en smygbild från fotografens blogg. gissa om jag längtar tills vi får alla!?

älskar den här bilden. älskar min brudklänning, så himla vacker. och brudbuketten. precis så som jag ville ha den



sitter och pratar med min älskling. snart pratat i en timme, mysigt (: saknar honom så himla mycket. ska bli supermysigt att ha honom hemma nästa vecka. vi fick en fin bordsgrill i bröllopspresent som vi ska inviga nu i veckan (: ska åka ut till vattnet och tända massa marschaller, grilla och mysa. sen ska tessan och Thomas komma hit på middag på onsdag och vi ska hem till dom på måndag (: mysigt ska det bli.

ska hänga lite tvätt nu och sen gå och lägga mig och läsa inredning. har ett antal som jag inte hunnit läsa än. har iallafall bestämt att jag i fortsättningen bara ska prenumerera (stavas det så?!) på Plaza interiör.. det är min stil ju (: stilrent och städat. men med en personlig toucht. usch ni får ursäkta min usla stavning.. har ju dyslexi som ni kanske märkt.. jaja (;

vi hörs imorgon, hoppas att ni sover så gott. puss&kram.





Eva solo

jag satt och kikade igenom eva solo's katalog nu efter middagen. jisses vilka snygga saker! visade älsklingen toalettrullehållaren som är mer än snygg. hade varit så himla fin inne på toaletten sen när vi renoverat. och hennes rostfria handdukshängare vore inte helt fel heller. men smakar det så kostar det ^^ blir väl att vi tar med oss de sakerna sen när vi flyttar till hus (; 549 kr för toarullshållaren och 169 kr / st för handdukskrokarna.






gud va kul det ska bli att renovera (: hittintills har vi bestämt oss för vit halvmatt kakel i stl 10*30 cm (: ska ligga ner dåå. fin fint.



Onsdag!

har precis tittat på film. åt frukost och låg under duntäcket, mysigt (: ska gå ut och gå sen ikväll, skönt med en kvällspromenad. måste komma ut. har inte varit ute sen i söndags om man inte räknar med promenaden i går till affären ^^ känner mig utvilad och det var precis det jag behövde. det är viktigt att lyssna på sin kropp. det är inte så bra väder ute i dag så det gör inget om jag slappar hemma (: jag och alex ska åka och köpa jord och blommor någon dag, så ska jag pyssla litegrann på balkongen. ska fixa ordentligt därute så vi kan sitta och mysa på kvällarna (:

ska sätta mig på balkongen och bläddra i badrumskataloger nu. riva ut alla sidor som är av intresse (: kul att planera. det är min grej ju. mpste alltid sysselsätta mig, annars kryper det i kroppen!

hoppas ni mår bra?! tack för era fina kommentarer. blir alltid så glad (:

hörs senare. puss&kram



underbara underkläder.



God kväll kära läsare (:

vilken mysig kväll jag och mamma har haft. hon har precis åkt. vi tittade på bröllopsbilder, fikade med chockladpudding med grädde och te. gott gott. orkade inte äta upp hälften. mäktigt! vi tittade på gynning också. dom sa att det var det här avsnittet vi skulle varit med, men det var visst nästa. kul att se sen vilka dom valde ist för oss (: jag är glad att dom inte var med. var så himla nervös redan så :P hade väl kissat på mig om gynning hade intervjuat mig också, haha. ^^

här nere är en bild från hannas blogg. våran fotograf alltså (: det är dom fina swarovski diamanterna vi hade över hela bordet. jag funderar på att sälja dom.. vi fick ett kg av morfar och dom kostar i butik 7000 kr.. vi fick dom gratis eftersom det är vårat familjeföretag.. eller släktföretag ^^ men ja, vi kan nog få några tusen för glimmet (; sen har jag lagt ut min brudklänning på annons också. helst vill jag ha kvar allt allt!! men det går ju inte. eller går går det ju, men den är så himla stor i kjolen. tar för mycket plats.

ska ta och hoppa in i duschen nu, har bäddat rent i sängen så det är skönt att vara nyduschad. ska lägga mig och läsa.. ska gå igenom massa badrumskataloger som vi tog med oss hem från ett byggvaruhus och börja planera badrummet. snart snart ska vi börja renovera. vi ska börja med vardagsrummet och sen hallen, sen köket och sist badrummet. kommer bli så himla himla fint. nu när jag får lite mindre pengar varje månad kommer det ta lite längre tid att få ihop pengarna till renoveringen. men ack så fint det kommer bli tillslut (: sen ska jag ringa min älskling och prata lite. iih, saknar honom så himla mycket ): man blir så glad och varm i kroppen när han kommer och pussar på mig på morgonen. vet inte vad det är som hänt, mitt usla morgonhumör är som bortblåst (:

han var så fin och tröstande idag. jag satt i soffan och tårarna sprutade. hade nog snor i hela fejset. men jag inser nu, eller har insett det länge nu att ingen kan få mig på så bra humör som han kan. efter en stund var jag uppe på benen igen och skrattade och mådde bra. han är världens bästa! helt klart (: "vi ordnar det här" "ja, men jag känner mig ivägen" "du är min väg, utan dig vet jag inte vart jag ska gå" ja ni hör ju själv. han är min livskamrat, min alexander.



vi hörs imorgon. sov så jättegott. ni är så fina. glöm aldrig det ♥



mamma myskväll

mamma är påväg hit (: vi ska ha mamma&dotter kväll med film och massa mys! ska bli jättemysigt. ikväll är det ju DH också som absolut ska ses! har röjt undan efter middagen och ska bädda sängen snart innan hon dyker upp (: har suttit och valt ut bilder som fotografen skickat. en del och det är svårt att välja.. för 5000 kr ingick 20 bilder.. och sen om vi ville ha flera så kostade dom 100kr/st. gissar att hon kommer bli rik på oss :P men men, hade varit fint att fylla det fina pärlemofärgade fotoalbumet med minnen från våran dag.

har mått skit idag. inte alls varit kul. ioch med att vi är gifta nu så räknas våra inkomster ihop, och jag förlorar 2900 kr varje månad. det funkar, men ja, det är ju alltid surt att ha mindre att leva för. jäkla försäkringskassan (det är därifrån jag får min ersättning nu när jag är sjukskriven) sånt som händer. nu har vi löst allt på bästa sätt jag & alex.. för visst ska väl vi klara oss på 33 tusen efter skatt.. enligt lyxfällans programledare ska man ju det :P blir bättre sen också när vi betalat hela thailands resan osv. phuu. pengar är aldrig skoj. isch.

hoppas ni får en jättemysig kväll. det ska jag ha (: hörs vi sen!

puss&kram kära ni.



förlovningsring, vigselring & naglar



0.50 karat diamanter, rött guld som i förlovningsringen. 9000 kr för vigselringen. tänk om någon knipsar av mitt finger :P



den är så himla fin



och de fina naglarna som tess gjorde. silikonförlängning är det. är inte van vid långa naglar direkt.. haha. svårt att smsa och blogga (;

nu blir det frukost. är vrålhungrig!! puss!




trötter

va trött jag varit i kväll. det är som att jag inte sovit på flera dagar, hah. halvslumrar i soffan med en filt och kudde (: poppade popcorne innan.. men nu mår jag illa :/ är inte van att äta sötsaker. ska nog göra iordning lite mackor och te.

glömde berätta förut vad fint vi hade det på bröllopet som avslut. vi skulle haft raketer men eftersom det var 30 plus grader så fick dom inte smälla av dom för brandkåren. brandrisken var för hög. vi blev ju jätteledsna, men personalen ordnade en så himla mysig överaskning till oss vid 00:00 ner till bryggan vid vattnet hade dom tänt säkert hundra (och då överdriver jag inte) marchaller. dom hade tagit ner det stora rosa frigolithjärtat och ställt massa småljus runt omkring det, lagt det på bryggan. ställt upp ett litet bord med vit duk, lagt upp rosa tyll, ljusslingor, snacks och två champangeflaskor. sen när alla samlats där nere fick jag och alex varsinn champangeflaska att korka upp och fira in tolv slaget som äkta makar. det var hundra gånger bättre än raketerna. det var en lugnt och mysigt avslut. kramade alla, satte kvar där och kramades på bryggan och tittade ut över vattnet och den rosa himlen. helt underbart.

jag har nog tittat på bröllopsbilderna och videon minst några dagar om dagen. vi är verkligen så himla nöjda med vårat bröllop. vill tillbaka till den dagen. vill alltid gifta mig :P det var det häftigaste, mysigaste, vackraste, underbaraste vi någonsin gjort. att gifta sig med alexander är verkligen det bästa jag någonsin gjort ♥ gosigt (:

ska ringa tessan nu. saknar henne.

hörs senare. puss!



städat

älsklingen har precis åkt och jag har precis stoppat i tvätt i maskinen oc hängt upp den redan tvättade tvätten på tork. underbart att ha egen tvättmaskin (: nyduschad är jag också. passade på att duscha tillsammans med alle innan jag lagade mat till honom. skönt, hade inte duschat sen i lördagskväll..

igår på mio så köpte vi två svarta sittdynor till balkongstolarna. blev riktigt bra. ch skönt att sitta på. igår satt vi därute och hade massa lyktor tända och drack te. mysigt! ska sätta mig där i kväll också och bara ta det lugnt.

är riktigt nöjd med plaine bordet också (: så nätt och litet men ändå får vi plats med fyra stolar.. två på varje sida. vi ska åka och handla stolarna också någon dag. för nästa vecka när alle är ledig kommer tessan & thomas hit på middag (: mys!

ikväll blir det film. ska kika vad det finns på tv också. är trött, känns som jag skulle kunna sova dygnet runt just nu. dte tog verkligen på krafterna att vara så nervös och framför allt att planera så mycket.

ska kika in hos mina favorit bloggar och sen lägga mig i soffan & läsa. fick en ny inrednings tidning i brevlådan idag (:

hörs sen! pusspuss



morning

så nu ligger andra delen av vigseln uppe. som sagt usel kvalite, men jag ska fixa det idag.. (: vaknade precis. ska göra mackor och ta lite jucie och gå ut och sätta mig på balkongen. alexander jobbar i natt så han sover vidare så han orkar hela natten. har ingen aning om vad jag ska göra idag. konstigt det känns när man har haft så himla mycket att stå i. ska nog sitta på balkongen i bikini och läsa, titta på film, städa lite här och bara ta det lugnt.

vi kom i säng runt halv tre i natt, tittade på 88 minutes med al pacino, himla bra men jag somnade såklart i soffan under duntäcket och missade slutet (; åt glass och drack te. tände ljus och hade det mysigt. upskattat att bara sitta och ta det lugnt.

innan älsklingen åker till jobbet hade vi tänkt att gå till banken och betala in pengarna vi fick i bröllopspressent till våran smekmånad i thailand. skönt att ha det fixat. vi har fått och sparat ihop 43.000 till resan än sålänge alltså är nästan allt betalat med resa och fickpengar. ska bli så himla kul att åka! nu har vi ju videokamera också (: så det kommer bli toppen. alex har lovat mig att vi ska rida på elefant igen :D vi ska åka och besöka massa fina platser, göra dagsutflykter, shoppa lite, bada, sola, äta gott och bara njuuuta (:

ska ta och äta lite frukost nu. ska kolla mejlen också om fotografen har mejlat över en karta på alla bröllopsbilder. ska bli himla kul att se. men svårt att välja ut..! vi har köpt en jättefin bröllopsbok på ordning&reda i samma serie som gästboken. det var med tunna silkespapper mellan varje sida, så fotona håller sig fina (: får visa allt sen!

nu - frukost. puss&kram på er.



det här silverhalsbandet fick min älskling av mig i bröllopspressent. på ena brickan står det "fanny förevigt" och på den andra "6 juni 2008" han blev jätteglad (: jag får min om nån dag eller två. spännande!!!



fylld kyl & frys

kul rubrik va. men det är iallafall skönt att ha mat hemma igen. vi åkte och handlade på coop nu på kvällen efter vi varit hos mamma på middag. morfar åker tillbaka till österrike imorgon så vi åt en mysig middag ihop (: tidigare idag åkte vi till mio och köpte plainebordet, det blev ett sånt här som på bilden, fast i vitt. älsklingen monterade ihop det nu när vi kom hem medans jag plockade in alla matvaror. vi har varit på stalandsmöbler också och provsuttit uno stolarna.



videon jag laddade upp var sjukt dålig kvalite på. youtube har krymt den för att den var så stor.. därav den dåliga kvaliten. ska klippa videon i delar så ni får se hur vi ser ut :P ska fråga alex om han kan visa mig hur man ska göra. annars fixar jag det imorgon. vi ska nämligen titta på film nu (: ska tända ljus och göra te.

vi var på röda cafét idag och åt paj och drack trocadero. det ligger precis vid vattnet. var en fin svan som låg och guppade vid oss. solen sken och det var hur mysigt som helst (:

och tack igen för alla fina och snälla kommentarer. blir helt  varm i hjärtat när jag loggar in här. ni är så snälla! visade alex allt ni skrivit och han satt och log stort (: sötingar!

nu blir det film med min man (:



Vigselvideon







 
här är första delen av vigselvideon. ser ni hur nervös jag är, hihi (: andra delen håller på att laddas upp just nu. så jag lägger upp den i samma inlägg ikväll eller imorgon. håll ögonen öppna (:



god morgon (:

va skönt det var att sova ut. jag har inte gjort det på ett bra tag, så det behövdes! älsklingen min sover fortfarande så jag tänkte att jag kunde sitta här en stund (:

idag ska vi bara slappa. det behövs också! det enda vi ska göra är att storhandla. det har ekat i kylen och frysen i veckor nu för att vi inte hunnit handla.. det blir så mycket dyrare att småhandla hela tiden. så det ska vi göra idag. sen fixa lite här hemma och titta på film, mysa och bara.. ja, slappa (:





lite av dukningen. det blev så fint med swarovski diamanterna över hela bordet. glimmade massa (:



efter middagen (: folk var ute på tipsrundan.. och snart blev det tårta.



våran söta bröllopstårta (:



vi har film på allt det här också. ska klippa ihop allt sen och lägga upp (:



våran första dans som man & fru ♥

nu ska vi äta frukost! hörs senare. hoppas ni står ut med lite bröllopsbilder nu. (: kram&puss.



brudfrisyren

blev verkligen nöjd med min brudfrisyr. vi ville ju ha bröllopet lättsamt och mysigt och jag ville inte ha en stram frisyr. utan en lekfull och det fick jag minsann (:

ser lite halvdrogad ut på första bilden. bilden är tagen strax innan vigseln och jag är sjukt nervös :P







fin va (:



Lite av vigseln (:







det kommer mera. imorgon får ni se videon från vigseln (:


 

hemma, lyckliga och nygifta (:

vet ni vilket fint bröllop vi hade igår?! det var helt fantastiskt. även fast jag skakade i hela kroppen när jag gick fram till "altaret" så kändes det så himla bra att stå där framme med alexander och säga ja till varandra. vigselförrättaren förklarade oss för man och fru och jag fick världens vackraste vigselring på mitt finger (: alex sa de finaste orden till mig och höll mig hårt i handen. han är den finaste någonsin, min man (:

efter vigseln gick vi "ut" och alla kastade ris på oss och blåste massa såpbubbor och fotade. ska bli så himla kul att titta på alla foton sen. vi håller på att ladda över videon som thomas spelade in igår. hela kvällen är med (: vi gick iallafall upp till herrgården och stod och skålade och minglade lite sen gick vi in och åt supergod mat, drack lite vin och lyssnade på massa fina tal. det var 30 grader varmt i går, så det var fruktansvärt varmt med min stora tyllkjol. men det gick bra ändå (:

efter middagen var det dax för tipspromenaden, med frågor om oss (; laget som vann fick biobiljetter och fri drink i baren senare på kvällen. sen var det bröllopstårta. allt var ju gullegull och tårtan var verkligen söt. små skimmriga bakelser med rosa små hjärtan på. våran egna tårta högst upp hade en stor rosa marsipan rosett på sig. vi skärde i tårtan tillsammans och matade varandra. mys! sen fikade vi tårta, kaffe och te och efter det började dansen. alla var sega av värmen men tillslut fick vi upp både mormor, morfar och alla andra. haha. såklart dansade vi vår första dans som man & fru till våran låt. alla skrev i våran fina gästbok med glittrig silverpenna och önskade oss all lycka. alla var så himla fina.

har suttit och tittat igenom alla filmer thomas filmade, ALLT är med. underbart thomas, tack (: vigseln var så himla fin. allt var perfekt (:

och bröllopsnatten var jättemysig.tessan & helena hade tänt massa ljus, spridit ut mängder med rosenblad. ställt fram champang och satt upp massa ljusslingor. så fint (: så vi badade bubbelbad, myste, klädde på oss fina underkläder och ja ni vet (:

imorse gick vi upp vid halv nio. gick ner till frukosten där alla våra gäster var. nästan alla sov över. så vi åt frukost och öppnade paket. fick massa fint. bla. två fina champange glas från kosta boda med våra namn och bröllopsdatumet ingraverat, nästan 20.000 till bröllopsresan, en grill, blommor, tavla mm (:

mmm (: nöjda är vi verkligen. ÄLSKAR DIG ALEXANDER!!!!

har packat upp väskan, och ska sticka i väg och äta.. mcdonalds kanske? vrålhungrig! lovar att ni ska få se massa video och kort från bröllopet. ikväll ska jag & helena på konsert och se celin dion i globen. så jag ska vila lite innan (: men vi hörs sen.

tack snälla för alla fina lyckönskningar. han gör mig till världens lyckligaste (:

PUSS!



videoblogg

skulle lagt upp den här i går. men hann aldrig. så den här är i från i förrgår (:






snart godnattis

ska snart gå och lägga oss. det blev lite senare än vad vi hoppats på. men skönt att somna lugnt när allt är klart. igår bestämde vi oss för att göra om festprogrammen. det var ett av de bästa besluten vi gjort med bröllopet. det såg inte bra ut innan. var omöjligt att få det fint på det sättet vi gjorde innan. men nu är dom klara (: min baby har suttit och pysslat nu på kvällen (: och jag har gått igenom allt piff till bröllopsdukningen, vigseln, bilen mm. lagt i olika påsar osv. så vi hittar lättare imorgon när vi ska fixa och göra fint på bordet (:

ikväll var vi hemma hos tessan & thomas också, visade thomas hur videokameran fungerar, han ska filma vigseln. hoppas vi inte gör er allt för besvikna nu. men vi tackade nej till i huvudet på gynning. vi vill ha en intim dag med våra nära och kära (: känns mycket bra det här. även fast det skulle varit kul att dela med sig av hela dagen med er med. men som sagt, bilder kommer upp! (: tjejen vi pratade med sa att det var synd, hon tyckte att vi var så söta :P hihi. men men. så blev det iallafall. iallafall. vi åt god middag som tessan lagat och stannade bara lite över en timme. mycket att göra hemma ju. men det var himla mysigt att träffa dom (: kramas och så.

har fyllt på ris i våra små rosa rispåsar nyss. skönt att ha alla saker fixade. så mycket man ska fixa som man inte ens tänker på :P imorgon enär vi kommer ut till herrgården ska vi packa upp, sen göra klart ballonghjärtat. pysslade med det när vi satt och myste i en park på norrmalm i stan häromdagen. hihi, gissa om folk tittade (;

sen har vi varit och skämt bort oss idag (: var på "salong i 6 timmar. tog ett bra tag. min kompis tess har salong hemma och gjorde jättefina gelénaglar på mig. så nu är dom lååånga. med franskmaikyr och på varje ringfinger har jag tre rosa stenar (: inte alls min grej med långa naglar, men det känns så fint nu till bröllopet (: sen gjorde hon manikyr på älsklingen och tillslut vaxade hon mina ben. aj. skönt att slippa raka benen på ca fyra månader (:

ska ta och fixa det sista nu och sen dyka i säng. imorgon ska vi upp vid åtta, duscha, äta, klä på oss och åka och fira alex's syskons student (: kul. sen åker vi ut till herrgården. mysa, baba bubbelbad, pyssla, dekorera, umgås, pussas massa, njuta av att bara finnas tillsammans.

ska hjälpa älsklingen nu. sov så gott kära ni, så hörs vi imorgon (: och förlåt för den usla uppdateringen. en del att fixa med nu de sista dagarna. i övermorgon gifter vi oss :D

natti natt ♥



hej på er (:

idag är det onsdag och solen skiner starkt och varmt fast klockan bara är 08:14. på fredag ska det bli mellan 25-30 grader varmt och skinande sol. underbart va (:

jag har precis vaknat av väckarklockan. hade mer än gärna sovit lite längre.. men men. ställer tillbaka dygnet. vi ska ju upp vid sju på fredag. eftersom jag ska sitta hos frisören klockan 09.. så måste vi det. ska fixa allt med stolar och hej och hå, dekorationer osv till vigseln samma dag. dukningen och dekorationen fixar vi kvällen innnan jag och "bröllopskordinatorn"stavas det så?! idag ska vi iallafall åka till en tjejkompis till mig som har salong.. jag ska förlänga naglarna och få franskmanikyr och alex ska bara "putsa" till sina naglar (: och jag ska vaxa benen också.. skönt att bli av med lurvet som är där nu, haha. ^^

håller på att ladda upp en video jag spelade in igår.. som ni ska få se. visar gästboken bla. som vi köpte i går på ordning&reda. alltid ute i sista sekunden :P men men.. nu ligger den här. jag berättar om våran dag i går osv. jag uppdaterade ju knappt i går.. så ni får veta vad som hände iallafall. kommer ni ihåg att alex lovat mig ett frieri. bättre sent än aldrig säger jag :D vi har haft supermycket att göra. och varje gång han tänkt fria så har jag antingen varit i väg, haft någonting för mig eller legat sjuk. men igår så. himla mysigt var det. vi satt vid vattnet inne i stan. inte en kotte i närheten. solen sken och han gick ne rpå knä och sa de finaste orden och förklarade sin kärlek till mig. han är så underbar. sen myste vi länge där och sen gick vi och handlade glass. men frieriet var inte slut där. han tog ut mig senare när det blivit mörkare på kvällen till bryggan vi satt vid när vi kysstes första gången och blåste såpbubblor. där hade han radat upp 20 marchaller, så himla vackert. han är helt klart den bästa pojkvännen man kan önska sig! älskar dig!!

ikväll ska vi hem till tessan och thomas. dom bjuder oss på middag. skönt att slippa laga middag själva. vi är helt galet trötta båda två. ikväll blir det säng runt halv elva. senast! innan det ska vi hem till mamma också efter middagen och hämta hem frigolithjärtat som är klart. det blev så himla bra :D kommer hänga fint där bakom oss (:

imorgon ska vi på studentmottagning en stund och sen åker vi till ullvällsherrgård och myser, äter, badar bubbelbad, dekorerar och har det mysigt (: sen är det fredag.. galet vad tiden har rusat i väg va. ska bli underbart iallafall (:

ang. gynning. så har vi tills idag och tänka. men om dom går med på att vara jättejätte diskrekta så är det okej att dom är med och filmar. vi kommer vara med ca 15 min på kanal 5 i huvudet på gynning redan på tisdag den 10 juni.. klockan vet jag inte än.. går väl runt åtta kan jag tänka mig (: vi ska spela in såklart. kommer nog bli jätteskoj. mamma är lyrisk.. haha. kamerakåt? :P

ska äta lite frukost nu. sen ska vi åka mot huddinge och göra oss vackra :P vi hörs senare. lägger upp videon snart. den håller på att laddas upp bara på youtube.. den är ca 5 min lång. så det tar ett tag.

hörs senare (: nu ska jag äta lite frukost och klä på mig. puss&kram.



Provar nya videokameran (:

 

ps. jag fick lägga upp den här efter lite övertalande :P



I HUVUDET PÅ GYNNING

Idag ringde dom från programmet i huvudet på gynning, strix television och sa att dom hittat oss på bröllopstorget. dom vill filma hela vårat bröllop, carolina gynning kommer vara på plats och intervjuva oss innan vigseln och vara med mm. ett kamerateam kommer komma och vårat bröllop kommer sändas någon gång i juni på kanal 5 i programmet "I huvudet på gynning" vi är jätte osäkra på om vi vill det här. visst det är skitkul att hela sverige kan se vårat bröllop.. men kommer det inte kännas ganska stelt att ha en filmkamera riktad mot sig hela tiden? :O vi ska iallafall till strix television imorgon och prata med dom och komma överens om hur vi ska göra. spännande, men inte om det blir för stelt som sagt..

vad tycker ni? vill ni se oss på tv :P eller tror ni att det kommer bli konstigt? vill ju att bröllopsdagen ska bli så mysig som möjligt (:

hoppas att ni mår bra föresten (: jag sitter hos helena med färg i skallen.. ska bli rödhårig igen. det var tur att vi kunde komma hit.. för jag är inte så bra på att färga mitt hår själv :P

vi ska hem till mamma snart och hämta våra bröllopskläder och sen ska vi hem och mysa och titta på film (:

puss&kram





sovtajm

precis sätt klart på filmen. jättebra (: var längesen jag såg den. tänkte ta en snabb dusch.. och sen gå och lägga mig och läsa. imorgon ska jag ställa klockan och pyssla klart med festprogrammen. orkade inte ikväll. (:

hittade den här lampan på dukas hemsida. 80 cm.. skit ball. men synd att den inte fanns i svart.. :/



hade varit fin i vardagsrummet annars (: vill ha svart eller vit så det är lättare att passa ihop med accentfärgerna..

nej, nu börjar jag bli trött. hörs imorgon sötnosar (: fyra dagar kvar nu!! längtar :D



mcfly





bord från duka?

åh det här var ju tjusigt (: måste kika på det. kostar 1795 kr. helt okej alltså. och dom skinnklädda stolarna hade varit snyggt. men jag vet inte om vi vågar ha skinnklädda stolar.. katterna slirar på stolarna när dom leker.. repor! men vi måste ju åka och kika på bordet iallafall (: malin skickade ett mejl om ett bord och stolar från jysk. kika där med. tack stumpan för tipset (:



sitter och tittar på film och myser i pyjamas i soffan.. ser på just my luck! ska krypa upp i divanen nu under täcket. (:



www.stalands.se

hittat ett fint bord på stalands möbler. på bilden är det inte vitt, men det finns i vitt (: bordet kostar 1995 kr och en stol kostar 295 kr (:





maxiklänning

jag gillar verkligen den här maxiklänningen från ellos. inte så dyr heller. 199 kr (: får se om jag beställer den.



mysig helg

har haft en jättemysig helg med tessan. så glad att du kom och hjälpte mig. du är verkligen en perfekt vän gumman. älskar dig så mycket! titta va sött hon skrivit i sin blogg om oss blev så glad. gulle.

sitter i soffan och slappar. är så himla trött. helt seg av solen. har varit ute hela dagen. åt middag nyss ute på balkongen med älsklingen min också (: kycklingsallad, mums! jag har nått "min" vikt på 50 kg nu, men jag fortsätter gärna att äta nyttigt (:

funderar på att sätta på en film, eller lägga mig och läsa en ny inredningstidning. har massa som jag inte hunnit läsa än. det hade varit mysigt. sen ska jag klistra in bröllopsmenyn i festprogrammen och sen slappa i soffan hela kvällen. fem dagar kvar till bröllopet och jag känner mig ännu inte som en bridezilla :P vi får se hur lugn jag är på bröllopsdagen. just nu känns det som att jag kommer vara lugn iallafall. jag och morfar övade att gå in till unchained melody och det gick ju som en dans (: morfar är bäst! hoppas han inte trampar på min enormt stora tyllkjol, haha. längtar verkligen nu! och all stress har lagt sig. nu känner jag mig helt harmonisk i kroppen. vi är mer mysiga mot varandra. man glömmer lätt sånt när det är för mycket att fixa med.

imorgon är det måndag. vi har några saker att fixa med. jag hann inte allt idag nämligen som jag hade räknat med. men det går fort imorgon. jag lämnade in fotona som ska framkallas, dom kunde inte framkalla dom idag utan imorgon så imorgon efter tolv ska vi hämta dom. sen ska vi åka till stan och handla rosa tylltyg som ska dekorera bordet i mitten. sen ska vi till barkarby och köpa videokamera och köpa matbord och stolar om vi hittar några fina (: dom har em, mio, ikea och nån mer möbelbutik där. ska kika lite på deras hemsida om jag hittar nått fint.

hörs sen! pusspuss (:



älskar dig!





känner ni igen oss? :)



älsklingen min ca 3 år



en glad fanny ca 4 år



älsklingen med sin favoritapa som han alltid hade när han var liten.



och en fanny igen. ca 3, 4 år. napp i munnen som alltid. hade napp tills jag började på lågstadiet. haha. konstigt att jag fick så himla raka tänder :O

dom här kommer sitta i vårat festprogramm(:



ärenden

idag ska jag hinna med lite ärenden så jag och Alex slipper det imorgon så vi bara kan vara här hemma och mysa och pyssla (: jag ska till Huddinge med bussen som går om 15 min.. så jag måste gå om 5 min vet inte riktigt vart busshållplatsen ligger. sen ska jag hem till mamma, hämta lite foton som jag har på skiva och fixa stl på dom i ps.. så ska jag ner till expert och framkalla alla foton till festprogrammen (: tar en timme, så jag och tessan fikar eller nått så länge. sen ska vi in till stan till Olssons tyger och köpa massa rosa tyll. sen hem igen. hoppas min bussremsa räcker!

hoppas ni får en mysig dag i solen. så hörs vi sen (: puss&kram



Lista från malin


¤ När gick du upp idag? 12:00

¤ Diamanter eller pärlor? Diamanter!

¤ Senaste filmen du såg på bio? the eye

¤ Favorit TV - program? nytt läge, roomservice, äntligen hemma, desperate housewifes

¤ Vad åt du till frukost? fullkorns knäckebröd med ost och jucie  

¤ Vad är ditt andranamn? alexandra magdalena

¤ Din favoritmat? det måste nog vara kycklingfilé med någonting till.

¤ Vilken mat gillar du inte? gillar i princip all mat

¤ Vilken är din favorit - CD för tillfället? hello saferide (lyssnar på den varje dag)

¤ Vilken bil kör du? En silvrig volvo 850 (dock kör jag inte, men sitter brevid, hihi)

¤ Vilken är din favoritmacka? knäckebröd med ost

¤ Vilka mänskliga drag kan du bara inte med? tror nog att det är när folk ser ner på andra och tror att dom är bättre. sen folk som gottar sig i andras misslyckande är irriterande också.

¤ Vilka är dina favoritkläder? gillar ju såklart mjukiskläder, favoriter. men annars är jag en klänning-människa

¤ Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Till våra släktingars sommarställe i mexico, och såklart till thailand. men dit ska vi ju i november (:

¤ Favoritklädmärke? inget speciellt. köper det jag tycker är snyggt. sällan jag köper ett speciellt märke..

¤ Vart vill du dra dig tillbaka? hade varit mysigt att bo typ på smögen när vi blir gamla. ser så mysigt ut där.

¤ Favorittid på dagen? kvällarna. när man kan tända alla små lampor i lägenheten och sitta uppkrypen i soffan

¤ Var är du född? Stockholm.

¤ Vilken är din favoritsport att se på? jag gillar inte sport alls. räknas dans som en sport så säger jag dans (; har dansat i 7 år på dansskola.. 6 dagar i veckan, tre timmar om dagen. slitigt och kämpigt med kul som bara den (:

¤ Coca Cola eller Pepsi? cola, men jag dricker helst vatten.. ramlösa skogshallon.

¤ Fotboll eller ishockey? inget :O

¤ Är du en morgonmänniska eller nattuggla? nattuggla är riktigt arg på morgonen.. har jag fått höra. när alex kommer hem vid sju och ska pussa på mig så snäser jag och vänder mig om, hah. :/

¤ Pedikyr eller manikyr? Manikyr.

¤ Några spännande nyheter att berätta för oss? min snälla morfar köper en videokamera till oss så att vi kan filma bröllopet och i thailand, vi får välja vilken vi vill. helt galet kul. vi ska dokumäntera massa :D

¤ Vad ville du bli när du var liten? har faktiskt velat bli inredningsarkitekt sen jag var 6 år.. alltid tjatat om det (:

¤ Bästa barndomsminnet? en vinterkväll när jag och mamma klädde på oss massa kläder och gick ut i snön och gjorde snöänglar och tittade på stjärnorna så sa vi att vi aldrig skulle glömma den kvällen. och det har vi inte heller. 

¤ Varit i Afrika? nej

¤ Nånsin rullat in någon i toapapper? har jag säker. var en buse när jag var mindre.

¤ Varit med om en bilolycka? mm när jag var bebis var vi det. alla klarade sig fint dock.

¤ Favoritdag i veckan? helgerna är ju mest speciella. fredagar tror jag (: 

¤ Favoritblommor? Tulpaner, Gerbia, Orkideé, solrosor.

¤ Favorit - snabbmatsrestaurant Sibylla eller kinamat? Kinamat.

¤ Äger du en cykel? Har fått en av mamma. en silvrig 7 växlad har jag för mig. ska hämta den någon dag 

¤ Vem fick du senaste mailet från? konstnären som målade av oss.

¤ Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort i? ingen. har haft krediter. aldrig mer. jag spara hellre pengar och köper saker sen. känns bäst så (:

¤ Läggdags? väldigt olika.

¤ Senaste personen du delade en middag med? tessan, grekisk sallad.

¤ Vad sysslar du med just nu? sitter och försöker hålla ögonen öppna :P och tittar på söta tessan som sussar här.

¤ Favoritfärg? grönt (dock inte på inredning)

¤ Hur många tatueringar? tre st.. en runt handleden där det står "what goes around comes around" med två stjärnor brevid texten, en trible i svanken och sen alexanders namn "alexander" med en stjärna brevid. har beställt tatueringstid den 2 september hos en av stockholms bästa tatuerare. ska fylla i älsklingens namn och sen skriva en text vid troskanten.. ni får se den sen (:

NU - sova (:



underbara älskade

ord kan inte förklara hur lycklig jag är. det pirrar i hela kroppen. allt känns helt underbart :D jag är så himla kär. du är den finaste älskling. finns ingen annan jag vill dela mitt liv med. jag är din föralltid. vårat liv kommer vara helt underbart. varje dag, varje månad, varje år. kommer njuta hela tiden. du gör mig så himla lycklig!

nu ska jag gå och lägga mig. trött och lycklig (: ska läsa och sesn släcka lampan. filmen var jättemysig. sett den tidigare, men nu kändes den mer speciell. father of the bride. hysteriskt att bjuda 200 personer. haha. jag gillar att vi bara är 30 st. perfekt (:

hoppas att ni sover jättegott. det ska jag. imorgon blir det slappdag. ska ev. åka in till stan och köpa rosa tyll till dekorationerna till bröllopsdukningen. eller så tar vi det på måndag jag och älsklingen, då ska vi fixa med allt.. det sista. sen har vi tidsdag, onsdag på oss att bara mysa och slappa. på onsdag ska jag vaxa benen och vi ska fixa naglarna. älsklingen ska putsa lite och jag ska få silikonförlängning (: med fransmanikyr och två eller tre rosa små diamanter på varje ringfinger. tjusigt va ;D sen på torsdag ska vi på studentmottagning. två av älsklingens syskon tar studenten (: härligt. sen åker vi direkt ut till herrgården och piffar i middagslokalen och badar bubbelbad, äter gott och bara myser. sen ska vi sova tidigt och sen upp på fredagen och GIFTA OSS! :D

god natt! ♥





RSS 2.0