good night!

håller på att vädra ut i sovrummet, sover så mycket bättre då (: har laddat upp med bröllopsmagasinet och ett glas vatten! ska få lite inspiration till bröllopet, nu är det bara två månader kvar. pirrigt :D längtar så mycket. känns lite overkligt. men underbart såklart ♥

håller på att beställa mobilt bredband. ska bli så skönt att kunna sitta överallt (: kan ju ta med den ut i sommar och ligga och blogga på stranden.. snacka om nörd (;

imorgon ska vi flytta! mammas möbler ska bli flyttade från villan där hon bott till ett ställe där dom ska magasineras tills vi flyttat. ska även sälja våran soffa imorgon vid halv tio, så imorgon blir det ingen sovmorgon! ska upp på vinden och hämta fyra kuddar som hör till soffan. nu har vi sparat ihop till våran nya soffa, va mysigt det ska bli att köpa ny nu när vi flyttar (: och det måste vi ju också eftersom vi inte vill sitta på golvet ^^ visst är jag smart, hihi. tessan och thomas kommer och hjälper oss packa och flytta, sen på kvällen ska jag på visning, mamma följer med mig, hoppas den är lika fin i verkligheten som på hemnet (: det tror jag! vi har valt att sänka kraven en aning på lägenheten, vi vill flytta som sagt, och har insett att dom kraven vi har inte går ihop med det vi får låna av banken. så nu har vi valt ett område 3 min med buss från farsta centrum där vi vill bo egentligen. men där ligger snittpriset runt 800.000 kr ist för nästan 2 miljoner (: och hyrorna är runt 2500 kr ist för 4000 kr.. så det blir mycket billigare och nära allt ändå. vi är överens och det känns toppen! nu ska vi som sagt bara på visningar och sen flyttar vi så fort det bara går! jag längtar så sjukt efter att få bo ensam med alex nu. så flyttar vi in och renoverar vart efter. viktigaste just nu är att vi får bo själva och har varandra (: jag älskar min mamma, men vi kan inte bo ihop..!

nu ska jag tvätta ansiktet och sen lägga mig i sängen hos älsklingen. kramas och läsa! så mysigt! älskar att ligga och kramas och bara njuta av varandra. finns det någe bättre?

tack helena för att du fanns idag. glad att jag har dig i mitt liv.

god natt kära läsare, hörs imorgon mellan all flytt mm. (:

image4626



Stilrent kök!

image4625

vi kommer ha grått klinkers golv i köket när vi flyttar. jag gillar kontrasten mellan ett vitt kök i högglans och grått. antingen vit bänkskiva eller grå. såg ett jättefint kök på ikea igår när vi var där som var i högglans och det behövdes inga handtag då luckorna var lite "urgröpta" som inte syntes. perfekt då vi inte vill ha dörrhandtag (:

en lägenhet vi kikat på är en trea men ena sovrummet ligger vägg i vägg med köket, så den väggen skulle vi riva och ha en köksö. en sån som på bilden. lavvli.

åh jag längtar så himla mycket. vill flytta nu nu nu (:



god kväll (:

sitter och lägger in en annons på blocket. nu kommer vi snart flytta! så nu säljer vi dom sista sakerna och sen drar vi (: ska bli så jäkla skönt! urtrött på den här cirkusen här hemma :/ ja ni som känner mig vet vad det handlar om. hua.

har precis städat här hemma och ska börja med middagen nu, älsklingen är påväg hem och sen ska vi äta god middag jag har dukat fint med nya rosa vinglas, rosa underlägg och rosa klot ljus (: nu är det bara dom vita fyrkantiga tallrikarna från åhlens som fattas!

ikväll blir det alltså middag, efterätt (cream the caramell) sällskapsspel, tända ljus, massa kramar och pussar och sen blogga såklart (: varit usel på det idag!

nu måste jag börja med middagen! puss!



stan!

god morgon! vaknade för ett tag sen av att älsklingen skickade ett gulligt sms (: söt han är. sitter i pyjamas och ska snart äta frukost, sen duscha och fixa till mig. idag bär det in till stan (: ska kika på födelsedagspressenter till alexander, vet några saker jag ska kika efter (: och det kan jag ju inte skriva här.. han läser ju bloggen. ska möta upp tessan också om hon har tid, så kan vi ta en fika och babbla lite (: mys! glad att vi umgås så mycket som vi gör. ♥

nu - äta frukost! ha en mysig lördag! (: puss.



Fredag!

sitter hos tessan och plockar ut mitt löshår. kommer nog kännas lite tunnt sen ^^ men man vänjer sig väl. hon har mobilt bredband (en liten dosa som man kopplar in i datan så man kan vara överallt och surfa) perfekt ju. så kan man ta med sig datan överallt. när man åker bil, tåg, flyg mm. måste kolla upp om det går att fixa så man kan ta med sig datan till thailand också. det hade varit perfekt (:

snart är vi klara här och då ska jag och älsklingen åka och titta på en lägenhet i farsta. ska bli kul (: här är den lägenheten. den ser väldigt fin ut på bilderna iallafall (: kan man öppna upp mellan kök och vardagsrum också som vi vill ha det.

sen åker vi till ikea och möter upp tessan och thomas och kollar runt. jag vill köpa lite blockljus i rosa och vitt och ha på vårat silverfat på matsalsbordet. hade varit så fint. och sen vill jag kolla på vita tallrikar. ikea 365+ men vi vet ju inte om vi ska köpa eller vänta (:

nu är klara (: så nu ska jag åka! jag är korthårig(are) hihi.

puss och vi hörs sen!



sleeepy!

nu ska vi sooova. eller först ska jag få en mysig ryggmassage av min älskling (: lyx! har duschat och badat tre ggr idag så jag är torr och det kliar på kroppen. ska bli skönt att bli insmord!

imorgon ska jag upp vid tio och sen vid elva ska jag ta ut mitt löshår. guuud så skönt (: sen blir det ju full rulle hela dagen! visning, ikea och bio som avslut.

har haft en skit mysig dag! känns verkligen som man gjort nått vettigt idag (: måste börja gå upp tidigare varje dag tror jag. skönt var det att sova en timme mitt på dagen också. vi har kollat på efterlyst och insider. galet. men det var bra. jag kommer aldrig flytta till väsby (; alle jobbar med väsbyhem och vet att dom är petiga! :p

nu ska vi som sagt sova! hoppas ni sover gott. puss&kram ♥

image4624

här låg våran prins och sov idag (:



klippiklippi

har klippt älsklingen ikväll och blev faktiskt riktigt nöjd (: vi provade på en ny frilla. vad tycks. lite coolt eller hur (: gillar mohikanfrisyr skarpt!

image4622

image4620



image4621

image4619



me like

image4610

gillade verkligen dom här vita snurrstolarna i vitt högblankt. så sköna! och fina (:

image4617

här är likadan stol fast i rökfärgat plexi.

image4612

när vi flyttar sen vill jag köpa en mysig fåtölj gärna en som passar bra ihop med magnum soffan. jag har ingen aning om det finns en tillhörande fåtölj till magnum soffan.. vet du det malin? isånnafall vill vi ju kanske köpa en sån istället (: men det här var fin!

image4613

alltid gillat grått tillsammans med grönt. grönt är min favorit färg! men i vårat sovrum kommer vi ha ljusa färger, pasteller osv (:

image4614

image4615

image4616

vitt matsalsbord i högblankt med vita matsalsstolar i högblankt är precis vad vi vill ha i köket. fast vi vill ha ett runt eller ovalt bord. men stolarna var riktigt fina! och sköna! turkost är fint tillsammans med vitt också.

image4618

gillar tapeten!!!

bilder tagna av mig på bolia.



smörgåstårta & spa.

När älsklingen var ute med adolf (mopsen) så hällde jag upp ett varmt bad med skum, tände massa ljus, skärde upp frukt (vindruvor och päron) hällde upp varsitt glas bubbelvatten och satte fram lermasken från body shop och hårinpackning (: sen kom han hem och blev jätteglad! :D och mysigt har vi haft det. nu sitter vi i mjukiskläder och är rena och fina. gick ner till grannen som vi var på kalas hos igår och fick smörgåstårta, mums! så middagen är avklarad med, blir nog lite mackor och te ikväll bara. så tänkte vi spela lite sällskaps spel och ha det mysigt (: kanske se på "I am legend" den verkar bra.

gud jag är så glad för datan :D ska snart fixa en bloggdesign åt en tjej.. instalerade ps nyss och det funkar som det ska (:

puss!



zebra koppar

jag har alltid gillat zebra koppen som designades av eugen trost 1955. men dom är så himla dyra ): va inne på tradera och en kopp med fat som går ut om fem timmar är uppe i över 600 kr. så ja, dyrt. ett samlingsprojekt kanske. hade varit kul att iallafall haft fyra st.

nu sitter jag på nya datan, min fina rosa och vita bärbara dator (: jag är så glad så! vi har ännu inte köpt trådlöst internet, så jag sitter och surfar vid databordet. men det går ju bra det med (:

älsklingen var så söt och värme kanelbullar i ugnen, gick ner till centrum (när jag tog en tupplur på sängen) och köpte grädde, sen gjorde han varm chocklad med vispgrädde och bullar till, tände ljus och väckte mig. sötisen. ♥

ska surfa runt lite medans alex skriver ut inbjudan och sen ska vi ut på en mysig promenad i solen (:

puss!

image4609



svarta pinnstolar

jag låg och bläddrade i en inredningstidning och fick se gamla pinnstolar som dom lackerat om i svart, blev så himla fint. har hittat exakt samma modell som dom hade och är mäkta sugen på att åka och köpa dom! ha runt ett vitt runt köksbord och kartell lampan hängandes över. eller kanske behålla dom vita. men jag gillar dom (:

image4608



ivrig!

älsklingen håller på att instalera photoshop på min dator! (: och jag sitter och kika på massa inredningssidor på nätet. imorgon är det fredag och då ska vi till ikea med tessan och hennes kille och kika runt. ska inte köpa nått (så låter det alltid) men vi ska verkligen försöka att inte göra det. det finns ingenting som vi absolut måste ha.. eller jo en större form att ha mat i inne i ugnen. det hade varit något vi behöver då (: ska iallafall bli jättemysigt! sen blir det bio efter ikea besöket också. bio premiären är imorgon, ska bli kul att se den. 27 dresses!

idag ska vi baaara ta det lugnt. så skönt., har varit på dbtn och pratat om massa intressanta saker. gillar att gå dit. men jag är så morgontrött, så det blir lätt att man sitter och jäspar..! men men (: skönt att vara hemma idag och slappa. vi ska göra klart inbjudningskorten och sen få iväg dom senast den 6 april. sen ska vi laga middag, ha hemma spa och bara mysa (:

hoppas ni också får en mysig torsdag! kram

image4607



God natt kära läsare

nu ska vi krypa i säng. är jättetrött. har fikat god efterätt och druckit kvällste. imorgon ska jag upp vid åtta och gå till dbtn, måste komma ihåg att säga till min psykolog att jag inte kan komma på fredag till honom. har massa vi ska göra då. jag ska ta ut mitt löshår kl 11.00 sen ska vi på visning på en lägenhet och sen ska vi till ikea med tessan och hennes pojkvän och sen ska vi på bio på kvällen jag och älskling (: ska bli så mysigt! det är någe speciellt med att gå på bio och äta popcorne! imorgon ska vi åka och prova ut nya brudgumms kläder till alex också och sen ska jag klippa honom på kvällen. spakväll står på schemat med. bada, peela, inpackning, färga håret, fotbad och måla naglarna (: massera varandra ska vi också göra. ♥

ska krypa i säng nu och läsa, kramas och sen sova!

lovar att det ska bli bättre uppdatering imorgon med kollage och bilder som jag velat lägga upp här några dagar!

kram och sov så gott ♥

image4606



tyst.

vad det har varit tyst här idag.. :/ tråkigt va!? vi har varit på 70 års kalas och ätit smörgåstårta och prinsesstårta och druckit röd vin. det var jättetrevligt (: började prata med en kvinna där som har en vännina som äger en second hand butik, liten gullig nära där vi vill flytta.. och hon ska sälja den pga av ryggont. häpen jag blev när hon frågade om jag var intresserad att ta över! (: vi bytte nr iallafall. har ju ingen aning hur allt funkar osv. men visst hade det varit skoj att ha en egen lite butik. mm! ta in unika second hand kläder och göra fint fint i den lilla lokalen. min dröm sen tidigare ju. drömma ska man (: hon skulle ringa imorgon iallafall.

vi har även varit och köpt min vitaoch rosa bärbara dator. den är miiini. fast inte så mini så det är jobbigt. men en 12 tums skärm iallafall (: skit söt. älsklingen håller på att instalera den just nu. så än sålänge sitter jag på hans dator och knappar (: vi har städat också, skönt att få det rent. eller älsklingen städade medans jag plockade in alla matvaror (vi var och handlade på coop) och lagade middag. åt massa sallad och mat och nu är jag proppmätt.

känner mig mycket piggare idag. det var väl någon trött svacka jag var inne i. skönt att vara sitt vanliga glada jag igen. vi hade tänkt att spela lite spel och så senare och dricka lite te "kvälls ro" så gott och milt för magen (: det gillar jag!

ska bli skönt att kunna sitta överallt med datan nu.. längtat så mycket efter en bärbar. och det är skönt att slippa ha den stora andra datan! mmm! älsklingen ska också sälja sin senare innan vi flyttar och köpa bärbar. kan vi sitta i soffan tillsammans tätt tätt och mysa och plinka på tangenterna ^^ härligt! göra oss av med vårat fula databord och stolarna.

läste också att blogg.se ska fixa massa saker så det går att blogga som det ska och det ser jag fram emot! (: jag som bloggar på kvällstid också.. och då är det sällan att det fungerar. ska bli skönt! tack.

puss&kram!



zombie (;

vaknade nyss, har sovit som en stock. som malin frågade i tidigare inlägg, så ÄR jag helt färdig. vet inte vad det är med mig, men trött är jag. det är väl all planering med bröllopet som visar sig nu (; ska iallafall gå och lägga mig igen. älsklingen är inne och borstar tänderna, han somnade också. jag som bara skulle ligga och sticka (:

imorgon ska jag ställa klockan och gå ut och gå på en lååång promenad innan jag duschar och fixar mig, vi ska iväg på kalas imorgon och äta god smörgåstårta (: det är så himla mysigt väder ute. lagom kallt och fint med all snö. måste verkligen upp på vinden och rota fram våra pulkor! hade varit så mysigt att gå ut och åka (:

vi ska äta lite kvällsmackor och ört te nu. tända ljus och mysa. sen går vi och lägger oss igen. hoppas ni haft och har en mysig kväll. och förlåt för den dåliga uppdateringen. har ju massa att visa.. och skriva om. men det får bli imorgon. och då kanske på den nya bärbara datan :D

puss&kram.



little peak.

image4599

image4602

image4603

image4605

här har ni alltså klänningen jag kommer säga "ja" i. trivs som fisken i den. men ser inte så road ut på bilderna ^^ är så jäkla trött! ska snart gå och sova nån timme, vi har varit och klämt på min bärbara dator på media markt. imorgon köper vi den (: lycka! min andra dator är såld och hemma hos någon annan just nu!



trött!

är jättetrött just nu :/ inte sovit så mycket inatt, vi satt och kollade på film Brokeback Mountain jag klarar inte av sånna filmer, grät som ett barn :p himla bra film. älsklingen håller på att göra frukost till oss och sen ska han köra mig till arbetsterapin, stickning står på schemat idag. sen ska vi åka och köpa ut min brudklänning.. 6000 kvar att betala och det känns helt galet mycket, men nu har jag ingenting kvar att betala på bröllop eller thailand eller nått sånt! (: skönt.

beställde biobiljetter igår också, fick bli en riktig tjejfilm (: 27 dresses eller vad den nu hette. har premiär nu på fredag så den ska vi gå på (: bra påskpressent tycker jag! jag gillar verkligen att gå på bio!!

på torsdag ska jag plocka ut mitt löshår.. ska bli så himla skönt. det är lagom slitet nu.. igår köpte jag rödhårfärg med ljusare slingor i. älsklingen ska hjälpa mig att färga håret på torsdag eller fredag (: hoppas det blir fint.

nu är frukosten klar! hoppas ni får en mysig dag i snön! kramar ♥

image4598



en av mina bästa

vänner heter therese. hon visar mig så mycket kärlek så man blir vimelkantig. en underbar person med ett enormt stort hjärta. vi har känt varandra i åtta år nu och jag är gladare än någonsin över att ha henne hos mig. när alla försvinner står du alltid här bakom mig, i vått och torrt. älskar dig! föralltid ♥

finaste inlägget som fick mina tårar att strömma. tack för att du lyfte upp mig nu när jag inte känner mig på topp.

här hittar ni hennes fina inlägg ♥

image4597



fl/y icon är snart uppe!

snart är våran fina kartell lampa uppe (: så glad för den! den var så mycket finare än på bilden! sage var färgen, så hette den. både katta och malin har en likadan och dom är superfina i deras kök ju (:

älsklingen håller på att sätta upp den som sagt, sen blir det foto! ska skriva en matlista också och sen åka och handla. vi har legat och myst i soffan och kika på en film och ätit popcorn och godis. så nyttigt innan middagen (; ska kanske övertala alle att vi ska åka och köpa varsinn pizza efter vi varit och storhandlat. fast jag är inte ett dugg sugen på skräpmat just nu. men orken tryter minsann! vi får se vad det blir. myskväll står på schemat iallafall. bara ta hand om varandra, mycket pussar och kramar och mys! ♥

hoppas ni har en mysig kväll, massa kramar!

image4595

image4596

usla bilder. var stressad :P här har ni iallafall lampan (:



älskade!

vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig i mitt liv. vi har lovat varandra ett liv tillsammans och jag är så lycklig som har dig vid min sida ska du veta. ingenting går upp i mot dig. önskar att jag kunde visa hela världen vilken underbart fin person du är. men jag är glad att jag får se det varje dag iallafall. alla borde verkligen få ha en egen alexander. men någon däruppe gav mig turen att få dig älskling. vad vore jag utan dig? mitt liv har verkligen blivit till det bästa sen du kom in i det. jag älskar att älska dig.

blev så glad för ditt sms i natt..

att veta att det är dig jag kommer ha vid min sida, dag ut och dag in, år efter år.. gör mig lugn samtidigt som det sätter ett omedvetet leénde på mina läppar. för tänk. av just alla människor på jorden, så har vi båda valt varandra. det är så underbart som det är sant. mitt liv växer mer och mer ihop med ditt, till vårat liv. jag älskar att älska dig. för du har så lätt att ta emot den och ge tillbaka. du är verkligen det bästa som hänt mig fanny. jag älskar dig oändligt mycket. hoppas du sover gott nu, ser fram emot våran mysiga vecka. älskar dig, pussar godnatt.

känns underbart. inte bara för att jag är så säker på våran kärlek, eller för att jag känner mig så trygg hos dig. utan att jag känner det där lugnet som du skriver om. att bara veta att det är du och jag älskling. du kommer alltid att betyda mest för mig. vad som än händer så håller vi ihop du och jag. äkta kärlek är någonting vi verkligen håller hårt i. jag älskar dig alexander.

image4594



världens gulligaste påskägg :D

idag när jag var inne på rusta åkte älsklingen iväg och skulle fixa lite saker.. och sen när jag kom ut till bilen låg det ett stoort påskägg på mitt säte, öppnade och där i låg det massa popcorne! han bad mig att rota runt lite bland popcornen och där hittade jag två biobiljetter (: så himla glad jag blev :D han är världens bästa! nu ska vi gå på bio nån kväll, ska bli riktigt mysigt! tack älskling, blev verkligen jätteglad ♥

image4593




nyduschad!

precis klätt på mig, skönt att duscha och tvätta håret! man känner sig som en ny människa varje gång (: vi ska åka till hägersten och köpa kartell lampan nu. gissa om jag är glad. det var över 50 st som hört av sig och så valde hon oss! (:

när jag vaknade gick jag ut i köket och bakade scones till frukost, sen dukade jag fram massa goda pålägg och väckte min trötta älskling. han blev jätteglad ♥ och gott var det!

idag ska vi bara göra nödvändiga saker, veckohandla mat, köpa katt och hundmat, städa lite och ha filmkväll sen (: får hyra om filmerna vi inte hunnit se.. onödiga pengar, men det känns bättre än att stressa med dom. två filmer blir det ikväll och massa mys! :D underbart att ha min älskling hemma! ♥

nu ska vi åka iväg, tar kort på lampan sen och visar hur det blev (: vet inte riktig än vart den ska hänga..?! i hallen eller över matsalsbordet kanske?! vi har ändå sålt båda taklamporna över bordet så nu hängder det två glödlampor där bara, skit läckert (; sen när vi flyttar ska den hänga över ett vitt runt köksbord med fyra tillhörande vita stolar. fin fint (:

idag är det - 16 här i stockholm och massa snö! har lust att sätta på mig massa kläder och gå ut och busa i snön med älsklingen (: vi kanske till och med kan åka pulka ikväll. hade varit riktigt mysigt! (:

hoppas ni får en underbar dag idag! ta hand om varandra, det ska vi göra! puss och kram!

image4590



så glad så glad!

nu är kartell lampan borttagen från blocket :D och imorgon åker vi och hämtar den runt 14 tiden :D åh är så glad att vi fick den på billigt med. och att det faktiskt var samma färg som vi ville ha (: samma som min fina vän malin.

image4589

bilden är lånad av malin!



snart sussa!

det ska bli så skönt att sova :D har köpt en ny Residence. bläddrade lite i den i affären och det såg ut att vara fin inredning (: ska värma vetekudden också och sova! gud är så trött. jäspar hela tiden.

imorgon börjar min älsklings ledighet. gud vad vi har längtat! så himla mysigt att få umgås med honom i fem dagar nu. vi ska hitta på massa mysigt.

måndag - sovmorgon, veckohandla mat på coop, åka hem och laga god middag tillsammans, titta på film och mysa massa (: åka och köpa kartell lampan

tisdag - arbetsterapin kl 09-12 efter det hämtar vi brudklänningen och sen till panduro och köper lite pysselsaker (: pyssla, våffeldagen, så det blir såklart våfflor här hemma (: myskväll och bara ta hand om varandra. bada och massera varandra ♥ sälja min dator.

onsdag - bjudna på kalas, klä upp oss och äta god smörgåstårta!

torsdag - DBT-gruppen 09-11, ev. köpa min nya bärbara dator! :D

fredag - ta ut löshåret kl 11 (ska bli så jäkla skönt!) åka och prova ut nya finare kläder till älsklingen till bröllopet.

nu - sova! god natt och sov så gott, vi hörs imorgon igen! ♥

image4588

bilden är från igår när vi var påväg hem till alex föräldrar (:



placeringstavlan

jisses, dåliga bilder.. men ja. här är den, nästan klar (:

image4585

image4586

image4587




God kväller (:

sitter här och mumsar på ben & jerry glass, en ny smak.. vanilj, marsmallows virvlar och vitchocklad, namnam (: tessan är kvar och vi har det hur mysigt som helst (: älsklingen ringde nyss och satte mobilen mot radion och jag hörde låten vi ska dansa våran första dans som man och fru ♥ Unchained Melody såklart. våran låt. blev helt varm i kroppen. hur kan man vara så kär? iih. galet galet (:

vi har hunnit klart med placeringstavlan. köpte en anslagningstavla, klädde in den i vitt tyg, klippte ut massa små och stora hjärtan i filt tyg i olika rosa nyanser och klistrade på huller om buller. får ta bilder och visa sen (: blev bra. sen ska det på med en stor rosa tyll rosett, haha. sött va (;

snart kommer tomas, tessans pojkvän, så ska vi fika allihopa och sen ska dom åka hem, då ska jag sätta mig och kika på film i pyjamas! är trötter, men det ska bli skönt att bara dega i soffan. underbart! (:






kartell

för några dagar sen så mejlade jag en tjej på blocket om en kartell fl/y icon taklampa (: 400 kr.. och idag mejlade hon mig och sa att jag får köpa den! lycka?! jaapp!! ska dit imorgon och köpa den! så nu blir det en kartell lampa ändå (: jag är GLAD!

image4584



inspiration

image4583




nya trådgardinerna.

image4581

image4582

dom är verkligen fina! lite lyster i dom också (: inte sådär matta lixom.. och dom går ända ner till golvet *lycka* våra tidigare gick inte alls långt ner. fult. glad för dom här iallafall (: dom kommer hänga i nya sovrummet med!!



bröllopshalsband

mina släktingar startade företaget swarovski och nu är dom så snälla och skickade upp ett fint halsband med tillhörande armband till mig så jag kan ha det på bröllopsdagen (: kommer bli så fin! ursäkta bildkvaliten, mobilkameran..!

image4580



den röda vårjackan

skrev ju igår att vi skulle svänga förbi stan och köpa en röd vårjacka.. vi glömde det :/ så hoppas den finns kvar i min stl på måndag! såhär ser den ut iallafall.

image4577

image4578

image4579

är den värd 398 kr tro?!



inspiration

image4576


jag gillar verkligen tapeten! den kommer från wallpaper from the 70's, mattan är en slags rya från ikea, golvet från ikea, bordet från ilva, ljusen på bordet från ikea, soffan kommer från mio, soffkuddarna i turkost från ellos, fåtöljen från ilva och taklampan är från room.



God morgon!

jisses vad jag sov länge idag då! jag måste vara inne i någon trött-period just nu. och då får man väl lyssna på kroppen antar jag (: ska snart duscha och sminka mig och sen ner till centrum, fika med en kompis och handla middagsmat tills ikväll. det blir fannys örtkyckling, så gott! tessan kommer vid fem och sen ska vi äta tillsammans med alex innan han åker till jobbet (: sen blir det myskväll! ska pyssla med placeringstavlan till bröllopet, titta på film och ha det trevligt (:

jag skrev ju inte igår efter filmen.. blogg gick inte att logga in på tyvärr.. men jag satt och fixade några kollage som jag får visa idag istället (: jag tycker ofta det strular med blogg :/ är det bara så för mig eller för er med?

ska äta lite frukost nu och sen skynda mig att göra mig iordning! hoppas ni får en mysig dag allihopa! ska svara på era fina kommentarer senare! ni är så underbara ♥

image4575



film & ostbågar!

jag och mamma tog en liten promenad ner till videobutiken och hyrde tre filmer (: och köpte ostbågar. gud jag känner mig som ett fetto, har ätit så himla mycket mat och godis idag så jag känner mig sprickfärdig.. men några ostbågar får nog plats (; ska tända lite ljus och sätta igång filmen nu! mamma har gjort te och så (: åh, ska nog ta bort sminket innan med. måste få klia mig i ögonen (:

skriver mer sen! puss!

image4574



tvättkorg!

nyhet på IKEA är bla. den fina vita korgen som kan vara bra att ha som tvättkorg (: 299 kr, inte så fasligt dyrt. kanske ska skaffa en?! vi har våra smutskläder i en (flera) ikea kassar just nu.. inte så hett.

image4573



Påskafton

image4567

svart stickat halsband - tjallamalla (fått av mysan)

image4568

image4569

svarta tunna stumpisar - h&m divided

image4570

svart fodralklänning med fickor på magen - h&m (ny)

image4571

image4572



GLAD PÅSK!

vaknade precis, sov nästan 12 timmar, skönt! ska snart hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig, tror det blir tunna svarta stumpbyxor, den svarta fodralklänningen jag köpte häromdagen från h&m, plattat hår och sotat smink. blir nog bra (: sen blir det frukost med älsklingen innan vi går ner till centrum och köper blommor och påskägg till hans familj. ska bli riktigt gott med påskmat!

nej, nu ska jag fixa iordning mig! hoppas ni får en mysig påskafton (: kramar!

image4566



påskafton.

image4565



nudlar & stickning.

håller på att koka upp nudlar, gott, är riktigt hungrig. har badat, vattnet var så varmt så jag fick ont i hela kroppen, inte skönt, men det blev ju lagom efter ett tag (: tända massa ljus och låg och filosoferade och tittade upp i taket. det är inte ofta man bara ligger och tänker på allt och inget. riktigt avslappnade. måste verkligen träna mer på att vara medvetet närvarande.. dock är jag det nu när jag stickar osv. men mer ska det bli, sånt mår man bra av (: ska snart gå och lägga mig och läsa, var längesen jag läste när jag låg i sängen.. somnar ju bara på en gång. så nu tänkte jag gå och lägga mig innan jag känner mig jättetrött så kanske jag hinner läsa iallafall en artikel ;D

har iallafall stickat på halsduken en timme på på kvällen. börjar komma in i det mer och mer. och det är kul att se den växa (: det blir en riktigt mysig bred halsduk i grått, brun, grön och lite beigt. han kommer vara så fin (: i vår ska han köpa en skinnjacka, kommer bli hett tillsammans med gråa acne jeans, halsduken virad många varv runt halsen, svart mössa och svarta dojor :D

igår beställde jag tandblekning från beautiful smile. enligt sidan är det samma medel som tandläkaren använder.. fast det här är mycket billigare. jag brukar faktiskt inte gå på sånt.. men ja, efter att ha läst allas kommentarer om hur bra det var så kändes det som att det iallafall var värt ett försök (: så förhoppningsvis kommer både jag och alexander ha "ett bländande vitt leénde" lagom till bröllopsdagen (: antagligen tidigare.. men ja, tanken var att vi skulle göra varsin tandblekning. och tänk om det fungerar.. då har vi betalat 395 kr ist för 6000 (:

nu ska jag äta nudlar! puss!

image4564





kvällens bästa





Lista

Färg: Grönt
Klädsel: halvt uppklädd
Frisyr: hög knut
Accessoar: inga

Mat: tortelini med pesto
Dryck: Ramlösa päron
Snacks: smågodis + ben & jerry glass

Känsla: mysig
Humör: glad och pysslig
Att göra: tända ljus och mysa!

Musik: Lars winnerbäck
TV: Let´s dance, film
Internet: blogga, leta inredning
Telefonsamtal: älsklingen ♥

Inspiration: vårfärger i pastell
Drömmer om: inreda bostadsrätten
Längtar till: tills vi flyttar till våran bostadsrätt och ska renovera & sätta alla inredningstankar i verklighet, tills älsklingen är ledig igen, tills på söndag när tessan kommer och äter middag och ha myskväll, till min möhippa, tills my kommer till stockholm, tills vi ska hämta min brudklänning nu på tisdag, tills vi gifter oss, tills celine dion konserten med helena, tills jag ska köpa min bärbara rosa och vita data om några dagar, tills dagen innan vårat bröllop när vi ska sova på hotell och bara mysa bada bubbelbadkar och skåla, tills våran bröllopsresa till thailand i november, tills jag och älsklingen ska på lars winnerbäck konserten i sommar, och sist men inte minst tills jag får pussa älsklingen igen.



God kväll (:

hemma från stan, kom hem vid halv sex, vi har ätit middag, tortelini med pesto, godare än vad jag trodde (: shoppade inte så mycket idag. det blev ett par jättefina vita trådgardiner som var lite skimmriga (: har precis satt upp dom i sovrummet, blev jättebra (: dom andra vi hade var bara 90*200 och dom här jag köpte nu är 90*220 sen en grön kortärmad kofta, en svart kort väst.. som bara sitter över brösten med knäppning fram och tillslut ett par svarta mary janes i "skinn" har massa mary janes i tyg, men jag använder dom så flitigt på sommaren, så vi får hoppas att dom här håller bättre (: shoppingen gick iallafall på 300 kr. gardinerna tog jag pengar från våran inredningsbuffert ^^

sitter i leggings och tröja, skönt, ska snart sätta mig i soffan, tända lite ljus och sticka, läsa inredningstidningar mm. jag var ju himla smart idag som skrev vad jag skulle ge alex i födelsedagspressent, tror ni inte han log stort när jag kom hem, busen. jaja. får ju skylla mig själv. glad blev han iallafall (:

vi har faktiskt hittat en ny lägenhet. men nu tänker jag inte skriva om den förens vi vet om vi får den :P kändes jobbigt att sätta igång planeringen och sen blev den inte vår.. ja ni förstår. men som sagt. vi letar för fullt (: snart så!

imorgon ska vi hem till alexanders familj på påskmiddag. vi har faktiskt inte pyntat nått alls här hemma. lite tråkigt, men jag har inte alls haft någon lust. och eftersom vi ska bort så kändes det lite onödigt. ska bli kul att komma dit imorgon iallafall.

mamma kom hem med massa test parfymer från resan i österrike, sisådär 10 st. va snälla dom var (: så nu har jag olika parfymer på mig lite här och var. luktar som en hel parfym affär! ^^ får se om jag fastnar för nån.

ska kika lite på bloggar och inredning på nätet, sen sticka! puss & kram



Fredag!

image4563




God morgon!

Hoppas ni sovit gott. det har jag, utvilad minst sagt. låg och stickade igår till halv tre, det blir som en drog litegrann.. (: håller på med en halsduk till älsklingen, som han ska få när han fyller år den 25 april. sen ska jag göra fårskinnstofflor till honom också på arbetsterapin, ser ut som sånna man köper på marknader, mycket fina (: han sa att han ville ha nått personligt.. så! sen blir det några saker till. han ligger och sover nu, ska pussa på honom innan jag åker in till stan sen.

det är fruktansvärt mycket snö ute. helt kritvitt. tror inte det varit såhär mycket snö på hela vintern. kan ni gissa om jag är nervös över om det kommer bli sommar tills vi gifter oss?! men det kan ju inte vara snö i juni.. eller? :P då blir det ett vinterbröllop minsann. det blir bra i vilket fall som helst. det är så många som snöar in sig på allt runt om kring, och visst är det också viktigt, men det är ju jag och alexander som faktiskt gifter oss, våran kärlek till varandra. gud, jag längtar så mycket ♥ igår frågade alex om jag hade fått kallafötter, haha. söt han är. har aldrig varit så säker på någonting i hela mitt liv (: gulle.

ska äta lite frukost nu och sen sminka mig och klä på mig. duschade i går natt, så det behövs inte idag (: så får vi se om jag kommer hem med nått fint idag då (: hörs sen! pusspuss ♥

image4557

image4559

image4562



bara så att ni vet..

så tänker jag buda hem dom här skorna! letat som bara den efter dom. kommer bli söta till min gröna a-linje kappa (:

image4556



kvällen

har varit riktigt seg ikväll. har inte orkat duscha idag och känner mig sisådär fräsch (; tänkte hälla upp ett varmt bad och lägga mig och läsa en stund, bara koppla av (: mys! håller på med massa design i PS.. blogg design då (: kul som satan. måste kika om det finns någon slags utbildning.. när man kan designa hemsidor till olika företag. eller kanske designa layouten i någon tidning.. kuligt! mycket framtids tankar just nu i skallen. är jätteledsen att vi inte fick lägenheten vi la bud på, men jag försöker se det från den ljus sidan, nu har jag ännu mer tid på mig att leta tapeter, golv, inredning mm. och det är ju perfekt (: tack för era tröstande kommentarer, blev mycket gladare ♥ ni är så snälla!

ska nog gå och lägga mig innan tolv, ska upp imorgon och åka och kika inne i stan med helena (: affärerna har öppet till 17 även fast det är röd dag, men det kan vara kul att hinna med några affärer (: får mina tusen kr tidigare från älsklingen den här månaden, får vi se om jag hittar nått skoj. har iallafall varit riktigt duktig med att inte shoppa och sen i Jan har jag stoppat undan 20500 kr (: dock är det 4000 kr kvar att betala till bröllopet. men det känns riktigt bra att kunna stoppa undan 5000 (hade även lite innan) varje månad och ändå få tusen spänn till shopping. wonderful. sen har älsklingen lyckats stoppa undan 32000 kr sen i januari. visst är vi duttiga ;D

nu blir det bad! puss!

image4555



vår grönt vardagsrum

image4554




Dinner time

håller på att kika runt på olika matbord och stolar. finns massa fina på ilva, helt okej pris också (: här kommer några favoriter!

image4553





te och mjukiskläder.

sitter och värmer mig med en kopp te, grönt te, riktigt gott. lämnade av helena vid tåget för några timmar sen, sen gick jag runt och shoppade lite. köpte den omtalade svarta fodral klänningen med fickor från h&m

image4548

image4552

som vanligt bjuder jag på skit snygga bilder med mjukisbrallorna nerdragna (; jobbigt att ta av sig skorna liksom. kul att den satt så bra... den var helt slutsåld på h&m's hemsida och jag ville sågärna ha den! har ingen "den lilla svarta" så den här var jag glad för! hittade ingen i min stl.. förens jag kom in i omklädningsrummet, där hängde den i 36.. perfekt :D dock var den lite stor i midjan.. men jag får väl äta upp mig lite så den passar (:

image4549

image4550

image4551

sen blev det några fler rosa värmeljus hållare från hemtex, köpte fyra ceriserosa innan och nu hade dom även fått in ljusrosa (: sen var det ta tre betala för två. braa.

sen blev det en runda inne på second hand, fyndade en jättefin trenchcoat för 20 kr (: visar den sen. dom har även öppnat base home i centrum, där finns massa cult prylar mm. hittade jättefina kosta boda vinglas som jag så gärna vill ha på 30%.. men det skulle ändå bli runt 1100 för sex glas :/ får önska oss i bröllopspressent kanske?! dom var sådär stora och härliga! åhå. jaja.

ska snart plocka undan här lite och få i mig lite lunch, magen börjar kurra nu!

hörs sen, puss&kram ♥



myskväll & massa produkter

vi har det myspys här hemma, ska snart sätta oss och kika på film (: och äta godis, va mycket godis det blev för mig nu då :P men gott, så varför inte. mamma kom hem med massa produkter från clarins! Lotion tonuique som är en underbar och luktar ljuvligt (: sen en jättebra ögonkräm som tar bort mörka ringar och påsar under ögonen, jag har inga påsar men kan vara lite mörk när jag sover dåligt ^^ så den är perfekt eye revive beauty flash heter den. sen en morgon kräm som är jättebra fick ett test och den var riktigt bra! energizing morning cream. och slutligen gentle foaming cleanser, gör huden silkes len och ger den massa lyster (: tråkigt att läsa om massa produkter, men dom är toppen! (: fått så mycket bättre och finare hud.



vill du få din data skärm ren?

klicka på den här länken, super sött :D



Säng tankar.

var inne i går och lusläste en inredningsblogg som jag verkligen tyckte om! (: vi har funderat lite om säng i sovrummet sen när vi flyttar och har kommit fram till att vi inte ska ha någon sängstomme. utan köpa resårbottnar och sen göra en egen vit sänggavel och i sänggaveln ska det finnas fack som man kan förvara väckarklocka osv (: sen ska vi ha en rak vit sängkappa för att dölja madrasserna.

såhär fint blev det hos bloggerskan jag skrev om (: ser fridfullt och lugnt ut! bilden är lånad av Vicky och jag har frågat om lov (:
image4546



clarins

mamma ringde igår och gjorde mig så glad! hon vet hur mycket jag gillar clarins produkter och har köpt med sig massa hem (: hon avslöjade att hon köpt bla min älskade toning och rengöringskrämen (: ska bli spännande iallafall :D

älsklingen håller på att städa.. kanske också ska hjälpa honom lite (: vi har uppdelade sysslor här hemma det är skönt! (: ska bädda sängen nu! pusspuss



Dagens planer.

image4545



Onsdag!

har inte skrivit idag och det beror på lite tråkiga saker.. eller ja en tråkig sak. grejen med bostasrätter är att ingenting är bestämt innan man skrivit kontrakt.. och det var ju det vi skulle gjort idag. vi var dom enda som lagt bud och både mäklaren och vi var säkra på detta. i sista sekund kommer ett bud in och en budgivning sätts igång. vi har bestämt att vårat sista bud kommer landa på 1.2 miljoner då vi måste lägga ner 100 tusen på renoveringen.. och det känns mycket att överskrida det. och vad händer, jo såklart, dom lägger ett bud på1.2.. suck! en sak som jag lärt mig av det här med att köpa bostad är följande.. förvänta dig ingenting innan allt är klart.. det kan se hur bra ut som helst och sen händer det nått sånt här. det konstiga är att jag inte är speciellt ledsen. varför vet jag inte. har väl hela tiden känt att den ökade i pris för mycket och att det faktiskt kanske inte är värt det. så va blev mina plåster på såren? jo en skit mysig tjejkväll med min helena (: ska bli super mysigt! tänkte massera henne och fixa ansiktsmask och sånt (: sen ska vi ut och äta också, ska bli gott och trevligt! men som sagt, inte hänga läpp nu, vi vet ju iallafall vart vi vill bo någonstans och faller man så reser man bara på sig och letar vidare! vi har ju iallafall varandra, och det är det som spelar någon roll. vi kan ta vilken lägenhet som helst och renovera den och fixa den precis så som vi vill ha den, det är läget vi letar efter och snart snart ska vi också bli bostadsrätts ägare (: tack för alla gratulationer, men ni kommer få gratta oss en gång till :P

kram ♥




homeopati

vi har pratat med måns uppfödare nu och fått tips om en kvinna som utför homeopati. det står bla så här på hennes sida:

Kronisk diarré och översittarfasoner
Det här var en kaxig kattherre som ingen av de andra katterna i katteriet tyckte riktigt om. Han trängde sig alltid före och var inte alla gånger så snäll mot de övriga. Kattens största problem var dock att han under hela sitt liv varit lös i magen. Hans avföring luktade extremt illa och så gjorde även han fisar. Och fes det gjorde han!


Efter första dosen med hans homeopatiska grundmedel så blev han lugnare i sinnet och behövde inte bråka med allt och alla hela tiden. Det blev lugnare i katteriet. Hans diarré blev också bättre för att, efter några doser, försvinna helt.

det är någon slags behandling av djur, jag har inte läst så mycket, men det verkar fungera.. måns har ända sen han var liten haft sjuk diarré och som sagt varit en liten översittare (; så nu betalar vi 900 kr för att försöka få honom att må bättre. jag älskar honom, alex med såklart. och vi vill göra allt för att han ska må så bra han bara kan och våra andra katter såklart! ska ringa kvinnan imorgon och fråga lite här är hennes hemsida http://www.firmaevahp.se är det någon som har ett hum om vad det är för sorts behandling? låter lite hoxuspokus ;D hoppas det hjälper! tack för alla fina förslag om vad det kan vara också. jag ska köpa massa leksaker imorgon och leka järnet med katterna.. fattar inte vad dom gör av alla leksaker vi köper?! man hittar iof alltid femhundra små luddiga råttor under soffan när man dammsuger :D hihi.

nu ska jag kika på en till film och sen sussa! kram och sov så jättegott!

image4544



God kväll kära läsare!

Har varit nere på videobutiken och hyrt tre filmer, köpt lösgodis och cola! måste ju fira att vi köpt lägenhet. vi kommer låna pengar av min morfar till att renovera och eftersom vi har kompisar som jobbar med sånt som vi behöver hjälp med så kommer renoveringen med kök, badrum, golv och väggar landa på ca 100.000 så skönt att vi får låna dom pengarna av honom och slipper låna av banken och betala massa ränta (: sen när vi renoverat lägenheten så tar vi dit en mäklare och värderar upp lägenheten och sen plockar vi ut pengarna och ger dom till morfar. det blir toppen! ska bli riktigt kul. imorgon skriver vi kontraktet. tyvärr var det några andra som la bud i sista sekund, annars hade vi fått den för 895.000 kr som var utgångspriset.. jaja, det blev bra pris ändå och vi är nöjda (: ska bli så kul att se allt växa fram nu och jag ser fram emot att få visa er hur allt blir :D visst ska det bli kul!? tycker jag (:

kvällen har varit lugn, slappat, kikar på datan och klippt min tjejkompis (: hon blev nöjd! ? har börjat designa folks bloggar, tar liiite betalt och känner mig usel pga av det, men det känns skönt att jag kan bidra lite mer till bröllopet mm. ska snart fixa magdalenas blogg (: hoppas hon blir nöjd!

nu blir det film och godis! hoppas ni får en jättemysig kväll! och tack för alla gratulationer ang. lägenheten, blir jätteglad! ♥



vi har blivit med bostadsrätt (:

fast vi ska inte ropa hej innan vi skriver under kontraktet! men mäklaren ringde mig nyss och bekräftade att inga andra lagt bud! :D vilket betyder att vi får den billigt och hyran är billig och hantverkarna blir billiga då vi känner dom, allt blir toppen! nu är det bara att ringa banken och bekräfta att vi hittat våran bostadsrätt, vååååran :D åh! pirrar i hela kroppen (: underbart att sitta på nionde våningen på balkongen och se ut över vattnet. lycka! och eftersom den ligger så högt upp är det ett otroligt bra ljusinsläpp (: vi är jätteglada! ikväll ska vi ev. skriva kontrakt och vi inte hinner så gör vi det imorgon, sen är det bara att bestämma med säljarna när vi kan flytta in.. och då börjar vi riva väggar, bygga väggar, riva ut hela köket, golven, badrummet ska rivas ut. nya golv ska läggas, klinkers ska läggas, väggarna ska målas, listerna ska bytas, dörrarna ska bytas, taken ska målas, tapeter ska sättas upp på vissa väggar, spottar ska byggas in i alla tak förutom i vardagsrummet och sovrummet alltså bara i kök, hall och badrum. värmegolv ska läggas i hallen och badrummet, köket ska kaklas och sättas ihop, kyl/frys, ugn, spishäll, fläktkåpa ska köpas, köksbors och stolar , matta till vardagsrummet ska köpas, soffbord ska köpas, en grå divansoffa (magnum) ska köpas, tv bänk i vit högblank ska köpas, lcd tv till sovrummet ska köpas, material att bygga en egen sängstomme ska köpas, random taklampa till vardagsrummet ska köpas, inredning till badrummet ska köpas, dusch, kommod med högskåp, mm.

ja listan kan göras lång! vi har som sagt bestämt att vi inte ska flytta in innan allt är klart.. gissa om jag måste börja rensa nu! vi kommer köpa en stor fin garderob på ikea (: som jag ska ha mina kläder i. lyx! älsklingen tar den rymliga gå in garderoben.

(alla svarta tjocka ord är länkar)

image4532
huset
image4531
vardagsrummet
image4534
andra vinkeln på vardagsrummet, golvet ska

image4542
sovrummet med utgång till balkong

image4536
balkongen

image4537
snyggt kök va (;

image4538

image4539
hallen sett från ytterdörren

image4540
snyggaste badrummet ever...! kommer bli snyggaste iallafall (:

image4541

image4543



Hjälp!

är jätte förvirrad.. ända sen vi kastrerade våran siames katt hane, så har han blivit otroligt elak mot våra andra katter.. han slår dom, hoppar på dom och är bara allmänt ja, elak! det är som om han inte ser oss när han är på det humöret, han har bara ögonen för den andra katten han ska hoppa på :s har verkligen försökt nu med allt som vetrinärena föreslår.. feliway ska tydligen vara ett prepparat som man sprutar i luften som ska lugna ner katterna som är bråkiga.. men tro mig, det hjälper inte :/ vi får passa honom jämt och alltid ha dom i olika rum.. för så fort jag släpper in våran siames så attakerar han :s mina tankar har varit att vi ska sälja siamesen.. han kom ju ändå sist.. men jag vill veta innan OM det finns nått annat man kan göra.. vi står helt handfallna :/ vi vill verkligen inte sälja honom, men att göra så att dom andra katterna aldrig kan slappna av känns ju knäppt. att avliva siamesen för att han inte uppnår våra förväntningar behöver ni inte ens tänka på, (inte för att jag tror att ni är så knäppa) ^^ men som sagt, nått är fel.. men bara för att det är nått fel, kommer ju såklart inte avliva honom. så nu vet ni det.

så.. om ni har några bra förslag.. skriv gärna dom här.. skulle verkligen uppskatta dom!

kram och ha en bra dag! ♥

image4530



Tisdagens planer!

image4529



tröttis!

Är riktigt trött nu, ska hålla mig vaken till elva, sen dyker jag i säng och läser en stund innan jag släcker lampan (: har haft en jättemysig kväll, suttit i soffan och ätit ben & jerry glass och myst med katterna, tittade på simon och tomas och gillade det dom gjorde.. dock kändes det lite för rörigt med den tapeten på alla väggarna, men det är ju en smak sak (: jag hade nog bara tapetserat väggen bakom matsalsbordet (: gillade stolarna dom hade, tror dom har dom på duka (: ska gå in och kika! hade varit fint med vita till vitt köksbord!

image4527

sen vart jag så sugen på en aalto vas från iittala, så nu har jag lagt bud på en (: den finns i stockholm också, så jag slipper frakten, himla bra ju! kommer bli jättefin med massa tulpaner i på köksbordet :D

image4528



simon och tomas!

nu blir det mys i soffan till simon och tomas! (: ska göra mig en kopp te innan och tända ljus! mys! jag är på riktigt bra humör :D

puss

image4525



tapet från cole & son

vi kikade lite på tapeter igår. vi vill ha en fodtapet i vardagsrummet, gillar den vi har nu, en mörkgrå med mörkgråare medaljonger från mios kollektion, men den här gången vill vi ha en lite ljusare tapet. älsklingen hittade en jättefin från cole & son som heter malabar. gillar att den skimmrar lite (: så vi får se vad det blir tillslut! allt växer ju fram och det är så kul att planera och välja bland allt (: tror den går i ljusgrått och silver. fin fint, min baby har riktigt bra smak! den kan bli riktigt het bakom en vit tv bänk i högblankt (: mhm!

image4522

image4523



Bad!

älsklingen har precis åkt till jobbet, vi firade thailandsresan med hemgjord pizza till middag, gott och jag är proppmätt nu! ska snart lägga mig i ett varmt bad och bara ta det lugnt. göra inpackning, peela hela kroppen, raka benen och göra ansiktsmask.. tänkte måla naglarna med ljusrosa lack från malava (: blir nog fint. sen ska jag sitta här och blogga lite och sen krypa upp i soffan, tända massa ljus, titta på film och läsa massa inredningstidningar, mysigt! (: och såklart prata med mäklaren, idag var sista visningen på lägenheten.. så nu får vi se om någon annan också lagt bud. ingen har lagt bud sen sista visningen iallafall.. så vi får se. hoppas!


image4521



Glad gladare thailand.

åh, vi har äntligen beställt våran bröllopsresa till thailand :D det blir två veckor på samma hotell vi var på sist, det var perfekt. fem stjärnigt, underbar frukostbufé med massa fint uppskurna exotiska frukter, snälla människor, god mat, nära shopping, men ändå avsides, egen strand. det enda som är annorlunda nu är att vi har ett delux rum.. alltså det finaste rummet dom har (: bubbelbadkar med utsikt över havet när man ligger där och bubblar, hotellet ligger 50 m från stranden. den 18 november kl 16:50 sitter vi på planet påväg till paradiset, ska bli såå underbart!! och snart om några dagar köper jag bärbar dator och den kommer följa med (: så jag kan blogga därifrån med. vi ska hitta på massa mysigt, åka på massa utflykter, bla till bangkok och gå på deras gigantiska marknad där man kan hitta allt möjligt för inga pengar alls! sen ska vi rida på elefant, besöka öde stränder, snorkla bland fina fiskar och bara myyyysa! :D längtar verkligen. men det är så mycket mer som händer innan november. vi flyttar till bostadsrätten, vi gifter oss! helt ofattbart! känns overkligt, jag kunde inte bli lyckligare! nix. (:

image4519





Måndag!

sitter och pillar med designen på bloggen, jisses det här skulle jag lätt kunna arbeta med.. designa hemsidor osv. gud va kul (: och ha inredningen på sidan om. inredning är skit kul och det är ju design med. så kanske någon kombination av det hela. drömmar är bra att ha! (: så kul när man klarar av att fixa sakerna också. då blir man glad!

har duschat och ska fixa iordning mig och gå ner till centrum och köpa bumullspads och sen posta ett paket på konsum (: sen tänkte jag sätta mig på en fik vi har här och ta med mig min bok som jag läser.

nu blir det promenix, vi hörs sen (: puss!

image4518



lasse





Dagens planer

image4517



köksinspiration

image4514


inte så mycket inspiration direkt (; fantasin tryter..! stolarna och bordet kommer från bolagret, muggarna med värmeskydd kommer från design online, taklampan från mio och klockan minns jag tyvärr inte :/



Jordgubbste

har varit vaken sen åtta, vaknade av katterna och eftersom jag inte var så trött så jag höll på att svimma när jag ställde mig upp så gick jag upp och gjorde frukost (: det blev fyra hårbrödmackor med rökt kalkon och ost på och jordgubbste. bra start på dagen! älsklingen sover än, han ska jobba i natt, så han bad mig att komma och väcka honom vid 15 tiden. så jag ska sysselsätta mig med att läsa lite inredningstidningar, duscha & noppa ögonbrynen.. gå ner till centrum och köpa bumbullspads och sen hem och fixa lite här hemma (: blogga ska jag ju också göra!

hoppas ni sovit gott och får en jättemysig måndag! det ska jag ha ♥

image4513



icke.

även fast jag verkligen verkligen vill ha en vägghängd toalett så har jag läst för mycket på nätet nu om hur mycket trubbel det kan ställa till med.. även fast folk som jobbar med sånna här saker inte lyckas så känns det läskigt. visst jättefint, men man vill kunna sitta på toaletten utan att väggen knakar, haha. men vi får ta och snacka med killarna som ska hjälpa oss renovera och höra vad dom har för erfarenhet ang. vägghängd toalett (: för det är riktigt fint (: måste kika om det finns nån fin vanlig toalett nu!

sen ska vi gå och lägga oss! har haft en jättemysig kväll tillsammans. suttit och planerat vad vi ska köpa till lägenheten. vi har bestämt att vi ska behålla våran svarta bumling lampa (: älskar ju den! retro! och dom svarta går inte att få tag i längre, så den tänker vi hålla hårt i (: synd att kartell lampan blir så repig och drar till sig massa damm, för den är så läcker! men men. kommer bli fint i köket, vita luckor i högblankt, mörkgrå bänkskiva, stilren fläktkåpa i stålfritt, kombinerad kyl och frys har hittat en jättefin från siemens (: stilren! grått klinkersgolv, vitt runt matbord, vita stolar, svarta bumlinglampan mm (: kommer bli så fint! eftersom vi ska slå ut väggen mellan köket och vardagsrummet så funderade vi på om det skulle se konstigt ut att ha trägolv i vardagsrummet men inte i köket.. eftersom det blir som ett och samma rum. men jag tror det blir fint att dela upp och ha klinkers i köket och sen är det riktigt bra att städa (: lättstädat! me like. älsklingen pratade om att vi kanske kan ha en köksö som delar av lite från vardagsrummet och det är ju så fint (: måste mäta ordentligt så det inte ser för kompakt ut! kommer bli toppen, älskar att planera. ligger alltid en stund efter jag läst på kvällen och funderar och planerar och skriver ner lösningar och sånt i en planerar bok (: imorgon är sista visningen.. och mäklaren ringer oss ang. budgivningen.. hoppas nu att ingen får fnatt och lägger för mycket.. (: men mäklaren trodde inte att den skulle gå upp så mycket mer :D hoppas hoppas! nu ska vi borsta gaddarna och sen mysa och sussa (: natti natt ♥
 
här är kylskåpet vi gillar (:

image4512



Blommigt!

kikade just in på en av mina favoritbloggar och hittade den här söta klänningen på henne (: jag gillar den blommiga trenden och har tyvärr ingen blommig klänning än.. eller jo den jag köpte på GT häromdagen, men den här som hon har på sig är riktigt fiiin! den kommer finnas i hennes webshop och då ska jag banne mig köpa en (:

image4511



chockladbollar

suttit länge och pratat och myst efter middagen, missade wallander, men det gör inget, så underbart att få vara närvarande med alexander bara och det betyder så mycket mer än en film på tv. älskar att umgås med honom. han finns alltid här, alltid tröstande när jag är ledsen, får mig alltid på bra humör. han är den bästa! är så glad att han är min och att vi snart gifter oss ♥ livet kunde inte bli bättre. jag är så lycklig!!

vi har plockat fram till chockladbollsbak, vi ska baka tillsammans, mysigt! sen ska vi fika med chockladbollar, te och massa mys! jag är så kär ♥ underbara älskade, jag är din förevigt!

image4510



love <3





söndagsseg

jisses vad seg jag är. trött så jag skulle kunna somna! men det ska jag inte ^^ ska fortsätta med rensningen och sen laga god middag tills älsklingen kommer hem. ringde precis mäklaren och frågade hur intresset på lägenheten vi lagt bud på var idag på visningen (: och det hade inte varit så stort.. lucky us! okej att det är bruna skåpsluckor och brun plastmatta i köket, men vi ser mycket potential i den här charmiga bostadsrätten. det var en spekulant som backade såfort mäklaren sa att vi lagt bud redan. whi. hoppas nu att det inte kommer så många imorgon på visningen. den här vill vi ha! ringde älsklingen och han lät lika lyrisk som jag :D vi började redan planera. fast vi vet hur vi vill ha det. det gäller att inte förhasta sig när man köper inredning..bättre att låta allt växa fram (: men vissa saker vet vi redan nu att vi vill ha. sen är det bara att plöja massa inrednings tidningar och få massa tips (: gud va det ska bli kul.. framför allt att renovera själva och se hur allt växer fram. har skrivit tidigare att vi ska renovera upp lägenheten riktigt fint, bo där i nått år eller två för att sedan sälja den dyrare och ha som insats till en nybyggd villa (: jag renoverar gärna en lägenhet, men inte ett helt hus. sånt får hantverkarna fixa med. alex föräldrar köpte nybyggt hus.. alltså tomt och sen ett helt nytt hus "byggsats" och fick bestämma hur allt skulle se ut inne i huset, men kök, badrum, golv, väggar mm. tapetsera kan man ju göra själv. men fatta va lyxigt att få flytta till ett helt nytt hus, som bara vi har bott i. det är verkligen våran dröm och nu är vi på väg dit(:  och det låter mer lockande än att köpa ett gammalt hus och börja renovera och slita själva.. då har vi förhoppningsvis heltidsjobb båda två och kanske till och med en bebis och då vill vi inte gå upp på morgonen, åka till jobbet för att sedan komma hem och renovera.. och jag vet hur jag är. jag klarar inte av att leva för länge i stök och bök.. därför har vi bestämt att vi ska bo här i hyresrätten tills vi renoverat klart i bostadsrätten och bara kan flytta in (: jag längtar som bara den! har massa inspirations bilder här på datan.. flera olika mappar för olika rum. det är perfekt nu när vi ska renovera så vi vet hur vi vill ha det. ska sätta mig och kika lite i dom mapparna nu (: sen fortsätta med rensningen!

puss!



bloggtips

min älsklings brorsa christoffer har börjat blogga..  (: här kan ni hitta hans blogg. jag gillar hans stil! och förövrigt är han en av världens snällaste människor!

image4506



varmt bad

är jätte frusen, så jag håller på att hälla upp ett varmt bad (: ska lägga mig och läsa lite och koppla av. sen ska jag äta lite rester från i förrgår och börja rensa i skåpen! söndagar är mysiga, då är jag alltid på pyssel och mys humör (:

image4505



rea på äggfiltarna

jag gillar verkligen äggfiltarna och äggkuddarna. skit balla. men gud så dyra /: nu finns äggfiltarna på rea hos formodesign.

image4504



taklampor!

snygg taklampa från pid.se skulle vara fint med två st bredvid varandra över ett vitt matsaksbord (:

image4502


den här lampan skulle vara fin att hänga i ett hörn över läsfåtöljen, så slipper man ha så mycket på golvet. jag gillar inte golvlampor.. dom samlar damm och är ivägen!

image4503

firefox

ser ni som har firefox den nya designen på bloggen? eller är den som den var i förrgår?! (:



retro

gillar man retro prylar så finns det en ball röd brödrost på frapp (:

image4501



Vera!

den här söta lurvbollen sov hos mig hela natten (: hon är så söt. vilket mysigt väder det är ute idag (: ska äta lite frukost och sen gå ut och gå. ta med mp3n och bara njuta av solen (: sen ska jag gå hem och rensa lite i skåpen. massa saker som vi kan slänga eller sälja!

nu blir det frukost! puss och ha en jättemysig dag! ♥

image4499

image4500



agda!

haha, gud vilken söt höna (: den värmer hela familjens ägg och är på rea nu (: himla söt. i ylle. sån skulle jag lätt kunna ställa fram nu i påsk (: finns på frapp

image4498



rosti.

såg i ett reklamblad från cervera att dom har rea på rosti skålar (: dom är bra dom. hållbara (om man inte tappar dom i golvet, för då går dom i bitar) men det blir inga repor när man vispar osv. det var iallafall tre st för 299 kr ist för 467kr.. så vi funderar på att åka och köpa dom (: vi har inga bra och tåliga vispskålar nu, så det behövs!

image4497




Love!

så mysig kväll framför tvn med älsklingen och melodifestivalen, massa tända ljus, legat tätt tätt och myst i soffan ♥ älskar att vara nära dig. överaskningen var lika uppskattad som jag trodde och jag är mer vimsig än någonsin. fick ju för mig att det var nästa helg det var påskafton och då jobbar älsklingen :P så jag gav påskägget idag, haha. sicken virrhöna man är. men men (; gott var det. fick smaka några bitar.

snart ska vi gå och lägga oss, älsklingen håller på att fixa med sin dator. och jag bloggar. ska läsa lite favorit bloggar innan vi sover också.. har inte hunnit det idag :/

imorgon ska jag sola, träna och skicka ett paket. sen blir det nog att fixa lite här hemma. ska nog rensa lite i skåpen osv. så det inte blir så mycket inför flytten. jag grämer mig över våran överbelamrade vind..! men det får vi ta sen när älsklingen är ledig (; orkar inte kånka allt själv. sen blir det mysig middag när älsklingen kommer hem och sen blir det mys på kvällen ♥

hoppas ni sover jättegott nu! pusspuss.



melodifestivalen!

nu är det bara 10 min kvar. jag har fixat här hemma och dukat fram framför tvn (: ska tända lite ljus också, nu är älsklingen snart hemma och då ska vi lyssna på massa bra schlager och äta pizza och godis! mums!

som ni ser så har jag ändrat blogg designen igen.. och mamma undrar varför vi ska ha vitt som bas i nya lägenheten :P jag ändrar mig hela tiden! men den här blev bra tycker jag.

hoppas ni får en jättemysig kväll! det ska vi ha! kramar ♥

image4496



sådärja

det är kul att fixa med design osv. kan sitta i timmar och pilla med alla koder mm. kommer ihåg va svårt det var att lära sig, men fy skam den som ger sig (: ska snart fixa klart med ekobloggen också.. och sen ska jag lägga mig i ett varmt bad. är jätte frusen! fötterna är som isbitar. så det blir varma mjukiskläder sen och fårskinnstofflor! snart kommer älsklingen hem också, mysigt ska det bli (: ska gömma hans påskägg, hii (: det är så mysigt att överaska och han uppsakattar det verkligen ♥ det blir nog sängen efter melodifestivalen, älsklingen ska upp tidigt imorgon också och jag tänkte gå upp tidigt imorgon och gå ut och gå efter frukosten och ev. gå och sola.. vi får se.

nu blir det varmt bad med tända ljus! puss!

image4492



inget fan av rosa.

jag gillar designen på bloggen.. men inte färgen..! måste fixas! (: har varit nere i centrum och köpt lite produkter på kicks, godis, påskägg mm tills ikväll (: mys!

image4488



gah

haha, designen på bloggen ser inte ut som jag tänkt mig just nu.. men det kommer. håll ut (;



design.

sitter och försöker fixa designen till en vän (: får se vad hon tycker sen.. är inte helt klar.. måste ner till centrum och köpa lite produkter från clarins.. har blivit frälst. ett underbart bra märke! (: fick massa tester när jag handlade sist och dom är slut nu, så det är bara att gå ner och handla nytt! sen ska jag köpa blommor till älsklingen och lite gott tills ikväll (: ska bli jättemysigt att se på melodifestivalen och äta pizza i mjukisbrallor! ska lägga mig i ett varmt bad och läsa lite innan han kommer hem (: har städat här, men har dammsgningen kvar. det får vänta tills jag varit i centrum.. affärerna stänger ju tidigare på helgen.

vi hörs sen! puss&kram ♥



badrum

image4481


eftersom vi snart kommer flytta till våran första bostadsrätt så planerar vi för fullt hur vi ska renovera badrum, kök och allt annat i lägenheten. det är verkligen en jungle av blandare och allt annat. vi vill iallafall ha vita badrumsmöbler, eftersom jag är en sån som tröttnar snabbt, så är det bra för oss att ha nått som alltid håller i sig. och att byta accentfärger är ju lätt som en plätt! vägghängd toalettsits ska vi ha, snyggt och lätt att städa under. ska bli så kul att renovera, vi pratar om det dagligen och längtar verkligen. underbart att få det precis som man vill ha det (:



det här är mysigt att vakna till <3

image4478



sov gott!

nu ska vi krypa i säng och sova. ska ligga och läsa bröllopsmagasinet en stund innan jag släcker lampan! imorgon jobbar älsklingen igen. tråkigt! men jag ska sysselsätta mig så gott jag bara kan (: ska pyssla lite med bröllopssakerna, gå ner en sväng i centrum och kika. sen är det bara att vänta snällt tills älsklingen kommer hem med pizza, så vi kan titta på melodifestivalen tillsammans (: längtar!

hoppas ni sover gott! puss&kram!



hus!

ett intresse jag har när jag sitter här vid datan är att kika på hus som är nybygge. det är vårat mål att köpa ett nytt hus om några år och det känns helt underbart att drömma och titta på massa hus (: mys! tänk att få vara med och bestämma hur allt ska bli, komma med egna förslag och lösningar mm. och bara flytta in sina möbler i ett nytt, fint, fräscht hus! fan va underbart :D

här är ett hus som vi kikat lite på. fint med så stora fönster!!

image4476

image4477



Big no.

när vi renoverar köket ska vi ha alla högskåp (med inbyggd ugn, inbyggd micro och kylskåp och frys brevid varandra.. när man ställer kylskåpet på det här sättet som på bilden.. så känns köket mindre. tycker iallafall vi :P så så kommer vi inte ha det.

tänk på söndag får vi veta om lägenheten vi lagt bud på. vi kanske flyttar snart. tänkt om det blir så :D

image4475



myspys!

precis varit nere med älsklingen i videobutiken och hyrt en komedi (: ska snart sätta oss och kika på den. älsklingen håller på att lägga upp min dator på annons och imorgon ska han kika på den bärbara datorn som jag ska köpa snart (: och se om han kan få ner priset en aning. sen ska han köpa större minneskort till min mobil också.. får inte plats med så många låtar och bilder just nu. har ätit en jättegod middag innan, skinpasta med svamp. och åt gott vitlöksbröd till. sen städade jag undan i köket och älsklingen hämtade upp den sista tvätten som han varit duktig och tvättat idag (: han storstädade här också. snällis! jag fick ta det lugnt, haft ont i huvudet hela em/kvällen. har smsat med tessan och sagt att jag vill plocka ut löshåret. får massa spänningshuvudvärk av det :/ och sen har mitt hår växt så mycket redan (: på bröllopet får vi sätta in löshår som sitter fast i "kammar" (: får åka dit och köpa håret någon dag! det ska tydligen vara billigt där.

nu blir det film, popcorne, mys och ramlösa (: puss!

image4474



hero!

jag gillar hero! vill att perrelli ska vinna! (;





Gulle<3

min älskling är den bästa. han har städat undan i köket och dukat fram glass tårtan vi gjorde igår och gjort te till oss. ska bli gott att smaka på glasstårtan (: sen har vi bestämt att han ska köpa hem pizza imorgon till oss så vi kan äta framför melodifestivalen, mys! nu är jag lite gladare :P ska bli jättemysigt imorgon kväll. jag beukar faktiskt inte kolla på melodifestivalen, men i år har jag kollat var enda gång.

som sagt, ikväll fixar vi med lampan, om vi orkar, annars får det bli nästa gång älsklingen har ledigt. vi får se. helst av allt vill jag inte gå ut mer idag. vill bara fika nu.. sen lägga mig i ett varmt bad och sen bara mysa med god middag, film och massa pussar & kramar ♥ det låter som en perfekt em/kväll (:

image4473



random light.

Håller på med random light kopian. inte lätt vill jag lova. att ha ett tunt snöre är skit fint! MEN, det trasslar ihop sig var femte sekund.. blir lite smått galen! ska duscha och sen åka till panduro och köpa ett tunt snöre som är styvt.. alltså lite hårdare. det här gick inte alls bra. sen är jag arg för att våran cancan taklampa från mio har gått sönder och svaret jag får när jag ringer dom är "nej, tyvärr har ni inget kvitto kan ni inte få en ny" men vad tror dom?! att man ska spara ALLA kvitton på ALLT man köper? då fylls ju hela lägenheten med kvitton tillslut. usch va sur jag blev. jag sa också att man räknar ju med att det ska vara lite kvalité på prylarna dom säljer när dom tar sånna överpriser. mio är skit bra, misstolka mig inte nu. men om man tänker efter så har inte en enda pryl från ikea gått sönder och det har gått sönder ett fler tal saker vi köpt från mio.. skumt va (; så som älsklingen säger.. det behöver inte alltid vara bäst kvalite för att det är dyrast! jag gillar ikea bättre än mio, kort och gott. och jag gillar inte mios personal.. dom är sjuk snäsiga!

så nu ska jag svälja min irritation och gå och duscha, sen tar vi nya tag med lampan ikväll.

puss!



14 timmars sömn

gissa om jag är utvilad :P har sovit som en stock i 14 timmar (: somnade vid nio. skönt! älsklingen låg och pillade mig i håret och masserade mina fötter och då kan man inte annat än att somna! sitter här i pyjamas! har precis ringt älsklingen som var lite ledsen, bilen gick inte igenom servicen :/ så nu är det bara att fixa felen och se glad ut typ. ska fixa en mysig frukost till oss snart. köpte massa goda pålägg när vi var och veckhandlade (:

idag ska vi pyssla ihop random light lampan! sen ska vi stäääda här så det är fint i helgen (: mysigt med helg föresten! ska hyra film och mysa ikväll tänkte vi (: går ingen bra på tv så. det är riktigt stökigt här inne i datarummet. konstigt eftersom både jag och alex är petantiska :O och det är här inne vi spenderar mest tid...! men men, idag ska vi få ordning (;

ska svara på era kommentarer och sen äta frukost med älsklingen som just kom hem! hoppas ni får en jättemysig fredag! massa kramar ♥



snart god natt

är trött! har tagit bort sminket och sitter i pyjamas och fårskinnstofflor. ska snart lägga mig och läsa i sängen och sen sova. imorgon tänker jag sova tills jag vaknar av mig själv, vilket säkert inte kommer bli allt för länge, börjar vänja mig vid att vakna runt åtta nio.. (: men det ska bli riktigt skönt att slippa vakna virrig utav mobilklockan!

idag på åhlens köpte vi pyssel till ännu en random light, den här gången blir det tunnare tråd/snöre.. det är inte lika stadigt som de vi använde innan, så jag är lite rädd att den ska säcka ihop.. inge kul jö! men vi ska iallafall försöka (: imorgon efter älsklingen har varit och gjort service på bilen. ska bli kul (: och nu kommer det bara ta ett dygn för den att torka.. nu har vi massa massa snöre.. 680 m snöre (: måste ju räcka! det blir iallafall en svart den här gången! blir den bra, ska vi göra en vit också.

nu ska jag surfa runt lite och sen sussa! natti natt.

image4472



Gina tricot.

drog ju med älsklingen in på GT och kikade. eftersom jag får tusen kr av honom varje månad att shoppa för (inte inredning utan kläder och produkter mm) så tittade vi in (: hittade en jättefin kjol.. som jag faktiskt trodde var en sk klänning.. tycker det vart fint att ha den så :P dock var den i xs och brösten blev sådär lagom snyggt tillplattade, hihi. men en sån kan ju inte vara allt för svårt att sy själv?!

image4468

image4469
jag är inte kompis med min "jennifer lopez rumpan" som älsklingen så fin kallar den.

image4470

image4471
här är klänningen jag köpte iallafall. blommorna syns knappt. men fin var den!

nu ska vi på visning! puss&kram (:



Rosa från åhlens

hoppas ni står ut med lite sämre kvalite på bilderna.. kul att man kan fota när man är ute och sen lägga upp på bloggen (:

image4464
cerisrosa orcideér i tyg.

image4465
den omtalade rosa filten. jättefin, men inte så mjuk som jag hoppats på :/

image4466
ljusrosa kuddar i sammet. gillades mycket. men tror att dom drar till sig en hel del smuts!

image4467
rosa ljusslinga med körsbärsblommor. himla söt! men dyr..! här kan man även se mitt nya nagellack från mavala i ljusrosa! mycket rosa ^^



vi har lagt bud.

på lägenheten med sjöutsikt.. gissa om vi är spända på svar från säljarna nu va (: dom skulle höra av sig imorgon.. och antigen acceptera det vi bjudit eller ge en mot bud.. så får vi se om vi tycker det är rimligt (: idag efter visningen var vi i farsta centrum som ligger 5 min gångavstånd från lägenheten. där finns verkligen allt man behöver. alla affärer man kan tänka sig. och det är himla bra (: sprang in på åhlens och tittade runt, hittade massa fint, men har ju bestämt att vi inte ska köpa nån inredning innan vi renoverat lägenheten och det kan jag väl stå ut med. (; sen bjöd jag älsklingen på god lunch.. ett ställe i farsta som gjorde sallader och stora mackor, så vi tog varsinn macka med ruccola, tomat, italiensk stark salami, brieost och lite olja, mums! sen gick vi in på gina tricot och jag hittade en jättefin klänning som jag köpte. skön och fin till sommaren, lite puffärm och småblommig med svartbotten. jättefin (: nu har jag 300 kr kvar den här månaden att shoppa för.

image4462
goda mackor :D

om 30 min ska vi åka på en till visning. får se vad vi tycker om den. men jag gillar den vi lagt bud på så mycket. planlösningen är perfekt. och det rä toppen att den inte är renoverad men ändå i så pass gott skick. där kan man lätt bo medans man renoverar.

ikväll blir det mys med film och bara ta det lugnt. ska äta falukorv med stuvade makaroner. lätt och helt okej gott (:

jag är fruktansvärt trött. att gå upp sju som jag gjorde i morse är verkligen inte min grej.. men jag antar att det bara är att gilla läget, sen när jag börjar plugga/jobba igen är det ju den tiden jag kommer gå upp. men upp kom jag och vaknade väl till i duschen efter ett tag ^^ somnade iallafall nyss på golvet i fosterställning. då är man trött när man inte ens orkar gå till sängen som är 2 sek bort. hihi.



Black glam!

image4461


jag gillar den här stilen mycket! svart soffa i sammet, glitter och glamor. den svarta medaljongtapeten gillar jag också. tänk er det här till vita väggar och en fondtapet, eller ev. en ljust ljust grå nyans på de andra väggarna för att matcha paljettkudden i silver..! läckert var ordet (: allt kommer från mio.



hemskt men så vanligt.





GRATTIS!

Idag fyller min bästa vän helena år. 23 (: grattis gumman, hoppas du får en helt underbar dag! jag älskar dig!

image4460



God kväll (:

förlåt för den dåliga uppdateringen idag. har myst med älsklingen massa och vi har inte suttit här så mycket. blir mer sen när han jobbar. haft en jättemysig dag/kväll tillsammans (: varit och provat brudklänningen, men det skrev jag nog tidigare *senil* sen åkte vi hem och skrev en matlista och åkte och veckohandlade på coop.. jag "råkade" få med mig två smaker av ben & jerry glassen :D gott. caramell chew chew och strawberry cheesecake. och bröllops magasinet med över 460 sidor.. nu har jag att läsa ikväll! (: ska upp imorgon vid åtta, till dbtn så det får inte bli för sent. har tagit bort sminket och borstat tänderna. skönt att ha det gjort.. så efter det här blir det sängdax!

vi har också ätit en god middag som älsklingen lagade medans jag tittade på roomservice. åh, vad jag gillade guld "blommorn" dom målade på väggen, skit fint. och jag blev mäkta imponerad av skåpet som Johnnie snickrade ihop. snyggt! sen har vi skrivit ihop inbjudan på datan och provat att skriva ut det på det fina tunna näst intill transparenta pappret, åh så fint det blir (: ska bli kul att skicka iväg dom snart. och ännu roligare att se vilka som kommer och firar våran dag (: vet ju redan att de flesta kommer, men kul ändå ^^ vi kommer iallafall bli 30 st med mig och alexander om alla kommer (:

image4458

såhär snygga är vi nu på kvällskvisten. hua! :P

här är datorn jag SKA köpa! älsklingen ska kika på den i helgen, om han kan få ner priset en aning... men annars säljer jag min data jag har nu för ca 3000 kr, sen får jag 1500 av älsklingen ist för jacka (i alla hjärtans dag pressent) sen har jag sålt lite klänningar för 3500 kr och då är det inte så mycket kvar att lägga till.. (:

image4453

image4454

visst är den fin och den är liiiten och den är viiit och den är rosa! (: vill ha den nu nu nu! men jag får vänta lite. lite till. sålänge får jag titta på dom usla bilderna jag tog med mobilen.. snacka om att man blir bortskämd när man har systemkamera..

imorgon ska vi på två visningar. en med utsikt över vattnet och en med låg hyra. vi får se hur det går. jag hoppas på den med utsikt över vattnet. *håller tummarna* ska bli mysigt! sen ska vi nog fixa med inbjudningskorten och ev. åka och prova ut nya kläder till alexander som han ska ha på bröllopet.. det blir nog lite finare än vad vi hade tänkt oss från början..!

han kommer vara så fin :D såhär som på bilden (:

image4455

nej ni.. nu ska jag gå och lägga mig och läsa om massa bröllop! tänk nu är det bara 84 dagar kvar! pirret stiger upp i hela ansiktet. mys!

god natt och sov så gott (: puss&kram ♥



hög volym!





powernap!

precis sovit i en halvtimme, helt underbart att ligga tättintill älsklingen och sova (: skönt, nu är jag pigg igen. kändes som jag fått en smäll innan, trött! vi låg uppe och pratae och myste till fyra i natt, så vi var ganska trötta när kl ringde i morse, jäsp!

nu har jag köpt min brudklänning (: fast vi ska inte hämta den förens den 25/3 fick den för 8500 med underkjolen och kan lätt sälja den för 6500 sen (: känns bra! det är en annan tjej som sålde sin en extakt likadan klänning för 6000 undan under kjolen. mm (: och jag skulle fått hyra den för 5500.. så det här tjänar vi på ganska mycket!

nu ska vi iväg till min psykolog, har satt på mig mjukiskläder, skönt när man är seg. sen iväg och veckohandla. får se vad det blir för mumsigt ikväll. vi ska iallafall göra egengjord glasstårta, och äta ikväll (:

hörs sen! puss!



Dagen!


image4441 vaknade 10:30, ringa min läkare.
image4442 äta frukost, duscha, sminka mig, klä på mig.
image4443 åka och prova min brudklänning och se om den behöver läggas upp.
image4444 äta lunch ute med älsklingen.
image4445 psykologen 15:45.
image4446 veckohandla på coop.
image4447 hem och laga middag och äta!
image4448 roomservice
image4450 bröllopsbonanzan på tv, sista prog.
image4451 göra innehållet till inbjudningskorten
image4452 myskväll, sova tidigt.



kvällen

snart ska vi gå och göra några mackor och en kopp te var och sen ska vi sätta oss och skriva ut innehållet till inbjudningskorten. kommer inte orka med alla, men några iallafall (: sen ska vi skicka dom om nån vecka. åh va spännande det ska bli (:

sen blir det massa mys! puss!



ny dator?

vi var på media markt idag innan bion och tittade på den vita samsung lcd tvn som vi ska köpa till sovrummet, fin den är alltså (: 19 tum kändes lite för litet.. så det blir 27 tum istället. kostar inte så mycket mer så. sen kikade vi på högtalare till vardagrummet (: åh, fint det kommer bli. längtar...! sen gick vi ner till data avdelningen och självklart hittade jag den där datan! gah. så fin är den. helt vit på insidan, knappar och allt och sen cerise rosa på locket. gillar den och den är braa. kan koppla den till tvn också (: så vi kan se på massa film (: älsklingen håller på att lägga ut min data som jag har nu på blocket. jävlar vad datorer sänks i pris :/ köpte den för 2.5 år sen för nästan 20 tusen och nu kan jag få runt 3..! dåligt. men alltid nått. sen kommer älsklingen lägga 1500 kr eftersom jag inte hittade någon jacka som jag fick av honom i alla-hjärtans-dag pressent. och sen kanske kanske han kan fixa den lite billigare via jobbet *håller tummarna* vill verkligen ha en bärbar. så trött på det här fula databordet och den fula datan. datorer är inte snyggt. fast den här är (: och den går att gömma undan, den är super liten! måtten är 301x34x226  mm här finns den

image4440



malin

du är verkligen underbar vännen. så glad så glad att du finns. lämnar dig aldrig. låten malin skickade till mig... texten stämmer in så bra in på oss vännen. ♥






Ikea och bio

har precis duschat och klätt på oss, mysbrallor, det funkar inte att gå på bio i jeans helt enkelt ^^ ska bli jättemysigt!

hörs sen, hoppas ni får en mysig em/kväll. puss! image4439



poff borta!

igår tvättade jag mig med en ansiktsrengöring från clarins & sen punktbehandlade jag de utslagen jag fått med clinique anti-blemish och det tog ca 1.5 timme och sen var ALLA finnar borta. helt otroligt. då var det bla en sk "innefinne" som inte ger sig i första taget...! men den försvann på nolltid. riktigt effektivt. och jag rekomenderar det verkligen (:



dekoration

har letat efter en fin dekorations slinga att ha på bordet vit finare middagar. jag älskar att duka fint när vi får gäster och annars också. nu hittade jag en på rusta, som var himla fin (: 149kr.

image4437



biomys!

tänkte överaska min älskling med ett biobesök ikväll. ps i love you har han surrat om att han vill se med mig och jag har hört att den ska vara jättemysig. idag på dagen ska vi bara ta det lugnt. ev. åka och veckohandla och sen åker vi till kungenskurva lite tidigare och kikar på ikea (ska visa tv bänken för alex) sen in på rusta och köpa frisör saxar eftersom jag klipper både mamma, alex och några kompisar och min sax är utsliten. dom är nedsatta till 39 kr nu från 139 (:

tänkte lägga mig på soffan och läsa en inredningstidning, mys. sen ska jag väcka älsklingen så småning om!

puss!



Frukost

sitter och sipprar grönt te i jumbo koppen från indiska och äter hårdbrödsmackor med kaviar och lök.. det är jättegott. pratade precis med en mäklare om en lägenhet vi ska åka och titta på på torsdag. den ligger 200 m från vattnet, på nionde våningen med världens utsikt. 300 m från farsta centrum med mängder av affärer, 20 min med buss från min terapi och nära till massa grönområden. planlösningen är toppen, väggen mellan vardagsrummet och köket går att rivas och få det öppet. allt är i orginal, så vi kan byta ut allt och få det precis som vi vill ha det. köper man en redan renoverad lägenhet är det alltid någonting man inte tycker om och ändå måste ändra på.. plus att priset stiger. det är bra för dom har bytt fönster både invändigt och utvändigt, så dom är fräsha (:

så nu håller vi tummarna.

image4436




myspyskväll.

är så glad att ha dig hemma älskling. du anar inte hur mycket bättre jag mår i din närvaro ♥ du är underbar.

vi har haft en jättemysig dag/kväll tillsammans. satte på radion och tränade på bröllopsvalsen som slutade med en mysig tryckare till nån mysig låt på lugna favoriter.. minns inte vilken, minns bara dig. sen lagade vi middag ihop. blev kycklingfiléer i ugn med ris till (: jum. ska snart sätta oss och kika på filmen, ska bli mysigt! massa kramar och pussar har det varit och det har jag verkligen saknat.

vi har även kikat på lite hotell i thailand. vi är sugna på att åka tillbaka till samma ställe som sist.. det var ett mycket bra hotell, och stranden var fantastisk. och människorna, ja.. allt var perfekt. vi var mest på samma ställen förra gången, den här gången kommer vi inte lägga våra pengar på att köpa massa kraffs som fyller resväskorna (förutom att jag ska sy upp kuddfodral till mig och malin, hihi) vi ska istället åka på massa utflykter till öde stränder, dyka bland fina fiskar, rida på elefant, gå i djungeln och besöka massa mysiga ställen. en av de mysigaste sakerna med thailand är att det är många restauranger på stranden, man sitter precis vid vågorna, dom tänder eldar på stranden, spelar livemusik och syrsorna sjunger.. underbart. jag längtar så himla mycket och imorgon ska vi ringa till resebyrån och höra lite vad dom rekomenderar. ska bli så mysigt! du och jag älskling ♥ ett minus är att alla priser höjts sen vi var där sist.. så istället för två biljetter för 30 tusen så kommer det kosta 50 tusen. men det är det värt, dit vill vi absolut igen ♥

nu ska jag gå och tända massa ljus, hälla upp smågodis i en skål och sätta igång filmen!

puss!

image4434



elektroniken i vardagsrummet

min kära pojkvän/sambo/blivande man har en hobby som är dyr. men och andra sidan så blir det otroligt bra ljud när man lyssnar på musik/tittar på film och det tycker jag är bra (:

jag bad honom att sätta ihop ett kollage med de prylarna vi ska skaffa oss till lägenheten. mitt enda krav var att prylarna inte fick vara svarta, utan i vitt och silver, eftersom vi kommer ha mycket vitt i lägenheten och det inte ska synas för mycket (även fast det är snygga prylar) här är iallafall de sakerna han vill att vi ska ha (: jag gillade allt jättemycket! du har bra smak hjärtat mitt :D och dom här prylarna har vi ju faktiskt råd med.. kanske inte baslådan på en gång.. men det andra (:



image4433



Försteg
classic 9.0
3000kr


Slutsteg
classic 8.0b
3500kr


Högtalare
Boston Acoustics SoundWare
2000kr paret


baslåda
Amphion Impact400
8500kr



mineralsmink!

När vi var nere i centrum efter besöket hos optikern som gick bra, älsklingen slipper linser (: så sprang jag in på kicks "hjälp, jag har fått finnar och dom sprider sig" haha. hon sa att det berodde på stress och att jag envisas med att pilla i ansiktet (måste ju kolla om dom försvunnit) och då sprider dom sig.. det är inte stora utan småå småå. men dom stör mig, så jag fick massa rengörningskrämer osv.. sen såg hon att det är på kindbenen som jag får utslagen och frågade vad jag använder för rouge.. "makeupstore.." och det täpper tydligen till massa så jag fick med mig isadoras mineral blush powder. och en mineral blush powder brush från idadora

så här står det om mineralsmink:

Vad är mineralsmink?

Den senaste trenden inom smink är mineralsmink, men vad är egentligen det?


Mineralsmink är framtaget ur mineraler som kommer från naturen, dessa behandlas därefter för att inte kunna skada hyn. Vanligt smink innehåller spår av kemikalier, oljor, parfymer och så vidare vilket ofta kan ge upphov till rodnad, klåda eller att porera täpps igen. En av de stora fördelarna med mineralsmink är att huden får andas och att sminket har en läkande effekt.


För er
som har problem med att sminket blir gammalt innan ni hunnit använda det, kan glädja er över att mineralsmink aldrig blir gammalt. Det innehåller nämligen inte organiska ämnen.

så nu håller jag tummarna att jag inte vaknar upp på bröllopsdagen helt rödprickig. snacka om ångest! haha. har redan tvättat ansiktet med clarins gentle foaming cleanser som man verkligen kände sig fräsch i huden efteråt! sen clarins lotion tonique och efter det clinique anti-blemish solutions som är riktigt bra, har testat det innan till finnar osv. och dom försvinner verkligen snabbare. sen fick jag med massa andra saker gratis.. (hon tycker väl att jag slängt ut tillräckligt med pengar där inne nu) :P en dagkräm, en rengörningmjölk och en peeling till ansiktet. fan om jag inte blir av med dom här blubbarna nu..! tror jag är nervös också för att dom ska finnas där. jamenar jag har aldrig finnar och nu dyker dom upp som gubben i lådan. go away! (; dock kan jag fortfarande verkligen rekomendera aspirinmasken, den är toppen! ni får tänka på att jag är stressad pga. bröllopet osv. och antagligen därför dom dyker upp!

puss!



varm i örat

suttit och pratat med malin i två timmar, örat är varmt ^^ men det var mysigt att få prata med henne (: man blir alltid på så bra humör! var nedstämd innan, men malins glada stämma gör en glad! tack gumman ♥

ska snart väcka mig tröttmössa som ligger och snusar inne i sovrummet. tänkte bjuda honom på frukost på vårat café nere i centrum, få en mysig start på veckan tillsammans. jag är så glad att han är ledig nu i fem dagar. känns som man svävar på moln. han jobbar 60 timmar i veckan och när han är ledig är det som att vi sitter klistrade vid varandra. som vi saknar! så veckan kommer bli underbar ♥ vi ska titta på film ikväll. en komedi om två unga som ska gifta sig och deras präst (robin williams) sätter paret på massa test.. dom ska ta hand om två robotbebisar, inte ha sex och massa andra svårigheter för att dom verkligen ska veta att dom kommer hålla ihop. den verkar riktigt kul (: så den ska vi se på ikväll. innan det ska vi åka och veckohandla och innan det ska jag följa med älsklingen till optikern.. han ser sämre på ena ögat stackarn.. och då kan man tydligen ha lins på ena ögat :P knasigt. så blir det massa mys, pussar och kramar idag! :)

imorgon kommer min helena hit, ska hjälpa henne att göra slingor (: ska bli myyys! ♥

image4431



Ungkarl!

nu har jag storstädat hela lägenheten, moppat golven nyss, så jag sitter här och tar en paus.. snart ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite! och sen gå ner till grillpalatset och köpa en tunnbrödsrulle med räksallad (: snacka om god ungkarlsmat, namnam! sen blir det mys med film och tända ljus!

hoppas ni får en mysig söndagskväll ♥ och tack för alla kommentarer (: ska svara senare!



GLAD!

mysan ringde nyss och sa att hon självklart åker dit och köper mimou kuddar till mig :D åh gumman, taack! ska bli så kul att få dom sen (: längtar!

image4430




thailand.

dit åker vi på bröllopsresa i november. i thailand har dom massa fina tyger och det är billigt att sy upp saker.. funderar på om man kanske skulle sy upp massa fina kuddfodral i thaisilke. underbart vackert tyg! och det kostar inte många kr. älsklingen sydde upp en jättefin skjorta sist vi var i thailand för 100 kr.. och den är i bättre kvalite än någon annan skjorta han har. tåls att tänka på iallafall (:

image4429




mimou kuddar

gud vad jag vill komma till malmö den 29/3 skit också..! måste få tag i mysan, hon bor nära malmö och fråga om hon orkar handla några mimou kuddar till mig.. dom kommer nämligen säljas ut för 70%.. så istället för 390 kr kostar dom runt 100 kr.. åhå. måste köpa rosa till sovrummet och blåa/turkosa till vardagsrummet.. och kanske nått mer. jag gillar rea :D

image4428



husplanering!

Igår när vi var hemma hos älsklingens föräldrar satt vi och pratade om hus. att vi vill planera och bygga ett eget hus tillsammans med en aktitekt. det är vårat mål när vi är runt 28.. ja, så fort vi båda har pluggat klart, fått de jobb vi verkligen vill ha och har två bra inkomster. vi vill att allt ska vara noga planerat, in i minsta detalj. tex. golvvärme i alla rum, för att slippa fula element.. självrenande glas i våra fönstrena. med en beläggning som med hjälp av solljus kristalliserar smuts som sedan regnvattnet sköljer bort all smuts. från hallen ska man genom några knapptryck kunna stänga av alla lampor, elektronik mm i huset. hallen ska gärna ha ett enskillt "kapprum" så man slipper se alla jackor och skor. i badrummen ska det vara en såkallad inkaklad hylla i väggen, för att slippa fula hållare till shampoo osv. det kommer vi ha nu i lägenheten också. massa små detaljer som vi tänkt på. det är så kul att planera! vi skulle aldrig klara av att flytta till ett hus som behöver renoveras. det är för mycket jobb. vi vill ha ett stilrent hem, arkitekt ritat hus med massa finesser och precis som vi vill ha det redan från början, så det bara är att flytta in. gissa om vi längtar! (: men nu har vi en bostadsrätt att leta reda på, och snart finns den nog där på hemnet och väntar på oss. den ska vi renovera upp och sen bo där och sen sälja den och köpa huus.

nått i den här stilen hade vi tänkt oss. iallafall ett vitt stenhus.

image4424

image4425

image4426

image4427


Söndag!

idag ska jag storstäda, rensa och pyssla här hemma (: sen blir det tjejkväll med film, godis och mys! mamma åker till österrike i tio dagar.. hennes plan går runt fem, så alex kör ut henne till arlanda innan han ska till jobbet. helt underbart att få vara ensamma i tio dagar! mys! man uppsakattar verkligen att bo ensam... men det har varit mysigt att ha mamma här också (:

nu på morgonen har jag fixat med mysans design till bloggen så här blev det (: hon har nog inte sett bloggen än... får se vad hon tycker (;

min design ändrade jag också! ch det märke ni ju (: kul med lite förändring.. jag ser ganska hård ut på bilden tycker jag. men men, så hård är jag inte :D

ska kika vidare, måste hitta lite nya roliga fonter, så jag kan fixa kollage (:

kram




brudmejk

håller på att expirementera med sminket jag köpte på kicks. jag har insett att jag ser ut som en prostituerad när jag har ögonskugga. iallafall när det går upp mot ögonbrynen.. så det blir ögonskugga med måtta! (gud vad jag tänker på tobbe när jag skriver med måtta, saknar dig vännen)

men snart ska sminket av och jag ska göra en aspirinmask! och förhoppningsvis vakna upp som en prinsessa imorgon *håller tummarna* ;D

sitter här och mumsar godis! det är ju lördag. jag lyckades hålla mig ifrån godispåsen igår.. nästan. smakade bara en bit ;D gott! men jag är lite trött på godis.. sugen på nötter är jag och det har vi.. ska nog hälla upp lite i en skål. done! gott med nötter!

har iallafall haft en supermysig kväll. myst runt i leggings, raggsockar och linne (: tittat på melodifestivalen, myst med mamma och djuren, sminkat mig och kollat massa brudfrisyrer på nätet. men det blir nog utsläppt, lite uppsatt därbak.

jag är inte trött än.. så jag tänkte sätta mig och läsa! men först av med allt smink och sen aspirinmask sen så (:

hoppas ni har en jättemysig lördagskväll! massa kramar ♥



Lovedog!

image4422

söt han är adolf.. mopsar är dom bästa hundarna som finns. så mysig han är. han jäspar på kortet.. kolla tungan, hihi :D och ser ni finnen på min kind!? vafan hände lixom?! jag som varit så duktig med att göra både den ena och andra hudkuren, skit. måste expirementera bort den bums! sånt här får inte hända. fatta att vakna upp med en röd finne på bröllopsdagen..! mijh. ska tvätta bort mitt smin och sen göra en aspirinmask! den gör susen (:



Lördagsmys med mamma!

image4419

image4420

image4421



LUGG!

jag älskar min lugg. jag gör det. men jag tänkte göra både alexander och malin glada..! (; tänkte försöka spara ut luggen.. och se hur det blir.. trivs bättre i lugg. det är jag lixom.. men lite fint är det ju när man tittar på bilderna när jag inte hade lugg.. hm! vad säger du maoulin?! ska jag spara ut luggen? :D dock kommer jag inte börja nu innan bröllopet.. kan ju inte se helt galen ut på korten, haha.

image4416

image4418



brudfrisyr.

jag kommer ha nästan allt hår utsläppt på bröllopet, temat är ju sommrigt och vigseln ska vara utomhus.. jag vill ha blommor i håret, stora lockar.. mitt hår är ganska lockigt i sig självt, men lite kan man ju bättra på.. sen vill jag ta det översta håret och dra bak det och göra någon fin uppsättning.. inte knut som på bilden.. ville bara se på ett ungefär (:

image4414

image4415

på den här bilden ser man mina extensions.. och det är ju inte meningen.. inte på bröllopet ^^



visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du.





varje gång jag fastnar för..

.. någonting, så visar det sig att det är svindyrt. det är som att min hjärna bara registrerar de dyraste sakerna! hrm. jag älskar Focus de luxe bestiken. fina? ja! dyra? ja tyvärr.. för 995 kr får man hem 4 gafflar, 4 skedar och 4 knivar. latteskedarna i samma serie är otroligt balla. snacka om nyfunkis :D vill ha! kanske ska önska oss i bröllopspressent!?

image4411image4412






inspiration

funderar på en rosa fondtapet i sovrummet.. till en vit säng, vita sängbord, vitt trägolv, vit målade väggar och en fin rosa fondtapet bakom sängen.. rosa prydnadskuddar, rosa ljuslyktor.. vita trådpaneler.. hm. värt att visa älsklingen iallafall (: kan nog bli riktigt fint.


kubhyllorna kan man sätta upp brevid sängen och ha som nattygsbord - ellos
den rosa tapeten med vita blommor kommer från - wallpaper from the 70's
sängen med tyggavel kommer från - ikea
dom rosa silkes kuddarna är från - momui
lotuslyktorna är från - ljuvating
överkastet från - em

image4410







spara & förnuft!

räknade ut igår att vi kommer kunna spara 130.000 kr tillsammans det här året, även fast vi gifter oss och det kommer gå på ca 45.000 kr, även fast vi åker till thailand i 3 veckor som kommer gå på ca 30.000 för biljetterna och ha ca 15 tusen var i fickpengar, även fast vi betalar 7.000 kr i hyra och äter bra mat.. fast vi bara är 22år (snart 23) så har vi en inkomst på 34000 kr efter skatt.. och det är inte fy skam. jag har länge lidit av ett köpberoende.. säkert flera år. men det har verkligen vänt nu. jag köper ingenting längre. inte utan att verkligen behöva det eller ha tänkt igenom det noga innan. jag hade enormt mycket krediter.. okej inte enormt men runt 30.000 kr.. och satt och betalade av sjuka räntor.. vi säger såhär.. betalade 1000 kr i månaden för det jag handlat och 1000 kr i ränta.. helt galet. nu har jag betalat av alla dom lånen och det betyder att jag både känner gladare, sover bättre, kan lägga undan mer pengar varje månad och att jag vet att jag aldrig aldrig mer kommer ta på avbetalning. hua. ett köpberoende är inte att leka med. ni har säkert sett lyxfällan. det går så himla fort också. klicka hem massa prylar från nätet och sen sitter man där med drivor med saker/kläder som man inte ens behövde och betalar skyhöga räntor.

vill inte skryta om hur mycket vi lägger undan, eller sparar osv. utan bara känna mig stolt över mig själv att jag faktiskt lyckades ta mig ur mitt köpberoende.. ibörjan när jag och alex var tillsammans fick jag hem ca sju paket varje dag från olika ställen. det är inte sunt, bara sjukt.

så att spara, har inte bara fått mig att må så mycket bättre, utan kommer även bidra till att vi kan renovera våran lägenhet som vi letar efter, vi kan köpa dom möblerna vi vill ha (verkligen vill ha) vi kan känna oss trygga och vi kan må så mycket bättre. tack psykologen, mamma, alex och vänner för erat stöd! ♥

image4409



God morgon!

vaknade för nån halv timme sen, trött! hade gärna legat kvar, men men (: låg och pillade på nya mobilen igår och den är verkligen fin. glad glad! (: sen somnade jag bums, var jättetrött. jag och mamma åt varsinn avokadohalva med räkor och skagenröra, gott. men lite för mäktigt sådär på kvällskvisten.. (;

idag ska vi hem till älsklingens föräldrar och fira hans mamma som fyller år. måste förbi kista och köpa pressent också. och jag måste in på åhem och titta på en sak.

nu blir det frukost, duscha, sminka mig, klä på mig och sen åka (: hoppas ni får en mysigdag idag! så hörs vi senare!



vill inte skryta..

.. men jag tycker det är så kul. ni är ca tusen besökare om dagen. är jag verkligen så kul att läsa om? (: glad jag blir att bloggen växt så mycket! lämna gärna en kommentar om vilka ni är, ålder, vad ni gillar med bloggen osv.. alltid kul att veta vad ni tycker också.

kram! ♥



ben, jerry & potatisbullar.

sitter och smaskar på ben & jerry glass cookie dough, har bara provat den smaken och är för feg för att prova någon annan, haha. någon som vet att någon annan smak är god? ska snart tvätta bort sminket, vet hur jag fungerar när jag blir för trött.. då är det jobbigt sånt där med smink. och jag vill kunna klia mig i ögonen! vilket jag nog redan gjort..! älsklingen ringde nyss "ville bara säga att jag älskar dig älskling och saknar dig väldigt mycket"  cutie! saknar honom också :( ska bli så mysigt nu när han är ledig i fem dagar! två lägenhetsvisningar ska vi på den här & den här får ju hoppas att den förstnämnda faller oss i våran kräsna smak..! eftersom hyran är så billig och det är nog det man ska sträva efter att ha en låg hyra! (: men då kan vi mer eller mindre glömma det stora lyxiga köket.. fast och andra sidan så är bostadsrätten ett mellanhopp.. vi har väl tänkt att bo där, lyxrenovera den och sen sälja den och då forhoppningsvis gå ganska mycket i vinst.. får ju hoppas att det är säljarens marknad just då (: just nu är det köparens marknad och det jublar vi för! sen ska vi använda pengarna vi får över till insattsen till ett huuus! vi pratar dagligen om att bygga vårat eget hus (okej inte ordagrant) hur vi vill att det ska se ut, vilka finesser osv. bla att ha golvvärme i alla rum, då slipper man alla fula element! längtar (: funderingarna var att köpa ett gammalt hus och renovera upp det, men vi vet hur mycket älsklingen föräldrar slitit... och det vill vi inte. inte inte. nej, när vi köper hus ska vi ha så pass bra inkomst båda två så vi har råd att köpa en helt ny villa, precis så som vi vill ha den :D

 det tar verkligen en evighet att äta upp den här glassen.. har kommit nån cm ner i förpackningen och är redan illamående. måste nog ta en paus.. (: tänkte sätta mig i soffan snart och läsa lite inrednings tidningar. har en hel drös inne i sovrummet som inte blivit lästa.. typ 8 st.. och visst är ju det bra (: måste bara sätta mig ner nu och verkligen läsa, för snart kommer nästa omgång med alla tidningar jag prenumenerar på.. och då blir det 16 tidningar att läsa.. då känns det mer som ett projekt än ett mysmonent lixom (: så ikväll, läsa inredning och få massa inspiration! (:

hade även tänkt att fixa lite fredags mys bestående av avokado halvor med räkor och skagenröra.. mums! får se om jag orkar det efter glassen. isch. skulle aldrig klara av att smälla i mig hela på en gång.. kommer ihåg på gymnasiet när jag gick på möbel och inrednings design.. designade och byggde möbler med andra ord.. och jag var den enda tjejen i klassen.. killarna i min klass gillade att utmana mig och jag var inte sen med att utmana tillbaka.. en dag skulle vi tävla om vem som kunde äta mest potatisbullar.. kommer ihåg att jag tryckte i mig 47 st.. och då mådde jag måttligt bra efteråt. okej att jag är stor i maten, men det där var överdrivet.. men vad gör man inte för att vinna en biobiljett lixom? haha :P och jag vann ju. skumma saker man gjort i sin ungdom *låter gammal*

nej, nu ska jag ta bort sminket, börjar klia i ögonen! puss & kram (:

image4408




funderingar

Vi vill ha ett stort kök och den här ←länk till lägenheten är perfekt för att få ett stort kök. vi drömmer om att ha en köksö.. och det kommer vi ha sen om några år när vi köpt hus (vi vill köpa tomten och sen köpa ett hus och göra vissa ändringar osv) men nu har vi kommit på att det även går att ha i en bostadsrätt, såklart! vad tror ni om det här? hoppas jag inte tröttar ut er med mitt eviga tjat om lägenheter..! (: såg i ett roomservice avsnitt att dom rev ut några garderober och då blev det som ett litet tak över dörren och där sätte dom dit inbyggda spottar, tror det skulle bli superfint! det värsta med det här med att leta bostadsrätt är att jag alltid kommer på nya idéer.. "åh, den väggen kan rivas, och där kan vi sätta upp en vägg osv" jamenar gillar man inte planlösningen får man väl ta tag i det :D

image4407



Fina människor!

Har fått massa fina kommentarer från underbara människor här på bloggen ang, tråkiga kommentarer om att vi är för unga som gifter oss. men det var som en skrev, åldern spelar ingen roll. det är känslan i magen som spelar roll, det är när man tittar på varandra och bara vet, vet att det här är så jäkla rätt.

ni har iallafall gjort min dag idag, tack så jättemycket. underbart att det finns så fina och omtänksamma människor ♥

nu ska jag ner till affären och handla godis! puss!



Dagens outfit..

var längesen. även fast det här mer eller mindre blivit som en inredningsblogg så kan det ju vara skoj ändå ibland. visst är det snyggt att ha sina kläder i ikea kassar..! så blir det när man säljer alla sina möbler. haha.

image4404

image4405

image4406

stickad klänning - topshop
svarta leggings - indiska
bruna vintagestövlar - returmakeriet
svart tisha under - lindex
brun/guldig metallic skinnjacka - h&m



myskväll (:

ska snart sätta på mig mjukisbrallor och knata ner till godisaffären och köpa en påse lösvikt.. så sugen! satte den röda fina nya mobilen på laddning nu, den ska laddas i tio timmar, vill ju knappa på den nu.. får hålla mig helt enkelt! (: mycket fin var den, är jättenöjd. fick med ett trådlöst headset till också, så jag kan prata och knappra på datan samtidigt, gud så effektivt ^^

kom hem från min mormor nyss, har varit där och firat hennes 62 års dag (: hon blev jätteglad för servisen hon fick av oss. och jag blev glad att få mer plats i skåpen.. "va bra, nu får vi mer plats" sa alex när vi slog in paketet "mm, till nya saker ja" sa jag, haha. man har ju alltid en baktanke, nerå. men det är alltid kul med nytt. (;

image4400

snyggo mormor.. som inte alls ser ut som 62..! mer som 40 ;D

image4402

vi köpte med oss blommor såklart (:

image4403

mums! kyckling, bakpotatis, tre olika såser, sallad och cider (:



massa massa inredning nära oss!

åh vad kul, läste på husmusens blogg att ett stort varuhus med affärer som Granit, BoConcept, Duka Home, Rum Interiör, Zone och Kitchen & more kommer finnas. vi har 10 min med bil därifrån och kommer nog hänga en heldel där. sveriges största IKEA ligger även där, mio, stalands möbler mm. ett helt perfekt ställe för den inredningstokiga (som jag) här kan man läsa mer. i oktober 08 beräknas inredningsbyggnaden stå klar. jag älskar granit speciellt och nu slipper man ta sig in till stan för att gå och fingra på deras fina saker (: perfekt!

image4399




Fredag!!

Vaknade nyss, guud va skönt att sova ut. och ännu skönare att solen lyser idag (: mys! ska klä på mig och gå ner till affären och köpa frukost! frallor, ost, marmelad.. (: för allt är slut.. ska även köpa smågodis, har varit sugen på det hela veckan, men hållt mig.. och nu är det ju näästan lördag.. så ja. får köpa lite iallafall. mums! tänk att farligt kan vara så gott. och tänk att man kan sukta efter nått man inte får äta så mycket. galet. ska köpa tulpaner åt mormor också. för blommor ska man ju få på sin födelsedag (: tror det bli tulpaner! dom håller sig längre än rosor också.. iallafall här hemma. jag har inga gröna fingrar direkt ^^ men det kommer väl det med.

nu börjar jag bli hungrig! föresten så rinde viktor från telenor butiken och sa att min röda sony ericsson kommit in, så den ska vi hämta innan vi åker till mormor :D

ha en bra dag nu, massa kramar ♥

image4398



varm chocklad!

haft en jättemysig kväll. badade länge och satt i soffan sen och myste med tända ljus och nya hus&hem (: sen har jag tittat på bröllopsbonanzan på tv4+ på internet.. fick låna helenas konto och gå in och titta, tack gumman ♥

mamma kom hem precis, hon har varit hos mormor och färgat håret, blev mycket bra! mycket bättre än  när hon var hos frissan. mm (: vi ska iallafall dricka lite varm chocklad och äta ost mackor, är vrålhungrig på kvällarna och sover uselt om jag inte har mat i maowen (:

dom ringde från brudklänningsbutiken idag också, vi ska dit på onsdag och se om den behöver läggas upp.. provade den med högklackat och det kommer jag ju inte ha på bröllopet, så antagligen blir det lite att lägga upp. ska bli underbart att få ha den på sig igen :D

har även suttit och planerat kök på ikeas köksplanering. köket som finns i lägenheten vi ska kika på på torsdag har dåligt med förvaring.. så jag planerade om allt (:

image4394

först ställde jag dit kyl/frys vi ska inte ha kylen/frysen bakom vita luckor, men det fanns inget annat att välja på.. så det är det första man ser.. brevid ställde jag ett högskåp med inbyggd ugn och micro över, även där finns det bra med förvaring till tex mjöl, socker och andra torrvaror. eftersom köket inte är så stor så kunde jag inte ställa in ett högskåp till som jag helst ville, men ett utdragningsbart skafferi.

image4395

här är köket i en annan vilkel, här kommer köksbordet stå med fyra stolar. här ser man även fönstret och under har jag ställt 60 cm breda underskåp för att få köket i vinkel och mer förvaring, men ändå ha kvar fönstret, tycker det blev jättebra att ha underskåp under fönstret! då blir det ändå en öppen känsla även fast det är mycket och bra förvaring.

image4396

brevid fönstret satt jag ett hörnskåp och under hörnskåpet ett hörnskåp (underskåp) så vinkel på köket sitter ihop. sen satte jag fyra st 60 cm breda överskåp, diskhon placerade jag på samma ställe som den sitter i köket nu. brevid diskhon sitter en 60 cm bred inbyggd diskmaskin med dolda knappar. perfekt att ha i anslutning till diskhon, så det blir lätt att stoppa ner disk. under överskåpen kommer det sitta inbyggda spottar.

image4397

jag valde att inte ha överskåpen längre än dit för att ändå lyssna på alexanders önskemål om att inte ha så månag överskåp. så på så sätt blev det: bra förvaring, snyggt och ändå öppet. jag är mycket nöjd (: under fläkten sitter ju induktionshällen och under valde jag 60 cm breda lådor, djupa som man kan ha kastruller och stekpannor i (:

vad tror ni? kan det bli nått av det här?

imorgon ska vi hem till mormor som fyller 62 år på söndag och fira henne. hon har suktat efter en äldre servis jag fyndade på second hand, den är ljusblå med guld detaljer, jätte söta små koppar, fat och kaffebringare, så den tänkte jag slå in och ge. hoppas hon blir glad (:

sen på lördag ska vi hem till älsklingen föräldrar och fira alexanders mamma som fyller år. mycket kalas! ska bli kul att komma dit, var ett tag sen. så vi ska svänga förbi kista och handla pressenter till henne. hon läser min blogg ibland, så jag vågar inte skriva vad.. (;

och på måndag är älsklingen äntligen ledig i fem dagar. då ska vi mysa massa! gå på lägenhetsvisningar, äta goda middagar, titta på film och bara mysa (: längtar!

nu ska jag ut i köket och fixa med nattfikat! hoppas ni sover gott. puss&kram!



tragiskt

Jag vet inte om det är för att jag har mens och är extra lättirriterad då.. eller om det bara var för att en viss johanna arvestål inte vågade skriva sitt namn.. vi har ett program som tar fram namn och adress på personens ip nummer, så nu vet ni det, som skickar elaka kommentarer, jag vet ändå vilka ni är.. så om ni inte vågar stå för vilka ni är så kan ni lika gärna sluta (; det märks så tydligt när folk är avundsjuka och inte kan unna andra att må bra. jamenar att kommentera "jag har för mig att du skrev EXAKT lika kärleksfullt om ditt ex på din förra blogg?!" menar du johanna på fullt allvar att jag inte ska ha fått vara kär innan jag träffade alexander?! du kanske hör hur dumt det låter! klart har jag haft andra pojkvänner innan jag träffade alexander och det är inget konstigt med det. därimot är det väldigt konstigt att man kan sitta och irritera sig över att vi ska gifta oss efter två år "herregud två år är ingen tid alls!!! och hur har ni råd med bröllop?" hur vi har råd med bröllop? Jo vi sparar alla pengar vi har, alexander jobbar extra, och vi gör det för att det är det vi vill göra, vi vill gifta oss fast vi bara är 23 år och känt varandra i två år. konstigt i vissas ögon, dock inte i ögonen som sett oss. för kärleken som jag delar med alexander delar ingen (:

hoppas du fick svar på din tragiska fråga..! ni får ursäkta att jag blir förbannad, men när människor som inte ens känner oss kommer med en sån blåst kommentar, kan jag inte hålla mig.



varmt bad

ska lägga mig i ett varmt bad nu, tänt massa ljus och ställt på badkarskanten och ska lägga mig och slappna av. är jättetrött idag, så det blir att sova tidigt. tänkte sätta på mig en rentvättad pyjamas sätta upp håret i en knut och ta med täcket ut i soffan och sitta och läsa hus & hem som kom i brevlådan idag (: mysigt!

har pysslat lite med bordsplaceringstavlan nu på kvällen, blir riktigt fint. får visa er sen när den är klar.

nu - bada!

image4393




soffbord

vi letar efter ett fint soffbord. det här hade verkligen en snygg design.. och perfekt för några tidningar i facket (: men vi får leta vidare, eftersom det är vitt i vill ha, i högblankt. även fast valnöt är riktigt fint.

bordet kommer från em.com och kostar 3.495 kr.

image4392



kökstankar.

visade älsklingen det här köket som inte har så mycket överskåp.. och han håller med mig att det ser för kalt ut, inte snyggt helt enkelt. runt fläktkåpan ska det vara fritt och öppet, men att inte ha några överskåp alls går bort för oss. det känns som ett kök på en restaurang och vi vill känna att man kommer hem..lixom. så det är bestämt, vi ska ha överskåp (: jag lyckades med andra ord övertala min darling (;

image4391



Torsdag!

har precis storstädat hela lägenheten, alltid lika trivsamt att vara här då (: även fast helena varit här flera ggr, så är det en rutin att alltid ha det städat när det kommer folk hit. och även annars också, men att fixa det där extra (: har dränkt händerna i handsalva, blir så torr när jag skurar badrummet osv. går runt med en blöt trasa och torkar överallt. gillar inte alls att vara torr om händerna *ryser*

helena kommer vid två, så nu har jag en timme på mig att fixa mig, ska duscha, klä på mig, fixa håret och kanske sminka mig lite.. men jag är nog för trött för det.

ikväll blir det massa pyssel till bröllopet, tänk idag firar jag och alexander 1 år och 9 månader vilket innebär att det bara är 3 månader kvar tills vi blir man och hustru (: längtar så jag spricker. mamma är så glad för våran skull, alla är jätteglada för våran skull. morfar ringde från österrike igår och sa att han är så lycklig att jag hittat världens bästa kille, att vi verkligen är menade för varandra. alla bara ler när dom ser oss. är så kär ♥

nu ska jag kika vidare här, puss!



jag saknar att känna din värme.





Sova!

Nu ska jag gå och tvätta bort min fina makeup (: helt otroligt så ser det likadant ut nu som för nio timmar sen, det kanske var värt ändå att kosta på sig lite bättre smink (: ögonskuggan har inte alls ändrats.. det brukar alltid bli som sträck där ögonlocket viker sig när man blinkar.. men inte nu! jag är imponerad (:

ska bli skönt att sova nu! upp imorgon vid åtta och studsa, duscha, fixa håret och sminka mig lite.. och klä på mig såklart. vid ett kommer helena hit, mys! saknat henne mycket! det var ett tag sen vi sågs :/ så det ska bli kuul (: gå och kika lite i affärer och fika.. sen hem och laga god ostpaj med sallad och sen åker älsklingen till jobbet och helena till fotbollsträningen och jag ska vara hemma och träna till blossom och fixa med placeringstavlan till bröllopet (: puss!


image4390



inspiration

åh, jag vill så gärna göra ett inrednings kollage, men nu är jag helt snurrig, kommer inte alls på vad jag ska göra. känner mig lite smått stressad också.. ska till gruppen imorgon vid åtta och måste väl egentligen gå och lägga mig snart. har iallafall haft en supermysig kväll (: tittade på roomservice och gillade det faktiskt.. dock inget jag skulle ha hemma hos mig, då går jag hellre ut i skogen (; men att ha en sån gigantisk rya under soffan och soffbordet var mäktigt. mycket fint (: undra vad en sån kan kosta! en del.. längtar så sjuk mycket tills på torsdag, då ska vi på visning på lägenheten vi vet att vi kommer bjuda på. många vändor fram och tillbaka, men så är det ju. och att hyran är så låg.. 1140 kr imånaden är ju ingenting. tänk sen när vi betalat av massa på lånet.. vilket vi kommer göra (man kan ju välja om man bara vill betala av på räntan) så blir det billigt och bra (:

den här lägenheten får gå upp till 1.800000 kr för att vi ska kunna köpa den. mäklaren trodde att den skulle gå upp 10% på utgångspriset alltså 95000 kr till på 950k.. så om vi gillar den lika mycket nu som när vi har sett den vill vi ha den!

image4383

köket är ju fint.. dock inte som vi vill ha det. här kommer vi ta bort hela köket. närmast fönstret kommer ett utdragbart skafferi (högskåp) sättas in, brevid det ett högskåp med inbyggd micro och ugn.. sen två överskåp eftersom det inte är så många skåp nertill, älsklingen vill helst inte ha några överskåp alls.. men det får bli några iallafall (: så går vi halva vägen var. (titta vi tycker iallafall olika om lite) så luckor i vitt högblankt.. handtag är vi osäkra på, det får vänta lite.. väggen över diskbänken ska kaklas med smala avlånga kakelplattor i vitt, fogen kommer vara vit den med. över ugnen kommer vi sätta upp en fläktkåpa och brevid fläktkåpan kommer inga överskåp finnas.. golvet kommer bli granitgrått med klinkers. bänkskivan samma nyans som golvet. diskmaskinen kommer vara på samma plats som den är nu, men den kommer vara inbyggd bakom en högblank lucka. vitt runt plainbord kommer inhandlas, vita planet eller miller stolar kommer inhandlas, fyra st. ev. en fl/y kartell.. dock lite rädd för alla repor folk pratar om.. hrm. får se, kanske behåller bumlingen (; eller inhandlar en vit cylinder lampa. vi får se. ny blandare ska även inhandlas. där ugnen sitter under induktionshällen kommer bredare lådor finnas, djupa och praktiska till kastruller och stekpannor (:

image4384

Hallen kommer målas vit, dörren som är i hallen leder in till en fin klädkammare som är stor och har fint trägolv. i hallen kommer vi sätta inbyggda spottar i taket, kakla golvet med gråa klinkers (likadana som i köket) men bara fram till där vardagsrummet börjar.. alltså inte hela hallgolvet.

image4385

dörren som syns här leder in till badrummet och här ser man även lite av vardagsrummet

image4387

badrummet kommer renoveras, lägga in granitgrått klinkers, på väggarna kommer vi ha stora vita kakelplattor med vit fog. transparent rund duschkapin likt den här och eftersom badrummet inte är det största så blir det en toppmatad tvättmaskin. större spegel kommer sättas upp, handdukstork, golvvärme, inbyggda spottar, nytt kommod och ett brett fyrkantigt tvättställ med en fin blandare (:

image4386

brevid vardagsrummet ligger sovrummet, som inte är jättestort, men det får iallafall plats en dubbelsäng med sängbord.. vi kommer ha sängen åt andra hållet än vad dom har på bilden. vitt trägolv kommer läggas in, väggarna kommer målas vita, bakom sängen upp i mot huvudgaveln kommer vi tapetsera en vit medaljongtapet. ev. kommer vi köpa en vit sängstomme, malm lutar det åt.. men det är inget vi gör först utan det får bli senare. på väggen mitt i mot sängen kommer en vit samsung lcd tv sättas upp, vita trådpaneler i fönstret, vita krukor med vita orcideér med rosa i mitten. rosa kuddar i olika rosa nyanser från mimou kommer ligga på det vita överkastet tillsammans med mina hemma sydda vita fuskpälskuddar i vitt, rosa små värmeljushållare ska köpas också.

image4388

I vardagsrummet är det redan vitt, så det är ju bra (: golvet är vi så himla osäkra på, älsklingen tycker valnöt.. jag vet inte om det blir för mörkt..! hjälp. iallafall.. här inne får vi plats med både den mörkgråa magnum divan soffan på lite över tre meter och matsalsbord.. dock kommer vi nog bara ha köksbordet att sitta och äta vid. vill inte att det ska se plottrigt ut. en vit pearl rya från mio kommer ligga under ett snyggt stilrent vitt högblankt soffbord. mitt i mot soffan kommer en vit högblank tv bänk stå och över våran svarta samsung lcd tv hänga på väggen. vita bose hemmabio system ska inhandlas och sättas upp. väggen bakom tvn kommer tapetseras med duro cornelias vita medaljongtapet. över soffbordet kommer det hänga en vit stor enorm cylinderlampa. vita panelgardiner i fönstrena och massa vita orcideér.

tror ni det blir fint? (:



I love it!

åh, jag var så nervös idag när jag skulle öppna paketet med den svarta cobra telefonen, tänk om den inte skulle fungera :P alltid nojig. så det var med spänning vi ringde hem från min mobil och den fungerade :D åh, glad glad!

image4381

image4382

fin va (:



svindyrt smink!

image4374

image4375

dom här fem sminkprylarna gick lös på 1345.50 kr på kicks.

image4376

här är ögonskuggan som jag ska mixa på bröllopsdagen, gröna nyanser, mycket finare i verkligheten (: kommer från märket lancome och kostade 455 kr.

image4377

här är en kajalpenna från clinque och är mossgrön/brun med skimmer i.. riktigt fin att sota med runt ögonen. den kostade 140 kr

image4378

sen en  concelaer, eller hur det nu stavas.. från lancome som kostade 250 kr

image4379

sen en underkräm som gör så att huden ser jätte jämn ut, men man ser ändå mina fräknar som jag vill. en tar bort rodnader osv. kostade 340 kr

image4380

en ögonkräm som tar bort påsar under ögonen och mörka ringar. kostade 310 kr.



brudmakeup!

idag var jag och älsklingen på kicks och fick sminkrådgivning av en jättetrevlig tjej. hon gav mig massa bra tips och dom sög jag minsann åt mig eftersom jag inte är så haj på hur man ska sminka sig.. är självlärt och kan ibland smeta på för mycket mascara så det ser lite klumpigt ut.. dock gillar jag att ha mycket smink runt ögonen och brukar sällan ha färg på läpparna. sotade ögon är fint och snyggt!

jag blev riktigt glad när hon kikade på mig och sa "du ska ha grönt, det passar dina färger" så det kommer jag ha olika gröna nyanser, en skimmrar jättefint (: åh jag är så glad! dock inte lika glad när vi knappade in allt smink, eller allt och allt.. typ 5 saker.. och summan blev 1400 kr :( usch va dyrt. dock köpte jag bara för 900.. och det är det det hade gått på hos en makeup artist på bröllopsdagen och då är det inet säkert att jag blir nöjd.. så. och det är ju bra smink lixom, bara en chock för mig som brukar handla på h&m.. iallafall ögonskuggor osv.. och nu köpte jag en ögonskugga med fyra gröna nyanser för 500 kr!!! iiih. det sved. men det är bra smink *intalar mig* men hon sa att ögonskuggorna skulle hålla i flera år (:

image4373



Jag gillar..

dom här barstolarna jättemycket! så snygga och stilrena. visst kan man tycka att det är svårt att ta sig upp på dom, men hur klumpig får man vara lixom? :P krävs ju bara lite snittsighet! dom här barstolarna kommer iallafall från LaPalma LEM och själva sittsen är gjord i skinn. skitfina tycker jag! drömköket är såklart så pass stort så det får plats med en köksö, där spishällen finns och fläkten går ner från taket och på andra sidan ha två eller tre sånna här i vitt skinn. ballt! dock går en stol lös på 3.5 tusen. spara? eller hitta nån som är lika fin.. det är fråga det ^^

image4371



vit heltäckningsmatta?

känner jag är det dummaste man kan lägga in i ett rum, men kanske i sovrummet. va mysigt att vakna upp och sätta ner fötterna på den. men tänk om man spiller på den? man kan ju inte slita upp hela "golvet" för att tvätta den :P det blir nog vitt trägolv i sovrummet som vi planerat ändå (;

image4369



God morgon!

Skönt att sova lite längre idag (: hade tänkt att klä på mig varm och gå ut och gå i solen, skönt. men först frukost är alltid jättehungrig på morgonen! måns (siames kissen) sitter här brevid och spinner, han har gått och skrikit sen han hörde att jag började röra på mig inne i sovrummet och ville komma in, så vi låg och myste ett tag innan vi gick upp (:

det ska bli riktigt kul att få smink tips idag på kicks, längtar! sen har avin till min svarta cobra telefon som jag köpte kommit också :D så den ska jag hämta ut idag. kul.

jag och mamma satt och kikade på massa äldre efternamn igår på en sida.. efternamn som folk hade i början av 1800 talet, och hittade massa fina, men också lustiga (: vi ska ju ta ett namn tillsammans jag och alex, som är vårt lixom. här är dom vi hittade:

Cantén
Dierf
Leman
Frimodig
Frisk
Hjärpe
Hååf
Höier
Klingström
kraft
lilja
lindén
Löfroth
Morén
Möller
Gjerpe
Norlin
Nylén
Tranfeldt
Regulin
Schönfeldt
Silfver
Skrufvila
Steckzenius
Svala
Thurdfjell
Thurdin
Ultin
Wallmark
Widelund

någon ni gillar? (;

nu ska jag göra frukost! puss och ha en jättebra dag!



sms

var tvuuungen att gå upp ur sängen och gå på toa och efter var jag ju tvungen att sitta här lite (; har skickat massa mys sms med malin nu på kvällen. hon är verkligen en vän i mitt liv som betyder otroligt mycket. så kompicerat men ändå så lättsamt. det kompiserade är att hon bor över 50 mil ifrån mig och det lättsamma är att det egentligen inte gör så jättemycket (även fast jag önskade att hon bodde närmare) eftersom hon ger mig så mycket kärlek, värme och omtanke varje dag, så känns det ändå som vi bor grannar. hon tog mig under sina vingar och har blivit en av mina bästa vänner och inte bara det, även som en stora syster. är iallafall helt glad i kroppen och hela ansiktet lyser på mig pga av malin. för gumman, du lyser verkligen upp min vardag! du sätter färg i mitt liv. vänner som du växer inte på träd. vänner förevigt! det har vi bestämt ♥ älskar dig maoulin!

nu måste jag sova. eller läsa som jag inte hunnit med. blev sms bombad ju (; pussar!



trött.

är jätte trött ikväll. funderat på att gå och lägga mig sen halv åtta.. men hållt mig vaken tills nu (: ha precis tagit bort sminket, vilken process med alla dessa rengöringskrämer och salvor ^^ sitter och dricker grönt te med citron smak i en stor kopp från indiska. det är så synd att dom slutade sälja dom.. vi har dom i turkost och jag hade mer än gärna velat ha dom i vitt också. får hoppas att dom kommer in igen (:

älsklingen såg på en gång att jag hade färgat håret och tyckte det var jättefint (: så jag blev jätteglad. även fast det inte alls ser ut som färgen på kartongen :s jaja. måste iallafall hitta en bra nyans tills bröllopet.. blir nog lite färgning.. hihi (:

lägenheten som jag var så lyrisk över blev en stor besvikelse när alex sa att den låg jättelångt bort. både från hans jobb och från min terapi.. och eftersom jag inte har körkort än och har problem med att åka komunalt så är det ett hinder. suck! men men. inte deppa ihop inte. utan jag gick in på hemnet på en gång och letade vidare. och jajamensan hittade en fin lägenhet som bara ligger 20 min med buss från terapin och närmare älsklingens jobb än vad vi bor nu (: och det är ju jättebra! en annan sak som är toppen är hyran.. vi har varit inställda på att hyran ska ligga runt 3500 kr och då får vi låna 1.5, men hyran på den här lägenheten är på 1140 kr.. vilket betyder att vi får låna mycket mer.. jag ringde iallafall till mäklaren och frågade om säljaren godtar bud innan visningen och det gör dom. han skulle återkomma imorgon när han pratat med säljarna och frågat vad dom är villiga att sälja den för. enligt swedbanks beräkningar kan vi låna 1.8.. och så mycket kan dom ju inte vilja ha ^^ det känns bra! riktigt bra. blev så glad när älsklingen ringde och sa att han verkligen gillade den också (: han kutade in på kontoret och tittade på den från jobbet (: söten.

hoppas ni har en mysig kväll, ska dricka upp mitt te och sen lägga mig i sängen och läsa. imorgon har jag ingenting att gå upp till, vilket är helt underbart. man uppskattar verkligen att ha sovmorgon när man får upp tidigt och inte är van vid det :p så det ska bli skönt skönt (: sen vid tre ska jag och älsklingen ner till kicks och jag ska få en lektion i hur jag ska sminka mig på bröllopsdagen så det blir fint. och sen sminkar dom mig. måste hämta ut mina linser också som kommit. betalar på en gång, orkar inte med några avbetalningar. är så glad att jag inte har några krediter längre. det hade jag innan på ellos, ikea mm. men nu är dom puts väck :D och jag kan lägga undan så mycket mer varje månad. fy för krediter med höga räntor :/

nu blev det mycket text. sov så gott sen! puss&kram!

image4368

förövrigt har vi fundelerat på att ha små prinsessbakelser på bröllopet istället för en tårta. i samma stl och form som dom på bilden fast utan alla små hjärtan och ist en fin rosett i vit marsipan uppepå alla. vad tror ni om det?



nya mobilen

fanns inte inne, eftersom den inte lanserats till butikerna än, men nu är jag jättenöjd iallafall (: får en röd sony ericsson k530i som till och med går att blogga ifrån. lyx. undra hur dyrt det är.. :P

image4366

image4367



Vit bärbar dator

en vit bärbar dator kommer inhandlas snarast! är trött på att behöva sitta bänkad här och inte kunna röra mig fritt i lägenheten! så funderar på att sälja min dator som jag har nu och köpa mig en bärbar (: dock inte en mac som på bilden, tycker dom är krångliga :/ vill ha en pc! sen hade det varit toppen med den fina svarta stödkudden, den går att köpa på designtorget (:

image4365








hej hopp!

image4360

image4361

image4363

image4364

haha, snögga bilder :P det ser ju inte alls rött ut på bilderna :'( men det är rödare!



nyfärgad

det gick bra att färga håret (: dock blev det inte så rött som det var på förpackningen!?!?! jaja, får bli en annan gång. kanske ska våga mig på den extremt röda hårfärgen nästa gång, så kanske det blir som jag vill? :P jag och älsklingen har precis ätit lite mackor och juice, gott. och nu står han och fixar disken i köket.. jag har precis fönat håret och sminkat mig (: nu ska vi iväg till telenor och välja telefon, sen panduro och köpa pyssel och sist men inte minst till rust och kika på tapeter (:

hörs sen, bild kommer med håret senare ikväll. puss!



Tävling!

det är första gången jag är med i en tävling.. och det ska bli kul vill jag lova (: vinsten är nämligen en klocka från tritoni. och man får välja vilken man vill (: super ju! här hittar ni tävlingen.

image4359





sticka!

Idag på arbetsterapin lärde jag mig att sticka.. med fyra stickor samtidigt, det var ett jädra pill, men sen gick det som på en räls (: håller på att sticka raggsockar som ska gå upp till knäna. blir nog jättefint (: har precis ätit ostfrallor med ost och marmelad på och god morgons shot som är så god. ska snart färga håret, ska prova att färga det själv, gjorde alltid det förut och det har gått bra då.. mamma måste nämligen iväg en sväng och jag är för otålig för att vänta (; sen ska vi till telenor och hämta min mobil. ringde och fick prata med en jättesnäll kille och sa att jag inte alls vill ha den som jag ska få.. så han sa att jag får komma in och välja en :D toppen! har ingen aning om vad dom har, men någon ska jag väl hitta (:

har sett jättefina servettringar på typ hemtex som är snirklade runt själva linneservetten med pärlor.. och sånna ska jag pyssla ihop själv, vi ska åka till panudro och köpa lite annat skoj så då ska jag köpa med mig sånna här pärlor lite sånna här och sen en lite tjockare ståltråd. kan nog bli braa. hoppas (:

nej, nu ska jag försöka mig på att färga håret. puss!

image4358



Längtar!!

Har hittat en skiiit fin lägenhet idag, som det är acceptpris på, 1350000 kr.. och vi ska få komma och titta på den innan visningen! har ringt banken och hon ska kika så allt går ihop, och gillar vi den så hoppas jag att det blir den. då slipper vi iallafall renovera så mycket. köket är redan i vitt högblankt, det enda är golvet i köket och bänkskivan som ska vara mörkgrå. och fläktkåpan, men den går ju att byta ut lätt!

hallen har redan det golvet vi vill ha med golvvärme. badrummet är stort och rymmer både duschkabin (den som finns nu ska bytas ut) tvättmaskin och tumlare. dock kommer vi byta ut kakel och klinkers. men det är väl det enda som behövs fixas isånna fall. älskar planlösningen! den är verkligen speciell. gillar att köket och vardagsrummet är i ett, fast ändå inte. helt perfekt :D

nu får vi hålla tummarna att allt går igenom och att ingen annan är snabbare än oss. åh, jag är nervös.. hoppas hon från banken ringer snart..!

här har ni lägenheten 

image4357



God morgon!

gick kvart i åtta, hade helst av allt legat kvar i sängen. jag är ingen morgonmänniska! sitter och äter extra fiberrikt knäckebröd med ost och en kopp grönt te, gud vad jag är sund då ^^ men gott är det! ska duscha snart och sen kör mamma mig till arbetsterapin. idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. ska iallafall ringa banken, stället vi ska gifta oss på, hämta ut lars winnerbäck biljetterna, vika in tvätt mm. sånna där roliga saker (; sen blir det myskväll all by my self! tänkte se på film, vi ska färga mitt hår, göra ansiktsmask.. provade den där aspirinmasken som jag bloggade om innan.. och den var verkligen toppen! min hud blev som ny. så dn blir det nog ikväll också (: måste prova nya nagellacket också från mavala som jag köpte igår. har börjat använda den här dagkrämen. superbra! känns som jag blivit lite överdriven med att ta hand om min hud.. fast kan man bli för överdriven?! tvättar ansiktet med den här moussen sen tvätta med den här morgon och kväll. duschar varje dag och då gör jag ansiktsmask varannan dag med en lermask från lush mask of magnaminty. på kvällarna använder jag oliva nattkräm och på dagarna den här dagkrämen.. det är en hel del fix. men men, inget acne osv. och det är ju trevligt att slippa det.

nej nu måste jag hoppa in i duschen! hoppas ni får en jättemysig dag! kram (:



God natt!

nu har jag ont i rumpan, suttit här ett tag nu.. ska bli skönt att gå och lägga sig! ska upp vid åtta imorgon och åka till arbetsterapin. imorgon ska jag lära mig att sticka, de ni! ska sticka raggsockar med högt skaft.. som ska gå nästan upp till knäna.. alltså stickade knästrumpor, blir nog fint till stövlar. mm. sen när jag kommer hem ska jag få hjälp av mamma att färga håret :D åh va kul. färgen är röd kastanj, hoppas det blir bra (:

har haft en jättemysig kväll. åkte och kikade på en bostadsrätt här i huddinge, jättefin och charmig. lite vanlig.. men det går ju att ändra på! sen åkte vi hem.. och körde till ett industri område och jag övningskörde, fun fun. mamma tyckte jag var jätteduktig så jag fick köra bland lite trafik enda hem (: lärde mig även att fixa dragläget, börnade så bildäcken luktade bränt innan jag lärde mig att inte gasa så mycket och släppa mer på kopplingen. stackars mamma och bilen. men tillslut så funkade det perfekt (: nu ska vi övningsköra några ggr i veckan, sen räknar jag med att ha mitt körkort snart. jag har ju kört en del innan så jag är ju inte nybörjadre. sen ska jag köpa bil! jag är så bortskämd så jag får både körkort och bil av min morfar för att jag inte röker. vi har kollat massa på bil och den det lutar åt är en volvo v50. den gillar jag mycket. bra med stor förvaring därbak (: och lite mindre än v70 som älsklingen vill köpa sen. volvofamiljen. har fixat program på datan och börjat öva på alla trafikregler osv. hoppas jag är lika pepp hela vägen. men det ska jag nog fixa. får tänka på vilken otrolig frihet jag kommer ha. tänk att bara kunna sätta sig i bilen när alex är på jobbet och köra till ikea och snurra runt, hur underbart låter inte det :D
image4354
sen när vi kom hem gjorde mamma varma mackor och vi tände massa ljus och myste framför simon och tomas!

nu - läsa, ringa älsklingen och säga god natt och sen sussa!

image4355

image4356





inspiration

image4353





svag för vitt, det kan man säga att jag är. gärna en vit soffa, jatack! men jag vet att älsklingen har rätt när han säger att det inte är smart.. inte när man har tre katter..! men snyggt är det (: jag var ju på ikea igår och kikade på tv bänkar.. och jag trodde faktiskt att tv bänken friel var i vit högglans.. men det var den ju inte *grinar* men jag hittade en som var det, och den var jättefin (: den på bilden, bestå burs i vit högglans, mycket förvaring och stilren! gillade den mycket! visade älsklingen när jag kom hem och han gillade den med (: tur att vi har samma stil när det gäller inredning! även fast det är jag som håller i alla trådar när det gäller inredningen så frågar jag ju alltid honom vad han tycker. men jag kan inte minnas en enda gång när han tyckt annorlunda (:

har föresten gjort en ny kategori "bostadsrätten" där jag samlar idéer om inredningen som vi ska ha i bostadrätten vi är på jakt efter. tankar omkring inredning osv.




köksplanering

jag och älsklingen gjorde varsitt kök igår i ikeas köksplanerare. och det blev skrämmande likt. kul att vi tänker på samma sätt (: det jag tycker är viktigt när man planerar sitt kök är att diskmaskinen är nära diskhon, spisen nära kylen/frysen. sen ville både jag och alex ha ett skafferi som man drar ut, så man lätt kommer åt alla saker, det saknar vi verkligen i vårat kök som vi har nu. det blev faktiskt inte så dyrt.. ca 42 tusen med stommar, luckor i högblankt, diskho, blandare, inbyggd ung, spishäll, spisfläkt (liknade nr 2 i ett tidigare inlägg om fläktkåpor) utdragbart skafferi och bänkskiva.. helt okej faktiskt (: dock kommer vi köpa alla vitvaror på ett annat ställe.. där får vi massa rabatt via alexs jobb, och det tackar vi ju inte nej till. hålen i ena högskåpet är till för inbyggd micro och nått annat skoj, kanske en extra ugn? :P

här är iallafall mitt kök som jag knåpade ihop. det var riktigt kul att planera (:

image4352



Hur gör man en "random light" ?

Det tänkte jag berätta nu, eftersom det är flera som frågat hur vi gjorde. om det är någonting mer ni undrar är det bara att hojta till (:

image4346

vi gick in på en leksaksaffär och handlade den största ballongen dom hade, när den var uppblåst var den ca 50 cm i diameter, vilket är som den minsta random light lampan (och jag vill gärna ha en större) fick tips av fia att det finns ballonger på buttericks hemsida som blir 1 m i diameter och det är ju faktiskt jättestort! sen behöver man ju inte blåsa upp den så mycket om man vill ha det lite mindre.

image4347

sen köpte vi tapetklister och såkallad papperssnöre på panduro. för dom som inte har den affären i närheten har dom en webbshop också. vi började med att köpa 100 m, alltså två rullar.. men det visade sig ganska fort att det inte räckte, så vi använde 200 m och då blev den fin (:

vi ställde oss på varsinn sida av vårat köksbord som vi plastat in. brevid oss på bordet hade vi en plastbunke med tapetklistret som vi blandat till. där i la vi hela rullen med papperssnöret så det fick suga in lite lim. sen höll alexander i den uppblåsta ballongen och han var även den som styrde hur snöret skulle "ringlas" runt ballongen. jag stod och hade rikligt med lim i händerna så snöret hela tiden var dränkt i tapetklistret. och spännde samtidigt snöret medans alexander snurrade ballongen, så det blev stramt runt ballongen. för att själva snöret inte bara ska gå åt ett håll på ballongen fick vi arbeta oss mot motsatt håll, men inte tvärt, då ramlade snöret bara av ballongen, svårt att förklara, men man får in tekniken efter ett tag. man måste dock vara två för att klara av den här pyssliga lampan!

image4348

såhär såg lampan ut efter 100 m tråd.. ni kanske ser att tråden är korsad, och det hjälper den också att sitta kvar.

image4349

vi tog en ståltråd och snurrade runt ballongen och hängde upp den i taket på en krok.. för om den legat på tex bordet hade den blivit platt på ena sidan. inte kul (: som ni ser så gjorde vi öppningen uppåt. vi använde inget redskap eller så pga att det var så enkelt att bara inte dra tråden där.. det hålet blev sedan det här hålet...

image4350

när lampan hade fått torka 2 dygn (eftersom vi fick köpa extra tråd, annars hade den bara tagit ett dygn att torka) så spräckte jag ballongen. eller jag klippte av själva "pluppen" på ballongen.. det smällde jättemycket så jag trodde den skulle gå sönder, men den höll, riktigt bra, för jag råkade tappa den i golvet.. när jag höll i den såg jag att den var såkallad droppformad.. eftersom den häng i taket och även fast ballongen var runt så drogs den ut när den hängd sådär i två dygn.. och det var ju inte så kul..! så jag tog och sprutade lite vatten runt själva hålet och formade till det så det blev en rund lampa ist (:

för att lampan skulle hänga uppe så tog vi ett vitt buntband.. vi kapade alltså av kontakten till lampan, så själva sladden var kvar och gick att sticka in i ett av de små hålen sen valde vi höjd på vart själva glödlampan skulle hänga och sen fäste vi ett vitt buntband i sladden och satte fast sladde och buntbandet i själva lampan.. syns inte alls. sen kopplade alexander på en ny kontakt som gick att ha i ett uttag i taket (den vi köpte kunde bara stoppas in i väggen, men det finns såklart färdiga för just taklampor, vi är bara lite virriga, hihi)

sen var det bara att hänga upp den och stoppa in en glödlampa och tända! (:

hoppas jag inte förklarade luddigt. säg till isånnafall! lycka till nu!

kram på er.

image4351



Måndag!

Full rulle från det att jag slog upp ögonen och kommer nog vara tills jag sitter ner i soffan ikväll. klockan 20.00 ska jag sitta bänkad framför Design, Simon & Tomas. med en stor kopp te, mys!

har varit en vända hos min psykolog idag, alltid lika skönt att prata av sig.. blev mycket beröm idag och det var ju kul (: sen hämtade mamma mig och hon körde mig ner till centrum och där gick jag runt och kikade i massa affärer. köpte "självkänsla nu" på ljudbok, har den på bok också, men den var luddig att läsa och min koncentration tryter.. så den fyndade jag på rean. nedsatt från 349kr till 99 kr. sen köpte jag röd hårfärg, på söndag kommer helena och då ska jag fråga henne om hon kan hjälpa mig. den här gången blir jag verkligen rödtott! (: ska bli kul.

sen bokade jag även tid på kicks för sminkrådgivning till bröllopet, så blir jag sminkad också, på onsdag ska jag dit. ska bli jättekul (: inne på kicks köpte jag även ett mavala nagellack nr 6 osaka. svagt rosa med pärlemo skimmer. ska prova det senare.

sen köpte jag även plastfickor och vita a4 papper, ska knåpa ihop frågorna till tipsrundan som vi ska ha efter middagen på bröllopet. kommer bli kul (:

älsklingen står och lagar middag, det blir kebabspett med vitlökssås och ris, jum! jag har precis tänt massa ljus i nya kivi lyktorna och ska duka nu.. efter middagen ska vi på lägenhetsvisning!

puss!

image4345



jag har hittat ..

eller rättare sagt min snällis älskling har hittat en företag som gör en exakt kopia på random light, mycket mycket billigare. lycklig? ja lite smått (: tack baby, du är bääst!

läste på sidan nu att dom tillverkat lamporna i över trettio år.. så jag vet inte om man ska kalla random light för kopian (;

random light lampan som är 80 cm kostar 8.795 kr
random light lampan som är 80 cm från det här stället kostar 3790 kr

alltså 5005 kr billigare för en lampa som ser exakt likadan ut (:

finns både i svart & vitt. i alla stl.

glömde du skriva vart den kommer ifrån, http://www.brahko-lights.se/

image4343



hemma.

gud så skönt att vara hemma, mamma släppte av mig på ikea och gick en promenad med adolf (hunden) så jag myste runt på ikea själv, helt okej (: så hann jag kika på allt jag ville kika på i lugn och ro. fick med mig lite röda handdukar till badrummet, men mortel (ska krossa aspirin tabletterna i och göra ansiktsmask i kväll) en anslagstavla i kork och vitt tyg.. ska klä in anslagstavlan med det vita tyget och göra en placeringstavla till bröllopet. panduro hann stänga, glömde helt bort att det är söndag idag, så det får vi ta en annan dag (:

ska snart börja med maten, ska bli gott är jättehungrig! det var enormt mycket folk på ikea, annars hade jag nog köpt en korv påvägen ut. får hålla mig ett tag till, älsklingen är hemma vid åtta och innan det ska några komma och köpa lite stolar av oss. ska ta och moppa golven och byta ut alla ljus och fixa lite tills han kommer (: sen blir det myskväll! kl 19.00 är det topmodel som jag ska titta på och kl 21.00 på fyran är det wallander.

nu - moppa golven och fixa här hemma (: puss!



nudelpaus.

sitter och mumsar på nudlar med biff smak, det är den goaste smaken (; har precis skurat alla köksluckor, tömt diskmaskinen och fyllt på med nytt, skurat kaklet och ugnen.. skiner (: och luktar gott!

sitter och kikar lite på kviks hemsida, dom säljer snygga garderober. vi vill ha en inbyggd inne i sovrummet sen i bostadsrätten, så det bästa är ju om det redan funnits inbyggda äldre garderober som man bara kan slita ut och stoppa in en ny fin.. gillar skjutdörrarna, vet att den på ikea är relativt genomskinlig och jag tycker det ser stökigt ut när man ser kläderna! sen ska det vara inbyggda spottar i garderoben med.

image4342



fläktkåpa!

innan tyckte jag mycket om fläktkåporna som såg ut såhär:

image4339

men nu tycker jag bara att dom ser stora och klumpiga ut :/

så i bostadsrätten kommer vi ha en sån här fin och stilren:

image4340

eventuellt en sån här:


image4341

vilken gillar ni bäst? nr 1, 2 eller 3?



vitt vitt vitt

mer och mer sugen på vitt golv i köket, men jag får nog hejda mig som sagt...!

image4338



härdat glas

jag gillade inte alls att ha härdat glas över diskbänken i köket innan, men jag vet inte vad jag tycker nu.. det är ju faktiskt snyggt! titta bara på det här köket! gud vad jag längtar tills vi ska åka och köpa allt till köket, inbyggd ugn, inbyggd micro, diskmaskinen vill vi ha bakom en lucka så det ser ut som det är en vanlig skåpsdörr (:

image4336

image4337



pysslig!

sitter här i mjukisbrallor och myser (: är inne på panduros hemsida och kikar efter ett bra garn att göra en till random light. och eftersom vi bara ska ha en, undrar jag nu om det är nån som vill köpa våran..? kanske inge kul att ha en annans egengjorda lampa, men kanske någon som inte orkar pyssla ihop en själv? (: let me know. är på riktigt pyssel humör idag..! måste hitta på nått. kanske ska fråga mamma om vi kan åka till panduro och köpa vitt lingarn och pyssla ihop en till random.. vi får se (: sen skulle jag vilja gå ner till centrum och kolla runt lite (: måste åka till ikea också och köpa en anslagstavla som jag ska klä in i tyg, dekorera och göra bordsplaceringen till bröllopet på (: man klipper ut små lappar med allas namn och klipper ut bordet, sen klistrar man fast själva bordet och har små fina nålar till själva lapparna med namnen, så man kan flytta runt dom osv, för att få en bra placering, sen ska den hängas upp utanför matsalen där vi ska äta (: det blir nog bra! måste verkligen fråga mamma.. och hon sa ja (: så en tripp till panduro och ikea blir det. ev. tyg affär också, måste köpa lite vitt tyg till anslagstavlan.

vaknade vid halv elva av att tessan kom in och väckte mig, hon hade gjort frukost, så söt (: så jag klädde på mig och gick upp och åt god frukost med tända ljus! sen städade vi undan i köket och jag bäddade sängen och plockade undan lite. hon har precis gått och jag tänkte vika in all rentvätt i skåpen och sen duscha och fixa mig.

puss!



maolin var så söt..

och gav mig den här fina tidningskorgen som är perfekt att ha vid sängen, eftersom min låda alltid är översvämmad av böcker osv. tack älsklingen (: ♥ blev mer än glad! du vet precis vad jag tycker om!!

image4334

image4335



favoriter

här är lite favoriter bland lägenheterna på hemnet just nu som vi ska kika närmare på.

tvåa på 59 kvm

tvåa på 57.5 kvm

tvåa på 50 kvm

trea på 83 kvm (en av mina favoriter)

tvåa på 58.5 kvm

tvåa på 58 kvm (också en av mina favoriter)

mm så är det.. vilken är din favorit? (:



Random light kopian (;

här kommer den.. lampan som behövde 200 m vit pappersgarn för att se skaplig ut, två tålmodiga arbetare, 4 liter tapet klister, en jumbo ballong, 2 dygns torka och en snitsig älskling för att hänga upp den (: vi är mycket nöjda och pratar redan om att göra en till, fast en större och med tunnare garn den här gången! skönt att ha lampa i datarummet. och ursäkta röran, har inte hunnit röja upp och stoppat in all rentvätt i skåpen ): eller så kanske vi inte har plats för att vi sålt av alla möblerna, haha :P

image4329

image4330

haha visst blev hålet tjusigt.. det är ju där man ska stoppa in glödlampan (;

image4332

image4333

spindelnät?!

sådär blev den alltså. vad tycker ni? ska jag och alexnader starta en egen firma och börja sälja
halvfula kopior på random light lampor, hihi :D den ser lite gulaktig ut på bilderna ser jag nu.. men det är den inte, den är kriiiitvit (:

nu ska vi hoppa i sängen. inte bokstavligt talat då (; ska lägga mig och läsa inredningstidningar och kramas med älsklingen, han är ju äntligen hemma från jobbet *saknat*

puss&godnatt!



melodifestivalen!

har vi precis kollat klart på! åh gåshud! är glad att dom två tjejerna gick vidare till globen (: dom sjöng bra båda två! ska snart sätta oss och pyssla lite till, snart kommer älsklingen hem och då ska han hjälpa mig att hänga upp random light lampan :D den är skitfin. okej inte lika fin som orginalet, men för att vara första gången så är jag jättenöjd (: lät skitkul när jag spräckte ballongen, pffhuuuffuu. haha (; ska bli kul att se när den hänger uppe. mhm. ska fota den ikväll, så ni får se den snaaart. vi ska göra en till, fast vi ska leta upp en ännu större ballong och göra med tunnare garn. då blir den nog ännu mer lik orginalet (: åh vad kul. men en sak är säker.. man måste vara två st när man gör den här lampan för att det ska bli bra.. en snurrar ballongen och en ser till att tråden är blöt av limmet och så att den kommer jämt över hela ballongen (: riktigt team måste man vara, och det är ju vi, jag och älsklingen :D

ska prova den där ansiktsmasken också och hoppas på att den inte fräter bort huden (;

hoppas ni mår bra och allt sånt. puss!

image4328

förr förra sommaren..!



fint med öppet mellan kök och vardagsrum.

visst är det fint med öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. det vill både jag och alex gärna ha.. men vi får se. den här var jättefin, helt nybyggd också.



klagar alltid när nått är fel.

Jag har i min tonåringsperiod alltid varit för feg för att säga till när nått är fel.. det har ändrats drastiskt.. det vet folk som umgås med mig.. ibland kan dom jag är med skämmas att jag är så frammåt och säger åt folk.. men ja menar.. jag är jätte känslig mot kött med massa fett på.. så jag frågade såklart innan när vi beställde om det var mycket fett på det köttet.. nej säger hon och jag tror ju på henne såklart.. när vi fick in maten fick jag skära bort fett och det blev en 3*4 cm stor "köttbit" kvar som knappt gick att äta heller. och när jag råkat svälja en tugga med fett på och höll på att få kvälningnar, så gick jag och sa till.. såklart var jag inte otrevlig.. det var ju inte hennes fel att köttbiten var äcklig. jag fick iallafall min mat för 50 kr, inkls dricka.. helt okej (; för att trösta mig att jag fick gummitugga på segt kött gick vi till affären och köpte nya numret av residence, det var massa om kök i den och det är ju bra (: eftersom vi måste samla på oss massa inspiration till köksrenoveringen. det som är skönt med lägenheten jag visade i tidigare inlägg är att det är nya stommar.. vilket betyder att vi bara behöver nya luckor i högblankt och nytt kakel (: och nyt golv.. och ny bänkskiva.. och inbyggda spottar i taket och ny blandare.. ja det blir ju en del ändå (: kommer bli så fint.

fick ett mejl av killen som jag köpte den svarta cobra telefonen av och han har skickat den nu :D är så glad! ska bli underbart att få en cobra som faktiskt har en ringsignal :P dom äldre cobra telefonerna har ju inte det.. så det blev att man inte använde den tyvärr :/ men men, nu så (: kommer bli såå fin i vårat vita hem.

snart börjar melodi festivalen, och det ska vi såklart sitta bänkade framför, mys! köpt lite lösgodis och ska tända massa ljus. sen ska vi pyssla vidare med inbjudningskorten osv (:

hoppas ni får en mysig kväll! puss&kram (:

image4327



mysigt

vi har suttit i köket och pysslat med inbjudningskorten sen tessan kom (: hon har fixat inbjudningskorten och jag har suttit med festprogrammen, det blir skit bra! så skönt att få hjälp med det här, känns som det legat över mig som en sten.. och jag har inte orkat ta tag i det. tack gumman för all din hjälp ♥

jag ska platta håret och byta från mina skit snygga noppriga mjukisbrallor till jeans och sen ska vi gå på restaurang och äta plankstek, gott! sen blir det en sväng förbi godis & videobutiken och hyra film och mysa (: så mysigt med tjejkväll.

föresten så hittade jag en lägenhet som faktiskt ligger här i huddinge, shysst månadsavgift och bra planlösning. känns nästan som det kanske är den det blir?! vi ska åka och kika på den den 3 mars. ska bli kul (: här är den. den är fräsch också, så vi kan ju bo i den utan problem, så slipper vi tänka på renovering nu innan vi ska gifta oss. sen ska vi renovera badrum, kök, lägga golv, måla & tapetsera om mm (: och köpa nya möbler! igår när vi satt i bilen pratade vi om våra hus tankar. bostadsrätten kommer vi bara bo i några år, runt 2,3.. och sen ska vi köpa oss en tomt och bygga ett eget hus! med massa lyxiga finesser. tex. att man från hallen kan stänga av alla lampor och elektronik från en mojäng som sitter på väggen. vi har för längesen börjat lägga undan massa pengar. det här året kommer vi lägga undan nästan hundra tusen tillsammans.. och då lever vi ändå gött (; vi har samma mål i livet. och det är jag så glad för. allt känns helt underbart. jag har föresten kommit in på min utbildning, där jag kommer utbilda mig till inredare.. det är ju fridas jobb jag vill ha (; och det ska jag minsann fixa också! 

nu - plankstek, godis, film, mys och tjejkväll. puss!



god morgon

vaknade av världens mens värk, sånt är ju aldrig kul :( efter jag ätit frukost ska jag gå och värma vetekudden och ta en tablett och lägga mig i sängen under duntäcket och läsa min bok, och hoppas att värken släpper snart, 2.5 timme sen kommer tessan och då vill jag vara pigg juu.

nej, nu blir det frukost och sen övervinna den jäkla mensvärken :/

den hår låten funderar vi på att ha när jag går in till vigseln...







älskade underbara

den här random light lampan som jag och alex håller på att tillverka blir mycket bra! men vilken tid det tar.. nu är den på torkning för andra gången.. vi har lindat runt 200 meter vit pappersgarn.. tvåhundrameter! men tro mig, det ser inte ut som 200 m.. fatta hur många meter dom måste ha till den största random light lampan på 110 cm :P jisses. är iallafall jätteglad att vi gjort den (: den är jättefin. och självklart kommer ni få se den. trodde bara inte att det skulle ta sån tid.. men imorgon kväll när älsklingen kommit hem från jobbet och vi har ätit middag, så ska vi sätta i själva glödlampshållaren. och såklart spräcka ballongen. ska bli jättekul att se resultatet (:

nu kom vi precis upp från tvättstugan, har tvättat sen klockan 16, och nu är jag trööött. ska ta en snabb kroppsdusch och sen hoppa i säng. imorgon kommer tessan hit vid 13.00 och då ska vi sätta oss och pyssla med inbjudningskorten, som måste skickas ut i mitten av mars (: ska bli jättemysigt. sen sover hon här och på söndag kommer helena hit också och så ska vi tre sitta och pyssla med inbjudningarna, festprogrammen och placeringskorten.

känns som jag inte suttut stilla på över två veckor.. först ner till hässleholm och träffa mysan, sen hem och hållt på att åka på massa lägenhetsvisningar och överallt.. trött är jag! ska bli riktigt skönt att sooova ut någon dag. men inte imorgon. (;

hoppas ni sover gott redan. puss!

image4326

Jag älskar dig så mycket. det finns ingen bättre pojkvän än dig. vi är verkligen menade för varandra. ingen alexander, ingen fanny. ikväll fick du mig att skratta så jag fick magknip och tårarna sprutade. och i nästa sekund
när vi jagat runt varandra och busat, så håller du mig tätt tätt och viskar att du älskar mig och pussar mig på pannan. ingen har fått mig att känna mig så hög på kärlek som du gör. det är som alla säger, man vet verkligen när man hittat rätt. du är så rätt älskling. kunde jag sitta ihop med dig skulle jag gärna göra det. vi har verkligen växt ihop och blivit en. jag längtar så mycket tills vi står där vid vattnet och blir varandras ännu mer. du är den enda jag vill dela mitt liv med och jag är så lycklig att det är just mig du valt att leva med. jag går fortfarande runt på moln och ler stort när jag tänker på dig. det pirrar fortfarande när du kysser mig, det känns nästan som att jag vinglar till och håller på att svimma. nykär kallas det. har aldrig känt det där pirret så starkt innan, snart har det gått 1 år och 9 månader sen du gav mig de fina rosorna och frågade om jag ville bli din. nu har vi hela livet framför oss och det känns underbart att veta att det är du som kommer göra mig lycklig hela livet. du gör mig till den lyckligaste flickan i hela världen. du vet det va? du kom in i mitt liv vände allt upp och ner, men även fast våran kärlek var så stark och jag vinglade varje gång du tog i mig var jag säkrare än någonsin på att det var dig jag ville vara med. jag har aldrig varit mer säker i hela mitt liv. aldrig har jag tvivlat på mina känslor till dig. och kommer aldrig göra det.

för att göra en lång text kort. jag är överlycklig och tokkär i min älskade alexander. vi är menade för varandra. ja menar.. fanny & alexander.. hur många gånger har vi fått höra "haha, men gud, det är ju komiskt, era namn, fanny och alexander, bergman" (;


god natt på er.



RSS 2.0