thailand 29 november

hej allihopa!

hoppas att allt ar bra med er. det ar det med oss (: vi ska snart ut och ata middag pa en av vara favorit restauranger. riktig god mat och billigt! sen ska vi fa varsinn helkroppsmassage i en timme, da sover man gott sen. vi lag pa stranden idag mellan kl halv elva till halv fem och har fatt massa farg idag (: varmt var det idag ocksa och vi badade massa i havet. skont att vagorna var lite mindre idag.. jag blev bara overskoljd en gang idag, haha (: ingen bra kombo med linser och saltvatten.. det svider som bara den. vi at god lunch pa stranden som vanligt.. tog en ost och skink sandwich och en banan milkshake. lag och tittade ut over vagorna och myste. laste en bok idag ocksa. stracklaste den, den var riktigt bra.. har nog aldrig last klart en bok sa fort. giftigt godis hette den och handlade om en tjej helt vanlig som hamnat i ett heroin missbruk.. jag gillar sanna bocker. sen blev det nagra inredningstidningar och nar vi kom upp fran stranden och hade duschat lag vi i sangen och myste och kramades och planerade vad vi sk fixa i lagenheten nar vi kommer hem. det blir iallafall tapetsering av fondtapeten i vardagsrummet och resten av pengarna ska vi spara och renovera vidare nar julen ar over. i jul vill vi bara mysa med varandra, ha ordentligt med julkansla i kroppen, ga pa langa iskalla promenader hand i hand, dricka te med tanda ljus, baka julgodis, ata julmat och ga pa julmarknader. julen ar till for att umgas med dom man alskar och det ar precis vad vi ska gora! njuta, umgas och pynta julfint hemma (: langtar riktigt mycket!

svarar pa era kommentarer har, det var lite svart att svara pa det vanliga sattet.. mysan, vecka 50 gar jattebra, dock inte i borjan av veckan da det ar massa inplanerat.. det ar alexanders enda lediga vecka innan jul. men han jobbar tor, fre, lor, son den veckan och da far du mer an garna komma, saknar dig vannen!

sen anganende elefantridningen sa upplevde jag inte alls att dom var agresiva mot elefanterna, snarare tvart om (: kelade med dom och matade dom. man ska inte tro pa allt man hor! (:

ska kolla mejlen nu och sa.. imorgon ar det forsta advent, vi ar lite juliga har nere iallafall, har hangt upp en ljusslinga som vi kopt som vi har tand pa kvallarna. sen kommer vi fika och tanda ett ljus imorgon! sa lite mysigt blir det iallafall (: nu ar det tre dagar kvar har. dom kommer besta av sol och bad, slappa, mysa, ata gott och njuta av varan underbara brollopsresa! den basta! (:

hoppas ni har det bra dar hemma! saknar er! ta hand om er. puss&kram!



thailand 28 november

hej sverige! hoppas att ni har det bra. synd att snon haller pa att smalta bort. men den kommer sakert tillbaka. vi har precis atit frukost. alltid lika gott. farsk frukt, omelett, rostat brod med goda palagg och farsk pressad juice at jag idag. riktigt gott! vi ska snart ga upp pa varat rum och gora oss i ordning, vi ska namligen aka ivag vid halv tva och rida elefant och traffa apor! ska bli sa himla mysigt! vi red pa elefan sist vi var har ocksa och det ar verkligen en upplevelse. jag som alskar djur! har dinns det mangder med fina djur. igar nar vi var i patong och shoppade sa holl jag iu en stor leguan. en sa ni ser pa bilden. vi hade en san som husdjur nar jag var lite mindre och bodde hemma, som hette edwin och det var jattekul att fa traffa en san igen (: vi fick betala 20 kr for att ta fyra kort med varan egna kamera, och det gjorde vi,. sa ni far se kort sen (: nattlivet i patong ar sjukt. folk overallt pa gatorna, mangder med belysningar och dom har aven borjat julpynta har.. men har verkar det inte vara rott som ar julfargen utan rosa!!? tog kort pa en julgran med massa rosa julkulor i. overallt star det utkladda man (det ar inte ovanligt att man klar ut sig till kvinnor har i thailand) och forsoker ragga upp folk. vi blev nastan indragna pa en nattklubb, men nar hon pekade uppat och jag sag alla halvnakna tjejer utbrast jag "buuut, they are hafe naked" och hon skrattade sa hon grat.. jag lat nog ganska forvanad.. vi ar ju inte direkt vana vid samma kultur. det var som att ga pa manchenasgatan (stavas det sa) fast tusen ggr varre. jisses. jag har hittat jattefina ljusslingor.. det ar som vita sma randomlights fast annu tatare snorat.. dom lyser helt underbart. blir vackert hemma sen (: nu ar det bara fyra dagar kvar i thailand, om man inte raknar med idag da.. och tiden har verkligen gatt fort. mysigt har vi haft det! men nu ska det bli skont att komma hem. och mysa infor julen. gud va mysigt :D langtar saa!

ska lasa min mejl nu och sen upp pa rummet. hoppas ni mar bra och ta hand om er sa hors vi snart igen! puss&kram!



en leguan (:



thailand 25 november

usch va varmt det ar idag! vi lag pa stranden ett tag, men nu sitter vi har vi datorerna lite och surfar runt (: luslaser mina inrednings tidningar har pa stranden och nar vi kommer hem ska vi satta igang med lite sma projekt! ska bli kul. vill inte gora allt for mycket innan jul. i december ska vi bara gora mysiga saker! har planerat massa som ska goras nar vi kommer hem! jag har faktiskt lite hemlangtan nu! den kommer och gar. saknar mamma, mormor, kompisarna och vara sma katter! ah ): men om nagra dagar far vi ju ses igen! (: vi kommer hem den 3 december da ar vi bjudna pa middag hos alsklingens foraldrar.. planet landar halv fem pa dagen. den 4 dec ska vi julpynta och tanda forsta ljuset i adventsljusstaken.. battre sent an aldrig typ (: den 5 dec ska vi in till stan jag och min alskling och spana efter julklappar till andra och till oss sjalva. vi kommer ha over mer an 10.000 kr fran thailandsresan.. gor knappt av med nagonting har och det kanns skont att kunna lyxa till det lite nar vi kommer hem ocksa. det blir en mysig dag pa stan som sagt med julklappskop, fika och bara mysa av att det snart ar jul! den 6 dec firar vi 2,5 ar tillsammans! tank vad tiden gar fort! lika kar fortfarande (: om inte annu mer! den 7 dec ska vi pa julbord jag och alexander pa ett mysigt slott och sen blir det julmarknad pa bade grona lund och skansen. baka pepparkakor, lussebullar, sitta trotta den 13 dec framfor lucia pa tv med massa levande ljus. ah, jag alskar julen! jag ar inte bra pa att vara i nuet.. haha (: nu ar det sol och bad som galler, men fy va mysigt det ska bli att kommer hem sen! borta bra men hemma bast!

ikvall ska vi bara ta det lugnt, ata pa nagot mysigt stalle och sen ska vi skriva vykort pa balkongen och dricka te pa kvallen. mysigt! vi hade helt glomt av vykort... sa jag hoppas att dom kommer fram innan vi kommer hem :P igar kopte vi flera storpack (200 st i varje) med rokelser. alskar sant och har ar det sa himla billigt.. fick sakert 600 rokelsepinnar for 40, 50 kr.. det kommer lukta gott hemma hos oss sen (:

nej, nu tror jag internet tiden snart ar slut. imorgon vet jag inte om jag kommer skriva. vi ska pa en dagsutflykt med bat.. ska till phi phi och bambo island.. och pa vagen aker vi forbi monkey beach :D kul va. jag alskar apor. vi ska pa apsafari ocksa nagon dag. sa man far klappa och mysa med dom (: underbart., sen ska vi hya en longtail boat (en san som ar pa bilden) och aka ut nagon dag! mysigt va :D

ta hand om er nu, sa hors vi snart igen! puss&kram fanny och alexander.





thailand den 24 november

hej pa er. har hort att ni har sno i stockholm. va mysigt!! hoppas att den ligger kvar tills vi kommer hem, jag vill ju fa lite julkansla i kroppen! (: vi har precis atitfrukost! riktigt gott. kommer sakna omeletten jag ater varje dag.. ska forsoka gora nagot liknande hemma ocksa! vi ska snart ner och bada! riktigt skont! idag ar det varmt! igar tog vi en heldag med shopping och sag delar av thailand som det inte fanns nagra turister. vi hade en egen taxi en hel dag som korde oss fram och tillbaka och visade oss marknader dar det var sjukt billigt! hittade massa saker, men snal som jag ar sa kopte jag bara det jag verkligen ville ha saklart (: hittade jattefina kuddfodral i gront. ska visa allt sen. och massa pyjamaser som var riktigt skona! sen at vi lunch med utsikt over havet och pa kvallen akte vi och at middag pa en liten restaurang i karon. taxin for hela dagen kostade bara 80kr.. men vi gav honom vatten och drick sa klart.. manniskorna har riktigt lite pengar har ): vi maste vara sjukt rika enligt dom.. sen akte vi hem, gick till ett massage stalle och fick varsinn fotmassage i en timme var for 100 kr tillsammans. billigt va! gick hem och sussade och vaknade vid halv tio och slangde pa oss klader.. (frukosten har bara oppet till tio)

nu blir det bad och sol! ha det sa bra! och mamma, tack for ditt mejl, jag har svarat nu till mimmi! alskar dig! puss&kram.



thailand 22 november

hej pa er (: just nu sitter vi pa hotellet, ska snart ga och lagga oss. klockan ar halv tolv pa kvallen har. borjar bli lite trott. vi har varit ute i stan och kollat runt i affarer och varit hos varan skraddare. lite besviken da tyget jag letar efter kostar multum eftersom det ar handgjort.. och det blir tro det eller ej, billigare i sverige! sa jag sparar mina pengar istallet och koper kuddar sen nar jag kommer hem! (: idag har vi legat pa straden heeela dagen. fran klockan nio pa morgonen (direkt efter frukosten) till klockan fyra, sen gick vi upp pa rummet, duschade och krop ner i sangen och tittade pa "don't mess with zohan" eller vad den nu heter.. det kostar 10 kr att kopa en dvd film har och vi tog ju med oss min barbara dvd spelare, sa det var mysigt att titta lite pa film (: sen slocknade vi och sov i tva timmar, bestallde roomservice middag till hotellrummet och sen begav vi oss som sagt till stan. vi skulle gjort en utflykt idag, men vadret var lite upp och ner sa vi aker pa onsdag istallet! (:

nu har vi varit har i sex dagar, tror jag och vi borjar komma in i det har livet. ar helt underbart! kanns befriande. alskar miljon har. livet ar sa latt pa nage satt. alskar att susa fram i en oppen tuk tuk (deras sma mini bussar som ar som taxibilarna har) se nattlivet pa gatorna, massa och ater massa sma mysiga belysningar overallt och sma sota restauranger, shoppingen ar oandlig, den varma luften och doften. thailand. ett land som man verkligen aker tillbaka till om man varit har innan. helt underbart. idag nar vi var och badade och var ganska langt ut sa var vattnet fortfarande helt transparent. sanden ar kritvit och helt mjuk. aa, helt underbart. njuter for fullt. det har ar den basta brollopsresan ever (:

ska ga till rummet nu och titta pa korten vi fotat idag (: och vi har faktiskt blivit ganska bruna! man ser tydliga linjer fran bikinin (: kul va!

hors snart igen! ta hand om er. puss&kram!



thailand 21 november

idag vaknade vi lite senare, runt sju. tank om man var sahar morgonpigg hemma ocksa (: vi gick upp duschade, tvattade haret och kladde pa oss.. det var riktigt skont att tvatta haret. igar fick vi varsinn oljemassage i en timme (kostade 70kr) och tjejen som massaerade mig masserade mitt huvud ocksa med sina flottiga hander... hahah! sag ut som ett smorpaket.. (: vi shoppade lite igar. jag bestalle tva st kuddfodrali thaisiden. jisses vad fint tyg. handgjort ar det. kommer bli sa fint! jag borjade med tva st, for att se hur det blir, ska hamta dom ikvall! sen kopte jag ett fotoalbum, jattefint, gjort av naturmaterial med en broderad elefant pa.. far visa sen nar vi kommer hem! ska iallafall satta in alla foton vi framkallar harifran sen. jag tror dock att jag blevlite lurad! det galler att kolla runt! kopte mitt for 70 kr och pa ett annat stalle kostade det 30 kr, dock inte lika fint.. jaja (: alexander kopte en laserpenna som lyser gront.. dom kostar tydligen runt 1500 kr pa ebay.. och han gav 200 kr. killar sager jag bara :P vad ska han ha den till lixom? sen at vi en god middag, chicken satay med ris och banan milkshake for ynka 60 kr tillsammans! billigt va (:


idag ar det mulet, sa vi ska passa pa att aka till patong och shoppa! jag koper verkligen bara det jag vill ha, forra gangen vi var har shoppade jag sa sjukt mycket onodigt! jag har bara gjort av med 600 kr sen vi kom (: och fatt massage, pedikyr, shoppat, atit och druckit! billigt. vi kommer knappast gora av med vara 20.000 vi har med oss.


imorgon aker vi pa en utflykt till phi phi och bambo island. ser helt sagolikt ut pa bilderna.. hoppas vi far se apor! (:

nagon fragade vart vi ar.. vi ar i phuket, pa kata noi, hotellet heter katathani.. (tror det stavas sa)

hoppas ni har det jattebra dar hemma! vi hors snart igen (: massa pussar&kramar! och alexander halsar har ocksa!



thailand 20 november

hej pa er. nu blir det sa dar jobbigt utan prick pa vissa bokstaver (: hoppas att ni star ut! vi kom till hotellet vid nio deras tid, alltsa nar klockan var tre pa natten i sverige. gissa om vi var trotta efter flygresan. flyget var helt underbart! snacka ombra service. alla hade en egen tv skarm vid sitt sate och dar visade dom filmer 9 st om och om igen. bioaktuella (: tiden gick jattefort och det var skont. maten var riktigt god ocksa! sen nar vi val var framme tog det en timme med minibuss (dom kor helt galet har, vi satt pa helspann hela tiden, haha) sen nar vi kom fram var vi tvungna att vanta pa rummet i 5 timmar.. helt okej (: vi kladde pa oss badklader och gick ner till stranden och busade i vattnet i nan timme. stora vagor och det var inte sa kul (hade glasogon pa mig da sa jag sag ju ingenting tillslut :p) sen solade vi och slappade i solstolarna, gjorde pedikyr (som kostade 30 kr) fotterna blev skitlena.. dom filade och holl pa. sen fick vi fotmassage i en timme och jag somnade i mellanat. sa harligt! sen var vi sa trotta nar klockan var tio pa morgonen i sverige och fyra pa dagen har, sa vi gick upp pa varat hotellrum, duschade och bestallde upp mat pa rummet! jag at jattegod thaimat med stekta nudlar, kyckling och gronsaker och alexander at hamburgare. sen somnade vi i varandras armar efter att vi varit vakna i 25 timmar i stack. trotta!

idag vaknade vi vid halv fyra pa morgonen har, pigga som mortar, lag och laste och duschade av oss och gjorde oss iordning for frukosten som oppnade kl 06:00 jag gick och bestallde en jattegod omelett med skinka, ost, champinjoner och lok.. man star och ser pa nar dom gor den (: at massa farska frukter och gott brod! tet smakar skit har.. men vi har tagit med oss eget te :p sa vi kan fika pa rummet pa kvallarna (egen vattenkokare fanns pa rummet) sa lyxigt rum ocksa! tyvarr fick vi ett rummed tva st sangar (som inte gar att dra ihop) som ar ganska sma.. sa om tva dagar ska vi byta till ett likadant rum pa samma vaning fast med en dubbelsang! det blir alldeles for varmt att sova sadar tatt ):

vi har precis varit nere pa stranden och doppat fotterna, det ar massa hurtiga manniskor som joggar har pa stranden pa morgonen.. sa hurtiga ar inte vi.. det ar ju semester ju :p ska ner pa stranden snart igen och lagga oss och njuta av solen som blir starkare och starkare och sen gar vi och ater lunch pa ett jatte gulligt litet stalle pa stranden. man sitter med barfota fotter pa den vita stranden. underbart! sen ikvall ska vi in till stan och titta runt, ata pa en mysig restaurang och bara njuta! jag ska spana efter fina tyger. ska sy upp massa kuddfodral har. lag och planerade forfullt igar (;

ska lasa min mejl nu och sen ska vi upp pa rummet och byta om. hoppas ni har det bra dar hemma. saknar er! och helena.. far du mina sms? jag far iallafall dina! :D

ta hand om er, hors snart igen! det kostar bara 40 kr for en timmes datortid sa (: puss&kram!



Thailand 2008/11/18 - 2008/12/03

Snart åker vi på våran bröllopsresan, efterlängtad som bara den. vi bokade våran bröllopsresa redan i januari i år. det är svårt att få bra hotell och då var nästan alla hotellrummen bokade på det hotellet vi ska bo på (: när vi har vinter här har thailand sin sommar där. så det är riktigt fint där nu. resan dit tar 10 timmar och vi kommer vara framme kl 02:00 svensk tid och 06:45 thailändsk tid. första dagen blir det nog att kämpa med att hålla sig vaken :P men vi får halv slumra i varsinn solstol på stranden (: det kommer bli så himla skönt! mysigt och underbart att åka! vi kommer hitta på massa mysigt! sola och bada såklart. åka till stan och shoppa, äta på mysiga restauranger, gå på långa strandpromenader hand i hand, åka på massa utflykter och bla besöka stranden "the beach" ni vet filmen med leonardo dicaprio, få massage (kostar 50 kr för en timme) samma med fotmassage.. ja listan kan göras lång! vi har med oss systemkameran och videokameran och ska verkligen fota mycket! (:

jag är riktigt trött nu.. har sovit runt fyra timmar i natt. kom i säng vid halv fyra. så mycket att fixa med. och vi kom inte hem från mamma förens runt tolv. men det gör ingenting vi kan sova på planet sen (: vi har med oss bärbar dvd spelare, varsinn mp3 fullproppad med bra musik, varsinn godispåse, chips (ifall man blir hungrig) handsalva (jag blir riktigt torr på planet), tidningar och böcker.. och dricka och mat finns ju ombord (: så vi klarar oss nog.

jag dukade fram till frukosten igår med tekulor och tallrikar och så.. ska bara tina mackorna och ta fram pålägg sen väcka mig tröttis därinne. ni anar inte hur tomt det är utan katterna.. var tvungen att säga god natt som vanligt till dom igår, enda skillnaden var att jag inte fick något svar ): kommer sakna dom så mycket!

hoppas nu att ni får två riktigt mysiga veckor! och tänd gärna första ljuset i adventsljusstaken åt oss (; vi är ju inte hemma då. vi hörs när vi är i thailand! ta hand om er nu! puss&kram! (: här har ni vårat hotell.. massa bilder.



här är en av poolerna på hotellet. vi kommer ha utsikt över havet, mysigt va (: det ser man på bilden med.



här är stranden vi kommer ligga på!



vi har rum med dusch och bubbelbadkar! lyx :D



hemma hos mammi

hej på er (: vi är hemma hos mamma nu och har myskväll. vi har lämnat måns hos alexanders föräldrar och det gick bra (: han hittade till sin låda som alex mamma köpt och det var bra! så han inte pinkar någon annanstans! sen åkte vi hem igen till oss och packade in dom andra katterna, lucifer och vera i bilen och tog med min bärbara dator, åkte och handlade till middagen som jag lagade hemma här hos mamma och det blev bulgur, kycklingfilé, soltorkade tomater, purjolök och avokado. med en senapsås till. riktigt gott! vill ni ha receptet så finns det på baksidan av bulgurpaketet (; fast där står det att man ska ha kräftstjärtar.. vi hade ju kycklingfilé. godare!

vi ska snart sätta på en film som vi tog med oss som vi inte hunnit att titta på, äta lite rockyroad glass och dricka te. ska tända lite ljus nu tänkte jag och hjälpa mamma i köket med fikat (: älsklingen är ute med adolf (min mops) och rastar honom.

vi är nästan klara med allt nu, så himla skönt och spänningshuvudvärken som jag haft hela dagen börjar släppa. så sjukt nervös inför imorgon.. (: men det är man ju alltid. när vi kommer hem ska jag packa ner i min resväska som jag ska ha, har bara lagt fram allt. och plocka ihop det sista. packa handbagaget och lägga fram kläderna som jag ska ha på mig. alexander vägrar ha mjukisbrallor på sig, utan ska sitta i jeans i tio timmar,... killar säger jag bara ^^ jag kommer vara en mjukis från topp till tå! skönt va!? (:

kommer såklart skriva mer innan vi åker imorgon! kanske inga roliga inlägg.. mina nerver är utanför min kropp för tillfället. haha  men något iallafall.. och nere i thailand finns det datorer som är sjukt sega i receptionen.. som kostar några kr i timmen så jag skriver nere från thailand också. tyvärr blir det inga bilder förens vi kommer hem.. och då ska ni få se massa kort (: tänkte ladda upp bilderna och skriva vad vi gjort dag för dag.. så ni får ta del av resan också (: när vi kommer hem är det pynta för julen som gäller. från sol och bad till jul med tomtar, pepparkakor och glögg. haha (:

ska hjälpa mamma nu. alexander kom hem nu också. ska pussa på min tuss. hoppas ni får en jättemysig kväll. önskar er verkligen det! puss&kram! ps. tack för alla kommentarer om att vi ska ha det bra i thailand, och jag kommer sakna er minst lika mycket ska ni veta! ds.



bjuder på den snyggaste bilden ever på mig och my. haaha (:



packningslåten

gud va jag älskar den här låten. man blir helt sprallig i hela kroppen (: snart ska vi lämna måns hos alexanders föräldrar och det känns skitjobbigt. kommer sakna den lilla fisen sjukt mycket ): men han kommer säkert så jättekul! blir mycket pussar och kel innan vi åker vidare mot mamma. ska äta där ikväll. jag bjöd in oss själva. vårat kylskåp ekar tomt (; sen ska jag hämta min resväska! som vanligt har jag säkert tagit med mig alldeles för mycket.. men men (: så är det alltid. kommer såklart skriva ett hejdå inlägg innan vi åker. imorgon kl 14.00 lyfter vi och åker i full fart mot underbara thailand! sååå jävla underbart!!!!! :D

vi hörs senare, ska fortsätta lägga in låtar på mp3n nu (: puss&kram.






söndagskvällen

ska snart sätta igång och packa. jag mår sjukt illa. har nog resfeber tror jag (: gah, nu närmar det sig. sitter i soffan och lyssnar på anna ternheim och myser med katterna. alex sitter vid sin dator. men vi ska sätta igång med packningen nu! sen blir det mys och gos i soffan med tända ljus och film! jag är sjukligt sugen på godis.. får rota lite i skåpet. ^^

idag har vi mest åkt bil. varit hos alexanders mormor, fick lite presenter av henne, hon är så söt. vi fick bla det här ikea stockholm fatet som är på bilden.. har kikat på det, men aldrig köpt det. superfint med frukt i på vardagsrumsbordet (: fikade lite där och sen åkte vi till alexanders mamma och hämta våra resväskor som vi ska ha med oss. likadana såklart :D åt ute i kista gallerian och jag höll på att kräkas av den feta maten. min mage tål inte beasås längre ):

nej, nu måste jag sätta igång. gud va kul att välja kläder som ska med till sol och bad. blir inte lika mycket som sist vi var i thailand.. använde inte ens hälften. sen har dom tvätterier där nere om man vill tvätta eller så köper man bara kläder.. billigt ju (:

hörs kanske senare. inga vettiga inlägg nu.. så nervös. hörs sen (: puss&kram!




stringhyllor

letandet är over. nu har vi två stringhyllor. haha. skulle ju bara köpt en. men när man får ett sånt himla bra pris, så passar man på.. sen säljer man ena dubbelt så dyrt på tradera igen. alex kallas mig affärskvinnan.. jag gör mycket fynd och säljer dom dyrare sen. how can blame me? (: allting vi sålt på blocket osv har vi sålt dyrare än vad vi köpte det för innan. bra va (;

nr tre och fyra är våra nu.. funderar på att spraymåla dom vita gavlarna svarta.. eller så behåller jag dom vita.. det är "vanliga" gavlar jag vill ha, så det blir nog att vi säljer nr fyra. skulle vilja ha en lite mindre också.. med två hyllor, måla den vit och ha i köket brevid kakaoplanchen och ha kokböcker i. vi får se (:




stackars älskling ):

när alexander kom hem imorse hade han ett stort bandage på hela höger hand. det här är andra natten han släckt en mordbrand på jobbet. och den här gången gick det illa. han har blåsor på hela handen ): och går på starka smärtlindrande mediciner ): han är sjukskriven från jobbet ikväll och jag ska ta hand om min skatt på alla tänkbara sätt. usch va ledsen jag blev. han ligger och sover nu, men jag tänkte väcka honom snart så han vänder lite på dygnet.. ska göra frukost på sängen till honom tänkte jag (: han blir alltid lika glad! hoppas det går bra med bad och sol och sånt nu i thailand, annars får han bada med en plastpåse på handen.. hudläkaren skulle ringa imorgon och prata med honom.

tittade ut nyss och fick en varm känsla i kroppen.. det snööööar här. som jag har längtat! gud va mysigt! hoppas det ligger kvar ett tag (:

ska göra frukost nu så hörs vi sen. puss&kram och ha en bra dag!



home!

nu är jag äntligen hemma, så jäkla trött. har varit en trevlig kväll med mycket skratt, god mat, underbara människor och ost, kex, vindruvor och baileys i kristallglas. glamoröst va (; fick skjuts hem av mammas kusin som bor i närheten här. det var skönt att slippa ta bussen hem i mörkret.

ska snart krypa i säng, trött som sagt och imorgon ska jag upp och åka in till stan och fika med helena, måste ju träffa min bästis innan vi åker på tisdag! det blir mysigt! ska städa undan lite i köket och samla ihop alla mina kläder som ligger slängda överallt här, provade alla kläder jag äger idag typ.. och alla ligger överallt (: jag är precis som jag var när jag var tonåring, haha! (: tur att alexander står ut ^^ känns bättre att gå och lägga sig när det är städat.. skönare att vakna upp då.

ska bli underbart att krypa ner i sängen. och ta bort sminket.. skööönt.

nej, ska sätta igång nu, annars fastnar jag väl här (; puss&godnatt!





snygg va.. haha. tog den nyss.



Lördag!

hoppas ni har sovit gott? det har jag. hade lite svårt att somna i natt bara.. låg och vred och vände på mig, men tillslut när jag pratat med älsklingen en stund så kunde jag slappna av (: skönt! vaknade vid elva och satt mig vid datorn och åt frukost. sitter och dricker mitt te nu och ska snart hoppa in i duschen och sätta i linserna sen. och sminka mig och klä på mig.. ja, nu vet ni exakt vad jag ska syssla med (;

sen ska vi hem till tessan vid tre tiden och fika lite och sen kör vi hem till mamma och alexander lämnar mig där och sen åker han vidare och köper stringhyllan! det blev inte den på bilden jag visade igår. det blev en annan, lika fin, men mycket billigare! :D det gäller att hitta guldkornen.

ska fixa lite saker i photoshop nu och sen ska jag sätta igång! slå in paket och så. hoppas ni får en mysig dag! vi hörs senare. puss&kram.



och dom är perfekta!

och dom finns kvar.. wii (: ska möta honom på söndag och shoppa stringhylla! det blir den första på bilden med svarta "vanliga" gavlar och teak hyllplanen. precis så som vi hade när jag var baarn (: nostalgi! kommer bli perfekt med den svartmålade pinnstolen och svarta kobratelefonen. tack världens bästa alexander för att du låter mig bestämma hur det ska se ut här hemma :D





ont i gumpen

sitter inne vid älsklingens dator och surfar.. ska bara skriva det här och sen hoppa i säng. alex har ingen vanlig datastol, han sitter på själva datorlådan stackarn ): tog bort sminket nyss, guuud va skönt. jag sminkar mig sällan, har så mörka ögonfransar ändå, och sen är det ju bra för huden att låta den andas! (: linserna sitter i fortfarande, känns mycket bättre nu, men efter det här paret som är det sista "night and day" paketet så ska jag nog beställa linser som man stoppar i på morgonen och slänger på kvällen. äter medicin som gör så att tårvätskan inte fungerar som den ska, så att ha linser i dygnet runt i 30 dagar kanske inte är det bästa för mig.. får rådgöra med min snälla optiker (:

kvällen har varit riktigt mysig! gjorde en stor kopp te, det är gigantiska muggar från indiska som rymmer en liter te (: så det räcker hela kvällen, får värma det i micron ibland bara :D pratat med mamma i telefon nyss och alexander och snart ska jag som sagt gå och lägga mig. har samlat ihop mänger med bilder till mysan som jag ska hjälpa med inredningen, men kollaget jag svamlade om gör jag imorgon på dagen istället. nu vill jag gå och lägga mig och läsa! håller på att plöja igenom förra julens inredningstidningar, och det är så himla himla mysigt att planera, och fantisera om hur julen kommer bli. helt underbar såklart :D

efter jul ska jag och helena åka till ullared, eller det blir nog i början av nästa år. guuud vad kuuuul det ska bli (: har varit där tre ggr, första gången med min superstressade morfar, haha (: han gillar inte alls att vara för länge i affärer och det var ingen hit ju! andra och tredje gången var med alexander och vi fyllde två och en halv kundvagn. galet. och nu ska jag inte tvinga med alexander utan åka med helena istället. två virriga flickor inne på ullaredskaoset.. kan det bli roligare lixom?! (: don't think so! längtar!

nej nu svamlar jag som vanligt när jag är trött.. ibland har man för mycket i skallen (:

hoppas att ni sover så gott allihopa! det ska jag! :D imorgon ska vi hem till tessan på kalas, hennes farligt goda cheescake har jag hört ska bjudas på..! tur att det är lördag. jag har blivit sjukt slarvig med att inte äta godsaker på senaste tiden.. innan var det ju inte ens på helgerna. men nu är det iallafall tillåtet på helgerna. och heeeeela december får man äta precis vad man vill ^^ vi har bestämt det alltså, jag och alexander. vi är så roliga.. jaja (;

god natt, sov sött!



en fin sak

min mysan skrev om mig i sin blogg.. blev helt rörd. du är så vacker. på utsidan och insidan. älskar dig min lilla my.

"För vissa som jag läser känner jag och vet, verkligen VET att dem haft det jobbigt och tungt i kanske flera år av sina liv, därför är det också kul att läsa om hur dem lyckats ta sig upp. och fortsätta leva som att inget hade hänt. Men det är väl förmodligen så man får göra. Jag är glad för deras skull verkligen. Speciellt en person jag tänker på här, men det vet hon nog själv, och jag är så glad för henne att hon är den hon är. Hon uppskattar minsta lilla. Hon har det så jätte bra nu men det förtjänar hon mest av alla."



tänk om du bodde här. tänk om jag fick krama om dig när jag ville.
tänk om vi kunde ha sådär roligt dagarna i enda. gud vad jag saknar dig!



i love it

den här är riktigt mysig! jag tänker på vårat bröllop när jag ser den här. och låten tar mig tillbaka till barnsben. i love it! föresten, är det många av er som pensionssparar..? det dras 400 kr till mitt pensionsparande varje månad och samma med alexander (: det känns braaa.





Helg!

helt underbart med helg. det är någonting speciellt. en känsla som sprider sig i lägenheten och inom mig. massa, då menar jag massa tända ljus, doftoljor som luktar vanilj, tre mysiga katter som håller mig sällskap här inne, chaite i en storkopp och idol på tvn. är sugen på någonting, kanske letar i skafferiet efter någonting gott. mörk chocklad vet jag att vi har, mums! och nyttigt (:

efter idol ska jag försöka fixa ihop ett kollage. en av mina bästa vänner letar lägenhet och har en sån himla mysig inredningsstil. har ni sett "underbar och älskad av alla" så vet ni. hennes lägenhet i gamla stan som är fylld av retrodetaljer, murrigt, second hand och loppisfynd, ljusslingor och mysiga öronlappsfåtöljer. hon har frågat mig om jag kan hjälpa henne att inreda, och gissa om jag blev glad! det ska bli så himla kul. vet att hon vill ha en prickig tapet i köket iallafall. sen får vi knåpa ihop allt tillsammans (: ska antagligen ner till henne i hässleholm och fira nyår så kan vi planera! kommer bli skoooj (: så håll koll här på bloggen ikväll, så får vi se om jag knåpat ihop någonting (:

ha en underbart mysig kväll!! puss&kram!!



den här är påväg hem till oss! dock är min inte beställd för 900 kr från rädda barnen.. så rik är jag tyvärr inte.. min kostade 19 kr och är 30*40 cm (: ska hänga i hallen i en svart eller vit ram. fin fin fin!



min loppis pinnstol för 5 kr.







som ska bli svart (:



nya ramar!










köpte tre st.. men har inte fått upp alla (; titta! nu har vi tre saker i hyllorna, haha. det går segt, men det går ju frammåt (:





tacos fredag!

ikväll åt vi tacos till middag som vi inte ätit på hundra år.. så det var jättegott (: bra start på en mysig helg! ska snart göra en kopp te och tända ljus här inne i vardagsrummet, idol börjar ju vid ått (: myspys! vet ni vad? vi har fått bredbandsbolaget nu och har riktigt snabbt internet. 100 mbit / s. tar mindre än en sek och öppa en sida.. sjukt skönt! :D trådlöst har vi också. så nu slipper jag min sega 3G dosa (: wiiiih. och imorgon ska baby koppla in hemtelefonen också (: så jag får babbla i kobratelefonen!

idag har det varit en jättemysig dag! träffade ann, hon hämtade mig med nikkie. hennes dotter. sen gick vi runt i farsta.. fikade och babblade på. jag hittade mina ramar som jag letat efter på lagerhaus, måste missat dom sist. men nuså (: ska visa dom också..

här kommer middagen iallafall (: puss&kram.









älskar nya iittala glasen! supersköna att dricka ur.



klippning

har ju inte visat bilder på oss.. klippte oss ju häromdagen (: så vi är fina på bröllopsresan!



alexander blev så himla fin. han kan både ställa tuppkammen upp och ha den liggandes (: och lite snelugg då!



min frilla får ni bara se bakifrån för jag var sprängröd i ögonen.. haha (: gillar att det inte är jämnlång nu.. blev mer volym!



fredag!

helg! skönt va (: ikväll ska jag titta på film och bara mysa här hemma, men nu på dagen ska jag till farsta och fika med ann. hon kommer om en timme, så jag ska sätta fart strax. sitter och äter frukost nu (:

hoppas ni får en jättemysig fredag! vi hörs senare! puss&kram (: ♥



segproppen

måste komma i säng snart. men jag pratar med ann på msn. och när vi pratar går tiden för fort. det går inte att förklara. det är bara ann och fanny som förstår. men först ska jag hänga tvätt och plocka undan i köket.. guuud va det låter lockande. urk. måste masa mig upp ur soffan nu.. vad hände? alla timmar bara försvann ikväll, haha. illa illa.

imorgon ska vi ses iallafall, jag och ann och ta en mysig fika. det var ett jättebra förslag som jag tackade ja till på en gång! jag saknar henne. mycket. hela tiden. tänk när vi var 13, 14 och busade dagarna i ända..

god natt sötnosar (:



colors

snubblade över den här bilden på ett studentrum. hur ballt är inte det här?! :D tänk om man var mer modig, hihi (: såhär kommer jag dock att inreda mitt pyssel och syrum när vi byggt vårat hus (: gillar och man blir väldigt väldigt happy :D

bilderna är lånader av misskittykat











väggkalender

läste nyss i en av bloggarna jag brukar kika igenom att hon gjort en egen väggkalender! blev ju jättebra! eller hur (:

"För att få ihop både arbete, dagis, lediga dagar, tandläkarbesök och allt annat som hör vardagen till behövdes en almanacka. Ett enkelt och billigt tips är att knåpa ihop en egen! . Jag gjorde en enkel tabell i CorelDRAW, 5 x 7 rutor. Högst upp skrev jag veckodagarna centrerade över varje kolumn. Därefter printade jag ut ett antal, så att det räckte för månaderna kvar i år och för nästa år. Sedan skrev jag månad och datum för hand på varje blad. Hålade dem längst upp med en hålslag och bad maken borra två hål i väggen under köksklockan. Upphängningsmakapären tog jag från en pärm, men har för mig att de finns lösa att köpa i bokhandeln. Och så här blev det; enkelt, billigt och personligt!"





adventsljusstake

titta vilken söt (: finns hos tjusigt!





Torsdagskvällen

sitter i köket med massa tända blockljus och värmeljus, ljusslingan är tänd och det är svagt ljus på bumlinglampan över mig. i högtalarna spelas julmusik.. och så äter jag pepparkakor.. blev jag tokig (: blev sugen på det bara och köpte när vi var och handlade idag. det är 1,5 timme kvar tills nytt läge börjar, känns som en evighet! har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mig med. blir nog att sitta här lite till och sen hänga upp tvätten och bläddra lite i en inredningstidning. ska göra en kopp te innan det börjar på tv också. sen ska jag ha myskväll! saknar alexander som åkte för en timme sen. nu är det fyra nätter han jobbar, fram till söndagmorgon, sen är han ledig på måndag och på tisdag 16:50 går flyget från arlanda. på måndag måste vi packa alltså. skrev en packlista idag iallafall, ska skriva ut den och hänga upp den på kylen så vi kan gå och pricka av det som är nerpackat (:

kommer bli helt underbart! känns så overkligt. vi bokade våran bröllopsresa redan i januari. och nu nästan ett år senare så åker vi äntligen! jag längtar till allt! det är mysigt att bara sitta på flygplanet tycker jag! det kommer vara mörkt ute när vi åker, ska ta med oss bärbar dvd spelare, lite filmer, mp3, tidningar, bok, frukt, varsinn kudde och såklart ha mjukiskläder. jag ska nog ta med mina tofflor också (: bara för att mysa till det ordentligt! vi har redan bestämt våra platser, det kostade några hundralappar extra, men vi vill sitta ensamma och brevid varandra, så det känns bra (: när vi kommer till thailand är klockan sju på morgonen där och vi har en liten bilresa framför oss till hotellet där vi checkar in och vilar en stund på vårat lyxiga hotellrum, sen blir det frukost. helt underbar frukost har dom på hotellet. mängder med färsk frukt, olika bröd, pålägg, en kock som står och gör omeletten när man ser på så man får välja vad man vill ha i osv. gott! (: sen kommer vi nog hänga på stranden på dagarna, gå upp på rummet mitt på dagen och vila en stund, gå ner till stranden igen och bada, läsa, mysa och sola. sen upp på hotellrummet, duscha, gör oss iordning, vila och sen ta en tuktuk (deras taxibilar) letar upp en mysig restaurang och äta god thaimat, gå runt på smågatorna och shoppa, titta i affärer och njuta av varandra. sen ska vi på massa utflykter också såklart, rida elefant, åka på båtutflykter och massa annat. kommer bli helt helt underbart! längtar!! bara jag och min älskling i två veckor (:

nej nu ska jag kika vidare (: hörs sen. puss&kram.



tuk tuk (:



svart pinnstol

för något år sen läste jag en inredningstidning. det var ett hem som var med i tidningen som hade dom coolaste pinnstolarna, som dom målat om svarta. fastnade verkligen och letade på blocket en massa.. men gav upp tillslut då priset inte var att leka med. hittade två st nyss på blocket som varit utlagda för 4000 kr.. dock sänkta nu, men ja, ni förstår. idag åkte vi förbi farsta loppisen och vad tror ni inte att jag hittar? jo en sån pinnstol såklart! där stod den alldeles ensam och frös, så vi bar in den och frågade vad den kostade.. 10 kr skulle dom ha, men vi hade bara 5 kr med oss, så vi fick den för det! haha! vilken tur va (: den ska tvättas av med målartvätt slipas lite lätt och sen målar jag den svart! ska ha ett fårskinn på sitsen. har nämligen hittat en kille som säljer runda fårskinn, han skär alltså ut dom som sittdynor (: så dom liknar dom från ikea, men är mycket finare då den gråa färgen skiftar. stolen kommer stå i hallen i ett hörn, ovanför ska vi hänga upp en stringhylla med tre plan i teak och svarta gavlar. och i hyllan kommer våran svarta kobratelefon stå (: liten retro hörna! vissa retro möbler fastnar jag verkligen för och stringhyllorna är en av dom. pratade med mamma häromdagen och hon har tyvärr sålt dom som vi hade när jag var mindre ): så ja, det är bara att leta! först hade jag tänkt att måla hyllplanen svarta, men jag vill behålla teaken.. blir nog bäst (: ett litet projekt innan vi åker nästa tisdag! ska bara åka och handla målarfärg (:



den här är snarlik. det enda som skiljer sig är att den här har två pinnar mer än den vi köpte (:



en riktigt mysig dag!

Jag har tänt massa ljus och sitter i soffan med mjukiskläder, dricker chaite och bara njuter av lugnet. idag ska jag bara ta det lugnt, pyssla lite här hemma, ta ett mysigt varmt bad och fixa kroppen lite med peeling, raka benen och ansiksmask. titta på en bra film och tv och bara vara. låter riktigt mysigt om ni frågar mig! ska kika vidare lite på nätet och sen får vi se vad jag hittar på (:

ha en underbar dag! puss&kram



Morning has broken

vaknade för någon timme sen och låg kvar i sängen och myste med måns och alexander, sen tassade jag upp och tvättade ansiktet och satt mig i soffan. ska snart göra frukost och titta lite på nätet efter julklappar. jag gillar att börja i tid och när vi kommer hem från thailand den 3 dec, är det bara att sätta igång att julpynta hela lägenheten, tända första ljuset på adventsljusstaken, sitta och mysa med glögg och pepparkakor och njuta av att det faktiskt är den bästa och mysigare månaden på året. jag älskar julen! älskar december och allt som den hör till. det här är första julen som vi bor i en egen lägenhet. och det kommer bli så himla underbart! själva julafton firar vi såklart med våra familjer. får se om vi ska vara hemma hos mamma eller hos alexanders föräldrar. det visar sig! tre dagar efter att vi kommit hem ska vi gå och äta julbord på ett mysigt slott med "fanny & alexander anda" som dom så fint förklarade det (: ni som sett filmen fanny & alexander vet vad jag menar. sen ska vi gå på gröna lunds julmarknad, vi var där förra julen också, och det var sagolikt vackert. sen baka julgodis, lussebullar, pepparkakor och julskinka som vi kan ha på mackorna, det är ju så himla gott! jag hoppas verkligen att leilas jul sänds i år igen, det var verkligen mysigt att bänka sig framför förra julen och man fick så mycket inspiration! och snön får vi inte glömma. den står högt upp på önskelistan.. gud vad jag längtar till julen!! mys!

nu måste jag äta någonting! magen kurrar. hörs sen (: puss&kram.





orginal från 70-talet

hittade en sida, tapetskrubben som samlat på sig orginaltapeter från sjuttiotalet. hur ballt är inte det?! (: har inte kikat igenom alla, men jag vet att dom har massa med med medaljongtapeter. coolt att ha en tapet hemma som ingen annan har. jag börjar ruttna på att se samma tapeter i alla hushåll. och jag vill inte ha cornelia tapeten längre. det lutar åt en annan. kommer bli superbra

här har ni några tapeter från sidan!

 
 
 



kvällen!

mamma gick nyss. vi har haft en skitmysig kväll vi tre, jag mami och älskling! åt god middag, även fast jag knappt åt någonting, var inte så hungrig.. men det är jag nu så några kvällsmackor blir det snart (: vi ska försöka hålla oss vakna litegrann, älsklingen jobbar imorgon natt och jag är inte så sugen på att gå och lägga mig ännu. vill blogga lite för det känns som en evighet sen! och om mindre än en vecka åker vi och då blir det inte mycket bloggande, så jag får passa på nu helt enkelt

tvn står på och måns ligger i mitt knä. han är varm och det är mysigt att han kurrar och myser. han är verkligen mysig! kommer sakna ihjäl oss efter våra små troll. hur ska det gå i två veckor, när vi knappt kan få upp nycklarna ur fickan när vi står utanför dörren för att få träffa dom när vi varit borta i några timmar.. synd att dom inte har katt godis på taxfree, då hade vi köpt hem massa! det går nog bra och dom kommer ha det bra när vi är borta! det är jag säker på. men det är ändå jobbigt att lämna bort dom..

idag stoppade optikern i mina linser och ögonen var bra under hela dagen, kändes bra fram till kvällen, då blev det rött och jag valde att plocka ut dom. funderar på att köpa sånna linser som man bara har i på dagen och sen slänger dom på kvällen. så får ögonen vila. sen ska jag spara pengar till en ögonlaser operation. eller hitta ett par skitcoola glasögon. jag hittade faktiskt ett par idag som jag gillade! men skönast hade verkligen varit att slippa linser, slippa glasögon och slippa torra ögon.. och röda. 27500 kr.. kostar laser operationen.. någon som har så mycket som bara ligger och skramlar? :P haha. avbetalning är ett altenativ också. men det kan jag inte ta förens jag har bättre inkomst. alltså i början av nästa år. inga räntor eller så.. och det är ju bra. vi får se. hur som helst, det löser sig!

vi ska fika snart och skriva en packlista till thailand. jag har börjat kika lite vad som ska med. tänker inte ta med mig så jättemycket kläder, mest hotpants, tunna klänningar, linnen och bikini (: och flipflops! sen ska jag fylla min resväska med uppsydda kuddfodral i thaisilke. sånt tyg som är på mimou kuddarna ni vet. kommer sy upp massa färger och när vi kommer hem ska jag byta till röda kuddar och ha i soffan. kommer bli fint till röda lite halvglansiga julgardiner och en stooor guldjulstjärna i fönstret. jag ligger och planerar julpyntet och sandstrandspromenaderna omvart annat på kvällarna :P haha.

ska surfa runt lite. återkommer (: puss&kram.



Idag är ingen vanlig dag..

för idag är det min mammas födelsedag (: och tessans också! grattis till er! vi åkte och firade mamma i morse med paket, fika och blommor och tända ljus såklart! det var jättemysigt och hon blev glad för sina paket. hon fick ett par mjukisbyxor i velour, en tekopp, löste och malt kaffe från te och kaffe affären kahls, raggsockor, "man lever bara en gång" kortet med massa bra att tänka på saker som jag gjort i photoshop och en upphängare för disktrasan :D och nu är hon här för vi har bjudit henne på middag ikväll. klyftpotatis, helstekt fläskfilé och sallad. mums! är riktigt hungrig! sen ska vi kolla på film och ha myskväll tillsammans! en riktig mamma, dotter, alexander kväll ikväll.

vet ni? jag och älsklingen har varit inne i stan idag och klippt oss. egentligen var det bara alexander som skulle klippa sig, men jag blev sugen och det blev jättefint (: lite uppklippt, men längden är kvar! yes. alex blev så himla fin! kan inte sluta titta på honom ;D

nej, nu ska jag kolla maten, och så hörs vi senare. ha en jättemysig kväll nu. puss&kram!



god natt bloggen

har slagit in alla mammas paket nu blev iallafall sju st (: hoppas att hon blir glad! men det tror jag, det är saker hon önskat sig! vi ska dit kl tio imorgon och fira, men innan ska jag till optikern och sen vid två ska vi in till stan och älsklingen ska klippa sig hos en frisör som är riktigt duktig på coola frillor :D han kommer bli skit snygg! sen på kvällen ska vi bjuda hem mami hit på middag, duka fint med ballonger och nya iittala vinglasen. jag älskar ju att duka fint (:

nej, nu ska vi hoppa in i duschen en snabbis, så slipper vi tänka på det tidigt imorgon bitti (:

hörs imorgon kära ni. puss&kram!



en riktigt mysig dag!

det har vi haft idag, verkligen. dagen började med en mysig frukost med te, mackor och tända ljus! sen åkte vi till lyra och hade kärleksmöte. alltså, svårt att förklara, men det hela går ut på att vi kommer varandra ännu närmare och upplever våran kärlek på ett mycket högre plan, det var en underbar känsla och jag längtar tills vi ska dit igen efter våran bröllopsresa.

efter det åkte vi mot kungenskurva och gick till mio. provade fåtöljen jag bloggade om igår, men den var inte alls skön. inte så skön eftersom den kostade så mycket som den gjorde. (: vi hittade dock andra sköna, vi provsatt nog i alla dom hade :P har sett en liknande på halens. eller den är likadan.. fast den här är några tusenlappar billigare! så det får bli en sån om vi nu ska ha en sån (: vill säga. på bilden är tydligen fårskinnet ljusare än vad det är i verkligheten, inget mig emot då jag gillar mörkgrått fårskinn! 2500 kr för äkta fårskinn med fotpallen till (: perfekt! ska fundera lite till, sen får vi se om vi slår till.

efter mio åkte vi och åt på en jättemysig thairestaurang jag och baby. dom har så himla mysig där. massa ljusslingor och växter, palmer och små ljuslyktor. jättemysigt att sitta där och äta, prata länge och bara njuta av den goda maten. ett litet spontant restaurangbesök (: sånt gillar vi.

efter restaurangbesöket åkte vi förbi det svarta nybyggda inredningsvaruhuset. bo:x där det är jättemånga inredningsbutiker. jag gick till granit och bo concept och en köksbutik och tittade på exklusiva kök.. och älsklingen fastnade i hifi butiken (: sen möttes vi upp. skulle gått på bio, men vi struntade i det och åkte till ikea och handlade ljus till adventsljusstaken vi ska ha med siffrorna jag köpte igår och i kassorna mötte vi en av mina läsare (: alltid lika kul när läsare kommer fram och hälsar. då passar repliken "alla känner apan, men apan känner ingen" riktigt bra! ser nog lika förvånad ut varje gång, haha (: men glad såklart!

nu har älsklingen gjort te och tänt massa ljus och vi sitter i pyjamas, ska titta på husfruarna! (: ha en jättemysig kväll allihopa! puss&kram!!





natt.

i bakgrunden sjunger anna ternheim och från "datarummet" hörs alexanders tangentbord. han sitter och skriver ett kärleksmejl till mig. visst är han fin! finast enligt mig! börjar känna mig lite trött även fast jag gärna skulle kunna sitta uppe hela natten. det är så skönt att vara vaken på nätterna. men eftersom jag måste fånga mitt sunda förnuft någonstans i luften så är det nog bäst att stänga ner här snart.. måste bara invänta det där kärleksmejlet. sen kan jag somna lycklig i hans armar, i natt igen. imorgon vaknar vi upp tillsammans, äter frukost och åker till lyra. vi ska ha möte där båda två, känns fint att alexander som är min andra halva får vara med också. dom tar honom under sina vingar också. även fast han är stabilare än mig, så tror jag att han uppskattar det en hel del. dom är himla mysiga, dom där på lyra. dom sätter verkligen spår i en. och det måste ju verkligen betyda att man tycker om dom. vi ska vara där vid ett. sen efter mötet som ska hållas i två timmar åker vi till ikea. jag måste köpa ljus! så ska vi köpa sista presenten till mami. och sen hem och på kvällen har vi tvättstugan. roligare än så blir det inte. fast det blir ju roligt om man gör det roligt (:

nu är kärleksmejlet klart. jag ska läsa, älska och njuta! hoppas ni sover gott. det kommer jag garanterat! puss&kram.



ett år sen







när dom här korten togs upplevde jag en av de bästa nätterna i mitt liv. det var du jag, en varm eld som gjorde så att vi tillslut bara låg nakna på golvet på en filt och höll om varandra. dom bästa dagarna är sällan planerade, och det här var en sån natt. din närhet gjorde mig knäsvag och samma känsla får jag idag också när jag ser dig. jag är en kompicerad människa. passar inte alls ihop med alla jag träffar, men med dig passar jag ihop. och jag har aldrig kännt mig så hemma med någon förut. varje gång du tittar på mig vet jag och du vet. att det här var meningen med allt. vad är oddsen? vi träffades av en slump och sen dag ett har du varit mitt hjärta på heltid. utan dig under mitt skinn klarar jag inte av att andas. du tar emot mig när jag faller, torkar mina tårar när jag misslyckas, ser mina ögon tindra sådär barnsligt som bara mina ögon kan när jag lyckas. höjer mig upp till skyarna, till stjärnhimlen och håller mig svävandes dagarna i ända. gränsen mellan dröm och verklighet suddar vi så bra ut. bara allt känns underbart så är det på riktigt. för det är du och jag, då är allting på riktigt. hemma hos oss känns allt som på film. myset bubblar runt i hela luften vi andas, pirret går inte att ta på men det känns så underbart så skinnet drar ihop sig. i skenet av levande ljus viskar du att du avgudar mig, hur mycket ditt hjärta älskar mig.. och det enda jag kan göra är att nicka tillbaka och le. för din kärlek är så besvarad. jag är löjligt kär i dig. och jag kan fortfarande inte sätta fingret på det, men det gör ingenting, för det vi har, det är underbart och det räcker för mig.


my secret

ibland kan jag känna en saknad i kroppen. det är känslor i hela kroppen då. sad feelings and happy ones. det är så många människor som man tappat kontakten med under livet som passerat som man inte alls velat tappa med. igår träffade jag en person, lina. en person som fanns i mitt liv när jag var liten. min mammas kusin. sju år sen jag såg dig och igår stod du där. du grät och jag grät inombords. så många gånger som jag tänkt på dig. ibland undrar man varför jag inte bara letade upp dig? ibland undrar man. på lördag får jag träffa dig igen och du ska veta att det känns som ett liten del av ett stort hål inom mig har fyllts upp. tappade bitar i livet som ett pussel. varje gång man förlorar någon, tappar kontakten, eller bara växer ifrån varandra. det här året har jag tagit upp kontakten med människor som jag saknat så det gjort ont i själen. människor som jag måste ha i mitt liv igen. människor som jag haft i mitt hjärta och mina tankar och inte släppt taget om. ett sms om hur mycket jag saknar, hur mycket jag tänker på personen och allt har förvandlats, kanske inte alls som innan, vem kan förvänta sig det? tiden går för fort fram. människor ändras och man kanske inte alls är som man var innan. personen som saknade just mig då, kanske saknar någon helt annan nu. tänk att man kan betyda allt för någon och sen betyder någon annan allt för personen senare.. man tror att man ska hålla ihop föralltid, det är ju det som sägs då. helt plötsligt är det inte så. jag saknar! saknar att känna känslan. höra smattrandet från brasan. saknar att bygga kojor och bubbla av skratt och titta på stjärnorna. jag saknar alla kvällar, nätter och dagar. jag måste lära mig att tiden inte står stilla föralltid. och att, även fast jag vägrar inse det., även fast jag aldrig förändras så gör andra det. ibland får man acceptera och tänka på hur mycket man verkligen ska uppskatta nuet.

jag mår så mycket bättre när jag får ur mig sånt här. även fast bara vissa förstår vad jag menar, så var det skönt.



en av de få låtarna som fått mig att förstå livets mening. kärlek såklart!


fåtölj-jaken är kanske, kanske slut!!

vet ni? nu har vi hittat en fåtölj som båda gillar (: kul va! men den är svindyr på mio, så jag försöker hitta en billigare variant på andra sidor (: går bra, dock inte klar förens jag hittat en liiite billigare. den på mio kostar 12.900 kr. känns inte helt okej..! haha (:

stan var så himla mysig att gå runt i. hade julkänsla i kroppen till max! tittade lite efter julklappar och köpte lite julpynt, bla. siffrorna jag bloggade om innan! skitfina! kommer bli riktigt fina i jul (: jag och tessan var och fikade, åt varsinn jättegod kycklingmacka med apelsin jucie till. gott! sen gick vi som sagt runt och tittade lite i affärer. jag köpte en present till mamma som hon önskat sig och nu är det bara en sak kvar att köpa (:

sen kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte och handlade till middagen, det blir thaimat med risnudlar och kyckling! mums! ska sätta igång med det nu, älsklingen dammsuger och fixar här hemma, sen ska vi ha myskväll han och jag (: underbart!

idag fick vi hem ett erbjudande i brevlådan från bredbandsbolaget.. 100 mbit / s för 249 kr i månaden om man beställde innan den 30 nov! och eftersom vi inte har något internet här hemma just nu förutom mitt 3G som suger.. så var det här bra! man får både fast telefoni (äntligen kan jag använda min fina kobratelefon)  och vi fick även den där trådlösa dosan på köpet (: kunde inte bli bättre. lite skillnad med 100 mbit / s från det jag har nu som kommer upp i 3,6.. det ska bli riktigt skönt! (: mitt 3G går ändå ut snart så.

här har ni fåtöljen! (: gillar den massor! har lite andra planer på tapet i vardagsrummet också.. ni ser den på den andra bilden längst till vänster bakom fåtöljen.. mörkgrå och lite ljusgråare bredrandig. love it! vi ska beställa hem tapetprover!








Måndag!

vi vaknade vid elva, riktigt skönt att sova ut! jag borde verkligen ha ett jobb sen som man får lite sovmorgon! det skulle passa mig utmärkt! (: alexander gör frukost nu och jag ska vika in tvätt som torkat på ställningarna under natten. vi är ett bra team, alex förstod efter ett tag att jag inte alls är bra på att ta tag i tvätten.. hua. så han stoppar in tvätten och hänger upp den sen när den är ren och sen vet han att jag viker in den för att jag hatar när det är rörigt här :P fiffigt va?!

efter frukosten ska vi duscha och klä på oss och sen åker vi mot stan, så släpper älsklingen av mig i stan (han ska åka till sina föräldrar och vaxa bilen) och jag tänkte gå runt och kika lite i affärer innan jag och tessan ska ses vid tre! ringde och la undan en sak nyss på village. ska dit och kika. hade varit fint i jul (: bild ser ni nedanför. det är alltså ljusstaken och vita siffror som man har på blockljus! annars om jag inte gillar ljusstaken så ska jag göra på ett annat sätt, men siffrorna ska jag köpa (:

nu är frukosten klar! vi hörs senare! ha en jättemysig dag! det ska jag ha (: puss&kram.




snart god natt!

vi har haft riktigt mysigt här hemma ikväll. åt jättegod middag som hjärtat hade gjort till oss, han tände massa ljus, dukade fram här inne vid tvn och satt på filmen walli-e. fysjutton vilken underbart söt film. det kom många "ååhh" från oss (: sen efter filmen rensade jag i min garderob, alla sommarklänningar åkte ner i källaren och nu hänger bara höst och vinter klänningarna kvar. mycket luftigt och skönt att se vad som finns där inne.. innan hängde alla som packade sillar. jag ahr alltid varit en klänningsmänniska.. och samlar på mig så sjukt mycket.. sen har jag riktigt svårt att slänga och sälja vissa, fast jag inte använt dom på säkert 2 år. sån är jag!  skönt att det bara är vissa klädesplagg och inte alla jag fäster mig vid sådär. det var riktigt skönt att bli av med massa kläder, skor och prylar som bara legat.. vi hade riktigt låga priser på alltihopa idag när vi sålde på loppisen och det märktes också. det var alltid folk där och skulle handla.. och tjejerna som stod brevid oss som hade dubbla priserna sålde bara för 200 kr.. så vi hade nog tur!  

sen efter jag rensat klart och älsklingen varit nere i källaren med allt så satt jag mig på köksgolvet och tog fram det finaste presentpappret vi har (ett rött med vita små prickar) och slog in alla paketen till mami som fyller år på onsdag, hela 41 år. lilla tanten, hihi (: ska dit på morgonen såklart och fira med wienerbröd, varm choklad, tända ljus, blommor och paket! mysigt :D samma dag, alltså onsdag ska jag äntligen få stoppa in mina linser igen. har dragit ut på det jättemycket för att ögonen skulle få vila så mycket som möjligt innan vi åker till thailand. kommer bli krångligt att bada och busa i vattnet med glasögon. så jag håller alla tummarna nu att det fungerar. glasögonen får hänga med till utlandet såklart (: dock börjar jag trivas i dom och det kommer nog kännas skumt utan dom.

nu börjar klockan bli mycket ser jag.. och magen kurrar. vi pratade om en mysig kvällsfika med mackor och varm chocklad! perfekt (: ska bara ta en dusch innan. inte hunnit med det idag.. så det ska bli härligt! (:

imorgon är det måndag och jag ska in till stan och fika med tessan! sen ska jag svänga in på laugerhaus och kika efter ett par vita och svarta ramar som jag har för mig att dom har.. vi får se! hade varit fina att rama in svart vita kort på mig och alexander och ha i några kubhyllor (: vi har fått upp en sak till där :P så nu är det bara 4 st kvar att fylla (; allt tar sin tid! alexander ska vaxa våran bil imorgon, så den blir fin (: vi trivs verkligen jättebra med den här bilen! först gillade jag inte att den var mindre, var ju van vid en stor volvo 850! men den dricker 0,4/litern, slukar faktiskt, tro det eller ej, mer än volvon gjorde (bagage utrymmet) och det är våran :D den passar perfekt för oss! jag har döpt den till my. lilla my (: hihi.

nej, nu måste jag duscha! ska få med mig darlingen också! han fastnar vid sin dator också (; sov så gott allihopa! hörs imorgon, puss&kram!




Grönt är skönt!

hej alla flickor och pojkar! (: hoppas ni haft en bra söndag? det har jag haft! vi sålde en hel del och tjänade 1500 kr (: så nu har vi massa extra fickpengar eller julklappspengar eller vad det nu blir. tror knappast att vi gör av med 25 tusen i fickpengar i thailand. det är ju riktigt billigt att vara där! (: det var kul att stå på loppis, men galna tanter som sliter och rycker i allt.. och säger man ett skambud så sänker dom till hälften av det.. sålde en av mina favorittröjor för tio kr..! dock hade jag växt ur den så det spelade ingen roll ^^ sen gick jag en runda på loppisen själv och hittade en tjej som var hur gullig som helst. hon jobbade som syslöjdslärare och hade sytt en fanny-klänning.. jag frågade tillochmed om hon hade tänkt på mig när hon sydde den :D det sa hon att hon hade, haha. det är ju min färg, grön såklart. jag älskar tyll, paljetter (i rimliga mängder) och allt kombinerad och jag blev så kär :D fick den för 45 kr och halsbandet och massa tillhörande armband, dom också i grönt för 15 kr och en guldväska för 5 kr. så himla fint! det ska jag ha på lördag när vi ska hem till mamma på middag!

jag har massor att berätta, men nu ska vi äta, älsklingen har gjort egengjord pizza till oss och så äter vi lite tomatsoppa som blev över häromdagen! gotti! och medans vi äter ska vi titta på nya filmen, walli-e en söt walt disney film :D han är den bästa! är så lycklig!

hörs senare kära ni (: ha en underbar kväll. puss&kram















zZzzzZzz

nu är både jag och alexander som två sömngångare.. gud va trött jag är! och fryser gör jag också. så jag har bylsat på mig massa kläder. hoppas jag får upp värmen snart (: älsklingen gör frukost och jag sitter och försöker vakna till liv. vi somnade ganska sent i går.. runt halv tre. tiden går så himla fort..!

efter frukosten ska vi hem till mamma och hämta sakerna vi ska sälja idag. och jag hoppas att allt blir sålt. orkar inte släpa hem allt igen sen. eller så dumpar vi det på en secondhand butik om det finns någon i närheten. det blir bra! måste ner i källaren också och hämta upp en kartong med ljusstakar och sånt som ska med.

idag kommer jag vara mitt slappaste jag. får se om jag orkar ta på mig lite mascara annars skrämmer jag väl iväg alla (; eller så blir det bara naturell (:

nu ropar älsklingen att frukosten är klar! vi ska mumsa på fullkornsrostbröd, vårat andra bröd är slut! gott (:

hoppas ni får en mysig dag! vi kanske ses på loppisen (: puss&kram!



myspys!

hej allihopa! jag har haft en jättemysig kväll här hemma! har massa tända ljus, te, tittat på "tomten är far till alla barnen" som gick på tv och så har jag pysslat lite (: bla. med den här ljusslingan! det var ett himla knåp med den.. höll på med tejp först, men kom på ganska fort att det inte var en smart idé  så det fick bli tre små spikar och sen hängdes den upp istället! blev jättemysigt!

älsklingen skickade ett sms för 1,5 timme sen om att han led pokertävlingen! min duktiga älskling  får se hur det går! han trodde att han var påvägn hem snart iallafall. så jag ska göra lite kvällsfika till oss snart och krama om honom riktigt mycket när han kommer hem, har saknat honom som en tok!! ska bli riktigt mysigt att ha honom hemma igen (: min man!

imorgon ska vi upp klockan åtta och ställa oss och sälja (förhoppningsvis) massa kläder, skor, ljusstakar och andra inredningsdetaljer på en loppis i vårberg. ska bli jättekul (: och framförallt skönt att bli av med massa saker! rensa är skönt!

ska bädda upp sängen och ta fram mackor, pålägg och koka lite te till oss nu. älsklingen ringde nu och sa att han är hemma om en kvart! mysigt :D

hoppas ni sover så gott sen allihopa! puss&kram.







mysigt!

jag gillar verkligen det här sovrummet! ett riktigt mysigt sådant! (: gillar att dom byggt på väggen och satt spottar. jättefint! vi har ett lite för litet sovrum i den här lägenheten, men vi kommer ju inte bo här hela livet (: målet är att flytta till hus så småningom!





hemmakväll!

vi kom hem nyss från älsklingens föräldrar, åt lunch där, riktigt gott.. alla fick en rostbiffsmacka med rostadlök, curry och majonäs! och sallad till det! riktigt gott! sen blev det prinsesstårta och min mage sa stopp. så ikväll blir det hemmakväll för mig, skulle hem till amie, men det är skönt att vara hemma när magen knorrar! (:

alexander har precis kommit in med en kopp chaite till mig, tänt ljus här inne i vardagsrummet och jag sitter i soffan med datorn och myser i flanellpyjamasbyxor och en tjocktröja. tänkte sjunka ner i ett varmt bad med mjukgörande olja och bara njuta! sen får vi se vad kvällen bjuder på. ska kika om det finns någonting på tv. annars kanske en film eller bara ligga på divanen under en filt och läsa en bok. vi får se (: mysigt ska det bli iallafall! älsklingen ska iväg på pokerkväll snart och jag hoppas att han får det riktigt roligt! (: men det vet jag ju!

jag tänkte planera lite för vardagsrummet. ska kika på tapeter på nätet och även gardiner, fåtölj och läslampa. får se om jag kan knåpa ihop något kollage sen (: söta sofia berättade vart som köpt sina gardiner och skenorna som dom hängt upp dom med och det var ju billigt (: så innan thailand ska vi till ikea och inhandla saker till det. tycker det är så läckert med gardinerna sådär från taket! kika in på hennes blogg så får ni se hur jag menar (:

ska surfa in på ikeas hemsida nu och kolla på nyheterna! (: hoppas ni får en jättemysig lördagskväll. ta hand om er och mys ordentligt! hörs senare! puss&kram!



god kväll!

sitter hemma hos helena och joakim nu.. killarna spelar tvspel och vi sitter vi datorerna (: haft en jättemysig kväll med god mat (ost och skinkpaj med sallad) och haft det jättetrevligt! vi ska nog åka hem snart.. klockan är ju ganska mycket! börjar bli lite trött. men en studn till, alexander ser helt frälst ut i spelet (;

det finns en auktion på tradera som jag hoppas på att vinna.. får lägga upp den här i bloggen om jag vinner den.. hoppas det inte går upp för mycket! för den hade varit så fin hemma hos oss! en möbel alltså (:

ska ta och vara lite social nu.. imorgon ska vi hem till alexanders föräldrar på fika och sen på kvällen ska älsklingen ut med nio andra grabbar och ha pokerkväll. och jag och amie ska ha tjejkväll! gillar att vi har så mycket för oss. vi hittar på mycket och det är kul (:

hörs imorgon, hoppas ni haft en jättemysig fredagskväll, det har vi verkligen haft! puss&kram.



puss på bästis!



hellåå

fredagskväll och jag ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret och sen ska vi packa in oss själva och katterna i bilden och åka till helena och joakim på middag, ska bli supermysigt och både jag och alexander har sett fram emot ikväll (: det blir ingen utgång för oss tjejer ikväll. krogen känns lam och både jag och helena är på myshumör och vill hellre sitta hemma med tända ljus och mysa! ska nog svänga förbi affären senare och köpa lite godis också! mums! två fredagar i månaden som vi får äta vad vi vill och då ska man ju passa på lixom (:

dagen har varit jättebra! vi har varit hos mamma och rensat ut kläder, skor, prylar och annat som ska med till loppisen på söndag! kommer sätta låga priser på sakerna, vill bara bli av med allt..!

jag blev så glad imorse när jag vaknade! hade fått ett sms på mobilen av en kille som jag pratade med på telia igår. vi har haft ett abonemang hos dom, tv, telefoni och bredband.. dock har vi inte fått igång det och ringt flera ggr.. tillslut gjorde dom en felanmälan och det visade sig att dom inte fört över abonemanget när vi flyttade hit för 7 månader sen.. så vi fick avsluta avtalet, fast det eg. skulle kostat 5000 kr.. gratis då såklart och får tillbaka alla pengarna som vi betalat.. vilket var 500 kr imånaden! wii (: julklappspengar!

nej ni. nu ska jag göra mig iordning och sen åker vi (: hoppas ni får en jättemysig kväll. det ska vi ha! puss&kram.



Utmanad!

jag har blivit utmanad av söta evelina (:

De regler som gäller är:
Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

- Jag har ända sen jag var liten sovit med en sk. "snuttefilt" jag kan inte sova utan den.. mycket skönare att ha huvudet på en knölig liten filt ist för att ligga direkt med huvudet på kudden enligt mig ^^

- Jag är en riktig drömmare, drömmer och fantiserar mycket om det jag vill ha i mitt liv och skriver och pratar mycket om det också. och det har visat sig att det mesta jag drömt och pratat om att jag vill ha har slagit in och blivit verklighet! mitt motto har alltid varit "vill man så går det"

- Jag är beroende av alla slags handsalvor och det värsta jag vet (nästan) är att tvätta händerna och sen inte kunna smörja in dom efteråt.. *rysningar*

- När jag var 13 fick jag anorexia och vägde 36 kg ett tag.. mina lärare fick sitta och äta med mig i skolan för att dom skulle se att jag fick i mig någonting. ätstörningen var ingenting jag "valde" själv, utan uppkom när jag dansade intensivt på lasse kühlers dansskola, var ute och sprang mycket och hann aldrig äta. ända sen dess har jag haft riktigt svårt för att gå upp i vikt.. men min vikt ligger iallafall mer på det normala idag (: (jag har inte anorexia idag alltså)

- jag är en ensamvarg och behöver mycket ensamtid.  trivs bra med mig själv och har inte alls många vänner som jag umgås med. less is more (:

- jag mår illa av alkohol och dricker väldigt sällan. har aldrig gillat att dricka eller vara berusad.. när jag var tonåring skyllde jag alltid på min mamma så jag fick gå hem och ha myskväll ist för att vara ute och dricka med kompisarna :P

- Jag är bra på att få andra människor att må bra, och även mig själv att må bra när jag mått dåligt. Är alltid positiv och ser ljust på saker och ting. Jag tycker sällan synd om mig själv utan försöker göra någonting åt det som känns jobbigt istället för att deppa ihop.

jag utmanar alla som vill (:




myskväll!

ska duscha med alexander nu och sen ska vi titta på two and a half man. så himla mysigt att alex är hemma! verkligen saknat hans närhet. låg och myste tillsammans i soffan och tittade på nytt läge nyss! jag gillade det. men inte biorummet dom gjorde.. vad var det för ful lampa som fixade..? hu.

vi åt en jättegod tomatsoppa. här har ni receptet. så drack vi herrljunga äppelcider, mycket gott (: imorgon ska vi på middag hos helena och joakim och jag och helena ska ut sen på kvällen. jag ska fixa mig ordentligt! ska bli kul (: får ta bilder och sånt sen. blir något lätt, med tanke på att jag och helena bara dansar när vi går ut :P dricker vatten och dansar.. (: katterna ska få följa med oss också. dom ska ju vara hos dom när vi åker till thailand! så vi ska testa imorgon hur det går med deras misse. (:

ne, ska ta och kliva in i duschen nu. sno med mig min gosse och duscha! han är så duktig. städat hela köket och hänger tvätt nu. vilken guldklimp! ihihi.

sov så gott sen allihopa! hörs vi imorgon! puss&kram.



Tre. Three. Trois.


Tre saker jag går igång på:
hitta fynd på loppisar/second hand/blocket. en stor kopp te & massa tända ljus. kärlek!

Tre saker jag inte kan vara utan:
Familj och nära vänner. Min förlovnings ring och min vigselring. Våra katt-skatter

Tre saker jag ångrar:
Jag ångrar ingenting!

Tre saker som gör mig glad:
En mysig kram från alexander. Våra katter som alltid håller mig sällskap. Laga mat!

Tre saker som gör mig arg:
Människor som snackar skit. Människor som ser ner på andra. Svek.

Tre människor jag beundrar:
Mig själv efter allt jag gått igeom och ändå står upp på benen och är en av de gladaste och lyckligaste personer jag känner. Alexander som varit så stabil i vårat förhållande när jag inte varit det. Min mamma som klarade av att uppfostra mig helt ensam som sjuttonåring.

Tre saker jag skulle vilja göra (och ska göra):
Bygga en stor funkisvilla med moderna inslag, med massa funktioner och bekvämligheter som passar våran familj. plugga vidare på högskola och skaffa mig ett bra välbetalat jobb som jag trivs med. skaffa barn!
.

Tre maträtter eller ingredienser i köket jag gillar:
thaimat med kyckling wook, lax i ugn med ugnsgratinerade grönsaker. pasta med olika pastasåser.

Tre TV-program jag ser:
two and a half man. roomservice och desperata husfruarna.

Tre saker på önskelistan:
några hundra tusen så vi kan sätta igång med renoveringen NU (: Ett extra jobb. snö på julafton.

Tre bloggar jag inte kan vara utan:
Min.. för den skriver jag av mig i.. tips, vardag osv. det finns för många bra bloggar för att bara lista tre st..!

Tre bloggar jag utmanar:
Alla som känner sig manade (:



Torsdag!

snart är det helg igen. veckorna går verkligen fort. svisch så är dom slut! inget mig emot, vi räknar dagarna tills vi åker på våran bröllopsresa till thailand..  nu är det bara 12 dagar kvar!

vi kom hem precis, varit ute och ätit god italiensk lunch och fikat! mums! köpte massa te och en födelsedagspresent (: sen var vi på rusta och kollade på julsakerna, hittade dock inget! dom ringde även från cervera när vi var ute. vårat "6 pack" med rödvinsglas från iittala har kommit in (: ska byta några vinglas till dom istället nämligen. så dit ska vi imorgon! jag gillar iittala, mycket! kommer bli fina att duka med (: Essence heter serien. 45 cl. fina!

ska snart sätta igång med middagen och så, sätta på en maskin tvätt och sen blir det myskväll för våran del. hyra en film och bara gosa i soffan! underbart han alexander är ledig! (:

hoppas ni haft en bra dag! och får en fortsatt mysig kväll! puss&kram.





röd memo kobra

hittade den här på loppisen i farsta nyss! visst är den söt (: nu har vi två kobra telefoner här hemma ^^ en svart vanlig kobra och den här lilla sötnosen. perfekt att ha "kom ihåg lappar" på.





2 år och 5 månader

firar vi idag.. eller firar och firar.. vi firar bara 1 år och 1 halv år.. men jag ska ändå till farsta snart och köpa älsklingens favorit te (: hans är slut.. en liten present iallafall! tänk att det var 5 månader sen vi stod i brudklänning och kostym och sa ja till varandra. 5 månader sen vi blev man och fru. tiden går verkligen fort! jag säger ofta att vi har varit tillsammans i 1,5 år.. för det känns inte som det är 2,5.. sjukt. tiden går fort när man har roligt ^^ har aldrig trivts så bra med en människa förut. alexander är en person jag kan stänga in mig med i månader utan att tröttna på att inte se andra folk. han är den snällaste människan jag känner. och någonsin känt. jag älskar honom av hela mitt hjärta och hela min själ. du är verkligen min själsfrände älskling! tack för att du är du!

grattis älskling på våran 2 års och 5 månaders dag och 5 månader som gifta! älskar dig verkligen!



bild från våran 1 års dag och våran förlovningsdag! (:


nauseous

jag mår inte bra. fy fy. ätit på tok för mycket risgodis. blää. jag ska se på two and a half man nu. dubbelavsnitt och sen måste jag ut och andas lite frisk luft på balkongen...

återkommer! (:



myskväll


mamma sitter i soffan i vardagsrummet och jag ligger på sängen med datorn i knät och roomservice på tv (: mamma ville se, bonde söker fru och jag ville inte missa sista avsnittet när dom är vid radhuset.. så, ibland är det toppen med fler tvapparater! (: vi ska titta på film sen "popcorne" heter den. verkade mysig! kärlekskomedi. vi har gjort det amerikanska risgodiset.. och det var ruggigt gott! ska äta lite mer sen till filmen (: imorgon är det torsdag och alexander är ledig! vi ska ha myskväll med god middag, film och bara massa kärlek. jag har yoga imorgon också, skönt! tyvärr är det bara några ggr kvar.. kommer missa dom två sista gångerna också när vi åker till thailand. men men, så är det (:

känner mig helt avslappnad i hela kroppen, ingen stress, bara lugn. känns riktigt skönt! lyckokänsla som sprider sig från topp till tå  ska sätta på mig en velordress och raggsockor, göra te till mig och mamma och tända massa ljus!

ha en jättemysig kväll allihopa! (: njut! puss&kram





en modern jul

lite coolt är det ju (: här har ni en modern jul. like it? jag gillar den rosa ljusslinga! den vill jag ha i sovrummet!








slappis!

imorse vid frukostbordet..

alexander:
är det ens några bloggar som lägger upp dagens outfit länge..?
fanny: njaa.. inte direkt, en som jag vet och det är engla. men annars är det nog inte så många.
alexander: men är det inte ganska skönt? vem bryr sig om vad andra har på sig lixom?
fanny: det var ganska skönt när jag körde med dagens outfit, då hade man en anledning till att klä upp sig lite.. nu går jag ju bara runt i samma kläder dygnet runt, mjukisbyxor..
alexander: nej jag tycker du varierar dig..
fanny: jasså?!
alexander: ja ibland har du ju pyjamas, morgonrock och tofflor på dig också.. så inte bara mjukisbyxor
fanny: H A H A. det här är ILLA!

jag ska nog hoppa ur mig pyjamas nu och klä på mig något annat än mjukisbyxor innan mamma kommer. haha (:



en traditionell jul

helt i min smak. jag har aldrig hajat varför man ska ha en vit eller svart julgran..? allt är ju ändå så himla svart och vitt året om. traditioner säger jag bara :P men smaken är ju som baken! (: kommer dock slänga upp ett kollage senare med en modern jul också (: för er som gillar vita och svarta julgranar :D

allt på bilden är från rusta utom pepparkakorna och julstjärnan!





lite tidigt..

men ändå kul att glutta lite frammåt, snart snart är det första advent. det här vill jag ha på mig på julafton. jag kan dock inte gå i högklackat.. hah. men fint är det (: allt är från h&m och ellos.





nu ger jag upp..

hade tänkt att följa valvakan ett tag till, men nu börjar jag bli trött. det märks att man börjar bli gammal. haha (: har suttit och ätit mackor, knäckebröd med skinost, riktigt gott! inte direkt gi med skinkost kanske, men man måste ju äta för själen också (: pratade precis med älsklingen min på telefon och det är jättedimmigt där han jobbar, så han lovade att han skulle köra extra försiktigt.. en av hans arbetskamrater krockade pga. dimman.. usch!

har suttit och sparat massa bilder på datan nu på kvällen, ska göra kollage imorgon! kul va (: jag älskar kollage! kommer handla mycket om julen kan jag säga.. känns lite knäppt att börja svamla om julen. men så länge är det ju inte tills 1 advent. åh, jag är så kär i julen. älskar den här årstiden. bästa månaden på hela året! mamma sa att det lös i mina ögon idag när vi satt och pratade om julen, alla förberedelse, allt pyssel, bak och såklart julafton! myspys! (: tänkte ge lite tips på julklappar man kan köpa osv. lika bra att börja med julklapparna nu.. det gör jag! jag är förvånad över mig själv att jag inte börjat tidigare i år. fast och andra sidan älskar jag julstressen inne i stockholm, snö, massa vackra ljus överallt och pyntade skyltfönster! underbart!

nu ska jag äta upp mina mackor och göra mig iordning för natten! puss&kram!!



saknar dig lovie!



dusch!

nu har jag tittat på tv, läst bloggar (massa) och slappat i soffan, ätit middag framför tvn eftersom att jag inte var hungrig när jag och alexander skulle äta, så det blev gott med våra nyttiga pannkakor framför husfruarna! bra som vanligt (:

nu ska jag ta en lång och skön varm dusch och sen ska jag titta på film i sängen, mysigt va (: ! inte så mycket bloggande idag tyvärr, men vissa dagar blir det så! (: har dock massa jag vill blogga om så det blir nog en del imorgon! imorgon kväll kommer mamma hit, hon äter middag med oss och sen ska vi baka det där amerikanska risgodiset. gud va gott. hoppas verkligen att det är det jag tror det är (: mums! sen hyr vi säkert en film och har myskväll. babys sista natt imorgon också. hur underbart är inte det?! sen är han ledig i en vecka och då ska vi hitta på massa mysigt! blir nog mycket thailands planering och kärleksmys såklart (: och efter det jobbar han bara fyra nätter till innan vi åker.. det börjar verkligen dra ihop sig till våran kärlekssemester :D läängtar!

nu - duscha! får se om jag slänger in någonting mer innan jag tuppar av. annars får ni sova så gott så hörs vi imorgon! puss&kram (:



mod!

idag har jag samlat mod.. mycket mod! jag ska ju börja plugga igen. har några ämnen kvar innan jag har en fullständigt gymnasiebetyg och det har jag verkligen dragit mig för att ta tag i.. jag har aldrig varit en pluggis och kommer nog aldrig att bli sålänge det inte är någonting jag är intreserad av vill säga. jag har iallafall sökt dom kurserna jag måste komplitera och det ska inte ta lång tid att läsa in dom vilket känns som en lättnad! sen kommer jag sitta och plugga på lyra, där jag får ett enormt stöd och bara det känns som en lättnad! dom är världens bästa människor där. det här kommer bli ett bra halvår, det är sålänge jag ska gå där och under det halvåret ska jag uppnå vissa mål. bla. komplitera några ämnen på distans vuxenutbildning, hitta en utbildning jag vill gå på högskolan, söka in och komma in på högskolan och jobba lite medans så jag får in pengar! sen ska jag såklart må ännu bättre än vad jag redan gör. men nu är iallafall första steget taget. jag har sökt in. och det är helt säkert att jag kommer in, för jag har förtur.. för att jag är speciell, hah (: nerå, dom har ett samarbete med lyra, så jag får komma in när jag vill och gå före i kön. bra va!

efter lyra sprang jag till tåget, missade det precis, så jag sprang till bussen och hann precis, skönt. mamma fick vänta på mig i tio min extra.. sen kramades vi och gick och fikade på ett av mina favoritcafén.. som dom tydligen renoverat om hur snyggt som helst! blev helt överaskad när vi steg in där.. det stället behövde verkligen renoveras! åt lunch med mamma och pratade och sen sa vi hejdå och jag gick och kollade i affärer. mamma fyller år den 12 november och då ska hon såklart få paket (: vi ska dit vid tio och fira henne med paket och fika på sängen, sen blir det middag och mys såklart (: tog bussen hem och älsklingen mötte mig med bilen i trångsund och sen åkte vi hem och lagade middag.. nu sitter jag i pyjamas och bloggar och ska snart duscha varmt och tvätta håret. sen blir det mys i soffan. desperata husfruarna! :D

hörs senare, ha en supermysig kväll, det ska jag ha (: puss&kram.



twinkle twinkle little star..

ska sova snart. ögonen är trötta och det glädjer mig, för då kan jag somna (: jag har slutat med sömntabletter jag gått på i ett x antal år och det har inte varit lätt, men har jag ett mål, så fixar jag det! nu är det nästan en månad utan slummerpillrena. jag är bra! mycket bra (: ska plocka in i diskmaskinen innan och ta en snabbdusch. sen krypa ner i mysiga, mjuka, varma sängen och gosa. älskar våran säng! och jag är så himla nöjd med vårat fina och harmoniska sovrum i vitt och ljusgrått. det är det enda rummet i bostadsrätten som är helt klart.. förutom vissa småsaker som handtag på mina vita högblanka garderober, byta benen på sängarna från ek till rostfritt (vi köpte dom billigaste som fanns när vi köpte sängarna, allt blev så dyrt ändå :P) och sen ska vi fixa taklampan.. måste sätta en lös lampknapp någonstans så det går att tända.. nu sitter knappen gömd bakom min garderob..! men jag är riktigt nöjd med hela sovrummet. allt känns så lugnt och mysig och fin, även fast det är ljust och mycket vitt så är det underbart. it's like heaven! så det ska bli en fröjd att sova.. som alltid (:

nu - plocka lite i köket och sen duscha, läsa, titta på two and a half man på tv (på min fina vita samsung) och sen sussa!

god natt! puss&kram (:





arg låt

den här låten lyssnar jag på när jag är arg, och det gör mig bara argare.. så det kanske inte är så bra..! :P men ibland måste man få ut lite ilska.
 
 

I didn't give a damn what you say to me
I don't really care what you think of me
Cause either way you're gonna think what you believe
There's nothing you could say that would hurt me

I'm better off without you anyway
I thought it would be hard but I'm OK
I don't need you if you're gonna be that way
Because with me, it's all or nothing

I'm sick of this shit, don't deny
You're a waste of time
I'm sick of this shit, don't ask why

I hate you now
So go away from me
You're gone, so long
I can do better, I can do better
Hey, hey you
I found myself again
That's why you're gone
I can do better, I can do better

You're so full of shit
I can't stand the way you act
I just can't comprehend
I don't think that you can handle it
I'm way over, over it

I will drink as much lemoncello as I can
And I'll do again and again
I don't really care what you have to say
Cause you know, you know you're nothing

I'm sick of your shit, don't deny
You're a waste of time
I'm sick of your shit, don't ask why



nostalgi

när jag och mamma bodde i usa när jag var liten.. (hon pluggade och jag gick i skolan) bodde där i nästan ett år om mitt minne inte sviker mig. vi gjorde ett sjukt gott amerikanskt godis där.. och jag har (och mamma) velat få tag i receptet! men det är omöjligt.. nu tror jag dock att jag har hittat det och jag och mami ska baka någon dag! ringde henne och var skit glad. hah. hoppas nu bara att det är det vi bakade. men det tror jag! mums!

här har ni receptet.. visst låter det gott! *dreggel*



Hey you.



nu ska jag göra en kopp te, för snart börjar design simon och tomas! tända ljus och krypa upp i soffan, riktigt mysigt! bildern är på mig.. 18 år. jag saknar inte alls att inte ha lugg, jag hade precis klippt luggen när det här fotot togs. ursäkta att ni får se halva tuttarna, men det är ju som på stranden lixom... fanny är inte fanny utan sin lugg. så är det.

I've seen this room and I've walked this floor

så himla trött. ögonlocken håller sig knappt öppna. men jag måste, annars missar jag massa roligt på tv.. och det får jag inte. sen kommer jag ha svårt att somna sen. så jag får helt enkelt stå ut, vilket dilemma, haha.. illa (: sitter och tittar på two and a half man. och snart börjar simon och tomas och sen city akuten.. jag blev fast när dom visade reklamen.. vad har hänt med tjejen som ligger på sjukhussängen lixom.. gula ögon?! kissarna ligger och myser med mig i soffan, dom värmer mig verkligen..

nej nu svamlar jag bara. ska kika vidare på tv (: ha en supermysig kväll. det har jag!!

ps. jag har hittat en sjukt snygg skinnjacka på hollies.. look at this, måste till den affären! en sån vill jag haa!





heemmaaa

skönt att komma hem, sätta på sig slappiskläder och mysa med älsklingen! hade det jättemysigt hos helena, vi kollade lite på åhlens, nu har dom fått in massa julsaker, mysigt! sen gick vi och handlade lunch, grilladkyckling och potatissallad som vi blandade ut med vanlig sallad och paprika. riktigt gott! fin lägenhet har dom också. en väldigt speciell planlösning, och sånt gillar jag :D kollade på kort ifrån deras thailandsresa som dom var på för tre år sen, nu längtar vi ännu mer. vi var på samma ställe som dom var för två år sen och det är dit vi ska igen (: älsklingen hämtade mig hos helena och vi bestämde att vi ska dit på middag på fredag, äta alla fyra och sen stannar killarna hemma och umgås och spelar tv spel medans vi går till garbo och dansar :D kul! vi ska ta med kissarna dit också och kolla om det fungerar att ha alla tre där när vi åker till thailand och jag hoppas verkligen det, för det hade varit så skönt att ha alla på samma plats! sen är helena & joakim världens bästa lektanter när det kommer till katter :D så dom kommer vara riktigt bortskämda när vi kommer hem (:

ska snart laga middag.. ska ut och kika på våran matsedel (skriver alltid upp alla maträtter på en svart griffeltavla från granit) så man ser vad som finns (: jag är sugen på soppan.. vi får se hur det blir. blir lite jobbigt att ta med sig i matlåda för alexander. ska höra med honom vad vi ska äta! något lätt blir det. är inte så hungrig efter den goda lunchen  

har varit och hämtat mina betyg också. glatt överaskad var dom bättre än vad jag kommer ihåg! underbart. och imorgon innan lyra åker jag förbi komvux och hämtar betygen från svenska b också. sen ska jag prata med en studievägledare och komma på hur min "väg" ska gå till ett jobb jag trivs med och tjänar stålar på (; kommer bli bra! jag är peppad!

ikväll är det massa bra på tvn! sjukhuset, design simon och tomas, två avsnitt av two and a half man!! och kanske en film om jag orkar (: ska ju upp ganska tidigt imorgon.. eller ja, vid nio tiden.. (:

nu - middagslagning! puss&kram!



studera..

gah, nu är jag stressad. inte nog med att jag försov mig, jag har varit tvungen att ringa runt överallt där jag pluggat för att få betygen också.. tss. ska ju börja plugga ser det ut som. och det känns kul. jag vill ha ett braa jobb! måste åka till min gymnasieskola och hämta betygen där senast halv fem och imorgon vid tio ska jag till komvux där jag läste svenska b.. innan jag ska till lyra imorgon vid elva.. så ja. det blir till att åka runt (: men nu ska jag hoppa ur pyjamasen, äta en snabb frukost och duscha.. sen tar jag tåget till helena (: mys!

hörs sen! puss&kram.





hopp i säng (:

ska snart hoppa i säng, men först ska jag duscha och äta några mackor. är ritkigt hungrig och att sova hungrig är ingen höjdare! igår tog jag hem massa tidningar från mamma som jag lämnat kvar.. inredningstidningar som jag knappt läst i :D så nu är jag glad. sparar ju alla inredningstidningar som jag fått.. nio st hittintills till thailand. vissa är om massa julpyssel.. undra hur det kommer kännas att ligga på en vit sandstrand, titta ut över vågorna och läsa om julen.. hihi (:

amie åkte för 2 timmar sen och sen dess har jag slappat i soffan (: skönt! ätit några rutor mörkchocklad och druckit mitt te. kommer nog springa några vändor till toaletten inatt.. blev mycket te nu på kvällen. ^^ vi hade en mysig kväll med middag och film. dock var filmen riktigt b, så vi kollade på ensam mamma söker ist (: jag fixade om hennes blogg, enkel men fin! (: huvudsaken att gumman blev nöjd!

imorgon ska jag hem till helena och titta på deras lägenhet, ska bli jätteroligt att se den (: äntligen kan vi komma dit på middag också (: och sova över osv. mysigt! och det ska framförallt bli jättemysigt att få krama om helena igen. vi ses inte så ofta, men när vi väl ses vill jag bara krama om henne!! saknar henne verkligen. saknar dig gumman!

ska läsa min favoritblogg nu.. den enda bloggen jag faktiskt följer slaviskt. tror det är för att hela hennes blogg ger mig en feelgoodkänsla. hon är stark, framgångsrik och får en att tro på sig själv! jag tror verkligen på mig själv. har höga mål och bara för att jag varit sjukskriven ett tag betyder det inte att jag inte kommer klara av det jag vill. jag vill inte ha ett jobb där jag tjänar 14 tusen resten av mitt liv, jag vill plugga och få ut 30 i månaden. omöjligt? nej inte för mig, för jag vill och jag tror på mig själv. jag gillar ng hennes blogg för att hon inte ger upp och det gör inte jag heller (: hon är älskad och hatad.. dock förstår jag inte varför folk hatar så himla mycket.. avundsjuka kankse? har inte folk någonting bättre för sig? jag förstår mig i n t e på människor som smutskastar andra, snackar skit och beter sig som barnungar.. snacka om dåligt självförtoende. fy! människor som måste trycka ner andra för att kunna må lite bra själva.. men egentligen mår dom inte bra. sluta snacka skit people! tacka vet jag människor som är glada för att andra lyckas! dom människorna har bra självkänsla (: me like! så vilken är min absoluta favoritblogg då? jo blondinbellas såklart.

nu - mackor och sen duscha, mysa i sängen med inredningstidningar och sen sova (: upp imorgon vid tio tiden och iväg sen. hörs imorgon kära ni. må väl (: puss&kram!



myshörna!

efter thailand ska vi ta tag i vardagsrummet igen. det har stannat av litegrann pga ekonomin. det är dyrt att åka till thailand, men billigt att vara där ^^ hela resan har gått på 58000 kr, och det är en del pengar med tanke på att vi bara har en inkomst. har jag sagt förut att jag längtar tills jag börjar jobba igen..? hah (: men vi har det gött och lever. äter det vi vill och hittar på mysiga saker. vi prioriterar att kunna hitta på mysiga saker tillsammans istället för att få hemmet klart så fort som möjligt. för i slutändan är det ju det som är viktigast!  iallafall, vi saknar en mysig fåtölj i vardagsrummet som man kan krypa upp i, dra en filt över sig och läsa en tidning eller en bra bok! soffan är riktigt skön, men det är något speciellt med en fåtölj! jag har kikat runt lite överallt.. men hittar ingen snygg, stilren som är skön.. som inte kostar skjortan vill säga. när vi var på ikea för ett tag sen hittade vi en sjukt skön skinnfåtölj.. men såklart var den riktigt ful :P jag hoppas och tror att det finns en fåtölj i samma serie som våran soffa.. ska åka dit någon dag och kika. för det är ju fint om det är samma tyg på den som på soffan (: det ska finnas en läslampa, gillar den här från bolagret.. och den liknar taklampan vi ska köpa också.. undra bara om man ska köpa en svart golvlampa, eftersom vi ska ha en svart taklampa.. får se! sen vill vi ha en hylla eller något vägghängt skåp för böcker, tidningar och skivor.. ska nämligen ha en stereo och hörlurar så man kan sitta och lyssna på musik där också. en mysig hörna kommer det bli! (: filt och kuddar ska såklart också finnas. kommer bli riktigt mysigt :D sen vill jag ha en grått fårskinn. inte det från ikea utan ett riktigt som säljs på blocket från gotlands fåren. dom är så himla vackra. och mysiga att ha kalla fossingar på!





våran mysiga söndagsfrukost!



nu är amie här, vi ska fixa med hennes blogg och kolla på film! mys! hoppas ni har en mysig kväll (: puss&kram.



underbart

har haft en sån himla mysig söndag! lycklig i hela kroppen, och njuter för fullt  vi klädd på oss och åkte ner till ica, solen sken och vi var på riktigt bra humör. gick hand i hand inne i affären och plockade på oss skinka, salami, skinkost, ost, frallor, risgrynsgröt och sen åkte vi hem. älsklingen dammsög och jag gjorde frukost! sen åt vi länge, pratade och myste. flyttade oss över till vardagsrummet och låg och kramades på golvet, hånglade så jag blev helt röd över överläppen.. skäggstubb säger jag bara.. aj! (: satt med bara överkroppar och kramades och lyssnade på only you. mitt hjärta slog så hårt så det kändes som hela kroppen pulserade och hjärtat skulle flyga ut ur kroppen. så kär. går inte att förklara. en perfekt start på dagen. du och jag älskling!

har precis duschat och rakat benen, peelat mig och tvättat håret. ska åka till farsta och köpa älsklingens favoritte som är slut. sen får vi se vad kvällen bjuder på. middag iallafall (: mysigt! har tre filmer jag ska titta på! ska iallafall ha en riktigt mysig söndag! hoppas ni också har det! puss&kram!



just nu krävs det väldigt mycket för att slå ner mig, göra mig ledsen och gråta.
aldrig förut har jag njutit så mycket av livet som jag gör nu.. det blir bara bättre
och bättre. jag känner mig stark, glad och otroligt lycklig! du är det bästa som
någonsin hänt mig. tillsammans klarar vi allt. jag älskar dig alexander.


söndag!

och jag känner mig utvilad och lycklig i hela kroppen! vaknade av en mysig alexander som pussade på hela mig och låg nära och kramades. kan det bli bättre?!  ska göra en god frukost snart. tänkte åka ner till ica och handla frallor, pålägg och juice. koka ägg och äta en riktigt mysig söndagsfrukost! mums!

ska ta och klä på mig och åka ner nu.. amie kommer senare också, mys! hoppas hon vill kolla film med mig! och ha lite myskväll. hörs senare! puss&kram!





mysig fåtölj



den här vill jag provsitta. ser jättemysig ut och är inte så himla dyr heller. vi saknar en fåtölj i vardagsrummet, med en läslampa och mysig filt i. hade varit perfekt. dock hade vi nog målat om benen.. svarta eller vita (: 1695 kr från ikea.




en trött häxa! (:

sitter på golvet med datorn, proppmätt och trött. ätit massa gott ikväll och hade det mysigt! trotts att nio personer ringde och avbokade av sjukdom så kom amie och sebbe hit ändå.. trotts att amie spytt hela natten och dagen. det är verkligen att ställa upp! taaack! vi har haft det jättemysig här hemma. hela mammas lägenhet var riktigt halloween pyntad och utspökad. vi blev iallafall 7 st (: vi gick ner med våra häxhattar till videobutiken och hyrde en skräck film.. blev exorcisten. seg, men helt okej. ska ta och tvätta av sminket snart.. vit i hela ansiktet och svart runt öronen (:

ska bli så himla mysigt att älsklingen är ledig idag och hemma hos mig ikväll. bara ligga och mysa i sängen. saknat honom så himla mycket! man uppsakattar verkligen att han är hemma på nätterna när han jobbat några nätter. sover bäst när han ligger nära mig! sitter och tittar på honom just nu. blir varm i hela kroppen. ingen finns här så mycket för mig som han finns för mig. han är verkligen en one in a million. jag älskar dig alexander! han hade verkligen klätt ut sig fint ikväll. snebena, slickat med massa gelé, vit i ansiktet, märk runt ögonen, svarta kläder och kape :D så fin! han tar verkligen halloween på allvar, haha. sprang runt så kapen fladdrade och viskade "jag är bloooodtööörstig" (:

ska bli skönt att åka hem snart. har fixat hela dagen här hemma och nu när man börjar slappna av blir man trött. imorgon ska jag ut och gå på en mysig promenad, hoppas att älsklingen vill gå med mig och att det är fint väder såklart! sen kommer amie över på myskväll och på måndag ska jag hem till min bästis helena och titta på deras lägenhet som dom får hyra i andra hand i tre år (: så glad för deras skull! sen ska jag fika med johanna också! mysigt!

det blir mer bloggning imorgon, lovar! haft fullt upp idag som sagt. och även fast så många avbokade så har vi haft en lyckad halloween fest!

puss&kram.




1 november!

snö i flera delar av sverige men iiiinte i stockholm! vi har det bara kallt ^^ jag blir lycklig om snön kommer hit i december när julkänslan  verkligen ska infinna sig! mysigt! jag älskar julen! ska bli så mysigt att få pynta och så när vi kommer hem från thailand!

jag sitter och väntar på mamma som gör sig klar, vi ska gå ner till centrum och handla det sista tills ikväll. sen är det bara att sätta igång och städa, spöka ut lägenheten ännu mer och göra iordning oss själva och bålen (: kommer bli kul! tessan kommer hit lite tidigare och sminkar sig med oss (: ska be älsklingen att ta med sig våran kamera så jag kan fota och lägga upp här sen!

nu är hon klar! bara att traska ner till centrum och fixa allt (: ha en supermysig 1 november! hörs vi senare! puss&kram.



här är ett pyssel jag ska fixa med idag (:



RSS 2.0