vad gör du en grå höstdag?

tips på vad man kan göra en regnig och grå höstdag/kväll.

- ta på dig regnkläder och ge dig ut i regnet, även fast det tar emot så är det jättemysig sen när man kommer in och kan värma sig. röd om kinderna och fylld av energi av all frisk luft.

- tappa upp ett varmt bad med massa skum, tänd massa ljus, släck lampan och sjunk ner i badkaret, blunda och tänk på allting du uppskattar i livet och vardagen.

- bläddra igenom dina gamla inredningstidningar och klipp ut dom sakerna/möblerna/hemmen som du gillar bäst! och klistra in dom i en inspirationsbok. sen kan du lättare hitta dina favoriter!

- gå till videobutiken och hyr några filmer, köp lite godis och gå hem med tanken på att du kommer ha världens mysigaste filmkväll.

- njut av att bara få vara hemma och slappa! på sommaren får jag alltid ångest och dåligt samvete om jag inte går ut när solen skiner.. nu är det ju ingen sol och att mysa hemma, slappa i soffan, sitta i timmar framför datorn, eller bara pilla sig i naveln är helt okej! så slappa på!

- kryp upp i sängen, lägg dig under en filt, tänd några ljus, gör en kopp te och läs i en bra bok!

- baka din favorit kaka! och fika med dina nära och kära sen (:

- sy någonting eller sticka.. kanske mormor önskar sig raggsockor i julklapp? eller varför inte pyssla ihop några julklappar? det finns massor man kan göra själv och julklappar som man lagt ner sin själ i blir uppskattat, tro mig!

- skäm bort dina fötter! fyll en balja med varmt vatten, mjukgörande oljor och fotsalt, fila fötterna, torka, smörj in och måla naglarna sen i någon fin färg! bara för att man stänger in fossingarna i strumpor, tofflor och stövlar så får man inte glömma bort de två som bär runt på oss hela dagarna!

- ring dina bästa vänner, och bjud över dom på middag, laga middag ihop för det är mysigt! duka fint, tänd ljus och skratta! spela sällskapsspel och ha en riktigt mysig kväll tillsammans. hur ofta hinner man det?

hoppas ni fick lite tips (:



idol kväll med mami

sitter i mjukiskläder i soffan hemma hos mamma. tända ljus på bordet, idol på tvn och varsitt stort glas med te. jättemysigt! (: ska ju sova över här i natt också. så vi kan fixa ikväll med allt pynt till imorgon, ska bli så himla roligt att ha halloween fest! vi blir 14 st som kommer vara här! det enda som måste inhandlas i morgon är en pumpa! var slut överallt på affärerna. men på torget har vi hört att det ska finnas! :D får hoppas på det. en halloween utan pumpa går ju inte..!

ska ta en mysig dusch sen och tvätta håret, peela mig och raka benen innan jag kryper ner i sängen. gillar att duscha på kvällarna. att somna nyduschad är oslagbart!

ska mysa vidare här hemma med mamma nu! hoppas eran fredagskväll är lika mysig som våran! puss&kram (:



Fredag!

hoppas ni sovit gott! jag har haft frossa och mår illa. usch! men det känns lite bättre nu. är bombsäker på att det är nya p-pillrena som spökar! så psykologbesöket blev inställt, känns dock inte som en förlust.. känns inte som att jag har så mycket att säga där längre.. allt börjar lixom klarna! nu känns lyra viktigt! där jag ska jobba med mig själv och mina mål, framtidsplaner! på tisdag ska jag ta med mina gymnasiebetyg. jag vill som sagt plugga vidare och få en välbetalat jobb! så plugga och jobba extra blir det nog (: antagligen på coop som vi handlar på.. där har dom 100% ob på kvällar och helger. och man tjänar bra! min kompis jobbar där också.. så det ska bli roligt! ska dit med mitt cv någon dag.. att jobba i mataffär är inget jag vill göra i längden, men ett bra sätt att tjäna pengar på medans man pluggar

sitter och äter lite frukost.. har inte fått in mig någonting sen jag gick upp elva.. men nu så. hungrig som en varg är jag! äter knäckebröd med ost och en kopp örtte.. snällt mot maowen! har ringt lite samtal, bla till skärholmens loppmarknad (numenar ligger den i vårberg) vi ska iallafall stå där den 9 november och sälja allt som inte kom upp på tradera, inredning, kläder, skor, prylar.. ja vi ska verkligen rensa! skönt och hoppas på lite pengar också (: vi har bordet precis när man kommer ner från trappan.. så folk kommer se oss på en gång. bra! jag gillar att rensa, att ha det luftigt i skåpen. och bara ha det man använder (: förutom kuddar osv.. sånt byter man ju hejvilt.. ska kolla upp ett bålrecept tills imorgon också. jag är ju nykterist javisst.. (gillar inte att dricka och vara berusad) så jag och alexander har köpt en cider på glasflaska, gott! men till dom andra gästerna ska det finnas god bål i en stor svart kittel.. så vi får se vad det finns! kom gärna med tips! mamma hämtar mig vid 15.00 och då ska jag ha packat väska och så (: tar med mig mitt duntäcke och kuddar.. haha. jag är inte enkel.. riktigt krånglig när jag ska sova borta. fast det händer så sällan, så mamma får väl stå ut :P sen ska vi fixa massa hos henne. städa, pynta, dekorera och ha oss. ikväll blir det middag hos henne, älskade alexander kommer förbi innan han åker till jobbet och äter med oss (: sen ska jag och mami kolla på idol såklart och ha myskväll! låter riktigt bra tycker jag (:

ha en riktigt mysig fredag nu allihopa! ta vara på dagen!







tidig morgon!

älsklingen kom hem nyss. han duschar nu och sen ska vi krypa ner i sängen tillsammans igen. mysigt! saknar honom i natt. jag ska upp vid elva tänkte jag.. till psykologen vid 14-15 och sen åker jag hem till mamma och hjälper henne städa innför halloween festen som vi ska ha på lördag (: vi är bjuda på middag hos henne också och jag tror att jag sover över där, så packa väska ska jag göra innan jag åker! datorn hänger såklart med (:

hörs sen. puss&kram.



en av dom bästa låtarna ever

Today must have been one of the strangest days
Some would say that you won't find love that way
The best days are not planned by common sense
By lack of time
You just happen to be where everything feels fine

It's a new secret I have found

From today I'll change my priorities around
I'm no longer in command, and people say
I'm off solid ground and you're to blame
But they don't understand, people never do
It's confusing, I don't expect them to

It's a new secret I have found

Today must have been one of the strangest days
I found a place where I could stay
And people say that it will kill me,
But they don't understand
People never do, but it makes sense to me
To be senseless to change my plans for you

It's a new secret I have found

And I'm off solid grounds for you...



skit sugen

på den här tapeten som jag bloggade om tidigare idag.. här hemma älskar både jag och alexander inredning och vilken tur vi har som älskar samma inredning båda två :P dock är det jag som kommer med inredningstips och jag som driver frammåt. annars händer det ju inget :P hihi. jag visade tapeten och han gillar den. och jag tror minsann att det blir en liten fondvägg med den i hallen. på en vägg in till köket. frågan är bara om man ska ha ränderna på längden eller tvären...! älskar det grafiska! love!





kanelte, tända ljus och mys med katterna

sitter nergosad i soffan med ett latteglas från indiska med kanelte, nam nam! haft pyjamas på mig hela kvällen och duntofflorna som jag älskar att ha på mig i soffan på kvällarna. dom värmer gott om dom kalla fossingarna!  månsen ligger här brevid mig ihopkurad och vilar. så söt!

utanför är det storm och regnar. känns som att klockan är mitt i natten. så mörk nu. men det är mysigt och jag myser för fullt. om 19 dagar sitter vi på flygplanet, då är det mörk för vi åker vid fyra och kan tända dom små lamporna som man har vi varje säte, titta på massa dvd filmer (har bärbar dvd spelare) läsa inredningstisningar, sova, kramas, pussas, mysa, lyssna på bra musik och bara lääängta efter 14 dagar i thailand. sol, bad, äventyr, god mat, shopping, kärlek och massa massa underbar tid med min äkta hälft. min älskling.. mitt allt! kommer ni stå ut utan mitt babbel i 14 dagar? jag vet att jag kommer sakna bloggen och er som läser förbaskat mycket. men dom har ju internet på hotellet.. så några inlägg ska jag väl kunna slänga in :D så det gäller att mysa nu.. ta vara på hösten och så. jag älskar ju den här årtiden.. förr gjorde den mig deprimerad och låg, men ju mer jag ta vara på dagarna, desto mer försvinner höstdeppet. varför vara deppig när man kan vara glad lixom..! inget man väljer dock.. men man kan göra allt för att slippa deppigheten och jag gör allt. och jag slipper den också.. skönt!

kvällen är ung, men jag ska försöka att komma i säng ändå. måste rota bland mina äldre inredningstidningar.. vill ha någonting att läsa.. sparar ju alla till thailand nu.. så rota ska jag!

nu ska jag prata vidare på msn.. (hör och häpna jag är inne på msn.. som aldrig händer typ)

puss&kram godingar!





Lampa!

hittade den här lampan på blocket.. samma lampa som jag för ett tag sen hittade i en inredningstidning hemma hos någon. gillar den! skulle vara grymt snygg om man spraymålade den svart och ränderna vita.. mm!  fast jag älskar våran vita bumling och jag vet inte vart den här skulle hänga. men fin är den!





PLAIN STRIPES

funderar på att ha plain stripes på ena väggen i hallen. jag gillar den jättemycket! ska visa alexander också så får vi se vad som händer (: sen gillar jag lampan som visas på bilden också. visst är det fräck :D





nu blir det dusch och farsta! (: puss&kram.




sänggavel

i like this. skithäftigt! har dom målat på väggen tro? det ser maffigt ut. vet dock inte vad jag  tycker om dom vita bokstäverna och det. men att den är svart, hög och har vit lamor uppskruvade på varje sida gillas! den här bilden sparas i inspirationsmappen för sovrum! längtar tills vi bygger hus! åhåh. (:



bäddningen var enkel och fin också (:



grått och trist = mysdag! (:

idag är det verkligen en sån där slappis och mysdag här hemma. alexander sitter vid sin dator och spelar dataspel och jag sitter i soffan och läser lite bloggar! (: åt en god frukost tillsammans med prinsen och även fast jag knappt fick i mig någonting så är jag ganska mätt nu!

den enda utflykten vi ska göra idag är till farsta, måste fylla på vårat teförråd litegranna. blir en heldel tedrickande på hösten, vintern.. ja, året om. men det är ju så himla gott :D så det ska vi göra. skönt att få lite luft också!

sen kommer min kusin amie och hälsar på. jag ska hjälpa henne med hennes bloggdesign och sen ska vi hyra film och gosa ner oss i soffan. en tjejkväll sitter fint då alexander jobbar natt. man får passa på med tjejkompisarna då ju (: hon kommer klockan sex iallafall! ska fixa iordning här hemma, med tända ljus och så (:

tänkte slänga in lite tvätt i maskinen nu och bädda sängen.. men först ska jag titta liiite till på datorn! (:

ta hand om er kära ni (: pusspuss!



älska

älska. man vet när det är på riktigt. man vet när det är äkta. hjärtat bultar hårdare, händerna känns fuktiga och kärleken sprider sig i hela kroppen, från topp till tå. älska betyder mycket. älska betyder trygghet, livet. utan kärlek finns jag inte. älska är lika viktigt som att andas. att snudda läpparna mot dina, känna dina andetag blandas med mina. ditt hjärta slår ikapp med mitt. då lever jag. i dina armar. där vill jag leva föralltid. i dina armar vill jag dö. bland såpbubblor som leker runt i luften vill jag stå nära dig, naken, blottad och bara din. precis som det ska vara. när det är nära så nära så din hud bränner mot min och du viskar att du är min föralltid.. det är först då jag vet att jag existerar, att jag lever. livet förvandlas från en bubbla till det bästa som någonsin hänt. för när du är här är allt underbart. 

 

jag älskar dig. älskar dig förevigt. för alltid. sålänge jag andas, så länge mitt hjärta slår. du är min evighet.



kubhyllorna!



såhär blev det! (: efter mycket kämpande så kom dom upp på väggen. phu. och nu sitter och stenhårt (; nu ska vi bara komma på vad vi ska ha i hyllorna, tips, somebody..?



Hallen!

Vi är jättenöjda med våran hall just nu. känns bra att vi piffat till den lite innan vi renoverar den. innan pratade vi om att vi skulle slita ut femtiotals garderoberna.. men jag gillar dom. antagligen kommer dom försvinna och en garderob med skjutdörrar kommer sättas in, en vit och en med en spegeldörr, så man ser sig själv bra (: mellangrått klinkers med golvvärme ska läggas in och spottar ska upp i taket. kommer bli jättefint. vi är så nöjda med den svarta ytterdörren också. nu trivs jag att vara i hallen. dörren var fruktansvärt ful innan den blev svart. tänk vad lite färg kan göra (: jag saknar en dörrmatta dock.. funderar på att beställa en liknade som vi hade innan, en stor svart som man klipper till själv.. som täcker under skostället också. blir bra nu i vinter med alla blöta skor!





Väggordet är uppe.





visst blev det jättefint! är mycket nöjda! vi ser texten när vi ligger i sängen! så man somnar gott, hihi (:



god morgon!

vaknade vid tio och låg och myste med älsklingen ett tag.. kissarna kom in också och låg mellan oss och kurrade. dom är verkligen mysiga våra katter! (: sen gick vi upp och åt frukost, jag skrev massa adresser till folk som handlat av mig på tradera och nu är alex iväg till bauhaus och köper skruv. vi ger oss inte. innan kvällen ska kubhyllorna upp.. skitsvåra att få upp.. dom som är smala tippar över och ramlar ner.. så nu måste vi borra i hyllorna.. gah. det går bra, i hope.

ikväll har vi middagsgäster här från halv sju. ska bli trevligt! vi ska bjuda på helstekt fläskfilé, klyftpotatis, någon sås och sallad.. vin och efterätt.. blir förätt också.. trerätters alltså (: gott! till förätt blir det antagligen varsinn halva avokado, skagenöra och färska räkor eller min egenpåhittade "sallad" med roccola, soya, vinäger och nötter.. vi får se. varmrätt skrev jag ju och efterätt blir det vit chockladmousse med hallon. gud va gott.. och jäkligt onyttigt. fast man får faktiskt äta vispgrädde när man går efter gi.. (känns bättre att skylla på något lixom, haha) (:

ska ta och städa i köket nu efter frukosten och sen hoppa in i duschen.. sminka mig osv. ska fota till passet idag. jättekul att jag har en finne, eller två på kinden.. tog ju ut min p-stav igår för att den slutat fungera.. (håller ju bara i tre år) och att sluta tvärt med hormoner var inge bra för min hud. prickigkorv. kul.. så det blir täckande idag på kinden! (; jäkla tonårsproblem som kommer när man är 23.. skandal. och som några av er undrat.. vi ska inte skaffa barn.. än. jag har börjat med p-piller ist för att det gör så att man blir mindre deprimerad och mår bättre.. så. p-piller it is. barn kan vi börja tänka på när vi utbildat oss till det vi vill jobba med och har fasta jobb. något annat skulle bara kännas jävligt korkat.. jag vill kunna ge mina barn en trygg och stabil uppväxt! (dock är jag otroligt stolt över min egen mamma som var sjutton när hon fick mig och klarade av att vara världens bästa mamma ändå) (:

nu - städa! hörs senare (: puss&kram.



min vän skrev en sak till mig om mig

och jag blev helt rörd..

Det finns en tjej. Som jag tycker om. Hon är varm inuti och varm utanpå. Lite naiv. Hon har snälla ögon. Hon försöker och försöker, så duktig. Hon gör allt av inget, och inget av allt. Vad som är sant vet man inte, det skapar man. Hon lär mig mycket men hon vet inte om det. Garanterat vet hon inte om det. Ingen kan gå förbi henne oberörd. Inte ens om man inte ser henne. Ser man henne ser man mer. Än man sett. Någonsin. En kort sekund. Hon är inte enkel. Svår. Ibland. Men hon älskar. Vill. Hoppas. Så mycket att ge. Hon har fått mig att skratta. Hon har fått mig att gråta. Tro. Längta. Fin. En ovanlig människa. Jag vill stjäla lite av hennes ljus. Sola mig. Värmas. Vimsa. Jag vill prata med henne. Någon. Jag vill att hon är min vän. Bara. Det. På riktigt. Vän...





fy sjutton

ikväll är en sån kväll som jag känner mig helt tom i skallen.. ingen blogginspiration, inga tankar som far runt där upp i huvudet.. som dom alltid brukar göra.. inte ens några hjärnspöken.. vad är det här? känns som att hjärnan tog en time out. kan man skylla på det? "hej jag kan inte komma till jobbet imorgon, min hjärna la av igår.." känner mig alltså lite smått iq befriad just nu.. ska försöka samla ihop alla mina kroppsdelar och duscha.. kanske vaknar till liv litegrann då? jag tror att när man har för mycket i skallen så säger hjärnan stopp och det har min hjärna gjort just nu.. så ja, inget vettigt att skriva.. hah.

jag och hjärtat ska dejta i duschen nu.. ska ropa på honom. han sitter inklämd i klädkammaren bland all smutstvätt, kattlådan och verktyg. tack tack amie för att han får din gamla laptop. jag saknar honom här brevid mig i soffan! måste hitta en tidning jag kan läsa också. sängen känns inte alls lika lockande när jag inte har någonting att läsa.. måste spara alla mina favorit tidningar till thiland.. än sålänge är det 5 st som ligger olästa.. skandal. men oj så kul jag kommer ha på stranden ^^

nu - duschdejt, puss&kram!



Dagens

Humör: glad och lycklig!
Gjort: bytt ett paket med kubhyllor (de andra var trasiga) varit på lyra, tagit ut min p-stav, ätit på restaurang med älsklingen och fixat hemma, suttit och läst bloggar och tittat på DH!
Planer: ska strax duscha och tvätta håret och krypa ner i sängen med darling1
Ser på: Datorn och tvn
Lyssnar på: veras jamande och tvn.
Läser: det jag skriver
Dricker: en stor kopp med te, höstglöd

Äter: morötter (mums)
Bästa: att älsklingen är hemma, det är såå mysigt (:
Sämsta: nej inget sånt (:
Väder: 4 plus och regn.. höstväder!



pysslar kväll

ska snart gå och hänga lite tvätt som älsklingen har tvättat.. (han har blivit en riktig hemmafru här hemma..) haha. eller ska jag säga hemma-man?! han pysslar, städar och donar. och jag sitter och slappar i soffan och ändrar bloggdesignen. haha. dåliga mig. ska sätta igång snart jag med som sagt. hittade ljusslingor i jullådan, så jag ska vira runt genomskinliga ljusslingor runt våra vita rör i sovrummet. älskar att vi har dom rören.. innan tyckte jag inte alls om dom. men nu när vi har ljusslingor på dom blir det så himla fint (: det gillas!

idag åt vi ute. det blev pizza på ett jättemysig ställe, typ en italiensk restaurang.. påminde mycket om en restaurang jag jobbade på förut.. primo ciao ciao. och pizzerna var så så goda. farligt. tur att vi inte bor nära där, haha. vi var iallafall i liljeholmen och plockade ut min p-stav. och har världens största bandage på armen.. hon överdrev en aning om man säger så.. hur stort var jacket lixom..? en halv cm.. först på med två små plåster som håller ihop själva såret.. sen ett lite större plastplåster, sen ett ännu större plastplåster och ännu ett till ännu större plastplåster.. sen en hel rulle med bandage. haha. jag höll på att dö av skratt. hon kollade konstigt på mig, men jag kunde inte hjälpa det. aldrig varit med om något liknande.. ahahaha. gick iallafall därifrån med ett stort smile på läpparna.. she made my day! (;

kom hem för en timme sen.. älsklingen kämpar med kubhyllorna. dom var inte lätta att få upp.. fick köpa egna upphängningsgrejer.. och ja.. det tar lite tid att få upp dom. men bilder kommer, jag lovar! ska pyssla med vägg ordet jag köpte på tradera också.. och klockan 21.00 är det husfruarna. som jag längtat :D

hörs sen. puss&kram!



sent

uj va sent det blev nu! måste dyka i säng med prinsen.. ska upp vid nio imorgon, åka till bolagret och byta ena förpackningen med kubhyllor.. någon måste ha tappat kartongen i golvet..! så det ska vi fixa. sen kör älsklingen mig till lyra, efter det ska han hem till sina föräldrar och vaxa våran fina bil (: och jag ska hem och pyssla lite. trött på dom rosa gardinerna i vardagsrummet. nu när kuberna kommer upp på väggen blir det bättre med enkla vita panelgardiner som vi hade innan! förresten blir det himla bra med kubhyllorna (: är så himla nöjd! nu ska jag bara hitta någonting att ha i dom, haha. funderar på att beställa ett & tecken från perlan.. får se. nu går slantarna som sagt till thailand. vi har varit duktiga och samlat ihop 22500 i fickpengar! så vi kan leva loppan i thailand.. man äter ju för mindre än 100 kr där  (middag alltså)

nej, nu fryser jag.. sitter näck.. fastnade här efter vi duschat. haha. datorn är icke bra när man ska komma i säng.

hörs imorgon kära ni. då kommer en ny bloggdesign också, som jag pillat med lite i kväll. kul (: puss&kram.



söööta! riktigt roligt :)





måndag!

och vi har haft en riktig slapp dag (: skönt det är med sånna dagar! uppskattas verkligen. och speciellt när alexander är hemma. mycket pussande och kramande blir det! åt frukost i 1.5 timme, satt och pratade om thailand, drack vårat te, mitt favorit är kanelte just nu.. mums! beroende. sen fick vi hem en katalog från vårat flygbolag med taxfree varor. alex ska köpa sina favorit jordnötter och jag har ingen aning...! antagligen ingenting. parfymer har jag så det räcker och blir över.. och krämer med.. godis äter jag knappt.. så ja.. ingenting ^^

efter den mysiga frukosten fixade vi här hemma.. lyssnade på vinyl, sjöng och städade (: älsklingen dammsög, tvättade två maskiner tvätt, hängde tvätten, jag skickade vinnarmejl, diskade alla våra kivilyktor, torkade av alla ytor med varmt vatten och axaj citron, vattnade alla orchideér och rensade bland reklamen mm. så nu är det fint (: lovley! luktar så gott om ajax citron också. hade fruktansvärd huvudvärk när jag vaknade men nu har jag druckit massa vatten och den är borta. vi ska ta en mysig promenad strax. det börjar redan bli mörkt så det är bra att jag har min älskling med mig! tror vi går ner till vattnet. måste verkligen köpa en termos.. vi vill dricka te när vi är ute ju. sitta och mysa, titta på vattnet och dricka te. det hade varit härligt. vi får nöja oss med varandras värme helt enkelt! och det är inte fyskam det.

nu ska jag klä på mig.. går nämligen runt i pyjamas än.. haha. slappis eller vad  blir kallad "pyjamas kalle" lite titt som tätt här hemma.. en pik kanske?!

hörs senare! ha en mysig dag! puss&kram.



månsen



kvällen!

hade en jättetrevlig kväll hemma hos amie och sebastian ikväll. god mat och bra film, im a legend.. satt klistrad och jag måste erkänna att det kände som man skulle kissa på sig ibland. spännande alltså  åkte hem vid tio och det tog bara 8 minuter hem med bilen.. skönt att vi bor så nära varandra. sebbe bjöd in alex på en pokerkväll med hans kompisar, tio st som sitter och spelar poker.. haha. jag och amie ska passa på att ha tjejkväll den kvällen! näst nästa lördag. för den här lördagen ska vi ju ha halloweenfesten! skickade inbjudningskorten idag.. lite knasigt då osa datumet är imorgon.. men jag har pratat med de flesta och alla verkar komma (: kul! mamma ska sy svarta gardiner som ska vara trasiga ner till och sy på massa lappar.. kommer bli great. ska dit och dekorera hela lägenheten och blanda bålen på dagen, sen vid sju börjar häxorna komma dit.

har suttit ett bra tag nu och funderat på hur våra kubhyllor ska få pryda väggen.. och har inte bestämt oss än. det är svårt ju. har lagt ut dom på golvet på massa olika sätt.. och jag tror vi vet på ett ungefär hur vi vill ha dom.. får se imorgon, då ska dom upp!  kommer bli jättefint. hoppas jag, haha. annars har vi massa hål i väggen :P nej men det blir toppen.. måste bara fundera ut ordentligt hur vi ska ha det...

älsklingen har gjort te till oss, han är så snäll. tänt ljus och väntar på mig. ska stänga ner här och mysa med honom (: imorgon ska vi upp vid tio, åka till polisstationen och fota till passet och gå på en mysig höstpromenad, hoppas det är soligt! sen blir det en riktig mysdag! det behöver vi. titta film, äta gott och mysa hemma i mjukisbyxor! kramas och pussas och bara umgås  mysigt!

sov så gott allihopa! glöm inte att mina aktioner går ut imorgon, tradera ni vet.. här hittar ni mina tradera auktioner (:

puss&kram.



bloody sunday..

hej på er. förlåt för dålig uppdatering idag ): varit i väg och tittat i affärer. kom hem med sex st kubhyllor från bolaget (: glad är jag! 998 kr och det är dom billigaste kubhyllorna jag sett (: dom ska upp på ena väggen i vardagsrummet. kommer bli så jäkla fint. hinner inte borra upp dom idag.. ska iväg på middag om 20 min, hem till amie och sebbe (: supertrevligt! blir thailändskmat, favorit! en liten försmak för våra två underbara veckor i thailand..!! (: ska hjälpa älsklingen att fixa håret och ska även slänga på mig lite mascara, sen åker vi!

hörs senare ikväll. hoppas ni får en mysig söndag! puss&kram.





må bättre

Lämna bakom dig. Försök att bortse från hur ditt liv har varit hittills. Det som redan har inträffat kan du inte göra något åt, men framtiden kan du vara med och påverka.

Byt ut. Skaffa dig "Jag-styrka" genom att nöta in nya tankar och bilder i huvudet. Var uppmärksam på vad du säger till dig själv varje dag och byt ut det negativa mot något positivt.

Res dig upp. Tänk dig att du är en sådan där liten leksaksgubbe med rund botten, som jämt reser sig upp när någon puttar till honom. Det spelar ingen roll om det var du själv eller någon annan som fick omkull dig.

(tips från topphälsa, världens bästa må-bra-blaska)


mina tips på att må bättre:

- förlåtande egenskap.. har du ovänner, förlåt dom inom dig själv. att förlåta människor gör så du lättare går vidare och mår bättre själv. du behöver aldrig förlåta en människa du inte tycker om face to face, men inom dig själv. att ha konflikter i sig gör en bara bitter..

- ha massa drömmar och tänk ofta på dom. ju mer du drömmer om det du vill ha, ju mer du fantiserar om hur du vill att ditt liv ska utveckla sig, desto närmare dina mål kommer du. ju mer du aktiverar tankarna på dina mål, desto mer strävar du efter att komma dit. så folk som säger åt dig att sluta drömma, vet inte vad dom pratar om!

- skapa vardagslyx varje dag! inte bara på helgerna. varför inte tända ljus, ta ett mysigt bad och titta på en bra film mitt i veckan? alla dagar borde vara som helgerna. alla dagar är värda att ta vara på ordentligt och med mer vardagslyx i vardagen mår vi bättre och blir mer harmoniska.

- ha rutiner i vardagen. somna ung. samma tid varje kväll, gå upp samma tid varje dag, ät på bestämda tider och rör på dig regelbundet.

- våga lita på dig själv. ingen kan säga till dig att du inte klara av saker. det är ditt liv, din tid här och dina val. vill du bli pilot? men alla säger att det är för svår utbildning..? skit i det. tro på dig själv,. satsar man inte kommer man ingenstans. och går det inte första gången.. nej men res dig upp igen och prova igen! ge aldrig upp tron på att du klarar det du vill. aldrig. alla föds vi lika ovetande..

- lär dig "låta saker rinna av dig, som vattnet på en gås"  sluta ta åt dig elakheter. varför lyssna på människor som inte är i din närhet som kastar ut sig en spydighet om dig? såklart ska du ta åt dig om det är ett råd.. men en elak kommentar kommer oftast från en människa som är avundsjuk på dig. någon som inte tål att se att du har det bättre. jag lyssnar på folk i min närhet som jag vet älskar mig. för det är det dom säger som betyder någonting.

- sätt upp mål i ditt liv. jag har satt upp mål fram tills jag är trettio, barn, helst två, designa och bygga villa, ta körkort, ha ett kul och intresant jobb. vad är dina mål? skriv en lista! sen kan det såklart ändras på vägen, men att ha mål hjälper oss att sträva efter någonting och gör oss mindre "förvirrade" framtiden kan ibland kännas lite läskig, och att ha mål och veta vad man vill gör den mindre läskig och ovetande!

(
Önskemål är en sak. Mål något annat. Enligt stressforskaren Dan Hasson, författare till boken Stressa rätt! (Viva), kan önskemål ofta vara stressande eftersom vi sällan har motivationen att nå dit. Mål, där­emot, är något vi kan uppnå om vi stakar ut kursen. Att sätta upp mål och arbeta för att nå dem ger motivation, energi och välbefinnande. En riktig boost för självkänslan.

Gör så här: Innerst inne vet du vad du kan och vill uppnå. Detta är ditt mål. Gör upp en tidplan med delmål. Belöna dig efter varje uppnått sådant. Deppa inte om du misslyckas utan ta nya tag. De riktiga vinnarna är de som inte ger upp. Motivationen och lusten kommer att ta dig dit du vill nu när du vet vart du vill.) från topphälsa



- spara pengar! lägg undan 10% av allting du tjänar varje månad. på ett konto på banken till dig själv. att ha en buffert får ditt inre att känna sig lugnare. att ha lite pengar gör så att mår bättre. lev aldrig för lika mycket du tjänar.. det betyder alltså.. även fast man tjänar tusen kronor mer i månaden än innan ska man inte spendera tusen kronor mer i månaden. man ska inte leva precis på gränsen. "man blir inte rikare för att man tjänar mer, man blir rikare för att man drar ner på utgifterna"

- hjälp andra att hjälpa andra får dig själv att må bra. hjälp en mamma av bussen med hennes barnvagn, säg till en person på stan som tappar sin vante mm. att hjäla andra gör sig själv glad, eftersom du gör andra glada.

- skratta mer. eller bara le. en forskning som gjorts visar att folk som skrattar och ler mer lever längre. om du är ledsen, riktigt ledsen och låtsat skratta "ha ha ha hah ha" högt, rakt ut.. inom loppet av 30 sekunder kommer du känna dig gladare i hela kroppen. när vi drar på smilebanden går det en signal upp i hjärnan som säger till hjärnan "nu skrattar hon/han, nu ska vi vara glada" så är det, testa!

vad tycker ni om må bra tips? jag älskar dom. det får mig att vilja må ännu bättre. skulle vilja skriva en må-bra-bok. hade varit sjukt kul. eller jobba som livscoach. det tror jag skulle passa som och trivas med. hoppas ni fick några tips iallafall (:



pyjamas!

hoppade precis i min favorit pyjamas och sitter i soffan och mumsar på godis och halvtittar på en film som går på fyran.. älsklingen är helt fast, haha. en typisk killfilm! själv ska jag blogga lite och sen lägga på i sängen och läsa nya nr av family living (har börjat prenumerera på den) ska bli mysigt! måste kika när nästa nr kommer ut.. för jag vill ha med mig massa tidningar när vi åker till thailand! så jag har någonting att läsa när vi ligger på stranden och myser (: idag valde vi platser på planet också! vi valde att sitta ganska långt fram.. eller mer i mitten, vi har inga bakom oss som kan sparka oss i ryggen.. och vi sitter ensamma.. alltså ingen brevid oss. skönt! sist vi åkte hem så satt jag längst ut (tre säten) med ett gammalt par.. och alex satt på andra sidan gången (tre säten) med ett annat par ): så vi satt brevid varandra, men hade gången imellan oss.. kunde inte sova.. gick ju inte att luta sig mot gubben ^^ så nu blir det perfekt! ska ta med kudde och filt så vi kan sova.. nästan elva timmar kommer vi sitta på planet! sen kommer vi fram tiiidigt på morgonen i thailand.. då är det bara att hålla sig vaken så man vänder rätt på dygnet. tror det skiljer åtta timmar eller nått. kommer bli supermysigt! gissa om vi längtar.. snart dax att börja se vad som ska med osv.. (:

middagen var jättemysig! mormor och mamma var ju här och vi åt gott, det blev det här, riktigt gott! pratade, myste och hade det trevligt (: fick supersnygga chinos av mormor.. svarta från zara.. måste visa dom sen! mina första finbyxor! kul (:

ska kika vidare på lite bloggar nu. puss&kram!



nya stolar

på jysk har dom rea och vi har lagt undan 4 st york barstolar i vitt. nedsatta från 699 kr st till 100 kr st nu (: perfekt. tyvärr kan vi inte använda dom nu.. om vi inte köper nytt bord också, haha. men det ska vi inte. tanken är att vi ska ha dom i nästa boende som kommer vara större än det vi har nu. för planerna är att vi ska byta upp oss till en trea då vi vill skaffa barn runt 25! och sen om sju år ska vi bo i villa! som jag skriver om ofta så vill vi designa och bygga en villa runt trettio. det är sju år kvar. på dom sju åren ska vi hinna med massa saker.. jag är utbildad dekoratör, men vill fortsätta på några kurser. alex ska ev. plugga vidare inom säkerhet och utbildningen är på 1,5 år. eller så som jag skrev tidigare tar han och en vän över ett företag tillsammans (tiden får utvisa) på sju år ska vi alltså hinna med att skaffa oss jobb vi verkligen trivs med, skaffa barn och köpa villa. sju år låter galet lite. men sen när man tänker tillbaka på hur mycket man hunnit med de senaste sju åren låter sju år som en bra tid. jag har mål, vi har mål tillsammans, och vi kommer klara det! (: för som jag skrev innan.. vi tror på oss!

hur som helst.. vi får se när stolarna används. i min tankegång står dom vid en vit köksö i huset. kanske dom används tidigare i en större lägenhet..? vi får se. billiga som sjutton är dom iallafall (:

bilderna är lånade av tina som också fyndad (: visst är dom fina!!







Lördag!

och jag sitter och letar goda gi recept på nätet (: vi ska åka och handla snart nämligen! ikväll kommer min mormor och mamma på middag hit, ska bli supermysigt! umgås med sin familj ♥ ingen aning om vad vi ska bjuda på.. men det visar sig!

älsklingen ligger och sover. han verkade riktgt trött. bra att han tar igen sig efter allt jobb nu. så är han pigg i kväll (: ska skriva klart matlistan och göra frukost åt oss sen. katterna roar sig himla bra med ett rött garnnystan.. det ligger över heeela lägenheten, haha (: charmtroll. kul att dom kan roa sig!

hoppas ni får en jättemysig lördag, så hörs vi senare! (: puss&kram.



high

high on life, drunk with love. .

det har varit och är en otroligt mysig kväll
. vi lagade god middag (ryggbiff, egengjorda chips med grillkrydda och sallad med egengjord dressing.. mumsa!) dukade fint med våra svarta tallrikar, stora vinglas och massa tända ljus i gröna och orange kivi lyktor på bordet. svag belysning på bumlinglampan.. sen när maten var klar skålade vi med trocadero  inte druckit läsk på evigheter så det blev en del ofrivilligt rapande under middagen..  hihi. nu står baby i köket och vispar vaniljvisp.. vi ska nämligen äta äppelpaj till efterätt. ska göra lite te också till filmen och tända massa ljus här inne. supermysigt! älskar att han är hemma. så underbart. myser i hela kroppen. bara ha honom nära gör mig helt salig i kroppen. jag är rädd för att dö.. tusen år kvar dit, men vi har lovat varandra att vi ska leta upp varandra i vårat nästa liv med. kan inte leva utan dig älskling! aldrig. allt är perfekt. precis såhär ska det vara och det blir bara bättre och bättre varje dag. alla år av kämpande för att må bättre, alla motgångar.. allt har varit värt det. för personen jag blivit efter allt.. passar ihop som en pusselbit med dig.

ska bli gott gott med äppelpaj! längesen. två fredagar i månaden är älsklingen ledig och då ska vi äta gott och äta efterätt. två dagar i månaden är perfekt! lagom och man har någonting att se fram emot  maten var jättegod! vi åkte till coop efter lyra idag och handlade mat. sen åkte vi till en loppis och kollade efter en guldram.. måste få tag i en riktigt fin, med mycket "slinkringar" alltså mönster.. sen ska jag spraymåla den svart och rama in bilden jag gjort till mamma.. feel-good-bilden ni vet. ändrat den lite och lagt till lite saker. blev bra, mycket bra! framkallat en till oss också.. iallafall.. ramen måste vara 20*30 cm.. hrm. får leta vidare (: någon som har en ram att sälja så hojta till. i neeed one.

nu är pajen klar och jag ska göra te och tända ljus här inne också. ha en supergosig kväll. ps. målade ytterdörren idag för andra gången och nu är den jättefin (: får fota sen och visa! puss&kram!





cranberries - linger

favorit sen länge. lyssna och njuuut! det gör jag!!





papperskorgsgubben

varje gång jag är ute så har jag svarta tankar om att jag ska smyga ut på natten och pilla bort klistermärket som sitter på papperskorgarna ute och sätta på en papperskorg här hemma.. haha. jag gillar det klistermärket och jag tycker det hade varit så häftgt att ha på en svart stor papperskorg i köket..



typ den här svarta.. hade varit skitballt att ha och klistra det på..! mmm. så istället för att smyga ut på natten satt jag och googlade och hittade ett företag som säljer sånna klistermärken och idag fick jag svar!! 9 kr st kostar dom och är 20*20 cm. så nu är det påväg hem till oss! haha. jag vet jag är knäpp. men det kommer bli så ballt! nu ska jag bara hitta en papperskorg också.. kanske den på bilden??



jag beställde en transparent med vit gubbe ist för svart..



trött!

gud va jag var trött när klockan ringde nu vid halv tio. somnade inte förens halv fyra.. det är smällar man får ta när man envisas med att sluta med sömntabletter man gått på i fyra år.. jag vägrar att somna pga av mediciner.. på lyra har vi satt upp massa mål. ett av dom är att jag ska slutat med alla mina mediciner jag går på inom loppet av ett halvår. nu har jag varit utan sömnmedicinen i 1,5 vecka.. heja! att promenera en timme om dagen hjälper mig att sova gott. men igår var jag uppe i varv och kunde inte alls sluta med alla små projekt här hemma..! typiskt mig. jag behöver min man här hemma för att komma i säng.

sitter och äter frukost, blev kanelte och två smörgåsar med ost. kastade i mig första mackan, så nu känns det som om den ska komma upp igen.. dom säger att man ska tugga typ 20 ggr på varje tugga.. tror jag bara svalde typ.. ska hoppa in i duschen snart och vid 11.15 går bussen.. kan nog sitta och slappa här ett tag till innan jag sätter igång (:

idag är det fredag och helgen börjar. mysigt! (: vi har tre filmer som vi ska se i helgen, en av dom är im a legend.. med will smith, verkar riktigt bra! sen ska vi äta god mat ikväll. egengjorda chips (man skär potatis jättetunt och har i ugnen..) aiolisås och något gott kött.. och massa sallad! mums! vi äter lite lyxigare på helgerna och det passar oss utmärkt! att slava efter gi varje dag är ingekuuul ju.

hoppas eran fredag blir mysig och att ni mår bra och allt det där! vi hörs senare, puss&kram! (:



Dörren

nu är jag nästan klar med dörren. ska låta den torka och imorgon målar vi ett till varv. är riktigt riktigt nöjd! ångrar inte alls att jag målade den svart (: passar jättebra in i hallen med det andra svarta och vita. svart, vitt och retro gillas hemma här!

den ser flammig ut på korten.. och det kanske den är också.. tror dock att det är för att den är torr på vissa ställen, men inte på alla.. hur som haver.. om det är flammigt imorgon, ruggar jag upp ytan lite med sandpapper och målar ett varv till (: har halva färgburken kvar och köpte bara en halvliter.. så det var en billig makeover..! passade på att måla dom fula handtagen på dörrarna också. blev bra!







ursäkta röran i hallen..  



nu måste jag duscha och komma isäng.. trött! och imorgon ska jag upp till lyra vid 12.00 och sen ska jag och baby ha myyysigt (: han är ledig nu i 7 dagar!!! U N D E R B A R T !!

god natt! (: puss&kram.



good evening people!

mysigt att vara hemma igen. trivs så himla bra här! har tänt massa ljus och gjort en kopp te! sitter i soffan och tittar på du är vad du äter och sen börjar lyxfällan! det blir en myskväll här hemma i soffan och lite pyssel. tänkte börja med ytterdörren som ska bli svart ikväll och imorgon..! spännande  kommer bli riktigt fint! sen tog vi med oss våran enorma jullåda hem också som jag ska kika i.. längtar galet mycket till julen och allt julpyssel.. mysigt! (: sen ska jag tvätta en maskin och städa lite i köket. älsklingen var söt och dammsög och moppade golven medans jag var hos mamma och målade. det blev föresten jättefint. hon var inte helt nöjd med färgen.. så vi får se om hon vänjer sig, annars är det bara att sätta på sig målarbrallorna igen och måla om (; men jag gillade det. det blev så mysigt och varmt där inne.

ibland önskar jag att jag var mer modig och vågade ha mer färg hemma på väggarna.. sen när vi bygger hus ska vi ha varsitt hobbyrum, alex ska ha sitt rum med teknik, högtalare mm.. och jag vill ha ett pysselrum, syrum och litet kontor i ett. då ska jag ha färg därinne! för att bryta av mot våran avskalade vit/svarta inredning som vi har annars. kommer bli helt underbart att bo i ett stort fint hus! våra framtidsplaner gör så jag lever, jag älskar att drömma och sträva efter någonting! för drömma är viktigt och drömmar blir verklighet bara om man vill och tror på sig själv. och vi tror verkligen på oss!

nu ska jag kolla vidare på lyxfällan, det verkar bra den här gången! sen ska jag börja med dörren. vill överaska älsklingen.. han vet inte att jag ska börja med den nämligen!

hörs sen kära ni. puss&kram (:




sleeping beauty

ska krypa ner i en renbäddad säng strax. bara klappa kissarna godnatt och släcka ner här hemma. kvällen har varit jättemysig! är nöjd med den här dagen. har verkligen tagit vara på den och det känns bra i hela kroppen. må-bra-feelings-i-hela-kroppen. jag älskar alla vardagliga saker i mitt och alexanders liv. jag älskar min vardag, min tillvaro och mitt liv. i can never explain the wonderful feeling. allt blir vad man gör det till och med tanke på att man bara lever en gång, så beslutade jag för några år sen att verkligen ta vara på allt. små saker som stora saker. allt räknas. helt plötsligt spelade det ingen roll längre vad andra tyckte om mig, om andra tyckte om mig eller inte.. istället spelade stora viktigheter ingenting.. och nu lyssnar jag bara på mitt hjärta. det vet alltid bäst. hjärtat och magkänslan. och det är fruktansvärt rogivande att tänka så. tänka på att det är mitt liv. här och nu. luddigt. men ni förstår säkert vad jag menar. det spelar ingen roll vem som bor finast, vem som har finast kläder, finast bil, dyraste lampan.. det som spelar roll är vad du känner, du mår bra av. ursäkta dig aldrig för dig själv och det du gör. det är du, och du har rätt till att vara precis som du är.

nu ska jag som sagt gå och lägga mig. läsa i lite ellos kataloger som jag samlat på mig ett tag men aldrig läst. tror en av dom är med julklappstips.. mysigt! imorgon kommer mamma och hämtar mig kl 14.oo ca.. ska hjälpa henne att måla om i hennes kök.. kyckling-gult till det retro inspirerade svart vita köket.. well, my mum is funny (; det blir säkert jättefint! min mor har alltid haft en speciell inredningsstil. (:

nu - sängen! god natt sötnosar, var rädda om varandra.!



hoppas..

inte min mamma läser min blogg nu.. för det här har jag suttit och pysslat ihop till henne ikväll. ska förstora upp den och framkalla och rama in och ge henne när hon fyller år den 12 november.. får se vad jag mer hittar på till min älskade mami (: funderar på att ha en sån här hemma hos oss också! fick inspiration av korten som perlan ska ta in i sin webbshop men ville göra det med egna ord (: och det blev ju himla bra. lite piller. men det blev precis som jag ville ha det





underbara låtar




 

Ha nå en ordentlig koselig kveld allihopa!
(jag älskar norska.. både jobbat med norrmän och gift mig med en  )



soffi

nästa gång vi köper soffa ska vi ha en ljusare grå soffa.. i det här tyget...! (fast det är bara i mitt huvud som dom tankarna har gått ännu, haha. för alex blir som sagt galen på mig.. vi köpte våran soffa för 13 tusen för mindre än ett halv år sen..) iallafall. jag älskar såklart våran soffa. och mörkgrått är fab. meeen, ibland önskar man att man hade en stor nybyggd villa redan nu.. då hade vi haft tre soffor.. ett vardagsrum med två likadana soffor mitt i mot varandra.. tv på väggen bakom ena soffan.. bra sätt att kunna sitta och prata när man har främmande och slippa trängas i en soffa.. och sen en mysig soffa i allrummet! åhåh. gaad vad jag längtar tills vi byggt våran drömvilla. det hemmet vi drömmer och strävar efter! känns så bra när vi pratar om vårat hus! ska rita det så allt, precis allt passar våran familj och våra behov!




Hemma!

nu är jag hemma och det är så skönt! varit en jättemysig dag idag (: varit ute på promenad och sen åkte jag till farsta centrum och gick och kikade i affärer. fick med mig två böcker hem på åhlens rean. 1001 tips om kök (allt man ska tänka på när man ska renovera kök, tips och råd mm) och 1001 råd om badrum (samma sak som den andra boken fast badrumsrenovering) hade kostat 228 kr st och fick båda för 50 kr (: kap! ska bläddra igenom dom sen. är perfekta att ha då vi ska renovera nästa år! både kök och badrummet.  fick med mig en julklapp till älsklingen också. nu är två julklappar kirrade till honom och en till helena (: som sagt, jag gillar att vara ute i god tid. köpte två nya löste sorter också.. rött chaite och kanel.. luktar mumma. ska smaka ikväll efter middagen!

potatisen kokar och jag har satt på ugnen.. ska ju göra middag till mig själv ikväll då alex varit på möte med jobbet och ska jobba.. just nu är han hemma hos sina föräldrar och spelar dataspel med sin bror! pratade nyss med honom och christoffer kommer på halloween festen vi ska ha också.. kul (: tessan, thomas, amie, sebbe, christoffer, ida, jag, alex, mamma, och några av hennes kompisar kommer.. vi brukar ha häxfäst jag och mamma.. jag bjuder några och mamma några. sen är det sjukt läbbigt hemma hos mamma (: kommer bli skitbra! vi har en stor svart kittel som vi ska ha bål i..! köpte spindelväv igår också och massa spindlar.. sen har vi massa pynt sen åren innan (: kul att dekorera!

ska gå ut och fixa i köket nu. tömma diskmaskinen osv. duka och tända ljus (:

hörs senare. ha en mysig kväll. puss&kram.



dagens outfit också.. slappt minst sagt!

randigt linne - h&m, nytt!
grå skickad tröja - vero moda
svart jacka - h&m
gråa mjukisbrallor - h&m organic cotton
gympaskor - adidas stadium
grön och svart palestinasjal - indiska



helt underbart

kändes som i en film när jag var ute och promenerade. så himla vackert med alla höstfärger och solen som sken i ansiktet. mycket mysig promenad! (: ska varva ner lite. blev helt varm, var ute och gick ganska fort i 40 min.. och sen ska jag ta bussen till farsta och gå och titta i affärer. bussen går om 20 min här utanför och det tar 10 min till farsta.. lagom avstånd! (: sen ska jag handla till middagen också. blir lax i ugn med potatis och citronsås. gott! lax har jag hemma redan och potatis med.. så det är bara ingredienserna till såsen som ska handlas. sen ikväll innan jag slår mig ner isoffan ska jag ha lite hemmaspa här.. raka benen, peela kroppen, ansiktsmask och hårinpackning. jag gillar inte att bada.. svettas bara så mycket så det blir nog en varm dusch istället.

ska ta och slänga på mig lite kläder nu.. jeans och någon tröja får räcka. hörs senare! puss&kram!



Höstpromenad!

har precis ätit lite och ska klä på mig min höstjacka, halsduk och mössa och gå ut i höstvädret som är helt underbart idag! och gå på en mysig promenad! sen har jag lite saker jag ska fixa med här hemma.. när jag promenerat klart ska jag svänga förbi affären och handla middag. tror jag ska göra lax i ugn med potatis och någon god sås..! alex ska på möte och sen jobbar han.. så idag kan jag äta fisk (: han äter ju inte fisk.. tyvärr. så jag får passa på nu (:

- sätta upp nya väggdekoren (sweet dreams) i sovrummet.
- göra en läxa som jag fick igår på lyra
- tvätta en maskin svart tvätt
- vika in den redan tvättade tvätten
- skriva en matlista (sju st recpet)
- pyssla med bröllopsalbumet (som jag inte är klar med ännu)
- gå till affären och handla till middagen
- laga middag och tända massa ljus och äta
- ha myskväll med tvtittande!

ska dricka upp mitt te nu och hoppa ur mjukisbyxorna.. hoppas ni får en jättemysig dag, det ska jag ha (: puss&kram.





under filten.

sitter i mysiga soffan under den nya fleecefilten (har verkligen saknat att ha en filt i soffan, den här är perfekt!) passar jättebra ihop med våra orange kuddar från mio också! har datorn i knät och mumsar på en clementin. coop har dom bästa clementinerna ever. det är alltid godast clementiner under höst och vinter halvåret. på sommaren är dom så torra överallt.

ikväll är en sån kväll som jag gör precis vad som faller mig in. har inte städat i köket efter middagen och måns står och äter på bordet från min tallrik nu.. hrm. ska nog plocka undan lite iallafall  det känns skönt att inte må dåligt av att inte göra det "man ska göra" jag tillåter mig själv att bara få vara. precis som jag är. och ikväll tar jag hand om mig själv. och jag njuter! det är så himla onödigt att få ångest över saker man inte gör, eller orkar med. det är min tid. min tid att göra precis vad jag vill med. it's my time. njut!

börjar bli trött, men ska hålla mig vaken en stund till.. läsa lite bloggar som jag inte hunnit läsa på flera dagar och kolla mejlen. sen får vi se. är sugen på en kopp te.. men jag vet hur många vändor det blir till toaletten i natt.. inte bra att avsluta kvällen med en stor kopp te direkt..! kan iof dricka en kopp med rött te.. det är inget koffein i.. så man blir inte lika kissnödig

puss&kram! ps.. visst var husfruarna superspännande ikväll..? fick för mig att det var det sista avsnittet.. och varför har susan träffat en ny kille nu.. hon och mike som var så söta!



mening!



perlan ska ta in lite saker från klevelandord. dom här vill jag beställa av henne och ha i svarta ramar på väggen. små meningar som man kan slänga en blick på varje dag!



charmed life





Fairy Tales


en del sagor är sanna.
oftast hittar vi på dem för att
hjälpa oss själva att hantera livet.

alla sagor har ett slut.
men i livet är slutet bara en ny början.




crybaby

innan älsklingen åkte till jobbet gjorde han en kopp te till mig, dukade fram clementiner, satte på min favorit film uptown girls på dvdn och tände massa ljus. han gör allt för mig och jag är så glad, så himla glad att han finns i mitt liv. när man ingår i ett äktenskap blir man verkligen en. vi har verkligen blivit en och jag älskar att vara en med honom. han är det bästa som någonsin hänt mig. har varit nere nu på kvällen och han har verkligen behandlat mig som en prinsessa. han ville verkligen inte åka till jobbet och jag ville verkligen inte att han skulle åka, men ibland måste man klara sig. och det har gått bra, faktiskt! det hjälper att gråta! gråta är bra.. allt jobbigt rinner av en  så nu mår jag mycket bättre. nu kan jag andas igen.

idag har jag varit ute jättemycket. åkte till lyra idag, gick från bussen 15 min.. efter 1.5 timmes möte där gick jag i 40 min från lyra till huddinge centrum. gick runt i affärer där. köpte en orange fleecefilt som kostat 149.. fick den för 49 kr på rean. älsakr hemtexs reor! köpte även två st baslinnen på h&m. ett svart och ett grön & mörkgrön randigt linne. har nästan inga linnen och det kommer behövas i thailand (: sen åt jag och mamma lunch tillsammans och efter det tog jag en 40 mins promenad med adolf.. mycket promenad idag alltså! skönt! och i natt kommer jag sova gott!

filmen är snart slut, jag har sett den hundratals gånger så jag kikar med en halvt öga. sen ska jag ta mig en varm och skön dusch innan husfruarna börjar..! myskväll med andra ord! (:

ha en fortsatt mysig kväll. hörs senare. puss&kram.



en god morgon!

vaknade för en kvart sen (: stolt jag är över mig själv att jag kom upp. eftersom jag sovit så länge dagarna innan så blev jag förvånad över hur lätt jag kom upp. inget snoozande inte (: skönt. klätt på mig, tvättat ansiktet, smort in det med dagkräm och fixat håret. blir en slapp outfit idag. är inte alls på humör för tighta jeans!

efter lyra tänkte jag hoppa av bussen i Huddinge och gå och titta lite där i centrum. saknar Huddinge centrum jättemycket ): det var alltså där jag bodde innan vi flyttade hit. sen ska jag hälsa på mamma en stund också (:

nu ska jag äta frukost, gröt och te och någon macka om jag orkar.. inte så hungrig nu på morgonen men lite ska nog slinka ner (:

hörs senare, ha en jättebra dag allihopa! massa kramar & pussar!



det drar ihop sig..

ska snart lägga mig i våran sköna mjuka säng under mitt tjocka duntäcke och läsa i en ny inredningstidning! låter väldigt mysigt tycker jag! (: har haft en gosig kväll tillsammans med mamma också. hon gick precis.. följde med henne till bilen och hämtade en vattenflaska jag glömt kvar.. min favorit. vattenflaskan är min bästa vän, typ. behöver aldrig mer huvudvärkstabletter. nu dricker jag mer än två liter vatten om dagen. min kropp mår fab av all vätska! och te i mängder.. mm (: och all bra gi mat. jag gillar våran sunda livsstil. du och jag älskling! (:

jag och mamma gick en mysig höstpromenad i mörkret.. bara gatulamporna lyste upp lite smått och löven blåste runt. perfekt med vindjacka som går under rumpan i grönt och stor stickad pösig mössa och halsduk. underbart! skulle nästan behövt vantar också.. men fickorna på jackan fick duga. gick till ica och handlade lite gott till filmen och gick hem, gjorde iordning fika. grönt chaite som luktar precis som pepparkaksdeg. jag längtar till julen..! åh va mysigt! men först är det halloweenfest som ska planeras in i minsta detalj (jag älskar ju att planera) och vi ska åka till thailand. underbart underbart att komma bort i två veckor och sola, bada och älska varandra från topp till tå som vi är bäst på. sen väl hemma, bruna som pepparkakor ska vi julpynta här hemma, baka pepparkakor, lussebullar, världens godaste smörkola och chocklad kola..! dricka julte, tända ljus, pulsa i snön (förhoppningsvis) göra snöänglar och ligga i snön, kramas och titta på en svart himmel fylld med stjärnor. livet är för underbart. allt är underbart. när jag har sån här goodfeeling i hela kroppen vill jag spara den i en ask föralltid, så jag kan öppna asken när jag inte mår lika bra och bara dofta, lite lite på den underbara känslan av upprymdheten igen. av lyckan och allt som hör till.. för lycka, det är det bästa man kan önska sig här i livet. och jag har det. vore jag knäpp om jag skrek ut hur lycklig jag är..? L Y C K L I G !

filmen var bra! hoppas sömnen också blir bra. imorgon ska jag upp vid nio. ska på möte på lyra. lyra som ska lära mig hur man lever på riktigt igen. för det, det är alldeles för svårt för mig. jag behöver vägledning genom livet. har varit off track på tok för länge. tänk att man kan bli som ett barn igen, som måste lära sig allt om och om igen. vägen dit känns väldigt lång. den gjorde det iallafall. nu är jag snart framme vid mitt mål och jag är jävligt stolt över mig själv. snart!

nattgåtor och svammel är jag bra på.. så nu ska jag sova. ville bara skriva av mig. för lyckokänslorna som bubblar ska man verkligen ta vara på. dom lever man länge på. och jag tänker leva ett långt och lyckligt liv. fortsätta i den här riktningen alltså.

tack för mig och sov så gott (: hörs imorgon käraste ni. puss&kram.



Tuesday

sitter och tittar på lucifer (en av våra katter) som leker med min tepåse (pepparmynta) jag tror minsann att han är lite smått beroende av den lukten..! för vem vill tugga på en blöt urvriden tepåse frivilligt?! knaskatt!

jag vaknade inte alls nio.. eller jo jag vaknade nio av att klockan ringde (måste verkligen byta ringsignal.. den som jag har nu är alldeles för sövande för mitt eget bästa) snoozade såklart tusen gånger och när jag vaknade några timmar senare så kändes min skalle som en stor pumpa.. släpade mig ur sängen och in på toaletten.. tvättade ansiktet i iskallt vatten och gick ut på balkongen, andades och kände hur ångesten försvann för att jag inte kommit upp i tid. i bland måste man förlåta sig själv för att man inte kommer upp och är hurtig.. huuu.  ett liv utan rutiner är inte någonting jag vill rekomendera. hör och häpna! jag längtar (!) tills jag måste gå upp sju på morgonen, åka till ett jobb och tjäna pengar! ett gott tecken  ringde stället jag ska börja på. ett steg närmare arbete och det sista steget också..! dom ringer nog upp mig under dagen! nu ska jag inte såsa längre.. måste verkligen komma igång! oh yes!

sitter som sagt och dricker mitt "lunch te" te är så frukansvärt gott. förstår mig inte på hur det skulle vara att inte dricka te.. hur kan man inte gilla det..? mysfeeling! mamma kommer över på filmkväll ikväll. riktigt mysigt! var ett tag sen hon var här. så det ska bli jättemys! ska hon få smaka på våra kanelbullar också. nu på dagen ska jag röja här hemma. tänkte städa lite och så (: och gå ut på en promenad i höstblåsten. mysigt!

hörs sen (: puss&kram.



I Carry Your Heart With Me


I carry your heart with me (I carry it in
my heart) I am never without it (anywhere
I go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
I fear
no fate (for you are my fate,my sweet) I want
no world (for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart (I carry it in my heart)



god natt!

precis duschat kroppen och smort in mig med acos rich care bodylotion canola oil.. luktar ljuvligt (: gillar deras sense & care serier! gjort en kopp med pepparmyntate, gott! (: tänt ljus inne i sovrummet och ska krypa ner under duntäcket och mysa till en film! försöker verkligen vända på dygnet och imorgon tänker jag gå upp nio! får lägga mobilen lågt ifrån sängen (;

vi hörs imorgon kära ni. hoppas ni haft en mysig kväll. och sover så gott sen! puss&kram.



mina nya gröna kivi lyktor! älskar färgen. stod och velade mellan gråa och gröna.. men dom gråa såg blåaktiga ut /: och blått går bort hemma hos oss! supernöjd med dom här iallafall (: min favoritfärg ju!

kan passa på att slänga in en bild från i morse, gjorde frukost på sängen åt älsklingen min som blev superglad (: han är så söt! älskar vårat förhållande/äktenskap. alltid hålla handen.. till och med när vi sitter i bilen. skicka mysiga sms, göra frukost på sängen utan att det behöver vara födelsedag.. love it all (:



fullkornsmörgåsar med rökt skinka, en kopp sencha lime grönt te, tre omega3 piller och en vitamintablett.. och fun light att svälja tabletterna med!



Fjällräven Greenland Winter Jacket

mhihwi.. skit nu har jag fastnat för en vår/höst jacka från fjällräven också! får spara tills det blir väder för den (: skitfin och mysig. ser ut som fjällräven retro modellen och har teddy foder i hela jackan. lavvlie  1999 kr. olivgrön ska jag ha! bytte min svarta fjällräven eskimo idag till en xxs. satt så himla mycket bättre. gick runt en lång stund inne i affären och hade den på mig.. svettades är vi gick därifrån och hade bara en tunn tröja under. gissa vem som inte kommer frysa om gumpen i vinter ^^





sen åkte vi förbi åhlens. alex väntade i bilen för vi hittade ingen tillåten parkeringsplats. så jag gick in själv.. utan mobil. snurrade runt på inredningsavdelningen som är gigantisk och fick med mig lite smått och gott. tre gröna iittala kivi lyktor, en rosa almanacka för slutet av 08 och hela 09. fin fin (: och två små block.. såkallade "mina mål boken" som jag så fint kallar det (; skriver upp mål, resultat och vad jag kunde göra bättre för att klara av målen. perfekt är det och jag bli ruggigt peppad!









visst är den alldeles bedårande min nya kalender (:

älsklingen åkte nyss till jobbet. kändes som jag skulle börja lipa när han åkte ner i hissen. tre nätter kvar nu. saknar så sjukt mycket ): aj i hjärtat. tur att han kan prata med mig i tel  

fanny - saknar dig så det gör ont ):
alexander - liten då.. jag saknar dig också jättemycket. snart är jag ledig igen och då ska vi ta igen all förlorad kärlek. älskar dig av hela mitt hjärta. puss min underbara fru.
fanny - du är världens underbaraste älskling. är så himla kär i dig. det pirrar i hela kroppen.
alexander - vi är gjorda för varandra. du och jag fanny!
fanny - du och jag förevigt! mitt hjärta slår hårt för dig! ord kan inte förklara hur lycklig du gör mig!

nu - ensam mamma söker..!





Dinkelgröt

sitter och äter lite lunch, dinkelgröt med kanel och mjölk. gillar att kanel sänker gi värdet och att gröten blir så mycket godare med kanel  duschade innan och tvättade håret och satt på mig nytvättade mjukisbyxor och tröja. tänkte gå ut och gå en sväng efter gröten och gå ner till affären och köpa lite frukt tills i kväll. riktigt sugen på vindruvor och clementiner, mums!! ska väcka min skatt runt halv tre också så vi kan åka till stan och byta jackan, en sväng in på åhlens blir det också så jag måste komma ihåg mitt presentkort!

innan jag glömmer det; tack snälla för era kommentarer om passet.. har haft en klump i magen.. men nu är den borta. flera av er skrev att det bara tar 5 dagar att få det. så imorgon åker jag till polishuset och fotar mig! (:

imorgon är det massa saker på "to do listan" som ska fixas.. ska skriva upp allt så jag kan pricka av sen imorgon! skönt med helg, men jag längtar till vardagen och mer rutiner. det saknar jag verkligen! måste betyda att jag snart är redo för att jobba?! hoppas det (:

hörs senare, ha en mysig söndag! puss&kram.





nighty night

skönt att komma i säng i någelunda tid i kväll. brukar bli senare, men inte i kväll (: bra fanny! måste skriva en "måste göra lista" innan jag släcker lampan ikväll.. bla att ringa till polisstationen på måndag och fråga hur jag ska bära mig åt för att få ett nytt pass inom loppen av fyra veckor. fan va jag är klantig. jag har ju bytt efternamn..!  trött jag blir på mig själv. skjuter upp viktiga saker ^^ typiskt! jaja. hoppas jag hinner få det.. annars kanske det finns något "tillfälligt pass" vi får se. nog om det. ska hoppa in i duschen nu och borsta tänderna, värma vetekudden och lägga mig och läsa i min bok och lite i några inredningstidningar! (: älskar våran säng. så mysigt att ligga där och gosa ner sig under duntäcket och läsa!

imorgon ska vi åka till stan och byta min fjällräven jacka till en mindre stl också. och shoppa kivilyktor (:

hörs imorgon kära läsare. sov så gott! puss&kram





christmasfeelings

jag har riktigt ont i ögonen nu.. suttit här och pysslat med julklappar och halloween inbjudningskort.. att stirra in i datorskärmen i 4 timmar är inget jag rekomenderar (; men snart är jag klar.. då ska jag plåga mina ögon lite till och kolla på film. haha (: ska göra några mackor och te.. just nu har jag länsat en chokladask vi hade hemma...! hrmf. fast det är ju lördag! får skylla på det. ^^

idag på ögonsjukhuset bläddrade jag igenom en gammal "damernas" en jultidning.. mycket tips på julklappar och nu längtar jag som tusan tills vi ska in till stan och gå och strosa runt och köpa klappar! julen är helt klart den bästa årstiden på året. hela kroppen fylls med mys! love it.

här är lite bilder från våran förra jul.. jag längtar ju inte mndre direkt (;







nu ska jag fortsätta med mina julklappar och kolla på film sen (: ha en mysig kväll. puss&kram.



älskar dig föralltid






när man saknar så det gör ont







saknar dig! nu har vi varit bästisar i över två år.



photoshop



kommit på ett sätt att fixa bilderna svartvita på ett bättre sätt. det gråa försvinner helt ur bilden. lite trixigt, men ack så bra resultat. hihi (: ska göra en julklapp nu.. nämligen en.. tyvärr kan inte säga. älsklingen läser här (; ni får se sen. har lyckats få dit en rand på kortet som ni kanske ser..! hoppas jag har en kopia på det här kortet. I like it.



gröna & gråa kivisar

jag har kvar 400 kr på mitt presentkort på åhlens. inne i stan på stora åhlens har dom tre betala för två på alla kivi lyktor just nu.. funderar på att köpa 3 st gråa till sovrummet och även tre st gröna.. vill ha grönt i vardagsrummet sen och det är ju bra att passa på (; 316 kr blir det för sex st. imorgon ska vi in till stan och byta min fjällräven eskimo jacka till en xxs ist.. och då kanske man ska passa på att smita in på åhlens en snabbis!





Lördag!

hoppas ni har haft en mysig lördag hitintills (: jag sitter i köket och äter lite lunch och dricker te. har fortfarande inte kommit ur pyjamasen och morgonrocken men det är väl det som är det bästa med helger (: man kan göra precis vad som faller en in. funderade på att åka till stan idag. men kom på att jag inte har något busskort.. så där sket sig det. fk ska sätta in pengar till busskort i början av nästa vecka. så så blev det med den lilla utflykten (; därimot ska jag in till ögonsjukhuset för att kika på ögat och inflammationen. verkar ha blivit sämre.. märkte det igår kväll och idag var det rinnigt och eländigt. får hoppas på det bästa. alex kör in mig och sen kommer mamma och håller mig sällskap! tur att dom har många tidningar där! tar ju ett tag. ska laga middag snart som älsklingen kan ta med sig till matlåda eftersom vi inte hinner äta ihop, så äter jag sen när jag kommer hem! blir en lugn kväll ikväll med film och lite pyssel med bröllopsalbumet. inte gjort klart det än. mysigt att pyssla med det (: det blir riktigt fint! ska bli mysigt att kunna sätta sig och bläddra igenom det sen.  tänk nu har vi varit gifta i snart 5 månader. tiden går verkligen fort. jag hakar upp mig på att vi varit tillsammans i 1.5 år.. men det är ju 2.5 nu.. galet. tiden går fort när man verkligen trivs med sitt förhållande och äktenskap! njuter av varje dag. och älskar varje sekund av allt. ♥

ha en jättemysig lördag! puss&kram.



vägglampor i sovrummet?

jag är så arg på mig själv att jag inte köpte några lampor när vi var på second hand förra veckan..! hittade två vita klotlampor för 35 kr st.. ska ringa dit imorgon och fråga om dom finns kvar.. då åker jag dit och köper dom. ska spray måla dom vita, lite skavda och sen åker dom upp i sovrummet (: finns dom inte kvar.. kanske man ska överväga att spara till dom som finns på ilva? skitfina är dom (:





önska

önskar mig sånna här burkar i julklapp! nya teburkar såklart. synd bara att dom teburkarna vi köpt och har nu var så dyra  kanske kan sälja dom på tradera..! dom här hade iallafall varit superfina i köket hemma hos oss ♥







regnbåge

älsklingen fotade en fin regnbåge som vi såg utanför köksfönstret. fin va (: älskar att alex lägger märket till sånna här saker. det är ofta man hör från honom "titta älskling.. va vackert..!" han är så go






Fredagskväll

mys i soffan! datorn i knät och "ensam mamma söker" på tvn. mätt och belåten efter middagen. det blev jättegod thaimat! starkt och god smak (: här har ni receptet. jättegott med lite apelsinsmak! (:

det var kul att gå på second hand idag med cassandra! vi var där i 40 min och kikade på allt. köpte en bok till mig, en inredningstidning, en bok till mamma och vattenkannan (: 20 kr för böckerna, 2 kr för tidningen och 10 kr för kannan. billigt och bra!

fick hem filmerna från cdon! wii  så ikväll blir det filmmys i sängen. älsklingen kopplade in dvdn därinne innan han åkte till jobbet. köpte hem lite naturgodis också, ska hälla upp det i en skål och tända lite ljus och lägga mig på sängen (: myspys!

hoppas att ni har en jättegosig fredagskväll! njut! puss&kram.





Vattenkanna








gillar den massor. 10 kr på second hand idag. snygg och stilren. kommer ha fun light i den i kylen så man kan plocka fram till middagen och när man är sugen på saft (:





Fredag!

mysigt med fredag! visst (: vaknade för en stund sen.. fast jag var så trött i går så kunde jag inte somna förens sent.. men det är okej, jag är ju ledig (: sitter och äter frukost nu blev vaniljyoghurt med start. hade ingen mjölk hemma så gröt blev det inte. får köpa mjölk sen, för gröt är riktigt bra att börja dagen med.

fick ett mejl om att tre filmer från cdon skickades igår.. så jag hoppas att dom kommer idag. annars blir det en filmlös helg ^^ finns kanske nått att se på tv ikväll annars!

ska snart in i duschen och tvätta håret, inpackning och sminka mig.. sen ska jag ju träffa cassandra och gå på loppisen. kul (: sen hem, göra lunch, fixa lite här hemma och förbereda till middagen.

ikväll blir det myskväll med tända ljus och mys i soffan. älskar kvällarna! och att det blir mörkt så fort. för det är så himla mysigt att tända alla smålampor och ljus på kvällen. jag är en riktigt kvällsmänniska!

hörs sen kära ni. ha en riktigt mysig fredag! puss&kram.



sängdax!

ska lägga mig i sängen nu och läsa topp hälsa. men innan det blir det en snabb dusch.. bara skölja och tvåla in kroppen. sover så mycket skönare när jag duschar på kvällen (: inte undra på att min body butter är slut så som jag duschar..!  måste åka till farsta någon dag och köpa en ny cocos body butter. får bli lite rik och berömd innan bara.. dom är inte billiga direkt.. det tyckte jag dock ibörjan när jag använde den och den räckte i ett halvår.. det gör den inte nu kan jag meddela..!

imorgon ska jag träffa en tjej som läser min blogg också (: ska bli jättekul. lite pirrig är jag minsann. hon vet ju massa om mig, men jag vet ingenting om henne. det blir nog bra! vi ska gå på second hand och kika. samma som jag och alexander var på idag. får hoppas att vintagestövlarna är kvar. då ska jag norpa dom. och lägga ut på tradera.. kostar 25 kr st.. det är ju ingenting! frågade när vi var där om det alltid är så billigt och det är det. mwhihi. usch. farligt! speciellt när det ligger så nära oss. varför varför skulle jag komma på att det låg en second hand där?!  iallafall.. får ta med mig lite pengar imorgon. någon hundra lapp eller så. idag köpte jag vintagestövlarna för 25 kr och en svart och vit randig polarn och pyret tröja för 15 kr. gillar den! ska bli fun fun att ses imorgon iallafall. halv två ska vi ses. hon lär ju känna igen mig.. får se hur länge jag står där och ser dum ut innan jag hittar henne, haha (:

imorgon går jag upp vid tio. äter min havregrynsgröt med kanel och mjölk och frukt. saknar mina smoothies på morgonen. men det blev så jäkla dyrt i längden. vi dricker det på helgerna nu istället. helglyx (: sen ska jag duscha, sminka mig och hitta något att ha på mig. sen möta upp bloggläsaren (;

sov gott nu alla underbara. vi hörs imorgon! puss&kram!








ikea inspiration



jag älskar köksstolarna och taklampan! skulle gärna ha såna köksstolar, men gillar inte att dom är i plast.. svårt att få rent om dom blir smutsiga. taklampan är riktigt cool, kanske ska köpa en och variera med våran bumlinglampa? alex kommer bli tokig på mig, haha



sånna skoskåp vill vi ha på ena väggen i hallen. jupp. fast bara två rader med tre skåp i varje rad eller tre rader med två skåp i varje rad.. hrm. blir nog fint (: och några kivi lyktor på där!  på bilden skymtar man även skohyllan som vi köpt!




svart dörr

bloggerskan dinka bloggade om deras gamla ytterdörr som fått sig en ny makeover. svart! gud så fint det blev. gillade det verkligen och ringde till alexander och berättade! han gillade det också och nästa gång han är ledig ska vi åka och köpa sandpapper, målartvätt och svartfärg! och måla våran slitna ytterdörr svart på insidan. coolt. vill köpa wave hängaren i svart och ha i hallen sen. lääängtar tills vi ska göra om där! köpte ju frän skohylla i svart när vi var på ikea för ett tag sen. skulle vara toppen ihop med wavehängare och några trones skoskåp i svart, vita väggar och en svart dörr..! snyyygt! (: bilder kommer!



bilden är lånad av dinka! visst blev deras gamla dörr fin när den fick svart färg (:



idag hämtade vi hem min nya jacka (:



och den är superfin (: är så nöjd! glad att jag valde en svart! (: vet inte om jag måste byta till en xxs.. ska testa den en tjock kofta under också.. xs kändes lite stor, passade på alex :P iallafall. en supermysig och varm jacka. kan verkligen rekomendera den (:



sweet dreams

wii, vann nyss en auktion på tradera! gillar väggord, men dom är dyra överallt. har hittat en som säljer väggord på tradera och hon säljer dom billigt (: vann den här på bilden för 83 kr. tänkte sätta upp den över dörröppningen i sovrummet. hoppas det blir fint (:





orchideér

läste i tidningen alex köpte hem med thailandsspecial att man köper orchideér för 5 kr st i thailand och dom är stora och fina! eftersom dom klarar sig utan vatten i en vecka så ska jag köpa med mig några st hem! här hemma har vi tre orchideér just nu och dom blommar fint (: på den ena är det 14 blommor, de ni (:





dom vita/rosa orchideérna passar fint ihop med våra ceriserosa gardiner (:



fynd

hittade ett par vintagestövlar från finland (där gör dom de bästa stövlarna enligt mig) på second hand idag för 25 kr. hittade även två par till, dom också för 25 kr st.. men tyvärr var dom lite för stora. funderar dock på att åka dit imorgon och köpa dom ändå.. kanske mamma vill ha dom? (: dom var ju fina!





fodrade och inte så höga. dom går halvvägs upp på vaden. aj lajk!



varm choklad

nu ska jag ut i köket och göra en kopp varm choklad och bre några hårdbröd mackor med ost! sen ska jag tända ljus här i vardagsrummet och titta på tv (: mysigt med tvkväll, är riktigt seg ikväll eftersom jag sov så dåligt i natt. kommer bli en tidig kväll. ska ta en dusch sen och krypa i säng och läsa nya numret av top hälsa! gillar verkligen den tidningen. mina favoriter bland tidningarna är plaza interiör, family living och top hälsa. ska nog beställa en prenumeration på family living! (:

här hittar ni receptet på en kopp varm choklad. jag tar råsocker ist för vanligt socker. lite nyttigare (;




nytt i sovrummet

här är fyra av de kuddar som vi fyndade i går för 10 kr st (: har velat ha dom som ligger överst ett bra tag. men dom är ju slut hos ikea. dom är i ylle tror jag eller filt och jättemysiga! som under finns på ikea just nu. nu skulle jag bara vilja ha några gråa ljusstakar därinne också. medaljongerna på tapeten bakom sängen är ljusgråa och passar fint ihop med kuddarna (: jag är nöjd.








mysbelysning som även får vara läslampa på kvällarna. kanske inte den bästa läslampan, men bättre än inget.



älskar det vita riset med belysning i. perfekt att tända på kvällen (:



födelsedagspresenten som sitter så fint på väggen. älsklingen har gjort det så fint med listen för sladdarna (:



tips på vad du kan göra en regning höstkväll

här är lite tips på lite saker man kan göra för att komma i en feelgood stämning. try it (:

1. tvätta av sminket och lägg en ansiktsmask och smörj sedan in ansiktet med en skön och återfuktande lotion.
2. tappa upp ett varmt bad med skum och rogivande oljor, tänd ljus och släck ner lamporna.
3. sitt i soffan med din favorit pyjamas och tofflor och läs en bra bok (ingen dator eller tv på) 
4.  tänd massa ljus i hela lägenheten och lägg in dina favorit låtar på spellistan, lägg dig ner och blunda och tänk på någonting du tycker om.
5. sätt dig i köket med en stor kopp av ditt favoritte och bläddra igenom recpeptböcker. hitta ett recept på tex. bullar och baka!
6. spela sällskapsspel om ni är flera hemma, annars går det likabra med en vanlig patiens med spelkort.
7. gå igenom din garderob, se om det finns någonting att sälja/skänka eller gör ett fynd som du glömt bort att du hade
8. gå igenom dina filmer och välj ut en av dina favoriter som du kan alla repliker till och kryp upp i soffan och mys under en filt.
9. strunta i att det blåser och regnar ute, gå ut ändå på en promenad och gör en kopp varm chocklad gjord av riktig kakao, mjölk och lite socker när du kommer hem. klä dig varmt!
10. ring en vän eller någon i din familj och prata, eller be dom komma över på en fika
11. bläddra i olika kataloger eller gamla inredningstidningar och få inspiration.
12. ändra om hemma med kuddar, gardiner och ljusstakar, byt imellan rummen
13. ta hand om fötterna, gör ett varmt fotbad med fotsalt och oljor. peela och lägg en fotmask. massera fötterna med en tjock fuktgivande fotkräm och måla naglarna i en fin färg.
14. planera vad du ska köpa i julklapp din din man/sambo/fru/familj (alltid bra att börja köpa julklappar lite innan julkaoset bryter ut.
15. gör kollage med kläder/inredning du önskar dig och blogga om det.

hoppas ni fick lite tips (: skriv gärna en kommentar och tips mig om vad jag kan göra!


Torsdag!

nu är filmen slut och vi ska borsta tänderna och krypa ner i sängen. filmen var riktigt bra! den bästa actionfilmen jag sett tror jag (: och jag är inget fan av sånna! åt mörk chocklad och clementiner och drack varsinn kopp te. tände massa ljus och myste! så tråkigt att det är babys sista lediga kväll nu ): men vi har iallafall haft en jättemysig kväll.. (:

det är ofta jag springer i från datorn och glömmer uppdatera, haha. det där är alltså mitt "godnatt inlägg" i går efter filmen vi såg! (: älsklingen är på upptåg och ska göra frukost till oss. sent frukost men vi var uppe sent i natt också. och sen hade jag världens jobbigaste hosta.. tillslut gick jag upp och tog hostmedicin och somnade vid halv fem. så idag är vi sådär lagom sega (; fast det gör inte mig någonting för idag är det mulet ute och en perfekt dag för att mysa runt inne med en velourdress och raggsockor! titta på tv och dricka varmt te. älskar den här årstiden (: mysigt! (och som förra året så börjar jag missbruka ordet mysigt för mycket) haha.

idag ska vi på loppis. blev mäkta snopna när vi var där för några dagar sen, gick in och började kika.. sen kom ägaren och sa att dom inte hade öppet.. mööh. men idag så (: gillar den loppisen den är stor och allt är billigt! man kan göra riktigta fynd, mm! (: sen ska vi hämta ut min fjällräven eskimo jacka som kom i går. ska bli jättekul (: längtat efter den.

sen ikväll blir det middag, tvmys i soffan och mängder av te och tända ljus! en riktigt mysig dag! ♥ ha en bra dag alla underbara läsare så hörs vi senare! puss&kram!



roomservice

sitter och myser i soffan med älsklingen och måns! vi tittar på roomservice och ska se på film sen (: idag när vi var på ikea så sprang jag på jon från roomservice. blev helt fjantig och viskade till alex "kolla! där är joon" haha. knasigt hur man kan bli (:

nu - myskväll med mitt hjärta!





tröttis!

åh är så trött. sitter i soffan en stund för att varva ner, kollar mejlen och skriver lite här (: idag gick vi upp när vi vaknade, låg och myste en stund i sängen, gick upp gjorde gröt, te, mackor och satt och mumsade på. sen duschade vi, klädde på oss och åkte till en kvinna i stan som hade en annons ute på blocket.. massa gardiner nästintill oanvända alla från ikea. och massa kuddfodral (: sålde allt för 10-20 kr st. så vi kom hem med 10 st kuddfodral och ett par gardiner (: efter det åkte vi till ikea och köpte värmeljus, tre paket så nu klarar vi oss nog ett tag (: åt en korv och åkte till media markt, kikade på högtalare, kylskåp och tvättmaskin. ska bli kul att fixa allt nästa år. längtar! snyggt med svart tvätt och torktumlare. men kanske inte i längden? åkte förbi ica för ikväll efter våran mysmiddag ska vi äta morötter och gurka med dipp i soffan framför en film (: the bank job. verkar spännande. till middag blir det oxfilé, klyftpotatis, vitlökssmör och en god sallad. mums! passar på nu sista kvällen älsklingen är ledig! våran myskväll alltså  riktigt mysigt!

har precis farit runt lägenheten och bytt gardiner i alla rummen.. bytt tillbaka och bytt mellan rummen. blir svettigt  tillslut hamnade glansiga cerisrosa gardiner i vardagsrummet, helt okej med de orange kuddarna från mio! ser murrigt och mysigt ut. tänkte sy upp gardiner (tillhörande kuddfodralen som ska sys upp) i thailand. wii. en månad kvar nu (: baby köpte hem en tidining idag med massa tips som man inte får missa att göra/se. bla. käka på 61 våningen på en skitmysig restaurang utan tak.. läbbigt. men det är klart vi ska det (: iallafall.. i sovrummet stannade de vita fransgardinerna kvar och gråa kuddar får pryda sängen. blev också jättefint! i köket prövade jag med vita panelgardiner, men de vita fransgardinerna var bättre. såg mer luftigt ut.

får fota sen helt enkelt  ska gå och fixa lite i sovrummet nu och hjälpa älsklingen med middagen, klyftpotatisen står redan i ugnen. ska bli jättegott med mat, är hungrig som en varg!

hörs sen (: puss&kram!



anonym

det får man inte vara i min blogg när man heter alexander. haha. men idag får han det. min älskling (: nu ska vi hoppa in i duschen och sen kika på film.. får hålla tummarna att jeansen torkar tills imorgon.. orkar inte gå ner i tvättstugan!

alex gör fula grimacher
fanny - sluta, du vet att du hamnar i bloggen
alex - haha, får man inte ens vara anonym i sitt eget hem?!
fanny -

sov gott nu allihopa! puss&kram!





yesterday





kan lova att dom blev riktigt riktigt goda! (:



flowers

dom här fina rosorna pryder vårat köksbord just nu. älskar att ha färska blommor hemma! borde införa det som helg tradition att köpa hem lite blommor! dom här fick vi av älsklingens mormor och morfar när dom var här på middag (:





slappkväll

god kväll på er (: jag sitter och slappar i soffan och tittar på "mina jag och irene" sett den ett antal ggr, men den är bra, så varför inte? alex sitter och läser en bok på sin dator och snart tänkte jag gå och fråga honom om vi ska titta på film. kanske i sängen? hade varit mysigt! kvällen har varit riktigt lugn. vi har pysslat med vårat eget och umgåtts, mysigt! åt rester till middag framför "s.o.s familj" med tända ljus och myskläder. perfekt kväll med andra ord. ska gå ner till tvättstugan och hänga in mina "nya" cheap monday jeans i torkskåpet så jag kan ha dom imorgon, ska nämligen till ikea och lämna tillbaka en ram som inte var så hel när vi kom hem ): och så ska vi såklart spana in julnyheterna! spännande!

om 20 min har vi en dejt i duschen och sen ska vi krypa ner i sängen, mysa, titta på film och sova (: underbart mysigt!



satt och fikade idag och såhär ser det ut utanför oss. älskar alla höstfärger. så vackert!



feelings for you



You touch my skin
Change the mood I'm in
Teach me how to fly
Just by looking in my eyes
Every word you say
Sets my heart on fire
Every move you make
Takes me higher





gos!

uppkrypen i soffan. miljoner levande ljus. en stor kopp rykande hett te grönt chaite. en varm hand i min hand. en spinnande katt i knät. fårskinnstofflor på kalla fossingar. favorit musiken i högtalarna. en kelsjuk älskling brevid.

det kan inte bli bättre än såhär. lycka!





Fyndat!

det var himla skoj att gå på loppis (: jag fyndade två knappt använda cheap monday jeans, wii (: supersköna är dom också! till och med att jag skippade att slänga på mig mjukisbrallor när jag kom hem och satte på mig dom. ska dock tvätta dom nu men sen så (: ena paret kostade 80 kr och det andra 125 kr. helt okej, visst? (: lite halvhög midja på de ena och jag älskar färgen på båda två. inga slitningar utan samma färg på hela jeansen (: fint! sen hittade jag ett par moonboots.. dom är så ruskigt fula. men ack så sköna och varma när man ska ut på långa vinterpromenader. fick dom för en tjugolapp! inte fyskam då nypriset är mycket mer.. (:








Loppis!

snart ska vi åka iväg med bilen och gå på två olika loppisar, båda är jättestora och det ska bli skitkul (: har klätt på mig och tagit lite rouge på kinderna.. orkar inte sminka mig idag! skönt att slippa ^^

sen ska vi till optikern och fixa mina glasögon.. dom skaver så sjukt mycket på öronen..! så hoppas det fixar sig (: dagen till ära bjuder jag på en outfit bild.. fick en kommentar av en av er som önskar mer sånt (: så här kommer det. inget speciellt, men något annat än mjukisbrallor iallafall (;

hoppas ni får en underbar dag! det är riktigt fint väder ute så vi ska ta en skön promenad tillsammans sen ner till vattnet, ta med oss en termos och bara sitta och mysa och kramas!

puss&kram



baggy jeans - h&m
ljusgrå randig tröja - h&m barn..

svart skinnjacka - h&m
grön&svart palestina sjal - ingen aning..!
svarta låga ecco vintage stövlar - tradera



bygga sängbord



dom här är fina, men ruskigt dyra.. men hur svårt kan det vara att göra sånna här själv? (: ännu ett projekt att skriva upp på "göra listan"



Taklampa



två eller tre sånna här lampor vill jag ha över matsalsbordet sen när vi byggt våran drömvilla. älskar retrolampor och svart är en av mina favorit färger när det gäller inredning! dom finns i olika stl så det blir väl dom största eftersom vi vill ha ett stort matsalsbord sen (:



Frågestund

tänkte ha frågestund här i bloggen. ni får ställa frågor.. vad som helst (: tycker ni det är kul? jag skriver ju mest om mina dagar osv. det blir superpinsamt om ingen frågar nått, så fråga på nu då  frågor mellan himmel och jord.

skriv era frågor här i inlägget eller mejla till [email protected]





Önskelista

i går när jag satt i badet funderade jag på vad jag önskar mig i julklapp.. och det här har jag skrivit upp på listan hittintills.


laptopbricka från bosign i svart (vill inte att fläckar osv ska synas så väl, annars hade jag nog velat ha en vit)



gråa fårskinnstofflor från shepherd (har ett par rosa nu som är lagom slitna



metallic rosa 2009 års kalender med matchande penna från ordning & reda



favoritkrämen från body shop används varje kväll till att smörja in fötter och händer.



mörkbruna ugg i stl 38 (beställer man dom från australiten kostar dom 850 kr med frakt ist för 2100 utan frakt här i sverige)



presentkort på favoritaffären granit hade inte varit dumt (: hittar alltid någonting där!

det är väl det jag kommit på just nu (: kommer mer sen antagligen! juste fler leggings och linnen behöver jag.



Bullbak!

sitter och väntar på att bulldegen ska jäsa och dricker en stor kopp grönt chaite. mums! gjorde iordning te till älsklingen också och hällde upp en skål med nötter och tände ett ljus i en kivilykta.. ställde allt på en bricka och bar ut till honom i vardagsrummet (: han sitter på golvet och pysslar med sladdar och lister till tvn i sovrummet. kommer bli så fint (:

det är mysigt att baka! det blir nog lite fika ikväll i soffan framför design simon & tomas som börjar kl 20.00. innan dess ska vi tvätta i tvättstugan. skönt att tvätta sängkläder och handdukar där! och äta middag. kikade lite på matlistan och jag tror det blir hemmagjord broccolisoppa! min favoritsoppa! (:

ska fortsätta lägga ut lite auktioner på tradera och så.. har fått monki kängorna sålda. någon tog "köp nu" och köpte dom för 500 kr (: lycka! sparar ihop pengar till thailand och julklappar! (:

hörs senare! puss&kram.





tradera

har lagt upp några auktioner nu på tradera.. (: resten kommer senare. nu är jag trött i ögonen och ska hitta på någonting annat. här hittar ni mina auktioner

puss&kram (:



Morning!

God morgon! (: vaknade för en stund sen. skönt att sova ut. vi kröp ner i sängen i går efter jag skrivit och såg på filmen i sovrummet i stället. kopplade dvdn till tv där. det var jättemysigt! (: sen somnade jag på alex bröst med tänd lampa.. vaknade en halvtimme senare och pussades godnatt och somnade som två stockar. så trötta!

älsklingen håller på att duka fram till frukosten och efter vi ätit åker vi ner till affären och köper jäst till bullbaket! ska bli roligt att baka! (: sen blir det pyssel här hemma! en mysig dag! ska bli riktigt skönt!

hörs senare! ha en riktigt mysigt dag nu! puss&kram (:



älskling!

om några minuter kommer min skatt hem igen!! känns som en evighet sen han åkte och det var det också..! funderar på att sätta på en film och titta på. får se om vi orkar med hela filmen eller om det blir paus och se klart den imorgon. imorgon ska vi baka kanelbullar! ska bli riktigt mysigt (: sen blir det lite småpill här hemma. ska ta en sväng till bauhause också och köpa kabel-lister till tvn i sovrummet. blir lite snyggare än att ha sladdarna hängandes på väggen som det är nu (; sen ska jag lägga ut massa tradera auktioner.. drar mig lite, måste förminska alla i photoshop innan.. men men, det går fort! sen lagar vi en god middag ihop och njuter av ledigheten, även fast det är måndag! lyxigt värre!  

ska gå ut i köket och koka en kanna med tevatten. blir nog grönt chaite, känns höstigt med kryddigt te. tända ljus (vi ska till ikea på onsdag med amie och hennes sambo och då måste vi köpa stearinljus.. ljusen tar slut snabbt här hemma) och kura ihop oss i soffan med varsin kopp te och se på film! mysig kväll! hoppas ni har det också!

nu hör jag hissen komma! puss&kram.



jag älskar dig gubben!!




Köksfavoriet

vi ska renovera vårat kök i jan, feb och planerar för fullt. det känns bra att vi har några månader på oss att planera. det är mycket man ska tänka på när man planerar och renoverar ett kök. har läst massa på nätet och i tidningar och sparat bilder i en inspirationsmapp här på datorn. här är några favoriter (: nu lägger jag upp bilder som vi tänkt att ha det i huset sen också. som ernst kirchsteiger sa "drömmarna är faktiskt det som driver oss frammåt" stämmer himla bra in! jag drömmer mycket och allt vad jag kan komma på har gått i uppfyllelse. im a lucky one (;



köksö ska vi ha i huset. i vitt. gillar att det inte är några handtag.

'

love it. älskar ju lite retro saker (: vet dock inte om min honey håller med mig (; inte ang. det här kylskåpet iaf.



fykantig diskho ska vi ha! så snyggt!!



vi funderar på att ha sånna lite större spottar i taket som sitter två och två. lite ovanligt och coola (: sen kan man ju vinkla dom.



mörkgrått klinkergolv ska vi lägga in också. fin kontrast med det vita!



smart lösning om man har ett lite mindre kök!



härdat glas ska vi ha istället för kakel.

kommer bli kul att renovera köket! kommer skruva ihop alla skåp själva och sen anlita hantverkare till resten. så lata är vi (;



Bloggkoll

såg att en till prenumererar på bloggen nu (: va skoj. har ni bloggkolla och lägger till min blogg så ser ni varje gång jag uppdaterar här. slipper ni göra som jag envisas med att göra.. inte har bloggkoll och har tusen olika favoritbloggar i mina favoriter..! (: klicka på den rosa iconen (inte den här i inlägget utan till höger)





Ugg

antingen gillar man dom inte eller så gör man det och jag gillar dom (: älskar mina fårskinnstofflor och kan tänka mig att det är likadant att vandra runt i ett par uggs. vill ha ett par i mörk brunt. på tradera kan man få ett par för 599 kr.. och enligt säljaren är dom äkta! på brandos säljer dom ett par för 2100 kr.. sjukt. får se om jag känner mig rik senare och får även se vad det blir för väder i vinter.. mocka är ju inte direkt hippt att ha när det är slask  dom skulle iallafall varit riktigt fina till min nya fjällräven eskimo jacka (som kommer imorgon, hoppas jag)





god kväll.

haft en jättemysig kväll med god mat och efterätt (: alex kör hem hans mormor och morfar nu och jag passar på att blogga lite som jag har lite dåligt samvete över. det finns mycket att skriva om, men alldeles för lite tid tyvärr ): men men. hoppas ni står ut. vi bjöd på "Fannys örtkyckling" som blev uppskattat till det drack vi vitt vin och till efterätt blev det löste i fina muggar och frukt i ugn med mörk choklad till riktigt gott och känns fräsch att äta (: man blir inte så mätt.

sitter i soffan nu och känner hur hela kroppen slappnar av. trevligt med middagsgäster men jag (och alex) har en tendens att lägga ner rätt mycket energi i allt vi gör (runt om kring med städning, matlagning, dukning osv) och man blir lite halvt slut  slängde på mig flanellpyjamas byxor så fort jag låst dörren! ska tvätta bort sminket snart också. jag är en riktig slappis. och resten av veckan ska jag låta huden vila från smink.jag använder sällan smink och det märks på min hud också (: gjorde lite spa här hemma idag efter jag gjort klart mina "sysslor" hulkengrön ansiktsmask från lush, hårinpackning från frissan och peeling från body shop! skönt! smorde in mig med winter cozy från aco (som jag älskar) det var tydligen bara en special adition dom hade.. mejlade dom och blev besiken när dom inte säljer den mer ): perfekt för mig ju.. men men. dom skulle sälja något likande nu i nov (: får bunkra upp då (;



bild från elle mat & vin på våran middag. mums!



dymo!

nu har den varit framme igen. (:







så man vet vad som är vad (; ps. det är inte alltid lätt att ha dyslexi.. som ni ser fattas det ett c på bestick.. får ändra det  sen ^^



Söndag!

igår var första gången jag inte bloggat ett enda inlägg sen jag startade den här bloggen.. skumt det kändes! hoppas ni hade en bra dag igår? det hade vi. var hemma hos tessan och thomas på kalas sen åkte vi hem till mamma och åt middag. mys! fotade massa saker som ska ut på tradera (som jag ska lägga upp snart) och sen när vi kom hem vid 22.00 storstädade vi.. hah. vi är knäppa. dammsög inte såklart.. men skurade alla ytor.. jag satt på golvet i köket och torkade av lister, element, bordsben mm. alex torkade av alla köksluckor, rensade i lådor, rensade i avlopp i badrum.. torkade kakel.. ja ni vet.. vi höll på i två timmar och pillade.. (: en helt vanlig syssla en lördagskväll.. inte. (: men det blir mindre idag att städa och det är skönt (: bara dammsuga och torka golven. ikväll kommer alex mormor och morfar på middag hit. vi ska bjuda på "fannys örtkyckling" hur gott som helst och det sköter sig självt i ugnen!

nu har älsklingen gjort frukost. bloggar mer sen! puss&kram (:




Grattis maolin (:

idag fyller en av mina bästa vänner år. allas våran malin som driver bloggen inspiration&design. jag och malin lärde känna varandra genom bloggarna och började prata intensivt via mejl och telefon. gick igenom mejlen nu för att hitta den fina bilden på henne som hon skickade i början när vi lärde känna varandra och såg hur mycket funderingar, tankar och känslor vi delat. är så glad att du finns i mitt liv hjärtat. du är verkligen en person jag känner förtroende för, kan prata med och ser upp till. som en storasyster helt enkelt  känner ett enormt stöd från dig då du alltid finns här för mig till 110% och alltid är lika omtänksam och lojal. du är guldvärd!

nu vill jag skicka alla varma grattiskramar till dig (önskar jag bodde närmare dig som vi sagt så många ggr så jag fick krama om dig) hoppas att din dag har varit den bästa födelsedagen (: än är den ju inte slut!

hörs i luren snart.. ska bara samla mig lite.. du vet ju vad jag tycker om att snacka i tel (; saknar dig gumman, så det ska inte dröja allt för längre..!

massakramar från mig och alexander.





FREDAG!

och jag är på riktigt bra humör! (: den här dagen har varit jättebra och mysig hittintills (stavas det så?!) och kommer förmodligen fortsätta i samma riktning! underbart (: känner mig lycklig i hela kroppen! det gick toppen på mötena. alex följer med till psykologen nu och det känns jättebra att vi arbetar ihop. vi har mål tillsammans och för mig (och han) är det en självklarhet att han ska vara med och arbeta mot målen! och snabbt går det också. för bara några månader sen gjorde jag ingenting och nu är det många bollar i luften (: efter psykologen mötte mina "mentorer" upp oss och vi tog våran bil till lyra som det heter där jag ska börja. så hemtrevligt. dom bjöd in alex på en kopp te och gav honom massa pryltidningar medans jag och ena tjejen hade ett möte som skulle varit 45 min, men blev nästan 1.5 (: tiden flöt iväg bara. vi pratade om mina mål och hur jag ska ta mig dit. ett av dom är att skaffa barn runt 25.. och vi räknade ut att vi måste bli med barn om ett år och tre månader. bra med mål (; innan dess ska jag skaffa mig ett jobb som jag trivs med och kanske kanske har jag ett ställe, inredningsbutik som jag kan jobba heltid på.. får hoppas på det. för jag älskar ju inredning! hade varit toppen. börjar i januari isf (: plugga till något vettigare får vänta tills trollungen börjat på dagis. men nu ska jag fokusera på mig, på oss! ett steg i taget och det känns så bra! kan inte förklara känslan, men det känns som jag hoppar runt på moln..! minst sagt (: lycklig! hon gav mig en fin kommentar om att jag utstrålar sån energi, och vilja. att jag är stark och hon såg på mig att jag vill. och det vill jag verkligen. wiiih (:

åkte och veckohandlade på coop efteråt. gick och myste runt. jag älskar att handla mat. köper bara ekologisk mat i den utsträckningen som finns.. vilket börjar bli mer och mer nu..! känns bra. planerade bra den här veckan och maten gick på mindre än vanligt (: känns ju bra! sen tog vi bilen hem och jag har precis kollat mig mejl och ska plocka in matvarorna där dom ska vara.. sen sminka mig lite, fika te och någon macka med älsklingen.. tända ljus (: sen kör han mig till stan vid halv åtta. kl åtta möter jag upp helena, hämtar ut bio biljetterna och sen går vi och äter middag tillsammans (: saknar dig gumman! supermysigt med tjejkväll (:

sen kommer alexander och hämtar oss. helena också såklart. han är rädd om mina vänner också (; sen blir det myskväll för hela slanten. baby städar när jag är borta, sitter vid datorn, tittar på film och har liten myskväll för sig själv (: det behöver han!

hörs senare! ha en jättegosig fredagskväll nu (: puss&kram.



two and a half man

haha, underbar serie. följer det nu (: jag har aldrig varit en tv-tittare men nu på hösten är jag som klistrad! visst var kubhyllorna från bolagret skitfina. ser precis ut som dom som finns på en inredningsbutik (tre st för 1500kr) och där får man tre st för femhundra. wiii. jag gillar dom. hade varit super att ha några st (det finns ju några som är smalare i modellen än de andra som är mer fyrkantiga) på ena väggen i vardagsrummet. gad vad jag längtar tills jag börjar jobba..! då ska vi köpa lite inredning varje månad!  hoppas dom finns kvar i lager då! eller så kanske vi köper dom innan.. har ju inte tänk att börja jobba förens i början av nästa år så..! några månader kvar.

min kärlek har somnat på golvet. hah, sötnos. han somnar överallt. ska väcka honom när programmet är slut så vi kan gå och lägga oss. ska bli så himla mysigt att somna tillsammans! tio nätter ensam, hua! nu förstår jag varför jag alltid vaknar i mitten av sängen och alex nästan håller på att trilla ur..  kryper nära honom och det blir varm och han flyttar på sig.. eller så puttar jag ut honom. borde sätta upp en filmkamera i vårat sovrum (; får vi reda på hur det egentligen ligger till. hihi.

imorgon ställer jag klockan på tio. ska försöka att inet vända på dygnet nu under helgen (det är ju sålätt hänt..) men det är ju så skönt att komma upp på morgonen och inte sova bort hela dagen (: ska skriva en matlista. skrev inte klart hela idag och sen blir det lite möten osv. tjejkväll på kvällen. blir mysigt!

så mysigt med helg! imorgon är det fredag och en dag närmare våran thailandsresa. satt och pratade om den när vi åt frukost idag.. och det känns helt overkligt. tänk den 18 november sitter vi på flygplanet mot sol, bad i turkost vatten, barfota på vita sandstränder, äta god thaimat på en mysig liten restaurang i mörkret precis vid havet med massa tända ljus, shopping, utflykter till mysiga stränder, grilla på stranden, åka på båtutflykter... myspys! kommer vara fina och bruna när vi kommer hem också.. och när vi kommer hem den 3 december är det bara att börja julpynta och baka julgodis, pepparkakor, lussebullar och köpa julklappar! va mysigt (: längtar!

nu ska jag väcka min älskling och borsta tänderna. hörs imorgon! sov så gott kära ni (: puss&kram.



phuket stranden.. den kommer vi ligga och mysa på (:



favoriter







mysigkväll!

sitter på golvet i vardagsrummet och blir kittlad utav älsklingen. liite svårt att skriva då (; vi tog en paus i filmen och nu är han ute i köket och gör te till oss! massa tända ljus här hemma och i soffan sitter vi och kramas och har det mysigt! mår så himla bra när vi är nära! underbart! ikväll efter yogan åkte vi och handlade till varma mackor som vi gjorde när vi kom hem, åt framför filmen (: veckohandlar imorgon ist. helgen är proppfylld med saker..

fredag - psykologbesök, möte med UV, veckohandla och sen på kvällen ut och äta med helena, bio och tjejkväll (:
lördag - städa här hemma, födelsedagsfika hemma hos tessan & thomas kl 14.00 thomas fyller 23 år idag (: hem till mamma på middag och fota stövlar och jackor och andra vintersaker som ska ut på tradera (rensade idag)
söndag - gå på stockholmsmässan hem&villa, kolla på massa inredningssaker! spännande! (: på kvällen kommer alexanders mormor och morfar på middag!
måndag - mysdag och tvätta mellan 18-21

sen tisdag och onsdag har vi inget planerat. blir nog höstpromenad i villaområdet ner till vattnet och sitta och mysa där (: och bara ta hand om varandra.

nu ska vi kolla vidare på filmen. hoppas ni har en mysig kväll (: puss&kram.



Underbara torsdag!

en dag närare fredag (: mysigt! älskar helgerna. och ännu bättre är att alexander är ledig och hemma med mig  tog sovmorgon i morse. ringde och sa att jag inte skulle komma på arbetsterapin idag eftersom dom här dagarna var frivilliga så blev det en sovmorgon. riktigt skönt och uppskattat! (:

vaknade för en timme sen och har fixat lite här hemma. ska snart göra frukost till oss. blir dinkelgröt med kardemumma, kanel och soyamjölk, grovtbröd med gott pålägg och te. gott! idag är det mulet ute och ett perfekt väder för en mysig dag! ikväll blir det filmmys i soffan med tända ljus och mjukisbrallor. tre filmer från cdon hyrfilm damp ner i brevlådan nyss (:

ska börja med frukosten nu och sen väcka min älskling! hörs senare. ha en mysig dag allihopa! det ska vi ha! puss&kram!




Morgondagens planer

- gå upp 06:30, äta frukost, klä på mig, gå till bussen som går 08:15
- vara på arbetsterapin 09:00-12:00 sticka raggsockorna, fika och umgås
- ta bussen hem 12:23, ta en liten promenad (går en omväg hem från bussen)
- laga lunch och äta
- leta goda GI recpet på nätet och skriva en matlista
- väcka baby, göra frukost till honom
- storstäda, tvätta fönster, badrum, kök, sovrum, hall.. ja allt.
- duscha och klä på oss
- yoga passa mellan 17:30-18:15, älsklingen hämtar mig
- åka och veckohandla på coop
- åka hem och packa upp maten i kyl, frys och skafferi
- laga middag tillsammans, tända ljus och äta middag
- titta på tv/film, mysa massa i soffan med varsinn kopp te
- somna i varandras armar!

så underbart att det är sista natten som alex jobbar nu. att ha ensamtid är underbart skönt det också. men vad är det jämfört med att få vara nära, tätt tätt intill den man älskar över allt annat? sju underbara dagar och nätter tillsammans. gissa om jag har längtat!!

nu ska jag bara kika klart på grey's och sen sova! natti natt (: puss&kram!



vårat första år tillsammans. nu har vi varit varandras i 2 år, 4 månader och 2 dagar. kärleken bara växer och växer. underbart!



no time

har inte haft ork eller tid att blogga ): trist. får blogga lite nu i kväll (: sitter isoffan, mätt och belåten. ätit jättegod dinkelsallad med ädelost, ruccola, valnötter, olivoja mm. till det blev det rökt skinka! har tänkt ljus i vardagsrummet och ska skart koka en kopp te. vardagslyx! men innan ska jag duscha och tvätta håret. hårinpackning och ansiksmask. liten höst uppfräschning (: ska sova tidigt ikväll, somnade idag på dagen också. jag är frukansvärt trött just nu. känner mig som en zombie!



våran middag igår. kycklingfilé i citronpepparmarinad, basmatiris, ostgratinerad broccoli och blandad sallad med medelhavsmix, ruccola, körsbärstomater med dionsenapsdressing. mums!



sleep

nu måste jag verkligen hoppa in i duschen.. ska ju upp om åtta timmar. behöver minst 10 för att vara människa (; klarar mig nog. i värsta fall blir det en powernap när jag kommer hem. skönt! jag blir dödstrött av mina mediciner..! imorgon är sista natten som hjärtat jobbar och det är uppskattat. fy vad vi saknar varandra! tio nätter har han jobbat då.. dom bytte schema, så det blev mycket nu. men nu är han ledig i sju dagar. iiiih (: massa mysigt ska vi hitta på. fast ingenting har vi inplanerat förutom två middagar. en hos mamma på fredag.. bjöd in oss själva lite fräckt för att jag ska fota stövlar och jackor som ska ut på tradera. stannar där och tittar på idol. och sen på söndag ska alexanders mormor och morfar hem hit på middag.. dom har aldrig sett lägenheten så det ska bli kul (: får se vad vi ska bjuda på. sen ska vi bjuda hem min mormor någon dag också.. ska bara få ihop det med hennes jobb osv. (för visst mimmi vill du komma ) det är roligt att så många från familjen läser min blogg. det betyder ju bara att ni bryr er om mig. lovelove!

nu blir det en snabb dusch.. och sen läsa lite. önskar att jag var tröttare.. men men. bara att stänga ögonlocken och försöka somna (:

sov så gott. puss&kram.



I vinter pulsar jag i snön med en fjällräven

och jag är superduper glad (: jag kommer inte frysa det minsta! nu kan vi gå på lååånga mysiga iskalla vinterpromenader, busa i snön och ha det mysigt, utan att frysa (: underbart! fri frakt var det också. ännu bättre







Mysig höstfika <3

idag efter middagen fikade vi. mysigt! älskar att dricka te, tända ljus och sitta och mysa tillsammans. hemma hos oss är det vardagslyx att dricka en kopp te och tända ljus. sitta och prata och bara njuta av varandra. älskar det! älskar alexander. älskar hösten. älskar våran mysiga lägenhet!!





te i nya fina kopparna från åhlens. älskar att dricka te ur dom



sticka

håller på att sticka på mina raggsockor. det går fort när man väl kommer igång (: mysigt. sitter i soffan och tittar på desperata husfruarna nu. ska duscha efter det och gå och lägga mig och läsa. det är riktigt skönt att duscha och tvätta håret på kvällen. älskar att gå och lägga mig ren och fin och sen är det bara att äta frukost, klä på mig och sminka mig innan jag åker iväg (: men först ska jag lägga upp bild på våran goda middag (:

somnade på soffan idag. och när jag vaknade hade jag ny ork. skönt. behövde verkligen sova en stund. jag väckte älsklingen och vi började med middagen. efter maten städade vi undan i köket och gjorde fika. varsinn kopp te och lite glass. den här veckan har varit mycket socker. igår fika med tessan med cheescake och i dag glass.. får bli skärpning från och med imorgon. jag blir så jäkla trött när jag äter mycket socker. men att gå på strikt sockerförbud var inge bra för mig.. jag rasade i vikt. vill ju inte bli ett benrangel.

tror att jag ska ge raggsockorna till mamma i julklapp. hon använder sånna jämt och det är ju alltid kul med hemmagjorda (: ska bli så mysigt att fira jul. längtar!

nu börjar DH igen. puss&kram.



segpropp

iih. håller på att somna. jag kommer vara en rolig fru när jag har heltidsjobb sen och ska upp vid halv sju varje morgon..! men man kanske ställer in sig.. just nu känns det som en powernap skuller sitta fint. men jag ska sova tidigt ikväll och slappar lite i soffan bara (: kom hem för en timme sen. varit på arbetsterapin, har börjat sticka långa raggsockor. jag kommer aldrig därifrån. skulle ju slutat förra veckan.. men idag när jag var där frågade min handledare mig om jag inte ville sticka nått när jag ändå var där.. haha! så nu är jag kvar tills på torsdag. skit också, jag som sett fram emot sovmorgon den här veckan. jaja. jag får ju mysiga raggsockor att ha på fossingarna i vinter (: ska sätta mig coh sticka lite sen.. om jag ska bli klart tills på torsdag så är det bara att sticka på

köpte hem family living när jag var och handlade till middagen också. doreen mammas kompis är med det här nr och det är ju kul att läsa om (: ska läsa lite snart. koka en kopp te och lägga mig på divanen i soffan. myspys!

ikväll blir det middag, röja undan i köket, städa inne i badrummet, äntligen hemma och DH på tv och sova tidigt. jag är som en liten tant som inte kan hålla ögonen öppna på kvällarna.. igår när jag kröp i säng tittade jag på "two and a half man" som är ett av mina favorit serier (: mysigt som bara den med tv i sovrummet. ligga och slapptitta! lyx!

ska göra en kopp te nu och lägga mig och bläddra i tidningen. hörs sen! puss&kram (:



tidigt god natt

ikväll är jag trött. är nog pga. den trevliga dagen inne i stan. blir trött av att springa i affärer (: fick med mig ett par svarta leggings, mascara och gråa stickade vantar hem också. värdecheckar från hm är great (: vantarna var dock från indiska. med fleacefoder. mysigt! älsklingen mötte upp mig i stan också, när jag och tessan sagt hej då.. så åkte vi till naturkompaniet och provade fjällräven eskimo jackan. kommer inte frysa i vinter vill jag lova. så himla mysig jacka! beställer den från nätet istället. fanns inte i xs som jag ska ha i affären, i rätt färg.. fast jag velar mellan mörkgrön och svart.. svårt.. får sova på saken.

kuddarna från mio är supersköna att luta sig imot. ett riktigt bra köp. men smakar det så kostar det (;

ska duscha och tvätta av sminket, lägga fram kläder tills imorgon och vädra i sovrummet. värma vetekudden och fylla på vatten i vattenflaskan. har blivit duktig på att dricka mycket vatten. klunkar minst 1.5 liter om dagen nu. och mår bättre också. aldrig huvudvärk eller så (: riktigt skönt.

sov så gott nu, så hörs vi imorgon. förlåt för lite bloggande, men jag är som sagt supertrött.

puss&kram vänner.




Höst i vardagsrummet

nu har vi äntligen fått det lite mysigare och höstigare i vårat vardagsrum (: och jag är skitnöjd! köpte tre iittala kivi lyktor i orange.. en kostade 179 kr. köpte man två fick man den tredje på köpet och med ett presentkort på åhlens var det inge snack lixom (: så fina och härlig färg. nu har jag 9 st kivisar  sen inhandlades tre st dupion kuddar i orange från mio.. dom ser exakt ut som mimou kuddarna. jättefina alltså (: 250 kr st och köpte man två fick man den tredje på köpet. perfekt. sen blev det fyra oranga ljus från indiska. blev jättemysigt. hade tänkt att ha "årets höst färg" lila.. men igår frågade jag alex vad han tyckte och han svamlade om brandgult eller orange "det är ju höstfärger, eller hur älskling?!" ja visst (: och så blev det.









nu sitter jag i soffan med tända ljus och en stor kopp te. tittar på design simon och thomas. jag har glömt min mobil i våran bil.. som alex tog till jobbet.. så jag känner mig lite smått handikappad.. har ju ingen annan telefon. fick gå in till grannen och ringa och prata med alex. hon sa att jag fick komma in om abstinensen blev för stor. haha. jag är en jävla toffel. (:

ikväll blir det tidigt. ska ha ett avslutnings samtal på arbetsterapin imorgon. upp vid halv sju alltså. hua.

ha en gosig kväll kära ni. och om jag inte svarar på sms/samtal.. så vet ni varför.. (: tessan.. lägg upp bilderna från idag också. vill se dom! puss&kram



sängdax

nu har jag försökt att komma i säng i över en timme. har pratat med darling och mamma i tel.. pysslat i köket, bäddat rent i sängen och nu är jag varm och det känns ofräscht att gå och lägga sig i nya lakan sådär så det blir nog en snabbis dusch innan (: sen ska det bli riktigt skönt att lägga sig i sängen och läsa! tre inredningstidningar väntar på att bli lästa! mysigt!

imorgon ska jag åka till stan och träffa tessan och fika och gå och titta i affärer. ska ta med mig mina presentkort på åhlens och kolla på åhlens i stan. det är mycket större än det i farsta och om jag hittar nått så köper jag det. lutar åt inredning. fick en chock som vanligt när jag rotade igenom mina garderober.. jag använder ju inte ens en tredjedel av det som finns där inne.. blir nog bättre sen när jag börjar jobba.. nu är det mjukisar som gäller (; ska iallafall bli riktigt mysigt att åka till stan imorgon. saknat min vän.

ska avsluta på msn och sen gå och duscha. klockan börjar bli mycket.

sov så gott sötnosar. puss&kram.





auktion

säljer ett par "pippi långstrump" kängor som jag köpt på tradera.. tyvärr var dom lite för små. nypriset var 1000 kr. dom är i skinn.. ja. mycket fina (: här hittar ni auktionen. kommer lägga upp mer auktioner nu i dagarna.

kängorna kommer från monki. stl 37 men en liten 38a kan också ha dom.





här är jag

här är nya brillorna..! gillar den rödbruna färgen på dom det passar till min röda hårfärg (: alexs familj tyckte jag var jättesöt. då kändes det lite bättre. men jag är ingen glasögon människa.. that's for sure.

mitt hår börjar bli längre nu och då blir det självlockligt.. har alltså inte lockat det.. (: gulligt va.







Fjällräven eskimo

tittade runt lite på vinterjackor igår.. och jag tror jag bestämt mig för en nu. den är lite dyr, men jag kommer inte växa någe mer om inte något drastiskt händer och jag går upp 50 kg.. vilket jag inte tror kommer hända.. (: så att investera i en bra jacka är självklart för mig. jag räknar ju med att det ska bli en riktigt kall vinter. jag ska inte frysa! och jackan jag har nu har jag haft sen jag var 19 (; en kort dunjacka från hm i stl 34. haha. ser ut som en stoppad korv i den..! så i år ska jag inte vara ute i sista sekund som jag var förra året (då alla jackor var slut överallt) måste in till stan någon dag.. ska fika med tessan på måndag (: så då kanske?! för det är en unisex jacka och jag vet inte vilken stl jag ska ha.. det blir nog en svart eller en mörkgrön.. jag gillar ju grönt. men svart är mer tidlöst. vilka problem.. (; naturkompaniet har den och den kostar 4499 kr.

Lång parka för riktigt kalla dagar. Vatten- och vindtät med dunfyllning som värmer. Tvåvägsdragkedja, snölås i midjan hindrar snö att tränga in. Slitstarkt yttertyg med förstärkning på armbågar. Fast huva och 6 fickor.


jag lyckades sminka mig idag.. wii. så nu är det lite bättre med brillorna (: alltid någonting! ska snart åka till farsta och köpa nått till syrran och sen raka vägen till kalas med mat, tårta och dricka (:

hörs sen godingar. ha en underbar dag! det ska jag ha! puss&kram.





what would i do without you?

ligger i sängen och tittar mot din sida. där du brukar ligga och vara vacker. aldrig förut har jag sett eller träffat en sån underbar person som har så mycket som du har. det är så lätt att springa på folk som antingen har utsidan eller insidan, men du, min kärlek, du har verkligen allt. saknar dig varje sekund, varje andetag utan dig känns tungt att andas. jag känner mig ostark utan din närvaro. vi har verkligen blivit än du och jag. och jag älskar det. älskar hur vi blir en. kan sitta i timmar, dricka mitt te, se ut genom fönstret när du är på jobbet. att sakna är inte tillräckligt. jag vill sitta ihop med dig, helst livet ut om du tillåter mig. jag kan vara den svagaste när jag vaknar en morgon. pga. av din omtänksamhet, ärlighet och uppmuntran strålar jag lika mycket igen som den sol du säger att jag är. du får mitt inre att bubbla, svävar över höstlöven som ramlat ner på marken och när jag faller igen, står du alltid där med öppna armar. ingen har funnits där för mig som du finns för mig. hur ska man tacka en människa som hjälpt en så mycket genom svåra tiden, utan att, aldrig ge upp, inte en sekund. släpper livet och verkligheten en stund bara för att få vara med mig, lyssna på mig, krama mig, höja mitt ansikte och få mig att säga högt "jag klarar det här" för när modet sviktar, finns du alltid där. du har alla gobitarna, alla som man någonsin kunnat önska sig av sin man. du har dom. allihopa. och varje gång du är ifrån mig så saknar jag dig. inte en vanlig saknad. du vet hur besatt jag är av dig. och du av mig. känns som ett sug mellan oss. och det blir starkare och starkare för varje dag som går, varje morgon när du ligger där, när jag sträcker mig fram och pussar på dina mysigt tjocka vackra läppar. har aldrig pussat på en annan människa som har sånna läppar. mjuka, tjocka, fylliga och helt underbara. när du kysser mig finns bara du och jag. tid och rum upphör och i det ögonblicket vill jag leva föralltid.


underbar dåtid, underar nutid, underbar framtid. det kan inte bli annat. vår kärlek är för bra för att vara sann. nyper mig i armen dagligen för att verkligen förstå. du är sann, du är min, du vill dela ditt liv med mig, du säger att jag är vacker, du säger att jag kommer bli en underbart mamma för jag är redan världens bästa fru. dito, älskling, kan inte säga mer än det och att jag älskar dig. älskar dig av hela mitt hjärta. you are the one.



nyårspussen 07-08



G l a s ö g o n o r m

ska lägga mig i sängen nu och titta på beck som börjar kl 22.00 mysigt va (: längtat efter det hela kvällen. är inte speciellt trött, sov ju ganska länge idag. men det är perfekt, för då hinner jag läsa lite innan jag somnar.. två kvällar i rad har jag somnat så fort jag lagt huvudet på kudden med lampan tänd.. (: knas. sitter och tittar på "stjärnor på is" förstår inte hur dom lyckas med det där.. duktiga är dom iallafall. sitter och hostar för fullt, tog precis en slurk hostmedicin som jag fått utskriven, hoppas det ger med sig snart! det verkar så redan nu.

imorgon ska vi hem till alexs föräldrar och syskon. alex lillasyster fyller 20 år och det blir lite kalas (: jag ska försöka sminka mig lite.. för att dölja mina hängiga ögon.. får se hur lyckat det blir.. hrm. jag trivs icke i mina glasögon kan jag säga. skämms när jag går ut. ser ut som en mupp. fast det är bara jag som tycker det.. eller så ljuger alex och mamma, haha (: men jag har dom heller än att vara halvblind. jag har ärvt två saker av min far.. närsynhet och åksjuka.. tack pappa!! hoppas ögonen läker snabbt nu. jag saknar mina linser!  alex sa att han tycker att jag är sexig i glasögonen. haha! han är inte bra på att ljuga. men han försöker ju iallafall. sötnos! men jag skojar inte när jag säger att jag får skavsår bakom öronen och på näsan. aj.

nej, nu ska jag värma vetekudden och titta på film. sov så gott sen söta ni (: puss&kram.





Lördagskvällen

hej på er. hoppas ni har det bra. jag sitter i soffan och kikar med ett halvt öga på lyxfällan som jag missade innan. fötterna är på bordet och en kudde bakom ryggen (; slappt precis som det ska vara en mysig kväll som denna.  har precis ätit en jättegod middag tillsammans med älskling som var jättegod. en riktigt höstgryta! mums! invigde dom nya stora vinglasen som vi köpte förra veckan också. riktigt fina!

sprang runt och tände massa ljus. det börjar bli dax att åka till ikea snart igen och bunkra upp ljusförrådet (: för det går åt en hel del ljus här hemma. men det är ett måste på hösten och vintern. jag vill ju ändra om till lite höstigare färger i vardagsrummet och kom på att vi har massa kuddar på vinden hemma hos mamma. måste dit någon dag och kika vad det är. ändra utan att slösa pengar (; i thailand ska jag sy upp kuddar i olika färger. sist vi var där sydde alex upp jättefina skjortor. tre st för runt hundra lappen. så kuddfodral kan ju inte kosta många kr (: dom har jättefina tyger i thailand och det ska bli kul att välja bland alla hundratals olika. tygerna är sånna som är samma på mimou kuddarna. lyx att få dom så billigt! (:

idag efter frukosten tog jag en dusch, klädde på mig mössa, varma kläder och gick ut och powerwalkade i en timme. innan det förberedde jag te till älsklingen, skrev en lite kärlekslapp till honom och sen när han gick upp drack han sitt te och jag väntade på honom (: satt vid sjön på ett berg och myste, tittade ut över vattnet och andades frisk luft. underbart! (: sen möttes vi upp, åkte och handlade kött till middagen och åkte hem. lyssnade på våran låt, dansade lite tryckare (det är ju så mysigt) lagade mat tillsammans och älsklingen dammsög. sen åt vi ihop. mysigt!

ikväll blir det bara mys här hemma. ska införa min "regel" och stänga av datorn vid 22.00. beck går på tv. så antagligen ligger jag i sängen då. i nytvättad pyjamas och bara mysa under täcket (:

hoppas ni får en jättemysig kväll. puss&kram på er (:



min lördagsfrukost. fullkornsmackor med skinka, ost och gurka. och en kopp höstglöd te.



Härliga Lördag

sov till elva och sen gick jag upp och satt mig här. ska göra frukost snart.. vi fryser alltid in vårat bröd som vi köper och tinar i micron, så det är alltid färskt och gott. blir en kopp te, fullkornsmackor med ost och gurka och en tallrik med fil och allbran. gott! helgfrukost är nog bäst (:

älsklingen sover fortfarande, han ska upp vid 16.00 så jag får sysselsätta mig själv. det går bra det! tänkte titta på film och sen ta en promenad i villa området. mysigt att gå och titta på alla villor. det är många nybyggda här, riktigt fina! finns ett svart funkishus som är så ballt. hade varit kul att få kika in men det går ju inte ^^

sen blir det mysig middag med baby. inte riktigt bestämt ännu vad vi ska äta.. har några middagar kvar på matlistan.. ev. en höstig köttgryta med zucchini, kantareller och lite annat. mums! får steka köttet nu på dagen och låta det småkoka i ca tre timmar så det blir riktigt mört. (:

nu blir det frukost framför råttatouille! hoppas eran lördag blir riktigt mysig! hörs sen! puss&kram. (:



Lila





jag vill sååå gärna köpa dom fina gardinerna från ikea i purpur.. och gärna dom mimou liknande kuddarna från mio och pläden från ellos.. och några fina värmeljus från ikea. men jag känner inte att jag har råd. alla slantar sparas till thailand nu. vi kommer leva lyx där och det är vi värda när vi sparat och varit så duktiga (: men det hade varit riktigt mysigt att få göra lite höstmysigt i vardagsrummet. drömma kan man ju (;



mysigt!

halvligger i soffan med katterna. massa tända ljus i hela lägenheten och yankee candle clean cotton ljuset är tänt, luktar ljuvligt! (: dricker en stor kopp med grönt chaite. smakar lika gott som det svarta chaitet och det är ju bra eftersom grönt te är mycket nyttigare. försöker att dricka det mer och mer. och det är godare än vad det var förut. åt en kanelsnäcka som egentligen skulle sparas tills imorgon, det är ju kanelbullens dag då (: men jag var så sugen!

ska gå in på yogans hemsida där jag går och boka två tillfällen som jag missat. skönt att man kan göra det. så slipper man komma efter. goodie. så det blir mycket yoga nästa vecka och massa möten. ska börja "jobba" lite smått. kommer inte vara ett riktigt jobb utan mer som arbetsträningen jag gick på fast längre dagar, alla dagar i veckan och mer träning. promenader i skogen, yoga, gymmet, simma och pyssla. riktigt kul. längtar! och när jag klarat det steget så är det dax för att söka jobb. tror det blir en klädbutik och om det finns lediga tjänster som dekoratör söker jag det. har ju utbildningen så. sen ska jag jobba så mycket som jag bara klarar av, trappa upp mer och mer. och tjäna mina egna pengar. nu får jag ut skamligt lite pengar. blev ännu mindre när vi gifte oss också eftersom alexander tjänar 400.000 kr om året. sjukligt. han tjänar bäst på sitt jobb min duktiga älskling (: tänk sen när vi har två inkomster. jäklar va pengar..! mm. så det känns riktigt bra att börja jobba! längtar längtar längtar!

senare blir det film. ska köpa en sladd så man kan kolla på film inne i sovrummet också. hade varit perfekt att kunna ligga under täcket och mysa! men det får vänta. funkar bra med tv sålänge. riktigt lyxigt med tv i sovrummet. glad för min tv (:

nu ska jag fortsätta kolla på idol. jag hejar på kevin. han är en sån gladprick. gillar honom mycket! (: ha en jättemysig kväll nu. puss&kram!




tre inredningsfavoriter





Friday, Im in love!

hej på er. underbart med helg, eller hur?! (: jag älskar fredagar. idag har vi gjort fint här hemma. storstädat och det känns skönt nu när det är helg. jag har precis skickat iväg vinnar mejl till några.. tradera går segt, men jag är seg på att lägga ut de som kan sälja bäst också.. som jackor och stövlar mm. får ta mig i kragen nu (: fick iallafall 360 kr för en fuskpälsväst som jag gav 50 kr själv för på tradera. bra!

vi har ätit god middag också. blev kyckliggryta med ädelost. riktigt gott. ska snart göra en kopp te och lägga mig och läsa i soffan. sen vid åtta är det idol som jag ska se på och sen ska jag bara njuta av att inte behöva gå upp imorgon. underbart!

funderar på att börja med "tre inredningsfavoriter" varje dag.. iallafall försöka varje dag. en ny kategori lixom (: vi får se. nu ska jag dricka te iallafall och läsa lite bloggar som jag aldrig hinner..! puss&kram och ha en jättemysig fredagskväll. det ska jag ha (:



här är den fösta headern jag fixade till hösttemat.. men jag bytte.. vilken gillade ni bäst? den här eller den som jag har nu? vill ni ha hjälp med att fixa bloggen så hojta till. dock tar jag några kr för arbetet. mejla på [email protected] om ni vill ändra bloggen (;



tre inredningsfavoriter



Lampan är helt lavvli. hittade den på Vallentuna Armatur & Skärmateljé och finns i 60 & 70 cm i diameter. den kanske det blir till vardagsrummet.

Byrån från kartell - Componibili. gillar den på bild, dock inte i verkligheten.. har svårt för att den är av plast..!

Fotöljen en sån här fotölj ska jag äga en dag. det bara är så. älskar allt med den. ägget är riktigt snygg!



tvätteri

kom på att jag har tvättstugan idag. ska få bort all tvätt som samlats på nu när jag varit sjuk. fy vad det ser ut i garderoben. hua (: dom första två maskinerna är klara om tio min. så hinner jag stoppa i mer tvätt och gå upp igen och göra en kopp te och tända lite ljus här hemma innan jag kryper upp i soffan och tittar på idol.

sitter och lyssnar på musik. den länken du skickade malin. hah. sur gubbe ^^ ju mer man lyssnar på låten desto bättre blir den. förstår dock inte varför han är så arg?! :P

ikväll blir det bara lite pyssel här hemma. ska plocka undan och så. sitta i soffan och läsa inredningstidningar. lånade några inredningsböcker av mamma också. hon har en hel del sånna. kul (: annars blir det bara en mysigkväll helt enkelt. snart kommer jag börja jobba lite smått (om allt går som det är planerat) och det är bara att ta vara på de lediga dagarna och kvällarna! (:

hörs mer sen. ha en jättemysig kväll allihopa. puss&kram



Doreen Månsson

blev glad när jag såg att doreen är med i family living det här nr. det är min och mamms kompis. eller rättare sagt, mammas kompis dotter (: det var hon som hjälpte mig att få praktikplatsen på tv4. måste köpa tidningen! spännande (:





Lista

1. Vad heter du? Fanny Alexandra Magdalena Erichsen.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Det jag heter (:
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ingen aning..
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru.
5. Vilken årgång är du? 1985
6. Vart bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? Ja. New york och chicago i ett år.
8. Flyttat antal gånger? utan mamma har jag flyttat tre ggr.
9. Vart skulle du vilja bo? I en vit nyfunkisvilla designad av oss.
10. Vilken skolklass? Oj det var många år sen.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Mamma, och egenföretagare.


UTSEENDE
1. Hur lång är du? 171 cm.
2. Hur mycket väger du? 53 kg
3. Hårfärg och frisyr? Mahongyrött hår lång med rakklippt lugg, ruffsigt.
4. Ögonfärg? Brun/gröna.
5. Mest nöjd med? Brösten, runda och perfekt stl.
6. Minst nöjd med? Är faktiskt nöjd med allt.
7. Skostorlek? 37-38.
8. Glasögon? Och linser.
9. Gar du några piercingar/tatueringar? tre st. alexanders namn vid fotknölen, "what goes around comes around" runt handleden med två stjärnor och en trible i svanken.

FAVORITER
1. Filmer? Uptown girls, ps. i love you, i could never be your woman.
2. Låtar/Artister? anna ternheim, lars winnerbäck, säkert! mm..
3. Årstider? Hösten och vintern. mest julen (:
4. Mat/dryck? All slags GI mat. älskar att äta sunt. te och ramlösa
5. Djur? katterna och min mops.
6. Färg? Grönt
7. Parfym? Flowerbomb.
8. Tv-program? Alla inredningsprogram och DH.
9. Ämne i skolan? Träslöjd och bild.
10. Sysselsättning? Pyssla, inreda, skapa vardagslyx, sy, yoga.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? svart skinnjacka från h&m.
2. Vad använder du just nu för skor? låga vintagestövlar från ecco.
3. Favoritfärg på kläder? svart och grönt.
4. Favoritmaterial på kläder? bumull, stickat
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mjukisbyxor och en hoodie som är alex.. (:
6. Favoritaffärer?(tog inredningsbutiker) Lagerhaus, NK (där finns allt), Åhlens, Granit, Bolagret, H&M.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Ingenting oftast. lägger pengarna hellre på inredning.
8. Favoritmärke? Inget speciellt.
9. Vad har du för byxstorlek? 27-28/32.
10. Vad har du för tröjstorlek? 36/38.

DIN LÄGENHET
1. Stort, liten eller mitt emellan? våran bostadsrätt är 61,7 kvm.
2. Vilken färg på väggarna? vita.
3. Vilka färger går lägenhetens inredning i övrigt? vitt, svart och olika färger på kuddar mm
4. Favoritmöbel och varför? våran sköna och fina magnum bellus divan soffa
5. Vad vill du ändra på? renovera köket, badrummet och tvättstugan (efter jul ska vi det)
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? ja, två st.. en vit samsung lcd 22" i sovrummet och en svart samsung lcd 42" i vardagsrummet.
b) Video/dvd? dvdspelare från samsung.
c) Dator? Jag har en bärbar rosa och vit LG 12" och alex ska köpa en bärbar snart.
d) Stereo? Ja.
e) Telefon? Ja (mobilen) och min svarta kobratelefon.
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? ett annat låghus, massa träd, löv och gräsmattor.
8. Vad gör du oftast hemma? pysslar med olika saker, rensar i skåp, städar, tittar på tv/film, lagar mat. myser..
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Alexander och katterna (:
10. Favoritpryl i hemmet? Det får nog bli laptopen (;

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Adolf.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? försvarets hudsalva.
b) Jobbväska just nu? har ingen sån väska (;
c) Handväska eller liknande just nu? använder sällan väska.. men plånbok, handkräm, vatten mm.
3. Vad är du beroende av? Alexander och trygghet.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige, mexico, brasilien, usa, österrike (har släkt i alla länderna).
5. Vilken sorts lipsyl använder du? försvarets hudsalva.
6. Vad tror du på? Mig själv.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Tror inte på sånt.
8. Vad köpte du senast? mat.
9. Har du nåt husdjur? tre katter och en hund.
10. Vad bor du i? bostadsrätt.

GREJER
Plånbok: en röd med en rosett i skinn
Tandborste: japp (: en rosa vit.
Smycken: Förlovningsring och vigselring.
Solglasögon: stora sjuttiotalsbrillor (se headern).
Underkläder: ja, hotpants oftast. aldrig bh dock. (dom håller sig på plats ändå (;
Nagellack: inget just nu



solsken och höstlöv

vilken underbar dag. solen skiner även fast det är några moln på himlen. massa höstlöv på marken i rött, orange och gult. så vackert! kan inte titta nog. ska ut och fota senare tänkte jag. lite höstbilder. kom hem från ögonakuten nyss. och vet ni vad. det är läkt. har dock fått en liten ärrbildning. men det är inget som kommer störa som tur är. synen har inte blivit sämre och jag är lycklig! nu känns det mer än okej att ha brillor på sig i fyra veckor.. för jag kan fortfarande se, och det, det är helt underbart (: gladglad!

ska snart koka lite vatten och äta nudlar. blir fullkornsnudlar.. lite nyttigare iaf (; är hungrig och det måste gå fort.. för jag vill krypa ner i sängen hos min sovande älskling och kramas. saknat honom så mycket! känns skönt att vara hemma. trivs så bra här. ikväll är det yoga.. måste kolla upp vägen hur man tar sig dit komunalt. har ju bara åkt bil in innan. men det kan nog inte vara allt för svårt. sen ikväll ska jag avvärka iallafall minst en film. mysigt med film tycker jag. sitta i pyjamas i soffan, dricka te och ha massa tända ljus. mysa med katterna och bara vara. that's nice.

fick en rolig kommentar igår.. la ju upp bilder på saker jag märkt, bla. glasburkar där vi har råris, fullkornsris, fullkornspasta mm.. i en av burkarna ligger alexs saffransskorpor som han bakade förra veckan.. så var det någon sötnos som skrev "men man kan väl inte ha fiskpinnar i en glasburk i skafferiet" skrattade så jag höll på att ramla av soffan. lät så gulligt. så nej. vi har faktiskt inte fiskpinnar i en glasburk i skafferiet.. vi äter inte ens fiskpinnar.. inte färdiga dock.. hemgjorda, visst. men ja.. det är saffransskorpor (:

nu - äta, sen mysa! puss&kram.



ser det verkligen ut som fiskpinnar?!



natti natt

ska duscha och tvätta håret nu, föna det och sen krypa i säng med några bra inredningstidningar. kan inte sitta för länge framför tv och dator med ögonen och det kanske är likabra eftersom jag ska upp tidigt imorgon. hoppas hoppas att jag orkar gå på yogan imorgon. det är en fröjd för sinnet, kroppen och humöret. love it.

imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. bli frisk antar jag (: mysa med älsklingen och laga middag. sen får jag som sagt se om jag orkar med yogan. men det tror jag. sen blir det filmtittande. har tre st som ska ses innan jag kan skicka tillbaka dom till cdon. vi tjänar så mkt på att inte hyra utan få hem hyrfilmer såhär (:

nu - duscha och sen sova. puss&kram.



roomservice

älskade köket dom gjorde om i kvällens avsnitt av roomservice. precis som vi vill ha det, vitt, svart och modernt. gillade handtagen på luckorna mycket. haft lite svårt att bestämma oss för vilka handtag vi ska ha.. men det kanske blir sånna? gillade verkligen fönstret vid diskhon också. så jäkla snyggt. nu kan vi ju inte göra det i bostadsrätten. men och andra sidan är vårat mål att designa och bygga vårat drömhus. och vi sparar alla gobitar tills dess (: men det kommer bli så jäkla fint i bostadsrätten också..! jopp (:





saaaknar

saknar dig verkligen älskling ): det känns som att jag rest bort bara för att jag sover hos mamma i natt. knäpp jag är. men jag har sjuk abstinens.. måste få kramas med honom snart. imorgon efter sjukhuset får vi det. längtar verkligen. du är mitt liv. älskar dig!

har precis städat undan i köket efter middagen, tänt ljus i vardagsrummet, gjort varsinn kopp te till mig och mamma och satt på mig blåa nalle pyjamasen och rosa fårskinnstofflorna. mysigt! om några minuter börjar roomservice.

nu börjar det!! pusspuss.





mysigt

är hemma hos mamma nu (: hon håller på att laga middag. blir blomkålsgratäng, som vi skulle ätit igår, men inte hann pga akuten. ska bli riktigt gott. är hungrig. tog med mig laptopen så jag kan blogga ikväll också. fast det lär inte bli så sent med tanke på hur dåligt jag sov inatt. kommer nog somna runt elva skulle jag tro. tagit med mig några inredningstidningar som jag ska ligga och läsa innan jag somnar! adolf får hålla mig sällskap (min mops) och om han snarkar för mycket slänger jag ut honom (; han snarkar värre än en vuxen karl. hihi. har suttit och tittat på gamla kort. plockade ut några som jag ska visa älsklingen sen. jag var verkligen fet när jag var liten. fem valkar på varje lår och bilringar på hela magen. jisses. men det är sött med tjocka bebisar! har fått mina glasögon nu och alex sa att jag var jättefin. helt okej, men det känns väldigt ovant. men jag vänjer mig nog (: himla skönt att slippa anstränga ögonen iallafall.

ska hjälpa mamma med middagen nu och duka, tända ljus och göra det mysigt (: måste koppla in hennes dvdspelare också. vill titta på film efter roomservice.

ha en jättegosig kväll allihopa. hörs sen. puss&kram.



me and my mom.



vinglas på coop forum

hittade jättefina vinglas på coop forum när vi var där och handlade mat. det är farligt att dom har en inredningsavdelning där... jag lixom vek av när vi gick förbi där och lämnade älsklingen i en djungel av grönsaker, frukt och lökar. haha. men men. fick med mig fyra st vinglas som ser ut som dom vinglasen jag haft i skallen.. hur dom ska se ut alltså (: 64 cl rymmer det. och det är bra. inte för att man ska ha så mycket vin i.. utan för att det är snyggt att ha lite i botten bara. me lajk. alla fyra kostade 99 kr. helt okej!





1 oktober 2008

gud va tiden går fort. om lite mer än en månad åker vi på våran bröllopsresa till thailand. kommer bo på ett fem stjärningt hotell i en svit med utsikt över havet. underbart eller hur (: längtar så himla mycket. det kommer bli så mysigt! och framförallt skönt att få sola, bada, shoppa, äta gott, bli masserade, göra manikyr och pedikyr, åka på massa utflykter mm. åh va mysigt (;

sitter och äter frukost, hårbrödmackor med ost och grönt örtte till. var riktigt hungrig när jag vaknade. har sovit 50 mins pass i natt.. tog ner hallspegeln och ställde den vid sängen och tände lampan och droppade, sen somnade jag om och 50 min senare ringde klockan igen. men det har gått himla bra faktiskt (: inatt får jag sova normalt igen.. men hela dagen ska jag droppa varje timme och imorgon kl nio ska jag på återbesök. ögat känns mycket bättre nu. skönt!

alexander kör mig till mamma innan han åker till jobbet. ska sova där inatt, eftersom hon kör mig till ögonakuten imorgon. blir lättast så. mysigt, var längesen jag sov i den lägenheten.. typ ett halvår sen. det blir så när man trivs så bra hemma (; får packa in mina kuddar, duntäcke, mediciner, vetekudde, mjukiskläder, pyjamas, tandborste och lite annat.. kan inte sova med ett vanligt täcke, då fryser jag ihäl inatt (; ska ta med mig filmerna som kom från cdon idag. blir nog en skräckis. vågar inte se den själv och mamma gillar sånt!

ha en riktigt mysig dag nu och ta hand om er. puss&kram.



RSS 2.0