1 oktober 2008

gud va tiden går fort. om lite mer än en månad åker vi på våran bröllopsresa till thailand. kommer bo på ett fem stjärningt hotell i en svit med utsikt över havet. underbart eller hur (: längtar så himla mycket. det kommer bli så mysigt! och framförallt skönt att få sola, bada, shoppa, äta gott, bli masserade, göra manikyr och pedikyr, åka på massa utflykter mm. åh va mysigt (;

sitter och äter frukost, hårbrödmackor med ost och grönt örtte till. var riktigt hungrig när jag vaknade. har sovit 50 mins pass i natt.. tog ner hallspegeln och ställde den vid sängen och tände lampan och droppade, sen somnade jag om och 50 min senare ringde klockan igen. men det har gått himla bra faktiskt (: inatt får jag sova normalt igen.. men hela dagen ska jag droppa varje timme och imorgon kl nio ska jag på återbesök. ögat känns mycket bättre nu. skönt!

alexander kör mig till mamma innan han åker till jobbet. ska sova där inatt, eftersom hon kör mig till ögonakuten imorgon. blir lättast så. mysigt, var längesen jag sov i den lägenheten.. typ ett halvår sen. det blir så när man trivs så bra hemma (; får packa in mina kuddar, duntäcke, mediciner, vetekudde, mjukiskläder, pyjamas, tandborste och lite annat.. kan inte sova med ett vanligt täcke, då fryser jag ihäl inatt (; ska ta med mig filmerna som kom från cdon idag. blir nog en skräckis. vågar inte se den själv och mamma gillar sånt!

ha en riktigt mysig dag nu och ta hand om er. puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

usch jag läste precis om dina ögon! läskigt! vilken tur att du sökte hjälp på en gång! man är ju ganska rädd om dom 2 man har =). Hade du såna där linser som sitter i jämt, eftersom du sov med dom?

hoppas att du mår bättre, att ögon och finger är bättre!



kram

2008-10-01 @ 17:15:21
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej Fanny! Hur mår du? Bra hoppas jag.

Har precis satt mig vid datorn. Dem med lägenheten

som jag ska hjälp varit här i dag. Så nu ska jag surfa

runt lite. Har inte glömt ditt mejl. :) Vi kan väl prata i telefon en kväll? :)





Gosingen!!

2008-10-01 @ 21:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback