han är hemma.

han är äntligen hemma. älskade saknade underbara lucifer. jag och helena gick ut och letade och ropade och när jag gick förbi en buske ganska nära huset så hörde vi ett ynkligt jamande. helena hade långärmat och drog ut honom ur taggbusken och när jag fick honom i min famn storbölade jag och skakade i hela kroppen. helena fick ta honom och jag satt som en köttbulle som helena beskrev det sen och grät, grät och grät. var så jävla lycklig över att ha honom hemma igen. har gått och mått så himla dålig och när all oro släppte så bara brast allt. helena bara höll om mig och jag höll i lucifer. skönt att helena var där annars hade jag nog bara satt mig på marken och skakat.

tack för alla underbara människor därute. ni som letade upp mitt nr och smsade, ni som mejlat, ni som lämnat kommentarer här och ni som ringt. vilka fina människor man har omkring sig. tack!

vi åkte in med honom till bagarmossens djurakut och en tjej har klämt på honom, han är okej, men haltar så vi ska in igen nu om några minuter, ville bara skriva och säga att han mår bra! tack och lov! vi har fått i oss middag, det blev tacos. har inte haft matlust sen han försvann, men nu när han kom tillbaka så blev jag riktigt hungrig igen. så tacosen smakade riktigt gott. ikväll blir det mys med helena och älsklingen. vi ska titta på någon komedi, äta chips, ben&jerry glass och bara mysa! så lycklig över att ha folk jag älskar omkring mig. behöver det verkligen.

så, det blir ingen bloggpaus. för nu är min älskade katt hemma igen!!!

vi hörs senare! puss&kram!



Lucifer.

varför ska allting hända på samma gång? alex sa att det var för att det ska hända någoting bra sen. och det hoppas jag verkligen. för nu är mina tårar nästan slut. igår lyckades våran ena katt ta sig ut på balkongen och ramlade ner när våran granne öppnade sitt fönster för att han blev så rädd. hon var nere och sprang efter honom och försökte fånga in honom (alltså har han inte brutit någonting) hon fick inte tag i honom, för han sprang bara iväg.. vi var ute i flera timmar i går och även i natt vid tre och letade, ropade, lockade och lös med ficklampa. har ställt ut mat och hoppas på att han kommer upptäcka den så vi kan få in honom. den här katten är inte rädd för någonting som min mormor sa. och allt jag vill är att han ska må bra. och komma hem. saknar honom så himla mycket. har lagt upp en annons på blocket och snart ska jag sätta mig och ringa runt till djursjukhus i närheten och kolla om dom fått i en skadad katt. vi har pratat med grannar, sprungit i trappuppgångar, letat under hus. i villaområdet. men ingen lucifer. vart är du?! ): så idag ska jag ringa djursjukhusen, anmäla honom bortsprungen hos polisen och sätta upp lappar med foto på honom minst tre km bort. har läst på massa forum att katter som försvinner kan ta sig väldigt långt bort. jag hoppas bara ingen tyckte han var fin och har tagit hem honom... usch. KOM HEM!

jag kommer ta en liten bloggpaus. bara några dagar. känner att det blir för mycket. som ni kanske förstår. kommer leta, leta, leta och jag ger inte upp förens jag har honom i min famn igen. älskade katt. så. om några dagar hörs vi igen. ikväll kommer helena. och jag hoppas hon står ut med en halvrolig fanny. men det vet jag. <3

ha det så bra nu så hörs vi om några dagar. puss&kram.





massage!

ska snart hoppa in i duschen och fixa iordning oss. sen åker vi till stan och blir masserade i en timme. helt underbart då jag är stel som en pinne. välbehövligt alltså (: ska försöka få ihop några recept innan också. så vi kan åka och veckohandla. skönt med en fylld kyl och frys. det är så tråkigt när man inte har mycket mat att välja mellan! haha. jag mår bättre när det finns mycket mat.

fick hem min samhällskunskapsbok idag också. och brev från nti. så jäkla skönt att det löste sig med skolan. nu på måndag börjar jag plugga igen. har verkligen saknat det! knäppt va (; men jag älskar att plugga!

vi åt frukost på balkongen imorse, riktigt mysigt! det är ingen sol idag, men det är ganska varmt ändå!

nej, nu ska jag skriva recept och sen duscha! hoppas ni får en jättemysig dag! vi hörs senare (:

puss&kram..



mysdag på landet

hej vänner! hoppas ni haft en riktigt bra dag! och njutit!

jag och alexander åkte till landet idag utanför norrtälje och har haft det riktigt mysigt! solen sken om vart annat och det var lagom varmt!

vi stannade på en liten landsgrill längs vägen och åt varsinn hamburgare ute i solen. och konstaterade att det krävs så lite för att ha det riktigt mysig och må bra. vi trivs så himla bra tillsammans. skulle kunna sitta på en öde ö med honom lääänge.

när vi kom ut så satte jag mig på verandan med min egengjorda receptbok. jag sparar alla tidningar vi får från coop för att vi är medlemmar där och i dom finns det massa goda recept. så det blir en del inklistrat (: mysigt att pyssla. satt säkert i en timme och klippte, klistrade och ritade. riktigt rogivande att pyssla (: sen satte jag på mig gummistövlar och vattnade rabatterna och blommorna. ska bli kul att ha en liten trädgård sen när vi flyttar till hus. då ska jag ha massa jordgubbar, hallon och sånt, så man kan göra goda pajer, saft och sylt (:

efter det gick vi in och vilade lite. tände grillen och sen grillade jag köttet som jag marinerade innan, blev jättegott. blandade oliv olja från gateaus café, flingsalt, svartpeppar, soja och grillkrydda. och ja, det var riktigt gott! (: till det åt vi sallad och potatissallad. muma! köpte med oss lite smågodis som vi åt också. gott gott.

efter maten somnade jag på soffan i en timme medans min duktiga älskling diskade och städade undan i köket efter middagen. sen gick jag upp och vi gick hand i hand i mjukiskläder och gummistövlar ner till båten. det var så himla vackert. solnegdång, vattnet var helt stilla och det var ett rosa aktigt sken i luften. åh så fint! vi tog en tur med motorbåten och åkte och tittade på alla små söta sommarstugor och myste. riktigt mysigt att åka båt sådär på kvällen. helt tyst och fridfullt. underbart! sen gick vi upp till vårt hus och jag satt mig och pysslade vidare med receptboken och när det började skymma ute så kom älsklingen ut med massa tända ljus. så söt! där satt vi och pysslade och kramades och hade det bra.

sen vid tio började vi packa ihop och åkte hem. tog en timme ca. satt och lyssnade på vinyl och sjöng för fulla muggar. (: satt och pratade om utbildningar osv. mysigt att planera lite! när vi kom hem bäddade vi rent i sängen och jag har precis ätit en macka. älsklingen ligger i sängen och jag ska bara borsta tänderna och tvätta ansiktet och sen kryper jag ner också. ska bli riktigt skönt att sova! trött ikväll. (:

imorgon sover vi tills vi vaknar och sen ska jag skriva recept och klippa alle. han tycker det är skönt (läs billigt..!) att ha sin egen frisör hemma (; och jag tycker det är riktigt roligt att klippa. så. har ärft min klipptalang av mamma (; sen vid 15:30 har vi båda helkroppmassage-tid i en timme på gilda. ska bli så himla skönt. båda är stela i ryggen. sen åker vi och handlar mat på coop efter det och sen hem, packa upp allt, laga mat och bara mysa på kvällen med mitt hjärta <3 mysigt!

nej, nu ska jag ta och komma i säng (: sov så gott allihopa! puss&kram.



God morgon onsdag!

vi tog en skön sovmorgon och vaknade vid halv elva. så i natt blev det över tio timmar, så skönt! det behövde både jag och älsklingen! ska hjälpa honom att göra frukost nu och sen duscha, packa lite tidningar osv. och sen åker vi och handlar till grillandet ikväll på landet.

hoppas ni får en mysig dag! (: vi hörs ikväll. puss&kram!



tidig kväll.

ikväll är jag sådär mysigt trött, myser runt i min favorit pyjamas som är supermjuk, fårskinnstofflor och osminkad. förvandlades från en uppklädd, sminkad fanny till en myspysig fanny direkt efter middagen. det är så skönt att kunna vara så precis som man vill och känner för. jag kunde verkligen inte visa mig utan smink på högstadiet. men nu, åh, vad det är skönt att vara en slappfis (: alexander älskar mig så mycket ändå. och vi är så trygga med varandra, så att känna sig ful är det sista jag gör. han gör mig ju vacker i hans närvaro <3 min skatt.

middagen var jättetrevlig, vi satt och myspratade, åt gott och tog det lugnt. åt äppelpajen och drack te till jane austen bookclub, en himla myspysig film. alla tre tyckte den var jättebra! (: riktigt mysig film!

"Jane Austen-klubben är Jocelyns idé. Själv brukar hon föredra sina hundar framför människor, men bestämmer sig trots det för att samla sex personer, fem kvinnor och en man, för att en gång i månaden diskutera Jane Austens böcker. Men det blir i stället sina egna liv de pratar mest om under de sex månader de möts: äktenskap testas, kärleksaffärer inleds, ungdomssynder avslöjas och livsdrömmar blottläggs."

pratade med helena på telefon ikväll och innan skickade hon ett sms "jag kommer till dig på fredag och myser, våga inte säga nej" blev jätteglad, älskar ju att umgås med henne. så på fredag kommer hon hit redan på dagen, så vi har hela dagen och hela kvällen. vi ska ha riktigt mysigt! längtar! <3 så på fredag blir det tjejkväll. en riktig bästiskväll (:

och påtal om vänner, i vår åker jag och min mysan till LONDON! ska bli så jäkla roligt (: då ska vi shoppa, äta gott, gå på musikal, bo på hotell och ha massa mys! men vi kommer ju ses innan dess (: saknar dig!

jag ska faktiskt gå och borsta tänderna nu, det har varit en lång dag för oss och jag är riktigt trött nu. ska bli helt underbart att få sjunka ner i sängen brevid alexander och läsa i lite inredningstidningar och kramas innan vi släcker och sover. imorgon ska vi till landet i norrtälje över dagen, bada om vädret tillåter, mysa, läsa, spela badmington på tomten, göra matsäck till lunch i en korg och stoppa fötterna i gummistövlar och äta lunch ute i det gröna, grilla på kvällen och tända en brasa och mysa under filtar och kramas och sen åker vi hem senare till våra älskade katter. det ska bli så skönt att åka ut dit. jag blir helt lugn i själen där, och somnar alltid på soffan under en filt en timme innan jag kan mysa vidare. det är underbart att ha ett landställe som vi får åka till hur mycket vi vill. sandstrand en kort promenad ifrån det söta lilla röda huset med vita knutar och ingen insyn, så fridfullt. (: älskar det!

sov så gott nu, dröm sött. och hoppas ni vaknar utvilade till en fin dag imorgon!




segpropp

jag håller på att somna sittandes, haha. så galet trött ^^ men jag kämpar på. i morse steg vi ju upp vid halv åtta, åt frukost, duschade och sminkade mig. ska snart tvätta bort sminket, för jag råkade klia mig i ögat,. skitfint (: hur som helst. mötet på lyra gick bra. sen ringde vi och ordnade så jag får börja plugga samhälle nu på måndag. kvinnan som skulle godkänna min ansökan är på semester.. så, jag skulle fått vänta ytterligare en månad - men det ville jag icke. så nu är det fixat. på måndag den 3 augusti startar jag samhällskunskapen och läser i fem veckor på full fart, alltså 100% det är en hundra p. kurs och jag satsar såklart på mvg. jag kommer nog bli riktigt tråkig och plugga massor. men det vill jag. inte vara tråkig, utan att tänka på min framtid. vill ju ha ett jobb som jag har valt, inte bara ta ett jobb, för att jag inte kan komma in på en utbildning pga. dåliga betyg. kämpa kämpa! tänk i höst kommer jag söka in på universitetet! HELT galet vad det kommer bli roligt. då ska jag köpa en mini laptop som jag ska ha med på lektionerna och anteckna på (:

efter lyra hämtade min mormor mig så åkte vi till skärholmen och gick till vårdcentralen och sen när hon var klar där så gick vi in i skärholmens centrum och kikade lite. jag shoppade en stor bokstav på panduro som jag ska ha till en sak. håller på att samla ihop lite material till ett kommande projekt här hemma (: som ni såklart får se senare. vi åt lunch tillsammans och satt och pratade (: sen körde hon mig halvvägs hem, där alle kom och hämtade upp mig. hoppade ur mormors bil och in i våran. sen åkte vi hem och har nu städat och valt middag. det blir kaneldoftande köttfärssås med färsk riven parmesanost och sallad. sen till efterätt ska vi äta äppelpaj med pepparkaksdeg (låter knas, men visst är det gott helena, my?) (: det har man vaniljglass till. mums! sen ska vi nog kolla på film och sådär. så vid 18.00 kommer mormor hit på middag. ska bli jättemysigt <3

ska tvätta av sminket nu. rolig jag är då som tvättar av mig fejset när vi får fin främande (; hellre det än att vara helt svart runt ögonen iallafall

hoppas ni mår bra iallafall (: vi hörs ju senare igen. ville bara kika in och skriva några rader och meddela att jag lever!

puss&kram kära ni <3



dag fem

god morgon allihopa! (: hoppas ni sovit gott.

idag är det dag fem med detoxen, dagen som ska vara den riktiga utrensningen = fruktansvärd huvudvärk, ont i kroppen och ev. feber. huuu. jag måste erkänna att jag känner mig som en vrak idag. haha. kan bero på alla tårar igår och att vi somnade vid halv tre i natt (låg och myste och masserade varandras fötter) men lite tror jag att detoxen spelar in också. meen, man ska inte klaga! (; det var jättemysigt att bara ligga sådär nära och hålla om varandra, pussas och kyssas. "jag älskar när vi ligger så nära så vi blir en" sa alexander och kramade om mig ännu hårdare. myspys.

idag ska jag först till lyra, för nu är min semester slut. tre veckor har jag haft. helt underbart. och nu går jag på lyra tisdagar 10 - 15, torsdagar och fredagar 10 - 12. känns skönt att komma tillbaka lite. jag slutar där förgott i oktober, så nu ska jag passa på att gå på massa coachingar och sånt (: det kostar ju skjortan annars. ska till komvux också och skriva in mig. ringde igår eftersom dom varit på semester och hon sa att jag skulle komma in och fylla i papper osv. så det ska jag fixa. sen ska jag följa med min mormor till sjukhuset, för hon mår inte heller bra. allt ska komma på en gång.. sen kör hon mig till coop där jag möter upp alle, så ska vi storhandla och sen åker vi hem, fixar här hemma, städar och så innan mormor kommer hit på middag <3 ska bli jättemysigt! det var ett tag sen vi träffades nu. ska nog bara ta det lugnt i kväll. känns som vi behöver det!

vad ska ni hitta på idag? (: hur som helst så hoppas jag att ni får en jättebra och mysig dag! ta hand om er. och tack för era kommentarer/sms/mejl, dom värmer! ska svara så fort jag har tid!

nu ska jag hjälpa min älskling med frukosten.

puss&kram <3



the future is now, the past is gone forever.

jag lyser lite med min frånvaro här pga. tråkiga besked inom familjen. alexanders pappa har fått en hjärntumör som är elakartat och just nu vill man ingenting annat än att krama om, gråta och bara vara. men samtidigt stämmer det som svärfar säger "man måste fortsätta leva"  och det viktiga är att man verkligen är mån om sina nära och kära och tar vara på livet. inte stressar och lever i nuet - och det är ju så vi lever. man måste få planera, man måste ha mål och få se fram emot saker och ting, men att leva här och nu är det viktigaste. för annars vaknar man upp en dag och inser allt som man stressade förbi. vad har vi egentligen brottom till? vad är det vi jäktar efter och vill uppnå i livet. vad är det som är det viktiga? man får ett helt annat perspektiv när en sån här sak händer och man inser helt plötsligt vad det är som är viktigt. vad det är som verkligen spelar roll. allt går så ofta på autopilot, rutin. och det är sorligt att det ska behöva hända en sån här sak för att man ska vakna upp och verkligen ta vara på livet. för det kan hända när som helst.. att livet slutar. man ska aldrig, aldrig ta någonting eller någon för givet. jag är ett kontrollfreak, har svårt att inte planera, och jag mår riktigt dåligt av att inte veta. men vad gör man när man verkligen inte vet när hur eller vad som ska hända. vad som livet har planerat för en? en sån sak går helt enkelt inte att kontrolera över. jag kan kontrolera min tid, mina beslut, mina val. men det här kan jag inte kontrolera, det kan ingen. och det är nog det som gör så jävla ont. nu gäller det bara att hålla ihop. och det är vi bra på.

idag åkte vi hem till alexanders föräldrar, vi kramades, skrattade, grät så vi var röda i både ögon och om näsan. vi fikade i deras trädgård, jag och christoffer lagade middag och gjorde efterätt. det var så skönt att vara där. få vara nära. få prata om känslor, tankar.. men framförallt att få vara tillsammans. vi kom hem för någon timme sen, har lekt med katterna, alex satt ett band runt foten på honom och på mig  och sen gick vi runt med det och katterna for efter och hade kul. vi har pussat och myst med dom. jag och lucifer stod ute på balkongen och bara tittade ut över natthimlen och kramades. djur är så himla bra på att trösta. vilken värme.

nu ska vi tända ljus och äta lite knäckebröd. jag har blivit beroende av knäckebröd. så himla gott (: och en kopp grönt te blir det också, så vi inte kissar på oss i natt (: (man blir så kissnödig av svart te) sen ska vi krypa ner i sängen. bara hålla om varandra och älska varandra - det som vi är bäst på.

nu vet ni hur det ligger till. jag kommer lämna det här utanför bloggen. men jag ville ändå berätta. det är svårt att skriva att allt är frid och fröjd när det inte är så. men som sagt. man får inte sluta leva. han vill höra att vi har det bra, han vill höra att vi har haft det roligt och har upplevt. han vill ha någonting bra att tänka på. och det är väl det minsta man kan göra. eller hur.

sov så gott kära ni. lova att ni tar hand om varandra. man har i dag, man har upplevt igår, men man vet aldrig vad som väntar imorgon.

massa kärlek / fanny.



den bästa dagen i mitt liv. våran bröllopsdag. när alla jag älskar var samlade.



södermalm

god kväll allihopa!

vi kom hem nyss från en jättemysig kväll på söder. har gått hand i hand längst södermalms gator och tittat i lite affärer, köpte bla en klocka på bolagret som jag ska sätta upp snart. det blev den här väggklockan i svart (: det var älsklingen som tyckte vi skulle köpa den. tur att vi har samma stil på inredning (;

sen hittade vi en mysig restaurang som vi satt oss på, fick ett fönsterbord, så det fläktade skönt. åt jättegott, båda tog varsinn cajunmarinerad ryggbiff med klyftpotatis, tzatsiki och grillad majskolv. mums! fick mycket mat så vi blev ordentligt mätta! sen tänkte vi gå och fika på cozy, men som sagt, vi var för mätta. så vi gick in på seven eleven och handlade med oss fikabröd. ska snart bänka oss i soffan framför en film. tror det blir mammut som gick på bio för ett tag sen. eller någon annan, får se vad vi har (: ska göra lite te hur som helst. har tvättat av mig sminket och hoppat i pyjamasen och fårskinnstofflorna. måste verkligen önska mig nya fårskinnstofflor, det är ett stort hål i ena sidan på ena toffeln. jag fick dom julen 06 av alle, och jag har använt dom flitigt (: så mysiga! jag brukade aldrig använda fårskinnstofflor innan jag och alexander blev tillsammans, men alla i hans familj har alltid sånna och alle med, så det smittade av sig (:

ang. kommentarer. jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde lämna mejladress, eller bloggadress, jag svarar alltid inne hos er om ni undrar någonting, för när jag ska svara på min blogg via kommentarsfältet så kommer det upp ett fel meddelande titt som tätt. så om ni har en fråga, som ni verkligen vill ha svar på - mejla mig eller lämna mejladress. vill ni mejla mig så klicka på det rosa lilla kuveret till höger (: så ni inte tror att jag bara skiter i att svara. ibland går det bara inte :/ så nu vet ni det :D

ska fixa fika nu och välja film. ha en jättemysig kväll! (: massa kramar <3



rött!

nu ska jag färga håret rött! samma färg som innan. jag fegade ur vid hyllan med alla färger och tog den jag alltid har (; så. nu slipper jag min mellanblonda orginalfärg. älsklingen min är iväg på lite ärenden, så jag passar på att färga håret och sen duscha och sminka mig innan vi åker till söder och äter lunch. idag blir det en vit klänning med röda små prickar på som jag köpte på tradera för ett tag sen. älskar den! (:

vi hörs sen. puss&kram <3





morgondrinken.

hej på er. sovit gott? det har jag, men vaknade med värsta huvudvärken - detoxen som spökar! den rensar ut även slagg i huvudet och jag har ätit både den ena och andra medicinen i flera år.. som säkert rensas bort nu. hur som helst. för att göra detoxen optimal så ska man dricka ett glas med hettvatten och en pressad citron i. durt som bara den, men väldigt uppfriskande (: dessutom ökar förbränningen som bara den av drinken. bra för den som vill gå ner i vikt. alla som jag läst om som gjort den här detoxkuren har gått ner runt tre kg, alltså ett kg i veckan. bara massa skit som ska ut ur kroppen.. inte bra för mig som redan väger för lite för min längd, men vad gör man?

idag strålar solen (: underbart! vi ska göra oss iordning och åka in till söder och äta lunch på en mysig uteservering. deras grekiska sallad är riktigt god! så det ska bli jättemysigt (: är glad att vi hittar på så mycket tillsammans. det är värt så mycket mer än att slösa pengarna på annat. typ kläder..

...som jag inte köpt på lääänge. men jag har ju så det räcker och blir över  sen har vi blivit riktigt ekonomiska. jag hade ett sjukligt köpberoende för två år sen som satt mig i massa skulder. okej nu går det inte att jämföra med fallen som lyxfällan tar upp, men endå. helt onödiga pengar som bara fladdrade iväg på ingenting. när jag blev av med det beteéndet så har jag istället blivit helt tvärtom. jag har jättesvårt för att bara impulshandla och tänker väldigt långsiktigt. skulle aldrig i hela mitt liv ta någonting på avbetalningen igen. för usch vilka räntor. nu är allt avbetalat och jag har bara räkningar på sexhundra kr varje månad. lite skillnad från var det var för några år sen alltså (: men det är så vi vill ha det, för att lägga undan pengar till sparande känns så himla mycket bättre. vi kommer såklart gå med plus på bostadsrätten, det har vi redan gjort med 150.000 kr.. och vi är inte klara med renoveringarna än. sen ska vi vänta tills räntan är låg och då ska vi köpa villa. ibland är det bra att ha båda svärföräldrarna som jobbar på bank (: då får man massa bra tips. hur som helst. dit jag ville komma - jag är glad att jag har blivit så ekonomisk och inte bara handlar så fort jag har pengar. sen att vi bara köper saker vi verkligen vill ha. vill vi ha ett speciellt bord, ja då väntar vi tills vi har dom pengarna, och sen köper vi det. sålänge kan man fynda på blocket. gud vad jag svamlar.. hö.

kvällen igår var jättemysig, jag grät så jag skakade i slutet av filmen. gud vilken söt och sorlig film. se den! marely and me. vi gick och la oss efter filmen och somnade nästan på en gång. riktigt skönt!

ska dricka upp min sura drink nu och sen äta frukost. man ska vänta med att äta 30 min efter man druckit den..

ha en jättebra dag nu! så hörs vi senare! (: puss&kram.





Lördagsmys!

god kväll kära bloggläsare!

just nu står jag i köket och lagar mat, ska bli jättegott med lite mat i magen, riktigt hungrig! (: älsklingen kom hem lite tidigare än vad jag trodde så middagen hann inte bli klar, men vad jag blev glad när han kom <3 saknat honom som bara den idag! <3

ikväll ska vi titta på en film som jag velat se läänge som heter marley and me. den är gjord från en bok som är jättebra! så jag hoppas och tror att filmen är lika gullig också! har lite smågodis som jag tänkte att vi kunde äta till filmen och fika med kärleksmums! lördagsmys här hemma (:

idag har jag mest gjort allt möjligt. rensat lite, börjat att klistra in utklippta recpet i min receptbok, sprättat barnkläder som ska bli mönster och tittat på två filmer. två riktigt läbbiga, så jag var helt stel i kroppen när älsklingen kom hem. man ska ju inte kolla på sånna där :P inte när man är själv iallafall. så ikväll blir det mysigt och behövligt med en romantisk komedi (:

nu ska jag göra sallad med grönsallad, körsbärstomater, gurka, rödlök och fetaos. mums! det blir som tillbehör till maten. sen blir det massa mys med älsklingen :D

hörs sen. ha en gosig kväll! puss&kram.




mysdag

idag vaknade vi runt tio och jag kände inte alls för att träna, så det blev en mysig frukost tillsammans med tända ljus och sen satt vi vid datorn en stund innan älsklingen dammsög och sen åkte hem till sina föräldrar. jag är superseg idag och har bestämt mig för att ha en mysdag hemma med mjukisbyxor, tofflor och en slarvig knut i håret. funderar på att lägga mig i badet snart och bara mysa. skönt! lite inpackning i håret, ansiktsmask och fila fötterna. hara alltid ett litet hemmaspa på lördagar. har redan hämtat upp symaskinen från källaren och satt mig och sprättat upp bebisbyxorna som jag ska ha som mönster sen. tyget som jag ska ha till hjälm mössorna har äntligen kommit och nu väntar jag bara på det färgglada randiga velour tyget till byxorna (: ska bli så kul att få sätta igång!

funderar på att ta ner det vita skynet och sy det.. men först ska jag ta det lite lugnt. är sugen på att se en film. och rensa lite i ena köksskåpet. bara småpyssla idag alltså. nadia var tvungen att jobba, så vi får se när hon kommer om hon inte jobbar jättesent. annars blir det myskväll med mitt hjärta <3 och det är inte fy skam :D ska laga middag tills han kommer hem. det blir ugnsbakade kycklingfiléer med pesto och mozarellaost. hittade receptet i en av mina elle mat och vin. juste skulle ju slänga upp receptet från igår också. får göra det snart (:

inne på min andra dag med detoxen och det känns verkligen skillnad. mycket gladare och inte alls så tung u huvudet som jag annars kan vara. riktigt skönt! så det här ska jag minsann göra fyra gånger om året som är rekomenderat (:

ska pyssla vidare nu. vi hörs senare. ha en jättemysig dag! puss&kram <3



fäääärdig.

nu är väggen helt klar! blev fler ränder än vad jag räknade med från början så det har tagit sin lilla tid. men gud vad jag är nöjd! älskar ränder. är inne i en randig period, även på kläder.. (: med det är ju så fint! och extra roligt när jag målat den själv.. och det inte är en randig tapet.

älsklingen kom hem nyss. han står och borstar tänderna med nya eltandborsten. den är riktigt bra. när man har borstat med en eltandborste känns det inte som att man har borstat tänderna innan.. det blir jätterent och det känns mycket renare. så nöjda är vi! jag har en egen liten borste som jag kopplar på (: så vi kan dela.

är helt slut nu, så det ska bli riktigt skönt att sova. ska ligga på spikmattan, den somnar jag alltid på som en stock. sen vaknar jag efter någon halvtimme och tar bort den, sen sover jag som en sten hela natten. skönt! imorgon är det lördag och nadia kommer ju hit senare på kvällen. på dagen ska vi träna på gymmet och sen får vi se vad dagen bjuder på. älsklingen ska iallafall tvätta bilen osv. (: jag ska nog lyssna på bok nr 3 i twilight serien som släpptes i förrgår. har lyssnat en stund nu på kvällen. verkar riktigt bra!

fick hem ett h&m paket idag också som jag längtat efter. beställde två uppsättningar med svarta påslakan med vita prickar, lite linnen och kudden ni ser på bilden i mörkgrått med en vit sjua. fin va (:

nej, nu ska jag tvätta av sminket och sätta mig och kramas lite med min älskade make innan vi kryper ner i sängen. varva ner lite.

sov så gott nu. så hörs vi mer imorgon <3 puss&kram (:





-





detox

hej allihopa! (:

hoppas ni mår bra! jag ska snart sätta igång och måla de sista på väggen i vardagsrummet, sen börjar jag städa. älsklingen min är och handlar till middagen ikväll. blir en av mina favoriträtter som finns i kokboken gi-dag för dag. ska slänga upp receptet här sen tänkte jag, för det är sjukligt gott! och nyttigt då (:

vi har varit på gymmet i 1,5 timme och tränat. var helt slut efteråt men sprang iallafall en kvart på löpbandet, sen säckade jag nästan ihop! men det är skönt att träna och roligt när man ser resultat, har fått så mycket bättre hållning och blivit smalare, magen är platt och man ser massa muskler. whi ^^

efter gymmet gick vi in snabbt i farsta centrum och in på hälsobutiken och köpte en detox kur. ska dricka kuren nu i 20 dagar och bli av med massa gifter. jag vill och är väldigt mån om min kropp och hälsa. och jag har velat pröva på detox (utrensning av slagg och gifter i kroppen) länge, nu idag startar jag. man ska blanda ut 15 ml vätska med 1 liter vatten och dricka under dagens lopp. får vi se hur kissnödig jag blir då (: hon i affären sa att man skulle bli riktigt kissnödig. men känna sig lättare, piggare och gladare bara efter någon dag. en kur för 20 dagar kostade 230 kr. alex ska också köra en kur (: här kan ni läsa om detoxkuren.

dax att börja måla nu! vi hörs nog inte förens i kväll.. gäster och allt ni vet. imorgon kommer nadia hit på tjejkväll. mysigt! vi ska sy, äta middag, fika, kolla film och bara mysa! älsklingen ska åka och tvätta bilen på hans föräldrars uppfart, invändigt och utvändigt. så när han pysslar med sitt, så kommer nadia hit (: mys!

ha en jättebra kväll nu, så hörs vi senare. puss&kram <3




morning!

vaknade halv tio. skönt! (: har precis ringt komvux, men dom har stängt tills på måndag, så då får jag återkomma (: ska skriva in på ännu en kurs. nu saknar jag faktiskt att plugga. så nästa ämne blir samhälle 100p. på 100%, jag hoppas jag orkar med det, men det tror jag (; blir nog en del läsande.. men fem veckor känns bättre än tio.. och då kan jag börja med nästa kurs sen. puh.

älsklingen håller på att göra frukost, så jag ska gå och hjälpa till (: sen ska vi åka till gymmet och träna. skönt! börjar bli fast nu (; det är kul när man ser resultat! när vi kommer hem ska vi fixa och städa här hemma. åka iväg och handla mat osv.

vi hörs sen. ha en toppen dag! puss&kram (:



nattblogg..

nu ska vi snart gå och lägga oss. ville bara pyssla lite i photoshop och resultatet blev en massa bilder på våran lägenhet. i love it. jag är verkligen hemmakär. det känns verkligen hemma här. och den är verkligen vi. så glad att vi vill göra det fint hemma och renoverar och pysslar (: nu är det köket i oktober, sen hallen i vår och efter det ska vi renovera badrummet. sen är vi klara! känns skönt faktiskt! när vi köper hus ska det vara ett nyckelfärdigt! alltså inga större renoveringar och allt ska vara himla planerat och så. men nu är vi här, i våran bostadsrätt - som vi älskar högt! galet mysig

min andra halva sitter här brevid mig i vårat mysiga datorrum och spelar något spel, sånt där som jag inte förstår mig på (; men han ser ut att ha kul iallafall och det är ju huvudsaken. ute spöregnar det och det är så himla mysigt att sitta inne och höra hur det smattrar mot fönstrena. det började redan regna påväg hem från bion. jag och alex "övningskör" så fort vi är ute. han förklarar allt, alla skyltar, filer, vägmärken mm. och jag växlar - med rätt hand. har lärt mig nu när jag ska växla osv. jag lär mig snabbt och han berömmer mig! om någon månad eller två ska jag gå en intensivkurs som min morfar gett mig - för att jag aldrig började röka. så nu ska jag äntligen ta körkort innan året är slut. det var en av mina nyårslöften. så bli inte förvånade om ni ser mig ute på vägarna snart  om några år ska vi skaffa barn och då vill jag inte stressa med körkort, och vill ha körkort tills dess, lika bra att ta det nu istället! det ska bli riktigt skönt att kunna ta bilen och åka till typ ikea! så i höst blir det massa pluggande och även körkortstagande.. och renovering av kök såklart

så nu vet ni vad jag har att pyssla med under hösten. sen ska jag såklart sy bebiskläder som jag pratar om ibland. jag har insett att jag är värdelös på mönster, så idag åkte vi förbi en loppis och köpte ett par velourmjukisbyxor med mudd uppe och nere och en hel pyjamas med tryckknappar. ska sprätta upp och räta av, lättare så tror jag. jag hoppas verkligen att tyget som jag beställt kommer snart - för NU vill jag börja sy!

filmen var lagom bra - precis som jag trodde.. haha. men skratta det gjorde man, för att det var så jäkla pinsamt. jag är nog mer en romantisk komedi typ (; vi åt på steak house, riktigt gott grillat kött med stark beasås och kryddiga klyftpotatisar.. min mage blev inte glad. fick magknip. men det var riktigt gott!  sen gck vi till body shop och luktade på alla deras krämer och testade allt. jag är kräm-älskare. har önskat mig massa därinne. ska slänga upp en önskelista här någon dag. bra för alle  tänk snart fyller jag 24.. folk skrattar åt mig när jag säger att "nu börjar jag bli gammal" antagligen för att dom inte alls tycker det.. men det känns så. åldersnoja?!  mycket som ska hinnas med... men en sak i taget, eller hur. först utbildning, sen fast jobb som jag trivs med, sen planera och designa våran drömvilla och sen barn. puh (;

imorgon går vi upp vid tio, äter frukost, åker och gymmar och sen hem och städa/fixa lite här hemma. måste kolla recept också till middagen, sen vid sju kommer christoffer och solveig. ska bli jättemysigt!

kanske ska ta och komma i säng.. tvätta ansiktet och borsta tänderna. ska försöka vädra lite i sovrummet också.. och hoppas så det inte regnar in

sov så gott! puss&kram.





-






och här trivs vi väldigt bra (:



favorit citat från crazy beautiful.



jag älskar det.. för det stämmer in så bra på dig och mig.


torsdag!

god morgon allihopa! sovit gott? jag vaknade för en timme sen och har legat och dragit mig en stund innan jag gick upp och gjorde frukost! alle ville sova lite till, så jag har datorn som sällskap (: ska planera lite kök i ikea home planner. ska se hur det ser ut med 92 skåp ist. vi har ganska högt i tak så det ser nog konstigt ut med bara 70 skåp..

idag skiner inte solen, så det är perfekt för träning på gymmet och sen fixa lite här hemma innan vi äter middag och åker till kista och går på bio. ska bli jättemysigt (:

ska äta upp min frukost nu och planera köket och sen plocka lite här hemma. någon kommenterade och skrev att vi städar ofta och det gör vi :P alexander är allergisk, därav dammsugningen varje dag. och sen plockar vi alltid undan efter oss så det är ordning (: det är tur att båda gillar att ha det rent, annars hade det nog blivit ganska jobbigt tillslut. så vi dammsuger hela lägenheten inkls. soffan varje dag. bäddar rent i sängen var 3-4 dag, dammtorkar alla ytor varje dag, städar badrummet en gång i veckan och torkar golven varannan vecka, jag rengör kaklet och luckorna i köket minst två ggr i veckan... sånna freaks är vi (;

hur som helst. hoppas ni får en underbar dag (: vi hörs lite senare. puss&kram.



god natt!

nu ska vi gå och lägga oss nyduschade i en renbäddad säng och sova gott! har haft en myspys kväll tillsammans och jag är så glad att alexander är ledig så länge till. känns helt overkligt! <3

imorgon ska vi upp i skaplig tid, äta frukost och sen åker vi direkt till gymmet. sen ska vi bara fixa lite på dagen och sen vid nio ska vi till kista och gå på bio och se bruno. älsklingen har velat se den nu sen den hade premiär, så man får ju ställa upp (; ska bli mysigt! (:

nej, nu ska jag hoppa i säng med min skatt och läsa leva och ligga på spikmattan. som hjälper riktigt bra mot träningsvärk!

sov så gott nu, så hörs vi imorgon! puss&kram <3



har bäddat med dom här sängkläderna från h&m home (: bilden är dock gammal.



kärleksmums

vi har precis bakat kärleksmums (: jättemysigt att baka tillsammans. fort gick det också. och nu ska glasyren på kakan bara stelna! sen ska vi mumsa till lyxfällan som går kl 21 på tv. mys!

vi har legat och myst nedanför huset på dagen med katterna. vera är lugn så henne hade vi ute hela tiden när vi var där. och först hade vi lucifer med också. men han blev galen och skulle bara springa iväg.. ^^ sen hämtade älsklingen måns och lämnade lucifer hemma. det gick bra ett tag, sen blev han vild också. jag satt och ritade planlösning på villan vi ska bygga om några år. vi pratar ofta om den, vilka finesser och sånt vi vill ha. bla. ett system så det blir extra bra och frisk luft i huset. sånt tycker vi är viktigt! ska bli riktigt mysigt att få börja planera mer på riktigt! och det är inte lång tid kvar nu (: längtar! men jag kommer sakna den här bostadsrätten riktigt mycket. den är riktigt mysig ska ni veta. tyvärr syns det ju inte alls lika bra på kort.. men ni har ju sett lite iallafall (:

sitter och ska kolla recept tills på fredag när vi får finbesök av alles bror och alles mormor. elle mat och vin har riktigt bra och lite "finare" maträtter. lite mer exlusiva. sånt gillar vi  och det är roligt att laga lite mer avancerad mat. jag älskar som ni säkert vet att laga mat!

gav älsklingen en present idag.. han borstar tänderna så himla hårt och jag är orolig såklart. så idag fick han en eltandborste från braun som jag köpt för ett tag sen (: han blev jätteglad. hoppas den är bra. för att få en "bra" ska man tydligen lägga runt femhundra och eftersom den kostade dubbelt måste den vara jääättebra. haha (; så nu slipper jag vara orolig och ligga och ropa "ääääälskling, du boooorstar föööör håååårt" från sängen, haha

ska göra lite te nu och skära upp varsinn bit kärleksmums och tända ljus. har satt upp tre ljuslyktor på väggen i vardagsrummet. blev så mysigt (:

ha en jättemysig kväll nu. puss&kram






Whiskas catbed

jennica tipsade om en säljare på ebay som skickade dom här till europa. har letat som en galning och gett upp flera ggr, för dom har varit så jäkla dyra, eller inte alls gått att hitta. så tack jennica för ditt tips. för nu har jag också köpt en (: får hoppas att säljaren är seriös (; men det verkade så på omdömmena. fick betala 829 kr för kattbädden inkls. frakten. helt okej. eftersom jag velat ha den så länge! längtar tills den kommer hem (: ska ha ett grått "fårskinn" i. jag är GLAD :D





bra erbjudande

jag brukar inte tipsa om sånna här saker i bloggen, men eftersom jag älskar foton, och älskar att redigera och pyssla. så kändes det bra att skriva om det (: plus att man kan vinna en helt gratis fotobok. på fuji direkt kan man vinna en gratis fotobok. jag har själv testat deras fotobok och jag tyckte verkligen att det var lätt och smidigt att fixa med. och det är riktigt kul också. dom har många olika funktioner och sånt. kul att ge bort i present och ha hemma. varför inte föreviga resan eller bröllopet, eller någonting annat? så.. om ni vill, så kan ni gå in här www.fujidirekt.se/fotobok och anmäla er, så kan ni vinna en gratis fotobok! - lycka till (:





God morgon!

hoppas ni sovit gott! jag vaknade för en timme sen och har legat och dragit mig i sängen ett tag sen steg jag upp och har suttit och myst med måns. han sitter här vid datorn och tvättar sig för fullt och ibland får jag en slick i håret. haha (: dom är ju så söta.

ska göra lite frukost och väcka älsklingen sen. sen åker vi och tränar någon timme på gymmet och efter det hem och duscha, ut med kissarna och mysa utanför huset och sen får vi se vad dagen bjuder på. ska fixa allt som sagt som är kvar. sen ska vi ha massagekväll i kväll. helkroppsmassage med massageolja står på schemat. så mysigt (: alle har så bra idéer.

vi hörs lite senare! ta hand om er <3 puss&kram.





natti natt.

snart ska i sjunka ner i sängen. underbart, för jag är trött. imorgon tar vi sovmorgon sen ska vi ta ut våra älskade håriga själfränder här utanför och låta dom njuta lite av solen. på balkongen får dom vara mycket, men inget går väl upp mot att få sniffa på gräset? (: önskar så att vi kunde ha dom som utekatter, men jag vågar inte när det är en väg här utanför. så fort vi flyttar till hus ska dom få vara ute <3 men imorgon går vi ut och myser här utanför. tar med en filt och katterna. ska bli jättemysigt (:

filmen vi såg, patch adams har jag velat se länge. den var riktigt bra. en fin film. en sån film som lixom fastnar och stannar kvar länge länge. månsen tyckte också att den var bra. han ville inte lämna tvbänken.. när vi gick och tog ner honom och satt honom i soffan med oss, så sprang han bara tillbaka. han måste ju fått jätteont i ögonen.. knäppis. när vi började leka med en annan sak så blev han mer intreserad av den och vi fick se hela rutan (; dom är ju för gosiga..

imorgon ska vi som sagt ut med katterna, träna på gymmet och fixa klart lite här hemma. på fredag kommer christoffer, alexanders lillebror och sen alexanders mormor på middag här. så då ska vi ha fixat klart det som ska fixas. skönt att få avsluta saker man påbörjat. (:

ska ta och borsta tänderna nu och komma i säng. känner jag mr måns rätt så kommer han kraksa med sin hesa stämma imorgon runt åtta utanför våra sovrumsdörr - "då vill han in och kramas" som alle säger (: gosen <3

sov så gott allihopa. och ta hand om er <3 vi hörs mer imorgon! puss&kram!

ps. är jag knäpp som längtar till hösten och vintern..? ja det är jag nog.. d.s.




myspys.

vi har haft en jättemysig kväll och än är den inte slut! har ätit gott och satt länge och myste vid middagsbordet med tända ljus och höll varandra i handen. mysigt att ha honom hemma. <3 sen förflyttade vi oss till soffan och låg och myste och kramades länge innan vi gick och gjorde syra mask (tar bort all död hud och bygger upp huden igen..) så nu är vi lena som bara den (: älsklingen håller på att göra fika till oss, te i favorit kopparna. så har han tänt massa ljus inne i vardagsrummet. senare om vi orkar ska vi pyssla med en liten sak här hemma som jag kom på nu på kvällen. blir det bra visar jag här sen (:

men nu blir det mys i soffan till en film. ha en jättegosig kväll <3 puss&kram!



hallå?

hah, vart tog jag vägen? (: vet inte.. men här är jag igen. hoppas ni haft det bra! vi har varit och lämnat mami på arlanda och kramats massor och sagt hej då. nu är hon i österrike i tre långa veckor.. kommer sakna henne. men älsklinge min är ju hemma och håller mig sällskap!

vi har iallafall varit i kungenskurva nyligen och pratat med kökspersonalen där. så snart ska vi lägga in våran beställning så allt finns när vi väl sätter i gång. den vita laminatbänkskivan tar nästan åtta veckor att få hem när den är mått beställd. så den måste vi beställa snarast! kommer bli såå fint (: sen velar vi mellan 70 skåp och 92.. såg så fjuttigt ut med 70.. vi får se.

ikväll, eller snart ska vi plocka och städa lite här hemma. göra lite mysigt och så (: laga thaimat, mums, mums! kycklingfilé med cocosmjölk, röd curry mm.. gott! sen får vi se om vi orkar träna. annars tränar vi extra imorgon (: jag känner för att ta ett skumbad och göra inpackning och fila fossingarna. sen krypa upp brevis hjärtat i soffan och dricka en kopp te och bara mysa. låter riktigt mysigt!

nej, nu ska jag måla klart sista randen på väggen i vardagsrummet och sen plocka lite. hörs lite senare.

ha en jättemysig kväll nu! puss&kram <3





fix!

nu är vi hemma. jag är helt skakig i armarna. men det går nog över snart (: det hoppas jag.. för jag ska måla väggen i vardagsrummet, haha.. älsklingen ska hoppa in i duschen och jag väntar tills han är klar, sen ska vi sätta igång. det som ska fixas är;

- måla klart väggen i vardagsrummet
- såga och lägga resten av balkonggolvet
- byta lampor i spottarna i köket
- fixa och koppla ihop spottarna i vardagsrummet
- måla listkanterna vita

så det är lite att fixa med (: men det går fort. sen ska vi göra oss iordning och åka till mami. umgås med henne och kolla på film, hoppas det finns något bra att se.. ska ner till videobutiken. som ni vet så är jag ett film-freak som sett det mesta.. så det är inte så kul att hyra film med mig ^^ men något ska vi nog hitta! (:

ska planera lite kök nu. vi har redan börjat planera nästa renovering efter köket, som är hallen. det ska slitas ner på väggarna till "botten" och sen ska vi sätta upp renoveringstapet eller gipsskivor, spackla, måla vitt på väggarna och måla taket vitt (vi målar taket vitt i alla rum vi renoverar, det blir riktigt bra) sen ska vi lägga klinkers, trägolv i halva hallen och klinkers i andra halvan, vi ska slita ut de inbyggda garderoberna och sätta in skjutdörrar från golv till tak i vitt högglans och sänka ner taket med spottar. kommer bli grymt!

nej nu ska jag planera kök (: hörs sen! puss&kram.



morning!

god morgon! sovit gott? det har jag gjort. gick ner till källaren och hämtade mitt lite tunnare duntäcke i går och bäddade rent i sängen med nytumlade sängkläder. riktigt mysigt att sjunka ner bland lakanen! sov som en stock tills kl ringde vid elva. skönt med sovmorgon! njut!

älsklingen min håller på att göra frukost till oss och sen bär det av till gymmet. skönt att komma igång. idag ska vi träna bröst och axlar. jag gillar inte att träna axlar, det är fruktansvärt jobbigt.. men man kan ju inte hoppa över en muskelgrupp bara för att det är jobbigt.. ha. så idag är det de muskelgrupperna som ska få jobba! sen ska jag kuta på löpbandet. få upp flåset lite.

sen åker vi hem, duschar och har en fixar dag här hemma. vid sju ska vi hem till min mamma och hälsa på. hon åker till min morfar i österrike i tre veckor (igen..!) saknar henne så mycket när hon är borta, men tre veckor går fort! hoppas jag... hur som helst, det ska bli mysigt att få träffa henne och sen åker vi hem så får vi se vad kvällen bjuder på. sitter med ikea hom planner och planerar köket. så det kanske jag fortsätter med. och film? vi får se (:

hoppas ni får en underbar dag. idag är det en sån där burrig dag så man kan vara hemma och mysa massa! (: och tex baka. slänger upp ett gott recept på cupcakes!

puss&kram <3





hemma!

hej allihopa! (:

hoppas ni mår toppen! det gör jag! mysigt att komma bort lite, men gud va vi har saknat våra katter. redan när vi kom ut till landet igår så satt vi och pratade om vad dom kunde göra då.. så ja, vi har verkligen saknat dom och dom hade nog saknat oss också (:

vi kom hem för någon timme sen, har myst med katterna, städat, dammsugit och varit förbi ica och handlat lite till våran mysmiddag. ska göra varma mackor snart och äta framför en film. riktigt mysigt. längtat jättemycket efter den filmen vi ska se. mall cop heter den här kan ni se trailern. ska duscha medans mackorna står inne i ugnen och sen hoppa i en rentvättad pyjamas och fårskinnstofflor - underbart!

vi håller på att tvätta sängkläder och våran "skyddsmadrass" den som man har under lakanet, över bäddmadrassen. glad att vi har en sån madrass för våra kärlekar mådde inte så bra när vi var borta. hårboll. ha :/ så ja, det håller vi på att tvätta, ska ner i tvättstugan sen och torktumla allt (: så kan vi sussa gott sen.

har hur som helst haft det jättemysigt på landet (: inget toppenväder, men vad gör det? vi fick två helt underbart mysiga dagar tillsammans. grillade gott igår, majskolvar, ryggbiff och korv, sallad och potatis, sås. mums! åt lakrisglass med cola och chockladsås till efterätt och till filmen vi såg som gick på tv åt vi chips, ostbågar, jordnötsringar och godis.. dock bara i små skålar, annars hade vi sprängts ^^ men himla mysigt har vi haft det (: klippte gräset idag och fixade lite. och vi har kommit på att vi INTE vill ha en jättestor trädgård när vi flyttar till hus.. hellre ett stort hus (; fy vad det tar tid att klippa gräset. och tråkigt är det också. haha ^^

nej, nu ska vi mysa här hemma med varandra och katterna! hoppas ni får en jättemysig kväll (: hörs senare kanske om jag inte somnar.

imorgon ska vi ha en fixar dag här hemma och fixa klart allt som ska fixas. ska måla kanterna på listerna i alla renoverade rum, måla klart väggen i vardagsrummet, lägga klart balkonggolvet, fixa och koppla spottarna i vardagsrummet och lite annat smått och gott (: kul! sen ska vi träna också. för imorgon börjar vi igen. nu har vi haft semester från gymmet och nu ska vi sätta igång på allvar. saknar att träna. och det blir ju en hel del glass på sommaren (; så gymmet imorgon, spinning på tisdag, gymmet på onsdag och sen core på torsdag. vila fredag, lördag, söndag och köra samma nästa vecka.

puss&kram <3




nattugglor

god kväll på er. mår ni bra?

dagen och kvällen har varit mer än mysig tillsammans med mitt hjärta. vi har hånglat vart vi än har gått. haha. stannat stup i kvarten bara för att få kyssas och hålla om varandra. så mysigt att ha honom nära. och det är otroligt att vi är lika nykära nu som vi var för över tre år sen. jag kunde aldrig drömma om att det skulle kännas såhär bra. älskar vårat äktenskap. underbart minst sagt! och jag är så kär! you are the one.

vi spenderade dagen på klipporna vid vattnet och myste, läste och åt frukt. det skrev jag nog om innan tror jag.. senil (; sen åkte vi hem, lagade ceasarsallad med grillad kyckling och riven parmesanost. galet dyr ost, en liten bit för 60 kr. men den är så himla god. så den unnar vi oss till många maträtter (: satt på balkongen och mumsade och pratade om köksrenoveringen. tänkt snart sätter vi igång (: kommer bli toppen!

sen duschade vi, jag sminkade mig och sen gav vi oss iväg norr om stan och hälsade på älsklingens föräldrar en snabbis och sen åkte vi vidare till kista gallerian och gick hand i hand och tittade på kläder i olika affärer. älsklingen köpte en jättemysig grå hoodie till mig med svarta prickar. jätteskön. ska ha den på landet tänkte jag (: sen köpte jag en fotsalva från body shop med pepparmint doft som är riktigt bra för fossingarna. 2 hg "mammas mirakel" te från kahls kaffe och te handel och en "tvättboll" som man har i duschen (: älsklingen köpte lite smått och gott också. sen vid tjugo över nio gick vi och köpte popcorne och dricka och gick in på bion. jag bytte om till mjukiskläder innan bion och det var smart - ganska kallt inne i salongen. filmen var riktigt mysig och känslan satt kvar länge efteråt. älsklingen tyckte den var jättebra också och det glädje mig! (: sen åkte vi hem och när vi kom hem tände vi massa ljus och gjorde varsinn kopp te och låg i soffan, kramades och gav varandra fotmassage. myspys!

ska komma i säng nu. alle är och borstar tänderna och det ska jag också göra nu.. och ta bort sminket. sen dyka i säng och sova. imorgon ska vi upp, packa, äta frukost, duscha och sen åker vi till landet i norrtälje och åker båt, badar, slappar, solar, grillar och har mysigt (: kommer hem på söndagkväll.

jag bloggar nog imorgon, annars hörs vi igen på söndag.

ha det så bra tills dess! puss&kram <3



sol och mys vid vattnet

hej kära ni. allt bra? (: hoppas det! vi kom hem nyss med en grillad kyckling. ska göra ceasarsallad till middag, mums! (: efter frukosten packade vi en väska med filtar, tidningar, frukt, vatten och kakor sen begav vi oss till vattnet här där vi bor och låg och myste och solade på klipporna och tittade ut över vattnet. helt underbart väder idag så inne ville vi inte sitta och häcka (:

jag och nadia har bestämt att vi ska införa sykvällar och pysselkvällar. så himla mysigt! hon vart helt lyrisk, haha (: gulle. ska bestämma en dag som jag kan komma över. kanske när älsklingen jobbar så kan han köra mig till huddinge, så sover jag över och har med mig min symaskin, hon har ju en också. det ska bli jättemysigt <3 hon är ute och far med båt idag och det ska vi göra imorgon också. åker nämligen till vårt landställe imorgon och stannar där hela lördagen, sover över och sen åker vi hem på söndag kväll. riktigt mysigt ska det bli. sola, bada, åka båt, grilla, och bara mysa med varandra <3 underbart!!

vi ska som sagt göra middag nu och dammsuga och duscha, sen åker vi till kista gallerian och kollar i massa affärer innan vi går på bio kl 21:20. gud va jag längtar efter den här filmen. the proposal ska vi se (: verkar jättebra!

ska sätta fart nu. hörs senare ikväll annars imorgon. ha en fantastisk dag! puss&kram.



Life is now.







sleep.

nu ska vi gå och lägga oss och kramas och läsa innan vi släcker lampan. jag har precis plockat ur diskmaskinen och älsklingen plockar in smutsdisken, skönt att ha det diskat tills imorgon (:

vi har ätit god middag, myst en massa, ätit efterätt och tittat på film. jättemysigt har vi haft det (: älsklingen gick runt här hemma och tände massa ljus och gjorde te till oss medans jag fixade efterätten. sen kröp vi upp i soffan brevid varandra och tittade på film. lättsam och rolig var den (:

imorgon ska jag till tandläkaren igen och kolla om jag behöver sy igen hålet där visdomstanden satt, för det har inte krymt ihop.. så jag hoppas det går bra.. sen ska jag fika med nadia som inte blev av idag och på kvällen vid nio ska vi gå på bio! jättemysigt :D längtar. det är ju så himla mysigt att sitta och hålla handen i biomörkret och äta popcorne (: vi brukar alltid fälla upp armstödet imellan oss så vi kan sitta nära varandra. <3

ska kika runt lite på nätet innan vi ska krypa i säng. hoppas ni haft en jättemysig kväll. ta hand om er (:

puss&kram <3



våran middag..

vi ska snart äta och jag har hittat någonting som verkar riktigt gott. så ikväll äter vi det här hemma hos oss (: gott gott. sen blir det film och mys i soffan. hoppas ni mår prima ballerina! puss&kram.





Lista.


Favoritfärg: svart och smaragd grön.
Favoritmat: thaimat med kyckling.
Favoritplagg: mjukisbyxor.
Favoritsnacks: chocklad
Favoritfrukt: klementiner (dom är godast på vintern).
Favoritdrink: jag dricker väääldigt sällan, gillar inte att vara berusad..
Favoritbil: volvo
Favoritskådis: ingen aning.
Favoritfilm: uptown girls och crazy beautiful.
Favoritdesigner: köper det jag gillar bara (:
Favoritmusik: meningsfulla texter...
Favorittelefon: sony ericsson
Favoritrestaurang: koh phangan på söder.
Favoritsemesterort: thailand.
Favoritsmink: isadora mascara, make upstore rouge, kajal från h&m i brunt. (det är det jag använder..)
Favoritefterrätt: vit chocklad mousse med hallon.
Favorittaxibolag: taxi stockholm
Favoritklubb i Sverige: salsa klubben på sveavägen.
Favoritläsk/dricka: te såklart och ramlösa.
Favoritblommor: ringblomma
Favoritkändis: inte så mycket för kändisar...



torsdag!

just nu sitter jag och äter frukost bestående av en kopp med mitt favorit te kalkstensdrömmar som finns hos NK's te och kaffe handel.. riktigt gott. två mackor med ost, en liten tallrik med omelett, prövade mitt nya micro egg från design torget - smidigt! och en liten youghurt med skogsbär. var riktigt hungrig! väntar på att nadia ska höra av sig så vi kan åka och fika,
sen är det massa mys med darlingen som står på schemat ikväll. funderar på om vi ska grilla i kväll. fläskfilé är väl gott att grilla va? och göra någon sallad till (: kanske aioli. den såsen är så god. ska höra med alle. och kväll ska vi se fired up, en komedi! myspys.

nästa vecka har jag bara lyra på tisdag, så det blev tre veckors semester för mig. helt underbart att alexander gått på semester nu - vilken tajming (: det blir landet till helgen skulle jag tro. vi måste bara hitta kattvakt, mamma är "tyvärr" i småland hos min barndomskompis och bästa vän tobias mamma och hälsar på. och vi vill inte att alexnaders föräldrar ska ha fem katter hemma att ta hand om.. dom har ju redan två från början ^^ det löser sig alltid. annars blir det en natt här och en natt där på landet. för en natt klarar dom sig.

tänkte förflytta mig ut till balkongen och läsa topp hälsa. den 22 juli släpps tredje twilight boken på ljudbok.. åh vad jag längtar! :D riktigt mysigt med ljudböcker.

vi hörs senare. ha en jättemysig dag! puss&kram (:




mitt hjärta.





hopp i säng!

orkar inte se klart filmen, eller jag orkar, men det är ju en dag i morgon också (: ska åka och träffa nadia och ta en fika innan min skönhet här hemma vaknar upp <3 så.. nu ska jag släcka ner här hemma, blåsa ut ljusen och krypa i säng. ska bli riktigt skönt (: läsa älsklings tidningen topp hälsa och sen ringer min älsklingen mig efter han har ätit sin matlåda med arbetskompisarna och säger god natt. imorgon går han på semster i tre veckor - lycka! <3

hörs imorgon! sussa sött. puss&kram <3





hej vänner

hoppas ni har det bra! jag har precis gjort en kopp rykande te och ska sjunka ner i soffan och titta på film. ska bli riktigt mysigt. har fixat här hemma lite innan. städade i köket, tänt all mysbelysning och rensat i min underklädeslåda. slängde massa trosor med fåniga mönster på och typ hello kitty. så nu har jag bara svarta, vita, gråa och spets hipsters, så underbart sköna trosor som jag har fyndat på ellos. 5 st för 29 kr. och dom är riktigt bekväma! köpte fem paket i svart, fem paket i grått och tio paket i vitt.. har alltså hundra par trosor. haha. helt galet. men dom var ju så billiga (; kanske får ge bort några till mamma (; men det känns skönt att ha lite "vuxnare" trosor.. förstår inte ens att hello kitty säljs på hm's vuxen avdelning.. men smaken är ju som baken (:

ska välja film nu innan tet kallnar. hörs sen, om ni är vakna! (: annars kan ni läsa imorgon!

puss&kram <3





home.

gud vad jag är trött. ni vet sådär så man bara fastnar med blicker överallt och det svider i ögonen. jag ska vila ikväll. ställde in med tjejerna, så vi ska ses någon annan dag snart. ev. fika imorgon på något mysigt fik. älsklingen kommer ändå sova på dagen, och på kvällen imorgon blir det myspys kväll tillsammans med film och bara ta det lugnt. nu efter i natt kommer alle ha tre veckors semester, helt underbart. vad mysigt det ska blir  ska åka ut till landet nästa vecka bla. och bio blir det, bada förhoppningsvis. mys!

han åkte precis och jag ska bara vila en stund innan jag duschar och hoppar i slappis kläder, ska kolla på film tänkte jag. skönt att bara vila. som sagt, sjukt trött efter idag. vi hade det jättemysigt jag och helena. träffades vid centralen och gick och handlade varsinn sallad och sen tog vi bussen till skansen. där promenerade vi runt, tittade på djuren och sen satt vi oss på en filt som helena tagit med sig i skuggan och pratade och åt lunch. riktigt mysigt! tack för idag hjärtat <3 sen kom alexander och hämtade mig och så åkte vi hem och lagade middag och dammsög osv. (: och nu har han precis åkt.

ska kolla runt lite bloggar och sen duscha (: ha en jättemysig kväll. och förlåt för så dålig uppdatering. men solen skiner och då vill man ju vara ute och ha det bra (: ni förstår vet jag!

puss&kram. hörs senare.



skansen med bästis

god morgon kära ni (:

just nu sitter jag och äter frukost och ska göra mig i ordning sen. smsade helena som jag ska träffa idag och hon föreslog att vi ska åka till skansen och titta på alla djuren och ha med oss picknick. mysig idé va (: så vid halv ett ska vi ses vid åhléns i stan och sen åker vi tillsammans till skansen.

fint väder idag också så det blir klänning och sandaler. hoppas det håller i sig. svensk sommar är inte att lita på haha. men idag ska det faktiskt vara upp till 27 grader här i stockholm.

ska beställa lite mer tyger nu och hoppas på att dom kommer hem snart. för nu har jag så mycket idéer och mönster till barnkläder.. och jag längtar. kreativiteten sprudlar! (:

hoppas ni får en jättemysig dag! det kommer jag garanterat ha. ikväll kommer tjejerna över på myskväll också. (:

puss&kram <3



en bra dag!

idag har det varit en riktigt bra dag och ja är så glad. har fått två nya jättemysiga tjejkompisar. det känns precis som i högstadiet när alla umgicks med alla. och allt är så avslappnat. inte alls planerat in i minsta detalj för att kunna ses, utan vi bara ses och drack en kopp te och hängde. avslappnat och jättemysigt. har skrattat så tårarna rann och verkligen haft det bra (: imorgon kväll efter jag träffat helena i stan och fikat och umgåts med henne så kommer nadia och annie hem till mig och så ska vi ha myskväll. bara umgås (: mysigt! annie är 28, men det känns som hon är i våran ålder. ^^ riktigt goa tjejer. kul att vi lärt känna varandra. och nadia är 23 år.

jag vaknade hos mamma vid åtta och duschade, sminkade mig och åt frukost, sen fick jag ett sms av ika som sa att gruppen var inställd så där stod jag som en fån och var jättetrött. jag och nadia somnade vid tre tiden i natt och det hade varit skönt med någon timme till.. men vi gav oss ut på picknick i parken med filt och hundarna.. så började det spöregna och vi traskade blöta till annie och satt där och drack kaffe och slappade i soffan. sen gick alla tre till mamma och var där ett tag, sen åkte jag och mamma till ikea och hade lite mamma och dotter tid och jag köpte den här ljusstaken för katterna har haft ner min ena i golvet, sen köpte jag två sånna här muggar som jag och mamma invigde nu på kvällen. riktigt goda att dricka te ur (: sen köpte jag kronljus, värmeljus, krokar till älsklingens arbetskläder som vi ska sätta upp bakom det vita skynket i datorrummet. glödlampor, och lite annat smått och gott. mysigt att strosa runt där med mamma (: sen åkte vi hem och åkte förbi affären och handlade mat. kycklingfiléer, potatiskroketter, tzatsiki, sallad och sockerdricka. sällan jag äter färdig mat (potatiskroketterna) men det var riktigt gott faktiskt (: så, annie och hennes mamma kom över på middag, nadia, mamma, jag och älsklingen kom också <3 mysigt! så vi åt, pratade, satt på balkongen och pratade om diverse intresanta samtalsämnen och hade det braaa (: en bra dag alltså. nu kommer jag somna gott. är trött.

mamma körde hem mig och vi har suttit en timme och fikat och myst på balkongen med tända ljus, hon åkte för någon halvtimme sen. och jag ska försöka komma i säng snart..

.. ska bara  ta en dusch bara, luktar lite rök i håret eftersom jag satt med alla ute på balkongen som röker. så, en dusch och tvätta håret, föna, mysa med katterna som jag saknat så enormt och sen ska jag lägga mig på spikmattan och läsa topp hälsa. mysigt! saknat våran säng. ska ringa mitt hjärta också. tack marielle för din söta kommentar om oss, blev jätteglad.

nej, nu ska jag hoppa in i duschen och komma i säng (:

sov så jättegott. hörs imorgon! puss&kram <3



morning

hej på er. hoppas ni  sovit gott. jag somnade tre i natt, satt uppe och pratade med nadia som sov här hos mamma. så vi satt uppe till tre och pratade om allt mellan himmel och jord. jättemysig tjej och vi har bestämt att vi ska börja umgås mer. kul (:

idag är det tisdag och jag mamma och nadia ska åka till ikea och kika runt, ska köpa ljus för det behöver vi och sen en ljusstake. en av våra i vardasgrummet har gått sönder ): jäkla buskatter ^^ sen kommer älsklingen hit och kramas med mig innan han åker till jobbet. vi är riktiga tofflar (; mysigt för gud vad jag saknar honom.

nu ska vi gå ut med hundarna, nadia har en liten chihuahua. så söt. ska sätta oss på en filt. mys!

hörs sen. puss&kram <3



god kväll bloggen

hej på er. hoppas ni mår bra (: jag sitter och dricker rosévin och kan erkänna att jag inte är helt nykter. så är det nog när man aldrig dricker annars. haha. vi har ätit jättegod thaimat och myst med nikkie. (ann's dotter på ett år) ann är inne och ska natta henne nu och jag höll på att somna själv så jag satte mig här medans (:

mamma och min mormor kom förbi innan och hämtade adolf och gav mig två presenter för dom tyckte att jag var så duktig som fått mvg i psykologi kursen. fick en skitrolig disktrasa från design torget och en grej man gör olika ägg saker i. typ scrable eggs mm (: mums. ska prova den imorgon!

vi ska nog bara ta det lugnt och umgås när nikkie somnat och sen vid halv elva kommer min mami och hämtar mig. ska sova hos henne ju (: mys!

ska kika runt lite på nätet. ha en mysig kväll nu (: puss&kram <3



den här disktrasan fick jag ^^ några av stockholms tunnelbane stationer med snusknamn.. haha. humor.



promenad

nu är vi hemma från våran långpromenad. var ute i över två timmar, riktigt skönt (: förutom när jag blev biten av massa mygg när vi gick i skogen. aj. vi gick som sagt i skogen och plockade smultron och blåbär och åt, kastade pinnar och satt oss och drack vatten. packade en liten väska med skål till adolf och en vattenflaska. och det behövdes verkligen. för det är riktigt varmt idag. sen kom vi ut på en jättefin äng. stor med vildvuxna blommor. så vackert. ska dit igen någon dag och då ska jag ta med mig kameran (: plockade en bukett med blommor och adolf rullade runt i gräset och var så söt (:

ska snart hoppa in i duschen, blev helt svettig. vi gick ganska fort i mellanåt och adolf är så duktig och går efter mig utan koppel. men jag kollade ändå efter honom eftersom jag hade musik i öronen. det är mysigt att ha honom här <3 det enda som är jobbigt är att vi får städa så noga efter han har varit här pga. av alexanders allergi.

blev så glad innan när jag pratade med min lärare om kursen på telefon och hon satt ett MVG på mig som slutbetyg. hon hade redan mejlat mig men det här var ett "check" för att det är jag som gjort alla arbeten och det gick hur bra som helst. hon berömde mig och sa att mina arbeten var de bästa hon läst så länge hon jobbat som lärare. riktigt kul att höra. sånt blir man glad av och ännu mer motiverad till att fortsätta göra lika bra ifrån sig (: ska hoppa på psykologi B kursen om några veckor och jag sa att jag vill ha henne som lärare, hon var lättsam och bra. så jag ska ringa till skolan och höra med dom. hur som helst. ett MVG är satt och jag är HAPPY :D



snart kommer min älskling upp. ska göra lite frukost till honom, tror vi sitter på balkongen och äter. jag ska äta lunch.. tror det blir meze yoghurt med kanel och nötter. gott och nyttigt!

sen ska vi städa här hemma, och laga middag till älsklingen och jag ska ju äta hos ann, sen kör alex mig till ann och så ska vi ha myskväll, vid elva tiden komma mamma och hämtar mig, ska sova hos henne i natt för jag ska till lyra imorgon i två timmar och ha grupp med vinthra och ika. saknat dom!

måste smörja in mina myggbett. vi köpte en skitbra salva i thailand som heter någonting med monkey.. den lindrar och myggbättet går bort på några timmar.

vet inte om vi hörs mer idag.. mamma har ju inget internet. hur som helst, ha en jättemysig dag/kväll. så hörs vi imorgon igen (:

puss&kram.





God morgon!

solen skiner och jag är utvilad. tog lite paus igår från bloggen som ni säkert märkte och fixade lite här hemma med diverse saker (: man hinner ju med så mycket när man inte sitter vid datorn. hittade ett scrapping program på nätet också senare och fastnade där och pysslade några timmar. så kul! (: snart kommer mamma med adolf hit, så jag ska äta lite frukost och klä på mig och sen ska jag och adolf ut på en mysig promenad (: saknar honom!

älsklingen min kom hem vid sju imorse och då låg vi och kramades, jag helt sömndrucken.. men det var mysigt ändå! kom i säng ganska sent i natt och jag skylle på scrappingen och att jag har semester :p jaja. så är det och vad gör det om hundra år

ikväll ska jag hem till ann på tjejkväll. myspys! ska höra av mig till henne snart och kolla vilken tid jag ska komma. hade velat färga håret innan för utväxten är inte att leka med just nu.. hu. visste ni att jag är blondin? haha (; iallafall har jag mellanblont hår under mitt röda färgade. mamma tycker jag ska låta min riktiga hårfärg växa ut.. brun-gröna ögon till mellanblont hår och massa fräknar.. kunde varit någonting. men jag älskar ju rött hår. så njaää.

nu blir det frukost! hörs senare (: ha en underbar dag! puss&kram <3



fixdag

hej på er (: hoppas ni haft e bra dag hittintills. jag vaknade och gick upp vid tio, åt en god frukost och satt mig i fåtöljen och lyssnade klart på ljudboken - new moon. 14 timmar och 6 minuter och nu är den slut. den 22 juli släpps den tredje boken som ljudbok och den ska jag minsann också lyssna på. (: ljudböcker är mycket bättre än vad jag hoppats på. perfekt för mig!

jag ska snart börja med middagen, idag blir det grekisksallad fräsht och lättlagat (: glömde ta fram kyclling ur frysen, så salladen blir bra idag! efter middagen ska jag måla klart väggen i vardagsrummet innan min myskväll börjar med film och annat myspys (: tråkigt att vara ensam, men det är bara att göra de bästa av situationen och gilla läget. imorgon ska jag ha tjejkväll med ann hemma hos henne med middag och sova över. ska bli jättemysigt! och på onsdag ska jag och helena träffas och umgås. längtar så efter henne! längesen vi sågs nu. så det ska bli riktigt kul! imorgon kommer min mops adolf hit och vi ska gå på en skön lååång promenad ute, förhoppningsvis i solen (; annars blir det regnjacka på både mig och adolf. mysigt att han kommer hit (: mamma ska in till stan med min mormor. ska klämma in ett pass på gymmet också. för nu har jag suttit hemma alldeles för många dagar och bröjar känna mig mossig, haha. dax för lite omväxlande väggar!

ska ta och börja med salladen nu! ha en jättemysig dag! vi hörs sen. puss&kram <3



god natt världen.

just nu sitter jag uppkrypen i sköna divanen på våran soffa. förstår inte varför jag inte sitter här oftare. när jag har bärbar dator och allt (: det ska jag absolut börja med mer. sitter i myskläder, tofflor och uppsatt hår. ska snart sova, ska bara lyssna lite på ljudboken.. bara liiite. och inte somna vid fyra som i natt (:

jag kom på att jag kommit av helt med träningen. vad sjutton hände? det var massa skola och sen vart jag dålig med feber. och nu har jag dragit ut en visdomstand och fick inte anstränga mig. men gud vad jag saknar att träna. mitt årskort går ut i februari, så det är ju ett tag kvar (: men här ska ingen tid spillas.. måste eller rättare sagt, jag vill verkligen komma i gång nästa vecka. ska sticka iväg på måndag på dagen och flåsa på löpbandet och lyfta lite vikter. hoppas min make vill och orkar följa med (: annars åker jag själv såklart. på tisdag kvällen ska jag minsann boka in spinningpass och sen ska jag försöka träna en dag till den veckan. men det får inte bli för mycket, man kan chocka kroppen och då blir man sjukis. så tre dagar blir braa (: varför blir man så förslappad på sommaren?

jag och mamma tittade på filmen "unborn" obehaglig film. men bra. (: sen drack vi te och åt popcorne. myskväll <3 ska ses imorgon och fika också. hoppas det blir lite sol (:

nej, nu ska jag lyssna lite på ljudboken innan jag sover. sov så gott!

puss&kram <3




hemmaspa

har precis kommit ut ur duschen. varje lördag gör jag en liten renovering av kroppen och det gör gott för själen också ska jag säga (: idag blev det fixa fötterna, fila och fixa naglarna. sen gjorde jag inpackning i håret och la en lermask från lush, riktigt skönt. duschade varmt och avslutade med nästan iskallt vatten. då stänger sig alla porer och man får inte lika fett hår. pörfekt ^^

älsklingen och jag åt jättegod middag blev fullkorns pasta med karl-johan svamp, vitlök, färsk spenat och creme fraish, knaperstekt bacon och stark riven ost till. mycket gott. hittade receptet i elle mat och vin som jag prenumenerar på. så nu är jag redo för en mysig kväll med min mamma (: hon skulle egentligen inte kommit, men ringde mig nu för ett tag sen och sa "jag är påväg nu" och lät glad. och det blev jag också. för ikväll vill jag inte sitta ensam. det blir film såklart, det gör vi alltid när mamma är här. sen ska jag efter att hon åkt hem lyssna vidare på ljudboken "new moon" andra delen i twilight serien av böcker. helt galet spännande och jag låg vaken till fyra i natt innan jag förstod vad klockan var och stängde av laptopen. så ikväll tar jag inte med datorn in till sängen, haha. blev inte så bra som sagt (;

ska försöka att komma i säng tidigt ikväll. eller tidigare iallafall. imorgon ska vi till röda cafét vid vattnet och fika. hoppas på fint väder (: annars tar vi ett fik som man kan sitta inomhus. mysigt ska det bli iallafall.

ska ta och plocka lite i köket. storstädade köket idag och skurade all kakel osv. men nu är det kaos igen efter middagen, så.. nu ska jag fixa med det, sen kommer ju mami, så vi hörs senare (:

ha en jättemysig kväll. gosa ordentligt.

puss&kram! (:




gummistövlar

ska köpa gummistövlar och jag har hittat ett par fina från viking. kostar 498 kr och finns hos have2have. kommer vara riktigt fint med långa gråa raggsockor som sticker upp. ja jag börjar redan planera för hösten ;D






favoriter från urban living





sleep tight

nu sa jag krypa ner i mysiga sängen och läsa topp hälsa! eller så tar jag med datorn in och lyssnar på new moon (: ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig, jag är trött, måns våran siames väcker mig ganska tidigt varje morgon så det gäller att komma i säng i skaplig tid så man inte är helt och hållet död när han sätter igång och gormar, vårat lilla monster. haha (; bra förberedelse för när vi ska skaffa barn om nått år!

imorgon är det lördag och jag ska måla klart väggen i vardagsrummet. började ju för någon månad sen och jag tröttnar så fort så jag gav upp.. det är bara några ränder kvar att måla, sen slipper jag ha det där hängades över mig (: sen ska jag släpa fram symaskinen och sy klart det vita skynket som hänger som drapperi i datarummet.. har bara hängt upp det nu utan att sy kanterna och nu börjar det fransa sig, så det måste jag fixa med. sen tänkte jag påbörja sy lite barnkläder och pyssla lite med våran "husbok" där vi klistrar in massa inspiration. så min lördag är planerad, minst sagt (: på kvällen kommer mamma ev hit på myspys kväll med film och massa prat och sånt. måste passa på att umgås mycket med mamma nu, för om någon vecka åker hon till österrike till morfar och stannar i tre veckor.. kommer sakna! hon kommer hem med massa krämer till mig från clinique, så snäll (: det behövs.. mitt krämföråd börjar bli tomt.. och det är aningen billigare i österrike (: dom krämerna är ju inte helt gratis, tyvärr..!

ska väl ta och komma i säng nu (: sov så gott kära ni. vi hörs imorgon. puss&kram <3



spotify..

här kan ni lyssna på min spotify lista (:



fredagskväll

hej på er, hoppas allt är bra? (: jag sitter och mumsar på några bitar mörk lindh chocklad 70 %. har hört att det ska vara hälosamt med några bitar mörk chocklad varje dag - så varför inte :D det är ju så gott.

kvällen har varit jättemysig. har kollat på en film som gick på tv, dante's peak. och nu har jag fastnat här. haha (: kikar lite inredning på nätet. innan det var jag ute på en kvällspromenad och pratade med både älsklingen och mamma i telefon. mysigt!

ska göra en kopp te snart och slå mig ner i soffan, lyssna lite på ljudboken och sen duscha av kroppen en snabbis innan jag kryper ner i sängen. jag varit lite varm på promenaden. och det är alltid mycket skönare att sova när man är nyduchad. jopp (:

mina semester dagar går mest ut på att vila upp mig, som ni säkert märker har jag inte alls mycket att skriva.. och det beror på att jag just gör - ingenting. vilket är riktigt skönt. jag behöver det. när jag väl pluggar så lägger jag ner mer eller mindre all min tid på studierna och det tar verkligen på krafterna. jag kan stolt skriva att jag fått mvg i psykologi A kursen också. fick ju det i engelskan som jag läste innan också och då jobbar jag gärna stenhårt. toppbetyg betyder att jag kan söka in på en bra utbildning sen nästa höst och få ett bra jobb som jag vill ha (: men nu ska jag vila. såå skönt. det är jag värd.

hoppas ni har en jättemysig kväll. njut ordentligt, helgen går snabbare än vad man tror!

puss&kram <3




ljudbok

sitter och lyssnar på new moon - ljudbok. är helt fast. har lyssnat i två timmar nu på morgonen (: mysigt att sitta uppkrypen i soffan i myskläder och värma händerna på en kopp te och lyssna. utanför blåser det och regnar om vart annat. istället för att klaga på att solen inte visar sig uppskattar jag att ha en mysig hemmadag. livet är för kort för att bara klaga och aldrig vara nöjd. och se möjligheterna istället, känns som en mycket bättre sak. så idag myser jag hemma som sagt.

sitter och redigerar lite bilder på datorn medans jag lyssnar på boken och ska framkalla lite för det är fraktfritt just nu på fuji, perfekt då jag ska fixa en sak här hemma. måste bara hitta en bra vägg. får fundera lite till (: annars får jag vänta tills hallen är renoverad. i hallen ska vi lägga in grått klinkers i smala delen och sen valnötsgolv som i resten av lägenheten i den större delen av hallen. vita väggar och så ska vi ha en inbyggd garderob med skjutdörrar,. nedsänkt tak med spottar hela vägen. kommer bli så fint (: men först är det köket som ska renoveras. älsklingen vän har en kontakt som kan fixa 50% på vitvaror från ett bra märke. dom är dyra men med rabatten blir det ju skapligare (: och bra kvalite är viktigt för oss! det ska vara ordentligt och genomtänkt. och månaden efter min 24 års dag drar vi igång med köksrenoveringen - som ni såklart får hänga med på (: ska bli jättekul. men jag måste erkänna att jag kommer sakna 50-tals köket. det är ju så charmigt och så. men men. enligt mäklaren så höjs värdet på bostadsrätten mer och det är skönt med ett fräscht kök måste jag erkänna.

nu ska jag lyssna vidare på boken (: hoppas ni mår bra och har en mysig dag! vi hörs lite senare. puss&kram.



ingen kan älska som vi.


en av de första låtarna jag och alexander lyssnade mycket på..

jag sitter ensam hemma nu, mamma och adolf gick för en stund sen och nu är det bara jag och katterna här hemma. tänkte krypa ner i sängen snart. men först ska jag bara sätta mig i soffan, titta på ljusen när dom brinner ut och slappna av. brukar alltid försöka göra det innan jag lägger mig i sängen. dator och tv är ett stressmoment som man ska försöka undvika precis innan man lägger huvudet på kudden, så man sover bättre!

jag duschade innan och har nytvättad pyjamas på mig. fick en grå pyjamas från organic cotton av mamma för ett tag sen och jag älskar den. bor i den på kvällarna och nu har jag köpt en till (: var tvungen och 198 kr var ett bra pris med tanke på kvaliten. Hellre kvalite än kvantitet. (: jag har faktiskt slutat köpa kläder på rea.. man köper bara så himla mycket onödigt. nej, hellre lägger jag mer pengar på saker och ting som jag verkligen tycker om. samma sak med inredning. och har jag inte pengarna, nej men då sparar jag hellre ihop till det jag verkligen vill ha (:

saknar alexander så himla mycket. känner mig galet tom utan hans närvaro. allt känns komplett när han är nära och när han inte är det känns allt bara tomt. ingen kan älska som vi. längtar tills du kommer hem i morgon bitti. det är det bästa på hela dagen. när du kysser mig och viskar att du älskar mig. helt underbart.

ska öppna nya topp hälsa som damp ner i brevlådan häromdagen och läsa! alltid lika uppskattat när den kommer (: älskar den tidningen. ni som inte redan läst den - läs den! det är inte bara massa bantningstips som många andra hälsotidningar utan massa måbra tips och personlig utvecklig, ni vet det som jag älskar och brinner för! (:

ska ta och borsta tänderna och slappna av en stund innan jag lägger mig i sängen. och ringa min kärlek <3

imorgon är det fredag! (: jag ska hem till en kompis på middag och sen blir det en lugn kväll med film. har ingen aning om vad det blir för väder imorgon på dagen? vi får se (: blir det regn så ska jag pyssla och blir det sol kanske jag tar en promenad till vattnet. vi får se! (:

sov så gott alla prinsar och prinsessor, dröm sött. <3

puss&kram!








mamma

snart kommer mamma hit och vi ska ha myskväll och titta på film (: jag har lyssnat på new moon boken sen älsklingen åkte för 1,5 timme sen och jag är helt fast. ska lyssna vidare senare också tänkte jag. nu ska jag duka fram till mamma som ska äta här vi lagade kaneldoftande köttfärsås med fullkornspasta. ← receptet. vi köpte ett jättegott rött vin på systemet som var musigt och passade jättebra i maten. mums. gott är det. mycket bättre än vanlig köttfärsås (: så hade vi stark riven ost till. så mamma ska också äta av den (: sen blir det som sagt film.

idag har det varit en riktigt seg dag. man kan bli febrig av att dra ut tänder och just visdomständer gör så man blir extra hängig. så idag har jag mest bara myst runt., lyssnat på ljudboken och kramats med älsklingen. har feber också. och är frusen. isch. men en dag måste man nog vila. sen så (: imorgon är det redan fredag! får se hur jag känner mig. vad jag orkar med. skönt med helg iallafall (: vad ska ni hitta på?

ska ta och tända ljus och duka nu, men vi hörs lite senare. ha en jättemysig kväll (: puss&kram.



mysdag

hej på er! (: hoppas ni sovit gott. jag och alexander vaknade vid tio tiden, sen låg vi kvar och kramades och lyssnade på regnet som smattrade mot rutan. riktigt mysigt! älsklingen gick upp och gjorde frukost till oss med tända ljus och där har vi suttit fram tills nu. lugn start på dagen alltså (:

jag är uttagen till att prova på nya produkter och just nu håller jag på att prova att lyssna på massa ljudböcker på en sida som heter storytel. riktigt bra faktikst.. och jag som är dyslektiker är mer än tacksam. så svårt för mig ibland att läsa utan att alla ord hoppar omkring.. så det här är perfekt för mig. just nu håller jag på att "läsa" andra twilight boken "new moon" har bara lyssnat i en timme, men ska fortsätta snart (: tänkte krypa upp i soffan med en kopp te och lyssna.

idag kommer vi bara att ta det lugnt. jag får inte anstränga mig fysiskt så gymmet blev avbokat idag.. tyvärr. men jag vill inte att det ska börja blöda mer igen (tanden som jag drog ut igår) vi stannade hemma igår också. jag var slut i kroppen och vi valde att skippa bion. får ta den nästa gång älsklingen är ledig <3 så vi åt en mysig middag tillsammans, tomatsoppa med jättegott vitlöksbröd som alexander kryddat så gott. sen bakade jag bröd och så värme vi på ostkaka i ugnen och vispade grädde och åt med sylt, drack te och tände massa ljus. så tittade vi på "game plan" jättegullig film och både jag och hjärtat blev blödiga ^^

idag ska vi bara småfixa lite här hemma med saker som inte är klara.. ska skriva en lista. så man får det gjort, sen ska vi titta på film, göra ansiktsmasker och bara mysa. äta en god middag och umgås. sen åker ju älsklingen till jobbet senare och ev. kommer min mamma hit. får se (: hade varit mysigt! annars ska jag lyssna på boken new moon och mysa runt i mjukiskläder. en perfekt dag inne. älskar när det regnar :D





tandvärk

huuuu. jag är inte den som klagar men nu har jag fruktansvärt ont i hela munnen. idag fick jag dra ut min ena visdomstand som så elakt legat och skavt in i min kind. aj. men nu är den väck - haha (: och jag är glad - fast jag har jäkligt ont. och inte kan le utan att se helt sne ut ^^ hur som helst. 1140 kr fattigare och även en tand fattigare.. så kan det gå. nu ska vi se hur jag mår när vi fått i oss lite middag (det blir soppa idag med vitlöksbröd) för jag kan inte tugga så bra.. biobiljetterna ska vara uthäntade vid åtta, så om en timme måste vi åka senast. helst tidigare. hoppas på att jag kan äta liiite popcorne ändå. får tugga med andra sidan av munnen (: helt enkelt. tandläkaren tyckte jag hade fina raka tänder och frågade om jag hade haft tandställning. vilken komplimang :D .. och nej det har jag ju inte haft..

älsklingen och jag har varit på coop och veckohandlat massa god mat. skönt att fylla upp igen. har även varit förbi mamma med en present till henne <3 köpte den här. hon är så duktig och har gått ner massor redan (: man "ska" väga tio kg under sin vikt enligt läkarna.. alltså jag som är 170 cm, ska väga 60 kg.. dock gör jag inte det.. har antagligen för bra ämnesomsättning., och kan äta allt.. utan att gå upp till 60.. jaja (: mamma har iallafall gått ner massor och börjar komma till den vikten hon vill och den boken hon följer, han som skrivit den första som hon har hade kommit ut med en kokbok nu med som hon ville att vi skulle beställa (då hade jag redan beställt den) så igår fick hon den och blev jätteglad (: kul att kunna göra andra glada - då blir jag glad! <3

ska nog byta om till mjukisbyxor innan vi åker iväg.. det brukar vara så kallt inne på bion. nu har jag på mig en limegrön tyll kjol och en vit och svart randig kofta.. ser helt galen ut alltså (;

ska gå ut i köket och kolla hur det går med maten, är vrålhungrig. ska knapra en ipren också.. så den här värken lättar lite. har ett sjukt hårt tryck mot tinningen. aj aj aj.

så.. vi hörs lite senare, eller imorgon? funderar på att fika och sen sova. men vi får se (:

ha en jättemysig kväll kära ni. puss&kram <3




God morgon onsdag!

vaknade för en timme sen och har suttit och uppdaterat mig i allas bloggar. kul att se vad ni haft för er (: jag skulle uppskatta om ni ville tipsa mig om nya bloggar. jag har massor som jag läser, men jag vill läsa någonting nytt! så kom med tips om ni vet någon bra (: ska snart göra frukost, börjar bli hungrig och ett glad proviva mättar inte så mycket. (:

sitter och kollar massa tyger på nätet också. nu är symaskinen hemma, jag har slutat psykologi kursen och alex börjar jobba i morgon kväll igen - nu ska jag sätta mig och sy barnkläder. kommer ni ihåg att jag skrev om det innan? (: jag har köpt massa mönster nu och samlat inspiration lite här och var. det kommer bli så söta kläder. och det hoppas jag andra tycker också (: mycket saker som jag vill hinna med, och det klaras av sakta men säkert.

idag är det onsdag och jag och alexander ska åka och veckohandla mat. så jag ska skriva lite recept och sen ikväll ska vi gå på bio och se the proposal. både jag och älsklingen har velat se den länge, så det ska bli jättemysigt <3

nu blir det recept skrivning och sen frukost imellan (: puss&kram och ha en jättemysig dag!



slut i lager..

.. men min planch kommer in snart igen (: här hittar ni den.



kvällsfika

mysigt att komma hem när lägenheten är städad, fikat är framdukat och en mysig make är hemma och kramar om en. mycket mysigt! <3 vi ska snart sätta oss och fika och kramas. ville lägga upp bilderna från landet innan bara. sen ska vi mumsa kanellängd som älsklingen bakat och dricka ingefära te. sen ska vi nog sova. jag börjar bli trött!

imorgon är det onsdag och både jag och min kärlek är lediga, vilket betyder massa mys på dagen. sovmorgon och sen bio på kvällen. helt perfekt (: längtar redan! men nu njuter vi av nuet. det har vi blivit mycket bättre på och det märks verkligen skillnad. här och nu.

nu ska jag umgås med alexander - hoppas ni får en mysig fortsatt kväll. sov så jättegott sen (:

puss&kram!



Landet i bilder.



























































mysig minst sagt.. (:






hemma

hej på er. nu är vi hemma. eller vi kom hem sent i går kväll och då ville vi bara mysa med katterna, duscha och hoppa i säng. (: har haft det jättebra på landet. vi kom dit vid tolv på söndagen, åt lunch med älsklingens föräldrar innan dom åkte hem och sen packade vi upp våra saker. satt oss och läste och tände massa ljus. gjorde lite fika ute på altanen med kakor och te (: och satt och myste. sen grillade vi och gjorde middag och sen åt vi hajkbanan och tittade på sex and the city på tv. tände en brasa och bara tog det lugnt hela kvällen. så himla skönt! och välbehövligt. jag började läsa en jättebra bok som heter "vår lilla hemlighet" och bläddrade i massa inredningstidningar, klippte ut vissa saker.. vi ska klistra in massa inspiration i en "hus bok" så vi kan visa upp sen när vi ska gå till arkitekten. blir bra. gick och la oss runt tolv och vaknade utvilade vid tio. jag duchade medans hjärtat dukade fram en god frukost och sen duschade han medans jag fixade iordning mig. sen åkte vi till nortälje och fikade på en liten smula - jättemysigt café. jag drack en varm chocklad, dom hade smält ner 72% chocklad i skummad mjölk och haft vispad grädde på - gott! sen gick vi och handlade en liter svenska jordgubbar för 22 kr (: kap. tittade lite i inredningsbutiker och så. sen åkte vi hem till stugan och la oss och läste lite innan vi började med middagen som blev grillat då med (: gott! vid åtta åkte vi hemmåt och bestämde att vi om två veckor ska åka ut igen. gud så mysigt vi har haft det med eld i grasan som smattrat, suttit invirad i massa filtar, kramats, ätit gott, slappat och bara varit han och jag. <3 en helt underbar liten mini semester. så snällt att vi får låna landet när vi vill. och det ska verkligen utnyttjas. (: när vi kom hem packade vi upp, myste med katterna och drack varsinn kopp te på våran fina balkong. älsklingen hade tänt massa ljus och så satt vi invirade i filtar. riktigt bra avslut på kvällen.

har lite brottom nu.. ska iväg på middag, kommer hem senare ikväll och då ska jag lägga upp bilderna som vi tog (:

hoppas ni haft det lika bra som vi. vi hörs senare. puss&kram och ha en mysig kväll (:





Ondskan - MVG.

varit så nervös.. men det bebhövde jag inte! för jag fick mvg på den sista uppsatsen också. nu är det bara slutprovet som ska rättas och sen sätts betyget - whi :D


Fanny, vilken gedigen uppsats du har skrivit. Den är väl genomarbetad med en fin formalia. Du visar genomgående i ditt arbete en god förståelse samt en god analysförmåga. Även en tydlig koppling till teorierna. Du har använt dig av dina egna ord och formuleringar samt dragit egna slutsatser som är välgrundande. Du har även belyst styrkor respektive svagheter samt gjort en jämförelse hos de olika teorierna och för med egna motiveringar till dessa. Mycket bra jobbat!


Betyg: MVG


/Johanna



god morgon.

vi har precis ätit frukost, jag i väldigt lugn takt, är så himla trött, haha. tror jag vaknade när jag drömde eller nått. då är man väl sådär jättetrött? hur som helst.. börjar vakna till nu och ska börja packa min väska! en louis vuitton kopia från thailand med crappig dragkedja, men jag älskar den, haha (: så den får det bli. sen ska jag duscha och föna håret. idag blir det totalt noll smink. så skönt! behöver vila lite. huden alltså (: även fast jag aldrig har puder, fondation (stavas det så) så är det ändå skönt att vila.. usch jag bara svamlar. trött minst sagt.

nu ska jag packa ^^ vi hörs på måndagkväll. om ni är vakna när vi kommer hem (: blir väl runt elva kan jag tänka mig! ha en jättemysig dag nu! puss&kram. ps. kameran åker med så ni får se bilder sen.. ds.



nattblogg

hej fina ni.

nu är klockan mycket, men vi är lediga och det gör absolut ingenting. snart ska vi krypa ner brevid varandra i våran mysiga dubbelsäng och sussa. riktigt skönt. jag är trött! kvällen har varit en av de mysigaste på länge och att sitta vid datorn har inte ens kommit på tanke. att få vara nära alexander gör så jag glömmer bort allt annat. då finns bara han och jag. och jag älskar det! vi har tittat på film, taken ← trailern och den var hur bra som helst. från början till slut. älsklingen hade överaskning och bjöd på goda muffins till filmen. så gullig <3 vi drack varsinn kopp te i gigantiska muggar och kramades. mys! innan åt vi en god lördasgmiddag bestående av kött, klyftpotatis, vitlökssmör och bq sås. riktigt gott. vi skulle ha grillat hos alexanders kompis, men eftersom det öste ner så stannade vi hemma och hade myskväll.

sen pysslade jag lite ute på balkongen, soppade upp lite och la ut mattan, ställde ut bordet och stolarna och ställde ut massa ljus osv. blev riktigt mysigt. köpt två rosa filtar som vi virade in oss i. satt i älsklingens knä och pratade om morgon dagen och framtiden. sånt är så mysigt! satt där och tittade ut över himlen och bara myste. och nu sitter vi här. mamma och min mormor var här och hämtade adolf också. adolf och vera har legat och sovit brevid varandra i katternas säng ^^ så söta. först morrade vera lite när adolf la sig där men sen gick det bra (: hur som helst.. här nere får ni se bilder på golvet. vi är så nöjda. älskar våran gröna matta också från indiska (: myspys! ska fota dagtid också. bättre bilder då.

vi ska upp ganska tidigt imorgon och packa och göra oss iordning. vi ska till landet som ligger ca två timmar bort med bil. inget internet där och ska jag vara ärlig, så är jag glad för det. för vi ska ha två helt underbara dagar tillsammans jag och min kärlek <3 vi tar med oss sällskaps spel, tidningar, böcker, musik och filmer (det finns platt tv och dvd där ute) sen stannar vi och handlar mat så vi kan grilla såklart (: ska tända brasa i öppna spisen på kvällen om det blir kyligt och tända massa ljus ute på verandan. riktigt mysigt ska det bli. om det blir varmt ska vi bada vid sandstranden, det tar några minuter att gå dit. ska bli jättemysigt iallafall <3 vi tar nog en tur till norrtälje på måndag och kikar runt lite, har hört att det ska vara en mysig liten stad och älsklingen vill visa mig (:

så det är väl dax att göra oss iordning och komma i säng! bloggar nog lite innan vi åker, annars hörs vi igen på måndag kväll. eller tisdag (: hoppas ni får en fortsatt mysig helg och ta hand om er ordentligt! sov så gott. puss&kram.

















God morgon lördag!

kvällen igår var verkligen mysig. vi stod och höll om varandra hela konserten och bara myste. gungade med och tittade på alla glada och fulla människor i alla möjliga åldrar. dom äldsta var runt 55 år. tror dom var där mest för thåström (: anna ternheim var så mycket bättre live än på skiva och jag är glad att vi gick och lyssnade! när thåström spelade började det spöregna, men vad gjorde det? alla var lika glada ändå. jag fick låna älsklingen keps och han satt på sig sin luva, sen stod vi där i regnet och kramades. så himla mysigt. en underbar kväll. tack älskling <3

vi kom i säng runt ett, innan satt vi i vardagsrummet med tända ljus och drack te. alex kliade mig i håret och drog mig i öronsnibben (sånt somnar jag av) och det gjorde jag också. sen var det bara att maka sig upp, borsta tänderna och dyka i säng. har precis ätit frukost och nu sitter jag här redo för slutprovet i psykologi A. känns lite pirrigt. men det ska gå bra, det vet jag (: har ju pluggat som bara den.. så.

mamma och adolf kommer runt fyra, vi ska vara adolf-vakt ikväll (: mamma ska iväg på spökrunda i gamla stan med min mormor, det var våran present till mormor när hon fyllde år. dom gillar sånt där, så dom ser fram emot det mycket (: vi ska iväg till alexanders kompis och grilla. vi blir massa kompisar och det ska bli jättemysigt. ska köpa kött och göra någon sallad och ta med. mums!

men nu är det som sagt prov som ska skrivas. sen ska vi lägga resten av golvet på balkongen (: har målat hela golvet under svart. vi funderade på först att bara ha det svart.. men med frömjöler osv. så kändes det bättre med trätrall ^^ det sticker upp svarta kanter på sidorna dock, jättefint! (: ni ska få se sen såklart.

ha nu en bra dag! ta hand om er (: så hörs vi senare. puss&kram!



HELG!

lyckligare än lyckligast. jag är trött som en liten apa, men det gör ingenting. för det är helg och semester i två veckor (: underbart. och det bästa av allt - min kärlek sitter här brevid mig och är gosig (: vi äter lite smågodis och dricker en alkoholfri drink. jättegott. min tuss är så gullig som fixade det. lite fredagsmys sådär.

snart ska jag måla ett varv med svart färg ute på balkongen, och sen ska vi börja lägga golvet. hann aldrig med slutprovet idag, hade bara blivit enormt stressigt, så jag bytte dag. fixa på balkongen idag och imorgon går jag upp runt nio, tio och äter frukost, sen sätter jag mig och fixar det där. så jag har det gjort. det ska vara inlämnat på söndag innan kl 00.00 så jag är inte ute i sista sekund iallafall (;

idag har jag fått färg, härligt! utan att ens anstränga mig. jag gillar inte att ligga och pressa på stranden. jag ligger hellre i skuggan.. men när man går ute kan man ju inte bara gå och stå i skuggan, haa. så färg har jag fått. och prickar i hela ansiktet. har så mycket mer fräknar nu än förra sommaren. men så är det med mamma också. för varje år så får hon mer. och nu har jag i hela fejset.. fint (: sommrigt om inte annat.

jag är happy att det inte regnar längre. konserten är ju ikväll och det hade varit lite småtrist om det spöregnade och åskade. när jag stod och väntade på bussen imorse så slog blixten ner i en lyktstolpe 30 m ifrån busskuren. det small och jag vart skiträdd.. fast räddast blev nog kvinnan som stod brevid mig.. hon fick ju nästan hjärtatack stackarn.. ): sen när vi satt på bussen svajade den så mycket av allt regn och blåst och åskan slog ner i bussen flera ggr. så obehagligt. men jag lever.. kände mig helt elektrisk i kroppen.. usch. det slutade regna tills jag var framme iallafall.

ska måla lite på balkongen nu, vi hörs senare ikväll, eller imorgon. ikväll ska vi mysa och lyssna på två underbara musiker. längtar! och innan det ska vi äta pizza. det var år och dar sen..

ha en jättemysig fredag! <3 puss&kram.





sista dagen.

god morgon!
 
idag är jag trööött. kroppen är nog redan inställd på semester, men en dag är det kvar. idag ska det skrivas slutprov och det är sista dagen på lyra på två hela veckor. skönt! nu ska vi ha en mysig semester och vila och njuta ordentligt!

har precis ätit upp min frukost och ska hoppa in i duschen snart. hoppas jag vaknar till lite för just nu är jag helt seg. ^^ ikväll är det konsert och vi har sett fram emot den så himla mycket. tror jag ska vila någon timme innan vi åker, så man orkar med hela kvällen. det är ju en dubbelkonsert, vet inte om det är anna ternheim eller thåström som kommer spela först. hur som helst så ska det bli jättemysigt (: kommer nog stupa i säng när vi kommer hem.

somnade gott igår runt ett. vi var ute och körde med bilen i sommarnatten och spelade hög musik och satt och sjöng. åkte längst hagarna med hästar och hade det mysigt. sen när vi kom hem gjorde vi oss iordning och jag fick en riktigt skön fotmassage. fötterna mår inte prima ballerina i mina flipflop. ska rota lite i skåpet efter ett par mer fotvänliga skor (:

nu ska jag hoppa in i duschen. ha en jättebra dag! njut! så hörs vi lite senare. puss&kram! (:



tröttmössor

god kväll allihopa! (: har ni haft en mysig kväll? hoppas!

vi har haft en jättemysig kväll med hemgjord pizza, blev galen på degen där ett tag, men det löste sig och den blev så himla god. här finns receptet på degen och här hittar ni receptet på tomatsåsen som vi gjorde. mums! (: vi har pizza kvar tills imorgon också. och det passar bra, för imorgon ska jag skriva slutprov för psykologi a kursen, sen är jag klaaar. så glad. jag har fått mvg på allt jag gjort. och jag är så glad. vi har tittat på film, såg komedin "allt flyter" och så åt vi framflr filmen, när vi var och handlade förut på coop så köpte vi varsinn påse med lösgodis som vi mumsade på. sen somnade vi i soffan, jag med huvudet på alexanders mage och han raklång. haha. vaknade nyss. ska ut på en liten mysig åktur, mysigt med sommarnätter. sen ska vi hem och sussa.

imorgon ska jag till lyra mellan halv elva och halv tolv, sen ska jag möta upp mamma och så ska vi till våran husläkare för lite besvär. jag tror att jag är laktosintolerant. det ser ut som jag är gravid i 4:de månaden när jag äter fil och dricker mjlök osv.. helt stenhårt är magen.. så det ska jag kolla upp. sen åker jag hem, och skriver provet, får sitta i fem timmar och jag brukar utnyttja den tiden maximalt så man får med allt. vet att det är essäfrågor och då behöver man ju använda hjärnan extra mycket ^^ sen äter vi en bit mat ute och sen åker vi på konsert. myspys!

hörs imorgon kära ni. sov så gott <3 puss&kram.



snart semester!

åh jag är så lycklig (: imorgon är det sista dagen innan jag går på semester. min psykologi kurs slutar imorgon och jag kommer inte plugga på två hela veckor.. helt underbart att få vila lite. (: så mysigt med fint väder, jag vill åka och bada! vi ska till landet i norrtälje i helgen och då ska vi minsann ner till sandstranden och sola och bada. mys!

älsklingen min är ledig och ikväll blir det myskväll med hemmagjord pizza och sen film med massa mys såklart. verkligen saknat att ha min skatt hemma och nu är han äntligen här (: vi ska snart åka till coop och handla lite inför helgen, lite frukost och annat gott. (: sen hem så ska jag knåda ihop pizzadegen och sen ska vi laga middag tillsammans. lägenheten är städad och det känns som helg redan. underbart!

jag träffade min gamla lärare från högstadiet på busshållsplatsen när jag åkte hem från centrum (var ju och fikade med mamma) eller hon var kamratstödjare och en helt genomsnäll människa. aldrig blivit så berörd som jag blev idag när hon svepte förbi i mitt liv.. hon kan läsa människor så bra och det gjorde hon verkligen. hon kramade om mig, tittade mig djupt in i ögonen och sa "fanny, nu räcker det, det är nog nu.. den här sommaren kommer du behöva, men sen kommer det öppna sig så många dörrar för dig.. du är en varm och genomsnäll person och du är värd att må bra" jag grät när hon gick av bussen. sen vände hon sig om och sa "jag känner din stress, allt kommer landa, allt kommer lösa sig, ta det bara lugnt, du behöver vila nu.." sen sa hon "ta in allt i hjärtat" alltså jag höll på att brista rakt av. hon gick verkligen in i själen och kramade om den. var helt varm i kroppen efteråt. allt jag fick fram var "tack för dina ord.. dom betydde mer än vad du någonsin kommer förstå" svårt att förklara här.. men när man gått och mått så dåligt över någonting.. ja sen jag var liten. och sen får jag höra att allt kommer lösa sig. det spelar ingen roll om det stämmer till hundra procent. men det betydde så mycket. att ha kämpat varje dag sen jag var 13 år, för att hålla huvudet över ytan och se allt positivt. det har gett resultat och jag hoppas att det hon sa stämmer. det är jag verkligen värd. att må bra alltid. phu. jag skulle också vilja ha en sån egenskap.. att kunna se människor, se vad dom tänker, känner, upplever. vilken gåva. och vilken slump att jag träffade henne.

hur som helst. vi ska åka och handla lite nu och resten vet ni ju (: hoppas ni haft en jättebra dag! här är det 35 grader i solen. för varmt. men man ska som sagt inte klaga.

hörs sen. puss&kram.





God morgon torsdag!

sitter och äter frukost, två lingongrova, ett glas proviva blåbär och en persika. jag äter mängder med frukt nu på sommaren. det är ju så gott (: efter frukosten ska jag hoppa in i duschen och sen åker jag till lyra. efter intervjun där så åker jag och träffar mamma. vi ska fika och så (: jag är glad att jag träffar min mamma så ofta. hon är bäst!

somnade runt ett igår, låg och tittade på 2½ men och sen läste jag i elle mat och vin. ska bläddra i alla dom tidningarna som jag har och skriva matlista senare. det är så kul att laga mat och så. skulle det inte vara så stressigt att vara kock skulle jag lätt utbilda mig till det ^^ får nöja mig me att laga här hemma (:

älsklingen står i duschen och är påväg i säng snart. så himla mysigt att han är ledig nu. vad jag har längtat :D nu ska vi verkligen ta vara på dagarna maximalt.

ska äta upp min frukost och sen göra mig iordning. hoppas ni får en jättebra dag! jag kommer hem runt tre, så vi hörs senare (:

puss&kram <3



god natt

jag struntade i att kolla på film. klockan hade blivit så mycket då. jag tvättade av sminket, duschade i nästintill iskallt vatten och smorde in mig med mango body butter och satt på mig en nytvättad pyjamas. så skönt! vardagslyx ^^ det är nog det bästa på hela dagen, haha. tvätta av sig sminket och sätta på sig pyjamas. jag är en riktig mysmänniska.

pratade med mamma nyss och imorgon efter lyra åker jag till huddinge centrum och möter upp mamma, det tar bara tre min med tåg ifrån lyra, så det är nära och bra. så ska vi fika på ett mysigt café ute i solen och sen åker jag hem till min baby <3 eller om han kommer och hämtar mig så vi kan åka och handla lite inför hans ledighet. (:

om 40 min börjar 2½ men. det brukar jag titta på ibland på kvällarna, en period kollade jag varje kväll och det var en perfekt teknik för att komma i säng. vi har ju tv i sovrummet (som förövrigt utnyttjas för sällan) men den är fin :D vit platt tv från samsung. hur som helst. jag ska krypa ner i sängen och titta på det. har vädrat inne i sovrummet nu och soppat ur sängen. täckena hänger på vädring så jag ska plocka in dom och sen lägga mig och läsa tills det börjar på tvn (:

skönt att komma i säng i tid. så är jag utvilad och glad imorgon :D fast glad det är jag alltid. utvilad därimot är jag nästan aldrig, haha. iaf inte nu när det är så himla varmt. puh. man ska inte klaga! sommaren är så himla kort. så nu ska vi njuta! (:

nu blir det tandborstning och sen hoppa i säng. ska ringa mitt hjärta också. tänk inatt är det sista natten innan han går av och är ledig en hel vecka. massa mys står på schemat. anna ternheim och thåström konsert, grillning, åka till landet och bada och sola, träna, gå på bio och se the proposal och massa annat mysigt (: bara umgås och ta vara på tiden. det behöver vi. så ska vi lägga balkonggolvet.. finally. (;

nej, nu blir det sova! (: natti natt. puss&kram!




middag på söder och skavsår.

hej allihopa! hoppas ni haft en bra dag (: jag tog det lugnt på dagen, satt på balkongen och läste och pluggade och sen nu på kvällen har jag varit inne i stan (söder) och ätit middag med amie på en mysig uteservering. hon bjöd mig på både middag och fika, så jag har inte spenderat en krona idag. "sån är jag" sa amie och skrattade, haha (: hon är så söt min kusin. jag åt iallafall en grekisksallad och drack ett glas vatten, phu var helt snurrig i huvudet av all värme. idag har det varit kvavt minst sagt. efter middagen tog vi en promenad från söder till centralen och det tog väl någon halvtimme, gick längst vattnet och pratade. fick dock skavsår.. man ska inte ha flipflop i stan,. ha.  kul att ta igen, det var ett tag sen vi sågs. gud satt nyss och kollade på gamla kort av mig och amie. helt sjukt vad vi har bytt stil fram och tillbaka. hon har gått från superblond till svarta dreads, till baggy stil, till tight.. och jag har inte varit bättre jag. haha. vi pratade om när vi var runt 15 år och gick ut i våra pyjamaser och köpte tunnbrödsrulle med räksallad.. moget. (; vi satt alltså mitt i dalens centrum och käkade korv.. i pyjamas. och hur vi festade i björns trädgård och bofilsbåge.. och satt i stora gäng med bärgsprängare och drack öl.. så ja, vi har ändrats en aning (; hur som helst så var det jättemysigt att ses (: vi avslutade med en fika innan jag åkte hem med tåget.

och nu är jag hemma. ska tvätta av mig sminket, sätta upp håret i en slarvig knut och hoppa i pyjamasen, ska göra en kopp te och titta på någon mysig film (: sen ska jag sussa. blev inte så mycket uppdatering idag. men det är ju så himla härligt att vara ute (: när det är så fint väder.

idag bokade jag två helkroppsmassager till mig och alexander. ska bli så himla skönt. fast det är inte förens i juli. dom har semesterstängt osv. så den 30 juli ska vi få slappna av och bli bortskämda. riktigt skönt! imorgon är det ju torsdag redan och jag ska till lyra mellan 10 och 12, plugga och ha möte. ska bli intervjuad av en psykolog. ska bli spännande. sen åker jag hem till min kärlek och har mysdag! vi ska grilla, titta på film och mysa massa! härligt.

vi hörs imorgon söta ni. ta hand om er och sov så gott sen om vi inte hörs mer (: puss&kram.



här var vi väl 16 och 15 år. haha. (: taget i fotoautomaten på lava (ungdomsgården)



godnattis.

god kväll. har ni haft en mysig kväll? själv har jag verkligen haft det. filmen var bra. men aj vad den gjorde ont. sorgsen minst sagt. men jag blev så glad av jenna i filmen, hon var så himla söt. speciellt när hon log. skulle kunna köpa filmen bara därför, haha (: jag älskar när lycka lyser igenom i ögonen.

mamma gick runt tio, då gjorde jag lite kvällsfika med mackor och blåbärssoppa och satt mig och läste bloggar. blir inte att jag sitter här så mycket nu. så nu fick jag lite uppdatering (: har betalat klänningen jag vann också och väntar med spänning. älskar den. tänk att man kan bli så kär i ett klädesplagg!

älsklingen ringde för ett tag sen. blir alltid lika varm i hjärtat. saknar honom som en tok. galet egentligen hur man kan sakna en människa så här mycket. känns som vi inte setts på en vecka. en ihålig saknad i magen. och jag gillar den inte. kom hem nu! bums! vi har bestämt att vi ska utnyttja alla hans lediga dagar maximalt. gå upp runt nio, äta frukost, åka och gymma, komma hem, duscha, ge oss ut, sola, bada, grilla, åka på utflykter. mys! längtar så himla mycket!

ska släcka ner här hemma nu och säga god natt till katterna. krypa ner under täcket och läsa. skönt att klockan inte blev så mycket. har en tendens att stanna uppe och pyssla på nätterna nu när det är så varmt, svårare att somna. men jag vädrar på vidgavel och nu är det kyligt där inne. så jag somnar nog gott inatt (:

imorgon är det redan onsdag. på dagen ska jag plugga lite och sen ska jag åka till stan och möta upp amie och äta middag. mysigt. hoppas jag kan få skjuts av älsklingen till stan, han åker ju genom stan när han åker till jobbet (: det blir nog en fika på någon uteservering också. skönt att komma ut lite. även fast jag behövt vara hemma och ensam dom här dagarna, för jag behöver verkligen vila upp mig från mänskligheten i mellan åt. bara vara jag. men nu ska det bli riktigt kul att komma ut och träffa henne!

sov så gott, och dröm sött. <3 puss&kram.



RSS 2.0