sommar

nu är det verkligen sommar, helt underbart (: jag sitter i mjukisshorts och linne och är barfota (: skönt! vi har tagit upp våran AC från källaren och det är som att vara i himlen här inne nu. så svalt och skönt (: men vi åt ändå middag ute på balkongen. blev bulgursallad med keso & kanelröra. mycket gott. jag duschade efter middagen och sen när älsklingen åkte vid 18 så kom mamma och adolf hit (: vi ska snart titta på film och fika. mysigt.

idag har jag läst 60 sidor ur min psykologibok, satt och drack mängder med vatten. sen har vi klippt vera. hon blev så jäkla söt, haha (: och det märks att hon tycker att det är skönt att bli av med sin tjocka päls (: blev jättefin. mitt hjärta <3

ska ta och vara lite social nu. vi hörs lite senare. puss&kram.



plugga!

hej allihopa!

idag är jag inte helt kry i kroppen. ni vet när man har stressat och varit igång med någonting (nu syftar jag på allt plugg med inlämningar och uppsatser osv..) och sen när man slappnar av. då kommer viruset som legat och väntat.. och det har hänt mig nu. jag är inte sjuk ännu, och jag hoppas jag håller mig som jag är just nu, men jag känner mig otroligt tom i skallen och helt matt i kroppen. idag blir det till att ligga i fåtöljen och plugga psykologi. hur som helst. jag är hemma idag och vilar. har sovit så himla dåligt de senaste nätterna, runt fem timmar per natt och jag är van vid minst tio så jag har varit lite frånvarande :P
 
jag har precis ätit klart min frukost, har bara tet kvar och det tar jag med mig och har medans jag pluggar. utanför huset håller dom på att klippa gräset och det luktar ju så himla gott. har balkongdörren öppen (: fick hem två filmer idag från lovefilm, bla. i taket lyser stjärnorna. så den vill jag se ikväll. hoppas mamma vill det också (: my har sagt att den är jättebra och vi brukar ha samma film smak hon och jag. fick ett erbjudande från lovefilm att hyra film gratis i en månad, så varför inte? (: gäller bara att ringa och säga upp sen så man inte blir kvar där.. märkte att jag har sett typ alla deras filmer.. haha. är man filmoman så är man.. (;

sen har jag suktat efter en jättesöt klänning hela veckan och idag gick den ut. och jag vann den. är så glad. den är sydd av en tjej som köper kläder second hand och tar tyget och syr nytt.. alltså blir det väl second third? ja det måste det bli. det är iallafall en riktigt fanny-klänning och jag som älskar udda kläder och inte se ut som alla andra blev himla glad när jag såg att jag vunnit (: visar bilder på den här nere.

ska ta och slå mig ner och plugga nu. sitter väl tills älsklingen går upp om två timmar och sen lite till senare ikväll.

hoppas ni får en jättemysig dag! vi hörs senare. puss&kram!

 



phew

det är nästan omöjligt att vara inne en dag som denna. vi har levt ute idag alltså (: åt frukost/lunch på balkongen tillsammans och satt och myste länge, sen tog vi en promenad ner till ica och köpte massa frukt och hämtade ut våra konsert biljetter till anna ternheim och thåström. längtar riktigt mycket till den konserten. ska bli så himla mysigt. den bästa konserten vi har varit på är helt klart lars winnerbäck i linköping sommaren 06. helt underbart väder, han spelade i en park, och alla människor som var där var så avslappnade och satt på filtar här och var. en helt underbar kväll var det. mys på hög nivå! hoppas på samma myskänsla fredagen den 3 juli. sen när vi kom hem lagade vi thaimat, jisses vad starkt men sånt älskar vi (: så medans älsklingen min dammsög lägenheten så dukade jag fint ute på balkongen och sen åt vi middagen och även varsinn glass. när vi sitter där säger alle:

- jag älskar att leva med dig.. jag älskar mitt liv.

han är så himla söt och jag blev jätteglad. han vräker alltid över mig massa komplimanger och fina ord. och jag uppskattar allt så himla mycket. det är så viktigt att inte ta varandra för givet. men jag är ändå så säker på att han alltid kommer vara min. det har vi ju lovat varandra. jag hittade ett kärlekskontrakt som vi skrev i början av vårat förhållande. "här med.. bla.. bla.. att vi alltid kommer älska varandra och vara tillsammans.." och så har vi skrivit våra namnteckningar under. så gulligt. det måste jag spara föralltid. <3

jag har precis duschat och det var mer än skönt kan jag lova (: jag har varit så himla slö idag. bara degat runt. så nu blir det film snart och sen ska jag dyka i säng! imorgon ska jag upp vid halv ått och duscha, äta frukost och åka till lyra och plugga. kommer garanterat att hitta en plats i skuggan utomhus och läsa i pyskologi boken. sitta inne imorgon och plugga låter inte alls lockande. så det blir utomhus (: mys!

nej, om jag ska ta och välja en film (: hoppas ni haft en underbar dag i solen, och att ni får en mysig kväll. om vi inte hörs mer igen så får ni sova så gott <3

puss&kram.





mysdag delux

idag när jag vaknade vid halv tio så bestämde jag mig för att ha en riktigt mysdag. bara slappa, pyssla med saker hemma och ta det lugnt. ska plugga också, men det gör jag varje dag oavsett om det är helg eller inte, så det känns inge jobbigt direkt (: jag har redan kollat på en film det blev confession of a shopaholic ← trailern (: den var helt okej, rolig och söt. jag har ätit frukost och myst på balkongen med katterna. ska rensa och organisera i ett köksskåp snart där det är kaos och sen pilla lite med en annan sak (: det är riktigt skönt ute nu, varmt, men det fläktar. jag sitter i en oversize t-shirt från indiska och mini shorts från bikbok. skönt med mjuka kläder (: och äter melon och dricker gurkvatten.. hur som helst. idag ska jag bara ta det lugnt. ta vara på dagen och göra lite smått och gott. de senaste veckorna har verkligen bara bestått av plugg.. och min hjärna behöver få vila en dag.

lite planering:

måndag idag: en tjej kommer och köper bumlinglampan som vi hade innan, sen som jag skrev här uppe ska jag pyslla med lite allt möjligt. även plugga lite senare.

tisdag: lyra 10 - 15, plugga till slutprovet i psykologi A. sen på kvällen kommer mamma hit och vi ska ha myskväll med film (:

onsdag: plugga till slutprovet och äta middag med amie i stan på någon mysig uteservering.

torsdag: lyra mellan 10 - 12 (plugga till slutprovet) älsklingen går av jobbet, whiii. mysdag, vi ska om det är fint väder åka till en strand och sola och bada! tar med oss matsäck och myser där hela dagen. grillning på kvällen.

fredag: lyra mellan 10 - 12 (plugga till slutprovet) skriva slutprovet.. vi ska gå på anna ternheim och thåströms utomhuskonsert. hoppas vädret håller i sig, men det tror jag (: ska bli jättemysigt. på dagen ska vi nog bara lägga oss på klipporna där vi bor och sola och bada. konserten början halv sju på kvällen.

lördag: vi är hundvakt åt min mops (det lät konstigt att vara hundvakt åt sin egen hund.. alexander är allergisk mot hundar och därför bor adolf hos min mamma) hur som helst, adolf kommer hit och det ska bli jättemysigt (: på dagen ska vi äntligen lägga balkonggolvet. längtar riktigt mycket! sen på kvällen ska vi grilla och mysa här nedanför huset.

söndag: åker vi till landet och är där över dagen, eventuellt så sover vi över till måndagen. så då blir det hela söndag och hela måndag sen åker vi hem på måndag kväll. på söndagen ska alexanders pappa visa oss hur motorbåten fungerar och sen ska vi ut och köra med båten till något mysigt ställe. bada från båden och ha med oss matsäck. sen grillar vi på kvällen och på måndagen blir det bad och sol på sandstranden. mysigt!

hoppas ni har en jättemysig dag i solen. ta hand om er så hörs vi lite senare (: puss&kram.



nattblogg

 

(med önskan från marielle, så finns musiken i början av inlägget, så man kan lyssna på musiken medans man läser)

god kväll bloggen. ute är det redan kolsvart och här inne sitter jag vid köksbordet, med tusentals tända ljus runt omkring mig. tänk om du satt där mitt i mot mig nu.. har precis ätit upp mina kvällsmackor och sitter och dricker en kopp te. harmoni. balkongdörren står på vid gavel och likaså fönstret i sovrummet. jag ska snart bädda rent i sängen och krypa ner och läsa. tänk om du hade hållt om mig i natt.. ikväll är jag trött. några timmar helt tyst och det behöver jag. inget plugg, allt är klart som ska vara klart och inlämnat och jag hoppas på ett mvg den här gången också. tänk att allt faktiskt går bara man ger sig fan på det och verkligen kämpar. himlen var rosa innan och så underbart vacker. satt inne i sovrummet och bara tittade ut i natten och den rosa himlen som sträckte sig över trädtopparna. önskade så att du satt där brevid mig.. här och nu är en bra livsstil och jag följer den mer och mer varje dag. mindfulness. ett sätt att hinna med mer än vad man hann innan och ändå hinna njuta av allt. och jag njuter, och vad jag njuter. livet är så underbart. jag saknar dig. ditt ansikte är det enda som far igenom mitt huvud. hade gjort vad som helst för att bara få en sån där mysig alexander-kram. vilken fin människa du är. vacker på alla sätt och vis. nästa vecka när du är ledig är det du och jag. varje minut ska vi tillbringa tillsammans med massa mysigheter. jag försöker älska ögonblicken när du inte är här.. men innerst inne vet jag att jag inte kan älska dom fullt ut utan dig. jag behöver dig här älskling. känner mig tom utan dig. jag behöver dig nära alltid.





mysigt här hemma..











 











äntligen

hej på er. usch vad tråkigt. jag har inte kunnat komma in här på bloggen på hela dagen. så det är därför det blivit så lite uppdateringar.. men nu är jag här (: bättre sent än aldrig. haha.

idag har jag;

jag gick upp vid halv tio, satt mig på balkongen när det fanns lite skugga att skydda sig bakom och åt frukost, läste topp hälsa och satt och solade benen. smorde in mig med solfaktor 25 för solen brände ordentligt (: gick in i köket och skar upp melon som jag satt och smaskade på. mums! sen gick jag in, storstädade hela lägenheten förutom dammsugning eftersom mitt hjärta låg och sov. jag städade toaletten, väggar, golv, badkar, toa, handfat och spegel, sen hela köket, kakel, spisen, fönsterbräda och alla ytor, torkade av skåpluckorna och rengjorde micron. sen samma med hall, datarummet och vardagsrummet, tvättade och hängde tvätt (: när klockan var två väckte jag älsklingen med frukost på balkongen med färdigbredda mackor och juice och te. vi satt och myste länge innan vi gick in. sen drog jag av alla sängkläderna från sängen, vek in lite tvätt i mina garderober och älsklingen dammsög. sen satt jag mig och pluggade i två och en halv timme innan jag började med middagen som bestod av kassler, kokt färsk potatis och memåsasallad. riktigt gott och sommrigt (: mamma kom vid halv sju och vi har suttit och myst på balkongen, ätit glass och pratat - pluggade lite till och snart ska vi se på film (: mysigt! älskar att umgås med mamma. synd bara att tiden alltid går så fort när man umgås med människor man trivs med. jag och alexander har samma dilemma.. hm.

ska avsluta mitt pluggande och sätta mig i soffan med mami. hoppas eran dag har varit kanon! det har verkligen min varit. så himla skönt att ha en nystädad lägenhet. underbart! (: kommer jag somna som en stock i natt i nybäddad säng.

vi hörs lite senare. ta hand om er <3 puss&kram (:





äntligen

hej på er. usch vad tråkigt. jag har inte kunnat komma in här på bloggen på hela dagen. så det är därför det blivit så lite uppdateringar.. men nu är jag här (: bättre sent än aldrig. haha.

idag har jag;

jag gick upp vid halv tio, satt mig på balkongen när det fanns lite skugga att skydda sig bakom och åt frukost, läste topp hälsa och satt och solade benen. smorde in mig med solfaktor 25 för solen brände ordentligt (: gick in i köket och skar upp melon som jag satt och smaskade på. mums! sen gick jag in, storstädade hela lägenheten förutom dammsugning eftersom mitt hjärta låg och sov. jag städade toaletten, väggar, golv, badkar, toa, handfat och spegel, sen hela köket, kakel, spisen, fönsterbräda och alla ytor, torkade av skåpluckorna och rengjorde micron. sen samma med hall, datarummet och vardagsrummet, tvättade och hängde tvätt (: när klockan var två väckte jag älsklingen med frukost på balkongen med färdigbredda mackor och juice och te. vi satt och myste länge innan vi gick in. sen drog jag av alla sängkläderna från sängen, vek in lite tvätt i mina garderober och älsklingen dammsög. sen satt jag mig och pluggade i två och en halv timme innan jag började med middagen som bestod av kassler, kokt färsk potatis och memåsasallad. riktigt gott och sommrigt (: mamma kom vid halv sju och vi har suttit och myst på balkongen, ätit glass och pratat - pluggade lite till och snart ska vi se på film (: mysigt! älskar att umgås med mamma. synd bara att tiden alltid går så fort när man umgås med människor man trivs med. jag och alexander har samma dilemma.. hm.

ska avsluta mitt pluggande och sätta mig i soffan med mami. hoppas eran dag har varit kanon! det har verkligen min varit. så himla skönt att ha en nystädad lägenhet. underbart! (: kommer jag somna som en stock i natt i nybäddad säng.

vi hörs lite senare. ta hand om er <3 puss&kram (:



godmorgon!

hej allihopa! (:

vilket strålande väder. jag försökte sätta mig på balkongen när jag vaknade vid nio. men phu. nej, det gick inte. så nu sitter jag och trycker i datorrummet, haha (: har druckit jordgubbsyoghurt ur glas, men nu börjar jag bli hungirg igen. så det blir lite mackor (: sen ska jag duscha och fixa mig lite innan jag sätter mig i solen och pluggar. mm, vet. men jag orkar inte ha massa att plugga sen nästa vecka. det är ju faktiskt min semester då (; i två hela veckor. hur underbart är inte det? (: då ska vi åka till landet, åka och bada, grilla, mysa och ha det skönt jag och mitt hjärta. mysigt!

ska gå och bre några mackor och kolla om det är lite svalare på balkongen nu.. isf flyttar jag ut dit och läser medans jag äter (:

vi hörs! ha en jättefin dag! puss&kram <3



nerd.

på riktigt. jag är en nerd. har suttit och pluggat i fyra timmar i sträck och insåg nu för en halvtimme sen att det är lördagskväll och jag egentligen skulle sitta i soffan och titta på film och äta godis. vad är det för fel på mig? hahaa.

hur som helst. kvällen är ung och det är ju bra. ska hoppa in duschen nu och smörja in mig och sen hoppa i en ny pyjamas (jag sover i pyjamas på sommaren med duntäcke.) knäpp jag vet ^^ hur som helst. ska rota lite i skafferiet för jag tror minsann att vi har lite gott där inne (: eller så tar jag bara en kopp te, vi får se.

har haft en jättemysig dag iallafall. solat, läst bok, myst med min älskling, vi åt jättegod middag på balkongen bestående av helstekt fläskfilé, klyftpotatis, tzatsiki och sallad. riktigt gott (: mysigt att kunna sitta ute också. nu är det verkligen sommar på rikitgt! satt och kollade på olika stugor som hyrs ut veckovis. hade varit så mysigt att hyra en stuga nära havet och åka iväg och grilla, bada, åka på utflykter och bara vara du och jag. vi ska iallafall bege oss till landet i en vecka och bada, sola och mysa massa, bara jag och alexander. ska bli jättemysigt. får se vilken vecka det blir bara.

förlåt för jättedålig uppdatering idag. får bli bättre. men jag ser på statestiken också att ni njuter av solen som jag gör (: man måste ju passa på!

nu - duscha sen myskväll med film <3

hörs lite senare! puss&kram.



morning has broken..

god morgon allihopa. jag sov ut till halv tolv, så otroligt skönt med sovmorgon, det behövde jag! jag sitter på balkongen och dricker en stor kopp med te, äter en dubbelmacka med skinkost och dricker ett glas juice. ute skiner solen och det blåser lite idag också. senare tänkte jag ta en promenad ner till vattnet och sola på klipporna..

igår tittade jag på en jättesöt film som hette hotell for dogs ← trailern. jag trodde faktiskt att det skulle vara en barnfilm.. men den var riktigt spännande och bra, haha (: se den! jag satt iallafall och myste i soffan med en kopp te och massa tända ljus. sen gick jag och la mig på spikmattan och läste topp hälsa och ringde älsklingen, sen somnade jag som en stock. och sov läänge (:

ha en jättemysig dag <3 puss&kram.







snart klar!

så skönt. snart är jag klar med uppsatsen, som jag kämpat idag. nu kan jag med gott samvete ta ledigt i helgen efter det här. har gjort alla uppgifter på både G, VG och MVG. lite finslipning och källor ska anges, sen så! härligt!

just nu sitter jag i datorrummet, flyttade in från balkongen för det börjar bli kyligt. idag har det blåst jättemycket, fast det har varit uppskattat (: har fått i min mängder med friskluft även fast jag inte gått utanför dörren idag ^^ så underbart med balkong! ätit en päron splitt (vi har en låda GB klassiker hemma) farligt egentligen, fast absolut tillåtet på sommaren :D

vi åt alexanders favoritpasta till middag, vi skulle egentligen ätit helstekt fläskfilé med tzatsiki och klyftpotatis i ugn, men det förstod vi ganska fort att det skulle inte hinnas med. så vi städade lite och myste, lagade middagen och sen gjorde jag älsklingen matlåda och stoppade ner frukter och en bit sockerkaka som blev mycket uppskattad  sen pussades och kramades vi hej då och jag satt mig med uppsatsen igen. phu. nu ska jag faktiskt ta en paus och titta på film annars kommer jag svimma. haha

vad ska ni hitta på ikväll? hoppas ni har det mysigt iallafall <3 ska välja en film nu och göra en kopp te. vi hörs lite senare





Fredag

just nu sitter jag ute på balkongen och äter lite lunch. tar en paus i uppsatsskrivningen (: alla katterna är med mig här ute, mysigt. idag tänker jag bara plugga så jag kan ha helgen ledig. sen ska jag plugga hela nästa vecka till slutprovet och sen är psykologi A kursen redan slut. det har gått jättefort. än sålänge har jag fått mvg på alla mina inlämningar och prov så jag hoppas att jag får det i slutbetyg också.

i helgen ska jag som sagt bara ta det lugnt. pluggade förra helgen och nu vill jag vara ledig ^^ imorgon tänkte jag promenera ner till vattnet och sola på klipporna, ta med några mackor, tidninga, dricka och musik såklart. och ligga och sola. får se om jag övervinner min badkrukighet och badar. det tvivlar jag på, haha. på söndag ska jag in till stan och fika med min kusin amie, och på kvällen ska jag titta på film och baka bröd. så hela min helg är ganska bokad. ska försöka träna på söndag också. om min träningvärk gått över. alex var jätteelak mot mig igår i affären och fick mig och skratta hela tiden.. jag kan inte skratta utan att få sjukt ont i magen (tränade magen intensivt när vi var på gymmet..) elaking. haha ^^ hur som helst så ska det bli jättemysigt med helg <3

ska fortsätta äta min lunch nu och sen duscha innan jag fortsätter plugga. vi hörs ikväll igen när jag är KLAR! (:

puss&kram och ha en jättebra dag!




min kväll.

hej på er. hoppas ni mår bra! jag är lite piggare nu och det känns skönt, men det ska ändå bli riktigt skönt att sova snart (: ska läsa lite innan jag släcker lampan tänkte jag.

jag och måns sitter inne i datorrummet och dricker te och äter nygräddad sockerkaka. han är helt galen i sockerkaka (det också.. han äter allt) så vi har mumsat på en bit tillsammans (: han dricker dock inte te (; jag fick ett ryck efter att jag suttit och pluggat i en timme och blev jättesugen på att baka, så det blev en sockerkaka.

nej om jag skulle ta och borsta tänderna och komma i säng. imorgon väntar uppsatsskrivning heeela dagen. och det ska bli riktigt roligt. att psykolanalysera en person är intressant och framförallt givande. i love it. så den här uppsatsen skriver jag med glädje. funderar på att sitta på balkongen imorgon när solen lämnat den, vi har nämligen bara sol på förmiddagen och det uppskattas. skulle aldrig klara av att ha solen inlysanade i lägenheten dagarna i ändå. pest och pina. så när det är skugga flyttar jag nog mig till balkongen och pluggar (: mysigt! har suttit på balkongen nu på kvällen med en kopp te, tända ljus och pluggat. åt körsbär och bara myste. riktigt skönt ute är det också. härligt! vi har fixat så vi kan ha våran balkongdörr öppen hela dagarna på vid gavel och det fläcktar så himla skönt i hela lägenheten. (vi har satt upp ett kompostgaller, för ena katten gillar att smita)

här kommer lite bilder (: sov så gott sen sötnosar. vakna upp till en ny bra dag <3 puss&kram.







 









urvaken

har precis vaknat och jag som bara skulle vila lite, haha (: blev så himla trött och ja, när hon jag blir coachad av säger att det tar på krafterna att jobba med det här så förstår jag vad hon menar. jag är helt slut! men det är bara att lyssna på sin kropp. behövde sova två timmar nu på kvällen (: skönt!

nu sitter jag och försöker vakna till liv lite för jag tänkte sätta mig och skriva på uppsatsen och sen om det finns tid över ska jag kolla på någon mysig film och dricka te. mysigt! pratade med älsklingen nyss och han tyckte att det var lagom roligt att vara på jobbet nu när det är så varmt och vi kunde myst i solen, men han jobbar ändå ute så det är nog ganska okej ändå (: tycker synd om dom som får ha långbrallor nu på sommaren. fast en väktare i kortbrallor kanske inte skulle se så skrämmande ut, haha. mer pojkaktigt.

så kvällen blir alltså väldigt lugn för min del. mer orkar jag inte. helst av allt vill jag bara sova vidare, men skolan kallar och jag måste som sagt fortsätta på uppsatsen, så. sova får jag göra sen (:

hoppas ni haft en bra dag - berätta gärna vad ni hittat på (:

puss&kram.

ps. här ser ni nr-plåten jag skrev om (: ds.





våran goda middag!



så trött

jag är som en zombie idag och slappar mest runt här hemma så skönt! att sova fem timmar (det var ju så himla mysigt att sitta uppe med älsklingen igår och mysa) och sen har coachning i två timmar gör en trött. när vi kom hem nu så tvättade jag av sminket och satt på mig pyjamas, sen kollade jag på klockan, haha, tre.. känns som jag ska sova snart. får mysa runt i kväll bara och plugga om mitt huvud tillåter, annars blir det stenhård pluggdag imorgon från morgon till kväll. eller ja, tills jag är klar. halva uppsatsen är redan skriven (: skönt!

vi har varit och handlat mat nu på coop för 1700 kr och har mat i sju dagar. tycker matpriserna har gått upp.. men hellre betala mer och äta bra mat. innan det var jag och åt lunch med mamma på en jättemysig uteservering, jag åt grillade kycklingmackor med massa sallad, och drack färskpressad apelsin juice. riktigt gott. vi satt oss i skuggan och det var riktigt behagligt ute, här i stockholm har vi haft 26 grader i skuggan idag (: sommar!

jag har precis städat ur kylskåpet och fyllt på matvaror i kyl, frys och skafferi och snart ska jag börja med middagen (: det blir tacos, gott va! och den här gången köpte vi mjukt tacosbröd med fullkorn, ska bli spännande. hoppas det är gott. för brödet (det vanliga tacosbrödet) är ju inte allt för nyttigt.. ^^

ska nog börja med middagen nu och sen bara mysa med hjärtat innan han åker till jobbet. juste jag och mamma var inne på second handen som jag köpte bumlinglampan på och fyndade en gammal nrplåt, en sån som sitter på bilar ni vet, fast från något annat land för ynka 15 kr jag har ett litet projekt. måste bara hitta en vägg (: ni får se sen. har så jäkla mycket projekt igång. måste skriva en lista och hitta tid. jag blir galen på mig själv ibland. haha. men det är kul att pyssla och ha massa ideér.. (: mesta energin går såklart till skolan just nu. jag vill kunna välja vilken linje jag vill sen på universitetet. kämpa nu - njuta sen.

nu blir det gott med tacos! (: vi hörs sen. ha en jättemysig eftermiddag <3 puss&kram.



God morgon!

betsämde mig i går när jag gick och la mig att jag ska bryta ett mönster jag har varje morgon, nämligen att sitta vid datorn medans jag äter min frukost. istället ska jag äta frukost på balkongen tillsammans med en tidning. och det ska bli kul att se om det hjälper. jag läste nämligen i en hälsotidning för ett tag sen (antagligen var det topp hälsa) att om man bryter ett mönster (det kan vara en liten sak varje dag) så kommer man må mycket bättre och även känna att man får ut mer av livet. så varför inte? (: så idag blir det frukost och tidning i solen på balkongen istället för här inne i datorrummet vid datorn.

jag åker till lyra sen och har coachmöte, sen hörs vi efter vi varit och veckohandlat! ta hand om er och ha en jättebra dag! (:

puss&kram <3



och glad igen..

mejlade min lärare och tackade så mycket för betyget.. det här fick jag som svar.. visst måste man få skryta ibland va ^^
 

"Hej Fanny, såklart du skulle ha MVG. Din uppsats var något utöver det vanliga, fanns inget att anmärka på för du hade fått med allt.. helt otroligt bra var den! Ha en bra kväll!

/Johanna"

hon verkar vara en gullig person, glad att jag fick en ny lärare.. (: nu ska vi titta på film, ska bli jättemysigt. jag är nyduschad och sitter i pyjamas, har krypit upp brevid älsklingen och dricker en kopp te. vi har tänt ljus och det är så mysigt <3 sista kvällen med hjärtat nu innan han börjar jobba igen. så nu - mysa massor!

sov så gott sen! puss&kram <3



Hej älsklingar.

tack för att ni grattade så himla mycket. nu är jag speedad till max och kutar runt här hemma. ni gör mig så glad så  älsklingen fick ett ryck efter middagen (som var jättegod, indiskmat, här hittar ni recpetet) och nu står han och bakar bullar (: söten. han är min lilla hemmaman, haha  det ska bli smarrigt med bullar sen. om jag orkar, för nu är jag för mätt.

ska hoppa in i duschen och raka benen (för det har jag inte hunnit sen jag skrev om mina håriga dilemman till ben. så det ska jag göra, blir nog en hårinpackning och mask i ansiket också. skönt. sen ska jag smörja in mig med mango body butter från body shop och hoppa i en nytvättat pyjamas, sen blir det mys i soffan med hjärtat till en film. sen sova. imorgon ska jag upp halv sju. hua. men det är bara att stiga upp! ska till lyra vid nio ist för tio och sen åker jag till coop med bussen och där möter älsklingen upp mig så ska vi storhandla då istället.. orkade verkligen inte ikväll.. har haft calzonesvacka hela dagen.. (; säger ni också så? calzonesvacka.. man blir ju så jäkla seg av fet mat calzone = pizza = svacka..) ja, jag är trött.. nu ska jag duscha. ville bara säga TACK för era kommentarer!!!

puss&kram och mys ordentligt ikväll



här är nya toalettsitsen!



mattsvart bumling

så nu har jag fotat lampan. bilderna blev ganska ljusa eftersom att det är så ljust ute. men ni ser ju färgen iallafall (: kan inte sluta titta på den. så fin och den är enorm. satt den gamla brevid.. skiljer ju 20 cm i diameter. så den gamla känns ganska liten nu. nöjda är vi iallafall och älsklingen sa att han saknat våran svarta bumling som vi hade i fyran vi bodde i innan och det har jag med. så vi är happy :D

nu ska jag skriva en matlista medans älsklingen kollar på film (: ska laga middag sen.

ha en jättemysigkväll. puss&kram <3







vi har gröna kivi lyktor i köket nu fint till allt svart och vitt (:



MVG

Utvecklingsrespons:


Fanny, Din uppsats innehåller frågeställningar som du har besvarat med egna ord och motiveringar. I uppsatsen har du visat att du förstår innebörden av klassisk betingning, instrumentell inlärning och social inlärning genom att du gett egna exempel på hur beteenden uppstått genom dessa och du har jämfört och beskrivit de tre olika inlärningsformernas olikheter och likheter samt gett egna exempel på skilda användningsområdena för de olika formerna för inlärning av beteenden. Du har belyst svårigheter och problem som finns vid de olika formerna för inlärning av beteenden och du har självständigt resonerat kring hur de olika formerna för inlärning kan användas på ett för individen och samhället positivt respektive negativt sätt. Du har genom att ge egna exempel visat att du förstår begreppen obetingad stimuli, betingad stimuli, obetingad respons, betingad respons, positiv förstärkning och negativ förstärkning. Du har angett dina källor i den löpande texten och en referenslista finns i slutet av uppsatsen. Utifrån det du presenterar i din uppsats drar du välgrundade slutsatser. Vidare har du varit mycket tydlig i din uppsats med många bra och egna exempel, du visar en mycket god förståelse samt en mycket god analysförmåga. Bra jobbat, fortsätt så!

Omdöme på din uppsats är MVG


/Johanna

ÅH JAG ÄR SÅÅÅ GLAAAAAAAD.



segpropp

kom hem från gymmet för ett tag sen, ett riktigt jobbigt pass med blodsmak i munnen och nu är jag trött! (: skönt. vi har varit och hämtat ut lampan. det kostade 713 kr och det var det helt klart värt. den blev så himla hilma fin (: så nöjd. ska fota och lägga upp senare. just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och surfar och letar efter ny musik, är inne på bandit.se och kollar (: vi ska snart iväg till bauhaus och lämna tillbaka toalettsitsen som var trasig.. och det är ju inte så kul när man slängt ut fyra hundra kr.. har hittat en annan svart i porslin(?) den är hur som helst inte i plast och kostar hälften (: så den ska vi åka och köpa nu, sen hem och plugga! och skriva matlista och sen ska vi äta middag och sen åker vi och storhandlar. ska bli skönt att fylla upp kylen igen!

ska stömma diskmaskinen innan vi åker. hörs sen! puss&kram <3



God morgon onsdag!

god morgon alla därute. hoppas ni sovit gott! jag sov riktigt gott och vaknade vid halv elva, då hade en tjej ringt mig från swelack och spelat in ett meddelande om att våran bumling lampa är färdig! wii. (: ska åka och hämta den sen när vi har ätit frukost. kul, får jag visa bilder ikväll (:

idag är det jättefint väder ute och vi ska verkligen ta vara på dagen! jag måste plugga också, men det får vänta tills senare, nu på dagen ska vi ut i det fina vädret och njuta (:

älsklingen håller på med frukosten och jag ska gå och hjälpa honom nu. sen ska vi få igång den här dagen (:

puss&kram och ha en bra dag så hörs vi senare.



sleep tight

hoppas eran kväll varit bra. det har våran varit. hemsk film ondskan är, men jag var tvungen att se den. imorgon ska jag börja med min uppsats. man får inte ogilla att arbeta med hjärnan och plugga intensivt när man läser psykologi. vet inte om jag orkar med b kursen nu på en gång efter, ska nog läsa samhälle istället (: kom in på kurserna jag sökte i höst iallafall. fun fun!

sitter och dricker yoghurt ur glas, så mycket godare än i tallrik (: älsklingen kom in med ett glas. gosen. vi ska som sagt snart sussa. ska bli jätteskönt. imorgon ska jag inte studsa upp vid nio som jag brukar när jag har sovmorgon. jag ska sova ut. kanske till elva. det känns som jag behöver det! (: sen ska jag plugga, vi ska köpa och om vi hinner lägga in trätrall på balkongen och sen ska vi träna! imorgon blir det armar och mage. kan nog räkna med träningvärk som heter duga, eftersom det var ett tag sen jag tränade magen och det är så himla svårt att stretcha ut musklerna där.. ^^

nu ska jag gå och kramas med min kärlek och borsta tänderna, skönt att vara nyduschad och sjunka ner i en nybäddad säng (för er som inte läst det så har jag en sjuk noja på att ha sängkläder för länge.. även fast vi alltid duschar innan vi sover, så måste jag byta efter typ tre dagar..) ja alltid ska det ju vara något, eller hur, haha!

imorgon är det redan onsdag, vilket betyder sista lediga heldagen med alexander. vi ska utnyttja den maximalt. mycket pussar, kramar, kärlek och gos. saknar honom fast han är i rummet brevid mig. så nu.. ska jag stänga ner här (:

sov så gott alla! puss&kram <3



det här är jag, ärligt och naket.




Ålder och ursprung;

i september fyller jag 24 år, känns som om det var två år sen jag fyllde 18, tiden går fort. det gäller att ta vara på alla dagar. jag är uppvuxen i stockholm, huddinge, det ligger 15 min från stockholm c. bott i usa i ett år när jag var 6 år när mamma pluggade och jag gick i skolan. jag är inte helsvensk.. har rötter i både usa, mexico, brasilien och österrike. sverige kommer jag "mest" ifrån (: alexander är halvnorsk så våra barn kommer bli en härlig blandning (;

 

Utbildning;

jag är nästan klar med mitt gymnasiebetyg och jag är så glad att jag inte orkade med skolan innan då hade jag gått ut med alla g.. betyget g går inte att läsa upp på komvux utan att tenta och eftersom det fattades så pass många ämnen för mig så har jag chansen nu att plugga upp till mvg. dom ämnena som jag redan har G i kommer jag tenta upp när jag har läst det här året. enligt studievägledaren jag pratat med kommer jag ha ett fullt gymnasiebetyg om mindre en ett år, och jag älskar det. för när jag har mina betyg ska jag söka in på universitetet och sen skaffa mig ett bra jobb som jag tycker är roligt och så vill jag få ut runt 25.000 i månaden. och det kämpar jag gärna för nu. jag är också utbildad dekoratör för h&m. gick en utbildningskurs när jag jobbade för dom och har stylat och dekorerat skyldfönter och bord mm. ett mycket roligt arbete!

civilstatus;

ni som läser bloggen vet ju att jag och alexander gifte oss i juni 08 och vi är galna i varandra. han är min största kärlek och det bästa som någonsin hänt mig. så glad för vårat liv tillsammans.



Bor;

jag bor tillsammans med alexander i en bostadsrätt som vi håller på att renovera upp så vi kan sälja den sen och få lite av pengarna till insatsen på huset. det är en 2,5 på 62 kvm och den trivs vi mycket bra i. huset vi bor i ligger precis i ett villaområde och det tar 2 min med bil ner till vattnet där vi brukar grilla på sommaren. när man åker till oss åker man förbi massa hagar med hästar och kossor. vi bor vid ett jättemysigt och idyliskt ställe. här trivs jag!

Musik;

jag lyssnar på ganska djup musik, med mycket meningfulla texter. jag lyssnar mycket på anna ternheim, lars winnerbäck, sofia loell, armand mirpour, the shins och även låtar som jag hör när jag ser på filmer och letar upp på nätet sen som en tokis (:

Läser;

må-bra-böcker. jag har tre stycken böcker just nu som jag varvar imellan. ibland måste jag läsa ett visst kapitell ur en bok så jag läser lite hipp som happ. "vem är det som bestämmer i ditt liv - om medveten närvaro" är en jättebra bok som hjälpt mig mycket när jag känt mig nere. och dom andra två är sluta kämpa - börja leva och finn din inre styrka. bra hjälp böcker!

framtid;

nu vill jag bara leva för dagen. ta dagen som den kommer men ändå inte strunta helt i framtiden. jag vill plugga, jag vill lära mig saker, se världen, resa, uppfylla mina inersta drömmar och leva! sen vill jag hitta en utbildning och ett jobb som passar mig som får mig att njuta varje dag jag går dit. känna att jag gör skillnad. att det jag gör är givande. jag vill inte vakna upp när jag är äldre och ångra allt jag inte gjorde. jag har en lista på saker jag vill utföra och den vill jag ska vara avprickad när jag är äldre. jag vill designa en villa och bo på ett fint ställe på en höjd nära havet och naturen. jag vill kunna sitta och titta ut över havet på ett fint landställe med en tidning i handen och se våra barn springa runt och leka. jag vill skaffa barn när jag känner att jag gjort allt det jag vill göra innan och känner mig redo, kanske runt 27, 28. då ska vi bli världens bästa familj, ha mysiga helger tillsammans, resa utomlands varje sommar och titta på stjärnorna på vinterkvällarna. precis som när jag var liten. min framtid ligger långt framme och det är jag lycklig för. för allt som är nu, är precis så jag vill ha det just nu. stressa är inte bra för själen.



Livssyn;

jag har egentligen alldeles för höga krav på mig själv och många säger att jag är en drömmare, men jag älskar mitt sätt att vara och utan drömmar och mål skulle jag dö. jag kommer så mycket längre än andra som aldrig vågar ge chansen att faktiskt våga tro på att man kan. jag har en tro på mig själv som heter duga och den står i vått och torrt oavsett vad som händer. jag kommer alltid sträva efter att må ännu bättre, göra det jag tycker om att göra och leva det liv jag vill - för det är ju trots allt mitt liv. jag har slutat oroa mig för att saker och ting inte ska falla på plats i livet, men jag vet att det gör det nu. allt blir alltid till det bästa. och är det någonting som inte blir som man planerade som, ja, då var det inte meningen och någonting ännu bättre kommer komma. jag har slutat försöka leva upp till andras teorier och värderingar. livet är alldeles för kort för att jämföra sig och lyssna på vad andra tycker och tänker om hur man ska leva sitt liv. jag går min väg och det gör mig lyckligast.

tycker om;

jag tycker om att gå ute och ha solen i ansiktet, känna hur hela ansiktet lyser upp av glädje, lyssna på bra musik och få luckorus av att bara veta att man lever. jag tycker om att gå ut en vinternatt och titta på stjärnorna. jag tycker om att diskutera djupa saker, sitta i timmar och bara prata om allt och inget. jag tycker om att tända ljus och dricka mängder med löste. jag tycker om att bara ligga på golvet och titta upp i taket och känna hur man verkligen mår. jag tycker om att ha film maraton och titta på alla favoritfilmer. jag tycker om att laga goda middagar. jag tycker om såpbubblor för dom påminner mig om min och alexanders första dejt, när vi åkte till en brygga och blåste såpbubblor mitt i natten. jag tycker om att hjälpa andra och se andra glada. jag tycker om att älskas och att älska.

tycker inte om;

folk som måste trycka ner andra för att må bättre. och människor som ger upp livet. jag kämpar daligen med att inte hamna i en svacka för att jag varit med om jobbiga saker, men jag kämpar! och jag håller mig kvar. jag blir galen på människor som kastar in handduken. man måste kämpa!

just nu;

försöker ta vara på varje dag så gott som det bara går. älskar mer än vad jag trodde jag var kapabel till.









Vlåålhöungreeag

jag sitter och väntar på kycklingen i ugnen som inte vill bli klar. det blev en ganska sen middag ikväll. jag får skylla på det gulliga mejlet jag fick av en läsare. och som jag skrev, jag är fortfarande jätteglad <3 tack igen! jag blir lika glad jag får sånna mejl av er. men jag förstår icke vad det är jag skriver som hjälper er. och vad som gör er glada. men jag är så glad ändå, fast jag är förvånad. jag kör mitt race så hoppas jag att jag fortsätter göra er glada och tänka mer positivt. en annan sak som hon tog upp vad att hon tyckte det var synd om jag skulle låsa bloggen (kommer ni ihåg att jag svamlade om det?!) för att jag inte skulle nå ut till några nya läsare.. och jag vet nu att jag glömt säga att dom på blogg.se hjälpt mig att spärra vissa ipnr. no more negativitet here inte. (: sånt får ni hålla för er själv. åsikter och sånt får ni såklart ha, men annat tråk får ni behålla. för er själva. jag har haft nog tråkigheter i livet. jaaa.

alexander kom hem och kastade sig över mig och jag över honom. saknat honom så himla mycket idag och han blev glad att det var städat här, hann till och med badrummet (: ikväll ska vi bara mysa och tända ljus. titta på film, det är ju så himla mysigt att bara sitta nära i soffan och hålla om varandra. vardagslyx! så jag njuter för fullt ikväll. av att ha min kärlek nära. tack för att du är du <3 men innan det blir det gymmet. ska erkänna att det tar emot. jag är trött, men det beror nog på att jag är så hungrig. så gymmet blir det!

nu ska jag duka och äta! ha en gosiskväll. ta hand om er och era nära <3 puss&kram.



lunch

just nu sitter jag inne på ett kontor (min ena coachs rum) och äter lunch och pluggar. har precis gjort en kopp te som jag väntar på ska svalna en gnutta (: sen ska jag fortsätta plugga. läser om schizofreni just nu och hur patienterna blev inspärrade och behandlades helt galet förr i tiden. inte undra på att dom blev ännu mer sjuka. jag har fått låna ett psykologi lexikon och har suttit och bläddrat i det. jätteintressant (:

om en timme ska jag ha coach möte och sen åker jag hem och fixar hemma. ska städa och laga mat och mysa till det tills älsklingen kommer <3 längtar så efter honom och det ska bli så mysigt när han kommer hem vid sex (: sen blir det film och gos hela kvällen. jag är ledig imorgon och det är han också så vi kan vara uppe ett tag. imorgon ska vi fixa på balkongen, skitkul och skönt att få det gjort. så vi kan sitta där ute. det har vi iof gjort innan också, men det blir ju så mycket finare med trätrall ist för cementgolv ^^ ska fota sen så ni får se såklart. jag älskar den limegröna mattan från indiska som vi har under balkongmöblerna. så fin!

idag är det verkligen varmt ute. jag har svart och grå randiga knästrumpor, gråblå ballongkjol med högmidja och ett svart linne med spets upptill. sen svarta mary janes (: dåligt med foton på dagens outfit, kanske ska slänga upp en bild sen när jag kommer hem.

nu måste jag fortsätta plugga! vi hörs senare. (: puss&kram ♥




tisdag!

God morgon!

vaknade av en puss på pannan och frukost, mysigt! en bra start på dagen. sitter och dricker mitt te som var alldeles för varmt innan och älsklingen packar sina saker, (han ska till landet och fixa med båten) jag ska snart sminka mig och välja kläder.. måste bli leggings idag, för jag har inte rakat benen. haha :/ hoppas jag inte dör av värmeslag idag.. men det brukar vara ganska kallt inne på lyra.

när jag kommer hem ska jag titta på ondskan eller om jag väntar med det tills efter middagen för då är ju hjärtat hemma igen (: räknade ut att jag ska läsa 86 sidor idag.. och jag tror jag hinner med det när jag är på lyra. sen när jag kommer hem ska jag städa lite här och göra fint och laga middag tills hjärtat kommer. så äter vi och sen ska vi åka och träna på gymmet.

gud vad jag är trött.. tur att man ser lite piggare ut när man har smink (;

ha en jättemysig dag! och hoppas solen lyser på dig! puss&kram.



grillning och solnedgång

både dagen och kvällen har varit helt underbart mysigt. jag är så kär. efter tre år going fyra är jag fortfarande sådär pirrigt kär i magen. när han tittar på mig och håller om mig är jag i himlen. underbara alexander <3

vi har ätit glass i solen, kramats, pussats, myst. fixat lite ärenden (bla. lämnade vi in bumling lampan som kommer bli mattsvart. så fint och jag är skitnöjd med valet av färg, sen åkte vi och handlade en svart toalettsits på bauhaus och tittade på trätrall. glömde såklart mäta balkongen, så vi ska köpa golvet på onsdag) det blev jättefint i badrummet. ska fota imorgon! (:

vi har suttit på klipporna vid vattnet och grillat ikväll. mysigare kväll får man nog leta efter. solnedgången var helt underbar och det var du också älskling. <3 vi satt och myste, pratade och åt god mat. flintastek med egengjort potatissallad. riktugt gott. och nu har vi hyrt ondskan som vi ska se. kommer nog vara ganska trötta imorgon, men det får gå. ev. kollar vi bara på halva filmen. ska ta en dusch innan och bädda rent i sängen också. skönt! jag luktar grillrök i håret och om kläderna.

här kommer lite bilder från kvällen (: imorgon åker jag till lyra, ska läsa 50 sidor i psykologi boken och ha coachmöte. sen åker jag hem, möter upp min skatt som varit på landet och hjälpt sin pappa med båten, på kvällen ska vi träna!

sov så gott sen. puss&kram <3















 




monday!

god dag allihopa! hoppas eran dag varit bra änsålänge.
 
jag vaknade vid tio och satt mig och åt frukost medans jag pysslade med lite saker (: en present till min kärlek som jag hållt på med i x antal timmar. måste bli precis som jag vill ha den! (: sen ska han få den. han håller på med någonting till mig också vet jag, så spännande. ^^

jag har suttit på balkongen i 4 timmar och pysslat med den där innan älsklingen min vaknade. lät honom sova ut, och det var skönt för honom tror jag (: vi har precis ätit lunch, rester från igår ute på balkongen och ska snart åka iväg med bumlinglampan till en firma som ska spraymåla om den. jag tror den blir svart. after all så har vi väldigt mycket vitt i köket så det blir fint med lite avbrytning.

sen åker vi en vända till gymmet och tränar. känns som en evighet sen och det är det nog också. tror vi inte tränade någonting förra veckan. my var ju här då - så nu är det minsann på tiden (: ska bli ruskigt skönt. ska boka in mig på spinningpasset imorgon kväll också. sen tränar jag på onsdag och även på fredag. måste komma igång nu igen. snart beach 2009, haha (; nerå, bikini får jag på mig oavsett.. inget att skämas för inte ^^

ikväll ska vi titta på film, ondskan och jag ska göra en psykolanalys och anteckna medans vi tittar, så det blir ingen "vanlig titta-på-film-kväll" men vi kanske orkar se en till sen (: mysigt! vi ska äta god middag ikväll också. ugnsgrillad kyckling med smörstekta rotfrukter, mums!

ska ta och byta om nu och sen beger vi oss ut! ha en mysig dag nu (:

puss&kram <3



jag ska bli..


.. ännu mer rödhårig. iallafall ett tag. jag älskar rött hår och jag ska köpa en grön kånken rygga från fjällräven också (; så jag ser ut som en riktigt skogsmulle. har velatfärga håret rödare länge nu och när jag såg videon här nedanför med bea som sjunger i refrängen så var saken klar. ohyes. inget tror på mig när jag säger att jag är 24 år snart.. gissar folk åldern på mig säger dom flesta 17 - 19 år.. kan bero på min udda klädstil.. blandning mellan pop, rock och estet. and i love it. ser gärna ut som 17 (;






mysig promenad

vi kom in från våran mysiga promenad med adolf för ett tag sen, vi gick i skogen, i villaområdet vi bor vid och nästan ner till vattnet. mysigt! solen sken och det var ganska varmt. skönt. jag och älsklingen gick och höll om varandra och pratade om framtida villa vi ska bygga. längtar verkligen! ska bli så jäkla härligt! (:

jag har precis stoppat in middagens lassagne i ugnen och ska göra en sallad snart, måste bara vila några minuter. börjat må illa som sjutton på sista tiden. riktigt jobbigt. så jag hoppas det går över.. snart! mamma tror jag är med barn, men det hoppas jag att jag inte är. inte nu, inte än. nej. vill plugga, få ett jobb jag verkligen trivs med och ut och resa mer! barn har man hela livet sen, så det kan och det kommer vänta i några år till. även fast du vill my att vi ska skaffa barn (; blev så glad när hon sa att jag skulle bli världens bästa mamma, sånt blir man varm i kroppen av. sötnos!

ikväll blir det massa mys här hemma hos oss! ikväll är det min tur att välja film, men vi brukar aldrig ha svårt att välja tillsammans, vi har samma filmsmak så (: blir nog någon myspysig film. igår hade vi spa här hemma jag och älsklingen, vi gjorde lermask från lush, ångduschade och skrubbade kroppen, hade hårinpackning och så (: jätteskönt. "åhå, känn, känn då.. kolla vad len jag är" han är så gullig <3 så nu har vi bestämt att vi ska ha hemmaspa varje vecka han är ledig. myspys! (:

jag får inte tag i mamma så antagligen åkte hon och hennes kompisar till gröna lund idag, jag och mamma ska dit i slutet av sommaren, då är det halva priset på åkband, det ska bli skitkul. vi har inte varit på gröna lund tillsammans på lääänge. hon åker allt. hon är världens coolaste mami! (;

ska duka och tända ljus nu, äntligen börjar solen gå ner, så mycket mysigare med levande ljus då. sen ska vi äta en god middag, och bara mysa resten av kvällen. ska bädda rent i sängen också. sen sova. imorgon ska vi åka och lämna in bumlinglampan på renovering.. tror vi ska ha den vit.. eller svart.. ingen aning. ska diskutera med alle. sen ska vi kolla trätrall till balkongen, titta på ondskan på kvällen (ska psykoanalysera en person i filmen) och sen vet jag inte vad vi hittar på ^^ jag ska plugga iof. läsa ur psykologiboken bara (:

hörs sen, ha en jättemysig kväll <3 puss&kram!



nya stolar till köket

i oktober är köksrenoveringen spikad - äntligen om ni frågar mig. jag själv samlar ihop 50 - 60 tusen och det har varit aningen svårt, eftersom även jag står för "roligheter" som jag och älsklingen hittar på. men i oktober kommer pengarna vara insamlade och jag är glad att det blir innan jul. då vill man ju pynta och mysa med glögg osv.. så ja, oktober eller aldrig.. (; vi ska inhandla nya köksstolar. har velat ha dom ett bra tag nu och nu ska vi minsann slå till. kopior såklar. ser likadana ut så varför inte när vi sparar flera tusenlappar (: 2700 kr för fyra st och vi slipper frakten då stället ligger i stockholm. brabra! (: har testat stolarna och dom är riktigt bekväma att sitta i. och våran stora fina bumlinglampa över. kommer bli toppen. jag längtar!





limesaft

älsklingen kom in med limesaft till mig. funlight är en bra törstsläckare på sommaren. nu är jag klar med min uppsats, det blev nästan fyratusen ord och åtta datorskrivna a4.. hoppas min lärare inte dör. det vill man ju inte (; har räknat ut att jag suttit med den här uppsatsen över 40 timmar. nu ska jag ta tag i roliga saker, kul med psykologi, har lärt mig sjuk mycket, men nu ska jag umgås med hjärtat, blogga mer, sy bebiskläder, skriva på min bok, titta på film och slappa! skönt! (: fast nästa söndag ska en psykolanalys vara inlämnad, så jag kan inte slappna av helt..!

vi ska snart titta på husfruarna, har längtat. dubbelavsnitt för att det är säsongavslutning. sen ska vi åka ut med adolf och gå på en lågpromenad. dks bli jättemysigt och framförallt skönt att komma bort från datorn lite. behöver det känner jag.

ikväll ska vi äta GI lassagne, mumma! funderar på att äta inne i vardagsrummet och titta på film. igår såg vi den nyaste fast and furious lika bra som dom andra vi sett. man blir helt fast, jag brukar inte gilla såna filmer, men dom är bra.

ska bädda sängen innan vi slår oss ner i soffan och tittar på husfruarna, och helt hinna duscha, det hade varit riktigt skönt. så det blir nog en dusch..

haha märks det att jag är tom i skallen..? återkommer senare.

puss&kram <3





God morgon söndag!

god morgon sunshines!

vaknade för en timme sen av att måns ylade. har varit ute med adolf på morgonpromenaden och ska göra frukost snart och väcka min tröttmössa (: efter frukosten blir det slut tampen på uppsatsen. jag har skrivit 2999 ord, vilket är sex sidor datorskriven text..mycket alltså. galet. trodde jag aldrig att jag skulle.. hur som helst, vid 15:15 är det repris på husfruarna som jag missade i tisdags då jag och mysan var på gröna lund, så det ska jag och älsklingen se (: sen ska vi åka ut i skogen med adolf och gå på en lååång promenad. mysigt! skogen är bra när det är såhär varmt, så blir det lite skuggigt, han tål inte värme så mycket. och idag är det varmt!

har inte så mycket mer inplanerat idag förutom att bara vara med alex och mysa massa! ev. ska vi åka och köpa trätrall till balkongen för nu ser det ju ut som sommaren är tillbaka igen (: får se.

hoppas ni får en jättebra söndag! vi hörs lite senare. puss&kram <3



plugg plugg och så..

.. lite myskväll såklart (: jag är nästan klar med min uppsats. jag har skrivit allt, gått igenom kreterierna för både G, VG och MVG och gjort allt. yeey! Im proud! har suttit den i morse när jag vaknade med en timmes paus för grillning. alltså tolv timmar minus en.. och nu äntligen börjar jag bli klar.. och framför allt nöjd! jag är en petnoga och självkritisk person som har svårt att se att det jag gör är bra.. och duger. märks det? ha. men jag är glad att jag lägger ner så mycket tid. tänk om jag får ett MVG i den här kursen. då hade jag varit lycklig. fast lycklig, det är jag alltid ändå (:

älsklingen min sitter här brevid mig och läser igenom uppsatsen, måste få bolla lite. sen ska vi titta på film och ha myskväll. verkligen längtat. så mysigt! det var jättegott att grilla innan, mamma kom hit med adolf (han är ju hos oss nu gosfisen och det är så mysigt) vi har en eldstad utanför vårat hus i en lummig miljö med ett bord med bänkar. där satt vi och myste, tittade på elden, grillade flintastek och så hade jag gjort en färskpotatis sallad med; färskpotatis, rödlök, ruccoula, krispsallad, smulad fetaost och körsbärstomater. ringlade över olivolja, vit vins vinäger, havssalt och peppar. riktigt gott. satt och pratade och hade det trevligt! en riktigt bra kväll.

nu ska jag ägna mig åt min kärlek som har varit världens bästa och underbaraste idag som har storstädat här hemma, tvättat och fixat medans jag suttit och pluggat. han är guld värd. älskar dig finaste <3

nu - film, mys, kramar, te, tända ljus och gos med katter och hund (: sen tar vi en mysig runda med adolf innan vi sover.

ha en jättemysig kväll. puss&kram <3























God morgon!

hej allihopa!

hoppas ni sovit gott och att eran midsommarafton vart lyckad och mysig (: jag glömde såklart våran kamera.. men alexanders brorsa ska mejla över lite bilder senare. tur att det är någon i familjen som har en hjärna (; dagen och kvällen var jättemysig och trevlig. vi kom ut till rådmansö vid ett, då åt vi sill lunch.. med potatis, köttbullar.. ja ni vet, sånt som man typ äter på julbordet (: åt chockladtårta till efterätt..

..och sen satt jag mig och pluggade och skrev uppsats i fem timmar. nörd jag vet, misommarafton och allt. men jag som jag flera ggr sagt innan, vill få bra på det här. eller på allt som jag gör. håller på att finslipa just nu. undra hur många timmar jag lagt ner på den här uppsatsen.. ska erkänna att jag satt i två timmar när vi kom hem sen också.. haha. jag är rädd att alex ska tycka att jag är tråkig, men han tycker bara att jag är jätteduktig och han är stolt över mig. så det känns bra..
 
..efter pluggandet runt åtta grillades det marinerat skitgott kött. vi åt en färskpotatissallad till med marinad. gud så gott. med oliver och fetaost från london. smakade godare än godast. sen satt vi och myste och pratade. spelade en runda på piltavlan och sen vid tio tiden packade vi in oss i bilen, jag, älsklingen, christoffer och oliwer, alexander bröder. och poppade musik så öronen höll på att trilla av hela vägen hem. när vi åkte hem var det så sjukt underbart vackert ute. det var ett orangeljus över hela himlen det såg ut som att det brann. solen låg jättelågt och vid landsvägen sträckte sig blomsterängar och kohagar. helt fantastiskt vackert. synd att jag inte hade kamera. men bilden i huvudet är nog bättre än vad bilden på kameran hade blivit...

..när vi kom hem vet ni ju vad vi gjorde. jag satt och pluggade i två timmar och sen när klockan närmade sig två så gick vi och la oss. älsklingen höll om mig och berättade om våran första dejt. han har ett riktigt bra minne, kommer ihåg precis alla detaljer. vad vi åt, vad vi sa, hur vi såg ut.. (: han är så söt och det var så mysigt att ligga där och bara lyssna när han berättade. är så glad att vi har varandra. han är världens bästa! <3

ska kika runt lite på bloggar och mejlen, som jag inte hunnit och sen ska jag sätta mig och plugga, älsklingen gör frukost till oss sen när han vaknar, har ett glas med proviva här sålänge så jag inte dör.. han har en tendens att vara ganska trött :P jag pluggar hela dagen för att vi ska kunna ha myskväll ikväll. och på söndag blir det samma sak. heja. wish me luck!

så jag kommer sitta vid datorn, men vet inte när jag uppdaterar igen, ni får ursäkta min tråkighet. men det känns viktigare med skolan än bloggen.. felåt. uppdaterar i vilket fall som helst senare ikväll <3 ha en jättemysig dag nu och ta hand om varandra!

massa pussar&kramar //fanny.



Glad midsommar!

Hoppas ni får en jättebra midsommar! och att solen skiner på er idag. här i storstaden är det faktiskt redan varmt ute och solen visar sig, underbart. hoppas det håller i sig (:

nu ska jag hjälpa älsklingen med frukosten och sen hoppa in i dushen och fixa iordning mig!

vi hörs senare ikväll. (: puss&kram!





myskväll delux

hej alla. hoppas ni haft en mysig kväll. det kan jag lova er att vi verkligen har haft. jag är så glad att ha min älskling hemma hos mig och att han kommer vara det i en vecka nu, underbart! <3 saknat honom enormt mycket. vi gjorde fint här hemma, älsklingen dammsög, jag plockade undan och damm och våt torkade och sen lagade vi middag tillsammans, jag tände massa ljus i hela lägenheten och sen åt vi med mysig musik i bakrunden. riktigt myspys! (: sen pluggade jag i 2 timmar och vid tio satt vi oss i soffan med varsinn kopp te, jag åt en glass (päronsplitt) och älsklingen åt en dammsugare. tittade på "my bestfriends girl" en riktigt bra, mysig och rolig film. precis vad vi ville se (: efter filmen dansade vi runt till eftertextmusiken och kramades, låg och hånglade i soffan och myste.. pörfekt kväll med andra ord!

nu är vi snart påväg i säng. påtiden. ska upp imorgon vid nio och äta frukost, duscha och göra oss iordning. jag har redan valt vad jag ska ha på mig och den här hysterin runt att vara superduper fixad och köpa nya kläder bara för att det är midsommar går bort för mig. jag vill vara bekväm i det jag har på mig så det blir leggings, en mjuk ballong kjol med hög midja från hm trend och en svart och vit randig tröja. pop outfit (: får fota imorgon. vi åker ut till alex's föräldrars landställe, det tar två timmar ut med bil och det ska bli jättemysigt med midsommarmat, grillning och massa mys. ska ta med min laptopen och plugga lite också. måste finslipa på uppsatsen och gå igenom betygskriterierna för mvg. för ja, det har jag satsat på! som sagt, man ska sikta mot stjärnorna som jag brukar säga (:

nu ska jag gå och tvätta ansiket och smörja in mig med nattkrämen. sen krypa ner mellan lakanen och mysa med hjärtat, ligga på spikmattan (riktigt skönt för ryggen värker efter allt datorsittande och plugg) och läsa lite innan vi släcker lampan.

hoppas ni får en mysig midsommar. jag tar med mig systemkameran imorgon och fotar såklart. så får ni se bilder sen när vi kommer hem.

sov så gott och dröm sött! <3





Utmaning.. (:


Duschcreme: The bodyshops coconut showercream.
Shampoo: Loreal intense repair.
Balsam: Loreal intense repair.
Hårinpackning: Loreal intense repair
Torrschampo: -
Hårprodukt: tigi fashion star smooth & shine (skyddar håret mot värme) tigi superstar (volymspray).
Hårspray: schwarzkopf color shine
Lock-/plattång: Gama
Bodypeeling: coconut peeling från body shop och en sån "skrubb boll" (:
Bodylotion: coconut & mango från body shop och även acos golden delicious apple & vanilj.


Kroppsprodukt: samma som ovan.
Solskydd: har inte solat iår (;
Parfym: har för många för att skriva alla här.. favoriterna är iallafall: viktor & rolf flowerbomb, hugo boss woman, paco rabanne ultra viloet, den blåa ralph lauren, sweet darling, paul smith london, rose bourbon, lacome miracle, davidoff cool water.. det är dom jag varvar med.
Deodorant: rexona for teens (den luktar godis, haha)
Ansiktsrengöring: clinique liquid facial soap.
Ansiktsvatten: clinique clarifying lotion 2
Ansiktscreme: clinique dramaticallty different moisturizing lotion..



Nattkräm: clinique continous rescue antioxidant.
Dagkräm: clinique superdefense med solskyddsfaktor
Ögoncreme: clinique all about eyes den rosa (i provburk, ska få en när mamma åker till österrike)
Ansiktspeeling:  lush mask of magnaminty lermask (så jäkla bra)
Ansiktsmask: samma som ovan.. det är både en lermask och peeling.
Primer: -
Concealer: lacome paris asnieres cedex teinte 01 (använder nästan aldrig)
Foundation: -
Rouge: isadora mineralrouge melon nr. 34
Bronzingpowder: -



Mascara:
 diorshow black out och isadora build up mascara extra volym.
Ögonskugga: -
Ögonbrynspenna: använder kajalpennan från h&m's egna märke (bruna)
Ögondroppar: -
Läpprodukt: hudförsvarets från apoteket
Läppstift: -
Läppglans: -
Nagellack: inget speciellt märke köper när jag hittar en fin färg (:



home.

är hemma igen efter lite plugg på lyra. har feber och ska vila resten av kvällen, skönt, behöver det och det bästa av allt är att min skrutt är hemma och håller om mig (: var och köpte ut våran nya bumling lampa också. den är så himla fin. jag tror den ska vi bli svart.. måste verkligen fundera på det. ska ringa en billakeringsfirma snart och fråga om vi kan komma in idag.. annars får det bli efter helgen (:

jag ska väcka min älskling snart med lite frukost och städa undan i köket, har tagit en ipren så jag kan iallafall stå upp (; så ska plocka ur disken ur diskmaskinen och fylla på med ny disk som ska diskas. sen ska jag plocka undan lite och tvätta en maskin med lakan och handdukar. under dagen ska jag skriva på min uppsats till pyskologin och sen ikväll blir det mys i soffan nära min kärlek <3 underbart att ha honom hemma (:

får hoppas att jag känner mig bättre tills imorgon eftersom vi är bjudna till alexanders föräldrars landställe på midsommarfirande. annars får vi fira hemma jag och älsklingen. men jag tror nog att jag ska orka.. får vila idag bara!

tänkte om jag orkar baka lite bröd idag, velar mellan två olika, får se vad det blir.. har iallafall köpt hem dinkelmjöl och jäst nu som fattades.

nu ska jag fixa lite och sen väcka hjärtat. hörs sen (: ha en mysig dag! puss&kram.



god kväll (:

nu sitter jag i datarummet och har precis avslutat studierna för idag. mamma skulle läsa ur min psykologi bok för att sätta sig in lite men när det gått en timme och det var helt tyst gick jag ut och kollade.. haha, hon sov som en stock, så kul var det att läsa psykologi (; jag hann iallafall skriva 1087 ord, de ni. trodde jag aldrig och på mindre än en timme. det kommer inte bli några som helst problem att få ihop tretusen ord. skönt! varit så nervös för hur jag ska få ihop allt. det med är som älsklingen säger, det löser sig alltid (:

jag ska göra mig en kopp te och sätta mig i soffan en halvtimme med tända ljus och bara vara. behöver varva ner lite innan jag går och lägger mig känner jag. är trött i huvudet efter allt pluggande idag. det är så viktigt att lyssna på sin kropp. sen ska jag borsta tänderna och krypa i säng och läsa topp hälsa! och ringa älsklingen <3 i natt är det sista natten, sen är han ledig i en vecka. så mysigt! vi ska bla. lägga trätrall på balkonggolvet (: äta middag hos helena och joakim och fira midsommar ute på landet. mysigt! det finns ett ställe en liten bit ifrån landet där dom har midsommarstång, dit ska vi gå också (: hoppas det blir fint väder!

nu ska jag koka en kopp te och sjunka ner i soffan, skönt! ha en fortsatt mysig kväll (: hoppas ni sover gott i natt.

puss&kram <3



middag på balkongen.

hej allihopa!

nu har jag precis städat i köket efter middagen. måste alltid städa undan direkt.. gillar inte när det är stökigt! vi åt den här, riktigt bra sommarmat och det var jättegott! tycker jag att ni ska pröva på (: vi åt faktikst ute på balkongen. jättemysigt, lite kallt, men det gick bra med varsinn tjocktröja (: dukade och tände ljus. mys! sommarkvällar är så fina. så himla vackert på himlen med solnedgången. igår när vi åkte hem var det helt rosa. underbart. sånt kan jag och alexander sitta och titta på i en evighet och kramas. <3

jag var i farsta med tessan och fikade. åt mer än henne, haha. och hon är ju höggravid, hon undrade om det var jag som skulle ha barn.. (; mm. ibland förstår jag inte hur jag kan väga så pass lite när jag äter som jag gör. mirakel. fast vi äter ju nyttigt.. och någon godis här eller där kan ju inte spela någon roll (; man måste ju äta för själen med. jag åt iallafall en macka med ost och skinka, sallad mm. en cheesecakebit och en kopp med chailatte. mums! gick med min limegröna tyllkjol som det var två små små blåa fläckar på.. har ingen aning om dom går bort eller inte. frågade iallafall och det lönade sig. fick tillbaka 100 kr.. (: kostade alltså bara 99 kr att köpa kjolen så det kändes bra. sen kom älsklingen och hämtade mig och så gick vi och handlade lite frukostprylar.

mamma är här nu, vi ska som sagt fixa lite med min uppsats, hon ska förklara för mig hur jag kan lägga upp den osv. sen ska jag skriva för fulla muggar imorgon. kommer bli så kul. fick en kommentar av doris om att jag är duktig som pluggar, glad jag blev, tack (: jag har också tänkt på högskoleprovet.. men jag vet att det här betygen kommer hänga med mig hela livet. jag vill ha det. och jag vill inte stressa bara för att komma in på någon linje. det här är bra för mig. bra att kunna visa upp ett bra gymnasiebetyg också, det har man ju alltid när man söker jobb.. eller ofta iallafall (: kommer ändå vara klar till nästa höst, och då ska jag söka in till högskolan/universitetet. fan va kul det ska bli! :D längtar faktikst! få plugga någonting som man verkligen brinner för.

ska göra lite te snart och så. sen sk ajag äta min andra del av middagen (åt första med älsklingen och nu andra med mamma, haha) sen ska vi sätta oss med psykologin och om det finns tid över så vill jag se på film (:

hoppas ni får en mysig kväll.





onsdag

idag skiner solen, riktigt skönt (: fast det är lite kallt i luften ändå. jag sitter med två tröjor på mig ute på balkongen och pluggar psykologi. ska snart hoppa in i duschen och åka till farsta i någon timme och fika med tessan. eller äta en glass i solen blir det nog, mysigt! sen ska jag hem och fortsätta plugga. och laga middag. det blir nog någonting med kyckling, det är ju så gott. mamma kommer hit på middag i kväll också, sen ska vi ha mys/pluggkväll för min del och umgås. mysigt!

min uppsats om klassisk betingning mm ska vara inlämnad på söndag innan midnatt och jag är så glad att jag inte är ute i sista sekunden. har blivit bra på att plugga,. och det är kul som bara den (: hoppas på att få bra betyg på alla kurser jag ska läsa nu. och sen tenta upp dom som jag har betyg från redan från gymnasiet. man ska satsa högt! jag vill ha mvg i allt och jag vet att jag kan få det bara jag anstränger mig!

vid elva gick mysans tåg och det var inte alls kul att krama hejdå ): kändes jättetråkigt. har verkligen haft en mysig och rolig vecka med henne. så glad att hon är min vän (: hon har planer på att flytta hit till storstaden, hoppas det blir så. hade varit mer än underbart att ha henne nära och kunna umgås när man vill. så ja, gör det (;

nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig en klänning och flippflopp. tar nog en tjocktröja med mig också. det blåser ju som sagt.

ha en jättemysig dag! (: vi hörs lite senare. puss&kram



min tredje bumling lampa

.. ska äntligen få flytta hem till oss och äntligen är det i den storleken jag alltid velat ha. 60 cm i diameter. för fyrahundra kronor. kommer ni ihåg att jag sa att det var en second hand som jag älskar som ska läggas ner.. mamma känner ägaren och när vi var där på hemmafest i deras personallokal så hängde den där över deras biljard bord. inte en skråma, inte en buckla, så fint galler och i 60 cm. åhå. kunde inte bli bättre. och idag fick mamma ett sms av helene att jag gärna får köpa den för 400 kr. lycka! ska genast sälja våran som vi har nu (: sen ska jag lämna in nya bumingen till en billackering.. för den ska bli i vitaste vitt. den är taxibilsgul just nu. lite coolt också. men nej, vit ska den va. eller svart.. tåls att tänka på. hur som helst jag är glad. på blocket får man punga ut minst 1500 kr för en 60 cm.. whi.

nu - film (: puss&kram.





vilken dag

hej på er. hoppas ni haft en bra dag. snart är ju den här dagen slut och jag är mer än trött kan jag meddela, haha. vi är lagom flummiga just nu. skrattar åt allt. men det är bara jättekul (: jag älskar ju att skratta och det har jag gjort konstant den här veckan med my. tack för det hjärtat <3

vi kom hem för en halvtimme sen. har varit på gröna lund ikväll. vi har åkt karuseller i fem timmar. stannade tills dom stängde och då kom mamma och hämtade oss, så skönt, får benen vek sig nästan. vi har verkligen haft kul. :D bra med åksjuketugummi, (tack helena för tipset) min kropp börjar bli gammal. haah. tål inte alls lika mycket längre (; men med tugummit gick det till och med att åka nya insaine. galen. men kul.

vi sitter med ansiktsmask just nu och ser jättesnygga ut. my har en sån som stelnar som man ska dra bort sen. hon kan knappt öppna munnen, haha. ser ut som massa rynkor (: det ser ut som hon tagit massa botox sprutor, hahah. så kul. jag tog en blå lermask. känns som jag har tandkräm i hela fejset.. svider. vill man bli fin får man lida pin..

vi ska snart sätta oss och kolla på film. mysigt! är jättesugen på te. har varit det hela dagen. jag har förensten pluggat idag. läste 50 sidor i psykologi boken. satt på balkongen i skuggan i mjukiskläder, åt vindruvor och drack massa vatten. vaknade i natt med migrän värre än värst och mådde pyton. så det blev en lugn dag för mig innan älsklingen körde in mig till söder där jag mötte upp my och åt lunch (: sen gick vi till body shop och jag handlade två st body butter, mango och cocos.. det var 50 kr rabatt om man köpte två. sen in på lush och köpte lermask och sen tog vi färjan över till gröna lund (: och nu sitter vi här..

ska nog tvätta bort min mask nu, den kliar. imorgon ska jag och my ta oss in till stan, hennes tåg går 11:20 ): inte alls kul. sen åker jag hem och pluggar. ska sitta på balkongen om det är fint väder. på kvällen kommer mamma och ska hjälpa mig att lägga upp uppsatsen, jag kommer inte ens ihåg om jag någonsin skrivit en uppsats, så hon ska förklara lite för mig (: och så äter hon middag här. mysigt!

nej, nu ska jag umgås med my och titta på film. ha en fortsatt mysig kväll. puss&kram (:





JAG ÄR BRA!

jag måste ju bara säga att jag fick jättebra på provet. åh vad glad jag är!! 92 poäng av 100 möjliga!!! WHHII. och jag tänker gå ut med alla MVG. jag tänker det.





god natt

vi har haft ännu en mysig kväll med tända ljus, te i stora muggar och mysig film. jag fastnade verkligen för filmen och nu sitter jag och kollar upp film musiken till a home at the end of the world (trailern) den var annorlunda, udda, och med massa kärlek. och jag älskar udda och annorlunda med massa kärlek! underbart.

saknar alexander. saknar honom så det gör ont i hjärtat. vet helt ärligt inte hur jag skulle klara mig utan dig min kärlek. det känns som om livet skulle ta slut utan dig. du är min andra halva. när man hittat rätt, då stannar man föralltid. och det är precis det jag kommer göra. mig blir du inte av med, hihi.

"det känns så bra att vara älskad av dig.
du är mitt allt. älskar dig av hela mitt hjärta min älskade fru"

jag ska komma till ro nu, läsa några rader ur topp hälsa, ringa älsklingen min och sen slå ihop ögonlocken. är trött ikväll och imorgon är det massa som händer. så himla roligt det ska bli att åka karuseller, äta sovervadd och mysa! fun fun. vi ska åka och krama om min helena också. hennes saknar jag. oerhörtjättemycketmassa. 

nu - sova! puss&kram älsklingar.



<3



sötast i hela världen <3



haha. ja.. vad säger man (; alex gav oss några snygga glasögon, haha. söta va.



sleepy

är riktigt trött idag, är mest som en gående zombie (; vi ska snart titta på film och det ska bli riktigt skönt att mysa i soffan och bara ta det lugnt. längtat! idag har vi varit och fikat hos tessan, åt jättegod sockerkaka som hon bakat och drack te (: sen åkte vi till farsta och kollade runt i någon timme innan älsklingen plockade upp oss med bilen. <3 jag hittade ett fruktfat på åhlens som jag velat ha innan men det kostade 299 har jag för mig och det kändes lite overkill.. så nu när det var nersatt till 75 kr blev jag lycklig (; köpte det och ett paket med svarta servetter med vita små pricka på. fina! (: riktigt roligt att shoppa inredning! mycket roligare än kläder ^^

när vi kom hem åt vi thaimat. här hittar ni receptet. jättegott. jag älskar starkmat (: det lukar alltid thaimat/stark mat när man kommer upp på våran våning :P hoppas grannarna också gillar det.. (; sen åkte vi på visning i trångsund centrum. vi ska inte flytta, men vi ville kolla på den. helt sjuk utsikt. 13 våningar och en altan som heter duga. penthous.. här kan ni se bilder. jag blev höjdrädd.. men det var riktigt fint. med lån och hyra skulle det gå på över 14.000 kr i månaden. sjukt. och inte värt det.. men kul att se (:

imorgon ska jag upp vid halv ått och åka till lyra och plugga i fyra timmar, sen åker jag in till stan och möter upp mysan, och vi ska gå på gröna lund imorgon för imorgon är (eller ska) det vara fint väder, whoho. det har regnat konstant sen hon kom. så det ska bli jättekul (: längtar.

nu ska jag tvätta av sminket, ta ur linserna och hoppa i myskläder och göra te. sen ska vi välja en film (: hoppas ni har en mysig kväll. ta hand om er. puss&kram <3 ps. här kan ni se bilder på mig och my från idag (:










jag ser bara dig.

och vi har haft film maraton, sista filmen, jag grät, den var så stark. har haft den så länge men aldrig vetat att den var så bra. den borde alla se. Capricciosa. helt enkelt en galet bra film. mycket känslor. phew.

kvälen har varit jättebra, mysig, underbar. allt bra. vi har ätit chips, godis, jordnötsringar och glass. en riktigt tjejkväll alltså (: med ansiktsmasker osv. tända ljus och apfula i våra pyjamaser som det är knän på och håret står åt alla håll och kanter. jag älskar att vara med my. allt är vi. så avslappnat. precis som det ska vara. helt klart en av de finaste vännerna jag någonsin haft. väldigt glad att du finns <3

hjärtat ringde för någon halvtimme sen, han saknade mig. jag saknar honom och jag längtar så mycket tills han kommer hem imorgon och kryper ner i sängen brevid mig och säger "jag älskar dig" och pussar min på pannan och stryker mig i håret. det är det bästa på hela dagen. få se honom igen. det är att uppleva ren lycka. äkta kärlek. den är så stor. känslan tar alldeles för stor plats i min mage, i mitt bröst. jag pratar kärlek, jag andas kärlek, jag ser kärlek. jag ser bara dig. underbara liv. underbara älskade alexander. älskar oss. du & jag är precis så som det alltid ska vara och alltid kommer vara.

nu ska jag bädda rent i sängen. sen ska jag krama om my länge innan vi säger god natt för fjärde gången den här veckan. imorgon är det måndag och vi ska träffa både tessan & helena. fika. sen ska vi åka till stan och söder. och springa second hand rundor. om det blir fint ute, ska vi grilla på kvällen. mysigt!

sov så jättegott. puss&kram <3

ni måste gå in och lyssna. jag älskar den här låten alive med sofia loell. fast hon har gjort många fler bra låtar.



myskväll

jag är nyduschad och sitter i en nytvättad pyjamas och tofflor. skönt. my håller på att lägga ansiktsmask och sen ska vi krypa upp i soffan och titta på film. så mysigt! jag är proppmätt. vi åt jättegod middag, kaneldoftande köttfärssås och sen ljummen fruktsallad till efterätt, så nu är vi jättemätta. phu. svårt att andas nästan. ^^

vi har mest myst runt här hemma. mysan var i farsta medans jag skrev provet och sprang några ärenden åt mig och kollade i affärer (: hon köpte en limegrön tyllkjol åt mig på indiska, är så glad för den. har kollat på den tusen ggr och lagt undan den flera ggr men aldrig köpt den. så nu känns det bra (: fick lite panik när vi var i stan och den var slut på indiska där.. så när my kom till farsta idag var det bara en kvar i xs.. och det var den jag skulle ha, så det var bra. ska nog ha den imorgon (: om det inte är sånt där roligt väder imorgon också. ): bajsväder. my pratade med sin mamma och dom har strålande sol i skåne, haha. vilken jäkla otur. på tisdag är det iallafall uppehåll och då ska vi gå på gröna lund :D kul. äta langos, åka karuseller tills vi mår illa och äta sockervadd. mums (:

ska välja ut en film nu och sen göra lite te. ska bli riktigt skönt att slappa i soffan. är jättetrött. ha en mysig kväll (: puss&kram.




done

äntligen klar med delprovet. satt i 3,5 timmar och gick igenom alla 50 frågor flera ggr om, jag hoppas innerligt att det blir bra resultat (: men det kändes som det! och det känns otroligt skönt att ha det gjort nu, har varit lite nervös.. nu ska jag duscha och sen laga middag, det blir kaneldoftande köttfärsås med spaghetti och sallad. mumma. sen ska jag och my ha filmkväll i mysiga soffan (: tända massa ljus, äta glass och titta på massa bra filmer <3 underbart. älskar myskvällar (:

dagen har alltså bestått av frukost, prov och ja.. inte så mycket mer (; vi hörs lite senare, ta hand om er <3 puss&kram.






saturday going sunday

hej darlings (: hoppas ni haft en bra lördag. regning här i storstaden, men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.. typ. och jag hade inte så bra kläder (; men vi hade minsann ett paraply som jag och my delade på när vi sprang mellan butikerna i stan idag. jag kom hem med en svart klänning med vita prickar och röda detaljer från beyond retro en riktig fannyklänning och jag älskar att ha lite udda kläder som inte alla andra kutar runt i. sånt är tråk! sen köpte jag 4 limegröna munblåsta dricksglas från indiska som jag verkligen velat ha länge så nu köpte jag dom. kommer bli så fint att duka med dom (: kostade 25 kr st, så jag förstår inte varför jag inte köpt dom innan.. glad att jag har dom nu iallafall.

vi har varit på middag hos min moster ikväll. jättemysigt verkligen. hon syr som en galning och jag har lånat hem massa mönster på bebiskläder, så nu är det bara maskinen som ska hem också. sen så! sen ska jag börja sy kläder! (: så himla roligt och jag längtar! det finns så otroligt häftiga tyger. kommer lägga upp här i bloggen sen när jag sytt lite. så ni får se. vi åt middag och fikade, jag satt i soffan nästan i knät på my (jag behöver massa närhet, haha) och läste psykologi, jag är en nörd, men jag vill verkligen verkligen få bra betyg på den här kursen och den är svårare än vad jag trodde innan. man måste ju använda dom små grå, haha :D så det är bara att läsa. ni kan ju tänka er när jag har dyslexi.. efter ett tag börjar orden hoppa omkring och jag läser samma rad om och om och om och om igen utan att ens förstå vad det är jag läser. så det blir lite extra kämpigt, men fan den som ger sig (;

jag och mysan (eller jag min slarver) glömde hemmanycklarna, så mamma och mormor fick sitta och köra oss till älsklingens jobb, där mötte han upp oss och jag hoppade ur bilen och studsade fram (bokstavligt talat med jämfotahopp) mot honom och hoppade in i hans famn, gud vad jag saknat honom och saknar honom nu hela tiden. vi pussades och kramades och ville inte släppa taget. det var så mysigt att få vara nära i några minuter. min kärek <3 bästa bästa älskade alexander <3 sen när jag kom in i mammas bil igen så sa dom att jag måste ha "glömt" nycklarna med flit bara för att jag skulle få träffa honom. haha. lite så kanske det var i det undermedvetna (; mysigt var det hur som helst (:

vi ska fika lite jag och mysan. vi har tänt massa ljus och bara massa mysbelysning. kvällarna är så himla mysiga. älskar dom! så vi ska mysa, dricka te och bara umgås. sen ska vi nog komma isäng. imorgon ska jag skriva prov och sen ska vi mysa på kvällen med filmkväll! söndag = vilodag ju (:

nej nu ska jag tvätta av mitt smink och hoppa i min mysiga pyjamas från organic cotton i ljusgrått och äta någon macka och dricka en kopp te. jag har föresten slösat lite pengar. men jag fastnade så otroligt mycket för ett par muggar som är svensk designade. det är camilla engdal som designar och gör dom. men jag har speciall beställt två muggar i st 12*12 cm, alltså lite större än dom hon vanligtvis säljer. älskar dom! så om två veckor kommer dom hem till oss (: 200 kr st fick jag betala. här nere är det en bild på dom (: älskar den svarta pricken..

puss&kram!





dagens outfit :)

MMS

dagens outfit :)


mysig dag.

god kväll, eller snart god natt för oss (: hoppas ni mår bra och har haft en bra och mysig fredag. (jisses vilken lång menining..) vi har varit på bio nu på kvällen och sätt filmen "I love you, man" en av de gulligaste filmerna jag någonsin sätt, det blir absolut ett köp sen när den kommer ut på dvd. vi åt popcorne och smågodis. och hade jättemysigt (:

mamma kom och hämtade oss och körde hem oss, riktigt skönt att slippa sätta sig på både buss och tåg. tack mamsen! hon följde med oss upp och kikade på uppsatsen som jag ska skriva tills nästa fredag, måste få bolla lite och det känns skönt när mamma är så intresserad och fick mvg när hon läste psykologi a. och jag tänker bäst när jag bollar med andra.. annars fungerar det inte riktigt (;

idag på dagen var vi i farsta centrum och kollade i massa affärer, vi skippade stan, eftersom det spöregnade. jag pluggade på dagen och sen vid tre körde älsklingen oss till farsta och hämtade upp oss vid halv fem (: jag var och drog i den limegröna tyllkjolen på indiska igen (och la undan den för femtioelftegången) men jag vet inte.. jag har blivit så jäkla snål, speciellt när det gäller kläder. jag tycker det är kul.. men jag har så himla mycket redan.. men jag är skitsugen på den kjolen och har varit det lääänge nu.. så vi får se.. jag köpte den alltså inte idag heller ^^ och om jag köper den ska jag sy på en paljettrad (smal) med smaragdgröna paljetter.. jag älskar att pyssla och göra om kläder så dom blir finare. gah, nu måste jag få hem min symaskin...! men men, jag kom hem tomhänt (; men mysan shoppade!

vi har precis gjort te och tänt massa ljus, ska krypa upp i soffan och bara prata och mysa. sen ska vi nog sova. börjar bli trött. imorgon vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. på kvällen är vi bortbjudna på middag hos min moster. och my hänger ju såklart med (: men på dagen har vi inget planerat ännu, får prata om det nu.

nu - fika och mysa med mysan (; puss&kram och sov så gott sen.



hello sunshines.

idag är det fredag, min absoluta favoritdag (: helgen är så underbart skön nu när jag har saker att göra i veckorna med plugg osv. då njuter jag för fullt av några dagars ledighet!

jag vaknade av magont i morse och somnade om och vaknade vid nio igen, då gick jag upp satte mig här och läste mejlen. så himla roligt och jag blev så glad när jag fick mejl från perlanliving att min planch säjer slut hela tiden. känns oerhört roligt. och nu ska jag få pengar för 20 st. så det kanske blir lite shopping idag i stan  det ser jag fram emot.

vi åt en god frukost tillsammans, jag och mysan och först hade vi tänkt att äta på balkongen, men insåg ganska fort att det inte skulle vara så trivsamt i all blåst :P det är ett sånt växlande väder, så det är svårt att veta vad man ska ha på sig, det blir nog jeans och någon tröja,..

idag ska vi alltså in till stan och kika i affärer, vi åker in till t-centralen och kommer nog befinna oss runt drottninggatan och stureplan. måste ta med my till urban outfitters! kommer ni ihåg att jag blev erbjuden jobb där förra året? fast då var jag inte redo för att börja jobba ju. men vi får se sen senare, när jag känner mig redo, då ska jag minsann kolla om dom behöver personal igen.

hur som helst.. ikväll ska vi gå på bio, ska bli jättemysigt, för jag älskar att gå på bio. det spelar nästan ingenroll vilken film man går på :P det är bara själva biokänslan. vi ska se "I love you man" Kristen, ni vet den amerikanska vännen jag lärde känna på tåget från hässleholm tipsade om den och hon sa att den var riktigt bra, så den blir det (: henne ska jag förresten träffa snart igen, hon är i norge nu och backpackar, och kommer tillbaka till stockholm snart, då ville hon besöka "skaunse" som hon så gulligt skrev i mejlet.. alltså skansen (;

ska duscha nu och sen sätta mig och plugga psykologi i någon timme, sen åker vi till stan, sen hem, äta middag, bio.. ja ni förstår va (;

hoppas ni får en jättemysig dag! det kommer vi garanterat ha!

puss&kram <3






myskväll

vi har mest bara myst runt här hemma ikväll jag och my. druckit kalkstensdrömste i stora temuggar, tänt ljus överallt och suttit i pyjamas med tofflor på. tittat på film och tv och pratat och myst <3 en lugn kväll, riktigt skönt. vi är påväg i säng snart, ska bara bädda till my i soffan, och jag ska borsta tänderna osv (:

imorgon ska jag till lyra och plugga stenhårt inför delprovet. kommer sitta från tio till ett, sen kommer my och möter upp mig och vi åker till stan och kikar lite i affärer. sen ska vi hem och jag ska skriva provet, har till söndagen på mig, men jag vill ha det "överstökat" så jag slipper ha det att tänka på! (: sen ska vi nog på bio i morgon kväll. får se. gröna lund ska vi hinna med också, men vi har nästan en vecka på oss. isf är det andra gången vi är på grönan tillsammans, får se om vi vågar gå in i spökhuset den här gången (; troligtvis inte. hah.

har piffat lite här hemma ikväll, satte utt det vita tyget provisorisk i datarummet, vek bara in den "fula" kanten, så nu ser dom sydda ut (; måste verkligen ta hem min symaskin från mamma. jag vill ju börja sy. speciellt barnkläderna jag ska börja med. får skylla på att jag har för många bollar i luften samtidigt och jag har nog fått för mig att jag har mer tid än vad jag har, haha. ibland önskar man att dygnet var längre än 24 timmar. hur som helst, kärleken, skolan och träningen går i första hand. sen skriva på boken. och när jag fått hem symaskinen även sy kläder. har fått massa gulliga mejl om läsare som gärna "lånar ut" sina barn till fotografering, så gulligt (: tack kära ni. det ska vi absolut göra. men först ska jag sy upp lite saker. har massa idéer och vissa av dom har jag inte sett någonstans.. så det ska bli kul.

sen har jag lagt ut den limegröna mattan på balkongen och monterat ihop balkongbordet och ställt ut stolarna och ljuslyktor, blev jättefint. och det kommer bli så fint sen när vi lagt golvet (: och fixat med mer piff. så kul att fixa.

nu börjar ögonen kännas tunga, ska hämta vatten, skaka täckena och sträcka lakanen och hjälpa my med soffan (:

sov så gott och dröm sött. imorgon vaknar vi till en ny bra dag! ny dag, nya möjligheter! glöm aldrig det.

puss&kram fanny.



vardagsrummet - tvn upphängd.

så nu kommer bilderna på tvn som jag svamlade om tidigare (: vi är jättenöjda och det är så himla skönt att det är lättare att dammtorka (vilket vi gör varje dag) så det är perfekt och bra blev det med sladdarna i kabellisten osv (: inne i tvbänken har älsklingen fixat och där är det lite sladdar ^^ som ni ser. vi köpte en mini stationär dator förra veckan, skulle blivit en vit, men dom fanns bara inne i svart, så det blev en svart (: passar ju bra med alla våra andra prylar därinne och sen syns den ju aldrig (; hur som helst. jättenöjda med alltihopa. datorn är perfekt, har spotify på tv så det bara är att lyssna på musik. och massa filmer via datorn.. det är en riktig dator, har inte riktigt fattat det :p men man kan alltid surfa osv. vilka grejer, haha ^^ jag kånkade alltid ut min bärbara till vardagsrummet och fick hålla på att koppla ihop den med tvn och nu slipper jag det, så skönt. bara att välja film direkt på tvn (:











lunch

hej hopp! (: mår ni bra? jag mår toppen. har precis haft coach möte med liv och nu ska jag snart gå till tåget och åka till centrum, my möter upp mig där och så ska vi gå och äta lunch tillsammans. myspys :D

det blev inga mjukisbrallor. tog baggyjeans och min stickade kofta med massa olika färger, grönt, svart, gul, lila, mintgrönt.. love it (: och bikerskinn jackan.

nej nu måste jag ge mig iväg, vi hörs lite senare! (: ha en underbar dag! puss&kram <3



torsdag

god morgon! (: jag sitter och äter frukost. blev en kopp med kärlekste, juice och två lingongrova med skinkost, gott! om ett tag ska jag ducha och fixa iordning mig för dagen. var fakttiskt pigg när jag vaknade och det var uppskattat. brukar vara som en zombie i vanliga fall. (:

sitter inne i datorrummet nu och knappar på tangenterna, är så glad att vi renoverade här inne, våran lägenhet blev som en 2,5:a (: och sen är det riktigt mysigt här inne när man bara har skrivbordslampan tänd. det känns som ett litet krypin. och skönast är att vi fått ordning på massa viktiga papper osv, sorterat och så i olika pärmar. perfekt, för innan var det bara nerslängt i en låda. nästa rum som står på tur för renoveringen är köket. känns trist att det blivit framskjutet så mycket, men jag sparar hellre ihop pengarna är att ta lån till det. vi försöker ha så lite lån som det bara går, för vårat mål är ju att flytta till villa innan 30 och det kommer vi! var så säkra! (: så, jag ska samla ihop till köket själv, och jag siktar på oktober. för vid jul vill jag inte renovera, då vill jag bara mysa med alexander. <3

idag är det riktigt dåligt väder ute. man ser knappt ut, det är massa dimma och mulet. det blir nog mjukisbyxor idag och någon mysig tröja. jag klär mig efter humör och väder, haha (; och är inte alls obekväm i mjukiskläder. jag ser väl ut som en slappis ganska ofta :P men det är skönt.

nu måste jag nog gå och duscha, så jag slipper stressa sen. bussen går om en timme, så jag går härifrån halv nio. ska hinna sminka mig lite också.

idag kommer ju mysan (: ska bli jättemysigt! vi hörs lite senare. ha en bra dag och ta hand om er <3 puss&kram!



kvällsfika med tända ljus

har haft en jättebra och mysig dag och nu ska det bli skönt att krypa ner i våran sköna säng under duntäcket och läsa topp hälsa som damp ner i går i brevlådan. man blir så glad av den. helt klart min favorit tidning. såklart blir det mys med hjärtat och sen ska vi sova. riktigt skönt! jag är trött ikväll.

dagen har bestått av plugg, åka till farsta och äta middag, gå en rund på ikea och handla lite bla vitt dra-på-lakan för vi hade bara två och byter sängkläder så ofta (: sen ett balkongbord som passar bra ihop med våra balkongstolar, lite ljus, vitt tyg (ska sy ett skynke till datorrummet) och några fler tallrikar i vitt från den serien vi redan har. och lite annat smått och gott (: sen åkte vi och storhandlade på coop som ni såg, och jag tror aldrig vi haft så mycket mat i kylen och frysen någonsin. men jag älskar det :D jag mår bättre när det är fullt därinne (:

vi har suttit och ätit skorpor med kardemumma smak med ost och druckit chocklad. tände ljus och dämpade all beslyning. så mysigt att bara vara och sitta och mysprata om dagen <3

klockan ringer vid halv sju imorgon. jag ska till lyra och intervjuas och ha coach samtal. plugga också om jag får någon lucka. sen åker jag hem till mamma och där väntar mysan på mig (: mamma hämtar henne i morgon i stan, för jag är ju inte hemma. sen åker vi hem hit och umågs, ska bli så mysigt att ha henne här i en vecka. älskade vän.

hörs mer imorgon, då ska ni få se bilder på platt-tvn som åkt upp på väggen (: blev jättebra.

sov så gott allihopa! puss&kram <3



vi har varit och storhandlat på coop

MMS


vi har varit och storhandlat på coop. My nu har vi massa mat att äta :) tio kassar. Jag och alex har en teknik vid kassan. Han lägger upp allt i ordning, grönsaker, mejeri, fryst, skafferi mn- sen packar jag som en galning Men rätt saker i rätt kassar så det är lätt att stoppa in sen. Haha. Ser nog ganska kul ut :) och det har vi. Nu är vi påväg hem. Då ska vi ha myskväll :) puss och kram. Och hoppas ni mår bra!



mellanmål

tog en kort paus nu från pluggandet. har gått igenom första kapitlet - igen och antecknat och nött in allt. ska läsa mina anteckningar sen ikväll också. det här går bra (: jag är bra!

åt mellis med älsklingen innan han åkte på jobbmöte, riktigt gott. håller jag mig nog till middagen (: vi ska göra jättegod middag, här hittar ni receptet. (: men innan det ska vi veckohandla och åka till ikea en sväng. bara köpa bordet och lite annat. så har vi det gjort, sen är det ju såkul på ikea!

ska fortsätta plugga nu. sen hoppa in i duschen och åka iväg med hjärtat (: hörs sen!

puss&kram!




 


regningt.

god morgon kära ni. jag vaknade vid tio. eller första gången vid fem och fastnade vid datorn vid ikeas hemsida.. hur som helst, älsklingen upptäckte min frånvaro i sängen och kom upp och hämtade tillbaka mig (: sen sov vi nu till tio och han ska göra frukost och jag ska skriva matlista. vi ska duscha efter frukosten..
 
..och sen åka till ikea och köpa balkongbord och lite dynor osv.. sen vidare till bauhaus och köpa vit utomhusfärg, trätrall och lite annat smått och gott. sen ska vi till jysk och köpa några filtar och sen hem och börja med balkongen (: hoppas på att bli klara ikväll. för imorgon kommer ju mysan och då vill jag att vi ska kunna sitta ute och dricka te med massa tända ljus på kvällarna. låter mysigt (: hoppas det blir lite bättre väder. för idag är det grått på himlen och det har regnat. men vad gör det :D perfekt för en pysslar dag hemma!

jag ska plugga en massa också. så jag är välförberedd för delprovet nu på fredag. lite nervös är jag, men det är bara att nöta in allt. (:

ska leta recpet nu, så hörs vi senare. ha en mysig dag allihopa! puss&kram <3

uppdatering.. det blir inget balkongfix idag. smhi visar regn, rusk och kyla. så ingen vits ju ^^ blir iallafall mathandling och massa mys med min kärlek <3 låter ruskigt bra enligt mig (:



haha, jag ser lite halv lömsk ut.. ^^



myskväll

jag är på riktigt myshumör, har jag varit hela dagen och det ska bli riktigt mysigt att sjunka ner i soffan brevid min kärlek och bara vara. han och jag.. och husfruarna, haha (: vi tänkte göra iordning lite kvällsfika med mackor och te. tända ljus och hoppa i mjukiskläderna. jag har inget smink idag och det har varit så skönt. och ännu skönare att slippa tvätta bort det ^^

just nu sitter jag med en mössa på mig och i mössan har jag en av alexanders strupor och i strumpan har jag en påse med is. haha. ser helt knäpp ut. "har du ägg i mössan.." (: slog i huvudet så det svartnade för ögonen och jag höll på att trilla bakåt, inte skönt. men det hjälper med is! hoppas bulan lägger sig! det ä rmysigt att bli omhändertagen.. (;

nej nu ska jag läsa lite bloggar och sånt där. men vi hörs ju senare (: ha en jättemysig kväll. och hoppas ni mår bra!

puss&kram <3

ps. jag har mejlat blogg.se och hoppas på att dom kan blockera vissa ipnr. för då slipper jag sätta lösen. och det är ju faktiskt som ni säger. och jag håller med, det är inte jag som ska gömma mig. det är dom. hua, tänk att det finns så bittra människor som vill göra livet jobbigare för andra.. skrämmande.

puss igen.



tisdag

hej allihopa! (: hoppas ni har det bra. jag mår lite bättre med jag kör på lösenord och ni som vill ha det för mejla mig. än sålänge så är ni tio st som ska läsa bloggen (; kommer påminna lite i mellanåt.. för vissa läser nog inte varje dag. tack för era fina ord. blir så glad <3 tack tack tack.

nu ska jag rycka upp mig och inte låta någon trycka ner mig. sådesåå. (: idag är alexander med mig på lyra, fast vi har inte umgåtts så jättemycket, han sitter och blir intervjuad av en som har praktiserat här. sen ska vi nog äta en macka och ta en kopp te (: mysigt.

idag ska vi veckohandla så det är fullt i kylen när mysan kommer. tänk torsdag snart och då stannar min sötnos i en vecka. det känns helt underbart <3 vi har alltid så kul tillsammans. och det är perfekt för alex jobbar den veckan så vi har hur mycket tid som helst att umgås och hitta på roliga saker. så glad att det inte dröjde mer än några veckor innan vi sågs igen..

ikväll ska jag plugga. har suttit nu i en timme och läst och antecknat, det lär jag mig bäst av och det fastnar bra. känns skönt att jag känner mig själv och har hittat en studieteknik som fungerar för mig. det känns skönt! och att det går bättre än vad jag först trodde att det skulle göra. man ska inte underskatta sig själv ^^

sen ska vi såklart mysa och titta på film. eller nej, det är ju husfruarna. det får jag verkligen inte missa. ledig onsdag och då ska vi nog åka till ikea, kolla på balkong bord. vi får se vad vi hittar på (: plugga ska jag såklart också!

ha en jättebra dag! vi hörs senare. juste jag ska köpa en digitalkamera inom kort, så då kommer jag ta med den. så det blir mer bilder här på bloggen. blir så jobbigt att släpa med våran systemkamera till stan osv (; så inom kort. jag väntar på en bra rabattkod.. så man kan få den lite billigare.

nu - lunch och plugga vidare. pusss&kram.



Lösenordsskydda.

full rulle idag och jag har inte suttit här så mycket. men dagen har varit bra och nu kommer jag somna gott (: ska ligga lite på spikmattan och läsa family living. och kramas med min kärlek såklart <3 så härligt att ha honom hemma.

jag funderar på att sätta lösenord på min blogg. tråkigt nog får jag in otrevliga kommentarer titt som tätt och det känns aptråkigt när jag försöker driva en glad och positiv blogg. man tappar lixom suget en gnutta.. och det är inte nu det börjat, utan det har hållt på ett bra tag. så därav beslutet. och det gillas icke. tråkigt att folk ska få förstöra, men någon måtta får det minsann vara (;

så ni som kommenterar, eller inte kommenterar som vill fortsätta läsa bloggen får mejla mig. det lilla rosa kuveret leder er till min mejl. jättetrist, men som sagt, det finns folk därute som det sticker i ögonen när andra är lyckliga. så.. mejla, för inom kort kommer jag sätta lösen här. runt en månad, så alla som vill kommer åt.. sen är det ju aningen svårt (;

lite halv bittert inlägg, men jag orkar inte vara glad. därav min frånvaro på bloggen, och bloggpaus och gud vet vad. jag har tappat lusten helt enkelt. har haft det nog kämpigt med allt och nu vill jag inte ha det mer kämpigt, inte mer än nödvändigt.

nu ska jag hoppa i säng med hjärtat mitt och sussa. imorgon ska jag till lyra och plugga psykologi. ska lägga mig i deras soffa under en filt med en kopp te och läsa!

hoppas ni sover gott och vaknar upp till en ny bra dag (: det ska jag!

puss&kram <3



God morgon måndag!

hoppas ni sovit gott! (: vi vaknade vid åtta av att måns gormade.. en siames har ingen svag stämma om man säger så.. så han har väckt oss sen åtta. han ville väl bara säga att han hade spytt på bordet. kattskrälle. haha (; hur som helst. sovit har vi, och nu är vi vakna :D

kvällen igår var helt underbar.. vi åkte ut till nynäshamn och åt på en mysig båtrestaurang. jag åt plankstek (: sen åkte vi runt i bilen längst åkrarna och ängarna och tittade på rävar, hästar, vildsvin och älg. solnedgången var så vacker. och vattnet helt glasklart och stilla. vi åkte till ett fik som hade massa stolar och bord ute i deras äppelträdgård. tänk va underbart att sitta där under blommande äppelträd och fika. lite längre bort var det mysiga klippor man kunde bada från.. dit kommer jag och älsklingen helt klart åka i sommar. riktigt fint!

måndag och jag ska läsa i psykologi boken. det är tjugo sidor. tänkte läsa sidorna nu på dagen och sen ikväll, så det verkligen fastnar. har märkt att jag har ett ganska dåligt minne.. hm. så det ska jag göra (: för på fredag är det delprov. och det vill jag ju få bra på!

älsklingen min håller på att göra frukost. ska bli riktigt gott. jag är vrålhungrig. sen ska han iväg en stund och jag ska som sagt sätta mig och plugga. får se om jag går ut här utanför eller sitter inne. det ser soligt ut, men vet inte om det är varmt.. jaja (:

nej nu ska jag kika hotmailen och så.. vi hörs lite senare. puss&kram.



vi är ute och åker vid ängarna. Hä

MMS

vi är ute och åker vid ängarna. Hästar och rådjur. Helt underbart med solnedgång. Vi åt middag på en båt. Riktigt mysigt. Hörs snart. Puss.


ny hårfön

måste bara visa den fina hårfönen jag har köpt (: här hittar ni den.





restaurang och myskväll

hej allihopa! har precis varit och tränat med älsklingen. har nog fått en inflamation i ena muskeln i armen, så jag tränade ben, rumpa och bröst. sen åkte vi hem (: ska duscha nu och sminka mig. sen är vi bjudna på middag på restaurang av min "pappa" han jag växt upp med mer eller mindre (: ska bli jättemysigt, mamma ska med också. vet inte vart vi ska gå än. men jag tror det blir till  mitt gamla jobb primo ciao ciao (vet inte om ni vet det, men när det är tjock text är det länkar..)  dom har god mat där (:

sen ska vi hem och mysa, kolla på film och njuta av helgens sista kväll tillsammans. imorgon är det måndag igen och jag ska plugga! sen på kvällen är vi bortbjudna på middag.. ska bli trevligt (: hos min farmor och farfar.

nej, nu ska jag hoppa in i duschen. dom ringer nog snart!

ha en jättemysig kväll (: vi hörs senare. puss&kram.



3 år

Hej allihopa! hoppas ni mår bra! vi har haft en helt underbar bröllopsdag! så jag tänkte berätta lite om gårdagen (: vi ställde alarmet på tio, men jag ställde om mitt på nio, gick upp och gick till affären. köpte tårtbottnar, grädde och lite annat. gick till blomaffären och köpte tre stora röda rosor, ett kort och en nalle (: hon slog in allt i cellofan papper. sen gick jag hem.

när jag kom hem gick jag ut i köket och då hade alexander varit uppe och ställt fram en vas med mina favoritblommor och ett kort. blev så himla glad <3 han hade varit uppe och sen gått och lagt sig igen. sötnosen. (: jag bakade scones och gjorde hjärtbakelser. det var jättelätt. skar ut hjärtan av tårtbottnar, vispade grädde och hade i hallon, sen la jag ett lager med hallongrädde i mellan och ett över. hade på strössel osv. ni får se bilder här nere (: sen dukade jag fint och väckte min älskling med massa pussar i hela ansiket! han blev jätteglad och vi åt och myste.

sen duschade vi och stressade iväg till stan, parkerade vid nk och småsprang till kajen där båten stod och väntade. påvägen såg jag blondinbella och hennes nils, så jag sa hej och vi kramades och sen sa jag "vi har jättebråttom ska till en båt, vi firar våran bröllopsdag" hon sken upp och skrek "ååhh, grattis" så söt (: sen gick vi på båten och hade en jättemysig båtutflykt i stockholms skärgård. vi åkte komiskt nog förbi ett hus jag bloggade om förut. här hittar ni inlägget. vi åt lunch på båten och drack varm chocklad. riktigt mysigt.

sen åkte vi hem, eller vi gick till nk och köpte te innan och sen hem. jag klippte alex och sen hoppade vi in i duschen och fixade oss. sen kom mormor och mamma, mamma körde in oss till gamla stan där vi skulle äta och sen hämtade hon oss efter det (: vi gick till restaurangen och fick bord på ett jättemysigt ställe. dom grattade oss och sa att deras mål var att vi skulle få en riktigt mysig kväll. sött va (: vi beställde in varsitt glas rött, det är inte ofta vi dricker vin, men ibland är det riktigt gott (: fick lite bröd med någon god smörja på.. (; satt och myste och pratade. beställde in mat och det tog inte alls lång tid innan den kom. bra service! vi åt jättegod mat. bild här nedanför och skålade flera ggr. några tjejer uppträdde korta ggr med cancan och sång. jättemysig restaurang och god mat. lite väl saftiga priser tyvärr.. notan gick tillslut på tusen kr. men det var det värt! <3 sen åt vi efterätt, alexander tog olika sorters sorbet glass och jag creme bruleé med sorbet. gott gott. satt och pratade om framtiden och bara myste. känns overkligt att det redan gått tre år. och vad vi haft tre underbara år. jag ser verkligen fram emot att få leva mitt liv med alexander <3

sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte hem, dansade till våran låt som vi dansade till på vårat bröllop också (: jättemysigt. sen kröp vi i säng och myste. somnade gott och vaknade vid elva. och har ätit frukost osv.

tack älskling för en jättemysig kväll. jag älskar dig <3











 







 






















tvååroch364dagartreårimorgon.

det blev inte så mycket bloggning idag. skönt med lite paus från datorn (: vi har haft en jättemysig dag! storstädade så det är fint tills imorgon och sen har vi myst massa!

har precis skickat in närvarouppgiften till pyskologin. fick ett fel, och det var slarv, bättre nästa gång (: har läst tio sidor för mycket i boken upptäkte jag ikväll när jag la ifrån mig boken. så nu ska jag skumma igenom allt (från början igen) så jag lär mig det på djupet. det är så sjukt mycket att läsa och jag är glad att jag läser på halvtid, eftersom jag har annat att göra också.. (; nu läser jag i snitt 2,5 timme per dag. och det är lagom tycker jag.

älsklingen har hållt på att pyssla med min bröllopspresent nu på em/kvällen. gissa om jag är nyfiken! ska bli så kul (: tydligen någonting han gjort själv. och det blir jag gladast av! <3 imorgon ska vi äta en mysig frukost tillsammans och sen ska vi på en skärgårdstur med båt. hoppas på fint väder, men det spelar egentligen ingen roll, för vi har ju varandra. och det ska bli jättemysigt att få fira ännu ett år med dig. tre år. underbart!

alex håller på att tända ljus i vardagsrummet och gör te till oss. vi ska sätta oss i soffan och kramas och prata om morgondagen. mamma är så snäll och både kör och hämtar oss på restaurangen. till Le rouge ska vi kika in deras hemsida. visst ser det jättemysigt ut. jag ska ha på mig min smaragdgröna tyllklänning med korsettliv och svarta små prickar. jag älskar grönt! och jag älskar prickar :D så det blir jättebra! vet inte riktigt hur jag ska ha håret ännu.. kanske lockar det.. hm. jaja (:

nu är tet klart och jag ska gosa med hjärtat. tack för era kommentarer idag. ska svara er imorgon!

sov så gott allihopa! dröm sött <3 puss&kram.



you had me at hello

kvällen har varit lika mysig som alltid nära dig. för när du håller om mig och viskar i mitt öra att du älskar mig kan det inte gå illa. hos dig är jag trygg. ingenting är mysigare än att få vara med dig. och varje gång du säger att det verkligen är du och jag förevigt så tror jag dig mer än någonsin. det här är så rätt, så jävla rätt. du och jag - det är meningen med allt.

tack för en underbar kväll älskade. tack för att du är här, precis som du lovade, brevid mig.

ur min dagbok den 19 dec 2006 23:52

jag ser på dig och kan knappt andas.. din skönhet får mig att tappa andan gång på gång.. om du bara viste vad jag tänker när jag tittar på dig och du undrar vad jag tänker på.. jag är så rädd att mista dig.. så rädd för att ta på din kropp för att mina fingrar ska bränna sig. för att drunkna i dina armar. sväva iväg när du tittar på mig sådär. om jag fick bestämma skulle du vara min förevigt. om jag fick en enda chans, mitt liv chans skulle jag spendera hela mitt liv till att göra dig lycklig. få se bara en lyckans stund i dina ögon varje dag. bara få veta att jag har gått igenom ännu en dag bara för att göra dig till den lyckligaste. att du ska vara stolt över att vara min.. så som jag är stolt över att få vara din. stolt över att bara få gå brevid dig på gatan.. få hålla din hand. få veta att du och jag kommer älska varandra i en evighet.. för det har vi lovat varandra. jag kan inte ta på dig.. du finns här, runt mig i mina tankar, i mitt hjärta. känns som en stor vägg mellan oss. och även fast jag känner din närhet glöda ser jag dig så långt borta. du får mig att känna mig sådär barnsligt kär. och vuxet kär på en och samma gång. jag vill ha dig nära, men inte för nära. då bränner du mig med din brinnande själ.. mitt liv roterar runt dina stjärnor och våran sol kommer aldrig släckas. du är min gudagåva. min själsfrände och bästa vän. utan dig kommer jag gå på den snariga vilsna stigen som jag gått på så många år. utan dig är jag vilse. vilse i den här världen. mitt hjärta är verkligen menat för att älska dig. och jag vill leva med dig.. ingen känner mig som du. du påminner mig om mig själv som barn.. när jag var som gladaste och sjöng och strålade. hela du lyser, precis så som jag gjorde. nu är det du som får mig att vilja vara en bättre människa. nu är det du som får mig att orka gå vidare och vara positiv. din hud mot min, ditt hjärta bultande i samma takt som mitt. dina andetag i kapp med mina, dina fingrar över min kropp.. livet snurrar och vi älskar varandra som ingen någonsin älskat innan. det är du, jag och evigheten. eternity..

nu ska vi dricka te, titta in i ljuslågor och mysa i varandras armar. sen ska vi somna gott och vakna upp till en ny dag. hoppas ni mår bra. sov så gott kära ni. <3

puss&kram.



Lyra

älsklingen kommer och hämtar mig snart. han är och köper en minidator som vi ska ha i tvbänken och ha alla filmer där och musik och sånt där ni vet (: såhär ser den ut. fast den är vit. sen har man som ett bibliotek med alla filmer osv.. kan lägga dom i kategorier osv. härligt.

jag har haft coachmöte i 1,5 timme och nu är jag trött! ska bli skönt att komma hem och slappa lite innan vi beger oss ut igen (: mysigt med en tripp till ikea och sen gå på bio!

idag har jag på mig leggings och en sailorklänning. en marinblå med vita prickar och sån "hakklapp" som hänger bak på ryggen. men ikväll blir det mjukisbrallor och hoodie. skönast så när man ska sitta och gosa på bion!

redan torsdag idag och två dagar kvar till våran tre års dag och våran första bröllopsdag. längtar så mycket <3

 

klipp från en av mina favoritfilmer och en av de bästa låtarna som finns.

ha en bra dag! vi hörs sen (: puss&kram.



natti natti

nu gäspar jag så käkarna snart går ur led. haha. dax att sussa då kanske? (: har pyjamasen på redan och sminket är borttaget. skönt. bara borsta tänderna och sen krypa ner i mysiga sängen. längtar! ska läsa lite innan jag somnar och ringa min stora kärlek såklart. imorgon är han ledig och i sju dagar framöver. helt underbart att få ha honom nära <3 saknar dig så mycket!

pluggade och det går så himla fort att läsa. läste 20 sidor på 50 min. helt okej för att ha dyslexi. jag har lärt mig att jag läser bättre och bättre ju mer jag övar. man måste nog öva på allt för att klara av det. så jag är glad (:

imorgon ringer klockan sju, duscha, äta frukost och blogga lite, sminka mig och klä på mig såklart. sen går jag till bussen (: ska ladda batterierna till mp3n också. det hade varit så skönt att det gick att föra över musiken från spotify till mp3n.. hm. jaja (: får lyssna på det jag har.. lyra och cochmöte imorgon i 1,5 timme. vi ska skriva en lista på saker jag har gjort framsteg i, eller helt och klarar av som jag inte gjorde innan. jag är skitdålig på att se mina framsteg. kräver alltid mer och mer och mer av mig själv.. så det ska vi göra imorgon (: ska se om jag kommer på några saker själv nu i sängen.

imorgon ska vi till IKEA och köpa bord till balkongen och kolla på trätrall till govlet därute. sen ska vi gå på bio. ska bli så mysigt! "flickvänner från förr" gissa vem som valde? (: tur att jag har en make som älskar tjejfilmer lika mycket som mig. han tittade på "house bunny" när jag var i hässleholm. han är så gullig. "vad tittade du på då..?" "house bunny, den var verkligen mysig" hihi (: sötnosen.

nej, hopp i säng nu (: sov så gott allihopa! puss&kram <3



jag gjorde ett pärlarmand åt alle i början av vårat förhållande.. gjorde först med blåa pärlor, men han ville ha rosa. så jag gjorde om det, sen hade han på sig det dygnet runt. det står fanny på det och han älskar det. nu ligger det i "hans låda" (vi har varsinn som vi sparar alla små söta lappar, brev, mm av varandra). en annan sak som är så gullig är att jag plockade ett löv åt honom förra hösten, det satt han upp vid sin dator och där hände det i över ett år, tills jag var elak och slängde det för att det smulade ): jag har plockat en kastanj åt honom en gång.. säkert över två år sen, den ligger alltid i hans byxficka.. förstår ni att karln lägger ner det i dom nya brallorna när han byter. jag har hittat mitt livs kärlek :D haha. han är så gullig <3<33<3<<3



karamellströssel

hej allihopa! hoppas ni haft en bra dag! jag kom precis hem från stan. varit och ätit middag med helena och ätit mjukglass med karamellströssel. mums (: mysigt! och det blev både en och två kramar när vi skulle säga hej då. vi måste ses oftare gumman..! som vi alltid säger (; man har helt enkelt mindre tid än vad man hade för några år sen. vuxenlivet smyger sig på. hjälp! haha (: säger jag som har varit gift i ett år.. då "klassas" man ju verkligen som vuxen. "välkommen till det vuxna livet.." fick vi hörs på vårat bröllop. men jag vet inte om jag känner mig så himla vuxen för det.. jaja (:

min nya parfym stod och väntade på mig när jag kom hem. hjärtat hade varit snäll och hämtat ut den. den luktar riktigt gott. flaskan är fin också. rosaskimmrig. jag älskar parfymer.. jag har aldrig vetat vad jag samlar på.. men det är nog parfymer och olika krämer för ansikte och kropp..

jag är riktigt trött, jag ska göra en kopp te och sätta mig i soffan och plugga.. läsa 20 sidor i psykologiboken. sen har jag en liten belöning till mig själv (: hyrde "bröllopsduellen" på videobutiken när jag gick hem. så den ska jag se sen. mysigt! (:

jag har fastnat för en låt som jag aldrig trodde jag skulle fastna för.. här har ni den. med johan palm. alex blir galen på mig när jag spelar den (; så jag får passa på nu när jag är ensam.



vi hörs lite senare. ha en jättemysig kväll nu. ta hand om er! puss&kram <3



myser med bästis gott med glass :)

MMS

myser med bästis gott med glass :)


regn!

det är inget vidare väder idag. men med bra kläder och paraply fungerar det ändå (: jag sitter och dricker lite proviva blåbär. snällt mot magen som kaosar i mellanåt. och det hjälper faktiskt mycket bra (:

ska ta en macka också, annars orkar jag inte med träningen nu vid halv tolv. bussen går 11.01 utanför oss och jag är i farsta 6 min senare. in på gymmet, byta om och hämta ut min biljett för gruppträningen. ska bli jättekul! (:

sen åker jag hem och duschar och fixar iordning mig. ska ju träffa min bästis sen och äta middag med henne. hoppas regnet upphör en aning så vi slipper sitta som två blöta katter på matstället. haha (;

ikväll ska jag plugga! läsa från sida 28 - 47 i psykologi boken. sen ska jag titta på film, det är så mysigt! (: speciellt när det är sånt här väder ute. och bara mysa här hemma. älskar sånt här väder. får en sån mysig känsla i kroppen <3

nej, nu ska jag fixa mackor och lite te och sen packa gymväskan! vi hörs senare (: ha en mysig dag! puss&kram.



sussa!

har pratat med mami i telefon i en timme, nu är örat varmt och jag ska ringa upp min älskling och prata med honom också (: saknar honom. och imorgon natt är sista natten han jobbar. wounderfull. längtar efter att få somna i hans armar och vakna upp tillsammans! mys!

kvällen har varit lugn. jag har pysslat med älsklingens bröllopspresent som han ska få nu på lördag när vi firar våran bröllopsdag <3 den blir så himla bra! (: sen har jag kikat på husfruarna, druckit te och myst runt i pyjamas. en skön kväll helt enkelt (:

nu är jag trött - ska släcka ner här hemma och krypa i säng. imorgon ska jag upp runt tio, äta frukost och packa träningsväskan. corepass 11.30 - 12.30, träna, träna.. och sen hem och duscha och äta lite frukost nr 2 med älsklingen när han går upp. sen åker vi till huddinge, jag ska på synundersökning och sen åker jag in till stan och möter helena och äter middag på något mysigt ställe (: på kvällen ska jag plugga psykologi! så ser min dag ut imorgon!

sov gott alla prinsar & prinsessor. hoppas ni vaknar utvilade imorgon! puss&kram <3




ute smattrar regnet.

Här inne sitter du och jag. du är inte kvar, men din värme är det. mina läppar smakar fortfarande du och även fast du inte är här, har du lämnat kvar en enorm värme i mitt bröst. din närhet fyller alla mina sinnen med lust, kärlek och ömhet. jag lever lite mer och lite mer intensivare varje gång du tar i mig, varje gång dina ögon tittar sådär på mig lyfts hela min själ upp och svävar över marken. det rusar i kroppen och för några ögonblick är det bara du och jag, i våran värld. vi hamnar på nivåer som vuxna människor lätt glömmer bort. du får mitt inre att leka igen. jag älskar hur du får mig att vara, hur du får hela min kropp att skratta så det kittlar ut i fingertopparna.

att älska dig är det bästa jag någonsin gjort. att bli älskad av dig är obeskrivligt. våran kärlek är det underbaraste jag någonsin upplevt. att veta att det är du och jag förevigt - det är oslagbart.



our first kiss..



snart hem

nu har jag sträckläst 22 sidor med datorskrivt, jisses vad jag är snurrig i bollen, haha (: hade en gul överstrykningspenna och det blev mycket som blev understruket. ska gå igenom allt nogrant igen sen ikväll, för nästa fredag har jag delprov i pyskologi a. längtar! jag är helt uppslukad! längtar tills vi ska börja skriva uppsatsen och så. mm (:

älsklingen är påväg hit och ska hämta mig. det spöregnar ute och jag älskar det! sol i all ära, men man behöver lite vila också. idag blir det mysig hemma, invirad i en filt i soffan med en kopp te och massa tända ljus. lugn musik som är bra för själen och såklart massa vila och sånt. en dag/kväll bara för mig själv. det är så skönt. att ha chansen till val. att kunna välje precis hur man vill leva sitt liv. är inte det helt underbart?

spinningklassen var inställd ikväll så imorgon vid halv tolv ska jag på corepass. heja. ska bli skitkul. och jag är peppad. hoppas bara att jag inte får upp frukosten. har hört att det är ganska tungt!

petra undrade vad lyra är.. jag vet knappt själv.. men det är ett ställe som unga kommer till som har det svårt med vissa saker. när man varit med om trauman "går man ner i ålder" och lägger sitt liv i andras händer för att få vila sig själv och reparera sig en aning. låter det luddigt? här får vi hjälp med att ta oss vidare att stå på egna ben, och blicka frammåt. det är lätt att man fastnar i ett mönster och här hjälps man åt att bryta det. som tex jag.. jag trodde inte på att jag klarade av att börja plugga. men det har gått bra och dom här får en att våga ta det steget. "tar man inte nästa steg, kommer man stå på ett ben hela livet.." någonting i den stilen. här går jag på coach möten, diskuterar livet, får feedback och tips. men även fast dom finns här så blir jag ständigt påminnd om att det är jag själv som gör jobbet. vilket jag har en aning svårt att ta in.. dålig självkänsla antagligen. eller ja, då är det. tur att sånt går att träna bort! min dåliga självkänska visar sig tydligt tex nu när jag pluggade engelska och fick MVG i betyg. istället för att klappa mig på axeln så började jag tänka på att "läraren måste ha rättat fel, eller hon kanske tyckte att jag var trevlig och det måste vara därför jag fick MVG" ja.. typ i den stilen. lyra är ett ställe man stannar på ett år och lär sig själv att "vara vuxen i alla lägen" det blir så lätt att man när man varit sjuk i depresion vill vara liten för att man inte vågar vara vuxen. här lär man sig motsatserna. lite som KBT. man går imot sina rädslor. jag kan säga att för att vara så positiv hela tiden måste jag hela tiden kämpa kämpa och kämpa. men jag har gett mig sjutton på att jag ska klara av att må bra och leva det liv jag vill leva. jobbiga händelser ska inte få förstör för mig.. och med min vilja och lyras resurser kommer jag frammåt. fick du något vidare uppfattning på din fråga, petra gumman? (:

nu är alexander snart här och jag ska packa ihop mina tusen papper och böcker och pennor.. och ja mig själv (: hem, äta lite lunch (för andra gången.) man blir så hungrig när man pluggar. hjärngympa :D sen ska jag mysa hemma.

ha en underbar dag allihopa! ha det så mysigt vad ni än gör. vi hörs sen. puss&kram <3



nu sitter jag i soffan på lyra och

MMS

nu sitter jag i soffan på lyra och pluggar. Äter mackor och dricker te. Ute regnar det och inne värmer jag mig under en filt. Hoppas ni mår bra! Vi hörs sen. Kram.


Läggdax.

har varit sådär skönt segtrött hela kvällen, efter kvällspromenaden kände jag att jag fått i mig nästan för mycket frisk luft idag, haha (: åt till och med middag ute. underbart! har haft en jättebra dag och det känns verkligen att den här måndagen varit utnyttjad till max. då somnar jag gott. det är verkligen underbart med det här vädret och det ska utnyttjas så mycket det bara går! jag har fräknar i hela ansiktet och är redan lite brun (:

imorgon ska jag på möte klockan 09.00 så klockan ringer vid halv sju. hua. känns som en liten minisemetser nu med alla lediga dagar och helgen och nu så ska jag upp så tidigt. men det är ju bara imorgon, sen är jag ledig igen på onsdag (: plugga gör jag såklart, men att ligga ute i solen på en filt i gräset barfota och plugga, känns inte så jätte tufft (;

efter mötet imorgon ska jag hem och plugga och sen ska jag på ett spinningpass på kvällen. ska ta och boka det nu på en gång så jag inte glömmer. sen ska jag baaara vila i soffan och titta på husfruarna! mysigt!

dagen har varit perfekt. nu ska jag duscha och sen lägga mig i mysiga sängen under duntäcket (vet galet, vi sover med duntäcke året om) så skönt (; ringa älsklingen och sen sussa.

hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft. vi hörs imorgon!

puss&kram <3



jag älskar den här bilden. lycka!



mys i soffan med favorit tet och f

MMS

mys i soffan med favorit tet och film.


ute och går. Riktigt skönt ute. Sk

MMS

ute och går. Riktigt skönt ute. Ska nog slappa på balkongen när jag kommer hem. :) ses snart. Puss och kram.


riktigt skönt ute. Nu ska jag plug

MMS

riktigt skönt ute. Nu ska jag plugga! Puss :)


1 juni 2009

Idag är det ny månad. vi går in i juni. redan! tiden går så fort. om 5 dagar har vi varit tillsammans i 3 år, förlovade i 2 år och gifta i 1 år. <3 det var 30 grader varmt på våran bröllopsdag! och jag tror minsann att det kommer bli lika fint väder den 6 juni 2009 också! underbart (:

jag har precis ätit frukost och skrivit en presentation till min pyskologi lärare. som ni vet älskar jag att skriva så det blev ganska långt, får hoppas att hon orkar läsa (;

jag har satt på min mjukisshorts och ett linne satt upp håret i en hästsvans och packat en liten påse med psykologibok, två äpplen och en flaska vatten. ska ta med mig en filt och lägga mig på gräsmattan nedanför vårat sovrumsfönster och plugga! ska läsa 19 sidor och det ska bli riktigt spännande!

så nu ska jag bege mig ut. vi hörs lite senare (: ta hand om er och ha en bra dag i solen! puss&kram <3



RSS 2.0