söndagskvällen

hej allihopa (: sorry för dålig uppdatering, har legat utslagen med migrän. fy sjutton. beror nog på för stark sol och för lite vatten = migrän, frossa och trötthet. nu har jag vilat och mår lite bättre (: skönt! så jag har gjort en macka och ett glas juice. ska nog lägga mig i sängen snart och läsa och titta på tv. och läsa lite i psykologi boken. sen får vi se när jag somnar. imorgon ska jag iallafall upp och plugga! har verkligen längtat! och jag ser verkligen fram emot den här kursen! så intressant! kommer välja mvg uppsatsen.. förstår inte varför man inte gör det? om man väljer g uppsatsen, så är det ju bara det man kan få.. väljer man mvg kan man ju få alla. så det blir mvg uppsatsen och sen plugga massor! (: ni som läst psykologi a, vad tyckte ni?

dagen har varit jättebra iallafall (tills jag fick solsting) (; shoppat lite smått och gott till balkongen, blev en limegrön plastmatta från indiska, ljuslykor i ceriserosa, blått och limegrönt. har lite till att köpa bla. rosa och limegrön fleecefilt, som ska ligga i en svart plastkorg. som man kan vira in sig i på kvällen (: sen ska en ljusslinga upp med rosa små körsbärsblommor. sen ska en stålvajjer upp från ena väggen till den andra, där kommer det hänga massa små ljuslyktor i olika färger. ska köpa lerkrukor i olika storlekar och måla i kitschiga färger. kommer bli riktigt färgglatt (; lite kontrast från våran övriga lägenhet.. men som sagt, jag behöver färg! nästa vecka ska vi fixa klart allt och då ska ni få se (: tror ni det kommer bli fint? det tror jag.

jag åt ju lunch på espresso house, en grillad bagel med cream cheese med rödlök och tomat och en färsk pressad juice, riktigt gott. sen hämtade älsklingen upp mig och vi åkte till gallerian och parkerade och köpte kulglass från sia. älskar deras pistageglass. mums. vi promenerade ner till vattnet och satt och dinglade med benen på kajen. mysigt! pussades och satt tätt intill <3 sen åkte vi hem och lagade det här riktigt gott och en bra rätt en varm dag som denna. vi åt framför tvn och kollade på ensam hemma 2 (: dom är så söta om filmerna.

nu är det paus från "rädda mammorna" så jag ska fixa mig iordning och krypa i säng!

hörs imorgon darlings! puss&kram!



nu sitter jag utanför espresso hou

MMS

nu sitter jag utanför espresso house och dricker färsk pressad juice och äter varm bagel mums. Snart kommer hjärtat in och då ska vi äta glass. Hörs senare. Puss


sunny sunday

det är värmeböja och klockan är inte så mycket. jag har precis ätit frukost och ska hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig, sen åker jag in till stan och shoppar till balkongen. sen kommer älsklingen in till stan och möter upp mig så ska vi äta glass och njuta i solen. sen åker vi hem, lagar middag och sen ikväll tänkte jag faktikst börja plugga psykologi. kursen börjar inte förens i morgon, men jag vill börja nu. vill vara förberedd. ska bli så himla spännande!

nu - duscha. hörs senare (: ha en bra dag! puss&kram.



inte många knop.

nej idag har jag inte gjort mycket alls. suttit på balkongen och myst, läst tidningar, hört fåglarna kvittra och lyssnat på musik (: åt en god frukost bestående av smoothie med frysta hallon och mango som jag tinade lite lätt, hade i rabarberyoghurt också. mumma. mackor & te också. en stadig frukost.

när älsklingen vaknade åt han frukost medans jag storstädade i köket och sen fixade vi resten av lägenheten. klädde på oss och gick ut hand i hand på en mysig promenad. gick förbi affären och handlade lite rabarberstänger mm. sen åt vi jättegod skinpasta med svamp till middag (: hjärtat åkte vid sex och jag stod och tryckte näsan mot hissfönstret. våra grannar (om dom nu är nyfikna och kikar i nyckelhålet) måste verkligen tycka vi är söta. haha. har nog aldrig träffat några som pussas och kramas så mycket som vi gör.och extra mycket när vi ska skiljas åt. händer ibland att alex åker upp igen i hissen bara för att få en till puss. han är så gullig  

hur som helst. när han åkt så satt jag mig och kikade lite inredning på nätet. imorgon ska jag åka in till stan och köpa lite saker till balkongen. målet är att vara klart där innan my kommer (: och det kommer vi ju. alex är ledig en vecka innan hon kommer. vi ska lägga trätrall och åka till ikea och sen roligast av allt - jag ska piffa :D ni kommer nog bli förvånade.. det är inte så ofärglatt som jag vanligvis brukar köra med.. det kommer bli rosa, gult, limegrönt mm. kommer bli fint (: jag behöver lite färg nu på sommaren (; hoppas på att helena är ledig imorgon också.. messade henne nyss. så kan vi fika inne i stan (:

efter det så duschade jag och städade undan i köket och bäddade sängen, tände massa ljus osv. sen började jag med rabarberpajen som jag bjöd på när mamma och mormor kom för att se robinsonfinalen. och nej, jag är inte nöjd med vem som vann. jag hejade på jarmo! (: jaja. så kan det gå! dom åkte hem för två timmar sen, så jag kollade på "drömkåken" längesen jag såg den, lite mysig film. och nu tänkte jag faktiskt borsta tänderna och lägga mig och läsa. är inte alls trött, men jag ska ligga på spikmattan (som jag gör varje kväll) och sen läsa plaza interiör! (:

ställer nog klockan på nio imorgon, så jag kommer in till stan i skaplig tid. för vid fem står middagen färdig här hemma (: mysalexander.

hoppas ni sussar gott. och ia, jag vill mer än gärna träffa dig! saknat dig! puss&kram <3



nya produkter.

har shoppat lite nya produkter (: jag älskar krämer, lyxiga schampoon och balsam, inpackningar, ja allt ^^ tyckte inte alls att det var roligt förut, men nu är det skitkul att smörja in ansiktet i en kräm som luktar gott.

så det blev en ny hårinpackning, eftersom min var slut. köpte L'Oreal Expert Intense Repair IntensivKur, nytt balsam från samma serie och en parfym från bellme som heter sweet darling som doftar sockervadd och vanilj.. låter ju väldigt sött och bra i sommar (; så man blir uppäten av alla kryp. haha. billig var den iallafall (:





morning

vaknade nyss, skönt med sovmorgon (: det var två barn som lekte på berget utanför vårat sovrumsfönster som skrek som bara den, så jag öppnade fönstret och frågade lite snällt om dom kunde vara liiite tystare, det kunde dom, haha, det slutade med att jag stod där och fick kolla när dom hoppade upp och ner från berget i morgon frilla och pyjamas (; "titta här, kolla på mig, ser du.." haha. jaja, alle får ju sova gott nu iallafall. och det vart inga hard feelings mellan mig och kidsen (;

ska göra frukost, så sugen på smoothie, så det får det bli (: tror det bli hallon och mango idag. så bra med frysta bär/frukt, då blir den så kall och god (: perfekt en sån här dag.. det ska bli 25 grader här i stockholm. jag funderar på att ta ut vera våran ena katt. hon är lugnast. så kan jag och älsklingen ta ut dom andra tillsammans! sen ska jag gå på en promenad med musik i öronen genom det mysiga villaområdet ner till vattnet och ligga där och se vattnet klucka. härligt! ev så kommer mamma och hämtar mig så jag är med på jazzfestivalen senare, det är ju robinsonfinalen ikväll också! det ska vi inte missa!

vad gör ni idag? hur som helst så hoppas jag att ni får en jättebra lördag! nu ska jag göra frukost och titta klart på filmen jag inte orkade igår. puss&kram (:



To do in my life

har en liten bok jag skriver i. en lite bok som är röd och har rosa små prickar. det är min drömbok. jag tycker alla borde ha en sån. där i skriver jag upp bla. alla drömmar jag har, mål och saker jag vill göra innan jag tar mitt sista andetag. här är ett litet smakprov. jag har lovat mig själv att göra alla dom här sakerna innan mitt liv är slut. jag vill inte ångra någonting. jag vill inte känna att jag missat massor av saker. nej. så här kommer lite av det jag har i min bok. en sak som är rätt bra att tänka på är att man har obegränsat med pengar. för vi begränsar oss så mycket så fort vi tänker "men har jag verkligen råd.." så skippa det och dröm på istället (:

- gå en fotokurs + redigeringskurs av foto
- lära mig framkalla foton i ett riktigt fotolabb.
- skriva en bok
- flyga luftballong (har jag gjort, men vill igen)
- resa jorden runt
- köpa en nakenkatt.
- bo vid havet i en stor villa
- ha en kollonilott
- klappa en giraff
- lära mig spela gitarr
- rida barbacka på en häst i skogen
- sova på en blomsteräng med stjärnorna som tak
- åka till kiruna och sova på deras ishotell
- börja dansa igen
- gå på salsakurs med alexander
- åka till usa och besöka stället där vi bodde när jag var liten
- lära mig adobe illustrator
- skaffa barn
- fota på en öppen äng med massa blommor och massa såpbubblor (tänk er den här)
- sy massa fina barnkläder med mitt märke
- starta ett projekt och jobba med självkänsla hos unga tjejer
- skatta och vara tacksam varje dag över mitt liv.

där var lite från min lista.

nu - te i en stor kopp och tända massa ljus! ha en mysig kväll nu (:





Lugg

jag erkänner, jag saknar min lugg sjukt mycket. älskar den. när hösten kommer kommer jag klippa lugg igen. titta bara så fint det är (:



mamma tyckte jag var lik henne (;



do you believe in magic?






myspys med film

hej allihopa (: hoppas ni mår bra! jag är riktigt trött efter allt idag. men det har varit en jättemysig dag (: jag och mamma hade picknick på en lummig kulle med massa blommor och solen sken ner på oss. vi åt tonfisk i olja med ägg-hack, lök, citron och samba oelek.. riktigt gott. hade med oss te i en teros också och jag hade köpt med mig en magum glass (: satt och solade och läste tidningar och myste. sen gick vi till centrum och köpte lite till middagen (rädisor) och fixade mina ena glasögon som pajat. sen körde hon hem mig.

var riktigt mysigt att kramas med min älskling när jag kom hem. saknat honom så mycket. jag önskar att jag fick vara med honom dygnet runt. mår bäst i hans sällskap. <3 vi åt middag ihop, gjorde en jättegod sallad bestående av krispsallad, rädisor och gurka.. så hällde jag olivolja och vitvinsvinäger över. så åt vi rester från igår (:

alexander har precis åkt och jag sitter och kikar på lite bloggar. sitter vid alexs dator så jag har inte mina favoriter inlagda här.. så det är bara några jag "kommer åt" får kika in hos er andra senare (: ska välja film och gosa ner mig i soffan. mysoutfiten är på och sminket är avtvättat, helt underbart skönt, tvättade av med en ny sminkborttagning frå clinique. först använder jag den här, och den tar verkligen bort allt smink. annars blir det ju lätt "rester" vid ögonfranskanten osv.. sen använder jag den här ansiktstvålen som är superduper bra! efter det torkar jag ansiktet och sen tar jag lite sånt här ansiktsvatten på en bumullspad. den är riktigt stark och man måste ta lätt med den i ansiktet, för den renar verkligen och man kan få sår om man gnuggar för mycket. den tar bort all smuts från dagen. det blir ofta brunt på bumullspaden, även fast jag tvättat så nogrant innan med två olika rengöringar.. så det finns kvar skit.. så den är skitbra. sen avslutar jag med den här krämen (: sen är jag fin :D och ren om inte annat, haha.

nej, nu ska jag kika efter en film! ha en myspyskväll. (: hörs senare!

puss&kram!



fredag och solen skiner!

vänner, idag är det fredag! (: min favorit dag och solen skiner! världen luktar underbart efter allt regn och jag mår bra! hoppas ni också mår bra och att ni har sovit gott. jag och mamma hade myskväll i går, tittade på en film som heter solstorm och åt lite smågodis. är inte det typiskt, när man äntligen äter lite godis, så är man inte alls sugen när skålen står där på bordet.. jaja (; nu är det ju helg så lite gott ska jag nog fylla magen med! kollade på nyheterna i morse också medans jag åt frukost och i helgen ska det bli strålande sol. imorgon, lördag ska det bli 28 grader här i storstaden. helt underbart!

ikväll är det jazzdagarna i huddinge. massa jazzband som spelar, tält med grillad mat, öl och cider i plastmuggar, glada männsikor och sol. känns riktigt lockande. mamma ska dit och antagligen följer jag med henne (: det hade varit mysigt. om annars så stannar jag inne, tittar på massa bra filmer och bara myser runt. är sugen på ett fotbad och lite peeling också. måla naglarna och kanske pilla lite med min bröllopspresent till min älskade alexander (: ska bli så himla mysigt att fira våran dag. tänk att vi har varit tillsammans i tre år. tiden går så fort. inne på vårat fjärde redan. och fortfarande bultar mitt hjärta fortare när han kommer nära mig. han är verkligen mitt livskärlek. kan inte bli lyckligare. förhållandet betyder så mycket för att man ska utvecklas och må bra, när det är en stabil grund. och det har vi verkligen. och jag är mer än lycklig över det. han är mitt trygghet.

nu kommer mamma och hämtar mig (: hörs senare, ha en underbar dag nu! (:

puss&kram <3



mamma

nu åker jag till min mamma, vi ska ha myskväll med film och smågodis! mysigt! vardagslyx :D älsklingen kör mig till henne innan han åker till jobbet nu. och sen ska jag möta upp henne och gå till videobutiken och hyra film och köpa lite snask (: jag älskar att umgås med mamma. <3 så det ska bli jättemysigt!

hon har som ni kanske vet inget internet.. så vi hörs imorgon när jag kommer hem. imorgon är det livscoaching med liv på lyra och sen ska jag på ett till möte vid två, sen kommer jag hem (:

hoppas ni får en jättemysig kväll. ta hand om er. puss&kram <3



kartell bougie

hittat enpå blocket som finns här i huddinge. mejlat.. hoppas den finns kvar. skulle vara så fin på sideboardet i hallen.  vi har en transparent i vardagsrummet och jag älskar den!





ännu en..

Favoritcafé: choklad koppen och cozy
Favorittidning: topp hälsa & plaza interiör
Favoritplagg i garderoben just nu: mjukisbyxor. haha.
Byter gärna garderob med: jag är riktigt nöjd som det är (: annars mysan. vi har samma smak.
Vanligaste färgen på mina kläder: grönt och svart.
Sminktips till allmänheten: brukar alltid dra ett streck vid ögats yttekant, det förlänger ögat och sen mycket sotat.
Mitt rum kan beskrivas som: våran lägenhet ser ut som ett uppslag i ett inredningsmagasin.. (det är det alla säger..)
Mig själv med tre ord: frammåt, stark, glädjespridare.
Jag tränar: gym, spinning, core, yoga.
Jag ville bli när jag var liten: inredningsarkitekt sen jag var 9 år.. (:
Nu vill jag bli: livscoach, projektledare, inredningsarkitekt, skriva böcker.. inte bestämt mig!
Humör just nu: har en mysig känsla i kroppen (: så jag mår bara bra!
Är det nåt du absolut inte äter: jag provar alltid, men inte ostron sen gillar jag inte korv!
Hur många kuddar sover du med: vi har tre st i sängen, jag har två.. mohaha.
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska.
Sparare eller slösare: sparare, men köper absolut saker iallafall (: men som jag verkligen behöver/vill ha.
Bästa film: uptown girls och crazy beautiful!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två (:
Bio eller promenad: båda är ju så mysigt..
Är du kittlig: om jag blir fasthållen och kittlad blir jag farlig, haha.
Största svaghet: kommer inte på någon.. har arbetat bort alla svagheter jag hade.
Det här är jag bra på: att vara mig själv.
Chips, morötter eller godis? smågodis!
Stökigt eller välstädat? mycket prydligt och nästan kliniskt rent. vi är pedantiska här hemma. (;
Kaffe, te eller inget? te helt klart. jag mår illa av kaffe.
Har du en besatthet? jag är besatt av alexander (;



mys frukost.

har precis ätit en mysig frukost. kan man säga så? jag åt en mysig frukost. haha (: ni förstår.. smakade ett nytt te från nk. jättegott. jag är inte så förtjust i earl grey, men den här var väldigt lent i smaken. tet låg i små sidenpåsar. lyxigt värre ^^ vi satt och pratade och myste länge, sen städade jag i köket. och alexander har duschat, dammsugit och klätt på sig. han ska åka snart. då ska jag titta på film (: mys!

idag är det en riktigt bra dag! hoppas ni får en bra dag också! puss&kram.










god morgon!

vaknade halv nio. jisses vad jag vaknar tidigt nu.. när jag var sjukskrivenoch inte hade någonting att pyssla med kunde jag sova till halv två.. ibland ännu längre. det är skönt att inte sova bort hela dagen :D så jag är tacksam!

älsklingen ska på rättegång snart, han ska vittna.. en kille som startade en mordbrand som han tog fast på jobbet. så jag ska göra frukost nu och sen ska jag krypa upp i soffan och kolla på massa filmer, läsa tidningar, dricka te och ha massa tända ljus. idag är det en sån dag som ska tillbringas inne i myskläder. har ni tittat ut? hua :D men så mysigt med sånt väder. hoppas det håller i sig hela dagen. annars är det ju inge kul att sitta inne (;

nu är alla plancherna på perlan living slutsålda. vi tog hem 5 st för att pröva, och dom gick åt redan första dagen. jättekul (: så nu är det bara att beställa fler. jag ska höra med pernilla också.. om skatt osv. för då måste jag ju skriva upp alla summor och skatta. jadijadi.. det löser sig (:

nu - frukost med tända ljus och en trött älskling <3 ha en mysig morgon!



Lista från anna

1. Vilken parfym använder du?

Idag: 
ralph lauren - den blåa


2. Dagens låt?

Fefe Dobson - Be Strong


3. Vad läser du just nu?

jag läser faktiskt några böcker samtidigt,
twilight, två olika må-bra böcker,
det ska bli ett sant nöje att döda dig och
massa tidningar såklart (:


4. Dagens höjdpunkt?

att min må-bra planch började säljas
på perlanliving och att den verkar
sälja bra redan från början! det blev
jag jätteglad för!


5. Vad skulle du vilja lära dig?

flytande engelska! så det rinner
som ett vatten ni vet (;


6. Vad var ditt senaste inköp?

räknas mat? haha.


7. Vad är ditt favoritdjur?

apor och katter!


8. Vad är ditt viktigaste mål för tillfället?

att plugga upp mina gymnasiebetyg till mvg!
jag har höga krav på mig själv och det kan vara
jobbigt, men väldigt bra för resultatet (: 


9. Vad tycker du om personen som skickade frågorna till dig?

anna är en tjej med ett stort hjärta (: jag gillar henne!


10. Vilken är din ögonfärg?

grön-bruna. börjar blir mer gröna nu.


11. Om du kunde ändra något hos dig själv, vad skulle det vara?

att sluta ha så höga krav på mig själv.. känner jag att jag klara
av en sak, så ska jag göra det till 110% haha. jag måste lära mig
att vara nöjd. eller kunna klappa mig själv på axeln.. mina mål tar
aldrig slut. och det kan vara lite jobbigt i mellanåt..!


12. Om du kunde vara var som helst i världen de kommande

timmarna, var skulle du då vara?

på bryggan på våran första dejt och blåsa såpbubblor.


13. Vad värdesätter du hos dina vänner?

att vi är trygga med varandra.


14. Vad är dina sommarplaner?

uj, ingen aning, vi skulle renoverat köket.
men vi har kommit på att vi ska ta vara på solen istället
och bada, grilla, göra utflykter, bila mm. (: köket får vänta tills
i höst!


15. Vilket är ditt drömyrke?

drömyrket hade nog varit att få jobba på topp hälsa tidningen
som någon slags livscoach och peppa och ge tips till läsarna.
jag älskar att skriva, älskar att hjälpa andra, och topp hälsa
är en toppen bra tidning (: eller kanske en projektledare, jag är
bra som ledare i en grupp och är bra på att organisera och det 
tycker jag är jätteroligt (: eller så skulle jag vilja designa och sy
barnkläder.. det ska jag ju, men vet inte om jag kan livnära mig
på det (; skriva böcker vill jag göra, och det göra jag ju också..
jag har tills nästa höst att fundera, sen 
ska jag in på universitetet och studera för fulla muggar!
  

16. Vilket av plaggen i din garderob är din favorit?

alla mina klänningar (:

17. Vad får dig att gråta?

vackra ögonblick med mycket stark kärlek.
tanken på att förlora någon nära.


18. Nämn tre saker som får dig att le.

1)bra musik i öronen på en solig promenad

2) bus med alexander

3) små små lyckoögonblick

19. Om du fick tre önskningar, vad skulle det vara?

1) att jag kunde se in i framtiden (är alldeles för otålig)

2) obegränsat med pengar, ett bra jobb och fint hus. (okej det var fler..)

3) att få spendera mitt liv med alexaner lycklig och kär!


20. Vilka är dina favoritserier på tv?

Desperata husfruarna


21. Vad har du på dig just nu?

linne, munkjacka, mjukisbrallor och tofflor ^^ 


22. Vilket är ditt favoritgodis?

smågodis och mörkchocklad.


23. Hur många barn vill du ha?

två, om sisådär fyra år (:


24. Vad är din största fobi?

att bli ensam.



God kväll (:

hej allihopa (: hoppas ni mår jättebra! det gör jag. vi håller på och pysslar lite i köket, älsklingen frostar av frysen, det behövdes verkligen och jag har rensat, organiserat och ställt iordning i skafferiet (: mysigt att pyssla såhär tycker vi. katterna sitter med oss och iaktar, så söta (:

vi åt jättegod middag, chicken satay med basmatiris. riktigt gott (: innan det var vi och tränade och efter middagen åkte vi till coop extra och veckohandlade. jag älskar när kyl, frys och skafferi är fyllda igen. då är det mycket roligare ^^ eftersom vi veckohandlar, handlar vi bara det vi behöver.. så det blir ganska tomt när veckan närmar sig sitt slut, haha. men nu är det fyllt och det finns massa gott därinne (:

klockan känns inte alls mycket, men det ska bli skönt att komma isäng snart ändå. vi har inte hunnit kolla på film, eftersom vi pysslat med annat, så det blir nog gos i sängen, läsa och sen släcka lampan så man inte är helt död imorgon! börjar faktiskt känna mig lite trött, så det ska bli riktigt skönt att sova. jag har fått en bra dygnsrythm nu också.. vaknar mycket tidigare när jag är ledig än vad jag brukar (: skönt!

ska fortsätta och pyssla lite här hemma! sen blir det sängdax och massa kramar & mys med hjärtat. och en kopp varm kvällste med tända ljus innan vi borstar tänderna!

hoppas ni haft en bra kväll och att ni sover så gott sen. hörs mer imorgon! då lovar jag att jag ska uppdatera lite bättre. det är inte så mycket tid vid datorn nu när det är så fint väder. fast det har ni nog inte heller tid med? (: underbart med sol!

sov gott nu, puss&kram <3






nu finns min måbra-planch hos perlanliving

guuuud va roligt (: jag är så glad att den finns uppe nu, det känns overkligt! helt hoppig i hela kroppen :D nu ska jag och älsklingen iväg och träna, vilken belöning va (; ikväll firar vi med efterätt, mums! <3

här hittar ni planchen. och jag fick reda nyss att det redan är en tjej som beställt två st (: kulkul!




gulligt att hon skrivit design - fanny - little miss sunshine <3



psykologi A

fick hem min psykologi bok idag, har suttit i hallen och nästan sträckläst den. det här kommer bli riktigt roligt och intresant att studera! (: längtar tills måndag när kursen startar! 5 veckor håller den på. enligt en kvinna som ringde mig så kan man bara läsa en distanskurs åt gången, men jag tror hon är förvirrad. ska ringa nti snart och kolla. hade tänkt att läsa två ämnen på 50 % men om det inte går, så läser jag ett ämne på 100 % istället och då går det ju lika fort (: så et kvittar egnetligen! eller så är det ännu bättre med tanke på att jag verkligen kan koncentrera mig på ett ämne! jag är ändå färdig vid det datumet jag tänkt från början (:

idag vaknade jag utsövd vid halv tio, låg och bara funderade över dagen och sen gick jag upp och gjorde frukost, rågkusar med ost, juice och vanilj te (: sen har jag suttit och skrivit veckans recept, blir massa gott och de flesta recepten är från nlife och arla. arla har tydligen börjat med GI recept. och det är ju bra (: älskar den maten. jag förstår inte grejen med att ta bort alla kolhydrader.. hjärnan och kroppen mår inte bra av sånt. en rivstart är heltfel enligt mig. jag tror mer på att äta nyttigt, men ändå ha kvar kolhydraterna och träna mer. unna sig godis och fika, men med måtta. men den nyttiga GI maten älskar vi. jag är så himla mycket piggare och orkar mycket mer. feta såser som beaneissås är inget för mig. magen kolapsar. så det handlar inte om viktminskning här inte, utan bara en sundlivsstil.

om en timme ska vi vara inne i stan och träffa en mäklare. kommer ni ihåg att jag skrev om nyproduktioner på några bostadsrätter med takterrasser, små minivillor i vit puts? vi ska till mäklaren nu och kolla på ritningar, lägen, små modeller osv. ska bli så himla spännande. det är inflyttning om ett år. så vi får se. hade vekligen varit great att bo i ett sånt fint område, vi var där och kollade och det ligger på en höjd med bara villor runtomkring, med massa skog och grönområden bakom och badplats en kort bit ifrån. lavvli.

när vi kommer hem åker vi och tränar på gymmet (: och sen hem, duscha, åka och handla middag och sen ska vi bara mysa ikväll, kolla film och gosa! myspys! (:

hoppas ni får en jättemysig dag! ta hand om er! puss&kram <3



blandade känslor.

det är riktigt jobbigt att skriva om det jag varit med om, men jag ser det från den ljusa sidan, jag får bearbeta och framförallt, jag kan hjälpa andra som haft det svårt. den här boken är en av de bästa sakerna jag jobbat med. den är naken, helt ärlig, läsaren får följa med i mina tankar, känslor och upplevelser. början är otroligt tung för mig, men det måste ju skrivas om, annars kommer läsaren aldrig förstå hur tufft det varit för mig att klättra dit jag är idag - lycklig.

kvällen har varit lugn, suttit i fåtöljen i pyjamas med mysbelysning, skrivit på boken så fingrarna glödde, det blev 11440 ord i kväll. (: jag har tittat på husfruarna, pratat med min kärlek, myst med katterna, druckit te ur min favoritmugg och tittat på film. legat i alla möjliga ställningar i soffan och vridit och vänt på mig, filmen var sådär lagom seg, haha (: myror i kroppen..

jag ska faktiskt snart lägga mig och läsa, ta och läsa favorit tidningarna och ringa och prata med alexander. usch vad jag saknar honom. längtar tills han kryper ner i sängen imorgon bitti och pussar på mig och kryper nära för att värma sig hos mig. han är världens bästa man. är så jävla lycklig med honom (:

nu blir det bloggläsning och sen hoppa i säng! (: hoppas ni haft en jättemysig kväll, imorgon är det redan onsdag! träning står på schemat och massa mys såklart med älsklingen :D underbart!

sov så gott alla fina därute. vi hörs imorgon! puss&kram <3



wounderful






film

vi har precis ätit lassagnen från igår och den är alltid mycket godare dagen efter, så idag var den supergod ^^ jag är jättetrött idag. har både haft gruppterapi i två timmar och sen en timme parterapi med alexander på lyra. huvudet är ganska slut nu om man säger så (: så det ska bli riktigt mysigt att krypa upp i soffan nu och titta på film. ska bara välja en, sen så! blir en kopp te också. gott! (: älsklingen åkte nyss till jobbet och det känns jättetråkigt, men vi ses ju imorgon igen och det blir tusen kr extra nästa månad, så 24.500 kr ut. inte illa pinkat. mamma sa alltid att jag skulle gifta mig rikt, haha. nejdå. med utbildningar osv, så kommer han få ut mer, men visst är det riktigt bra att få ut 24.500 kr efter skatt med bara en två veckors utbildning som väktare. jag är så stolt över honom (: <3

ikväll blir det myskväll delux! ska tända tusentals ljus och sätta mig i fåtöljen och skriva på min bok, har kliat i fingrarna hela dagen, så det ska bli kul. sen husfruarna kl 21.00 såklart och bara mysa runt här hemma, gosa med katterna och pyssla lite (: imorgon är jag ledig och älsklingen med, så vi ska träna, ha spadag och bara mysa! massera varandra och sånt (: mys!

nu ska jag välja film! vi hörs senare! puss&kram <3



God morgon!

hej allihopa! förlåt för dålig uppdatering igår. var supertrött när jag väl hade chans att sitta här, och då blev det inget inlägg. men här är jag nu (: sovit i knappt fem timmar. men det gör ingenting, är ganska pigg ändå. ska till lyra och och älsklingen kör mig, så jag har lite tid på mig nu, ska äta upp min frukost och sen duscha, sminka mig och klä på mig. så himla svårt vad man ska ha på sig..? just nu är det jättevarmt ute. vi får se. blir nog klänning... hm. måste verkligen raka mina ben, haha. varulv.

dagen igår var en av de bästa på väldigt länge. jag vaknade vid kvart i nio, skulle egentligen bara gå upp på toaletten, men fastnade såklart här. satt och läste lite bloggar och på aftonbladet.. mamma klagar alltid på att jag inte läser tidningen och ser på nyheterna.. jag försvarar mig själv genom att säga att jag inte vill se massa eländigheter, men igår köpte jag tidningen.. gah. vad var det jag sa? bara massa elände. jaja (; hur som helst. jag väckte min kärlek runt halv elva, då var jag riktigt hungrig. hade lagt ut ett extra täcke och ett lapptäcke jag sydde när jag gick på arbetsterapi. (man tränar på att vara med andra människor... jadijadi) han blev jätteglad och det var jättemysigt.. väldigt varmt bara, så alla kläder åkte av. slutade med att vi satt i underkläderna, haha (:

sen duschade vi, sminkade mig, klädde på och fixade håret. åkte till hammarby sjöstad och jag är verkligen arg att vi inte tog med oss våran kamera.. jisses, där vill jag bo (; så himla fint. och pussrutorna som fanns lite här och var utnyttjade vi såklart (: vi satt precis vid vattnet, tittade på fåglar och myste, sen gick vi runt på massa små boar och bryggor och pratade, tittade på husen och hamnade tillslut på en mysig uteservering vid vattnet, där åt vi varsinn varm macka med brie och salami & ost och skinka. drack varsinn läsk och tittade ut över vattnet. riktigt mysigt! satt och pratade om framtida boende. runt 27, 28 ska vi rita och designa en villa. och det är alltid lika kul att lägga till och ta bort detaljer. så det pysslade vi med. efter lunchen gick vi och köpte kulglass. som vanligt kunde jag inte välja en, eller två. utan det blev tre kulor (; vi promenerade tillbaka till bilen och åkte hemmåt.

städade lite hemma och sen la vi oss och vilade & kramades i sängen, skulle bara vila i någon halvtimme, men jag vaknade vid halv åtta sen av att kristen ringde mig (ni vet tjejen jag satt brevid på tåget från florida) hon frågade om vi skulle "hang out" och självklart. hon kom hit och vi mötte upp henne vid tåget. vi bjöd på lassagne, och hon sa att det var den bästa maträtten hon ätit sen hon kom hit. kul att höra att man lagar bra mat ^^ vi pratade massa, hon pratar så sjukt fort, och mycket slag, så ibland var det svårt att hinna med, haha. men det gick jättebra (: hon kollade på våra foton från bröllopet och thailand, sen kollade vi på film "he's a girl" den är så bra och det blev många skratt. sen vid ett tiden körde vi henne till biljardpalatset där hon skulle möta upp en vän hon lärt känna. han var en riktig skummis.. men han verkade snäll. sen åkte vi hem och stupade i säng. trötta minst sagt!

en riktigt bra dag (: jag är glad att jag är så öppen av mig. har väldigt lätt för att knyta nya kontakter och träffa nya människor. hon tyckte att vi skulle komma till usa och bo hos henne. och det skulle verkligen vara jättekul. hon är så himla trevlig och lätt att vara med.

nu ska jag äta upp min frukost, om 15 min måste jag duscha (: ha en jättebra dag i solen. så hörs vi lite senare. älsklingen har tagit ett extra pass för en kille på hans jobb hade bokat en resa utan att fråga om någon kunde ta hans pass.. hm. jaja (: så det blir solo ikväll. jag ska på spinning och sen är det ju husfruarna!

hörs sen! puss&kram!











vi vilar en stund innan middagen.

MMS

vi vilar en stund innan middagen. Sen åker vi och tränar. I kväll blir det mys med film.


så fint. Här vill vi ju bo :) vi ä

MMS

så fint. Underbart väder och en perfekt dag! Vi skulle ta en tur med båten också, Men det blir en annan dag! Det tar bara tio min med bil från oss till sjöstaden. Nu är vi påväg hem. Ska fixa lite hemma och sen åker vi och gymmar. Hörs sen. Puss puss


vi hittade en puss ruta på bron :)

MMS

vi hittade en puss ruta på bron :) och självklart Pussades vi massor!


påväg till ett fint ställe med god

MMS

påväg till ett fint ställe med god lunch. Älsklingen står på en bro :)


mys!

MMS

mys!


promenad vid vattnet.

MMS

promenad vid vattnet.


glass i solen. Riktigt mysigt!

MMS

glass i solen. Riktigt mysigt!


nu sitter vi på bryggan i hammarby

MMS

nu sitter vi på bryggan i hammarby sjöstad och myser. Ska gå och äta lunch snart vid vattnet. Och sen blir det en mysig promenad längst vattnet. Hoppas ni har det bra i vapnen :) puss och kram!


God morgon måndag!

sitter och fryser här inne och har bestämt mig för att göra en mysig frukost på balkongen till mig och älsklingen i solen. det är nämligen 32 grader i solen just nu (enligt våran termometer) vi har slängt vårat balkongbord från förra ägaren så det blir en tjock filt på golvet och massa godsaker att äta, som en liten picknick fast på hemmaplan (: så jag ska sätta igång snart och bre masckor och göra te osv. smoothie blir det också. det är somrigt!

idag har vi inte alls mycket inplanerat. vi tar dagen som den kommer helt enkelt. det enda som står på schemat är träning på gymmet, för gymma har jag ju inte gjort hos mysan. så det är på tiden (; man blir ju inte bara otroligt glad och pigg av att träna, utan också väldigt väldigt snygg i kroppen - vilket är ett stort plus! sen ska vi kanske åka till ikea..? vi får se. eller så tar vi med oss en filt, lite dricka, några tidningar och oss själva till badplatsen och ligger och gosar i solen. underbart med så fint väder! (:

nej, nu kurrar magen. så nu blir det mysig picknick på balkongen! puss&kram <3



vi sitter och myser vid vattnet oc

MMS

vi sitter och myser vid vattnet och äter glass. I dag är det sol och 20 grader ute! Vi har det jättemysigt :)


planering & mysdag!

hej allihopa! hoppas ni mår bra! (: det gör vi. sov till tio och sen gick vi upp och åt en god söndagsfrukost bestående av hallon och banan smoothie, lös te från kahls, rågkusar med ost och juice. riktigt gott. tända ljus såklart också. det har vi alltid här hemma, även fast det är så pass ljust ute nu! det är ju så himla mysigt <3

sen satt vi oss här i datorrummet och planerade våran bröllopsdag. det kommer bli så himla hilma mysigt och jag längtar jättemycket! vi har köpt en dagsutflykt med en båt till stockholmsskärgård, åka runt i 2,5 timme med guide, hii. äta gott på båten och stå ute på däck i solen (förhoppningsvis) och ha blåsten i håret och världens bästa alexander tätt intill. <3 sen åker vi hem och gör oss iordning för kvällen. det blir mysig middag på ett tapas ställe "la cucaracha" vi skippade restaurangen i skrapan, maten var alldeles för wierd och min andra halva är inte så förtjust i oxsvans (; inte jag heller dock.. haha. hur som helst. bord är bokat och jag berättade att det var våran bröllopsdag, så han sa att han skulle bjuda oss på margaritas när vi kom och lovade oss en jättemysig kväll. sött va (: sen skulle han se till att vi fick sitta i deras källare, det är ett mysigt k-märkt kloster/valv liknande ställe. ni ser bilder på första sidan. vi ska åka dit och kolla också innan (: dagen innan blir det varsinn helkroppsmassage på salong och det ser jag verkligen fram emot, mysigt! frukost hade vi tänkt att äta på hotell på lördagen, men det ska vi göra hemma istället eftersom det blir så tätt inpå med båtutflykten. så amerikanska pankakor, smoothies och massa andra godsaker ska vi laga till frukost på våran dag! <3 riktigt gott! vi ställer klockorna ganska tidigt för att få ut maximalt av dagen. kvällen avslutas nog med en mysig promenad i gamla stan. gud vad jag längtar! att få tillbringa en heldag med mitt livskärlek <3 kan inte bli bättre!

idag ska vi åka och titta på ett par nybyggda bostadsrätter som vi är jätteintreserade av. vi kommer antagligen inte flytta, men det skadar ju inte att kika (: det är små minivillor med takterrasser i vit puts. helt i våran smak (: här kan ni hitta fakta och bilder. så dit ska vi idag och kolla. vi hade faktiskt haft råd med det! (: tänk om vi skulle flytta! galet. nej vi trivs här (;

ska hoppa in i duschen nu med min kärlek, visst är det mysigt att duscha ihop. love it! lite trångt, men det är det värt (; sen åker vi iväg. ska köpa glass och sätta oss vid vattnet och kramas också. och ikväll blir det god middag framför en bra film i soffan med massa levande ljus och kärlek. <3 saknat min älskling så himla mycket!

puss&kram <3



hem till mamma

har precis duschat och gjort hårinpackning och lermask från lush, härlig och nu är jag sådär mysigt lördagsfin (: ska hoppa i nytvättade mjukiskläder och sätta upp håret i en toffs. tar med mig lite tidningar och lägger mig i mammas soffa och myser medans maten blir klar. sen blir det ju robinson på tv med te och tända ljus! sen kommer min älskade alexander och hämtar mig vid halv tio. hem och mysa för fulla muggar, pussas och kramas och ta igen hela dagen med sällskapsspel, mys i soffan (film kanske) och massa mys! underbart.

ha en jättemysig lördagskväll allihopa! hörs senare (: puss&kram <3



regn = myspys

åh jag älskar sånt här väder. istället för att sucka för att solen inte skiner börjar jag genast planera för en mysig innedag med massa bra filmer, hett te i en stor mugg att värma händerna på, mysoutfit + raggsockar, uppsatt hår och osminkad. plocka lite här hemma, planera bröllopsdagen/ 3 årsdagen den 6 juni, bläddra i h&m home höstkatalogen, läsa massa braiga tidningar och böcker uppkrupen i soffan. bara mysa runt! bada skumbad med levande ljus, måla naglarna, prata i telefon och gosa med kattskatterna.

jag satt på tåget igår, hamnade brevid en tjugoårig solbränd tjej med gröna ögon, hennes hår var inte fixat och hon hade en flaska rom i en påse som hon blandade med cola zero i en plastmugg. hennes tänder lyste vita även fast hon sa att hon bara levde på "junkfood" i usa där hon kom ifrån. hon hade tagit ledigt från jobbet till augusti och sagt hej då till familj och vänner och packat sin väska och get sig ut i världen. hon skulle backpacka i några månader och hade bara en infobok om europa, lite kläder, pengar på kontot och en sovsäck. heja. jag blev imponerad av hennes vågade sätt
"I probably find a place to sleep at night, otherwise, I sleep under the stars in my sleeping bag" hon frågade mig om jag ville hänga med, men jag sa att jag skulle hem och sova. hörde hur tråkig jag lät, får skylla på att jag är fyra år äldre (; vi bytte e-mail adresser och lovade att höra av oss så vi kunde träffas. hon tipsade mig om musik och filmer och jag henne om vad man kunde hitta på här i sverige. hon såg verkligen fram emot sverige, och det var hennes "har-alltid-velat-åka-till-land" och hon tyckte att vi skulle komma och hälsa på henne i florida snart också. så vi får väl se (; jag blir väldigt åksjuk på tåg och även fast jag ville vara social och prata, så snurrade magen runt i hundratio och tillslut var jag tvungen att springa in på toaletten och kräkas. som tur var, var det strax innan tåget rullade in på stockholms stationen och istället för att springa sådär glammigt mot alexander när jag såg honom så spydde jag i en buske. fysjutton. jag vinkade hejdå till christen och kramade om min make. gud vad jag saknat honom.

så idag är jag hemma, vilar mig och pysslar om mig själv. det ska bli mysigt! saknar alexander som är ute på landet i regnet och hjälper sina föräldrar. mamma kommer och hämtar mig vid fem tiden, vi åker hem till henne och äter och tittar på robinson! sen kommer hjärtat och hämtar mig!

nu - film i soffan! puss&kram <3



så trött

jisses vad jag är trött nu. det tar på krafterna att flamas, skratta och busa runt i några dagar. kommer nog somna på tåget hem ^^ har massa bra tidningar och böcker att läsa, så vi får se om jag lyckas hålla mig vaken eller inte det är så himla mysigt att åka tåg tycker jag. sitta och tänka på massa saker, klura och planera, läsa en bra bok och bara titta ut genom fönstret medans man svischar förbi i landet. skönt, avkopplande. jag har lånat två böcker av my också, böcker som jag nog kan ha nytta av när jag håller på med min bok. så jag ser hur man kan lägga upp allt och så (: så det blir en bok och inte bara en massa kapitel. jag vill verkligen att boken ska komma ut. det spelar ingen roll om jag inte tjänar någonting på det, jag vill visa andra att det går att må bra igen. det är viktigt tycker jag. det finns så många böcker om att man mår dåligt.. men sen då? samma med min planch jag sålde till er här på bloggen. jag kan säga att jag tjänade runt 17 kr per planch.. när framkallningen, frakten från fuji och till var och en är borträknad, men det är inte det som spelar roll. jag vill inte tjäna pengar på att försöka få andra att må lite bättre. det är ju bara ett plus, eller hur (: nog om det. kommer få 75 kr per plach sen när den säljs hos perlanliving iallafall. hur som helst. kul att det var många som ville ha den hemma (: det gör mig glad! glöm nu inte att kika på den ibland. den här hjälpt mig.

ska vila lite nu, umgås med mysan och äta lite tacos. sen åker vi vid halv åtta till stationen och sen vid åtta åker jag hem till  mig tuss. <3

ha en mysig torsdagskväll (: vad ni än hittar på! puss&kram <3




sista dagen i hässleholm

hej allihopa! hoppas ni mår bra (: jag sitter nyduschad och ska snart sminka mig. vi ska ner på stan och fika! och kolla i lite affärer. jag räknade igår och jag har gjort av med 170 kr här.. haha. inget storshoppande direkt (: jag har blivit så himla bra på att spara och det är mycket roligare, för då kan man köpa saker man verkligen vill ha sen. eller bara se pengarna växa (:

idag är det alltså sista dagen här i hässleholm. ska bli jättetråkigt att åka hem, men jättemysigt att få träffa min lilla familj igen (alexander och katterna) (: vi kommer nog stupa i säng, tåget kommer in till stockholm 23:30 och vi ska upp och åka till landet i norrtälje imorgon, lördag! ska bli mysigt (: hoppas det blir fint väder. men att dricka en kopp te och kramas och pussas hinner vi såklart med <3

filmen män som hatar kvinnor var mycket bättre än jag trott. hade iof inte haft några förväntningar. tycker iallafall att den är värd att se och jag kan absolut tänka mig att se den igen! vi blev hämtade vid bion av mys mamma och pappa.. det spöregnade. vi har verkligen haft tur med vädret när jag varit här, strålande sol och jättevarmt (: men i går kväll och i natt ösregnade det och åskade så hela huset skakade kändes det som :D men idag är det bara mulet.

hur som helst. ska ta och sminka mig och sen ska vi gå till stan (: hoppas ni får en jättebra dag! vi hörs senare, eller imorgon!

puss&kram <3



bio

snart ska vi gå iväg till bion (: vi ska se filmen som alla pratat om.. män som hatar kvinnor, får se om den är bra (: har precis varit ute och grillat, satt på en filt och drack cider och myste! idag har det varit en lugn dag,. vi har bakat rabarberpaj och ätit den med vanilj visp. riktigt gott! (: sen har vi mest bara myst runt. var hemma hos mysans storasyster och hälsade på och nu ska vi som sagt på bio. tror filmen är runt 2,5 timme, så det blir nog hem och sussa sen. imorgon är det redan fredag och mitt tåg hem går vid åtta. ska bli jättetråkigt att åka härifrån ): men my kommer till mig om tre veckor igen! så så länge behöver vi inte sakna varandra! ska bli så mysigt att få krama om min älskling igen. varken han eller jag är särskilt bra på att vara ifrån varandra. det gör ont i hjärtat ): så det ska bli jätteskönt att få komma hem!

nu ska jag fixa iordning mig lite innan vi går till bion. hoppas ni får en jättemysig kväll, det ska vi ha (: puss&kram <3

ps. knäckebrödslådan är köpte på mixhuset i hässleholm.(: ds.



myskväll

vilken dag. jag är helt slut. somnade i bilen när vi åkte från ikea och vaknade med ett ryck när my började skråla, haha. söt hon är (: vi har haft en jättemysig dag. satt på ett fik i solen och drack chailatte och myste. sen gick vi och kikade lite i inredningbutiker och så.. åkte som sagt till ikea och kollade runt. flamsade och prövade alla möbler som fanns (: tror det är första gången jag kommer ut från det gulblåa huset tomhänt! hade inte varit så smart att ta med en möbel på tåget till stockholm kanske (;

vi åkte till maxi och köpte saker till tacosmiddagen. var riktigt trötta och i vårat sällskap går det inte att vara seriöst. det är bra att vi har barnsligheten kvar. det lovade vi varandra, att vi aldrig ska bli tråkiga! ^^

sen åkte vi hem, lagade middag och tänkte göra rabarberpaj också. men vi är jättemätta så det får bli senare eller imorgon (: då ska vi grilla också. på stranden. det ska bli jättemysigt!

det känns som texten blir helt osammanhängade.. pratar med my samtidigt.. här är lite bilder iallafall (:



nu börjar fräknarna ploppa fram. titut!



våran tacosmiddag (:



egobild i bilen mot ikea.



pröva fåtölj på ikea! skön, men inte så snygg tyvärr ):



nu är vi påväg till en annan inredningsbutik (:



mjukglass utanför ikea. gottgott!



köpte en knäckebrödshållare. letat efter en och den här var billig och bra och fin (: visst älskling?

nu ska vi titta på film och dricka te i myskläder. ha en jättemysig kväll allihopa! och rebecka det var synd att vi inte sågs idag! ):

puss&kram <3



stan

hej allihopa! hoppas ni mår fint? (: vi är färdig fixade och ska ge oss ut i solen och till stan. sen tar vi bilen till ikea och kikar runt (: mysigt! ikväll blir det tacos och mys här hemma. låter helt perfekt.

sov jättegott i natt och vaknade utvilad vid halv tio. sen åt vi god frukost med te, juice, mackor och tända ljus!

nu är mysan klar också, så vi hörs senare. puss&kram! ps. tar foton under dagen så lägger jag upp dom här sen (:

puss&kram! <3

älskling, ring mig när du vaknar <3 saknar dig!!!



sikta mot stjärnorna!

nu är jag här, hos mysan i hässleholm. och vi har det så himla mysigt. jag är inte sen med att sätta på mig pyjamas och tofflor :$ känner mig redan som hemma :D och så är jag ju en riktig mysis!

my hämtade mig vid åtta när tåget rullade in, så åkte vi hem till hennes mamma och pappa och åt mackor med sallad, ägg, räkor, majonäs och dill. riktigt gott. vi fick med oss varsinn macka hem också.. och jag tror vi ska äta varsinn nu när vi ska se film (:

hennes lägenhet är jättemysig! murriga färger på väggarna, mycket ljus och tyger, kuddar och ja. allt som vi inte har, haha. kan sakna det ibland. men jag vet också att jag är en sån som tröttnar på mycket färger tyvärr. här kommer jag trivas! imorgon ska vi till hässleholm och besöka nisses bland annat. en inredningsbutik (: ska bli kul. blir nog en tripp till ikea också!

åh jag längtar så himla mycket tills tygerna kommer hem. ska bli så roligt att sätta "tänderna" i alla idéer jag har! så himla kul att det är så många som vart positiva till det (: hoppas ni tycker om mina "alster" sen haha. annars ska vi ju ha barn senare som jag får tvinga på mina velour & plysch kläder på (; det kommer bli roligt oavsett. och jag ser fram emot allt jag gör just nu. så roligt! boken håller jag på med, den vill jag verkligen att den ska bli bra. så inget stress med den. det är viktigt att den blir bra. planchen kommer komma ut på perlanliving.se snart, vi ska bara hitta ett bra ställe att trycka den på sen så (: säger till såklart! och så barnkläderna, så fort tygerna kommit och såfort namnet på kläderna är mitt. vet inte hur långt tid det tar. inte så lång tid tror jag (: kan ju börja sy innan och det ska jag! jag måste köpa mönster också. har lite mönster, men måste skaffa fler! sen ska jag ju plugga samhälle och pyskologi A & B nu och det ser jag verkligen fram emot. sen i höst börjar jag på komvux. och läser matte A och svenska B, matte har jag verkligen svårt för och det tar emot, men det måste jag ju. så det är bara att bita i det sura.. (: alex är duktig och har lovat att hjälpa mig! så det känns jätteskönt! sen ska jag och alex gå en "småföretagare" kurs, både han och jag vill starta eget, på sidan om. jag med barnkläderna och han med en annan sak (: vi får se hur det går. sen vill jag in på högskola eller universitetet. jag vill plugga, ha en bra jobb, bygga villa, skaffa barn. gud vad jag älskar mitt liv. alla drömmar, alla mål jag har tillsammans med alexander. det känns helt underbart. overkligt bra. men det viktigaste av allt. jag har lärt mig att leva i nuet och se dom små lyckoögonblicket. det är så viktigt. jag har alltid sagt att man ska sikta högt mot stjärnorna! då kommer man långt! man ska verkligen tro på sig själv. och det gör jag. jag har fått lära mig det!

nu ska vi välja film och dricka te ut söta turkosa koppar med rosa rosor på. hon älskar färg och jag måste erkänna - man känner sig sådär kittligt glad i kroppen. (:

ta hand om er. vi hörs snart igen! puss&kram och sov så gott sen <3

jag älskar dig min underbara alexander. och saknar dig. längtar tills vi ses <3 din lilla fruuu.




nu är jag påväg till hässleholm oc

MMS

nu är jag påväg till hässleholm och my :) sitter på x2000 och läser topphälsa och äter gott&blandat. Det var inte alls kul att säga hej då till alexander. Och jag saknar honom redan. Ska bli så mysigt att få kramar med honom på fredag igen. Men nu ska jag och my ha några mysiga dagar ihop med grillning, shopping, bio, filmkvällar, ut och äta och ha det kul :) kl 20.04 är jag framme. Då ska vi till mys mamma och äta varsinn räkMacka. Gott! :) vi hörs sen. Puss och kram. Ps. Alla som beställde tavlan av mig; nu är dom beställda och jag skickar dom när jag är hemma igen :) kram Fanny.


God morgon!

hoppas ni sovit bättre än jag! jag vaknade runt halv fem och magen gjorde så sjukt ont så jag knappt kunde resa mig upp.. nog om det.. jag mår lite bättre nu. jag är helt säker på att det är min magkatarr som spökar, så en läkare ska uppsökas!

jag sitter i min blårutiga flanell pyjamas och dricker äpple och kanel youghurt ur glas. orkade inte göra en brakfrukost, så det får räcka till lunchen (: ska fortsätta packa ner det sista snart och städa undan i köket.. för det gjorde jag inte igår och det ser ut som en kaos :P igår badade jag skumbad, filade fossingarna, gjorde inpackning och lermask i ansiktet. riktigt mysigt! (: packade och pratade med älsklingen samtidigt.. gud vad jag kommer sakna honom ): men det är ju bara några dagar och jag får träffa världens bästa my!

h&m home katalogen damp ner i våran brevlåda idag och det är massa fina nyheter. ska lägga in en beställning (: så jag ska sätta mig med det nu!

vi hörs senare! hoppas ni får en jättemysig tisdag! puss&kram <3

ps. vad roligt att det var så många som tyckte det var kul med barnkläderna! malin undrade om det kommer vara i ekologiskt tyg också och det kommer det, dock kommer dom vara lite dyrare.. eftersom det är dyrare att köpa in! sen undrade någon annan vilka färger som jag köpt in och det är allt möjligt, från gul och svart randigt, till grön och svart prickigt, till röd och gul randigt,. kommer inte ihåg allt. men det var jättefina tyger iallafall (:

puss!



fotbad

mina fossingar fryser.. jag glömde mina fårskinnstofflor hos mamma. skandal. för mina andra tofflor är inte alls lika varma ): jag måste förbi henne imorgon och hämta dom. en hel vecka hos my utan tofflor går icke. så många filmer som vi brukar sluka när vi ses.. då måste man ha mysoutfit och det inkluderar såklart mina rosa fårksinnstofflor :D

jag har fortfarande inte packat. varför ska jag alltid skjuta upp sånt där? alexander säger att jag ska göra det som är "måsten" först.. men jag har väl inte kommit ur trotsåldern ännu (; får nog iallafall börja packa nu och sen fixa fotbadet (: med en skön olja och skrubb. myspys. ska måla tånaglarna också. så dom blir fina (:

hörs senare. ska nog krypa upp i soffan med en kopp te och titta på film också innan jag slår igen dom vackra..

puss&kram!



jag har faktiskt en exakt likadan uppblåsbar fotbalja.. köpt på stockhome (:



beställning.

whiii. har fixat beställning på både massa velourtyger i randigt, prickigt mm från en leverantör och nu även bestämt namn på kläderna. ska alltså börja sy barnkläder om jag inte nämnt det här?! kanske bara plågat alle och mina kompisar med det (: hur som helst. så är leveranserna påväg hem till mig och även en blankett till patent och registreringsverket är inskickat. för ingen får ju ta mitt braiga namn...! jag har sytt massor innan och jag kom in på en utbildning för att bli sömmerska/egen företagare.. men jag träffade alexander och flyttade aldrig till malmö. nu har jag ju kommit på att det faktiskt inte behövs en dyr utbildning utan bara lite hemmapill med symaskinen (: åh fyfan va roligt. jag har tusen idéer i skallen. våra barn kommer ha riktigt unika kläder (;

såhär ser namnlappen ut som jag lagt in en beställning på. kommer komma 50 st till att börja med, så får vi se hur det går. det blir väl till att börja sälja på tradera och sen om det går bra är mitt mål (ett av dom tusen jag har) att öppna en webshop med coola och unika barnkläder.



det är alltså tyglappar som man syr på kläderna man designar och syr. det gröna fältet är bara där för att jag vill dölja namnet till patent och registreringsverket har registrerat mig... (:



perlanliving

hello people! nu är jag hemma, och jag och hjärtat har ätit hemmagjord grönsakssoppa och hårdbrödmackor med ost, mums! (: proppmätt! håller på att vika tvätt och ska stoppa in en till maskin. ska ju till mysan imorgon och måste tvätta!

ikväll är det sista kvällen att beställa tavlan av mig, sen har jag "sålt" den till perlan.. hon har en webshop med massa inredningssaker och kommer ta in min plasch och sälja den för 150 kr.. plus frakten då (: så ni som vill köpa den billigare nu får passa på nu. sen kommer jag inte sälja den här någemer. känns skitkul att mina positiva tänka på saker kommer ut. för jag vet att hon når ut längre med sin shop än vad jag gör på min plutt blogg (; iof är ni runt 200 unika besökare här om dagen.. men ändå! så nu kommer den säljas på perlanliving. och ikväll ska jag spåna på fler tavlor så får vi se om dom tas in också (: besök sidan, det finns massa fina saker!

nu ska jag säga hej då till min älskling ): och sen packa min väska till mysan.

puss&kram!





Lyra!

god morgon! sovit gott? jag sov som en sten hon mamma. i vårat gamla sovrum när vi bodde inneboende hos henne, jag och alexander (: i våran gamla säng som var 140 cm bred. gud, nu när vi har en 180 cm bred säng förstår jag inte hur vi sov gott i den där lilla? vi sov typ på varandra :D

kvällen hos mamma var jättemysig! vi åt lite middag (hade redan ätit, men åt lite igen..) man blir så jäkla hungrig när man tränar.. ^^ sen gick vi ner till videobutiken och hyrde en film som hette "jack and jill vs the world" mysig film! drack te och åt några rutor chocklad (: satt och pratade i soffan och myste. hade tänt massa levande ljus överallt. bla. mina "snöbollar" som lyser så fint (: ska ta hem dom och ha dom på balkongen som vi ska fixa iordning nästa vecka. ska bli riktigt mysigt att kunna sitta där ute på kvällen! längtar jättemycket! hade velat ha konstrottingmöbler där ute.. men jag börjar inse nu (även fast jag inte vill, haha) att vi har en för smal balkong ): sååå. det får bli någonting annat. ev. så blir det konstrotting ändå, fast inte dom fåtöljerna jag hade tänkt från början. dom får vänta tills vi flyttar till hus! (: eventuellt ska vi köpa två sånna här, så viska åka och titta på dom idag (: så ska jag bara hitta ett bord också ^^ på golvet ska vi ha trall! kommer bli såå fint. massa ljuslyktor ska vi häng upp osv. mys!

jag är som sagt på lyra nu och ska ha coach möte klockan ett.. så jag har ett tag på mig att sitta här! mamma och jag ska ut och promenera i skogen med adolf sen, ska bli jättemysigt! och sen kommer älsklingen och hämtar mig! så åker vi till jysk och kollar på stolarna.

vi hörs sen, ha en toppenbra dag idag! (: hörs senare. puss&kram <3



mamma

nu ska jag hoppa in i duschen, sen i mjukiskläder och åka till mami och ha myskväll med hyrfilm och massa inredningstidningar (: massa mys! alexander kör mig innan han åker till jobbet <3 jag kommer inte ha tillgång till dator, eftersom mamma inte har någon, så vi hörs imorgon (:

ha en jättemysig kväll allihopa! puss&kram <3



söndag!

hej allihopa! (:

hoppas ni mår bra och har haft en bra söndag hitintills! det har jag! vaknade vid halv elva, låg och drog mig en stund och sen gick jag upp och gjort iordning mackor, te och ett glas med yogurt. satt mig i soffan och tittade på en mysig film. baby mama hette den och den var faktikst bättre än vad jag trodde först.. (: sen har jag tvättat en maskin med sängkläder och en maskin med vittvätt håller på nu!

nu sitter jag och håller älsklingen sällskap vid frukostbordet (det enda bordet vi har iof, haha) och pratar medans jag skriver här. äter en tallrik med mezeyoghurt med musli (: vi ska byta om till träningskläder snart och åka och gymma! mysigt att träna ihop tycket jag <3 (: kan man pussas när man vill och så. sist vi var på gymmet fick alex en tjej efter sig. hon var typ 17 år och kollade jättemycket, sött va (; vi tränar inte alltid vid samma maskiner.. alex kör vissa muskelgrupper en dag och vissa en annan dag.. och jag kör hela kroppen. känns bättre så ^^ så vi är sällan vid samma maskiner. alex kom iallafall till mig och pussade på mig (han hade ju inte sett tjejen som kollade på honom) och jag tyckte lite synd om henne, för hon såg riktigt stött ut.. hur som helst.. det är kul att träna ihop! (:

ikväll funderar jag på om jag ska sova över hos mamma. hon frågade mig igår och eftersom jag ska till lyra imorgon.. är ju egentligen ledig på måndagar, men nu är det massa röda dagar och jag går bara där imorgon och sen på tisdag! sen vid fyra går mitt tåg till hässleholm och till mysan! <3 men om jag sover hos mamma så är det närmare till lyra (: så jag ska fundera lite! mysigt ska det bli isånna fall. då ska vi hyra film och ha myskväll (:

nu ska jag umgås med min tuss och sen åka och träna. vi hörs lite senare..

juste vill tipsa om en jättegod köttfärsås (GI) som finns på nlife.se här kan ni hitta receptet. det röda vinet ger en jättegod mustig smak! (: vi åt det igår! såsen ni ser är kesella med ost i. ett bra tillbehör istället för ketchup som inne håller typ.. bara socker.. hua.





någon mer som vill köpa?

jag har fått mejl (ni vet att ni kan mejla mig också va)? det rosa lilla kuveret här till höger (: så kommer ni till min mejl.. hur som helst. har några beställningar på planchen jag pysslat ihop och om det är några till som vill ha en hemma, att bli påmind om positiva saker så får ni mejla mig, eller skriva här på bloggen. tänkte ta en summa på 100 kr och då ingår frakten såklart (: stl är 30 * 45 cm, men om man vill ha en mindre, kan jag försöka ordna det också..

så mejla mig om ni vill ha en ni med..! (: och mejla gärna innan måndag kväll.. för jag åker ju bort på tisdag!





imponerande

jisses.. kolla in killen (;





God morgon underbara lördag!

idag strålar solen fast det är inte så jättevarmt. jag sitter och äter frukost och läser topphälsa/kollar datorn.. så tråkigt att äta ensam (; katterna sitter iof här och håller mig sällskap! ska äta upp och sen åker jag till gymmet! sen blir det en skön långpromenad också (: och sen hem och fixa här hemma innan mamma kommer ikväll. vi ska ha eurovisionmyskväll. (: jag saknar henne jättemycket, hon har varit bortrest i en vecka nu... mammagris är vad jag är! fast vi pratar alltid flera ggr i telefon per dag ändå så (: hon är min bästa vän!

nu ska jag kika runt lite och sen kicka igång den här lördagen på riktigt! ha en underbar dag allihopa! och njut av solen! (:

puss&kram <3



vad kostade det..?

har fått mejl om vad vårat bröllop gick lös på och jag har fått pikar innan om att jag berättar om vad saker och ting kostar, men jag gör det för att ni frågar, och sen när ni frågar är det alltid någon som klagar! ni får ju bestämma er people, haha (;

hur som haver.. priserna från bröllopet.. i stora drag.. jag har en lista på datorn (; så jag har inte allting i huvudet.

min brudklänning - 14.000 kr
underkjolen - 800 kr
mina skor, väska & associarer - runt 400 kr (lånade tiaran)
alexanders kavaj med väst mm - 5.500 kr
alexanders skor - 1000 kr
min brudbukett - 1000 kr
mina underkläder - 500 kr
alexanders underkläder - 200 kr
min brudfrisyr - 1200 kr
min vigselring - 9000 kr
hårförlängning - 600 kr (köpte klipps)
förlängning av naglar - 500 kr
smink + produkter till ansiktet - 2000 kr (jag köpte eget dyrare smink)
swarovski smycken - 8600 kr (släktföretag så jag fick allt gratis) whi (:

inbjudningskorten - 2000 kr + lite mer
dekorationer till bordet - 1500 kr
presenter till gästerna - 800 kr
pris i frågetävlingen - 400 kr
trerättersmiddag + vin till 30 personer - 15.000 kr
välkommsdrink med gelehjärtan i till alla - 1800 kr
två nätters övernattning på herrgården för oss - 2000 kr
raketer vid midnatt (blev dock aldrig av pga. för varmt ute) 5.500 kr
trubbaduren - 5000 kr
discolampor och ljudanläggning - 6000 kr
bröllopstårtan - 1050 kr
fotografen - 5500 kr
extra bilder av fotografen - 3500 kr

två veckors bröllospresa till thailand på 5 stjärningt hotell - 37.000 kr
fickpengarna vi hade med oss till mat, nöjen och utflykter - 20.000 kr

summa = 137.750 kr!

så ja, här har vi det svart på vitt. galet mycket pengar. men man gifter sig ju bara en gång (; tänk att vissa tar lån för att gifta sig.. det gjorde inte vi som tur var! (: helt klart den bästa dagen i våra liv! <3



nu ska jag hoppa i säng och läsa! hoppas ni sover så gott sen. det kommer jag göra. är jättetrött! puss&kram!



Bröllopsdagen

jag tror jag har hittat den perfekta restaurangen för våran bröllopsdag som vi firar den 6 juni. vi firar även 3 år som par och 2 år som förlovade, så dagen & kvällen ska firas med massa mysigheter. åh vad jag längtar! vi planerar för fullt. (: och när jag såg dom här bilderna på en lyxig restaurang som heter himlen så vart jag fast! högst upp i en skrapa mitt i stockholm sitter man och blickar ut över storstadens all belysning vid ett fint dukat bord, med god mat som är upplagt på ett vackert sätt, levande ljus, skumpa och såklart en enormt stark kärlek som två personer delar.

här hittar ni hemsidan med jättefina bilder (:




friday im in love!

god kväll alla kära läsare! hoppas ni mår jättebra? (: jag mår tipptopp! varit ute på en mysig kvällspromenad, stod och tittade på solnedgången och bara myste. vackra färger!

nu är jag hemma igen och har precis öppnat ett paket som jag beställde från h&m som varit på villovägar ^^ massa kläder till min babe! och så dom randiga sängkläderna jag bloggade om förut! jättefina! ska tvätta dom och sen om någon dag bädda med dom. mys! (:

kvällen kommer bestå av "helenes små underverk" som går på tv och iof redan har börjat men vad gör det? slapptitta och dricka te, mysa med kissarna och mysa runt här hemma! en bra start på den här helgen! <3 total avslappnad dag har det varit och det har varit så himla underbart! uppvilad till tusen! jag är verkligen bra på att lyssna på mig själv och kroppen, jag gjorde sällan det förut. men nu tackar jag nej till sånt som inte känns helt bra, stannar hemma om jag känner för det fast solen skiner och äter glass mitt i veckan. man lever ju bara en gång, eller hur?! (: och imorgon ska jag iväg och gymma! sen ska jag tvätta och fixa lite här hemma innan mitt hjärta vaknar. sen på kvällen kommer min mami över och tittar på eurovisionfinalen. det blir myspyskväll med ben&jerry, lite små godis och massa prat och mys såklart (:

nu ska jag bege mig till soffan, titta på filmen och bläddra i topphälsa! ska bara hoppa i pyjamasen och tända massa ljus! hoppas eran fredagskväll blir mysig och att ni haft en bra dag!

ps.. jag har fort. blogguppehåll, därav så få inlägg. behöver som sagt vila från datorn. men jag skriver ju när jag känner att jag har någonting att skriva (: och det är väl bättre än ingenting alls?

älskar den här låten nedanför. gammal som gatan och den fanns på den första cd skivan jag fick när jag var typ 9 år. den gör mig glad! och jag hoppas den gör er glada också (:



Carry on smiling
And the world will smile with you
Life is a flower
So precious in your hand

puss&kram <3



stjärnorna lyser i taket

det är dax nu, sängen väntar och ögonen börjar kännas torra. kroppen är sådär lagom seg så det är svårt att komma upp ur den sköna fåtöljen. men nu måste  jag. imorgon ringer klockan halv åtta. och jag vill sågärna hinna läsa lite ur topphälsa. <3 tänk att man kan bli så fäst vid en tidning.  jag har bytt ut alla negativa och nerdragande böcker osv till glada och självläkande böcker. och topphälsa är verkligen en riktigt bra må bra tidning! titta på mig bara, vad jag är glad :D

tack för era kommentarer om boken. blev verkligen jätteglad! det är så svårt att visa sin glädje genom ord, men jag hoppas ni ser och känner hur glad jag blev! min bästa vän ringde mig när hon läst inlägget och sa hur bra hon tyckte det var. då blev jag ännu gladare! <3 så nu kommer jag somna gott och vakna upp till en ny bra dag! nämligen fredag! helt underbart med helg igen. på tisdag åker jag till my i hässleholm, vi får nästan fyra dagar tillsammans av mys, film, skratt, kramar, shopping mm. längtar så himla mycket ska bli underbart att få krama om henne igen. jag är så glad för mina vänner. jag har några få nära vänner och dom är jag oerhört rädd om. jag har vänner som vet att jag finns och jag vet att dom finns. och den vänskapen värdesätter jag högt!

nu ska jag sjunka ner i gosiga sängen, lägga mig på spikmattan, bläddra i favorittidningen och ringa min andra halva och säga hur mycket jag älskar honom. min skatt.

bjuder på en jättefin låt. jag älskar den och den går varmt när jag skriver i min bok (:

sov så gott alla prinsar och prinsessor. och dröm sött!





myskväll all by my self

hej på er (: det känns som en evighet sen jag satt här och skrev... var det verkligen i går eller var det i förrgår jag tog bloggpausen? hum. hur som helst så tänkte jag kika in här och säga att jag saknar er, och bloggen, men uj så skönt det är och vad mycket man hinner med när inte datorn står i vägen hela tiden. självklart kommer jag tillbaka! (: och det gör jag snart.

jag ska krypa upp i våran underbart sköna stora divansoffa med en kopp varmt te att värma mina kalla fingrar på, tända massa ljus i hela vardagsrummet, ljusslingorna och titta på Eurovision song contest - semifinal 2. spännande! funderar på några skopor med ben&jerry glass med smaken half baked. mums! (:

idag har jag bara degat runt, haft en riktig myspys dag. sov länge, åt en god frukost tillsammans med kärleken, myste med katterna, duschade och peelade kroppen, legat i soffan med laptopen och skrivit massa på min bok - för ja, gott folk, en bok håller jag på med. en bok om hur man tar sig tillbaka. sen får vi se när den kommer ut och om den kommer ut, haha. men det är en dröm jag haft länge. jag vill hjälpa andra till ett bättre och lyckligare liv. och även fast jag inte kanske kommer jobba med det, att hjälpa andra, så vill jag göra någonting. en bok är perfekt.. jag har alltid sagt till andra att man ska tro på sig själv och våga ta det där steget, nu gör jag det också! boken kommer handla om min väg tillbaka från en avgrund som nästan tog mitt liv. hur jag vände allt negativt till positivt och hittade meningen med livet.

här är lite från boken.. min tack sida (; som ännu inte är klar, men en bit påväg iallafall. skriver på olika kapitel samtidigt så får jag sätta mig ner sen och lägga till och ta bort.. (; och oavsett om det aldrig blir någonting med den här boken.. så kommer det vara en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv - se mig själv utvecklas! har skrivit lite vad den kommer handlar om här nere också.

"Tack.


Allt vände nog när min barndomsvän gick bort, han hade mått dåligt under en lång period och hans bortgång kom som ett slag i hjärtat på mig. Hur skulle jag klara av det här utan honom? Han hade ju alltid funnits där för mig i vått och torrt. Istället för att gräva ner mig så vände jag allting till någonting bra istället. Jag ville visa honom att jag klarade av att ta mig upp ur mitt svarta hål, som han så många gånger hoppats på att jag skulle göra, vi stöttade alltid varandra. Och när han inte fanns längre, kändes det som att jag var tvungen att kämpa för båda två och gav mig fan på att jag skulle det också, jag skulle klara det! Ända sen den dagen, när jag satt där i soffan hemma hos oss och sa till mig själv högt att "Allt handlar om inställningen, det är ditt liv, din tid". Från det ögonblicket vände allt. Inte på en gång, inte på en månad, men det vände. Och det tackar jag min vän för. Jag tackar min älskade Alexander, som även fast han var rädd för mig och mina upp och nergångar aldrig lämnade mig, utan räddade mig gång på gång och älskade och älskar mig mer än någon annan människa någonsin älskat en annan människa. Min mamma som alltid trott på mig, som gav mig en otroligt bra och mysig uppväxt. Och trotts allt jobbigt jag varit med om, kommer det alltid vara kvällarna när jag och mamma stod och tittade på stjärnorna som jag kommer komma ihåg, inte det där hemska, det har jag ältat klart nu. Och sen vill jag tacka mig själv, för att jag långt där inne, långt inne i bröstet vägrade ge upp hoppet och vara envis, och våga tro på att det fanns ett annat liv än det jag upplevt i min mjuka bubbla av antidepressiva mediciner."

nu blir det myskväll! åh va skönt det ska bli (: trots att jag haft mysdag hela dagen så behövde jag verkligen en sån här dag!

hoppas ni mår bra! mys ordentligt ikväll nu vad ni än hittar på! puss&kram!





bloggpaus





nu är vi påväg hem! Åkte precis fö

MMS

nu är vi påväg hem! Åkte precis förbi globen. :) det är ett underbart väder ute och vi har haft en jättefin dag. Det har varit jättefint. God mat, många kramar och trevligt sällskap! Nu ska vi hem och städa lite, sen blir det myskväll delux med varma mackor, film, te, tända ljus och massa gos! Ska bli jätteskönt att bara ta det lugnt! Hörs senare. Puss&kram!


onsdag!

hej allihopa! hoppas att ni sovit gott! det har jag! somnade tidigt och vaknade utvilad när klockan ringde vid sju. idag ska vi på begravning och det är inte någonting man sett fram emot direkt.. men ett fint farväl känns viktigt och det ska vi ta idag. sen ska vi äta på en liten mysig restaurang som heter lillstugan och sen blir det fika efteråt med familjen.

himlen är klarblå idag och solen skiner. och jag har ingen aning om vad jag ska sätta på mig.. jag är en färgglad person när det kommer till kläder.. och man ska ju ha svart på sig.. och dölja axlarna. så jag får rota igenom kläderna sen när sminket är lagt, duschade innan frukosten, så det var skönt (: alexanders lillasyster hade köpt med sig lyxig nyttig mussli till oss. smakade den nu vid frukosten och den var jättegod. dinkelflingor, sesamfrö, solrosfrön.. ja allt. riktigt god!

ikväll blir det bara lugn och ro, mys här hemma, bara jag och älsklingen. kramar och bara vara nära. titta film, fika och mysa! <3 sista lediga kvällen nu innan han börjar jobba igen imorgon kväll.

snart börjar mina studier igen och jag blev överlycklig när jag hittade mina svenska B böcker hemma hos mamma.. böcker är ju som ni som pluggat inte helt gratis (; så det var skönt. men svenska B läser jag i höst och nu står samhälle och psykologi A på tur. ska bli riktigt intresant med psykologi. jag fick MVG i engelskan och det känns jättebra! (: så nu känner jag mig riktigt peppad till att fortsätta plugga och lägga ner ordentligt med tid på det! jag ska få bra betyg, och gör man sitt bästa, ja då ska man vara nöjd, minst sagt! gymnasiebetyget hänger med hela livet! jag kämpar gärna nu och har det bra sen (:

ska dricka upp mitt te nu och sen stoppa i linserna och sminka mig. hoppas ni får en bra dag denna onsdag och att solen skiner på er också! ta hand om er så hörs vi senare ikväll.

puss&kram <3



myskväll

ligger i sängen under mitt mysiga duntäcke med datorn i knät och har radat upp med nya plaza interiör och nya topp hälsa! mina absoluta favorit tidningar! (: riktigt mysigt att komma i säng i tid, ligga och läsa, varva ner och få några extra timmars sömn! underbart!

väntar på min kärlek som snart är hemma igen, han kör hem sin syster som har varit här på middag, vi bjöd på thaimat och bananasplitt till efterätt. gott var det! fikade framför desperata husfruarna och hade det mysigt (:

dagen har varit jättebra! vi är så gott som klara hos mamma nu och det känns otroligt skönt att ha det gjort! har slängt en hel del. jag älskar att rensa, mår så mycket bättre av att ha det luftigt och bara ha det man använder hemma i skåpen! (:

planerar inför våran bröllopsdag, skulle vilja åka ner till österlen och ta in på något myspys hotell, äta gott och bara njuta av att ha varandra nära! ska kika på lite hotell snart tänkte jag (: ska bli så himla himla mysigt! vi firar ju allt på samma dag. våran dag den 6 juni. 1 år som gifta, 2 år som förlovade och 3 år som par. och jag blir bara kärare och kärare för varje dag som går <3 min fina underbara alexander. vad vore jag utan dig, va?! <3

ska kika lite på nätet och kolla favoritbloggarna, sen ska jag lusläsa topphälsa! har verkligen längtat efter det nya numret! (: snart kommer min älsklingen hem också, så då blir det kramar och pussar och sen sova!

hoppas ni haft en jättemysig kväll! (: puss&kram!




här kommer ...

här kommer det fler frågor ni kan svara själva på! att svara på sånna här frågor är riktigt bra och man får fram svar som man annars inte trodde man skulle få fram. ett perfekt sätt att "lära känna" sig själv ännu bättre,

1. vad skulle du kunna arbeta på som skulle medföra den största förändringen i ditt liv?
2. vad vill du ha MER av i ditt liv? skriv en lista!
3. vad vill du ha MINDRE av i ditt liv? skriv en lista!
4. vad skulle du göra nu om du visste att du inte kunde misslyckas?
5. vad älskar du?
6. vad hatar du?
7. vad skulle du behöva ändra på för att få ditt liv perfekt?
8. vilken ensikd sak skulle du allra helst göra under din livstid?
9. vilken förändring i din livsstil skulle kunna ge dig mer sinnesro/frid?
10. vad kan du göra för att sätta ett brett leénde på dina läppar?
11. vad kan du lära dig av detta?
12. på vilket sätt är din nuvarande situation perfekt?
13. vad gör du  bra? vad kan du göra bättre?
14. vad kan du vara tacksam för i den här situationen?
15. på vilket sätt kunde du ha mer roligt i ditt liv?
16. vad är ditt favorit sätt att sabba för dig själv och dina mål?
17. vilka är dina tre starkaste sidor?
18. vad är du mest upprymd över just nu?
19. vad ser du fram emot?
20. vad skulle kunna ge dig mer energi i livet (en sak)
21. vad handlar ditt liv om egentligen? vad är din drivkraft och ditt mål?
22. om du skulle gissa meningen med ditt liv - genom att se på det fram till idag - vad skulle du svara?
23. vad skulle du vilja vara känd/erkänd för i ditt liv - såhär långt?



frågor om livet

tänkte dela med mig av lite frågor jag fick till livscoachningen. eftersom jag vill hjälpa folk som mår dåligt, vill komma frammåt men inte vet hur.. så tänkte jag försöka ta upp lite mer sånt här i bloggen igen. hoppas ni tycker det är bra!

här kommer lite frågor som ni kan svara på. inte här i bloggen såklart, men på ett papper, eller bara i huvudet, för er själva!

1. vad är viktigt för dig att uppnå under din livstid som får dig att känna att du är tillfreds med ditt liv och har levt det som du vill?

2. on det skulle finnas en hemlig passion i ditt liv, vad skulle det vara?

3. vad vill du att din roll ska vara i inom en grupp och hur vill du att din roll ska se ut när den utgör en del av samhället?

4. om du kunde ägna ditt liv till att hjälpa andra (och fortfarande ha de pengar och den livsstil du vill) skulle du göra det? hur skulle det se ut?

5. on du litade på din vän/coach/förälder/nära person tillräckligt mycket för att tala om för henne/honom hur personen hanterar dig mest effektivt, vilka tips skulle du då ge henne/honom?

6. om du hade en målsättning på fem år och skulle kunna ha en coach under hela den här tiden för att hjälpa dig att få det att hända (och pengar inte vore ett problem) vad skulle målet vara? (alltså, vad skulle du vilja ha hjälp med att uppnå) vad skulle skillnaden att arbeta med en coach utgöra.

7. vad saknas i ditt liv? vad skulle behövas för att göra ditt liv mer som du vill ha det?

det kommer fler snart...!






god morgon tisdag!

sovit som en prinsessa i natt, riktigt skönt och jag är utvilad också (: sitter och dricker ett glas yoghurt och ska fylla i det sista frågepappret till livscoachningen medans hjärtat gör frukost till oss (:

sen åker vi vid nio, han släpper mig vid busshållsplatsen och jag åker till lyra och han till väsby och slänger massa skräp! sen möts vi upp igen på dagen runt ett och fortsätter städa hos mamma, phu! men det blir så himla fint så det är det värt! (: och sen ikväll vid sex kommer elinor, alexanders syster över på middag & filmkväll. mysigt!

nu ska jag fixa pappret till lyra och sen äta frukost! hoppas ni får en underbar dag!

puss&kram <3



lugn kväll

hej på er! hoppas ni mår bra! jag är helt slut efter all rensning idag och än är vi inte klara, men en bra bit påväg, det blir jättefint (: blir en liten överaskning till mamma som är bortrest just nu! imorgon ska vi åka och slänga allt vi rensat ut på en sopptipp. hade inte mage att proppa in allt i det lilla grovsopprummet vid mamma. så nu är bilen smockad istället och vi måste åka någon gång till. våran lilla bil sväljer en hel del faktikst (: så det blir två vändor till tippen. nog om det!

vi har precis ätit en jättegod GI pastasås med fullkornspasta, här hittar ni receptet. satt länge och pratade och njöt av maten. var jättehungriga! ska snart in till stan och besöka apoteket och sen åker vi hem och myser och fikar och bara umgås <3 ska försöka komma i säng runt tolv, och det tror jag vi lyckas med (:

här under är en bild på våran efterrätt/fika igårkväll som jag aldrig la upp (: vi köpte speciell mjölk som är godare till latte.. men vi gillar den vanliga mjölken bättre, och det är ju bra, billigare nämligen (; ska festa på ett paket jordgubbar ikväll till fikat. tycker jordgubbarna är så mycket billigare nu är förra året.. köpte ett stort paket med massa jordgubbar i går för 14 kr.. inget mig emot :D

ska hjälpa älsklingen nu så vi kommer iväg (: hoppas ni får en mysig kväll. hörs senare! puss&kram fina ni <3





090511

vi tog en rejäl sovmorgon. jag vaknade halv ett. ^^ det behövdes verkligen, har gått upp tidigt flera dagar i rad nu. och som ni vet är jag en kvälls och natt människa. men vaknar ändå tidigt om jag somnat sent, så jag är glad att jag lyckades sova så här länge idag (: ska strax göra frukost och sen åker vi till mammas lägenhet och fortsätter rensa. jag hoppas verkligen att det finns någon loppis som är öppen idag.. för att slänga alla dessa kläder, som det inte är något fel på (jag orkar inte sälja) känns dumt. så vi får ringa runt idag och hoppas på att något ställe är öppet (:

vi får se när vi kommer hem, men vi äter iallafall middag hemma, så det blir nog bara några timmar idag! imorgon kommer elinor, alexanders lillasyster och rotar lite i kläderna jag rensat ut (: får vi se om någonting passar! sen äter hon middag hos oss, ska bli jättemysigt! <3

nu blir det frukost! vi åker och tränar ikväll också. efter middagen, skönt! och idag ska jag inte köra 60 kg på ryggen, fy sjutton vad jag haft träningsvärk.. :P både rygg och ben hade jag så mycket vikter.. men armarna är svaga som bara den, haha. så det blir nog träning av mage & armar idag. och kuta massa på löpbandet! sen hem, mysa med älsklingen och komma i säng relativt tidigt. ska upp vid halv åtta dagen efter, lyra står på schemat! ska plugga teori! och ha coach möte! yey! (:

ha en jättemysig dag allihopa! vi hörs lite senare! puss&kram <3



god natt

vi har haft en helt underbart mysig kväll, jag och min kärlek <3 åt god middag i vardagsrummet med tända ljus, dämpad belysning och tätt intill varandra. tittade på en mysig/rolig film och skrattade en massa. underbart! sen plockade vi undan middagen och gjorde iordning varsinn ostbricka med brieost, honung och valnötter, ringlade flytande honung över. riktigt gott! nu är klockan mycket och vi är båda trötta! ska lägga oss i sängen och kramas och mysa och sen somna i varandras armar. det har jag längtat efter hela dagen! <3 imorgon tar vi sovmorgon till tio och sen äter vi en god frukost, åker hem till mamma och fortsätter rensa. skönt att bli av med allt som bara ligger!

dålig uppdatering idag, men så blir det ju vissa dagar. mer vissa, mindre andra. det är kul att ni tittar in iallafall (:

dagen har varit toppen och jag är riktigt nöjd. nu kommer jag somna gott. hoppas ni gör det också! puss&kram <3



promenad

hej på er (: hoppas ni haft en bra söndag, och än är den ju inte slut (: det har varit en jättemysig dag hittills. vi åkte och åt brunch med alexanders föräldrar och hans syskon. riktigt lyxigt. och jag åt en av de godaste kräftcoctailsarna jag någonsin ätit, så himla gott! våfflor med grädde och sylt, fruktsallad, mackor med goda pålägg, juice och te, äggröra och bacon.. ja det fanns allt. så dit kommer jag och alex åka igen är vi vill lyxa till det (: sen åkte vi hem, åkte och tränade och sen åkte alex tillbaka till hans föräldrar och städade ur bilen, han är påväg hem nu och jag ska skriva en matlista så ska vi åka och veckohandla. älskar när kylen och frysen är fyllda (: lyx! varit ute i det fina vädret idag och inatt kommer jag nog sova som en stock (: ikväll blir det såklar myskväll med älsklingen! film, tända ljus och massa gos! en perfekt söndagskväll!

nu ska jag leta recept. ha det så bra, så hörs vi senare (: puss&kram!



söndag!

god morgon allihopa! sovit gott? det har jag! somnade runt ett, vi kom hem vid elva tiden i går kväll. igår rensade vi hos mamma... vi är inte klara än och jag har redan slängt 12 proppfulla ikeakassar (dom där blåa ni vet) med kläder.. galet. vi ska dit på måndag igen (: och fixa! sen åkte vi och köpte ett helt nytt underskåp med lådor med vita högblanka lådfronter från blocket.. ist för 2600 kr som det kostar nytt, fick vi det för 600 kr. kap! fortsätter vi såhär kommer vi få vårat kök löjligt billigt, hahah! vi höjde ju värdet på våran bostadsrätt när mäklaren var här med 150.000 kr. vi hade från början tänkt att plocka ut pengar till köket, men vi valde ist att ta bort topplånet och på så sätt sänka våran månadskostnad med flera tusenlappar och resten av pengarna ligger kvar till huset! jag vill inte ta lån till köket, utan vi lägger undan pengar istället. det känns bättre. jag hatar avbetalningar! urk! det enda vi har avbetalningar på är lägenheten och bilen. och det känns otroligt skönt! hur som helst.. (;

idag ska vi äta brunch på ett jättemysigt ställe med alexanders familj. så vi ska bara duscha nu och sen åker vi och hämtar alexs mormor som också ska med! sen får vi se vad dagen bjuder på! (:

nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner. hoppas ni får en jättemysig söndag! det ska vi ha!

puss&kram <3



1 år sen.

fick ett sms från tessan om att idag var det minsann ett helt år sen hon, helena och my kom och hämtade mig när jag trodde att jag och alexander skulle flytta till våran bostadsrätt, men så feeel man kan ha (; vi åkte in till stan och fick varsinn helkroppsmassage i en timme, bowlade, kutade runt på stan i en jättesnygg tröja.. not. hah. en grön stor t-shirt med ett foto på mig och alex som vi inte såg kloka ut på.. så stod det "världens snyggaste par" sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning och gick ut och åt på garbo (en jättemysig restaurang) sen stannade vi kvar där och dansade långt in på natten. en jättebra möhippa! och nu har det gått ett helt år. helt otroligt vad tiden går fort. jag är glad att jag slapp gå runt i clowndräckt och rosa peruk som alexander fick på sin svensexa, hahaha.





Supreme Ice Grey

hittade en superduper snygg säng från tempur, kostar runt 32.000 kr och ja, ni som legat på en tempur säng vet hur skönt man sover. den här sängen vill jag ha! och alex med (; ännu en sak på önskelistan alltså! sömn är viktig!'

uppdatering.. jag skojade om priset.. hittade en likadan på blocket.. nypriset var 77.000 kr... ja drömma kan man ju, hahaha.





Lördagsfrukost

nu har vi precis ätit upp våran frukost som jag väckte älsklingen med. proppmätta blev vi. tur att det är sällan man äter sån här frukost (; nu ska vi bara byta om och sen ska vi till gymmet och träna! ska bli jätteskönt! nu har vi köpt protein pulver också, så träningen blir ännu bättre. här ska byggas muskler.. dock är jag ju tjej och kör på lätta vikter, men fler repetitioner, på så vis blir musklerna lååånga och inte sådär bulliga :D vill vara slank (;

hoppas ni mår bra! ta hand om er idag! vi hörs lite senare, vi åker ju hem till min mamma och rensar sen.

puss&kram <3









det smattrar

vaknade nyligen, och nu sitter jag i pyjamas och småfryser, ska skrypa ner en stund till under det varma duntäcket och nära min kärlek. idag är det grått på himlen, vissa sa att det skulle bli såhär, vissa sa att det skulle bli sol. jag hoppas på det här, eftersom vi ska vara inne och pyssla, rensa och få viktiga saker gjorda. jag gillar sånt här väder, sitta inne med myskläder, en kopp varm te att värma händerna på, titta på en mysig film och bara vara. en riktigt mysardag!

blev hungrig nu, så jag tror jag ska göra en mysig lördasgfrukost till oss, koka ägg, meze yoghurt med hallon och jordgubbar, juice, te och såklart mackor med pålägg! vi måste åka och veckohandla idag, för det är ganska tomt i vårat kylskåp!

hoppas ni sovit gott och vaknar upp till en härlig lördag!

puss&kram <3



pyssel

det kliade i pysselfingrarna och här är resultatet., (: tavlan är 30*40 cm och är en liten påminnelse om att vi ska släcka lamporna. den har jag pysslat ihop i photoshop och framkallat hos fujifilm. jag gillar att den är så enkel.

sen är det snabelaet som står inne i datarummet nu (:











en jättemysig kväll.

precis som jag trodde så blev kvällen jättelyckad! och maten god, även fast det tog lite längre tid än vad vi planerat med.. vi ställde fram en godisskål som vi mättade oss lite med innan vi fick mat i oss (: vi åt middag, efterätt och spelade yatzy, tittade i fotoalbum och pratade (såklart..) vi ska förbi dom imorgon, killarna ska spela playstation 3 medans jag och helena roar oss med annat (: äter nog middag där också! men på dagen ska vi träna och städa/rensa. så skönt att bli av med massa saker som bara ligger.. (:

vi körde hem dom, när vi släppte av dom vid tåget och regnet öste ner ringde jag helena och så körde vi hem dom. mysigt att åka bil när det regnar. lyssnade på lugna favoriter och höll älsklingen i handen <3 sen när vi kom hem så plockade vi iordning och städade i köket, bäddade upp sängen, tog bort sminket och borstade tänderna. sitter i min mysiga pyjamas och längtar i säng! ska bara lägga upp lite bilder (:

hoppas ni också haft en mysig fredagskväll. så skönt med lite sovmorgon imorgon, sen åker vi till gymmet efter frukosten.

här kommer lite bilder från ikväll (:











fredagsmys

det ska verkligen bli mysig ikväll. helgerna när alex är ledig är oslagbara. så himla mysigt! njuter för fullt av att ha honom nära mig. går och slänger kärleksfulla blickar till varandra och ler. åh, jag är så där löjligt kär. kan man vara nykär hela livet? jag känner likadant som i början, fast nu känns allt mer ihopväxt. vi har verkligen blivit en. och vi älskar det! <3

jag ska bädda rent i sängen nu och sen börjar jag med middagen. ska bli gott med mat, jag är vrålhungrig. äter mycket mer nu när jag tränar. och det är ju hälsosamt, men inget jag är van vid. så nu när alexander också börjat träna får vi nog räkna med lite mer i matkonto (; hur som helst, gott med mat! vi äter alltid lite "finare" mat på helgerna. därimot äter vi aldrig snabbmat som korv och mackaroner som vissa gör under veckorna.. då brakar min mage ihop. tyvärr för ibland är ju sånt gott med (: jag mår bäst av GI. det känns rent också. sunt och rent. babbel...

jag har satt upp en ny tavla här hemma. den måste jag fota sen. är så himla nöjd. har gjort den i photoshop och framkallat den i stl 30*40 cm och nu sitter den i en svart ram, precis som den andra med massa positiv text. och den går också i svart och vitt (: me like! billigt blev det ocskå.. tror en sån förstoring kostade 9 kr just nu och ramen hade jag redan!

nu ska jag välja påslakan.. tror jag vet vilka det blir :$ våra från h&m.. sa jag att jag ÄLSKAR att sova i dom.. haha! så nu ska jag fixa det och sen börja med hasselbackspotatisen, den tar ju en stund så (:

hoppas ni får en jättemysig kväll, det hoppas jag att vi får också! (:

puss&kram <3 hörs senare!



nu sitter jag och pysslar med deko

MMS

nu sitter jag och pysslar med dekorplast. :) hoppas ni mår bra! Snart kommer det lite bilder på min exklusiva outfit som jag har i dag ;) puss och kram.


älsklingen köpte två paket jordgub

MMS

älsklingen köpte två paket jordgubbar till mig :) mums. Vi ska äta lite lunch nu, då blir det jordgubbar och meze yoghurt. Den är jättebra när man går efter gi. :) puss puss


på lyra

gud vad jag är tröööött idag. måste varit för att jag sov så himla gott i natt (; då är det inte kul att studsa upp ur varma sängen.. jaja. nu sitter jag här och fixar med lite pysselprojekt. ska göra några väggord hemma.. "toalett" och "cats" vid katternas matskålar.. skriver ut bokstäver från word och sen klipper jag ut dom och ritar av dom på baksidan av dekorplast. sen klipper jag ut den och sätter upp (: billigt och kul! när jag har hämtat hem min symaskin ska jag sy kuddar och stryka på bokstäver och mönster osv i svart.. ja, ni får se sen (: behöver nya kuddar till soffan, eller behöver och behöver.. men det är alltid kul att förnya, på ett billigare sätt (: visst?

jag ska strax sätta mig i soffan och läsa mina tidningar som jag hade med mig med en kopp te. under en filt. blir ni också sådär frussna när ni är trötta?! jag har mjukisbyxor och en hoodie idag, så skönt. när jag haft klänningar och jeans osv på mig i flera dagar är det SÅ skönt att bara ha en slappisdag. mys!

får se om vi tränar idag eller bara tar det lugnt, ibland måste man få rukka på det man bestämt (; tränar ändå så mycket, mer än vad jag tänkt så det jämnar ut sig!

nu - mys med te & tidningar!

puss&kram



nya elle interiör hänger med till

MMS

nya elle interiör hänger med till lyra! Nu är vi påväg! Solen skiner i dag, hoppas den skiner på dig också! Puss och kram.


håller på att sminka mig. Trodde i

MMS

håller på att sminka mig. Trodde inte jag skulle hinna Men världens underbaraste make kör mig om en halvtimme :) puss.


Good morning.

mår lite smått illa, haha. jag flög upp ur sängen när klockan ringde nu vid sju. phu. är fortfarande helt ur i skallen. när det gått över ska jag äta frukost, mums! (: alexs lillasyster som jobbar på ett café skickade med oss en hel pappkasse med massa goda bröd.. lyx! får se vilket jag väljer.. vill ju ha alla..! :D

va roligt att ni gillade mobilbloggningen. med mitt abonnemang så mmsar jag gratis, så jag hoppas det inte är några luriga extra avgifter, då blir det kul när räkningen kommer, haha! (;

jag var ju på h&m igår och prövade en jättemysig pyjamas från organic cotton i ljusgrått.. lång ärm på tröjan och byxorna med.. underbart skön och den fick jag av mami (: blev jätteglad och har sovit jättegott i natt. brukar alltid tvätta saker jag köper.. men den var så mysig så jag orkade inte vänta (; det är min nya favorit tror jag minsann!

nu blir det frukost, dusch och påklädning (: ha en underbar dag! vi hörs lite senare! puss&kram <3 ps, tack tack tack för alla era kommentarer. blir så glad, så glad! (: ps 2, helena, vi fixar en annan sås. ge mig gärna förslag!



hemma!

hej allihopa! hoppas att ni har det bra och har haft en jättebra dag (: jag är jättetrött efter allt idag och det ska bli riktigt skönt att krypa ner i våran mysiga säng snart! ska bara tvätta av sminket och borsta tänderna! så glad att inte behöva somna ensam i kväll. världens bästa alexander ligger ju brevid mig och snusar <3 underbart!

Imorgon är det redan fredag, helg alltså (: MYS! speciellt eftersom älsklingen är ledig (: såhär är helgen planerad:

fredag - lyra mellan 10 - 12 (har inget att plugga, eller inga möten, så jag tar med mig massa tidningar som jag ska plöja i deras mysiga soffa. dricka massa te och ta det lugnt) sen åker jag hem och jag och alex åker till gymmet i 1,5 timme. ska träna igenom hela kroppen! åker och handlar till middagen, åker hem och städar och sen vid sju kommer helena och hennes joakim på middag! mysigt! det blir helstekt fläskfilé med hasselbakspotatis, sallad och aioli. hoppas det ska smaka :D (helena?) hihi.

lördag - en riktigt nödvändig rensning ska ske under ett par timmar på dagen.. jag har nämligen ett rum hos mamma som är belamrat med saker.. hur mycket som helst. så vi ska rensa i rummet och uppe på vinden (både jag och mamma har varsinn vindsförråd där) så vi tar mitt och alex.. hoppas på att hitta min sprojlans fina symaskin. för då ska jag sy kuddar, gardiner och massa annat skoj (: myskväll på kvällen med film, godis och massa mys med älskling!

söndag - jag och alex och alexs familj ska äta brunch på ett jättemysigt ställe vid 11:00 sen är dagen oplanerad. men vi hittar nog på massa mysigt (: om jag känner oss rätt!

nu ska jag hoppa i säng! roligt att ni ville följa med mig idag (:

puss&kram <3





DSC00416

MMS

haha vi har det underbart kul :) ätit gott och skrattat så jag gråtit och ätit jätte god chokladtårta som alles syster tog hem från hennes jobb. Hon jobbar på café :) tårtan kostar nästan 400 kr. Då kan ni tänka er att den var god. :) på bilden ser ni alex syster, alex och christoffer i hästmask. Hahai. Nu ska vi åka hem. Hörs sen. Puss puss


hej igen. Det känns som jag plågar

MMS

hej igen. Det känns som jag plågar er med mina inlägg i dag :) hoppas ni står ut. Tyvärr blir ju bilderna inte så bra som med systemkameran. Men vad tycker ni? Kul eller hota att hänga med såhär? Jag tycker det är skitkul, haha :-D nu är vi iaf påväg till alex föräldrar och jag är jättetrött Men det ska bli jättemysigt :) i morgon kommer helena och joacim på middag, mysigt! Nu mår jag illa. Blir så lätt åksjuk. Blä! Hörs snart! Orkar ni?! ;) puss och kram!


nu är jag och alexander påväg hem!

MMS

nu är jag och alexander påväg hem! Ska fixa oss och sen åker vi och grillar hos hans föräldrar. Och firar hans bror som fyller 21 År i dag :) hörs senare. Kram


undra om det här kommer upp och ne

MMS

undra om det här kommer upp och ner nu :) såhär ser jag ut i dag. Jag är inne på hm och ska pröva en mysig pyjamas. Pyjamaser är en av mina laster :) har ganska många. Så en till skadar nog inte. Hihi. Mår ni bra? :) puss och kram.


vi sitter ute i solen och myser. D

MMS

vi sitter ute i solen och myser. Det blev en chailatte, morotskaka och en ost Macka för mig :)


har precis träffat min söta mamma.

MMS

har precis träffat min söta mamma. Nu ska vi gå och fika! :)


sitter på bussen och lyssnar på mu

MMS

sitter på bussen och lyssnar på musik. Det är riktigt varmt ute. Men jag verkar vara den enda som tycker det. Haha. Alla sitter med jacka. Phu. Hoppas ni mår bra! :) har ingen aning om det här ens kommer fram. Kram på er.


nu är det ju nästan somnar! Invige

MMS

nu är det ju nästan somnar! Inviger mina älsklings mary janes i dag. Som är jättetrasiga. Men är dom favoriter så är dom :) hörs snart! Puss&kram!


solig torsdag

och jag är på strålade humör (: vaknade av att älsklingen kom in och kröp ner under samma täcke som mig och viskade i mitt öra att jag är världens bästa fru, så kramade han mig och pussade mig över hela ansiktet. han är ledig nu och det är SÅ underbart att få vara mer med honom <3

idag ska jag lämna besked till min handläggare på försäkringskassan. jag har ju ersättning därifrån och har fått jobba nu men valde ju studierna för att jag trodde att jag inte skulle klara av båda. nu visade det sig att det gick finemang! och ev kommer jag börja jobba 40 timmar i månaden och ha mitt bidrag. vi får se helt enkelt (: om jag pallar! haha. plugga går i första hand! men det är otroligt skönt att man får jobba så man får träna på det också! så idag blir det till att fundelera.. vill nog pröva iallafall. isf blir det antagligen coop som jag snackade om innan. en vän som jobbar där som kan lägga ett gott ord och då kommer jag om jag får jobba kvällar. vi får se!

idag ska ni få följa med mig. vet att mobilbilderna super, men det kanske inte gör så mycket (: jag ska till lyra snart och sen åker jag och fikar med mami. hon åker till småland med min mormor på lördag, så vi måste ses och få kramas lite innan! <3 ikväll ska vi ju till alexanders föräldrar och grilla. och vilket strålande väder att grilla i! 21 grader redan nu kl åtta på morgonen. helt otroligt! (fast termometern kanske mäter av direkt i solen) men iallalfall, heeela underbart (:

nej, nu ska jag samla ihop mig. och lägga på lite smink, klä på mig och sen vid nio går jag till bussen!

ha en underbar dag allihopa! hörs senare! puss&kram (:



våra söta katter håller mig sällsk

MMS

våra söta katter håller mig sällskap när jag äter min frukost. Den tredje sitter på andra sidan. :)


god morgon allihopa!

MMS

god morgon allihopa! Alex väckte mig med massa kramar och Pussar och sa att jag är världens bästa fru. Sen hade han dukat fram frukost till mig. Mysig start på dagen! (: Puss.



God kväll!

hej på er (: hoppas ni mår jättebra! jag mår toppen! har precis kommit hem från en jättemysig långpromenad och nu är jag helt rö om kinderna. gick runt i villaområdet och ner till vattnet. superskönt! det blev inget fika idag, mitt huvud dunkade och på dagen tog jag det bara lugnt, umgicks med älsklingen och fick en jättegod middag som han lagade (:

jag tänkte faktiskt komma i säng snart. imorgon ska jag till lyra och ha coachmöte, sen åker jag till huddinge och fikar med mami. mysigt! sen åker jag hem och sen på kvällen ska jag och hjärtat hem till hans föräldrar och syskon och fira christoffer som fyller år! så vi ska åka förbi farsta också och kika present. jag tycker det är så himla kul med killkläder, men christoffer är en hejare på att byta stil :P så det är inte det lättaste.. sist jag såg honom såg han ut som en som jobbar på carlings iallafall (; vi får se vad det blir! vi ska grilla där hemma och ha det mysigt! jag gillar verkligen att vara där, det är så mysigt hemma hos dom. ska hjälpa christoffer att inreda hans rum också! och sånt gillar jag som ni vet :D

idag bestämde jag och mysan att jag ska åka till henne i hässleholm. hon har köpt lägenhet och det är första gången jag är hos henne som vi är heeelt själva! det ska blir jättemysigt! vi har alltid så kul ihop! längtar jättemycket!!

ska kika lite bloggar och mejlen (: ha en fortsatt mysig kväll. imorgon är det redan torsdag och min äkta hälft är ledig igen i sju dagar.. sju underbara dagar! vi har massa mysigt inplanerat. (: satt vid middagen och skrev in i kalendern! älskar att umgås med honom. jag är så LYCKLIG! (:

sov gott puss&kram!





ute på en mysig kvällspromenad.

MMS

ute på en mysig kvällspromenad. Hörs snart!



God morgon bloggen (:

vad tycker ni om mobilbloggningen? är det skoj att "hänga med" lite mer? hoppas det för idag får ni hänga med till stan när jag ska fika med ida!

jag vaknade för en halvtimme sen och har legat och dragit mig i sängen, så skönt! gick upp och fick se världens sötaste lapp och plockade vitsippor. jag älskar honom! han är helt underbar och även fast vi varit tillsammans så länge nu så har vi kvar alla små saker som betyder så mycket. som nu, en lapp och blommor. dagen kan inte börja bättre <3

idag har jag och alexander varit gifta i elva långa månader. tiden går så himla fort. om en månad firar vi tre år som par, två år som förlovade och ett år som gifta! har jag sagt att jag är lyckligast i hela världen? (: det är jag! vi har planer på att åka iväg neråt och bo på något mysigt slott, äta gott och bara mysa och vara nära! låter som en perfekt bröllopsdag (:

nu kurrar magen! hörs lite senare! ha en underbar onsdag! puss&kram!



blommor och söt lapp från alex.

MMS

blommor och söt lapp från alex.


nyvaken. I dag blir det en bra dag

MMS

nyvaken. I dag blir det en bra dag!


God natt bloggen

sitter och dricker upp mitt te och ska snart borsta tänderna & krypa ner i mysiga sängen i nytvättad pyjamas. haft en mysig kväll och nu ska det bli jätteskönt att få ligga och bläddra i tidningar, ringa älsklingen och sen ligga en stund på spikmattan. då sover jag som ett barn (: imorgon är det uppstigning runt tio, duscha, sminka mig och fixa håret., sen åker jag in till stan och träffar ida vid ett, fikar och sen åker jag hem, byter om och åker till farsta och tränar. vilken fab kropp jag kommer ha i sommar på stranden! wiho! nog om det..!

har fixat så jag kan mobilblogga.. så imorgon slänger jag in lite inlägg när jag är i stan (; så får ni hänga med lite!

ska stänga ner här nu! hoppas ni sover gott i natt (: hörs mer imorgon! puss&kram <3



Vb: Blogg mysigt med te och tända ljus.

MMS

mysigt med te och tända ljus.



dagens..



 



bilderna är tagna tio minuter efter jag gick upp.. därav den snygga ruffsfrillan.. (: kompisen på hakan vill inte försvinna så den får ni också stå ut med. så är det när det är den tiden på månaden ^^

jag har hur som helst på mig:

klänning från h&m trend. den gråa klänningen är ihop sydd med tröjan (: jättemysig och fin på samma gång. och sen svarta leggings. hade på mig guldskor från skopunkten och bikerskinn jackan. nu ska jag snart hoppa in i duschen. mätt och var tvungen att vila lite (: vi åt en jättegod sallad till middag med; sallad, körsbärstomater, majs, gurka, grillad kyckling och hemmagjord oliv&vinigrätt (heter det så?) och salladskrydda. hade i lite fullkornspasta skruvar också (: mums! efter duschen ska jag pilla med vårat thailandsalbum. måste fixa klart bröllopsalbumet också, kan vara kul att plocka fram när vi får gäster! sen blir det film, mys i soffan, plöja inrednings tidningar och sova relativt tidig idag.. är trött efter nattens bravader och bus. imorgon ska jag in till stan och fika med ida och sen blir det gymmet! juste.. idag är det ju husfruarna.. vilken tur att jag kom på det :D mysigt! dax att duscha och fixa mysstämning i vardagsrummet med te, ljus och uppkrupen med pyjamas (:

hörs sen! puss&kram <3

ps. ursäkta kaoset i bakrunden.. det är borta nu (;


God morgon tisdag!

uj vad jag sovit länge.. fast inte alls många timmar i natt. när man har tjejkväll måste man ställa in sig på att man inte kommer sova.. jag sov en timme hos ann, sen ringde min mobil.. och älsklingen kom och hämtade mig (: det var mysigt att se honom igen. och han var lika trött som jag efter nattens bravader. (han var och jobbade..) vi hade en jättebra kväll igår. skrattade så jag fick ont i magen. (: och det är ju ett gott tecken (;

jag vaknade som sagt nyligen. och tänkte gå ner till affären och handla lite frukost för det ekar tomt på frukostprylar i kylen nu.. bröd, ost, skinka, juice, yoghurt mm (: sen blir det mysdag här hemma! ska städa lite, rensa lite. fixa med thailandsbilderna från bröllopsresan och såklart titta på film ikväll! myspys! vad ska ni hitta på idag? det är inte så bra väder här.. så det är perfekt för en hemma dag! (:

nej, nu blir det promenix till ica och sen hem och äta mm. vi hörs lite senare. ha en jättebra dag! puss&kram!



prinsesstårta

gid kväll (: jag sitter hemma hos ann och äter prinsesstårta och har precis duschat. det var riktigt skönt. efter middagen fick ann en sylvass filékniv genom handen.. så vi har suttit över tre timmar på akuten. flamsat, kutat runt med nikki i barnvagnen och försökt sysselsätta henne, sen kom anns mormor och morfar och hämtade henne och vi flamsade vidare. tillslut fick vi komma in och hade hon inte haft någon känsel i fingrarna så hade vi fått sitta tills imorgon bitti och vänta på läkaren. så det var tur (; nu är vi som sagt hemma och ska mysa lite innan vi går och lägger oss. älsklingen kommer och hämtar mig imorgon vid halv sju. så det blir inte många timmars sömn i natt, tur att jag inte har någonting förutom lyra imorgon! sen blir det myskväll delux vill jag lova (:

hoppas ni sover så gott. det kommer jag göra. helt slut i huvudet av allt som hänt idag! phu (: maten var supergod som ann bjöd på och den hann vi avnjuta i lugn och ro iallafall (; grillad lax på citronbädd med grillade rotfrukter och romsås. jättegott! ska sno receptet sen!

sov gott allihopa! puss&kram <3



tjejkväll

hej på er (: hoppas ni mår bra! det gör jag, fast lite huvudvärk har jag.. det är nog vädret. håller på att fixa mig iordning. ska strax pröva på björn axéns volymaster. kul! hoppas det är lika lätt som det ser ut på reklamen (; och att det blir bra framförallt. tjejen jag köpte den av var frisör och började dra och pilla i mitt hår när jag var där och köpte den. haha. hon sa att det behöver klippas upp för att det är så himla tungt.. (tjockt och hänger därför tyngre..) men någe måste ju hända tycker jag (;

jag och älsklingen kom hem nyss och vi har ätit några mackor och druckit te, gott, för jag var jättehungrig! man blir så himla hungrig när man styrketränar. (: ska packa en väska också med pyjamas, ombyte och tandborste osv.. sover över hos ann. så vi får se om vi hörs mer ikväll eller om vi hörs imorgon! imorgon är det tisdag och jag ska till lyra mellan 10 och 15.. tror jag det var. inte helt säker ^^ ska även skicka in brev till komvux och plugga körkortsteori.. påtal om det så ska jag anmäla mig och hjärtat till trafikskolan här hos oss för en ledarkursutbildning. sen är det bara att tuta och köra :D ska bli så sjukt kul att börja! jag längtar verkligen!! sen på kvällen tror jag det blir ett spinningpass. ska kolla om det är något imorgon bara (:

nu ska jag fixa håret och sminka mig lite. ha en jättemysig måndagskväll allihopa! ta hand om er (: puss&kram!



ny cykel

jag vill köpa en ny cykel och har så klart fastnat för en alldeles för dyr :P kostar runt 9000 kr men den ser otroligt skönt ut att cykla på. vit, silikoninlägg i sadeln (perfekt för mig som har en benig gump, haha) mjuka handtag med växling mm. mm så fin (: visst?





090504

God morgon underbara måndag! (: idag vaknade jag utvilad och pigg! skönt! ska strax göra frukost, blir scrable eggs på hårbrömackor och ett glas färskpressad apelsinjuice. gott!
 
vädret är inte det bästa idag så jag tänkte åka till gymmet och plocka här hemma lite. fixa med små saker och sånt. (: sen runt två, tre ska vi åka och köpa en volyum master som jag beställde men avbokade. hittade nämligen en språjlans för 250 kr. hon är frisör och hade köpt in men aldrig använt. så det var bra (: ska ju till ann ikväll så får vi se om jag är kaos i håret eller inte (; tänkte nämligen pröva den...!

oj.. glömde spara inlägget.. nu har jag ätit och ringt massa samtal till nti (: börjar läsa psykolgi A och samhälle på måndag om allt går som det vill.

nu - läsa bloggar och ta det lugnt (: puss&kram och ha en underbart bra dag!




tiominutertillmidnatt

jag har haft en jättemysig kväll. har ni? (: hoppas det! jag duschade efter middagen och satte på mig pyjamas och tofflor, gjorde en kopp te och tände massa ljus. älskar vårat nya vita soffbord.. ljusen speglar sig så vackert i det högblanka. (: så gjorde jag en kopp te och åt mandariner (för jag tänker minsann inte sluta äta frukt pga något knasig läkare, höhö) dock var det nog mer riktat mot överviktiga.. men ja, skitsamma.. man kan ju inte sluta äta allt...! jag tittade på filmen house bunny. mysig, gullig, rolig och lite små löljig! precis vad jag orkade med nu på kvällskvisten (: myste med katterna och pratade med mamma i telefon. vi diskuterade den här svininfluensan.. läskigt eller hur!? ): dom hittar nog ett vaccin snart!

imorgon är det måndag och jag ska till gymmet och lyfta skrot med alla andra på friskis & svettis. jag älskar det gymmet. det är blandade åldrar, blandade kroppar, blandade kön och ingen är speciellt uppklädd.. det skulle likagärna kunna hänga en skylt på dörren "kom som du är" och det är precis vad alla gör (: just love it! så 1 timmes styrketräning imorgon och sen ska jag hem, duscha, umgås med min kärlek och göra mig iordning för kvällen. är bjuden på mysmiddag hos ann, vi ska äta fisk och dricka vin! (: jag sover över där också, så hämtar älsklingen upp mig efter jobbet på morgonen innan hennes make kommer hem från hans jobb (: en riktig tjejkväll alltså! mysigt! så kul tycker jag att vi fortfarande har kontakt och umgås.. jag var 13 år när vi lärde känna varandra och hon 14 (: så det är 11 år sen. då var vi två busiga tonåringar som sprang ute på helgerna och gick på hemmafester och nu är vi båda gifta och hon har en dotter på 1 år. tänk vad tiden går fort! kul ska det bli iallafall. (:

ska ta och borsta tänderna nu och släcka ner här. lägga mig i sängen och läsa tidningar och ringa älsklingen! saknar dig gubben! ska bli så mysigt när han kommer hem imorgon bitti och pussar på mig <3

sov så gott kära ni. hörs imorgon! puss&kram (:



middag.

ikväll åt vi en riktigt god & lättlagad middag! här hittar ni receptet och det är GI. nyttigt och gott! (: varför tror alla att det är så svårt och avancerat med nyttig och bra mat? det går ju att raffsa ihop på ett nafs! det kallas dåliga ursäker eller hur (;





nya sängkläder från h&m home.

jag har klickat hem helgråa sängkläder från h&m innan och det är löjligt sköna. vi använder typ två uppsätt nu (; och längtar tills vi ska använda dom från h&m igen. fina & sköna. inte så billiga. men hellre några få, sköna och fina än många osköna.. ja ni fattar (;

dom här har jag köpt nu (: fina va! dom är vita i botten med svarta smala ränder och så är det svarta knappar på både örngott och påslakan.





sunday!

och det har blivit lite ändrade planer. en gång i månaden.. ja ni vet, så får jag så jäkla ont i magen. och just idag har jag så ont så jag knappt kan stå på benen. det blev så när jag bytte till p-piller från p-stav. väldigt jobbigt. men vad göra?! bara ta det lugnt och vila typ! (: just nu sitter jag och äter två mackor med ost, dricker färskprässad apelsin juice och äter en mandarin. väntar på att mitt ägg ska bli klart också. sen får vi se vad dagen bjuder på. och vad jag orkar med. tur att det bara är såhär ibland. kanske ska pyssla lite med fotoramarna och korten osv. vi får se (: sundag = vilodag och det ska jag verkligen ha idag!

nu ska jag kolla mejlen och äta upp min frukost! ha en jättemysig söndag! (:

puss&kram!



Lite kvällsbilder.



 



 











lite kvällsbilder här hemmifrån som jag sprang runt och fotade medans mami gjorde ansiktsmask (: adolf tittade på mig som om jag var från en annan planet, hihi (: mamma gick precis. och jag ska göra mackor och en kopp te. är hungrig! så det ska bli gott. sen tänkte jag bara plocka ur diskmaskinen och sen borstar jag tänderna och kryper ner i sängen och läser! mysigt! och skönt att inte komma i säng så sent. imorgon ska vi på 1 års kalas hos ann, nikki och billy och äta prinsesstårta, mums, och det roligaste av allt, köpa barnkläder. så kul :D får åka till farsta imorgon innan vi åker dit (: sen åker vi och styrketränar och sen hem och göra middag osv osv. (:

juste nu ser ni vårat nya soffbord också. och som ni också ser så ser det ganska kalt ut. så en matta ska införskaffas, vit pearl från mio.. kanske jag nämnde innan? virrig i bollen (; det blir gosigt för små kalla fossingar på kvällarna. mysigt! och sen ser ni våran tinywinylilla förstärkare som jag gav till hjärtat i födelsedagspresent. visst är den söt :D jag älskar den. riktigt bra är den också!

nu ska jag bre några rågkusar med ost (roligt namn på mackorna va) (: och göra en kopp te. varva ner i soffan med family living!

sov så gott sen allihopa! puss&kram <3



myskväll med mami (:

mamma kom hit för någon timme sen och vi ska strax sätta oss i soffan och titta på lördagens avsnitt av robinsson. ska göra te till oss och tända ljus! jag duschade medans mamma åt middag (hon tog med sig egen mat..) så jag tvättade håret, hade i inpackning, peelade kroppen med body shops coconutpeeling och gjorde en lermask från lush i ansiktet. superren nu alltså (; insmord med body butter mango från body shop och nytvättad pyjamas! håret har jag satt upp i en knut och tagit bort luggen med hårspännen. så skönt. nu är jag redo för en ordentlig myskväll (:

älsklingen var och köpte soffbordet och det är skitfint. nu behöver vi verkligen en matta under (; för det ser kalt ut. och den mattan vi riktat in oss på är en vit pearl från mio. den är glansig i stråna och ska vara lätt att dammsuga. och det är viktigt då alex är allergisk mot våra pälsklingar! men det får bli nästa månad (; är så himla glad för det nya bordet. vilken skillnad! ska fota sen i pausen och lägga upp här!

nu börjar det hör jag, hörs senare. ha en jättemysig lördagskväll allihopa! <3

puss&kram!



Lördag!

hoppas ni sovit gott (: jag och älsklingen sitter i soffan och tittar på rent hus, och sen ska jag äta lite lunch innan jag åker till gymmet. eller så går jag ut och går på en powerwalk, med tanke på det underbara vädret! (: vi ska åka och köpa ett nytt soffbord idag också. ett vitt högblankt. så skönt att bli av med det här stora vi har nu.

igår tittade jag på filmen the notebook, så himla bra. men jag grät ju så jag hulkade. haha. en riktigt bra kärlekshistoria. gick runt i lägenheten och satt upp små lappar överallt till älsklingen. med meningar som betyder mycket för oss. skrev ett mejl till honom och sen gick jag och la mig. somnade som en stock. så jag orkade inte lägga upp bilderna som jag sa igår. så nu kommer dom istället (:



 



filmkväll

nu har jag framkallat massa massa bilder, runt hundra st (: fast det blev under hundralappen ändå. bra! ska klistra in massa bilder från våran bröllopsresa i thailand sen när dom kommer i vårat fina handgjorda thaialbum som vi köpte därnere! och några ska upp på väggen (: nu är jag trött på att sitta här och ska göra mig en kopp te, en macka och tända massa ljus. krypa upp i soffan under en filt och bara ta det lugnt, mysa med katterna och titta på film! blir en komedi. sen tror jag att jag ska fixa lite hemma eller så går jag och lägger mig och läser. vi får se (: ska visa er bilden jag ramade in idag också. gör det senare efter filmen (: jag har precis lagt på med älsklingen, vi pratade i över en timme. saknar honom så mycket när han är i väg och jobbar och ikväll hade jag verkligen velat gosa in mig i hans famn. han går av nästa torsdag, så det är bara att gilla läget! vi får mysa på dagarna! passa på så mycket det bara går! <3 var mysigt att få höra hans röst iallafall.

nu ska jag göra mackor och te och mysa runt här hemma!

hoppas ni mår bra? och har en mysig fredagskväll! <3

puss&kram.





middag

hej på er (: jag sitter på golvet i köket med bärbara och väntar på att våran GI lassagne ska bli klar. nog klar när som helst. och det luktar jättegott! mums! har satt på mig mjukiskläder och ska tvätta av mig sminket snart. efter maten. för ikväll blir det myskväll för hela slanten. gymmet hann stänga tyvärr så det blir gym efter frukosten imorgon (: fikade med ann och det var jättemysigt som vanligt. sen handlade jag lite frukost som var slut hemma och sen åkte vi hem, älsklingen kom och hämtade mig!

har färgat håret nu också. skönt att ha det gjort. känns mycket fräschare. fint med rött hår (: det glänser så fint i solen! och alex pillar mig i huvudet hela tiden, min söt (:

ska bänka mig i soffan lite senare med en stor kopp te, tända ljus och en film. innan det ska jag fixa lite med tavelväggen och foton osv. fraktfritt på fujifilm nu, och jag har en del kort som ska framkallas som jag pysslat ihop i photoshop (: ni ska få se sen. har ramat in min "man lever bara en gång" tavla med massa positiva saker och meningar och ord. blev jättebra. det ska ni också få se sen (;

nu är maten klar. hörs senare. puss&kram!!





1 maj.

tiden går verkligen fort.. snart är det ju julafton (; vaknade nyss och har gjort frukost som jag sitter och mumsar på. ann smsade mig i går och vi bestämde att vi ska fika idag i farsta, så vid halv två hämtar hon mig. mysigt! ska försöka hinna färga håret innan också.. för nu behövs det verkligen! ska bli rödtopp igen (; jag är mellanblond egentligen och det gillar jag icke..! passar bättre i rött med grönbruna ögon.. mm (: så jag får nog skynda mig på en aning..

efter farsta åker jag hem och fixar lite här hemma. ska framkalla foton, måla några ramar svarta och sätta in foton i olika ramar. ska fixa med en tavelvägg alltså! (: vet inte vart jag ska ha den ännu.. tror det blir en lite mindre här inne i datarummet och sen en i hallen. får se (:

nej, nu ska jag dricka upp mitt te och sen fixa färgen i håret! hoppas ni sovit gott? (: ha en underbar 1 maj! hörs mer sen!

puss&kram <3



riktigt trött

phu, äntligen hemma! (: riktigt skönt. har varit mycket idag. först inne i stan och fikade med helena, sprang i affärer och handlade jordgubbar. mums! (jag har tryckt i min två packet idag, själv..) var jättemysigt att träffa henne som alltid (: sen kom älsklingen och hämtade mig i stan och vi åkte direkt till mamma som gjort pannkakstårta (: vi åt och blev proppmätta och sen åkte alle till jobbet. innan det satt vi och tittade igenom alla våra gamla fotoalbum som vi gjort till varandra "vårat första år.." mm. så himla mysigt! tog hem allihopa och ska såklart göra fler album <3 blev massa pussar och kramar när hjärtat åkte till jobbet och jag och mamma gick upp till kyrkan och gick fackeltåg. mammas kompis dotter erica följde med oss och höll mig i handen hela tiden, "du är min kompis" så himla söt (: hon är nio år och vi ska bestämma en dag när hon och jag ska hitta på något (: mysigt! var nere vid elden och stod och myste, tittade på raketerna och sen följde jag erica hem och såg till så hon kom in i porten, sen gick jag hem till mamma igen och satt på mig min klänning (hade haft mjukisar vid brasan) sen drog mamma med mig till en källarlokal där det var fest. jättemysigt ställe där dom hade målat väggarna i svart och rött, mixade loppismöbler med stora guldspeglar.. jättemysigt (: massa ljus osv. alla var glada och drack öl. jag var nog yngst. haha (; såg en 60 cm bumling taklampa med perfekt galler hänga där och dom ska stänga ner lokalen (dom driver en loppis) och om jag har riktigt tur får jag köpa den! den är taxibilsgul nu men då ska den bli svart (; eller vit. får se. och med deras priser blir den nog billigare än billigast! :D hoppas nu jag får köpa den. i september stänger dom ner, så då får jag veta (:

imorgon är det 1 maj och jag ska pyssla här hemma med min tavelvägg, framkalla foton på fuji och träna på gymmet. ha myskväll med film och god mat! tar en skön sovmorgon också! underbart med helg (:

ska tvätta av mig sminket nu och sen krypa ner i sängen. så skönt! längtar verkligen. vi hörs imorgon kära ni. sov så gott (:

puss&kram <3



RSS 2.0