sjuk.

sjuk, och återkommer när jag mår bättre (: ta hand om er sålänge! puss&kram.




tidig morgon!

god morgon! (: jag sitter i soffan och äter knäckebrödsmackor, dricker te och juice. tittar på nyhetsmorgon, det är så mysigt tycker jag! hörs att man börjar bli äldre ^^ idag blir det ganska mulet ute, och jag är påklädd med myskläder! idag blir det massa pluggande för min del. och ikväll myskväll med alle. vi har så himla mycket inplanerat den här veckan, så man måste passa på! men jag gillar att det är mycket inplanerat osv (: det mår jag bra av.

nej, ska kika vidare på nyhetsmorgon och äta upp min frukost nu! vi hörs senare ikväll. ha en jättemysig måndag! (: puss&kram <3



segsöndag.

god kväll vänner. söndagen är nästan slut och jag är lika slut jag. slut som artist eller vad man säger (: varit trött heela dagen lång, och hjärnan har jobbat trögt. därav en riktig segsöndag (: åt lunch med peter i stan. vi hade föresten riktigt roligt igår. var på hemmafest i stan och sen åkte vi till stureplan och dansade så vi vart svettiga. så himla trångt inne på dansgolvet, men uj så himla kul vi hade det (: peter är en av mina bästa killkompisar, helt klart. roligare människa får man leta efter.

varit hos mamma på middag ikväll, mysigt och väldigt god mat. rostbiff med stekt potatis, kantarellsås och sallad. mums! sen tittade vi på filmen som gick på tv, hitch och drack smoothies (: mysigt! åkte hem och har varit hemma i någon timme nu, ska tvätta av sminket och sen hoppa i säng, är så himla trött som sagt. har haft en galet bra helg. (: nu är det plugga som står på schemat i veckan. nu är det bara två veckor kvar på samhällskunskapen, halleluja! sen ska vi renovera köket och sen blir det intensivkurs till körkortet (: längtar!

ska avsluta på msn nu och hoppa i säng! vi hörs mer imorgon darlings (: kommer plugga på dagen dock, så imorgon kväll. sov så gott! puss&kram (:



Kramas bör man annars dör man.

god dag! hoppas eran lördag varit bra hitintills! jag sov till halv ett, hade myspys med alle-man i natt, så ja, blev sent och så. kramas bör man annars dör man! (: lyssnade på den här låten hela natten. så otroligt underbart mysig! ögonblick mellan den man älskar som inte går att förklara. så himla mysigt hur som helst och när jag vaknade var han borta. han åkte till landstället tidigt imorse!

jag har precis satt i henna färg i håret. ska färga håret aningen rödare den här gången. för det blir brunt (det tar 3 dagar innan färgen blir den som den verkligen ska bli) så ja, nu blir det kopparröd! får hoppas på det bästa helt enkelt. ikväll ska vi ut. vi blir åtta tjejer och peter :D kul kul. ska hem till ciccis kompis och tar med oss hämtmat och äter där och dricker lite innan vi går ut (: ska bli jättekul.

kvällen var jättemysig igår. mötte upp cicci vid bion så hämtade vi ut biljetterna och sen gick vi och åt middag på kungshallarna. mums! åt fläskfilé med pommes och bearnaisesås. riktigt gott. sen gick vi och köpte godis och gick på bion. jag skojar inte när jag säger att ALLA i bion grät. folk satt och hulkade.. den var så himla sorgsen ): men jättebra! sen kom alle och hämtade mig, och så åkte vi hem (:

ska vila lite nu, och ja fixa håret med färgen osv och sen blir det utgång ikväll! alle kommer inte hem förens i morgon kväll ): så det blir det längsta vi varit ifrån varandra. men sen så. kramkalas! ska till mamma på middag imorgon också och så ska vi träffa emily och hennes andreas och fika! mysigt! var väldigt längesen jag träffade emily! min barndomsväns ex. eller vad man nu säger.. :/

vi hörs sen, eller imorgon! ha en bra lördag nu. jag ska äta godiset från bio och dricka yoggi yalla nu (:

puss&kram <3



saknar!!





mysig start på fredagen.

god morgon allihopa! hoppas ni sovit gott inatt. jag har sovit som en prinsessa! utvilad när klockan var tio, så jag tassade upp och hämtade laptopen och kröp ner under duntäcket igen, brevid mig låg måns och kurrade för fulla muggar <3 låg kvar någon timme och pratade med peter och johanna på msn, och läste bloggar. precis ätit frukost och nu ska jag sätta mig med skolarbetet i någon timme innan jag och alexander åker till gymmet (hör och häpna) ska bli fruktansvärt skönt att få springa lite på bandet och lyfta vikter osv, heja! blev ett lååångt uppehåll. men så är det väl på sommaren, vet vill vara instängd på ett varmt gym då? inte jag :p

hade verkligen behövt veckohandla idag. får nog bli senare isånnafall, eller på söndag på dagen. vi har mat så det räcker, men jag gillar att fylla på till helgen. ska iof varken äta hemma idag, imorgon eller på söndag. så ja, vi klarar oss fin fint :D

ikväll ska jag och cicci på bio och se "allt för min syster" ← trailern. den filmen har jag verkligen lääängtat efter. fick ett sms igår "ååh det blir ju helt perfekt! då får vi inte glömma näsdukar ;) såg precis trailern, shit, krokodiltårar :)" så ja, jag längtar, både efter cicci och efter filmen! (:

ska ta och värma händerna på min te kopp och sätta igång med skolan nu. vi hörs lite senare! ta hand om er idag. puss&kram!









helg & veckoplanering!

lite planering har ju ingen dött av (: väntar på mysan också.. hon skulle duscha, sen ska vi säga god natt och så!

fredag - plugga på dagen (skriva prov), umgås med alexander och sen på kvällen vid åtta möter ja upp cicci i stan, middag, bio och mys (: bjuden på en fest senare, så vi får se. annars hem och myspysa med alexander såklart. (annars följer han med på festen och cicci med)

lördag - umgås med älsklingen på dagen och sen på kvällen ska jag ut och käka med cicci och hennes tjejkomisar, blir utgång efter det och sen möter vi upp mina andra kompisar också! stort gäng! skoj! (: sover hos calle skulle jag tro, för alexander är på landet och sover över. om calle fort. är sjuk så blir det taxi hem.

söndag - plugga hela dagen, lämna in en uppsats. på kvällen är jag och alexander bjuda på middag hos mamma, ska bli jättemysigt! film osv (:

måndag - pluggardagen och umgås med alexander!

tisdag - plugga på dagen. alexander åker till joakim (helenas kille) och jag och helena ska på bio och äta middag ihop. myspys!! <3

onsdag - middag hos alexander mormor med min mamma och min mormor <3

torsdag - umgås med kompisar. får se vad jag hittar på, alle börjar jobba igen ):



höstkväll.

sitter och dricker en kopp te, måns sitter brevid mig och det är så himla mysigt att borra in ansiktet i hans mjuka päls. älskade misse. alexander sitter brevid mig vid sin dator och skriver rapporter till jobbet. han är duktig han! kvällen har varit jättemysig! mamma och morfar kom hit och åt. vi fick blommor och pengar till bio. så söta. det är så mysigt nu när det börjar bli mörkare ute på kvällarna, vi hade tänt massa levande ljus och mysbelysning när dom kom och morfar gick runt och berömde våran mysiga lägenhet. blev jätteglad såklart. trivs så bra här hemma! och nu när köket renoveras så kommer det ju bli ännu bättre. drygt en månad kvar. ska bli så roligt att renovera och få det ännu finare :D vi hade iallafall jättemysigt. åt helstekt fläskfilé med klyftpotatis, vitlökssmör, sallad och beasås. och kladdkaka med hallon och passionsfrukt till efterätt. satt och pratade och skrattade. min morfar är nog världens roligaste människa :P

ska ta och skriva ner helgen och veckan i kalendern nu och sen tvätta av sminket. så fruktansvärt trött i kväll. ögonlocken är tunga! krypa ner och sussa. fick hem plaza interiör idag. ska jag bläddra lite i (:

sov så jättegott sen! puss&kram <3





torsdag!

god morgon! sovit jättedåligt i natt, så jag är trött ): men jag måste plugga, så det var bara att hoppa ur sängen när klockan ringde! ska göra lite frukost nu och sen sätta mig och samanställa uppsatsen. (: har prov imorgon, så det är skönt om den blir klar ikväll.

vid sju kommer mamma och morfar hit på middag, ska bli jättemysigt! har ingen aning om vad vi ska bjuda på än, men det visar sig! ska bolla lite med alexander sen när han vaknat <3 han har föresten gått av jobbet nu och det ska bli så himla mysigt att ha honom hemma. saknat minst sagt! har inte så jättemycket plugg i veckan heller.. så vi kan hitta på mycket mysigt ihop! (:

magen kurrar, ska gå och bre lite mackor och göra en kopp te. idag måste vi köpa ljus. varit utan ljus i flera dagar.. ): och vad är mysigare än att sitta uppkrupen i soffan med en kopp te, under en filt och ha massa levande ljus? mys!

vi hörs lite senare vänner. ha en jättebra torsdag! (: puss&kram.





inspelning av låt.

hej allihopa! hoppas ni haft en bra dag (: förlåt för att jag inte bloggat ): vaknade så sent, och sen har jag pluggat, städat och umgåts med alle. sen kom peter över på middag innan älsklingen åkte till jobbet och efter det har jag och peter spelat in en låt. skitkul (: jag satt och sjöng långt in på natten i går.. så min röst var lagom trött. men den blev helt okej ändå (: vi har mest suttit och spelat som sagt, tittat på idol, pratat och druckit litervis med te. ätit varma mackor och så (: pluggat med såklart!

ska ta och krypa ner i sängen nu och sussa. men vi hörs imorgon! då kommer mamma och morfar på middag!

puss&kram.



massa tedrickande.



peter och jag.



spelar in musik (:





inte helt vackert.. haha. sitter och försöker spela everybody hurts.




pippi långstrump!

jag hann :D haha, jag lovade ju att vi skulle höras idag.. och än är inte klockan efter tolv (: hoppas ni mår toppen och har haft en bra dag! jag är så himla slutkörd i huvudet nu. suttit och pluggat sen klockan sex nu på kvällen, så sex timmar med lite pauser såklart! pratat med peter och ola (syskon som spelar i bandet som jag ska vara med i) jag och ola ska gå en keramik kurs tillsammans, haha. han är lika pysslig som mig. ganska sött att en kille som spelar elgitarr med massa tatueringar gillar att skapa i lera (: jag har velat gå en sån kurs ett bra tag, men det är ingen som velat gå med mig :P

idag gick jag upp och ringde tandläkaren och fick en tid halv två. fixade iordning mig, åkte till huddinge och mötte upp mamma. hon följde med till tandläkaren och dom lackade på ett florlager så det inte ska ila tills det läkt. tack och bug för det! sen fick jag inte äta eller dricka på en halvtimme så vi kikade i lite affärer innan vi satt oss på "vårt" fik och drack varm chocklad med vispgrädde och morotskaka. riktigt gott. ska nog baka morotskaka någon dag! sen kom morfar förbi fiket och hälsade (: sen sprang jag till bussen och åkte hem, älsklingen kom och hämtade mig vid busshållsplatsen så åkte vi och handlade lite mat och godis (: gott när man pluggar!

när jag mötte mamma hade hon färgat håret som pippi långstrump. så söt. ser ut som 20 igen ^^ och mamma som redan såg ung ut. jag älskar udda och ja, minst sagt. söto mamma :D <3 nu får se kort här nere. syns dock inte så jättebra på korten ): men de är var jättefint! (:

ska tvätta av sminket nu och hoppa i säng, läsa, ringa min skruttis och ställa klockan på nio. imorgon ska det pluggas hela dagen, och på kvällen ska jag nog träffa peter och ola. får se om vi hinner. alla har mycket att plugga. kanske ses och pluggar ihop, får se (: eller så ska vi spela i bandet. om johan har tid vill säga. han som har studion. oplanerat alltså. men plugga, det ska jag! och jag ska äta god middag med min underbaring till man och vinka av honom när han åker till jobbet,. snart är han ledig igen :D då ska det mysas vill jag lova. och så ska vi köpa en gitarr, nu ska vi minsann lära oss. det blir en med stålstränger ändå. får blöda lite på fingrarna helt enkelt. fysjutton va kul att vara med i ett band! :D

nu blev ju klockan över tolv ändå ): hur som helst! vi hörs mer imorgon. förlåt för tråkig blogg nu. konstigt att jag har så himla mycket mer läsare nu än i vanliga fall.. bloggen är inte helt kul ju. men så är det när man pluggar ): blir bättre i helgen! bara i september månad så har det varit 2999 unika besökare. ball.

sov nu så gott vänner! ta hand om er <3 puss&kram.

 







pluggkompisar.

har varit hemma hos några kompisar ikväll, pluggat, tittat på tv, druckit te, myst med tända ljus, spelat gitarr och jag har sjungit. riktigt mysigt alltså (: jag har nog aldrig varit så social som jag är just nu.. eller jo, innan jag började må dåligt var jag det. och det kommer tillbaka mer och mer. blev alltså ett spontant besök till alvik ikväll (:

ska ta och bre några mackor och göra en kopp te, tvätta av sminket och sen krypa ner i gosiga sängen. underbart! är så trött. ringa hjärtat och läsa lite. imorgon ska jag upp och ringa tandläkaren vid halv åtta. jippi. sen blir det pluggning, ev. tandläkare, fika med mamma och sen ja, plugga på kvällen (:

hoppas ni haft en mysig kväll <3 vi hörs imorgon igen, givetvis! puss&kram.





today.

hej hej hallå! sitter och varvar ner lite efter en hysteriskt kul fika med kusinen och hennes nya sambo. skrattade, åt brownies och drack te/kaffe. fick en flaska smirnoff i födelsedagspresent av amie (: gull. "det är nog bra nu till ditt nya liv" knasboll. har pluggat hela dagen annars, sen tokstädade vi innan dom kom och nu är alle och handlar kattmat på djuraffären och lite salvor och bodylotions till mig. är en lotionjunkie, och nu behöver förrådet fyllas på (: kvällen kommer ägnas åt matlagning (renskav med ris) och pluggande. ska bli klar med första frågan tänkte jag. det är så himla mycket på varjefråga.. tar ett tag, eller ja, flera timmar. men gjort mycket i dag, så jag kommer i säng i tid. måste ringa tandläkaren imorgon (akuttiderna delas ut vid halv åtta) jag har så jäkla ont i tanden jag fixade.. ilar, och jag kan inte bita på den sidan.. så det får dom ta och fixa!

här ska ni få höra en riktig myslåt spotify är bäst! har ni också det? annars går det väl inte att lyssna på låtarna jag lägger upp? skaffa isånna fall.

ska fixa lite i köket och hoppa i mjukiskläderna, hemma mys är bäst! (: hörs mer sen. puss&kram <3



hopp i säng!

god kväll allihopa! hoppas eran söndagskväll har varit jättemysig och bra. min har varit det och jag vill inte att den ska vara slut redan, men klockan är mycket så det är snart sängdax för mig. ska upp och plugga hela dagen lång imorgon! ska avboka lyra, för jag m å s t e plugga! inlämning på fredag och det är ju inte helt oplanerat den här veckan heller, såå! ställer klockan på nio imorgon och släpar mig upp och äter frukost och pluggar järnet.

vid halv fyra kommer amie och hennes nya sambo (; kul att få träffa kusinens nya kille! hon lovade att köpa med 7elevens sjukt goda brownies, jum! sen blir det middag och sen ska älsklingen åka till jobbet igen /: men jag behöver ändå plugga, så jag är inte rolig att umgås med ändå!

idag blev massa planer bestämda för veckan och helgen. ska sjunga i bandet, ska bli riktigt roligt. har varit med i ett tjejband innan, men i det här är jag enda tjejen, så det blir lite killigare låtar, men det spelar ingen roll, ska bli sjukt kul ändå :D har suttit och plågat grannarna idag med pearl jam's alive. så nu kan jag den utantill. i veckan kör vi alltså igång! det var bla dom jag var ute med i går (: shyssta grabbar! jag har alltid fungerat bäst ihop med killkompisar. ärliga, raka och ja, roliga att umgås med (: förutom my då, vi delar en platonsk kärlek ← förklaring. en vänskap som är djupare.. ja ni fattar. hon är för bra för att vara sann. och hon är min! <3 sitter och väntar på henne, vi har en msn-dejt. på torsdag kommer mamma, morfar och mormor på middag här, myspys! på fredag ska jag ut med cissie och hennes tjejkompisar, skoj! blir säkert något mysigt ställe med goda drinkar! och sen på lördag ska jag och cissie på bio. har inte bestämt vilken film. någon kärleks komedi säkert (: så man vågar åka hem sen. söndag blir det plugga! det är min pluggdag. söndagar är ändå bara en "onödig" dag. vilodagen (:

neeej, nu ska jag fixa mig för sängen. och vänta på mysan. vi hörs mer imorgon darlings! sov så gott nu!

puss&kram.





gladmusik.

dom här låtarna går på repeat här hemma. GLADmusik kan man inte få nog av, visst (:

här, här och här. lavvli.

har precis städat undan i köket efter goda middagen. ska slänga upp det receptet sen, så jättejättegott är det (: ska hoppa in i duschen snart, för så långt har jag inte kommit ännu. det har varit en riktig slappsöndag med andra ord. härligt! jag har flera filmer som jag ska kolla på, fast det får inte bli för sent. ska upp imorgon och åka till lyra vid elva. såå, film, te, mys och sen sova. låter som en bra söndagskväll. måste sätta mig lite till och plugga också! gör nog det innan film. annars blir jag så trött ^^ älsklingen har precis åkt, tomt utan honom. bara fyra nätter kvar nu. sen så! myspys.

vad gör ni ikväll? puss&kram (:



hemma.

god morgon (: ska dock sova en stund till. är jättebakis idag ): usch, men mitt eget fel såklart. åkte och mötte en av mina killkompisar peter igår och massa andra kompisar. har verkligen haft hur kul som helst. dansat (läs hoppat och röjt) på dansgolvet, sjungit och druckit massa öl, pratat med massa människor och haft det jätteroligt!. jag svepte en drink innan jag åkte hemmifrån igår, blev lite för mycket vodka i och jag vart inte helt nykter.. men som sagt, riktigt roligt har vi haft :D åkte och åt hamburgare och sen tog jag en taxi hem till calle och sov över där. perfekt att han bor mitt i stan! och älsklingen kom och hämtade mig nu vid halv sju. ska ta och tvätta av sminket och hoppa i säng! ska bli skönt. inte sovit många timmar i natt.. kom hem till calle vid halv fyra.

tack för alla söta kommentarer om jackan! den är hur skön som helst. och doris, jag tycker den är varm.. kanske till och med en vinterjacka. (: glad för den iallafall!

vi hörs mer sen! söndag idag och det är plugg och slapp som står på schemat. skönt.

puss&kram.



höstjacka

idag sprang jag på min höstjacka som kommer värma mig i höst/början av vintern. ÄLSKAR den. åhåh. visst är den jättefin (: 799:- på h&m trend.

 

nu ska jag ut på krogen. möta upp kompisarna om en stund! så vi hörs imorgon, eller i natt?! ha en jättebra lördag! puss&kram vänner.



stan.

god morgon! har ätit lite frukost och nu ska jag bara hoppa in i duschen och åka in till stan och kika på kläder, får se om jag hittar någonting. vi hörs sen när jag kommer hem, alexander hämtar mig <3

ha en jättebra lördag! puss&kram (:





fredagsmys!

sitter i soffan med tända ljus omkring mig, lyssnar på when you love someone, den har gått på repeat här hemma hela dagen och jag älskar den verkligen. hans röst är riktigt mysig. är det någonting jag fastnar för när det gäller låtar så är det hesa röster och gitarrspelande! <3 ska titta på gray matters snart, och äta upp min tallrik med ostkaka, sylt och grädde som jag precis värmde i ugnen. fredagsmys!

har haft en jättemysig och bra dag. bara gjort det som fallit mig in, åt frukost med min hjärta framför tvn, satt under filten och kramades innan vi satt igång här hemma med matlagning och städning. blev hemmagjord broccolisoppa och knäckebröd med ost, gott! städade undan efter middagen och tvättade en maskin med svart tvätt. bäddat rent i sängen och tagit ett mysigt bad med badbomb från lush och tända ljus. peelade hela kroppen och filade fossingarna. hoppade i en rentvättad pyjamas och legat i soffan och läst, tittat på tv, datorn och bara myst massor. kelat med kissarna och pratat med alexander på telefon <3

imorgon är det lördag och jag ska till gymmet efter frukosten och sen hem och duscha, plugga och kanske ta en runda till stan och köpa lite kläder (: sovmorgon blir det också. skönt! jag behöver verkligen vara med mig själv just nu och inte göra någonting. slippa vara social, umgås och prata med människor som jag älskar mest av allt och bara njuta av att leva. älskar mitt liv! och älskar er som är i det. som jag alltid vill ha i det. ni är finast <3

nu blir det film och gos i soffan. vi hörs mer imorgon. ta hand om er <3 puss&kram.







nerbäddad.

ligger nerbäddad under filt i soffan och tittar på tv. ska plugga snart och sen ska jag bada, fryser jättemycket. hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. känner mig trött och konstig i kroppen. så det blir mysdag idag med andra ord. titta på massa filmer, virka och pyssla här hemma (: mysigt! får se hur jag gör ikväll, mår jag bättre så går jag ut med några vänner och inte, ja, då blir det hemmamys med film och sånt!

prövade en jättemysig väst i går på gina tricot, fanns inte i min stl, så jag funderar på att beställa hem den via deras hemsida istället.. hittar den inte på sidan bara :/ hm. får leta lite.

ska kika vidare på nätet, vi hörs om ett tag igen <3 puss&kram (:



skumbad.

god kväll vänner! ska snart tappa upp ett varmt bad. är jättetrött ikväll och frusen, ska bli jättemysigt att sjunka ner i badet och njuta en stund. saknar verkligen alexander. det är tomt utan honom här hemma. det fattas någonting. ja, du fattas älskling <3 senare blir det pluggande och såklart mys i soffan med katterna, en kopp varmt te och tända ljus. har nog lite chocklad kvar också, mums. eller så blir det ostkaka med vispad grädde och sylt. (sa jag att jag är i den perioden på månaden just nu..?!) sugen på ALLT! (:

dagen har varit mysig (: när jag var påväg in till stan för att shoppa så hörde en kompis av sig, dom var ute och åkte motorbåt i stan och frågade om jag vill följa med, och det gjorde jag (: spontana människor är underbart, visst! för jag är lika spontan jag! åkte runt i båten i någon timme och satt och pratade och hade det bra. sen åkte jag från gamla stan och mötte upp älsklingen vid centralen och gick och fikade på waynes coffé, morotskaka och chailatte, mums!

sen sprang vi in på h&m, jag var ju tvungen att kika liiite på kläder (: fick med mig en tröja, randig! mm, fin fin. ska fota senare. nu är jag för trött. men en oversize. grå och svart.


glömde uppdatera det här inlägget ): har en kompis här och vi har kollat på film och ätit mat (: ska sova snart, trött trött trött. ska till lyra imorgon vid ett och sen ska jag ut på kvällen (: kul! men först blir det vin och ost hos mamma. mysigt! sov nu så gott, så hörs vi imorgon.

puss&kram.















always forever in my heart.

When you love someone - youll do anything
Youll do all the crazy things that you cant explain

Youll deny the truth - believe a lie
Therell be times that youll believe you can really fly

When you love someone - youll feel it deep inside
And nothin else can ever change your mind
When you want someone - when you need someone
When you love someone...

When you love someone - youll sacrifice
Youd give it everything you got and you wont think twice
Youd risk it all - no matter what may come
When you love someone.

bryan adams - when you love some one





torsdag!

god morgon! solen skiner ute och jag är faktiskt ganska pigg (: ska bli skönt dock att krypa ner i sängen någon timme och sova lite innan jag ska göra mig iordning för lyra! alle kom och hämtade mig vid halv sju hos calle, så snäll, för det är inge kul att åka tåg hem så tidigt och han åker ändå den vägen hem från jobbet så (:

idag ska jag som sagt till lyra, sen ska jag hem och städa lite, umgås med alexander såklart och äta middag ihop. sen blir det plugga för min del. försöka hinna med en film ikväll och mysa med katterna, synd om dom som var ensamma i natt ): så, ja massa mys med dom såklart! funderar på att åka till stan efter lyra och shoppa lite. hade verkligen varit kul! så var det ett tag sen också (: jag vet iallafall att transparenta iittala kivi lyktor ska inhandlas! sånna kan man aldrig få för många av.

hungrig, så det blir en tallrik yoghurt med russin och müsli. sen sova någon timme (: vi hörs lite senare.

puss&kram och ha en jättebra torsdag!



kivi lyktor.



God kväll.

hej på er, hoppas ni mår jättebra. jag har precis ätit pasta carbonara hemma hos calle, och så har vi kollat på crazy beautiful, min tur att välja film och självklart blev det en riktigt tjejfilm för att hämnas på alla hans dåliga killfilmer ^^ jag älskar den filmen, en av mina favoritfilmer, helt klart!
ska nog sova snart. alle kommer och hämtar mig imorgon vid halv sju tiden och sen vid elva ska jag vara på lyra för coachmöte, så sängen snart! trött minst sagt ):
det gick bra hos tandläkaren idag, lagade ett hål. aj, men det fungerade, det som gör ondast är ju nästan när dom sliter i munnen så mycket, inte bedövningen eller när dom borrar.. men jag fick inget bokmärke, fast jag frågade ju inte heller. jag brukar få när jag frågar så :p sen mötte vi upp morfar och mamma på en snabb fika i centrum och sen åkte vi och veckohandlade mat, skönt med påfylld kyl igen!
ska umgås vidare nu, men vi hörs mer imorgon! sov så gott (: puss&kram <3 och tack för era jätegulliga kommentarer. ni gör mig alltid så himla glad!


tandläkaren

god morgon! (: vaknade iof för över en timme sen, men ändå! ska snart göra frukost och väcka tröttmössan därinne, idag ska vi veckohandla och det behövs, inte många prylar i kylskåpet nu inte. måste skriva en matlista! jättesugen på pasta carbonara. det får bli ett recept iallafall. hittade ett jättegott i elle mat & vin förut, riktigt krämigt och gott. jum.

vid halv tre ska jag till tandläkaren, vill inte kan jag meddela. har hål att laga, och det är ju inte så kul.. hoppas på ett bokmärke iallafall (; det ska nog gå bra. läskigt med bedövning bara, man ser ju inte helt klok ut ^^ sen ikväll ska jag plugga och titta på film, bada hade varit mysigt också. måste ju pröva badbomben jag fick i födelsedagspresent!

ska skriva ner lite recept nu och så, men vi hörs senare idag! ha en jättemysig dag nu! puss&kram <3




god kväll.

myskväll delux, vi begav oss ut och jagade marabou chocklad kaka med daim, mums! jag är ingen chockladälskare, men jag blev sjukt sugen och det var bara att packa in oss i bilen och åka och jaga en öppen bensinmack (: nu sitter vi i vardagsrummet, tända ljus såklart det är ju så himla mysigt! och speciellt nu när det börjar bli mörkare ute. jag ääälskar hösten! ska in till stan någon dag, kanske i morgon och spendera pengar på kläder! fast jag ska till tandläkaren imorgon, så det kanske inte var någon bra idé.. torsdag får det bli (: måste kika igenom garderoben efter vad det är jag behöver osv. men det blir nog några mysiga koftor, klänningar osv.

tror vi ska gå och lägga oss snart, har varit en lååång dag idag. med lunchgäster och pluggande, jag ska nog ta och tvätta av sminket redan nu när jag skrivit här och lägga mig och läsa topphälsa! har börjat prenumenera på plaxa interiör igen, hoppas den kommer snart (: ska börja lyssna på ljudbok igen också. hösten är så mysig med massa hemma aktiviteter, pysselhumöret är på topp med andra ord (: ska bli så kul att få köket renoverat! ser verkligen fram emot det! vi måste till ikea igen och beställa bänkskivan för den fanns inte inne, skulle komma i slutet av september, så snart så (; ska bli kul att få visa er resultatet sen i början av november.

förlåt för dålig uppdatering idag, har inte haft tid att sitta här ): men imorgon har jag mer tid! nu ska jag mysa vidare, dricka upp tet och äta lite mer chocklad innan sängdax!

sov så gott nu så hörs vi mer imorgon! puss&kram <3





today!

hej vänner! haft en bra dag? min dag har varit bra, men nu är jag trött och därför blev det inte så sent hos mamma tyvärr. kort men intensivt! (: är riktigt trött nu och det ska bli så mysigt att krypa upp i soffan tillsammans med alexander och titta på någon bra film. göra te och tända ljus! mys! får se vad det blir för film (:

var på lyra idag vid två till tre och hade ett riktigt bra coach möte. det handlade om att jag verkligen måste lyssna mer på mig själv. jag är bra på att bara finnas till för andra, så jag glömmer bort mig själv. mår en vän dåligt, ja då finns jag där 110% och sen glömmer jag bort hur jag själv mår. så det kändes bra. dom överaskade mig med att fira min födelsedag :D vi åt god fruktsallad och glass, och drack cider i champangeglas och sen sa alla som var där fina ord till mig, blödig som jag är just nu fick jag verkligen kämpa med tårarna. fina människor. så glad att jag har fått gå där! men snart är det slut och det kommer kännas tomt. men som sagt, "every story has an end. but in life, every ending is just a new beginning" och visst är det så!

efter lyra kom alexander och hämtade mig och vi åkte till stan, där släppte han av mig och åkte och hämtade våran bil som varit på service, så mötte jag upp johanna! mycket mysig och trevlig tjej. vart inte tyst så många ggr (; vi hade en hel del att prata om alltså. mysig! gick och fikade, och sen gick vi runt och lämnade hennes cv i massa olika butiker. hon ska till alex's systers jobb i morgon i sturegallerian och söka, dom behöver tydligen personal. sen körde vi henne till hennes kusin när alex kom och sen åkte jag och alex till mamma och träffade morfar, mormor, nadia, mamma och adolf (: åt god middag och ja, nu sitter vi här.

jag känner mig otroligt rastlös! ska fixa lite här hemma.. så blir det som sagt film sen (: ha en mysig kväll nu!

puss&kram.



måste fixa min kamera.. vitbalansen är inte helt bra inställd :p



åh va kuuuul (:

min planch är topp tio i perlans webbutik (: ROLIGT! att folk gillar den så mycket. det trodde jag aldrig.. inte SÅ mycket iallafall.

här hittar ni planchen jag knåpade ihop





bättre!

mitt humör är bättre. jag gråter inte för allt (okej jag började nästan gråta för en kommentar jag fick av en vän här) men ja, jag känner mig mer stabil idag (: heja! sitter och äter frukost, har bara mitt te kvar och det ska jag njuta av innan jag hoppar in i duschen. har inga linser kvar och det är lite jobbigt.. inte van vid att ha glasögon på mig ute numera, får springa in och handla ett paket idag efter lyra (:

idag ska jag träffa johanna som läser min blogg, vi lärde känna varandra ja, via bloggarna och det ska bli jättekul att äntligen få träffa henne! vi har pratat så länge på nätet nu. det blir en fika i stan, hon är i stockholm över dagen bara, så (: mysigt! sen ska jag köpa en ordentlig gitarr. för nu är jag anmäld till både en gitarr kurs och har blivit tillfrågad att vara med i ett band och sjunga, och det är ju alltid kul att kunna spela lite också (;

idag ska jag inte glömma kameran, inte van vid att ha en liten kamera nu, så den har mest bara stått hemma ): men nu så! ikväll blir det vin, späck och ostar hemma hos mamma. morfar från österrike är här och hälsar på i två veckor och jag har fått pengar i födelsedagspresent till ett körkort (intensivkurs) som jag ska gå nu när samhällskunskapen är slut om fyra veckor! åh va jag lääängtar (:

ska dricka upp mitt te nu och sen fixa iordning mig, måste gå lite tidigare till bussen idag, ska fylla på mitt busskort med pengar (: smart att dom börjat med plastkort, miljövänligt! fast vi i stockholm är väl senaste med det.. i andra städer finns väk redan plastkorten har jag för mig (: hur som helst!

ha en jättebra dag, så hörs vi lite senare! puss&kram <3



stjärnströssel

sitter uppkrypen i fåtöljen och ska snart tvätta av sminket, börjar bli trött, bra, för imorgon ska jag upp och åka till lyra och ha coach möte! jag är helt upp och ner i mitt humör just nu. gråter för ingenting och känner mig allmänt upp och ner. det är så himla mycket förändringar och jag försöker klara allt, men det faller, och jag faller, och kämpar mig upp igen, och även fast jag har mina upp och ner gångar nu så vet jag att efter regn kommer solsken, så är det alltid! allt blir alltid till det bästa. men mår man aldrig dålig, ja, då kan man inte heller uppskatta de lyckliga i livet som faktiskt är värt att få uppleva på riktigt! jag tar vara på alla lyckoögonblick och försöker och har börjat mer och mer att undvika det som faktiskt får mig att inte må bra. utrensningar har jag haft innan och när känslorna och psyket säger ifrån, då är det dax igen.

alexander är min klippa, han finns alltid, i vått och torrt. så viktigt att aldrig ta sånt där för givet. hur fin och bra han faktiskt är att ha nära i sitt liv. tack för allt du alltid gör för mig. tror, eller jag vet, att ingen annan skulle göra så mycket för mig som du gör. du är snäll rakt igenom och det är som mamma säger, jag kommer aldrig få en bättre man i mitt liv än dig! förstår inte hur du orkat med mina upp och ner gångar de här 3,5 åren jag funnits i ditt liv. men enligt dig är jag kärnan till all lycka. jag citerar "Du är kärnan till allt. När du kom in i mitt liv föll allt på plats. Jag hade ingen aning om vad jag skulle befinna mig när jag var 25, 30. Men sen du kom in i mitt liv blev allt klarare." jag älskar dig för att du är du, för att du inte är så som resten. för att du uppriktigt och ärligt säger vad du känner, och framförallt för att du älskar mig. det har du bevisat så mycket nu. flera gånger om. och vad som än händer, så kommer du alltid vara min största kärlek. Du är lika vacker på insidan som du är på utsidan.

jag är så otroligt glad för att jag och my är så nära. vi hörs dagligen, hon älskar mig, precis så som jag är, jag behöver aldrig vara någon annan inför henne, och hon behöver aldrig vara någon annan inför mig. hon finns där. även fast hon är hundratals mil ifrån mig, så är hon så nära. jag älskar henne mer än vad jag trodde att man kunde älska en vän. och det får hon veta dagligen. varför spara på ord till någon som man verkligen uppskattar? uppskattar jag, då visar jag det! och gud vad jag uppskattar den här människan, som en vacker ängel som lyser upp gråa dagar, som gråter med mig när jag inte mår bra, som kramar mig när jag behöver en kram och som skrattar tills vi får magknip när vi delar lycka. hon är mitt stjärnströssel.

jag har slutat helt med mina antidepresiva mediciner nu. har gått från 100g som är väldigt mycket, trappat ner i ett år och nu har jag slutat helt. man måste trappa ner jätte sakta, annars blir det inte helt bra. därav mitt känslosvängande humör. kroppen måste bara lära sig att ta hand om sig själv nu. och jag gråter mer än gärna. och sen ser jag fram emot att torka tårarna och le igen. nu är det tårar, arg, bitter, glad, skratta, gråta, grubbla.. ja inom loppet av några minuter. "hur mår du nu?!" kommer alexander och frågar med ett oroligt uttryck (: och mitt svar blir "just nu är jag jätteledsen, men om ett tag kanske jag är glad igen.. eller arg" jag vet inte. phu. härda ut. sen så! jag vägrar att leva mitt liv i en medicin bubbla. har ätit så mycket mediciner, och nu är jag helt fri. lättnad!

nu ska jag sova! det är ju trots allt en dag imorgon också (:

sov så gott alla underbara där ute. hoppas ni vaknar upp till en bra dag imorgon! puss&kram.





God morgon söndag!

hej på er! sovit gott? jag har sovit i knappt fyra timmar och vaknade för 1,5 timme sen och var hur pigg som helst.. hm. började med rosenrot igår och det sägs ju att man blir piggare av dom.. så vi får hoppas att jag inte kommer lida av insomnia nu, sover redan ganska dåligt! ska hur som helst bli kul att se om jag får mer energi osv (:

sitter i älsklingens mjukiskläder och hans tofflor och dricker blåbärssoppa. han sover fortfarande (såklart, ingen går upp frivilligt vid sju på en söndag) har kikat runt lite på tradera och beställt bio biljetter tills ikväll, vi ska gå och se "the ugly truth" den verkar himla mysig (: en fanny&alexander film! åker till kista och kikar, så kan man springa lite i affärer också! hade ju lite kalas här igår.. och fick pengar och presentkort. av helena fick jag biljett till pinks konsert i globen i november, ska bli jättekul att gå med henne på den (: fårskinnstofflor fick jag av alexanders föräldrar också och det var verkligen uppskattat! mina gamla är så trasiga (: fick dom av alle julen 06.. så dom är välanvända, varje dag!

det blir plugga på dagen för min del, helt okej faktiskt, med tanke på myskväll ikväll med shopping, middag ute och gå på bio! <3

ska kika runt lite och dricka upp min blåbärssoppa och sen gå och lägga mig en stund igen, bara läsa och gosa under duntäcket. det är ju trots allt söndag (:

puss&kram och god morgon!



god natt.

god kväll vänner. nu undrar ni säkert om jag gått och blivit galen, går och lägger mig halv elva när jag vaknligt vis brukar vara uppe till tidig morgon. jag är så fruktansvärt trött ikväll. kan bero på allt pluggande idag. hur som helst, det ska bli underbart att krypa i säng. nybäddat och allt (: ska bläddra i topphälsa innan jag släcker lampan.
imorgon ska vi upp runt elva, äta frukost, städa lite och fixa oss iordning, vid tre kommer gästerna. om jag räknade rätt så blir vi runt tjugo st. men det känns orimligt, närmare 15 kanske? jag vet inte. folk kommer det iallafall. och det ska bli kul. nästa år (25) så ska jag minsann ha uppdelade kalas, vänner och sen släkt osv. men det är ju ett år kvar så ^^

vi åt middag framför idol, sprang runt och tände massa ljus, la upp maten fint på nya mateus tallrikarna (jag är skraj för att tappa dom, 205 kr st.. då är man rädd) måste hitta en bra plats till dom, är för stora för att ha i skåpet. drack cider i iittala vinglasen och åt glass till efterätt, mums! haft en mysig kväll alltså. mysigt det är med helg, tror det är därför jag är så trött. blir totalt avslappnad när fredagen kommer. skolan är avklarad och man kan göra precis vad man vill, mysa, umågs och bara ta det lugnt. skönt!

nej, nu ska jag masa mig upp ur skinnfåtöljen och vika ihop fleecefilten innan jag går och bäddar upp sängen och borstar tänderna. förlåt för ett totalt onödigt inlägg :p ville egentligen bara säga god natt (:








fredag!

en bra låt! the crash med star!

mysdag idag (: och ja, pluggar ju som sagt. men det är mysigt att bara gosa runt hemma i myskläder och fleecetröja. det börjar bli kallt ute nu. tycker dom får ta och sätta på elementen snart! ska ta ett varmt bad senare med badbomben jag fick i födelsedagspresent också! tända ljus och njuta en stund. skönt! jag älskar badkar, men snart ska det ut och in ska en dusch istället, men det dröjer (:

försov mig imorse hos calle, så det blev ganska stressigt till lyra. men alex kom och hämtade mig och körde mig dit. annars hade jag aldrig hunnit. inte bra att snooza ): hade jättemysigt igår på restaurangen, jättegod mat och efterätt! åt lättgravad vildlax med blomkålspuré och laxrom. riktigt gott. drack vitt och åt god efterätt, creme caramell och vit chocklad panacotta med färska hallon och tryfflar! GOTT! gillade verkligen inredningen på det stället. mysig kväll, avslutades med film hemma hos calle som jag dock somnade ifrån. så det blev ganska tidigt i säng och ändå försov jag mig. typiskt!

efter lyra åkte vi och handlade tills imorgon, alle har bakat tre tårtor nu på dagen medans jag suttit och pluggat för fulla muggar! ska titta på idol vid åtta tänkte vi (: har missat det helt. så det ska bli mysigt! det är nästan uttagningarna som är det roligaste ju (; blir färsk tortelini med färst riven parmesan och ruccola till middag! börjar bli hungrig nu! så det är väl dax snart.

blir inte så mycket mer ikväll. delprov 3, inlämningsuppgift 3 och närvarouppgift. så ja, en del plugga! blev hembjuden av en kompis på kväll med vin och gitarr spelande, men jag tror inte jag kommer hinna. och sen vill jag såklart umgås med alexander också nu när han är ledig! inte bara försvinna iväg hela tiden :/ men jag är himla himla glad att jag tagit upp kontakten med mina vänner igen. trivs så bra med alla! <3

nee, nu ska jag återgå! vi hörs senare! ha en jättemysig fredag nu! jag är så sugen på godis.. kanske blir en vända till ica.. sen (:

puss&kram.





Då och Nu.


2006



2009





.



I'm just a little bit caught in the middle. Life is a maze and love is a riddle. I don't know where to go I can't do it alone I've tried. And I don't know why? Slow it down, Make it stop Or else my heart is going to pop! 'Cause it's too much.. Yeah, it's a lot To be something I'm not..




pluggar!

sitter och pluggar just nu, har gjort det sen jag gick upp, och imorgon blir det plugga heela dagen lång också! skönt att få det klart (: sen är det helg, och då blir det kalas och sånt kul (:

sov riktigt gott i natt, men var jättetrött när klockan ringde. så jag snoozade i en timme. typiskt mig. alltid trött! ^^ ska hoppa in i duschen snart, fräscha till mig lite. har nog bestämt mig vad jag ska ha på mig ikväll. blir en svart tyllklänning med massa lager i kjolen och en korsett liknande topp. love it! fast jag är nog kär i alla mina klänningar.. så. ska packa lite saker också, sover över hos calle i natt och sen åker jag till lyra därifrån som jag ska vara på vid ett för coachmöte! sen åker jag som sagt hem och pluggar och umgås med gubben min (: så i kväll och imorgon blir det nog inte så mycket bloggande ): kanske bloggar lite hos calle, men hans internet har krånglat på sista tiden.. så vi får se!

ska fixa iordning här nu och komma igång! ha en toppen dag! så hörs vi! puss&kram kära ni. <3





Lenka

åååh. filmen var så himla bra. njöt genom varje sekund. och när jag älskar en film, ja då måste jag köpa den och jag måste lyssna på all film musik och titta på bilder på alla som var med i filmen.. jag är en riktigt filmnörd. musik och film nörd. Angus, Thongs and Perfect Snogging hette den. en fannyfilm, rakt igenom.

hur som helst. fastnade för den här låten och även artisten lenka. helt underbart och my, jag är säker på att du kommer älska den! <3 här är den. mysig som bara den! åh.

har haft en jättemysig kväll. tända ljus, te, tårta, bra film och mysigt sällskap såklart! (: riktigt uppskattat att vara hemma och gosa runt. imorgon ska jag ut på restaurang igen, bortskämd! fast det får man väl vara när man fyller år (: men först ska jag plugga!

har precis bäddat rent i sängen, dansat runt här hemma och myst med katterna. är inte jättetrött, men imorgon ska jag som sagt upp och plugga, så det är bara gilla läget (; ska bli så skönt att krypa ner under duntäcket och sova! jo, lite trött är jag nog allt. ska borsta tänderna nu och sen krypa i säng!

vi hörs mer imorgon kära ni. ha en underbar fortsatt kväll (?) ni som är vakna! sov så gott, och dröm sött. och tack alexander för en helt underbar 24 års dag! <3 du gjorde verkligen dagen till den bästa!

puss&kram!





bilder på huvudrollerna. älskar bilderna. helt lavvli (:





mysigt!

kom hem nyss från restaurangen. älskar det stället. jag är galen i ljusslingor och thailand är ju mer än mysigt som ni säkert vet att jag tycker (: mitt & alles favorit resmål. åt gott. det blev very hot för min del, och hon varnade mig, men jag tycker inte att det var så farligt. jamenar näsan rinner ju oavsett när man äter stark mat (: men det var mycket gott. scampi i kokosmjölk med rödcurry och jordnötter, nam nam! drack cola till, det funkar inte med vin till stark mat. då måste man ha någonting kallt (:

åkte hem och nu har älsklingen dukat fram fika, tårta som det står grattis fanny på och ett hjärta. sötnos! ska tvätta va mig sminket nu och hoppa i pyjamasen, sååå skönt. hurej för finkläder och smink, men innerst inne kommer jag alltid vara en mjukis (; så nu ska jag sätta fart, så jag få smaka på apelsintårtan, favorit helt klart (: det ska bli gott med te också!

ska bädda rent i sängen sen och sova. gud så skönt! tack för alla grattis hälsningar idag. så glad (: <3



mysig lunch på nya mateus tallrikarna. ser ni det lilla hjärtat längst ner hitåt? (:





inne på koh phangan.



väljer mat!



min mat.. trodde att allt ris var till mig först :P men det skulle vi ju dela på, haha.








paket.



hörlurar till mp3n, whii. mina gamla var halvtrasiga!




finaste kameran (: har fotat nu på dagen, ni ska få se sen.



fjällräven kånken i grönt! love it.



rosa badbomb från lush, luktar godis. den ska jag bada med någon kväll (:



knästrumpor från indiska. fin fin fina (: jag älskar randigt.



fyra gråa mateus tallrikar i stora modellen, älskar dom! har redan invigt dom (:



lush ansiktsmask. bästa!

sådär, där var mina paket, förutom mysans, för den kändes för privat för att lägga upp här. alexander gjorde jättegoda mackor till oss till frukost/lunch. ciabatta med brieost, sallad och salami. juice och te till. invigde mateustallrikarna. nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig vacker. har målat naglarna i guld.. får se vad det blir för klänning. en grön antagligen.. kanske den med fina gröna stenar på (:

hörs senare! nu blir det mysmiddag på koh phangan.

puss&kram <3



090909

den 9 september 1985 kl 10:02 ploppade jag ut för 24 år sen. närmar mig 30 med stormsteg och liiiite åldersnoja har jag allt idag. men underbart att få fira med sina nära och kära! och vilket uppvaknande! vaknade med sång och paket, fika och massa kramar! så mysigt (: <3 fick en grön fjällräven ryggsäck, ansiktsmask från lush - mask of magnaminty, en svart sony cyber-shot digitalkamera, fyra gråa mateus tallrikar, grå och vit randiga knästrumpor, badbomb från lush och nya hörlurar från skull candy (sånna som man stoppar in i öronen) perfekt för mig som har mini öron och bara tappar andra hörlurar. sen ikväll ska vi ut och äta middag på koh phangan (min favorit restaurang) thaimat är så himla gott! och det är så himla mysigt där inne (: ÅH allt det fick jag av älsklingen min! han är den bästa på att köpa presenter!! :D ska fota allt snart, så ni får se!

när jag vaknade i morse hade jag 27 sms och 30 missade samtal. och jag som trodde folk skulle glömma min födelsedag. jag har nog inte ens alla inlagda i mobilen som hörde av sig och grattade. tusen tack för alla fina grattishälsningar. värmer hjärtat <3

mysan skickade ett paket på posten till mig som jag öppnade. finaste boken med massa text om oss, hur vi träffades och hur våran fina vänskap är. massa kort i på oss och så himla fint. tårarna bara sprutade. tack fina fina du, blev så himla glad!! sen hade hon skickat med ett födelsedagskort och två clinique produkter som jag använder (: TACK!

ska ta och ringa mamma, hon hade ringt mig! haha, morfar (som bor i österrike) ringde som en galning i morse vid nio. tillslut orkade jag mig upp och sen sa han att han var tvungen att få tag i mig eftersom det var så många nior sa han 090909 och så var han ju tvungen att ringa kl 9 på morgonen också. sötaste morfarn (;

slänger upp bilder snart på allt jag fått! på lördag kommer det släkt, familj och vänner hit på dagen och fikar och imorgon ska jag ut och äta med calle och co.

hörs sen! tack för alla grattis hälsningar (: puss&kram.







trött!

god kväll (: hoppas ni mår bra och har haft en bra kväll. bion var jättebra, bättre än vad jag trodde faktiskt. satt med uppspärrade ögon i 1 timme och 50 minuter och det är ju inte så bra med linser i (; ska bli skönt att plocka ut dom, för nu är jag jättetorr i ögonen. tvätta av sminket osv. skönt! har iallafall haft en jättemysig kväll. tack för ikväll! gick hem till calle efter bion och fick en födelsedagskram. han var trött och jag med så han betalade en taxi hem och nu sitter jag här hemma. lyssnar på musik och ska som sagt, komma i säng snart. funderar på att byta rent i sängen, men jag vet inte om jag orkar. brukar vara mysigt att vakna upp i en nybäddad säng på sin födelsedag. ska ta en macka också. är så sjukt seg, får bli ett glas med yoghurt.

fick ett paket idag av mysan. så spänd. jag blir som ett barn på min födelsedag. ska bli jättemysigt att få öppna paket imorgon.. mm! (: jag älskar att fylla år, sånt blir man aldrig för gammal för..!

en bild från ikväll. nu ska jag sussa. håller på att somna sittandes. (: puss&kram. och glöm inte gratta mig imorgon ;)





henna igen.

har precis fönat håret. nu blev hennan perfekt. jämnare osv (: nu är det bara att vänta ut hö lukten! sen så. blev en jättefin rödfärg, samma som innan, men mer glans i. lavvli. ska stoppa i linser och sminka mig och sen åker jag till stan, bio ikväll ju! mysigt! sen ska jag hem och plugga lite, fixa här hemma inför morgondagen och sova. har ingen aning om hur min födelsedag ser ut. jag som alltid brukar ha kontroll på allt. haa. det ska bli jättemysigt hur som helst! (:

nej, ska ta och fixa mig nu, vi hörs senare ikväll. ha en jättemysig tisdagskväll. puss&kram <3



morning!

tisdag och jag har precis ätit frukost, kan inte äta direkt när jag går upp, men nu så (: ska sätta mig och plugga strax, tills alexander vaknar vid tre tiden, sen ska jag inte plugga imorgon, inte på min födelsedag. då ska jag bara ha det mysigt (: sen hela torsdag och fredag får jag sitta med arbetet också. är nästan klar, men sen ska man ju gå igenom allt och kolla betygskreterierna osv.. jopp!

ikväll blir det bio! ska se den nya district 9! årets storfilm har jag hört. hoppas den är bra (: sen är det väl bara att åka hem och sova. ska fixa lite här hemma också. så det är fint tills imorgon! alle har tydligen massa planer och överaskningar.. spännande!

ska fortsätta plugga nu! ha en toppen dag så hörs vi senare! puss&kram!



myskväll.

god kväll kära ni. mår ni bra? jag är lite nyvaken, somnade på matbordet med mattallriken framför mig tidigare, haha. så alle bäddade ner mig i soffan under filten och sen kom lucifer och kurade ihop sig i mitt knäväck (jag låg i fosterställning) skönt att sova en timme, nu är mamma här och hon sitter och läser en sak och jag ska strax tvätta av sminket, sen ska vi bolla lite samhällsfrågor och sen ska vi kolla på film om det inte blir för sent. jag är galet trött ikväll (och alla andra dagar, kvällar och nätter) är inne i en tröttperiod just nu. men jag sover dåligt på nätterna. calle skämtade och sa att jag är som en läskiga tjejen i "the ring" "she never sleeps" haha. så ikväll blir det somna tidigt för min del. vid tolv börjar 2½ men, det ska jag bädda ner mig i sängen och kika på. mysigt!

ska plocka lite i köket och sen tvätta av sminket och byta om till mjukiskläder! ha en mysig kväll nu! puss&kram.

svar på kommentar!
ps. färgen jag har i håret nu är henna och finns på alla hälsokonstaffärer, en gul förpackning med en tecknad tjej på framsidan och färgen är rödbrun (: ds.



ska färga imorgon också! färgar man flera ggr i början så blir det en djupare rödfärg och den glänser massor (: älskar den här färgningen, lite krångligt, men helt klart värt allt slit! har fått mycket komplimanger även från folk på stan (:



hej hej hallå

hej allihopa! hoppas ni mår bra! blogg.se har inte fungerat så jag har inte kunnat blogga ): hoppas strulet löser sig snart, kan inte se mina inlägg i översikten heller. hm. hur som helst, nu är jag här och jag är trött som bara den.

sitter och pluggar, tog en liten paus nu. jag fryser jättemycket, så jag ska tappa upp ett varmt bad snart. mysigt, tända ljus och ligga och njuta en halvtimme. det behöver jag!

igår körde älsklingen hem mig till calle innan han åkte till jobbet, vi gick och köpte godis, chips och sushi och tände ljus och hade filmkväll. fick lära mig att äta sushi med pinnar och det var ganska lätt, men väldigt fumligt! haha (: sen satt vi oss med varsinn gitarr och spelade.. eller jag lärde mig några ackord. inte så jättesvårt som man kan tro, men det är svårt att hinna byta mellan ackorden så fort. får träna massa hemma, så kan vi spela ihop sen! somnade hos honom runt ett tiden och vaknade av dom där jäkla byggarbetarna vid sju. hade världens magknip och tassade upp och hällde i mig yoghurt och satt mig vid datorn en stund. somnade om och vaknade vid elva tiden igen. trött! gick till tåget vid ett tiden och ringde alexander då, saknade honom och blev lite paff när jag hörde att han inte låg och sov. han hade ju jobbat natt! han var också inne i stan och handlade sista presenterna till mig <3 så vi möttes upp och åkte hem tillsammans med bilen.

imorse var en kille här och kollade köket efter vattenskador. våran diskmaskin gick ju sönder och nu är den lagad osv, men vi har en stor vattenskada under golvet, så nästa vecka någon gång kommer en snickare hit och sliter upp hela golvet. halleluja att vi har försäkring. dom står för kalaset och det var ju bra att vi ska renovera köket i oktober (; hade inte känts sådär jättebra att slita upp ett helt nytt kök. hur som helst, det är fixat nu och känns skönt!

ska ta och väcka hjärtat nu som gick och la sig förut en stund. så vi får i oss lite middag och kan umgås lite innan han åker till jobbet. två nätter kvar nu, sen är han hemma igen, mysigt! jag har en period just nu och jag gillar inte att vara ensam! icke.

vi hörs senare, (om bloggen vill fungera vill säga, men det verkar ju fungera nu)

ha en jättemysig måndagskväll <3 mamma kommer hit och kollar på film <3 mysigt! hörs sen.

puss&kram.



söndag!

söndag idag redan, dagarna går så fort! tre dagar kvar tills jag fyller 24 år. måste börja planera lite inför fredagen. bjuda in folk osv. det här året blir det nog bara fika. hade enormt mycket plockmat förra året och det var kul, men väldigt stressigt att stå och kämpa i köket flera timmar innan :p så fika låter bra! jag vill ha tårta!

idag är det plugga som gäller. skönt att ha självdisiplin, det är intresant med samhällskunskap, men det är mycket intresantare att göra annat. så, jag ska nog ha en klapp på axeln. jag vill verkligen få mvg, och då måste jag plugga efter det också! det är ju bara jag som kan göra så jag kommer dit jag vill.

tar en liten paus nu och läser massa citat, sånt tycker jag om mycket (: många kloka ord som sagts av olika människor. alexander är påväg upp, han kom hem imorse runt sju och jag var så trött så jag knappt reagerade när han kramade om mig. sov till ett och det var kämpigt minst sagt att komma upp. får nog försöka vända på dygnet lite. trött minst sagt!

ska ta och plugga vidare nu så hörs vi senare! ha en jättemysig dag! det är mulet här i storstaden, så det är jättemysigt här hemma i myskläder under en filt sittandes i fåtöljen med datorn i knät. ska göra en kopp te snart också. fryser lite.

puss&kram!



Livet.





"Att våga är att mista fotfästet ett kort ögonblick - att inte våga är att mista livet och sig själv"

- Søren Aabye Kierkegaard






javisstärdetså.





"Anything is possible. The impossible just takes a little longer" - Winston Churchill

källa: livet.se







mamma-mys

mamma är här nu och vi har myskväll med tända ljus, varsinn kopp te, film (låt den rätte komma in) och pistageglass. nam nam. är jätteseg, så det ska bli jätteskönt att bara vara hemma. mysig oversize tröja och pyjamasbyxor, tofflor och uppsatt hår. orkar inte tvätta av sminket nu, får fixa det senare!

har pluggat i en timme och ska fortsätta sen när mamma har åkt hem. nästan klar med första frågan (: skönt! på onsdag fyller jag ju år, så jag vill bli klar med arbetet innan dess.. så har jag det ur världen.

jag är hungrig hela tiden fast jag precis ätit, så nu ska det bli gott med glass. min favoritsmak desutom. ska vira in mig i filten och mysa ordentligt. gud så skönt. man uppskattar att vara hemma och mysa så mycket mer när man varit ute kvällen innan.

ha en jättemysig lördagskväll, så hörs vi senare! puss&kram.



kängor

satt och bläddrade i höstens kollektion (gant) hos calle och hittade dom här fin fin fina kängorna. fannykängor. älskar dom- försökt hitta ett pris, men icke. dom är väl påtok för dyra antar jag (; men riktigt fina!





plugglördag.

hallå vänner. allt bra? jag är bakfull och det är ju helt enkelt inte så jätteroligt. hua. det var en jättemysig och trevlig kväll igår! mötte upp cissie (titta gumman, nu stavade jag ditt namn rätt) ^^ och så promenerade vi till kungsträgården och fick ett bord på fridays uteservering! precis under en värmelampa, så det var vart och skönt. fick ta av oss jackorna. beställde in varsinn gigantisk fruktdrink med krossad is. smakade jordgubb och glass. riktigt god. sen åt vi mat och satt och pratade till runt tio. ringde calle och åkte och mötte upp dom på en rockabilly krog mellan gamla stan och slussen. men stannade inte så länge. cissie hade en dejt, så jag och calle gick arm i arm hem till honom och sussade. han spelade gitarr och satt och sjöng medans jag tog av sminket och fixade mig. somnade runt ett, vaknade vid tre, fem, åtta och nio. orolig i magen som var arg. knorrade och ville ha mat. har bara legat utslagen på hans soffa idag och fick be honom att säga till mig att gå, och det var inte kul. satt och huttrade på tåget hem och mådde allmänt dåligt. gick in på ica och handlade frallor och lite pålägg och sen knatade jag hem. åt frukost med hjärtat och satt och pratade om gårkvällen, sen har vi städat lite här hemma (: ska sätta mig och plugga snart. ikväll ska jag bli klar med första delen av inlämningsuppgiften. sen kan jag kolla film, eller göra vad jag vill. inte bra att skjuta upp saker!

ska fixa med middagen, kasslergratäng idag. aldrig ätit. lät gott dock (:

hörs senare! puss&kram <3



fridays

hej vänner. hoppas ni mår bra (: jag mår prima! håller på att sminka mig lite och fixa håret. funderar på vad jag ska ha på mig.. vi får se. inte för uppklätt och jag vill inte frysa. jag somnade på soffan när jag kom hem och sov i 2,5 timme. vaknade helt torr i ögonen och varm. känns som jag skulle behöva duscha. men det hinner jag inte. ska ta tåget om en timme dock.. så ja, kanske. (: ska möta upp cissi vid sju på centralen och sen ska vi promenera till kungsträgården och äta middag på mysiga fridays. ute servering med värme osv. låter riktigt bra (: sen får vi se om vi stannar kvar eller går vidare. möter upp calle senare och sover hos honom. får inte åka hem ensam för alexander, så.

vi hörs igen imorgon (: ha en jättebra fredag! massa pussar&kramar.

 

idag såg jag ut såhär. radiga knästrumpor - åhlens, mcboots - wedins, grön stickad klänning - h&m. inte världens bästa bild ^^



stressad!

det är ju klart att man försover sig när man somnar vid tre på natten och ska upp vid halv åtta. hu. men ja, jag får ta en lite senare buss och kommer bara 10 min försent. sitter och bloggar och äter frukost. bra att göra två saker samtidigt! var upp så sent pga. vänner på msn, och så pratade jag i telefon. calle ringde runt ett tiden och pratade i runt en timme, så ja, sent. men vad gör man inte för sina vänner ^^ jag kommer nog vara ganska fnissig ikväll. (: trötthet blandat med färgglada drinkar är väl sådär- men det ska bli jättekul att gå ut. jag är ett socialtsällskapsdjur och trivs som bara den med mina vänners sällskap (: ska ut med cissi och sen möter jag nog upp calle. han skulle på någon members only grej.. och träffa kändisar. så efteråt. men sen är helgen ganska oplanerad faktiskt. myslördag? vi får se (:

håret blev så himla bra. skiftar i massa olika fäger, men ser ändå inte färgat ut. inte som "målarfärg" som alexander så gulligt sa när han såg mig och rynkade på näsan när han stoppade den i håret på mig. han trodde väl inte på mig när jag sa att det luktade illa..! (; ska spraya i lite volymspray som luktar godis.. så får vi se. håll tummarna. håret är hur som helst galet glansigt. och tjockt, det stod att det kan upplevas som tjockare. och jag som redan hade en lejonman... hm. jaja (: nöjd hur som helst.

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig vacker. vi hörs senare! ska fika med mamma men kommer väl hem runt ett igen. puss&kram allihopa! ta hand om er.



natti natt.

blev plötsligt jättetrött. ): ska äta upp mina mackor och dricka upp min kopp med varm chocklad och sen bädda rent i sängen. skönt att sova. ska upp vid åtta imorgon, så nu är det väl dax att hoppa i säng tror jag (:

vi hörs mer imorgon kära ni. sov så jättegott <3 puss&kram.



msn

(vi pratar om matte)

André säger:

det var nog bara jag som var opedagogisk!

Fanny säger:
eller jag som var trög

André säger:
en kombination kanske! har för mig att du var lite småtrög

Fanny säger:
HAHA så elak
men jo. jag är nog det
lite dumsnäll och trög sådär

André säger:
det gör inget. du är ju snygg!

Fanny säger:
precis! sånt kan man leva länge på.. iallafall inågra år till.. sen vet jag inte vart jag ska göra..?

André säger:
sen åker man till östeuropa och låter doktorn göra en snygg igen!



redhead

så nu har jag duschat ur "leran, bajset, gröten" ja, det var inte trevligt och håret luktar även nu efter jag duschat hö.. kul va (: jag ska ut imorgon och jag hoppas att det inte lukar lika ljuvligt då ^^ annars får min kära vän inte stoppa näsan i huvudet på mig när vi kramas (;

här kommer lite bilder: inte helt seriösa.. så blir det när man sitter och pratar med mongot andré på msn (; ser inte så rött ut på bilderna..? men det är himla himla fint i verkligheten. jag är jättenöjd! whiii.







henna.

hutter. sitter i underkläder och hennagegg i håret invirat i massa plastfolie (: tur att jag är ensam hemma. haha. ser inte klok ut vill jag lova. men men, ska hoppa in i duschen snart.. om 50 min iof, då har färgen suttit i två timmar. hoppas nu bara att det blir bra. men jag har aldrig varit feg för att pröva på nytt, och det är ju bara hår (!?) hjälp. hur som helst (: ska ta och kika lite på lyxfällan som börjar om tjugo minuter och göra en stor kopp te och tända ljus. mysigt! jag har enormt tråkigt ikväll. har varit bland folk de senaste veckorna, så en ensam kväll känns lite sådär.. men det är bara att göra det bästa av det och mysa ordentligt (: visst? har en msn-dejt med mysan senare också. nattuggla precis som jag. fast ikväll får det inte bli jättesent, imorgon ska jag upp och åka till lyra, gå på coachmöte och sen åker jag och möte upp mamma och fikar med henne. saknar henne verkligen. så det ska bli mysigt! sen på kvällen ska jag och cissi ut och flänga runt på något mysigt ställe i stan.. vi skulle höras senare och bestämma vart. blir nog någon drink, men mest bara mysa och prata och så (: vi har känt varandra sen dagis.

har haft så tråkigt att jag till och med släpade fram alexanders vikter och ställde mig och tränade i en timme. och lär få träningsvärk tills imorgon är jag rädd. men men. det gick en timme iallafall (;

ska ta och fixa mitt te nu och försöka hitta någonting jag kan sätta på mig. det här smular..

vi hörs senare! ha en jättemysig kväll nu <3 puss&kram!





innan geggan i håret..



varför..?

syns inte några kommentarer eller skrivna inlägg. vad är det för feeeel på bloooogg.se hela tiden?! nu ska jag gegga ihop en gröt och kleta in i håret. ses sen (:

puss&kram.



Dagens fanny

slappt, men ändå fint.

jeans från bikbok
oversize tröja från gina tricot
halsband i olika färger - gjort av ett barn jag passade innan.
glasögonen - favoptic

 



lunch

hej på er. har precis ätit lunch. ovanligt för mig att gå upp såhär tidigt, skönt att vända tillbaka dygnet en aning (: det blev rester från i förrgår, helstekt fläskfilé och klyftpotatis, mätt och belåten. sov riktigt gott i natt, kanske därför jag vaknade innan klockan ringde (: har suttit och pluggat och läst om straff och brott i sverige. riktigt intressant, så det är ingen plåga att läsa.. ska ta och hoppa in i duschen snart.. funderar på att färga håret innan.. får se. (: idag ska jag vara med saga, får se vad vi hittar på för bus! sen ikväll om jag inte ska träffa calle, så ska jag kolla på film och virka. om jag hinner förbi tygaffären. ganska lugn dag med andra ord. skönt, men ibland känns det som att jag klättrar på väggarna här hemma. överskottsenergi tror jag minsann.

har fastnat för den här låten, visst är den mysig (: plågar hjärtat med den här hemma.. men han är van, gillar jag en låt så spelar jag den dygnet runt tills jag hittat en ny låt att plåga honom med, stackars! men vad säger man, älskar man någon, så älskar man alla personens "brister" också. så som det ska vara (: tur att vi nästan har samma musik smak då.

fick ett mejl om hur det går med alla mina små projekt. och ska jag vara ärlig så står allt ganska still just nu. har sytt barnkläder (som är halvfärdiga) och skrivit på boken och ja, all tid går åt att plugga, umgås och leva just nu. men sen har man ju förhoppningsvis hela livet på sig också. jag måste ändra mitt allt eller inget. antingen 100% eller ingenting alls. måste verkligen försöka hitta ett mellanläge. men så har jag ju den diagnosen också.. så man är så. gilla läget? hm.

ska avsluta min paus nu, och fortsätta plugga och sen fixa iordning mig! vi hörs senare ikväll. hoppas ni får en bra dag och ta hand om er <3 puss&kram.



God natt!

hej på er! hoppas ni mår bra och har haft en mysig kväll. det har jag. mest myst runt här hemma. lyssnat på musik och fått massage. avslappnande, och nu är jag inte lika stel i nacken längre. börjar bli trött, ska bli så skönt att krypa ner under duntäcket och läsa. imorgon ska jag upp och plugga på dagen och sen ev. träffa calle på kvällen. sista kvällen som alle är ledig nu ): den här veckan har verkligen rusat iväg. får se vad jag sysselsätter mig med veckan som kommer. ska planera lite inför födelsedagen, vad som ska bjudas på osv. (:

fick hem min virkningsbok idag också ^^ ska bli kul att pröva på att virka. kanske ska knata iväg och handla lite akrylgarn redan imorgon. pysselkväll.

ska borsta tänderna och hoppa i säng (: vi hörs mer imorgon!



titta vem jag hittade i datorrummet (; vilken buse va! våran lilla lucifer <3



hemma.

mysig dag på stan med helena, vi åt lunch på "vårat" café. blev bakpotatis med skagen.. myms. sen knatade vi runt i lite affärer och sen mötte vi upp alexander som hade varit och fixat inför min födelsedag. jag är så jäkla otålig. men nu är det inte många dagar kvar. ^^ kommer ihåg när jag fyllde elva. vad gammal jag tyckte att jag var då. och nu.. tolv år senare. uhh. vart tog tiden vägen?

jag har köpt henna idag, fick tips av en tjej på krogen förr förra helgen, hon hade så himla fin röd färg. vi får hoppas att jag inte får grönt hår, (; eftersom jag färgat håret innan med "vanlig" hårfärg, så får vi se. henne är fruktansvärt svår att få bort. i värsta fall får jag gå med en mössa på mig. eller låsa in mig. det växer ur.. färgen alltså. i vanliga fall brukar röd hårfärg blekna så fort. det röda pigmentet fastnar sällan så pass bra så det stannar kvar tills det växer ut, men med henna gör det tydligen det. så ja, håll tummarna för mig! haha.

maken står i köket och lagar middag, ska gå och hjälpa honom snart, bara lägga upp bilder på våra nya kuddar som vi fick hem från h&m home förut. alexanders pappa tyckte det var kul med "007" som kuddarna faktiskt visar. och alex tycker mest att dom ser ut som donuts. jag vet inte..? jag tyckte det blev fint :D grafiskt och ja..

kvällen kommer bestå av, först äta köttfärssås med spaghetti, gott! längesen vi åt det. blir vanlig hederlig köttfärssås med riven färsk parmesanost. sen ska jag plugga och tvätta av sminket. behöver verkligen massage. så stel i kroppen, så det ska jag få har han lovat <3 sen får vi se, film kanske? (: får se.

hoppas ni får en mysig kväll. hörs senare. puss&kram <3







fika

hej vänner! sovit gott? (: jag sov som en stock. var så trött igår så jag höll på att somna sittandes i fåtöljen. alexander kom och lyfte upp mig och bar mig till badrummet.. så ja, jag var fruktansvärt trött. fick iallafall av mig sminket tillslut och hoppade i pyjamasen och kröp ner i sängen. så skönt att sova ut idag. vaknade vid elva.

ska göra frukost nu och väcka honom. han är trött stackarn ): ska in till stan sen och fika med helena, mysigt! möta upp henne vid två tiden och sen umgås! var ett tag sen, så det ska bli jättemysigt <3 sen ska jag plugga! och ikväll blir det nog bara lugn och ro med bloggning, film och mys här hemma skulle jag tro (:

ska ta och göra frukost nu. hela kylskåpet är fyllt av goda frukost prylar. mums! (: vi hörs senare när jag kommit hem. ta hand om er och ha en jättemysig dag!

puss&kram <3



gammalt kort på oss.. gud vad jag såg ut. ^^ tre år sen.



segproppen

sitter i vardagsrummet omringad av tusentals levande ljus, lyssnar på musik och försöker desperat att blinka in lite vätska i mina snustorra linsögon. gissa om jag längtar tills jag ska göra en laseroperation. glasögonen är riktigt jobbiga och i vägen och linserna torkar ut så dom kan man bara ha i några timmar. i-lands problem, jag vet ^^ men någonting måste man ju få klaga lite på! eller hur (:

kvällen har varit mysig! vi åt gott, bläddrade lite i fotoboken jag pysslade ihop till alle i bröllopspresent och satt och pratade. efterätten var bäst. såklart, alle hade ju bakat! jättegott och det var bra att den stod under natten, så den drog åt sig kaffet osv..

jag är nog påväg i säng snart. kan knappt hålla upp ögonen. inte likt mig. dock inte likt mig att vara ute och flänga på stan så mycket som jag gjort de senaste veckorna heller. och alla uppesittar nätter. heja. nu är jag t r ö t t ! fick nya topp hälsa idag.. och jag som inte ens börjat på min förra..! har alltså lite att läsa ikapp.. så det ska jag sysselsätta mig med om jag orkar.

imorgon är det onsdag. veckorna bara rusar iväg. idag fyller min älskade vän my år. jag och älsklingen tog en mms bild där vi pussar mot henne och skickade (: två födelsedagpussar skulle hon såklart få och födelsedagkort. stora tjejen som blir 20 år (: grattis igen älskade vän! <3 om och åtta dagar är det min tur. jag har ingen lust att fylla år. jag som brukar vara så himla lyrisk.. jag älskar paket! men ja, iår upplever jag nog det som de flesta som "blivit för gamla" säger.. att man knappt har lust att fira. hade varit skönt med en lugn middag hemma.. och sen får vi se! sex år kvar till 30.. känner mig äldre i huvudet dock. så kan det bli (: men mysigt ska det bli. vet att alexander planerar för fullt.

kom på att jag lovade en second hand lista också.. men nu är jag påtok för trött. ska ta och tvätta av sminket och hoppa i pyjamasen. så skönt att sjunka ner i sängen. wounderful. imorgon åker jag in till stan och fikar med helena, ska bli jättemysigt! var ett tag sen vi sågs ):

god natt och sov så gott. puss&kram <3





tisdag!

god dag vänner. haft en bra dag hittintills? (: jag kom hem nyss. har varit och ätit frukost i sturegallerian med alexander. hälsade på hans syster också som jobbar där inne på gateau och köpte deras goda mussli. mums! (: var hemma hos calle i går kväll och kollade på film och sen sov jag över. vaknade vid sju av att massa byggarbetare borrade och bankade utanför. inget vidare uppvaknande ): men men. när han gick till jobbet duschade jag och sminkade mig och plockade lite hemma hos honom. ungkarls lyan nr ett (; diskade och fixade lite. och sen kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi och fikade (: mysigt!

ska städa här hemma nu för alex's föräldrar kommer hit på middag! det blir fördrink med lite snacks osv.. och sen helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis och bearnaisesås. alex gjorde efterrätten i går. tiramisu blir det (: har aldrig ätit det vad jag kommer ihåg, så det ska bli spännande att smaka!

måns sitter här brevid mig och myser (: det blåser ju varm luft från datorn, och där älskar han att sitta och mysa och värma sig (: min lilla måns. älskar honom så mycket. keligare katt får man leta efter! <3 ska bli mysigt att vara hemma ikväll. saknat alla här hemma och jag har varit iväg väldigt mycket på sista tiden. dax för lite hemma mys med familjen <3

ska plocka och torka av alla ytor med ajax och sen hjälpa alle med resten av städningen, tror föräldrarna kommer vid sex tiden.

vi hörs lite senare (: puss&kram <3



RSS 2.0