hade varit..

.. perfekt på svärfars begravning. tyvärr skickas den från london och jag hinner inte få hem den, men jag ska hitta en bra klänning. man ska ha en svart som täcker axlarna i kyrkan. och jag ska hitta en riktigt bra. det kommer kännas mer verkligt nu på begravningen. det är som att hjärnan går igenom en förnekelse. kan vakna upp i chock och verkligen förstå vad som hänt, för att senare under dagen inte förstå. det är som att han fortfarande finns. saknar dig!

lycka i dig själv.

häromdagen skrev jag;

vad innebär egentligen lycka? är det att uppnå så många mål som man bara hinner med, för att senare komma på att man knappt hann njuta. att jag börjat leva för dagen, för stunden gör mig lycklig. jag strävade alltid innan, ville uppnå, men i slutändan är det inte alla saker runtomkring som gör en lycklig. det är att acceptera dig själv, din vardag och allt du är och vad du gör som skapar lycka på riktigt. du kan aldrig bli lycklig på ytan, det kan ta ett helt liv att känna rotad lycka, men när du väl gör det är det nog det bästa som någonsin har hänt dig. för när du upplevt den vill du aldrig aldrig mer gå tillbaka till ytlig lycka. du kan aldrig köpa dig lycka, aldrig få den ifrån någon annan, till viss del visst. men sålänge du är lycklig och älskar dig själv så kommer du klara av jobbiga hinder i livet, du kommer resa dig upp efter jobbiga trauman och situationer och du kommer njuta mer grundligt. lycka är grundstenen till ett långt och bra liv. lycka är ju trots allt det vi strävar efter hela tiden, i böcker, i tidningar, på stan. men ta en närmare titt inom dig själv, lyckan finns där, det gäller bara att ta fram den och damma av den lite.
 
det finns ingenting du inte kan lyckas med sålänge du tror på dig själv. du är unik, du är underbar, du är allt, du är inte som någon annan, och det ska du inte heller vilja vara. älska dig själv! varje dag! det gör jag!

och fick en fråga;

åh, om jag också kunde tänka sådär klokt någon gång. känner mig som en dränkt snigel. har gått dbt, men får inte till det pga stress. vad göra?

så tänkte jag försöka svara på det! hur göra!?

jag har gått i terapi sen jag var tretton, nu är det över ett år sen jag slutade och ja visst har det hjälpt mig, mest hjälpte året när jag gick på dbt, och året jag gick på lyra och blev coachad. jag har gått på vägledande samtal, social träning, omvärldsorientering, life and career-coaching, coaching enligt international coach feferations standard och IMG/expressive arts-coaching enligt EGS schweiz och svenska institutet för uttryckande konst.. har diplom till och med på allt! och ja det har varit ett jävla jobb. från att ta sig från psykotisk, beroende av massa mediciner för att kunna vakna, kunna äta, kunna andas, kunna gå ut, kunna fungera nogelunda, kunna sova, slippa se saker som inte fanns, slippa röster, slippa skada mig själv. det finns nog piller för allt tror jag? jag har nog fått ett piller för varje lite skavank jag haft. men jag kom på efter sju års medicinering att skavankerna var livet, och jag kom också på att jag kunde ta tag i mina skavanker som jag numera tycker om och inte längre kallar skavanker, utan utmaningar. byt ur ordet skavank, eller problem till utmaning, för då blir det genast mycket mer motiverande. jag har också lärt mig under årens lopp att av all hjälp du får utifrån så är det i slutändan bara du själv som kan hjälpa dig på riktigt, för ingen annan kan någonsin förstå dig till 100%. det är bara du. folk kan förstå till en viss del, men aldrig uppleva hur du upplever eller känner, det är bara du. jag kände mig inte själv innan, och speciellt inte när jag var omtumlad av mediciner. vem var jag då? jag levde i en fantasi, jag gick på moln, jag vaknade upp med ett falsk leénde på läpparna, för att mina antidepressiva mediciner bestämde att jag skulle det. jag kände mig inte som en robot då, men nu när det är ett år sen jag tog min sista tablett så kan jag lova att jag var det då. man lägger ett lock på känslorna, ja det jobbiga iallafall och visst kan man behöva det om man mår fruktansvärt dåligt vilket jag gjorde det. men helt ärligt så tror jag att dom förstörde mer än hjälpte i längden, tillslut behövde jag öka, öka, öka doserna för att jag blev så van. i regel ska man bara äta antideppresiva mediciner i högst 6 månader, jag åt mina i över åtta år..

nu när jag väl hade slutat att äta medicinerna mådde jag sämre än någonsin, dels för att dom gick ur kroppen och det blir såklart som en avtändning, jag mådde illa, kräktes, hade ont i magen, fick kroppssmärtor, tappade mer hår än vanligt (tur att jag har så mycket hår haha), jag var mer nere än någonsin, blev paranoid och blev mer deprimerad än innan.. MEN jag läste massor på nätet om det här och jag stod ut. jag fick råd av mina läkare att börja igen, men om man bara följer andras råd så lever man inte sitt eget liv, jag ville ta ett eget beslut och det gjorde jag. för ung. två månader sen så börjar min kropp balansera sig själv och skapar numera mer endorfiner än vad mina antidepressiva någonsin gjorde under dom där åtta åren. det kändes ungefär som att jag levt i en glasbubbla och för första gången på flera år såg jag livet, världen, mig själv. och jag var tvungen att från början lära känna mig själv, för det jag kom ihåg var först en självdestruktiv tjej, som sedan blev en robot som levde på en linje. för det är inget upp och ner, det är en rak tråkig, ospännande linje genom vardagen, genom livet med mediciner. jag rekomenderar ingen att äta antidepressiva. det här förstört mer för mig än vad det har hjälpt.

hur som helst, lite bakgrund är alltid nödvändig, ni vet säkert att jag varit med om jobbigheter när jag växte upp. för det har jag skrivit om förut. och det är väl någonstans där man får hitta styrkan i sig själv, "jag har ett ansvar" jag har ett ansvar för hur jag vill leva mitt liv, för det är det ju mitt liv. ingen annans. hur vill jag leva mitt liv? hur vill jag vakna upp på morgonen? vad vill jag tänka? vad vill jag göra? man kan helt enkelt inte sitta och vänta på att någon annan ska få dig själv att må bra. någon därute kan hjälpa dig, alexander fanns där för mig och hjälpte mig jättemycket. stöttade och pratade, och höll upp mig när jag föll. man får känna efter lite, det är en balans, mår du så pass dåligt så du inte orkar upp ur sängen, stirrar i taket eller stänger in dig och inte vågar gå ut bland människor så behöver du stöd, för när man hamnar där är det svårt att bryta det mönstret, det var där jag var när alexander kom in i mitt liv. men min kärlek till honom och hans kärlek till mig vågade jag ta mig ut ut mitt kaos sakta men säkert och jag vågade gå ut och se dagsljus igen. när du väl har vågat att ta dig ut och mår lite bättre så skaffa orentliga rutiner, se det som skalmans sov och ät klocka. och ha fastna rutiner, det är superviktigt när du är djupt nere på botten.

när du klarar av det så lägg till intressen, försök att hitta saker du tycker om att göra, måla är superbra för att få ut massa känslor och du kan få fram saker om dig själv som förvånar dig, köp fina målarböcker med blanka sidor, vattenfärger, akryl färger och "kladdkritor" och måla! skriv en lista på saker som du tycker om att göra, gör den listan när du mår bra, alla har vi svackor och när vi väl har dom så är det svårt att hitta någonting vi finner roligt eller underhållande, plocka fram din lista då och tvinga dig själv till att göra någonting. du kommer tycka att det är pest i början, men du kommer må bättre.

ett annat tips som gör dig mer säker i dig själv, eller får dig att lära känna dig själv, och hjälpa dig själv är att boka in egen tid i din kalender, jag började göra det i samband med att jag började må bättre efter att jag trappat ner på medicinerna. stäng av mobilen, sätt dig i soffan med en kopp te, tänd ljus, dra en filt över dig, och bara var. jag kan lova dig att det kommer krypa i kroppen i början, speciellt om du inte mår helt bra, men ju längre tid det går desto bättre kommer det fungera och bara det får dig att finna mer styrka i dig själv. helt plötsligt kan du underhålla dig själv och det betyder också att du kan göra sig själv gladare när du är ledsen, utan att vara beroende av någon annan utifrån. börja med 15 min, utan datorn, utan tvn, utan någon i närheten. du kommer inte vilja missa din egen tid i veckan sen, och du kommer må så mycket bättre. du kommer bli mer i dig själv, du kommer leva i dig själv och komma på när du sitter där vem du är. hur du är, inte utifrån vad andra tycker eller tror, utan vem du verkligen är.

jag var utan att jag ens märkte det alla till lags, jag var precis så som jag trodde att folk runt om kring mig hoppades på att jag skulle vara, och det tog enormt mycket på mina krafter. jag visste det inte då, men jag märkte hur skönt det var att sluta vara så. det var okej att vara sig själv. det var okej att säga nej om jag inte orkade, det var okej att göra andra besvikna, för gjorde jag inte det var det jag själv som led mest. det kan låta enormt egoistiskt, men om man tänker efter, uppskattar inte de människorna du har runtomkring dig att du är dig själv, gör det du vill, och mår bra. gör det det inte mår du jättedåligt i slutändan och det går även ut över din omgivining. jag började sakta men säkert visa vem jag var, visa att jag också mådde dåligt, för jag hade byggt upp en slags fasad om att ingenting var fel, dels var det pga av medicinerna, för det bedövade, men den där masken satt kvar till stor del när jag slutade också. sen tog jag en bloggpaus, jag funderade över hur jag ville vara. ville jag vara en robot som aldrig hade problem, eller brister, eller ville jag vara en äkta människa, som går sönder i mellanåt, har dåliga dagar och brister. ja, det ville jag och jag ville också känna att jag levde, vilket jag gjorde när jag levde ordentligt. det jag vill säga är; det är okej att vara "fel" och det är okej att även visa det för andra. älskar dina nära och kära dig så gör dom det även fast du har brister. jag är glad att jag slutat leva i en illusion. och lever i den riktiga världen.

blev ett långt inlägg och jag vet knappt vad jag skrivit, för när jag skriver eller pratar numera så säger jag det och jag skriver det som kommer när jag skriver eller pratar. jag tänker sällan och det blir bäst så. ni vet ju hur man säger att man ska ta det första man tänker på, för det är det man vill mest. den första känslan är den rätta. tänker man för mycket på vad man vill, kan det sluta med att man istället stoppar in andras val och vad andra vill att man borde eller ska göra undermedvetet. sluta styras av andra och bli dig själv mer. på så vis kommer du att finna styrka, du kommer hitta lycka grundligt rotat i dig själv. lyssna alltid till ditt hjärta. ibland kommer du stå i en väntsal i livet och du vet varken ut eller in, och det är okej att stå där ett tag och bara vara. det är okej att inte glida genom livet, för livet är upp och ner och ibland är det mer uppförsbacke än plan mark. ibland är det mer nedförsbacke. vi vet aldrig, vi vet aldrig hur livet kommer se ut och det är väl det som är det charmiga med livet. vi vet inte vad som kommer hända. vi kan planera bäst vi vill, och vi planerar till stor del för att vi människor är otroligt rädda för saker vi inte vet om, saker som är oförståligt, som framtiden. vi kan som sagt planera så mycket vi vill. men livet kan ha andra vägar för oss. och vi vet aldrig om dom. och det skrämmer oss. det skrämmer inte mig längre, inte alls på samma sätt. för jag vet att hur det än blir så löser sig allt alltid till det bästa. för du har alltid dig själv du kan lita på, din bästa vän, någon som står upp för dig, som du kan lita på,. den här personen som du kan lita på ska du ta vara på, älska och vårda. se dig själv som din bästa vän. eller sätt dig i en stol och ha en stol framför dig, låtsas att du sitter mitt i mot dig själv fast du är i den åldern du är nu och flickan/pojken som sitter på stolen framför dig är 6 år, har ett plåster på ena knät, gråter och vill ha råd. vad skulle du säga till dig själv som 6 åring? vad skulle du ge för råd? för tröst? för vägledning? tänk på det!

nu måste jag verkligen iväg och hämta ut mitt paket. jag hoppas det här var till lite hjälp och att det inte var för luddigt. fråga om ni undrar nått och ja, mejlen är alltid öppen för er. jag svarar och jag ger tips, råd, och stöd för er som behöver. jag mejlar med flera av er och många av er har kommit vidare i livet och det glädjer mig så himla mycket. ni gav mig stöd tillbaka nu när vera gick bort och det uppskattar jag mer än ni tror. tack <3

ha en bra dag nu och var rädda om er! ni är värda att må bra, varje dag!älskling <3

rostade mackor och te.

god morgon raringar! hoppas ni sovit gott. varmt i natt, och med katter i hemmet kan man ju inte ställa fönsterna på vid gavel knappt 4 cm öppet :P så det har varit hett så att säga! men jag har sovit gott iallafall! tittar på design simon & tomas och dricker mitt gröna te. har stoppat i mig dagens frukost och även mina gojibär. kan verkligen rekomendera dom!

ska åka iväg med bussen snart, vill bara titta klart på det här och hämta ut ett stort paket, tror minsann att det är wave hängarna som kommit, åh! kommer bli superfint! köpt nya lampor till hallen också ju, som jag visade häromdagen, älskar dom (: enkla, simpla, stilrena och lite retro. precis fannystil! och dom svarta pocket stringhyllorna kommer vara pricken över i:t. jag vill ha svart gummigolv i hallen också.

dagen är inte alls planerad. och jag lever ju så och mår bäst av det. ta dagen som den kommer. självklart har jag något planerad, så som mattider och sovtider.. även fast jag ruckar lite på dom också. man mår bättre av att inte alltid gå och lägga sig på samma tider och äta precis på samma tider.

ska ta och skriva ett till inlägg om en fråga från pyrah. kommer upp strax! ha en jättemysig dag nu! så hörs vi senare. (: puss&kram.

 

häromdagen. inne i ett omklädningsrum på beyound retro på söder. nog bästa beyond retro i stockholm! baggy jeans från gina tricot, svart t-shirt från hm, rosa fjällräven kånken, svarta converse light i skinn, multifärgad och rutig sjal från divided. den rutiga skjortan köpte jag! helt ny från levis.

frukt, sol, och migrän

har inte bloggat pga av det härliga vädret, och vem kan klandra mig? idag har det varit 30 grader i skuggan i stockholm, helt underbart. minus för migränen som kom smygandes. även fast jag drack en liter vatten när vi låg och myste i solen. hade med oss en picknick med hemmagjord grekisksallad, vindruvor, körsbär, galiamelon, plommon och massa tidningar och dricka. underbart att ligga och njuta, och få färg, för det har vi minsann fått idag (: blev ett köp av en solskyddsfaktor på 20 från apoteket, och vi har inte bränt oss allt (: därimot migrän som sagt, inte kul. har legat utslagen i sängen i två timmar och snart är det dax för mcdonalds. orkar inte mer än så idag.

och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda (: hoppas ni mår bra! puss!hemfärd.

god morgon! hoppas ni sovit gott och är utvilade. vi vaknade av hjärtattack kl 10:00 galen signal måste verkligen ändra den.. duschade, betalade räkningar och sen gick vi ner till cafét och åt frukost. gott! och väldigt mättande! ska packa lite saker nu och tänkte sätta på en maskin tvätt. sen kommer mamma och hämtar mig, my och milia så åker vi och lämnar av my vid centralen ): kommer bli tomt. verkligen haft mysiga och roliga dagar när hon varit här! nu börjar hon plugga på en folkhögskola och kommer bo där i två år, så vi får klämma in och ses på hennes lov! låter så mysigt att bo på skolan, lite trångt med ett rum men mysigt och vilken gemenskap! mamma har velat i flera år att jag ska läsa på folkhögskola, men det har aldrig blivit så. men det låter riktigt spännande (: är glad för my att hon har förverkligat sina drömmar och är påväg att bli det hon vill jobba med sen!

 
runt den 1 juli är det inflyttning i bostadsrätten igen, känns ovant och lite skrämmande, men det blir nog bra! jag är en vanemänniska och förflyttingar är inte alltid lätt för mig. jag lägger min trygghet i platser, saker, människor, djur. så det kommer nog bli kämpigt! men det ska bli mysigt också (: har ju väntat på det sålänge nu, så nu är det på tiden! hela familjen samlade igen. vera i en annan livsform dock. men hon är ju alltid med oss. jag funderar så det knakar. tog milia på prov och varje gång jag ser henne bakifrån ser jag vera. och när hon vänder sig om går det runt i magen och jag förstår inte. som att hjärnan inte kopplar, inte vill förstå. med handen på hjärtat så var det här ett ganska dumt beslut. men sånna gör vi ju också. och det spontana beslutet blir att hon får komma hem igen till sin ägare. det blev för jobbigt helt enkelt. varit upp och ner och mer eller mindre trasig på kvällarna och nätterna. inte kunnat sova, inte kommit till ro, och saknat vera mer än någonsin. får se det som att jag var kattvakt åt henne nu när dom var i turkiet. man ska alltid följa sitt hjärta. och hjärtat säger att det var påtok för tidigt. sen tror jag att det är bättre för mig och för katten att den kommer redan från början. ja, milia var ju 1 år redan.. om 4 månader får veras syster från samma kull som vera bebisar. och då är jag lovad en misse. tror att det kommer bli bättre. och då har det gått en stund också. nästa vecka ska eventuellt veras urna komma till stockholm igen, har varit i uppsala. ska dit och hälsa på. saknar henne så ):

ikväll blir det lugn och ro. film och mys, och middag! ska försöka komma i säng runt tolv tänkte jag. men nu ska jag packa mina saker som jag ska ha med mig och umgås med mysan (:

vi hörs sen! puss&kram., lite nytagna bilder nedanför (:

 
 
 

 


 
 regnbågsströssel

vi satt och stirrade ut i tomma intet på tåget hem. haha. så himla trötta. har åkt karuseller, ätit mjukglass med regnbågsströssel, mått illa, skrattat och varit snurriga. extrem var nog den enda vi ångrade att vi satt oss i. och då åkte vi den endå flera ggr förra sommaren. vi börjar helt klart bli gamla (;

när vi kom hem tog jag en varm dusch, stod länge och bara njöt, älskar att duscha på kvällen. dukade fram brödrosten, hembakat dinkelbröd, bregott havssalt och ost. gjorde varsinn kopp te, tände massa ljus, dämpade belysningen och satt oss ner och pratade, myste och fikade. ett bra avslut på den här kvällen.

ska strax krypa ner i sköna sängen och sova. jag är verkligen helt slut! va kul förresten att ni uppskattade det jag skrev om lyckan. ska svara på era kommentarer imorgon, nu är min hjärna redan i sovläge (: ta hand om er och sov så gott! puss&godnatt.

happiness

vad innebär egentligen lycka? är det att uppnå så många mål som man bara hinner med, för att senare komma på att man knappt hann njuta. att jag börjat leva för dagen, för stunden gör mig lycklig. jag strävade alltid innan, ville uppnå, men i slutändan är det inte alla saker runtomkring som gör en lycklig. det är att acceptera dig själv, din vardag och allt du är och vad du gör som skapar lycka på riktigt. du kan aldrig bli lycklig på ytan, det kan ta ett helt liv att känna rotad lycka, men när du väl gör det är det nog det bästa som någonsin har hänt dig. för när du upplevt den vill du aldrig aldrig mer gå tillbaka till ytlig lycka. du kan aldrig köpa dig lycka, aldrig få den ifrån någon annan, till viss del visst. men sålänge du är lycklig och älskar dig själv så kommer du klara av jobbiga hinder i livet, du kommer resa dig upp efter jobbiga trauman och situationer och du kommer njuta mer grundligt. lycka är grundstenen till ett långt och bra liv. lycka är ju trots allt det vi strävar efter hela tiden, i böcker, i tidningar, på stan. men ta en närmare titt inom dig själv, lyckan finns där, det gäller bara att ta fram den och damma av den lite.
det finns ingenting du inte kan lyckas med sålänge du tror på dig själv. du är unik, du är underbar, du är allt, du är inte som någon annan, och det ska du inte heller vilja vara. älska dig själv! varje dag! det gör jag!
vera du är lycka för mig. du hjälpte mig hitta den där tryggheten och du visade mig vad äkta lycka innebär! jag älskar dig! alltid.


you are happiness in a soap bubble.haft en underbar kväll med dig hjärtat. jag vill aldrig aldrig aldrig att du ska åka ifrån mig. du är lycka stavat med stora bokstäver, du är glädje i en sommarvind, du är skratt som gör ont i magen, du är så mycket mer än vad du tror. du är allt. och så mycket mer. friensd for life!I wish that you were under the stars with me tonight

just lissen and love it. love you.

I love this place
But it's haunted without you
My tired heart
Is beating so slow
Our hearts sing less
Than we wanted
We wanted
Our hearts sing 'cause
We do not know
we do not know

To light the night
To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

You can catch me
Don't you run
Don't you run
If you live another day
In this happy little house
The fire's here to stay

To light the night
To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

Please don't make a fuss
It won't go away
The wonder of it all
The wonder that I made
I am here to stay

I am here to stay

Stayfannys örtkyckling allt i ett.

vi håller på med middagen här hemma. eller den står inne i ugnen. jag älskar att det är inbyggd timer på ugnen. lyx eller vad! (: det blir fannys örtkyckling allt i ett från tasteline. det tycker jag om! mums. sen ska vi ha en riktig myskväll med sourcream chips, ostbågar, dipp och sånna chipshjärtan (: och godis. har kvar cider från igår också. så det blir bra till filmen. såg aldrig klart den igår,. så kanske bli 1½ film ikväll? en kvällspromenad ner till sjön, tar man omvägen dit tar det 20 min. mysigt att sitta därnere på klipporna och se ut över vattnet och bara mysa och prata! <3

idag har vi tagit en slapp dag. myskläder och lugn och ro. imorgon blir det stan och sen gröna lund. vi ska först till söder och kika, my vill till monki och alla söders second hand pärlor och sen ska vi åka karuseller tills vi kräks (; och äta sockervadd. (: stannar nog tills dom stänger, mysigt när alla barnfamiljer åkt hem och det börjar bli mörkt och det är mindre folk (: kommer bli jättekul! tradition när my är här, alltid gröna på grönalund! får inte glömma åksjuketugummi imorgon!

hoppas eran kväll blir mysig! puss&kram.

milia

 


välkommen hem milia <3hoppsanhejsanfallerallera..


några bilder i mitten har jag nockat my med min armbåge, ser galet kul ut, för vi börjar hoppa två sekunder efter som ingenting har hänt. haha. sötnos.
 
 
 
 
 

 
 


 

 midsommarafton 2010

riktigt mysig midsommar. vi sa att det var en av de bästa och det var det verkligen. avslappnat, mysigt och roligt! vi har hoppat och stojat, tittat ut över vattnet på ett berg, grillat, ätit massa söta jordgubbar, skrattat, gått promenad och plockat massa ängsblommor och gått igenom häshagarna, slappat, pratat, myst en massa! väldigt bra midsommar, tack mamma och my och adolf (: vi har iallafall suttit på ett berg och blickat ut över vattnet och haft findukat på filt med jordgubbar, middag, cider och plockade blommor. jättemysigt! och så har vi fiskat, det får man ju inte glömma :D

var mysigt att komma hem till milia, hon var mysig och spann och kom upp i knät på mig när jag satt på golvet, enligt förra ägaren så skulle hon skrika och gömma sig. ingenting som jag märkt av alls (: och det känns skönt. glad att hon verkar trivas! jag älskar mina katter och hon kommer få det bra här! önskar vera fick träffa henne också. men hon är nog här och hälsar på också. lillsnuttan. saknar! ): glad att vi ska ta en kattunge från veras familj om fem månader också. blir full rulle med massa missar här och jag älskar det. jag mår bäst med djur omkring mig. fyller mitt tomrum i bröstet.

vi kom hem för någon timme sen som sagt, kelat med milia. varför vill jag döpa henne till ebba? haha. hon ser ut som en ebba och när vi tar en kisse från sundsvall (veras familj) vill jag döpa henne till doris :P hedvig och doris är väl fint. höhö. jag har alltid haft knepiga namn på mina djur (;

ska ta en dusch och göra en kopp te till mig och my sen ska vi krypa upp i soffan med tända ljus och titta på filmen "dear john" som båda velat se länge så nu ska vi det (: sen ska vi nog krypa i säng. trötta! om det inte blir regn imorgon blir det gröna lund för hela slanten. usch mina pengar rasslar iväg. har gjort av med påtok för mycket de senaste dagarna och jag kan ju säga att det var snålt på kontot nu när jag betalade milia. jag tänker som en femåring i bland. men men. nu blir det spara när my åker hem, haha. :/

ha en jättemysig kväll! kärlek och glad midsommar vänner! <3

 god morgon!

hoppas ni sovit gott! jg vaknade med huvudvärk, liiite för varmt i sovrummet i natt. får öppna upp lite mer i andra delar av lägenheten i natt (: idag är det strålande sol och 22 grader i skuggan än sålänge. kommer bli jättevarmt idag. kanske första midsommaraftonen på länge som det inte regnar? vi får hoppas! ska ta med my till ***ängar och plocka ängsblommor idag på dagen, om vi orkar blir det väl varsinn blomsterkrans!? mys!

ska överraska henne med storfrukost nu, äggröra, smoothie gjord av gojibär (nyttigaste bären som finns typ), hallon, banan, yoghurt och juice. blir nog gott. och mackor såklart med massa pålägg.

jag har en hemsk hemlighet att erkänna.. usch jag trodde ALDRIG att jag skulle säga såhär och jag vet inte varför jag håller på med det.. för det är inte ens bra, eller? nej jag tror jag börjar bli gammal, eller jag skyller på det iallafall.. de senaste veckorna har jag följt "våra bästa år" och det är inte okej. det är inte okej. inte. sliskigare såpa får man leta efter. hu. men jag tittar. för jag måste ju se vad som händer. och det värsta av allt är väl att det händer knappt nått, så man måste kolla vidare.. inte undra på att dom sänt i 40 år. undra om det hänt mycket på dom 40 åren (; ha.

så ska börja med frukosten nu. första gången jag använder spishällen. kommer säkert bränna äggröran eftersom det går så fort. har aldrig använt induktionshäll innan. nu har vi påålande friskt vatten i köket också i den snygga strand kranen i borstat stål. såå snygg! ska fota med system kameran efter frukosten (: så lägger jag upp här!

puss och glad midsommar allihopa!idag kommer milia hem till oss på prov i två veckor.
kanske snabbt, men jag klarar det inte. behöver.
kommer känna mig ihålig oavsett hur länge det än tar.
jag är en människa som behöver katter omkring mig.
och om fem månader tar vi en misse från veras familj
också. så nu blir det en jävla massa katter. mi lajk!
chinchillaperser med ljusbruna ögon. hoppas du kommer trivas
hos oss milia!good morning

lite morgonbilder.dagens. tvillingar? ah.

 

haha. okej jag hade inte på mig det här när jag åkte in. sen köpte jag baggy shorts och ett likadant linne som my och sen skojade jag med henne och bytte om (; fint va. hah.vänskap

dagen har varit helt underbar! varför kan du inte bo här? jag har inte skrattat såhär mycket på flera månader, jag har skrattat så jag fått magknip, tomatfejs, kramp i kinderna och tårarna har runnit. torrbollstockholmare har glott ja. men vad gör det. vi har haft skitkul idag! tack mys!

dagen började bra. vi var här hemma och gjorde oss klara för stan, sen åkte vi till stan, jag my och helena. tjejligan. jag älskar att vi har så fin kontakt. hur många veckor, månader det än går innan vi ses, så står vi starka raka och ärliga bredvid varandra. jag behöver er. tjejkompisar behöver man och när man hittar dom bästa i livet, då håller man hårt i dom! för det är dom bästa. ställer upp i vått och torrt, finns kvar, tröttnar aldrig, älskar en för den man är, finns i livets glada stunder men också i livets svåraste stunder. äkta, vacker, varm och underbar vänskap! tack för att ni finns.

frukost i stan, shopping i sex timmar, middag på thai takeaway, biomys i mörkret och trötta fötter. dagen i korta dra (: har haft jättemysigt! och jag är trött och lycklig! nu blir det dusch. sen godnatt till älskling och tjejsnack i sängen innan vi sussar. imorgon är det midsommar afton! och det ska vi fira vid vattnet med varsin "fisk i folie" med massa gott i och cider, grilla marshmallows och plocka sju olika sorters blommor och lägga under kudden. drömma om mitt livskärlek gör jag så gärna (:

vi hörs imorgon! <3 glad midsommar! puss!

when i look at you

miley cyrus - when i look at you

when my world is falling apart.
When there's no light to break up the dark,
That's when I, I, I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore.
That's when I, I, I look at you.

When I look at you,
I see forgiveness,
I see the truth.
You love me for who I am,
Like the stars hold the moon,
Right there where they belong.
and I know im not alone.

When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore,
That's when I, I, I look at you.
I look at you..
sommaräng.

jag vill fira min midsommar på en öppen äng med vildvuxna sommarblommor som doftar kärlek. vara nära dig, se dig, ta på dig, älska dig, bli älskad av dig,. men du ska veta att även fast du inte är nära mig så är du med mig i mitt hjärta alltid. det är kallt utan dig. din varma och färgstarka personlighet får vilket sommarregn som helst att bränna på huden. du är en glädjespridare, även de dagar du har det jobbigt så får du mitt hjärta att slå dubbla slag. du är det enda ljus som lyser upp när allt annat är mörk. jag älskar dig, i nöd och lust. jag älskar dig förevigt. önskar du var här. vill sitta i soffan och titta in i dina ögon, precis så som vi alltid gör. bara sitta där och känna kärleken strömma. jag behöver dig, känner det så starkt. halv utan dig.my-skväll

god kväll kära ni. hoppas ni haft en bra dag och en bra kväll just nu. jag har haft o.c maraton på dagen och packat och planerat och så. för jag har ju som sagt inte bott i lägenheten på flera månader, men nu är köket nästan klart och jag och my är lika ohemma här haha. man känner sig som en gäst i sitt eget hem. men det är ju som sagt en vanesak (: och det ska bli jättekul att bo här med henne dom här dagarna och vi har redan nu sen hon kom haft jättemysigt och skrattat massor. gud vad jag behövde att hon kom. och nu är hon här! mysigt!

rörmockaren var lika oseriös som det verkade så han tackade vi nej till. imorgon kommer det ett seriöst företag hit och fixar vattnet i köket, så vi fick äta ute ikväll och det var mysigt (: resturang är alltid uppskattat! satt där länge och myste och sen gick vi till videobutiken och köpte varsinn påse med lite lösgodis. har nog aldrig plockat så lite i hela mitt liv :P ska snart välja film och titta på sen ska vi nog göra varsinn kopp te och lite mackor och fika innan vi sover.

imorgon kommer helena hit och äter frukost med oss, eller ja det var tanken men nu har vi ju inget vatten i köket, så det blev andra planer, så hon åker hit, tittar på köket och sen åker vi tre in till stan och shoppar. massa rea nu. iih. på kvällen blir det antagligen biomys.

nu blir det film! ha en mysig kväll nu. saknar dig älskling! vill bara ha dina varma kramar igen. jobbigt att vara ifrån dig i några dagar, men det får gå helt enkelt. puss!

 

nyinköpta kånken ryggor. jag älskar rea! okej det var bara 100 kr billigare per väska! men med tanke på kvaliten och hur mycket jag använder mina kånken (har mossgrön, ljusgrå, svart och rosa) så är det helt klart värt det!kväll

totalt stressad inombords. hua. men så är det när man får en rörmockare på besök som ska koppla in kranen och diskmaskinen som är totalt knasig, inte har sina verktyg och kommer tillbaka samma dag som my kommer. huu. jäkla pucko. jag hoppas att han inte tar betalt för dom 40 min han stor och kollade på kranen och pillade sig i skallen. gah.

storhandling på coop för fina mysan kommer ju imorgon <3 det är inte billigt att vara vegitarian och leva på laxfilé och skaldjur vill jag lova. men det är du värd stumpis! vi ses så sällan och då vill jag lixom bjuda på nått som smälter på tungan och som man vill ha mer av. mm.

blev massa myspys också och god middag (biff med pommes och beasås på restaurang). och nu ska jag varva ner, göra mig en kopp te och sjunka ner i soffan och kolla på "dolt under ytan" innan sängdax!

imorgon är det massa som ska fixas, ska möta upp david och få lite saker till jobbet jag ska göra till hans företag, fick avboka fika med helena i stan tyvärr för jag hinner inte med tanke på rörmockaren som ska komma till lägenheten. sen måste vi till ikea och handla lite stuff och sen hem igen och städa golven i lägenheten (dom tar tydligen inte av sig skorna dom där rörmockarna..) hah (; och sen hämtar vi mysan på centralen vid sju tiden. sen ska vi ha myskväll med film och massa tjejsnack. uu läängtar!!

nu ska jag tvätta av ansiket och göra en kopp te. vi hörs imorgon! puss&kram!älskar stavningen på pepparmintstet :Pdan före dan..

good morning sunshines. sitter och dricker en kopp te och tittar på design simon & tomas och framkallar massa svartvita bilder på fujidirekt.. närmare hundra st. blir många på vera gosen såklart. vill kunna se henne hela tiden när jag är hemma. så alla foton ska fästas med transparenta häftstift på dom svarta anslagstavlorna! kommer bli jättebra!

ska leta recept nu för imorgon kommer mysan hit och är här i fem dagar! ska bli så himla roligt och jag har verkligen längtat, det har vi nog båda (: köpte biljetterna för över två månader sen. eller var det en? känns som en evighet iallafall. har massa mysigt inplanerat och det ska bli riktigt skönt att få krama om henne igen. var ett bra tag sen!

ska ta och sätta lite fart nu, så jag hinner med allt innan vi ska åka! vi hörs senare, hoppas eran tisdag blir kanon (: puss&kram.galenskap och kärlek i fem dagar , kan inte bli bättre !

en dag i parken.

satt ute i parken i två timmar och myste med mamma och adolf drack latte och satt och njöt och pratade i solen, sen gick jag och handlade på coop och träffade på sandra som var solbränd och fin (: gick hem, dök ner i ett upptappat skumbad och låg och njöt och plaskade i en timme, sen blev det dusch och en hög slarvig knut på huvudet och oversize tröja och mysbrallor. och brun utan sol i ansiket! vill inte sola för mycket i riktiga solen, och bus är perfekt! la mig och lyssnade på pzizz (avslappning och energigivande 20 minuters app på iphonen) helt underbar och värd varenda kr! rekomenderar den verkligen! man går ner i djup meditation och vaknar upp utvilad och pigg! sen blev det en tunnbrödsrulle på grillen och nu sitter jag och äter marabou polka och tittar på "systrar i jeans" mysig film har både ettan och tvåan hemma (: ska titta på "liar liar" snart och sen blir det en kopp bedtime te sen hopp i säng!rutigt

vann på tradera för ett tag sen, så den är nog påväg hem till mig snart (: fin va! latte i parken

ska strax gå till cafét här och köpa en takeaway latte (gud va stockholmskt, hah) och möta upp mamma och adolf som är där och myser! (: blir en skön start på dagen. vaknade upp av att jag grät jättemycket, drömde om vera ): så brukar hela dagen bli sorlig om jag vaknar upp sådär, men jag ska verkligen försöka göra nått bra av den istället!

vi hörs lite senare, ska hoppa i kläderna nu och gå iväg! kramar till er alla och ha en bra söndag!

myslördag!

lördag idag och det har varit en bra dag! men än är den ju inte slut (: ikväll vankas det myskväll med tända ljus, en god rätt från jamie oliwers kockbok, smågodis, chips&dipp och film, vi ska se shutter island! kollade på traiern. hua! den verkade riktigt bra iallafall!

ska strax gå till affären och handla de ingredienserna som fattades till middagen och sen hem och laga mat! är nybadad och peelad och la en ansiktsmask innan jag sjönk ner i ett varmt bad med påtok för mycket skum.. kollat på vigseln mellan victoria och daniel och pysslat runt här hemma!

hoppas ni mår bra och har en mysig lördag! puss!

 
 
 
lite av body shop samlingen..!kitchen..

nästan klart! sen ska jag fota med systemkameran (: iphone tar usla bilder.. igår kom vårt fina kylskåp också! skit nöjd. det är 2 meter och frostar av sig själv. och jättefint (: så nöjd!

 

svart lucka på diskmaskinen ska på och socklarna ska på plats (:frostade iittala ljuslyktorna var tända <3

 

underbart med utdragbart skafferi!

 

nya stolar ska köpas! vita paris stolar!betong ljuslyktor från granit.

 

kylskåp från bosch på plats! (: ska ha ett överskåp uppepå också..


sov morgon!

god morgon! hoppas ni sovit gott. jag vaknade halv elva och kände mig utsövd, så himla skönt med sovmorgon! sitter och äter frukost nu och ska snart titta på ett avsnitt o.c. sen blir det dusch osv. ikväll ska jag och hjärtat mitt ha myskväll med god middag, film, mys osv. sover över där också! ni anar inte hur skönt det är att ha lite inplanerat idag, har storstädat i ung. 19 timmar de senaste dagarna. skulle verkligen behöva en ryggmassage! kanske ska boka in en sån tid snart! (:

ska ta och kika på det där avsnittet och dricka upp mitt te! vi hörs senare! ha en mysig fredag! kramar!på tåget häromdagen..body shop hysteri

god morgon! hoppas ni sovit gott. jag har sovit gott men bara fyra timmar, men det är okej, får gå och lägga mig tidigt ikväll istället! gick upp halv åtta nämligen.. och kom i säng ganska sent, somnade sittandes i soffan igår, haha. då är man trött. jag och mamma städade i lägenheten i nästan tolv timmar igår, med paus på 30 minuter för matintag. glänser? ja! haha. igår blev det ingen bloggning därför.. ja städningen och när jag kom hem var jag dödstrött, åt två mackor med leverpastej och drack en kopp grönt ingefära te, sen slocknade jag som sagt i soffan sittandes innan jag släpade mig in i badrummet och tvättade av ansiket (glad att jag duschade direkt när jag kom hem för det hade jag inte orkat sen) och borstade tänderna. sen dök jag i säng. skönt! somnar på två sekunder, hinner nästan inte ens lägga huvudet på kudden. så är det varje kväll. tänk förut hade jag jättesvårt att somna fast jag gick på massa sömnpiller, men nu sover jag som en sten varje natt.

ställde som sagt klockan på halv åtta och hoppade upp, nästan medveten, halvsovandes gick jag in i badrummet, tvättade av ansiket och klädde på mig. sen tog jag tåget in till stan och gick med raska steg mot medlemsrean på body shop! ja jag är storkonsument av deras sortiment och idag gjorde jag av med nästan 800 kr. meen, det hade kostat 1600 kr egentligen. alltså 50%! bra va (:

fick med mig;

3 st mandel body butter 200 ml
1 st mango body butter 200 ml
1 st hallon body butter 200 ml
1 st blåbär body butter 200 ml
1 st mango duschkräm 400 ml
1 st coconut duschkräm 400 ml
1 st satsumas duschkräm 400 ml

och sen fick jag en dagkräm på 50 ml e - vitamin som är brun utan sol effekt gratis. nöjd! gick med min tunga kasse mot ett café, köpte en god grov macka med ost, sallad, gurka och paprika. en kopp löste och en metro tidning.. satt och myste och åt frukost och läste tidningen. sen skyndade jag mig till tåget, gick hem och har haft tvättid sen 10.. slutar vid 13 och nu ska jag hoppa in i duschen. blir hämtad av david vid halv två, ska åka och mata änder, fika, gå på loppis och njuta av dagen! ska bli kul! sen ska jag möta upp mamma, sitta i solen en stund och sen dra mig hemmåt. kvällen blir lugn vill jag lova, fixa det sista i lägenheten och sen bara slappa. fy va skönt det ska bli att sova ut imorgon! jag tvekade på om jag verkligen skulle gå på rean, men jag är glad att jag gjorde det! vardagslyx!

hoppas ni kommer ha en jättemysig dag! så hörs vi senare! puss!

tvättning pågår

äntligen en ledig kvällstid i tvättstugan (: skönt att slippa stressa.. och skönt att få allt rent. medans maskinerna är i full gång så lagas det vanlig hederlig köttfärsås här hemma med spaghetti. gott! jag är hungrig. köpte en frukt drink på pressbyrån innan, med mosad frukt.. inga tillsatser. hjälp blev toabesök.  farlig dricka om man planerar att vara ute. höhö.

efter jobbet blev det en runda i centrum hittade ett par jättefina jeansleggings som är stentvättade och svartgråa i grunden, tighta som fan, och ja jättefina. satt som en smäck!.. och det var tur att jag köpte xs för jag var på dom i medium först och dom kunde jag dra upp precis under tuttarna typ. inte så hett kanske.. men xs satt bra! mmm.

det är svårt att tvätta klänningen jag hade på mig när vera dog. den har jag ju haft henne på i famnen. hade hon inte kissat på mig så hade jag nog aldrig tvättat den och jag vet inte om jag vill det ännu. känns jobbigt. usch allt är jobbigt med det här. jag är som manisk. samlar päls, kan inte tvätta, kan inte fungera, ledsen, usch. imorgon har hon varit i katthimlen i två veckor. känns som en evighet. och jag känner mig bara låg. ihålig och låg. hade verkligen behövt henne, krama henne, pussa på hennes lilla nos och borra in ansiktet i hennes duniga varma päls. hon hade en sån speciell doft i pälsen, och så luktar inte alls pälsen som jag tog från henne på djursjukhuset. den luktar sterilt och hårt. jag saknar hennes mjuka doft. usch nu gråter jag igen. heeemskt. behöver verkligen någonting att muntras upp av. känns som vad jag än gör så blir det inte bra. aj. det kommer ta tid att sluta vara ledsen.. om jag någonsin slutar. men man går ju vidare på nått sätt. även fast det känns så overkligt nu.

jag försöker göra det bästa av tillvaron, av vardagen, av tiden. lyssnar mycket på mindfulness och försöker aktivera mig. jag och mamma ska på gröna lund snart bla. och det ska bli jättemysigt. tack <3 och snart kommer my. då ska vi bo i bostadsrätten själva när hon är här och ha supermysigt! tror nog det blir gröna lundbesök med henne med. shopping, fika, bio, myskvällar, filmkvällar. och i helgen ska jag och helena ha tjejdag/kväll. så jag har att göra. ska njuta av en hel månad ledighet. verkligen göra det bästa av det här.

ska hjälpa till med maten nu och sen vandra ner i tvättstugan och fixa! sen blir det en lugn kväll för som vanligt är jag trött. imorgon ska jag till hälsokost och shoppa uppåtprylar. ^^ vi hörs sen! ha en mysig kväll nu, puss&kram.

idag.. blommig klänning från h&m.

hälsotallrik

hej allihopa! nyss hemkommen från jobbet och jag sover nästan.. ikväll blir det myskväll med te i en stor mugg, tända ljus och myskläder framför en bra film. eller oc. får se (: jobbet gick bra och efter blev det ett besök på coop för handling! handlade till hälsotallrik som jag strax ska ställa mig och fixa med. sallad, körsbärstomater, gurka, majs, avokado, groddar, paprika och grillad kyckling. ska bli gott! jag är vrålhungrig!

ska bara tvätta av sminket och smörja in ansiket och hoppa i myskläder.. håret har jag redan i en slarvig knut uppepå huvudet. funderar på att gå till hälsokost imorgon och köpa omega3 och rosenrot. för hjälp min trötthet är inte att leka med. armarna känns som blyklossar när jag skriver..

mamma sa nått så gulligt igår och jag tror hon har rätt. "varje gång jag ska dammsuga så hittar jag veras små hårtussar överallt, jag tror hon är här och leker med dom andra katterna fortfarande.. för det spelar ingenroll hur mycket jag än dammsuger, hennes tussar ligger överallt ändå.." jag samlar ihop allt hår jag hittar från henne.. så snart har jag nästan en hel vera.. hon var så himla liten lill tjejen. som jag saknar henne ): kommer jag någongång hitta en lika charmig och personlig katt? jag har pratat med veras uppfödare och om 5 månader får veras syster kattbebisar. vi ska iallafall åka och titta. men jag vet ju, det går ju aldrig aldrig att få tillbaka någon som är exakt som vera. och det gör verkligen ont. vill vakna och höra att det bara var en jäkligt dålig mardröm. för det är precis vad det här är. en mardröm.

nej, ska försöka hålla humöret uppe. och ha en mysig kväll trotts trötthet och saknad. så vi hörs senare ikväll, eller imorgon såklart. får se hur pigg jag är. jobbar imorgon mellan fyra och halv sju som idag, inte många timmar men det är skönt att ha lite att göra (: och sen har jag ju massa ledigt resten av dagarna. skönt med lite semester!

ha en mysig kväll! kramar till er. världens bästa läsare. fick förresten en kram av en läsare igår i stan. tyvärr är mitt minne som en guldfisk. men jag blir alltid lika glad när ni kommer fram och hälsar. även när jag är osminkad, äcklig och handlar på ikea :P (har läsare som jobbar där)

hur som helst! ha en mysig kväll nu. pusspuss.

segpropp

jag har varit som en zombie i tre dagar nu. vet inte vad det är med mig. känns som jag har grus i ögonen och kroppen sover fast jag går runt. hemskt! men men. ska hoppa in i duschen snart, och se om jag vaknar till liv (: vid tre tar jag tåget mot jobbet och sen ikväll har jag inga planer direkt. laga en god hälsosam middag. funderar på en hälsotallrik med massa sallad, avokado, groddar, keso och grillad kyckling. jum.

sitter och dricker hallondryck från brämhults och slötittar på tv. tror jag kan hinna med ett avsnitt oc till, det är galet spännande och jag försöker nog pressa in ett till ^^ hade oc maraton igår och det går inte att slita sig. nästan kollat klart på alla avsnitt i första sesongen.

även ringt nya jobbet idag, (jag har flera deltidsjobb) och det är skönt, jag gillar att variera! och pengar behövs ju, så det känns bra. jag är glad att jag kan jobba och faktiskt alltid gör det, trodde det skulle bli problem med det med tanke på att jag varit borta så länge från arbetslivet.. men nej det går galant och jag trivs som fisken i vattnet. men till hösten tänker jag jobba heltid på granit. för det är ett jobb jag inte tröttnar på! inredning är kul och jag älskar deras soriment!

hur som helst.. vi hörs ikväll. ta hand om er! puss&kram.

wave

fyndade precis en svart wave hängare till hallen. kommer bli jättefint (: älskar rea sidor! fick den för 347kr ist för 495 kr, så helt okej (: hade ändå tänkt köpa en sån till hallen. blir fint ihop med svarta pocket stringhyllorna. fast en av dom ska sitta i köket!

good morning 


bodyshop junkie..?!

ja man kan ju undra.. (; dom här prylarna har jag just nu hemma.. och jag kan meddela att allt jag har hemma inte fanns med på deras hemsida.. så det fattas lite bla. mandel bodybutter och oliv body butter.. mandel har förövrigt utgått ur sortimentet, arg! på bilden uppe från vänster; satsumas body butter, strawberry body butter, coconut body butter, sweet lemon body butter, mango body butter, shea body butter, dagkräm med e vitamin, nattkräm med e vitamin, coconut bodypeeling, satsumas duschtvål, satsumas bodypeeling, strawberry bodypeeling, coconut spray body lotion, hampa handsalva för väldigt torra händer, kylande pepparmint fotlotion & pepparmint fotkräm för väldigt torra fötter.. har haft så himla mycket gratis checkar.. vad ska jag säga :P allt är nästan nytt så jag tror jag klarar mig ett bra tag nu.

vera <3

 
 
 
 
 

alltid uppe i knät, alltid uppe vid huvudkudden, alltid spinnandes, alltid älskad, alltid mycket kärlek. alltid saknad. önskar att du var här. halv utan dig.fred på centralen.."Duvorna går runt och pickar smulor i betongen där jag står, väntande i tunnelbanedån. Ja, dom, som skulle vara fredssymboler, skiter på perongen. Och jag förstår. Jag skulle själv gjort samma sak, om jag kunde flyga härifrån.." /winnerbäck.

lars winnerbäck - rusningstrafik
lucifer

fotade luci idag, han är så gullig <3

 
 
trött så trött

hej på er. uh jag är så trött, känns som jag inte sovit på evigheter. trotts att jag sover mycket nu så är jag ständigt trött. det tar verkligen på krafterna att vara ledsen och gråta. så när jag kom hem från stan och hade fixat allt jag skulle så tvättade jag av sminket och hoppade i myskläder. middag är påväg och ikväll blir det hämtpizza. inte alls sugen på det, men jag orkar inte laga någonting..

dagen har verkligen växlat i väder, ett tag kändes det som att man kunde gå i sommarkläder och i nästa spöregnade det. men jag och amie satt under skydd ute när det regnade och vi fikade. fick bli frukost för mig i stan, för jag försov mig. vaknade en halvtimme innan jag skulle gå, så det blev bara sminkning och påklädning. och sen in till stan, mys med amie, shopping på granit köpte en gråsvart grytlapp med gräpp (man kan stoppa i handen i den också) 25 zinkgalgar & två betong värmeljushållare. och ett vitt plast korts etui (heter det så?) från muji. till mina tusen plastkort.. ^^

sitter och mumsar på lösgodis nu och ska strax kolla ett avsnitt o.c, sen blir det film här hemma. börjar bli tomt på film fronten.. vi kollar för mycket på film här hemma (; förslag? blir tidigt isäng, jag börjar inte jobba förens vid fyra imorgon, men jag behöver sova!

puss!amie & fanny. syns det att vi är kusiner? (;fröken fräken.


frukost på café

när jag och hjärtat varit på bio och sussat med varandra så blev det frukost på café dagen efter. tog en bild, men glömde lägga upp den. gott vill jag lova!. blåbärsmuffin . salami & brie smörgår . smoothie . södershöjders te .Lördag

vaknade vid elva tiden, somnade om och vaknade vid tolv. helt slut. amie ville fika, men det ska vi göra imorgon istället. för jag hade inte hunnit in till stan innan hon skulle till jobbet. men imorgon som sagt (: tog en promenad till affären, köpte bröd, och lite annat till frukosten och sen hem och åt.

i parken spelar massa ungdomsband musik fram till nio ikväll. hörde broder daniel när jag gick förbi. tänkte gå dit ner senare och lyssna. mysigt tycker jag att dom har lite aktiviteter här i parken med grillning, öltält (även fast jag inte dricker alkohol) och livemusik. mysigt och sommarkänlor!

har spenderat 2 timmar i soffan och tittat på avsnitt av o.c, ska kolla ett till, sen blir det en dusch och börja kika efter vad det blir för middag! igår var jag och mamma i lägenheten och städade hela köket, diskade allt som tallrikar, kastruller, glas, muggar (jisses vad mycket glas och muggar helt sjukt) och nästan allt är inplockat igen. älskar känslan av att känna sig hemma igen. saknar det verkligen! <3 och tro mig, det bli fint och väldigt hemtrevligt. ska bli så mysigt när my kommer om mindre än två veckor, då ska vi hon och jag bo i bostadsrätten och inviga köket. känns underbart att få en hel vecka med världens bästa my. som jag saknar henne! och behöver henne verkligen nu när allt känns tradigt. men efter regn kommer solsken eller hur?!

igår efter städandet som varande i flera timmar så bjöd jag mamma på restaurang, vi åt oxfilé, jag åt på planka och mamma som vanligt med massa ugnsbakade rotfrukter med beasås. mycket gott. avslutade med varsinn kaffelatte och sen åkte vi hemmåt. en mysig kväll! tack mamma <3

hoppas ni mår bra. och har en mysig lördag! och tack igen för att ni stöttar. det hjälper massor. ska ni veta. ska lägga till er på msn också ni som ville prata, har bara inte hunnit.

puss!plankstek med oxfilékaffe efter maten.design simon & tomas.

god morgon fredag! sitter och äter frukost och tittar på simon och tomas och försöker skapa lite helgkänsla. får se hur det går (: idag står storstädning på schemat. det är damm och skräp och smuts öööverallt i lägenheten och nu ska det bli fint. jag och mamma ska ha städprylar i högsta hugg idag med andra ord. och ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. laga middag till oss, titta på film. ja vi får se.

igår morse hände det som vi länge varit rädda för, min svärfar, alexanders och syskons pappa, alexanders mammas man, gick bort i cancer. det känns overkligt, men på samma sätt är vi glada att han slapp lida mer, jag är otroligt glad över alla de åren jag fått känna honom, han var och är en underbar människa. och han lever kvar i familjen, i oss, alltid. jag är glad och det har jag skrivit förut att alle bott hemma hos sina föräldrar den senaste tiden. han har jobbat med köket för sysselsättning och tagit det lugnt när han inte orkat. han har fått vara med sin familj, sin pappa och umgåtts. att han och jan fick åka ut till landet och vara där tillsammans vet jag betyder enormt mycket för alexander. och det gör mig varm i bröstet. dom fick mycket tid på slutet och det känns bra. fin människa och vi saknar dig! bara en vecka efter vera så nu har dom varandra däruppe. vila i frid.

ska ta och dricka upp mitt gröna te nu och hoppa in i duschen sen. vi hörs senare ikväll. idag blir det städa i lägenheten som sagt, sen vila! ta hand om er. och tack igen för era kommentarer. behöver dom mer än ni tror.

kram.filippa k

fyndade två stycken helt nya filippa k muggar på loppisen för 15 kr :P glad eller vad! dom kostar 259 kr för två st annars. så nu är jag ägare till två "diamond" ska invigas imorgon med en kopp te.

snart blir det biomys! <3 puss.

sex and the city 2

favoritlåt just nu.

vaknade vid åtta imorse och har legat med bärbara i knät under täcket och kollat runt på nätet och ätit frukost i sängen. mysmorgon. sen blev det dusch och åka med mamma till mediumet katarina som jag var hos förut. hon ringde mig och ville att jag skulle komma tillbaka, fick gå dit gratis och fick massa råd. vi får se om allt slår in som hon spår fram. blandade känslor ska jag säga. men jag vet att allt blir till det bästa tillslut.

satt mig på ett thailunchställe efter jag var klar hos katarina och åt luch på deras uteservering. förut tyckte jag att det var så himla läskigt att äta ensam, fika osv. men det är skönt nu. jag tycker om att vara med mig själv (: sen satt jag och adolf (han var iof med mig) på en gräsmatta i solen och lite skugga för hans skull. hällde upp vatten till honom och drack min loka, läste amelia och njöt av solen.

nu har jag varit hemma en stund, ska strax ner till loppisen och kika lite, sen ikväll ska jag och hjärtat på bio. se sex and the city 2. ska bli mysigt! har sett fram emot den filmen (: 2,5 timmar tjejfilm. mohaha. försöker hitta på så mycket jag bara kan nu, för jag gråter bara om jag sitter. det är hemskt. känner mig helt uttorkad. hu.

vet inte hur jag ska vara heller. om jag har kul och mår bra en stund känner jag mig hemsk mot vera. och pratar jag inte om henne ständigt känns det som att jag gått vidare. vilket jag inte har. men jag tror ni vet utan att jag ens behöver skriva att när jag inte nämner henne här, så finns hon i mina tankar varje sekund. och jag känner mig ständigt låg och ledsen. när man får kämpa upp ett leende då är man inte glad. känner mig halv utan henne.

kvällen blir mysig med bio och sånt och det ser jag fram emot. så glad att du finns i mitt liv. jag älskar dig alltid! och jag finns vid din sida. glöm aldrig det. <3

storkram/fanny.
dagen i stora drag.

alltså underbara ni, jag börjar gråta av era kommentarer. vilka fina, äkta vänner och läsare jag har. man blir glad in i själen och i hjärtat! ni är genuina (jag har lärt mig ett nytt ord idag, haha) allihopa! tack för ert stöd. ni lyfter upp en stor del av det trycket som ligger på mina axlar just nu. och det mina vänner, det betyder enormt mycket för mig <3

dagen har varit i fullrulle, jag behöver sysselsätta mig även fast jag är ruskigt trött och helst av allt vill gömma mig under täcket hela dagarna, så vet jag att jag mår bara sämre. det är nu jag måste aktivera mig och försöka tänka på annat och försöka vara glad. jag vet att vera vill att jag ska må bra och vara glad, så jag försöker verkligen. för hennes skull.

så dagen började med frukost inne på toaletten efter jag hade duschat (jag vet, jag försov mig) sminkade mig och klädde på mig. sen var det session med alexander och ika på hälsanshus, vad det ger mycket att gå dit! värt varenda krona. och hon fiskar i ens undermedvetna. och man blir lika förvånad varje gång man är där. går därifrån lika förvirrad, men ändå lite helare varje gång! jag har varit på intervju, leon 1,5år vill bli lekt, myst och busad med ett par ggr i veckan. och det känns toppen! mamman sa att jag var en genuin tjej (därav jag lärde mig ordet..) jag börjar nog redan nästa vecka, så var det med den ledigheten. men som sagt, granit vill och hoppas jag på att få heltid på i höst! men när vi pratat så verkar det lovande! kombination med granit jobbet och passa barn gör mig glad (: för jag älskar inredning, jag älskar granits inredning och jag älskar barn! dom ger en så himla mycket glädje!

hemma nu som sagt, ska tvätta av sminket, titta på vera pälsen, göra en kopp grönt te, krypa upp i soffan och mysa med en film,. sen blir det nog läggdax tidigt, för jag är trött mest hela tiden. trött i psyket och trött i kroppen. önskar min lurviga vera låg ihop kringlad vid min huvudkudde och spann. overklighetskänslor i kroppen hela tiden. vill inte att det ska vara sant ): vill bara skrika ut. jag skulle ge allt, verkligen allt för att få hålla om henne igen. borra in näsan i hennes päls. tänk att det kan göra så ont. känns som hjärtat ska sluta slå imellanåt. kan man dö i hjärtesorg? hört folk som gjort det.

humöret går verkligen upp och ner. glad i två minuter, ledsen, glad, frustrerad, ledsen, glad, trött, utmattad. behöver din trygghet här. behöver dig vera.summerdayadolf <3

yesterdayvåra goda grillspett; lök, paprika, majs, champinjoner, marinerat kött, marinerad kycklingfilé, stark korv.en fanny


en liten skyddsängel.

sista dagen idag på jobb innan ledighet. hoppas det blir mysigt och fint väder med mycket sol, jag är sugen på att ligga och slappa på en sandstrand med en bra bok och ta ett dopp i det blå. ska bli skönt med lite ledigt! (:

är fruktansvärt trött hela tiden, känns som kroppen har sovit hela dagen, blir väl så när man är ledsen och gråter mycket antar jag.. det tar på krafterna. jag har börjat minnas alla fina och mysiga stunder med vera istället för att gå runt och vara arg, bitter och ledsen. ledsen är jag hela tiden, men hur jag än vrider och vänder på det så kommer hon inte tillbaka. men jag känner henne runt mig och det gör mig varm i kroppen. en liten skyddsängel som faktiskt redan idag tog bort mycket av min ångest. jag tror verkligen på karma och jag är glad att jag iallafall gör rätt för mig i den här soppan. vill inte lämna ut någon men en nära vän till mig tog upp en kamphund till mamma, eller hennes killkompis, men min vän hade ändå ansvar.. och hunden bet ihjäl vera. fy fan alltså. sen att min vän ringer och är otrevlig, skrickar elaka sms och är allmänt barnslig gjorde mig fruktansvärt ledsen, vi har ingen kontakt och det vill jag inte heller ha. jag brukar vara förlåtande, men efter hennes elaka påhopp så klippte jag. usch. vera hade levt idag om det inte varit för hennes dumhet. men hon får äta upp det där. och jag vet att hon kommer må dåligt över det här resten av sitt liv. men som sagt, jag ska inte vara bitter, jag ska lägga mig energi på att mysa med mina andra katter, minnas vera, titta på alla fina bilder på henne. ska ta och framkalla 100 bilder snart (fuji hade 100 gratis bilder som jag inte utnyttjat) och hänga upp massa kort på vera på dom svarta anslagstavlorna från granit. pratar om henne varje dag, saknar henne varje sekund och älskar henne föralltid. du kommer aldrig aldrig glömmas bort älskade lilla vera. <3 du är verkligen min skyddsängel, det känns. för du gör mig lugn i kroppen, du ser till så att det går bra för mig (haft massa tur de senaste dagarna) och du värmer mig med din närvaro. <3 du bor i mitt hjärta föralltid.

ska sätta mig och kolla på ett avsnitt av o.c och slappna av lite. göra en kopp te och bara vara. var ute på promenad med adolf förut och satt mig i centrum vid frukståndet och åt frukt och tittade på människor. alla är så stressade, men all stress har flugit ur mig. jag vill ta vara mer på livet. på vardagen och det ska jag, det gör jag! och jag ska bli ännu bättre. lovar.

kvällen består av mathandling, matlagning, dokumäntärtittning (flickan i lådan på tv4play) och film om vi orkar. trötta här hemma. ska upp relativt tidigt imorgon (session på hälsans hus) så ska inte bli jättesent, skulle lätt kunna somna redan nu, men då vaknar jag väl tre inatt (:

ha nu en mysig kväll. och ta hand om er. puss&kram.jag och lucifer igår jag älskar dig <3My day - my name is nanny. i will never ever be yours

vakum

jag har inte alls haft ork eller inspiration till att blogga som ni säkert förstår. men jag fann glädjen i det efter alla era fina och tröstande kommentarer. det känns fortfarande helt overkligt och jag kan eller vill inte förstå. jag vaknar upp mitt i nätterna av att jag gråter. men idag har jag varit ganska lugn. känns som tårarna är slut, eller så är jag inne i någon slags förnekelsefas? i don't know. glad är jag i två sekunder sen sköljer det massa bilder över mig och jag känner mig allt annat än fokuserad just nu. allt går i slowmotion. kan ni förstå att en katt som var fel för världen som egentligen inte skulle få leva, bara fick leva i 3,5 år. jag hoppas att hon fick uppleva mycket lycka dom åren, för hon gav mig så mycket lycka, en enorm kärlek som inte går att beskriva. så många gånger som hon tröstat mig, tittat på mig och gett mig svar utan att ens behöva säga nått. hon var min själsfrände i en hårig gestalt. och jag älskade henne högre och högre för varje dag. mina katter är och kommer alltid betyda oerhört mycket för mig. usch overkligt. jag känner henne runtomkring mig hela tiden, igår när jag satt i trädgården hemma hos alexanders föräldrar och tittade på blommorna framför mig kunde jag se henne gå sådär smygandes över gräset. det är ju psyket som spökar, men det känns så verkligt och jag är glad att det är så. behöver henne nära mig. att jag hör henne spinna när jag tittar på kort på henne kan jag inte förklara. också pysket antar jag.. jag vill ha det så. usch har så ont i kroppen. känns som jag aldrig mer kommer bli glad.

dagarna sen hon blev biten har varit som en dimma, lever lite utanför kroppen och som i en glaskupa. i ett vakum. tiden går för sakta, men ändå för fort. känns som det var tre år sen, men ändå alldeles nyss. känner hennes värme, det hettar i handen när jag lägger hennes ihopsamlade duniga päls som jag fick med mig hem. tror det är meningen som vanligt för ett wakeupcall. snälla ni var rädda om de ni har och var försjutton uppskattande mot de ni älskar och bryr er om. såklart andra också. men det är som man alltid säger; man vet inte vad man har förens man förlorat det. jag förlorade en liten soulmate som det klickade med från första ögonkastet. vi har alltid haft sånna starka band till varandra och eftersom vera blev utstött av sin mamma för att hon hade ett hjän och käkfel så har hon alltid tytt sig till mig, hon var som mitt barn. och det går inte att beskriva. dom som träffat mig och vera vet hur fin och nära relation vi hade. för mig var hon, är hon så mycket mer än bara en älskad katt. hon var min tröst när jag var ledsen, min trygghet, min värme, mitt stöd, mitt hjärta, mitt allt. vissa kan man bara titta på och förstå, man behöver inte säga någonting. och hon tittade, djupt in i en, och hon förstod. saknar dig! ...vera forever

 

 

 


det går inte att sluta gråta.vera forever


Na na
Na na na na na

I miss you
Miss you so bad
I don't forget you
Oh it's so sad

I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day i found
It won't be the same
Oh

Na na
Na na na na na

I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't ooooooooooooh
I hope you can hear me
Cause I remember it clearly

I've had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why
And I can't take it
It wasn't fake it
It happened you passed by

Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere I can't bring you back
Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere you're not coming back

Na na
Na na na na na

I miss you

älskade vera

.. igår på dagen blev vera bara värre och värre och hela hennes lilla kropp fylldes med nästan rent blod. vi gjorde ett sista försök där på djursjukhuset att tömma på blodet, men andningen blev inte bättre och hon led bara. vid 19:45 somnade vera in i mina armar och jag kan inte sluta gråta. det här känns så overkligt. jag hyperventilerar, får panikattacker, kräks och sitter och stirrar ut i tomma intnet. är det någon jag lagt min trygghet i så är det vera. och jag vet inte hur jag ska klara mig utan henne. det tog över två timmar innan jag valde att säga att det var okej att dom lät henne somna in och hon spann när jag tog henne i mina armar. om en månad får jag hem vera i en urna som aska och jag fick lite päls av henne igår. den påsen sov jag med hela natten. usch det här är så hemsk.

jag vet inte vad jag ska skriva. men jag är glad att jag byggt upp mig mot så mycket eländigheter i livet, men ändå, vad hjälper det. ingen kan någonsin ersätta henne.

nu ska jag jobba i 16 timmar. vi får se hur det går. för jag gråter bara. men jag behöver ha någonting att göra. för jag mår bara dåligt.det känns som du är här och jag hör dig spinna..jag var glad imorse. nu är jag bara tom.my three legged cat

.. idag är det inte våran dag vera. men du ska veta att jag älskar dig och kommer göra allt för att dina år här på jorden som världens mysigaste katt ska bli så bra som möjligt. jag är fortfarande helt chockad och jag har gråtit så mycket så jag är torr i ögonen och huvudet dunkar. att få hålla dig i mina armar idag på djursjukhuset var den lyckligaste känslan jag upplevt på länge. få se dig, höra dig spinna, krama dig och känna din värme.


min älskade vera som dom hade tänkt att avliva innan vi köpte henne, som haft det svårare än andra katter kommer få leva med tre ben, imorgon kommer hon sövas ner och opereras, vänster framben kommer amputeras och tårna på bakbenet ska stiftas med stift för dom är av på flera ställen.

jag har aldrig aldrig haft resepkt för kamphundar och jag är så jävla ledsen att hunden som har tuggat har förstört min älskade katt. hon har blod i lugorna, blod i ögonen, och är ett av de svåraste fallen på djursjukhuset, men vi kämpar. vi kämpar och håller hoppet uppe. för ingen kan ersätta dig vera. jag älskar dig. för mig är du perfekt.

nu försöker vi få tag i ägaren till hunden som får stå för allt, hela op. inkl. vård på akuten går på 35 tusen kr. mitt tak på försäkringen är 25 tusen kr och nu ska alltså 17 tusen kr in för att vi ska få hämta ut vera. jag hoppas killen har någon skam i kroppen och pungar ut med pengarna, för annars blir det polisanmälning.. usch. arg, ledsen och förtvivlad.

RSS 2.0