vinterkräksjukan

hej allihopa (: hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. hela kroppen värker, allt snurrar, illamåendet påminner var tionde minut och kroppen går på sparlåga. har sovit bort hela natten och hela dagen. kutat till toaletten hela tiden och levt på vätseersättning. tycker alltid man känner sig 5 kg lättare när man är magsjuk och jag längtar efter att kunna känna matlukt och höra andra prata om vad som ska äta till middagen. fy sjutton säger jag bara. tur att det här håller i sig en till två dagar. och jag hurrar för att jag ens orkar sitta upp i sängen (:

jag har legat och tittat på desperata husfruarna som jag missade igår. tycker om robin! hon är en sån genom snäll människa, sånna man vill ha i sitt liv (: jag är en människokännare ut i fingertopparna och det är jag glad för, man sparar sin tid på människor som bara snor ens energi.

resten av kvällen som snart är slut består endast av vila och få i mig vattenersättning, osötad blåbärs soppa och coca cola (tar bort illamåendet) förr i tiden sålde man pepsi på apoteket mot magbesvär. så ja, det hjälper (:

nu ska jag lägga mig ner och titta på ett till avsnitt, vi hörs sen, eller imorgon beroende hur pigg jag är. och jag kan inte leta recept på fruksot nu, mår illa av bara tanken på mat ^^ så imorgon får ni igen.

puss&kram.





X antal toalettbesök.

Så fick jag det bekräftat. Jag är magsjuk. Fy säger jag bara. Ingen höjdare alls. Hade enormt mycket inbokat i dag. Hundvakt, iof kommer nadia passa bella ist, möte på hälsanshus, fika med magdalena, middag på restaurang med peter och åka till lägenheten och inspektera renoveringen i köket och umgås med alle. Den enda jag får träffa i dag är sängen och laptopen. Hoppas ni mår bättre! :) vi hörs senare. Puss Puss.

koma & saknad.

god kväll allihopa! gud jag är så trött så det svider i ögonen och ögonlocken är tunga. somnade med hoodietröja och luva över huvudet i soffan med en tjock mysig filt över mig när jag tittade på film med nadia. vi har varit hundvakt idag till en skitsöt 8 veckors jackrussel valp. kan säga att det blev många "åååh, aww" och såklart fotade vi sötnosen bella (: har dock min överförningssladd till mobilkameran i lägenheten, så bilder får ni se sen (:

har som sagt bara tagit det lugnt idag, har varit helt slut. behövde en sån här dag. har i princip förutom myst och lekt med valpen och pratat i timmar med nadia, tittat på film, ätit jättegod lunch bestående av stora knäckebrödsmackor (såna man bryter själv från en stor rund) med keso, avokado, tomat och örtsalt. riktigt gott (: blev mätt och belåten.

har precis tvättat ansiktet med clinique rengöring, och smort in med nattkrämen från bodyshop! kärlek till den. underbar (: man får en enormt fin lyster i huden. och man ser så fräsch ut. har blekt tänderna med tandläkarstuff och det är fint vill jag lova. kommer bli ännu finare i sommar, brun, fräknar och ett bländande pepsodent leénde (; jag har bestämt mig för att börja träna och ska kolla upp priser på ett gymkort. behöver röra på mig! spinning! yeey (:

sitter redan i sängen, så himla skönt med bärbar. njutning! ska kolla upp pris på gymkort som sagt och sen ska jag krypa ner under det mysiga duntäcket och läsa topphälsa! favorit tidningen helt klart!

du är den enda pojken i hela världen som ger mitt inre ett lyckorus som känns som att springa barfota på en sommaräng och känna friheten, och får mitt hjärta att slå dubbla slag när du är nära mig. du är min enda och min eviga. ett liv utan dig är inget liv att leva. älskling. jag saknar dig varje sekund du är ifrån mig.

nattipussar eran fanny <3







Hälsogröt



2 dl helt bovete
1 dl gula russin
4 torkade fikon
2 msk helt linfrö
1 msk psylliumfrö
4 tsk kanel + 1 nypa havssalt
2 rivna äpplen
2 msk pinjenötter

Läg bovetet i en skål tillsammans med russin och aprikoser. Häll på ca 9 dl kokande vatten. Rör om och sila bort överflödigt vatten. Tillsätt linfrö, psylliumfrö, kanel och lite salt, samt 4 dl nytt vatten och låt koka ca 10 minuter. Stäng av plattan och låt kastrullen stå kvar där över natten. När morgonen kommer värms gröten upp och serveras med rivet äpple och mandel/sojamjölk. Strö över några pinjenötter.



tidig tisdagsmorgon

god morgon! (: sitter på golvet i vardagsrummet hemma hos ann och äter tunnbrödsrulle med ost. riktigt gott. och lyssnar på den här låten, så himla mysig! förvånad över att jag kan äta då jag tror jag blivit magsjuk. ann var magsjuk i helgen, och antingen är det de, eller att jag inte alls tål alkohol. drack ju knappt någonting till middagen igår här! jag kom hit vid åtta tiden och då åt vi nästan på en gång, blev jättegod thaimat och drack öl. sen förflyttade vi oss till vardagsrummet och lyssnade på massa musik, tände massa ljus och drack mousserande vin. jättemysigt (: ann är en kompis som jag känt sen sjuan. helt galet att tiden går så himla fort. tolv år. tolv år av mycket fin relation <3 jag är glad för henne. alltid varit.

ska snart väcka henne, så ska hon köra hem mig till mamma, sen kommer en tjej med sin valp. får hoppas att han inte är allt för pigg för det kan jag lova att jag inte är, har sovit i 2 timmar. och jag hoppas att jag orkar gå på matten. för nu mår jag inte bra.. icke.

så idag blir det lugn och ro. mysdag. ta hand om sig själv och gosa så mycket jag bara orkar dag (: ska bada skumbad med levande ljus. äta god middag, titta på film, rita, läsa, pyssla med pärlor och njuta av en lugn dag.

vi hörs lite senare! hoppas ni vaknar upp utvilade! godmorgonkramar! <3





måndag & hunddagis

god morgon måndag! (: hoppas ni sovit gott. jag är faktiskt inte så himla trött, trots få timmar sömn, kanske kommer senare ^^ ny vecka med massa nya möjligheter, det är aldrig försent att ändra sin livsstil, ett dåligt tankemönster eller ta nya beslut. varje dag har vi massa olika val, ett tips är att alltid lyssna på dig själv, för lyssnar du bara på andra så kommer du må sämre i slutändan. så ny vecka. nu kör vi (:

 dålig uppdatering igår, blev mycket pluggande kan jag lova! skönt att vara i kapp! imorgon är det mattelektion i klassrum igen och sen jobbar jag! och idag ska jag och nadia ha hunddagis hemma (: två jackrussel valpar som är tio veckor. ska bli riktigt mysigt! ikväll ska jag plugga lite, titta på film och bara mysa. kanske ta ett bad eller göra fotbad! vi får se. ska inte ha en sån trist dag som igår iaf. matte är kul visst, men det finns faktikst roligare saker i livet! men jag vill för att jag vill kunna utbilda mig till någonting på högre nivå, så att jag faktiskt får göra/jobba med någonting jag verkligen brinner för!

sitter och äter havregrynsgröt med linfrön och mjölk och ett stort glas vatten med citron. var alltid tvungen att ha sylt innan på gröten, men det är så mycket godare utan! och nyttigare (: när jag får min första lön ska ett nytt gymkort inhandlas. längtar efter spinningen och stå och pusta med vikter. man mår ju så himla bra när man tränar!

kökets grunder är klara! idag ska alle lägga in golvet (blir valnötsgolv som överallt annars) igår tvättades taket och väggarna bort från allt slipdam (från bredspacklingen) taket målades två rundor, väggarna är grundade och målades två rundor med alcros "snö" med endast grått i. (man kan ju ha i gult också?!) och idag blir som sagt golvet lagt. jag beundrar alexander som är så himla duktig. han har valt att bygga hela köket själv, för att jag ska få chans att starta upp arbetslivet med lugn och ro. <3 och det betyder enormt mycket ska jag säga, tack! har massa inre stress och är ja, rädd. men allt har gått bra hitintills. så det går nog bra sen med!

nej nu ska jag samla ihop mig och starta den här dagen (: ikväll blir det mysmiddag hos ann, så vi hörs senare. frukosttips ska ni få också (: puss&kram.



vad jag saknar min måns <3 han bor hemma hos alex föräldrar nu när
vi renoverar köket. vera och lucifer är med mig. saknar min familj <3



pluggsöndag!

"godmorgon" söndag!

gud i dag var jag trött när jag vaknade, är nog för att sommartiden har trätt in (: just nu sitter jag och äter en tallrik havregrynsgröt och pluggar, kommer göra det hela dagen, har en heel del att räkna tills tisdag! så idag gäller det (: och lite i morgon, men det är skönt att ha det överstökat på en dag, så kan man hitta på nått annat i morgon ist. typ ha hunddagis med nadia ^^ vi ska passa två jack russel valpar pp 10 veckor, så himla gulligt :D och det ska bli mysigt. dom är såklart inte rumsrena än, men det gör ingenting, för det är ju sååå gulligt, ha (;

kalaset hos helena igår var mucho mysigt och trevligt! vi åt god mat, drack vin, skrattade, pratade utbildningar osv osv, tävlade, åt tårta, godis och massa annat gott, öppnade paket, och sen rullade vi bokstavligt talat hem...! med bilen, tss. helena fick en vit iphone (den senaste) och vi tjejer stod och tittade avundsjukt som när man var liten och någon hade fått en ny barbie! när jag blir rik & berömd ska jag också köpa en vit iphone, sådeså! (;

var inne på ikeas hemsida igår och lamporna här nere gillar jag. dom är smalrandiga och ser nästan ut som någonting muji skulle kunnat sålt. ger ett mysigt sken! såg dom på ikea som hasigast när vi var där sist, ska spana in dom igen!

nu ska jag plugga! bara göra en kopp te och tända ljus. vi hörs senare, tar pauser i mellan åt. måste för att orka! ha en jättemysig söndag! det ska jag ha! (: puss&kram.






Lördag!

hej allihopa! har ni sovit gott? jag sov underbart under duntäcket med doris. (min söta gosetjej från lagerhaus, hihi) vaknade vid tolv, då hade jag sovit i åtta timmar, låg och läste och skrev i dagboken innan jag somnade. min kropp är inställd på åtta timmar och sen vaknar jag utan klocka som ringer! perfekt! (:

har ätit mysig frukost, inget flådigt alls, men jag blev mätt. och nu sitter jag med mp3n i öronen och ska strax plocka fram matteboken och börja plugga! sen ska jag och mamma till helena på födelsedagskalas, mysigt! hoppas hon blir glad för sina presenter (: men det tror jag. jag och helena skiljer oss på vissa plan, bla, det här med födelsedagskort. hon gör hemmagjorda med mycket tid nerlagt det syns! och jag har inte ens köpt ett kort. fy skäms. kanske ska gå och köpa ett innan vi åker.

nej nu ska jag sätta fart! så jag blir klar med dom här talen någon gång (: ha en jättemysig lördag! ta hand om er <3 kärlek!



du & jag alltid <3



Dinkelfrallor & smoothie med vit choklad



på helgen har man oftas lite mer tid, så här har ni ett gott bröd! har bakat det själv och mums säger jag bara (:

50 g jäst
4 dl ljummet vatten 37°
250 g keso cottage cheese ekologisk
4 msk flytande margarin
2 tsk salt
2 msk brödsirap
5 dl dinkel fullkornsmjöl
6–7 dl vetemjöl special
2 dl pumpakärnor

Rör ut jästen i vattnet i en bunke. Tillsätt cottage cheese, smör-&rapsolja, salt, sirap och det mesta av mjölet. Arbeta ihop till en smidig deg, ca 10 min. Låt jäsa ca 30 min. Sätt ugnen på 225°. Forma degen till en rulle. Skär den i 16 bitar. Doppa ena snittytan i pumpakärnor. Lägg dem på bakplåtspapper på plåtar. Låt jäsa ca 30 min.Grädda i mitten av ugnen 10–12 min. Låt bröden svalna på galler.



helg, och lite lyx till frukost, smoothie med jordgubbar och vit choklad (: yum!



3 dl Yoggi® Madagaskar vaniljyoghurt
200 g frysta jordgubbar
50 g grovhackad vit choklad
2 tsk färskpressad citronsaft

Mixa alla ingredienser till en krämig smoothie. Häll upp i glas och servera genast, gärna med sugrör.



vilken dag!

hej vänner! (:

gud jag har försökt blogga via mobilen, men varje gång har jag blivit avbruten, så det har inte alls blivit mycket bloggande ikväll. så kan det bli ): hur som helst, har haft en jättefin dag! vaknade lite trött ju, men det gick över när jag duschade och kom ut i solen sen. satt på kungsholmen och njöt utanför mocco medans jag väntade på amie (segpropp) tss. kände hur fräknarna pluppade fram, nästan hörde hur det lät "pshyplyspuii" ^^ älskar att våren är här. man vill vara ute och kuta hela tiden. kommer ihåg när jag var liten och sprang barfota på grusgången på landet, i början av sommaren gjorde det ont, men efter några veckor sprang man så man nästan flög fram. underbart med värme! jag har lämnat vinterjackan på kroken och nu inviger jag vårjackorna istället. känns nästan som att man går näck för att man blev så smal. stooor dunjacka!

amie och jag fikade på vurma, mysigt, hade gärna suttit ute, men det får bli nästa gång! drack en stor mysig kopp te, åt hembakat (dom har eget bageri på fiket) rågsurdegsbröd med avocado, bacon, kycklingfilé och sallad. och ett glas vatten med gurka i. riktigt gott. en bra lunch! sen tog vi en promenad efter mysig fika till t-banan, skiljdes åt efter kramar och sen gick jag och shoppade på stan. blev en klänning i svart med vita prickar till moi. piiiip, piiiip i pressent till helena. mango body butter och nattkrämen med e vitamin till moi. hade samlat ihop massa poäng på body shop (inte så konstigt eftersom jag blir igenkänd på det mest besökta body shop i stockholm) jag är som hon i kassan sa "storkonsumen av krämer" dom som känner mig, vet att detta är så sant, så sant! (: så nu har jag nya krämer som hamnat i badrumsskåpet på sista tiden; satsumas, mango, coconut, mandel och nutmeg&vanilla. yummi. jag luktar gott!

efter stan åkte jag hem, gick till affären och handlade laxfilé, gick hem, gjorde bakad potatis med skagenröra och ja stekt laxfilé. hade varit gott med citron till, men det glömde jag helt. var för upptagen med att fastna vid allt godis. fick för mig att jag knappt tagit något godis alls eftersom det bara täckte botten i godispåsen, pilutta mig! det är ju påskgodispåsarna nu som är bauta stora..! nu har jag godis så det räcker hela helgen :D

kl 20:00 satt jag och mamma bänkade vid let's dance. drack te, hade tända ljus och åt smågodis. båda finalisterna var verkligen bra! kunde inte bestämma mig alls. men jag hejade nog mest på claudia. läser hennes blogg och hon är verkligen en positiv, glad tjej med mycket karisma. karisma är ett nytt ord för mig. jag fick höra igår att jag har enormt mycket karisma. utstrålning! har hört det innan, men aldrig vetat vad det betyder. man lär sig någonting nytt varje dag (:

ska snart tvätta av mitt smink, hoppa i pyjamasen och göra en kopp grönt te med ingefära och citron. bra kvällste, man blir lugn av grönt te tycker jag! sen ska jag läsa lite, skriva in lite i kalendern och bara mysa innan jag kryper i säng. jag är trött, och sängen ser väldigt mysig ut!

vi hörs mer imorgon! kommer upp med frukosttips strax! kuul, att ni uppskattar det så mycket <3 och tack för era kommentarer, utan dom är det inte alls lika kul att blogga! det ska ni veta.

puss&kram <3

 



Müsli




2,5 dl torkade blåbär
1/2 dl kokosflingor
2 dl fiberberikade havregryn
1 dl rågflingor
1 dl vetegroddar
1/2 dl hela linfrön
1 dl pistagenötter
1 dl hasselnötter
1 dl torkade aprikoser
1 msk flytande honung

Börja med att värma ugnen till 100 grader. Fyll plåten med havregryn, kokosflingor och rågflingor. Låt detta rostas i ugnen i ca 20-25 minuter eller tills du ser att ytan fått en ljusbrun färg. Hacka nötterna och rosta dem lätt med honungen i en teflonpanna utan fett. Hacka aprikoserna. Blanda rostade nötter med grynblandningen i en skål. Häll i blåbären, krossade linfrön, hackade aprikoser och vetegroddar. Rör runt och häll upp müslin i en lufttät burk. Mums!



morgonstund har guld i mun!

god morgon fredag och helg! hoppas ni sovit gott! jag är fortfarande trött, men det är för att det är mycket förändringar i min vardag nu och det gör en trött. försöker ändå hålla mig till 8 timmar per natt ung (: sitter i soffan och har precis ätit frukost, har tänt ljus, mår så bra av levande ljus och det känns som en självklarthet för mig. även sommartid! måste till ikea snart och inhandla fler ljus! ^^ dom går åt i ganska rapp fart här hemma.

ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning,. tredje dagen på raken som jag har linser och smink :P inte likt slappfanny. men det är kul att fixa sig. och imorgon blir det med, ska på kalas hos helena <3 så idag står följande på schemat; ska fika/luncha med amie på vurma, sen ska jag vandra runt och hitta presenter till helena som fyllt 25 år. sen åka till ann och hälsa på ev. äta middag tillsammans hos henne. och sen hem till mamma och kolla på let's dance finalen. så proppad dag idag igen. nästa vecka ska jag inte boka in så mycket, blir galet trött. och jag behöver ha dagar när jag bara sitter och pillar mig i naveln och läser bloggar, dricker mängder med te, badar osv osv. ja, mysdagar (:

vi åt ute i går jag och alexander, blev trångsundsvärdshus, dom har riktigt god mat, faktiskt godare än på dyrare restauanger, åt grillbiff med pommes och beaneisås. pratade, fikade hemma i våran stökiga och otroligt dammiga lägenhet. (vi kan inte bo där nu, så jag bor hos mamma och han hos sina föräldrar) och det var mysigt! det kändes overkligt att stiga in i tryggheten själv. ja, ens hem är ju trots allt ens trygghet. kärleken i livet och lägenheten, djuren. kommer bli jättefint när det är klart och eletrikern har gjort ett jättebra jobb! inte en onödig sladd någonstans! vi tittade på two and a half men och åt muffin och satt i allt kaos, med flyttkartonger (hela köket är nerpackat), ikeapaket med fläkt, diskmaskin, skåp mm.mm. inte mycket plats att gå på, men det var jättemysigt att få komma dit. saknar lägenheten så himla mycket! sen körde han hem mig till mamma igen. vi ska till ikea någon dag som sagt, och skälla på dom. för rätt ska vara rätt och jag vägrar gå med på det där. arg!

ska dricka upp mitt te nu och sen fixa iordning mig! vi hörs senare! ni får ha en jättemysig fredag! helt underbart att solen skiner! glad i hela kroppen!

puss&kram!





fruktig yoghurt.

2,5 dl mild ekologisk lättyoghurt
1 dl frysta eller färska blåbär
1/2 dl färska eller frysta, tinade hallon
1/2 pressad apelsin
1 msk pumpafrön

blanda i alla frukter och njut!






överöst med jobb.

god kväll underbara ni. och tack för fina och gulliga kommentarer <3 blir lika glad och varm i kroppen varje gång, tack! (: jag är jättetrött, har krypit upp i soffan i myspyjamas, satt upp håret i en knut och hårband, skönt att få bort luggen från ansiktet (:

jag är jättetrött som sagt, så snart blir det sängdax, så himla himla skönt. jag har haft tusen nya intryck idag och det gör en trött, tro mig. pratade med min coach (en av mina) och hon varnade mig för att de första två veckorna när man börjar på nytt jobb, kommer man gå som i koma.

så här har min dag varit;

jag vaknade vid nio, knappt sovit någonting, (lite pirr och fjärilar i magen gör det svårt att sussa) ^^ duschade, åt frukost, sminkade mig och sen hämtade mamma mig, vi tog bilen till fjällgatan och vilken underbar utsikt, högt upp över hela innerstan. underbart, vattnet glänste i solen <3 sen gick vi in på hälsans hus, hade coachning i en timme, känns jättebra och jag mår så bra av det! får tusen kr i rabatt per tillfälle, så femhundra per gång går det på. bra! man kanske ska bli sån där coach och ha egen mottagning :P

sen körde hon hem mig, sov 1,5 timme innan jag gick upp, duschade, sminkade mig och åkte till östermalm och hem till barnfamiljen, alltså, vilken jäkla fin lägenhet, sekelskifts tre meter i tak, ljus och mörk gråa väggar, svart stilrent kök, jättefint! och familjen. jag blev kär! vilka underbart mysiga människor. dom tog verkligen in en i familjen, vi sjöng, dansade runt runt med dotterna tills jag blev snurrig, drack te, pratade om musik, inredning, matlagning osv. mycket gemensamt med mamman och det var kul att hon bara var 4 år äldre än mig (: pappan har startat företaget vodler, som är som spotify fast för film! dom sa att dom verkligen tyckte om mig och sa att jag var för bra för att vara sann :$ och jag ska förutom att jobba hos dom, vara "kock" och laga mat åt mamman och hennes jobbarkompisar när dom ska ha lunch om några veckor! inte snålt betalat heller. känns så jäkla skönt efter dåligt med pengar! hurra! det ska bli skitkul. ska få nyckel dit "så att du kan komma och gå som du vill" tss. blev flera kramar och ja, jag är jätteglad! (: fick ett sms strax efter jag gått också att dom var jätteglada och att det kändes verkligen bra. sånt blir man glad av! (:

ann lämnade återbud för hennes dotter hade blivit magsjuk stackars ): så jag ringde mamma och frågade om hon ville äta middag med mig på mitt gamla jobb i huddinge, så jag åkte till huddinge, satt mig på primo ciao ciao och väntade på mamma i tjugo minuter. under dom tjugo minuterna fick jag två jobberbjudanden. helt sjukt. en kille kom fram till mig och sa "visst är det du som jobbat här innan? du har fått jättebra meriter av den gamla chefen" ja, sa jag, det är jag. sen frågade han om jag ville ha jobb. han fick mitt nr och chefen ska ringa mig i dagarna. sen kom han fram igen och frågade om jag hade lust att jobba extra på ett café i stan som hans kompisa äger. så där ska dom också höra av sig. får ta och sätta mig ner och fundera, vart sjutton jag ska jobba, kan gå ihop, men nu vet jag att helena tänker att det är nog inte så bra att ta allt (; hon känner mig, jag är allt, blir extas. ha. men jag är SÅ GLAD! så coop, primo (italiensk restaurang), barnvaktsjobb & café. va kul :D men jag ska inte slita ut mig, gick in i väggen för fyra år sen, och det vill jag inte göra igen.

nu ska jag lägga mig och läsa, sen släcka lampan! och sova tills klockan ringer imorgon vid elva. skönt med sovmorgon!

sov så gott och dröm sött. godnattpuss <3





färg!

hej allihopa! ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för träffen med barnfamiljen. sen blir det middag på koh pangang. gud så mysigt det ska bli (: coachningen på hälsans hus gick jättebra, kostar en hel del, men det är det värt. jag behöver en sista skjuts med coachning innan jag ger mig ut på riktigt i "riktiga" livet.

ville mest bara sticka in och säga hej, och önska er en fortsatt mysig onsdag! för jag har lite stressigt nu! vi hörs mer imorgon. ta hand om er sålänge! massa pussar & kramar!

 

den här svea hoodien är påväg hem till mig. var 50% rabatt, yeey. dom är ju inte helt gratis annars! kul med lite färger.



natti natt.

god natt allihopa! ligger redan i sängen, dock inte tvättat ansiktet och smort in mig med mina tusen krämer, tvål och ansiktsrengöring, tss. men sen så. ska bli skönt att sova (: inte så jättetrött, kanske inte var världens smartaste sak att hälla i sig en redbull för någon timme sen, brukar aldrig dricka sånt, men var så himla trött ^^

imorgon ringer kl 9, upp, duscha, sminka mig, äta frukost, åker med mamma till söder och ska gå på möte på hälsans hus, tar väl någon timme, sen hem igen, plugga, fixa iordning mig för en arbetsintervju på östermalm (barnvakts jobb åt 8 månaders & 3 åring) jag älskar barnvaktsjobben. alla familjer jag jobbat åt har varit helt underbara! och sen blir det mysmiddag på koh pangang med hjärtat. var tydligen omöjligt att boka bord, popolärt ställe minst sagt ^^ så vi ska sätta oss och umgås i baren medans vi väntar på bord. kommer bli riktigt mysigt! och jag längtar (: blir en riktig tjejkväll/natt då jag sover över också! mys!

så himla glad också över jobb! det är heltid på coop, med fast tjänst på en gång! kan det bli bättre? nej! tror banne mig inte det. om exakt 25 dagar går min sjukskrivning ut och jag kommer försörjas av lön istället för bidrag! läskigt, men jag vet att man kan om man vill. och jag vill. inte nog med att man får dubbla, trippla pengarna, man samlar ihop pensionspengar. det är bra, mycket bra. nu vill jag börja jobba! får besked om tider snarast, kanske redan imorgon! jättebra medans jag pluggar på distans också (: glad glad glad!!

nu ska jag hoppa i säng, vi hörs imorgon! sussa sött, pusspusspuss! <3



en av mina favoritbilder, här var jag 19 år och bosatt i
strömstad & jobbade som dekoratör för h&m.



gosig & grå

nu kommer helena hurra, för jag är helt kär. tänk att få ta hand om den här söta lilla varelsen! en colorpoint perser. och jag blev såklart helt kär! att hjälpa katter som inte har ett hem, eller blivit vanvårdade måste ju stilla ett litet behov av att hjälpa djur hos mig. när jag öppnar min webshop med mina plancher ska jag minsann starta en insamlig till djur som far illa! yepp!



riktigt vacker!



frukost tips - energigröt



1 dl rågflingor
2 dl vatten
1 liten nypa havssalt
1 dl frysta blåbär
1 dl skivade jordgubbar
1,5 dl hasselnötsmjölk

Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka sakta i ca 5 minuter. Servera gröten med blåbär, jordgubbar och en skvätt mjölk.





skumbad

hej sötnosar!

förlåt för dålig uppdatering idag, har suttit och pluggat! just nu håller jag på att tappa upp ett mysigt skumbad och ska tända ljus och sjunka ner i tjugo minuter. är frusen i kroppen, så det blir skönt att tina upp lite, tänkte lägga en lermask också som får verka medans jag ligger i badet! sen blir det lite till plugg, tänkte lägga mig i sängen under duntäcket, bulla upp med kuddar bakom ryggen och göra en kopp te, läsa topp hälsa och mysa. är trött idag. trött och lite låg och då passar en mysdag perfekt för mig! <3 har en film som vi ska se på ikväll också. känns som det är söndag, men det är ju tisdag och min favorit serie kommer kl 21 :D middag blir det marinerade kycklingfiléer med jasminris och örtsås och sallad till. nam nam!

nu är badet klart, vi hörs senare. njut av dagen! <3 puss&kram.

 




snart börjar..

.. myskväll med film, vindruvor och te! god kväll sötnosar! (: har ni haft en bra dag? hoppas! jag har lite ont i huvudet, tror det beror på all matte jag räknat, har bestämt mig för att lägga ner det här med skolan kl 22, för att ha ett liv måste jag. haha. sen får jag plugga en del mer den här veckan bara. så äree..!

mysig fika med mamma och mormor idag, och mötet gick bara bra. har massa kul inplanerat i veckan;

tisdag: mattelektion 11-13, telefontid med coachen 13-14, hem och plugga! och sen är det desperata husfruarna på kvällen (:

onsdag: måla om hallen hos pontus, vitt, vitt, vitt! ska in med ett sånt här coolt golv i hallen sen, gissa vem som valt det (; kommer bli great. så kul att få fria händer när det kommer till inredning! jag har det gärna som hobby att hjälpa andra med det (: sen på kvällen ska jag in till stan och äta mys middag med ann, dricka vin osv (:

torsdag: hämta saga på dagis! plugga på kvällen.

fredag: fika med amie på vurma vid lunch. köpa födelsedagspresent till helena! myskväll med let's dance finalen <3 heja claudia!

lördag: kalas hos helena, middag & tårta. mamma är med bjuden, mysigt ska det bli.

söndag: pluggdag! myssöndag såklart med film.

sen ska ett möte med coach inbokas på hälsans hus också i veckan.

jag har suttit och kikar runt lite på nätet, satt i går en stund. och jag har bestämt mig för att ta upp dansen igen. jag dansade på lasse kühlers dansskola förut. var alla möjliga olika danser, och fan vad jag saknar det. så himla kul att dansa! svindyrt med dansskola, men det är det absolut värt. ska bara vänta på min första lön (;

sen har jag kollat upp en utbildning som yogalärare, hade varit riktigt spännande! åker man iväg på ett "läger" och lär sig massa om yogans historia, och såklart att lära ut det (: var inte så galet dyrt heller, runt 29 tusen. jag älskar att livet ger en så enormt många möjligheter och val, och att komma på att man faktiskt klarar allt bara man vill, känns enormt. vilken känsla! allt går bara man vill, det vet jag nu. livserfarenhet som heter duga vill jag lova och jag känner mig själv, jag kan människan. jag är vis, ja det fick jag faktiskt höra idag, tss. jag tror att går man igenom mycket jobbigt i livet, och faktiskt lyckas resa sig upp gång efter gång som man faller, så uppskattar man livet lite mer för varje gång. jag befinner mig i ett stadie just nu där jag ser möjligheter istället för hinder, jag uppskattar det jag har istället för att vara ledsen över det jag inte har. man väljer sin lycka.

jag älskar livet. jag älskar dig. jag älskar oss. älskling, du är mannen i mitt liv, det har du alltid varit och kommer alltid att vara, vi klarar allt. för har jag dig, så har jag allt. du är mitt allt.

nu ska jag fortsätta plugga. vi hörs senare! ikväll, efter dusch, film och mys! ta hand om er. massa kärlek <3



lycka bor inuti mig.



monday

hej allihopa! just nu sitter jag mest och väntar ut tiden, ska strax iväg ut, ska på möte och sen blir det mysfika med mamma på vårt favoritfik. sen ska jag plugga hela dagen idag med. ska bli ruggigt skönt när jag är klar med allt, inge bra alls att skjuta upp saker, men ibland blir det ju så ändå!

åt en god frukost när jag slog upp ögonen, blev dock inte omeletten jag tipsade om, den ska jag göra i helgen tänkte jag (: blev ist en tallrik yoghurt med torkad frukt och massa nötter. det är perfekt att ta lösvikt från naturgodiset. inte jättenyttigt, men gott och man blir pigg! (: blev en smörgås med ost och ett glas juice också.

idag skiner solen i storstaden, riktigt mysigt! ska fixa mina svarta converse light med alla krämer och sprayer jag köpte med (dom är i skinn) så jag kan börja använda dom! <3

nej nu får jag ta och klä på mig och gå iväg, vi hörs senare! ha en jättebra måndag! pusspuss (:



mys med vera <3



det där med rosenrot..

.. gah, jag är helt hyper. hur ska jag kunna somna i natt? haah (: har suttit och sjungit på samma låttrudelutt i över en timme nu, till och med i duschen stod jag och sjöng. stackars grannar! rosenrot är riktigt bra när man pluggar, för ja, man blir pigg som en mört, och man blir skarp i sinnet! ska dock prova på acai juicen som sägs vara årets hälsodryck! yeey. jag är ett hälsofreak och mat och sånt är så himla viktigt. jag stoppar inte i mig vad som helst hur som helst alltid ^^ så den ska testas minsann.

jag sitter uppkrupen i myssoffan, har precis duschat och tvättat håret, så himla skönt att bara få dra på sig en rentvättad pyjamas, stoppa fossingarna i dom mjuka fårskinnstofflorna, smörja in ansiktet med nattcrem från body shop med e-vitamin, sätta upp håret i en knut och värma sina händer och inre på en kopp med chaite från pukka. myskänsla! är sådär gosigt trött nu och det ska bli en fröjd att sjunka ner i sängen, läsa lite topphälsa och skriva dagbok. sen släcka lampan!

imorgon ska jag till hälsanshus. ska bli intressant. och jag ser verkligen fram emot det. kommer ge mycket, det vet jag!

nu njuta av tet och sen sova! godnattpuss! <3





frukosttips - fruktig omelett.

4 port.

6 ägg
1 dl lättmjölk
rivet skal från en apelsin
1/2 dl pressad apelsin
salt och peppar
rapsolja

2 klyftade röda äpplen
2 klyftade päron
2 klyftade apelsiner
1/2 dl hackade hasselnötter
ev malen kanel

Vispa i hop samtliga ingredienser och bryn omeletten i ugnen ca 8-10 minuter på 225 grader. Klyfta äpple, päron och apelsin och blanda ihop frukten med hackade nötter. Strö blandningen över den förgräddade omeletten och skjutsa in i ugnen ytterligare 5 minuter. Strö över lite kanel. Servera





vitprickigt

åh. vann på tradera. kärlek! ja! (: sött i sommar med svarta mary janes på fossingarna och en stor svart rosett i håret.





sånt som gör en så där lyckligt glad.

"Det strålar om dig, hela tiden, du gör människor glada hela tiden. Du är den finaste och mest omtänksamma människan jag vet, du gör så mycket för andra och det är så fint. Därför är jag stolt över dig. Du är en riktig glädjespridare"

man blir glad av fina mejl <3





middag!

nu börjar min mage knorra, snart dax för middag! har klurat lite och jag tror det blir kokt fullkornspenne pasta, så funderar jag på arlas gourmet saffran & tomat, lite purjolök kanske? värma allt och salta och peppra och toppa med kräftstjärtar, avokado och ruccola. kan bli riktigt gott. och en brödbít till. mums!

har pluggat heeela dagen, och det är kul, rikitgt kul (: håller på med geometri nu. och jag har nya fina linjaler att pilla med och klia mig i huvudet med. kom på mig själv när jag satt och tuggade frenetriskt på en linjal och slutade tvärt när jag kom på att det nog är ganska många som fingrat på dom i affären. hu.

ann ringde nyss, vi ska ut och äta middag i veckan, ta ett glas vin och njuta av livet. prata lite och ja, ha mysigt (: sen har jag även inbokat en fika med jesper någon dag i veckan som kommer och då ska vi minsann besöka det ombonade och omtalade fiket vurma! har hört att dom ska ha mycket goda luncher där (: sen blir det på med dansskorna en helg inom snar framtid, för då ska jag och helena ut och dansa! ska bli skitkul :D vi har pratat om det så länge nu, så fick ett spontant ryck igår och inom loppet av några minuter hade vi en kväll inplanerad! <3

jag skäms, men jag sitter fortfarande i pyjamas, känns okej en söndag, men det har blivit ganska många dagar i sträck nu :p så får skylla på att jag faktiskt pluggar och slappar och inte har någonting att direkt gå ut till. men jag har bestämt mig för att i veckorna, även fast jag är ledig ska gå upp, äta en rejäl frukost, duscha och klä på mig vanliga kläder! men på helgen är det okej att mysa runt i pyjamasen, faktiskt (:

men som sagt, ska ta och hoppa i vanliga kläderna, vilket innebär att hoppa i mjukisbrallor och hoodie, lika slappt som pyjamasen egentligen, tss. men men.. och ta en promenad i ischvädret och handla middagsmat! sen blir det såklart dusch, middag, lite mer plugg och film, för på söndagar är det minsann obligatoriskt med en myskväll med film <3 sådeså (:

mår ni bra? mysig stor kram till er från mig <3 ps. har en ny kategori; livet är underbart. för visst är det underbart? man kanske inte alltid ser det framför sig, men letar man och uppskattar det man har, så är livet riktigt, riktigt underbart!



pluggsöndagsfrukosttips

god morgon allihopa! vaknade upp till ett snöande stockholm..? nej jag skojar inte. men det är för varmt på marken för att snön ska stanna kvar. blev för trött igår efter tacos, film, mys med mamma, så det blev visst inte något frukosttips så här kommer ett, som jag just i skrivande stund äter själv. en perfekt start på dagen om man vill orka plugga i flera timmar som jag ska (:

pluggfrukost;

en port. havregrynsgröt
två smörgåsar (rågkusar är surdeg och inge sirap i = toppen)
ett glas ekologisk juice

häll 1 dl havregryn i en djup tallrik, häll på 2 dl kallt vatten salta lite, blanda om. stoppa in tallriken i micron på full effekt på 3-4 min (gröten ska bli lite stabbig i konsistens. och den blir mycket godare än i kastrull) (: när gröten är klar i micron häller du i ½ dl linfrön och sen på med mjölk.

bre två rågkusar med bregott (det nyttigaste smöret du kan ha på din macka) jag hade på ost på den ena halvan och svartrökt skinka (köpte över disk) på den andra. och ett glas ekologisk juice till. mums!

nu ska jag ha lite datortid innan jag sätter mig ner och pluggar vid tretton, det är bra med tid när man har pauser, så man inte dör av tristess under tiden. ^^ eller man måste ha pauser. viktigt. en gång i timmen, fem - tio min brukar vara bra (: sträcka på benen, ta en nypa luft och dricka lite vatten!

ha en mysig söndag! massa pussar&kramar <3





Lördagsgodis & filmkväll.

hej allihopa! (: hoppas ni haft en bra dag hittintills. min lördag har varit bra, jag är glad och solen skiner. har massa fräknar i ansiktet som börjar synas nu, så fint och man blir glad av dom (: vaknade runt elva, gick på toaletten och tvättade ansiktet, la lite rough och borstade håret, sen klädde jag på mig och tog en promenad till centrum, gick och handlade goda köttbullemackos till frukost, det måste ju vara det mysigaste att köpa sånt på helgerna <3 helglyx! blev lite mathandling också, köpte mer gröt osv. sen gick jag hem, åt frukost och sen bänkade jag mig med matteboken och myskläder i soffan. har lite smågodis som håller mig vid liv, kan vara ganska tungt för hjärnan, då är det bra med lite sockerkick ^^

ikväll blir det såklart melodifestivalen, jag gillar verkligen våran vinnarlåt, men som jag skrev innan tror jag tjejerna med rockbandet hade kunnat vinna alltihopa! jaja (: det blir tacos ikväll, jag ska ha myskväll med mamma! (: var längesen bara hon och jag umgicks. så det ska bli mys! (okej, nu visste jag ju inte att melodifestivalen inte var ikväll, haha. typ maj? så ikväll är det film på schemat ist, mys!)

va kul att ni gillade frukosttipsen, då ska jag fortsätta med dom! kan ju varva med lite mer avancerade på helgerna, när de flesta har mer tid att stå i köket ^^

ska fortsätta plugga nu, vi hörs senare! ha en jättemysig lördag nu! och ta hand om er! NJUT av livet <3 puss&kram.



Anna Bergendahl



God morgon smoothie!

det här kanske är mer roligt att äta på sommaren, men det är ju så himla gott, så varför inte året om? (: om man vill få den mer matig kan man ha i en dl med havregryn innan man mixar ihop allt!

2 dl naturell yoghurt
1 banan
1 apelsin
5 st jordgubbar
2 nektariner

Pressa apelsinen till juice. Skala bananen och rensa och skölj jordgubbarna. Kärna ur nektarinerna och mät upp yoghurten. Mixa alla ingredienser till en slät smoothie. Servera.

och här är en sida jag hittade med massa bra tips & sånt om frukost.







beställning på rea

hittade lite kul på h&m home. dom rear ut och då är det billigt vill jag lova :D det här fick det bli; två svarta kuddar i lack, två kuddar med tre svarta "målade cirklar" (har redan dom med silver cirklar. och fyra underlägg med mönster som en tumstock! jättefina. det här gick på mindre än 100 kr (:
     



fredagsmys

åh vi har myskväll delux här hemma! har ätit jättegod middag! vi ska strax spela monopol och dricka te! sen blir det efterrätt bestående av kladdkaka (frödinges är riktigt god) med färska hallon och passionfrukst till, sen blir det rysarfilm och smågodis! riktigt mysigt med mysig helgkänsla i kroppen! jag är på jättebra humör och det blir massa mysande i helgen, längtar! (: vad ska ni hitta på för någonting?

idag har jag haft slappisdag. åt en god frukost, har designat en ny planch, det tar sin lilla tid, men det blir, riktigt fint! jag har planerat inredning hos pontus, varit och fikat hos mamma och handlat massa godsaker till helgen (: har kommit på hur bra det är att vara nyttig i veckorna och skämma bort sig själv på helgerna! blir mysigare då också (: unna sig!

ska koka te nu och krypa upp i soffan! ljusen är tända och pyjamasen ska jag strax hoppa i. sen kan myskvällen fortsätta! (: ha det så bra, så hörs vi mer imorgon! ska slänga upp ett frukost tips också!

fredagspussar <3




nyttigt frukost tips - äpple & kanel yoghurt

2,5 dl mild lättyoghurt
1/2 skivat rött äpple
1 msk kanel
1 msk hackade mandlar

Blanda yoghurt med kanel och lägg skivat äpple i botten på en djup tallrik. Strö över de hackade nötterna och häll sist över yoghurten. Ät och njut.

perfekt tillsammans med ett glas juice (helst egen pressad) en kopp te och en rågkussmörgås med rökt kalkon.





sjukanmälning idag.

hej kära ni. sitter i soffan med laptopen i knät, en kopp med riven färsk ingefära i hett vatten, mysoutit och lugn musik på spotify. jag sjukanmäler mig idag pga förkylning. lite halvmysigt att bara mysa runt, ha tända ljus, skriva i dagboken (fick av helena i julklapp) titta på film mitt på dagen och äta glass. köpte hem några twix! (: mums! jag är så himla pysselsugen, måste åka till panduro någon dag och kika runt. perfekt när man är dålig ju. hade varit kul att sy någonting, kanske en ny klänning till i sommar!

hade tänkt att börja med frukosttips varje dag, jag går ju upp ganska sent, så då kanske man kan ta nytta av gårdagens inlägg till dagens frukost, ja ni förstår vad jag menar va? (; får klura ut något tills ikväll. har ju alla mina kokböcker nerpackade i flyttlådor nu när köket renoveras, men det ska nog gå bra (:

får se om jag orkar gå ut och äta ikväll, men det tror jag! en ipren och sen så! är ju inte så mycket farligare att sitta på restaurang än hemma vid middagsbordet. känner mig redan piggare. bra med vilning idag (det här inlägget har jag skrivit på i flera timmar, haha) har kollat på dating in the dark på webtv, druckit massa te och myst runt <3

nej nu ska jag hoppa i vanliga kläder och fixa lite här hemma. vi hörs senare! (: ha en mysig kväll. puss&kram.





 


myskvällsbilder från bostadsrätten. vera och adolf syns <3



kvällsbloggning

åh gissa om jag blir jääätteglad av era kommentarer om att ni är glada att jag är mer aktiv igen (: det får mig att vilja skriva mer mer mer! (:

jag sitter och myser i min favorit pyjamas från h&m, älskar den, därför var jag smart och köpte två ^^ ska göra en kopp te snart och ett par mackor, sjunka ner i soffan och mysa till en film. är jättetrött ikväll, ögonen är rödsprängda, tror jag börjar bli sjuk, kände mig febrig häromdagen. hua. vila! (: ska se en film som heter "the road"

dagen har varit jättemysig, träffade ju helena, stor kram och sen gick vi till lite olika affärer. köpte en satsumas body butter från body shop, och ett par rosa skrubbhandskar därifrån med. fick nattkrämen med vitamin e i en provburk, har dagkrämen redan, toppen! ska se om nattkrämen är lika bra (: på granit blev det 25 jättefina galgar i zink, ska nog byta ut alla mina som jag har från ikea. servetter med kinesisk text på typ tidningstryck, värmeljushållare i zink och jättefina svarta bestick, 6 gafflar och 6 knivar, en lite zink låda till tops. sen blev det fika, vi kom fram till att vi borde byta favoritfik, då varken personalen eller maten är speciellt god.. men så här och häpna blev den sura tjejen bakom disken helt plötsligt trevligt och log mot mig när jag bad om en ny grillad macka, eftersom den smakade konstigt! ^^

imorgon hoppas jag att jag känner mig lite kryare, ska ju ut och äta på mysig restaurang. jag har jobbat på den restaurangen för några år sen, och dom blir lika glada varje gång jag sticker in mitt tryne :p ska bli mysigt. jag gillar miljön där, ombonat, varm inredning och glada italienare och såklart god mat! på dagen ska jag räkna matematik! ganska mycket att plugga, iallafall runt 20 tal. men det går fort. och på tisdag är det lektion igen!

ska fixa en kopp te nu, tända ljus och krypa upp i soffan med pyjamas och fårskinnstofflor! mys!

sov så gott sen, vi hörs imorgon! (: massa pussar&kramar <3





stan

god morgon allihopa! (:

hoppas ni sovit gott. jag har sovit som en prinsessa. huvudet dunkar fortfarande och det är torkat blod ): slog i det i förrgår i ett fönster när jag reste mig upp, inte skönt och det svartnade för ögonen. kanske borde åkt in och sytt.. men det känns lite bättre idag!

sitter och äter frukost bestående av två mackor med kalkon och ost, ett glas juice och en stor kopp te. frukost kan bli ganska enformingt, bra att variera sig. körde med havregrynsgröt ganska länge, och äggröra på knäckebröd, graipfruit, egengjord müssli med massa torkad frukt, mm. frukost är gott! gäller bara att ha lite fantasi.

jag åker in en timme innan jag möter upp helena i stan, tänkte springa runt i lite inredningbutiker, bla. granit som jag älskar! lagerhause också såklart och åhlens city har ju inredningsavdelning på ett plan. kul att titta lite eftersom vi renoverar! <3 sen blir det ju mysig fika, tror vi tar samma ställe som vi brukar, det har ju blivit vårt fik nu!

ikväll ska vi spela monopol och bara mysa! titta på film och ta det lugnt, laga middag och så. kanske tacos! vi får se. känns som det är helg redan, men det är ju bara onsdag. helt plötsligt går veckorna segare istället, innan sprang dom i väg! men det är bra, men tid till varandra. man ska leva i nuet!

ska ta och dricka upp mitt te, hoppa i badet och tvätta håret, sminka mig och klä på mig, sen blir det stan! vi hörs senare! ha en jättebra dag! solen lyser inte här idag, men det ska bli jätteskönt att komma ut och få lite nya intryck ändå! (:

puss&kram <3





inredning i vitaste vitt, fast i olika vita nyanser, riktigt häftigt och fint. dock älskar jag att bryta av med svart och grått.. så så här kommer ni nog aldrig få se vårt hem (; men ballt är det!



this is my life

sitter med tända ljus hemma, har precis tittat på senaste avsnittet av desperata husfruarna. inte lika bra som det var de första säsongerna, men är man trogen så är man! jag har haft en jättemysig dag. jag, mamma och adolf åkte ut till sundbygård, gick en lång promenad på isen i solskenet, blev några söta fräknar och varma känslor i kroppen rikare. helt underbart att solen börjar kika fram, du har varit så saknad! längtar tills snön smälter bort, även fast det är helt underbart med den också! men våren är mer än välkommen nu. blir varm i kroppen av bara tanken på sommar, sol, bad, mysiga grillkvällar med älsklingen, sitta och mysa och pussas när solen går ner, ta ut katterna i det gröna gräset, njuta av varandra. åh, längtar så! <3

sitter och lyssnar på vinnaren av melodifestivalen, älskar den låten, har lyssnat hur mycket som helst på den. blir bara bättre och bättre. repeat på spotify! (: även fast jag tyckte att rocktjejbandet skulle vunnit. förstår inte att dom förlorade mot pernilla.. galenskap. jaja (;

imorgon ska jag in till stan och fika med helena <3 saknar henne så himla mycket. sa bli mysigt! ska kika runt lite i affärer också, mysa och fika och så (: på torsdag ska jag ut och äta med peter, min "pappa" ni vet, blev ju inte av häromdagen. köket renoveras för fullt. eletrikern var hemma hos oss idag och bytte proppskåpet, mycket finare nu! och han har gjort ett kanon jobb hitintills (: imorgon ska taket och väggarna målas, och golvet ska läggas in. både jag och alle är riktigt bra på att renovera, och det är kul att se att resultatet när vi fixar alltid blir noggrant och fint! skåpluckorna till köksskåpet kommer om 3 veckor. har läst på olika bloggar att ikea har en tendens att dra ut på tiden och aldrig ha allt i lager. hur som helst, det blir ju klart så fort det bara kan (:

ska sätta mig och plugga imorgon kväll också. på tisdag är det prov och så (: har varit lätt att läsa matte, är väl lite mer utvecklad i hjärnan nu än när jag gick i skolan, för jag kommer inte ihåg att det var lätt.. snarare tvärtom. nästa ämne är svenska b! heja! jag har läst massa på olika universitet om deras utbildningar och jag tror jag börjar begränsa mig lite nu., innan var det massa olika jag kunde tänka mig.. men ja, det här blir bra! (:

ska sätta mig och pilla lite med en ny design på planch som jag håller på med. ni vet ju att jag gjorde en planch som jag sålde innan på en inrednings sida på nätet och nu har jag funderat lite och ska antagligen "öppna" en egen sida med varukorg osv och sälja alla plancher jag designat osv! kan bli riktigt lyckat då det är stor förfrågan på dom! kul va!

ska göra en kopp te, och sen sjunka ner i soffan och pilla lite med planchen. ha en jättemysig fortsatt kväll så hörs vi imorgon! massa pussar&kramar <3





Tröttmössa!

God kväll kära ni. Hoppas ni mår toppen! Och har haft en bra dag! :) jag har varit ute och åkt bil, utflykt och det var helt underbart. Åkte genom öppna landskap och lyssnade på klassisk musik och njöt. Åkte med min "pappa" plastpappa alltså och meningen var att vi skulle ut och äta på restaurang efter, men tröttheten tog över, så det blev middag hemma ist med lövbiff, klyftpotatis och hemmagjort vitlökssmör. Nam nam! :) umgåtts med alexander och katterna i kväll, druckit te och myst massa. Mysigare katter får man leta efter. Jag är så glad att vara deras mamma Hihi. Ska strax Slå oss ner och titta på film och sen dyka i säng. Jag är riktigt trött efter utflykten i dag. Kommer somna som en sten sen! Eletrikern har gett ett pris, blev tio tusen för allt arbete med spottar, gömda uttag osv. Halleluja för rotavdraget! Haha. Kommer bli skitfint! Just nu går det varken att laga mat eller ha mat hemma, och det gör väl att arbetet läggs som första prio :) ska bli riktigt kul att få visa er resultatet sen om några veckor! Nej, nu blir det myskväll här hemma med varsin kopp te, tända ljus och mysig film uppkrypen i soffan. Sen ska jag lägga mig och läsa topphälsa! Saknar den gamla redaktören, hon var mycket bättre :( mer självkänsla och må bra tips. Nu är det mer banta banta banta. Jag behöver gå upp, inte ner! Hur som helst. Ha en jättemysig kväll. Massa kärlek till er! <3

Idag är ingen vanlig dag..

.. för idag är det världens bästa helenas 25 års dag. grattis gumman! <3 usch vi börjar bli gamla! i september fyller jag 25 år och jag förstår fortfarande inte vart alla år tagit vägen! nu sätter vi lite fart, börjar ju få ålders nojja :D utbildningen är ju i full gång och jobb också! livet rullar och det känns riktigt bra (: efter regn kommer solsken eller hur? allt faller på plats och det känns riktigt skönt.

nu är det bara två dagar kvar, sen sätter jag igång och bloggar igen. hoppas ni mår underbart! jag har precis sminkat klart mig, vi ska ut på stan och köpa lite saker (: har varit massa fix den senaste veckan. hela köket är utrivet, nu väntar vi bara på en elektriker som ska skicka mejl om prisförslag! alex var hemma när han kom och sa att han såg ut som arne waise tss., alexander är ledig igen så idag drar renoveringen igång igen. börjar med att spackla väggarna och måla, lägga in valnötsgolv osv (: jag har renoverat hemma hos pontus det blev för övrigt jättebra, vitt, ljust och fint (: nu är det bara nya möbler som ska in., ska åka till ikea med honom någon dag och kika runt (: åh, jag älskar att fixa med inredning! har hjälpt några andra innan också! gjorde ett hjärntest för någon dag sen som sa att jag ser allt i bilder, inte ord. vilket stämmer väldigt bra när det gäller planering av inredning och renoveringar. perfekt för då vet man ju precis hur det kommer se ut! myst med mamma haft filmkvällar, och umgåtts med nadia.

nu ska jag klä på mig och sen ut! ha en jättebra dag! så hörs vi igen den 15de! massa pussar&kramar!



den gråa färgen är riktigt fin (:





RSS 2.0