happyface!

hihihihi darlingen tyckte jag såg så lissen ut på bilden under, så här kommer lite gladare, för jag är GLAD!

 
 

happyface!


 


snart slut..

.. på den här måndagen. den har varit riktigt bra vill jag lova (: har haft massa energi och varit glad hela dagen (: ja, jag tror minsann att heeela dagen har varit felfri. och snart är det dax för film i mysiga soffan.

åt en jättegod middag som ni såg härnere, varit ute på promenad, suttit och kollat på o.c, lyssnat på massa musik, pratat i tel, handlat middagsmat, varit på snus-jakt (en speciell sort som tydligen bara finns på ica,.. besökte fyra ställen innan..) varit på promenix med pontus, lagat och ätit middag, och pratade precis med mamma i telefon..! förstår ni att min mami kommer hem imorgon :D som jag längtar!! och snart blir det film.

jag älskar mina nya kamerafunktioner. älskart! dom är riktigt roliga och man dör nästan av skratt. jag höll på att kissa på mig och tårarna rann bokstavligt talat! (;





kärlek









middag

stekt fläskfilé
klyftpoatis i chili
sallad med körsbärstomater, rödlök, gurka, fetaost och italiensk salladskrydda
stark beaneisås





två svarta pocket string

uj jag är som sagt en affärskvinna. istället för att få en pocket string för 900 kr så fick jag två för 1000 (; heja. helt nya i förpackning också. imorgon hämtar jag dom med mamma. tänkte ha en i köket (till kokböcker) och sen en i hallen och däri ska min svarta kobra telefon stå och lite annat smått och gott (: *happyface* får dom av mamma! så tack mamma!!





bränhults lemonade - sommarsvalkare

godaste lemonaden i sommar, glad att dom valde att ta tillbaka den i deras sortiment. nam nam. här kan ni läsa mer om den. riktigt riktigt god. ett minus måste vara den roliga minen man gör när man tar första klunken för att den är lite sur, men det är ju ganska kul det med (;






madonna, breakfast och holgakamera-app

god morgon måndag! ny vecka och jag är på strålade humör! :D jag har sovit riktigt bra. skönt att vakna upp med ett leénde på läpparna och ligga och dra sig i över en timme och bara fundera, pilla på iphonen och hitta världens bästa app! jag har velat ha en kamera som fanns förut som heter olga, den tar så där mysiga foton så det ser ut som dom är tagna på 70 talet! och det var massa coola effekter. älskar den redan! (: fotade lite god morgon bilder, lägger upp dom här nere! (sune är med på en eller två bilder också)

har precis ätit frukost och sitter och lyssnar på alldeles för hög musik (madonna) men det är bra, sjunger med och såå. (; ska strax fixa lite, så av med pyjamas och på med kläder, sen ner till bokhandeln och skriva ut lite stuff och så. ta en runt i centrum och kika lite i affärer och kika runt. dagens planer är mest att jag planerat att bara ta dagen som den kommer, brukar bli bäst så (: jag är en otroligt strukturerad person, men jag är spontan också. mår bäst av att ha rutiner gällande mat och sov klocka, ja precis som skalman (; men allt därimellan tar jag som det kommer. tror man mår bäst av det! iallafall jag (:

ska surfa runt lite på favorit bloggarna och sen ut i solen! vi hörs! puss på er.




















marabou polka

hej hej (: just nu sitter jag och mumsar några bitar av min chokladkaka marabou polka, någon nyhet som var riktigt god. jag är mer förtjust i mörk choklad, den ljusa är så söt och sliskig :P men den här var god som sagt! (: sitter i sängen med ryggen lutad mot väggen och laptopen i knät, har i flera dagar spanat på en ny bärbar och hinner jag inte köpa en vit macbook innan september när jag fyller år, så ska jag önska mig pengar till en! min dator börjar kännas sliten, speciellt tangenterna n och m som man inte ens ser längre :p bara två vita knappar. hur som helst. en ny dator hade jag inte tackat nej till. tänk vad en pryl kan göra en så glad?! hemskt egentligen. man borde ju leva efter hinduismen. men så radikal förändring vet jag inte om jag skulle orka med, jag nöjer mig med att resan en massa istället (; och bara ha kvar det som jag verkligen vill ha och använder. resten åker.

har hoppat i en nytvättad pyjamas efter den mysiga avslappnade duschen jag tog nyligen. att duscha på kvällen måste vara en av de mysigaste sakerna jag vet. tvättade håret och masserade hårbotten ordentligt, satte i inpackning och la en lermask och peelade hela kroppen och fötterna. satt mig på badkarskanten medans inpackningen gjorde sitt och la en fotmask och peelade händerna med små peelingkorn (som egentligen bara är är ansikte, men jag använder den från clinique både till ansikte, läppar och händer, helt underbart lent blir det) sköljde av mig allt och smorde in kroppen i bodylotion. myspys! <3 så nu sitter jag redo för sängen, ska bara borsta tänderna. jag köpte pepsonden med citronsmak häromdagen till min chock gula tandborste, jättegod vill jag lova :D och coolt med den starka genomskinliga färgen på tandkrämen (:

idag har jag som sagt ätit frukost på café, skönt att sitta och dricka te och bara vara helt ensam (okej det är ju andra där med.. men ja) sen tog jag en promenad till apoteket, köpte en ny ccs bodylotion och tog en runda i parken, pratade i telefon med älsklingen och styrde hemmåt, sen blev det o.c maraton och mys hemma. åt mandariner så det sprutade ur öronen och planerade middagen, blev inget roligare än en grillad kyckling, potatissallad, körsbärstomater, gul paprika, isbergssallad och avokado (blandar i alla grönsaker i potatissalladen) och åt till kycklingen. jum. sen kollade vi på skräckfilm innan solen gått ner, vilket var bra för den var ganska obehaglig :P och sen blev det lite mer datasittande innan lite hemmaspa (: har målat naglarna svarta och det är nog första gången i världshistorien som det inte blir ett enda hack, eller skråma eller repa på naglarna! whi. ^^ och nu sitter jag här som sagt.

jag är ledig fram till torsdag, så imorgon ska jag ränna lite ärenden och fixa lite nödvändigt och gå på promenad, äta lunch, kolla på oc och städa lite här hemma. hoppas på att det finns en tvättid också, im my dreams typ. men man kan ju alltid hoppas :D

jag vann en helt ny röd svea tröja för 330 kr och pontus är skyldig mig 300 kr och säljaren jag köpte den slitna sveatröjan av kommer sätta in 146 kr :P så jag tjänar på det. alltid varit en affärskvinna säger mamma (; jag började lixom sjunga på pendeltåget varje gång vi åkte någonstans och folk gav mig pengar.. snorunge (; sen började jag jobba som modell när jag var fyra, så jag har ju jobbat hela mitt liv kan man säga! ^^

neej, kanske ska ta och stända ner här och fixa det sista, krypa ner och sussa. är trött nu känner jag! vi hörs imorgon igen såklart! sov så gott nu! puss&kram.

 
 



inspiration - hall





sunny sunday!

god morgon kära ni! underbart att vakna upp utvilad och pigg! (: har precis vaknat till liv (varit vaken sen tio till och från) och klätt på mig, ska styra fötterna ner mot myscafét här och äta en god söndagsfrukost! helglyx! sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

hoppas ni får en jättemysig söndag och att solen lyser på er också! <3 puss&kram.



blir nog en sån där god grillad macka med ost och skinka, mums! (:



varma mackor & tända ljus

lördagskvällen börjar lida mot sitt slut och jag ska snart titta på film "the new daughter", sen sussa. ligga på spikmattan ska jag för min rygg har värkt hela dagen. har precis ätit varma mackor oh druckit ett glas kall cola och tittat på alla fina värmeljus som är tända här framför mig. mysig lördagskväll <3

söndag och morsdag imorgon <3 mamma är fortfarande i österrike då, men självklart blir det ett samtal dit <3 vi har pratat nästan varje dag och det känns som en evighet sen vi sågs. saknar mamma!

det har varit en lugn och mysig dag idag. en riktigt myslördag, smattrande regn utanför, levande ljus och myskläder härinne, en värmande kopp te att värma händerna på och massa läsande och bläddrande i tidningar, legat på sängen på mage och läst, funderat över inredning och myst med katterna. älskade små katter <3 älskar att borra in ansiktet i veras mjuka päls, eller att titta lucifer i hans stora ögon och se hur han blir glad och hoppar i väg, eller höra måns ropa på en. saknar min familj, behöver samla ihop den snart, för jag är inte hel utan er. behöver ha det precis som det ska vara, nära, varmt, tryggt, stabilt och älska oss för vi är den bästa familjen man någonsin kan önska sig. pälsklingarna och min stora kärlek i livet. <3 har jag er har jag allt. har sagt det förut men säger det igen, älskling, du äger mitt hjärta <3

ledsna nyheter inom familjen  och jag hoppas att min och  magkänsla är rätt, inte ännu <3 vi behöver dig. och kommer sakna dig obeskrivligt mycket om du lämnar oss nu. jag vet att du orkar och jag önskar jag kunde göra någonting, men är det någonting vi vet, så är det att vi föds och vi dör, allt därimellan kan vi påverka, men det kan vi inte med döden tyvärr och det känns riktigt orättvist att det är du. jag ser ju alexander i dig, i din trygghet, dina varma ögon och hjälpande hand. jag kommer verkligen sakna dig. och alltid göra. du är en sån fin perfekt svärfar. och jag är oerhört tacksam att jag fick lära känna dig. du har påmånga sätt förändrat min syn på livet, på inställning till det och framför allt inställningen till mig själv. tack. jag är iallafall väldigt glad för att  har varit så mycket hos hans familj nu den sista tiden, dels för att det inte går att bo hemma, men framförallt för att hans familj behövt honom. en självklarhet för mig. och för alla inblandade. man får ge och ta.  är ett stort stöd för sin familj och jag är glad att han finns hos dom <3

nu säger vi god natt och hörs imorgon, söndag! och jag ska gå på en rast promenad och andas in frisk luft i lugnorna med musik i öronen och träningsskor på fossingarna! sen får vi ses vad resten av söndagen bjuder på. frukost på café kanske? vi får se (: ha nu en fortsatt mysig kväll. så hörs vi imorgon. massa pussar&kramar!





ledig!

hej allihopa! härligt med helg, eller hur (: jag var på väg till barnvaktsjobbet imorse, men en halvtimme innan (det tar en timme för mig att komma dit) så fick jag ett sms om att dom ställde in. man blir ju allt annat än glad när man varit vaken i två timmar, duschat, fixat sig och ja, släpat sig ur den varma sängen en lördagsmorgon 05:30 haha. men men, sånt är livet och det var bara att vända om och åka hem!

kröp ner i sängen igen och sov till tolv, helt underbart om ni frågar mig ^^ gick upp för två timmar sen och har tittat på två o.c avsnitt. ska strax ner och handla lunch och sitta i parken och äta. hämtmat blir det och jag hoppas att solen skiner lite mer än i morse, men det ser ut som det. i parken är det jazzdagarna, riktigt mysigt med jazzmusik, fast jag lyssnar aldrig på det själv. och doften av nygrillat och glada människor. ska nog dra ner mina vänner dit ikväll kanske och ta ett grillspett eller två? (: vi får se, hade varit mysigt!
annars har jag inte så mycket planer för den här lördagen, film ikväll, för det orkade jag inte igår, blev sängen vid 22. så ikväll blir det en riktigt myskväll med tända ljus, cola, chips & vitlöksdipp och film! myspys! men som sagt, först ev. grillspett och jazzmusik i parken, ska kika på klart.se hur vädret kommer se ut först (:
hoppas ni får en jättemysig lördag! så hörs vi senare (: puss&kram.
fick mms bild av mitt hjärta "du är min blomma" kan inte bli annat än glad <3


friday

finally friday (: och helg, fast jag jobbar iof imorgon, fast jag ser inte barnvaktsjobben som jobb. det är bara mysigt och kul. ska umgås med gosfian saga när mamma och pappa är borta i sex timmar. ska bli mysigt (: har sätt att det ska bli regn imorgon igen, så det blir väl någon film med pippi, rita, leka med lera och laga "mat" på hennes spis! jag älskar barn! enligt spåtanten jag var hos ska ju jag och älsklingen få vårat första barn när jag är 28. så tre år till att bli bäst på att ta hand om barn (; jag har jobbat med barn mellan 10 månader - åtta år, så jag kan det mesta faktiskt. japp (:
ska strax iväg och handla ingredienser till middagen. det här ska lagas och ätas ser gott ut. jag tycker om gi mat, alltid gott, alltid lätt att laga (oftast) och det är riktigt färgglatt för ögonen (: sen innan matlagningen tänkte jag hoppa in i duschen och skölja av kroppen, det är helt klibbigt ute. och jag är varm. sen mat och film-mys och tända ljus <3
ska komma isäng efter det., för som sagt, ska vara på plats imorgon vid 8. blir väl upp vid halv sex skulle jag tro (: men nästan hundra kr i timmen för mys och lek, känns bra! ^^
hoppas ni har en jättemysig fredagskväll. så hörs vi mer imorgon! kommer nog inte sitta mer ikväll. puss&kram.


good morning sunshines

i natt har jag sovit som en gud! och jag är riktigt utvilad, kom i säng här hemma i vår mysiga lägenheten vid 22 ca. och somnade ganska omgående. har haft en jättemysig dag/kväll med mitt hjärta <3 åt middag på en kinakrog, fast vi valde thaimat.. ha (; men det smakade inte alls lika gott som på phuket island i hammarby sjöstad. dit måste ni åka om ni bor i stockholm (:

ska precis äta frukost, blir en skagensmörgås med massa sallad och gott på, och en proviva aktiv. jum! sen duscha och åka till jobb, idag börjar jag 10 och skulle egentligen jobbat till 16, men slutar 15 ist! skönt eftersom det är fredag! jag vill se filmen "dear john" ikväll. den verkar lagom lättsam och mysig! en lugn fredag, och på lördag jobbar jag 08 - 14 som barnvakt (: får vi se vad vi hittar på för bus! söndag kväll har jag inga planer alls. blir det fint väder, kanske vi går ut och grillar? får se.

nu ska jag äta min skagen macka och mysa här hemma! vi hörs senare. ha en jättebra dag och ta hand om er! <3 puss&kram.





right now

 
 
 



nya glasögon

jag älskar dom, och snart är dom hemma hos mig (: perfekt med "plastpluppar" för då ramlar dom inte ner hela tiden och sen är dom snygga också. till skillnad mot dom jag hasar runt med hemma nu på kvällarna. sen att dom kostar 395 med glas är ju inte fy skam (; så när dom här kommer har jag 4 par glasögon att variera med. jag var inne på att göra en laserbehandling, men jag gillar lixom glasögon också. skönt att variera med från linser (: och snyggt!





god morgon allihopa!

har iof varit vaken sen halv sex, kunde verkligen inte sova. varit orolig i sömnen hela natten, så när klockan var halv sex, slängde jag benen över sängkanten och hoppade in i duschen. så nu ska jag strax äta frukost och sminka mig, linserna sitter i, kanske inte var jättesmart att ha linser idag, torr i ögonen :P hur som helst! hoppas att ni har sovit godare än mig (:

vann en röd svea tröja på tradera, men den var inte alls okej, blekt i färgen, bokstäverna var jätte noppiga och den var solblekt på vissa ställen, så nu har jag mejlat med säljaren och ska skicka tillbaka den. har lagt en likdan (fast den här gången nyare) i minneslistan, får vi se om jag kammar hem den (: bra med auktioner tycker jag. man tjänar enorma summor och jag har absolut inget problem med att köpa secound hand, blir nästan rädd ibland när jag går i klädaffärer vilka galna priser, men det är väl så när man vant sig ^^

förutom den filten jag bloggade om igår, så hittade jag en söt liten vattenkanna i zink, en grå&svart randig tröja som var helt ny med lappen kvar (: stått och dragit i den på kapphal, men nu gjorde jag ett fynd ist! och en ljus jeans tunika i a-linje med fickor fram och uppkavlade ärmar med svarta knappar. mycket fin! (: och det bästa var väl att jag fick den för 25 ist för 60. slog in den som barnkläder eftersom det var stl 34. fattar inte att jag fortfarande får på mig samma kläder som jag hade på högstadiet (stl alltså) :p men det är bra.

ska väl ta och få i mig lite frukost nu och göra mig iordning! så hörs vi senare idag! ha en jättemysig torsdag nu! puss&kram <3



fanny 2004



home is where youre heart is.

nu är jag hemma igen, har handlat middagsmat och det blir det här, kyckling med basilika bulgur! ska bli gott (: fast ska inte äta middag ännu! nu ska jag vila mig en stund och sen ska jag gå till secondhanden här borta, hittade nämligen en jättefin fleecefilt i det här trycket, för 40 kr, och den var nästan ny (: såg ny ut iallafall. höll i den sist, men la den ifrån mig, och en säker källa på insidan avslöjade idag att den finns kvar, haha (:

sen blir det middag som sagt, och myskväll med film, skumbad med levande ljus och mysig musik, feelgood film och sova tidigt. imorgon börjar jag nio. skönt (: jobbar i åtta timmar. och på fredag jobbar jag från nio till fyra. sen är det helg igen, den här veckan har verkligen gått segt, och jag har inte hållt reda på dagarn alls :p har en dagbokskalender som jag fick av helena i julklapp, men jag är totalt förvirrad hela tiden ändå.

ska ta och vila lite nu, så hörs vi senare (: ha en mysig kväll nu <3 pusspuss.





Jobb

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra! Jag är riktigt trött idag, blev inte många timmar inatt, men tänkte lägga mig och vila lite efter jobbet :) filmen vi såg på bio igår var bra, jag blir pensionärstrött nu mera på kvällarna, så jag höll på att somna dom sista tio minuterna. Skulle haft med mig två tandpetare (; hur som helst det vara massa mys. Så tack hjärtat mitt <3 ikväll ska jag ha en riktigt mysig kväll, jag har kännt mig låg de senaste dagarna och jag vägrar låta saker utifrån få mig att må dåligt. Jag har kämpat alldeles för mycket för att må dåligt igen. Och visst är det så att vi själva har ansvar över våra liv. Ta ingen skit som Grynet sa :) hur som helst, Jag tänkte ha myskväll med god hemlagad middag, skumbad, hemmaspa och en riktig feelgood film. Myskvällar är min bibel för att må bra :) slutar alldeles strax, så vi hörs mer ikväll. Hoppas ni har en bra dag! Massa kramar!

morning

mysig morgon här hemma, sitter med täcket omlindad om mig med frukost framför mig som jag precis ska hugga in på. mums! idag skulle jag haft matteprov, men det blir uppskjutet, så jag ska börja den här tisdagen den 25 maj med att ta det lugnt, äta frukost i lugn och ro, titta på ett avsnitt av o.c, läsa i topp hälsa och leta efter ett gott recept både till lunchen och middagen.

ikväll ska jag och darlingen på bio, ska se greenzone och tro mig det var inte jag som valde :p men man måste ge och ta eller hur! jag vet inte hur många biofilmer jag fått välja så nu är det minsann på tiden! (; så den ska vi se! ska bli jättemysigt och jag längtar! bio är så mysigt tycker jag! förutom när man råkar hamna brevid någon som inte förstår att jag ska vara tyst.. hm. jag är inte den som inte säger till, och det är inte alltid man får ett leénde tillbaka, haha :p

innan jag gick upp och gjorde frukost låg jag och tittade på halv åtta hos mig på webtv på mobilen, fungerade riktigt bra (: jag är jättenöjd, men inte med batteriet, det är skandal. jag använder min mobil en heldel och det har varit vissa dagar då jag fått höra av mig och sagt att nu dör min mobil, vi hörs senare.. typ. så jag måste lära mig att alltid ha med min laddare! annars är jag jättenöjd! (: köpte en app i går som gör så man kan hålla koll på sina utgifter, riktigt bra för mig som är totalt tankspridd. så jag får lite koll på läget ^^

ska äta min frukost & dricka mitt gröna te nu och titta på o.c! vi hörs lite senare. har lite saker jag ska fixa sen, som att lägga in massa nr på nya mobilen, alla ligger kvar på gamla telefonen (minneskort?!) så det ska jag fixa med, och även handla mat, äta lunch, mm. så, vi hörs senare (: 

ta hand om er och hoppas eran dag blir jättemysig! <3 puss&kram.


 



verry berry

 

min verry berry när jag och darling var ute på äventyr <3



köket just nu.

såhär ser köket ut just nu (: alle är där också fixar just nu, så nya bilder kommer inom kort (:

 


allt är otrolig dammigt som ni ser.

 

fläkten är på plats och alla skåpslukor och så, nu är det bara listerna över skåpen, underskåpen som ska dit, diskmaskinen ska på plats och rörmockare ska komma och koppla ihop allt. kranen ska på plats och kylskåp ska på plats, sen klart!

jag tycker det blir skitsnyggt :D




lots to do

hej vänner, sitter och letar upp massa nr till mina gamla jobb, ska fixa så mitt cv blir komplett (: har precis kommit hem från jobb och även en sväng på banken. bra med översikt över sparkonton och pensionssparkonton osv. jag är glad att alexanders mamma fick mig att börja pensionsspara, även om det bara är 300 kr så är jag snart uppe i tio tusen på mindre än ett år (: jag tycker om att spara!

solen skiner och det blev finare väder än vad jag trodde imorse, lite blåsigt, så den tunna koftan gjorde susen (: ska leta lite gi recept sen och ringa älsklingen. <3 saknar!! hemskt att vara ifrån varandra såhär. men snart snart är vi nära igen <3 kärlek på hög nivå! vårat förhållande har klarat av massa tuffa hinder och jag är så glad att vi fortfarande är varandras, för det finns ingen annan i hela världen som jag vill dela mitt liv med <3

ska kika lite o.c avsnitt sen och bara ta det lugnt, gå igenom lite till matte, för imorgon är det sista lektionen och även slutprov! phu. måste mejla min lärare också kom jag på! har laddat hem en "to do list" app på iphonen som är super, skriver upp allt som jag ska komma ihåg att göra och bara pricka av sen (: toppenbra!

resten av dagen/kvällen ska jag som sagt bara ta det lugnt och fixa lite saker, så jag kan pricka av på min lista och sen slappna av. ska testa föra över bilder också från iphonen!

vi hörs snart! puss&kram och ha en supermysig dag! <3



den hade varit ball till min iphone (;



regn,rusk och åska.

hej på er. gud vilken dålig uppdatering det blivit de senaste dagarna, haft fullt upp i helgen, men den har varit väldigt mysig (: och jag är utvilad för jobb imorgon! tack för en mysig helg alla inblandade <3

sitter med en filt omkring mig och bloggar och dricker en kopp grönt te. är lite frusen, man vänjer sig snabbt vid värmen, och idag har det varit allt annat än varmt, regn, rusk och åska! men mysigt! jag älskar sånt här väder, en riktig mys och innedag <3

ska strax hoppa in i duschen och sen ställa mig och tillaga kvällens god middag, blir fisk i folie och här hittar ni receptet. jag har köpt jättestark färsk chili också som jag ska hacka i. mums! sen tänkte jag krypa upp i soffan med myskläder, titta lite på webtv/film/läsa nya topp hälsa och sen sova.

ska bli mer bilder på bloggen snarast också, för nu har jag ju fått förklarat hur jag ska göra för att föra över bilderna (: tack! har massa roliga fotoappar också, så bilderna blir lite roligare (;

annars händer det inte så mycket. köket är almoust klart och det är väldigt fint vill jag lova! (: jätteglad att vi valde ett mattsvart kök, riktigt fint ihop med borstat stål som det är på alla vitvaror!

nej nu ska jag sätta fart här, börjar knorra i magen, ska ringa min älskling också och prata lite, saknar honom massor! fast det gör jag såfort vi går ifrån varandra. alltid du och jag beb <3

nu - en varm, skön dusch med peeling och inpackning! skönt att vara fräsch inför jobb imorgon (:

puss&kram.





summerlove

gud nu är jag trött, eller vi. ska hoppa i säng snart. haft en bra dag minst sagt, (: åt lunch på thaistället "phuket island" i hammarbysjöstad på deras uteservering, myspys i solen. nog fått lite färg idag med (: sen åkte vi till sickla och tittade runt, blev en nygjord smoothie i deras smoothiebar med färska frukter, tog en "verry berry" med blåbär, jordgubbar, banan, hallon och apelsin, youghurt och krossad is. mums! fick nästan brainfreeze tss. gled in på sicklas stora granit butik, den är riktigt stor! och jag tror nog det är den enda granit butiken i stockholm som har allt i deras sortiment. så fick med en sån här & en sån här vit "balja" från chillis inredningsbutik (dom har en likadan på granit som kostar det trippla..), där vi även hittade svarta träbokstäver för 15 kr st (dom var typ 20 cm höga) HOME fick det bli (: och från granit även en stor knäckebrödsbox i zink.

sen har vi haft supermys ikväll med film, godis, massa kramar och fotmassage! riktigt skönt vill jag lova ^^ ska ta och borsta tänderna nu och krypa ner i sängen. är helt slut. hoppas ni haft en jättebra dag! så hörs vi mer imorgon!

puss&kram&godnatt <3






Myslördag!

God morgon! Sovit som en prinsessea! :) hoppas ni sovit gott också! Ska hoppa in i duschen snart och göra mig iordning, äta frukost och sen åka in till stan, det blir mysfika med hjärtat och så måste jag köpa en ny body butter från body shop. Den här gången blir det citron och kokos! Två nya då :p men har massa gratis rabatter för att jag handlat så mycket innan :) kanske köper en glass och sätter oss i solen också! Saknar dig, så har längtar efter idag! <3 kanske ska grilla ikväll också? Var längesen vi var på Sundby och satt och tittade ut över vattnet. Kommer ihåg det som igår när vi var där första gången. Mys! Vissa minnen bränner sig fast på hornhinnan och i hjärtat! <3 ska ta och sätta fart nu, så hörs vi senare! Ha en jättemysig dag ni med och ta hand om er! Puss&kram!

gårdagens outfit..

och från igår.. (;



 

svart & vit rutig skjorta - h&m divided
svarta leggings - indiska
svart ballongkjol med stora fickor - indiska
mörkgrön fjällräven kånken ryggsäck - naturkompaniet
svarta skinn converse light - nissons



förrgårs outfit..

lite efter men här är förrgårs outfit.





blå&vit småprickig klänning med puffärm - h&m divided
svart&vit randiga leggings - j.c
svarta skinn converse light - nilssons
nitarmband - bluefox



yesterday

okej nu hittade jag en annan sladd här hemma ;D så lite bilder från igår kommer hääär. ser ni vad lockigt hår jag har är jag inte fönar eller plattar det. (:

 
 
 



God morgon fredag..

.. och äntligen helg igen, mysigt! (: sitter i pyjamas och har precis ätit frukost, men tror jag ska äta en macka till, blev inte mätt. idag ska jag köpa masa frukt och göra fruktsallad i en stor skål och ha i kylskåpet som man kan gå och ta när man blir sugen, typ som till frukost och mellanmål (:

vaknade vid sju.. och ja vad ska jag säga :p jag har ju helt klart vänt tillbaka mitt dygn som var helt upp och ner när jag var sjukskriven. bra! idag har jag en del saker jag måste ta tag i. bla ringa helena, som jag lovade för ett par dagar sen - gumman, jag har inte glömt dig, bara haft för mycket att göra! så idag så. sen ska jag ringa massa jobbsamtal till gamla jobb, måste komplitera mitt cv så det är fullständigt! och även gå till banken. plugga står på listan också, och gå ut i det underbara sommarvädret!

hade tänkt att krypa ner i sängen igen en stund och titta på avsnitt 21 och 22 av desperata husfruarna! spännande! men först ska jag göra en macka till (:

lite dåligt med bilder här just nu, beror på att jag inte hittar min överförings-usb och jag förstår inte hur jag ska få över bilder på iphonen.. men idag ska jag köpa plast till den så den inte blir repig (tunnt som man klistrar på) och då kan jag även fråga om eller hur man ska få över bilderna till datorn :p ilandsproblem jag vet. det där löser sig, och bilder kommer. men ja, det är därför det varit ganska snålt med bilder de senaste inläggen ):

nu - mer frukost och husfruarna! (: ha en underbar dag ute i solen! puss&kram.





Frukosttips - våryoghurt med bär & granola



2 dl mild ekologisk yoghurt/sojayoghurt
4-5 skivade jordgubbar färska eller frysta, tinade
4 msk blåbär färska eller frysta, tinade
3 msk ”Renée Voltaire Granola”
dofta över med kanel och malen ingefära

Häll upp din yoghurt i en fin liten skål. Fördela skivade jordgubbar, blåbär, kryddor och granola på toppen. Servera med en skiva grovt bröd med gott och grönt pålägg samt en kopp rött/grönt te. Njut!



Vattenmelonlunch

Hej allihopa! Hur har ni det i dag? Solen skiner i stockholm och när klockan var runt nio höll jag på att få värmeslag redan, haha. Har precis ätit min lunch bestående av en halv vattenmelon. Gott! Jag är helt frälst i min iPhone, speciellt alla appar som går att ladda ner gratis :) hittat massa som kommer användas flitigt! Tex massa goda smoothierecept, tv.nu, hålla reda på mensen kalender, massa recept sidor, stegräknare, livsmedelverkets lista på vad all mat innehåller, olika yoga övningar och massa mer! Sen att man kan kolla webtv i mobilen är ju super! Och lyssna på spotify och direktsänd radio! Awsome! Jag är nöjd ja :)

ska strax sätta igång och jobba igen och sen åker jag till dagis och hämtar ut vid halv fyra. Ska bli mys! Hon börjar bli stor nu, och hon är så gullig hela tiden :) ikväll blir det grillning, hoppas vädret håller i sig :) får klä på oss lite och ha med filtar!

Sen är jag faktiskt ledig imorgon :D trodde jag jobbade! Så tänkte lägga mig uppe på en mysig kulle vid mamma som är lummig med en filt, frukt och mattebok, plugga, lyssna på musik och sola! Mysigt :) måste ta vara på soliga dagarna! Vi hörs sen! Må väl, njut av dagen, den kommer inte tillbaka! Puss&kram!





summerday

ännu en underbar dag har passerat och jag är gladare än gladast! känner mig utvilad, lugn och harmonisk i kroppen, det var riktigt skönt med sovmorgon vill jag lova! och en slappdag. behövde det! (: har kikat på o.c och gått runt i pyjamas halva dagen, sen fick jag ett ryck och gick ut på promenad, gick på loppisen här nere och fyndade en ball handelvissp (en sån som man snurrar på en spak och så snurrar visparna) i krom och mattsvart, jättefin (: och en kortärmad kvart och vit rutig skjorta, såg lite rockabilly ut. kul med loppisar (: efter det blev det en sväng till affären och i matkassen hamnade pepparbiff, stark beasås och grillchips till (nyttigt värre, jag som snackade om att köra fruktdetox igår.. haha.) men det ska jag minsann, kan ju köpa på mig massa frukt i stan, dom har ju mängder med fruktstånd på hötorget.

resten av kvällen ser ut som sådan; samtal med mamma från österrike strax, sen film och sen sova. inte mycket planer alltså (: imorgon börjar jag nio och slutar 15, sen sitter jag barnvakt på kvällen mellan 15:30 och 18:00 sen ska jag hem och plugga. på tisdag är det sista mattelektionen! yeey. provskrivning och sen ska jag söka till andra distanskurser, jag pluggar mycket hellre på distans, usch för varma klassrum mitt i sommaren, jag vill ha skolboken med mig ut på en filt, med saft, frukt och solskyddsfaktor och ligga och läsa i skuggan! mysigt!

nu ringer nog mamma snart. hoppas ni får en mysig kväll, så hörs vi mer imorgon! puss&kram <3





Trött

Godegud nu är jag slut som artist. Det fattades bara att kommain till mitt barnvaktsjobb och se popcorn slängas över hela golvet och två trotsiga små grabbar som bråkar om allt hela tiden så blev jag trött, haha. Men nu har jag styrt upp läget här, fick pli på ungarna som snälltgivk och hämtade dammsugaren och istället nästan slogs om vem som skulle städa sen fick jag höra "jag älskar dig Fanny" och då går det ju inte att vara irriterad mer :p när jag är klar här, så är det jag som åker raka vägen hem och tar det lugnt :) då har jag jobbat i elva timmar och haft 1.5 timme imellan jobben. Har hunnit köpa dom fina anslagstavlorna och det känns bra med tanke på hur mycket billigare jag fick dom mot i butiken, yeey. Kommer bli fint :) har precis ätit uppmin matlåda, blev en indiskköttfärsrätt som var riktigt stark.. Det brinner i munnen! Kollarna roar sig med varandra och jag ska vila upp mig lite innan dom vill leka eller spela spel ;) vi hörs! Puss&kram!

Fruktsommar


Köpte två paket knallröda jordgubbar påväg till jobbet. Sen fick jag en banan av några som stod och delade ut frukt (vilken skitbra affärsidé förresten!) har rensat jordgubbarna och gjort en kopp grönt chaite, och sitter och fikar lite innan jag ska sätta igång här igen. Hade verkligen velat köra en fruktdetoxkur, rensa ut allt slagg i kroppen. Äta bara massa frukt, bär och fisk. Sallad med. Sen har jag ju "oturen" att jag rasar i vikt :( men äter man mycket av allt ska det nog fungera (; kött tänker jag undvika, min mage mår så mycket bättre av vitt kött som kyckling och fisk då. ska dricka upp mitt te och äta lite frukt och läsa lite nyheter på Aftonbladet! Alltså jag älskar att ha internet på mobilen!! :D vi hörs sen, är ledig ett par timmar mellan jobb, då ska jag möta upp en tjej och köps två stora (40*60 cm) svarta anslagstavlor från granit, nästan nya för knappt några pengar alls. Ska ha massa svartvita foton huller om buller i hallen brevid varandra! Kommer bli riktigt fint!! (: vi hörs sen! Puss&kram.

tisdag!

god morgon kära ni. hoppas ni sovit gott. jag har fått 6 timmars sömn i natt iallafall, och det är bätte än fyra som igår ju :p sitter och äter frukost bestående av knäckebrödmackor med smör och skinkost och ett glas yoghurt, idag måste jag köpa frukost! ^^ om jag hinner, jobbar fram till 21.. men kan säkert smita in på ica imellan jobben. (:

solen lyser med sin frånvaro idag, men det ska vara varmt i luften har jag sätt, älskar att sommaren är på ingång nu, lite väl segstartad i år tycker jag. men det kommer bli galet varmt tror jag. behövs  inga solsemestrar här inte. fast det hade vi ändå inte haft råd med, köket har kostad en del.. blev med kran häromdagen också. blev en jättefin (tror jag visat den) i bostat stål från strand. 3300 för kranen och då var det 30% på deras soritment, det gäller att passa på!

imorgon är jag ledig och då blir det antagligen en runda in till stan med nadia, hon ska på begravning och måste ha nått att ha på sig, och en lunch klämmer vi in också, matten måste jag ta tag i också, så jag kan skiva sista provet innan kursen slutar!

ska äta upp och läsa lite bloggar (: sminka mig och sen åker jag mot jobbet. vi hörs senare, lite tråkigt med bilder nu, måste kolla upp hur jag kan föra över bilder från iphonen. hm. jaja (; det löser sig! ha en jättebra dag, och var rädda om er. puss&kram.



den här och ett par svart&vit randiga leggings + converse har jag på mig idag (:





ingen rast ingen ro

hej vänner, hoppas ni haft en bra dag och fått mycket sol på er (: det kan jag säga att jag har fått, har jobbat och sen tog jag en två timmars promenad i solen. härligt! har gungat idag också! kom hem nyss och har varit och köpt 1 kg smågodis, ikväll blir det myskväll med film och middag såklart. är helt slut, sov bara fyra timmar i natt. och ska sova tidigt ikväll. imorgon jobbar jag elva timmar sammalagt, sitter barnvakt på kvällen också. så det blir en lång dag. får ta och blogga från iphonen! jepp (:

idag är sista dagen som jag äter pencillin, och jag börjar känna mig frisk. känns skönt, verkligen, vill ut och njuta av vädret ju, och det fick jag som sagt verkligen göra idag! är brun i ansiktet och har fått massa fräknar både i ansiktet och på armarna.

ska ta och hoppa in i duschen snart och sätta upp håret i en slarvig knut, ska bli underbart att tvätta av sminket. känns som det är ganska utkletat av värmen :P och äta middag, sätta fart på den här myskvällen (:

förlåt för dålig uppdatering, men det blir bättre! på onsdag är jag ledig, tror jag. ska kolla i kalendern, jag hoppas det, för jag blir trött efter mycket jobb ^^

jag saknar min älskling väldigt mycket, ska bli mysigt att ses snart! vill lixom vara nära hela tiden, besatt? ja lite kanske :p eller bara väldigt väldigt kär. jag älskar dig mitt allt <3

ha en mysig kväll nu. så hörs vi imorgon, pusspuss.



God morgon

Hoppas ni mår bra! Jag mår bra :) lever men hade inte tid att blogga i går, sen behövde jag vila från datorn. :) är på jobb nu, så kan inte skriva så mycket.. Men ville bara sticka in huvudet här och önska er en mysig och underbar dag! Det är inte helt lätt att blogga från mobilen haha. ;) vi hörs sen. Massa pussar.

precis som på högstadiet

gud jag har haft en helt underbart kul dag idag. åt först lunch i parken med pontus, blev mcdonalds för jag var förvirrad och glömde tallrikar och bestik! satt och solade, idag visade temperaturen 23 grader i skuggan, wounderful. har fått lite färg i dag och det var så varmt så det gick att gå i kortärmad. skönt (:

sen blev det bussfärd till skogen, vi har åkt moppe ner till sjön och åkt runt hela trehörningen. solen sken och håret fladdrade, var jättekul att åka. kändes precis som på högstadiet ^^ jag körde och hade gasen i botten hela tiden, så vi flög över ett gupp. bra att det satt hjälmar på våra huvuden. har fått massa fräknar idag, blivit kallad för fröken fräken (; så fint med blek hy och massa rödbruna fräknar (jag har rött i mig själv naturligt såå)

har även köpt en vit iphone 3g s idag (: helt ny och inplastad för 4500 kr. min gamla gick sönder igår, tyvärr, men det kommer ju alltid någonting bra ur det dåliga eller vad man säger. så den ska jag hämta imorgon! får 2500 kr av morfar, skönt det, för det är en del att punga ut med bara sådär ): får se om jag blir lika nöjd som alla andra som har dom där..

ska strax börja med middagen, blev lite sent pga. av alla äventyr idag. kycklingfilé, klyftpotatis, massa sallad och pepparsås. mums! sen blir det film och mysa i soffan. bara ta det lugnt. ska ha en mobilfri kväll ikväll. jag sitter alltid klistrad vid min mobil och det ska det bli ändring på. jag vill uppleva livet och se det som händer runtomkring. sådeså!

vi hörs imorgon, nu ska jag varva ner och gå och lägga mig ikväll med ett stort leénde på läpparna! känslan efter att ha åkt moppe idag var verkligen glädjande. önskar man kunde känna sån frihet varje dag <3

puss&kram.





sunny day

god morgon vänner! hoppas ni sovit gott. jag har sovit som en sten, var så himla trött igår, men nu är jag utvilad, och har precis ätit en god frukost! solen skiner ute och om någon timme ska jag träffa pontus och äta lunch i parken, blir grillad kyckling och potatissallad, mums! sola ska vi göra också. iallafall ansiktet, känns lite galet att ligga i bikini nu, men det är inte långt kvar. snart snart kan man åka och bada och sånt mys! längtar till alla sommarkvällar med grillning och nattbad. det ska bli riktigt varmt i sommar har jag hört. skönt! även fast man blir helt galen på värmen i mellanåt ^^

får se vad kvällen bjuder på. nadia skulle nog iväg, så antingen blir det o.c maraton eller hänga med någon kompis. nästa vecka jobbar jag måndag, tisdag, torsdag och fredag, så helgen = vila! är helt död på helgerna nu när jag börjat jobba. så man är inte så himla rolig, men men (; man väljer sig ju vid allt som man säger.

nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite. vi hörs senare! ta hand om er (: och ha en jättemysig dag! puss&kram <3



friday im in love!

äntligen fredag, fast det känns som lördag för att det var ledigt igår ju (: och ikväll ska vi göra god egenkombinerad morotssoppa med färsk timjan och vitlöksbröd. mums! just nu sitter jag och äter några rutor mörk choklad med havsalt, mandariner och läser lite bloggar. ska strax dra lite med dammsugaren och snygga till här. behöver ha ordning&reda omkring mig, och på helgerna tycker jag absolut att det ska vara storstädat och snyggt!

kvällen bjuder på film, popcorn och mys! har inga direkta planer och det känns skönt. skulle träffat jesper och tagit en fika på café 60 som har öppet till 02 men jag känner att det inte är en så smart idé med tanke på hur jag mår ): och tanken var väl att vi skulle ta en öl vilket inte är så smart med pencillin. hm. det får vi ta i veckan, eller nästa helg helt enkelt ^^

idag på dagen har jag: ätit frukost, två potatislimpsmackor med rökt lönnebergaskinka, ett glas juice och en tallrik jordgubbsfil med torkade jordgubbar. gott och mättande! sen blev det påklädning i form av: en röd och vitrandig polarn&pyret långärmad t-shirt, svarta leggings och svart tyllkjol, svarta converse light och grön fjällräven kånken ryggsäck. tog en promenad ner till centrum och stoppade in pengar på sparkontot, blev 5515 kr för att vara exakt. bra att sälja prylar säger jag bara! dom trodde typ att jag hade rånat en ica butik, haha (; och när brudklänningen är såld är det 6000 kr till som åker in och sen 9000 kr till när skatteåterbergningen kommer in. funderar på att köpa en svart kitchen aid (mixern som är på bilden) här hittar ni den hade varit fint i köket <3 och framförallt supergott med massa olika och egenkomponerade fruktdrinkar och smoothies :D

ska ta och vila en stund, läsa lite och så (: sen börja med middagen! vi hörs sen. ha en mysig fredag nu! massa kramar.



bilden är lånad av hanna



äppelte och levande ljus.

kväll igen, dagarna bara rusar förbi och snart är det dax för sängen igen. vilket jag verkligen uppskattar, är trött nu när jag jobbar och är sjuk uppepå det. det gäller att lyssna på sin kropp och min kropp är så trött så den ömmar ^^ hade verkligen behövt gå och bli masserad, och funderar på att boka tid snart. men först ska jag bli helt frisk. inge bra att bli masserad när man har infektion i kroppen.

jag har samlat mig lite mer från igår och det känns skönt, var på en solpromenad idag på 2 timmar, gick och gick och gick och det var verkligen skönt att reflektera över allt jag fick veta. helt plötsligt blev jag lätt i kroppen, ett sånt där luckorus for genom hela kroppen, värme, pirr, glädjetårar och lätthet, som man blev "fri" från någonting som tyngt en länge. och jag tror det var mycket det vi pratade om igår, med min pappa.. det jobbigaste var nog allt hon tog upp med honom. fick veta att han saknar mig, jag är ingen människa som är långsint, men efter så många år av nertryckning och utnyttjning så finns det även en gräns för mig. jag vill inte ha människor i mitt liv som gör mig illa och får mig att må dåligt. aldrig igen. det kändes också väldigt jobbigt att få höra av henne att han även varit på andra småtjejer sexuellt. det gjorde ont. att den här tjejen inte hade vågat anmäla ännu. jag hoppas hon vågar det, så han kan få sitt staff.. för nu står det bara ord mot ord tyvärr.. någon som undrade om vad det kostade och det kostade 500 kr för en timme, vilket är ett otroligt bra pris. för en sånt duktigt medium! och det var helt klart värt varenda krona!!

sitter och dricker grönt äppelte från friggs. ny smak tror jag att det var jag hittade i affären när jag var och handlade till middagen förut. myser med pyjamas och levande ljus. tittar runt lite på nätet och lyssnar på melissa horn. periodare i musik är vad jag är. och nu är det lite svensk depp musik "som är snäppet deppigare än winnerbäck som" min vän sa och jag håller med, men jag älskar hennes texter. helt insyltad på "vår sista dans". texten är så bra. jag tycker hennes låtar stämmer in så bra på livet, inte alla på en gång såklart, men vissa perioder.

imorgon plockar alexander upp mig vid halv tolv, vi ska åka till stan och besöka ett mysigt fik som han hade hittat med utsikt över hela stockholm, utsikt över det glittrande vattnet och uppe på en höjd. det blir fika, och mys i solen såklart. och sen ska vi till lägenheten och titta på köket. gud vad jag längtar! ska bli spännande (: har ju bara som ni sett det på bild. va kul att ni tycker att det blir fint. jag håller med, är riktigt nöjda båda två! när jag pratade med honom i telefon idag så sa han att han blev glad att jag var stolt över honom och självklart är jag stolt! han har byggt ett helt kök ensam, såklart med lite hjälp, men han har gjort det mesta! jag vore knäpp om jag inte var stolt. ♥

vecka 25 kommer min myspysan hit, och det är verkligen efterlängtat! det blir fem hela dagar som hon stannar och på dom dagarna har vi planer som gröna lund, grillning vid vattnet där vi bor (så fint att sitta på en klippa, titta på solnedgången och äta grillat) midsommar är tydligen den veckan upptäckte vi så det blir till att få ihop en mysig midsommar såklart, vi brukar åka till alles föräldrars landställe, vi får se hur det blir i år (: my är nybliven heltids vegitarian, och vi diskuterade lite på msn vad man kan grilla egentligen..? ja sa my typ svamp och lök. ja men det blir man ju inte mätt på tyckte jag ^^ men men, vi får se om dom har sån där "cornmat" att grilla, hon ska tydligen sluta med kyckling också. sötnosen! tss. bio, filmkvällar, fikor, shopping, kramar.. you name it, det ska vi hinna med. och känner jag oss rätt kommer vi hinna med så mycket mer <3 jag längtar efter dig my!

ska kika runt på lite bloggar och sen göra mig iordning för natten, ringa älsklingen min och säga god natt och sen drömma mig bort. ikväll blir det spikmattan, kroppen värker. vi hörs mer imorgon! tusengodnattpussar till er. (:



har jag sagt att vi har kul ihop? :D vi var inne i stan en gång och köpte 70 tals brillor med styrka
i, och hade dom på oss, vilket resulterade i vinglig gång och illamående, folk tittade, men vi
hade skitkul och skrattade så vi grät (;





kitchen love

 
 
 

längtar till det är inflyttning, jag vill laga maaat. och städa hela lägenheten, för ussch va dammigt det är, haha (:
har jag sagt att jag är stolt över alexander? D U K T I G !



godkväll

hej allihopa! hoppas ni mår bra! gud jag är så omtumlad i huvudet, det har varit så himla mycket idag med mediet, ta in saker, analysera, tänka, så jag får nog återkomma när jag samlat mitt huvud lite om vad hon sa (: men ja, hon är helt klart trovärdig och jag ångrar inte en sekund att jag gick dit, henne kommer jag gå till flera ggr. och jag ska in till stan och köpa mig en tarotkortlek. för nu är det tredje "spåtanten" som säger att jag har sånna öppna sinnen och att jag verkligen ska utveckla dom. skoj (: jag ser igenom människor, och jag har alla svar inom mig, så hon frågade lite undrande varför jag kom till henne idag "du har ju allt inom dig redan, varför är du här?!" haha (; sen sa hon att jag verkligen borde skaffa en sån kortlek.. jag ska även få två barn kan jag avslöja när jag är 28 kommer mitt första barn och det kommer vara en pojke som kommer bli stabil, trygg i sig själv och harmonisk, precis som mamman sin sa hon (: det andra barnet såg ut som en tjej, men det var lite otydligare. jag har alltid velat ha en storebror själv, så det där med kille först lät ju lovande (: jag längtar efter att bli mamma. men som hon sa så vet jag att jag måste ta tag i vissa saker i mitt liv innan jag bli mami.

ska snart hoppa i säng och så. trött och imorgon är det jobb mellan 9 och 14 sen har jag inga planer, pratade med alle om fika i stan, men tror inte det blir så. han hade något möte eller vad han svamlade om (: så det blir nog hem och ta det lugnt bara, inte kry än. men jag orkar iallfall jobba imorgon, sen är jag ledig torsdag och fredag så det blir en låååång mysig helg att se fram emot (:

ska strax ladda upp bilder på köket. nu är alla maskiner fungerande :D härligt, alle var riktigt nöjd och jag blev nöjd bara av bilderna, han sa att han längtade tills han fick visa mig! spännande! så slänger upp bilder strax.

sen blir det myspys, ska krypa ner under duntäcket och släcka lampan, ligga på spikmattan och gå igenom dagen, det har varit en bra dag idag! och jag är glad! hoppas ni sover gott och drömmer sött.

massa kärlek till er. puss!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ego . ego . ego . det är bra man ska älska sig själv (;





ben&jerry

god kväll kära vänner. den här måndagen börjar lida mot sitt slut och jag börjar bli trött, trotts nio timmar sömn i natt och nästan två timmar sömn på dagen, så ska det bli rikitgt mysigt att snart krypa i säng. men först tänkte jag kika på ett avsnitt av desperata husfruarna, det har kommit ut två nya! sitter och dricker rött ekologiskt vaniljte i granitmuggarna och äter ben&jerry glass. tända ljus som står och flackar på bordet framför mig, myskänsla! jag älskar kvällar <3

tog och fixade händerna tidigare ikväll. peelade dom och har tagit bort gammalt nagellack, klippt naglarna och ska måla två lager med chanels "splendeur" nr 217 som gullmysan gav mig i julklapp (: första gången jag testar det, det är kul med färg! på våren/sommaren har jag mycket färggladare kläder på mig (: man blir så glad av det.

ska krypa ner i sängen i stället. blev trött. har målat klar naglarna iallafall, blev jättefint (: ser verkligen fram emot imorgon, ska bli riktigt spännande. och jag delar med mig lite här såklart ^^

vi hörs imorgon igen. massa godnattpussar <3





på bättringsvägen!

hej och hå. har ni haft en bra dag?! jag har mest vilat, skulle ätit mysfrukost på café med mamma, för hon åkte till österrike och min morfar idag, så vi tänkte lyxa till det en smula, men jag mådde inge bra och somnade om istället. samlade krafter och följde med mami till tåget istället. inte roligt att säga hej då ): saknar henne redan och tre veckor utan mamma är tungt. påvägen hem köpte jag ett par svartvitrandiga leggings på j.c som jag fick pengar av mamma till, hon är gull <3

just nu sitter jag och pratar lite på msn, dricker sockerdricka ur prickigt glas med rosa sugrör, äter smågodis och designar en ny planch. åh det är så himla kul (: jag längtar tills jag ska lägga ut alla på en egen hemsida/webshop och sälja dom! mm. (: ska titta på ett till avsnitt av o.c snart. beroende framkallande minst sagt!

resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske blir en film, kanske tittar på o.c, kanske läser, kanske tar ett skumbad, kanske dricker mängder med grönt te. vi får se. jag älskar att ta kvällarna som dom kommer. alltså göra precis det som faller mig in (: just love life!

jag mår bättre idag, det är nog för att jag vilar så mycket. och dricker mycket örtkinate och äter min medicin som jag ska (: och äter mat och ja, har hyffsat lätt för att bli frisk igen! (: så jag är nöjd. imorgon ska jag till stan och bli vägledd av katarina zellner och jag längtar verkligen, ska skriva en lista över saker jag ska fråga. och förhoppningsvis få svar på. sånt här är ju så himla kul. horoskop och hokuspokus :D men jag tror på det och jag vet att det fungerar för jag har själv lite sånt i mig. har jag ju fått höra och vet om det innan med (:

nu ska jag kika på o.c avsnitt och såå. men vi hörs senare (: puss&kram och ha en jättemysig kväll.

alexander skickade bilder på köket idag har dom här två goa killarna byggt kök hemma hos oss:

 

dom här har varit duktiga idag och gjort allt det här i köket;

 
den stora täckskivan är uppe på högskåpet och väggskåpen och underskåpen som inte var på plats innan är på plats nu med täcksidor och bänkskiva!

 



whiiiiii

har väntat på den här auktionen på tradera i en hel vecka nu och nu vann jag den för 31 kr, yeey. har letat efter en sån länge (: så nu blev jag glaad. vann en grå topp också från hm trend från samma säljare, så blir billigt i frakt. den fick jag för 30 kr (:¨

  

 


söndag

god kväll sötnosar! (:

hoppas ni har haft en jättemysig söndag! vilodag idag och ja, det är den enda jag har gjort. jag har blivit uppassad minst sagt och det har varit jättemysigt (: legat nerbäddad i sängen som en prinsessa och haft massa mys. legat och läst, surfat på laptopen, ätit smågodis, drukit mängder med vatten, tittat på O.C avsnitt efter avsnitt och sovit. tog en skön varm dusch för ett tag sen och orkade faktiskt peela kroppen och ansiktet, sen blev det insmorning och på med rentvättade myskläder <3

snart är middagen klar, det blir tacos ikväll med allt man kan tänka sig i. riktigt gott ska det bli. och jag är hungrig! inte haft så mycket matlust igår eller idag, men jag har iallafall fått i mig två rostade mackor med apelsinmarmelad och ost och lite yoghurt (: efter middagen ska vi se på film, eller vi äter nog framför filmen tror jag! sen ska jag sova. jag börjar känna mig lite piggare och jag tror nog det är tet som alle köpte till mig från hälsobutiken. fy vad det smakar, men man mår bättre. hoppas det inte rensar ut all antibiotika jag äter bara. men det tror jag inte.

stannar hemma från jobb imorgon med, dom tyckte det var lika bra att jag fick vila och jag håller med. det är mer krävande än vad man tror att jobba när man är sjuk. även fast man tar det lugnt. jag orkar knappt gå till toaletten, har fått liggsår känns det som, haha. ont i kroppen. men på onsdag ska jag jobba och ser fram emot det! (:

ljusen är tända och det luktar tacos här hemma, god va gott det ska bli (: jag är på riktigt bra humör och har en härlig mysig känsla i kroppen, nu kom helgkänslan ^^ och eftersom jag är "ledig"  från tills onsdag så blir det nästan som att det är fredag idag (:

hoppas ni har en fortsatt mysig kväll. ta hand om er, så hörs vi ev. senare, annars imorgon såklart!

pussar!





täcksidorna snart på plats.

några täcksidor är på plats (: babe skickade bilder nyligen! blir riktigt fint, tycker ni inte? jag är nöjd (: mycket nöjd! bilderna är inte helt bra. alles nya mobil (iphone 3G) har ingen häftig kamera, ska fota hela köket sen när allt är klart med systemkameran istället. bänkskivan är svart, men ser grå ut här ^^ vi har kanske bestämt oss för den här köksblandaren från strand också.

 





myslördag!

hej på er. har varit på närakuten nu och fått utskrivet penicillin mot bihåleinflamation och halsfluss. heja. men det här ska jag väl överleva också ^^ ska äta penicillin i tio dagar iallafall, och jag hoppas verkligen att jag kan jobba på måndag, har inte råd/lust att vara hemma. icke. mamma följde med som moraliskt stöd (; och sen gick vi och handlade lite mat och snask tills ikväll (: vi ska ha myskväll här hemma med skräckfilm, cola, sour cream ringar, 1 kg smågodis, popcorn och mörk choklad. är det helg så är det (;

blir pannkakor med lättvispad grädde och jordgubbssylt till middag också. ska man vara onyttig kan man ju lika gärna vara det fullt ut.

ska lägga mig och kolla lite på O.C nu och slappa, vi hörs sen (: ha kommer lite "dagens outfit" med nya kjolen från h&m. "kort utställd modell med bred linning" mm, söt som socker! puss!

 
 

. blommig kjol - h&m divided . svarta leggings - gina tricot . svart linne - h&m . svart tunn kofta med knappar - h&m .



Lördag

god morgon (: hoppas ni sovit gott och vaknade upp utvilade, jag ska till närakuten vid ett och få penicillin. ont i hela kroppen, tjockt gulgrönt snor, dunkande huvudvärk, rinnande ögon.. aaatjooo hela tiden ^^ men jag överlever hoppas jag (det kan ju faktiskt vara svininfluensan som dom trodde och jag är inte vaccinerad, ha)

ska strax göra frukost, är jättehungrig och det ska bli gott med hårdbrömackor med makrill i tomatsås. kanske kokar ett ägg till också. sen är det vila som gäller idag, jag är glad och varm ikroppen (det varma kanske är febern) men jag är glad iallafall. och jag hoppas ni också är det! <3

har alla O.C sesonger på datorn och jag gissar att jag kommer se ganska många avsnitt av dom idag (: läsa tidningar, har nya topphälsa, amelia och plaza interiör! mys. blir mycket gos idag i sängen alltså. ska bulla upp med massa kuddar och allt vad man behöver när man mår såhär. men nu blir det först frukost!

vi hörs senare (: ha en jättemysig dag! puss&kram.



trött sjukis utan smink. (nu är jag dock helt röd om nosen)



min lunch





lunchen som jag gjorde häromdagen, och fick matlåda till jobbet. alltså jag blev kär i det här. egenkombinerad. och med tigerräkor, det var jättegott och jag ska absolut laga det snart igen (:

två paket nudelpaket (dom små man köper med kryddor)
sugarsnaps, morötter, broccoli, bambuskott (allt färskt utom bambuskotten..)
wooksås (finns vid thaisakerna)
ca 10 st tigerräkor (jag köpte färska över disk och kostade runt 90 kr)






fredag!

hej allihopa! (: jag är sjuk fortfarande och har feber ): men alex var gullig och köpte något te från en kinahälsoshop som faktiskt redan gjort mig lite piggare, varför har dom alltid bättre grejer i andra länder? det var något slags pulver som såg ut som råsocker som man hade i hett vatten (: bad om vatten i tekopp när vi åt frukost på ett café i farsta. har blivit lite av vårt frukosthak när vi sovit över i lägenheten. jag gillar deras köttbullemackor! igår hämtade han mig vid middagstid och sen åkte vi och åt på restaurang, blev mys i soffan till two and a half men och sen sov vi. jag var helt slut och imorse när klockan ringde var det bara att ringa in mig sjuk. jag har knappt någon röst kvar ^^

sen sprang vi in på loppisen där vi bor, jag älskar den, den är lixom jättestor, jättebra saker och billigt som bara den. hittade jättefina grejer. retro! ska lägga upp det här nere. mysigt att strosa runt där inne och titta, även fast det inte blev så länge, (:

meeen, det är helg, och ja, även fast det inte blir utgång så ska jag minsann myspysa ikväll. skulle egentligen varit med och firat christoffer alles lillebror. men jag mår ju som jag mår, så det blir hämtpizza ist för restaurangmat & tårta, men vad göra..!

sitter uppkrypen i soffan i myskläder och röd näsa, massa snorpapper och vatten, halstabletter, tidningar och laptopen i knät (: tänt ljus och myser för fullt. jag behöver vila, kroppen värker. så ikväll blir det film, smågodis, massa sånt där te och sova tidigt! jag orkade duscha imorse också. så det slipper jag sen. man känner sig liiite bättre när man duschat tycker jag! skönt!

ska blunda en stund och luta mig tillbaka! ha en mysig fredagskväll, så hörs vi sen. pusspuss <3

 
 






först hittade vi en jättecool lampa på fotogenvätska, den ska vi ha på balkongen i sommar. det enda "rummet" i lägenheten som är färgglad är ju balkongen, där är det färgexplotion! chockrosa sittdynor till stolarna är inköpta och massa ljuslyktor i olika färger! (: kommer bli mys alla sommarkvällar.

och sen hittade jag en jättesöt rosa gammal köksvåg, 25 kr fick jag ge. visst var den gullig :D



dunka dunka

hej allihopa! (: sitter i myskläder som jag drog på mig när jag kom hem från jobb, fick gå hem tidigare, för jag har feber. men orkade iallafall några timmar. ikväll blir det vila massa, titta på någon bra film, äta middag, dricka te och mysa. och sova tidigt! allt går i slowmotion, kan inte göra hastiga rörelser det gör för ont. dunkar i huvudet och halsen är svullen och ögonen glansiga. det blir väl såhär när man inte är van att jobba så mycket. men men, jag kämpar på (: imorgon är det jobb mellan 10 och 16 och det ska jag orka med hoppas jag (:

vad ska ni hitta på ikväll? det är ett underbart soligt väder ute och helst av allt skulle jag vilja gå ut på en lång promenad och köpa en glass. om bara orken fanns ^^ vid sju kommer alex och hämtar mig och sen åker vi och köper med mat hem till lägenheten, och imorgon är det sista leveransen som sagt på köket. wounderful. jag tror vi ska åka och kolla blandare i helgen också. om jag mår bättre vill säga. annars får det vänta!

vann en fin kjol från monki på tradera, blir fin ihop med svarta leggings, svart tight tröja under kjolen (paperwaist) och conversen. mm (: har en röd rosett i håret också. som är 9 cm. fin fint.

nej nu ska jag lägga mig och vila. kolla lite på webtv och bläddra lite i amelia! (: vi hörs senare. ha en underbar dag/kväll. puss&kram.





sjuk

god morgon sunshines! hopppas ni mår bra idag! jag kände redan igår att jag började bli sjuk, och mycket riktigt vaknade jag upp med glansiga ögon, ömmande halsmandlar och kan knappt prata eller svälja. hm. hur som helst! jag orkar jobba och mår jag sämre får jag helt enkelt gå hem. och sen behöver jag ju inte vara uppe i folks ansikte ^^ sitter och äter frukost, blev två rostade skogaholmslimpa med apelsinmarmelad och ost, ett glas hjortron yoghurt och ett glas vatten. bra med mycket vatten nu (:

ikväll efter jobb blir det bara vila, ska hem till bostadsrätten och sova där, imorgon kommer sista leveransen från ikea = vi kan bygga ihop resten av köket och det som stått på vänt, blir äntligen klart. nu ska rörmockarn och eletrikern komma och fixa det sista och sen så. (: sova tidigt också. alex kör mig till jobb på fredag! skönt. då kan jag sova liiite längre! även fast jag numer vaknar med tuppen fast jag är ledig ^^

ska kämpa i mig min frukost nu och föna håret osv innan promenad till tåget. vi hörs senare. ha en jättebra dag! (: puss&kram.









ultima thule - ut i vår hage

och nej jag är inte rassist.. men jag tycker om ultima thule!









hemmakväll.

det är nyöppnad videobutik här och va underbart, hemmakväll är en stor kedja, dom har riktigt bra godis och ja, mycket hyr/köp filmer (: kul. så snart blir det film här hemma med 1,3 kg smågodis, myspys! hoppat ur jeansen och hoppat i myskläder. ska nog ta och tvätta av sminket innan vi sätter oss med filmen också. skönt att ha det fixat, så det bara är att dyka i säng sen (:

dagen har varit riktigt bra. dock börjar jag känna mig lite krasslig, så det blir mycket frukt, ingefärate och vila. fast imorgon och på fredag är det jobb! imorgon jobbar jag åtta timmar (: och fredag blir det sex timmar. sen helg! och då ska vi eventuellt ut på krogen, får se, jesper skulle dra ihop massa kompisar och ville att jag och alle skulle med, kan bli riktigt kul (: jesper och jag var bästa vänner när jag gick möbelsnickeri på gymnasiet, och det är jättekul att vi fortfarande är bra kompisar! han är bra att prata med.

det blev en jättegod lunch också. kokade nudlar, hällde av vattnet blandade i kryddorna från nudelpaketet, wookade färska grönskaker; champinjoner, morötter, sugarsnaps och bambuskott, rev fem vitlöksklyftor, två pirripirri chili och hade i allt, (blev starkt och gott) hällde i wooksås (kommer inte ihåg vad den heter, men finns bland thaiprylarna) och i en separat kastrull smörstekte jag stora tiger räkor i vitlök och citron, jum jum, hade i räkorna i wooken. riktigt gott blev det!

sen blev det lite vila, mysa runt hemma och lyssnade på musik, vid fyra sminkade jag mig på fem minuter, fixade till håret = borstade det lite haha. jag har korkskruvar på vissa ställen i mitt hår och det är jättefint när jag inte plattar det, ser bus ut! (: jag hade så himla mycket komplex när jag var yngre. men sånt försvinner när man blir äldre, det har det gjort för mig iallafall. man ska vara nöjd med hur man ser ut. sen kommer alltid riktig skönhet innefrån. hur som helst,. mötte upp nadia vid halv fem, tog en hallonsoda och havreboll och hon var lite vuxnare och tog en kaffe & morotskaka (; vi babblar i ett när vi sitter med varandra, blir helt upp i varv och bara maler, inga pinsamma tysta stunder här inte, haha (: hade jättekul och den där timmen gick fort. skrattade och stojade för fullt. vi är så lika hon och jag,. (:

efter cafét gick vi till loppisen, frälsningsarmen som har öppet ons och lördagar och hittade jättefina saker. billigt var det också. en röd tröja med vita ränder från polarn och pyret, jag älskar deras kläder, dock gjorde jag inte det när jag var fotomodell för den kedjan när jag var liten. fy! dom har utvecklats en del.. (: räknas modelljobb som ett jobb? jag jobbade som modell i 14 år, men det är väl inget man skriver med i ett CV?! sen hittade jag en jättefin klänning från h&m trend. stod och drog i den på h&m innan men fyra hundra var för mycket, så 20 kr kändes mycket bättre :D sen en svart/vit/grå rutig kortärmad skjorta från divided fick hänga med,. sen hittade jag fyra sånna här muggar från granit, men dom skulle inte ut i försäljning förens på lördag ^^ så blir väl att springa där då med.. 5 kr st ist för 49 och dom var helt nya, kap! sen blev det fyra glas från boda nova med utpetande prickar i glaset, jättefina. fem kr st.. mm (: blev en fika också, igen där. och sen gick vi hem.

vad har ni gjort idag? hoppas ni haft en bra dag hur som helst! ha en fortsatt mysig kväll. och sov så gott sen! (: pusspuss.

 

dagens klädsel; jeans med resår nedtill - bik bok, converse light i svart skinn - nilssonshoes, svart&röd randiga strumpor - h&m, svart linne under - h&m, vit&svart randig t-shirt - divided, svart bumullsjacka - divided.



var och köpte snask ^^



nudlar med chili & wookade grönsaker

har legat och slappat och myst i sängen under duntäcket sen jag bloggade sist och tittat på webtv. är inte det en jättebra uppfinning! jag hinner aldrig, eller så missar jag alltid allt som går på tv, så webtv är riktigt bra för mig (: jag vägrar bli en sån människa som "aa, visst vi kan ses, men jag måste vara hemma kl 20, för då börjar anna anka söker assistent.." har aldrig sett det då (; men ja ni fattar..!

håller på att koka upp vattnet till mina nudlar, måste få i mig lite "näring" det är väl inte någon som helst näring i nudlar? (: hade iof tänkt att riva i en chili så det blir lite eld & lågor och ha i wookgrönsaker! det är grejer det! sen kanske vitlöksbröd till. det får bli lunchen idag. men först ska jag springa till centrum för jag har ingen chili kom jag på..! och då kan jag likagärna dammsuga och så innan (;

sitter och lyssnar på redical face, jag älskar deras musik. deras musik och titta på vackra bilder på nätet. det är själsterapi för mig, blir lugn och harmonisk. även fast jag är en väldigt harmonisk människa, så är det riktigt mysigt. jag är en person som ser tankar, drömmar och sånt i bilder, så att se vackra saker för mig är någonting jag uppskattar! typ fina dukningar, geometriska figurer osv osv. mm (:

ska ta och samla ihop mig och komma ur min blåa nallepyjamas från bik bok..! (: vi hörs senare. ta hand om er nu, puss!





08:00 och utsövd

god morgon vänner! hoppas ni vaknade upp utsövda. jag vaknade vid sju och har legat och halvslumrat tills jag gick upp vid åtta och gjorde frukost (: nu sitter jag och kollar på kalla fakta på webtv och sen ska jag dammsuga och fixa lite här hemma och sen blir det promenad och även kika lite i affärer, ska in på h&m och köpa ny mascara bla.

jätteskönt att vara ledig idag, har massa saker jag vill hitta på, men det är nog bra om jag vilar mycket för imorgon blir det en ganska lång dag på jobb. börjar 9 och slutar runt halv sju. men det är riktigt kul att jobba och jag trivs jättebra! <3

somnade vid tio igår, och låg i sängen redan halv tio, var helt slut. kvällen bestod mest av att halvsitta upp i soffan och kolla runt på nätet och kollade även på desperata husfruarna, här kan ni se avsnitt av husfruarna innan dom sänds på tv (:

ska kolla vidare på kalla fakta nu, handlar om en thailändsk tjej som lurades att komma till danmark och bli inlåst på en bordell och prostituera sig ): hemskt!

vi hörs sen (: puss&kram.







chailatte & regn smatter

hej allihopa!

just hemkommen från affären, har varit och handlat middagsmat till oss och det blir laxfilé i ugn, kokt potatis och romsås och en citronklyfta på sidan till middag. gott! ska göra lite förrätt också. har fått fisk som är rökt i tunna som verkligen är jättegod, så den och en klick gräddfil med gräslök i, mums!

innan mathandlingen tog jag, mamma och nadia en fika i centrum på mys cafét, blev en chailatte och massa filtar virade runt oss. började regna, men det gick ändå, för vi satt under tak (: jättemysigt! lite kallt bara.

nu sitter jag hemma iallafall, trött och ont i ryggen. ska ta ett varmt bad efter middagen och tina upp, tända massa ljus och lyssna på mysmusik. åh va mysigt! sen blir det ett avsnitt av husfruarna och ja, sen sängdax. jag är ledig imorgon och jag ska sova ut, åh ska bli så himla skönt! jag är dödstrött.

dom ringde från ikea nyss också också leveransen, den sista kommer nu på fredag, halleluja! äntligen kan vi sätta fart och få ihop allt. segproppar dom där på ikea.. men men (: snart är det klart!

ska försöka orka dammsuga och börja med middagen om en timme, vi hörs senare (: ha en myspys kväll och ta hand om er <3 pusspuss.



gud vad jag vill ha en kronan cykel. såg en på blocket för 2000 kr. vill vill vill cykla!



fängelsefrukost!

god morgon! sitter och äter frukost bestående av fyra knäckebrödsmackor med skinkost och ett glas vatten. ja så flådigt med skinkost kanske det inte var i fängelsena, men ändå ^^ idag ska jag inhandla mer frukostprylar (; börjar sakta vakna till liv, var helt döende i duschen, sovit knappt tre timmar, men så är det. var för varmt tror jag! blir tidigt i säng ikväll (: efter husfruarna! kommer säkert sova någon timme när jag kommer hem också efter lunchen. idag blir det tonfisk, ägghack och sallad och en näve nötter. och sen ska jag ta min långpromenad också. om jag har kraft vill säga!

tom i huvudet minst sagt. ska läsa lite bloggar ist, så hörs vi senare! ha en jättemysig tisdag, här är det mulet, vilket jag tycker är jätteskönt, uppskattar verkligen såna dagar i mellanåt när det är sol hela tiden. just love it all.

ses sen (: puss&kram.



dom här har jsg på mig idag. riktigt sköna!







Good enough

kvällen lider mot sitt slut och jag är lika glad som jag var när jag slog upp dom stora brun-gröna imorse, sitter och dansar medans jag skriver. har haft en riktigt bra dag med andra ord! hoppas att ni också har mått bra och har fått ut det ni ville av dagen. men som jag säger och det jag alltid följer är good enough. njut av allt ni har! gud man blir så himla lycklig när man tänker i dom banorna, hur kul är det att aldrig känna sig nöjd och alltid känna sig otillräcklig! neee. njut! stanna upp, se er omkring och förstå hur bra man har det. and love life!

snart blir det film här hemma! vi ska se slumdog millionaire och dricka grönt te, bedtime te. alltså det är det godaste gröna tet efter sencha lime då (: fast det har jag nog tröttnat på, det är alles favorit te och det har jag drukit en del av ^^

sen blir det dyka i säng, imorgon ringer det där irriterande alarmet som jag faktiskt börjar bli vän med nu 05:30, imorgon börjar jag 08:00 och slutar 12:00 så kort dag! (: på onsdag är jag ledig och på torsdag jobbar jag 10 till 18:00 och fredag 9:00 - 16:30 så ser min vecka ut!

en sån här ska få följa med hem någon dag också! jag älskar zink och jag älskar knäckebröd! och såklart måste man sponsra (; efter sommaren hoppas jag att få jobba heltid på granit. och det kommer gå galant det vet jag :D



knäckebrödsburk från granit 169 kr!





tupplur.

jag kommer ihåg hur mysigt det var att sova på dagis, när man har så mycket för sig och ja, det r lite mysig nu! älskar att hoppa i pyjamasen och sjunka ner i sängen bara någon timme och drömma sig bort! sitter med lurar i öronen och lyssnar på cindy lauper med good enough, man blir så himla glad av den :D vill hoppa runt och dansa typ. lyssnade på den påväg hem från jobbet och man blir så glad! jag kom på mig själv att jag gick och log och fick massa leénden tillbaka av folk, haha (: sött. tänk vad ett leénde kan sprida sig! jag är en sån som ler med hela ansiktet och ögonen lyser har jag fått höra! (:

det blev thailunch och jäävlar va starkt det var, vi bad om starkt och ja, han flinade mot oss när han kom ut med maten. tog 50 min att få i sig en skål med kyckling, sås av cocosmjölk, grönsaker och ris, ja det var för starkt för att äta fortfare. ^^ drack fyra stora glas med vatten och led minst sagt. men det var gott, det lilla vi hann känna av smaken innan smaklökarna dog av utmattning typ, haha! men men. vi ska komma tillbaka imorgon och hämta deras thailändska special chili, stark som bara den så det blir nog inte lika mycket som dom haft i (: jag är galen i thaimat, bra om man vill hålla sig i trim. sätter igång förbränningen med stark mat. men jag äter det för att det är gott som sagt..

ska strax iväg och äta middag, det blir mcdonalds, jag ooorkar inte laga mat och en sallad på mcdonalds får duga helt enkelt. eller så blir det sushi. vi får se. inte så jättehungrig, men middag ska jag ha! sen blir det lite avsnitt O.C och fixa lite hemma. ev. så kan det bli inflyttning i bostadsrätten redan i slutet av veckan. beroende på om elekrikern har tid att komma!

nästa vecka ska jag hokuspokusmöte som många kallar det för ^^ ska träffa en andlig vägledare och det ska bli så himla spännande. jag har haft kontakt med sånna människor innan och jag tror verkligen på det. jag har fått höra att jag har ett sjättesinne och det stämmer verkligen, nära och kära vet mer om det här, att jag kan läsa av människor på 10 sekunder, att jag är kreativ och håller på med ett projekt som jag verkligen skulle lägga ner energi på för det skulle gynna mig, att jag när jag var liten har fått dubbla budskap och blivit sexuellt utnyttjad av min far, att jag är si och så. och ja, allt stämmer. jag fattar inte hur en människa kan läsa av en SÅ bra. den här kvinnan jag ska till nästa vecka har varit med i ett repotage i topphälsa och jag har läst den om och om igen (fick den i brevlådan för över ett år sen) och nu har jag äntligen bokat tid. jag står lite i ett vägskäl i livet och nu ska trasslet redas ut var tanken! bolla är perfekt för mig!

nu ska jag ta en promenad och möta upp min mamma som inte ska äta, men iallafall hålla mig sällskap! mysigt <3 hon har varit borta hela dagen och jag saknar henne! mamma är min bästa vän. vi är så nära och kan verkligen prata om allt. det älskar jag. jag älskar henne!

nu, matintag! vi hörs senare! (: puss&kram.



alltså är inte den här hamstern helt underbar? haha. älskar den.



Good morning!

god morgon raringar! hoppas ni sovit gott. jag tror jag börjar vänja mig vid att gå upp med tuppen på morgonen, så jag är faktiskt inte döende idag, riktigt skönt (: såklart är det lite jobbigt efter helgen, men det är det väl för alla?! idag är det 5 timmars arbete, sen ska jag ut på långpromenad, har gått långpromenad nästan varje dag förra veckan på två timmar och det är så skönt att komma hem och duscha av sig osv. mys!

jag har inga planer idag efter jobb mer än att jag plugga lite matte, funderar på att göra det i parken här nere på en bänk, och ta med lite lunch. kanske kan köpa med lite thaimat. dom har ett jättegott takeaway thai här som är ganska billiga också. mycket gott vill jag lova!

kvällen får vi se vad jag hittar på! ska leta efter en köksblandare, har läst på forum att ikeas blandare = vattenläcka i hela köket typ. så vi lämnar tillbaka den vi köpt och satsar på en blandare runt 2500 kr hållet. bättre att det håller. funderar på en från franke, eller fm mattsson dom hade fått bra betyg! sen är det kylskåp också som ska hittas och köpas (:

ska kolla mejlen och favoritbloggarna. har ni några bloggar att tipsa om? jag vill läsa främst om välmående, personliga bloggar, inredning och pyssel osv. ge mig lite förslag! ^^

ha en jättemysig måndag! ny vecka, nya möjligheter, jag är peppad! pusspuss.

  



home

hej hopp. nu är jag hemma efter en jättetrevlig middag med peppe. det blev god mat jag åt husets fiskgryta med lax, sjötunga, scampi, grönsaker och jättegod vitvinssås, vitlöksbröd och aioli till. mums. delade på en flaska rött och efter blev det kaffe och bailys. mycket gott! blev en after eight till kaffet också. gott med någonting sött efter vinet osv. mm. lite smått berusad, jag dricker aldrig så ja, lättpåverkad minst sagt.

för att jag inte ska vakna upp helt groggy i morgon så blir det chips och dipp nu. mjölk produkter är bra mot baksmälla (: och dokumentär till det. dricka ett glas kall cola och sen ska jag sjunka ner i sängen. men innan dokumentär, det blir favoriten zeitgast. samhället är sjukt. ni borde verklige se den! rototsamhälle säger jag bara. ska jag tvätta av allt smink och ta ut linserna och svira om till mysoutfit. wounderful.

känns som jag är tom på ord idag. men så är det ju vissa dagar. hm. vi hörs mer imorgon. jag hoppas ni sussar sött och så. ta hand om er och tänk på vad ni har, var nöjda med det och sträva med måtta. men lev i nuet. det gör en så himla lycklig.

kärlek <3

  



sunny sunday!

god dag! jag har iof varit vaken sen tio, dagen började bra, för jag återfann min nyinköpta svea hoodie (dom är ju inte helt billiga 799:-) i tvättstugan, den glömdes där i fredags och jag är riktigt glad att jag fick tillbaka den idag! happy! åt god frukost och har läst lite om att starta upp företag osv (:

ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar för den här dagen, blir promenad i solskenet snart och samla på mig lite fler fräknar i ansiket. ikväll blir det restaurang besök i stan med peter och ikväll ska vi se klart filmen som jag aldrig orkade se klart igårkväll. var så himla trött, somnade i soffan. och hoppa i säng i tid för i morgon börjar jag jobba igen vid 08:15, jobbar till 13:15, sen ska jag plugga. för jag kan inte gå på mattelektionen på tisdag (jobbar då med) så det blir hemlärning ^^

vi hörs senare. nu ska jag duscha och komma ut! ha en jättebra dag idag! och ta hand om er, puss&kram <3








köket so far..



fläkten är uppe på väggen (: men det är skyddsplast på kåpan ^^



i första "hålet" kommer det vara breda lådor under induktionshällen som man kan ha stekpannor osv i (: det tomma brevid kommer en inbyggd diskmaskin stå med svart lucka såklart, så man inte ser maskinen och sen kommer två dörrar till under diskhon och sen ett skåp med hyllplan för vaser osv osv. över kommer det vara två väggskåp 80*92, vi hade tänkt att ta 80*70 skåpen, men det såg skitskumt ut. så det blev jättebra med 92 skåpen.



lådor och en väldigt dammig diskbänk ^^ i mattsvart laminat som är reptåligt och bra (: kan ställa varma kastruller direkt på utan att skada!



det kommer bli så himla fint med en kritvit skiva härdatglas. dom färgar glaset med någonting speciellt så det är som sagt kritvitt (: blir fint till det mattsvarta!



ena väggskåpet!



här ska diskhon sitta ^^ just när jag tog kortet höll det svarta silikonet på att torka.



kaos!



ena sidan med fläkt



skafferiet med utdragningsbara hyllplan, ska bli så skönt att slippa dra ut halva skafferiet för att nå någonting!



inne i skåpen (:



detaljbild på fläkten



under fläkten



filmkväll lördag!

god kväll allihopa! hoppas ni haft en bra lördag! jag har haft en bra dag (: har myst och vilat precis som det var tänkt. blev choklad&kakao ansiktsmask, man ville nästan äta upp den, så gott den luktade! (: sjönk ner i ett varmt bad med massa skum och lyssnade på musik medans. riktigt avkopplande. <3 jag älskar att lyxa till det och mår riktigt bra av det också. låg länge i badet och sen blev peeling med rosa skrubbhandskarna, med satsumas bodypeeling från bodyshop, filade fossingarna och shamponerade håret med shampo från redken som är riktigt bra! löddrar och luktar ljuvligt (: ska införskaffa deras bra inpackning också, typ det enda som inte bara lägger sig uppepå hårstråt utan verkligen går in och fixar mirakel :D bra produkter är viktigt tycker jag! då lägger jag gärna mer pengar och får det bra grejorna ^^

till middag blev det stekt fläskfilé i salt, peppar, timjan och i slutet rev jag i en vitlöksklyfta (blev jättgott), klyftpotatis och svampsås med 3 dl grädde, en hel kvibbile möggelost, 1,5 dl färska gula kantareller och en skvätt soya. gott gott! skulle haft sallad till, men det kom jag på försent (; blev iskall cola till maten. brukar aldrig dricka cola, eller läsk, men det var gott.

sitter i myskläder och dricker bedtime te och ska kolla på film nu. "goonies" eller döskallegänet på svenska (: den är så mysig. nostalgi på hög nivå <3

sov så gott sen, så hörs vi imorgon. imorgon blir det restaurangbesök på kvällen med peter pan. min låtsas pappa och på dagen ska jag plugga lite och så. sovmorgon också! underbart!

sov så gott nu som sagt, nu blir det film (: puss&kram.




saturday!

det är lördag den 1 maj och jag är utvilad. sovit hur många timmar som helst, vaknade för några timmar sen och har sakta men säkert vaknat till liv (: åt rostade dinkelmackor från alexanders systers caféjobb gateau till frukost. riktigt gott var det med bregott och några ostskivor stark ost på. mums! blev ett glas med juice till också. så nu är magen mätt och belåten. på spotify spelas norah jones älskar hennes mysiga avslappnade musik!

valborg vart riktigt bra och jag är nöjd! vi åt jättegod middag hos alexanders föräldrar med hans syskon. blev helstekt rostbiff som var marinerad i massa goda saker bla, stark senap och vitlök, till det hemmagjort rödvinssås som hans mamma gjort och hasselbackspotatis. och en stor sallad till. det var riktigt gott. och det blev många mm, mm och lite prat när vi åt. haha (: det gjorde hon riktigt bra! sen blev det en sväng ner till brasan och sen hem till dom igen och åt kladdkaka med lättvispad grädde, färska hallon och jordgubbar. drack gott löste från NK tehandel också. tittade på talang (fast det svenska talang suger verkligen) men det var mysigt. satt uppkrypna i soffan och tittade på ljuslågorna från alla tända ljus! mysig valborg vart det iallafall. och riktigt kul hade vi på kvällen också (:

i dag ska vi bara slappa och mysa här hemma. har köpt ansiktsmask med choklad och kakao och tänkte sjunka ner i ett varmt skumbad <3 sen ikväll blir det middag, fisk hade jag planerat och det låter bra (: typ laxfilé i ugn. och gräddfilssås med gräslök. hm. och potatis. vi får se (: ska till affären sen.

sen blir det film, ska se en film som heter "döskallegänget" som var en av mina favoriter när jag var liten. tänkte poppa popcorn och så! en avslappnad lördag. me like!

vi hörs senare. ska lägga upp köksbilder! puss&kram och ha en jättemysig lördag!





RSS 2.0