underbart

det är det precis det här jag lovade mig själv, att jag skulle må bra, och nu sen en tid tillbaka har jag mått riktigt bra. jag vandrar runt och känner lycka pumpa ut i hela kroppen, på heltid. förut var det lite då och då som lyckorusen flög förbi. men den här känslan jag har i mig nu. den är obeskrivlig. helt underbart! jag är happy!
är hemma från mysan nu. vi har haft fantastiskt mysiga dagar ihop hon och jag <3 jag saknar henne redan. världens bästa människor har jag i livet och jag kommer aldrig aldrig släppa dom <3 fick träffa gulliga jennica som hastigast igår också vid bytet i västervik. missade min buss till sthlm, hehe. tur att det gick en extra. annars vet jag inte vad jag hade gjort. hm. satt och myste på bussen hem. jag älskar att åka buss. det låter helt knasigt i mångas öron (; men jag vill gärna åka långa buss sträckor. jättemysigt ju. lyssna på musik, prata i telefon, kolla på o.c på datorn, titta ut över öppna landskap och ha all tid i världen till att tänka. love it!
dagen består av julklappsinhandlande med helena på stan med mysfika på café och middag och myskväll med film hos sebastian. har fått höra att han är toppenduktig på att laga mat! ska släpa med en flaska rött, så måste förbi systemet med. sen blire myskväll!
jag är jättejättetrött. inte många timmar sömn i natt. ska dricka upp mitt polkagriste (mums) och titta på grinchen nu. julkänsla! måste tända första ljuset också, det har jag inte hunnit med. sen duscha, sminka mig och fixa håret, sen blir det gosdag med helena! vi hörs senare!
puss&kram (:
mysigaste julskyltningen i vimmerby. vilken underbar stad. saknar den!


snölykta

vi har supermysigt här. jag trivs jättebra och mår jättebra, skrattar jättemycket, och gosar! igår var vi ute på restaurang och åt middag, sen blev det inflyttningsfest hos julia med jättekatten. (aldrig sett större katt någonsin) hehe. vi hade det trevligt! åt chips, nötter och naturgodis och drack vin. (som ni kanske förstår efter alla gravid rykten här så är jag inte gravid, jag har därimot en jäkla svank och när jag äter eftersom jag är så smal så ser min mage putig ut, därav. hehe) jag skulle aldrig få för mig att dricka när jag är med barn. hm. efter festen vid 02 tiden så tog vi en jättemysig promenad hem till zandras mysiga lägenhet, inte alls min inredningsstil men hur mysig och ombonad som helst. riktigt mysigt! <3 åh jag mår så himla himla bra! jag är glad och lycklig i hela kroppen. hoppa runt av glädje! julen närmar sig, i morgon är det första advent och vi jag och my ska på julskyltningen i vimmerby. det är så jäkla mysigt här. alla små hus, varma människor och julstämning. köpte fina vintage stövlar med snörning på erikshjälpen med foder i. jättefina. dock någon stl för stora, (; men blir bra med raggsockor! heh. sen en svart klänning med gula prickar och en julklapp till mamma. en röd jacka och en vit blus med runt peterpan krage, blir fint till en svart klänning. sen blev det polkagris löste och julmys löste på teboden <3 ska fika lite strax (: vi tog en fika på ett hemtrevligt ombonat café också. åt varsinn skagen smörgås och stor varmchoklad. måste varit den godaste varma chokladen någonsin. och sen ska vi klä på oss massa varma kläder och promenera ner till stan och gå på bio <3 blir senaste harry potter filmen (; är den enda som går här. haha. undra hur många rader det är i bion (; sen ska vi gå i mörkret och den glittrande snön (det är sjukt mycket snö här typ 3 dm) och göra en snölykta. <3 mys! jag trivs, ja :D den här julen kommer bli helt underbart bra! längtar efter allt (;
vi hörs senare! ta hand om er nu. och ha en mysig kväll. (jag missbrukar ordet mysigt!)
haha snygga (;


vackert med snö

fredag idag. jag och my ska på kalas, fest, partaj och ståhej. ska bli kul. jag är danssugen. kanske inte är en sån fest? det visar sig. ska åka till danmark när vi har lite bättre ställt och dansa på deras stora uteställen. det ör fasligt dyrt i danmark (; innan festen blir det middag ute på restaurang, mysoys! jag och mysan <3
dagen kommer inte bestå av lika roliga saker som fest och mys med bästa vännen, nej, jag ska traggla med skolan. jag måste hyra eller köpa den där jäkla ljudboken också så jag kan göra en bokrecention. hehe. tror minsann att jag får göra det nu i dagarna. efter helgen blir det storstaden och umgås med vackra mysiga människor, hitta på mysiga julsaker. på måndag vid 13 ska jag träffa helena och julshoppa och fika, ser fram emot mycket. på måndag kväll ska jag och sebastian äta middag och titta på film och sen ska jag träffa massa andra fina vänner. amie, teflonpannan (; och linn. kommer bli gosigt! och sen blir det julkonsert i globen med mamma <3 december! love it.
igår bakade vi banan och chocklad muffins, gick lugn och stilla kvällspromenad vid 02 på natten, stod och blickade ut över vacker utsikt, gick förbi den fina belysta julgranen och myste. åh!
nej nu ska jag börja plugga! vi hörs senare. ha en jättemysig dag nu (: massa pussar!
haha jag är så jäkla fjantig ;)


spontan

åh det blev en kanon bra dag idag också (: jag är rödrosig om kinderna. tog en mysig morgon med god frukost bestående av äggröra, pepparkaksfil (den är så himla god) och och en mugg varm glögg, mys! tända ljus såklart. sånt är obligatoriskt för mig såhär års!
sen blev det på med kläderna och lite smink, gick en lång kall promenad ner till mysigaste stan. jag älskar att bo här. centralt som bara den, nära till allt. och ja, love it! handlade julklappar, pratade med mysiga människor. åkte och storhandlade mat och hittade även tre julstjärnor till fönstrena i vardags/köks fönstrena. kommer bli jättefint (hoppas jag hehe)
anledningen till att jag inte längre alltid skriver ut namn här i bloggen, är att alla jag umgås med inte vill vara med. och självklart respekterar jag dom! inte alla som vill vara med på bild och med namn på nätet, så därför blir det många smeknamn på alla (: förstår att det kan vara frustrerande, men jag umgås bara med snälla, kloka varma människor, kanske det som är det viktigaste (: och att jag mår bra med dom. och det gör jag! mycket! <3
nu är maten inlagd, blev mycket gott, och helgen kommer även umgås med min gumma (mysan) bor på hennes skola i vimmerby. middle of nowhere (; mysigt är det iallafall. sen åker jag till stockholm igen och umgås. jag och mamma ska på julkonsert den 3 december. första advent ska firas och julshopping ska göras! ska träffa vänner osv. kommer bli så mysigt!
nej ska dricka upp min glögg och titta lite i ett julnummer av sköna hem. sen hoppa in i duschen och göra lite läxor. (; ikväll blir det film och mys! vi hörs! ha en jättemysig kväll (: puss&kram!
en av många tacos kvällar den senaste tiden. kommer nog börja spruta tacos ur mina öron snart :D


dansa hela natten

vi har tokdansat hela kvällen, jisses va kul. varm blir man bara. och grannarna måste ju lätt tycka att vi är roligare att titta på än tv ^^ jag har haft en helt underbart mysig och kul eftermiddag och kväll. det har varit lång promenad i snöyran, gud så mysigt att titta mot gatulyktorna och se stora vackra snöflingor falla. och en bäcksvart himmel. så himla mysigt! hand i hand i dalande snöflingor <3
vi har druckit årets första glögg och ätit jättegod middag, pratat, varit närvarande här och nu. tittat på hundratals vackra ljuslågor, kramats och gosat! ja, livet är inte fy skam vill jag lova! jag älskar det! och jag mår bara bättre och bättre för varje dag som går. nu ska vi leva på riktigt du och jag <3
ska strax hoppa i säng, är dödstrött. sådär mysigt skönt trött. ska bara bädda upp sängen och tvätta av sminket. sen dyka i säng. imorgon ska jag plugga, all day long! blogga såklart med (: och hinna med en till film ska vi. på torsdag kl 18 ska dom vara tillbaka ^^ så vi har lite mer tid.
hoppas ni mår bra, har haft en jättegosig tisdag och sover gott! (: puss&kram!
hängt upp ljusslingan med glödlampor (från granit) runt om i den stora dörröppningen in till vardagsrummet nu. blev riktigt bra! <3


tvåtusentioelvatjugotre.

hoppas ni mår bra! jag somnade sent och vaknade tidigt. det känns som att klockan är mycket mer än vad hon är. (: har hunnit med en del idag alltså! pluggat, tittat på film, lyssnat på musik och dansat runt, ska börja dansa för min egen räkning igen och det ska bli så himla kul. jag mår toppen av att röra på mig (: gymkort ska inhandlas också. snart äre löning! jag längtar tills jag får ut min halva av pengarna ur bostadsrätten. då ska det köpas möbler (: soffan, matbord, fyra köksstolar, ny dubbelsäng och lite smått och gott. typ datorbord och sånt. kommer fixa datorrum som i gamla lägenheten i min walkincloset. för jag ska köpa ny garderob, det blir en sån här med högblanka "glas" skjutdörrar. kommer bli toppen (: fint till vita sänggaveln. inredning är skoj!!
gårdagen bestod av mysdag med regn som smattrade mot rutorna, promenad, bokning av kastrering av nakenfisarna (som blev kastrerade i morse) matlagning (åt saffranspasta med färsk pasta och kräftstjärtar) mums! och bakade kladdkaka med grädde.
ska strax borra upp skohylla och myspysa vidare, ikväll blir det långpromenad med gosen och sen hem, laga och äta middag, umgås och titta på film! låter som en riktigt bra kväll tycker jag (:
hoppas ni mår bra <3 puss&kram!
tröttis katterna. <3 lucifer sprang efter mig när jag fotade (;


sunday

känns inte alls som det var längesen jag skrev "sunday" som rubrik. det går fort vill jag lova hehe. jag sitter påklädd, sminkad och ruffsad i håret. snart ska vi sticka på utflykt, det blir outlet. ska bli jättekul. ikväll bara måste vi kolla på en av filmerna vi hyrt, blev inget igår heller :p jag klippte mig ist. är jättenöjd (: den är liiite för lång så den ska kapas några millimeter. inge bra när ögonfransarna viker sig högst upp (;
har mest bara stökat runt på morgonen, och nu ska jag strax klä på mig ytterkläderna! vi blir upphämtade! ikväll blir det färsk lax i ugn med ugnstekta rotfrukter och tzatziki. jum!
vad ska ni hitta på idag? va kul att ni tycker lägenheten är fin! (: jag älskar den! myspysig som bara den. och jäkligt udda planlösning. ska bli intressant att möblera i vardagsrummet, inte helt raka väggar (; men det har sin charm det med! snehörnlägenhet.. love love love it! <3
nej nu ska jag sätta fart! (: ha en jättemysig och bra söndag! ta hand om er och ha kul! puss&kram!!
lucifer i all sin glans. stora killen fyller fem år snart <3


sleep tight

nu är jag så trött så jag sitter upp och somnar stup i kvarten. den här dagen och kvällen har varit helt fantastisk! jag kan inte komma ihåg senast jag hade en hel bra helg där jag var glad och inte hade massa oro i kroppen. nu mår jag bra och det var på tiden, tycker ni inte? jag ska borsta tänderna och krypa i säng, ska bli riktigt skönt att sova ut imorgon. fast det har jag gjort hela helgen (; imorgon blir det plugga och umgås med gosproppen! jag hoppas ni sover så gott, är glada, mår bra och har haft en mysig helg ni med! det är alla värda <3
puss&kram!
julius gör ett hjärta av sin svans och höft <3


like old times

så var det gjort. fanny forever har återigen skaffat lugg! härligt va!? jag är jätteglad för den. ser ut som fem år, men vad gör det? jag trivs jättebra :D


lördag

hej fina ni. tusen tack för era gulliga kommentarer (: glad jag blir! susie, tack för din. ska mejla dig ♥ jag har haft en toppen lördag! jag är full av lycka, energi, medvind och glädje! skrattar så jag får tårar i ögonen. jag älskar livet. och det är väl det man ska antar jag?! jag har ridit på axlar idag i stan, haha, såg ganska kul ut när vi promenerade runt och tittade in i en restaurang som låg lång över gatan, dom såg ju bara mig ^^en jäkligt lång människa hehe. vi har ätit på restaurang för 250 kr per person, ät så mycket fondue du vill och drack rödvin och myste! massa tända ljus, gos och prat! jag mår toppen! just nu sitter jag och väntar på popcornen som poppar i micron, sen blir det film med massa kärlek, dans och sånt mys! ska nog göra mig en kopp te också. och sen hoppa i säng, imorgon ska jag och mitt hjärtegull hitta på nått mys! det är som sagt mitt nya "ta dagen som den kommer och vara spontan anda som fallit sig på" (;
har ni haft en bra lördag med? hoppas!! här ser man lite mer av köket. det är högskåp på ena sidan med inbyggd micro! och inbyggt kylskåp och frys.
lördagsgodispuss! :D


morgonstund

tänk att det bara är lite mer en en vecka kvar till första advent. jag har börjat få lite julkänsla i kroppen, varmt, mysigt och lite pirrigt! längtar massor tills vi ska åka till london och titta på all fin julskyltning. och till danmark och gå på stora julmarknaden. kommer bli så himla gosigt! har bestämt att det blir lussebullebak på första advent. och då ska självklart lite julpynt finnas uppe också!
idag blir det loppis, fondue restaurang besök och myskväll med film! har tre st osedda (: så riktigt helgmys står på schemat idag. ska promenixa också! ner till vattnet hade varit mys! blåser som tusan därnere bara. ^^
hoppas ni får en jättemysig lördag! ska äta upp min ostmacka och dricka min varma choklad. sen duscha! vi hörs senare! puss&kram <3
här ser man hur julius ser ut på sitt ena öga, det är aningen grumligt. lillfisen, han är så himla charmig och go. spinner bara man kollar på honom! <3


nu blir det fredagmys!

eller fredagsmyset har hållt på ett bra tag nu (: tacosmys och sånt. ska strax titta på film och äta godis. vi har det bra, myspys! jag mår riktigt bra. det är skönt att ha massa att göra och fint blir det också. de senaste nätterna har jag plockat upp flyttkartong efter flyttkartong och nu är hela köket färdigt, tyvärr så har jag inget köksbord, hehe. men köksön är toppen! där har det blivit mycket myshäng med temuggar, levande ljus och middagar.
idag snöade det på oss. vi gick och stojade runt och busa, sjöng för fullt och gick långt i den vackra snön! love it. snart är det dags för adentpynt, ska nog köpa dom där vita julstjärnorna vi hittade på åhlens! mycket tjusiga! två ev. tre st i vardagsrummet/köket och en i sovrummet. det är så fint sken med dom vita! måste inhandla ljus till adventsljusstaken också! den fina zinkljusstaken jag köpte nyligen (:
dagarna har gått åt att packa upp, flytta över katterna och må bra. jag har haft en lugn i kroppen, bara myst runt, gått på kvällspromenader, hyrt påtok för många filmer (ska se en ikväll strax) och bara tagit det lugnt!
ska jag vara ärlig så kommer jag knappt ihåg vad jag hittat på de senaste dagarna :P fika och middagshäng vid köksön kommer jag ihåg och en jäkla massa gos med kärlekarna! nee, nu blir det film! dansfilmen street dance 3D
puss&kram! (:
myser med mina fina nakenfisar julius och harry ♥


mah njuw plajs


good night

åhw, nu är jag jättetrött. ögonen svider. men jag ska krypa ner i säng nu och gosa med katterna. och sova sen. ska upp kl 05 imorgon, hua! men men (; får vila när alla kartonger är uppburna i lägenheten. alltså jag känner mig själv kommer garanterat börja slita som ett djur iallafall med köksprylarna redan imorgon kväll. och myskväll ska hinnas med. är helt döende. och behöver piggas upp. blir nog lite hemmaspa! kanske kan baka någonting och titta på film om vi lyckas koppla in dvd spelaren (;
dagen har varit bra iallafall. jag har burit 33 flyttkartonger all by my self. nu är det dax för ryggen att vila! (: är med i en tävling om att gästblogga hos en bloggvän, det hade varit kul och självklart har jag tid trots flytten, nu är det värsta nästan över ju ^^ haha, julius ligger och snarkar i mitt knä. han och harry har lekt järnet ikväll. tröttfisen! aldrig hört en katt snarka innan!
nej nu ska jag hoppa i säng, tack för alla era fina kommentarer! blir så glad (: ska lägga upp lite roligare bilder på lägenheten imorgon, eller i övermorgon. med en riktig systemkamera. halleluja för iphonen. men kameran suger!
god natt alla fina! vi hörs imorgon! puss&kram (:


toalett

sneekpeek på nya bostadsrätten. lavvli med renoverat badrum! var där igår och fotade! inge roliga bilder med mobilen dock ):


fårskinnsvantar

hittade fårskinnsvantarna jag sydde på arbetsterapin när jag gick igenom alla prylar i källaren :D söta tomtevantar ^^


Julius och flytt

ååh god morgon sunshines! har ni sovit gott? jag har sovit med en julius på halsen, nakenkatt nr två. som egentligen skulle blivit nr ett har kommit och landat hemma nu. lilla gubben, vilken kelgris. första gången jag hälsade på julius så var han pytteliten. jag grät på vägen hem från uppfödaren och ja, jag fastnade så för honom. sen blev han sjuk. det var turer fram och tillbaka om hur det skulle gå, alla andra hade hämtat sina nakenfisar, men julius han var sjuk ): så tillslut efter mycket om och men så ringde uppfödaren mig och sa att dom bestämt sig efter många försök att rädda honom att dom skulle avliva honom, för ena ögat var så skadat så han skulle förlora synen på ena ögat och var tvungen att plocka ut det ögat, trots allt så har jag hela vägen stått vid hans sida, många som hoppade av pga av det här, men det är ju samma katt. jag ville ha honom. trots ögat. men som sagt, sen var det prat om att det var båda ögonen och en helblind katt är inte snällt mot katten. så då tog uppfödaren honom till djursjukhuset för att avliva honom. jag var så ledsen ): men sen någon dag efter så ringde uppfödaren mig och sa att dom på djursjukhuset hade erbjudit sig att göra en speciell ögonoperation. istället för att plocka ut det skadade ögat så flyttades hornhinnan ner och syddes fast. ögat är nu jättefint, lite grumligt i färgen, men han ser iallafall. inte helt dock på det ögat, men iallafall lite syn! och jag är så jäkla glad att han klarade sig. jag har väntat, längtat och hållt alla tummar för att han ska må bra. och igår hämtade jag och mamma hem den lilla parveln. älskade julius. han och mina andra tre katter går jättebra ihop redan. vi har sovit alla fem inne i sovrummet. och myst järnet :D julius spinner såfort man tittar på honom! gosfisen <3 ja nu är vi samlade. och nu blir det banne mig inga fler kattor (; fyra st räcker! :D även fast jag skulle kunna ha hela huset fullt av dom, så ska man ju ha tiden också! (: nu ligger julius i mitt knä, harry precis bredvid, doris och lucifer skedar bredvid här. åh mys!
idag blir det flytta för min del. inlastning av 33 flyttkartonger, några ikea kassar, en tv bänk, en sänggavel, en kartell bourgie lampa, en bumling lampa, några ljusslingor, lite inredningsdetaljer, en svart byrå.. ja får hoppas att allt får plats (; bilen är inte överdrivet stor. bokade den innan jag visste att det skulle bli tio flyttkartonger mer än jag räknat med och nu är dom större redan slut :p det löser sig! ska enligt mammas beräkningar gå in 48 flyttlådor. men sen är det ju möblerna och allt runtomkring. kattlådan osv osv. jaja det får gå :D optimist som jag är så håller jag alltid humöret uppe ^^
nu måste jag få frukost i mig. någonting litet iallafall. för om 50 min ska jag mötas upp och äta lunch på restaurang. sen hem och fixa med att möblera om i flyttlådorna. sen äre flyttning som gäller! spännande!
vi hörs senare. har lite mer tid till bloggen snart när flytten är avklarar. jag har gett mig tusan på att allt ska vara uppackat i skåpen och från flyttlådorna tills den första advent. för då ska det julmysas vill jag lova :D
ha en underbar dag! puss&kram!!
julius myser.


Idooool

Åh va spännande med idol :D jag sitter på nålar i en mjuk soffa ;) mår illa efter påtok för mycket risgrynsgröt med kanel äppelbitar och mjölk! Blir skönt med lång promenad strax! Sen hem Och pyssla lite med allt, myspysa med kissarna, umgås och plugga. Åh längtar tills ikväll när vi ska äta tacos och kolla på den där braiga filmen! (: hoppas ni mår toppen och har en mysig söndag! Det är ni värda, varenda en av er <3 för visst är väl alla värda att vara glada och må bra?! Det tycker jag (: Puss&kram! Ps. Förlåt för bildlös blogg nu. Bloggar från mobilen (: ds

Sunday

God morgon söndag! Vaknade för en halvtimme sen och har fortfarande inte riktigt vaknat till liv, ska bli skönt med en rask morgon promenad strax i friska luften! (: jag är hundvakt åt Adolf idag och det ska bli mysigt med långpromenad! Är ganska trött idag. Packade jättemycket i går. Nu har jag fyllt över 30 flyttkartonger! Förstår inte hur mycket man har, men det ser man ju när man flyttar! Stod i källaren i går för mig själv och grät när jag rev bland både glada och mindre glada minnen. Stod länge och tittade in i förrådet när jag hade fått ut mina prylar och tittade igenom gallret, allt där inne har ett minne. Och jag kunde minnas alla. Har lite svårt att släppa det där. Men så är det nog alltid. Mycket fint att spara i hjärtat! Försöker hur som helst koncentrera mig på mysiga saker innan året är slut. Massa fisket inplanerat! Längtar massor! <3 men hade jag inte varit ledsen över att allt blev som det blev hade jag blivit rädd för mig själv. Ska ta och göra frukost. Funderar på att gå förbi affären och köpa någon frukt till gröten. Typ äpple och ha kanel på. Det är gott det! (: och kanske saker till att baka! Ikväll blir det tacos och mys med film, då passar det bra att ha bakat nått gott till ju :D Hoppas eran dag blir jättebra! Vi hörs senare! Massa kramar!

God morgon lördagsgodis!

Åh mysigt att vakna upp utvilad och glad och av kattspinn. Det är grejer det (: jag gick upp ringde hjärtat mitt och har ätit världens brakfrukost nyss; havregrynsgröt med mjölk, ett hårdkokt ägg, en rågkuse (macka) och en kopp te. Mätt och belåten (: ska strax hoppa in i duschen och ta mig en rask promenad till bussen och åka till bostadsrätten och röja järnet! Är peppad och frukosten gav mig energi (: Jag har börjat få riktiga pirrningar i hela kroppen! Jag har längtat efter den nya bostadsrätten så mycket (älskar att umgås med mamma inget sånt, men att flytta hem till mamma igen när man är 25 känns inte helt optimalt faktiskt, jag behöver ha mitt eget och så är det) (: och nu när det är så få dagar kvar så kan jag inte hålla pirret i schak riktigt ^^ mysigt det ska bli (: få köpa nya möbler pynta mysigt till jul och bara njuta av lugnet! Det är väl det här som kallas lugnet efter stormen?! ;) även fast det brukar vara innan.. Men men. Lugn och ro och harmoni står högst upp på min önskelista i år! Det känns väldigt troligt att det blir så! <3 Nu ska jag duscha! (: hörs senare! Ha en mysig lördag! (: puss&kram!

stjärnor

kvällen är nästan slut, jag är helt slut iallafall! haft en jättemysig och bra dag och kväll med mamma. hon är nöjd med sin födelsedag och det glädjer mig! vi har sett universums alla stjärnor och planeter på cosmonova. tittat på människans förfäder och jordens klimat på museum. vi har ätit svindyr god mat och efterätt och njutit av varsitt glas rött vin. jag brukar inte dricka, men de senaste dagarna har jag fått i mig både en stark öl och ett glas vin. mysigt ibland sådär (: satt länge på restaurangen och myste. sen gick vi och köpte godis på stans bästa godisaffär, gott godis! bio på saga, mysigaste bion tycker jag! älskar deras stora gamla salong! har haft supermys (: vi blev bjudna på jättegod räk/ägg/sallads macka av berit också. hon är så gosig!

sitter och myspys smsar och tittar på ljusen som är tända runtomkring mig, trött i kroppen, sitter med flanellpyjamasbyxor och pyjamaströja och stickad kofta uppkrypen i sängen. njuter av att det är helg. jag missade idol ikväll, får titta på reprisen på söndag när jag är hundvakt. då blir det långpromenad i skogen bland höstlöv och snö och kyla. älskart!
imorgon ska jag till lägenheten och packa det sista. ska träffa alexander och så. är glad att vi kunde skratta lite när vi pratade i tel nu på kvällen. allt blir till det bästa tillslut. men vi behöver nog lite tid ifrån varandra just nu. mycket jobbigt att gå igenom. det var inte helt lätt att gå igenom alla våra fotoalbum häromdagen. det svider i hjärtat. men tiden läker alla sår, och som sagt så blir allt alltid till det bästa i slutändan. det som är meningen det blir. det tror jag på! tills dess är jag glad för allt jag ska uppleva! ska verkligen ta tag i det jag vill göra. och det känns bra. ovant, men bra. som bambi på hal is. det är väl nu man ska försöka bli självständig på något vänster. starkare i sig själv. livet har då en del prövningar. här är nog en av de svåraste jag gått igenom. tittade igenom våra fotoalbum, vi var så himla små när vi blev tillsammans. jag ser då inte klok ut :D men söta var vi! helt klart.
hoppas ni haft en bra och mysig fredagskväll. ska ta och tvätta av sminket och krypa ner och ringa mitt hjärta! vi hörs mer imorgon! sov så gott nu. puss&kram <3


åh

jisses vad mycket det är att packa innan flytten. man tror lätt att det är lite att få ner i flyttlådorna, men jag har redan fyllt 14 st och är inte på långa vägar klar än.. det blir intensiva dagar vill jag lova! nu är jag och ska kolla på film och äta ben&jerry glass och myspysa! sen hem igen och sova. jag är trött i ryggen ^^ så det blir spikmatta och läsa topphälsa!

fick en glad överraskning av min svenska b lärare, jag har läst nästan hela kursen innan så jag har redan gjort många inlämningsuppgifter, och dom slipper jag göra. det känns väldigt bra måste jag erkänna då jag har extremt mycket nu att fixa och ordna innan flytt. många bitar som ska falla på plats.

ang. att många tror att jag är gravid. och vill att jag lämnar ut information så måste jag göra er besvikna. jag säger varken bu eller bä. men en sak säger jag, om jag nu är gravid så är det sista stället för mig att gå ut om det på en blogg. vill man inte berätta sånt för nära och kära innan? självklart berättar jag sånt, förr eller senare märker man väl det också? (; men nej, lite privatliv tycker jag minsann att man kan få ha.

nu ska jag göra en kopp te, ljusen är tända och snart ska vi sätta oss och kika på film (: mys! vi hörs sen! imorgon fyller mamma år, ska bli supermysigt med en heldag med henne! ser verkligen fram emot det!

ha en mysig kväll nu! puss&kram!


må bra!

oftast när man vaknar upp mår man ingenting, ens tankar antingen negativa eller positiva påverkar oftast hela din dag blir, vaknar du upp och börjar tänka på någonting som gör dig ledsen, ja då kan du nästan vara säker på att om du inte gör en radikal förändring i ditt tankemönster den dagen så kommer du tyvärr vara ledsen och nedstämd. så här är lite tips på hur man får en bra dag. nu under vinter halvåret är det många som är nedstämda, solen försvinner lite fortare än vad vi egentligen behöver för att få energi och det är en omställning att sitta inne mer än på sommaren. extra viktigt med inställning, tankar och aktiviteter just nu! sen kan man ju vara en tok som jag som älskar mörkret (;

en dag/vecka/månad som undviker nedstämdhet kan se ut på följande sätt;

1. uppskattande dagbok - på kvällen innan du somnar skriv då upp tre saker som du har uppskattat med dagen som varit (du vaknar upp på en måndag och skrev ner dom tre uppskattade sakerna på söndags kvällen) det första du gör är att ta fram blocket/lappen och läser det som du igår uppskattade! du blir påmind om det som gjorde dig glad och även att du vill uppleva saker som gör dig glad även den här dagen!

2. meditation - ibörjan är det jättesvårt att komma ner i meditation, men när man väl lärt sig det kan man med meditation få bort stress, ångest och oro. jag kan meditera när jag samtalar med andra. man lär hjärnan att slappna av, bli medveten om sig själv och glömma tid och rum. det finns mängder med hjälpmedel för att lära sig meditera och när du väl lärt dig det, så vill du inte vara utan det!

3. frukost är dagens viktigaste (och godaste enligt mig) mål. - ät en stadig bra nyttig frukost, lägg hellre pengar på en bra frukost än den där tröjan, en tallrik havregrynsgröt med mjölk ev mosad banan helst ingen sylt om du måste, ha äppelmos! att ta in för mycket socker gör så du blir jättepigg och sen jättetrött. ett kokat ägg, en frukt (om du inte hade banan på gröten) en kopp te (helst grönt, rensar ut slagg och är nyttigare än svart) ett glas juice helst färskpressad. altenativet är ju brämhults som är färskpressad juice utan tillsatser.

4. träning/promenad - jag mår toppen (det gör väl alla människor) av att röra på sig, man säger att träning är mer effektivt än antidepressiv medicin. och det håller jag med om! vilken energi och glädje jag känner efter spinningpassen! eller en riktigt härlig långpromenad! ut och rör på dig! datorn finns kvar (;

5. visalusera - en dag som börjat dåligt (om man börjar dagen med att tänka negativa tankar blir oftast svår att vända om. om du absolut inte hittar någon glädje i dagen i sig, så försök att plocka fram dagar som varit bra, som du var nöjd med, eller tänk på saker du ser fram emot, försök att föreställa dig hur det kommer se ut och kännas när du befinner dig där du vill vara. om du redan upplevt det du tar dig tillbaka till, försök att komma ihåg smaker, dofter, känslan i kroppen du hade, människorna omkring dig, vad hade du på dig, hur såg du ut när du mådde bra? hjärnan sparar mycket minnen och den kan få fram nästan exakt samma känsla som du upplevde just i den stunden. var du glad och lycklig då, kan jag garantera att du kommer må bättre av nu med. är den en händelse du inte upplevt ännu men ser fram emot så gör du exakt samma sak med tänket, men istället kan du välja hur du önskar att det kommer att vara. jag gör så med tex londonresan vi ska på; jag ser dom snöklädda träden i en mysig park vi promenerar i,. all vacker julbelysning, alla glada varma människor, känslan i kroppen och alla mysiga saker vi ska göra. kort och gott, är du eländig, tänk dig gladare, sen lovar jag att du kommer må bättre!

6. det kunde varit värre ta ansvar för dig - det tänket tycker jag inte riktigt om, man ska egentligen aldrig jämföra sig med hur andra har det, alla har vi våra livsöden. hur som helst. så fungerar det iallafall. vart du än befinner dig i livet, vilken livskris du än genomgår så lovar jag dig att någonstans i världens finns det någon annan som har det värre. är det verkligen så hemskt det du går igenom? många gånger när man mår dåligt tror man aldrig att man kommer bli glad igen, men vänder du istället på det, DU har antagligen några fingrar med i spelet om din egen olycka. inte alla gånger då är istället ansvaret på dig själv att sluta tycka synd om dig själv och ta tag i dig själv. kan låta hårt. men alla har faktiskt ansvar för sitt eget välmående. livet kan vara fruktansvärt orättvist, det är krig i allt för många länder. men faktum är att hade dom slutat kriga så hade det inte varit några krig. sluta skylla på andra, sluta skylla på att det är andras fel att du mår dåligt eller lever som du gör. DU har själv ett ansvar. vill du inte befinna dig i en situation, ta då tag i situationen och gör det bästa av situationen! du kommer må så himla bra av att ta ansvar för dig själv. att skylla allt på andra, gör dig inget gott. man kan dalta i evigheter med en människa som mår dåligt, men där det kommer in en aha upplevelse och ett uppvaknade det är där det sker förändring! aha upplevelsen är att du faktiskt skriver ditt eget liv, du är huvudpersonen, manusskrivaren i ditt eget liv.ansvar!

7. lär dig att förlåta - att ha massa skit i garderoben (både mentalt och bokstavligt talat) gör dig undermedvetet stressad. har du sårat någon, och du vet att du gjort någon annan människa illa, svälj då din stolthet och ring och be om ursäkt, att ha ovänner mår ingen bra av. kan man inte förlåta andra kommer det tyvärr hänga kvar resten av ditt liv, du kanske inte tänker på det dagligen, men tro mig det finns där. det bästa sättet att förlåta en annan människa som gjort dig illa eller som du gjort illa, ja som du har någonting otalat med, försök att koppla ur din hjärna ur själva problemet och händelsen och se en helhet istället, vad berodde det här på, varför blev det som det blev. se händelsen ifrån den människans ögon som du ska förlåta. varför agerade den här personen såhär, allt har alltid en anledning och letar du och är mer öppensinnad kommer du att inse varför. vi behöver inte alltid hålla med andras åsikter och handlingar och val, men att vara öppensinnad och ha en översikt om varför personen gjort vissa saker gör så att DU kan gå vidare. jag blev sexuellt utnyttjad av min pappa i 9 år till och från. mer när jag var liten. jag har alltid trott att jag lagt det bakom mig, men det senaste året har massa minnesbilder kommit upp, och jag har varit fruktansvärt arg och lättirriterad. det enda sättet för mig att lägga det hela bakom mig var att försöka föreställa mig varför han gjorde som han gjorde. försöka förstå. då är det lättare att gå vidare. alla har vi våra störningar, vissa vägrar bara att inse dom, men så kan vi också välja att faktiskt välja att förstå, även fast vi aldrig skulle agera likadant.

8. riv alla murar gå din väg var dig själv - jag har aldrig följt strömmen, alltid varit mig själv, klätt mig som jag velat, levt lite utanför samhällets alla normer. aldrig känt att jag passat in. alltid känt mig ensam trots att jag haft massa vänner omkring mig. alltid trivts bäst ensam. för mig har det varit ansträngde att vara med andra under längre perioder, jag tänker annorlunda, men ofta har jag inte orkat ta diskussioner för att förklara hur jag känner, tänker är. tills för ett tag sen, någon slags revolt, jag vill vara mig själv jämt med alla människor, tänka göra, och vara mig. och visst kan det lätt uppstå konflikter när man inte alltid tycker om tänker som andra, men jag mår bättre i mig själv. det jag försöker säga är; vi människor har oftast olika roller i livet, man är på ett sätt på jobbet, ett sätt i kompiskretsen, ett sätt hemma med kärleken. varför inte vara sig själv jämt? visst är det du alla dom här rollerna, men slå ihop dom. våga vara du! har du människor omkring dig som älskar dig på riktigt då accepterar dom dig oavsett vad. oavsett brister val och värderingar. dom människorna ska du hålla hårt i.




happymorning

god morgon underbaringar! hoppas ni sovit gott! jag är utvilad, men ändå lite småtrött. sitter och jäspar och försöker vakna till liv. ska strax ut på morgonpromenad och få lite frisk luft, gå till affären och handla lite pålägg, hem och äta frukost. har börjat med rosenrot och fiskleverolja och vitaminer, och ja, mycket piggare och framförallt gladare! hett tips för vintertrötta själar!
ska göra en stor kopp te och krypa upp i soffan och läsa i svenska boken. ligger lite efter i läsningen, jag är ingen hejare på att läsa tyvärr, alla rader flyter ihop och orden hoppar runt. men jag kämpar på (: så idag ska jag plugga hela dagen med korta pauser på balkongen, helt underbart ute med all snö, även fast det mesta är slask, så är det mysigt att titta på! älskar det! igår när jag var ute och promenerade så snöade det jättemycket. mysigt!
så dagen består av pluggande som sagt, ikväll film och mys. för att ha någonting att se fram emot. sånt är så viktigt för mig. en morot. gör jag det här så kan jag med gott samvete ta det lugnt på kvällen sen! och bara mysa!
har myspys planer för fredagen. mamma fyller 42 år! och planerna är att gå på cosmonova och se den här rymdfilmen "hubble" ska bli jättespännande! jag måste bara ta åksjukepiller. illamående av sånt där! iallafall när jag var mindre, känns onödigt att chansa ^^ sen blir det runda på stan, och sen restaurangbesök på mysig restaurang jag gillar den verkligen hoppas mamma gör det med! sen ska vi gå på premiären av filmen cornelius! den verkar riktigt bra. och jag är glad att det fanns platser kvar i stora salongen i saga! riktigt mysigt därinne :D så det blir en bra födelsedag. självklart firande på morgonen med paket och fika! tradition!
vi hörs senare! nu blir det på med varma kläder och ut i snön och promenera! ta hand om er! puss&kram!


beyond superficiality

det har varit en magisk kväll. en sån där där man inser stora saker och kan nicka utan att ens förklara. tack för ikväll! nödvändigt och nyttigt. självinsikt och även ännu en insikt inför samhället och mänskligheten. vi borde verkligen sätta in en kontaktannons med förfrågningar om andra som vi. att kunna stå mitt i centrum av uppmärksamhet, men ändå känna sig ensam. för man njuter inte av uppmärksamheten, man avskyr den för man vet att den inte är äkta. vad är egentligen äkta? det måste vara såhär det känns att tillhöra en religion. jag älskar verkligen att diskutera, det har vi gjort i timmar ikväll. närmare bestämt i sju timmar nu, ha. öppna sinnen är så himla vackert. det måste vara det vackraste som finns. någonsin. inse, uppfatta, se utanför boxen. jag levde nog i boxen för att jag inte orkade förklara mig, för såfort man börjar förklara sig, så blir det oftast konflikter, speciellt med människor som inte kan leva utanför boxen, inrutade. att kunna stå utanför och iakta, betraktaren. gud vad invecklat om man inte är och känner det vi gör. men gud vilken befrielse det är att faktiskt inse. meningen med allt. beyond superficiality.
jag har inte drogat jag lovar (;


promenad

blev lite senare med promenaden än vad jag räknat med, har suttit och pluggat så jag är snurrig, hehe. är skitsugen på att baka ikväll. carolinas blogg som jag tisade om nyss har bakat brownies med pepparkaksdeg och vit choklad, jum jum! om vi hinner hade det varit supermysigt! får se, annars blir det baka imorgon!
har förövrigt bestämt att vara helt klar, okej alla möbler kommer nog inte vara på plats i nya bostadsrätten, men iallafall säng, soffa och matbord med stolar. så den första advent ska det bara finnas massa tid till mys och gos och sitta och titta ut över en nattsvarthimmel och dricka glögg. jag längtar efter december!! milslånga promenader med varm mössa, vantar och vackra snöflingor som dalar ner på ansiktet.
längtar till alla mysiga saker vi får uppleva nu, alla fina minnen som vi ska skapa, allt känns fridfullt. alldeles alldeles underbart! att bearbeta det här året hade jag aldrig kunnat göra utan er runtomkring mig. jag har världens bästa människor i livet. jag älskar er!


GLAD

haha, tänk att man kan bli så himla glad för att en blogg som jag älskar att läsa som varit låst de senaste veckorna är upplåst igen! den ger mig en mysig känsla i magen! här hittar ni den. en varm, gullig tjej, med massa mysiga och roliga inlägg. hela bloggen gör en varm (: det är faktiskt den enda blogg jag följer slaviskt.



you have my forever

du sprider glädje, värme, ömhet, lycka, du är allt och lite till. du är det ben harper sjunger om. forever.


tjockismaowen!

hihi, jag har läsare som tycker att jag ser gravid ut. gulligt (: jag shoppade förövrigt massa bebiskläder i massa färgglada färger häromdagen! mysigt! hur står det till idag? mår ni bra? jag är yrvaken och mår illa. har ätit gårdagens rester av smörgåstårtan vi mumsade på. åh va gott! men man blir lätt illamående som sagt. ska ta en rask promenad om ett tag och hoppas att rusksnöregnvädret lugnat ner sig. jag älskar att promenera! så underbart att komma hem rosenröd om kinderna och ha frisk luft i lungorna! komma hem krypa upp i soffan med en spinnande kisse i knät och en varm kopp choklad och tända ljus. underbart! jag älskar det här mörkret! älskar allt med det. stod och tittade länge på en helt underbar stjärnhimmel igår. fantastiskt! jag blir kallad myspropp dagligen, tror det har en bra förklaring faktiskt :D

sitter och lyssnar på happy miss li musik, tar mig tillbaka till min och mysans roadtripp! det var inte längesen jag fick krama om henne. men jag saknar henne så himla mycket. vi pratar varje dag, men det hjälper inte. behöver dig nära mig gumman! soulmate! vi hade hur som helst galet kul på våran biltur som höll på ett dygn. haha. har aldrig skrattat så mycket, aldrig varit så övertrött, aldrig lyssnat på så hög musik, aldrig haft så kul i en bil någonsin. kärlek! saknar! jättemycket! snart snart ses vi! ska till my's studentrum och våldgästa om några helger. det ska bli mysigt! (:

den här låten går och om och igen. känslor.
nu ska jag sätta fart! ta hand om er. ha en jättemysig tisdag! jag ska åka till ikea, och sen ut och äta på restaurang! blir mys! på fredag fyller mamma år, så har lite att fixa med! har lite samtal att ringa osv! vi hörs senare! puss&kram!
halloweenknas!


happyface

dagen har bestått av pluggande, jag är skitseg. men har hoppat runt med musik i öronen i en kvart nu. dansa gör en happy! (: och lenka är bäst på att göra happymusik! ska strax hoppa in i duschen och ta en myspys promenix till centrum och shoppa födelsedagspresent och lite godsaker! ikväll blir det film och födelsedagsfirande med middag och allt vad det hör till och sen sova. imorgon tänkte jag ställa klockan på åtta, och plugga heeela dagen, på kvällen ska jag göra lite roligare saker än att plugga! ha hemmaspa, det är påtiden, jag har försummat mina torra & varulvsliknande ben allt för länge nu, haha (; så det blir bad och myspys med tända ljus och skrubb och sånt skönt! borde köpa några badkulor!
vi hörs senare, eller imorgon! ha en jättebra dag! ta hand om er (: puss&kram!


8 november 2010

god dag vänner! hoppas er dag har varit bra hitintills! jag har haft djupa samtal med mamma. åh jag brinner verkligen för att coacha andra. och när man ser framsteg blir man glad inuti på riktigt. jag vill hjälpa andra att må bra, och det är det jag kommer jobba med! det är mitt kall. det har jag egentligen vetat ända sen jag gick på högstadiet och var mobbad. jag ville aldrig att någon annan skulle må så dåligt som jag mådde då. i gymnasiet blev jag kamrat stödjare och i bloggen hjälper jag massa läsare med olika problem i vardagen. och jag är så himla glad att jag fått chansen att få hjälpa till. under den senaste tiden har jag varit i ett kaos, och jag försöker att dela upp mina problem med andras, men ibland är det svårt att vara stark fullt ut när man svajar själv. men jag gör alltid så gott jag kan! det lovar jag! jag önskar att jag kunde hjälpa fler. så småning om vill och kommer jag öppna en verksamhet för att vägleda och hjälpa andra att ta sig framåt i livet. alla är värda att må bra, trots bakgrund. trots barndom. trots uppväxt. och jag har massa knep, råd och hjälpmedel. det är så himla skönt att komma på vad det är man ska hålla på med. har egentligen vetat om det länge, men det har de senaste månaderna blivit så himla mycket klarare. varför är vi svenskar så himla rädda för att starta eget? ingen aning! "creativity comes from trust. trust your instincts" mamma säger att jag kan ta mig hur långt som helst, att alla kan det bara man tror på sig själv. jag ska sluta sätta upp hinder och ursäkter för mig själv. och istället ta mig dit jag vill och känna lycka. för det är precis ren lycka man känner när man vågar, när man tror på sig själv och vågar ta ett kliv. det gör jag nu.


you make me glow <3

you make me glow.


God morgon söndag!

vilket helt underbart väder det är ute idag! jag och mamma och adolf ska ut på långpromenad i skogen, härligt! det är kyligt, strålande sol och frost. åh! (:

jag har sovit som en prinsessa! utvilad och glad! idag är det en bra dag, och jag hoppas ni mår bra med! idag ska jag plugga, flytta lite mer kartonger från lägenheten och gå på promenad som sagt. försöka hinna med lite mystid ikväll med senaste desperata husfruarna avsnittet som jag missade i tisdags och äta ben&jerry glass cookie dough. mumma!
doris, lucifer och harry ligger och gosar med mig i sängen, jag älskar mina katter. mina guldklimpar! vad skulle jag göra utan dom? känna mig tokigt ensam många gånger iallafall. kärlek på hög nivå vill jag lova! trygghet ♥ hoppas dom kommer trivas i nya lägenheten (: men det tror jag, det är mycket öppen planlösning, så det blir nog en del race om jag känner dom rätt ^^ det ligger förövrigt ett äkta ask trägolv i hela lägenheten, det är åt det gråvita hållet, jättejättefint! och en bit i hallen har svart shiffergolv. renoveringarna i lägenheten är påkostade vill jag lova! den är fin, så fiiin :D i köket blir det svart gummi/pluppgolv. alltid velat ha sånt. och nuså! blir fint i hop med det vita moderna köket!
kvällen igår vart mysig! jag såg helt tokig ut, men vi hade det bra iaf (; jag och helena umgicks massa och det var mysigt, pratade och så, saknat henne! åt gott, var knytis så det blev mycket gott att välja mellan, jag och mamma satt och åt kex, olika ostar och vindruvor långt in på småtimmarna, haha. mysigt! sen dök jag i säng. en lyckad halloweenfest! (: både jag och helena är nykterister, och det är tydligen ganska ovanligt i vår ålder (25år..) jag tycker varken om smaken, att inte ha kontroll över kroppen (blir full på så lite) eller dagen efter. hua. nej jag vill vara snäll mot kroppen!
ska ta och hoppa i fårskinnstofflorna och mysiga svea tröjan och göra frukost, blir smörgåsar med ost och leverpastej, en kopp te med himlagott, en halv graipfruit och ett ägg. och kissarna får varsinn kalkonskiva. (: sen ska jag posta ett brev och hämta ut en skolbok på posten!
vi hörs lite senare! ha en jättemysig dag nu! och ta hand om er (: puss&kram!!
en nyvaken godmorgon bild (:


halloween

varje år har jag och mamma en tradition (vi har iof ganska många traditioner..) men ja en av dom är just halloween fest/middag varje år. och ikväll, ska bli mys! jag har städat hela dagen, plockat och fixat och varit och handlat. dom "reade" ut pumpor för 1 kr kg. så vi köpte två st fina stora! mamma håller på att skära ut ögon näsa och glad mun med tänder ^^ sen blir det knytis. jag står för ostar, kex, vindruvor och sånt gott. jum jum. jag ska klä ut mig till living dead doll (; blir min dockklänning och kritvitt i ansiket och lite blod och ja.. får fota senare. glömde system kameran i trångsund igår ): jag är glömskare än glömskast. och jag förstår inte hur jag laddar över mina iphonebilder till datorn. jag lyckades en gång, men sen nä. haha.

dagen har iallafall vart myspys! jag älskar att pynta, pyssla och fixa! åh! (: kreativiteten flödar! började dagen med meditationen dalig rutin och någonting jag absolut kan rekomendera! mår så bra av det (: sen har vi som sagt bara fixat och donat här hemma. igår var jag i bostadsrätten (min och alles) och packade ner hela köket, det ska jag ha med mig till nya bostadsrätten. blir så nöjd med alla köp i köket, allt är genomtänk och funktionellt. jag har bara saker jag vill ha och tycker om (: det blev 8 flyttkartonger. två av dom var med handdukar och sängkläder och då har jag ändå delat upp dom med alexander. allt känns så konstigt, men jag mår bra! och jag ser fram enormt mycket med allt som händer nu. flytta behöver jag! se nya miljöer och nya människor. här känner man ju igen vart och varannat ansikte. nytt jobb, nya möjligheter, och jag ska börja på massa skoj. självläkning är någonting jag värdesätter högt! jag ska ta upp dansen (dansa själv och inte bara som danslärare) börja träna, börja på olika kurser, lära mig spela gitarr på riktigt! och pyssla och dona. starta eget och så (: jag är glad och jag mår bra. behövde bara få landa lite! är den en sak jag lärt mig så är det att när en dörr stängs så öppnas det alltid en ny. och det här känns toppen! lycka!
nu ska jag samla ihop mig och fortsätta hjälpa mamma. ledsen att jag är usel på att uppdatera här. jag glömmer nästan bort att jag har en dator imellanåt, det är så himla mycket att fixa och dona med nu inför flytten. om ett par veckor bär det av med flyttbilen. jag längtar!! mått dåligt hela det här året, och jag vill inte må mer dåligt, och det är på mig det ansvaret ligger. vill jag må bra, då ger jag mig tusan på att jag ska må bra. och nu mår jag bra, bättre och bättre för varje dag som går.
hoppas ni får en jättemysig lördag! det ska vi ha! hörs senare! ska försöka fota lite och hoppas på att jag förstår hur jag för över bilderna. vet någon hur man gör av er? (: puss&kram..


god morgon!

blev lite snålt med bloggning igår tyvärr, jag satt med nya bloggdesignen igår, i sju timmar, ja jag vet jag är skitpetig och ändrade om och fixade och trixade, men jag blev nöjd mycket nöjd (:

ska strax äta frukost med mamma och sen hoppa in i duschen, idag blir det heldag på stan! aktiviteter och så. var prat om cosmonova men jag blir tokigt åksjuk tyvärr. ikväll ska vi iallafall vara hemma hos amie och titta på film och äta middag. myspys! (:
igår gjorde jag inte så mycket, satt med bloggdesignen hela dagen, pliggade, tvättade, gick på loppis med mamma, åt jättegod middag, slappade en stund och kollade på film. så lite hann jag med iallafall (: skulle åkt in och fikat med amie på söder, men det hann jag icke. var verkligen tvungen att tvätta, hade inga trosor kvar.. och ja det är ovanligt, då jag har typ 500 par. dock har jag inte alla här hos mamma :P
ska hjälpa till med frukosten, magen är hungrig! vi hörs senare ikväll! ha en jättemysig torsdag! puss&kram. (:
harry myser (:


en fråga..

varför blir mina stycken så ihopkörda i texten?! ): någon som vet? är det blogg som strular? min bloggkolls ikon är putsväck med.. hm hm.


god morgon tisdag!

jobbet jag var på var ingenting för mig, så jag sa upp mig. kort och gott. man ska befinna sig på en arbetsplats man trivs på! jag lägger fokus på andra jobben nu och plugga och starta upp företaget. och det känns bra, mycket bra! (:
sov riktigt gott inatt, hemma igen i verkligheten. var helt underbart att få gosa in sig i doris mysiga fluffpäls och pussa på harrys nakna hud och titta lucifer djupt in i ögonen, den katten han vet hur man har ögonkontakt ♥

sitter och dricker te och lyssnar på musik, ska snart kolla film och sen gå till ica och hämta ut mina nya skolböcker. har gjort alla uppgifter jag kunde utan böcker och nu sätter jag igår med allt på allvar! jag älskar att plugga! många undrar varför jag inte bara gör högskoleprovet, men jag vill ha mina betyg, dels för att det känns bättre och dels för att jag verkligen tycker om att lära mig!

sitter och kikar julklappar på nätet och letar köksstolar, jag vet ju vilka som ska köpas, men jag hittar inte tillbaka till sidan, hrm. måste verkligen ta reda på lösenordet till min gamla laptop och komma åt mina favoriter. jag är totalt förvirrad numera. haha! idag är jag på bra humör, sov gott, vaknade pigg och glad och har haft en mysig morgon och förmiddag! suttit och kikat runt på nätet och planerat och fixat. ringt lite samtal och bara myst.
blir långpromenad ikväll. vad det känns konstigt att inte vara ute och gå så mycket, måste röra på mig! ska köpa gymkort snart med. jag mår kanon av att träna och jag saknar spinningen!

nu blir det film! det är mulet ute, jag längtar tills all julbelysning kommer upp i fönstrena,. inte långt kvar nu. och det ger en värme i kroppen! behövs nu när det är sånt ruggigt väder!
ha en jättebra dag! vi hörs senare! puss&kram.


plugg och starta eget

hej allihopa! hoppas ni har sovit gott och vaknade utvilade. jag har sovit lite i natt, men det gör inget, kommer jag i säng ikväll istället. jag är påväg hem till verkligheten och den här uppvilningen var precis vad jag behövde. jag mår bra. mycket bättre än jag hoppats på och det gör mig glad, trodde nästan att det var omöjligt att må bra där ett tag igen (; men det gick.
jag ska starta upp den där företaget som jag velat fixa med sålänge nu. och det känns hur kul som helst, på arbetsförmedlingen har dom starta eget kurser och en sån ska jag gå på tänkte jag. ska använda dagen till att plugga och fixa med allt runt omkring med företaget. ta kontakt med tryckeriet och så. måste ringa runt och så. kommer bli kalas (:
så det ska jag pilla med idag! ska sätta igång nu! vi hörs senare! puss&kram.


RSS 2.0