nakenfis och höstmys

god morgon! sovit gott? jag har haft en doris vid huvudkudden hela natten, vaknade av att hon spann och tittade in i mina ögon. gosigare kisse får man ju leta efter. okej vera var extremt kelig. uh saknar! helena skulle kommit på lunch, men det är störningar i trafiken och skulle tagit två timmar att komma hit, och då blir det inte mycket tid kvar innan jag ska till saga. ska sitta barnvakt i sju timmar idag. lillstumpan somnar vid sju, så blir väl film och läsa tidningar som gäller (: kommer hem vid 23:30 och kommen nog vara ganska trött, te och sen sova? jag är ensam hemma tills fredag och egen tid kan vara ensamt, men det är helt okej. ibland iallafall. ensamheten kryper lite i kroppen. tur att missarna är här och myser med mig!

åh jag är segare än segaste! höstmys! jag älskar det här! och på söndag kommer det hem en liten nakenfis till oss. jag l ä n g t a r efter dig gosisen! lilla skrutten. har varit lite för många turer med nakenfisisar. men nu så. elva tusen fattigare. men som jag sa tidigare, så får man så himla mycket kärlek. och pengar kommer och pengar går, men kärleken den består! ♥

ska ta och dra av med dammsugaren nu, det "glömde" jag igår, och med tre hårbollar här hemma så är det verkligen på tiden nu. vi dammsuger varje dag, så ja dammsuga var det! sen duscha och hoppa i myskläder som är varma, tror saga vill leka i parken en stund! nej hurru ni ni, vi hörs senare, hoppas ni får en bra dag/kväll och mår bra!

puss&kram!





Leave the light on

man ska ju ta vara på vart enda fint ögon blick och tro på mig när jag säger att det har jag gjort idag. jag suger in den glädje, lycka och harmoni jag kommer åt och hittar i vart och varannat litet ögonblick och jag bara älskar den där känslan i magen. friheten. när allt känns lugnt och bra. precis som det alltid ska kännas. jag längtar enormt efter att få uppleva glädje sån glädje varje dag. jag har verkligen överraskat mig själv idag! jag gjorde mig själv glad. tog en spontan tripp ut till landet, med kohagar, strålande sol, ängsblommor och frisk luft. åkte 5 mil utanför stockholm med tre byten kommunalt och hälsade på miia och julian. när jag stod och väntade på att miia skulle plocka upp mig vid busshållsplatsen kom en sån lyckostöt i kroppen. fick lust att hoppa upp och ner, men jag skulle nog bara skrämt folk runtomkring mig! blicka ut över vildvuxna blommor och ha en varmgul sol i ansiket. miia är en gullig uppfödare av sphynx katter. och julian var helt wounderful. att få hålla i den lilla varma persikolena kattungen och andas in hans doft, titta in i hans ljusgröna ögon och titta på hans kolsvarta nos fick ännu en lyckostöt att besöka magen. vi fikade, myste med julian, hade trevligt och pratade om massa mellan himmel och jord. en spontan fika/besök som blev en riktigt bra utflykt! glad att jag åkte! stannade länge och sen när jag skulle åka körde hon tillbaka mig på den där kringeligkrokiga vägen. åkte hem, missade hållplatsen och fick åka en extra sväng. stod och blickade ut över vattnet på stationen i handen och lyssnade på heather nova - ride. där kom andra lyckostöten, vattnet får en verkligen att må underbart. istället för att vara arg över att jag missade min station blev jag istället påmind om att vara glad att jag fick se mer vackert idag. åkte hem, gick och handlade ingredienser, fick ett varmt leénde i kassan, lyckostöt, alla är så gulliga på den där lilla ica affären här. så jag blev glad. igen. gick hem med glad musik i öronen. öppnade dörren och blev varmt välkommen av mina lurviga familjemedlemmar. som har mer eller mindre hela kvällen varit nära mig. doris låg i mitt knä nyss och kurrade, burrade ihop sig och myste. medans jag satt och lyssnade på mysig musik och bara var. i ett nedsläckt vardagsrum med bara levande ljus som ända ljuskällan. harmoni, lyckokänsla och ro i själen. att få prata i telefon med min my gjorde inte kvällen sämre direkt. nu är vi riktigt taggade inför london! ska bli så himla mysigt! den här julen kommer bli den bästa! ser fram emot allt, vart enda litet ögonblick. men mest av allt ser jag fram emot att slippa suga in glädjen och med nöd och näppe hålla fast vid den. vad man uppskattar minsta lilla när man går i uppförsbacke.

jag kommer alltid att älska dig! du är fastbränd långt inne i hjärtroten.


lilla julian <3





storm

det är en storm i hjärtat, i hjärnan och utanför fönstret. livet hade nog varit ganska färglöst om det alltid var likadant. men samtidigt så behöver man den där tryggheten, stormen är okej i mellanåt, och jag är på något sätt väldigt glad att den där stormen känns lite längre bort nu. tror jag hade klarat mer, men jag vill inte ens pröva. vill inte utsätta hjärtat & psyket för mer. allt jag velat är att få lugn och ro, ha ett mysigt liv med många galenskaper, många skratt, många vackra ögonblick, mycket att upptäcka, trygghet, romantik. just like that. ett ögonblick som känns eländigt kan i nästa sekund vara helt underbart. det blir lite vad man gör det till. en sak är säker, im done feeling sorry for my self. klar, färdig, helt och hållet färdig med den biten. jag har ett ansvar att må bra! men samtidigt är jag glad, att må dåligt ibland med. för mår man aldrig bra kan man heller aldrig må riktigt bra. livet är ju så. oavsett vad. jag är glad över alla händelser, mindre glad för vissa, men trots allt så är det mitt liv, bara mitt. och de kommande åren är det jag som ska se till att må så bra som det bara går, uppleva drömmar, uppnå mål, ha trygghet, ha roligt, uppleva, andas på riktigt den här gågen, känna glädje i vartenda andetag. livet är helt klart för kort för att gå runt och vara bitter, arg och må dåligt. det finns människor som gör så ett helt liv.. och sen då? vad fick dom ut av det? mådde dom bättre..? mådde den människan dom var besvikna på sämre..? knappast. han/hon kanske inte ens visst om att du var arg. du har ett ansvar. sen är det upp till dig om du vill ta det eller inte.

let your heart always give you the answers, listen to your heart and love loudly and honestly. då kommer du komma långt, och leva ett långt och lyckligt liv. det lovar jag!





det blir den där randiga trots allt.

jag känner mig delvis hemsk, delvis okej. jag hade velat ha båda. faktiskt. men någonstans måste man välja och jag vet inte om jag vill vänta så länge till på julius. det blir minst två månader till. minst. och även då kanske det inte är helt säkert att han kommer vara helt frisk. känns jättejobbigt, såg så mycket fram imot honom. sen hittade jag obelix. han har jag tittat och mejlat om innan och nu ska han säljas. och han säljs till mig. vet inte om han ska heta julius, känns lite konstigt. får hitta ett annat gulligt namn, kaske harry (; jag har lagt handpenningen nu och resten betalas när jag hämtar honom ev. nästa helg. jag ser fram emot det jättemycket, men samtidigt känns det jättekonstigt för mig. var ju så himla inställd på julius. man kan inte både ha kakan och äta upp den.. tyvärr. tycker ni att jag är hemsk..? ska jag vänta på julius? usch jag är helt förvirrad ):

lite bilder på nakenfisen kommer här! jag älskar hans röda randiga teckning <3 cuteness!





















sleep tight..

jag är så trött så det svider i ögonen. jag är påväg i säng (: annars somnar jag väl här, på stolen. och vaknar upp imorgon och har väldigt ont i nacken (; kvällen har varit mys! det blev idol, te, hembakad sockerkaka och tända ljus. jag är verkligen en myspropp och hösten är mer än välkommen!

imorgon tar jag sovmorgon för det blir en lång dag. danslektion! mamma är så gullig "kan jag säga till alla att min dotter är danslärare nu" cute! ja, det är jag ju! kul, riktigt kul. imorgon på dagen ska jag förbereda mig som sagt och sen blir det dans vid 15:45-16:30. efter det hem, städa, laga middag och sen vid sju kommer mamma och morfar från österrike och hälsar på. ska bli riktigt kul att han får se köket (: glad att han är här i sverige och hälsar på <3

ska ta och sätta eltandborsten på laddning och borsta tänderna, smörja in fossingarna, värma vetetofflorna och sjunka ner mellan lakanen. ska bli så skönt!

vi hörs mer imorgon! dröm söta drömmar och vakna till en bra dag imorgon! massa godnattpussar <3





kandidat nakenfis.

det är inte säkert att julius (nakenfisen blir bättre) dom har ingen aning. ): och eftersom jag är en människa som inte klarar av att vara så inställd på en sak och sen blir det inte så. så har jag kollat runt. och här är en kandidat! jag har lustigt nog redan tittat på honom, mejlade uppfödaren i över en månad, men han hann bli såld. så nu när den nyvarande ägaren inte kan ha kvar honom.. pga av flytt, så kan jag få köpa honom! jag har alltid varit svag för rödhåriga.. och ja, han är ju en randig liten tiger!










grekisafton

jag är så fruktansvärt seg ikväll. och det passar jättebra med en myskväll med god mat, film och massa te, ska hoppa ner i ett varmt bad också efter maten så blir det extra skönt att sätta på sig min mysdress! alltid lika mysigt att komma hem när man varit ute och flängt. varit på stan idag och tittat runt. köpte lite nödvändigheter.. (!?) ja det var det faktiskt! iallafall ansiktsvattnet (; sånt behöver jag. känner mig inte ren i ansiket annars.

ikväll blir det grekiska köttbullar, tzatsiki och klyftpotatis. jättegott! är jättehungrig nu så det ska bli mycket gott. luktar gott från köket (:

har haft en bra dag iallafall. blev inget jobb. dom var tydligen iväg på äventyr i göteborg. men imorgon har jag danslektionen med barnen, och det ser jag fram emot. ska förbereda mig imorgon innan, men ikväll ska vi bara ta det lugnt här hemma. skönt, riktigt skönt! myskänslan är inte ovan när det börjar skymma och höstlöven börjar falla. åh jag älskar stora stickade halsdukar, kängor och varma färger. älskar hösten! <3

ha mysigt ikväll. vi hörs snart! puss&kram.



tapas och mys

det blev en riktigt mysig kväll igår, vi möttes upp, gick till nog den mysigaste restaurangen jag varit på någonsin, vilken härlig burrig inredning, det gick mest i rött och på väggarna var det tegel, massa levande ljus överallt och dov musik. ja, verkligen mysigt! det var en smakupplevelse det där med tapas också. jättegott! och roligt att få pröva på så många olika rätter. vi beställde in tre st var och det var lagom tycker jag (: tack för igår gumman!

när jag kom hem blev det te, mys med kattorna och sen sova. är jättetrött fortfarande, och hade verkligen velat sova en timme till.. kanske kanske..? får se. ska in till stan och köpa ansiktsvatten från clinique och även shååpa på body shop. har 300 kr i presentkort. och en hundra lapp som går ut den 9 okt.. lika bra att passa på! jupp!

senare idag blir det jobb. jag hoppas jag kvicknar till ^^ sitter mest och jäspar så det känns som käkarna ska gå ur led. hu. jag är på riktigt pysselhumör också. vill sy någonting. skapa, pilla, fixa. har massa planchdesigner som jag har funderat ut i huvudet. och vill få igång min egen dator nu (tur att vi har fler än en dator här hemma) jag har råkat sätta ett lösenord på min egen dator och har glömt bort det. haha. klumpigare får man ju leta efter :O jag ska hur som helst köpa en macbook strax.. men det är ju bra om man får upp datorn och kan sälja den. ibland blir man ju galen på sig själv (; hur som helst photoshop finns på min dator och det behöver jag komma åt.
ska väl ta och peta i mig lite frukost och komma in i duschen. idag är det ett riktigt höstväder ute. blir mysigt med uggs och stickad kofta under skinnjackan. mysigt! vad ska ni göra idag? jag hade tänkt att kolla på en film ikväll. var ganska längesen jag tittade på film här hemma.. okej någon dag sen. men någon sån där mysig tjej film, romantisk komedi, måbra film. och läsa topphälsa och dricka lite för mycket te (: och ha massa ljus tända. det låter som en jättebra måndagskväll, tycker ni inte?

ha en jättemysig dag nu och var rädda om er. massa kramar! <3



när vi bodde hemma hos mamma. var det här vårt vardagsrum. har tänk på det flera dagar nu. tycker det var så himla mysigt här och sitta och fika på kvällarna, dricka te och äta mackor och titta på film.



fika i stan

hej hopp alla underbaringar! hoppas ni mår jättebra! jag är lite stressad.. ska in till stan och fika med helena, och sen blir det hem och gosa med kattorna och kanske kolla film. får se. jag ska iallafall blogga det är en sak som är säker!

ta hand om er <3 nnu ska jag duscha och panik sminka mig (; puss!



vetetofflor

jag fick för ett par jular sen vetetofflor av helena, och när det börjar bli kallt ute har jag dom alltid på mig när jag sover, somnar så himla gott och sover djupare (: älskar dom! dom börjar bli slitna och jag vill ha nya. funderar på dom här med högt skaft.. eller dom med lågt. vi får se. mystofflorna ska köpas iallafall (: sådeså.

 

finns hos bluebox.se



ny domän

jaaa. nnu gick det :D jag har äntligen bytt namn! från pinkpills.blogg.se till littlemissunshine.se :D happyface!! allt sparas såklart, och jag testade att söka på pinkpills så kom man hit (: toppen!



ni är fantastiska, unika och alldeles alldeles underbara! <3



Doris



vad jag älskar den här lilla tjockis  katten. hon är precis sådär som en perserkisse ska vara. kort i kroppen, tjock päls och helt underbart temprament. love you <3



Ledig fredag

god morgon allihopa! sovit gott? det har jag. vaknade dock med magknip. så blev en ipren och en kopp lugande ört te och nu är jag kry igen (: jag har spenderat morgonen med att leta julklappar på nätet. julhandel i all ära, men det är nog så att de flesta julklapparna kommer handlas online av mig i år. men någon dag ska jag minsann in till stan och kolla julskyltningen på NK och julhandla. myspys! fast det blir inte förens i december såklart. jag är alltid lite för ute i god tid, och det är bra tycker jag!

igår köpte jag hem nya topphälsa och plaza interiör, ska ta och bläddra igenom dom lite senare, alltid mysigare när det blivit lite mörkt och man kan tända ljus!

idag på dagen tänkte jag tvätta lite, är ledig idag igen, så det är inte jobb förens på måndag. lång helg. precis vad jag behövde! är jättesugen på tacos! så det får det nog bli ikväll. tacos och smågodis till idol :D finalgrej idag tror jag? eller iaf sista uttagningen! spännande iallafall! ska ha en riktigt mysig fredag och jag hoppas ni också kommer ha det!

ta hand om er så hörs vi senare! puss&kram.



jag älskar den här soffan från bolia. skulle vilja ha den här. inte galet dyr heller 7799 kr.



Olle kanske idols bästa och charmigaste?

haha gotländska är verkligen en rolig dialekt. han är bra, mycket bra! det låter nästan som det är inspelat i studio. cool kille! och han är helt galen i sista haha :D









ny smink sminkväska!









direkt från granit







ny zink/plåt för ljus! fin va!



life can be so easy..









mysig nallebjörn.

mysigaste nallebjörn tröjan. <3 den har jag myst runt med ikväll (:









my best sunday dress













fyndade två stycken hm trend klänningar på tradera. helt nya. i stl 36 (hade 40 i garderoben och den var som ett tält) en ljusgrå och en ljusblå. nypris 499 kr. köpte båda för 100 kr. kaaap!



just nu.



just nu i datorrummet. jag älskar er.



nu är väl hösten här?



jag måste ner i källaren någon dag och leta reda på den här halsduken! den är superskön och varm. kommer passa bra ihop med mina svarta uggs!





vera



älskar och saknar dig finaste underbaraste vera. för mig är du perfekt! tänker på dig varje dag.



idol och myskväll

ska snart sätta in ostkakan i ugnen och vispa grädde och ha sylt till, göra en kopp te och tända ljus. hade velat ta ett bad innan idol också. men det kommer jag aldrig hinna, så det får jag göra efteråt. jag har haft städdag här hemma idag (: det går lite segt, men det blir fint (: katterna har hjälpt till (; jag har faktiskt inte gjort så himla mycket mer. ätit frukost såklart. ringt lite samtal och myst runt. tvättat två maskiner har jag hunnit med också (: blev inget jobb idag, men imorgon tror jag. det som är det knasiga med barnvaktsjobb. barn blir ofta sjuka. så det kan bli en ledig dag här och där!

vet ni hur mycket jag längtar efter julius. jag fastnade ju för honom, nakenfisen ni vet. och han blev förkyld, eller hela kullen fick kattsnuvan. han är den enda katten som inte är bra ännu. många har redan flyttat. skulle ju vart leverans för nästan en månad sen. och eventuellt kommer han förlora synen på ena ögat. då måste man plocka bort det. uppfödaren förstår om jag vill hoppa av, nu har det ju gått så lång tid och det kommer dröja ytterligare 2 månader innan jag kan få hem honom. men jag blir ledsen. han är ju samma katt, samma julius som jag blev så himla kär i. oavsett syn på ena ögat eller inte. vill ju att du ska komma hem nu, så jag får pussa på dig! och pyssla om dig <3 men jag håller ut! saknar dig enormt. får hälsa på där hur mycket jag vill iallafall. och det ska jag minsann göra snart! min lilla nakenfis! varför vill jag alltid ta hand om lite smått "handikappade" djur? jag tycker så himla synd om dom.. såklart. moderkänslor kanske (;

ne ska ta och fixa den där ostkakan nu och tända ljus. ska blogga mer, har lite shopping att visa (: ha en jättemysig kväll. lova! det lovar jag att jag ska ha! myyyys! puss&kram!





uniQue



varför har det varit så himla motigt att sitta här de senaste dagarna? jag vet inte alls faktiskt. ska inte skylla på att det kommit överdrivet mycket imellan, men ja, jag vet inte.. har bara inte haft tid? eller jo, ork kanske? hur som helst. jag har hittat mig själv lite mer. badad varje dag med underbart doftande badbomber, jobbat, suttit och bara varit, lyssnat på meningsfulla texter som når hjärtroten, tittat in i tusentals levande ljus, gömt mig under en filt med en eller två eller tre katter, vågat visa min skörhet, gjort som mia törnblom och vågat erkänna mina brister. när man erkänner dom kan man börja se andras behov, och även lära känna sig själv bättre. brister har vi alla. man får helt enkelt göra så gott man kan med att göra dom charmiga.. eller iallafall älska sig själv och dom iallafall. allt dåligt går att träna bort. är det inte så. man måste väl bara lära av sina misstag innan man kan bli mer erfaren. i guess.. bara tankar.

dagarna har varit bra. lite upp och ner i mellan åt och det är då dom underbara man har runt omkring sig som finns där. det har blivit mycket ensamtid, mycket grubbleri. mycket tankar och funderingar. som att jag är ett steg närmare att bli hel. helare innan, men nu känns det helt. någon centimeter kvar. sen är det inte bara ihop lappat med gulliga plåster, ja jag pratar ju såklart om alla titthål i själen. nu är det lagat på grunden. jag behöver dyka djupt ner på botten slå mig, för att kunna resa mig upp igen, borsta av mig och sakta med säkert, det kan ta tid, men då blir det bara mer på riktigt.. bli hel igen. never ever give up!

när jag faller, känns det som om att världen försvunnit under mina fötter och i nästa sekund har det aldrig varit underbarare. min diagnos är ibland inte alls så lätt att handskas med. det är lixom ingenting jag kan rymma ifrån. varje dag förföljer den mig. i vått och torrt. det enda som jag inte är rädd att förlora stannar hos mig. tänk om jag kunde få uppleva frihet från den. bara en stund, ett ögonblick. trots allt så vägrar jag att ge upp. alla har ju den där ansvaret att må bra, att ta ansvar över sig själva. mår du bra idag? det är du i första hand som ska se till så du gör det. och det var väl någonstans mellan all bekräftelsesökning för att må bra, och kaos och upp och ner som jag kom på att jag bara kunde vända mig inåt och ge mig själv en lycka, en lycka som var starkare, ärligare och finare än vad någon annan någonsin kunde ge mig. älskar du inte dig själv kan du aldrig älska någon annan. en sak jag har jag lärt mig, jag kämpar. sålänge jag trott eller tror på det jag kämpar för kan jag kämpa tills jag står utmärgad, mörk under ögonen, sliten och trött, men kämparkraften den sitter i. oavsett vad. vill jag komma någonstans, då gör jag det. att jag har den egenskapen har gjort så jag är här idag, folk är förvånade över att jag orkat genom allt. men det är jag som blir förvånad. för mig har och är det så självklart att kämpa för sig själv, för det man tror på och dom man älskar. och det gör jag tills någon ber mig sluta. mig själv därimot kommer jag kämpa för livet ut.

jag borde verkligen sova. kroppen sover redan och hjärnan är på god väg. och jag känner att min grubblarhjärna måste få paus. vila, vila, vila. imorgon jobb igen. men vi hörs imorgon. imorgon känns det som en bloggdag.

en sak eller två som gör mig glad av att tänka på; jag och mamma ska den 20 oktober gå på opera på kungliga operan! (har aldrig varit på opera men gud va häftigt!) och sen ska vi på julkonsert den 2 december i globen,. men min favorit tv-profil som är värd (: hans som jag pratade i radio om pussar och kärlek när jag var 5 år.. mark levengood. mysigt va!

nattipuss! <3





God morgon lördag!

hoppas ni sovit gott. jag har sovit jättedjupt, ville inte alls gå upp när klockan ringde halv tio (; men men. ska jobba i ung. ett dygn nu. börjar halv tolv idag på dagen och slutar två på söndag på dagen. mitt längsta jobbpass ever tror jag! (: men det ska bli kul jag trivs jättebra där. jobbade igår också, så den här helgen har varit mycket jobb! eller ja, hela veckorna är mycket jobb! och snart om allt går som det är planerat ska jag på intervju på Ias jobb! där blir man rik :D tanken är att jag ska spara ihop massa pengar innan jag börjar plugga på högskola, och nästa höst börjar jag, så det här året ska det sparas stålar!

igår när jag kom hem vid nio myste jag med katterna, tappade upp ett varmt bad och prövade creamy candy bath, den luktade verkligen godis. jättemysigt att bada med (: tände massa ljus och sjönk ner. sen somnade jag gott efter en kopp blåbärssoppa! somnade med måns och doris, riktiga kelgrisar. mysigt att somna till kattspinn! <3

ska försöka blogga från mobilen ikväll innan jag ska sova, ska sova i en liiiten söt gäststuga bredvid skogen. läbbigt :D men men, har man varit scout i nio år så ska man väl klara det där också (; har ändå sovit i sovsäck utan tält och skydd under stjärnhimlen mitt i vintern när det blåste. huu, men lite mysigt var det allt (: jag gillar krypin. så stugan trivs jag nog i (:

jag önskar er en mysig lördag! och hoppas med hela hjärtat att ni mår bra och att ni får en jättebra dag och är glada! så hörs vi förhoppningsvis ikväll, annars imorgon när jag kommit hem från jobbet. imorgon ska jag komma på lite dansövningar också till tisdagen när jag har danslektionen med barnen. saknar dom (: jättesöta! dom ser upp till en som man är någon slags guru (; höga krav på en haha. mysiga ungar!

ta hand om er nu! puss&kram.



skrubb för läpparna. med bubbelgumsmak. sånt ska jag haaa! (; finns på www.lush.se



Glad!

Hej på er! Hoppas ni mår jättebra! Jag har träffat Ia och fikat på söder och haft riktigt kul! Jätteroligt! En tjej som skrattar har skinn på näsan och är spontan! Kan det bli bättre? Vi fikade i nästa två timmar och det kändes som 10 min. Jättemysigt :D är så glad! Behöver en Ia i livet och är glad att hon efter så många år som vi pratat äntligen kommit in i det på riktigt (: vi ska ut och käka imorgon på ett tapas ställe på söder och om en månad ska vi på teater :D jätteglad! Fick present från lush som luktar väldigt gott! Har inte öppnat än, men ska (: nu är jag påväg på tåget till h.. Ska äta middag och kolla film Och ha myskväll ikväll. Sen hem Imorgon på dagen och sen jobbar jag mellan 15;30-21 sen middag ute so Sagt! Bra start på helgen :) Hoppas ni får en jättemysig torsdagskväll! Så hörs vi sen! Massa pussar <3

jobbelijobbjobb

hej hopp! nu ska jag hoppa in i duschen, och tvätta håret med bananshampo & balsam och packa väska med topphälsa tidningar och godis. för ikväll ska jag vara barnvakt (: ja närmare bestämt från halv fyra till halv tio. saga lägger sig väl runt sju tiden. fröken gull brukar vara en tröttfis vet jag minsann efter all lek och mys. så jag måste ha nått att sysselsätta mig med. mysig alone time med smågodis och måbratidningar låter som en toppenkväll (: sen när jag kommer hem ska vi titta på film och ha myspys.

jag är kissnödig.. har druckit 1 liter te nu på morgonen ur våra jättestora fina temuggar från indiska (: är inte livet härligt? i love life!

inom en vecka kommer jag ha ny domän till bloggen skoj va (: jag är lite trött på pinkpills.. eftersom den är döpt efter en rosa lugnande tablett som jag knaprade för ett par år sen, så känns det ganska långt borta nu.. jag äter ju inga piller med än nobabypills nu förtiden och sen fick jag ett sånt fint smeknamn bland bloggvännerna ute i cyber rymden. och jag är ju en riktig livsnjutare och är ofta glad och positiv, so why not. ni får se snart. vänta bara :D

nu ska jag duscha! pusspuss på er och ha en jättemysig em. och dag! det ska jag! <3



puss!





kvällste & levande ljus

ååh va mysigt att vara hemma (: myser runt i min "one piece" ni vet den där charmiga mysdressen (; jag älskar den! och jag älskar att vara hemma! speciellt när det är så himla mycket på dagarna. jag har varit jätte effektiv idag, och jag är riktigt skönt trött. ska tvätta av sminket och plocka ur linserna strax och sen göra en stor kopp te och äta lite mackor och tända ljus. myspys! sen blir det läggdax. är jättetrött ikväll. har varit en lång dag, lång och väldigt bra (:

började ju dagen med att tvätta sängkläder och handdukar i tvättstugan (: visst luktar det så himla gott med ren tvätt! sen fick jag skynda mig på med dusch osv. för sen var det dansen kl 15:45. hade en timme innan eleverna kom och det är jag glad för.. musikspelaren i danssalen var pajko.. så vi fick springa och leta bärbar cd spelare, vilket också gick bra. vid 15:45 ramlade det in 14 söta små tjejer och 1 charmig kille (: glad jag blev att alla barnen var så glada och verkligen ville dansa. vissa hade redan gått på dans och dom lärde sig jättefort! kul! föräldrarna som tittade på sa att barnen hade haft jättekul och det glädjer mig :D jag har haft min alldeles egna första danslektion :D stolt!

sen blev jag hämtad efter dansen av hjärtat, vi åkte och åt jättegod pizza i hammarby sjöstad. tycker om att vara där. dit vill vi flytta! trivs nära vatten! och fina hus (; åt och myste. sen åkte vi hem, städade lite, dammsög och plockade osv. jag satt upp bokstäverna som jag visade här nere. och sen åkte vi till julius, finaste nakenkatten på hela jorden. charmpellen nr ett (: älskar honom redan jättemycket! och han har växt vill jag lova (: tjockismage :D jättesöt. glömde ta kort tyvärr. men men. snart kommer han hem <3 stackars julius har varit förkyld! ): men snart så. vi saknar dig älskling! <3

och nu ska jag fixa kvällsfika med te och rosade mackor med marmelad. köpte jättegoda marmelader häromdagen. lite dyrare, men jättegod smak (: jag gillar burkar som ser lite gammla ut (: och det gör dom här.

hoppas ni haft en jättebra dag (: imorgon ska jag sitta barnvakt åt saga. ska bli supermys! sen jobbar jag hela helgen. och en fika med söta ia är inklämmd också :D längtar!

vi hörs imorgon! sov så gott sen! puss&kram <3



den här med hallon & granatäpple.. och aprikos :D



dagens fanny













 











bruna übersköna uggs - ugg..
svart&vit randiga leggings - jc
svart oversize t-shirt - lager 157
biker skinnjacka - divided


enjoy!

lite nyttt inredningsmässigt hemma! fint va :D









tvättstugan

hej allihopa (: jag sitter och väntar på att sista tvätten ska bli torr nere i tvättstugan. har kommit på att det är så mycket lättare och bekvämare att tvätta alla sängkläder och handdukar nere i tvättstugan.. så tar vi kläderna här uppe.

när jag är klar ska jag duscha och fixa iordning mig. får inte glömma musiken som ska tas med. sen kvart i tre ska jag möta upp en kille som ska ge mig nycklarna till danslokalen och visa mig lokalen osv. och sen har jag en timme på mig att förbereda mig innan eleverna kommer (: ska bli jättekul. men jag är lite nervös.. (; 15 st. och alla är olika och är på olika nivå. så det gäller att se alla och hjälpa dom som inte hänger med osv. det kommer bli bra. alltid pirrigt första gången..

kvällen igår vart myspys. vi gick på bio "new york, i love you" kanske en av de uddaste filmerna jag sett, men den var bra. fick följa många människors glimpse i livet. åt popccorn och drack läsk. innan blev det ett restaurangbesök på "pong asian deli" jättemysig inredning i ek och rött mosaik, ikea så det bara skrek om det. gullig personal, jättebillig mat och supergott. kanske en av de bästa thaiställena i stockholm..! hur som helst så hade vi jättemysigt (: åkte hem, myste med katterna som var kelsjuka och sen hoppade vi i säng!

vi hörs ikväll! ska åka och hälsa på julius efter dansen (: hoppas han mår lite bättre! puss!



bio

hej allihopa! (: mår ni bra? jag har haft en mysig morgon! och hade en supermysig kväll igår,. sov borta, fick god middag, mängder med gott till en jättebra film och världens finaste hemgjorda present! kul att fylla år (; ska strax till mamma och umgås, och sen hem och gosa, men första ska vi till coop och shoppa kycklingfilé, riktigt bra pris den här veckan så frysen ska bli fylld (: sen ikväll ska jag och hjärtat på bio och se new york, i love you. ska bli jättemysigt! filmen verkar bra också! och ja, det är väl mina planer idag (:

imorgon kvart i fyra har jag min första danslektion! jag är så himla spänd och det ska bli superkul (: ska planera lite i kväll. kul att träffa barnen. det är 15 st som kommer gå i min grupp! jättekul (: så glad för det här och lönen är toppen! 250 kr efter skatt! för 45 min. inte illa pinkat. och bättre betalt på helger. whihoo! jag lägger undan allt som jag jobbar ihop till ny dator. fick bidrag när jag fyllde år, men det fattas! så nu ska jag arbeta! jajamensan!

hoppas ni får en undeerbar dag! massa kramar! <3







Bday dress!























svart klänning med volang h&m trend.. virkat halsband tjallamalla..



Mer tid tack!

helt galna dagar. jag har knappt hunnit gå på toaletten (; och allt mindre suttit vid datorn. nu har jag typ tio min på mig att klämma in ett inlägg innan jag ska duscha, äta frukost och åka till jobbet (dansen) jag är döende. har sovit så himla lite de senaste nätterna. men men så är det (;

födelsedagen var verkligen mysig! blev ju firad med sång och paket och god fika. och sen blev det mer fika, och så fixade vi oss iordning och åkte till stan och gick på koh pangang en jättemysig thairestaurang. lite av en tradition när jag fyller år. satt oss i baren och drack varsinn alkoholfridrink, pratade och hade mys! sen åt vi god mat (jag kände tyvärr inte smaken så bra eftersom jag är/var förkyld) som tack och lov börjar bli bättre..! sen skulle vi ha gått på bio, men det blev en tripp till videobutiken och köpa ben&jerryglass och godis och film! jättemysigt hade vi. gjorde te och tände massa ljus och myste. bra film också. kärlek såklart (; sånt gillar jag och hjärtat. tur jag har va (;

i fredags hade vi lite av en slappdag, sen åkte vi och handlade mat till kalaset som var igår.. åkte hem, hjärtat gjorde hemmagjord god pizza och jag plockade in all mat i kyl, frys och skafferi. sen åt vi middag, tittade på idol och sen ställde vi oss och gjorde tre tårtor (vit choklad cheescake med frosting och granatäpple, devil's choclatecake och en rosa prinsesstårta) visade sig på kalaset att dom var uppskattade väldigt mycket alla tårorna :D recepten hittade jag i "två systrar söta" och "a piece of cake" vi lagade maten också. bra med mat som ska vara kall och stå över natten (; sen stupade vi i säng vid 04..

på söndag (igår) vid tio kom en städerska hit. vi tyckte att vi hade miljoner annat att fixa med, så det unnade vi oss.. det visade sig bara att det vi brukar städa på 2 timmar tog 6 timmar för henne. haha, jag höll på att få ett nervsammanbrott. så det blev lite stress ändå...! hur som helst, det blev städat iaf (; sen kom gästerna och det blev fördrink (moijto) i svart och vit randiga muggar tilltugg, smågodis och sen middag. marinerad kycklingfilé i pepparmix och ja marinad, jättegod. en stor sallad med allt möjligt roligt i och hembaktbröd (från coops bageri (; ) någon måtta fick det vara. haha! paket öppning och sång (varför är det alltid så jobbigt med sången?!) ärvde bla. ett bismark halsband av min farmors farmor från 40 talet. vilken grej! jag använder aldrig smycken, förutom ringarna då, och brythjärtat, men bismark tycker jag faktiskt om! det ble många kramar, kvällen var bäst när alla hade gått och det bara var några kvar, dom närmaste, det var mörkt ute, ljusen var tända, musiken var på (melissa horn) och jag spela lite gitarr. satt och pratade och myste. ja det var jättemysigt. alla satt uppkrypta i soffan och var halvtrötta (: sen plockade vi undan lite och stupade i säng vid 01..

och nu är jag här (: ska hoppa in i duschen nu och så. hoppas ni får en jättebra dag! och tar hand om er. jag ska ut och äta på restaurang ikväll (en födelsedagspresent) och så blir det mysig filmkväll (: men vi hörs ikväll.

puss&kram.

















min favorit parfym som slutades produceras.. hjärtat letade som en galning och hittade en sida i usa som hade fyra kvar!!!





detobligatoriska hjärtat på min tallrik vid frukost <3 och hembakta ciabatta.



focus muggar från marrimekko <3







hjärtat bakade tårta åt mig (:



doris åt tårta!











av helena fick jag restaurang och bio <3





doris myser.




twenty five today !



stora dagen idag, liten börjar bli stor. men jag är fortfarande mitt hjärtas lilla prinsessa stod det i det söta födelsedagskortet. firande med sång och paket, tända ljus, alla katter och världens bästa presenter. en som jag velat ha och varit så ledsen över att den slutats tillverka. vad gör man då? jo beställer hem från usa! tack älskade älskade! ♥ här hemma bakas det tårta till mig. har jag sagt att jag älskar att fylla år? :D

ikväll blir det mysig middag på min favorit restaurang! längtar! och snart fika och mys här hemma. den här födelsedagen har varit underbar hittintills. tack för alla grattis! så glad (: bilden här uppe är dagen den 9 septemeber för 4 år sedan, då fyllde jag 21 år och höll på att göra mig fin till kalas! ruffs! ha en underbar dag! vi hörs senare. födelsedagspussar!



god natt

va ni är gulliga. tack tusen tack! fina kommentarer, så fina så jag får tårar i ögonen. och grattis sms, och sång i tel. så söta! glad! <3 jätteglad ska ni veta! jag blir chockad över alla grattis redan dom här timmarna.. huuur ska det bli imorgon då?

jag mår riktigt bra i natt. det är en sån där natt som jag egentligen skulle vilja sitta uppe och mysa och bara vara ni vet.. men det är ju som sagt en dag imorgon också. och kvällen har varit helt underbar så jag är nöjd. ville bara sticka in här och pussa lite på er (:

mamma kom vid sju, hon lagade jättegod middag till oss, kycklingfilé med gorgonzolaostsås och en god sallad till, jag tände massa ljus överallt i lägenheten och dämpade all belysning. satt på myspysmusik och haft det jättemysigt! ätit gott, pratat, myst med katterna, bakat ciabatta bröd och haft det bra. jag unnade mig ett bröd nyss, varmt med smör och skinkost, gott! en kopp te och tända ljus. jag mår jättebra. harmonisk i kroppen på något sätt. alla frågar hur det känns att fylla 25..

och jag ser det bara som ännu ett år av erfarenheter, nya erfarenheter. känner mig konstigt nog mer hel i mig själv, som någon slags nystart. det här känns bra. känner mig vuxen! haha. över en natt (;

ska ta och tvätta av ansiktet, borsta tänderna och bädda ner mig själv under duntäcket, bläddra lite i hus&hem och mysa med doris, jag lovade henne att hon skulle få sova hos mig, hon frågade tidigare ikväll.. och självklart! (: lilla fröken fluff. vad hon charmar oss varje dag. älskade doris. snart kommer min julius hem till oss också. längtar efter dig nakenfisen! är glad att katterna går så bra ihop! <3

sov så gott underbara ni. ni är helt fantastiska, vet ni det? vilken enorm glädje ni ger mig! önskar att jag kunde få träffa varenda en av er och ge er en stor kram! och ett tack! alla mejl, alla kommentarer, alla vänner jag fått via den här bloggen. det är unikt, det är alldeles alldeles underbart som askungen sa! <3

puss på er!






sista dagen som 24:a åring.

så var den här.. min sista dag som 24 åring. going twenty five..! jag glömmer bort att jag fyller år imorgon hela tiden, men blir ständigt påminnd av vänner och framförallt min mamma.. "vaaart tog åååreeen väääägeeen" haha! jag skrattar lite ironiskt när hon låter sådär panikslagen och kommer med en kommentar som "ta vara på tiden nu istället... every day counts! även fast det är många många dagar i livet som faktiskt bara passerar, så man måste nog bli bättre på att stanna upp och njuta mer av nuet.

jag har ändå hunnit med väldigt mycket under dom första 24 åren i mitt liv..

förlovat mig, gift mig när jag var 22 år, still married! rest till grekland femtioelva ggr bla med båtluffning i fem veckor, njutit av den vita sandstranden i västindien, badat i transparent vatten i thailand, åkt skidor i alperna x antal ggr, bott i en bungalow i turkiet, hälsat på min släkt i mexico och i usa, gått i skolan i ett år i usa, jobbat som fotomodell i femton år, blivit erbjuden modelljobb i japan, sjungit i olika rockband, haft tusen olika stilar och umgängen, flyttat hemifrån tre gånger bla. till den vackra staden strömstad, varit kär och olycklig, haft planer på att bli inredningsarkitekt sen jag var 9 år, utbildat mig till dekoratör för h&m, tatuerat mig tre gånger (snart fyra), piercat mig i läppen 3 ggr, haft tusen olika hårfärger bla. blått, rosa, rött, grönt, svart.. upplevt roliga och mindre roliga händelser, konfirmerat mig, gått i scouterna i 9 år, dansat på sveriges bästaste dansskola i 6 år, jobbat som bartenter och blandat färgglada drinkar, blivit nykterist, blivit danslärare, designat måbra plancher och sålt på webbshop, spelat in egna låtar i studio, nästan lärt mig spela lars winnerbäcks faller på gitarr, köpt bostadsrätt och renoverat upp den, varit mobbad av en hel skola, byggt upp mig själv om och om igen tills ingenting kunde få mig att falla igen, samlat på my little pony, nattbadat, sovit under en stjärnhimmel, blåst såpbubblor på en romantisk första dejt, haft fjärilar i hela magen av kärlek, varit så ledsen så jag känt mig tom, haft drömmar om att flytta till norge och jobba där i några år, tittat på stjärnorna kalla vinternätter, skrivit på en självbiografi sen jag var 12 år, hjälpt andra att ta tag i sina drömmar och må bättre.. älskat och älskar som aldrig förr, gått möbelsnickeri linjen & media foto linjen på gymnasiet, rymmt hemifrån, haft kaotiska tonårsfester, haft underbara djur hela mitt liv, spelat blockflöjt, insett att jag har ett sjättesinne, haft sanndrömmar, förlorat min bästa vän tobias till änglarna, tapetserat alla mina väggar med leonardo dicaprio i mitt flickrum, framkallat vackra bilder i ett mörkerrum, ridit på ridskola i flera år fast jag var livrädd för hästar, haft flickvänner, gått på konserter, klottrat och haft en egen "tagg" (tonåringar.. hm), åka på mysiga bilsemestrar, träffat härliga människor, kommit på meningen med livet, haft hångeltävling bakom gympasalen på mellanstadiet, vunnit danstävlingar på lågstadiet, varit påväg till ett rymdgymnasium uppe i kiruna och ångrat mig i sista sekund, varit discjokey och ljudtekniker för massa kända band på uteställen, haft så många myskvällar så jag inte håller räkningen, haft ögonblick som jag kommer ha i hjärtat med mitt livskärlek hela livet, haft en "jagälskardigpuss" i min knutna näve som jag tar fram och pussar på när jag är ensam, delat hjärta, delat hemligheter, blivit jagad i en mataffär, grillat vid solnedgångar sena sommarkvällar, cyklat runt hela gotland, klappat giraffer på kolmården, haft två ormar och en grön leguan, sett livet passera framför ögonen, gråtit mig till sömns, skrattat så jag fått magknip, aldrig slutat tro på att allt går om man bara vill, insett hur vackert livet är bara man tittar efter, aldrig slutat drömma, aldrig slutat kämpa, aldrig slutat älska dig.

även fast jag känner mig lastgammal när alla säger det att man borde känns sig gammal nu när man fyller 25 så känner jag mig inte gammal, 24 år av mitt liv har passerat och jag har upplevt, sett världen, älskat, varit underbart lycklig. och jag har barnasinnet kvar, det glädjer mig, 24 år är ingenting. jag tänker bli minst hundra sådeså! :D och jag lovar att jag ska ta vara på alla dagar. alla nätter, alla drömmar, ta mig dit jag vill, aldrig sluta kämpa, aldrig tappa tron, aldrig ge upp. det kan jag lova! och jag lovar ingenting längre som jag inte kan hålla.

imorgon är det en ny siffra som som skrivs, men i huvudet är jag fortfarande sjutton år. ålder är ju trots allt bara en siffra. och som alexanders pappa, min svärfar sa till mig "du kommer märka att du alltid har alla åldrar med dig, jag blir förvånad ibland när jag kommer på hur gammal jag är" och sen var han också den klokaste mannen jag någonsin träffat. ♥






arbets/datorrum.

jag älskar nog vårat datorrum mest av allt i hela lägenheten. det var en fuuuul klädkammare innan. tills vi var duktiga och renoverade upp det :D

 



myser med doris <3

gumman har börjat hoppa upp i knät hos mig när jag sitter ner. blir jättejätteglad :D hon är alltid nära mig går efter mig, och ska ha ständigt kontakt, mysigt va :D men hon har inte frivilligt hoppat upp i knät, men nu så :D gullgumman!





hemma mys i solkigaste svea tröjan ever. men jag älskar den :D så skön. har dock en annan likadan i samma färg som är nyare (;



världens gulligaste födelsedagskort

min morfar måste vara världens gulligaste och bästa morfar. han bodde flyttade till sverige på 60 talet och träffade min mormor, åkte sen tillbaka till sitt hemland österrike när mamma skulle börja skolan och då började hon ist i en svensk skola. hur som helst. min morfar är så jäkla rolig och jag älskar hur han skriver "pussar och kramar" i varje brev och kort man får av honom "bussar och kråmar" haha. jag blir lika glad varje gång jag läser det. sötaste! han kommer inte komma till min födelsedag, men han kommer den 21 september istället. och jag saknar honom! var ett tag sen jag träffade honom. min söta måårfaaar :D och han valde ut ett kort med en adolf på :D







Dagens sjukis

har myspys här hemma. sitter uppkrypen i soffan med pyjamas och en kopp te. åt glass förut efter middagen (blev indisk mat ikväll) som hjärtat var och handlade till mig. skönt med glass för halsen (: har mest bara myst runt i dag. tittade på en av mina favorit program "halv åtta hos mig" och blir alltid lika sugen på att laga mat. jag känner mig lite bättre ikväll. åh jag är så glad. så glad så jag dansade runt hej vilt innan jag kom på att jag kanske ska spara energin till att bli friskare. imorgon är sista dagen innan jag fyller år, och det är den dagen jag ska bli frisk på enligt mig då (:

sitter och tittar på idol just nu. mysigt! och dom som varit hittintills har två redan gått vidare (: kul. jag tycker nästan uttagningarna är roligare än själva programmet sen. så jag vill inte missa några! kl 21 börjar miss secret agent som jag tänkte kolla på i sängen. ibland är det allt bra att den där vita platt tvn sitter i sovrummet (;

haft en mysig kväll? det har jag! puss!

 
 



stripes



fina va. hittade dom på rean (ellos) tror dom kostade 99 kr eller nått sånt (;



Dream big aim high



snart blir det tatuering. jag själv som skrivit och det är inte alls så den ska se ut :P men med den här texten. i lajk it werri matc.. och det ska stå en annan sak till också. men det är jag inte helt säker på än. kom på det i badet igår när jag satt och funderade på allt möjligt.. men vi får se (:



tisdagssol

god morgon allihopa! sovit gott? jag vaknade för två timmar sen och har bara suttit och rensat och sorterat foton på datorn. meningen är att det ska bli ett inköp av en ny laptop snart. och det är det jag önskat mig i födelsedagspresent. och då är det skönt att inte ha massa "skräp" kort som är suddiga osv på datorn. (:

har sovit gott i natt, sover djupt. och idag känner jag mig faktiskt lite piggare. riktigt skönt! även fast jag fortfarande nyser som en galning så fort jag rör på mig, men huvudet känns bättre, så skönt! måns är ute och solar på balkongen och har varit det någon timme nu. han trivs där ute och väcker oss samma tid varje morgon med sin mörka stämma, haha. den katten är allt speciell (; han har sina ritualer och balkong häng är ett av dom. sen ropar han när han vill in. har en liten glänta öppet till balkongen så jag hör honom. doris och lucifer har brottats nu på morgonen. dom leker jättegullig och jagar varandra, brottas och gör volter. (; jättegulligt och jag tittade desperat efter mobilen så jag kunde filma, men den låg för långt bort och jag var för lat (:

ska strax äta frukost, har inte haft aptit förens nu. men nu börjar den komma igång. blir gott med en varm kopp kärlekste och ett par skivor rostat lantbröd med marmelad. bläddrade i leila lindholms "a peace of cake" som jag har och funderar på att baka bröd idag eller imorgon. kanske imorgon, så jag inte smittar allihopa som kommer hit på lördag (; eller så blir det plasthandskar, haha. vi får se. har fått ett enormt sug efter att pyssla hemma, köpa inredning och baka. bullmamma nr ett? (;

resten av dagen ska jag bara koppla av. orkar inte så mycket mer. och det är skönt att ta det lugnt. ska försöka hitta en mysig film att se på och ja om jag orkar baka bröd. ta ett varmt bad och mysa runt här hemma i pyjamas. kanske ska fixa med planchen jag köpte på moderna museet också. ramen som jag tog hem från mamma som skulle slängas är exakt en sån ram jag ville ha till.. men den har inga grejer som håller kvar bakstycket.. får försöka hitta en smidig lösning ^^

nu blir det frukost (: ha en jättemysig dag nu så hörs vi sen. puss&kram.





Doris säger godnatt



Doris hälsar god natt till alla underbara läsare och hon hoppas att ni sover gott och drömmer söta och vackra drömmar. vi ses imorgon! puss & godnatt <3



Cat kängor till vintern



nu är det faktiskt slut shoppat när det gäller skor på ett tag :p men jag är glad att jag fått två par skor som är enligt mig snordyra. dom här är använda ynka 2 ggr och jag vann dom för 420 kr (lika mycket som ett månadsbusskort kostar när man är under 18 år) och från början kostade dom 1000 kr (: och ugg skorna jag köpte igår som är helt nya fick jag för 640 kr ist för 2200 kr som dom kostar annars. jag gillar att fynda och nu har jag både höst och vinterskor inköpta (: perfekt. dom här är i skinn med mysigt fårskinnsfoder. varmt och skönt.



rosaprickig.

sjukstugan hänger sig kvar även idag. ganska bra knep att stressa av egentligen. jag har väl alltid hittat en positiv sida av allt negativt. och ja, det var väl det jag kom på idag när jag satt i ett varmt bad med cocos skum från body shop och plaskade. sitter i min mysiga rosa flanellpyjamas med vita prickar och snobben pryder den fint (: har blivit uppassad här på dagen och det är mer än skönt. jag har kämpat utan näsdroppar hela natten och halva dagen och sen var hjärtat iväg och handlade både det ena och det andra. bla näsdroppar, halleluja! och kan jang (tack för tipset marielle)

nu på dagen har jag tittat på några o.c avsnitt, myst med kattorna, druckit kanel te, sovit under duntäcket i soffan med vetetofflorna och myst och yrar runt. pratat med min chef också (dansskolan) och den 14/9 kommer jag ha min första egna danslektion. det är redan 10 barn som är inskrivna i gruppen! kommer bli jättekul (: för er som undrade hur jag fick jobbet, så sökte jag det helt enkelt och fick det (: jag har dansat själv i 6 år och jobbar ju som ni vet med barn, så jag hade de bästa referenserna av alla som sökte. så nu vet ni det :D

ska spendera resten av kvällen i soffan, titta på film, dricka te, vila, läsa.. ja ta det lugnt bara. och därimellan ska jag laga mat också. idag blir det fisk med jättegod sås (grädde, fiskbuljong och färsk dill) och ris. sen ska jag bara slappa. sova tidigt och hoppas på att jag mår lite bättre imorgon!

ha nu en jättemysig kväll (: puss&kram

 



det blidde bruna

bruna uggs blev det! födelsedagspresent to my self. varm om fossingarna kommer jag vara (: glad för dom! tack fanny för att du jobbade och hade råd med uggs till dig själv :p



 

typsikt

det är väl typiskt att jag blir sjuk just nu! men hellre nu än när jag fyller år. idag ska jag vara hemma och proppa i mig nyttiga gojibär, dricka kanel & ingefära te (det är två olika påsteer som jag blandar och det är bästa kuren mot förkylning) jag har ätit mysig frukost med levande ljus medans jag läst egoboost som är riktigt rolig, man skrattar och gråter en skvätt här och där. och nu ska jag sitta i världens skönaste fåtölj med doris i famnen ovh titta på o.c. sen ska jag spendera dagen på mysigaste möjligaste sätt. och bara vila upp mig. tur att det bara var öppethus idag på dansskolan och tur att jag vägrar bli långvarigt sjuk :P jag bara vägrar! imorgon ska jag vara frisk sådeså! även om halsen gör skitont och jag knappt kan svälja så vägrar jag ^^

idag blir det en mysig hemmadag <3 vi hörs senare. puss&kram.



mysbelysning och te





reach for the stars

sitter inlindad i min mysiga fleecefilt. dricker ett kopp kvällsro te och har tända ljus på bordet. på spotify spelas klassisk musik varvat med lugn musik. har duschat och sitter i myspyjamas och fårskinnstofflor. livet kunde varit sämre! och snart tänkte jag sova. är jättetrött, sådär trött så jag absolut inte tänker utnyttja att sitta uppe bara för att det är helg. jag behöver sova känner jag och jag är inte den som inte lyssnar på kroppen och psyket.

dagen har varit jättebra! jag är lycklig! det har sprätt i kroppen, varit fjärilar i magen, energi, kärlek, värme. jag är jätteglad! trött och jättelycklig! är så himla glad över danslärarjobbet! ni anar inte. hade min första lektion idag! och jag har lärt ut början av ena dansen. dom gillade den och tyckte det var kul. och all beröm jag fick av natli min chef. glad jag blev! hon sa att hon var så glad att hon anställt mig. det är jag med (:

sen åkte jag och jobbade hos en helt underbart perfekt familj. det har inte alls känts som jag har jobbat där idag, fått sån bra konakt med mamman. vi har fikat, myst med barnen, gått promenad ner till deras stall (dom bor på en hästgård) tänt massa ljus, ätit middag, tittat på film, poppat popcorne, pratat om allt mellan himmel och jord, kramats, badat (barnen haha) skrattat, läst böcker. alltså underbara människor! hon sa att jag var underbar och att dom var så glada över att ha träffat mig. att hon fått en ny vän och att hon betalade taxi hem till mig var ovanligt. annars brukar det vara "tack och hej" men dom bryr sig och som man säger, man får det man betalar för.. och den här familjen kommer jag aldrig släppa! nu åker dom till teneriffa en vecka och hon ville ha med mig, men biljetterna är ju bokade. såå. gulligt va (: "nästa gång måste du med" den 18 sep ska jag vara där från 10 på morgonen till sent in på natten, älskar att det är så långa pass. riktigt bra betalat också. här snålas det inte. sa att det kändes konstigt att ta betalt när det inte ens känns som ett jobb. men så är det ju det också. jag är så himla himla glad för att jag fick det här. tvåtusentio har varit jättejobbigt för mig. men nu känns det som att allt vänder. underbart!!

allt känns så himla bra! det var jättelängesen jag kände sån här lycka. total lycka! jättebra jobb som jag trivs med med bra, jättebra betalat, en underbar älskling som jag vill dela resten av mitt liv med, mina underbart mysiga och sociala katter, julius (nakenfisen är på bättringsvägar och snart leveransklar, saknar!) en jättefin bostadsrätt med nytt fint kök och som är inredd av mig, jag är frisk, kry, glad, positiv och lycklig! och i jul åker vi till london! ska bli jättejättemysigt! och att det är min 25 års dag om 5 dagar gör ju inte saken sämre :D jag älskar att fylla år hah (;

ska surfa runt lite. hoppas ni mår underbart! sov sött och dröm fina vackra drömmar! och kom ihåg, ingenting, och då menar jag ingenting är omöjligt sålänge du tror på dig själv! jag hade varit död idag om jag inte trott på mig själv och kämpat! låt ingen annan hindra dig från att ta dig dit du vill och sikta mot stjärnorna! det har varit en krokig väg för mig i livet, men se det såhär, hade jag fått allt serverat på silverfat hade jag aldrig blivit lika lycklig för saker som jag blir nu! puss!









bästa nothingelse matters ever.

ja det här är en av mina favorit låtar på gitarr.. ett av mina måbäst tips när jag känner mig nere. då sätter jag mig och spelar den på gitarren. kan inte hela, men en bit och den gör mig glad. den här videon är helt underbar. mannen kan spela gitarr vill jag lova!





God morgon

lördag i dag och ingen rast och ro för mig direkt.. (: men det ska bli kul. nervös är jag ja. jag är nog mest nervös över att jag inte ska hitta till rätt danssal i gamla stan.. men att sitta och titta på någon annans lektion är ju inte så hemskt :p ska bara få ett intryck av vad dom sysslar med. jag har ju redan övat in två olika danser till en lite mer tjejig låt och sen en mer tuff låt, som jag tror skulle passa till killarna. dom får bedömma! har haft magknip i två dagar nu. så ja, jag är nervös. trots att jag är bra på att dansa, och har dansat på sveriges bästa (och svårtaste att komma in på) dansskola, så pirrar det i magen. aoow.

just nu sitter jag i min blåa nallepyjamas från cubus (deras sovsortiment är bäst) och äter frukost. ska strax hämta mitt te, det var för varmt för att bära. och sen ska jag duscha och göra mig iordning. idag ska jag som sagt först på danslektionen i gamla stan, och sen åker jag direkt till jobb. har en del packning, så hade varit skönt att åka hem och lämna det. och eventuellt hinner jag det. hinner jag hem och pussas lite också innan jag åker iväg till jobbet. jobbar sex timmar ev. mer. och sen ska jag hem till bostadsrätten och öva dans i ett par timmar innan jag duschar och stupar i säng. så ser min dag ut. så blir inte bloggning förens i kväll tyvärr.

har klippt mig på morgonen också. jag tror jag har varit hos frisören runt 5 ggr i mitt liv. mamma har alltid klippt mig och nu klipper jag mig själv. då blir det som man vill ha det lixom (: och gratis är alltid gott..!

ska nog ta ett tidigare tåg så jag har en stund på mig att hitta adressen jag ska till. tack och lov för gps:en på iphonen. vad sjutton skulle jag göra utan min iphone.. helt klart en pryl jag inte vill vara utan.. mm! fast vi är ju vanemänniskor också. allt som man vänjer sig vid kan vi ju också vänja oss av vid. kanske ska bli en sån där munk som bara äger sju saker.. och då är det inkls. kläder. hm. jag har så mycket kläder så jag har svårt att hitta någonting att ha på mig. tittade igenom dagens outfit och fanny shoppar och fyndar kategorin igår.. herregud. och ja allt är ju inte direkt visat i bloggen heller.. kul med kläder ja! (: var på språng ner till malmö ett tag och skulle utbilda mig till kläddesigner, men det blev ändrade planer och sen träffade jag ju min make också, så jag är glad att det inte blev någon kläddesigner av mig! (: då hade vi ju aldrig träffats.

så nu är tet drickbart! vi hörs ikväll. ha en jättemysig höstdag. åh älskar det här! vira in sig i stora halsduken och ha bikerskinnjackan. underbart. dax för uggs på fötterna. velar mellan mörkbruna och svarta och ljusgråa. hjälp!

ta hand om er <3 puss&kram.




 

thaimat och hutter

dom har glömt att sätta på värmen i huset. eller så är dom för snåla :p jag vet inte. en sak vet jag och det är att det är riktigt kallt. har strumpor i mina fårskinnstofflor, mysbyxor och en svea tröja på mig. men fryser! funderar på att hoppa i ett bad snart (det värmde verkligen upp mig i morse) och sen sätta mig och läsa en stund och kolla på ett avsnitt av o.c innan jag beger mig hemifrån till mamma.

just nu sitter jag och äter thaimat. starkt och gott. och bredvid mig sitter måns och spinner 10 cm ifrån mig på bordet (buskatt jag vet) på ena sidan på golvet precis nedanför sitter doris och tittar upp och på andra sidan sitter lucifer och sträcker sig upp i mellanåt och petar till mig på benet. jag älskar mina katter. mer kärlek än såhär går lixom inte att få. jag älskar min underbara familj. ni är mitt allt <3

håller på att mejla med en tjej som säljer helt nya dansskor i min stl. ist för tusen kr så säljer hon dom för 300.. och jag behöver nya dansskor! mina gamla är ja gamla och jäkligt slitna :p så ett par nya måste inhandlas! jag hittar då alltid saker att slösa pengar på..! varför är det alltid så?! (;

ska strax lägga upp bilder på doris när hon och jag badar. alltså ailien. men galet söt :D hon ser inte så munter ut men hon gillar faktiskt vatten. hoppar alltid i badet själv och plaskar runt.. sen tycker hon om att bli dammsugen. knäppare katt får man väl leta efter (; sista bilden är så himla sööt. haha. det ser ut som hon har långt hår på huvudet :D









en mysig fika på plattan..



 

visst är min plattan brickan tjusig :D vi hade mysig fika på den idag. köpte med mig fikabröd hem. och sen blev det varsinn varm kopp te och myspys!



Bubbelbad

god morgon allihopa! hoppas ni sovit gott. jag sitter och äter frukost och ska hoppa ner i ett skumbad efter. bara dricka en kopp te innan, jag fryser idag! så för att tina upp lite innan jobb så blir det alltså bad (: idag ska jag först jobba sen hem till älsklingen och efter det tillbaka till mamma igen. dom här kommande dagarna är helt proppade med saker som är inplanerat..

3 sep - jobb och sova i h..
4 sep - titta på danslektion i gamla stan, åka och jobba efter det, träna till dansen, myskväll hemma.
5 sep - dansshow för barnen och träffa föräldrarna, myskväll hemma.
6 sep - jobba, sover i h..
7 sep - cissie kommer på middag, myskväll hemma.
8 sep - hämta saga på dagis, myskväll hemma.
9 sep - sång, paket, middag på restaurang och mys. min 25 års dag!
10 sep - inhandla alla nödvändigheter (mat och fika till bjudningen)
11 sep - fixa inför festen.. kl 17 kommer runt 20 personer och firar mig :D
12 sep - ut och äta på restaurang

lite översikt. hjälp! tur att det finns påminnelse i kalendern i iphonen! den används flitigt nu vill jag lova. (: igår var det en mysig dag! tog sovmorgon, åt en mysig frukost med hjärtat, fikade några timmar med helena, gick och shoppade lite inredningsprylar på lagerhaus, gick höstpromenad på kvällen, åt tacos, myste, tände ljus, drack te, pillade på fotoappar, pratade med älsklingen, tränade på dansen, skrattade, ja, jag hade en bra dag helt enkelt (:

vi hörs senare, kommer hem efter jobbet och då ska jag blogga med bilder, kan inte lägga upp bilder när jag bloggar på mobilen ): men men. ska äta några mackor till nu och dricka upp mitt te. och hoppa i badet! ha en jättemysig dag! en stor varm kram, känns som det behövs idag. så himla kallt.


myskväll

romantisk middag i skenet av tusentals levande ljus som var jättegod. ska strax sätta oss och titta på dansfilmen honey, vill få lite tips till dansen. och sen är det en av mina favoritfilmer. jag är så himla glad att jag fick jobbet som danslärare. vilken dröm!

det var jättemysigt att träffa saga. saknat henne i sommar. hon är så himla gullig. blev puss och kram och "jag har saaaknat dig fanny" vi gick hand i hand i regnet och gungade, en blev det mys hemma hos henne med ritande, lite film tittande, prat och lek. man blir så glad av barn. och tänk då att få kombinera dans som är ett av mina stora intressen i livet med underbara glada barn. jag är jätteglad. men jättepirrig också.

dagen har varit bra. tycker bara att alla dagar går så himla fort. måste stanna upp mer och njuta. jag har massa tid, bara jag planerar den bättre och lever i nuet och jag blir bättre och bättre på det, men en liten bit kvar.

imorgon ska jag och helena fika i stan. det var längesen vi fikade, så det blir mysigt! sen har jag inga andra planer på dagen. ska hem till mamma och så senare. imorgon ska jag boka londonresan också. kommer bli så mysigt. den här julen ska bli mysig! förra julen var allt kaos, och jag mådde mindre bra, därför ska den här julen verkligen bli bra, mysig och proppad med massa mysigheter. jag längtar! men nu just nu njuter jag av nuet och ska ha en mysig kväll. ska plocka fram smågodiset i en skål och sjunka ner i soffan med hjärtat. ska bli mysigt!

vi hörs senare, eller imorgon. saknar att läsa topphälsa så jag ska leta upp en av alla olästa tidningar och bläddra i senare. är lovad helkroppsmassage också efter filmen. bortskämd! både middag lagad till mig och massage. kan nog inte bli bättre :$

må väl! puss!





GRATTIS MY

idag fyller min bästa vän my 21 år. grattis hjärtat. hoppas du får en jättebra födelsedag! den här underbara tjejen kom in i mitt liv för 6 år sen. har tagit mig upp över trädtopparna mot stjärnorna, gett mig kärlek som heter duga. varit närvarande, funnits natt som dag. skrattat så vi gråtit, kramats, hittat på knäppheter, delat tankar, delat sorg och lycka. delat erfarenheter. jag är så glad att hon finns i mitt liv och jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan henne. det är bra att vi lovat varandra förevigt!

grattis älskade my. jag älskar dig!







1 september.

god morgon kära ni. solen lyser på en nästan klarblå himmel och det är den 1 september. min månad (: om åtta dagar den 9 september fyller jag 25 år. i vissa sms får jag höra att jag börjar bli gammal. och det förvånar mig eftersom jag känner mig som 17 i huvudet (; ålder för mig är bara en siffra. jag njuter oavsett om jag är 15 eller 45. men 25 år ändå ett speciellt tal att fylla. och jag är glad att så många kommer och firar mig. på min födelsedag kommer det bli mysig middag ute med hjärtat och frukost och paket på sängen som vi alltid gör. men den 11 september blir vi närmare 30 st här hemma. och då blir det massa god plockmat och fika. ska göra egna rosa prinsesstårtor tänkte jag!

har sovit som en prinsessa i natt. och är pigg och glad idag (: ska jobba vid halv fyra till sju och efter det var den meningen att cissie skulle komma på middag. men jag försöker få den flyttad tills imorgon kväll istället. då är jag ju ensam hemma igen. vi får se vad hon säger (: hade varit mysigt med en höstig promenad ner till sjön här. älskar att vi bor sånära vattnet. bara en kort promenad så kan man sitta och titta ut över det glittrande vattnet och mysa.

men nu blir det frukost här hemma och massa gos! igår badade vi katterna. iallafall doris och lucifer. dom blev så fina så (: doris badade med mig. lucifer därimot är inte alls så förtjust i vatten. det har jag bevisat på min ena arm. aj vad det svider :( men men. fina blev dom :D just nu sitter alla runtomkring mig. sällskapligare katter får man leta efter. måns ville ut och sola på balkongen. han är där ute varje morgon och njuter av morgon solen (:

hoppas ni får en jättemysig dag! vi hörs senare! puss&kram.





RSS 2.0