BEBIS

i magen ligger det en liten liten bebis. som växer sig större och större för varje dag som går. just nu är vi i vecka 17. (16+1) idag. och snart snart ska vi på ultraljud och titta på vem som ligger där inne. h*n är väldigt väldigt älskad redan och vi saknar och längtar och är så nyfikna på hur du kommer se ut och vara liten. större lycka går inte att känna. du är vårt allt och vi älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. kom ut nu!

fick hem en "bebis" tröja på posten idag. gosig!







valborg!

åh tänkt att det redan är valborg. åren bara rusar fram. känns som igår när vi stod där nere och tittade på fyrverkerierna och den sprakande varma brasan. iår firar vi med samma tradition som innan, fast vi bjuder på vanlig middag här ikväll runt halv sex och sen blir det pannkakstårta hos mamma efter fyrverkerierna. blir smidigare så. och jag vill bjuda på mer matig mat när våra vänner kommer hit på middag. ska bli jättemysigt och det blir en bra fortsättning på den här helgen (: imorgon söndag ska jag plugga och sen träffa alexandra. hon ringde innan. myspys. blir nog stan och titta i affärer och fika. så ser min helg ut. och såklart massor utan mys med min familj! love life ♥

hoppas ni får en underbart mysig valborg och mår bra! vi hörs senare ikväll. med bilder från kvällen. för kameran, den ska med (;

puss!



mysig kvällsgrillning.

när jag kom hem från jobbet igår hade min älskling förberett allt för en väldigt mysig grillning! ♥ det var hemmagjord tzatsiki, grekisksallad, potatissallad, marinerad fläskfilé och en påse grillchips. så gott med chips till vissa maträtter speciellt när man grillar (: han hade packat ner filt, grill och allt annat som behövdes så det var bara att gå iväg och börja grilla. myste tills det blev mörkt ute och gatulyktorna tändes. hihi. sen gick vi hem och myste (: här är lite bilder från igår.
































Friday im in love!

god morgon vänner! hoppas ni sovit gott och mår toppen! helg och allt (: och jag är ledig! så mysigt vi ska ha det :D heeela helgen lång! lite ändrade planer för kvällen. blir ingen saga. nästa helg ist! vi ska ha en lugn hemmakväll jag och älsklingen. det blir grillning här i närheten. gud vad jag längtar efter en egen tomt. slippa sitta ute i någon park. och sen blir det väl film och mys i soffan ikväll (: låter väl som en bra fredag? tycker jag!

hedwig sitter och hängder på julius rygg här under lampan och myser för fullt och harry och herbert leker i sängen. bustroll. doris och lucifer sitter i fönstret och spejar. mycket kattsnack nu. men det är kanske inte så konstigt (; så mysigt med dom små här ♥

nej nu ska jag fixa lite här och så. ha en toppen dag nu! puss&kram!









mysmissar

först skulle älsklingen fota mig och hedwig. så hoppade andra lillfisen upp på min axel. det är riktiga små axelkatter sphynxen. ganska roligt faktiskt att ha en katt sittandes på axeln när man sitter vid datorn. som jag har nu. hedwig på ena och herbert på den andra (; mysmissar.

har haft en lugn kväll. var nyss hemma hos sebastians mamma och fikade bullar och te med massa tända ljus. riktigt mysigt var det! visade hus nr 1 som är vår stora favorit och hon tyckte om det massor, samma med min mamma. så kul (:

nu ska vi strax krypa ner. läkaren tyckte att jag skulle vara hemma imorgon med. men jag gör mitt bästa och går och jobbar! sagabarnvakt på kvällen. gud vad jag saknar henne. helt galet. så det ska bli jättemysigt (: lördag är det valborg och på dagen ska jag och alexander fika och sen kommer tessan & thomas hit och umgås. vi ska till mamma och äta pannkakstårta. tradition vi har på valborg och gå fackeltåget från kyrkan och tända brasan (: sen blir det lite mysigt häng med dom och kika film osv. dom skulle ordna barnvakt (: söndag ska jag plugga massor på dagen och på eftermiddagen/kvällen ska jag coh älsklingen grilla. mysigt!

nu ska jag borsta tänderna och krypa ner med min älskling och våra små kissar. & bebisen såklart. hihi ♥ tänk va mysigt sen när vi kan ligga och gosa med liten sen i oktober. nästa julafton har vi våran skatt hos oss. helt underbart!













njursten.

vaknade av fruktansvärda smärtor imorse och åkte in till akuten. var så jävla rädd för att det var missfall. inget blod. men aj vilka smärtor. inte att leka med. det visade sig att jag har stenar.. alltså njursten. fy i helvete vad ont det gör att kissa. hon tittade på mig när jag kom in och sa efter ett tag "har du hög smärttröskel eller..?" mjo.. svarade jag. "haha, du har ju enorma stenar, du kommer få en bra förlossning" hehe. jag tål mycket ja. fick en spruta i rumpskinkan och sen ett recept på lite piller som jag ska käka. det är tydligen vanligt med njursten när man är gravid..? nu är jag lite rädd för att gå på toa. men med allt vatten jag häller i mig så är det ganska svårt att hålla sig..! ont gör det. men det går ju över. aoowe.

vila idag. sak lägga mig ute i solen i parken med mamma och lapa sol innan älsklingen kommer hem. ikväll ska vi grilla! så himla mysigt! verkligen längtat efter en mysig picknick med honom! åh ♥ lilla hedwig ligger och sover här under deras lilla värmelampa (vår skrivbordslampa) den är väldigt populär bland nakenfisarna vill jag lova (: och herbert ligger inne i min t-shirt och sover och fiser. uuh. synd att urringningen på t-shirten är enorm så det ja. stinker. hehe. julius ligger uppepå datorskärmen, doris och lucifer sitter och tittar ut genom fönstret på alla människor som går här utanför. liten ligger i magen och gör små "fladder" när jag rör på mig mycket och värmer mammas hjärta till tusen älskade unge! ♥ och jag ska strax plugga vidare på min uppsats i religionkunskapen. en vecka kvar och ett ämne närmare en högre universitets/ky/högskole utbildning! kämpa är det som gäller! (:

det gick toppen att åka till örebro i går. tog tre timmar dit, tre timmar hem. fast jag sov ganska mycket påvägen hem med musik i öronen och en misse i knät. lilla gumman. hon är verkligen mini. hihi. ser lite trumpen ut. och lite skraj är hon ännu. men det går ju över. hon ligger iallafall och sover med herbert. (kiwi). gud vi måste hitta ett namn till honom! (: fast herbert och hedwig är ju väldigt gulligt! dom hittade hur som helst varandra på en gång. sovit tillsammans med oss ihop kurna tätt tätt. mys! fick så bra kontakt med uppfödaren till hedwig. herregud jag älskar människor på landet. alla är så himla vänliga, omtänsamma och hjälpsamma. vi åkte runt halva stan med dom för att hitta en jäkla korv. slutade med statoil och varsinn ben&jerry glass också. mums! blev massa kramar och vi lovade att hålla kontakten! fina fina människor! sen bar det hem. efter fika med goda hembakta bullar, te och skratt! och nu är hon här lilla söta hedwig. välkommen hjärtat ♥ hoppas du kommer trivas!

nu ska jag värma på lite rester och äta innan jag börjar skriva klart uppsatsen. så intresant. måste bara få tummen ur (; pusspuss och ha en toppen dag!





jag är inte den som klagar

men jag är dötrött på att torka bajs. haha. vår ena nakenfis har varit dålig i magen i flera månader nu och vi har prövat allt. ingenting hjälper. tycker så synd om honom och jag önskar verkligen och håller tummarna för att han blir bättre efter vi varit hos en kattmagespecialist nu den 5 maj. vi har enormt tålamod jag och sebastian, och har det fortfarande. men att byta sängkläder varje kväll, ibland mitt i nätterna. vakna upp med diarre på kudden och må fruktansvärt illa. ha diarre pölar överallt på golv, möbler säng varje gång man kommer hem. det tär på en. ja! men vi håller humöret upp och håller tummarna för att det här fungerar nu. det var ingen matallergi iaf. det vet vi nu. infekterad tarm kanske. vi får se. tycker synd om julius. och lite om oss också. trots att han inte kan rå för det. lilla gubben ):





två av husen

här är två av husen vi är mest inne på just nu... får se vart vi hamnar om två månader (: spännande!

hus ett.

hus två.



green grapes

sitter och mumsar gröna vindruvor för fullt. blev så himla himla sugen på det nyss när jag var i affären och handlade. köpte en stor baugette, kalkon, tomater, sallad, gurka, ost, kex choklad, dricka och drick yoghurt + frukt. ska göra lite matsäck åt oss tänkte jag (: blir en mysig bildfärd. iponen ligger och laddar också. snart är min kärlek hemma också. hans tåg rullar in på stationen om ett par minuter, sen blir det pusskalas :D saknat honom hela dagen. fast vi saknar alltid varandra så fort vi inte är inom en meters räckhåll (;

ska ta och slö sufra lite och sen börja att bre mackorna. vi hörs senare! ha en toppen dag nu! pusspuss. (:



en sån här ska bebis få (:



wednesday

god morgon onsdag! hoppas ni sovit gott. andra natten med lillfisen gick galant och han har legat ihopkurad mellan oss och myst hela natten (: och i natt sov harry och julius med oss också. doris med! hela sängen full av mysiga kissar ♥ det är knappt att man vågar röra sig :P jag vaknar runt en till två ggr per natt för att jag är så kissnödig och första gången var det inte så lätt att kringla sig ur sängen med alla katter runtomkring. sånt är livet (; och livet är väldigt väldigt underbart!

haft önskemål om att visa vad det är för hus vi kikar på. och det kommer. ska bara sortera ut ännu mer. det har varit över hundra, två hundra hus.. så ja. det blir och det kommer. vi hittade bla ett igår vi fastnade enormt för. med ett par meter till havet. för under miljonen. huset var helt underbart också. och ett annat med sex st kakelugnar,renoverat badrum, kök.. mm. ja länkar kommer som sagt!

kvällen igår vart mysig! sebastian tappade upp ett varmt bad till mig med en badbomb från lush och tände ljus medans jag sussade en timme. var helt slut efter dagen med plugg och husletande. snart snart. får stå ut liiite till! sen åt vi god middag. "henriks favoritpasta" från nlife. och satt på kvällen med husletande igen. eller vi gick igenom dom redan hittade (: låg och pratade och gosade i sängen och somnade gott sen.

idag jobbar jag 9:45 - 13. kort kort pass. sen ska jag hem och plugga och efter det när älsklingen kommer hem från jobbet ska vi åka till örebro, blve ingenting igår, men idag så! åker med mamma, ska bli mysigt! hon kör oss så gärna överallt och jag uppskattar verkligen hennes hjälp enormt mycket! vet inte hur många mil hon kört oss för att gå på husvisningar, hämta saker och lämna saker. finaste mamma!

idag är det inte så varmt heller. så det blir perfekt att sitta i en bil tur och retur i 5, 6 timmar. iphonen ska laddas till max, så spotify får agera sällskap i mellanåt. mår så illa utan musik när jag åker bil och jag och min mor har inte direkt samma musiksmak :P

nu är frukosten uppäten, blev en tallrik fullkornshavregrynsgröt med mjölk och två knäckemackor med skinkost. och en mandarin. gott!

ha en jättebra dag nu så hörs vi senare. ska bli så mysigt att hämta kisen idag :D bekanta oss i bilen påväg hem!

puss&kram.



här är bild från ett av de husen som legat i favoriterna. dock inte ett som hamnade i dom slutgiltiga. då det var el och inte vattenburen värme. sånt hoppar vi. det blir galna summor. vi ska ha ett hus med bergvärmepump (; jag älskar golven, kakelugnen och den gråa färgen på väggarna. ska bli så himla kul att inreda sen! längtar!



nakenfisarna och hur jag fastnade.

jag har alltid tyckt om djur som inte sett "normala ut" som haft ett unikt utseende och speciellt djur som sett lite konstiga ut. om man får säga så (; för ingen av våra katter klassas ju som att ha ett vanligt "kattutseénde" nakenfisarna har som många säger ett ailen utseende. och visst kan många reagera när dom ser sphynxen hos oss. och det är många som rynkar på näsan när dom ser dom. men efter några minuter när dom sitter här i soffan med en nakenfis på axeln som myser och gosar med ens kind. och en som rullat ihop sig till en liten boll i knät.. så brukar dom smälta. vissa vågar bara inte erkänna det (; men det märks.

jag fastnade dels för deras unika utseénde och deras charmiga personlighet. dom är inte rädda och gömmer sig när någon kommer på besök. dom springer fram och hälsar. dom är sociala till tusen. så fort dom får chansen kryper dom upp tätt tätt intill dig och skedar helst hela nätterna med dig under täcket. dom är alltid där du är. dom pratar massor och tittar dig mycket i ögonen när du pratar med dom. en blandning mellan hund, katt, människa och clown brukar dom förklaras som och jag håller med (: sen tycker jag det är enormt skönt att slippa katthår. att kunna pussa på en katt och klappa på en katt och ha en katt i knät utan att få hår överallt. doris är ju en extremt långhårig perser och det bästa med hennes päls är att den är så kompakt så hon inte fäller mer än i borsten när vi borstar henne (vilket vi gör varje dag). jag älskar hur som helst deras modiga och sociala sätt. dom ligger aldrig och sover ensamma. antingen med varandra. eller med oss. och man har aldrig tråkigt med en sphynx. dom hittar på knasigheter och är allmänt påhittiga. när vi börjar föda upp kommer dom som vill såklart komma och hälsa på och få se hur dom är. såklart innan med. så om det är någon som är intreserad av rasen eller bara nyfiken och bor i sthlm så är ni mer än välkomna hit! (:

alla har såklart olika personligheter. men dom är alla lika sociala och gosiga. ingen sphynx som jag träffat har varit skygg och dragit sig undan. så vill man ha en katt som är vid din sida så fort den får chansen, välkomnar dig när du kommer hem, är allergivänlig, inte hårar och kommer charma dig och få dig att känna dig enormt älskad och uppskattad varje dag. så är sphynxen rasen för dig! ♥



lillfisen sover ♥



naken kärlek.





pluggtisdag & örebro.

God morgon tisdag! hoppas att ni har sovit gott och är utvilade! kanske inte så många som är lediga idag, men jag är och jag njuter för fullt (: sitter och myser med lillfisen. måste verkligen komma på ett namn till honom. vi var lite inne på eliot. ska kolla igenom den där braiga namnappen på mobilen sen också (: har ätit frukost och pratat i tel med alexander. han fyllde år igår. ska dit på lördag och fira honom lite och fika. hälsa på måns också ska bli så mysigt jag har saknat honom! han har numera blivit en utekatt (: han trivs att bo i villa med trädgård och jag förstår honom!! snart snart har vi också en trädgård! så himla mysigt! så på dagen blir det alltså plugga. ska träffa en killkompis i stan också och ta en fika. och sen senare ska vi ta en "liten" roadtrip till örebro (: hämta lilla hedwig! ja den andra nakenfisen jag bloggat om nyligen. längtar! det är härligt med huset fullt av katter! :D jag sa det till sebastian igår. vilken tur att du är som jag. annars hade det blivit knasigt. vi vill ha en stor familj. bo på landet och ja. dit håller vi på och tar oss nu! jag är så lycklig att vi är vi. ♥

gårdagen var verkligen fin fin. vi åkte in till stan mitt på dagen och fika med tjejen som ska renovera och sy ny klädsel till vagnen vi köpt. satt ute i solen och drack jordgubbssmoothie och morotskaka och myste. perfekt varmt för klänning! hade en ljusrosa md svarta prickar som man knyter under brösten. och magen passade perfekt i den vida kjoldelen. hihi. vi kollade på tygprover, pratade lite och sen skiljdes vi åt-. så blev det ett besök på lagerhaus. köpte en svart brödbox som jag sneglat på länge. nu var den nedsatt till 149 kr. taget! köpte lite kylskåpsmagneter och lampan som jag fotade igår. sen gick vi och åt på texmex bar. tacos! blev en liten lunch/middag. köpte varsinn glass och åkte hem. sen körde jonas oss, sebastians kompis till kissen som vi hämtade hem (: kvällen spenderades med middagslagning, god krämig svamppytt och tända ljus. sen gick vi och la oss runt tolv. lillfisen har sovit hos mig hela natten. världens gosigaste! skedat och legat uppe vid mitt bröst och bara myst järnet! hihi. han verkar trivas väldigt bra redan. och idag får han en kompis i samma ålder (: fyra nakenfisar. iiih. älskar dom! älskar alla katter. men dom flesta som träffar sphynxen fastnar pladask. och det har vi!

nu ska jag plugga! ha en toppen dag så hörs vi sen! pusspuss (:





sitter och spejar i fönstret (: doris päls håller på att växa ut igen ♥ gosan!



ny lampa

shoppade lite inredning idag inne i stan. bla. den här svarta lampan. fin va! (: här är gungstolen vi köpte också! love it!

 





nya nakenfisen är hos oss <3

han är så himla himla gosig! sitter hör bredvid mig nu och håller full koll på dom andra kissarna. hihi. dom har redan hälsat på varandra och det har inte varit några problem alls. lucifer min äldsta suckar väl och tänker "jaha nu kommer det en till sån där naken"katt" hehe. han börjar nog vänja sig nu (; vi får se vad han ska heta. men som ni vet tycker vi om lite knasiga namn på djuren. var inne på herbert. men jag tror inte att han är en herbert. vi får se helt enkelt. här är han iallafall. ♥ han är så fin i färgen,. heltäckande! men vad vi fastnade för den gosiga personligheten han har. lilla gubben!










hihi. efter fem minuter satt julius och herbert såhär nära varandra. modig!



home sweet home

dagen har varit sååå seg. jag ville inte alls jobba! stod ute i solen och lapade sol dom sista minuterna innan jag började mitt pass. och nu kom vi nyss hem. idag var det inte många som kom och handlade (; så det gick ganska segt faktiskt. vi har iaf haft jättekul på jobbet jag och tjejorna. hur som helst-. nu är jag heeemma. och min fina gör kvällsfika till oss. jag är såld på juice maskinen. mums! men jag tror att vi bittert måste köpa vanlig köpjuice med för jag har cravings på juice just nu. och att pressa dom mängderna funkar ju inte (;

sen blir det mys och lite gos i sängen innan vi sussar. och nu är jag ledig måndag och tisdag är jag ledig :D helt underbart. gissa om det ska njutas av solens strålar åh! så himla himla underbart!! längtar så himla mycket tills imorgon. vi ska träffa tjejen som ska klä om vår retrobarnvagn (: och fika. funderar på att luncha i stan med hjärtat innan i stan. på någon uteservering såklart i solen! och sen möta upp henne. efter ska vi till den svarta nakenfisens uppfödare och hälsa på. tror att vi kommer hämta hem honom också. hoppas! åh lääängtar. blir en himla bra dag imorgon (: om vi inte kommer hem för sent så ska vi grilla. annars tar vi det på tisdag (: jag ska plugga massa på tisdag också. gå upp tidigt och plugga massor. kämpa kämpa!

nej nu ska vi äta mysig nattfika (: puss&kram och natti natti-.



sovmorgon!

god morgon kära ni! har ni sovit gott? jag sov som en prinsessa och när jag gick upp var frukosten fram dukad av världens bästa! ♥ hembakt nyttigt bröd och färskpressad juice av apelsiner, mandarine och citroner. mums! tända ljus och massa lugn och ro. underbart! och en perfekt start på den här söndagen! mm (:

idag börjar jag jobba 15 och stänger 22:30. blir upphämtad av eelkling :D har precis suttit och räknat på alla möbler som ska köpas nu när villan är köpt. säng för 37.000 bah. men en carpe diem säng sover man sjukt gott i. och den håller ett liv. allt hamnade på 89.000. så vi håller vår bugdet för möbler (: sen ska jag sätta mig och räkna på vad målarfärg, golv, mm kommer kosta. iih längtar sjukt mycket tills vi ska renovera och fixa! och shoppa allt fint.

ska sätta mig och solla husen nu. och om en timme ska jag duscha. innan dess ska vi umgås och mysa massor! saknar dig älskling! ♥

ha en jättebra dag i solen! imorgon och på tisdag är jag ledig! wohoo! och imorgon ska vi först in till stan och fika med tjejen som ska klä om vår retrovagn och sen ska vi åka och hämta den svarta nakenfishanen och sen på kvällen ska vi grilla jag och älsklingen (: blir en toppen dag! på tisdag tänkte jag umgås lite med min mor. ut och gå i skogen med adolf och framförallt bekanta mig med nya familjemedlemen ♥ sen ska vi köpa nya selar till katterna och ta ut dom.

puss&kram!



sängen vi ska köpa! blir nog den här färgen eller en i ljusgrått..



Påskafton!

missade mitt tåg med ett par sekunder. att må illa på morgonen är iiinte kul. försöker vara aktiv och kunna röra på mig utan att kräkas. men det är svårt. nästa går om 20 min. skit också. tur att det inte är så mycket vi gör innan vi öppnar vid 8.. men det får inte hända sånt här. fast att påverka hur man mår är inte heller lätt.. även fast jag vill. hoppas ni mår bättre just nu iaf (:

idag är det som sagt jobb fram till 14, älsklingen kommer och möter mig så åker vi och möter upp helena & joakim. ska ringa ang. öppettider på caféna också.. röd dag idag ju. påskafton! mysig dag! (: är det inte öppet får vi väl äta en glass i solen någonstans? det löser sig! sen åker vi till mamma och firar påskafton! ska bli mycket mysigt! både jag och mamma är riktiga traditionare (; fast julen är såklart bäst! mysigaste!

ska kramas lite med älskling innan jag måste gå igen! hoppas eran dag blir till den bästa! och att ni får en mysig påskafton med allt vad det innebär ♥

puss!



kärlek! gör så snygga miner. solen rakt i ögonen (;



vecka 16





 



nya hårfärgen

här har ni nya hårfärgen (; rött eller hur! ska krypa i säng nu. upp och hoppa vid fem imorgon bitti. innan tuppen gaaal. puss&kram.





Det här med att få barn.

vi diskuterade det igår jag och en kvinna hur så många när man säger att man väntar barn blir fruktansvärt negativa. varför tror vissa att livet slutar när man får barn? varför måste alla som fött barn berätta hur ont det gör? hur ful kropp man får? eller hur dyrt det är? hur lite tid man får för sig själv? hur det tär på kärlekslivet? hur fritiden stuls ifrån en. gah. jag skaffar barn för att jag VILL. jag längtar och jag längtar och har gjort i flera år. och om det kostar en miljon fram tills dom är 18 år. varenda krona är värt det! enligt mig börjar livet när man får barn. dom gör en glad, man får enormt mycket energi, kärlek och omtanke tillbaka. jag kommer inte sluta resa trots att vi skaffar barn. jag kommer inte sluta ha intressen bara för att vi får barn. ett riktigt bra exempel på att fortfarande ha "ett liv" efter att man får barn är "underbara clara" gå in på hennes blogg. hon renoverar huset och är kreativ för fulla muggar trots sin son. henne ser jag upp till. någon som inte måste sitta och glo på sin unge 24/7 för att känna sig som en bra mamma. har vi ett liv vi trivs med och mår bra, kommer barnen må så mycket bättre än om vi känner att livet togs ifrån oss. våran skatt kommer vara det största i våra liv och vara med på alla upptåg, äventyr och galenskaper vi kommer göra. men jag kommer fortfarande vara mig! fanny. jag kommer inte bli en mamma som lägger ner all min tid på att klaga på hur jävla jobbigt det är med uppesittar nätter, skrik och gråt. jag kommer lägga fokus på det fina med att skaffa och ha barn. för det är ju just därför vi vill skaffa barn. vi njuter av det. vi ser det inte som ett hinder eller en börda. så många som säger att man inte har tid. men tar er tid då. solla bort det som är minst viktigt i vardagen och lägg dit saker ni vill lägga tid på. allt blir vad man gör det till. och snälla rara sluta säg hur negativt det är med att skaffa barn. hur livet "förstörs" för jag njuter som aldrig förr! nu börjar mitt liv ♥



Fredag ledig & vecka 16 med vår skatt

det är helt underbart att vara ledig med sebastian idag. solen skiner, vi har precis gått upp efter långt mys i sängen. nu är han i affären och handlar massa apelsiner så vi kan pressa juice. sen ska vi sätta oss och fixa med framtiden. jag ska plugga, han ska söka jobb på den ort vi bestämt oss för. blir aningen längre bort än vi trott. men jag känner folk där och det betyder att vi inte kommer sitta helt ensamma (; bla min fina vän johanna! som precis flyttat tillbaka från norge! gumman ♥ sebastian ska sätta sig och skicka sitt cv och jag ska solla bland dom villor jag hittat! nu kör vi! (: love life!

idag går vi in i vecka 16. (15+0) varje fredag är det en ny vecka. och jag kan ha inbillat mig, men igår när jag satt på bussen så kändes det precis som det alla förklarat som en spark. det flaxade till. och jag petade lite på den sidan, då kom det igen. jag satt som en flinpelle folk måste trott att jag var spritt språngande galen. och nu på morgonen har det kommit igen. trodde att det var tarmen som spökade, men det är inte alls så. tror det är liten ♥ tänk nu är h*n 16 cm redan. jisses. när vi var på ultra ljudet nyligen sa var liten 6 cm.. vad sjutton hände (; börjar få riktiga mamma känslor. har nog inte riktigt förstått innan att jag faktiskt är gravid. mer än att jag kämpat och jobbat trots att jag kräks då och då på jobbet. igår fick svärmor komma förbi och lämna åksjukepiller till mig. jag satt i hallen och såg ynklig ut. haha. hon hade ringt till sebastian sen och sagt att jag såg väldigt blek ut. tack och lov för rouge (; hehe. kommer alltid sätta dig i första hand älskade älskade finaste bebis! du är mitt allt!

igår kom vagen också! ni vet att vi valde att köpa en retro vagn ju (: den med två olika delar, en liggdel i mörkblått galon och sittdel i rött/orange galon. igår åkte älskling och hämtade den på bussgods och den är såå fin! dock kommer vi renovera den totalt (; har letat upp en tjej i sthlm som jobbar just med att renovera retro vagnar och vår kommer inte se ut som någon annan, kan jag lova (; liggdelen kommer kläs om i svart galon på utsidan och på insidan i sufletten + insidan av liggdelen och madrassen kommmer den bli klädd i riktigt rött med små små vita prickar. ♥ sittdelen kommer antingen bli i rött galon på utsidan med svart tyg på insidan med vita prickar eller gul galon på utsidan. hon putsar upp hela vagnen och byter verkligen ut allt tyg. hon sätter alltså inte bara på nytt tyg på utsidan, utan byter ut allt om det skulle finnas något möggel. åh! så för en helt "ny" retro vagn får vi betala två tusen kr. väldigt lite för att slippa se ut som alla andra. den vagnen som står längst ner på vår lista av köp av barnvagnar är bugaboo.. undra varför. (; så vi är jättenöjda! liten kommer vara världens gulligaaste unge! retro vagn och mycket second hand och retro kläder! gullungen! ♥

dagen igår spenderade jag på jobbet. vaknade vid halv fem och gick upp och kräktes. sen spenderade jag morgonen utslagen i sängen. tur att det här illamåendet går i omgångar, så jag får vila lite (: sen tog jag mig till jobbet och jobbade mellan 13 och 22:15. "mördarpass" som jag så fint fick höra av flera arbetskompisar under dagen, hihi. men det gick bra (: satt mycket i kassan och det är perfekt för mina vattensvullna ben. plus att tiden rusar iväg. alltid kul att småprata med folk! (: alla är så glada nu när dom är lediga (;

ni vet att jag pratat om kattuppfödning för länge sen. och jag sa även att när jag bor större så skulle jag föda upp katter. på tisdag kommer hedwig till oss. om en vecka kommer en 4 månaders svart/grå (han är jämn i färgen över hela kroppen inget vitt alls) och dom ska vi avla på senare. det är fruktansvärda pengar. för dom två betalar vi 22.000 kr. men vi kommer få tillbaka mycket. 14.000 kr per kattunge. och en kattunge kostar 4.000 kr att "föda upp" och med vetrinärskostnader.. en sphynx får i snitt 4-6 ungar per kull.. ja räkna själva. det blir hela huset fullt om man säger så (; var som hanens uppfödare sa "sphynxar kan man ha hur många som helst av" det blir en jäkla många katter. lucifer, doris, julius, harry, hedwig & herbert. haha jag älskar det. sebastians idé (; får se om det blir det. eller om vi hittar något knasigare. och sist men verkligen inte minst. sebatians tidigare katter. galenskap. men vi är nog inte helt normala. and i love it! ♥

och snart ska vi ta alla våra katter, den stora magen med skatten i, köpa huset i örebro, renovera, inreda (framförallt köpa nya möbler) boa in oss och välkomna liten när h*n kommer ♥ hur vi har tid? vill man så går det! men innan dess; jobba klart mina fyra månader innan jag går på mammaledigheten! och plugga klart mina gymnasiebetyg! heja heja! jag älskar när det rör på sig :D

idag ska vi till sebastians mamma och äta påskmiddag! mums! blir en långpromenad i solen påväg dit för oss och sen mysa i solen. sebastians lillasyster med familj kommer vara på plats också (: tror jag ska inviga mina nya converse. köpte två par igår. ett par gula och ett par mörkgråa! hade kanonpris på jobbet.. 399 kr. ingenting. så det blev två par. får se om jag behåller dom gula. måste klämma lite.

ha en underbar start på den här helgen (: jag jobbar hela helgen. lördag 7:30-14 och söndag 14-22:15. och på lördag ska vi fika i stan med bästis helena och hennes joakim och sen på kvällen blir det påskmiddag hos mami min. med mormor, mormors syster, sebastian och jag! ska bli riktigt mysigt! och söndag som sagt! helgen efter ska vi grilla med min kompis sandra och hennes pojkvän! vi har känt varandra sen mellanstadiet. och sen kommer ev. några andra kompisar på middag! vi får se! (:

som sagt, ha en underbar dag nu och var rädda om er! (: massa påskpussar!





myskissar



hihi, julius, harry och lucifer på rad. inte lätt att se dator :P



carbonara gratäng och rödtott

hallå god kväll. jag hostar snart lungorna ur mig.. blä för torrhosta ): sitter och suger på en halstablett hjälper lite iallafall. och äter godis. satt och drömde om lösgodis i kassan när jag satt på jobbet. och i samma sekund kommer min chef och sticker fram en lapp under näsan på mig "här har du en liten påskpresent" höhö. 2 kg lösgodis GRATIS. jävlar vad vi har godis hemma nu. kommer inte behöva köpa mer den här påskhelgen (;

har varit en bra dag på jobbet iallafall. och jag har varit riktigt aktiv idag (: gick upp med älskling vid havl nio. alarmet ringde åtta, sen låg vi och och gosade i en halvtimme innan han gick upp och gjorde en mysig frukost som vi satt och njöt av länge. när han gick till tåget.. han hade sovmorgon, så gick jag med till centrum och köpte hårfärg.. som blev knallröd. blev skraj att dom skulle säga till mig på jobb, man får inte ha avvikande hårfärg.. men det röda brukar lägga sig efter några tvättar :P men den här gången blev det verkligen rött :o undra om det är för alla hormoner... har ju alltid samma.. hur som helst. ingen sa någonting :P och mammajeans har jag shoppat :D skit snygga.. sebastian gick bakom mig för att kika rumpan (; tighta slimmade svarta lite halv "glansiga" stuprör. jättefina! 400 kr helt okej kan ju ha dom hela graviditeten och sen ett par svarta baggy byxor som man knyter under knäna (: och ett vanligt svart mamma linne. myyycket nöjd (: haft på mig jeansen idag och mys för den breda mudden. mmm (: sen träffade jag en killkompis och käka glass i solen och fikade. sen mötte jag upp sebastian när han kom hem från jobbet och gick och åt lite.

mamma hämtade mig på jobbet och när jag kom hem var middagen serverad med levande ljus. har jag världens bästa make eller vad :$ han är den mysigaste bästa, åh så kär i dig älskling ♥ :D

och nu sitter jag i pyjamas och fårskinnstofflorna.. måste verkligen köpa nya dom är såå slitna, använder dom året om (: så skönt. hur som helst. av med sminket. och krypa ner brevid finaste och sussa. imorgon har jag tid hos en barnmorskepsykolog.. eftersom jag har ett tungt bagage, så tyckte min barnmorska att jag skulle gå till en sån och prata.. så där ska jag vara innan jag åker till jobbet imorgon. jobbar åtta timmar (: sen hem och sussa. stänger imorgon. jäääsp!

nej, nu tvätta av sminket och sen dyka i säng! ha en fortsatt mysig kväll (: pusspuss.



vårt 2 kgs påsksnask :D


 


solen

nu har jag pluggat flitigt och ska duscha och hoppa ut i solen :D ska bli helt underbart! sätta på mig shoppingbyxorna och spendera lite mammakläder tänkte jag. iaf så jag kan ha byxorna knäppta (; vi hörs senare. ha en fantastisk dag! massa kramar (:







det där med religion

läser ju religion just nu och en av frågorna i uppsatsen var vad man har för tro och vad för religion man tillhör... här var mitt svar.

A)    Jag själv är väldigt neutral när det kommer till att tillhöra någon religion. Jag brukar gå på magkänslan och lyssna på vad som känns rätt och fel. Därimot tycker jag om hur buddhister lever. Dom verkar ha ett väldigt okomplicerad och lätt liv. Med lite ägodelar och mycket välmående och själslig healing. Jag har en tatuering som det står ”what goes around comes around” Karma tror jag stenhårt på, det du utsätter eller tillför andra individer, det slår tillbaka på dig själv. Antingen gott eller ont. Och just det tillhör buddhismen. Jag mediterar och det tillhör också den religionen. Sen även fast jag inte kallar mig kristen utan med mer ateist så tycker jag att det är väldigt mysigt att gå i kyrkan på julen och lyssna på kyrkokören. Därimot tror jag inte på att någon gubbe med skägg på ett moln (som många barn tecknar den kristna guden). Utan mer på att vi framkom från aporna. Religion är riktigt spännande att diskutera, jag bjöd in en från jehovas vittnen en gång och vi hade en livlig diskution om just vad som är rimligt och vad som inte är rimligt. I min värld är tron på en gud enbart ett sätt för människor som är för rädda för ”verkligheten” och inte vet eller det är för stort för dom att ta in hur allt skapades så det känns tryggare att ha en någelunda rimlig förklaring till hur allt skapades och det får dom i just sin tro. Jag tycker inte att man måste eller behöver veta exakt hur allt ligger till. Vi finns här, det vet vi om. Vi föds, vi lever, vi dör, det vet vi om. Och allt där imellan som vi kallar liv, det är helt upp till oss själva hur vi vill leva. Det viktigaste är att vi mår bra, att vi respekterar varandra och är nöjda med oss själva.



tunnbröd med ost och mandariner

precis ätit tunnbröd med ost och tre mandariner. fruktsuget är igång igen! ska sätta mig och råplugga nu. försov mig. kom isäng sent och låg och läste en bok i sängen "är du lycklig nu" riktigt bra är den! sen hade jag svårt att somna om när älsklingen gått till jobb. saknar honom så fort han går ifrån mig ): sen ska jag duscha och träffa tessan i farsta och fiiika. kolla lite i affärer och defenitivt vara ute mycket i solen :D så himla härligt väder. i helgen ska jag minsann inte plugga! så då blir det påskfirande både på fredagen hemma hos sebastians mamma och sen på lördag hemma hos min (: mys! längesen jag firade påskafton! påskägg ska vi såklart köpa till varandra med jag och hjärtat (: ♥

nu - plugga! ha en underbar dag! så hörs vi sen! puss&kram!





just like that





sova

haft en jättetrevlig mysig kväll hos alexandra och hennes karl! (: grillning av flintastek, lax och kycklingfilé. hemmagjort somrig potatissallad med rödlök, oliver, färsk timjan och olivolja, vanlig potatissallad, beaneisås, tzatsiki, sallad. cider. öl till grabbarna. mums. vi satt ute invirad i filt. kallt! åt upp och gick in och värme oss på den sprakande öppna elden i spisen. så mysigt! sen fick vi skjuts hem. trötta! fast det blev fotosession här hemma (: måste dokumentera allt med mysmagen! jag älskar den. även fast jag inte kan ha några brallor längre :P jag kan iof ha leggings om jag viker ner dom långt ner. men magen är big big nu. och större blir den. hihi (: tycker den är så vacker! precis en sån mage jag trodde jag skulle få.  fotona är tagna med min nikon d90 och nya objektivet. love it! så nöjd (:

älsklingen somnade för typ två timmar sen. när jag redigerar bilder försvinner tid och rum och även fast jag inte lägger ner speciellt mycket tid på dom här bilderna (kurvor, kontrast, svartvitt..) så tar det tid (: intressen får gärna ta tid!

imorgon plugga mellan 11 och 13 och sen åker jag till stan och kikar i affärer. sen ska vi ha myskväll. bara vara. åh längtar! mycket måsten och det är helt underbart att bara få ligga och kela och gosa i sängen och vara tysta. älskar det. bara kramas och mmm. så fint ♥

nu - hoppa i pyjamas och snörja in fossingarna (: och bläddra lite i den där bonniers barnboken som sebastian kom hem med. sötsaken! sen sussa. doris & harry ligger redan och sussar i sängen med sebastian och julius ligger vid min mage under min morgonrock. lucifer på sin favoritplats i elementkorgen. jag älskar min familj! ♥








tummy love bomb





































och som vanligt är jag virrig. det ska ju stå 14+4 inte 15+4. på fredag går vi in i vecka 16. 15+0 (;





Hedvig

vissa människor förstår jag mig inte på. uppfödaren med svarta hankatten. gah. nej tack! därimot har vi nu lagt handpenning på en liten svart tös i örebro! :D det är absolut en hedvig ♥ på tisdag nästa vecka hämtar vi hem henne! åh! vi längtar :D







elkling :D



sunshine

underbart väder ute, men jag sitter inne och pluggar! ska ge järnet idag så jag kan hitta på någonting roligt imorgon (: funderar på att åka till stan och käka glass i kunsträdgården. åka in och kolla i affärer och bara mysa i solen. helt udnerbart att vara ledig efter så många dagar jobb på raken! jobbade både lördag och söndag. men helgen har varit väldigt mysig iallafall (: i lördagss grillade vi ju, jag, älskling, alexandra och jon. jättemysigt var det! igår efter jobbet mötte älsklingen upp mig och vi åkte vill heron city och åt taco de lux tallrik på tacobar och sen gick vi på bio och såg "min låtsas fru" riktigt bra film, blev många skratt (: sen åkte vi hem och fikade med tända ljus, tog det lugnt, fick väldigt mysig fotmassage innna vi somnade. åh!

ska fortsätta plugga nu! vid sex ska vi åka till alexandra och hennes sambos mysiga lilla hus och grilla (: dom hyr en liten stuga 20 min från där vi bor. så hon ringde och frågade om vi ville komma över! ska bli riktigt mysigt! vi lär bli där hela kvällen!

hoppas ni mår underbart! (: jag har lite ångest över att sitta inne en sån fin dag. men det är bara att bita ihop. för plugga det gör jag för framtiden och jag vill vidare utbilda mig. jag måste tänka på det. annars blir jag för omotiverad (;

ta hand om er (: puss&kram!



pannkakstårtan jag överraskade älsklingen med häromkvällen!



årets första grill picknick.

spontana paret drog ihop en grillkväll (: jag och alexandra från jobb som jag fått jättebra kontakt med, så kul! och vår alldeles egna toastmaster jon från vårt bröllop och älsklingen såklart :D jag tyckte alex skulle med mig och sebastian och grilla efter en inställd parmiddag ikväll pga av sjukdom vi skulle på. och hon var på. så ringde sebastian jon som sagt (: blev överdrivet mycket kött och laxfilé, stor sallad, vin, vindruvor, och cider till mig! satt på vårt överkast och lyssnade på musik och hade mys! sen blev det fika med tända ljus här hemma och nyss gick dom. ska tvätta av sminket och krypa i säng! för imorgon jobbar jag 7 - 16. tog extra pass i helgen. är ledig på både måndag och tisdag för då måste jag verkligen verkligen plugga! (: och ha massa mys med älsklingen på kvällstid efter hans jobb! imorgon öppnar jag jobbet. lite nervöst, men det går nog jättebra (: gick ju galant att stänga själv iaf (:

hoppas ni haft en mysig dag! jag är trött och revbenen värker. känns som dom håller på att dela på sig. aj. hur som helst. nu sova! puss!





















kärlek




Vad heter ni?
Fanny & sebastian
Hur träffades ni? Första gången när vi var 12 år, sen hemma hos sebastian när jag umgicks med hans lillasyster jämt när vi var 15-16 år, ute, på fester.. och nu när vi var 25 år så sa det klick..
Bor ni ihop?
ja! i en mysig etta i stockholm. snart köper vi hus någon timme utanför sthlm :)
Har ni barn? Ja våran skatt i magen. bf 13 oktober.
Har båda körkort? Ska ta nu om ett par veckor. intensivkurs (:
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, och den var världens mysigaste!
Vem sa ”jag älskar dig” först? Tror vi sa det samtidigt,.. minns ej.
Vem är äldst? Sebastian
Vilka stjärntecken har ni? Jag är jungfru och sebastian är vädur.
Vem fyller år först på året? Sebastian
Vem är längst? Sebastian 1,94 cm och jag 1,70 cm
Vem sjunger bäst? jag höhö
Håller ni varandra i handen på stan? Det gör vi alltid ♥
Kände ni varandra innan ni blev ihop? Det gjorde vi i 13 år (;
Blev du kär vid första ögonkastet? nej det blev jag inte.
Har ni någon speciell låt? ja! :)
Har ni varit utomlands tillsammans? nej, men bröllopsresa är inplanerad till japan eller indien.
Vilket är ert bästa minne? att få reda på att vi väntar bebis som vi verkligen ville. och vårt bröllop!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? lagar mat ihop, myser runt, kramas och tittar på tv/film.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nej
Blir ni lätt svartsjuk? beror nog på situationen. inget ännu.
Brukar ni bråka? vi är stressade över hus och att vi åkt på mycket nitlotter. och stress kombinerat blir bråk. ja, vi bråkar i bland. dock inget allvarligt (; sen har jag ett jävla humör i mellanåt. blir räädd för mig själv :P
Ringer eller sms:ar ni mest? mest sms, svårt att ringa under dagarna på jobb. 
Vilken är hans finaste kroppsdel? Jag älskar ju allt med honom!! hela sebastian är jättevacker!
Brukar någon av er prata i sömnen? Jag vet sen tidigare sovkamrater att jag alltid pratar i sömnen.. men sebastian sover så djupt så han hör mig inte :P




I got love in my tummy - vecka 15.

god morgon! åh vaknade utvilad vid tio. helt underbart att ha massa tid på sig innan jag ska till jobbet. och efter idag är jag ledig i fyra dagar :D då blir det massa mys med älsklingen i helgen och sen måndag och tisdag ska jag plugga, gå ut och gå och shoppa nya converse! både röda vanliga och svarta skinn i slim modellen. måste ha vårskor! jag har alla mina nerplockade. uh. vet ej vart. uggs känns sisådär just nu (; även fast jag de senaste dagarna trampat rutn i mina lite för små vita converse.. som jag hade på bröllopet. hehe. mina fötter har blivit liiite svullna om man säger så. hm.

idag älskade bebis har du bott i min mage i 15 veckor. och om 3 veckor ska vi på andra ultraljudet hos ultraljudsbarnmorskorna. älskar att vi blev placerade på en privat liten klinik. så mysigt med levande ljus och hemtrevlig inredning och jättetrevlig personal. inte alls den där stela sjukhusmiljön! vi ska nog ta reda på kön och jag är bombsäker på att det liggen en hektor och växer i magen. känns så, sen dag ett vi fick reda på att liten flyttat in. ♥ ska bli så mysigt att få se dig igen! och nu ska vi köpa en film och mer foton. åh längtar!! tänkte fota magen lite sen ikväll och lägga upp här (:

tänkte äta lite rester från igår. pannkakstårtan mums!



våran skatt. suger på tummen :D




nytt nikon objektiv

happy happy. en av mina killkompisar som är lika fotonerd som jag är säljer sitt helt sprojlans nya objektiv för mer än halva priset (: det har fått bra recensioner. det är ett Nikon DX AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 ED VR. då kan jag sälja min D40.. för jag har lånat objektivet till min D90.. i sommar blir det bröllopsfotografering. då vill jag ha bra grejer :D

ang. sälja. jag ska sälja min nästintill orörda macbook.. jag har insett att jag är en pc människa. jag är trög eller bara för inbiten för jag vill och kan inte lära mig macen.. blir bara tossig (; så om någon är i köpamactankar. så kan ni få den till ett bra pris. har suttit vid den max 5 ggr (;

nu ska vi sussa. pankakstårtan vart lavvli. mums! min make har sex med maten. jag älskar ett citat ur en film vi såg nyligen. "would you please stop having sex with your food.." han mmmade så mycket när han åt god mat och ja, sebastian är likadan. mmmm. haha (; den blev mer än godkänd med andra ord! hihi.

puss&natti natt..



min kamera D90 och nya objektivet. med motljusskydd och uv-filter.



pannkakstårta med jordgubbar

vilket underbart väder det har varit idag :D jag och sebastian åt årets första glass på vår promenad. riktigt mysigt (: man blir så glad av solen och han är imponerad av alla mina fräknar i ansiktet.. hehe, vänta bara tills i sommar. prickigkårv i hela ansiktet. folk tittar storögt på magen nu. den syns verkligen även när jag har jacka på mig syns kulan ♥ mysigt! vecka 15 imorgon. åh vad vi saknar dig liten!! kom ut! fast jag är glad att vi har tid på oss att fixa. på min semester ska vi ta vårt körkort. vi ska köpa bil. vi ska köpa massa bebis saker. vi ska köpa hus. vi ska renovera huset. vi ska boa in oss. ja, en del (: och allt ska vara klart tills du kommer älskling! jajamensan! både jag och sebastian är effektiva. och det är jag glad för! vi är riktiga doers :D

jag springer mellan köket och här och steker pannkakor medans jag bloggar (: håller på att göra en pannkakstårta. den blir ganska hög :$ varvar hallonsylt med jordgubbssylt och runt hela tårtan blir det vispad grädde och uppepå massa jordgubbar (: köpte två stora paket idag på jobbet.. 20 kr st. perfekt!

sen blir det film och mys. om vi orkar. tror annars vi bara myser och sover. jag är tyvärr den enda som har sovmorgon imorgon! :/ stackars älskling måste upp kvart över fem. han ligger och vilar nu och jag sov en timme efter vi kom hem. fick en trött svacka ^^ men mycket piggare nu än i första trimester av graviditeten! så skönt. nu känns det som att jag har ett liv igen. innan sov jag bara hela tiden. nu är det den bästa perioden. håret har blivit jättemycket tjockare. och det syns verkligen. får massa komplimanger på jobbet! illamåendet är inte alls lika farligt som innan.. även fast jag kräks imellanåt,.. så mycket mycket bättre! jag är mycket piggare. folk säger att jag strålar :D och jag är jättelycklig! känner mig så lugn och glad, harmonisk,. jag oroade mig så mycket innan. ångest ofta. men allt är borta. ingenting rör mig direkt i ryggen. innan kunde jag bli fruktansvärt ledsen av elakheter. men inte längre. det rinner av mig på nolltid! skönt! jag älskar hur jag blivit mer mogen i mig själv. fast så blir det väl. kommer nog inte sakna den där osäkra tjejen nå mer.

ska fortsätta med pannkakstårtan nu. här hittar ni receptet. och väcka min trötta älskling med middag. ha nu en jättemysig kväll! så hörs vi mer imorgon! puss!







morgon

varit vaken en timme nu och ska strax duscha. måste gå till tåget om 40 min.. jag är ett sego på morgonen och älskar att ta dte lugnt och slappa och ta allt i min takt. har ätit frukost. gröt med mjölk och två knäckemackor. gott och bra start på dagen. igår testade vi nya juice maskinen. herregud vad mycket godare än köpt :D fast jag tror att vi hade i liiiite mycket citron för vi gjorde en del grimacher :P somnade gott efter det och vaknade i panik av att älsklingen försovit sig.. han hann iaf med sitt tåg tur det (:

idag jobbar jag till 17, hem och finula hemma. funderar påå pannkakor idag. eller nått annat från matlistan. pannkakor var det enklaste vi valde dom här två veckorna. och jag lovade sebastian att han skulle få sova lite när han kom hem från jobbet. och vi älskar båda att laga mat, så då vill vi laga den andra avancerade maten ihop tyckte vi (; vi får se helt enkelt.

imorgon går vi redan in i vecka 15. tänk om 5 veckor har vi gått halva tiden med bebis,. helt otroligt vad tiden går fort! mysigt ♥ och jag mår toppen! älskar att vi snart ska bli tre! känns som att livet börjar på riktigt nu.

i helgen är jag ledig och då ska vi ha massa mys för oss. och lite pluggande blir det för min del. men det är bara kul. för jag vet att jag snart är klar med gymnasiet och det känns så jäkla bra :D

nu - duscha. ha en toppen dag! så hörs vi mer ikväll (: pusspuss.



natti natti

fastnade här och kollade igenom alla hus vi har i favoriterna. ska sätta oss imorgon kväll och gå igenom alla ordentligt och solla en aning (: ska krypa ner bredvid min sovande prins och alla kattorna och sova. jag är trött! ska bli mysigt att komma i säng. behöver sova runt tolv timmar annars är jag döende på jobb (; tur att jag börjar 15 imorgon (: blir en lugn frukost och lite pluggande innan jag gör mig redo och sticker iväg! jobbar bara fyra timmar. den här veckan är det som sagt lugnare på jobbfronten. och det är perfekt. studievecka! och designa plancher till företaget skall göras. tror jag har runt 40-50 plancher nu. gud vad jag längtar kommer bli riktigt kul (: funderar även på att plocka in lite inredningsdetaljer.. men jag börjar med plancherna. sen så. idéerna bara sprutar. och hjärnan går på högvarv :D ska bli så kul att inreda huset! skitkul rent ut sagt :D och vad vi kommer trivas! mmyyyss!! ♥ jag och min älskade lilla familj! ni är bäst i världen!

filmen var riktigt söt. den måste ni se. älskade ungen i filmen. vilken lillgammal smart och unik pojke. tror vi kommer få en lugn liten. eftersom vi är lugna i oss själva. och barn blir som ni vet som sina föräldrar är mot dom. hysteriska föräldrar som stressar = hysteriska barn.. viseversa. iaf min teori när jag suttit barnvakt så mycket åt så många olika familjer!

nej nu måste jag gå på toa.. undra hur många ggr jag går på toaletten på en dag.. borde räkna.. bara för att.





the switch

den här ska vi gosa till i soffan nu (: myspys! ostkakan har jag sett fram emot sen vi köpte den förra veckan! fattar inte att jag lyckats hålla mig så länge. haa.





bebismagen vecka 13+4

på begäran kutade jag och fotade. synd att kamera batteriet dog precis när jag börjat.. men men (; några iaf. kommer mer loooovar. hade tänkt lägga upp varannan vecka. så man ser någon skillnad. fast det kanske inte syns skillnad nu heller. jag ser ju kulan varje dag lixom ^^ sen beror det helt på i vilken vinkel jag står i. jamenar framifrån är det enda tecknet på gravidmage den lite halvt utputande naveln :D hihi. jag har nästäppa så jag håller på atrt slita mitt hår. jag har svullna vader och pirr i hela benen. jag har nog inga mer åkommor. mer än att jag gråter väldigt lätt och tycker synd om mig själv :P sen mår jag illa. fast inte alls lika mycket och tröttheten är ett minneblott. nu måste jag "bara" sova 12 timmar per natt. hah. vi längtar efter dig liten! ♥










Lasagne!

galet god blev den! tänkte skriva rreceptet. för jag gör aldrig lasagne efter recept :P så under bilderna kommer vår lasagne (: enjoy! nu ska vi kolla på någon mysig film och kramas i soffan.





köttfärsen:
2 gula lökar
400 g köttfärs
3 msk delikatesskryddad tomatpuré
500 g krossade tomater med basilika
2 hela pärlvitlökar (hela vitlöksbollar) hehe
2 msk fryst färst basilika
2 msn fryst italienska kryddor
salt och peppar
1 köttbuljongtärning
1 dl vatten
3 lagerblad

fräs löken utan att den får färg, i med köttfärsen, buljongen, vattnet, kryddor och tomatpuren. låt koka ihop. slå i dom krossade tomaterna. låt småputtra i 20 min. smaka av med mer salt om det behövs.

ostsåsen:
75g smör
5 msk vetemjöl
7 dl röd mjölk
2 dl riven västerbotten ost
1 tsk salt
1 krm malen muskonöt
1 krm peppar

smält smöret. rör i vetemjölet och vispa sedan i mjölken lite i taget. häll i osten. vispa om noga hela tiden. så det inte bränner fast i botten. i med kryddorna (: ställ åt sidan!

sen har vi färska lasganeplattor. mycket godare, och nyttigare! börja med att smörja en form med smör. sen börjar man med ett lager ostsås. och varvar köttfärsåsen med plattorna och ostsåsen. avsluta med ostsås och ett lager med den rivna osten som är kvar. strö lite basilika över. jag tog torkad.

i ugnen i 30 min. serveras med sallad. vi tog en sån salladsmix på påse, hade i körsbärstomater, sockerärtor och grekisk dressing! mums!







design paus

fick torka på idéfronten till uppsatsen,. den får ligga tills i morgon! men kom en bra bit och det känns toppen :D sitter och lyssnar på avril. hennes nyaste skiva har verkligen fastnat på mig. jag älskar hennes musik. alltid gjort. och att få gå på en av hennes konserter har varit en dröm lääänge. får se när hon kommer till sverige igen. då ska jag minsann gå! här är hennes skiva. låten "push" är en favorit. och även "wish you were here". . har istället suttit och designat plancher. och jag har mängder nu. ska bara få allt pill med hemsidan och fungera och sen så. öppnar jag webshopen! ska bli skitkul! :D

satt och tittade igenom arkivet här i bloggen och jag saknar lägenheten i trångsund som jag och alexander bodde i så sjukt mycket i bland. jag tror att det är för att det var det sista hemmet där jag verkligen kände mig hemma. där hade jag allt jag behövde. mina saker, jag hade inrett hela lägenheten. känns som att jag bott i en flyttlåda det sista två åren nu. jag är trött på det. less! så att flytta ihop med sebastian i vår nya bostad snart det känns som rena rama heaven! att få en fast punkt. slita järnet, få iordning, inreda, leva, boa in oss, och när bebis kommer leva lyckliga i alla våra dagar (; jag är så glad att vi vågar köpa hus. att vi faktiskt vågar trots allas råd att avstå. vi vill och vi ska och vi kommer! nu har vi massa kandidater. ska ringa runt till mäklare någon dag nu och bestämma tid och dag för visningar! renoveringen ser jag verkligen fram emot. få se hur huset blir vårt mer och mer. jag längtar! idéerna bara sprutar och det ska bli så himla roligt att äntligen få skriva mer om inredning här på bloggen. det har varit så svårt när jag inte har inrett någonting.. hm. men nu så! (:

jag är en riktig slappis idag. sitter i pyjamas och har inte duschat. hu. när jag är mammaledig sen kommer jag ha en stund på kvällen där jag skriver en lista på saker jag ska uträtta dagen efter,. tider ska hållas. vi ska ha ordentliga rutiner och komma ut på mysiga långpromenader varje dag med den fina retrovagnen ♥ jag längtar verkligen efter att få hålla det lilla knytet i famnen. jag älskar dig så otroligt mycket redan. och gör allt för att du ska få en bra och trygg start på ditt liv. du ska aldrig känna dig bortglömt, oälskad och ivägen. för vi älskar dig överallt annat! ♥

ska fixa med sista planchen nu och gosa med pappa sebastian som just kom hem (: längtat SÅ efter honom hela dagen! så nu ska vi ha en riktigt mysig kväll ihop!! hoppas ni mår toppen! (:

massa pussar&kramar!!



pluggtisdag!

god morgon/eftermiddag vänner! tack för era kommentarer! ni vet att jag uppskattar allt va? även fast jag inte alltid hinner svara. så värmer allt ni skriver jättemycket! jag har precis ätit en sen frukost. äter ju frukost vid sex tiden.. och sen om jag är ledig passar jag på att sova ut. jag är så trött. men jag märker det bara när jag är ledig. slappnar väl av på ett annat sätt då kanske (:

det var jättemysigt igår när vi gick ut. deras oxfiléplanka är gudomlig! :D satt och myste länge innan vi packade ihop oss och gick hem. sen kom vi i säng ganska omgående. ikväll ska vi satsa på 22 i säng. och innan det blir det lassagne med färska lassagneplattor och en stor sallad till. riktigt gott ska det bli. och ljummen ostkaka med lättvispad grädde & sylt. mums!

ska sätta mig och plugga nu i tre timmar innan älsklingen kommer hem från jobbet. och plugga flitigt ska jag (: hela den här veckan kommer jag ha mer tid till plugg och det känns skönt, även fast jag ligger nästan i fas med veckoplaneringen!

i helgen blir det middag hemma hos sebastians tjejkompis och hennes boyfriend som tappert bjudit hem oss tre, fyra ggr. men vi har alltid haft planer eller så har jag jobbat. men nuså. så det blir middag och bio uppepå det (: mysigt! på söndag ska jag fika med en tjejkompis från jobb och sen blir det slappa och mysa med älskling och katterna! ♥

nu - plugg! puss&kram! hörs sen (:







facebookhumor





monday morning

sitter med pyjamas och fårskinnstofflor. lyssnar på avrils nya skiva och ska om en halvtimme duka fram en mysig frukost. bre massa olika mackor med olika pålägg och titta på "gomorron sverige". lugn start på den här veckan. då mår jag som bäst. jag var hos tandläkaren vid nio och lagade ett hål. fy. jag fick inte ens ett bokmärke. höjden (; men jag fick ett jäkla bra bidrag från fsk, tur att dom har börjat med det där. man blir ju kallsvettig när man är där.. hihi. så om en halvtimme blir det frukost i full njutning! jag är jättehungrig nu! osäker på om man fick äta precis innan, så jag åt bara några skorpor i morse vid sex.. så kan det gå (:

ska plugga massa nu på fm. sen vid 16-19 jobbar jag. känns som man knappt är där när man bara jobbar tre timmar. fyra timmar känns som en halv timme.. och nu ska jag ha ännu kortare pass! hehe. det är bara att tacka och ta emot, för jag har ganska så mycket att plugga! att jobba mer än heltid och plugga heltid och få ihop allt annat är lite pyssligt! men det fungerar utmärkt och det är jag så glad för (: stolt!

som jag skrev innan tror jag minsann vi ska gå ut och äta ikväll. det ligger en liten mysig kvarterskrog här runt hörnet. där har dom himla god oxfiléplanka. mmm! jag är sugen på kött. gick och drömde om en köttbullemacka med rödbetssallad påväg från tandläkaren :P det är bra när man är gravid. kroppen säger till om vad som fattas. jag tror inte att det är cravings. utan mer det som fattas. jag har då inte fått några gavidcravings. allt annat dock (; men nej inget speciellt sådär.

åh en kvart kvar! ska ta och koka ägg och fixa iordning mackor nu (: en tallrik gröt. köpte igår. det blir bra! vi hörs senare! puss&kram! ha en toppen dag nu!

'I know life is today
Tomorrow can't wait'

'cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now, so let's try
To live our whole life out
And it starts now'

var ingen drömmare, utan ta tag i era drömmar. jag älskar att jag är en doer! jag vägrar bara drömma!







wish you were here

wish you were here

saknar dig älskling! att få ha en kväll med dig känns helt underbart,. jag är tröött på att jobba stängningar. saknar dig så jag spricker! jag jobbar bara tre timmar idag och jag är lycklig för vi får en mysig kväll ihop, vi får äta middag ihop! jag funderar på att vi ska gå ut och äta på restaurang. bara lägga tid på att mysa! och i helgen vill jag gå på bio! det var så himla längesen! och det har kommit ut många bra! (: tiden ihop värdesätter jag högt. alla små stunder vi har ihop är mysiga och jag njuter varje gång jag är nära dig älskling! igår när jag kom hem (fick skjuts av mamma) så hade han släckt ner överallt och tänt miljontals levande ljus och gjort varm chocklad med marshmallows. en väldigt mysig avslutning på dagen. han är den bästa! jag är så löjligt kär i sebastian! och kärleken bara växer och växer. jag brukar vanligtvis sluta vara så kär efter ett par månader. men med dig älskling är det tvärtom. du är spännande och varje dag ser jag nya sidor hos dig, nya egenskaper och jag älskar dom! jag älskar dig! att vi haft det upp och ner gjorde bara oss starkare. det vet jag ju nu. att få dela livet med dig. och bära på dina barn, det är det bästa som kunde hända mig! du är u n d e r b a r älskling!



rääksmörgås!

god kväll vänner (: hoppas ni mår bra? jag är trött trött och ska strax tvätta av sminket och dyka i säng med älskling och kissarna! precis ätit en himla god räksmörgås med majonäs och ägg. åh så gott :D stod i kundtjänst i dag och där finns det konditori med bla. mackor. så jag köpte med mig en hem (: så det har vi fikat. med levande ljus. riktigt mysigt avslut på den här lördagen.

dagen har gått bra. som du skrev jennica, så tror jag också att det är RLS tyvärr. och jag lider med dig som ska behöva ha det såhär jämt ): det är verkligen inte roligt och det gör fruktansvärt ont i mellanåt. så ska till apoteket och shoppa stödstrumpor imorgon! hoppas det känns bättre! jag får mina gravidåkommor jättetidigt.. men det är ju som man säger, ingen graviditet är den andra lik (: jag kanske mår prima ballerina på slutet ist :D hihi.

imorgon jobbar jag 14-22:15. den här helgen om man räknar på ob timmar så har jag jobbat 34 timmar. så nästan en heltidsvecka bara på två dagar är inte fyskam. i snitt blir det ca 65-70 timmar jag jobbar (med ob timmarna såklart) i veckan. jobbar gör jag ca 38 timmar. men som sagt, ob räknas ju dubbelt och på kvällar och helger så är det hundra % ob hos oss. många som undrar hur jag kan få ut en sån bra mammapenning som jag tagit reda på. och det är inte så underligt trots allt då jag har så bra betalt på coop med alla timmar jag jobbar + ob timmarna. och mitt andra jobb som jag har. har jag en inkomst på 37 tusen innan skatt. 37000 * 0.8 (eftersom man får ut 80% av lönen när man är mammaledig) och * 0,67 (skatten) = 19832 kr. OM jag tar ut alla dagar i veckan. och det kommer jag då icke, för jag vill vara hemma med vår älskling länge (: och sen kommer jag jobba några helger här och där också när jag är mammaledig. så är det (: för er som undrade. och det här är försäkringskassans personal själva som räknat ut. så inga konstigheter :P jag har ringt flera ggr och dubbelkollat. så det inte ska bli struligt senare. hu det vill vi inte.

phu blev ett långt inlägg. spännande förresten och se vad ni har för matkostnader. jag hejar på gröten! ska nog inföskaffa en påse havregryn. jag gillar ju gröt. brukar äta den med mjölk bara. eller skivad banan och kanel och mjölk. sylten förstör lite... jag eller vi lägger gärna pengar på mat. och unnar oss det vi verkligen vill äta. och drar ner på andra utgifter. men som sagt man behöver ju inte äta dyrt bara för att! och gröten ska vi absolut apa efter igen. saknat den lite..!

sov så gott nu. och dröm fina drömmar. läs någon mysig inredningstidning i sängen och gosa ordentligt under täcket! så hörs vi mer imorgon! godnattpuss! ♥





God morgon lördag!

vi låg kvar och myste länge innan jag hoppade i n i duschen och sebastian gick till affären och handlade juice, blåbärsoppa och mjölk. blev så sugen på kall oboy, mums! äggmackor med kaviar och kall chocklad. gud! vi ska snart sätta oss och mysa (: kan äta frukost en hel timme. sen måste jag sminka mig och fixa till mig. sen jobba jobba i 9 timmar. på måndag innan jobbet (börjar 16) och på tisdag när jag är ledig blir det toookplugga! haha. jag har inte hunnit nu i helgen. så det ska jag! och gärna plugga klart för veckan då. kommer titta i kors när älsklingen kommer hem :D haha. sånt är livet.

sen ska vi köpa stödstrumpor till mig. jag känner mig som en tant. har fått så vattenfyllda ben så det gör ont ): det pirrar och ja, myror i hela benen. och det blir inte bättre av att stå upp i kundtjänst hela dagarna.. vilket jag gör nu i helgen. mina tår ser ut som små prinskorvar :D haha. gulliga. men aj så ont. vad göra? bara gilla läget. tips!? ja tack. försökte hitta på nätet. det enda vi hittade var som sagt stödstrumpor och ev järn brist.. ska ringa barnmorskan och höra vad jag kan göra.

nu är frukosten klar (: mums! ha en supermysig lördag och var rädda om er! (: pusspuss!



mysa i sängen med alla katter på magen. dom ligger numera alltid nära magen. och det är tydligen så att dom känner att det ligger en bebis där inne. så gulligt ♥



mysig nattfika

jag har världens bästa make! ♥ han kom och mötte mig vid jobbet, så jag slapp åka hem själv. när vi stod på tågte höll han om mig och pusasde massor på mig så det pirrade i hela magen. när vi kom hem böjde han sig ner och pussade och viskade söta saker till vår skatt. sen gjorde han världens mysigaste nattfika. med prickig korv, pepparsalami, basturökt skinka, kalkon, mjukost, två olika ostar, marmelad, skivad gurka, kokta ägg, kaviar och varm chocklad med mini marshmallows & massa levande ljus . vi är riktiga matmänniskor. och lägger gärna pengar på mat. femtusen per månad :$ men som sagt, mat är viktigt och mat älskar vi. både att laga och äta :D hur mycket handlar ni mat för ni som är två? ingen aning om vad det "normala" är.. hm hm, (:

ska dyka i säng nu. så vi orkar upp imorgon runt tio och sätta på oss varsinn morgonrock och äta frukost ihop. en lång mysig lördagsfrukost med tända ljus (: hihi. sen jobbar jag från 13-22:15 och 14-22:15 på söndag. kul helg :P fast nästa helg är jag ledig (:

hoppas att ni har haft en mysig fredagskväll. och sover gott inatt. det vet jag att vi kommer. jisses vad trött jag är! ska bara tvätta av sminket nu, sen kryper vi ner under det mysiga dubbeltäcket och håller om varandra! kärlek! ♥

natti natt & dröm sött.





sleeepy

jag är såå trött. hela dagen på jobbet har varit seg. känns som jag stod och sov ^^ men timmarna gick sakta men säkert fram och jag fick åka hem med en arbetskompis som också bor här i  närhet, det tackade mina trötta fossingar för :D

tråkigt men sant, herrgården är uppe i över 1,2 och det känns inte lönt när vi har tänkt att renovera för flera hundra tusen. så där släppte vi det. riktigt tråkigt för vi tyckte verkligen om det, men allt har en mening och det vet vi (: hade vi fått det för utgångspriset hade månadskostaden blivit 9500 kr med lån och driftkostnader (för er som undrade om driftkostnaderna för herrgården så var det 9000 kr el/år och 27000 kr uppvärmning/år enligt efterforskningar av mäklaren). men nu, nej det blir påtok för mycket! så nu sitter vi på jakt igen. vilket kämp, men vi ger oss inte! och tillslut kommer vi ju hitta vår villa! (: har hittat massor ikväll båda två. sen får vi sålla och åka på visningar! tre månader på oss. heja heja.

igår jobbade jag tio timmar och sen åkte vi till älsklingens föräldrar och åt jättegott, grillat med bakpotatis, svampsås och sallad. sen åkte vi hem och sov. (: och idag har det som sagt varit jobb och husletande. vi köpte hämtmat på pangs. stans bästa thaiställe (: blev en tvmiddag med tända ljus och lyxfällan. riktigt mysigt :$ älskar att vi har det så mysigt ihop. han får mig att skratta, känns trygghet, vi har mycket närhet och massa ömhet och kärlek. jag älskar dig så himla himla mycket!

nej nu blir det husletande igen! hörs imorgon (: ha en mysig kväll nu! puss! ps. sen ang, anonyma kommentarer.. kommer ej att publiceras hedanefter. så vill ni har er kommentar här på bloggen, så ha gärna ett namn! ds,





Herrgården

var helt underbar. här kan vi snacka om lustiga huset. tre meter takhöjd i hela huset, rum på rum på rum. över 350 kvm boarea. kakelugn, bastu. gammal trätrappa med skitcoola detaljer. en tomt på 8000 kvm. vi föll. jag har redan börjat inreda. det här är verkligen på landet vänner. precis som vi ville. men ändå så nära till fem stora städer. perfekt för att få ett jobb. över åkern ligger en stor sjö. där vi kan bada med vår bebis på sommrarna. och skogen såg ut att vara en riktig svampskog (: hallen i huset är gigantisk. svart och vitt rutigt klinkersgolv, en stor maffig rung lampskärm, mysig fotölj att krypa upp i. byta badrumsinredning till en hänga av sig alla ytterkläderkrypin. alla sovrum har en krypingarderob som man kan stå upp i. som ett minirum. ja gå in garderob fast större. det blir stor go in closet. hobbyrum, en stor matsal med långbord med massa olika stolar blandade nya och gamla fast i samma kulör, funderar på ett långt matbord i betong. brediv står en vacker kakelugn. lovley! i salen ska vi ha vardagsrum med en riktigt mysig stor soffa så alla får plats (: i källaren är det en nästintill nybyggt bastu. så det slipper vi själva. huset har verkligen potential. så glad att vi åkte dit! tänk vad mycket man får för pengarna när man kommer lite utanför! ♥ det kändes hemma. imorgon ska vi ringa mäklaren. andra som lagt bud. två innan,. dock under utgångspriset, så vi lägger lite över. så får vi se om det blir budgivning. verkar inte så. bra! (: det var verkligen charmigt! glad att mamma följde med. hon tyckte också om det och är glad för vår skull! vi åkte och åt middag sen tio minuter till affärer osv. bra fast det var typ 500 m till närmsta granne :P verkligen landet. där kan vi typ kuta nakna genom trädgården om vi får lust med det, hehe. (; sen åkte vi hem och nu är vi hemma. ska sussa. imorgon jobbar jag 10,5 timme. sen kommer jag vara döende. då ska vi på middag (; och nu jobbar jag 6 dagar i sträck innan jag är ledig en dag. sen jobbar jag tre dagar och är ledig på helgen (: mys!

nu borsta tänderna och sen sova! puss&kram.





God natt!

Nu sitter jag nyduschad och insmord i både babyolja (tack för tipset, gud va skönt att slippa den torra huden) och dove. mysigt att krypa ner bredvid en sovande älskling och kramas. mår lite illa, så ska dricka lite blåbärsoppa. sen så.

kvällen har varit lugn. vi åt jättegod middag, hel kyckling i lergryta med rotfrukter och ris. smälte i munnen. älskar sån mat som reder sig själv (: perfekt! och billigt är det. vi kom fram till att med rabatten på kycklingen så blev det runt 23 kr allt som allt för hela middagen. hihi. ena dagen oxfilé andra snålmat (; variation förgyller livet! sen har vi myst i soffan med popcorn och "en unge i minuten" blv så imponerad av den unga mamman. vilken kämpe. hon lät ju knappt. brukar fundera på hur jag kommer vara.. och jag låter sällan när jag har ont.. mest tyst och biter ihop (: så ja. kommer nog inte låta allt för mycket.

ska smöja in magen med speciellt framtagen "massage tvål" från lush, den är så mysig så (: älskar den! sen krypa ner och läsa lite bloggar på mobilen innan jag somnar.

imorgon ska jag plugga, ringa skatteverket.. har inte fått min deklaration än. och sen vid fem tiden åker jag, mamma och älskling på husvisningen på huset jag bloggade om idag. längtar! hoppas det känns som "vårt" nu vill jag bara flytta och fixa och boa in mig innan liten kommer. vi satt och planerade planritningen ikväll och kom på massa bra idéer. det här kommer bli kanon! ♥ hoppas ni vill följa med oss på vår renovering sen (: mycket som händer i livet nu och jag älskar varenda liten detalj. skulle inte vilja byta mitt liv mot någon annans i hela världen! ♥

hoppas ni sover gott och drömmer söta drömmar! så hörs vi imorgon igen! massa pussar&kramar



Plugg, vila och husletande.

hej hej hallå (: hoppas ni mår bra! jag gick upp med älsklingen och åt en grovmacka med leverpastej och saltgurka, en tallrik youghurt med hela hasselnötter det måste ni pröva riktigt gott är det! och sen hoppade jag i säng igen och sov till tolv. välbehövligt. liite kryare idag. måste vara all kärlek jag blir överröst med, vila, honungsvatten och strepsils (;

har suttit nnu på dagen och pluggat religionkunskapen började idag. så bäst att göra det man ska varje dag, inte halka efter.. åt lunch nyss plättar, grädde och sylt. inte det nyttigaste, så får bli en hejdundrans nyttig middag ikväll (: har 17 olika maträtter att välja mellan. funderar på att göra hel kyckling i ugn med massa rotfrukter i lergrytan. allt blir så saftigt och mumsigt! och ha ris till (: låter bra tycker jag :D ska bara rådgöra med maken min! ♥ ikväll är det vårt favvoprogram just nu! en unge i minuten. tårar i ögonen varje gång. sist var det en tjej som kom på att hon var gravid i vecka 23.. hur kan man inte märka att mensen är borta..? fast hon slapp ju vänta så länge iallfall :D vi fick reda på att vi väntade bebis i vecka 4.. tänk att det nästan är 2,5 månad sen. tiden bara rusar!

hittat en mysig gammal herrgård också byggt 1870, 335 kvm stort, högt i tak, gamla trägolv, äldre element, spegeldörrar, gamla fönster, kakelugnar, stora öppna ytor, många sovrum. åh! imorgon åker vi och tittar på det. jag har bestämt att vi ska ha höns ;D eller ja, jag kom med förslaget och sebastian höll med hehe. mysigt ju! det är inte nära några andra hus heller. och finns två gäststugor. bygga spa och bastu i ena och gäststuga i andra (: 990.000 kr. jag hoppas det är lika fint som det ser ut på bilderna. besiktningsman har varit där och inga fel alls på huset. låter lite för bra för att vara sant. men det är det. nu har vi åkt på så många rötägg till hus så nu är det väl vår tur va? ^^

här kommer lite bilder:


















storhandling

 

vi har kommit fram till att vi ska ha en större kyl när vi flyttar :P förresten är lägenheten såld nu. fick 1,2 för den. och nu har vi mindre än tre månader på oss att hitta nytt boende. whi,. nu gäller det att ligga iiii,.

det rör på sig och det känns SÅ bra :D



Liten har fått en vagn + sittdel.

det blir en retrovagn till vår skatt (: den här blev det. tretusen för båda delarna. den ska vi bädda mysigt med retro fårskinnsåkpåse från när jag var liten som du aldrig behöver frysa i. ♥ och dom fina vagnleksakerna hänger med på köpet (: tänkte klä om vagnen på insidan. så den ska få rött tyg med små vita prickar. fin fint!







"Grandessa" Lena Larsson 1953

åh idag blev den vår. "fyndade" den på blocket. en grandessa gungstol formgiven av lena larsson 1953. tvåtusen spänn, och den var verkligen värd det. jag älskar den :D kan jag sitta och gunga och amma i sen i vårt mysiga lantliga hus ♥ tanken är att blanda sekelskift, 50tal, betong, zink och modernretro.. kommer bli SÅ ballt.









dunder förkyld ):

♥mäh mäh. okej jag vet att man har sämre imunförsvar när man är gravid, men hallååå. jag vill vara frisk på min ledighet ): pilutta mig. jag ligger strandad som en säl i sängen och har ont i hela kroppen. aoooueee. jag hostar så jag kräks ): och halsen låter allt annat än bra. slemhosta. hua. feber och huvudet bultar. hur som helst. vila som gäller på onsdag är det jobb och då börjar jag 07.30 och jobbar i elva timmar. då vill jag inte ha feber ^^ nee. sen jobbar jag sex dagar i sträck innan jag är ledig en dag och sen jobbar jag fram till helgen så är jag ledig lördag och söndag. då blir det mys med darling (: såklart!

kvällen igår vart helt underbar. jag fick en glad och nöjd make som satt och "mmm mm" hela middagen som blev över två timmar lång. vi åt vinfoundue med 1,5 kg oxfilé. det blev över ja. herregud vad mätta vi blev. oxfilé, fläskfilé, nio olika såser, friterade klyftpotatisar och pommes. riktigt mysigt och väldigt väldigt gott. marinaden till oxfilen bestod av; 1 dl rött vin, 1 msk socker, färska kryddor, 1 msk matlagningshonung, lite soya och pyttelite svartpeppar. jum! samma till fläskfilén fast med sweet chilisås ist för rött vin. mycket mumsigt blev det. fondun gjorde jag på 7 dl röd vin, 6 dl vatten, 3 köttbuljongtärningar, 200 gram brutna färska champinjoner och en stor hel riven vitlök (inte klyftvitlök utan en hel pärlvitlök.. dom smakar mer..) det blev så himla gott. köttet smälte i munnen, men bäst av allt var det mysiga sällskapet. gud vad jag älskar dig gubben ♥

ska faktiskt ta och värma på fonduen snart och hälla i all oxfilé som är kvar och fritera lite pommes. jag är hungrig. älsklingen är hos sina föräldrar och firas nu. han lovade att inte stressa hem. jag klarar mig fint (; måste bara vila. och det är det värsta jag vet. att känna tidspress när jag är iväg på någonting. han ska njuta ju :D sen om jag orkar tänkte jag titta på film i soffan och bädda ner mig med täcke och kudde med katterna. slumra om vart annat och mysa. blir en bra söndagskväll. även fast jag önskar att jag var piggare såklart.

ha en mysig kväll nu, fridens!




















kissekatter



det är inte ofta lucifer fastnar på bild. han flyttar på huvudet. jag försöker hela tiden,. och nu fick jag till en. :D min gamla fina lucifer. kärlek. ♥



så mysigt att nakenfisarna och perserkissarna går så bra ihop och sover ihop (: dom älskar doris burriga långa päls.



julius värmer sig på diskmaskinen när den diskar, då blir det varmt och mysigt uppepå (: ♥





grattis älskling på din 26 års dag!

idag fyller mitt hjärta 26 år. tänk om fyra år fyller vi trettio. omg. gamla :D fast vi känner oss väldigt unga ändå (; och jag ser ju inte en dag ut över 18 säger många. haha.

jag väckte min kärlek vid nio med frukost på sängen, blev smörgåsar med rökt skinka, stark kvibille präst ost, skivad gurka, leverpastej med saltgurka, och peppar salami. kokta ägg med kaviar, juice, varm choklad, kaffe och jordgubbar,. det satt fint i hungriga magar (: så massa tända ljus och paket och sång. jag tycker det är riktigt bra att sebastian sover så djupt.. ja kanske inte sen när vi får bebis. hah. men en sån här dag är det perfekt. jag råkade tappa en plåt i golvet utan att han rörde på sig.. en meter i från honom. hm. (; blir till att putta ur honom ur sängen varannan natt när liten kommer.. eller så kan vi ju uppfinna dom där hörlurarna som är kopplade till en radio som står vid bebisen som han kan ha i öronen på hög volym, týcker jag lär mycket bra :D 

vi har haft hemmaspa, jättemysigt var det (: och skönt. känner mig så ren. hårinpackning från lush som är jättebra. håret blir så lent.. sätter man i i torrt hår och kan gå runt med i timmar (: men minst en. sen djuprengörande ansiktsmask från dödahavet, så snygga (; åt lunch och satt med dom på oss. var inte lätt att äta. så stelt. heh. sen skumbad med mumsig bubbelbit från lush. luktar godis ^^ tända ljus i hela badrummet och massa mys ♥ 

och runt sex tiden går sebastian och tränar för då ska jag fixa till för middagen. innehållande; oxfilé, fläskfilé, kycklingfilé, pommes, klyftpotatis, stark beasås, vanlig beasås, tzatsiki, svampsås, pepparsås, café de paris, aioli och tre olika smörer.. kan ni gissa vad vi ska äta? (: han har ingen aning. hihi.

sen blir det efterrätt med glass och massa tillbehör så man får välja själv (: cola sås, chokladsås, lakrits strössel, bär & maränger. blev bra med en lätt efterrätt.. vi kommer sitta och käka i tre timmar ung. ja nu måste ni ju veta vad vi kommer äta :D

hoppas ni har haft en bra dag och får en mysig kväll. vi ska nog titta på film och bara mysa till efterrätten. en riktigt mysig och lugn födelsedag, som önskat (:

puss&kram.









tårar

jag har tagit in lite med nu,. det var så himla vackert att se dig på skärmen, du sprattlade och sög på tummen, har fem fingrar på varje hand och en väldigt fin profil med världens gulligaste näsa. jag är så lycklig, vi är överlyckliga,. nu känner din pappa mer att vi väntar dig också. jag förstår ju honom han känner inte allt jag känner i kroppen. men nu,. han har ramat in ultra ljud bilden vi fick med oss hem på dig och den har jag släpat med mig vart jag än gått här hemma, vill se dig. önskar jag kunde känna dig också. jag älskar dig över allt annat. den här kärlek går inte att förklara. att vi bestämde oss för att försöka få barn är det bästa som någonsin hänt mig. du är så efterlängtad. lilla hjärtat. veckorna får gärna gå fort nu. i oktober finns du i våra armar, ligger mellan oss på sängen och gosar. jag längtar så jag knappt vet ut eller in. jag gråter hela tiden. jag är ett totalt känslopaket just nu. och värre blir det väl.

tänk att vi har skapat någonting så fint. tänk att du är hälften mig och hälften sebastian. vi älskar dig! ♥



jag har alltså en kärlek i min mage. det räcker gott och väl. jag är faktiskt lite lättad. även fast jag/vi skulle bli hur glada som helst, så känns det helt underbart. min livmoder växer väldigt långt fram kanske. hihi. eller så behöver den livliga krabaten väldigt mycket plats att röra sig på. (:

efter ul så åkte vi och handlade på coop. körde shopexpress för första gången. det gick bra och jag gillar det. vi äter eller jag äter mer nu såklart. och med ett fyllt kylskåp, frys och skafferi mår jag bra. åt en good macka med massa fibrer och ost på när vi kom hem. och sen kom mamma på fika och efter det sprang jag runt som en yr höna i centrum och handlade klart paket till älskling (:

efter middagen med tända ljus så somnade jag i soffan med bebisbilden ståendes på bordet framför mig. hihi. nu sitter sebastian inne på toaletten och jag ska slå in hans paket :D sen ska vi sussa! hoppas att ni mår toppen det gör vi. harmoniska och lyckliga så det står härliga till! ♥

tack för att ni finns & är så snälla! puss&kram.






RSS 2.0