middag på restaurang

god kväll vänner. hoppas ni mår bra. jag känner mig aningen piggare idag. tror det kan vara för att jag sminkat mig ^^ man blir lixom sjuk av att ligga på sjukhus på något underligt sätt. sebastian var i väg till bolia idag och köpte vår soffa som vi ska ha i vanliga vardagsrummet. det blev en sån här "sepia" fast i ljusgrått grovt tyg. riktigt läcker är den ^^ det var 20% just i den butiken tills idag, så ja, såklart passade vi på när vi ändå skulle köpa den (: får stå i vårt vardagsrum hos mamma sålänge tills vi flyttar till huset. tänk nu är det bara två veckor kvar sen är nycklarna våra! härligt! (: dax att beställa kakel och tapeter och golv till övervåningen och så om någon vecka även köket. det känns skönt att fixa med sånt här trots att jag inte kan röra mig härifrån. man får lösa allt på bästa smidigaste sättet helt enkelt. och visst är det aningen frustrerande att vara strandsatt här. men jag pysslar och vi myser och ja, tiden går faktiskt. nu har jag tid med massor som jag vanligtvis inte hinner. typ som mitt planch företag. sitter och pillar med det och igår och idag har vi sytt på hectors vagnmobil. vi gör en egen med små knasiga och gulliga figurer som ser allt annat än normala ut (; jag hoppas att liten kommer tycka om den. för den är verkligen sydd med kärlek ♥

när älsklingen var tillbaka från stan så tog vi en promenad. och kom ut i friska luften. mysigt att känna vinden i håret och ha solen i ansiktet. vi gick till affären och handlade helt okej matlådor till sebastian. han får tyvärr inte mer än frukost och kvällsfika här. fast jag blir inte heller mätt på maten här. den är helt okej men mätt blir jag inte ^^ ann har varit gulligast och kommit med matlådor till oss och hon kommer även imorgon. hon har verkligen varit en klippa dom här dagarna. riktigt till försäkringskassan, fixat med mammapenningen (det löser sig trots det här phu) och jag får räkna med mina timmar som jag skulle ha jobbat fram till ledigheten. och varit här och tröstat, kramats och bara pratat. man blir galet knasig här inne i rummet i bland ^^ så glad att hon varit här så mycket!

nu ska vi ta oss ner till en restaurang/krog här neranför och äta middag. ska bli mysigt att byta miljö och få sitta och äta god mat med världens bästa! jag är så glad att han står ut med att vara här med mig dygnet runt. han gör verkligen allt för att jag ska ha det så bra som möjligt! min stora kärlek (: jag älskar honom så!! och snart är vi tre. dubbellycka! hector fixerade sitt lilla huvud i går kväll vid 23.00 sen har jag haft sjuka smärtor därnere. sammadragningar och knappt kunnat gå. vi får se när liten bus kommer. jag är helt inställd på den 1 augusti. time will tell.

så, jag hoppas att eran lördagskväll blir mysig (: vi hade en riktigt mysig kväll igår också. vi köpte lite chips och smågodis och läsk och kröp ner i sängen och tittade på film och kramades. en perfekt fredagskväll (: och nu blir det middag som sagt! antagligen film sen med :P sen sussa. är faktiskt trött.

puss&kram.

 
 
 

haha knasbollar (;


 


dagen

kvällen börjar lida mot sitt slut och jag mår mycket bättre än i morse. blev väckt halv sju av en barnmorska som skulle sticka mig. jag tar blodprover varje dag. ibland varannan. men oftast varje dag. helt uppsvullen på händerna. aj. och har blåmärken och stickhål överallt. ser inte helt kul ut. och jag blir förvånad att dom hittar nya ställen varje gång. hur som helst. det måste ju göras för att vi ska se hur jag och hector mår. då står jag ut! (:

sov några timmar till sen blev det ctg kurvan. den kör vi två gånger per dag. och hectors hjärtljud går inte längre ner när jag får sammandragningar :D han är våran lilla kämpe. gosungen! ♥ så nu är det bara att vänta och se när liten vill krama om oss. änsålänge verkar han trivas i mammas mage och han mår riktigt bra (: vi har inte fått reda på varför vattnet gick. kommer nog aldrig få det heller. inga infektioner och så. kanske för mycket press och stress? fast kanske inte. ska nog inte spekulera för mycket. blir man väl knäpp tillslut. sebastian säger att hector saknar oss för mycket och vill träffa oss. hihi. jag saknar honom jättemycket också. men jaaa. jag är lycklig att han stannat så pass länge ändå. för ni vet.. över 70% föder inom en vecka som vattnet gått på och hector har stannat en vecka nu. aa imorgon faktiskt. lillhjärtat. vi pratar om honom hela tiden. och sebastian pratar med hector och pussar på magen och säger hur mycket vi älskar honom. för gud vad vi älskar honom! det är helt sjukt hur man kan älska någon så mycket som man aldrig träffats.

vi tog en promenad (jag blir skjutsad i rullstol.. får inte gå mer än på toaletten och in i duschen) ute i solen. skönt med blommig sommarklänning och barfota. med varm sol i ansiktet. man uppskattar såå mycket att komma ut (: vi åkte ner till centrumet här och tittade lite i affärer. hittade en body till hector också i vitt brunt och orange. jättefin (: lite retro. sen träffade vi söta emma som läser bloggen :D blev så glad! fina ord från en väldigt fin och omtänksam människa! ♥ vi satt oss på en uteservering och åt sushi muuums. varit sugen på det flera dagar. har äntligen lärt mig att äta med pinnar också (; så där satt vi och myste ett bra tag innan vi rullade :P tillbaka till sjukhuset.

just nu sitter vi i varsinn säng. vi har dragit ihop dom mycket tryggare så (: och har tvn på i bakgrunden. extrema samlare på tv. älsklingen ligger och spelar nått spel på mobilen och jag har letat och köpt lite inredningsdetaljer nyss. ska lägga upp bilder på det strax. har haft så mycket tid här att tänka vilket för många kan vara skrämmande. men jag tycker om att gräva på djupet, jag vet att det är viktigt i mellanåt. och man blir så medveten om saker och ting man annars aldrig har tid att reflektera över. en paus från verkligheten borde alla få ha. fast inte för länge. då blir man galen tillslut (; och det tänker jag inte bli hehe. sen när hector kommer så kommer vi ha fullt upp med att titta på honom, röra vid honom, ha honom liggandes på vårt bröst och mata och byta på honom. då kommer alla tråkighetskänslor vara som bortblåsta!

vi har pratat om massa pyssel som vi kan fixa med här på sjukhuset och vi ska faktiskt börja redan imorgon. vi ska eller sebastian ska åka till en tygaffär och köpa filttyg i olika färger och sy små kontsiga filurer med lite hår här och var i garn och ögonen på konstiga ställen ^^ och göra en vagnmobil till hectors fina retro vagn. vanja som syr om den har skickat bilder på hur den ser ut nu. såå fin blir den :D vi är så glada att vi inte köpte en ny. vill ha en speciell unik vagn till världens bästa lilla älskling ju (: och speciell det blir den!

nu ska vi mumsa smågodis från en rosa pressbyrån påse och lägga varsinn ansiktsmask blir nog vit chokladmask den är mysig och luktar väldigt gott. sen ska vi titta på tredje och sista filmen av "santa clause" blir lite julfeeling här inne i vårt rum med ljusslingor och julfilm hihi. men julen gör mig glad och varm i kroppen, så det gör inget.

jag orkar inte riktigt med mer än ett inlägg per dag just nu ): bara det här inlägget har tagit nästan en timme för att mina händer är så svullna och ömma ): svårt att skriva. men självklart uppdaterar jag er om liten kommer ut. och bild får ni med såklart (: han kommer få plats i sebastians händer. det blir en fin svartvit bild sen. jag har lovat mig själv att fota honom mycket nu när han är liten och växer upp. foton är så fina minnen. men dom bästa minnena sparar jag i hjärtat! ♥

nu ska jag släpa in mitt gos till badrummet och lägga mask (: sen krypa ner och mysa i sängen och titta på film. jag hoppas ni mår bra och har en fin kväll ni med. var rädda om er!

puss&kram!

 
 

jag älskar måttstickan i svart och vit plåt till hector visst är den fin (: sen blev det svarta plåtbokstäver som bildar "home" en hushållsrullehållare och en zinkburk jag tänkte vi kan ha flingor eller typ oboy i :D nöjd med köpen är jag iallafall (: köpte en plåtskylt som det står exit på i svart också. den ska hänga i hallen (:







världens bästa

det är du älskling. jag uppskattar allt du gör för mig, hur du är mot mig och hur hanterar det här. hector kommer älska dig minst lika mycket som jag älskar dig. för jag älskar dig villkorslöst. jag uppskattar verkligen att du är hos mig dag som natt, kramar mig när jag är orolig, hjälper mig att duscha, smörjer in mina fötter, hämtar mat mitt i natten. gör det mysigt för mig med ljusslingor och är uppmuntrande och stöttande. jag hoppas att du vet att jag verkligen verkligen uppskattar allt! och jag skulle aldrig klara det här utan dig.

jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! du är fantastisk älskling!



världens bästa make, pappa och människa det är du älskling!





permis

hej allihopa (: hoppas ni mår bra. jag är helt slut i kroppen efter permisen sebastian ordnade till oss. det kändes riktigt konstigt att gå ut i solen. men mysigt. vi började dagen med frukost på sängen ^^ härligt att bara gå till köket här och plocka på sig färdigbredda mackor, varm chocklad, te, kaffe, frukt, fil med massa olika tillbehör och juice. lite hotellkänsla.. eller inte (;

sen tog vi en dusch, klädde på oss och har varit ute i fyra timmar härifrån. det kändes ungefär som "vad skulle du göra om du hade fyra timmar på dig innan du skulle dö" och svaret blev enkelt. träffa katterna. för gud vad jag saknar dom ): nakenfisarna och doris och lucifer. doris pratade på som vanligt och tvättade mig massor ♥ och nakenfisarna fick varsitt bad, det behövdes ^^ vi har ätit lunch hos sebastians föräldrar, och vi har träffa mamma. sen gick vi ner i parken och satt oss i skuggan och åt mcdonalds och myste. sen blev jag trött. och nu är vi tillbaka här på rummet. och vilar. jag orkar inte så mycket märker jag. så det är bra att jag är sjukskriven. även fast det är lite rastlöst här i mellanåt, så har vi riktigt mysigt (:

ikväll ska vi lägga ansiktsmasker och titta på film efter middagen. det blir köttbullar i brunsås med potatismos. helt okej mat här faktiskt! man får inte vara för kräsen (;

liten mår bra i magen. han har ju inte så mycket vatten att simma runt i. men det fylls ju på hela tiden.. och ja, åker ut. mindre kul känns som man ofrivilligt kissar på sig. men såläge han mår bra, så står jag ut med allt. vi får se när han bestämmer sig för att komma ut. var helt säker på i natt, men han trivs nog bra i sin grotta (: och varje dygn är så värdefullt. att födas i den här vecka ÄR riskabelt, och att säga att vi inte oroar oss och har sjuk ångest är att ljuga. vi har gråtit många tårar, varit vakna många nätter och inte vetat vad som ska hända. men änsålänge så blir bara läget mer stabilt. sen kan det vända igen. ingen som vet, bara hector vet. förhoppningsvis stannar han i magen tills dom sätter i gång mig. men troligtvis inte. vi får se helt enkelt.

snart kommer mamma förbi med min mobil som jag råkade glömma hos henne och sen ska vi vila lite innan middagen. sen blir det mys ikväll (: ska planera klart köket också. för det är snart dax att beställa. det kommer bli så fint. det känns skönt att trots att det blev såhär, så håller vi oss till våra planer. behöver att någonting är som vi bestämt, annars blir det för mycket förändringar. och förändringar har jag fått gott om på sista tiden ^^ det är en del som hänt sen den 28 november när jag och sebastian blev tillsammans. åtta månader imorgon (: får se hur vi firar det :D

ha en jättemysig kväll och var rädd om er. puss&kram och tack för era kommentarer. dom värmer.






splatch

sa det och så gick mitt vatten inne på hm hytten mitt inne i centrala stockholm. blev ompysslad av den gulliga personalen och sen blev jag körd i ambulans till förlossningen. liten har inte kommit ut ännu och det håller vi tummarna för att han inte gör. även fast han är 30 veckor imorgon och är en stark liten krabat han är stor som att han vore en vecka längre gången. en liten tjockis hiih.

han är lika ivrig som sina föräldrar hector. snabbt ska allt gå. men som sagt, vi håller tummarna att han stannar i magen iaf i fem veckor till. då sätter dom i gång mig med dropp. då blir han ett september barn. samma månad som mig (:

det har varit ett helvete det här, blandat med glädje och saknad och längtan efter honom. både jag och sebastian har bott på sjukhuset nu sen i fredags vid halv tolv på dagen. och man blir lite omtumlad och upp lioch ner. men vi gör det bästa av det här, som alltid och myser och vilar, tittar på filmer på datorn, plockade med oss hårdisken med 600 filmer, massa tidningar, frukt, och tv på rummet. man anpassar sig väldigt fort har jag märkt (: att sova när man vill, titta på tv när man vill, prata och planera inför huset och flytten när man vill. vi har lixom tid att umgås. och det om någonting uppskattar jag verkligen!

älsklingen plockade med en ljusslinga hit när han var hemma en snabbis och packade våra saker och har hängt upp den på min säng här (: gulligast! den är så mysig att ha tänd på kvällarna.

så nu är jag sjukskriven såklart. kommer bara ligga och vänta på när hector bestämmer sig för att komma ut. jag har fått bricanyl för att stoppa upp sammadragningarna och värkarna. men nu kommer dom inte stoppa upp det mer, så kommer han så kommer han. det är upp till honom nu och vi tar emot dig älskade hector med öppna armar! längtar så efter dig hjärtat ♥

sen blir det neo avdelningen för oss. kommer han i vecka 34+0 om jag blir igångsatt så behöver vi antagligen inte stanna där. men annars blir det neo. där vi kommer bo med honom och se till så han tjockar på sig lite (; nu väger han iallafall 1,4 kg. vilket är kanon. lilla gubben.

ja allt blir inte alltid som man tänkt och planerat. sebastian kommer åka ner till huset och renovera så det är fint tills jag och hector kommer dit. iallafall börja. allt får ta sin tid. och fokus på hector. antagligen kommer han också vara sjukskriven sebastian alltså. men vi får se. den här veckan är han ledig iallafall. och det är riktigt skönt att ha honom här. och han vill inte åka ifrån oss.

såå därav min frånvaro här. jag har inte orkat. sovit och varit orolig. och försökt ställa in mig på all förändring runtomkring. hualigen. men allt blir bra. han är våran starka lilla kille! och allt ser fint ut med hans hjärtljus osv. han är starka hjärtslag!

nu ska vi kolla på film och sen blir det middag och mys! hoppas ni mår bra och har en jättemysig kväll (: jag kommer vara lite mer aktiv här. och uppdatera om hur allt går!

ta hand om er! puss&kram.






59

1. Hur gammal är du om fem år? 31 år, jisses!
2. Vem var den sista du träffade? Min mamma
3. Hur lång är du? 170 centimeter.
4. Vilken var den senaste film du sett? Tecknade filmen trassel (:
5. Vem ringde du senast? Sebastian

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "också hungrig, ska äta frukost nu. smaklig måltid puss " älskling
7. Vad är dagens planer? jobba jobba jobba! och har planerat vårt nya kök (:
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? spelar ingen roll, beror på vad jag gör.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Nej dom är inte tillsammans.
10. När såg du senast din mamma? Idag!

11. Vilken ögonfärg har du? Gröna/bruna. bärnsten..
12. När vaknade du idag? 09:15
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat många katter..
14. Vilken är din favoritplats? Hemma i vårt hus!
15. Vilken plats föredrar du minst? Kan vara vart som helst bara jag är med rätt människor.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor i en egendesignad villa med sebastian och våra barn och har egna företag och mår bäst (:
17. Vad skrämde dig som barn? att mamma skulle dö.. var jätterädd för det.
18. Vem fick dig att skratta senast? älsklingen igår när han tokdansade (;
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? det är jag nog ^^ fast jag har några som mamma hade som liten.
20. Har du stationär eller bärbar dator? både och en bärbar mac och en stationär PC

21. Sover du med eller utan kläder på dig? nakenfis på sommaren och pyjamas och vetetofflor på vintern (:
22. Hur många kuddar har du i sängen? vi har tre st.
23. Hur många landskap har du bott i? 4 st (:
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja fy ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? mysiga strumpor!
26. Är du social? Ja lite för tror jag. många som inte tror att jag pratar så mycket som jag faktiskt gör :P
27. Vilken är din favoritglass? piggelin!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa med familjen, bygga pool i trädgården och stoppa in på hectors sparkonto!
29. Tycker du om kinamat? helt okej, men ingen favorit. föredrar thai.
30. Tycker du om kaffe? ush, aldrig tyckt om och aldrig lärt mig :P

31. Vad dricker du till frukost? juice eller te.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej, båda
33. Kan du spela poker? ja, men inget jag tycker är kul ^^
34. Tycker du om att mysa? tycker om? jag ÄLSKART!
35. Är du en beroendemänniska? Ja det är jag! speciellt av kärleken.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej.
37. Vill du ha barn? Vi väntar vårt första mirakel och ja, vi vill ha fler!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, lite tyska och spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja två gånger
40. Föredrar du havet eller en pool? både och!

41. Vad spenderar du helst pengar på? mysiga restaurang besök, upplevelser och inredning!
42. Äger du dyra smycken? ja!
43. Har du någon gång testat narkotika? ja för längesen!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en nektarin
45. Vem är den roligaste människan du känner? amie min kusin (; 
46. Välj ett ärr på din kropp? blindtarmen och på ena armen..
47. Vad har du för ringsignal? supermario hehe
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja, en hel del. mycket stickat från mormor.
49. Flirtar du mycket? hrm nej. ingenting!
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har jag en profilbild? :P

51. Kan du byta olja på bilen? ja det kan jag! 
52. Har du fått fortkörningsböter? Nejnej
53. Vilken var den senaste bok du läste? twilight
54. Läser du dagstidningen? Nej står bara massa skit..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? family living, plaza interiör och topp hälsa!
56. Dansar du i bilen? sjunger!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? bandit
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? min underskrift på mitt anställningsbevis
59. När var du i kyrkan senast? vårt bröllop 



frukost!

god morgon! har precis ätit upp min frukost och ska strax hoppa in i duschen innan jag börjar jobba. idag jobbar jag från 12-22:30. arbetsnarkoman. och trött är jag. eller jag lär vara ikväll :P just nu är jag riktigt utvilad efter en god nattssömn! sover jättegott om nätterna och jag hoppas att det fortsätter så då jag hört många som är gravida som inte alls kan sova. jag sover som en sten. toalettbesök ca 2 ggr per natt men annars sover jag jättegott (:

kanelbullebaket blev jättemysigt! och vi kombinerade middagsfix med bullbak. jag lagade middagen och älsklingen satte bulldegen så gjorde vi bullarna ihop sen efter middagen (: och maten blev jättegod. skulle ju lagat någonting som vi aldrig ätit, och det hade vi inte heller ^^ vi har ju ätit det var för sig innan. men aldrig tillsammans. blev caesarsallad med riven parmesan ost och egengjorda krutonger. MUMS! det måste vi göra om! sen tittade vi på nästan hela filmen "trassel" innan vi hoppade i säng.

en mycket mysig och bra kväll (: tänkte sätta mig i köksplaneraren efter jag duschat medans jag jobbar och pilla lite. måste beställa köket till huset snart! ska bli riktigt kul att renovera det. och jag tror att det kommer bli kalasfint! vet inte om jag berättat att vi ska slå ut en halvvägg och ha en stort kök och matplats. kommer bli fint! (: ska bli skoj att visa er här sen också. tänk nu är det bara tre veckor kvar tills vi blir husägare på riktigt och kan börja renovera! den 15 augusti ska vi ner till linköping igen och få nycklarna! ska nog beställa biljetterna redan nu.

jag hoppas ni får en bra dag! så hörs vi senare. jag kan nog blogga lite medans jag jobbar här hemifrån. ibland är det mer jobb än andra dagar och ibland knappt någonting. men vi hörs snart igen iallafall (:

ta hand om er! puss&kram.

 



överraskning och bullbak

jobbet går bra och jag är snart klar med dagens måsten. älsklingen överraskade mig med att komma hem tidigare och gissa om jag blev glad :D han är alltså på väg hem och ska in på coop och handla till vårt bullbak. ska bli mysigt att baka bullar. det var senast i vintras vi gjorde det (: så kan vi mysa ikväll och dricka te och äta nybakta bullar efter middagen!

nakenfisarna ligger här bredvid och gosar. jag tycker henry är lite lustig i mellan åt. han biter harry i nacken och försöker para sig med honom samtidigt som han när han och julius myser ska snutta på hans tuttar. henry. jag tror du har missppfattat allt lite gubben ^^ julius och harry har ju verkligen tagit henry under sina vingar. det är verkligen fint att se!

nej nu ska jag plocka lite här och stoppa in alla miljoner yoghurt glas älsklingen hämtar åt mig på kvällarna och nätterna för att hector vill det. haha. det är så himla bekvämt att alltid skylla på hector (; "jag måste äta den där chockladbiten för att hector sa det" (;

må väl och ha en myspys kväll nu (: det ska vi ha! PUSS!



haha jag älskar den här bilden. det här är vi när jag tänker på hur vi är som par. vi är glada! vi strålar lycka och vi älskar varandra villkorslöst! ♥



God morgon måndag!

vilket uppvaknade jag fick idag. haha, tog över en timme innan jag hade fått balans i kroppen och huvudet. jag är van vid att vakna i lugn och ro utan att stressa. men så blir det när man stänger av alarmet och har bestämt att man ska få besök. fick en hel påse med fina bebiskläder till hector och det var mysigt att få träffa lina och hennes två barn. hugo är bara 7 veckor. "ska jag klämma ut en sån där" sa jag förskräckt utan att tänka på att dom växer väldigt mycket ^^ trött och upp och ner som sagt (;

men nu har jag vaknat till. sitter och jobbar medans jag shoppar bebissakerna jag la upp nyss. skickade sms till älsklingen som också tyckte om dom! så då blev det köp! mest jag som sitter och letar upp sakerna till hector, men att fråga är viktigt tycker jag ang allt som rör bebisen och allt annars med. att vara delaktiga är a och o. och jag vet att han känner sig delaktig! det har han sagt (;

dagen består alltså av jobb hemifrån och sen ja, det vanliga med middag osv (: tänkte försöka hitta på nått helt nytt tills middagen ikväll. nått som vi aldrig ätit. så ska sätta mig och lusleta recept senare! har precis slevat i mig en tallrik med havregrynsgröt och mjölk. cravings? jag har aldrig sett mig själv äta så fort någon gång :P och gott är det! gröt äter jag ofta! en riktigt bra frukost för mig är ägg i någon variant, äggröra eller kokta, graipfruit, en tallrik havregrynsgröt, juice och te. och någon macka med ost, skinka och gurka/tomat på. då är magen glad (: mat är viktigt tycker jag. men vi måste verkligen verkligen tänka på vårt matkonto,. då vi när månaden inte ens är slut har bränt över 7000 kr. BARA på mat. herregud. fast då har vi käkat ute också. men ändå. börja kolla på priserna hade ju varit en smart start.. hrm. och sen ingår sebastians snus i det där också. så nej. lite får vi nog tänka om!

vad ska ni hitta på idag? (: vädret är ju inte överdrivet roligt. så det blev bra med en hemmadag. jobbar i omgångar till och från i sex timmar, så det blir lite pyssel här hemma. plocka, planera och fixa och dona. ja det där vanliga (: jag älskar att vara hemma och bara mysa runt! lyx! speciellt när jag jobbar så mycket! ansiktsmask ska jag lägga och någon bra inredningstidning tänkte jag lägga mig och bläddra igenom på min "rast" ska ta och göra en kopp te och bre en macka. den där gröttallriken gjorde mig inte så värst mätt.

hoppas eran måndag blir till den bästa! så hörs vi av snart igen (: massa pussar&kramar ♥



mys här  hemma (: harry & julius!



Hector shopping!

såå vi är nästintill klara med våra inköp till hector (: sängen som jag skulle köpa den från dansk design zebra ni vet var det leverans på en gång. så den väntar vi med några veckor. men dom "små" sakerna vill vi ha klara redan nu! (:

här är lite shopping från idag!


regnskydd från elodie derails 349:- kommer vara riktigt fint ihop med vår retro vagn som är svart på utsidan och rött med vita små prickar på insidan!



svart och vit prickig åkpåse från elodie details samma märke alltså ^^ 999:- passar ju bra med det röda eftersom vi har rött inuti vagnen (: mysigt med fleece inuti också!



skötväska i svart från skip hop delux 749:- den är större än deras förra modell och perfekt när man ska knäppa fast den på vagnen!






6 dagar till 200

tänk att liten hector har bott och växt i min mage i 200 dagar om 6 dagar. jag är så kär i den här ungen redan nu och jag älskar honom mer och mer för varje dag! vi delar någonting så vackert jag och sebastian och att få barn med just honom är det bästa bästa som någonsin hänt mig! jag älskar er! är det någonting jag varit noga med så är det att skaffa barn med någon som jag vet att jag vill leva med livet ut. jag vill ha en kärnfamilj. och samma vill sebastian. jag trivs så bra, känns som jag drömmer ibland. jag vill uppleva det där jag drömmer om hela tiden, att få ligga och ha våran fina son mellan oss i sängen och bara andas in hans bebisdoft och pussa på hans knubbiga små händer och kinder. jag drömmer ofta om hur han ser ut. och han är så himla himla vacker och söt! världens gulligaste! med stora bruna ögon med långa ögonfransar. brunt lockigt hår och knubbiga kinder. vi vill ha många barn. och jag är glad att vi inte väntade längre. 26 år kändes som en perfekt ålder. en perfekt ålder för oss ♥

jag är verkligen lycklig! låg och pussade älsklingen i nacken och klappade över hans solblekta mjuka hår och njöt när vi myste i kväll. lyckligt lottad som har den här fina människan i mitt liv. du kommer bli världens bästa pappa,. tvivla aldrig på det! jag har ända sen högstadiet när bebislängtan satte i gång lovat mig själv att välja den bästa pappan till mina barn. och vet du älskling, du överträffade alla mina önskningar!

jag älskar dig! jag älskar hector! jag älskar oss! ♥





myskväll delux!

sista kvällen innan mamma min kommer hem igen. så vi ska ha en riktig myskväll delux med varma mackor, chips och dipp och smågodis och en bra film. älsklingen är och väljer en nu. vi har en hårdisk med över 700 filmer med oss hit så det finns att välja mellan (: längtat hela dagen efter att få komma hem från jobbet och gosa med min kärlek och bara ha en mysig kväll!!

dagen på jobbet gick fruktansvärt segt. det var lååånga åtta timmar, haha. men tillslut blev klockan 18 och jag slutade och skuttade iväg till bussen. dom dagarna jag väl kan gå utan foglossningsproblem så powerwalkar jag ^^ det kommer bli mycket sånt sen med. träning alltså! jag saknar det jättemycket! men nu kan jag iaf gå promenader! och det är ju bättre än ingenting (: sen mötte älsklingen mig med stora kramen så gick vi in och handlade till middagen och godis och nu hemma som sagt!

ska strax börja med middagen och sen blir det film! imorgon är jag ledig från coop, men jobbar hemifrån från 12-18. att ha eget företag är bäst! att kunna bestämma sina tider och vara hemma! innan året är slut är målet att ha tre egna företag och kattuppfödningen till nästa sommar. alexander sa att han inte blir förvånad om jag startar en massa projekt snart igen. han känner mig! haha. är i startgropen för massa skojigt (: jag blir ganska rastlös om jag inte har saker att fixa med och planera inför. alltid varit sån. och det tycker jag om! då är livet mer varierat. inrutat går bort! och imorgon kommer lina kusin hit och fikar och lämnar nästintill nya bebiskläder från hennes nyfödde son hugo i stl 50. gulle! det är bra för vi har inte så många i stl 50 till vår fina hector ♥

men  nu ska jag umgås med älsklingen! hoppas ni får en mysig kväll ni med (: massa pussar&kramar!

 



Älsklingar



nakenfishög och massa kärlek ♥


nu åker jag till andra jobbet strax men först mysa med min fina familj innan (: ha nu en kanon fortsatt lördag! jag har fått en riktigt bra start på dagen, mysig lördagsfrukost och massage, och vattenmelon! bortskämd? (; så är det med världens underbaraste make! PUSS!


efterlysning

vi vill mer än gärna ha bilder på oss tillsammans med bebismagen i typ fina underkläder och morgonrock?! så jag tänkte höra. eftersom min kära vän johanna som fotar bor i norge och har liiite svårt att komma iväg från jobb och sånt för att fota, kanske det finns någon i sthlms området som vill träffa oss och fota oss? (: någon som är stadig på handen (; behöver såklart inte vara någon med jättemycket erfarenhet, men som har lite sinne för foto!

mejla mig isf på: [email protected]

KRAM!



gooood moooorgon löööördag :D

härligt med helg eller hur (: älsklingen håller på att duka fram en braklördagsfrukost och jag har duschat och håller på att sminka mig nu! och lyssnar på musik. den här har vi hoppdansat runt till nu på morgonen. dansa är kul (: och vi dansar ofta ^^ känns lite otypligt att gå ut och trängas på en nattklubb så pigg är jag inte längre, haha. men hemma går det finemang (:

sovit gott i natt, drack inget te i går (; blev massa vattenmelon och mys i soffan till sista delen av filmen och sen bäddade vi (läs sebastian) rent i sängen och duschade innan vi kröp ner. så skönt! somnade på en gång!

idag jobbar jag 12-22:30 helt sjuka arbetstider! men jag bytte med en tjej på jobbet som ville fira sin syster tror jag. så jag fick mer timmar, ob och så kunde jag jobba hemifrån på dagen också. perfekt (: och hon blev ju glad! imorgon jobbar jag 10-18 på coop med ob hela dagen. det blir en bra lön! med tanke på att på dagar får jag betalt för 26 timmar. ob är bra! + andra jobbet!

lördag idag som sagt! hjärtat ska övningsköra med sin pappa och ja, jag ska ju jobba! sen ses vi ikväll och umgås en stund innan vi ska sova!

hoppas ni får en underbart bra lördag! så hörs vi imorgon igen! PUSS!



nyårsafton förra året. när vi förlovade oss! båda kom till festen råspacklade med
glitter överallt och såg helt galna ut. och folk hade nog mer roligt åt oss än vad vi hade på festen.
haha. man måste kunna bjuda på sig själv!



glad överraskning

hej sötnosar (: nu är jag hemma från jobbet och jag har haft en riktigt bra kväll. fick sitta i kassan, då en av mina snälla jobbkompisar tog mitt pass i kundtjänst! alla kunder var så glada. måste varit mitt galna trollhår :P någon frågade om jag hade permanentat mig. haha. tack och lov för plattång, men idag orkade jag inte ^^

sen kom älsklingen förbi en timme innan jag slutade och satt och slängde slängpussar mot mig hihi. och så tog han en fika! (: när vi kom hem nyss så sa han "så kan vi sova ut imorgon" var helt inställd på att han skulle upp och jobba! men vi är ju lediga båda två på dagen :D jag jobbar lite hemifrån, men annars ingenting förens när jag börjar 16 på coop. så jobbar jag sex timmar med 100% ob. härligt! ska bli jättemysigt att få sova ut med darlingen och äta en lång lördagsfrukost ihop! gud vad man uppskattar dom små stunderna vi har ihop nu när vi jobbar såhär.

nu ska vi krypa upp i soffan med pyjamaser, tända lite levande ljus och mumsa vattenmelon och nektariner och kramas! se klart på "gulliver's resor" med jack black och sen sussa i mysiga sängen (: funderar på en dusch innan, så skönt att krypa ner mellan mjuka lakan nära finaste maken! (: åh!

sov så gott allihopa! och dröm sött ♥





värt att visa upp

jag älskar er trots att jag knappt träffat en tredjedel av er. så värmer ni mig verkligen och gör mig glad extra glad i mellanåt och NU damp det ner en sån där lyckokommentar som kommer äåltas i mitt minne länge och göra så jag sover som en prinsessa i natt. jag är SÅ glad att jag kan hjälpa och ni ska veta att ni hjälper mig med! tack för att ni finns! ni är helt underbara!!

Malena:
Gud va söt du e i lockig hår!:-) Blir så glad av att läsa din blogg, du ger mig så mycket inspiration och du har hjälpt mig att bli stark och att lämna en en dålig och destruktiv kille som behandlade mig illa och har nu träffat en jättesnäll och skötsam kille som behandlar mig så bra så jag måste nypa mig i armen för o förstå att det är sant, att jag äntligen har hittat någon som älskar mig och bryr sig om mig och att jag hittat min inre styrka att förstå att jag är värd detta! Vi ska gifta oss inom en snar framtid...Är så lycklig!
Du är en ängel som sprider inspiration och blir så glad när jag läser din blogg. Lycka till med flytten, skulle gärna flytta från Stockholm oxå men än så länge håller våra jobb oss kvar här...
Tack för att du finns! Puss o kram!
Malena




mot jobb

ska snart till andra jobbet och slita ^^ nej det är nog ganska hyffsat lugnt ikväll. eller inte. vi får se. gick bra att jobba hemifrån gjorde klart allt fort. så det blev att avsluta snabbare än vad jag räknat med! skönt. imorgon får jag mitt anställningsbevis också.

pratade nyss med min gosgubbe! han kommer hem från jobbet när jag börjar. så är det vissa dagar. men det bästa är att det här bara är tillfälligt och då kan vi stå ut ^^ jag kommer ha kvar två jobb när jag går på mammaledighet och kan lägga upp tiderna som jag vill. så jag kommer vara hemma, så då blir det inte lika mycket ifrån varandra som det är nu dom här veckorna innan vi flyttar. vill man någonting så får man kämpa! och man måste våga för att vinna. och våga det tycker jag vi verkligen gjort! och jag är riktigt glad för det! man ska alltid följa sin magkänsla och sitt hjärta och sig själv. annars blir man aldrig lycklig.

nu ska jag käka grekiska köttbullarna från igår med sallad och tsatziki. mumma!

ha en jättemysig kväll! puss&kram (:






Arne jacobsen

läslampa till vardagsrummet är köpt, kap vet jag inte om jag ska kalla det :P men fin är den (: här hittar ni den det blev en i svart. blir fint till en ljusgrå soffa och fåtölj. nu ska jag in och shoppa hectors säng också. tur att vi har råd. för lapparna fladdrar just nu. men så är det ju när man köper ett helt nytt möbelemang till en villa på nästan 200 kvm :D





God morgon!

jag har sovit som en kratta i natt. jag skaaa inte dricka svart te på kvällen. haha. jäkla hoppa upp och ner till toaletten ^^ och sebastian får lixom dra mig ur sängen för anstränger jag mig för mycket kissar jag ju nästan på mig. :P ätit frukost på sängen, myst med katterna, tagit en dusch och sen en rask promenad. uppfriskande,. men nu börjar det bli riktigt tungt! hector vägen 1,5 kg nu sen är det ju moderkakan, fostervatten, 1 liter extra blod mm. phu. men nu är det inte lång tid kvar. åh!! :D jag är inte alls rädd för att föda (: ska bli så spännande! och jag vill inte ha eller ska iaf försöka utan smärtstillande. dock tror jag att liten inte är så himla liten.. både jag och sebastian var jättebebisar när vi föddes. kul eftersom jag har så smala höfter. (; aj.

ska strax sätta mig och jobba hemifrån. tre timmar och sen ska jag sminka mig, mysa runt här hemma. äta rester från igår och sen åker jag till jobbet och jobbar i fyra timmar. stängning så blir sent ikväll. älsklingen kommer och möter mig sen när jag slutar (: vad jag läntar tills han tagit sitt körkort! han hade fått massa beröm idag på körlektionen! duktiga älskling ♥ sen är det inte lång tid kvar så ska jag ta mitt. ska bli kul! och framförallt skönt! ska börja kolla på bilbarnstol snart. några tips?

nej nu blir det jobb! (: ta hand om er idag och var rädda om er! puss&kram!



vår middag häromkvällen. gott, men det fattades helt klart sallad till.



grekisk middag



 

mums va god middag vi åt. jag är inte lika skeptisk som jag ser ut. bara fånar mig :P det här ska vi äta flera gånger! här hittar ni receptet på dom grekiska köttbullarna, och här på den grekiska salladen



självlockigt



såhär ser mitt hår ut när jag inte gör någonting. alltså plattar det (; i underhåret har jag korkskruvar. och jag är nästan helt säker på att hector kommer få lockigt hår då både jag och sebastian har det (: gullungen!



vår fina henry





gosgubben ♥



dagens fanny

 

blommig klänning från h&m divided.



jobb jobb

just suttit och mejlat mitt önskade schema till min chef. jobbet som jag jobbar med hemifrån är great! och bra betalt med. inte illa pinkat med 250 kr i timmen (: så nu har jag pysslat ihop både jobbtiderna från coop och det här hemifrån. lite pyssel är det allt :D och jag har lagt jobbtiderna så jag kan umgås med älsklingen också på kvällarna (: skönt med "eget företag" så man kan välja sina tider tycker jag.

har städat badrummet och plockat lite här och där. ska ta och kika recept nu för älsklingen är i centrum om tio min så kan han gå och handla! funderar på grekiska köttbullar med tzatsiki och en grekisk sallad till mums! jag är såld på sallader och frukt! jag är glad att det varit nyttiga cravings jag haft :P

hoppas ní får en jättemysig kväll (: var rädda om er! vi ska nog ta en promenad efter middagen, eller så kikar vi på någon film, eller planerar renoveringar. nått i den stilen :D

puss&kram!




längtar efter dig!!!



Glädje!

det var helt underbart att få träffa de människor som hjälpt mig så mycket. man blir glad och lycklig i kroppen av att bara stiga in i samma rum som dom, det dom har som jobb är att peppa andra till att våga resa sig upp, våga stå på vacklande ben för att efter ett tag lita på att benen tar än dit man vill att dom ska bära. att få höra hur jag utvecklats sen jag slutade där gjorde inte bara dom stolta, utan även mig själv. det är så himla viktigt att ge sig själv en klapp på axeln i mellanåt och stanna upp och inse vilken utveckling man gör, så lätt att känn aatt man aldrig gör någonting för att må bättre. men vilket kämp jag gått igenom! när jag började där klarade jag knappt av att åka buss i 5 min för att ta mig dit. jag var skygg och rädd för folkmassor. nu har jag tre jobb, är mer eller mindre klar med mina gymnasiebetyg som jag fått både Vgn och mvgn i ämnena jag läst, jag har mognat enormt i mig själv, börjat inse att man kan bara man vill och aldrig slutar tro på sig själv. jag väntar bebis med en människa jag verkligen vill dela livet med som uppmuntrar mig och hjälper mig vara mig själv fullt ut. det är det bästa förhållandet jag någonsin haft. lycka! jag håller på att starta upp mitt egna företag med egendesignade måbra plancher och funderar starkt på att även göra fotograferingen till nått mer seriöst och regelbundet. vi har köpt vårt drömhus som jag längtar så himla mycket efter. vi är i startgroparna för en nakenfisuppfödning som jag drömt om sålänge och har redan vår vackra och mysiga avelshane. jag har träffat enormt fina människor som jag aldrig vill mista. jag är riktigt lycklig för första gången på mycket mycket länge! att bara gå och lyssna på musik på en promenad och bara njuta av all glädje som sprider sig igenom hela kroppen och le åt allt. det är grejer det! och jag känner det ofta ofta nuförtiden. min väg har varit svår och jobbig att gå på, men uj vad jag lärt mig! vad jag utvecklats som person, vad jag fått chans att hjälpa andra som också mått dåligt. bara det är sjuk glädje för mig att se andra le!

så ja, jag är förbannat nöjd med livet. och vart jag är och har tagit mig till idag. jag älskar min make nått så oförskämt mycket och är så lycklig över våran fina son vi gjort tillsammans! jag njuter verkligen av allt runtomkring mycket mer än om jag inte haft en trasig bakgrund. man uppskattar allt så mycket mer. för uppskattning det är någonting jag gör ofta. uppskatta livet! ♥





Linköping i bilder

 

 








































vi längtar!!!!









 

Ledighet!

och jag njuter (: även fast jag jobbar hemifrån lite med ena jobbet jag har så är det ändå så skönt att bara slappa hemma. (: mysigt! jag är ensam här hemma. mamma är iväg och hälsar på min mormor uppåt i landet och sebastian är på jobbet. han jobbar på ett fritids just nu och dom verkar ha riktigt mysiga dagar (: igår var dom och badade vid en strand och nu när han ringde mig skulle dom baka äppelpaj! han är så fin med barn min kärlek ♥ han var och körde på körskolan dubbelpass imorse också. nu är det inte så långt tid kvar tills han ska köra upp. stoltare fru får man leta länge efter :D vilken utveckling den killen har gjort de senaste månaderna,. han har verkligen mognat, blivit mer säker på att han kan det han tar sig an, för han har haft en fanny som har peppat, uppmuntrat och fått honom att insett att han är perfekt precis så som han är! JAG ÄLSKAR DIG!!

vi hade en riktigt mysig kväll jag och älsklingen på restaurang "friday's" spontana saker är vår grej och jag är ingen överdriven planeringsmänniska, bättre att ta dagen som den kommer och älska det man gör och njuta av varje minut man bara kan! vi satt invirade i filtar på uteserveringen och hörde regnet smattra i mellanåt, så kom solen fram och vi pratade om allt möjligt. hector är det stora samtalsämnet och hur vi vill vara som föräldrar. någonting som vi verkligen är överrens om. uppmuntrande, alltid låta honom vara sig själv, dra upp när det är svårt, stötta, älska överdrivet men ändå vara konsekventa i en rimlig grad så han inte inte vågar anta sig utmaningar och gå framåt i livet. jag tror vi kommer bli underbart bra föräldrar. jag skulle aldrig tillåta annat. vi diskuterade om han kanske vill gå på fotboll sen. eller kanske balett. så säger sebastian "ja men då kanske han ska ha dom där svarta trikåerna.." men så kom vi fram till att han ska ju bestämma själv och vill han ha rosa så ska han bannemig ha det och bli upplyft! haha. jag älskar våra diskutioner och allt vad dom innehåller. vi frågade varandra hur folk som sitter och står i närheten tänker när vi pratar om vårt ofödda barn som ska ha rosa balett trikåer om han vill ha det. haha. många glada skratt blir det (; jag trivs så sjukt bra med den här människan. och upptäcker bara mer och mer för varje dag hur vi utvecklas tillsammans och växer ihop mer och mer. and i love it! i love it all! ♥ hur som helst, maten var jättegod, jordgubbsdrinkarna var jättegoda (jag fick såklart utan sprit men det behöver jag väl inte tillägga...?!) och sällskapet var väldigt mysigt (: ♥

jag ska till lyra och fika vid tre tiden, ni vet det där stället jag var på ett år innan och fick coachning och gå på samtal. det året gav mig verkligen mycket. att bli peppad istället för att sitta och älta eländigheter känns mer som min grej och det är nog med sånt jag själv vill utbilda mig till sen. hjälpa andra att bli mer motiverade och ta sig dit dom vill i livet. focus på positivitet istället för att gräva ner sig. älta måste man få göra, men med måtta som min barndomsvän tobias och även bästa vän sa till  mig, det fastnade på mig ska jag meddela (: hans bortgång förde med sig både en mer posivit och viljestark kämparglöd i mig och förde mig även till min bästa vän helena som jag lärde känna genom tobias bortgång. någonstans i allt mörker fanns det ett fint starkt ljus och vi håller kontakten alltid. så glad för henne. oavsett vad så finns hon. igår hade vi en jättemysig fika på stan mitt i mot "vårt" café. dom håller på att renoverar det.. så det blir ett annat nu sålänge när vi ses. och ja, vi har som alltid massor att prata om, skratta åt och mysa till. köpte lite tillbehör till nya iphone 4 också. så nu är den fin i sina nya kläder (: blev en vit lur. nöjd är jag! sebastian fick ärva min iphone 3. då hans mobil är väldigt underlig när det gäller att ta emot sms, samtal och batteritid.

igår träffade jag en fin tjej som läst bloggen och haft kontakt med mig i tre år. jag blev så himla glad! tänk att få träffa någon som man bara fått prata med på nätet. ja det var riktigt skoj (: fick massa kramar! det är lustigt hur man kan springa på någon sådär. hur många är vi inte i sthlm lixom? jag vet inte hur många ggr jag sprungit på läsare. ^^ lika mysigt varje gång :D hon tyckte magen var stor! hihi. glad att jag fick träffa dig johanna! ♥

jag och älsklingen möttes vid tåget när jag kom hem vid halv sju tiden och gick och handlade middag. blev kött, potatis "chips" och grönpepparsås, vitlökssmör och beasås. mums! vi gjorde förrätt med ciabatta med hemmagjort vitlökssmör, kryddor och örter och lite olivolja. gott! vi skålade med krusbärscider och tittade på film (: mysig kväll. hector busar i magen och det ser så kul ut när han spänner ut fötterna mot ena sidan. satt och myste medans vi åt och tittade på den snea magen (: han börjar bli stor nu. och jag blir anfådd lätt. jävlar vad jag ska träna och gå på powerwalks sen med barnvagnen och honom (: jag vägrar bli slapp och inte få bort dom där extra kg.. jag älskar ju att träna, men nu får jag det inte pga av foglossningen och ryggen. men sen så! finns så mycket natur runt där vi kommer bo och löparspår i skogen mm. så det blir nog att vi är ute mycket i naturen och fixar och har oss! tycker det är så mysigt att gå i skogen och plocka svamp och bär och det finns det en hel del runtom har jag hört (:

ska ta och sminka mig nu. och fixa håret. jag har klippt mig hos frisören. det händer typ aldrig, men vi gjorde det båda två när vi var i linköping. och jag har korkskruvar :P vilket syns ganska mycket mer om jag inte plattar håret. herregud! troll! så ska fixa håret med innan jag åker till lyra! phu! (:

vi hörs senare! PUSS & ha en underbar dag!

 

halva håret är bortklippt. det är skönt att tunna ut det jag har så jäkla tjockt hår annars, sommarluftigt :D och ny klänning också. mamma klänning (: bilderna är tagna i omkläningsrummet på cooooop



Friday's

ska strax byta om och gå till tåget (: möta upp min älskling i stan och gå och äta på mysiga "friday's" uteservering! älskar deras fruktdrinkar och mat mums! blir en mysig kväll. spontant restaurangbesök är alltid härligt :D

hungrig som en varg! hoppas ni får en mysig kväll (: hörs sen! PUSS!



God morgon (:

god morgon allihopa! hoppas ni sovit gott! jag är faktiskt utvilad och det trodde jag inte med tanke på att vi kom i säng vid ett i natt. tvättade och hade oss i går. idag jobbar jag från nio och sen ska jag fika med mamma när jag slutat och uträtta lite ärenden. annars är dagen ganska oplanerad! mamma åker till min mormor uppåt i landet idag och hälsar på. så vi får fem dagar helt själva här. ska bli SÅ mysigt! ♥ så ikväll blir det antagligen middagsmys framför en bra film och ta det lugnt (:

igår efter jobbet åkte jag in till söder och lunchade/fikade med amie. vi gick till café muggen och åt varsinn hälsotallrik. sen blev det glass från lejonet och björnen på deras glassbar. mums! sen åkte jag hem och hämtade ut min iphone 4, fin den är. sådär så man knappt vågar ta i den. hihi. håller på att föra över alla appar som jag hade på 3an och det tar ett tag! det var väldigt många :P sen gjorde jag grekisk sallad och stekte kött till. åt med världens finaste och sen var det full rulle hela kvällen med tvättning och fixa här hemma.

hoppas ni får en underbart bra dag! så hörs vi mer senare. puss&kram.



bild tagen påväg hem från linköping. saknar det så ):



vecka 28

får höra hur stor jag blivit hela tiden. och såklart blir jag jätteglad (: jag älskar min bebismage och innehållet håller vi kärt ska ni veta. idag den 11 är det exakt 3 månader kvar tills våran älskade hector är beräknad. 12 veckor tills vi får gosa med dig! jag älskar dig mer än ord kan beskriva! och vi saknar dig enormt mycket liten!











jag älskar dig!

vad vore jag utan dina andetag? jag älskar dig nått så obeskrivligt mycket. du är mitt ljus när allt är mörkt. min trygga fasta punkt i livet. min själsfrände och andra halva. med dig vill jag uppleva allt, med dig kan jag genomgå alla hinder. med dig kan jag ta mig hur långt som helst. jag är så himla tacksam att det är dig jag väntar barn med. för ingen ingen kommer bli en bättre pappa än du. jag älskar dig av hela mitt hjärta. du är mitt hjärta.









Linköping

vi har haft helt underbara dagar tillsammans i vår nya mysiga stad. vi föll verkligen för linköping! GUD va mysigt med alla uteserveringar, små mysiga fik och alla affärer. det finns verkligen allt man kan tänka sig. det enda jag saknade  var granit och i vår kommer granit öppna upp en webshop. vi hade verkligen två bra och härliga dagar (: kom till linköping i fredags vid 11 tiden. hade sju timmar på oss att utforska och det gjorde vi (: vi gick i affärer, vi fikade, vi åt thaimat på en mysig uteservering. vi besökte vår bank och fixade villa plus försäkring och la upp lånen som vi vill ha dom. vi åt glass på ett soligt café vid en fontän. vi myste på en bänk i en fin park. vi pussades, kramades och ja, mådde bra! riktigt bra! känns som hemma! alla är verkligen snälla och hjälpsamma. vi fick höra flera gånger att vi var framåt och trevliga. sebastian och jag i ett nötskal (; vi pratade på med massa människor. sen kom per som bor i huset vi köpt nu med sin familj. vi har haft mycket kontakt via telefon och sms innan. jättemysiga! och vi blev kvar där i nästan sex timmar. vi åt grillad ytterfläskfilé med potatisgratäng, pepparsås, sallad, beasås, soltorkade tomater. ute på den inglasade verandan,. kändes så frifullt med vattnet nedanför och kossorna i hagen bredvid. solen stod låg och vi skrattade och hade jättetrevligt! vi gick runt i huset och bara tittade, myste och njöt av att vi snart ska få flytta in! sen mätte vi alla väggar i hela huset innan vi fikade annanaspaj med glass. kom inte därifrån förens runt tolv. sen sov vi hemma hos några vänner i närheten.

lördagen spenderade vi med först en god frukost ute i deras trädgård. sen blev det linköping igen (; gick på intervju som ungdomscoach till älsklingen. dom älskade honom! och jag förstår dom. jag tror verkligen han får jobbet. men vi gick ändå runt och slängde ut CVn till olika ställen. på lush blev han poppis haha,. chefen verkade jätteintereserad. så hon skulle ringa i början av veckan (: glad för hans skull att det går så bra! eller för oss! jag har tre jobb (fått ett till nu som jag kan ha kvar under mamma ledigheten) och få ut 16 efter skatt i månaden,. och spara massa mamma dagar. och det sköter jag hemifrån. just nu har jag en inkomst på 35 tusen ut i månaden. sebastian har två jobb. så vi lever gott! inkomster på 58.000 efter skatt. det är ganska sjukt faktiskt. med tanke på att jag levde på minimun i flera år. men det bästa av allt är att vi ändå har så mycket tid tillsammans ♥ och det värdesätter jag så mycket mer. men nu är det bra med mer stålar inför alla renoveringar och gud vet vad. sen satt vi oss på ett café och fikade en timme, pratade om köksrenoveringen. nu vet vi precis hur vi ska ha det. och det kommer bli kanon! vi kommer slå ut ena sidan av väggen till det nuvarande sovrummet. kommer bli ett stooort kök. sen vandrade v i runt i lite smågränder, åt middag på en grekisk restaurang och satt och myste ute i solen när vi åt (: efter det gick vi på bio och såg "!poppers pingviner" rolig och lättsam film (: jag älskar pingviner! sen gick vårt tåg hem till stor stan igen. ville inte alls åka tillbaka. mådde verkligen bra i själen av det här. så glada att vi ska flytta! det känns så rätt! ♥

ikväll blir det hemgjord pizza här hemma. vi ska ha massa gott på. färska champinjoner, rödlök, purjolök, färska tomater, ruccola, skinka, västerbottenost, och hemgjord tomatsås från leila lindholms "one more slice" som jag fått av älsklingen ♥ älsklingen kavlar ut pizzadegen just nu. och jag ska gå och hjälpa  honom (: sen blir det film och gos ikväll. jobbade bara under dagen och den här veckan jobbar jag 6 dagar utav 7 så vi passar på att mysa när vi väl kan (:

ha en jättemysig kväll. puss&kram!



fyra timmar kvar

tills jag måste röra mig till jobbet. jag stänger ikväll, samma imorgon. känns skönt att ha dagen ledig speciellt när det är fint väder! (: suttit och redigerat klart dom sista bröllopsbilderna nu. blev nästan 200 st. fina! och nu när jag är klar med det här, ska jag focusera på mitt vanliga jobb och jobba järnet dom sista veckorna. får hoppas kroppen vill det med ^^

amie kommer ev. hit och fikar. vi har ju några fik här i centrumet, ska bli skönt att komma ut lite var inne hela dagen igår och sov, vilade och yrade runt. ska ta mina vitaminer och järntabletter mer regelbundet nu. jag har slarvat mycket med dom under flytten och allt annat som gjort så jag glömt. måste typ ställa dom vid min tandborste så jag ser dom.

efter jobbet blir det hoppa i säng med älsklingen och bara varva ner och sova. inte mycket skojigare än så ^^ det enda negativa med att jobba kväll är att vi går om varandra. men vi hinner ses en stund innan jag åker och han ska iväg och hjälpa en tjej kompis med hennes matte.

nu duscha och sminka mig och sätta på bra musik (; puss&kram och ha en jättebra dag! ♥



såna här tänkte vi ha i våra svartmålade odlingslådor i trädgården. dom finns hos granit (:



Lugn kväll

älsklingen kom precis hem. ska bli så skönt att bara ta det lugnt ikväll. legat darrig hela dagen i sängen, halsbränna fy fan. behöver inte gå in på alla trevligheter vad just det innebär, men jag har varit helt utslagen hela dagen. nu gäller det att samla timmar på extra pass för idag missade jag sju timmar. dumt när man inte vet alls hur man mår från dag till dag när man är gravid. får helt enkelt göra det bästa av situationen och se till att jobba mycket när jag väl är kryare! (:

så vi ska äta någonting snällt för magen. och sen bara ta det lugnt med fotbad, läsa tidningar och böcker och titta på film. bara mysa!

hur mår ni? hoppas ni mår bra och har en bra dag! (: vi hörs nog mer sen. pusspuss.




mysigt från vår grillning häromkvällen.



Ullared - inredning.



svarta vispskålar



yoghurt skålar från höganäs



till trädgården vattenkanna och lyktor.



små tallrikar till mina favorit tallrikar :D sist hade dom bara stora och djupa så nu blev det 6 små också.



mysig lampa i svart stål med små små hål i.



svart och vit smala avlånga runda lampskärmar med tillhörande lampfötter till ^^ har en i svart redan sen tidigare och älskar den verkligen! så nu blev det en till i svart och en i vit. blir så mysigt sken av dom. funderar på att ha den vita i hectors fönster.



stor pajform. för vi ska baka massa goda pajer med frukt och bär från vår trädgård (:



Ullredsfynd till hector



skylt som kommer hänga på hectors dörr (:



påslakansett till hector svarta med vita stjärnor, ljusblåa med stjärnor



mjukisbyxor i svart och vitt och velourbyxor i svart.



en vit body och bruna velourmjukisar



Lite ullaredsfynd till vår skatt



















amningskudden och lite dregglisar och en mysig teddyfilt, sluttefilt med svarta stjärnor, en vagn mjukis från dinglisar, massa tjocka mjuka strumpor, en svart hakklapp som går att rulla ihop, underlakan till spjälsängen, en svart och vit randig body, en blå och limegrön sovpåse med tillhörande hjälmmössa till hector (: köpta på ullared. (får ladda upp lite i taget. då allt går sååå segt)



Monday!

hallå vänner (: har precis redigerat några av dom sista bröllopsbilderna. har tagot en stund då vi flyttat och haft mycket att stå i. men nu så. ska ta och bränna dom på onsdag och sen ska brudparet få dom. imorgon hinner jag inte. då jobbar jag först 11-19 och sen ska jag och älsklingen åka till kungsträdgården och äta middag med helena och joakim på mysiga friday's. gillar verkligen den restaurangen! och speciellt deras goda fruktdrinkar. nu blir det ju alkoholfritt för mig och det är nästan godare! så vi ska ses vid 20 tiden. (: mysigt!

hade en trevlig kväll igår hemma hos sebastians föräldrar. hans mamma fyllde år och vi kom dit på middag! hade köpt med oss blommor från trädgårdscafét vi var på, dom hade en mysig liten blomsterbutik och flera olika ostar, kex och marmelader, mörk choklad. blev uppskattat! kul att köpa presenter som man vet passar! (; dök i säng när vi kom hem och myste massor innan vi släckte mysbelysningen (vi har en liten stjärnslinga som vi har tänd på kvällarna) och sussade.

ska strax sminka mig, duscha gjorde jag när jag gick upp vid elva. och sen åker jag till söder och möter upp amie för en fika! längesen vi sågs nu så hon har inte sett magen mer än på bild :P fick en kommentar på fb av henne när jag la upp nya bilder "shit!!" hah. får se vad hon säger när vi ses (; mysigt att träffa henne!

sen ikväll blir det i vanlig ordning middag med hjärtat mitt. sugen på dinkelsallad med äpplen, rödlök, ruccola och massa annat gott. och ha kall rostbiff till. mumma! sommrigt och nyttig GI. vet att jag fått en mejl ang. just GI, ska svara på ditt mejl. inte glömt bara haft fullt upp ): men det kommer! sen tänkte vi kolla på film. har en hårdisk som är inkopplad till tvn med 650 nya filmer, så vi har inte direkt tråkigt :P

så så ser min dag ut (: älsklingen jobbar till halv fyra, så han kommer nog in och möter upp mig (: nu är det inte långt kvar tills han har sitt körkort. ska bli SÅ skönt!

ha en toppendag så hörs vi mer ikväll :D puss&kram.




hectors knäppa föräldara (;







Sunday!

hej på er hoppas ni sovit gott och är utvilade (: vi var uppe till sent och myste med film och snacks, så vi sov ut idag skönt! vaknade för sisådär 1,5 timme sen. har duschat äter frukost just nu som älsklingen gjort till oss. och håller på att sminka mig. idag ska vi åka in till stan med mamma och mormor och fika på rosendals trädgårdscafé ute på djurgården och sen blir det museum (: en bra dag helt klart. inte så soligt men det är iallfall varmt ute!

grillkvällen igår blev verkligen lyckad. vi bjöd ju med mamma och mormor och hade verkligen jättemysigt! satt från halv åtta tiden och kom inte hem förens vid elva. vi grillade revbensspjäll, biffspjäll, fläskfiléspett och avslutade med att grilla marsmallows. väldigt mätta blev vi. hade en stor grönsallad, älsklingens hemgjorda tzatsiki som är så god!! beaneisås och potatissallad. riktigt gott!

försökte ladda upp bilder, men det verkar strula.. och vi ska gå snart :P

ha en bra dag nu (: puss&kram!





Henry











välkommen henry ♥ han är verkligen en riktig liten kurrig kelgris :D



Lördagsmys

hej hej allihopa! (: hoppas ni mår lika bra som jag. haft en riktigt bra dag och än är den inte slut. vi har massor av mysigheter inplanerade ikväll. ska strax göra iordning en grönsallad med massa godis i. sallad är så gott! sallad och frukt äter vi mycket och det är jag glad för (: jag köpte massa revbensspjäll idag på jobbet. 29kr/kg. så blev en hel del kött jag släpade hem :P sen mötte älsklingen upp mig och vi köpte lite mer tills ikväll, så nu står han och mamma ute i köket och gör tzatsiki och förbereder. ska strax gå och hjälpa till (: sen blir det grillning av massa gott kött, sallad, potatissallad, vitlökssmör och tzatsiki i solen. mums! jag är hungrig!

sen har vi köpt chips och dipp och ostbågar tills ikväll (: ska bli supermysigt att krypa upp i soffan och titta på film och mysa med älsklingen. inte ofta vi har en helgkväll tillsammans :D så njuter det gör jag!

hoppas eran lördagskväll blir jättebra och att ni mår bra! (: PUSS&KRAM.







God morgon!

god morgon fredag! (: hoppas ni sovit gott! jag ska inte dricka svart te igen innan vi går och lägger oss ^^ jäklar vad jag sprungit på toaletten i natt. man lär sig alltid nått. fast det visste jag ju, men att det skulle bli så mycket toalettbesök räknade jag inte med :P annars har vi sovit gott! katterna var helt lyriska när vi öppnade sovrumsdörren. aldrig varit med om keligare kissar. doris pratar hela tiden, tycker det är så gulligt :D hon svarar på de tman säger till henne. hihi. och idag kommer vi hämta hem vår nya familjemedlem henry. vad vi längtat efter honom! vår avelshane i framtiden. om ca ett år. ska bli spännande! :D jag och flera från jobbet ska ut och äta ikväll på söder vid 18 och efter det åker jag hem och vi ska hämta lillagubben hos uppfödaren. blir lite tomt på sparkontot :P artontusen är mycket pengar, men vi får tillbaka det flera ggr om senare. investering kallas det! investering i kärlek och pengar sen.

har precis ätit frukost på sängen som älsklingen fixade. och ska strax sitta med bröllopsbilderna igen. jag kan inte sitta flera timmar vid datorn har jag märkt. höfter och rygg gör ont. så lite i taget! brudparet är på sin bröllopsresa just nu. så lite tid har jag på mig! inte så mycket kvar nu (:

annars idag har jag inga planer. mest på kvällen ju,. fota ullaredsinköpen kanske. läsa lite och vila. imorgon jobbar jag igen. har varit skönt och behövligt med lite ledighet. vila upp mig!

hoppas ni får en jättemysig fredag! alltid någonting speciellt med fredagar! (: vi ska ha mysfredag såklart. med allt vad det innebär :D ta hand om er!

puss&kram!





nytagna bilder från uppfödaren på vår lilla tjockis henry :D



RSS 2.0